Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x107 - Robin vitt mindent

2015. március 02. 07:00 - sixx

Az utolsó adás egy nagy szeressük egymást gyerekek volt, mindenki mosolygott és sírt, főleg örömkönnyeket persze, és ha jobban megnézzük, csak Fanni volt gyökér, de hát tőle nem vártunk mást, ugye. Robin nyert, mert a Dennist utálók tábora inkább rá adta le a voksát. Hogy aztán Dennist az excsaja családja agyonverte-e a villa előtt vagy nem, majd a Blikkből biztos kiderül.

Az élő adás azzal kezdődik, hogy kapcsolnak a villába, ahol megy a visszaszámláló óra a tévén, és amikor lejár, megjelenik rajta Tóth Gabi melltartó nélkül, egy fekete ruhában, és azt üvölti, hogy itt a lét a tét, és közben jobban recseg a mikrofonja, mint Lukácsé az első hivatalos Tankcsapda-bulin a berettyóújfalusi kultúr színháztermében. Mögötte (nem Lukács, TóthG mögött) a Tha Shudras bazsevál különösebb meggyőződés nélkül, abban viszont biztos vagyok, hogy ha lesz VéVéNyóc, a főcímdal áthangszerelve, ebben a formában fog megszólalni. Gabi végigüvölti a nótát, majd balra el, jön Lilu egy kurvajó aranyszínű miniben, tanárnős konttyal és Bencussal a karján, kezdjük a finálét, csicskagecik. Jó, ezt nem mondja sajnos. A közönségben ott az egész banda, mínusz Zsu, biztos volt valami vidéki haknija egy gavallérral.

Na, a menet az lesz, hogy az agyhalottak kijönnek, kicsit szavazgatunk, jön egy állás a fantomkép-testvérekkel, és kiesik a legkevesebb szavazatot kapó Dóri, és jöhet a második kör nulláról, aztén a végén majd nyer valaki. A stúdióban elsöprő fölényben vannak a DennisDennisDennis üvöltéssel reprezentáló nyírségiek. Bekapcsolunk a villába, Dórit dubajos kurvává sminkelték, és nincs rajta sapka, így meggyőződhetünk arról, hogy nem kopasz. A két palin az érettségiző öltönye, Robinnak jutott nyakkendő is. Sík ideg mind a három, de igazán akkor szarnak be, amikor Lilu szól nekik, hogy irány a stúdió, most. Dóri úgy kapaszkodik a ruhája aljába, mintha kötelező lenne, szinte a pinájáig fel lehet látni a miniruha alá. A hang továbbra is recseg, ha zenét játszanak be.

A stúdióba megérkezve Dóri elámul, Dennis rutinból üvölti, hogy mivanmivanmivan, és rázza a kezét, Robin meg csak úgy van. Dóri meglátja az anyukáját és sír, ez nem használ az arcának. Dennis felpattan, ennyihellósziamivan. Robin nyel egyet. Dóri valami embertelen, mekkora, most látom csak, a válla és fekarja, utóbbi azzal a rém gázos east side tetkóval olyan vastag, mint a combom, de legalább izmosnak tűnik. Hogyvótozzuk a tegnap estét, Laci kiesését, Dennis visszamenetelét, a krétás szeánszt, a beszélgetést, és Dennis megjegyzését, miszerint őtet innen daruval sem viszik sehová. Mivel az összefoglalót a stúdióban is nézik, hallatszik, ahogy röhögnek a nézők.

screen_shot_2015-03-02_at_6_17_57.png

Nekem is volt egy lerendezetlen ügyem, én kerültem ki győztesül. (Dennis)

A nyugiban felpakolják a képeket legfelülre, és megbeszélik, hogy ezt a hármast nem sokan tippelték volna döntőbe, itt jegyzem meg halkan, hogy én mondtam két és fél hónapja, hogy Dóri döntős lesz, igaz, Dennis helyén Fannit láttam a fináléban. Elindul a visszaszámlálás a tévén, amitől teljesen kiakadnak, berohannak a villába, úristen, ismételgetik.

Ez így fog kattogni reggelig? (Dennis)

Megtudjuk, hogy ez, mármint a VV-döntő volt Dennis élete álma, ami kibaszott szomorú valahol, illetve azt is, hogy Robin Anettől egy levelet kap, de nem kézzel írtat, hanem nyomtatottat, de legalább kurzívval, adjunk a romantikának. A levél tartalma nagyjából annyi, hogy remélem nyersz, mert:

Az utolsó napon Robin és Dennis cigizett, Dóri meg szart, mert ment a hasa. Bencus ezt megköszöni, majd bakizik egyet, amikor leállítja a szavazást, és tulajdonképpen lelövi, hogy Robin finalista. A fantomkép-tesók kötül a középső szopott 13 százalékkal, ő Dóri persze, erre a kimenetelre nem volt olyan fogadóiroda, ahol lehetett volna fogadni. Dóri kimegy Liluékhoz, és baszki, kétszer akkora, mint Bencus. Nem tűnik nagyon boldogtalannak, a dubaji árakat fel lehet kicsit srófolni, modellszerződés úgyis lesz, amíg van pinamagazin, Dórinak lesz melója.

