Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x05 - Dominik fullba tolta a kretént

2015. február 28. 09:32 - sixx

screen_shot_2015-02-28_at_8_11_39.png

Ma csappantás lesz, egy töki megy, az már tuti, de hogy ki, azt előre nem lehet megjósolni. Gólem a hegyen indul meg a kamera felé fenyegető léptekkel, lábán a Nike-szponzorcipő, testén sorban az ötödik garnitúra textil, basszameg a kutya, T69 ruhatárát meg a hajába belebaszott hibiszkuszt legalább lehetett górni, itt tanácstalan vagyok. Meleg van, Gólem foltokban izzadja át a világoskék inget. Karórák száma: 2.

Az ébresztő hangjaira Péter, azaz DJ Közgáz heves légdobolásba kezd, kár, hogy ami mi hallunk, meg amit ő, az köszönőviszonyban sincs egymással. Botox beigazítja az alkatrészeket a helyükre, majd elmegy felüléseket csinálni. DJ Közgáz szerint Timivel olyan volt, mintha egy idegennel került volna egy ágyba, ami azért érthető valahol, mert IDEGENEK VAGYTOK EGYMÁSNAK BAZDMEG, de Topolka barátnőjelölt. Ha Topol lennék, ettől most nagyon beszarnék, úgy meg pláne, hogy DJ Közgáz mínusz hipszterszemüveg egyenlő kéjgyilkos fej. Topol mindenesetre óvatosan mosolyog, oszt Timit ölelted? Mit öleljek rajta, kérdez vissza DJ Közgáz, és nekünk elárulja, hogy rááll a farka Topol takaros, tetoválatlan, tisztességesen takarított, tulajdonképpen taperolásra termett tomporára. Nem, ennyit nem alliterált.

Dominik fogmosás közben is befeszít IvarNóri kedvéért és aszongya, kicsit félékeny, mert a csaj Lokival beszélget, és ez kicsit zavarja. Ez, mármint az idegbetegeskedés, az esti párválasztás előtt nem biztos, hogy a legjobb taktika, csak mondom. Topolka megcsinálta a haját, és aszongya DJ Közgáznak, hogy Dominikot rá tudja venni arra, hogy mögé álljon, és akkor majd jól kiejti a gecibe, mert Loki > Dominik. Dj Közgáz finoman arrafelé terelgeti, hogy lehet inkább IvarNóri szemét kellene felnyitni, és a rém szimpatikus Lokit rábírni, hogy álljon be az agyhalott kozmetikus mögé, ami valahol azért kibaszás, de legalább nem esik ki. A fáradt zombilányra sminkelt Topol a riportban aszongya, Lokira nagy szükség van itten.

screen_shot_2015-02-28_at_8_31_39.png

Becks Lokinak kutyázza Dominikot, az csak feszít egyre, már fogadásokat kötöttünk, mikor reped be a segge. Loki tisztában van azzal hogy csak egy csajnál van esély, IvarNórinál, és ebbe az irányba indul el. Botox reggel óta már a harmadik göncöt veszi magára, legalábbis a vágés erre utal, és Bencével beszélget az estéről, majd kapunk egy vágást, amiben Topol a zombihajat csinálja magának, és közben a fürdőben Dominikkal beszélget az estéről. Én azt akarom, hogy maradj, hallod, hazudja, lehet mögém kéne állnod. Dominik be van szarva, baszki ez a szakállas gyökér ki fog ejteni, odaáll IvarNóri mögé, az meg biztos rájött, hogy én veled kokettálok. Dehogy jött rá, mondja Topolka hótt őszintén, és közben akkorákat nyel, hogy még egy félhülye kabóca is felüvöltene, hogy hazudsz, geci, de hát Dominik nem is állt sorba annak idején az észosztásnál, inkább a sarokban feszített magában.

screen_shot_2015-02-28_at_8_27_41.png

A Men in Black zenéjére megy a délelőtti henyélés, aminek legérdekesebb elem, hogy IvarNóri és Loki a kis mödansziéban dumcsizik, a csaj még Loki hátát is lekeni (gépzsírral?), és Loki kapaszkodópontnak nevezi, mármint nem a kenést, hanem a kenőt. Becks és Adri az ágyon smacizik nagy cuppanásokkal, majd ugrunk egy napszakot, és már láthatóan mindenki az esti kiválasztást várja, amikor Topol egy privát hangbersenyt ad DJ Közgáz kedvéért. Az eredmény a szokásos, felálló fasz, pironkodó előadó, nincs is nekem jó hangom mondja, pedig nem énekel rosszul, tényleg. Ha van isten, legközelebb Adri fog szopás közben rázendíteni valami sok torokhangot igénylő holland slágerre. Végre jön a löevél, kiválasztás, mindenki öltözzön ünneplőbe. Sikerült.

screen_shot_2015-02-28_at_8_40_43.png

Kimennek a ház elé - ez egyébként nagyon ergya, mármint a kiválasztás helyszíne, de mindegy már - jön Gólem, a rászáradt izzadságfoltos ingben, mi van, gyökerek, be vagytok szarva, mi? Szerintem csak az udvaron széjjelhajigált faragott krokodilok és kék, világítós gömbök láttán lettek rosszul. Gólem egy kicsit hogyvoltozik, aztán szabályt ismertet, majd megdicséri DJ Közgáz szettjét, csinos vagy. Kínos csend, lapozzunk. Topol, te jó vagy? Jól. IvarNóri a riportban fúj egy kicsit Topolra, én is jól ellennék DJ Közgázzal. Adri és Beck boldog, derül ki. Beck fején egy piros baseballsapka van, kicsit félrefordítva, kedvem lenne megigazítani. Dominik úgy véli, IvarNórival erős a párosuk, és bízhat benne a csaj, a riportban aszongya, majd hülye lett volna azt mondani, hogy úgy menekül előle, mint egyszeri hírtévés a gecizős főnökétől. Gólem igyekszik kiugratni a nyulat a bokorból, te, IvarNóri, örülsz annak, hogy Dominik más csajokkal dumál? Persze, hozza az infókat. És hozott már? Nem. Dominik kémnek is szar.

Naomi nincs még jól, mert Timi négy nap után olyan barátnője lett, hogy azóta össze van törve, mint a porcelánbili. Ezt Loki mondja, aki a szakállát visszavágta kicsit, és ettől jókedvű cseszlovák kecskepásztornak tűnik. Na, ez unalmas, ugorgyunk. Gólem kihirdeti a kvízjáték eredményét: Adri tudta a legtöbbet a többi agyhalottról, jutalma egy randi, de hogy kivel és mikor, azt egyelőre Gólem megtartja magának. Adri 22-ből 17 pontot ért el egyébként. A fiúk választanak, mindenki beáll a párja mögé, semmi feszkó, izgalom vagy meglepetés, de hát az első héten vagyunk, lesz ez még keményebb, egy védettséggel bíró csábító bula faszán odaverhet majd a kalandnak. A végére Loki marad, és a várakozásnak megfelelően beáll IvarNóri mögé, és rászól a szokásosnál is jobban befeszülő Dominikra, hogy menj már arrébb, geci.

Gólem kihívja Ivart és a két csávót, na akkor beszéljük ezt most meg. Ivar aszongya, hogy ő bízott Dominikban, végig akarta vele csinálni, DE megingott a bizalma, mert Dominik hatalmasat hibázott. Értsd: Topol elpofázta, hogy Dominik neki is feszült egy sort. Ivar szerint Loki vicces, bár a humora kurva szar. És akkor mostantól Loki az én emberem, mondja. Mutatnak egy flashbacket, amiben Topol nagyon határozottan azt mondja Ivarnak, hogy Loki a boldoguláshoz vezető út első sarokköve. Gólem visszaküldi Ivarékat a helyükre, Dominikot meg egy kicsit még baszlatja, igaza volt Ivarnak? Igaza, hazudtunk egymásnak, én speciel át akartam baszni, lebuktam. Oszt kivel kokettáltál, barátom? Topollal. Bence, Botox és Loki ezen hangosan röhög, Ivar meg olyan ideges lesz, hogy kis híján a szemét kaparja ki Dominiknak. HAZUDTÁL! Gólem csak néz Ivarra, baszki, ezt mondja Dominik már öt perce, nem lehetsz ennyire ostoba. Szevasz Dominik, leszartunk eddig is. Ivar kurvára nem akar Lokival lenni, mert undorodik tőle, Loki meg ki akarja baszni a villából Ivart, mert idegesíti. Best páros evör.

