Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7217-7226 - A legszebb ajándék

2015. január 07. 13:00 - julie0812

Több, mint két hétig tartó hejehuja és láblógatás után térjünk vissza kedvenc barátainkhoz. Újabb áttekintő hogyvolt következik, avagy milyen is a kamu karácsony barátok közt módra.

1.jpg

Először is meg kell említeni Atikám szőke nőjét, aki azóta kissé feledésbe merült, de ki tudja, talán még egyszer főszereplő is lehet belőle. Szóval a nő (Melinda) Atikám régi ismerőse, még a mintaférj sötét időszakából. Segítséget kér tőle, mert eltűnt a fia, aki valószínűleg fel akarja kutatni az apját. Atikám az építkezésre viszi a nőt, ahol közli vele, hogy ő már nem ismer senkit, kiszállt, nem tud segíteni, holott, mint kiderül, anno megmentette a nő és a fia életét. Nem hiába, mindig is hősként tekintettem rá. Atikám másnapra meggondolja magát és mégis segít előkeríteni a fiút. De utána végleg kiszáll. Juli viszont megtalálja a szemetesben az összesírt papírzsepit és gyanakszik, de Attila azzal nyugtatja, hogy biztosan Miklósnál járt valami nő.

2.jpg

Miklós elutazik Monte Carloba pénzt nyerni, hogy tisztára mossa az Ágitól lenyúlt lóvét. De nem meri otthon hagyni a suskát, inkább átviszi Nórához megőrzésre, persze azt mondja, hogy csak fontos papírok és családi fotók vannak a dobozban. Nóra egyszer ki is bontja a dobozt és nosztalgiázik egy sort egy fotóalbummal, de nem tartja fontosnak a további kutakodást. Később Robi rájön, hogy a pénz van a titokzatos dobozban, de addigra Miklós már hazaér és elviszi. Ági full ideg, pedig ő még egy lakatost is hívott, hogy betörjön Mikihez, aminek majdnem nemi erőszak lett a vége. A Cár boldogan tudatja a pórnéppel, hogy mostantól eurómilliomos. Robi viszont elülteti Nóra fülébe a bogarat, hogy itt valami nem stimmel. Miki befenyíti Robit, jobb ha nem nyomozgat utána.

3.jpg4.jpg

Laciék újabb ÁNTSZ ellenőrzést kapnak, bár ezúttal nem a saját hibájukból, hanem csak azért mert lúzerek. Laci valami haverjától, akitől a nyulakat is szerválta, beszerez valami isteni kolbászt, mindenki azt falja és el vannak tőle ájulva. De Peti rosszul lesz és leokádja Hannát az udvaron. Na, innentől kezdve mindenki a Novák kolbászára mutogat. Bartha kihívja a múltkori szimpatikus ellenőrt, mert kiakad, hogy az ő vendégei is a kolbászt habzsolják. Később kiderül, hogy Peti valami régi, kidobásra szánt pizzát evett és attól hányt, de ez már senkit sem érdekel, főleg miután Hanna azért maradt le élete tévés lehetőségéről, mert otthon ápolta Petit.

5.jpg

Mónika egyre otthonosabban érzi magát Zsoltnál aminek Zsolt is nagyon örül. Próbálja meggyőzni Mónit, hogy maradjon ott nála véglegesen és hogy milyen jó lesz majd közösen felnevelni a kis lurkót. Móninak ez egy kicsit gyors, még nem tette túl magát a szakításon. Egyszer csak beállít a képviselő és a szerelmét bizonygatja, meg azt, hogy most tényleg szakít a feleségével és elköltözik otthonról, mert Mónival akar lenni. De Móni rájön, hogy nem akarja elszakítani a családjától Jánost. Aztán úgy dönt, visszamegy Brüsszelbe.

6.jpg7.jpg

Bár messze még a karácsony a Mátyás király téren, kell egy is ünnepi hangulat, úgyhogy Zsófi kitalálja, hogy szervez egy elő-karácsonyi bulit. Minden lakót meghívnak és mindenki húz egy nevet, hogy ajándék is legyen. Máté nagyon lelkes, a lakók viszont nem képesek normális ajándékokat venni egymásnak – állapítja meg Zsófi és Tóbiás. Kicsit átcserélik az ajándékokat, hogy mindenki örüljön, bár az nem derül ki, hogy ki kapta a Laci által Barthának szánt büdös lyukas zoknit. Zsófi és Tóbiás külön koccintanak a saját zsenialitásukra, majd Tóbi közli Zsófival, hogy gyereket akar tőle, mert hát karácsony van és az ünnep úgy az igazi, ha gyerek is van.

8.jpg

Valahogy Ági is meghívatta magát a buliba, pedig senki nem látja szívesen. Miután mindenki kap ajándékot, csak Hanna nem, Miklós rögtön kapcsol, hogy kit húzhatott Ági. Minden sínen van, csak kicsit késik az ajándék, még te is örülni fogsz neki – nyugtatja meg Ági kedvenc bátyját. Eközben Claudia vonul be villába az elnyűhetetlen piros kabátjában és Hannát szólongatja, csak épp az örömteli fogadtatás marad el, mert mindenki a konditermes bulin van. De nekünk nézőknek a Nagysasszony igazán csúcs ajándék, köszönjük szépen!

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2015.01.08. 12:12:00

Jajde örülök Claudiának!!! Végre. Bíztam benne, hogy visszajön. :-)))
süti beállítások módosítása