Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7067-7070 - Itt mindenki Ádámtól akar gyereket?

2014. szeptember 05. 14:00 - julie0812

1.jpg

Feszültséggel teli pillanatokkal indítunk, Rudi szétfikázza New Barthát, mekkora beszari, hogy azért teszi tönkre a lábát, hogy ne kelljen visszamennie a katonasághoz. Pont jókor jön NonStop, Rudi lelép, Krisztián pedig kedvesen közli Ádámmal, hogy ő is elhúzhat a francba. Még egy ilyen nyafogós pasit!

2.jpg

Miklósék átnézik a válási papírokat és Nóra közli Mikivel, hogy már nem olyan jók az esélyeik így, hogy Gedeon képbe került. Miki nagyon magabiztos, nyugtatgatja Nórát, nem lesz semmi baj. Jön Troll Tímea és pénzt kér fagyira, Nóra húzza a száját, nincsenek túl eleresztve mostanság. Hát ezt eddig mért nem mondtad? – méltatlankodik Miki. Megy is, hogy hozza a pénzt a fiókból, ki akarja fizetni Nóra tiszteletdíját. Csakhogy a pénz sehol! És Mikin kívül csak Timikének van kulcsa, ráadásul új cuccokban menőzik, vajon honnan van rá pénze? Nóra és Miki előveszik a leányzót, aki vérig sértődik azon, hogy tolvajnak gondolják a szülei.

6.jpg

Bartha és Nikol remekül elszórakoztatják egymást, úgy tűnik mostantól minden téren szoros lesz az együttműködés. Bartha kicsit győzködi még Nikolt, hogy szálljon le Gézáról, majd elmondja Kingának a jó hírt: Géza mostantól szabad ember! Hurrá, de akkor ti most együtt vagytok Nikollal? – kíváncsiskodik Kinga. Közöd? – kérdez vissza Bartha. Hát semmi.

5.jpg

New Bartha észhez tér a lelkifröccstől, bocsánatot kér Enikőtől, amiért tuskó volt és beismeri, hogy tényleg nem szívesen menne vissza a sereghez aktákat tologatni. Enikő Rudit is odaszervezi és összebékíti őket egymással. Enci kikíséri Rudit, az meg jól megölelgeti az ajtó előtt úgy barátilag, pedig szívesen megölelgetné máshogy is.

3.jpg4.jpg

Gedeon és Zsófi úgy akarják felhasználni a Mikiék kufircáról készült hangfelvételt, hogy Mikit álnok zaklatónak állítják be, mert nem elég, hogy megcsalta hites nejét, de még át is küldte neki a felvételt, ettől aztán szegény Zsófi összeomlott. Már csak Timike kulcsát kell valahogy feltűnés nélkül visszajuttatni. Vilibá találja meg a kulcsot az udvaron és felviszi Timinek, éppen amikor Nóra bocsánatot akar kérni tőle, hogy meggyanúsították. Nóra viszi a hírt Mikinek, pont akkor érkeznek meg Zsófiék és lejátsszák a felvételt. Ezek után Mikiék már biztosak benne, hogy Zsófi nyúlta le a pénzt, de Zsófi mindent tagad. Zsófiék diadalmasan elvonulnak, Miki puffog, majd Nórával elhatározzák, hogy felveszik a kesztyűt.

7.jpg

Újra feltűnik Anna, KicsiSzabi volt osztálytársa, csak a hülye, vagyis Szabi nem látja, mennyire bejön a csajnak. Anna rábeszéli Alízt, hogy estére rittyentsenek egy koncertet Szabinak a Rózsában, hátha attól jobb kedve lesz. Alíz mindent leszervez: engedélyt Zsolttól, közönséget, hangosítást – bár ez utóbbi nem sikerül túl jól. Szabi végül elkezdi anélkül, de kb egy perc múlva abbahagyja a gitározást, mert a közönség nem figyel, hiába üvölt rájuk New Bartha jóakarólag. Szabi sértődötten bevonul az irodába, Anna pedig utána. Szabi nekiáll saját magát sajnálni, mire Anna rászól, hogy vegye már észre, hogy nem olyan szar az élet, mert ő odavan érte.

8.jpg

Gedeon nagyon elégedett a dolgok alakulásával, de az lenne az igazi, ha Zsófi valahogy el tudná intézni, hogy terhes legyen. Hm, jó ötlet. Zsófi úgy dönt, szerez magának spermát. A Rózsában összefut NonStoppal és megtudja, hogy nemsokára koncert lesz. Zsófi leül egy távoli asztalhoz, majd odahívja Ádámot és előadja a szegény, kidobott feleség magánszámát. Ádi próbálja felvidítani, mire Zsófi azt javasolja, inkább folytassák a beszélgetést a villában. Ez már igen. Zsófi otthon várja Ádámot, aki még egy üveg bort is hoz, de arra nem is lesz szükség, Zsófi azonnal rátér a lényegre és nekilát, hogy csúnyán kihasználja Ádit. Persze azért neki se lesz ez olyan rossz, max most már két olyan gyereke fog rohangálni a világon, akiről nem tud.

9.jpg

Nagy a baj, Gézát nem lehet elérni, pedig most már nyugodtan jöhetne haza. Kinga és Vilibá kollektívan aggódnak. Giznek meg Lacinak pedig az a legnagyobb szívfájdalma, hogy Vilibá nem vitte ki a kukákat, pedig hajnalban viszik el a szemetet. Gizi elmegy rinyálni Vilibának, de az öreg nem ér most erre rá, Géza pont akkor telefonál végre, úgyhogy rácsapja Gizire az ajtót. Géza Tatabányán van, oda kell menni érte, Vilibá indulna, de Novákék elkapják az udvaron és Gizi jól kirúgja szegényt. Már megint.

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.09.10. 10:52:49

Nekem ettől az egésztől viszket az agyam...... úgy néz ki, hogy ez az egész ház életképtelenekkel van benépesítve. Szánalom. Nulla életszerűség, nulla meglepetés, nulla humor, nulla következetesség, szóval tömören és röviden: nulla az egész. Én kérek elnézést, hogy nézned kell. Ehhez a sorozathoz képest a világ legunalmasabb kísérlete, amikor lecsöppen kb. kilenc év alatt egy csepp bitumen, az pergő titokzatosság.
süti beállítások módosítása