screen_shot_2015-02-28_at_9_16_36.png

A párválasztás után beszélgetés jön a nappaliban, Dominik távozása senkit nem vert oda különösebben, Bence előadja a Domnik-kűrt, mármint a csücsörítős, csámcsogós feszítést, mindenki röhög, jó a hangulat, csak sok itt a köcsög, mondaná Márió. Loki közben Naomival dumál, mert neki a játék fontosabb, és Naomiban látja a jövő zálogát. IvarNóri még füstölög egy kicsit, faszom, én terveztem ezzel a gyökérrel, erre tessék. Loki megnyugtatja, hogy ha túl erősek lennének a viccei, akkor szóljon, és visszavesz. Adri, Botox és Topol máris elkezdi tervezgeti, hogyan kellene majd Ivart helyretenni, mert Ivar egy gyenge, befolyásolható picsa, és beszélni kell a fejivel. Loki beköltözik Ivar mellé, és Dominikot tökfilkónak nevezi, közben a Person of Interest zenéje szól, fukkyeah.

A nappaliban italozás és beszélgetés folyik, DJ Közgáz Dominik kiejtését saját érdemnek tekinti, majd elmesél egy nagyon zavaros családi történetet Norbinak. DJ Közgáz orosz, Pjotr a keresztneve, és a szülei elváltak, aztán összeházasodtak, asszem másokkal, de ez nem biztos, és vannak a sztoriban nevelőszülők és féltestvérek is, de ennél mélyebben nem érdekel a dolog. Adri és Becks örök szerelmet fogad a mödanszié mellett, Topol Botoxszal találja meg a közös hangot két fél pálinka között, Bence pedig általános meglepetésre nem lóbálja be a faszát a kamerába, inkább sírós részegre issza magát valami halott haverja miatt. Az este végén Loki Naomi ágyában köt ki dumálás és smárolás végett, Norbi, Naomi párja meg a teraszon várja, hogy mikor mehet már be az ágyába aludni. Lúzer. Bence hálistennek ismét mozgásképtelen, és Botox fürdeti le, közben az egyik ujját odazárja a fürdőszobaajtóval. Kedden megint jövünk.

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.03.02. 21:25:53

@Bujumburi: hátha majd jön valaki stream-mel :)

jól hallottam milán nem lett rendőr mert nem vizsgázott le?

2015.03.02. 21:26:43

@malevil2050: esetleg a bukott madonna?

nathalie 2015.03.02. 21:26:56

hihetetlen hogy ez a lány bevitte a mellett a műsorba. érzem rajta, hogy ez egy életcél volt...

2015.03.02. 21:27:41

milánci is szedi a szemöldökét

nathalie 2015.03.02. 21:28:14

sírok, megdicsérték, hogy mennyire természetes :D:D:D:D:D:D

2015.03.02. 21:28:20

@nathalie: de berki kajálja :D

Bujumburi 2015.03.02. 21:28:55

de most a Naominak mi baja lett? :( nyeee... pedig kezdett szimpi lenne

2015.03.02. 21:29:06

@nathalie: hát nem sminkel de hatalmas műmellei vannak

malevil2050 2015.03.02. 21:29:17

@fosch9: minnyá felmetyek a honylapra és megkukkolom a zarcokat és a szemeket és akko megtudom mi a molmban lényeg.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 21:29:25

@fosch9: Nem tudok saját sorrendet írni, de csípem Apolt, Adrit, Petit, Lokit.
Nagyon nem jön be: Bence , Naomi.
A többiekről még nem döntöttem....

nathalie 2015.03.02. 21:29:46

@fosch9: berkinél azért a mérlegelésnél nem menne át...

2015.03.02. 21:30:31

@Bujumburi: nagy barija nórikának és mivel nóri húzza a kis selypítős szájá lokira ezért naomi is kutyázta (fuj)

2015.03.02. 21:32:51

@malevil2050: kíváncsian várom a végeredményt
@nathalie: elképzelem ahogy mérlegel kézzel hát nem is tudom még mérlegelem kicsit hát nem is tudom és ott állnak reggelig :D
@Majom1Parádé: nálam loki, most már peti apol is, marianna sem gáz, naomi csak addig volt szimpi amíg nem kutyázta lokit, a mindig egymáson fekvő pár annyira nem, de bence és norbi a legkevésbé, nórika meg hát jajdebuta

sterlingovic 2015.03.02. 21:38:57

Nóri lesz az új Alíz

*Mazsola* 2015.03.02. 21:40:07

jóest

Petiéket is csípem, de Loki elfoglalta az első helyet:)))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 21:43:37

Botox mióta megégette magát Apollal jócskán visszavett, mondjuk azt az első kört el lehet nézni Neki, akkor jött be, még vakon volt. de tanulékonynak láccik. :-)

malevil2050 2015.03.02. 21:45:37

@fosch9: Etyenlőre nem tuttam dönteni

2015.03.02. 21:46:01

@*Mazsola*: háhá
alakulnak a loki-bubik itt is :D

Esti telefonos interjú apolka anyukájával az ájulásról.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 21:46:43

@*Mazsola*: A műsor szerkezetéből adódóan Lokinak 1 dologért kell szorítania, hogy egy védett pasi ki ne szórja. Ha ezt leszedem szerintem szépen bebetonozta magát. Nem is szabadna ilyet írnom ennyire a játék elején, de Lokinak "járna" a döntő

2015.03.02. 21:47:11

@malevil2050: nahát majd közben hátha kialakul :D
@Majom1Parádé: volt valami afférjuk? nem figyeltem

2015.03.02. 21:49:11

@Majom1Parádé: meg a sok egyforma pali között azért ő egyéniség

Jáger Ricsi az éjjeliben, véleményezi a műsort.

*Mazsola* 2015.03.02. 21:49:54

@fosch9: hú, és megint lesz sorszám? :)))

@Majom1Parádé: igen, és maximáisan egyetértek. tőlem a nyereményt is viheti, engem megvett kilóra:))

tomfree 2015.03.02. 21:52:20

@fosch9: ez a Loki meg a DJ gyerek a legértelmesebbek az egész csapatban. Ez a Nóri meg egy nagy geccc egyik pillanatban kutyázza a rockert, utána meg azon elmélkedik, hogy megtartaná-egy napon belül-noooormális? Totál agyhalott az a nő. Ez a három balfasz meg minek ment ki aludni a teraszra? Ez valami bandázás vagy miafsz? A focista gyereket alig értem amit mond, gyakorlatilag töri a magyart.

2015.03.02. 21:54:07

@*Mazsola*: mindenki legyen egyes bubi akkor nem lesz sértődés :D

2015.03.02. 21:56:32

@tomfree: na igen és úgy szeretném, hogy végre az ész győzedelmeskedjen az izomagyak felett :D
nórika buta sodródik de nem tudja mit akar látszólag
a három balfaszról az jutott eszembe épp olvasom a híreket és három férfi összeházasodott hát na :D egyedül nullák, egymásba kapaszkodnak
loki lebuta focistázta patrikot amúgy tényleg nehezen érteni amit mond

*Mazsola* 2015.03.02. 21:58:32

@fosch9: a vv-nél sem volt belőle gond, de legyen:) egy idő után úgyis nehéz követni:))

olyat nem lehetne, hogy a három díszf*sz együtt esik ki? és vigyék Nórikát is...

Mók_Ica 2015.03.02. 22:04:59

@fosch9: én aszittem te lány vagy :))))

2015.03.02. 22:05:20

@*Mazsola*: az szép lenne :D bár ha meghagyjuk lokinak, hogy egyesével kilője őket az sem vesz le az élvezeti értékéből :D

2015.03.02. 22:06:31

@Mók_Ica: az vagyok csak kicsit lehúztam na :D

tomfree 2015.03.02. 22:07:34

@fosch9: szerintem a 3 balfék csapatban sem erős, a Bence nem lenne rossz ember zsigerileg, de húzza le a többi szerencsétlen egymást, mondjuk nem okos ő sem. Szerencsétlen Lokira rászállt az összes balfasz szinte, még talán a Dj van annyira korrekt meg Topolka hogy nem basztatják. Ha másért nem, ezért szurkolok a rockernek. Ez az új gyerek meg egy tucat száz elsőre, de majd kiderül.
@*Mazsola*: azt olvastam valahol egy cikkben, hogy ebben a szériában valami 27 fő fordult meg a villában, szóval simán benne van, hogy mindenkit lecserélnek még.

2015.03.02. 22:08:01

macskáknak fejlesztett zenét egy kutatócsoport

Mók_Ica 2015.03.02. 22:09:39

@fosch9: akkor jó :)))) majdnem megijedtem :)))

2015.03.02. 22:10:23

@tomfree: lokin kívül mind tucatlegény még kicsit peti is de ő a hipszter szemüveggel akar kitűnni de értelmesebb és meglátta lokiban a jó játékostársat ez kiemeli a három butafiú közül
nekem nagyon gáz volt ahogy bence állatra issza magát
patrik mindig a csajon lóg
norbi meg simán málé

2015.03.02. 22:12:41

@Mók_Ica: :D

ez az adri-patrik ahogy folyton egymáson lógnak olyan természetellenes nem is ismerik egymást és úgy viselkednek mint valami tizenéves párkapcsolat

Mók_Ica 2015.03.02. 22:13:10

patrik milyen csinos azzal a kis pillangóval a hajában .... hihihhihihihihi

2015.03.02. 22:13:47

@Mók_Ica: jaj nagyon kiscicás volt :D
de mi az h szeretik egymást nem gáz ez így pár nap után?

Mók_Ica 2015.03.02. 22:13:55

ez a ricsi milyen/melyik valóságsóban szerepelt????????

Mók_Ica 2015.03.02. 22:14:36

@fosch9: mint fáncsi denisszel :)))) már digidugi is volt.... :))

*Mazsola* 2015.03.02. 22:15:04

@fosch9: persze, de ahogy Majomparádé írta, ha vki védettséghez jut, akkor bajban lehet... és azt én nem akajom:) szeretném még nézegetni:)))

@tomfree: az első fele +1. a nekem szánthoz: persze, sokan vannak, fel kell zavarni az állóvizet, ez rendben is van. rajta kívül lecserélhetnek bárkit:)))

Bujumburi 2015.03.02. 22:15:46

@fosch9: Norbi rettenet máléééé

2015.03.02. 22:17:26

@Mók_Ica: összeesküvők
meg testépített is és még volt valamiben az nem jut eszembe

Mók_Ica 2015.03.02. 22:19:19

@Bujumburi: norbi menjen a levesbe .... pffff

@fosch9: na, azt nem néztem... csak hellyel-közzel...... nem emlékeztem volna rá.....

hajrá loki-peti :)

2015.03.02. 22:19:39

@minden reggel: loki dani nem ádám :)
@Bujumburi: megalszik szájában a tej
@*Mazsola*: én is :D
@Mók_Ica: tényleg...

