Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6987-6990 - Lesújt a vasrúd

2014. július 10. 16:46 - julie0812

Kedves nosztalgiázással indítunk, méghozzá szegény Andris halálos estéjének felidézésével Vazul által. Vazul épp útlevelet intéz magának a sötét éjszakában. Miklós ismét Atikámat nyaggatja, azonnal mondja meg, hogy hol van a kettes számú gonosztevő, különben is, András még mindig élne, ha ők nem nyomják a padlásszexet Julival. Atikám persze nem árulja el, merre bóklászik Vazul, de Miklós kiszúrja az asztalon a GPS-t.

1.jpg

Enikő vidáman érkezik haza a Rudiékkal töltött este után, majd az udvaron találkozik az ikrekkel, de egyik se szól neki NewBartha előbbre hozott indulásáról, pedig most már mindegyik tud róla. Aztán befut a hívás Krisztől, már épp száll befele a repülőben, Enci meg sehol. Így marad a rövid telefonos búcsú, a gép felszáll, pápá őrmester úr. Másnap Enikő összeszűkült szemmel lecseszi a szemetebbik ikret. Zsolt meg Enikőt cseszi le, amiért nem búcsúzott el szegény öcsitől.

2.jpg

8.jpg

Miklós Zsófitól kér segítséget, ha már mindenben számíthat rá, igazán kiszedhetné Juliból, hogy hol van Vazul. Arra kéne alapozni, hogy őrültség hagyni, hogy Atikám egyedül találkozgasson egy ilyen veszélyes bűnözővel. Na ez hatásos, Juli rögtön beijed, Atikámnak viszont esze ágában sincs elárulni Vazul hollétét, érte aztán nem kell aggódni. Hát jó, akkor legalább az autódat add kölcsön – mondja Zsófi. Az nem fog menni, de elviszlek – ajánlja fel Attila. Amíg Atikám a postát intézi (amit intézhetne Juli is), Zsófi megnézi a GPS-ben az előzményeket és le is adja Mikinek a drótot. A kütyüt viszont nem sikerül kikapcsolni, és Attila ezt észre is veszi. Miklós egy félelmetesnek tűnő vasrúddal felfegyverkezve megérkezik a lakókocsihoz, ahol Vazul dekkolt, de nem talál ott senkit, csak Vazul jogosítványát.

3.jpg

Tóbiásnak még mindig lakásgondjai vannak, Gizi próbálja meggyőzni, hogy költözzön végre be Enikőék lakásába. Még költségszámítást és végeztet Ádámmal, aki már negyedik napja ugyanazt a piros pulcsit nyűvi. Nagyon olcsó lenne a szoba, de Tóbi nem akar költözni, nehogy kiderüljön a titka. Erre Gizi beköltöztetné Tóbiást magukhoz, de Novák suttyó módra kidobja Éliást. Végül Tóbiás úgy dönt, mégis kiveszi a szobát Enciéknél. Öröm és boldogság, erre inni kell egy kis vodkát is fényes nappal, Ádám örül, hogy végre akadt egy ivócimborája. És még a pulcsit is lecserélte.

4.jpg

Atikám arra utasítja Julit, hogy vegyen ki négy misit a céges bankszámláról, ki kell fizetni Vazult, majd holnapután visszateszi a zsét a számlára. A gangon Attila összetalálkozik Miklóssal és Mikinek megint elborul az agya, kicsit megrángatja Atikám kabátját, Bartha pedig kihasználja az alkalmat, hogy beszóljon a Cárnak. Attila kiszabadulva Nórához siet és elmondja neki, hogy fizet Vazulnak, hogy eltűnjön az országból. Nóra felháborodva rohan Mikihez a hírrel. Miklós hívja is a nyomozóját, követni kell Atikámat.

5.jpg

Gizi úgy látszik mindig marhára ráér, Tóbiást boldogítja a sötét irodában, mert nagyon hiányzik neki Linda és emiatt rosszul alszik. Tóbiás egy jóga pózt mutat Gizinek, majd hátulról segít neki nyújtani, amikor beállít Laci, persze neki is pont ott volt dolga. Ja bocsánatot kérni jött, de sztornó, amikor azt látja, hogy ezek ketten a lefelé néző kutyapózt gyakorolják. Nóra rábeszélésére Laci kockahasat akar, ezért mindent meg is tesz: értsd tévénézés közben vibrálós öv – de Gizinek úgy tetszik az ő idióta mackója, ahogy van, hurkákkal együtt.

6.jpg

Zsófi kétségbeesetten keresi az új borászt, kevés sikerrel. Zalán ugrik be a birtokra, a kocsijában volt még némi bor, azt hozta vissza. Zsófi esdekelve kéri, hogy maradjon és még fizuemelést is ígér, de Zalánnak nem pénz kell, hanem a nő. Zsófi hazaugrik és jól felhúzza magát, mert Nóra megint náluk rontja a levegőt, majd picsogni kezd a borász téma miatt, de Miki továbbra is leszarja az egészet, már megmondta, hogy intézze ezt Zsófi egyedül. Zsófi kiakad és lebunkózza hites urát, majd visszamegy a birtokra és újra Zalánt győzködi. Zalánnak viszont sokkal jobb ötlete van: mivel mindketten ilyen szenvedélyesek, menjenek el együtt Horvátországba egy frankó kis szőlészetbe és kezdjenek új életet. Együtt.

7.jpg

Miki motoros nyomozója rácuppan Atikámra és lefotózza, ahogy átadja Vazulnak az öt milkát (egyet a zsebpénzéből tett hozzá). A nyomozó értesíti Mikit a történésekről, Miklós pedig utasítja, nehogy szem elől tévessze a célszemélyt, majd elindul a helyszínre. Egy mélygarázsban éri utol Vazult majd harci üvöltéssel és a vasrúddal rátámad. Itt vér fog folyni.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása