Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7175-7178 - Arrivederci Amore

2014. november 21. 12:00 - julie0812

1.jpg

Juli telefonon beszél az olasz tanárral, persze csak miután Atikám eltűnt a színről. Andrea küld Julinak egy olasz receptet, amit le kell fordítania, sőt el is kell készítenie, ez a házi feladat. Juli nekiáll főzőcskézni, kiderül, hogy tiramisut fog készíteni. Közben szótárt is használ, de még így sem megy minden flottul, Juli ideges. Majd megszólal a fejében az amorózó hangja és hangos párbeszédbe elegyednek, az olasz még a gondolataiban is flörtöl vele, ajjaj, mi lesz ebből. Megjön Atikám és látja, hogy Juli kicsit zakkant, mert magában beszél és felajánlja, hogy inkább menjenek el vacsizni abba az olasz étterembe, ahol a nyelvlecke is zajlott. Az étteremben ott van Andrea is, most egy másik nőt fűz éppen. Atikám odalép bemutatkozni, majd meglepődve tapasztalja, hogy a tanár nem a nő, hanem a férfi.

2.jpg

Böske finoman próbálja beadagolni Alíznak, hogy jó lenne, ha Vilibához költöznének. Alíz persze hallani sem akar róla, Bözsi mehet ha akar, ők majd kitalálnak valamit Lucával. Eközben Mónika azt tudakolja Apustól, hogy biztos, hogy egy egész családdal akar-e együtt lakni. Vilibának ez minden vágya. Alíz megtudja Mónitól, hogy ha nem költöznek, akkor Bözsikének el kell adnia a házát. Mivel tudja, hogy mennyit jelent az öreglánynak az a ház, Szöszi inkább belemegy a költözésbe. Alízék gyorsan összepakolnak, bár Lien szerint még ráérnek, később is nyugodtan visszamehetnek a cuccaikért. Bözsi és Vilmos nagyon boldogok, pálinkával koccintanak az új közös életükre.

3.jpg4.jpg

Gizi megkapja a hivatalos levelet a gyámügytől: nem javasolják őket örökbefogadó szülőnek. Ettől Gizi totál kiborul és pityereg. Novák boldog az új zöldséges pult miatt, ki is rakja a ház elé. Amikor meghallja Gizitől a hírt, full ideg lesz és megdobálja a rajta röhögő Barthát almával. Később Gizivel sétálnak egyet a parkban és Laci észreveszi egyik ex-nejét, Csillát. Kutatást folytattam emlékeim között, sajnos eredménytelenül, nem rémlik, hogy Lacinak lett volna ilyen nevű felesége. Mindegy, Csilla egy tinédzser sráccal van, aki a fia. Gizi számolgat kicsit és megállapítja, hogy biztos Lacié a gyerek.

5.jpg

Juli kissé zavarban van az étteremben, Atikám pedig azon akad fenn, hogy a tanár férfi, ráadásul igazi hódító, és Juli erről nem szólt semmit. Másnap Juli rohan Zsófihoz, hogy elmondja, valami olyat érzett, amit már nagyon régen és hogy Atikámmal milyen uncsi már az élet. Zsófi rákérdez, hogy beleszeretett-e az olaszba, mire természetesen nemleges a válasz. De biztos ami biztos, Juli lemondja a további olasz órákat, Andrea legnagyobb csalódására. Attila hazaér és beindul Julira, kitalálják, hogy most kivételesen átteszik valami izgalmas helyszínre a kufircot. Nosztalgiázhatnának mondjuk a padláson, de nem, inkább úgy döntenek, titkárnőset játszanak.

6.jpg

Giziék kitalálják, hogy meghívják vacsorára Csillát és a fiát, hogy kiderítsék, Levente tényleg Laci fia-e. Laci felhívja Zsuzsát, hogy elkérje Csilla számát és a gyerekről is beszélnek, de Zsuzsa szerint nem Laci az apa. Aztán minő véletlen, a srác pont a Mátyás király tér fele jár, beszáll a zöldség-gyümölcs eladásba, Laci rögtön fel is veszi, hogy a ház előtti standnál áruljon. A srác bemegy a kisboltba kajálni és pont ugyanúgy eszi a szendvicset, mint Laci, mustárral és majonézzel. Zsuzsának biztosan tévesek az infói, mert ez már nem lehet véletlen, tuti Laci az apa!

7.jpg8.jpg

Zita és Áron minden áron (haha) meg akarja ejteni az első közös ágyjelenetet. Csak sajnos sehol sem tudnak kettesben lenni, mert mindegyik lakásban mindig van valaki. Zita lenyúlja az iroda kulcsot, de kiderül, hogy nem a Berényi irodáét, hanem a másikét, ami az építkezésen van. Hát nincs mit tenni, a fiatalokat hajtja a vágy, úgyhogy kimennek. Zitának kicsit rossz érzése van a múltkori betörés miatt, de ez sem akadály, már éppen kezdenének belemelegedni a témába, amikor betoppan Juli és Atikám, szintén kéjelgés céljából. Nem hiszem el, hogy egy ajtót nem lehet bezárni és a kulcsot a zárban hagyni!

Címkék: barátok közt
15 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.11.21. 12:09:40

Na... itten van a Csilla, akit emlegettem. Senki sem tudja ki ez. Érdekes.

KapitányG 2014.11.21. 12:17:46

Rémlik egy feleség az Éva előtti időkből, mintha valami lakótelepi lakásban lakott (laktak?) volna.
De én már akkor is csak hébe-hóba néztem.

KapitányG 2014.11.21. 12:24:34

Na, csak egy kicsit kellett kotorni :)
"Szabó Csilla – Timkó Eszter 1999–2001 Szerepe szerint elköltözött a Mátyás Király térről, miután akkor Laci visszament Évához."
hu.wikipedia.org/wiki/A_Bar%C3%A1tok_k%C3%B6zt_szerepl%C5%91inek_list%C3%A1ja

hannamontanna 2014.11.21. 12:27:20

Most végignéztem az összes szereplőt. Sehol semmi Csilla vagy Éva. Misztikus jelenség.

mézescsók 2014.11.21. 12:31:06

@hannamontanna: Laci felesége volt. Ha jól tudom, tőle született az azóta meghalt Csaba és vele fogadta örökbe Imrét Laci, valami vajdasági rokongyereket. A válás után a csaj hozzáment Bartha Oszi nevű fia anyjának (Andi) apjához, aki valami kőgazdag vállalkozó volt. Született állítólag egy kislányuk is, de az nem szerepelt a sorozatban. Viszont még nincs vége. Laci Vicuskának hívta a nőt, aki elég piás volt, legalább is egy időben. Ahol most a bolt van, ott fordászszalonja volt. Belterjes egy ügy az egész, mondtuk már múltkor is. Évtizedek múlnak el anélkül, hogy valaki kidugná az orrát a kapun túlra.

KapitányG 2014.11.21. 12:32:11

@hannamontanna: Csodálom, ha nem találod. Ott vannak mindketten a "Régi szereplők" között. A Szabó Csillára vonatkozó információt onnan másoltam be. De a kedvedért bemásolom azt is, amit Éváról írnak :)
"Szilágyi (régen Novák) Éva – Csapó Virág 1998–2003 Szerepe szerint Szegeden él. 2012-ben néhány epizódra visszatért."

hannamontanna 2014.11.21. 12:32:39

@mézescsók: Szóval egy szép nagy család, és lassan mindenki mindenkinek a gyereke, anyja-apja, vagy minimum a szeretője lesz.. :-D Óriási.

hannamontanna 2014.11.21. 12:37:01

@KapitányG: @mézescsók: Igazán köszönöm, igazi csapat-munka volt :-) Hát arra egyébként gondolni sem mertem volna, hogy Wikipédia szócikk van a Barátok közt-ből. Érnek meglepetések. De Mikulás tényleg nincs, ugye? :-D

mézescsók 2014.11.21. 12:54:36

@hannamontanna: Már hogyne lenne? A Wikipédián? Most nem keresem meg, mert száguldok, de ha nem találnád, délután belinkelem neked. Sőt, ha jól meggondolom, tán még BK szereplőként is lehetett Mikulás. Csak hívtak egyszer gyereket riogatni úgy december 6-a táján.

Johnny336 2014.11.21. 13:02:12

Csaba anyja Éva, aki most az Andi apjával él együtt, aki meghalt. (Tehát nem élnek már együtt, nyugodjon békében.)
Volt egy fodrászatot üzemelő felesége Lacinak, akinél Éva dolgozott, és egyszer véletlenül megvágta a nő fülét. Akkoriban kezdett inni Éva, aztán remegőkezű agysebészest játszott a ritkítóollóval. Vagy valami ilyesmi. Be akarták zárni a Lipótra, vagy csak rehabra? Tököm tudja már, 15 éve volt...

julie0812 2014.11.21. 13:04:22

Huhh, most megnéztem azt a wikipédiás cikket, nem semmi szereplőlista :) Van még ember a tarsolyban akit vissza lehet hozni, úgy a következő pár ezer részre...

julie0812 2014.11.21. 13:05:19

@Johnny336: Andi apja meghalt? Le vagyok maradva már megint...
süti beállítások módosítása