Mók_Ica 2015.03.02. 22:24:16

@fosch9: a vélemény-változtatás jogával még élni fogok :))) de most őket szerizem + apolkát :)))

*Mazsola* 2015.03.02. 22:31:26

@Bujumburi: az. pedig milyen sokra tartja magát... ahogy ecsetelte Milánnál, hogy hármójuk közé azért nem fér be, de kegyet gyakorolnak, és szóba állnak vele

@Mók_Ica: szintén:) bár Apol néha affektál és azt annyira nem csípem...

na megyek, jóccak:)

beacska 2015.03.02. 22:31:57

nnna, tudjuk már mitől zseniális Loki? ;)

Mók_Ica 2015.03.02. 22:32:51

@fosch9: ezt nem láttam az öfibe, de peti milyen gyorsan rohant és kapta fel apolkát :)))) odafigyel rá.... ez szimpi :))

Mók_Ica 2015.03.02. 22:35:00

@beacska: nem zseniális, de nem tucatfiú.... és a helyén van :))) sztem még némi agya is van :))

Mók_Ica 2015.03.02. 22:35:42

@*Mazsola*: megláTTYuk mi lesz belőle :)))
JóCCakát!

tomfree 2015.03.02. 22:36:39

@Mók_Ica: szerintem Norbi megy a levesbe. Az utolsó promóvideóban elég sok minden van:
comment.blog.hu/2015/02/17/nem_kamionosok_es_kurvak-buli_lesz_az_a_tv2-es_eden_hotel

vastyúk is .. 2015.03.02. 22:39:21

@malevil2050: válaszd avinak egy atomvillanás gif-et, azzal addig is önazonos maradhatsz, míg nem találod fel magad a lányok között :D

@fosch9: Asszem most egy (na jó, hasonló hihihihi) platformra kerültünk. Nem tudok dönteni Miszter Hipszter és Szőrös Dumbó között, úgyhogy mindegyiknek drukkolok :D

Mók_Ica 2015.03.02. 22:43:28

@tomfree: köszi, olvasom és nézem :) egyébként nekem berki tök pozitív..... sokkal jobb, mint amit vártam.... :)))

beacska 2015.03.02. 22:47:10

@Mók_Ica: szerintem zseniális volt, ahogy megingatta Milánt, és megtérítette Nórit. Ez a duma: "várj, elmondom, mit mondtak: hogy ők a tuti hármas, és bevesznek, ha Nóri mögé állsz, és akkor Peti egyedül fog tengeni-lengeni....nekem is ezzel jöttek, aztán most...nem, én nem mondom meg, h mit tegyél..."
EZ nem volt zseniális??? pedig igen!!! kívülről lehet, h triviálisnak tűnt, pedig nem az...

beacska 2015.03.02. 22:48:25

jaaa, és Milán nem vízimentő véletlenségből??

tomfree 2015.03.02. 22:52:38

@Mók_Ica: a videóban a Berki azt mondja, hogy most meg tudjátok mutatni, hogy mekkora barátok vagytok, majd ölelkeznek ketten azok, a Norbi mondja, hogy erős légy Bence és kinn vannak az új gyerekkel egy külső helyszínen, ami holnap lesz ugye. Következő snitt: a szőke csaj sír a retyón, hogy mindenkit elvesztek akit szeretek. Majd egy másik snitt: Naomi beáll az új gyerek mögé ahol van egy új csaj is. Nem értem a tv2-t miért nem szerkesztik meg a promóanyagot értelmesen. Viszont ha kibasszák holnap a Norbit, akkor jön egy csaj, ami felborít mindent.

malevil2050 2015.03.02. 22:53:38

@vastyúk is ..: hellobellolobello! Örülök hoty újra látlak.Lehet jó is lenne asz atomviilanás balrul.De ittem minden oljan más,és mék bele sem kontárkothatunk.Esz eccerűen főháborító.!

Mók_Ica 2015.03.02. 22:54:34

@beacska: :))) igen, ügyes volt :) remélem lesz majd egy jóóóó párja... és megszabadul nóritól... vagy nórika az észéhez kap :))))

malevil2050 2015.03.02. 22:55:35

@beacska: Itt mindenki szellemi tevékenységet,folytató életművész.

Mók_Ica 2015.03.02. 22:55:48

@tomfree: ilyen a ÉH2ben is volt, hogy egy kinti programról már nem ment vissza vki.... az egy csaj volt akkor.....

