Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x11 - Kösz a szexet, csá! (18+)

2014. november 27. 08:24 - Chat Géza

vv7.10.2.gif

Disclaimer: mivel az RTL Most összehúgyozta magát, ezért kénytelen vagyok Lilu felkonfjai nélkül az éterbe hányt szegmensekre hagyatkozni. Patikamérlegen lett kimérve a napi hiszti, bár én úgy érzem, hogy egy kicsit most is túl van tolva a semmi.  Tegnap mindössze 4 dolog történt, abból az egyik egy mindennapi kötelező alpáré, a másik a precedens kuffantás utózöngéi, a harmadik Plasztik Dóri rögtönzött történelem órája, a negyedik pedig egy feladat: csirkepucolás és bugyimosás tanyasi feelingben. Ja, meg csóri druszámat, Dávidot kibaszták a villából, de jött helyére Robin. Na, akkor adjunk neki!

vv7.10.3.gif

Mivel a negyedik és az első pont kéz a kézben járnak, ezért én sem szedem ketté. A lányok puculták a csirkét. Mindenki tette a dolgát, Vikácsu a tokáig feljött gyomorsavával közdött, Kazal elcukiskodta a dolgot, Zsu egy kicsit pornósra vette a figurát, ahogy illegette magát. Nem tudom, hogy falun a "városi leányok"-nál milyen mívesebb jelző járna a lányokra, akik 15 cm-es tűsarkú cipőben tipegnek a tikszarban, de most legyen elég ez. A fiúk bugyit mosnak mosószappannal. Komisz a farkára is húz egy zoknit, 12ker őt majmolja csak egy fokkal visszafogottabban, mint akinek nem mentek még el teljesen otthonról, így 10 nap villalét alatt. (Nameg ő műsorvezetőnek készül, szóval nem rombolhatja le a nemlétező renoméját már most, ugye.) Ő és Dóri nyeri a kontesztet, ők szabhatják meg, hogy az esti arconpörgős bulikában ki lehet ott mint vendég és ki úgy, mint alkalmazott, értsd: cseléd. A RealTrill fenegyereke, Basszájba lesz a WC-s néni/bácsi, Miss Erdély lesz a rúdtáncos, merthát hogy a viharba ne lenne a villában egy hirtelen beaplikált rúd, ami megannyi szexista, ribancoskodó játékott indukálhat a műsor során, ugye. Dávid lesz a csapos. A pőre parádéról nem tépném feleslegesen a számat, hisz ittak, bebasztak, oszt jó'van.

vv7.10.1.gif

Második vázlatpontunkként a precedens Komisz kufirc és annak utózöngéit írtam. Akkor jöjjön most erről pár keresetlen szó. A 18+-os üzekedést alább meg is lehet tekinteni, de a nettó 17 perc 22 másodperces kefe első nyolc perce csak masszírozás és maszatolás, nyolctól tíz percig a takaróval való kínlódás, hogy nehogy Kazal petefészkéig zoomolhasson a kamera, a tizedik perctől meg már csak az akció van szinte. Másnap kazal kitalálja, hogy ezt elbaszták. Vagyis ő baszta el, mert már nem is tetszik neki Komisz, akinek szinte biztos, hogy végtelenítve szól a fejében saját, kétmilliós száma, a Party Baby, ha Pöcök hozzá beszél éppen. Ne mondjuk el senkinek, plíííz. Ok, Komisz talpig gentleman, tartja a száját. Kazal fordul és egyből kitálal Sínésznek, aztán meg Plasztik Dórinak is, de még Jabának is elkotyogja, hogy volt szex, ja. Komisz meg büszkül a riportban, hogy ez csak azt jelenti, hogy istencsászár az ágyban. Erről csak annyit, hogy alvásban én is nagy király vagyok az ágyban... Komisz nyilván nem erre a versenyszámra gondolt, mint én, de ki tudja.

És a kedvenc részem. Plasztik Dóri elmagyarázza, hogy a piramisokat ufók építették. Ez az alaptézis, innen indulunk. Azon máris lendüljünk túl, hogy az UFO, amúgy azonnosítatlan repülő tárgyat jelent, de tudjuk, hogy ő az űrlényekre utalt ezzel finoman és burkoltan, és mint egy szleng szótáron nevelkedett töri tanár már oszta is az észt 12kernek meg a másik srácnak, aki Zsuval együtt jött be. Plasztik a YouTube-ról szedte azt az egyetemes tudást, amit éppen felböfög. Igen, vannak ezek a Zeitgeist-szerű dokumentumfilmek, amik tényleg jók, de azért nem kell mindent csont nélkül benyalni. Aszongya, hogy ma sincs olyan technika, amivel egy épkézláb piramist lehetne építeni, sőt, ha félbevágjuk az egészet, akkor az egész kajak szimmetrikus, de mond még durvábbat: nem rohad meg benne a hús. Máris kibaszom a frigót, és építek a konyhába egy kis piramist. És itt csúcsosodik ki az érvelés:

Jó bazmeg lehet, hogy nem az ufók voltak, de akkor hogy a faszomba lehet, hogy az ókortól kezdve minden lófaszt lejegyeztek, de azt, hogy ilyen baszom nagy piramist építettek azt meg nem? He?

Egyszerűen nem találok rést a pajzson. Sőt kiegészítem: a Biblia is egy faszság, hisz nemhogy egy fotó, de egy kósza skicc vagy egy kőtáblába vésett kriksz-krasz sincs, ami bizonyítaná a leírtakat.

Végül: Robin megérkezik, akitől a villa összes nője helyben maga alá élvez, Dávid meg távozik, ami szintén hasonló érzéseket vált ki a lakókból. És akkor Dávid legszebb pillanatai tételesen ismertetve:

  • amikor bejött és a Spongyabobos kisgatyájában beugrott a jakuzziba
  • amikor Plasztik Dóri tányérjáról elvette az utolsó falat trappista sajtot
  • amikor berakta a hegyit Miss Kiskunnak
  • amikor kint állt egyedül és dohányzott

 

Címkék: 18+ vv7
328 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.11.27. 08:39:32

:-DDD Ez király volt! Dávid jó pillanatai vittek mindent. Ezt az ufós részt nem láttam, de tuti visszanézem! :-))
Visszavonom a tegnapi hujjogást, Robin/Dávid jó fej. rEMÉLEM.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.27. 09:10:32

Éjjel Dóri telpofával szapulta Lacit Denisznek minősíthetetlen stílusban. Szörnyű volt, de miután átkapcsoltak Zsura, rá kellett jönni, h van rosszabb: Zsu képtelen volt 1 értelmes mondatod kiejteni, csak úgy random módon folytak a szájából az összefüggéstelen szavak, közben Dani próbálta meg felhomályosítani néhány taktikai kérdésben, aztán hirtelenjében sírt 1 sort a fia miatt, majd átmenet nélkül felvidult azon, h őt Laci baszandónak tartja.
Reni teljesen rágerjedt Robinra, mivel a vizilabdázók a gyengéi (Athén óta), otthon este a vőlegényének is mindig azt kell játszani, h ő vizilabdás. Ezért most kissé elgondolkozott a jegyessége tartósságáról. Végül (tudta nélkül) megkapta Dávid telirecskázott gedvás ágymatracát, és mikor feltűnt neki, h mi az a mocsok, a fiúk azt mondták, h csak véletlenül leették.

Fellegjáró Marci 2014.11.27. 09:13:01

Kérlek BeleValóról is összefoglalót! Ennél viccesebb műsort rég láttam...ahogy Baukó leakadva pislog amikor rászólnak fülesben és Au próbál műsort vezetni teljes káoszban...totál! :D

Akármi Áron 2014.11.27. 09:23:45

"Egyszerűen nem találok rést a pajzson". (piramis ügyben) "Spongyabobos kisgatya... "
És csak nem képzeled, hogy egészet ideidézem?:))))))))))
Hát írtóra ütősek a posztjaid, köszke:D

Akármi Áron 2014.11.27. 09:24:36

Jóvan, fos 4 dikk lett:))))

Mók_Ica 2014.11.27. 09:39:48

jóóóóó reggelt :) köszi Gézu, jólesett így napkezdéskor :)

Mók_Ica 2014.11.27. 09:40:36

@Akármi Áron: szeva Áronka :) mégis csak jobb, mint egy fos kilences :))))

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.27. 09:46:08

Jó poszt lett:)
Ollllyan szívesen nekiálltam volna trollkodni Plasztik történelemórája közben. :)

Mók_Ica 2014.11.27. 09:55:55

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: plasztikpocok az utolsó két adásban rendkívül irritáló módon nyilatkozik egyébként is. péklapát pozitív.
Lacccinál pedig néhány élő agysejtet véltem felfedezni és ennek örülök, hogy nem teljesen agyhalott :))

Akármi Áron 2014.11.27. 10:00:45

@Mók_Ica: Igen, by Anikó:) Szevácska, nem voltál az este, én se nagyon, lehet, hogy megint Operába voltál:)))) (Remélem nem leszek fos kilences is.) Este gyere, ha tucc, puszcsi:)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.27. 10:10:14

@Mók_Ica: Igen, az ilyen emberek ki tudják hozni belőlem az állatot.
Így ha nem akarok agyvérzést kapni a velük folytatott beszélgetés során, kénytelen vagyok átmenni trollba, az legalább szórakoztat. Ők meg észre sem veszik többnyire :D

Mók_Ica 2014.11.27. 10:19:53

@Akármi Áron: igen, operában voltam :)))) előtte pedig sokáig dobozoltam.... este igyekezni fogok, hogy itt legyek :))

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: meghallgatnám :)))

arról nem volt szó, hogy dávid kire hagyományozta a szuperképességét.... vagy automatikusan átszállt robinra? és szegénykém el sem köszönhetett a bentiektől, amikor már kint volt..... de a legjobb pillanatait bezzeg trilliószor megnézhettük.

amikor tegnap robin bement és bevitte a lilu által átadott borítékot és ádina kinyitotta, lilu a szokásos "kedvességével" (értsd: lenéző bicskanyitogató stílus, szintén péklapát pozitív) beszólt nekik: Érthetően megmonTTam, hogy ne nyissátok ki!!

Gia 2014.11.27. 10:24:31

@Mók_Ica: Lili tényleg elég tapló volt.Sztem nem is mondta,hogy tilos kinyitni.

Mók_Ica 2014.11.27. 10:27:22

@Gia: hát ez az.... és ehhez jött még a stílusa külön ..... grrrrr

Mirocska 2014.11.27. 10:27:25

@Mók_Ica: Egy szóval sem mondta, hogy ne nyissák ki! Csak annyit mondott szegény gyereknek, hogy adja át, utána meg úgy adta elő, mintha Robin agyhalott lenne, és nem tudna egy egyszerű parancsot értelmezni!

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.27. 10:31:03

@Gia: jó lesz az Lilának is!

@Gia: @Mók_Ica: Rohadtul irritál a csaj, főleg, ahogy azt képzeli, hogy ő milyen baszottfontos celeb, aki meghatározó, és ezzel feljogosítva érzi magát a lekezelő stílusra.
És közben sztem még a nemtúlokos egyedek közé is tartozik.

@Mók_Ica: biztos vagy te ebben?! :D
Lehet, hogy csak én hiszem azt, hogy ez szórakoztató, illetve lehet, hogy csak engem szórakoztat.
Akkor viszont simán lehetnék énis péklapátpozitív, mert meg vagyok győződve arról, hogy ez vicces, miközben másokat meg rohadtul zavar :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.27. 10:36:56

@Mirocska: ebből is látszik, h a bentlakók milyen birkák...
Én simán visszaugatnék Lilának hasonló helyzetben.
Aki erre meg sztem csak pislogna ki először a fejéből, mert nem szokott hozzá és meglepné. Meg a Lila-típusú emberek hangerővel, verbális agresszióval, és azzal a tudattal, hogy amit ők mondanak, az úgy van érzéssel teszik kinyilatkozásaikat, így nem nagyon tudják az ilyen nemvárt helyzeteket normálisan lereagálni.

Mók_Ica 2014.11.27. 10:37:22

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: asszem perverz vagyok.... én bírom az ilyen humort :) nem véletlen mondják, hogy a humorhoz megfelelő inteligencia kell :) mert pont nem az alázásról van szó :)

Lila baszottfontos..... csak nem tudjuk kinek .... sem nem szép, sem nem okos, sem nem egyéniség.... én nem találok benne még csak apró dolgot sem, amire azt tudnám mondani, hogy na ez igen ....

Mók_Ica 2014.11.27. 10:38:15

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Attila anno visszaszólt neki... meg is kapta a leugatást, erőből, hogy láthassa ki is a főnök......

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.27. 10:41:45

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Erről az egész szituról az jutott eszembe, h érdekes, eddig egyik játékos sem próbálta ezt ki, hogy akár Istentelen akár Lila (vagy lehetne Lui is, mert az előbb félregépeltem) bicskanyitogató beszólásaira, vagy egyszerű fasságaira komolyan visszaszóljanak. Ez akár népszerűségi pontokat is hozhatna nekik, kidobni emiatt meg úgysem fogják őket. IB-nek csak a nevében van benne az isten, Lila meg csak hiszi magáról, h a bentlakók felett ilyen jogosultságai vannak.

Egy érdekesebb ide-oda beszólogatás simán nézettség- népszerűségnövelő lehet, ha a lakó meg büntit kapna emiatt, az simán szimpátiát ébresztene a nézőkben, ami szintén népszerűség erősítő.

Mondjuk ehhez 2-nél több agysejtre lenne szükségük a bentieknek, mert az ő verbális képességeiket még a Liláé is veri. Sajnos.

Thomas Cooper 2014.11.27. 10:42:58

@Mók_Ica: Haha, valóban trilliószor leadták a legjobb pillanatait, de elköszönés nuku.
Lilut meg én is szivesen tarkón basznám egy péklapáttal!

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.27. 10:49:52

@Mók_Ica: :*
szeretjük a perverzeket :D

Énis nagyon bírom, csak emiatt már vigyáznom is kell, mert néha túltolom, és észre sem veszem, hogy olyanokkal szemben is használom, akik nem értik, v nem fogadják jól. Ez a mindennapi életben néha okoz gondokat :)

Uez a véleményem Liláról :(
Nálam már a Viva+-on leírta magát, aztán jött az az infó, h a pázmányon végezte a jogot. Aztán hallottam utána párszor műsort vezetni, és azóta meg csak irritál. Főleg a személyisége.

Azt pont nem láttam. Lila meg kurvára nem fontos. Sem a műsor szempontjából, sem egyéb szempontból.
Egy beszélő izé, akit odaraknak a műsorba, hogy a villa eseménytelenségeit a belőle kiáramló szöveggel összekösse. Aminek egyrésze mégcsak nem is saját gondolat, mert a fülére mondják.
Akár egy papírmasé Beyoncé (bár akkor már inkább egy Palvinbarbi) is megtenné helyette, és egy szinkronszínész is tudná helyette tolni a szöveget...
És még olcsóbb is lenne :)
Nem tudjuk, kinek ennyire fontos ott a rötölönél.

kamilla123 2014.11.27. 10:54:18

@MolnarErik: nem láttam az éjjelit, de ha Reni rágerjedt Robinra, akkor lehet,h el lehet majd játszani egy őrlődöm a vőlegényem és a benti srác között? végül is színésznő, el tudja játszani. aztán a végén győzhet a szerelem, lehet szakítós dráma a kinti pasival. Szóval sztem a szerkiknek ebben a sztoriban vannak lehetőségeik.

Laci szegény nagyon mellélőtt a Dóris dologgal. Azt hitte, sokáig tutira képernyőn tud maradni az egyetlen nővel, aki mindig szexel majd vele kamerák előtt is, ehhez képest nem, viszont Kazalt lenyúlta Denisz, a többi nővel meg sztem nem tud mit kezdeni.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.27. 10:56:37

@Thomas Cooper: gyűlik a Lila-ellenes tábor :D

Felmerül a kérdés, ha ennyire idegesít, irritál, zavar mindenkit, akkor miabüdösfrancért van ott mindig, ráadásul kurvasok pénzért?!
Igazából ettől szállt el az agya, hogy egy valag pénzt kap egy ilyen dologért, és azt hiszi, h ő pótolhatatlan.
Közben ugyanúgy lecserélhetnék őt is, mint a villalakókat évről-évre.

Csak cserélnék már végre!!
Mindannyiunknak jólesne :)

kamilla123 2014.11.27. 11:03:28

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: ja, igen. tegnap megpróbált cuki és empatikus lenni, sikerült is neki azt mondani, amikor Robint búcsúztatta, hogy "ragaszd össze a szívecskédet". Minden 26 éves férfi erre vágyik, hogy az egész ország előtt ilyeneket mondjon neki valaki.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.27. 11:05:21

@kamilla123: naigen.
Ha az ingyenes lelki-segély vonalnál dolgozna, tuti emelkedő tendenciát mutatna a depressziósok és öngyilkosok száma....

Ne vicceljünk már, Lila és az empátia :)
Azt hiszi sztem, h az vmilyen híres sajtféle :P

mervinjminky (törölt) 2014.11.27. 11:08:34

@kamilla123: @Blájen, a vörös tengerészgyalogos: apukája milliókat tol az rtl székesegyházába. :))) nem nagy waszisztdasz, plusz eleve a legtöbb rtl es főmufti a vivától szivárgott át.

Mók_Ica 2014.11.27. 11:10:49

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: azt se felejtsd, hogy ezért a k... sok pénzért még csak nem is szereti amit csinál..... ez az egy elég jól átjön a képernyőn is :))))

@kamilla123: az elején fogadott laccci, denis és talán dani, hogy melyikőjük dug először a villában.... aki először dug, annak a többi a csicskája lesz :))) erre is kíváncsi vagyok :)))))

Gia 2014.11.27. 11:11:04

Robin biztos automatice megörökölte Dávid szuper képességét.(pénzét)Majd a többi kiesőtől indul az ajándékozás.

kamilla123 2014.11.27. 11:11:29

@mervinjminky: na akkor meg is van, miért nem szól vissza neki senki. itt mindenki a médiában akar majd nyomulni..

Mók_Ica 2014.11.27. 11:11:38

@mervinjminky: hogy te miket tudol :)))) ezt még nem hallottam ....

kamilla123 2014.11.27. 11:15:59

@Mók_Ica: igen. Végül is Denisz is simán elmondhatja most már a többieknek, h megvolt neki Fanni, mivel a villa másik felének meg pont Fanni kotyogta el. Én úgy emlékszem, hogy egyet kívánhat az illető a másik kettőtől. Remélem, valami fantáziadúsat fog kérni. De persze majd a szerkesztők úgyis segítenek neki kitalálni :-)

Mók_Ica 2014.11.27. 11:19:36

@kamilla123: Denis és a fantáziadús kifjezés üti egymást, mondhatnám az egyik kizárja a másikat :)))) remélem nem a szerkik fognak segíteni :)))

Schlomo Goldberg 2014.11.27. 11:24:55

Röpke 20 évvel ezelőtt amikor Lilut megláttam először a Z+ -on szerepelni, felhördültem hogy mégis hogy a picsába sikerült ezt az egysejtűt kiválasztani a feladatra. Ha csak megláttam kapcsoltam is el, mert annyira full retardba nyomta hogy nem bírtam elviselni.
A tipikus villalakó prototípusa volt ő már akkor, most meg osztja az észt.
Csak azt az apróságot felejtette el közölni hogy a borítékot nem kéne kinyitni.
Basznám agyon szívlapáttal.

szandhokan 2014.11.27. 11:26:36

Plasztik látta az interneten, a youtubeon, hogy a piramisokat az ufók építették és nem kamu mert DR. előnévvel szereplő emberek nyilatkoztak a témában, komolyan beszarok!
Vártam már, hogy mikor jön egy kis gyíkemberezés, miért nem megyünk újra a holdra, a holdon disznófejű gyíkemberek élnek, a hold egy űrhajó, esetleg egy kis gyíkember háttérhatalom mint hab a történet végére :-)
Amikor ezt személyesen tapasztaltam ledöbbentem, történetesen: "tudom-e, hogy Obama testőre gyíkember? mert a youtubeon a CIA vezető mondja ezt, szóval ez nem kamu."
RTL stáb rendezhetne egy feladatot, ahol Dóri előadást tarthatna történelemből, amit a youtubeon tanult! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.27. 11:28:32

@kamilla123: Miért szóljanak vissza már most? A játék legelején vagyunk csak, tulajdonképpen egy kezdeti kis intrót követő cserével tegnap alakult ki a 12-es mezőny, bár nem lennék meglepődve, ha meglepetésszerűen beküldenének még egy lányt is. Ez a játék még több, mint három hónapig tart, majd be fognak szólni később. Így is rengeteg volt a történés a korábbi VV-khez képest, egy csomó érdekes rész be sem fér az összefoglalókba. Egyébként is szegény védtelen Edinára ripakodott rá Lilu, a többiek meg egytől-egyig paragépek voltak, mert várták a végeredményt.

kamilla123 2014.11.27. 11:32:26

@VV Erőlegény: nem a mostani szitura gondoltunk, hanem úgy általában a hét szériára. itt nem is tudtak volna visszaszólni, mert nem is értették, mi van.

kamilla123 2014.11.27. 11:34:23

@Schlomo Goldberg: igen, azt mondta, hogy add oda a villamesternek, de addig is ne olvasd el.

2014.11.27. 11:35:06

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: +1 a lecserélés mellett.
De nem teszik persze, mert gondolom valaki nagyon elégedett .Olyan kommentet még nem olvastam aki bírta volna.
Ez a tegnapi beugatása is vérlázító volt, nem mondta hogy ne nyissák ki, hibázik, hazudik aztán óbégat a játékosokkal.
Arra viszont jó ez a némber, hogy alig várjam amikor Bence vezeti a műsort, pedig messze ő sem tökéletes.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.27. 11:58:41

@VV Erőlegény: Bár azzal, hogy fiút küldtek be tulajdonképpen nehezítették a csapat dolgát, mert odabenn kevés az úgymond jó nő, különösen az olyan, mint amilyen az alfáknak is megfelelő (Dóri, Fanni és talán Zsu ilyenek), Dóri viszont Lacit offolja jelenleg, Ádám még mulya (amúgy ő nem is alfa, maximum esélyleső), Zsu meg nem közkedvelt és kvázi foglalt. Vikcsu és Reni sztem nőiségben kizárva, Edinát később fogják talán felfedezni egyesek villaalternatívának (erre jelenleg az esélyesek Dani, Laci és talán az új fiú Robin). Fanni annyira ostoba szegényke, és annyira csak magával van elfoglalva, hogy képes lehet hetek alatt lerombolni a jelenlegi népszerűségi illetve -a Villa összevetésben kimutatható- küllemi előnyeit. Tehát a nő-ffi vonalon eddig sem volt meg eddig sem a status-quo, azzal együtt sem, hogy Dávid nem igen kavart bele az erőviszonyokba, még úgy sem, hogy csakis Zsu "jóindulata" miatt volt az a kis paplan maszatolós jelenete. Az új fiú még inkább kiélezi majd a nőhiány miatti ellentéteket. A műsor dramaturgiája szempontjából tehát jó, hogy ffit küldtek be és nem egy jó nőt, mert így gondolkodni és helyezkedni kell, úgy meg folytatódott volna a húspiac néhány napig, vagy hétig!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.27. 12:14:54

@VV Erőlegény: Amúgy Ádámra visszatérve, én a fiúk eddigi aktivitása alapján őt vittem volna ki tegnap. Dávid egy öntörvényű különc figurát akart alakítani, de egy kicsit elbalfaszkodta az elejét, viszont láttam volna benne némi potenciált, különösen Maci oldalán. Ádám szerintetek mit csinált eddig...? Amúgy az is érdekes, hogy Maci merre fog most orientálódni, bár nincsenek kétségeim affelől, hogy meg fogja tudni oldani. Maci alternatívái: 1: marad a semleges -marketing nyelven" gerilla harcos taktika mellett, és magához veszi a maradékot, vagy azok közül valakit (Reni, Vikcsu, Ádám, vagy Laci, ha az leszakad a négyek bandájából), 2, egyre jobban spannolódik főleg Denisz révén a négyek bandájához, 3, elkezd jobban közelíteni a Dani, Zsu, Edina szövetséghez.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.27. 12:24:12

Egyébként a tegnapi online alapján úgy érzem, hogy Dani most már egyre inkább csak az alkalmat várja, hogy kifaroljon a Zsu szövetségből (persze addig is jó lesz neki ütközőzónának, hiszen Zsut a legtöbben utálják villában, míg őt nem és úgy gondolom, hogy a "viselt dolgai miatt" gyengébbnek is tarják egy párbajban. Neki egyébként hosszútávon meggyőződésem, hogy Edina mellett a helye a játékban!

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.27. 12:25:25

@mervinjminky: hát ez nekem is új infó volt...
Mondjuk ez sem afelé tol, hogy szimpatikusabb legyen Lila.

@Schlomo Goldberg: +1.
Ehhez nem is tudnék többet hozzátenni :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.27. 12:27:00

@kamilla123: nem csak, h lehet, de már el is kezdte éjjel játszani az őrlődést véletlenül közelről pont belenézve a kamerába :)
Tegnap Dani azt magyarázta Zsunak, h Edinának (aki a titkos szövetségesük) nagyon tetszik Laci, de bent nem akar vele semmi komolyat, ezért csak taktikailag nyit felé.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.27. 12:34:49

@VV Erőlegény: Sztem Dani előbb még meg akarja párbajoztatni Zsut, h lássa, h mennyire erős. Az biztos, h Dani csalódott az értelmi képességeiben.

kamilla123 2014.11.27. 12:37:19

@MolnarErik: :-)) hát igen, ebből is látszik, h az egész meg van komponálva, mert aki annyira hűséges menyasszony, az nem kezd el fél óra ismeretség után őrlődni :-)

mézescsók 2014.11.27. 12:39:58

@Mók_Ica: Lilu viva-s korában kb. olyan volt, mint Pink Zsófika vagy most Fanni. Azóta nyilt ki a csipája, amióta rtl-s. Egy arrogáns, verbálisan szadista h...p..., akiben kb. annyi az empátia és a beleérző képesség, mint egy sárgarépában. Nem mernek visszaszólni neki, mert nem tudják, mi jár érte. Pusztán azért kiosztani a Dominát, hogy a játékos önérzete és a nézők káröröme kielégüljön, nem éri meg, ha a játékból való kibaszás a tét. Még akkor sem, ha e hallatlan merészségtől elakadna a lélegzete.

Thomas Cooper 2014.11.27. 12:45:19

@mervinjminky: Hoppá. Szóval apuci besegít a lánya tolatásában. Na már nem úgy, hanem úgy!

Egyébként én azon röhögtem legjobban Lilukával kapcsolatban, hogy Sebestyén Balázs pár éve azt nyilatkozta, hogy ő már öreg a Való Világ vezetésére. Na de akkor Lilu nem? Hahaha.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.27. 12:46:27

@mézescsók: most komolyan, kibasznák azért a játékost, mert beszólt a főmuffnak?
Jójó, énis tudom, h meg lehet indokolni jogilag is bármit, dehát a játéknak semmi köze ahhoz, hogy éppen egy robot, vagy Lila adja a felkonfot, ÉS esetleg vmelyik lakó visszaszólt-e neki, avagy sem.
Lila is csak egy biodíszlet ehhez a bolondokházához.

Még pár év, és simán lecserélik vki másra, merthát bizony öregszik ám ő is, jönnek szebbek, fiatalabbak csinosabbak.... talán okosabbak is.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.27. 12:50:42

@Thomas Cooper: pont ezt fogalmaztam meg...

Egy idő után - ha feltételezzük, h későbbre is tervez vv-t az rtl - már apuci tolása mellett sem éri ott tartani azt a zsémbes öregasszonyt, amikor sokkal hamvasabb, feltörekvőbb, esetlegesen gátlástalanabb, ne adj isten okosabb lányok is állnak majd sorba a műsorvezetésért.

Mondjuk Lila az a típus, aki utána majd úgy adja a dolgot, hogy bezzeg, amikor ő volt a vv nagyasszonya, meg hogy ő megteremtette az alapokat, meg a tisztelet, amit az utódnak kell tanúsítania felé, hiszen az utód csak az ő halovány mása lehet majd.... bla-bla-bla....

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.27. 12:53:08

@mézescsók: Hát igen, Atti beszólt neki nemegyszer, nincs is RTL-es karrierje.
@kamilla123: Akik valamennyire biztos háttérrel (úgy tűnik, h rendben van az életük) jönnek 1 ilyen műsorba (jelen esetben Dani, Reni, Dóri, Zsu), azok ált úgy érzik, h vmilyen szempontból zsákutcába tart az életük (csak ezt nem szokták nagydobra verni). 1 házasság előtt elő lánynál ezek az érzések vsz a házassággal kapcsolatosak. Persze tutira van rájátszás, de sztem nem most bizonytalanodott el.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.27. 12:56:22

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: igazából nem beszólni kellene, hanem megkérdezni tőle élőben, hogy miért beszél így velük. Tegnap Robin is mondhatta volna, hogy elnézésedet kérem Lilu, de NEM mondtad, hogy ne nyissák ki, és ha mondtad is volna, akkor sem értem miért ez a hangnem. Tudom nem életszerű ez így, de talán ezzel is le lehetne törni egy kicsit a kivagyiságát Lilunak.
De úgy sem fog ilyen történni, a vénasszony továbbra is ilyen ótvar lesz.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.27. 12:57:30

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Nagy kincs az olyan műsorvezető, aki (jól-rosszul) képes levezetni 1 nagy élő műsort, több évig kell képezni, és az RTL-nek jelenleg 1 ilyen műsorvezetőnője van. Lilu addig nem megy, míg nem lesz még 2.

Warlimont 2014.11.27. 13:05:09

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: "Egy érdekesebb ide-oda beszólogatás simán nézettség- népszerűségnövelő lehet, ha a lakó meg büntit kapna emiatt, az simán szimpátiát ébresztene a nézőkben, ami szintén népszerűség erősítő."

Nehez, mert gyakorlatilag töredek masodperceid vannak a valaszra, olyan gyorsan beszelnek, es valtogatjak a kamerakepet is. Vagy csipöböl van egy humoros de nem sertö viszontvalaszod, vagy jobb benyelni az egeszet.
Szerintem aki összeveszik a stabbal, az ugy jarhat, mint a bolond Simon az elözö szeriaban, hogy iranyithatatlannak minösitik, es kirakjak a jatekbol valami uruggyel. Plusz a szimpatiaszavazasok is.... erted.... most is adtak egy kesz listat a nezöi? nepszerusegröl, igy a David elhuzhatott, de amugy a lista vegen lehetett volna Edina is, vagy Vikcsu is, az összefoglalok alapjan ök se mutattak többet. Nem tudom, mennyire modositjak a tenyleges szavazasi adatokat a sajat szempontjaik szerint, de mar arra sincs figyelem, hogy legalabb egy közjegyzönek latszo alakot bemutassanak, mint a korai sorozatok eseten tettek.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.27. 13:09:00

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: ezzel csak az a baj, hogyha azt látná L, hogy elkezdi mondani bármelyik, már belefojtja a szót, leugatja.
Az intelligens beszélgetéshez fogadó-oldal is kell. L-nek az nincs. Nem fogadóoldala, bár az sem nagyon.

@MolnarErik: tudom énis, hogy azért egy ilyen műsort levezényelni, ahhoz kell hozzáértés.
Viszont tuti, hogy az egész országban azért akad még olyan olyan ember (sőt, még műsorvezető is, hiszen van nem kevés csatorna), aki levezényelhet egy ilyen műsort.
Nyilván nem ugyanúgy mint L, de semmi baj nincs, ha nem ugyanolyan gyökeret kapunk helyette.
Egy emberibb, de néha ügyesen odaszurkáló műsorvezetés rögtön feledtetné is azt a médiaszennyezést, amit Lila művel.

ha pedig az rtl-nek most pont nincs ilyen, majd vesznek egyet. (Elég) Pénzért bármelyik műsorvezető szívesen elmegy felkonfolni oda is.Najó, az echotv-s műsorvezetőkben nem vagyok ennyire biztos :D

ganxtalovins 2014.11.27. 13:09:51

Sziasztok!
Azt nem értem, hogy ha tegnap lány esett volna ki akkor most több fiú lenne bent?
Robit már délután mutogatták,jóval azelött, hogy a szavazást lezárták volna!!!

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.27. 13:15:43

@Warlimont: persze, simán így lehet.
Mondjuk én megszoktam, hogy csípőből kell válaszolnom, és ezt sajnos akkor is gyakorlom, amikor nem feltétlenül jó.

Igen, de ezért is unalmasak már a játékosok megoldásai, mert mindenki a szex, érzelmi nyígás, bolondvagyok panelekben gondolkodik, semmi újszerűt nem akarnak/tudnak előhúzni.

Én inkább megpróbálkoznék vmi újdonsággal, ami érdekes lehet, max kiesnék.
Persze én nem költözök be oda, így könnyen mondom, h leszarnám, ha kiraknának :)

Mondjuk az jobb is, ha a közjegyzőt nem erőltetik. Eddig is nagyon röhögtem, amikor azt mondták ő felügyeli a szavazás tisztaságát... A fal mögött a szomszéd szobában meg ült egy technikus, aki tologatta a játékosok szavazatszámát jelző potmétert...

Szóval eddig is úgy manipulált a szerkesztő, ahogyan akart, azután is úgy fog :)

Warlimont 2014.11.27. 13:25:45

@MolnarErik: "Akik valamennyire biztos háttérrel (úgy tűnik, h rendben van az életük) jönnek 1 ilyen műsorba, azok ált úgy érzik, h vmilyen szempontból zsákutcába tart az életük (csak ezt nem szokták nagydobra verni). 1 házasság előtt elő lánynál ezek az érzések vsz a házassággal kapcsolatosak. Persze tutira van rájátszás, de sztem nem most bizonytalanodott el."

Vagy nincs is völegenye, es a hattersztori csak kitalalt a karakterehez, mert (Lilu hangjan olvassatok! :) Hiheeeetettlen!! Ilyen meg neeeeem volt a Valoooo Vilaaaagok törteneteben!!!

Egyebkent adasrol adasra erösödik a gyanum, hogy a studio es az Istentelen-Lila paros nem hozzaad, hanem elvesz belöle. Jobb lenne, ha valami (valoban vicces) idönkent megszolalo, lathatatlan narracioval folyamatosan adnanak 1 ora összevagott közvetitest. Igy most a studioba visszakapcsolas az eröltetett vihogassal es egymas bena celozgatasaval pont annyi a szememben, mint a reklamszunet, az ember azt varja, erjen mar veget. Az ö jelenletuk es a studio eleg lenne csak a kiszavazasokkor, beköltözesekkor. Szerintem a musor olcsobb is lenne ettöl, meg erdekesebb is.
Tovabba ha a musor keszitöi terveznek ujabb VV sorozatot a jövöben, erdemes lenne idönkent frissiteni a szeriat kulsösegekben. Pl szomoruan lattam, hogy a David kiköltözesekor adott gyaszzene mar megint ugyanaz, ami mar ki tudja hany resz ota, de a többi kulsöseggel, es a villa berendezesevel is lehetne varialni többet. Hol van elöirva, hogy minden VV-ben ugyanaz a beosztasu villa kell nappali-halo-furdö, kint meg nyugiszoba+szauna?

Gia 2014.11.27. 13:28:39

@Warlimont: Tegnapelőtt(?) a Belevalóban Reni vőlegénye volt a meghívott vendég.Persze lehetett amatőr színész is.

Gia 2014.11.27. 13:31:45

Ha jól emlékszem Maci azért beszólt Lilunak mielőtt bement a vellába.Azt mondta neki,hogy valamelyik pornófilmből tűnik ismerősnek.Bár ha ő meg tégla,akkor nyóc.Ja,meg Ádám is csipkedte a focista ismereteivel.Nyilván Lilu egyik exe focizott.

Warlimont 2014.11.27. 13:32:55

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: "Én inkább megpróbálkoznék vmi újdonsággal, ami érdekes lehet, max kiesnék. Persze én nem költözök be oda, így könnyen mondom, h leszarnám, ha kiraknának :)"

Lehet, csinalnak ezek is sok erdekeset, de az utobbi szeriakban a szerkesztesi alapelvek kb a Baratok Közt eletszerutlen cselekmenyszövesere epul, van hiszti, kamu szerelmek, Naaaaagy Erzelmek, egymas mögötti kibeszeli kenyszer, majd mubalhe, amikor az info forgatokönyv szerint körbeer. Es igen, ahogy mondod, a kreativ figurak hianyoznak, meg az ötletek a stabbol is, meg a szereplök közul is.
En pl az "alvajarot" Disznot siman odavezettem volna alvajarva a villa kijaratahoz, es kinyitom elötte az ajtot, hadd menjen.... :)

tjunior 2014.11.27. 13:33:11

Tényleg 17 perc volt össz a reszelés, maszatolással, mindennel együtt? Denisz a gyorstüzelő :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.27. 13:33:22

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Re: Igen, de ezért is unalmasak már a játékosok megoldásai, mert mindenki a szex, érzelmi nyígás, bolondvagyok panelekben gondolkodik, semmi újszerűt nem akarnak/tudnak előhúzni.
Dávid megpróbált egy öntörvényű figurát játszani, tegnap láttuk az eredményét (kb. 7 napot kapott a nézőktől/és/vagy a szerkesztőktől). Különben meg a posztoló blogger és blogkommentelő is általában ugyanilyen sablon paraméterekben gondolkodik.

Warlimont 2014.11.27. 13:35:50

@Gia: "Tegnapelőtt(?) a Belevalóban Reni vőlegénye volt a meghívott vendég.Persze lehetett amatőr színész is."

Volt az RTL-nek is ez a csaladi zurökröl forgatott, latszolag dokumentumszeru musora, kb oras epizodokkal. Azok ott amatör szineszek, ismeretlen arcok voltak valahonnan elöhuzva, es hitelesebbek voltak sokszor, mint a mostani "valosag"?hösök.
Ha nem lett volna a Denis menyasszonyas bohockodas a beszavazaskor, nem lennek ennyire bizalmatlan, de ott a RTL ellötte a maradek hitelesseget is a szememben.

Warlimont 2014.11.27. 13:38:31

@VV Erőlegény: "Dávid megpróbált egy öntörvényű figurát játszani"

David egy sima pszichopatat alakitott hitelesen.... Elsöre kisse retardaltnak is tunt.

Gia 2014.11.27. 13:39:08

@Warlimont: Persze,lehet ez akkora bunda,hogy öt grizzly is beleférne,én is ezt mondom.Sose tugggyuk meg.

Gia 2014.11.27. 13:41:48

@Warlimont: Másodikra is annak tűnt.Szerintem csak azért költözött be,hogy a ki-be légzést gyakorolja.. :-D (Hú,de szenyó vagyok.. :-D )

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.27. 13:42:23

@tjunior: vv-s viszonylatban, ez még viszonylag sok is.

kamilla123 2014.11.27. 13:56:53

@Warlimont: onnan is gondolom,h a Színésznő vőlegénye csak háttérsztori, mert annyira kilógott a lóláb, hogy amint bement, elmondta, hogy az ő párja annyira de annyira féltékeny, hogy ha csak a felöltözött Dani vállához hozzáér, már készen van a csávó. Ehhez képest pontosan lehet tudni, hogy négy hónap alatt tele lesznek olyan feladatokkal, h le kell vetkőzni, meg kell masszírozni, erotikusan kell táncolni, együtt kell aludni stb stb... szóval ha ez igaz, hogy egy sima érintéstől kiborul a faszi, akkor ez szemétség lenne Renitől, h bemegy egy ilyen műsorba. Vagy az is lehet,h a vőlegény igazi és megbeszélték, h el fogja játszani bent vkivel a szerelmi vívódást. De valamit fel kell mutatnia egy ilyen mezőnyben, ezt ő is pontosan tudja.

Nem Penny hajója 2014.11.27. 14:14:40

@kamilla123: ja, meg tegnap az éjjeli online-ban kérdezte Színésznőtől az új gyerek, hogy mióta ismeri a pasiját. Erre mondta, hogy három éve és két éve (!) a menyasszonya. Mi a fasznak jegyezte el, ha utána nem veszi el feleségül?

A kieső gyerekért nem kár. Vicces volt, ahogy előadta a bemutatkozáskor, hogy kielemezte a való világos siker titkát. Szerintem ő amolyan Simon 2.0 akart lenni, csak hát azt eljátszania annyi esélye volt, mint Zsunak az értelmiségit.

Én azért a mostani eresztésből hiányolok egy igazi bolondot. Simán beküldtem volna a Baróti Star Tv igazgató-műsorvezetőjét, Sanyikát, vagy valami hasonló bolondot.
És lennének még durva ötleteim, pl. a játék vége felé 2-3 éjszakára beküldeném vendégnek Sixxet a két macskájával együtt... :)

Gia 2014.11.27. 14:15:33

Most láttam a tegnapi Fókuszt,Robin Maci beköltözéséig követhette az eseményeket,utána pedig ő is egy szálloda foglya lett.

kamilla123 2014.11.27. 14:20:51

@Nem Penny hajója: hát igen, a hosszú jegyesség általában nem jó ómen.

Krétagarbó 2014.11.27. 14:22:10

Az ott a Klipben télleg Dennis??? De-nesh, hahahah...
Úristen, de gáz.

Krétagarbó 2014.11.27. 14:24:26

@Mók_Ica: Egyébként baromira nem volt egyértelmű, azt mondta, adja át a villamesternek, és Robin ne nézze meg. Azt nem mondta, hogy a villamester se nézze meg, csak ha szólnak neki...

Krétagarbó 2014.11.27. 14:25:14

@szmoti: a posztban Géza linkelte, Party Baby, katt rá.

Krétagarbó 2014.11.27. 14:29:31

@kamilla123: már nekem volt kellemetlen, ahogy jópofizott, meg állandóan erőltette a témát Lilu.

mézescsók 2014.11.27. 14:30:38

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Lényegében csak a fantáziám lódult meg, mert nem tudom. Viszont a játékosok és a műsorkészítők között a Lilu és Bence a közvetítő elem, más fórum az érintkezésre nincs. A művorvezetők szava isten szava. Ha ellene szegülnek, a gazda ellen lázadnak. A játékszabályzatot nem ismerem, de biztosan benne van, hogy a műsorvezető ukázait habozás nélkül teljesíteni kell.

Krétagarbó 2014.11.27. 14:30:47

@mervinjminky: miért, kicsoda az apuci, hogy még mindég pénzeli a lassan milfkorú lányát?

Gia 2014.11.27. 14:30:52

@Krétagarbó: Meghallgattam,slágergyanús. :-D :-D Amúgy Denisz hagyján.De az a golyófejű,manóhangú ficek.......

Gia 2014.11.27. 14:33:42

Lilu apukája válogatott jégkorong kapus. :-o

mézescsók 2014.11.27. 14:36:34

@MolnarErik: Lehet, hogy ezért nincs Attilának helye az RTL-nél, de talán nem is akart. Eléggé öntörvényű és nehezen kezelhető alak ahhoz, hogy együtt akarjanak vele dolgozni. Ha mégis képernyőre került volna, ugyanolyan arcoskodó lett volna, mint Lilu.

mézescsók 2014.11.27. 14:47:55

@Warlimont: Tetszik az ötlet. Még narráció sem kellene. Ha jól meggondolom, akkor a két műsorvezető szerepe arra korlátozódik, hogy 1./ felhívják a figyelemet az applikációra (ezt simán elintézhetnék az adás előtt vagy alatt felirattal, ha még egyáltalán van olyan néző, aki ne tudná), 2./ elmondják, hogy figyeljek, mert X. és Y. összebalhézott, feladatot kaptak a játékosok, A. és B. között történt valami. Kb. ennyi is. Ezt viszont nem kell bemondani, mert látom.
A másik: hogy a villa helyiségeinek beosztásán nem változtatnak, azt betudom annak, hogy egyszer megépítették, többször felhasználható, nagyon megdrágítaná a műsort, ha mindig új villát építenének. Egyet viszont megoldhatnának: ne a fürdőből nyíljon a WC!!! A slozi használata hang- és szaghatásokkal jár. Tudom, hogy ezek természetes emberi dolgok, de olyan ciki végighallgatni, hogy a másik esetleg szenved odabenn, kint vagy sorban állnak, vagy fogat mosnak, vagy fürdenek, vagy sminkelnek, stb. Nem igaz, hogy nem lehetne áthelyezni valahova.

ő-szinte 2014.11.27. 14:50:07

@Mók_Ica: olo :-)
téged várunk a nyugiban is ;-)))))
fessem fel az utat neked? ;DDDDDDDDDD

szmoti 2014.11.27. 14:52:09

@Krétagarbó: és tényleg :D figyelmetlen voltam...köszönöm :)

ő-szinte 2014.11.27. 14:57:56

a baszcsizást nem lehet megnézni, vmi hibát ír ki :-O

Krétagarbó 2014.11.27. 15:00:08

@szmoti: de hogy senki nem kattintott rá? :)))) Szívesen

ő-szinte 2014.11.27. 15:04:31

lófasz volt ott nem dugcsizás, ilyet én is csinálok bármikor bárkivel ;-)DDDDDDDDDD
ez bábszínház volt maxinyum

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.27. 15:07:09

@mézescsók: cica, ez a való világ!
Hallgassák csak a többiek, hogyan küzd a bentülő a barna törpével!

:D

Bocsi a felütő hang miatt :))) :*

Ezt írtam énis, h mennyi kiadást meg lehetne spórolni azzal, ha nem költenének 2 ilyen szintű műsorvezető bohóckodására 10 milliókat.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.27. 15:08:46

@ő-szinte: mostmár azért az érdekelne ezekután, hogy te milyen bábszínházakba jársz :D :D :D

Parasite 2014.11.27. 15:50:07

"Egyszerűen nem találok rést a pajzson. Sőt kiegészítem: a Biblia is egy faszság, hisz nemhogy egy fotó, de egy kósza skicc vagy egy kőtáblába vésett kriksz-krasz sincs, ami bizonyítaná a leírtakat." ezt nem értem hogy jön a piramisokhoz. főleg úgy, hogy a biblia egy faszság, a piramisok meg nem. még ha nem is ufók építették.

mézescsók 2014.11.27. 15:50:44

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: DDDDD

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.27. 16:14:32

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: "Viszont tuti, hogy az egész országban azért akad még olyan olyan ember (sőt, még műsorvezető is, hiszen van nem kevés csatorna), aki levezényelhet egy ilyen műsort."
Igen, természetesen elcsábítással is meg lehet oldani a problémát, de addig csak Lilu van ebből a szempontból az RTL-nek.
@mézescsók: "Ha mégis képernyőre került volna, ugyanolyan arcoskodó lett volna, mint Lilu."
Ez valószínű, de az RTL-t nem zavarta volna. Nem hinném, h Baukó Éva szintjét ne érné el.

Mók_Ica 2014.11.27. 16:38:54

@ő-szinte: drága vagy :) este leszek és megyek a nyugiba is.... sok sok dobozolás volt és még operába is kellett mennem :)

@Krétagarbó: Ádina pedig teljesen normális reakcióval rögtön kinyitotta a borítékot, mint amikor löevél gyün ....

Némber Ván 2014.11.27. 17:20:57

Vikácsu tényleg boncmesternek készül, közben egy csirkekopasztástól okádhatnékja van?

mervinjminky (törölt) 2014.11.27. 17:28:47

@Nem Penny hajója: a kisfilmben tényleg a "szájába" rágták azt, amit simonság próbált meg elég balfasz módon, de lehetett volna rajt-cél győzelem a végén. ő viszont durván rájátszott és már az első perctől szopatta a többieket és magát is persze, de volt online, amit szarrá röhögtem, pedig csak a háttérből hallatszott hogy pofázik a kameráknak.

Gia 2014.11.27. 17:32:13

@Némber Ván: Mert vega és szereti az állatokat. :-)

mervinjminky (törölt) 2014.11.27. 17:33:05

mármint dávidnál csak natúr volt egy autista beütés, de semmi érdemleges, irritálni irritált ő is, de egyszer sem tudott meghökkenteni, pedig online t is bambultam/om, később sem csinált volna semmit. gondolom az rtl reménykedett benne, hogy lesz fight majd és nem simul így be a tömegbe, nem is az elején dobták be, há nem hülyék. ez most nem jött be, na majd a 8ban, de már alekoszság csórólaliság simonság után kötve hiszem hogy találnak egy olyan bolond karaktert, aminek egyáltalán esélye lenne elvergődni a végéig :D

szandhokan 2014.11.27. 19:59:07

kéne még egy vadabb csaj, remélem az RTL meghúzza, mert csaj fronton azért ez a széria gyengus.

RockSolid 2014.11.27. 20:26:36

Az egész műsor alatt volt egy (bal)sejtésem, mégpedig, hogy én már láttam Lilut...izé Lila Empátiát egy "A" kategóriás múviban. Ő volt az Ötödik Elemben az operaénekes csaj, ugyanis a mai frizurája ezt egyértelművé tette számomra.
www.alapinfo.hu/?cikk=217&tema=1

Javasolnék egy nevet a mi kis úszómesterünknek: legyen "Vizesnyócas"
Amennyiben tudtok frappánsabbat írjátok meg!

szmoti 2014.11.27. 20:43:09

@szmoti: jajjj nem is a riporter Dávid, basszus egyre hülyébb leszek, du. a d-nesh klippet nem vettem észre a posztban, most meg nem tudok értő olvasni :D lehet be költözhetek a villába :D

Cimili 2014.11.27. 20:43:53

@szmoti: Lássuk be, jobb név a Robin. Annyi D kezdőbetűs van már bent, néha gondolkoznom kell, hogy most melyik kicsoda.

Cimili 2014.11.27. 20:47:04

@szmoti: Nagyon nem lőttél mellé, mert mintha itt olvastam volna, hogy a Robin beköltözése után eccer véletlenül úgy mutatkozott be, hogy Dávid. A tévedés jogát fenntartom. :DDDDD

Gia 2014.11.27. 20:49:35

@RockSolid: Ha Ádám Vizesnyócas,akkor a többi Száraznemszázas. :-D

Gia 2014.11.27. 20:51:11

@Cimili: Visszanéztem,talán két embernek is automatikusan Dávidnak mutatkozott be,aztán kapcsolt és bocsánatot kérve Robinozott.. :-o Na,ezt a szállodába be köllött vóna magolni..

Gia 2014.11.27. 20:55:24

@MolnarErik: Szép arca van a kirostált lánynak,de lehet,hogy ő nem naranccsal dobálta volna a lakókat,hanem késekkel. :-)))

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.27. 21:10:12

@Gia: A fészen fent van, írta is, hogy egy új psziomókus kitette, mert túl agresszív, nem bírná a játékot. Valószínűleg plasztikkal megtépték volna egymást. Ránézésre tényleg jó lett volna, legalábbis a képek alapján.

Krétagarbó 2014.11.27. 21:45:32

@Mók_Ica: Ica, ma leszel? K. fáradt vok, nem biSztos, hogy tudok közvetíteni... Ja és amit ő-szinte is mondott, gyere majd a nyugiba:)

Mók_Ica 2014.11.27. 21:56:55

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hali

@Krétagarbó: vagyok :) nyugiba is bekuksizok :))) mingyáá

sziasztok, közvetítést kér vki??

Gia 2014.11.27. 22:01:21

@Mók_Ica: Kérjük a közvetítést! :-)

Cimili 2014.11.27. 22:01:23

@Mók_Ica: Szijja Icus! Mindenki kér közvetítést. :))))))))))

Gia 2014.11.27. 22:02:30

Robin betuszkolása a főcímbe elég gyengus. :-)))

Cimili 2014.11.27. 22:03:08

Szavazáson Edina magasan vezet, majdnem 58 %-on áll.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.27. 22:04:25

Maci lesmárolásához is kell egy gyomor.
Aztán az összes többihez is.... pfejj.

perszepolisz 2014.11.27. 22:04:46

Kivel töltsön egy romantikus estét Robin? Bence szerint Ádinára kéne szavazni, szóval nagy feszültséggel várom a szavazás végeredményét.

Mók_Ica 2014.11.27. 22:04:57

@Gia: @Cimili: oksi

Bencus köszönt minket. A mai szavazás, melyik lányka töltsön el egy romantikus estét Robinnal....eskü, ezek olvassák a blogot, most Bencus Edinát javasolja .... hmmmm

Nézzük a csirkepucolós-bugyimosós program utáni bulikát..Dórika imád bulikázni, mindenkivel csókolózott, aki szembejött, lánnyal is, fiúval is....
Fannika és Denis is beszélget... Fannika csak a testi vágyait élte ki Denis-en. Leostobázza Denist....

Mirocska 2014.11.27. 22:07:50

Ez a Dennis pont úgy beszél, mint Au, nem? :-D

Mók_Ica 2014.11.27. 22:07:58

Fannika nem szomjas, kóstolgatja Denist.
Denis Sínésznővel beszélget a fürdőben..... na, ő is 500+ os.... és persze eldicsekszik a dugással..... mert Fannika lepattintós viselkedése bántja :))))) hihihihii

Fanni és Denis összeugatnak a hálóban....
Denis a riportban: Fannika rá fog ugrani, amikor megint rájön a dughatnék

Cimili 2014.11.27. 22:08:04

Dóri jól bebaszcsizott.

szmoti 2014.11.27. 22:09:39

Laci fiú egyre szimpibb :)

szmoti 2014.11.27. 22:11:04

@Mirocska: pont ez jutott eszembe, biztos nézte az aus vidiket és otthon a tükör előtt gyakorolt

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.27. 22:11:53

Nem tudom kit smárolt le most Dóri, de az illető biztos nagyon élvezte a saját nemdohányzó szájában matatni azt a piásbagóscefrés-lepedékes szilikonnyelvet.

Mók_Ica 2014.11.27. 22:11:53

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): 500+ !!!

@Mirocska: nem annyira, csak kicsit

Laccci a hálóban betakargatja plasztikot.... de most plasztik kiment cigizni ádámhoz és vikcsuhoz.... lacci összezuhant arccal ül a pultnál..... ádina megkérdezi: te szerelmes vagy?
eközben plasztik kint ádámot lesmárolja, aki kelléknek érzi magát és zavarja, hogy laccci bentről nézi.

eközben ádina bent továbbra is "laccci te szerelmes vagy" témát nyomja, mert neki fontos laccci, talpra szeretné állítani

mingyá balhé.....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.27. 22:13:33

Ja, hogy Ádám volt. Ő ki is?
Baszki, annyi jb. tökegyforma faszi mászkál itt ki, be, hogy fingom sincs ki kicsoda.

szmoti 2014.11.27. 22:14:33

Dóri pedig egyre jobban irritál és Edina is ezzel a Laci után teperéssel

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.27. 22:15:36

@Mók_Ica: na tessék, akkor ők ketten Lacival már legalább 1000 nőt meghúztak... (nem). :D

Mók_Ica 2014.11.27. 22:15:45

dóri továbbra is ádammal puszizkodik, aki szerint laccci érez vmit plasztik iránt...

lacccinál elpattant a húr, földhöz baszcsizott egy vizespoharat? palackot?
ádina próbálja nyugtatni, fannika "együttérzően" közli, hogy ő aludni akar.... aztán odamegy lacci ágyához ádinával és vigasztalják

eközben a nyugiban ádám és plasztik beszélget

Mirocska 2014.11.27. 22:15:57

Laci meg Kriszt utánozza a nyűglődéssel... :-D

perszepolisz 2014.11.27. 22:16:07

Laci a beborulás során lassan összegrundol egy édeshármast Ádinával, meg Fannival.

Cimili 2014.11.27. 22:16:29

Hú de jó, hogy a Bence van és nem a Lila.

Mók_Ica 2014.11.27. 22:17:00

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): sárlottok :)))

másnap reggel vagyunk..... romok a konyhában, a hálóban összevissza egymáson alvásból ébrednek a másnaposok :)))

Mirocska 2014.11.27. 22:18:37

Dennis sapkában alszik??? :-DDD

perszepolisz 2014.11.27. 22:19:10

Amúgy mennyire lehet már büdös abban a hálóban?

Commodore 2014.11.27. 22:20:09

Ne tápláljunk érzést!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.27. 22:20:14

"Okkal tette meg, vagy okvetlen?" :D Ádina... :D

Cimili 2014.11.27. 22:20:16

@perszepolisz: semennyire, légcseréznek.

Mók_Ica 2014.11.27. 22:20:33

plasztik nem másnapos, hanem részeg még reggel is..... fannikát kérdezi, hogy vele is csókolózott-e.... nem, mondja fannika

denis próbálja etetni plasztikot, hogy meztelenül ugrált kint.., plasztik először elhiszi...... majdnem elájul, aztán denis elárulja, hogy nem csinált ilyet

denis most ádinának nyíííg, hogy fannika még szexkapcsit sem akar tőle, szerinte véletlenül dugott vele..... aham, biztos elbotlott és hoppp, dugás lett

Mirocska 2014.11.27. 22:20:52

@perszepolisz: Onlineban volt éjjel, ha jól emlékszem, hogy Fanni kikopogott, hogy nyissanak ablakot, mert büdös van! :-DD Akkor kicsit rájuk tolták a klímát...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.27. 22:23:28

Ha még sokáig részletezi Denisz a szekszet Fannival, Ádina mindjárt ott nyúl magához ültében.

perszepolisz 2014.11.27. 22:23:43

@Mirocska: Nyissanak ablakot? Hova? Nincs is ablak.

Cimili 2014.11.27. 22:23:46

Edina mindenkinek azt mondja, hogy ennek lesz folytatása. :DDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.11.27. 22:23:46

denis önérzete jól meg van bántva.... fannika csak használta őt.... na, bakker: "azt vágod, hogy a vv történetében én kúrtam a leghamarabb?" by denis

fannika sínésznőnek mondja a fürdőben: ádina egész este denis után koslatott....

denis úgy viselkedik, mint egy megbántott nő, fannika meg mint egy faszi....

na, ádinkánk is bizsereg ott lent..... sztem denis rajta is fog segíteni.... hihihhiiih

Mirocska 2014.11.27. 22:25:30

Edina a villa lelki szemetesládája...

Mirocska 2014.11.27. 22:26:24

@Commodore: de ő a hálóban akarta.. :-D

Cimili 2014.11.27. 22:26:44

@Mók_Ica: Fanni mondta is, hogy most úgy viselkedik, mint a pasik és most ezt élvezi és ehhez van kedve.

Krétagarbó 2014.11.27. 22:27:12

@Mók_Ica: :)))) Hopp és beleesett? :)

Ma nagyon futtatják Edinát, egy csomót szerepel, és pozitívan. Biztos meg akarják randiztatni Robin-Dáviddal.

kamilla123 2014.11.27. 22:27:15

Fanni szemüvegben, Denisz sapkában alszik. Ezeknek mi bajuk van? :-)

Cimili 2014.11.27. 22:27:40

@Commodore: Udvarra nem csak ajtó van? Persze arra azért tudnak szellőztetni.

Gia 2014.11.27. 22:28:43

Dóri úgy ment ki az udvarra,hogy az egyik lábán egy szatyor volt.. :-)))) Útközben nyilván belelépett,de nem észlelte. :-D Best....

Cimili 2014.11.27. 22:28:59

@kamilla123: Azt a szponzor sapkát csapnám le mindegyik fejéről. Már tavaly is utáltam.

Commodore 2014.11.27. 22:29:47

Ekkora kuplerájt! Meglesz ennek a bőttye!

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.27. 22:30:54

@kamilla123: Fanni nem látná másképp az álmait, vagy csak homályosan, denis meg kopaszodik, hiú, és alvás közben is sapka van rajta.

Cimili 2014.11.27. 22:31:11

Basszus, most vettem észre, h üvölt a reklám.

Cimili 2014.11.27. 22:32:35

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: A sok sapkahordástól meg felgyorsítja azt a kopaszodást.

Gia 2014.11.27. 22:32:36

Bencus milyen szépen tud egy helyben állni.Bezzeg Lilu... :-))))

Mók_Ica 2014.11.27. 22:32:45

@Krétagarbó: hali :) sztem olvassák a blogot és láTTYák, hogy ádinát szereTTYük

bakker, vasárnap első kiválasztás!!!!

@Cimili: és így is tett :))

Mirocska 2014.11.27. 22:33:32

Mindegyik tele szájjal pofázik! :-D

Mók_Ica 2014.11.27. 22:33:56

villalakók körben ülnek az asztalnál és elmondják ki a legkevésbé szimpatikus szerintük..... kicsit ekézik egymást.....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.27. 22:35:49

Ezek most chips helyett répát kaptak ropogtatni.

Mirocska 2014.11.27. 22:36:09

@Mók_Ica: és még böfögnek is....

Mók_Ica 2014.11.27. 22:36:37

jajjj.... böfögés is volt, nem csak csámcsogás.... áááááááá

reni és zsu rohadtul rühellik egymást

Cimili 2014.11.27. 22:37:21

Daninak mitől vörös mindig a búrája? Úgy néz ki, mint egy masszív alkoholista.

Gia 2014.11.27. 22:38:21

@Cimili: Én azt néztem nem-e bőrgyógyász kellene Daninak..

Cimili 2014.11.27. 22:38:33

@Commodore: Daninak? Pont nem láttam.

Cimili 2014.11.27. 22:39:19

@Gia: Lehet, vagy vérnyomás gondja van.

Mók_Ica 2014.11.27. 22:40:09

zsu finoman szólva sem örvend közszeretetnek....alaposan beszólogatnak neki

zsu kint a cigizősben danival beszélget, ki essen ki a szimpátia szavazáson.....

maci és denis is beszélgetnek és sztük dávid kihátrál zsu mögül.... és most lacira vagy denisre fog rámozdulni....

ádina sem "bízik" zsu-ban , ezt daninak mondja, aki szerint ne hátráljon ki ádina zsu mögül

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.27. 22:41:10

Remélem nem adják be ismét Dávid legjobb pillanatait... :D

perszepolisz 2014.11.27. 22:41:27

Dani szerintem állandóan iszik. Tényleg a buli után megmaradt piákat elfogyaszthatják?

Gia 2014.11.27. 22:41:55

Kivágták Robin Dávidozását. :-D

Cimili 2014.11.27. 22:41:59

Amilyenre sikeredett az antréja ,nem is csodálom, h a többség utálja Zsút.

Cimili 2014.11.27. 22:42:54

@Gia: Meg azt is kivágták, amikor paraszt módon leugatta Edinát.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.27. 22:43:30

@perszepolisz: nem, mert az a Baukó Évaáé. Amikor mindenki elaludt beoson és a hagyományoknak megfelelően, összeöntögeti a poharak alján maradt italokat.

Mók_Ica 2014.11.27. 22:43:55

érkezik robin, aki dávid is....
a csajok örülnek és a piának is :)))) bemutatkozás tegnapról.... reni megismeri, mert imádja a vizilabdásokat..... tökéletes szerinte robin, mert vizilabdás

tegnapi bunkózását lilának nem mutatják..... dávid1 megy haza, a csajok röhögcsélve ölelgetik egymást.... kicsit kellemetlen lehet ez dávidnak

maci sajnálja, hogy dávid ment ki

Commodore 2014.11.27. 22:44:42

Jabba nagyon veszélyes.

Gia 2014.11.27. 22:45:41

Cegény Macccii..

Mirocska 2014.11.27. 22:45:49

@Commodore: És még sír is... :-DDD

Mók_Ica 2014.11.27. 22:45:58

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem csodálkoztam volna :))))

macit vigasztalják .... robin mentegetőzik.... vikcsu szerint dávid nem volt csapatjátékos.... kár, hogy nem tudja, hogy ő is hátul kullog és ő lesz a következő

maci sír a nyugiban, denis mellette van, vigasztalja

perszepolisz 2014.11.27. 22:46:22

Maci azt hitte örökké együtt lesznek Dáviddal? Mostantól együtt fognak élni vagy mi?

Cimili 2014.11.27. 22:47:15

Zsú féle hadova monológ.:DDDDDDDDDDDDDDD

Commodore 2014.11.27. 22:47:31

Jabba, ha kifordul, durvulás lesz!

Krétagarbó 2014.11.27. 22:47:37

@Gia: ne sajnáld, csak hagymát szagolt.

Mók_Ica 2014.11.27. 22:48:24

dani ismét zsuval bandázik a cigizőben..... mi faszt eszik ezen a nőn????????
zsu osztja az észt daninak.... kibeszélik dávid kiesését, szerintük nem dávidnak kellett volna kiesni...... zsu rájött, hogy rossz lóra...öööö fiúra tett

ádina körbevezeti robint a villában

Commodore 2014.11.27. 22:48:46

ez úgy van , hogy itt vagyunk..

Mirocska 2014.11.27. 22:48:52

Zsut is csak első este zavarta a kupi, most halál nyugodtan üldögél a gigarumli közepén... :-DD

Cimili 2014.11.27. 22:50:05

Zsút simán lekurvázza Maci. :DDDDDDDDDDDDDDDD

szmoti 2014.11.27. 22:50:58

@Mirocska: ezt én is furcsálltam, nem tudtam pontosan, hogy ki volt, de ha jól emlékszem valaki mondta, hogy ő rendmániás vagy mi...hát ehhez képest mindannyian tök jól elvannak :D én utálok takarítani, előfordul, hogy az ágyamat sem vetem be, de azért ezt ami ott van, ezt nem bírnám már én sem

Cimili 2014.11.27. 22:51:17

Télleg, Dani most is vedel.:)

Mirocska 2014.11.27. 22:52:05

@szmoti: szinte feküdniük sincs hova! :-DD

szandhokan 2014.11.27. 22:53:15

Robinra melyik csaj fog elsőként rányomulni?
Reni bohóckodik, őt nem lehet választani.

Commodore 2014.11.27. 22:53:48

nmár nagy szerelmek , tragédiák, sex stb... de egymás nevét még nem tudják.. pffjj

Mirocska 2014.11.27. 22:53:51

@szandhokan: Majd Edina a randin! Már 61%-on áll!

Mók_Ica 2014.11.27. 22:54:17

maci kurvázza zsut :) nem akarja, hogy mellé feküdjön az a kurva

reni és dóri "okítja" a cigizősben robint.....vigyázzon zsuval, mert ribanc.... és laccci is gáz, mert leribancozta plasztikot, aki nem akart tőle semmit a csókolózás után.... hihihihhi

a nyugiba vikcsu csatlakozott a fiúkhoz, aki szerint robinnak nincs kisugárzása .... denis visszakérdez: és nekem? vikcsu: hagyjuk..... és már nedves is a bugyi....

reni a hálóban magyaráz robinnak, hogy neki mennyire bejönnek a vizilabdások, de neki vőlegénye van!!!!!!!!!!!! robin: most lett vége egy szakításomnak ..... hihihihihhi

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.27. 22:54:54

Mekkora idegesitő idióta ez a Renáta... :O

kamilla123 2014.11.27. 22:55:57

ez jó poén volt Bencétől, hogy Norbi már elkezdett inni :-DD

Mirocska 2014.11.27. 22:56:08

@Commodore: a kitalált vőlegény!!!!

Gia 2014.11.27. 22:56:15

És mikor randizik Robin?

Cimili 2014.11.27. 22:56:35

Ez a Reni nagyon gáááááááááz.

Mók_Ica 2014.11.27. 22:57:47

@szandhokan: reni ki lesz akadva, hogy ádina megy randira.... :)))

holnap hallhatjuk dávid "végrendeletét" asszem jó lesz..... zsu és a paplan alatti történések + dai ez neked nem fog neked összejönni..... dani feje priceless volt :))))

kint a cigizősben dani mondja zsunak, hogy ez jól lekurvázott téged

au vár minket a belevalóban

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.27. 22:57:54

És végre Au., már Baukóéva-mérgezésem van.
Nem lehetne, hogy inkább ellene inditsunk valami peticiót, ne Lilu ellen?

Cimili 2014.11.27. 22:58:00

@Gia: Azt nem tudjuk, de Edina már 61%-al vezet.

Gia 2014.11.27. 22:58:23

Robin még mindig értelmesnek tűnik,remélem nem rontják meg.És a végén egyedül marad,mint Robinson. :-)

Mók_Ica 2014.11.27. 22:58:26

@Commodore: renikénk kinti vőlegénye

perszepolisz 2014.11.27. 22:58:52

Maci nem akarja, hogy Zsu melléfeküdjön erre Dennis felajánlotta, hogy majd ő oda fekszik(?) Nem értettem tisztán, de remélem nem ez volt.

Cimili 2014.11.27. 22:59:06

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nem, nem lehet!!!!!! Inkább mind2 ellen. :)))))))

Mók_Ica 2014.11.27. 22:59:10

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem lehetne mind a kettő ellen?????? :))))

kamilla123 2014.11.27. 23:00:04

Nekem nem szimpatikus Zsu, de most ő mitől is nagyobb ribi, mint Fanni vagy Dóri?

Mók_Ica 2014.11.27. 23:00:10

@Cimili: hirtelen asszittem, hogy a blogmoci ismét duplázta a kommentemet :)))) aztán láttam, EKG van itt kéremszépen :))))

Gia 2014.11.27. 23:00:28

@perszepolisz: De ez volt.Dennis Maci mellé cuccol,Zsu meg mászhat Lacira.

Cimili 2014.11.27. 23:01:13

@Mók_Ica: Köszi a közvetítést! Bár láttam, de így egész. :))

Gia 2014.11.27. 23:01:58

Au olyan,mint egy lassított felvétel.. :-D

Mók_Ica 2014.11.27. 23:02:19

@kamilla123: mert megjátssza, hogy ő egy jó anya és a gyerekéért jött be .... megjátszós...
plasztik agyatlan, fannika meg gyagyás.....
én mondjuk plasztikot sem csípem

Commodore 2014.11.27. 23:02:29

@Mók_Ica: látta vki? jól hallottam most lesz?

Mirocska 2014.11.27. 23:02:30

@Cimili: Úgy, úgy! Már nem is tudnám nélkületek nézni! :-DDD

Cimili 2014.11.27. 23:03:22

@Mók_Ica: Én azért csípem a Fannikát.:))))

Mók_Ica 2014.11.27. 23:03:44

@Gia: lenyugtatózták a tegnapi után :))) bár tegnap sem pörgött, eléggé szét volt esve

@Cimili: szivi <3

Commodore 2014.11.27. 23:04:00

vizilabdás vok, abbahagytam, vőlegényem van abbahagytam, dugjon meg 1 talicska majom.

Mók_Ica 2014.11.27. 23:04:35

@Cimili: fannikát én is :) plasztikot nem

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): könnyen meggyőztünk :)))

Cimili 2014.11.27. 23:05:11

Mára elköszönök, lehet, h később még jövök. Jó éjt nektek!

Cimili 2014.11.27. 23:05:48

@Mók_Ica: De jóóóóó, aszittem egyedül csípem Fannit.

kamilla123 2014.11.27. 23:06:16

Au szerint vannak bent fiúk, lányok és Vikcsu

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.27. 23:06:22

@kamilla123 hát gondolom amiatt, mert a villába lépését követő 5. órában rámarkolt Dávid farkára... vagy valami ilyesmi.
És mert ez elég erős belépő ahhoz, hogy a többiek ne kezdjék el utálni emiatt (mármint, hogy ő rögtön viritott valamit, amiről szólhat a köv. összefoglaló, stb.stb)

Mók_Ica 2014.11.27. 23:06:24

@Commodore: borzasztóan idegesítő volt sínésznő :))

robinnak a fannika típusú nők jönnek be..... hosszú fekete haj, kreol bőr, hosszú comb......

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.27. 23:08:15

Au. vagy le van szedálva vagy be van lőve... olyan lassú, mint Dóri a reggeli merev részeg állapotában.

kamilla123 2014.11.27. 23:08:21

@Mók_Ica: ezt értem, de ettől max képmutató, nem nagyobb ribi, mint a többiek.

Gia 2014.11.27. 23:08:32

Hát Reni akkor nincs "veszélyben".. :-)

Mirocska 2014.11.27. 23:09:45

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem kell versenyt pofáznia begörcsölt évával...

Mók_Ica 2014.11.27. 23:09:53

@Commodore: tegnap volt a belevalóban, ha jól emlékszem... vagy tegnap előtt.... elég tejbetök, pont olyan típus, akit el tudsz képzelni egy ilyen idegesítő p....a mellett, aki eltűri reni idegesítő mivoltát

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.27. 23:10:03

@Mók_Ica: @Cimili: nem mintha oda lennék érte, de Lilut már megszoktam. Évát viszont nem tudom elviselni. Nem csak a lényét, de látványát se.

Gia 2014.11.27. 23:10:31

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Au szerintem nagyon próbál összpontosítani és nem bír egyszerre műsort vezetni,meg azt is hallgatni,hogy a fülére beszélnek.

Mók_Ica 2014.11.27. 23:11:04

@kamilla123: pushi írta meg a tutit, mert 6 óra után rögtön rámarkolt az első közelében található farokra.....

Gia 2014.11.27. 23:12:44

@Mók_Ica: Amit aztán letagadott Dani előtt...

Mók_Ica 2014.11.27. 23:14:49

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): lilu gyakorlottan viselkedik pöcsül + lilu lenéző, flegma, beképzelt... éva most tanulja a műsorvezetést... :) bár szerintem éva próbálja összeszedni magát, de sajnos nem fog tudni átlépni az árnyékán..... az első nehézségnél/problémánál előbújik belőle az állat..........

Commodore 2014.11.27. 23:16:09

ocsmánykodnak ezek a qrvák, amúgy , meg szerintem Jabba, a gyerek apja!

Mók_Ica 2014.11.27. 23:16:57

@Gia: de csak mert szereti hihhihihii

zsu mindig előhúzza a szegény egyedülálló anya - kártyát, ha valamit a fejére olvasnak......

Gia 2014.11.27. 23:18:44

Au csodálja,hogy valaki folyékonyan tud beszélni :-D

kamilla123 2014.11.27. 23:19:17

@Mók_Ica: sztem Dóri és Fanni ugyanakkor a ribi, Dórimár az első napon taperoltatta magát Lacival pl. és képmutató is az összes. Zsu ott cseszte el, hogy előadta a "gyerekem miatt jöttem be" műsorszámot. Reni is ribi, mert vőlegénye van és annyi önmegtartóztatás nincs benne, hogy az első jóképű pasira öt perc után ne nyomuljon rá. Talán ő a legnagyobb mind közül, mert őt otthon komoly kapcsolat várja.

Mók_Ica 2014.11.27. 23:19:23

@Gia: nehezen megy szegénykémnek a koncentráció :))

Mók_Ica 2014.11.27. 23:21:38

@kamilla123: igazad van, zsu akkor a legkevésbé szimpi ribi :))))

Mók_Ica 2014.11.27. 23:22:21

@Commodore: ez szééééép név :)))

Nem Penny hajója 2014.11.27. 23:23:33

Megfejtettem, hogy miért van kupi a villában. Az előző szériában volt a nappaliban egy rész - ahogy kijönnek a hálószobából balra - ahol végig a falon volt egy pult-szerű akármi. Azt használták ruhatárolónak és ha emlékeztek, mindig tele volt cuccokkal.
Na, ez most nincs.
Persze ettől függetlenül azért próbálhatnának némi rendet tartani.

kamilla123 2014.11.27. 23:24:51

@Mók_Ica: na, ezzel már egyetértek :-))))

Mók_Ica 2014.11.27. 23:27:54

@Nem Penny hajója: azt mondta ádina, hogy nagyon kevés pakolós helyük van és nem tudnak elpakolni..... régebben fiókos komódok voltak, ott voltak az ágynemű tartók és az a pakolós cucc, amiről írtál.....

@kamilla123: akkor közös nevezőre kerültünk ez ügyben :))

Gia 2014.11.27. 23:29:18

@Nem Penny hajója: Nagyon randa ez a kupleráj.És a lakók úgy is viselkednek,mintha ott lennének.

szmoti 2014.11.28. 00:04:16

ti ezt ma előre tudtátok, hogy nem lesz ON? :D annyira eltűntetek :)

kamilla123 2014.11.28. 00:07:56

@szmoti: :-D én itt ülök, és várom, de mindjárt elmegyek aludni :-)

szmoti 2014.11.28. 00:22:57

@kamilla123: én is egy kicsit még várok és megyek :)
@Commodore: hát épp ez az, hogy sehol :)

Onereality 2014.11.28. 00:34:26

azert vicces, hogy egy ilyen 500+os Deniszke vagy Denisza onertekelese nem birja el, ha egy csaj ot kuldi el a pebe...mikozben siman dobta eloben a baratnojet...meg Lacika rinyalasa, az elso ket naphoz kepest mar puncija nott :)
vagom, hogy az 500+os dolgokkal altalaban nagyon takarni kell valamit, de itt a csaszar mar annyira meztelen, hogy Fannika hozzajuk kepest alfahim :)
a komplexusos kisfiukbol itt csak a szerkesztok almodtak a jatekba pasikat, a bemutatkozo kisfilm erejeig :)

szandhokan 2014.11.28. 00:40:40

Ádina egyébként málnaszedő volt ott ahonnan jött?
csak most, hogy közelebbről látom az arcát, merült fel bennem ez a kérdés.

SzilajSzilard 2014.11.28. 01:45:17

Csak én érzem úgy hogy az RTL oldala hogyvoltosra veszi a figurát a leírással? Vagy már volt erről szó?
rtl.hu/rtl2/valovilag/reni-eskuvoje-robin-miatt-megy-gallyra

ő-szinte 2014.11.28. 01:59:13

mi a picsa történt az online streammel????????? :-O

ő-szinte 2014.11.28. 02:02:01

@Mók_Ica: miért nem megy a linken az online? :-O
folyton vmi fasz regisztrációt akar vagy letöltetni vmi flashizémizét
hát nekem már így is flash-seim vannak ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

tjunior 2014.11.28. 07:05:19

Így elsőre azt tippelném, hogy teljesen fölösleges bármelyik csajt kiküldeni Robinnal randizni, mert a csóka más ligában játszik...nincs ezzel baj amúgy.

hannamontanna 2014.11.28. 08:53:11

Meg kell hogy jegyezzem, tegnap este Bence nagyon perfekt volt, vicces, frappáns, gördülékenyen és szuperül vezette az öfit..... Szerintem szuper estéje lehetett ;-D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.28. 08:54:41

tegnap beleolvastam a közvetítésetekbe :)) (írni úgysem tudok). Szórakoztató volt!
Aztán otthagytam a gépet, de látom, h utána született még 10-15 komment, így nem sokról maradtam le:D

Viszont befejeztem egy könyvet helyette, így nem kellett azért öngyilkosnak lennie, mert a vv-t néztem(olvastam).

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.28. 08:59:18

@hannamontanna: megkapta az első kieső éjszakája jogát, és jól sikerült neki?! :DDD

hannamontanna 2014.11.28. 09:00:09

Az viszont tetszett, amikor mondták Robinnak, hogy Maci kivan, mert Dávid ment ki: " ennyi idő után???" Ő sem érti. Mint ahogy én sem. Nem mondták nekik, hogy ez egy olyan műsor, ahol kiesnek az emberek időről időre, és csak egy marad a végére és az lesz a nyertes??

kolbászmustárral (törölt) 2014.11.28. 09:08:49

@Onereality:

+1

Meg a duma, hogy mer' egy patront megér, meg höö, jáúl megdugom, oszt utána szarok rá. Aztán meg ezek az egyének sérülnek a legjobban, kiderül, érzékeny széplelkek (ami nem baj, csak ez az álmacsó bizonygatást ne tolnák).

kolbászmustárral (törölt) 2014.11.28. 09:11:53

Bence tényleg fejlődött. Egyedül kell lennie, Lilu nem csoda, hogy feszélyezi.

onleány 2014.11.28. 09:17:34

@ő-szinte: Nem értem rá. Te még soha nem dobozoltál?

Mók_Ica 2014.11.28. 09:19:58

@ő-szinte: hali bébi, sajnos nem tudom, nem vagyok on-line specialista.... én olyat még nem néztem..... :(((

@hannamontanna: macikánk szerintem tudja mit miért csinál.... emlékezz csak az alvajárásra :))))

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.28. 09:22:35

@hannamontanna: @kolbászmustárral: elhiszem nektek, ha azt mondjátok, h Istentelen jó volt :))
Üdítő változatosság lenne a Lila után.

hannamontanna 2014.11.28. 09:33:14

@Mók_Ica: Szerintem is tudja mit csinál, de ez a sírás tényleg őszinte volt. Gondolom ott bent más az időérzék, fél óra közvetlen és őszintének tűnő beszélgetés valakivel akár "életre szóló" barátságot sejtet. Mindemellett nem nagyon látom, hogy mi az a szisztéma, amivel nyerni akar. Folyton belealszom az öfibe, az online meg végképp esélytelen..... csak a hv a biztos infó :-)

nnnnnnnn 2014.11.28. 09:33:57

nekem eddig Dóri a legszimpibb emberileg

hannamontanna 2014.11.28. 09:42:16

@$$$=$$$: Nekem is. Nem játsza meg magát, és képes ki is röhögni saját magát, hogy ő ilyen, aztán ennyi.
Pasiban meg Robin. Ahogy tegnap mondta, mikor hátradőlt az ágyon:" jaj bocs, nem tudom ez kinek az ágya?" Honnan jött ez a fiú?? Kis illedelmes. De majd akklimatizálódik biztos, és ő is széthagyja a holmiját. Kénytelen lesz, mert bedarálják. :-)

nnnnnnnn 2014.11.28. 09:46:27

@hannamontanna: én egy nappal később nézem, szóval nemtudom, ránézésre a szeme se áll jól, de ismerek egy ilyen fejű embert és lehet, hogy csak azért. aki még szimpi az az erdélyi csaj meg valamennyire a denisz. többiek elég érdektelenek. sztem ez eddig a leggyengébb széria.

hannamontanna 2014.11.28. 09:55:39

@$$$=$$$: Hát ja.... Nekem is ez az érzésem. VVatit senki sem tudja überelni.
Ez a Robin fiú új karakter, eddig egy szériában sem volt ilyen típus szerintem. Kíváncsi vagyok, mit alkot.
Denisz abszolút nem szimpi. Ha nem lenne foglalt az 501 név, akkor lehetne az ő neve is. :-DD
Amúgy amit nem értek: a cigit kitakarják, de ami b+, ló*sz, stb. káromkodás kisípolás nélkül megy! Na persze érteni sem lehetne egy szót sem a sípolás miatt, de nem lehetne nekik szólni, hogy fogják vissza magukat? Elég szófogadó csapatnak néznek ki, legalábbis nem üvöltöznek bejelentkezéskor, mint az előző széria. Hátha nem b+-olnának annyit. Egy próbát megérne. Bünti a káromkodásért, hm?

nnnnnnnn 2014.11.28. 10:16:35

@hannamontanna: ja, vv Ati volt nekem is az egyik kedvencem. bár nekem úgy általában sok ember szimpatikus a vv-kből, akár az is, aki nem érdekes. pl ez az erdélyi csaj, nem sokat villant, de vicces ha megszólal, meg jóindulatú. pont azért nézem, mert érdekes, hogy mit gondolok róla mikor csak a kisfilmjét látom, meg mit gondolok mikor már belelátok az életébe egy adott vv embernek. szerintem erre a legjobb ez a műsor, hogy megtanít, nem kell kapcsiból lehülyézni meg utálni mindenkit ránézésre.
a káromkodás engem kurvára nem zavar baszki, bár énse szoktam csak elvétve. de azért tényleg fura hogy nem sípolják ki :)

hannamontanna 2014.11.28. 10:18:26

@$$$=$$$: :-)) zavarni engem sem zavar, csak aggódom az rtl pénzéért :-DDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.28. 10:34:01

Az mitől függ, és honnan derül ki (természetesen időben megelőzően) hogy van-e éjszakai on-line vagy nincsen?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.28. 10:49:35

@hannamontanna: Amikor olyanokról beszéltek, hogy minden idők legjobb VV-je és legjobb karaktere stb. egy olyan széria esetében, ami éppen csak most indult el, olyan szériákkal összevetésben, amelyek 3-4 hónapig futottak, akkor egyszerűen nem tudtok reálisak lenni, mert nincs összehasonlítási alapotok. Sztem meg igenis sok a történés a mostani szériában és a szereplők nagy többsége igyekszik is. VV Attila sztem is az eddigi VV-k legtaktikusabb karaktere volt, a a VV4-ből viszonylag korán kiesett VV Olivérrel együtt, de emlékezzetek csak, az első héten a már-már vízfejű koponyaméretekkel rendelkező Attilát is csak egy pszichopata őrültnek látta mindenki. Ahogy múltak a hetek-és hónapok úgy tisztult le a kép és vált a személye egyre népszerűbbé és szerethetőbbé. A játék összességében, 3-4 hónapig tart, és rengeteg meglepetéssel szolgálhat még, sok függ a szerencsén is, pl. attól, hogy mikor ki esik ki, ezáltal ki erősödik és ki gyengül, és a végén az nevet, aki a legvégén nevet.

Warlimont 2014.11.28. 10:51:47

@hannamontanna: "Denisz abszolút nem szimpi. Ha nem lenne foglalt az 501 név, akkor lehetne az ő neve is. :-DD"

Nem tudom, miert ekkora szam ennek a fasznak, hogy szerinte ö a rekorder a VV-k törteneteben, aki leghamarabb dugott, pedig ez nem is igaz.... :) Pontosan holtversenyben elsö a Fannival. :) Pech, de ez van, egy pillanatot se tudott raverni, igy abszolut holtverseny. :)

nnnnnnnn 2014.11.28. 10:59:18

@VV Erőlegény: ez igaz. ezé nézzük :) maci se villant sokat, viszont az alvajárásos bulijából kiviláglik, hogy még akár benne is lehet valami.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.28. 11:04:52

@Warlimont: :-D Hát igen. Amúgy Denisznek azért akkora szám ez, mert ő nem más, mint a strigula ember. Amúgy melyik értelmes nő akar magának az életben egy ilyen strigulaember, pusztán azért, hogy egy rovátkaként néhány percre bevonulhasson az életébe? Ha nő lennék és a két alfa között kellene választanom, akkor az eddigiek alapján százszor inkább Lacit választanám, mert ő simán megszelidíthető. Denisz még 70 éves korában is félre kúrogatna, ahogy minimális alkalma lenne rá, ráadásul még lehet, hogy 10.000 felett is gondosan vezetné a statisztikáját.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.28. 11:19:30

A játékosoknak az egyik legfontosabb pszichológiai feladata, hogy ösztönösen, vagy tudatosan egyfajta személyiségfejlődést produkáljanak a játék során. Innen indultam, de mutatom, hogy változom és tartok valamerre, egy szerethetőbb karakter irányába. Az első egy-két kiszavazást valahogy meg kell úszni, és utána jön a játszma egyik legfontosabb szakasza a középjáték, itt jönnek majd elő az igazi taktikai készségek.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.28. 11:27:50

@$$$=$$$: Maci képernyőtaktikáját a marketingban "gerilla módszernek" nevezik. A karaktere az adottságai miatt nincs úgymond piacvezető helyzetben, de gerilla akciókkal, performanszokkal sokkolja a versenytársait és a közönséget. Ezt jól csinálja. Maci már az első héten többször is elsírta magát a műsorban (volt ami nem került az összefoglalóba). A sírás az együttérzést váltja ki a nézőkből. Nem tudom, hogy a sírása megjátszott-e, vagy igazi, ha megjátszott, akkor jó színész, viszont ha nem és továbbra is rendszeresen sírdogálni fog, akkor nem fog a végjátékba bejutni.

Krétagarbó 2014.11.28. 11:31:14

@VV Erőlegény: teljes mértékben egyetértek veled. Lacin nagyon meglepődtem, kíváncsi leszek a folytatásra - mármint a jellemének alakulása szempontjából.

nnnnnnnn 2014.11.28. 11:43:57

@VV Erőlegény: belőlem mondjuk nem vált ki együttérzést, idegesít ha valaki bőg. de amúgy én csak a sima vv-t nézem abban eddig nem nagyon mutatták hogy rítt volna a maci.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.28. 11:46:56

@Krétagarbó: Még egy dolog. Ha emlékeztek Lacira és Deniszre amikor bevonultak alapból Laci volt az erősebb alfa. Igazából Denisz nem is alfa, hanem egy rafkós, pofátlan és gátlástalan esélyleső béta, aki már a bevonuló filmjekor elmondta, hogy az lesz a taktikája, hogy megkeresi magának a legerősebb egójú karaktert, ahhoz hozzácsapódik és annak a farvizein utazik majd, azt támogatva. Most, hogy Lacit gyengébbnek látja, rögtön a háttérben Dórihoz dörgölődik, akit jelenleg erősebb alfa hölgynek tart, mint Laci, mivel látszólag leszerelte Lacit (persze ez is változhat még később). Pedig nagyot téved, mivel Laci benti átmeneti egóvesztésével arányosan nőni fog a kinti népszerűsége, az övé viszont nem fog attól nőni, hogy a bajban nem áll ki a haverjáért.

nnnnnnnn 2014.11.28. 11:50:00

@VV Erőlegény: denisz sztem a tipikus jóindulatú életművész. semmit nem bíznék rá, de nem is árt senkinek. az az arc, akivel jókat lehet bulizni és ennyi. én inkább úgy látom, hogy jól szórakozik és tojik bele az egészbe, jól érzi magát aszt kész.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.28. 11:56:13

Egyedül Edina és Dani próbálta Lacit a tegnapi összefoglalóban vigasztalni, illetve az apátiájából kihozni, pedig Dani előtte nyíltan is konfrontálódott vele verbálisan, hogy hagyja abba a Dóri alpári szidalmazását. Dani és Edina taktikájában egyértelműen látom az úgymond gyengék felkarolását, védését.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 11:57:00

@SzilajSzilard: Ez nagyon durva. Egy idő után, teljesen olyan érzésem volt, mintha egy itteni hogyvoltot olvastam volna. Szerintem innen átdolgozik valaki az rtl-hez...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.28. 12:08:20

@$$$=$$$: Erre utaltam azzal én is, hogy amennyiben valódi a sírása és nem megjátszott (mert ezt is simán el tudom képzelni róla, mivel a sírások időzítése és kiváltó oka ezt nem indokolja), és ezt rendszeresen folytatni fogja ffi létére, akkor nem fog bekerülni a végjátékba. Most könnyekkel sírt ugye amikor a néhány napos villabarátja kiesett a szimpátiaszavazáson. A bevonulása utáni napon pedig igaz matt részegen bömbölt Reninek az éjszakai on-lineban, hogy milyen szar neki, hogy ilyen alakkal soha sem lesz esélye a nőknél...?

Mók_Ica 2014.11.28. 15:20:11

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): elolvastam én is..... legalább odaírhatná a nevét.... a stílust pedig egyértelműen lopta. a kommentek viszont elég gyenguszok :))))
süti beállítások módosítása