Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grimm 3x20 - Pygmalion

2015. július 29. 11:00 - Kapitánylány

„A sötét, szürke madárból, mely rút és kellemetlen látvány, kecses és csodaszép hattyú válik.” – A rút kiskacsa

Történetünk ott folytatódik, ahol abba maradt, Trubel megérkezik Nick-kel haza, Juliette nincs teljesen feldobva, rögtön négyszemközt akar Nick-kel beszélni, ami persze olyan halk, hogy még Trubel is meghallja. Nick kérleli barátnőjét, hadd maradjon a lány, annyi megrázkódtatás érte már, kell neki egy nyugodt hely, ahol összeszedheti magát, Juliette végül beleegyezik.

Egy luxus ruhaüzletben az egyik vásárló figyelemelterelésként egy vitrinre borít egy próbababát, a fejetlenség közben pedig néhány lány áruvédelmi oldóval hatástalanítja a ruhákba tett áruvédelmi címkéket, majd szép lassan lelépni próbálnak. Azonban az egyik lányt elcsípi a biztonsági őr, de szépségünk ellenkezik, megkarmolja a férfit, majd elfut. A szajrét nézi át Ken, a főnök, elégedett a mai napi terméssel, kérdi is, hogy volt-e valami balhé? A három kis tolvaj mélyen hallgat, Cammy nem tért vissza a lebukás után, de ezt majd este megbeszélik. A vacsoraasztalnál az áldás közben érkezik meg Cammy, Ken el is vonul vele, majd a lebukás miatt megbünteti, átváltozva kiszívja a lány életerejét.

01.jpg

Trubel épp a sokadik repetáját pusztítja el, kérdezget a Grimmekről, illetve arról, hogy Juliette miként viseli el ezt az egészet.

Sean hotelbe viszi Adalind-ot, a nő fél egyedül, így rábeszéli a férfit, hogy maradjon vele, majd a lányukról kezd beszélni, szeretné visszakapni.

Trubel-t rémálmok gyötrik, felébredve a távozás mezejére lép, Nick a teraszon csípi el, nem sok jót jövendöl neki, ha most elmegy innen. Nick maradásra bírná, jól jönne neki egy másik Grimm, Theresa lehet, hogy olyat is látott, amit Nick még nem, majd visszaadja a lánynak a fekete huszár sakkfigurát.

02.jpg

Nick el is kezdi Trubel tanítását másnap, rögtön leszervez egy találkozót a kedvenc keverékpárosunkkal, meg kell a lánynak mutatni, hogy jó keverékek is léteznek.

Cuki kutya az ásás művészetét fejleszti tovább, hullát ás ki éppen az erdő közepén a gazdái legnagyobb döbbenetére.

Ismerkedés a farkaslakban folytatódik, igen feszült a hangulat Trubel miatt. Rosalee próbálja elmagyarázni az átváltozás mikéntjét, Trubel nyugtalan, nem szokott hozzá, hogy nem támadják meg a keverékek. Rőtbundásunk okos tanáccsal látja el az ifjú Grimm lányt, legyen óvatos, nem minden keveréklény kedves, mint ők. Nick-re ekkor csörrenek rá a hulla miatt, Trubel-t is magukkal viszik, mint kriminológus hallgatót.

03.jpg

Adalind egy hagyatéki ügyvédet keresett fel az anyja öröksége miatt, raktárkulcsért jött, ahol az anyja holmiját tárolják.

A helyszínen Wu jelent (és nem ismeri fel Theresa-t!), az áldozatot kivéreztették. Trubel persze bajba kerül, a keverék szót hangosan kimondja Wu előtt, csak nehezen tudja kivágni magát.

A bűnös kis családnál szajré átnézés van megint, Ken kevésnek tartja a lopott árut, még egy lány kell, ki is adja az ukázt a toborozásra.

A lakókocsiban hamar megtalálják a keresett lényt, vérszipoly az elkövető. Wu hívja őket, kiderült ki az áldozat, volt már korábban priusza bolti lopások miatt, Hank ki is adja a feladatot, Wu keresse ki hol raboltak mostanában fiatal lányok. Trubel elmereng egy könyv felett, kőmorzsoló rajzát nézi, egy ilyen ölte meg a nevelőszüleit, ő szörnynek hitte, elmenekült előle.

04.jpg

Adalind megérkezik a raktárba, konkrét céllal érkezett, reméli meg is találja, amit keres. Közben a nyomozópárosunk megérkezik egy leányotthonhoz, Trubel most kint marad, volt már ilyen helyen egy párszor. Az otthon igazgatója átadja az áldozat aktáját, de nem tud sokat Cammy-ről, talán a szobatársát kérdezzék. Mielőtt megtalálnák a kérdéses lányt, egy másik otthonlakó szól a rendőrökről, Megan átváltozik, Trubel pont meglátja. A nyomozóknak persze nem változik át, sőt nem is mond semmi használhatót, így Nick és Hank üres kézzel távozik. Az autóban Trubel elmeséli, hogy látta a lányt átváltozni, ki kellene hallgatni még egyszer. A fiúk nem így gondolják, erre az ifjú Grimm kiugrik az autóból és Megan-ra támad, aki ijedten, átváltozva mesél Cammy állásáról, egy Donna nevű nő szervezte be. Többet nem mond, mert Nick leszedi a lányról, Trubel mérges, mert többet is kiszedhetett volna a lányból. Nick hívást kap, Wu jelent az ominózus rablásról, a kamera felvételén az áldozat is rajta van. Az őrsön a fiúk jelentenek az ügyről a századosnak, közben Wu csevegni kezd Trubel-lel, kitartást kíván ehhez a melóhoz.