Innentől a műsor egy bazinagy hogyvolt, amit először Fanni, majd Edina narrál, először a beköltözéseket mutatják, majd a balhékat, a kiszavazásokat, a legmegosztóbb személyiségeket, a villarománcokat, Zsu útját, mindent, ami 106 nap alatt történt. Nem semmi meló lehetett összerakni az összefoglalót, na. Néha mutatnak állást, a baloldali tesó vezet, de csak alig, a másik jön fel, mint a talajvíz. A gigantikus összefoglaló közben néha kérdeznek valamit a döntősöktől, Robinnak az is nehezére esik, hogy elmondja, miért ő érdemli meg a fődíjat, Dennis jól beszél, csak hangosan és sokat, a százalékarány megváltozik és a jobboldali versenyző elhúz. A döntő legkínosabb momentumait Dani okozta azzal, hogy egy aluljáróba elénekelte a Hajrá Robin! című nótát, illetve DJMaci és Fanni, akik valami diszkós hakni közben buzdították a táncoló népséget arra, hogy Dennist hozzák ki győztesnek.

A végére a két döntőst visszazavarják a villába, ahol egy kamerába elmesélik, milyen volt a villalétük, és Dennis megint elmondja, hogy gyerekkori álma volt, hogy VV-t nyerjen. Bencus fél tíz körül lett libabőrös, amikor bekapcsoltak a villába, és megmutatták a fantomképeket, majd a nyertes, aki Robin lett, 51-49 arányban megfordítva az állást. Üvöltés, konfetti, minden. Dennis kijön, az ezüst is fénylik, mondja, Fanni meg sír, hogy pontosan miért az nem derül ki, szerintem azért, mert sajnálja a lóvét, amit levehetett volna Dennisről, meg azt a sok befektetett energiát, azaz szó szerinti szopást, amibe ez a projekt került neki, de hát ez egy ilyen játék. Liluék meg is kérdezik, hogy miért sírsz, Fanni, mire ő persze, hogy belerúg egyet Robinba, mer’ nem csinált semmit, azért. Elegáns, na.

Kijön Robin, és kis híján elájul, Lilunak kell megfognia. Megkapja a lakáskulcsot, a kocsikulcsot, meg egy miskát így elsőre, és szevasz, mehetsz isten hírével. Az utolsó képsorokon a villa búcsúzik, de egyszer csak nyílik az ajtó, bejön Aurelio, és az egyik falra felfújja a nyolcas számot, mellé meg hogy VV, de nem így: VV8, hanem így: 8VV, sebaj, értjük. Jön a folytatás, fukkyeah.

screen_shot_2015-03-02_at_6_48_11.png

screen_shot_2015-03-02_at_6_48_23.png

Kedves olvasók és írótársak, nagy menet volt ez az idei is, kurvajól szórakoztam alatta, és köszönöm mindenki nevében a sok kommentet, még azokat is, amiket kibasztam valamilyen okból, jó volt veletek. Aki szereti a reality-t, nyergeljen át az Éden Hotelre, még 65 hogyvolt abból is lesz, május utolsó hetéig nem szabadultok tőlem. Aki meg olvasna mást, tegye, sok jó kontent van a blogon, érdemes kattintgatni.

A végére egy szavazás még azért belefér:

Címkék: vv7 dsns
597 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zorja 2015.03.02. 21:54:37

@minden reggel:

nem, de csak azért mert nem ment el rá ;)

"Bár Dóri betegség miatt nem tudott jelen lenni, Dennis és Robin két órán keresztül bírta olvasóink ostromát."

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/robin-en-kezdtem-ki-anettel-2334105

csicserierika 2015.03.02. 21:55:35

@minden reggel: ja, most nézem, h mire kérdeztél. Dóri nem ment el, közös lett volna Robinékkal. Azt mondták, h beteget jelentett.

csicserierika 2015.03.02. 21:56:50

@zorja: éppen újranéztem Robin arcait, s azt hittem arról kérdez :)

2015.03.02. 21:59:12

@minden reggel: nincs de a mai adást tárgyaljuk :) és mindjárt ismétlés

minden reggel 2015.03.02. 22:09:22

@csicserierika: Robinnak volt sok nevetős és egyéb arca :) ha bárkit fotóznak 100 napig nagyon sok egyforma arcot be lehet vágni tetszés szerint. :) én pont a nevetését 'szerettem' úgymond :) vagyis tetszett, mert nem besértődött hanem humorosan fogott fel dolgokat.

Cimili 2015.03.02. 22:12:16

@csicserierika: Jó ötlet. Egyébként ultra rövid volt a VV7, az Attiláék több mint 5 hónapot voltak bent, de Au-ék sem jöttek ki ilyen hamar. Ezekben az emberekben ennyi volt.

2015.03.02. 22:15:45

@minden reggel: igen a vadállat röhögése imádnivaló

csicserierika 2015.03.02. 22:20:01

@minden reggel: de nevetni is mindig egyformán nevetett :) Nem bántom, de Laccit is ezért csesztették, h pókerarc, pedig sírt is :D

csicserierika 2015.03.02. 22:21:31

@Cimili: félház, félautó, félpénz. Ennyike :) Alekosz félévig volt, igaz, még maradt volna, ha rajta múlik :D

Avanivi 2015.03.02. 22:28:46

@B.Betyár : Zsu vesszőfutását a Laci leállíthatta volna ,ha elmondja őszintén mi történt ,de egy gyáva kis pöcs,csendben végignézte az egészet.
A síró-rívó,picsogó Laci szerepét szerintem akkor vette föl,amikor megtudta a két év felfüggesztettet. Örülök,hogy nem nyert.Nehéz két év elé néz.

minden reggel 2015.03.02. 22:29:14

@csicserierika: nekem nem a pókerarca nem tetszett :)

kamilla123 2015.03.02. 22:36:06

ebben az interjúban is van szó róla, illetve Dóri utalt is rá, h Robin egyszer erőszakoskodni próbált vele. vagyis biztosan nem volt túl durva, meg akarta csókolni vagy ilyesmi lehetett. De ezt nem adták le az adásban. vagy ti tudjátok,h mi volt ez? itt csak anyit ír, h volt egy elharapózott konflikt, amit bán.
velvet.hu/gumicukor/2015/03/02/vv_robin_mar_mult_ejjel_anettnel_aludt/

MacákékIcukája 2015.03.02. 22:36:24

Ez volt a legjobb rtl.hu/rtl2/valovilag/a-gesa-bosszuja

Itt ulok es elvonasi tuneteim vannak vagy mi :D

Krétagarbó 2015.03.02. 22:39:10

@encek: Robinról egy dolog jut eszembe, ha meglátom: szép a pofija. Ennyi és nem több. Nagyon sokat számít, sztem.

minden reggel 2015.03.02. 22:43:46

Az összefoglalókból mindig úgy jött le, hogy a villában az emberek folyamatosan üvöltöznek, főleg trágárságokat. Ez tényleg ilyen?

Igen, úristen, 0-24-ben elviselni nagyon nehéz volt. De türelmes ember vagyok, és valahogy mindig tudtam a jó oldalát nézni. Sokszor poénnak fogtam fel, és már nem tudott idegesíteni, de néha kínszenvedés volt ezeket a dolgokat látni, átélni.

minden reggel 2015.03.02. 22:44:32

bocsi, ez a Robin interjúból van :)

MacákékIcukája 2015.03.02. 22:49:29

@minden reggel: nincs itten konflikt! Robin vicces es punktum. A tobbiek tul hangosan csicskageciztek es aki nem Robinra figyelt, az lemaradt a poenrol :D

minden reggel 2015.03.02. 22:51:54

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): csak fel akartalak deríteni elvonási tüneteid közepén :) join EH :) ott pörgés van most is :)

MacákékIcukája 2015.03.02. 23:30:00

@minden reggel: jujj bocsi, ezt csak most lattam... Vmi miatt nem jott ertesites. Majd igyekszem benezni, de nem nezem az EH-t, hozzaszolni sem tudok :( Joejt!

Ditti82 2015.03.02. 23:53:36

velvet.hu/gumicukor/2015/03/02/vv_robin_mar_mult_ejjel_anettnel_aludt/

Itt csak Danit és Dórit mondta, akikkel tartani fogja a kapcsolatot, blikkben meg a fél társaságot felsorolta. :D

Bujumburi 2015.03.03. 01:13:34

@Ditti82: azóta visszanézte, mit mondott Edina és Laci a döntőben :D vagy Anett megsúgta neki :D

SzilajSzilard 2015.03.03. 01:42:45

Úgymond köszönjük a sok munkát. Nem mondom hogy minden konfliktusba beleálltatok, de azért rendesen kibikkantottátok a hozzászólások számát.

2015.03.03. 08:10:05

@MacákékIcukája: ha elkezded nézni akkor majd tudsz hozzászólni is :D

Bujumburi 2015.03.03. 08:33:53

Fanni megint lopja a showt, kevésbé szól Robinról és Dennisről, mint az ő érzéseiről: www.youtube.com/watch?v=gNF2eQtwVhg

egyemakisszíved 2015.03.03. 08:41:22

@mobilos perpetuum: A narrátorszöveg a szerkesztők írása volt, amit a lányokkal mondattak fel a bejátszásokhoz. Úgy tudom, Nyári Gábor is bene volt a stábban, ő pl. pikk-pakk meg tud írni ilyeneket szerintem, a lányok meg alámondták a képeknek. Edinának, Fanninak rengeteg időbe került volna, hogy megcsinálják, közben több embert foglaltak volna le, hogy segítsenek nekik, hiszen tudni kell azt is, milyen rövid-hosszú legyen, hogy az üteme és a tartalma passzoljon a képekhez, ehhez gyakorlat és fantázia is kell.

Ditti82 2015.03.03. 08:58:11

@minden reggel: Azért vannak kétségeim, hogy 0-24-ben ment a szájkarate bent. Fárasztó.

traccsparty 2015.03.03. 09:07:34

@kamilla123:

igen, volt egy őrült éjszaka, nyilván egy buli után, amikor mindenki mindenkivel a hálóban, lehet beadtak nekik az itallal valami gerjesztő szert is, és ekkor látszott, hogy Robin átment Dóri ágyába, ám a következő vágásban már nem volt Dóri mellett, úgy nézett ki Dóri kitessékelte az ágyából.

Cérnahuszár 2015.03.03. 09:49:35

@Bujumburi: :D Reni diplomatikusan elküldte a meleg éghajlatra :D

Bujumburi 2015.03.03. 09:52:29

@Cérnahuszár: meglepően jól reagálta le egyből a kiesés után :D

Cérnahuszár 2015.03.03. 09:59:42

@Bujumburi: igen, magát meg tudja védeni.
Úgy látom csak azt nem tudja kezelni ha másokkal van baja, el akarja pusztítani ha valami zavarja, ahelyett hogy arrébb menne és hagyná hogy az illető eméssze fel saját magát. Robinnak bejött ez a módszer, nyert vele 40? 50 millát.

minden reggel 2015.03.03. 10:06:43

@Ditti82:lehet h mindig volt valaki aki folytatta. El tudom képzelni, h mindenkinek erre pörgött rá az agya.

traccsparty 2015.03.03. 10:06:58

@Cérnahuszár:

12 millió készpénz, egy lakás, ami talán 15-20 millió és egy kocsi, ami 3 millió

szélső esetben 35 millióról beszélünk...

Bujumburi 2015.03.03. 10:08:48

@Cérnahuszár: hát igen, erre sajnos nem mindenki képes, megfelelő bölcsességgel esetleg... de azért tanulható (talán)

Cérnahuszár 2015.03.03. 10:09:04

hát sztem pesten egy lakás panelban is nincs meg 15 millából, csak nagyon tré helyen.

Bujumburi 2015.03.03. 10:09:21

@traccsparty: szerintem a 12 misi az bruttó amúgy

Cérnahuszár 2015.03.03. 10:10:28

mondjuk arról nem szól a fáma hogy hány négyzetméter lesz, lehet hogy odanyomnak egy alig 50-et.

Cérnahuszár 2015.03.03. 10:13:09

visszatérve a játékra, szerintem az indián asszony lába előtt ezért úsztak a hullák, mert egyik sem tudta kezelni amit reni sem, beindult náluk a pusztító faktor. Azt meg nem vette be az emberek gyomra, akármennyire is sunyi volt zsu.

minden reggel 2015.03.03. 10:16:00

@Cérnahuszár: érdekes lenne egy after vv poszt egy két hét múlva, hogy ki hol tart

Cérnahuszár 2015.03.03. 10:16:30

@Bujumburi: szerintem tanulható. Az az ember megtanulhatja aki hajlandó felülvizsgálni önmagát, és nem érzi fixnek hogy tévedhetetlen, és mindig neki van Igázá :)

Cérnahuszár 2015.03.03. 10:20:42

Persze az sem jó ha állandóan elkezd bizonytalankodni, hogy vajon jól látom-e?
Erre megint egy mondás jut eszembe,
"Amíg másra mutogatsz, ne feledd csak egy ujjad mutat arra. Az összes többi feléd"
Szóval ha valakivel bajod van, akkor valószínű hogy magadban van valami probléma ami ezt előhívta, mert ez csak neked rossz ha zavar a másik, neki nem, mert ő jól elvan magával.
Na befejezem a bölcselkedést.

MacákékIcukája 2015.03.03. 10:58:28

@Bujumburi: ez jo volt, pont tegnap este neztem en is :)))

@Cérnahuszár: pontosan, Robin ezert nyert, kivarta mig a tobbi leegeti magat :)

@fosch9: nincs jo stream link, te! :D

Az jutott eszembe, hogy az Attila-Anett vita szandekosan lett generalva. Attila tudta, hogy Robin a florttel szavazokat veszitett, igy megprobalt aldozatot csinalni belole a kijovetele utan, hogy valamennyi szavazot visszanyerjenek. Azert gondoltam erre, mert eloszor kiposztolta a cikket a kommentarjaval, aztan letorolte es utana megint kiposztolta. Ekkor viszont az elso komment Anette volt (amit o a sajat facebookjarol masolt at) es Attila erre is tudott reagalni.
Persze siman lehet, hogy tulgondoltam a dolgot, de Attilabol kinezek ilyesmit :)))

traccsparty 2015.03.03. 11:14:55

@Bujumburi:

mivel nyeremény, ezért talán nettó, persze nem tudhatom...

traccsparty 2015.03.03. 11:18:05

@MacákékIcukája:

valaki magyarázza el nekem, hogy Robin miért vesztett szavazatokat a flörttel, mert ez már magas nekem, nagyon meg kéne változtatnom a látószögemet, hogy értsem...

csak az egyszerű dolog van möogötte, hogyha nincs senkije, akkor kijövetelkor még egy mindenki számára kapható főnyeremény? így meg már le van kötve?

MacákékIcukája 2015.03.03. 11:20:04

@traccsparty: igen, meg kene valtoztatnod :) sok fiatal lany szavaz, egy szingli jokepu pasi mindig nepszerubb, mint egy foglalt.

xukxuk 2015.03.03. 11:27:42

Jahh,amúgy vége van csak szólok nem kell ezen nosztalgiázni,annyit nem ért az egész.

traccsparty 2015.03.03. 11:30:53

@MacákékIcukája:

de tekintettel arra, hogy a többiek is foglaltak voltak mármint a végjátékban, ezért aztán hozzájuk képest még mindig Robin lehetett a favorít, az biztos, hogy Dóri szavazói jól jöttek neki a végjátéknál, volt az a bizonyos romantikus este kettejükkel a Dunán, amikor bevágtak egy mondatot, amikor megfogadták, hogy mindig számíthatnak majd egymásra... és a kreatívok a vágásokat ennek szellemében csinálták, ha volt is konfliktusuk, azt nem vágták be, viszont Robin tartotta a szavát és végig kitartott Dóri mellett, Dóri számíthatott rá... szerencséjére Edina elpártolt mellőle, mert ha nem, hát könnyen előfordulhatott volna, hogy másképp alakul a játék sorsa...

lukacstoncsi 2015.03.03. 11:46:11

Sziasztok!
Kicsit most tépem a szám ha van már erre felület hosszabban...:-)

Miért nyert épp Robin?Szerintem mert a játékban elsősorban a balhé, szex szerelem és piálás,veszekedés volt megmutatva és egy idő után ezek a dolgok vagy elmúltak azon játékosok kiesésével és ezeket is meg lehet unni egy idő után.taktikai dolgok inkább az elején voltak ott is 2-3 játékos részéről inkább.és azok is elszámították magukat ki is estek.Szar volt a banda és showman tudott itt lenni az aki inkább altesti dolgokkal jeleskedet leginkább némi aurelio hajazás mellett.Robint nem lehetett észrevenni az öfik alapján mert mindenki ebből ítél.Ok de biztos beszélgetett másokkal embereket ismert meg ahogy elmondta így akart kialakítani váéleményt másokról és késöbb ez kellett hogy jól döntsön dolgokban.magyarul nem a konfliktus keresés szerepjátszés volt ebben a lényeg hanem mint későn érkező próbált beilleszkedni de nem egy felvett szereppel önmagát adta.Sajnos ebből az elején keveset láttunk.én is viszanéztem dolgokat és elmondta hogy gyengének tartották lebuzizták meg kevés amit ad stb.Amikor kiállt a cowboyos héten a többiek elé és emonmdta ha valakinek gondja van vele a szemébe mondja az jó dolog volt.Dühös volt rájuk okkal mert a háta mögött is dumáltak.Aztán az ádásmos párbaj ahogy készült rá megkapta kért és nemkért jeleket még Macinak is elmondta hogy szerinte nem az igazi arcát mutatja de majd kiderül...Jó választás volt hogy ezt bevállalta magának akart ezzel bizonyítani hogy van helye itt és Ádám egyfajta hasonló karakter volt hát döntsék el egy párbajon.De ugyanúgy Zsu és Laci is megkpata tőle hogy milyennek látja őket.Felismerte hogy nem kell mindenben konfrontálódni hogy sok az álbalhé, veszekedés és elég ha figyel.Sokan kontrollt vesztve mocskolódtak és elöbb utóbb ez lett a vesztük.Robi egyre jobban magára talált ez érződött is hogy többször mutatták és kiderült hogy vicces is tud lenni, jópofa és nem unalmas.Az hogy nem akart sose showman lenni miért baj?Hogy nem taktikából szexelt hogy nem támadott másokat állandóan hohgy nem a kameráknak játszott.A többiek a végére kicsit elfogytak és ő több helyzetben ügyesen taktikázott.Sok minden a kezére játszott ezt jól felismerte.Gondolkodott.Egy másik szériában lehet ki is esik hamarabb itt elég volt a nyeréshez tegyük hozzá hogy senki nem akarta kivinni nem volt potenciális ellenfél senkinek ahogy Dóri sem.Lehet pampogni meg magyarázni de valószinüleg senkinek nem volt igazán nyomós indoka ellene.Tudtak együttélni vele lehet hogy nm annyira kedvelték de senkinek nem ártott.Ha megfigyeljük sokan rátettk egy lapáttal kreálták a semmit hogy érdekesek legyenek.Ez jobb?Egy idő után a szerelnmi szál is unalmas lesz a dugás pláne főleg ha sokan nem is látnak semmit csak két takaró alatti nyöszörgő embert és az unos untalan felhozott sérelmek is unatatják az embereket.A humor viszont mindig jó a taktika izgalamas.Ebből több kellett volna.Aurelio tavaly azért nyert mert volt benn valami szerethető sokféle volt de legfőképp mindig szórakoztatott valamilyen szinten.És nála ez zsigerből jött.Mindenki eldöntheti hogy neki ez mennyire jött be de ezzel nyert.

traccsparty 2015.03.03. 11:53:39

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!):

"Az hogy nem akart sose showman lenni miért baj?"

a szerepjátszós feladatokban mindig vicceset alakított, a nem szerepjátszósban, tehát amikor taktikai megbeszéléseket kezdett Danival (éjszakai streamek) ott meg hoodos Robint alakította, fejére húzta a kapucnit és lehelet finoman irányította az eseményeket... sohasem tudjuk már meg, hogy a riportszobából jött e a javaslat, amit Daninak nyomott, hogy vegye le a lilát Laciról, vagy saját ötlete volt, vagy szimplán kimondta, amit Dani szeretett volna, és igazából ez egy ilyen megerősítés volt Dani fele, hogy támogatja ebben a húzásban, nem tudjuk, de jó volt... ott derült ki, hogy milyen jó taktikus, na meg eggyel korábban, mikor elérte, hogy jeleket tegyenek rá. Ott nagyot rizikózott, de igaza volt, mert minek nyűglődött volna a villában, ha kiderül, hogy Dáviddal szemben nem tud visszajönni...

lukacstoncsi 2015.03.03. 11:58:52

....és ami még egy fontos tényező a nyerésben szerintem hogy a nőket tisztelte.Ebben a bandában majd minden nő megkapta hogy milyen hol joggal hol jogtalanul.Robin kivétel.Nyílván megvolt a véleménye róluk de normálisan közölte.A romantika az udvarlás is szimpi nem láttuk tőle sokat de ha úgy érzete kimondta mi van a szívében legyen az Dóri vagy az énektanárnő.Engem Laci tirádás udvarlása nagyon idegesített mikor hirtelen taplóból hősszerelmessé avanzsálta magát.Még Dórinak se mondott ilyeneket az alig 3 nap alatt míg összejöttek:D Máskor meg lazán leköcsögözte Edinát.Sok női szavazót nyert meg Robin ezzel a viselkedésésvel az biztos.Nem mondom hogy ez a tuti de sok embernek szimpi volt.

lukacstoncsi 2015.03.03. 12:03:52

@traccsparty: Igen ezt is írtam már jóval korábban amit Te írsz most.

minden reggel 2015.03.03. 12:07:53

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): én is így látom. Zavar egy kicsit h ment a tujázás. Én is sok emberrel jóban vagyok, és nem közlöm mondenkivel úton útfélen a véleményem, csak amikor kell. Én sem akarom, h mindenki rámzúdítsa kéretlenül az önértékelésem. Ha érdekel megkérdezem :) ha több ilyen 'tuja' lenne könnyebb lenne villamosozni ;)

lukacstoncsi 2015.03.03. 12:10:58

@minden reggel: Igen.és mindenkinek lehetősége volt alakítani a játékot nyílván az adott lehetőségek szerint.Nemcsak Robinnak hanem a többieknek is és valaki élt vele valaki kevésbé.

traccsparty 2015.03.03. 12:45:06

@minden reggel:

"ha több ilyen 'tuja' lenne könnyebb lenne villamosozni ;) "

nem csak villamosozni volna könnyebb...

Nem szép dolog a sajnálkozás, sőt állítólag tilos, de azért sajnálom Denniszt, mert azt nyomta amit Au, csak épp nem volt meg benne az édibédi csodafaktor, ami Auban ott van.

Szóval ami Aunak kisujjból, alapból ment, azért Dennisz sokat és izzadményosan lejsztolt, ő inkább csak ránőtt az emberre, de nem az, akiért olyan nagyon helyből lelkesedni lehet, erről ő persze nem tehet, de az van. Azért sok sikert kívánok neki.

Én eredetileg egy Fanni, Dóri, Robin top hármast szerettem volna, és ez Fanni kivételével be is jött. Ők mind a hárman nagyon egyedit képviseltek, és azt magas szinten a karakterükön belül.

Nem sajnáltam volna a díjat Dennisztől, csak épp valahogy úgy éreztem volna, hogy egy a maga nemében, karakterében nem éppen top csávó nyert.

Fanninak tudtam volna örülni, de hát sajna ő sorozatosan lábon lőtte magát, ezért el kellett engedni, de benne például meg volt a csoda faktor.

Robinnak mindenképpen lehetett örülni. (bár az a dumája a győzött az igazságról a végén, kicsit avas volt, azt már nem kellett volna mondania, ez a rémes szöveg Edináé meg Danié volt, meg is kellett volna náluk hagyni, Robin végig sokkal okosabban viselkedett, mint ez a mondat az igazságról, mert ebben a játékban nem az igazság működik, hanem sok minden más. Na jó, elnézzük neki, meg most már úgyis mindegy).

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.03.03. 15:09:31

Mindenesetre Fanni rájött, hogy nem szerelmes Deniszbe... csak szereti, de nem úgy. A riporter és Denisz is tanácstalanul áll a Fanni kijelentése előtt. Denisz azt nyilatkozta, hogy Ő a villán kívül is folytatná, de mivel nincs pénz, nem vásárol szolit Fanninak, kihűlt a "szerelem" Fannikánál. Ez van Denisz, így jártál.

Edina és Laci együtt mennek mindenhova. Laci kitette mindkettőjük képét és kiírták a Facebook oldalukon, hogy kapcsolatban vannak. Albérletet keresnek, mert össze akarnak költözni. Pedig ott sem nyert egyik sem, mint tudjuk. Én, mindenesetre gratulálok Nekik! Tehát Ők igazán szerelmesek lettek egymásba, hiába mondták itt is sokan, hogy ez csak " kamuszerelem." :)

csicserierika 2015.03.03. 15:13:37

@minden reggel: nézd meg FB-on.. nekem sem ...:D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.03.03. 16:13:42

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Én is így látom jelenleg... Ettől függetlenül sztem ennek a verziónak Denisz örül a legjobban, Fanni esetében meg sztem a szülők jelezték, hogy nem ilyen vejről álmodtak... :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.03.03. 16:15:17

@minden reggel: Hát azért sztem lenne hova mennie, de miért nem tudjuk/akarjuk elfogadni, hogy tényleg szeretik egymást. És mondom ezt úgy, hogy valószínűleg nem lesz házasság belőle... :-)

minden reggel 2015.03.03. 16:18:17

@VV Erőlegény: az biztos hogy egymásba kapaszkodnak :) hajrá :)
És az is biztos h Fanni jól járt volna még egy kicsit Denisszel :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.03.03. 16:24:46

@traccsparty: :-) Tegnap már nem tudtam reagálni neked, de nem értem, hogy miért kaptad fel ennyire a vizet? A lényeg, hogy hiába változtatod meg a nicknevedet, a kommentelési stílusjegyeid annyira egyediek, hogy egyből "lebuktatnak" téged. A Hogyvolton kb. Conchobar az, akinek ugyanannyira felismerhető a stílusa, mint a tied. Nem kell hozzá titkosrendőrnek lenni, nem is kell nyomozni. Van egy nick, amelyik jellegzetesen érvel (stílus, hév, elkötelezettség, szimpátia, álláspont), majd hirtelen eltűnik, de szinte ugyanabban a pillanatban feltűnik egy másik nick ugyanolyan stílusjegyekkel. A napnál is egyértelműbb az egybeesés, és csak arra voltam kíváncsi a legnagyobb tisztelettel az irányodban, hogy a kétszeri változtatásban mi motivált...??? Egyébként még mindig érdekelne ez a kérdés... :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.03.03. 16:27:51

@minden reggel: Sztem a kettejük közül Fanni a tehetségesebb. Ha egy picit visszavesz magából és lehiggad, akkor szép CELEB karriert futhat! :-)

traccsparty 2015.03.03. 16:30:41

Nyazsgem tralala, edd meg a karakterjegyeidet!

Ha még mindig nem esett volna le: engem te viszont halálosan nem érdekelsz, menj el rendőrnek, hátha ott ki tudsz teljesedni!

traccsparty 2015.03.03. 16:32:12

@MacákékIcukája:

"igen, meg kene valtoztatnod :) sok fiatal lany szavaz, egy szingli jokepu pasi mindig nepszerubb, mint egy foglalt."

Sajnos nem tudom, hogy legyek fiatal lány, de neked sok sikert!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.03.03. 16:33:34

@traccsparty: Látod, ez a különbség köztünk, te haragszol rám, én viszont nem haragszom rád, sőt figyeltem, hogy mit írtál, még ha teljesen más aspektusból és szimpátia preferenciával néztük a műsort az elejétől a végéig... :-)

minden reggel 2015.03.03. 17:06:28

@VV Erőlegény: én már javasoltam Staller Ilona 2 t :)

traccsparty 2015.03.03. 18:11:22

@VV Erőlegény:

A különbség közöttünk az, hogy te személyeskedsz, vadászkutyaként szaglászol, nyomozol utánam, én pedig nem, én a VV7 ről v agyok itt beszélgetni, te pedig a személyeskedésben leled örömödet. Az különb abszurditás, hogy saját álneveidet normálisnak tartod, a másét meg bgatod. Állítsd le magad, mert nem vagy se vicces, se érdekes. Maradtál volna tartalmi kérdéseknél, beszélgettem volna veled, de így nem érdekelsz. Pont.

xukxuk 2015.03.03. 19:41:02

Emberek vége van.Mindenki boldogan él amig meg nem hal.Semmi jelentősége annak ki hogyan,milyen néven tért vissza, itt már minden múlt idő.Engedjük had lepje be lassan a por a mpéldányokat,a koncsitákat és a xukxukokat.Mindenkinek szép és nyugodalmas napokat kivánok valahonnan a hetedikről :)

traccsparty 2015.03.03. 19:59:03

"hadd lepje be" - két d-vel,

ezt most csak azért hangsúlyozom, mert folyton ebbe a hibába botlom, még a szerkesztők is gyakran egy d-vel írják, pedig az sima hadsereget jelent...

a legklasszikusabb legújabb kori azaz kortárs felhasználása:

www.youtube.com/watch?v=D6RaU9n4ZuI

Zeneszerző, szövegíró: Kiss Tibor (Quimby)

Most múlik pontosan,
Engedem HADD MENJEN,
szaladjon kifelé belőlem
gondoltam egyetlen.
Nem vagy itt jó helyen,
nem vagy való nekem.
Villámlik mennydörög,
ez tényleg szerelem.

Látom, hogy elsuhan
felettem egy madár,
tátongó szívében szögesdrót,
csőrében szalmaszál.
Magamat ringatom,
míg ő landol egy almafán,
az Isten kertjében
almabort inhalál.

Vágtatnék tovább veled az éjben
az álmok foltos indián lován.
Egy táltos szív remeg a konyhakésben,
talpam alatt sár és ingovány.

Azóta szüntelen
őt látom mindenhol.
Meredten nézek a távolba,
otthonom kőpokol.
Szilánkos mennyország,
folyékony torz tükör.
Szentjánosbogarak
fényében tündököl.

Egy indián lidérc kísért itt bennem.
Szemhéjain rozsdás szemfedő.
A tükrökön túl, fenn a fellegekben
furulyáját elejti egy angyalszárnyú kígyóbűvölő.

B.Betyár 2015.03.03. 20:08:01

@mobilos perpetuum: "épp a Lacihoz való kapcsolatnál láttam rajta valamit abból a kislányos bájból, ami később szimpatikussá tehette volna őt." Dettó.
De ez már történelem :).
@Avanivi: két év felfüggesztett :D? Erről az infócskáról le is maradtam. Már látom magam előtt, ahogy Dinkát viszik majd a kórházba, Lackót meg a sittre. Ezek a lapok le vannak már osztva. Pláne ez a közeg, amibe most úgy vágynak, csak arra jó, hogy konzerválja őket, fejlődni nem fognak, inkább csak vissza.

Na akkor én most teszem le a lantot. Úgy érzem, mintha teljesen meg lenne mérgezve az agyam. Láttam én már VVt, de most mintha agyrákot kaptam volna. Pedig több, mint 3 hetet nem néztem belőle. Ez a sok mocskolódás, ordítás ordenáré módon rombolja az elmét. Belegondolva, ez volt a leghányingerkeltőbb széria.
A még mindig szolgálatot teljesítőknek további kitartást :))!

traccsparty 2015.03.03. 20:18:08

@B.Betyár:

Nem szolgálat ez, csak épp lassan jövök le az anyagról, lehet kéne egy olyan tapasz, mint a nikotinról való leszokásnál.

Az éhre direkt nem megyek át, bele se kóstolok, nehogy ott ragadjak. Pár éve láttam egyet, az hígított lópikula bambi volt a vv-hez képest, de mégis végignéztem, belém akadt a kampója és vonszolt magával a dicstelen végtermékig.

