Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6999-7002 - Bűnös vagy áldozat?

2014. július 18. 13:00 - julie0812

És máris elérkeztünk az új évadhoz, bár ráfért volna egy hétnél hosszabb szünet is a sorozatra, mert így az íróknak lehetőségük sem volt arra, hogy jobban átgondolják a cselekményszálakat, de nézzük a dolgok jó oldalát: senkinek nem kell tövig rágnia a körmeit a folytatás miatti várakozásban. Szóval csapjunk is bele a barátokba!

1.jpg

A kárörömben lubickoló Barthával és a rezzenéstelen arcú Atikámmal nyitunk, Zsolttal madarat lehetne fogatni, annyira boldog, hogy Miklóst bilincsbe verve vezették el. Hogy mindenki megünnepelhesse a nagy eseményt, ingyen ital akciót hirdet a Rózsában, hadd igyon mindenki egyet Berényi egészségére. Többek szerint beteges a dolog, de azért szép számmal iszogatnak a vendégek, végül is mindegy az apropó, ha ingyen van a pia. Peti is úgy gondolja, jó lesz ez búfelejtőnek, magába dönt némi alkoholt NonStop társaságában, majd odamegy kellemetlenkedni a békésen vacsorázó Hannához és Bendzsihez, végül az olasz kénytelen hazavonszolni és átadni Julinak a részeg fiacskáját.

2.jpg

Bartha túláradó jókedve csak addig tart, amíg meg nem tudja Enikőtől, hogy nagy gáz van: az öccsének valószínűleg over, mert Enci hiába telefonálgatott, miután megtörtént a robbanás és megszakadt a kapcsolat, semmit sem tudott meg Krisztiánról. A feltételezést pedig megerősíti, hogy az egyik iker azt állítja, hogy amíg Enikő elment Rudival, hogy kiszellőztesse a fejét, katonák voltak a lakásán és őt keresték, de azt nem mondták, miért, bár nem nehéz kisakkozni. Mondjuk elég egyértelmű, hogy a gyerek hazudik és csak szívatni akarja kedvenc nénikéjét, de mindegy, ezt majd később, a lényeg hogy Enci kábé már a temetést szervezi és persze bőg, főleg miután megkapja Zsolttól a levelet, amit Krisz írt neki, arra az esetre, ha nem térne haza.

3.jpg

Kinga visszatérése üde színfolt ebben a bolondokházában, bár egyelőre még nem sok vizet zavart, csak megkérte Barthát, hogy segítsen nekik, mert hiába a tanúvédelem, Gézát így is utolérték börtönben csücsülő Nándi emberei és csak Zsolt tudna hatni a bűnöző haverja lelkére, hogy szálljon le róluk. Na meg Ádámmal beszélgetett az élet nagy dolgairól, Ádi fakogatja egy kicsit a gyerekkel kapcsolatban, aki ugye az övé, csak még nem tud róla, Kingának pedig van némi lelkifurdalása.

4.jpg5.jpg

Zsófi teljesen kikészült és csak bömböl, Juli próbálja vigasztalni, Atikám pedig csak a fejét ingatja rosszallóan. Zoli közben Miklóst akarja vallomásra bírni, de Nóra is teszi a dolgát és nem hagyja, hogy keresztkérdésekkel megvezessék a Cárt, közli a zsarukkal, hogy négyszemközt kíván beszélni az ügyfelével. Nóra megpróbálja lenyugtatni Miklóst és arra kéri, hogy legalább vele legyen őszinte, de Miki továbbra is azt állítja, hogy ártatlan és azon poénkodik, hogy nem lenne akkora idióta, hogy a szőlőben ásson el egy hullát, úgyhogy nem kell izgulni. Zoli már megy is nyomozni, de ehhez Zsófi is kell. Mivel Timike is épp Zsófinál van, ő is megtudja, hogy a zsaruk hullát keresnek a birtokon.

6.jpg

Zoliék egyelőre nem találnak semmit, de másnap fel akarják túrni a földet is. Zsófi bánatában felhívja Zalánt, de csak a hangpostának sikerül kiöntenie a lelkét. Juli és Atikám arról beszélgetnek, vajon Miki ölte-e le Vazult. Atikám szerint minden bizonyíték ellene szól, főleg a véres kés. Hát én erről még nem is hallottam, te ezt honnan tudod? – kérdezi Juli. Atikám kissé zavarba jön, azt mondja, Zsófitól hallotta, majd azt, hogy a rendőröktől, hát érdekes. Attila kicsit ostorozza magát, amiért mégsem sikerült megakadályoznia a vendettát, majd miután ledönt némi whiskyt, bosszúszomjas tekintettel közli Julival, hogy kicsit sem izgatja magát Miki miatt és őszintén reméli, hogy a börtönben fog megrohadni. Most aztán már mindenki gyanús.

Címkék: barátok közt
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.07.21. 16:01:07

Juj de izgi. Főleg így hogy tényleg nem láttam mi is volt.... :-)))) Na és ebben a részben volt Tóbi kockás hasa?

julie0812 2014.07.21. 16:23:26

@hannamontanna: nem, az még előkészületben, várhatóan holnap :)

hannamontanna 2014.07.21. 16:41:55

Óóóóó... nem késtem le... Kép lesz ?????
süti beállítások módosítása