05.jpg

Adalind végre megtalálja a keresett tárgyat, egy könyvet, ami azonban nem nyílik ki, erőlködés közben pedig elszáll a lány kezéből egyenesen egy tükörnek.

Trubel által megszerzett infó alapján egy téren kötnek ki Nick-ék, Donna felbukkanásában reménykednek. Végül megérkezik Donna, de mivel nem biztosak benne, hogy ő keresett személy így várniuk kell. Trubel végül egy halom aprót felmarkolva elmegy kajáért, de közben átvedli magát kéregetővé, egyenesen Donna felé igyekszik. Nick már indulna is közbe avatkozni, de Hank leállítja, kíváncsi mi lesz ebből. Donna bekapja a csalit, munkát ajánl az otthontalan Trubel-nek, el is hívja magával, a fiúk ekkor ugranak ki az autóból, de végül elveszítik őket. Nick leadja a körözést Donna autójára, majd magát kezdi ostorozni, nem védte meg a tanítványát.

06-1.jpg

06-2.jpg

Donna a búvóhelyükre viszi Trubel-t, de mielőtt a lány megkapná a melót Ken-nel is kell beszélnie. A férfi fel is bukkan, szép fogásnak véli Theresa-t, csak előtte fel kell készíteni. Míg készül az ifjú Grimm sminkje, Trubel próbál Ken-ről érdeklődni, de a csajok nem túl beszédesek, félnek a férfitól. Donna ekkor érkezik meg egy magas sarkú cipővel, Trubel nem túl boldog a látványától. Nick-ék közben megérkeznek Wu által kinyomozott címhez, de Donna nincs otthon, így egy hamis ürüggyel betörnek a 320-as lakásba, találniuk kell valamit, ami alapján megtalálják őket. Trubel közben csinibe öltözött, próbál 10 centivel a föld felett sétálni kevés sikerrel, Ken a családi státuszáról érdeklődik, majd megállapítja, hogy a toborzás sikeres volt, Trubel fel van véve. Hank a számlák között turkálva megtalálja a raktár címét, irány oda. Theresa közben visszaváltozik rút kiskacsává, majd elindul a cuccáért, de Ken nem engedi, most már ők egy nagy család.

07.jpg

Ken a szobájába vonszolja Theresa-t, de a lány nem adja könnyen magát, orrba vágja a férfit, aki feldühödve alakul át, majd döbbenten veszi észre, hogy a lány egy Grimm, aki rögtön tökön is vágja. Trubel kiszaladva menekülésre kéri a lányokat, de azok inkább elbújnak, majd kiderül, hogy Donna is egy vérszipolyozó, Trubel nagy bajban van! Nyomozópárosunk ekkor ér oda, a rendőrautót felhasználva az épületbe hatolnak, de már csak a férfit kell elintézniük, Donna-t Trubel egy késsel leszúrja, jól helytállt a küzdelemben.

08.jpg

Adalind egy tükördarabbal próbálja meg kinyitni a könyvet sikertelenül, persze elvágja a kezét, a vér pedig a könyvre csepeg, ettől végre kinyílik.

Nick kicsit kesereg Juliett-nek Trubel miatt, nagy bajba keveredett, kis híján múlt az élete. A lány ekkor kopogtat, szánja-bánja a dolgot, de tanulni szeretne, Nick aludni akar egyet erre. Trubel a szobájában a füzetét egészíti ki a vérszipolyozóval, egy újabb Grimm könyv születőben.

Egy rossz állapotban lévő férfira váltunk, akinek a kezében egy újabb Kulcs van!

Címkék: grimm
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2015.07.29. 23:01:36

Pörgünk, jól van, ez megint jó rész volt.
A fekete huszárra nem emlékszem, mit kellene tudni róla?

Kapitánylány 2015.07.30. 08:18:15

@Gabba: a következő részből kiderül! :-)

Igen, a végére egész pörgős lett.

tinipuma 2015.07.30. 17:59:28

Trubelt (alias Galiba) se etetném, az biztos :)

Pácsó Ármándó 2015.07.30. 19:11:15

@Gabba: A fekete huszárról csak annyi derült ki ekkor, hogy mindig Trubelnél van, ha minden igaz.

@Kapitánylány: Köszi a hogyvoltot! Arra emlékszem ebből a részből, hogy olyan ... , hogy is mondjam ... , olyan pörgős volt, nem? :-)

AaannnaaA 2015.07.30. 22:40:47

Jó volt ez a rész is, de a lénytől most kifejezetten frászt kaptam (ld. negyedik képen a nyoma, brrr!).
Ja, és Trubelt ne sűrűn öltöztessék csinibe, nem tudja viselni...

@tinipuma: Na ja :)
süti beállítások módosítása