Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7055-7058 - Szex és porcicák

2014. augusztus 27. 10:00 - julie0812

Hogy mekkora gáz, amikor a férjed a fejed fölött döngeti meg a volt feleségét? Kiderül a mai összefoglalóból, úgyhogy csapjunk bele.

1.jpg

Bendzsi elviszi Hannát kajakozni, pontosabban outriggerrel versenyezni. Hanna már a tó látványától is beájul, hát még a győzelemtől, mert Bendzsi simán hagyja Hannát nyerni, hátha attól a szexhez is megjön a leányzó kedve – mert mint kiderült, erre még nem került sor. De amikor Bendzsi szóba hozza a dolgot, Hanna felpattan és faképnél hagyja, nem szokott ő hozzá ahhoz, hogy beszéljenek róla. Csinálni kell és kész. Vacsizni azért elmennek, de Peti bezavar, mert jön kérdőre vonni az olaszt a bicskával kapcsolatban, amin ugye a G.H. monogram szerepel, tehát nem lehet a Bendzsié. Nem is az, találta valahol, kár ezen rugózni. Hanna is így gondolja, Peti hiába gyártja az elméleteket.

2.jpg

Zsófi felfogadja a Bendzsi által ajánlott, minden hájjal megkent ügyvédet, Petrik Gedeont, haha, egy újabb egyedi név. Gedeon elsőre kiröhögi Zsófit, neki egy ilyen sima válóper smafu, az nem kihívás, úgyhogy nem is akarja vállalni, csak azután gondolja meg magát, hogy Zsófi beszámol neki arról, hogyan cselezte ki Miklóst. A bemutatkozás remekül sikerül, Nóra köpni-nyelni nem tud, amikor meglátja Zsófi ügyvédjét, aki szerinte egy utolsó senkiházi és maffiózókat véd, ráadásul bejelenti, hogy Zsófi Miklós teljesen vagyonára igényt tart, szóval fel kell kötni a gatyát.

3.jpg

KicsiSzabi és a tepsiszájú ÉNB-s csaj randija annyira jól sikerül, hogy megbeszélik, este folytatják. Zsanett előadja a sztorit a beteg nagymamájáról, akivel együtt lakik, ezért hozzájuk nem mehetnek, így marad Szabi szobája. Már csak Vilibát kell lepasszolni, persze az öreg szívesen bevállal egy kis esti sörözést és átengedi a kérót Szabiéknak. Alíz rendkívül elégedett saját magával, Vilibának hordószámra csapolja a sört és viszi a repi sósmogyorót.

4.jpg

Közben Éjjel-Nappal Zsanett megérkezik KicsiSzabihoz és jó alaposan felméri a terepet, még a szekrénybe is bekukkant, cseppet sem feltűnő, Szabi nem is gondol semmi rosszra és leginkább Bambiról sztorizgat. Zsanett kitalálja, hogy éhes, úgyhogy Szabinak át kell ugrania a Rózsába, pár percre otthagyja a csajt, majd arra ér vissza, hogy Zsanettnek hirtelen nagyon sürgősen le kell lépnie, mert a nagymamának éppen elfogyott a gyógyszere. És Szabinak még ez sem gyanús, hát evvan, kicsit gitározgat egymagában. Amikor Vilibá hazaugrik a tárcájáért, felfedezi, hogy az összes lóvé eltűnt. Bármily meglepő.

5.jpg

Kiderül, hogy nemhogy a pénzt, de még szegény megboldogult Magdi anyus jegygyűrűjét is lenyúlta a tepsiszájú, úgyhogy Vilibá totál megzuhan. Alíz és Szabi közösen dagonyáznak a lúzerségben, majd arra jutnak, hogy kihívják a zsarukat, hátha sikerül Zsanett nyomára akadni. A rendőrök ezúttal is roppant hatékonyak, pár óra alatt elkapják a csajt, a pénz megvan, de gyűrű nyista.

6.jpg

Hanna csak beadja a derekát és úgy tűnik, Bendzsivel megütötte a főnyereményt, mert nemcsak hogy csődör az ágyban, de még palacsintát is süt reggelire. És még a juharszirupot sem felejtette el. Később Hannáék meglátogatják Petit, Bendzsi ad Petinek pár kéretlen tanácsot, amivel növelhetnék a joghurt eladást. Peti marhára nem díjazza az ötleteket, azt meg pláne ahogy Bendzsi és Hanna turbékolnak.

7.jpg8.jpg

Zsófi bedühödik, mert szembesül azzal, hogy Miklós letiltatta a bankkártyáját, újabb kárörömteli pillanatokat szolgáltatva Barthának, mert mindez a Rózsában derült ki. Zsófi rohan Miklóshoz méltatlankodni, erre Miki ad neki egy tízezrest, amit aztán Zsófi hozzávág és elviharzik. A nagyobbik gond az, hogy így az ügyvédet sem tudja kifizetni, Gedeon márpedig azonnal kéri a megbízási díjat. Zsófi töri a kis buksiját, amikor meghallja Alíz és NonStop eszmefuttatását arról, hol is érdemes pénzt elrejteni a lakásban. Ezek után pont belefut troll Tímeába az udvaron, némi terefere után Timike beugrik a Rózsába és a padon felejti a táskáját. Zsófi kihalássza belőle a kulcsot, majd beoson Miklós lakásába és talál egy köteg lóvét a hálószobában. Épp boldogan számolgatja a zsét, amikor Nóra és Miki hazaérnek és nekilátnak enyelegni. Zsófi bebújik az ágy alá és kénytelen elviselni a feje fölött zajló eksönt. Mikor szólal meg a telefon?

Címkék: barátok közt
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.08.27. 12:51:20

Isten az égben... és Zsófi hogy akarta visszajuttatni a kulcsot Trolltimikének? Vagy nem is értem, magamat, hogy mit akarok érteni? Igazából az egész érthetetlen. Ja, de volt egy jó dolog is: a tatai Öreg-tónál játszódott egy jelenet - aminek végül is semmi értelme nem volt...... :-)))))

julie0812 2014.08.27. 13:44:12

@hannamontanna: Most néztem vissza a tegnapit, amit én nem értek, hogy Zsófi felvette Nóra és Miki kéjes mondatait a telefonnal: "Jaj Miki, annyira hiányoztál...Jaj Nórikám, te is nekem", de amikor Nóra ezt sóhajtozta, akkor Zsófi épp sms-t írt az ágy alatt, nem hiszem, hogy ugyanakkor rögzíteni is tudta... Na mindegy, tényleg nem kell logikát keresni. Arról nem is beszélve, ahogy a rendőrök pillanatok alatt elkapták a lopós csajt és Zsolt is pár óra alatt előkerítette Magdi anyus gyűrűjét az alvilági kapcsolatai révén... Vicc :)

hannamontanna 2014.08.27. 14:06:04

Na igen. Az a nagyon bosszantó, hogy próbál életszerű lenni - elég gyengén - miközben totálisan életszerűtlen - eléggé nagyon. Emberek eltűnnek, megjelennek, jönnek szereplők, akiknek semmi feladatuk, nem tesznek hozzá semmit, az állandó szereplők - mondom: állandó - hol ilyen, hol olyan tulajdonságokkal bírnak..... Igazából azt hiszem egyetlen-egy szereplő van, aki életszerű volt, nem váltogatták a jellemét, következetesen hozta a figurát és hiányzik, hogy már nem szerepel: Claudia. Igazából sajnálom, hogy itt ez a sorozat, lehetne jó is, és sz*r. Könyörgöm, legalább humor lenne benne! Csak a nyígás, ármánykodás, szenvedés, csalás, hazudozás..... k*rvára unalmas.
süti beállítások módosítása