Mók_Ica 2015.03.02. 22:56:57

@malevil2050: azon én is röhögtem... 21 évesen életművész..... jahhh..... pont.... de inkább munkanélküli...

vastyúk is .. 2015.03.02. 22:58:10

@malevil2050: hello, tényleg, köszönhettem is volna először. hihihihi. Azt elhiszem, hogy fáj, hogy nem lehet beletúrni, viszont hátra lehet dőlni és élvezni a showt. Hogyan okoskodnak. Meg ha nem találsz most kedvencet, még van remény, merthát cserélődnek az arcocskák. :D

minden reggel 2015.03.02. 23:02:20

jó szurkolást :) ez már volt?: ők 'castingolták ki' (idézet) az ÉH játékosait.
www.youtube.com/watch?v=jHLdlzVUH9E&list=PLC03F770028277649&index=4

:) érdekes a nő, végigcsámcsogja az interjút...

malevil2050 2015.03.02. 23:05:25

@vastyúk is ..: nahh hát esz meg a másik,de láthatod nem olyan vót a a fogyaggyisten.Nem tom ,de etyenlőre oljan idegen ez asz egész.De lehet hoty csak a környezet
miatt.Mesterkéltnek tünik,mit asz amerikai filmek 90 szászaléka.

beacska 2015.03.02. 23:06:23

@malevil2050: ááá., csak a fiamnak ilyen a "munkaruhája", ami a Milánon volt- a kék alsógatya kinézetű sportgatya világoszöld kötővel

malevil2050 2015.03.02. 23:06:40

@Mók_Ica: Áhh natyon sokan tacskók ottan a kombináláshosz.

malevil2050 2015.03.02. 23:07:53

@beacska: Ahha cóval bennfektesnek teccik lenni! nahh majd fityelek ám a dógokra.

vastyúk is .. 2015.03.02. 23:13:31

@malevil2050: Mer a villa nem volt mesterkélt? vagy csak a papagájok zavarnak itt? Vagy az a szokatlan, hogy kényük-kedvük szerint beleszólnak a játék alakulásába? Megszokod ;)

@Mók_Ica: Szerintem Nóri agyhalott. olyan mint egy durcás óvodás. Párt Lokinak!

beacska 2015.03.02. 23:13:41

@malevil2050: :D bennfentes??? mert vízimentő a gyerekem??? :DDDD

malevil2050 2015.03.02. 23:16:28

@vastyúk is ..: Oké akko picit másképpen köszelítem meg.Mindkettő mesterkélt de a vella asz póriasabb vót,itt túl sok a csilivili nekem ,mint parasztgyeröknek.Vaty megszokom, vaty elszököm.

beacska 2015.03.02. 23:16:42

szóval nekem ez a rész bejövős volt.

szerintetek kamuzott Patrik? mert különben csak mutatták volna, ahogy mondja neki a Milán...meg amúgyis elég kamu szaga volt, nem?

vastyúk is .. 2015.03.02. 23:16:56

@malevil2050: szupcsiiiiii, nagyon tetsziik, irány a borospince

beacska 2015.03.02. 23:17:17

@malevil2050: az a helyzet, h ez csak nekünk luxusvilla ám...ott elég megszokott.

malevil2050 2015.03.02. 23:17:50

@beacska: Perce, tucc oljat amit én nem.

malevil2050 2015.03.02. 23:19:15

@beacska: Egen,asztat hiszem h innen fú a passzát szél.

vastyúk is .. 2015.03.02. 23:21:38

@malevil2050: tuttttam, hogy a pálmafák meg a feszített víztükör zavar, hogy a papagájokról ne is beszéljünk. Ne szökj el, az agy sok mindenre képes. Pl én már észre sem veszem a környezetet, a pálmaágakat, meg a bárpultot, a szemem már megszokta. ha elugrálna egy pingvin a kamerák előtt, lehet, hoyg az sem tűnne fel. hihihihihi

malevil2050 2015.03.02. 23:22:20

@vastyúk is ..: Pont a borospince,hát ottann béb@szunk,mint a zatom.

beacska 2015.03.02. 23:24:18

@malevil2050: de mi értelme van? minek konfrontálódik a párjával? aztán a riportban olyan komolyan mondta, h látta Adrin, h meglepődött, biztos nem szándékosan volt...akkor volt vmi, vagy sem??

malevil2050 2015.03.02. 23:26:36

@vastyúk is ..: Honnan tuttad? de aszé van benne igasság.Pingvin tónik hát aszok natyon aranyosak.nem igen fásznának ottan.,asz tuti

vastyúk is .. 2015.03.02. 23:34:20

@malevil2050: ha túléljük, ha nem, tartottunk legalább egy fasza kis világvége bulit. Legalább nem tudjuk majd mitől hányunk, a bortól, vagy a sugárzástól..
// csak tippeltem, vajon mit látsz parasztvakításnak. Szerintem is cukik a pingvinek. Ott meg senki sem fázna, legfeljebb a medencében. hihihihi

Empty Bee 2015.03.02. 23:37:01

Jó volt, amikor Patrik finoman utalt Adrinak arra, hogy ne zabáljon annyit, mert el fog hízni :DD Adri meg tök vidáman reagál mindenre, amit Patrik kritizál rajta (könnyűvérű, sokat zabál stb.), mindenkinek ilyennek kéne lennie, kevesebb szorongó ember lenne :D

Ditti82 2015.03.02. 23:42:54

@fosch9: Honnan ásták elő azt az idiótát? És minek? :O
@vastyúk is ..: Igen, nálam is. Plusz egy Apol. :)

beacska 2015.03.02. 23:43:35

@Empty Bee: jééé,ezt nem is hallottam

vastyúk is .. 2015.03.02. 23:47:45

@Ditti82: Igazad van, Apolka is szimpi! Dehát ő most Miszter Hipszterrel egynek számít. :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.03. 02:19:43

@fosch9: Ne buzdítsd a konkurenciát, mert el tematikázod magad:DD

2015.03.03. 06:01:33

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: messze a vége :D
@Mók_Ica: végül is saját magának tett szívességet :D
@Ditti82: a tv2 is előrángatja saját csontvázait a szekrényből
@csak mert: szerbuszka :)
@vastyúk is ..: ennek örülök :)
@beacska: átlát a többin :D

Banyus83 2015.03.03. 07:30:27

@tomfree: Erre lett volna egy nagyobb összegű fogadásom, pedig nem is láttam ezt az előzetest :-) Ennyit a kemény hármasról ;-)

Egyre inkább kezdem azt inni, hogy a tv 2 volt olyan hülye, hogy a sajtótájékoztatóra a végső tízest vitte el... :-)

2015.03.03. 08:06:30

@Banyus83: én is gondoltam erre :D

2015.03.03. 08:12:01

@vastyúk is ..: tetszenek a nicknevek amiket gyártasz :D

malevil2050 2015.03.03. 11:55:26

@vastyúk is ..: Mekkésve bár de törve nem,csak most tok válaszolni (mii?? h esz nem cép dolog? ) - hát igen,de van amiko beűt a mennykű - nem parasztvakitás ,eccerűen művinek tűnik asz egész.Ettű függetlenül van akinek ez a termécetes,nekem nem asz.

vastyúk is .. 2015.03.03. 12:47:41

@malevil2050: helló, nem probléma, ha menni kell, hát menni kell. Na, ha nem a parasztvakítás zavar, akkor a szerkesztés marad. Viszont annak meg az az előnye, hogy a játékosok ki vannak szolgáltatva. Olyan ez szerintem, mint egy túlélő show, csak a természet viszontagságait a rendező adja parancsba. Mindig alkalmazkodni kell. De ha nem szereted az ilyen ízű fagyit, akkor hiába magyarázom, hogy finom. :D persze reménykedem, hátha megbarátkozol vele.

@fosch9: mindig örülök, ha a közt szolgálom, majd még igyekszem, de a többinél még nincs ihlet.Hihihi

Banyus83 2015.03.03. 13:00:12

@Bujumburi: @fosch9: Ne legyen igazam, én is azt kívánom! Mert akkor sajna az én favoritom sem jut oda :-(
süti beállítások módosítása