Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7657-7658-ik rész:

2015. november 12. 12:00 - Gillotte

Robi ünneplésének összejövetelén Ottó megtalálja Robit a kérdéssel, hogy miért küld rendszeresen pénzt neki az anyján keresztül. Persze a fiú nem magától tudja, Robi apja, a Herr volt olyan kedves és megosztotta a sráccal ezt az infót. Robi csak azt mondja amit Nórának, hogy kötelességének érezte támogatni a legjobb barátja fiát. Ottó el van ájulva Robi nagylelkűségétől, aki csak bólogat zavarában, majd régi történetekkel szórakoztatja Ottót, mint például a porból készült fagyi árulásáról Márkkal, Ottó apjával. Ottó akkora összhangot érez, hogy megkérdezi Robit, hogy elmehet-e az esküvőre, s Robi kínjában kénytelen igent mondani.

bk_november10_1.png

Eközben Herr Nórát is megtalálja Robi egykori legjobb barátjának balesetére való utalgatásokkal. Habár Nóra próbál érdektelennek látszani, a Herr elülteti a bogarat a fülében, és Nóra pörög is az autóbaleset témán, nem tud rájönni vajon mire utalt a Herr azzal, hogy „szinte ennyi” volt a baleset, hogy Robi barátja meghalt. Nóra nem is bír magával, az első adandó alkalommal rákérdez Róbertnél a baleset körülményeire, ugyanis az apja szerint más is volt ott. Robi az apja bábszínházas játékára fogja a dolgot, szereti felkavarni az állóvizet, hogy a bábok találgathassanak.

bk_november10_2.png

Alíz kikönyörgni Krisztiánnál, hogy maradhasson a lakásban. Krisz enged, de csak akkor, ha Alíz csillogóra takarítja a körletet. Bözsi idegeskedik Alíz miatt, és Vili bácsi unszolására sem szándékozik békülni Alízzal. Mohammed azonban elmegy a hegyhez Alíz formájában, aki elszerencsétlenkedi a torta feltakarítását és szétkeni az egészet és még a felmosóvíz is kiborul. Sírva megy le Bözsi mamához amiért ennyire szerencsétlen, és belátja, hogy Bözsi mamának igaza volt, egyáltalán nem nőtt még fel, s megható összeborulások közepette kibékülnek.

bk_november10_3.png

Kencés Vali még mindig Lacinál szárad egy szál törülközőben, de Laci mindennemű próbálkozását csírájában elfojtja. Gizi eközben hazajön, úgyhogy Laci gyorsan elrejti Valit a fürdőszobába. Gizinek megakad a szeme a friss árun, s rögtön bekenné magát, ám Laci kitessékeli, hisz szükség van emberre a kisboltban. Ahogy Gizi megy, kijön a fürdőszobából kencés Vali, és be akarja magyarázni Lacinak, hogy ha közömbös lenne irányában, nem rejtegetné a fürdőszobában. Laci azonban elzavarja még mielőtt Gizi hazaérne. Amint ez megtörténik Gizi tűz a fürdőszobába miközben meséli, milyen jól fogytak Vali barnítói. Kezdeményezi, hogy kéne még rendelni, de Laci javasolja, hogy rendeljenek mástól, ám Gizi szerint bevált recepten nem szabad változtatni, jó lesz Vali is szállítónak, hisz megbízható. Ezután Gizi bemegy a fürdőszobába lezuhanyozni, de jön is ki egy ismeretlen harisnyával a kezében, s Lacin keresi a választ, vajon kié lehet?

bk_november10_4.png

Alíz nem tudni, hol járt, de sötétedés után tér haza az üres lakásba, ahol a padlón szétkent torta hűlt helyét találja, s még meleg rakott krumpli várja a sütőben, nyilvánvalóan nagyanyja jóvoltából. A fiúk le is csapnak rá, mint gyöngytyúk a takonyra, s Alíz előadja az ideális háziasszonyt aki takarít és főz.

bk_november10_5.png

Nóra ismét összefut Ottóval, és mintha csak olvasna a ,,Hogyan toljunk ki Robival úgy, hogy nem is tudunk róla, mit teszünk?” című könyvből, felajánlja Ottónak, hogy a maradék két hónapban amit Pesten tölt, náluk lakjon, ne az ideiglenes befogadó családjánál cserediákként. Hogy Robi ennek hogy fog örülni…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása