Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7139-7142 - SuperSonic

2014. október 28. 15:00 - julie0812

Zsófi mindenképp bele akar vágni a szálloda projektbe és ehhez Tóbiás segítségét kéri, nem árt egy pénzügyi szakértő, főleg az ő esetében. Zsófi átmegy Atikámékhoz és elmondja, hogy új bizniszbe kezd, de babonából még nem árulja el, mibe. Csak annyit kér, hogy hadd lakhasson még egy kicsit az irodában. Ja és kicsit felújítaná az a sötét lyukat, ha nem gond.

1_1.jpg

2_1.jpg

Henrik mindent bevet, hogy kihasználja a nehezen megszerzett utolsó esélyét Hannánál. Séta helyett szalonnasütés, mellé pedig élete sztorija, ezúttal őszintén – legalábbis állítólag. A fő attrakció a parázson járás, amit elsőként ő mutat be, utána pedig Hannát is ráveszi, de amint megtudjuk, ez azért mégsem veszélytelen művelet. Minden esetre Hanna beadja a derekát (szó szerint), de az a feltétel, hogy Henrik vállalja végre önmagát és minden ismerősének mondja el, hogy ő nem Bendzsi.

3_1.jpg

Zsófiék lakásfelújítás közben kedves emlékre bukkannak: az egykori intézeti gyerekek magasságmérőjére a falon. Zsófi szól az érintetteknek, Miki, Vilibá és Laci nosztalgiáznak egy sort, de Nóra most is be van savanyodva és azon kesereg, hogy szegény Zoli és András soha többé nem lehetnek már itt. Miki véletlenül meglátja Zsófi gépén a kiszemelt ingatlan fotóját és rákérdez Zsófinál, hogy miért nézegette az az épületet. Zsófi rögtön elpofázza neki a grandiózus terveit. Miki csak hümmög, majd szalad Atikámhoz egy remek ötlettel: vágjanak bele a hotelbizniszbe, már ki is nézett egy remek felújítandó épületet.

4_1.jpg

Mialatt Zsolt és Krisztián a pornófilm forgatás részleteit beszélik át, Nikol azon igyekszik, hogy igazi családként viselkedjenek és így továbbra is boldog illúzióba ringassa piciny fiát. Wellnesshétvégézni akar édes hármasban és egy családi ölebet is beszerez, mondjuk utóbbit azzal magyarázza, hogy Áron rajtakapta, amikor az egyik emberével dumált a ház előtt, úgyhogy kénytelen volt az hazudni neki, hogy egy kutyakereskedő volt az illető. Bartha nem túlzottan rajong Sonicért, az új családtagért, de Nikol kedvéért még kutyát pisiltetni is hajlandó. Cuki ezzel a rózsaszín pórázzal. Otthon Zsolt hisztizik kicsit a minikutya miatt, de Nikol nem veszi a szívére, majd Krisztiánnak puffog, hirtelen visítás, ajjaj, lehet, hogy sikeresen kilapította az ebet.

5_1.jpg

Univerzális Enikő szemügyre veszi az eltaposott kutyát, akinek láthatólag semmi baja, de azért erősen javallott lenne felkeresni egy állatorvost. Zsolt nem akarja, nehogy Nikol megtudja és már viszi is Sonicot vissza a lakásba. Enci még egy kicsit dumál Krisszel és hű de nem tetszik ez Rudinak, aki épp akkor érkezik. Másnap Krisztián elviszi a kutyust orvoshoz, Nikol meghallja a beszélgetést, mire Zsolt gyorsan az öccsére akarja kenni a kutyataposást. Na de ami sok az sok, Krisztián ezt már nem vállalja be, úgyhogy Zsolt ismét csúszhat-mászhat Nikol lábai előtt. Engesztelésül odaadja Nikolnak a bankkártyáját, vegyen csak valami szép ruhát. Vesz is, csak nem magának, hanem a kutyának. Egyemakisszivét.

9.jpg

Zsófi ultra lelkes, tele van ötletekkel, most aztán megvalósítja álmait és összehoz egy különleges szállodát, minden szoba más téma szerint lesz berendezve. Eközben Miklós már az épületről készült képet dugja Atikám orra alá. Jön Zsófi és teljesen ledöbben a kép láttán, majd legazemberezi Miklóst. Miki megpróbálja lenyugtatni exnejét, ő csak jót akar, a cégnek van pénze, Zsófinak meg nincs, bele fog bukni és ezt nem hagyhatja. Zsófi nem hagyja magát, a ház az övé lesz és kész. Megkezdődik a licitálás, Zsófi kontra Berényi Kft. Miklós elmagyarázza Julinak és Atikámnak, hogy ő csak karitatív célból akarja megvenni az épületet, hogy megmentse Zsófit a csődtől.

6_1.jpg

Henrik elmondta a munkahelyén, hogy ő nem Bendzsi és jól kirúgták. De sebaj. Hanna szerint az lenne a legjobb, ha írna erről egy cikket, úgyhogy készít is egy riportot Henrikkel. Szívszorító. Peti meg hirtelen milyen nagy haverja lett Henriknek.

7_1.jpg8_1.jpg

Juli megpróbál beszélni Zsófival, aki teljesen kiakad, hogy Juliék bedőltek Miki dumájának. Mivel az ár feljebb megy, Zsófinak szüksége van egy anyagi társra. Folytatja a licitálást, majd diadalmasan bevonul a Kft irodájába és bemutatja az új üzlettársát, Tóbiást. A feszültség a gangon folytatódik, Zsófi azt kiabálja, hogy bárcsak sose ment volna hozzá Miklóshoz. Ennek Bartha örül a legjobban.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása