Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7071-7074 - Kielégítetlenül

2014. szeptember 08. 16:01 - julie0812

1.jpg

Mégsem lesz ez egy gyerekcsinálós éjszaka, pedig Zsófi rendesen belendül, de NonStop-nak hirtelen bevillan, hogy nincs nála gumi és elrohan beszerezni. Zsófi a szemét forgatja, micsoda felelősségteljes férfiak! Ádi visszatér, Zsófi rendel egy pohár vizet, addig nekiáll a fülbevalójával kilyukasztani az óvszert, de Ádám rajtakapja. Kínos magyarázkodás, csak Miki meg a pénz miatt van az egész, de Ádám otthagyja a cédát, hiába a szánalmas könyörgés, a libidónak annyi.

4.jpg

Vilibá tesz a kirúgásra, elhúz összeszedni tékozló gyermekét. Bözsike tudtára adja Giziéknek, hogy Géza miatt van az egész felhajtás, ezért még nem kéne kirúgni Vilmost, de Laci már beleélte magát, hogy ő lesz az új gondnok, így még pénzt is spórolnak. De kinek? Gizi meggondolja magát és visszavenné Vilibát, de közben az öreg is rájött, hogy nem kell már neki a meló, inkább nyugdíjazza magát.

5.jpg

Géza hazatér, Vilibá úszik a boldogságban. Alíznak viszont eszébe jutnak a fájó emlékek, úgyhogy Szabi beszél Gézával, lehet, hogy nem ártana bocsánatot kérni amiért annak idején csak úgy leléptek Kingával. Géza beugrik a Rózsába és pátyolgatja kicsit Alíz lelkét. A kedves miszter jófiú.

6.jpg

Ádám másnap reggel éppen Nórának kezd el pampogni, hogy milyen undorító Miki és Zsófi válása. Nóra ráharap a témára, de Ádi az utolsó pillanatban visszatartja az értékes infót. Jön Zsófi és bocsánatot kér Ádámtól és arra kéri, hogy tartsa a száját. Majd átugrik Mikihez „egyezkedni” egy üveg whiskyvel és minden gaztettét az ügyvédjére fogja. De Miki már vén róka és nem hagyja magát ágyba vinni, erre Zsófi sértődötten elviharzik. Miklós elmondja Nórának, hogy Zsófi bepróbálkozott, Nóra pedig rögtön vágja, hogy itt gyerekgyártásról van szó.

7.jpg

KicsiSzabi nem hiszi el, hogy végre rámosolyog a szerencse, vagyis Anna, és nem kér könyörrandit, majd Alíznak picsog, hogy ő mekkora lúzer. Hát ezt már tudjuk. Alíz és Luca azon mesterkedik, hogy mégis összehozzák a fiatalokat. Luca elhívja Szabit gilisztát gyűjteni a Margit-szigetre (lol), Alíz pedig egy traccspartit beszél meg Annával ugyanoda. Így Szabi és Anna akaratukon kívül is randiznak egyet, Luca trükkös kincskeresős smseit követve megtalálnak minden hozzávalót egy romantikus piknikhez.

9.jpg8.jpg

Nóra és Miki megkeresik Zsófi ügyvédjét és közlik vele, hogy tudnak a legújabb tervükről. Gedeon elszólja magát NonStop-pal kapcsolatban, úgyhogy Nóráék rohannak a másik apajelölthöz. Ádám nem tud kitérni a keresztkérdések elől, beismeri, hogy dugtak, de az már pár hete volt, tegnap nem jött össze, mert nem volt spontán. Miki egy kicsit meg is rángatja Ádit, szerencsére Atikám közbeavatkozik. Gedeon fel is használná a majdnem testi sértést a bíróságon, ehhez már csak Ádámot kell meggyőzni, hogy tanúskodjon. Miki viszont elébe megy a dolgoknak és átmegy Zsófihoz, felajánlja neki a birtokért kapott lóvé felét, Claudia üzletrészének harminc százalékáért cserébe.

Címkék: barátok közt
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.09.10. 10:56:48

Nyehehehehe... ez tényleg így volt???? Zsófi fülbevalóval gumit lyukasztgat??? Gilisztaszedés??? Mi a retek ez?????? Hát mondhatnám, hogy mégis vicces, de az nem vicc, amikor az ember kínjában röhög. Vagy majdnem sír.....

julie0812 2014.09.10. 12:59:17

@hannamontanna: Igenigen! Volt is róla képem (mármint a gumiszaggatásról), de aztán végül nem tettem be :) A gilisztaszedés ultragáz, de hát mit várhatna az ember lánya. Amúgy azt hiszem, biológiára kellett a Lucának. Illetve állítólag kellett.
Egyébként én rendszerint röhögök és közben a fejemet fogom :) Annyira rossz, hogy az már jó!

hannamontanna 2014.09.10. 13:16:27

@julie0812: Igen, végül is ha úgy vesszük, amilyen komolyan, befeszült fejjel játszák és adják elő, mintha ez valami komolyság lenne, akkor vehetem úgy, hogy olyan sz*r, hogy az már jó. De azért bosszantanak az égbekiáltó ostobaságok. Mert ha én mondjuk teherbe akarnék esni, akkor biztos, hogy nem így csinálnám. Szóval akkor adja elő Zsófi kabarésan.... de nem adja elő úgy. Hanem azt az érzetet akarja kelteni, mintha 30 év körüli felnőttnek mondott nő ezt az egy életképes módszert találná a dologra. Mármint dörzsöltnek hiszi magát és tök komolyan ennyire béna. De nem tudom, mit szívózok ezen ennyit. Időpocsékolás... Tegnap is vasalás közben hallgatom az ÉNB-t, és hülyét kapok Barbara -vagy ki- hisztis sipákolásától, hogy nem lehet gyereke. Valaki mondja már meg ennek a HP-nak, hogy Joe-nak nem lehet!!! Neki lehet! Csak húzzon valakit csőbe és szúrja ki a gumit fülbevalóval. Basszus ez tényleg hihetetlen!
süti beállítások módosítása