Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x24 - Deja vu: unaloműző munkahét, megint

2014. december 10. 08:11 - Chat Géza

vv7face.jpg

Újra itt. Bence a házi gizdánk, ő nyitja meg nekünk a napi fosfolyamot, aminek a mai adagja elég híg lett. Meg egy picit ízléstelen is. A múltban tapicskoló adás a hétfő késő délutántól indul, amikor is a lakók Vikcsut gyászolják. De szó szerint. A kertbe lebaszott hokedlire rakott fekete-fehér Vikácsu fotó+kígyó uborka+halottak napi leárazásból megmaradt Tesco mécsesből álló szentély előtt rínak és fogadkoznak, hogy majd, ha kint találkoznak, akkor mekkora pőre parádét fognak közösen baszatni. Eztán jött a még mindig hétfő este beküldött ”végrendelet”, ami annyira vérszegény, mint Vikacsu best of pillanatai. Rönére hagyja szuper képességét. Remek. Sehol egy „a többiek meg szopjanak lovat” vagy egy „12ker legyen már eszed, húzd ki a fejed Miss Kiskun seggéből! Hiába végszavazol neki bőszen, az ő hátán felkapaszkodva a büdöskurvaéletbe nem leszel műsorvezető!” Másnap Röné még mindig Vikacsu távázásától kapott instant agyérgörcs okán kezd pótcselekvésbe és hajtogat az ágya szélén, majd megy be a fürdőbe, ahol már-már kényszerbetegsébe áthajolva indokolatlanul hosszan és sokszor keféli ki a haját. Ekkor találja be Kazal. Minden arra irányuló kérés nélkül el is kezdte fosni a szót, hogy akik most bent vannak és akiket szeret, azokat jobban megismeri, akiket meg nem, azokat meg árgús szemmel fogja figyelni, de úgy, ahogy eddig még sose. Én már most besoroztatnám a honvédségbe sasszem tábornoknak.

Még mindig Vikácsu távozásán kérődzünk. Sajnálom. Itt idézném az official villanaplót:

Zsuzsa lehetőséget adott azoknak, akik rátették a jelüket, hogy megbeszéljék a történteket és tiszta lappal induljanak.

Nos, ez a lehetőséget ADOTT dolog valójában úgy jött le, hogy ki lett adva ukázba, hogy azonnal pofázzák meg a dolgokat, hogy legyen valami konflikt, mivel Basszájba, Jabba, Kazal és Röné úgy vonultak be Miss Kiskunhoz fogadóórára, mintha rektális végbéltükrözéssel lettek volna köszöntve. Az meg ugye nem kellemes, és önszántából nem igen megy az ember. És az egésznek pont annyi értelme van, hogy semennyi. Mindenki végighallgatja a másikat, oszt viszont hányás.

Azért egy kanyar erejéig kitérnék Miss Kiskun és Kazal szellemi magasságok terén a sztratoszférát súroló beszélgetésére. (Nem szó szerint idézem.)

- Te milyen alapon kurvázol le engem?

- Mert szerintem kurva vagy.

- De miből gondolod, hogy szerinted kurva vagyok?

- Így gondolom és kész, hát had gondoljam már.

- Jó gondold, de ne mondjad, mert nem vagyok az.

- De hadd kurvázzalak már le, ha egyszer úgy akarom.

Miss Kiskun itt már visszabaszott egyet, hogy azért mégiscsak ő pörgött Komisz faszán, szóval csak finoman a jelzőkkel, bármik is legyenek azok. Kazalt nem hatja meg a dolog, mert amit ő csinál az természetes, nem kurválkodás, nem hetyegés, Ő ILYEN. Nem megyek el a bulinegyed bikáihoz egyenként, hogy közvéleménykutassak és kiderítsem Kazal bugyijába jutás során hányan és hányszor ütköztek erényövbe, szimplán csak bekajálom, amit a csaj mond. Ő ILYEN – fogjuk ezt még hallani, hisz ez a tőmondat a Való Világok elkoptathatatlan vitazáró frázisa.

vv7kazal.gif

Ezt is ide rakom, powered by Villanapló official:

"Macival volt talán a legrövidebb beszélgetése, a zabálnivaló srácot nem nagyon hatotta meg Zsu mondandója, az első adandó alkalommal angolosan távozott."

Kiszedve a modoroskodást: Jabba bement a hirtelen növesztett, de már a 90-es években is rém gáznak tartott pornós körszakállal, végigköhögte és krákogta Miss Kiskun monológját, hogy legyenek barátok, de Jabba  a mondatvégi írásjel után amolyan basszál magaddal stílben megköszönte a felesleges időrablást, oszt kiment.

Ezt követte a munkahét kezdete. A tavalyi mintha ennél később lett volna, de mindegy. Ez remélem azt jelenti, hogy a már többször is eldurrogtatott tematikus hetek listáját épp vérfrissítik, így ezt és a megérzésem szerint újfent érkező iskola és egészség hét kivételével más feladatok lesznek idén. Megjött Péter a főnök, egyből kibaszatta az összes kaját, jó HR-esként meginterjúvolta a villalakókat, aztán elhúzott a vérbe. Dóri Édenhotel Pókmajom hitvallását gyakorolja, miszerint dolgozzanak a szegények, bár ő ezt kevésbé bicskanyitogató stílusban tálalta, hogy nem a munka hőse és menstruálni is fog speciel. Most idebiggyeszthetném egy kedves ismerősöm édesapjának okfejtését, hogy a nők miért nem lehetnek ejtőernyősök (mert nyakukba folyik a vér), vagy hogy miért nem lehetnek mozdonyvezetők (mert mi van akkor, ha egy Zágráb-Budapest vonal kellős közepén jön meg nekik a havi), de én ezekkel nem értek egyet, vagyis Plasztik Dóritól ez csak egy rossz kifogás.

Fontos tudni: Kazalt az bassza fel,

  • ha nem szolizhat agyba-főbe
  • ha nincs rajta smink
  • ha leesik a szempillája
  • ha valaki szerencsétlenkedik a munka során

Jó lesz ez. Amint a főnök kiejti a száján, hogy nyista szolizás, akkor Kazal egyből felveszi a kacér nézést, amiből még a vakok is kiolvashatják, hogy két nap után már simán szárazna szopná a mestert 5 perc szolizásért. Jó, gonosz vagyok és el is felejtettem, hogy Ő. NEM KURVA, Ő IYLEN. ÉN VAGYOK A FASZ. Bocsánat. Máris a villamesternél és minden pénzek birtokosánál, a 20.000 villakrajcáros Jabbánál kalapozik, és bizony csont nélkül megmogyorózná egy szappanért. Lesz ennek foganatja m
ég.

vv7face2.jpg

És a végére. Plasztik Dóri rossz hírt kap, meghalt a nagymamája. Kérdés: kint gyászol vagy bent? Teljesíti a mamája utolsó kívánságát (ami nyilván az volt, hogy nyerje meg ezt a játékot, amire van is esély, tekintve, hogy anno Szandika meddig húzta és simán kiütötte volna még az Szexkiborg Alkeoszt is), szóval marad.

 Ami a kiváló minőségű képeket illeti, nos azokat a hivatalos VV facséról szedtem le. Őket, ne engem. Kösz.

Címkék: vv7
437 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kamilla123 2014.12.10. 23:45:56

@VV Erőlegény: ez olyan, mint a villaajtó, amit még senki nem bírt ötperces kínos rángatás nélkül kinyitni a hét évad alatt. Nehéz elegánsan kisétálni rajta, az tuti.

kamilla123 2014.12.10. 23:46:35

@ő-szinte: igen, lehet, majd itt be tudnak kavarni a szerkik.

Krétagarbó 2014.12.10. 23:47:08

@kamilla123: talán Lacinak lesz annyi esze, hogy nem kajálja majd be a nyalit. Vmi olyasmit írtak az éjszakai műszakosok, hogy egy terv része, Laci megszerzi a boltot, cserébe a Cinkostárs bt. renire szavaz egyöntetűen. Na majd holnap kiderül.

Jóéjt:)

ő-szinte 2014.12.10. 23:47:15

@kamilla123: igen, nagyon ért a cukiskodáshoz :DDDDDDDDDDDD

kamilla123 2014.12.10. 23:50:14

Bakker, alig aludtam az éjjel és egész nap kóvályogtam a fáradtságtól. Elhatároztam, h ma korán megyek aludni, erre az előbb ránéztem az órára: "hát ezt a tíz percet már megvárom." Elvonóra kell mennem lassan!! :-))

Ay Mama, Que paso 2014.12.10. 23:59:09

Ó Uram!Tudom hogy most otthon megy a családi mizéria!Nehéz dönteni ha mindenható vagy!Mégis nem csöppentenél nékünk egy kis nektarinot!Por Favor?

kamilla123 2014.12.11. 00:06:53

On!! Edina és Laci a boltban

csodalámpa 2014.12.11. 00:18:38

illetve a kocsmában - épp azt latolgatja Zsuzsa, hogy a boltban minden drágább

ő-szinte 2014.12.11. 00:19:57

@kamilla123: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ismerős ;-DDDDDDDDD

csodalámpa 2014.12.11. 00:20:02

Komiszék nem buliznak.....

Ay Mama, Que paso 2014.12.11. 00:21:15

MAci azt vigyed el majd emeljük úgy is - emeli az est fényét László a boltos
Edina és ZSu lelkesen számolnak neki
20 400 - poharat kérsz hozzá mennyit az ingyen van
az Ádámnak ingyen van
Edina kikiáltóként árulja a szotyit - mint fánkos a fánkot a horvát tengerparton
Nem adsz kölcsön -kérdi Edina Lacit
hát kinek? szól Laci, akinek nincs pénze, hát nem kértek
VV Nagy Ferenc és zenekara érkezik be a villába de csak a technikán keresztül és hirdetik a igét 8 óra munka, 8 óra szórakozás 8 óra szórakozás
a háttérben Dani ordítja hogy elege van már a kibaszott (valo)világból
Laci hitelebe itatja a népet, míg alkalmazottjai Edina és Zsu nyomják
Daninak elfogyott a türelme mára a világos sörtől meg savanyú a szája
kifolyt a sör, Zs tartalékolna
VV Flournak bejö ez a szitu a hangfalon keresztül
sajnos a szerkesztők nem ismerik a 16 tonnát raksz és a working in the coal mine cimű eposzokat
Dani mizu, mizu, nizu
Laci ma kivételesen dolgozik, ne vidd még el te szemétláda ordít Pultosboltos László
Dart Maci lejt el a rögtönzött kocsma táncterén
álljunk össze mint két kicsi legó - VV Dani feat VV Flour Tamás
Zsnak olyan jól megy, hogy egész köröket fizet a fiúknak
Nyár van hallucinálnak és alig fürdőruhában égetik magukat VV Éva érkezik a membránból, de most hallom hogy ez feldolgozás, Edina inna, de Laci neme hagyja mert Edina alkalmazott, a háttérben valahol messze délen lesben áll egy cápa, de ők elcsábítják szirén énekükkel
Zs ropit is vesz, rászólnak, hogy ne költekezzen , szerinte nem drága - 50 VK
Zs tripla ropit rendel, sok lesz szerintem
Dani a szerelem tengerében fürdik elkábító énekével - nehogy drogteszt legyen ebből
Laci nyitott egy kocsmát nekizik ugy nincs haragozik
annyi a lényeg hogy ennyi volt a pénz, Edina könyvel, oszt soroz, jár a vér a fejében
Zsu kiabál, hogy ő dolgozik ő ma nem
Dani részeg, mint a seprűkészítők, számon kéri Lacit, aki közli hogy ő csak alkalmazott
20 VK a bor, ennyit a ropiról szerintem.....
VV Éva tovább remixel, mert szerelemre született énekli
lassan vállból mozognak a bentiek
Macin vv szemkötő van a lá Zorro style
én mondtam hogy elmagyarázom - és ekkor elveszik a képet, mert nincs magyarázkodás a streamen

ő-szinte 2014.12.11. 00:21:34

@csodalámpa: HAZUDSZ! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

csodalámpa 2014.12.11. 00:23:14

Jabba begurult a képbe :) valami kendő van a szemén
többen már hitelbe isznak....

csodalámpa 2014.12.11. 00:26:31

hát, ennyike volt a stream..... :(

ő-szinte 2014.12.11. 00:27:31

macin mi ez a törölköző meg szemtakaró? :D elbaszott zorrónak öltözött? :DDDDDDD

ő-szinte 2014.12.11. 00:28:35

@csodalámpa: laci jól rá fog baszni erre a hiteles dologra :DDDDDDDDDDDDDDD

csodalámpa 2014.12.11. 00:29:18

Dani :D melósszerkóban támasztja a pultot

kamilla123 2014.12.11. 00:30:24

Dórika, aki a délután még Edinkát kutyázta, elfogadja tőle az ajándék piát és még Júdás csókot is nyom az arcára. Elvek embere :-)

csodalámpa 2014.12.11. 00:30:59

a kajának ellen tudunk állni, a piának nem (asszem Robin)

ő-szinte 2014.12.11. 00:31:54

@kamilla123: mailfiók, amivel regisztráltál

Ay Mama, Que paso 2014.12.11. 00:32:32

pénzbe négy szorozd be
egy üvegbe hét deci van 140 280 560 - szaladnak fel a hitelek vagy az árak vagy mndkettő
tíz sörre elég - szól Zs
kinek kell a sör a hölgy fizet minden(Zs) Laci szívesen osztja ki a más pénzén vett nedűt
hogy pukkadnak a túloldalt - túloldaloznak a túloldal felé
egy sör nem sör -
két sör van hitelbe, illetve csak egy mert Ádám most fizet ki egyet, ja az Danié
káosz van meg hitel de a Zs fizetett tízet előre
VV KFT a hangfalban pár dúc párduc meg ma K.O. makákó, Skandinávai szóba sem jöhet
pedig van ott egy lány be tudja tenni a................
Maci kánonban tolja és ingyen sörözik Zsu pénzén
Laci szól Edinának, hogy a pult mögött dolgozzon, ÓÓÓÓ AFRIKA
Maci átveszi a master of ceremonit Roxy rádió- szerinte
Párduc oroszlán gorilla makákó
nyomd meg jól - tolja MAcit
a háttérben Zs és Laci alkudozik a majomkenyérfán

ő-szinte 2014.12.11. 00:33:19

@csodalámpa: vajon milyen hamar lesznek fetrengősen részegek éhgyomorra? ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kamilla123 2014.12.11. 00:33:44

Mondjuk lehet, h Laci nem élvezi annyira ezt a pultosságot, eléggé be van feszülve.
AMúgy nem hittem volna, h ez a generáció még ezekre a retro nótákra indul be.
A másik, ha a seprűkészítőknek miért a fejüket védik, nem inkább egy erős kesztyű kéne nekik munkavédelemből?

csodalámpa 2014.12.11. 00:33:51

ú, az a szemceruzával rajzolt bajusz Jabbán... kemény :)

csodalámpa 2014.12.11. 00:35:10

@ő-szinte: hát, Dániel már most csíkszeműre szinten van

ő-szinte 2014.12.11. 00:35:24

@Ay Mama, Que paso: majd megérkezik az rtl üdvöskéje, miss folytatjuk... ://///

csodalámpa 2014.12.11. 00:36:52

@kamilla123: szar amikor körülötted mindenki piál, akkor azért egy józan embernek idegesítőek tudnak lenni a részegek

ő-szinte 2014.12.11. 00:37:44

@csodalámpa: igen, láttam, és a melósruha is priceless ;-DDDDDDD

kamilla123 2014.12.11. 00:39:39

@ő-szinte: írtam. Amúgy azt nézem,h Dani milyen macsó tekintettel néz Zsu-ra. Ezt még öfiben nem láttam :-)

kamilla123 2014.12.11. 00:40:30

@csodalámpa: hát persze, meg hogy ő dolgozik. Éppen ezért mondom, lehet, nem lesz neki ez akkora poén, inkább a haveroknak :-)

csodalámpa 2014.12.11. 00:40:32

azért én csodálkoztam rajta, hogy Jabba nem a túloldalon puffogókkal tolja

kamilla123 2014.12.11. 00:43:47

Hű, Dórika ott nyomul a pultban Lacira, egyre közelebb tolj a melleit, közben alulról felfelé pillantgat, állati sunyi. Edinka meg az előbb úgy nézett!! Leveszi az egészet.

csodalámpa 2014.12.11. 00:46:32

Jabba maga elé kötött egy kötényt és elordította magát, hogy DISZNÓVÁGÁS!
szakadok :)

Ay Mama, Que paso 2014.12.11. 00:46:42

a törzsvendégeknek már százaléka van a csehóban- hát kinek nincs egy biztos nekem van
Maci mikulás sapkában, tisztogatja kalapját
könnyen jöttel könnyen mentél Angelina, vajon ki az? volt bent valaki?
Zsu és a többiek már csípőből táncolnak, ahogy halad lefelé testükben az alkohol
maci böllérnek öltözve készül valamire, ja igen táncra!
Maci evező mozdulatokkal táncol, hamarosan horgászni fog
Dóri már a pult mögött és Laci vizes poloban dolgoztatná, Maci lesz a testőr, Lacinak a pénzügyminisztériumban kéne dolgoznia..
ketchup song ahéhahdfjfgjéjgaéljgdfjdéfjdcpclklémokj a sé jdjfdléfjdjfédsfjédjlmccm
de hé de há dkjfdjfdsfjadslkjfadsfjasjfaldséjfasdfdsfdsfds á s kdfjlédsjfdsjfsdfadsfasf
Laci több árut hozna az árustól , de úgy néz ki Laci nem annyira jó
Dani állandó táncpartnerét a sapkáját egy pohárra cserélte, műanyag bejön neki a szilikon
Dennist invitálják a pulhoz és amikor megkérdezik, milyen volt ma a meló
el is veszik a srteamet, annyi azért még lehet hallani, hogy kurva jó!!!

csodalámpa 2014.12.11. 00:49:51

na, elkerült Komisz és Kazal is
Edina aranyosan tolta a kecsápszongdenszet :)

Ay Mama, Que paso 2014.12.11. 00:58:08

udvar RobinHood, Thug Barát Dennis, bent lambada
a melóról beszélnek
Dennis gürüzik mint az állat, túlórázik - valós problémák ezek
ha újításokat adsz be még több pénzt kap, ő annyit kap alapbérbe, mint Dennis túlórával
Hood szerint hát ez az igaz igazságtalanság - nem esik ki szerepéből Nomen Est Omen
pultnál tömörülnek, ismerem zenét de nem tudnám leírni, csak eljátszani
Ádám, Robin Laci, megy az lakul 200 VKn, Laci nem tudja hogy kell tejelni
Laci már a szappankészítésből is jó lesz holnap - tehát Laci hozzájárul a villán belüli munkanélküliséghez, na szép
egész testes tánc megy
MEGJÖTT a bor - tolja Laci a pr-t
éppúgy mint a szerkesztők itatják a népet, hogy legyen már sex
Reni Fanny nem szerepeltek eddig

Ay Mama, Que paso 2014.12.11. 00:59:56

@ő-szinte: pihentetni kell a technikát, nehogy túlmelegedjen forró stream hangulatban, arra meg a legjobb VV Folytatjuk, olcsó mindig kéznél van, nem beszél vissza, nem eszik, nem iszik

kamilla123 2014.12.11. 01:02:44

Dóri folyamatosan Laci seggében van. annyira átlátszóan tolja

Ay Mama, Que paso 2014.12.11. 01:07:00

Laci munkát is ad jól van
pincér lehetsz de nem ihatsz közben 50Vk a napi díja most egy feketén alkalmazott villapincérnek
gyere ina jön a maszturbina - szól Dennis
Laci azt mondja Ádámnak hogy ha megmondja neki hogy elveszed a munkáját akkor jöhetsz, kemény harc megy a másodállásokért
Dóri jatt fele és 10% a bevételből - alkudozik és kerít Laci
Dani bekómált, pumpál és biztatják is hogy pumpálj!pumpálj!
Ádám felmond holnap, nem megy dolgozni mogyoróznak egy tálból Lacival
ingyen piáért bevállalod te is a műszakodat, fosztja meg 50Vktől Laci Ádámot
Edina külön bulit tart a tükörnek, tükörrefelex - közvetítenek mos Laciék
de csak eddig

ő-szinte 2014.12.11. 01:07:07

@kamilla123: :DDDDDDDDDDDD szerencsétlen ;-DDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.11. 01:24:32

basszameg a zenétől nem hallani mit karattyolnak :////

Ay Mama, Que paso 2014.12.11. 01:26:03

fürdő
Ádám Maci , utóbbi utolsó maszkját teszi fel a tükör előtt
Fanny mezítláb tekeri a csípőt
az első buli három napig tartott Laciék már délután részegek voltak a jakkuziban, utal vissza beköltözés nehézségeire a kis főnök
Fanny: sokat ittam ma már tapsolgat a szobában és nem tetszik neki hogy Reni úgy le van törve "mint a kacsapicsája" Reni nem szeret bulizni Fanny reméli nem ez a záró zene mert akkor tök offon lesz
rá van írva az arcára- szól Ádám
kéne egy dj pult bazdmeg - mondja Laci
mi van ezzel az emberrel ez egy állat - szól Laci
közben Edina a szájra ránövő arcszőrzetről beszél, apukájának bajsza volt és imádta
Maci sétál el immár (talán) batmenként
ez a kocsma jó öltet volt mert az emberek megnyugszanak esténként világít rá a kocsmák funkciójára Laci
majd visitnak hogy ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
ugyanis musica represent Cuba
Dani Zsu duett a táncparketten, Edina is rázza amit kell
Dani bemutatja Kubát, de ezt sajnos ismét nem hallhatjuk végig hogy éneklenek, mert megy a X faktor is és akkormégiscsakugymárno

Post Modern Prometheus 2014.12.11. 01:26:06

Hali,
Tegnapi szavazás:
www.kepfeltoltes.hu/view/141211/2014._12._09._www.kepfeltoltes.hu_.jpg
És az új:
www.poll-maker.com/poll191973x964648EF-7

(Majd reggel az új postba is bemásolom, nehogy valaki kimaradjon :D)

csodalámpa 2014.12.11. 01:27:47

Kazal Rönének: le vagy törve, mint a kacsapicsa

Ay Mama, Que paso 2014.12.11. 01:36:04

Zs táncol, Laci Dóri Ádám nézik Dóri nevetgél Zsuval - nekem kínos
kicsit elmebeteg lett a végére, semmi baj -szól Zsu
nem nyitjuk meg azt a bort tolja feljebb a bevételt jó csaposként Laci
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
soy un hombre honrado énekli Antonio Banderas
latin est van szól Laci
de csak eddig mert Antoninak drága a fellépti gázsija

Ay Mama, Que paso 2014.12.11. 01:44:00

Eidna tudja hogy Ádám szemét, de Edina nem szemét
La Isla bonita de remix, mert az divat a trend, a menő ők meg menők, trendik, divatosak meg részegek
Edina még inni Zsunak van még egy üveg bora, hiába boldogok a szappankészítők
közben Fanny a jatt feléért és 10%ért fehérneműben fog táncolni, Dóri melltartóban fog kiszolgálni alakítja át a kis csehót kis bordéllyá Laci, ráadásul olcsó bordéllyá
te ingyen fogod kapni te hülye- hazudik nyilván Laci
Robinnak, közben Ádámnak tetovál tollal a bickóra, Lacit for prez!!!!
Ádám olyan kemények érzi magát, mint aki az alcatrazból érkezett
i love ica, üss pista tetkót szállnak, meg egy horogkereszt
Gipsy Kings
el is kapcsolnak az etnikum említésére

csodalámpa 2014.12.11. 01:46:03

hát ez hihetetlen, mindig, amikor épp el akarok menni aludni, visszajön a stream
Komisz szexuálisan zaklatja a hintalovat, Laci piaosztás mellett szemcerkával tetovál mindenkit, aki a közelébe kerül

Ay Mama, Que paso 2014.12.11. 01:53:45

tánc Fannyka úgy táncol, mint az a svéd lány aki be tudja dugni a
szerintem a Nagy Snoop Lion tolja
Laci meg Ádám ülnek és nevetgélnek, majd megjegyzik hogy Fanny kicsavarná a faszt ma, Ádám szerint meg is teszi csak nem az övéket
Zsu visszafogja magát nehogy hulla legyen a melóban - köszönjük a DM nevében is, tehát lesz holnap szappan!
szoba Renire vágnak majd gyorsan el és vissza aztán megint el
az a munkásruhám buzi!! - kiabál valaki
Dani Dóri t öleli, elosztják a bort
Laci ordít, hogy az csak az ő kocsmájában van
adjál már egy melós sapkát kér egy melós sapkát Laci, gyere Ádám te is vegyél fel egy munkásruhát uniformizál Laci

ő-szinte 2014.12.11. 01:58:48

@csodalámpa: áhhháháháháháháhá, hogy lekeverték a hangot pannifanniról meg maciról mikor a diszkótulajdonosról kezdtek beszélni ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.12.11. 01:59:21

nevtgélek Danin, aki külön kategória, Csonka pici egy kicsit Ádám szerint
Fanny az nagyon jól nyomja Dóri szerint a pálmát is viszi, (mint a szobor a gellért hegyen)
ez szar zene egyébként szól Zsu
imádom - kontrázik Dóri és kéri hogy adják le mert táncolna reá
Fanny legyezi Dennist, itt a buli vége és ennek Reni örül a szobában vannak
Fanny bevezeti az éjszakéba Renit, Dennis szarrá kereste magát, aztán elszívta
Maci is kereset egy keveset, Fanny szerint Dennis sok sok okosságot csinált
Fannyhoz odament egyszer a Vidozikcki (a többiek kijavítják Vizoviczki ) azt mondta Fannynak hogy ne megy vele haza? Fanny nem ment csak lehúzta egy piára
el is kapcsolnak

Edina cikit lejmol
el is kapcsolnak a VV Tudjukkire

ő-szinte 2014.12.11. 02:16:27

ádina bugyimelltartó kombóban denszel a tükör előtt :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.11. 02:16:59

ohhh, tévedtem, pannifanni az :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.11. 02:19:33

@Ay Mama, Que paso: a diszkósat hallottad? mikor lekeverték, vmi závodakárkiről beszélt pannifanni, hogy haza akarta vinni de hogy ő nem és meghívatta magát pezsgőzni azért

Ay Mama, Que paso 2014.12.11. 02:21:19

Edina asztaltáncol
Lac nyomdmegjólozik
Maci nyomdmegjólozik
Zsu meg teszi nekik a szépet és hajrázik
Laci alkudozik százalékra ad kölcsön
Roobin Hood a shellkúti erdőből hangzik Laci szóvicce
Dóri foga tmos, Fanny? nagyon bepukizott, Laci szerint szaros
Dani szerint meg disco dicso patizani
Maci a kocsmapult mögött keveri a zenét, a pénztartó a dj pult
valakik kocsikázni indulnak, Laci hajszárítóval imitálja a kocsizás feelinget
Maci eltekeri a nem létező gombokat a műanyag pénztartón
a háttérből milyen büdös van-öznek többen is
Dennis az ajtón tolj a showtáncot, Fannyka fehérneműben táncol az ágyon, de az fekete mármint ami rajta van Dennis már az ajtót dugja
Fanny nem érti hogy Dennis miért Reninek táncol és meg is kérdezi, különben honnan tudnám
Reni szerint jól táncolnak, Reni már aludna
nagyon jól rázod - hazudik Reni Fannynak, majd Fanny fizetésre szólítja fel Renit, aki megígéri hogy holnap halálra keresi magát a tésztával
Fanny szerint nagyon üt ez a málnaszörp
kimennek, Reni marad, kint Maci nyomjuk megezik
Ádám Robin foga mos
Fanny mikorport, majd nagy röhögés
ÚRIStEN végre megemlítenek és köszönjük a streamet is
Maci tovább tolj a nagyon vidéki disco dj image-t talán azért mert tényleg az és ez nem is image, hanem a való világ
VV Folytatjuk

Ay Mama, Que paso 2014.12.11. 02:24:26

@ő-szinte: a discopápáról Budapest éjellének sötét lovagjáról és korlátlan uráról beszéltek, hallottam, Vizoviczki László, de hát őt mindenki ismeri 8)
Fannykát haza is akarta vinni a hajógyáriról (kb.) de Fannyka lehúzta, mert okos

ő-szinte 2014.12.11. 02:31:47

@Ay Mama, Que paso: én nem ismerem :-O :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
akkor én most nem vagyok trendi? :DDDDDDDDDDDDDD :SSS :DDDDD
igen, nyilván egy ilyen pasit le lehet húzni csak úgy , azért vannak discoi ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és neki az a pezsgő olyan nagy tétel lehetett
hátttt síííííííírokkkk komolyan
remélem azért jól kiröhögte fannikát és vmelyik portásnak megengedte, hogy a faszára húzza ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.11. 02:36:19

maci kibaszott büdöset kakkantott basszájba szerint
én hiszek neki :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.12.11. 02:38:16

Fanny Dennis fürdő
Dennis: én nem vagyok olyan hogy megmondjam mit vegyél fel
Fannyka ordít,hogy ÉN AZT VESZEK FEL amit akarok
majd közös rapduettbe kezdnek "ezek a lányok egyre vékonyabbak, isten tudja csak miért koplalnak" Hallod Uram! ismét a te nagy tudásod van a streamban a te nagy tudásod jóvoltából!
baráti együtt alvás és beszélgetés lesz a nyugiban, tök jó lenne valakivel megosztani
Vikcsu nem gyantázta le Fanny nuniját - panaszkodik Fannyka, Dennis: ne is mondjad, mert hiányzik Vikcsut hazudja de a pinára gondol és szívesen le is gyantázna Fannykát, több értelemben is,
de Fannyt Dóri fogja legyantázni,
szoliztam ma ma nem is fürödhetnék - szól nem mondom meg ki
büdös nunival kellett volna lefeküdnöm - ugyanaz szól mint elébb
Laci bejön és sikeresnek ítéli a kocsmanyitót és holnap rendel töményet is eteti be a vásárlóközönségét

Ay Mama, Que paso 2014.12.11. 02:41:00

szoba
Laci Edina pakolgatnak (nem úgy)
Laci krémez (ne úgy)
bejön Maci és ennyi a blokk

Ay Mama, Que paso 2014.12.11. 02:43:27

@ő-szinte: gondolom László nem akart fizetni aznap este és gondolom nem is fizetett később sem még aznap este
Fannyka Martonról feljár Pestre szórakozni ez az igázástartalma a történetnek kb.

ő-szinte 2014.12.11. 02:56:44

jó, nem fizetett, értem ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ádina meg kanos lett közben ;-))

ő-szinte 2014.12.11. 03:00:39

basszájba udvarol ádinának: köcsög vagy te is
LOL:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.11. 03:03:04

és folytatja: mérte nem mondtad meg, hogy hogy csókolok te szemét?
hátttt sííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííírokkkk :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.12.11. 03:11:14

szoba sötét van
fülledt az erotika énekli valaki az est egyik számát
Ádám megszokta hogy magányos - hazudott a kisfilmben ez már nem bírom el!
Laci és Edina ölelkezve ölelkeznek Zs és Dani fekhelyén
sötétben szemeznek - hogy Edina az az csak tippmix
a többség nincs a szobában meg is kérdik holnap milyen nap van
csütörtök, munkanap jönnek a tippek
Edina az megismerem a nyakában tekergő Lászlóról
néma csendben alszanak vagy fekszenek
tovább
tovább
suttogás és mikroporthúzás a lepedőn
Laci és Edina suttognak, rizst és húst vettek volna - de szép idill ez
kölcsönösen élvezték, amikor külön időpontban kész voltak kint este
Edina kikészült amikor Laci azt mondta, hogy székelyrecept
leköcsögözik egymást és meg is egyeznek abban hogy köcsögök, puszihang
tőled kérdezték meg hogy hogy csókolok kérdi Edina
nem szól LAci miért tőled?
igen
ki
ott bent - gondol a riportra
minden nap megkérdik hogy vagyunk amúgy - meséli Laci
és ő azt válaszolja, hogy Edinával jóban van és ő áll hozzá a legközelebb
majd lebassza hogy miért négy babaot vett
miért nem mondta meg hogyan csókolok te szemét, nem akrtad tovább növelni az egómat - szerénykedik Laci, ha szóltál volna előbb nem adtam volna el a nyugit utalgat Laci
a paplan mozgása elnyomja dumát
hagyd abba mert én már nem bírom, felkeltem a többieket a sikításodra, kamuzós kis buzi - szól Laci
lerúgsz az ágyról kizárattak - fenyeget László, majd menj már beljebbezik, noha két duplaágy van szabadon tőlük nem egész másfél méterre
Laci kérdezgeti Edinát és nem hiszi el amit kap, majd miért hazudozik, Edina próbálja megmagyarázni
szóval
semmi
nem mondod, mondjad miért nemtél ki
cigizhetnékem vol
hazudsz, ha hazudsz hátat fogok neked fordítani
ne legyél velem ilyen
milyen
Lacit szúrja pokróc
kontaktos mikroport, vagy egy bogár repült a takaró alá
te miért néztél, mert mindig a hátad mögé nézek

és most én is és ott a fal és neki is dőlők és alszom is

ő-szinte 2014.12.11. 03:13:59

dóri nem tud aludni mert zsúék pofáznak a hálóban
még nincs üvöltés

ő-szinte 2014.12.11. 03:19:47

dóri megint szóvá teszi, hogy nem tud aludni és beszéljenek kint mert odáig hallja, hogy 4 ezret költött zsú kajára

ő-szinte 2014.12.11. 03:21:42

várom, hogy dóri üvöltsön... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.11. 03:23:11

dóri tüsszentett
biztos egy helyen voltunk, mert ő is megfázott :DDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.11. 03:25:36

zsuzsi kiment a hálóból

ő-szinte 2014.12.11. 03:27:10

edina is kiment a hálóból

ő-szinte 2014.12.11. 03:29:34

ez azért, hogy maci a nappaliban héderel, megöli a beszélgetéseket :/

ő-szinte 2014.12.11. 03:31:28

ádina késsel a kezében hadonászik, mutogat zsuzsinak LOL

ő-szinte 2014.12.11. 03:33:19

ádina és zsu megéheztek esznek
maci mikroport

ő-szinte 2014.12.11. 03:35:39

maci szuszog a mikroportba
ádina mostanában állandóan éhes
zsú pedig csak szolidaritásból evett most

ő-szinte 2014.12.11. 03:37:39

ádina zsúnak: a töltött paprikába te ilyen őrölt húst teszel?
áhhháháháháháháháháháhhááááááááááááááááá
maci magnumot akar mert még nem evett, mindig sajnálta rá a pénzt

ő-szinte 2014.12.11. 03:50:05

cigiznek az udvaron
zsu 4 ezez mínuszban van lacinál
holnap 7 ezret kell keresnie a szappanokkal
ádina szeretné az ezret megkeresni
ádina annak adta a szuperképességét akinek szükségeBBe van rá
zsu bárkin képes lenne átgázolni, hogy nyerjen
ádina kérdez: bárkin??
Zsu: bárkin azon a 3 emberen kívül akit mondtam

ő-szinte 2014.12.11. 03:54:19

fogat mosnak
pisilnek
lefexenek
alszanak
én is

ő-szinte 2014.12.11. 03:55:58

aludnék de vmelyik horkol :////

ő-szinte 2014.12.11. 03:59:49

nem laci az
viszont kibaszott idegesítő
én már hümmögnék neki
ill hümmögök csak hát nem hallja, kurvára nem

Granca 2014.12.11. 06:11:23

@Morcz:
Na, ebben egyetértünk.
Kivéve, ami konkrétan Edinára vonatkozik, de hát ez meg tényleg ízlések és pofonok.
Még jó, hogy nem tetszik mindenkinek ugyanaz. :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.11. 06:13:37

Nem igazán értem a problémát. PVC eladta magát, az RTL használja, nem az érzelmek világa ez. És egy tv persze, h a nézettség kedvéért ki is fogja használni.

Granca 2014.12.11. 06:15:10

Én nem értettem tegnap az előzetesben, hogy Laci elveszi a boltot.
Maci szuperképessége csak valamennyi villakrajcár, nem? Azt tudja elvenni. A bolt hogy jön ide? Lemaradtam valamiről? Ezek összefüggnek?

Különben meg szerintem irtó nagy baromság volt a legjobb képességet erre a hülyeségre elhasználni, basszus, a játék elején, egy ilyen pár nap miatt ... ehhh, semmi esze ennek a fickónak ...

Azon mondjuk már tavaly is értetlenül röhögtem, hogy mennyire tudnak szenvedni ettől a néhány naptól, meg hogy "mit fogok enni meg inni" ... hát, azért pár napot néhány falattal is ki lehet bírni, inni meg pláne ott a csapvíz ...

Granca 2014.12.11. 07:07:55

Jah, és tavaly nem úgy volt, hogy a legszivatósabb/nehezebb munka fizetett a legtöbbet?
Most meg épp fordítva ... ?

Granca 2014.12.11. 08:02:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Igen, és ráhagyta Macira.
Tehát Laci csak ezt tudná elvenni, nem? A boltot hogy?
Igaz, én arról lemaradtam, hogyan lett pont Maci a boltos, itt van vaalmi összefüggés?

csodalámpa 2014.12.11. 08:21:13

Nekem a tegnapi stream alapján (amennyit láttam belőle), nem egyértelmű, hogy Laci átvette a boltot....a lóvét lenyúlta Jabbától, de inkább mintha csak invesztor lenne, erre utalhat a nappaliban felállított talponálló is, meghogy többször is mondogatták tegnap / m, hogy ki kéne nyitni a boltot, mert kéne még sör.....ha Lacié a bolt, miért nem tette meg? megannyi kínzó kérdés :D

Granca 2014.12.11. 08:30:56

@csodalámpa:
Jah, egész nap ezen agyalok. :-D :-D
Mindegy, majd biztosan kiderül pl. ma.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.11. 09:09:10

@kamilla123: Ahhoz képest, hogy nem egészen egy napja gyászol...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.11. 09:29:20

@Ay Mama, Que paso: "Roobin Hood a shellkúti erdőből" lol :-D

mézescsók 2014.12.11. 10:21:26

@csodalámpa: Nem lehetséges, hogy Laci sem ingyen kapja az árut? Ebből következik, hogy automatikusan csak az lehet boltos, akinek dellája van. Ezek után mi lesz Maci? Most ő főz Basszájba helyett szappant? Mondjuk abba sem szakad bele.
Valamelyik öfiben tervezgették ezt már (kb. két napja), hogy elveszi Maci képességét, az ő csapatának nem lesz hiánya semmiben. És a másikok hogy megzakkannak majd...
Egyébként Laci nem biztos, hogy jól döntött, maradt még bent néhány értékes képesség, pl. Danié, találkozás a családdal, stb. Viszont a másik oldalról: a della csak ennél a játéknál használható fel. Később nem szoktak olyan feladatok lenni, ahol fizetni kell bármiért is, tehát ez a dellás dolog nem valami hatalmas ajándék képesség, mert egy akcióhoz kötött. Utána egy dellát sem ér.

mézescsók 2014.12.11. 10:29:42

Nem arra az árura gondoltam, amit elfogyaszt, hanem, amit elad.
Amúgy nem tudom, hogy Jaba hogy gondolta, hogy ő majd beszabadul a kánaánba. A múltkor a boltban a mögöttem álló pasassal fecserésztem a pénztár előtti sorban, aki történetesen az üzlet tulaja volt. Megkérdeztem tőle, hogy ugyan, miért sorakozik itt, mire azt mondta, hogy ha nem fizetne, a pénztárosának hiánya lenne, ezt nem teheti meg vele, pont ugyanúgy fizet az áruért, mint a kedves vevő.(Ezt nélküle is tudtam, én arra voltam kiváncsi, hogy nincs annyi protekciója a saját üzletében - van neki vagy 8 -, hogy ne álljon sorba, ennyire nem lehet hülye?
Nem magyaráztam meg, mire gondoltam. Minek sértegessek egy régi ismerőst?)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.11. 13:55:52

@Ay Mama, Que paso: :D:D imádom ahogy és amiket írkálsz. Kicsit ugyan bogarászós, de ez a legjobb az egészben... mint apró aranyrögök a kavicsok közt... "Daninak elfogyott a türelme mára a világos sörtől meg savanyú a szája" ...

Pietrosz Abroszbatosz 2014.12.11. 14:15:58

Grafikákat próbálgatok...

.................... O......................
...................OOO....................
................OOOOO.................
.............OOOOOOO.............
...........OOOO│OOOO..........
.........OOOOO│OOOOO.......
...........OOOO│OOOO..........
.............OOOOOOO..............
...............OOOOO.................
.................OOO....................
...................O......................

Krétagarbó 2014.12.11. 14:22:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: sztem ez már nem hozott nézettséget, csak vitt. Én már voltam ilyen szituban, nem szerettem volna, ha azt bárki is látja. Semennyi pénzért.
süti beállítások módosítása