De most nem, inkább most keményen egyetlen vágással lejövök a vv szerről, minthogy átálljak egy másik bambi addikcióra.

B.Betyár 2015.03.03. 20:52:28

@traccsparty: ennél jobb tervvel nem is rendelkezhetnél! ÉH-t semmiképpen se! Ha még azt is megígéred, hogy 8 hónapig a tv-t sem kapcsolod be célzott filmnézésen kívül, akkor maximális elismerésem :)! Ajánlott minden gagyi csatorna saját készítésű szennyműsorainak (táncos, éneklős, versenyzős, barátkokköztös) semmibe vétele, minden szennymagazin teljes figyelmen kívül hagyása, a hirdetőtáblák feletti tökéletes átsiklás, reklámújságok azonnali kukázása, stb.
De minek soroljam, evidens :). Mindenesetre az 1. lépés nagyon jó.
Az a vicces, hogy ilyen lassú komment folyamnál még használható is lenne ez a felület, de napi 700-1500 kommentnél esélytelen.

traccsparty 2015.03.03. 21:11:37

@B.Betyár:

akkor az első VV Anonymus ülést megnyitom.

(nem voltam még AAA ülésen, de szerintem ott először bevallják az addikciót - láttam filmekben - és utána elmondják mennyi ideje tiszták...)

szóval akkor kezdem a szembenézéssel és bevallással:

Hígított Bambiagyú VV addikt vagyok,

már 2 napja tiszta.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.03.04. 11:39:44

Most indultak el Laci és Edina...Erdélybe.:) Laci izgul, mert most fog találkozni először, az Edina anyukájával. Szerintem, minden rendben lesz. Drukkolok nekik, hogy ha már nem nyerték meg a játékot, legalább élvezzék ki a szerelmüket, mindegy meddig tart. A sírig tartó szerelem ritka. :)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.03.04. 19:27:24

@csicserierika: Szia! Elküldtem Neked, privátban. Csak Neked!!!!! Szép estét, viszlát valamikor.:)))

csicserierika 2015.03.04. 22:06:13

@fosch9: bölcs vagy, köszi szépen :)

csicserierika 2015.03.04. 22:07:31

@fosch9: nyugodjunk le ámberek, inkább hallgass egy kis zenét :)
www.youtube.com/watch?v=UuDkyUsiNh4

Gonosz törpe 2015.03.05. 09:24:24

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Lehet, hogy Edina anyukájával is ... minden rendben lesz?

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.03.05. 10:06:10

@csicserierika: csicserierika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Amit kérdeztél az FB.-jukról, elküldtem Neked privátban!!!!!!!! ............Nem kaptad meg???? Yahoos címem van!!!!!! Nézd meg a postafiókodban!!!! Ott van mind a 2 link!!! A végén oda írtam, hogy NESZÓJJÁBE...voltam. Nézd már meg, és légy szíves írd meg ide, ha megtaláltad!!!!!! Előre is köszi. Szia!!!! :) Itt egy kép!

fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10389426_1041287155932939_8516483292349072500_n.jpg?oh=5267509dae8e2cc462c3a9b436b90d93&oe=558B77A8&__gda__=1435363320_e416f7704c8f38c7d2ffeb9a412ce839

csicserierika 2015.03.05. 10:32:03

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: 22:06- kor megköszöntem még tegnap, de most látom, h véletlenül fosch9-nek küldtem. Bocsi, úgyhogy még egyszer köszi, megkaptam :)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.03.05. 11:10:01

@csicserierika: OK! Akkor láthatod, hogy mik történnek velük. Kíváncsi vagyok a klipjükre, hogy milyen lesz? Ma még nem néztem be az oldalukra, pedig biztos ír majd Laci, hogy milyen volt a fogadtatás??? Majd délután megnézem, akkor lesz időm. Legyen szép a napod! Szia! :)

csicserierika 2015.03.05. 11:46:52

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: köszi, neked is szép napot ! :)
Kivi leszek, h hogy ízlett a töltelékes káposzta, ahogy Edina hívja a töltött kápit . :)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.03.05. 12:04:39

@csicserierika: Biztos finom lesz... Alig várom, hogy vissza jöjjenek, és írjon Laci beszámolót.:)

Fannikáék is összejöttek, állítólag Denisz volt Fanniék. Gondolom, együtt fognak járni haknizni. Legyen szerencséjük nekik is, ha már Ők is lecsúsztak a nyereményről! Most Fanni megy Deniszék, hogy megismerje az anyukáját.:))) Alakulnak a dolgok.:) Kíváncsi vagyok, hogy meddig tart? Hátha Fanni normálisabb lesz Denisz mellett. Majd elválik...drukkolok nekik is.

lukacstoncsi 2015.03.05. 14:58:57

@traccsparty: szia!hol a robinos fanni paródia amiről írtál?megnézném.köszi.

traccsparty 2015.03.05. 18:44:31

@lukacstoncsi: felteszem az rtl-es videok között volt fenn, ott kell keresni, én már nem tudnám megtalálni, ez pár hete lehetett...

viszont itt van robinnal egy jó interjú:

www.youtube.com/watch?v=oED46Zbimpk

Gonosz törpe 2015.03.06. 08:26:47

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!:
"Denisz volt Fanniék" "Fanni megy Deniszék"
Ilyent még nem hallottam. Melyik vidékről való vagy?
süti beállítások módosítása