Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6963-6966 - Tóbiás hajlamai

2014. június 23. 10:00 - julie0812

Folytassuk tehát Vanda megérkezésével. Szőke ciklon arcoskodik mindenkivel és külön élvezi a kirobbanó szeretetet, amivel a családja fogadja. Valami reklámfilm miatt jött és még nászajándékot is hozott Petinek, nem baj, hogy elmaradt az esküvő, azért átadja, műmosoly és –ölelés jó testvérekhez méltón. Juli azon kattog, hogy Vanda már nem fér be a lakásba. Vanda átmenne Hannához a villába, ha már úgyis egyedül lakik ott, végül is az a nagyanyja lakása, de Peti nem díjazza az ötletet, nem hiányzik a kavarás. Pedig lesz bőven.

1.jpg

Krisztián magyarázkodik Enikőnek, csak vigasztalta Verát az irodában, semmi több, de Enci így is dühösen elviharzik, bezzeg őt nem vigasztalja senki, Verának meg már úgyis mindegy. Krisz nem siet utána, inkább Verát pátyolgatja tovább, aki kitalálja, hogy otthagyja Merlint Krisztián bevonulásáig. Másnap Enikő próbálna nyavalyogni New Barthának, de a hős katonának nem megy a lelkizés, meg amúgy is siet a kiképzésre. Merlin, a szuperkutya Lucánál van, és amikor meglát egy terepmintás anyagdarabot, begőzöl és szétrágja Krisztián kabalanyakláncát. Enikő rögtön lefordítja a kutya gondolatait: nem akarja, hogy Krisztián elmenjen.

2.jpg

Laci duzzog Peti joghurtjai miatt, nehogy már ő fizesse a fagyasztó villanyszámláját! És még meg is büntethetik őket, ha a raktárban tárolják! De Gizi szerint csak pár napról van szó, fogja már be. Elérkezik a The day of the joghurt, Gizi valahonnan odacsődít egy csapat gyereket, akik tolonganak a jeges csodáért. Jön Laci puffogni, szóval ezért van zárva a kisbolt. Na meg az is baj, hogy a ház előtt áll a fagyisautó, a joghurt meg foglalja a helyet a hűtőben, úgyhogy vigyék a francba. Tóbiás nekiáll pakolni, Gizi meglátja és bepipul és az udvaron ordibál Lacival. Ez a Novák mekkora suttyó.

3.jpg

A kanapén töltött éjszaka után Vanda becuccol Hannához. Hanna nem túl boldog, de nincs túl sok választása. Gyanús ez a reklám dolog, úgyhogy Hanna megkéri Ádámot, derítse ki, hogy tényleg lesz-e reklámfilm forgatás. A nyomozás eredménye: nincs semmilyen forgatás. Akkor mit akarsz valójában? –kérdezi Hanna a ciklontól. Lóvét, mi mást, Hannának úgyis van dögivel, és akkor Petinek se mondaná el, hogy Hanna kufircolt Balázzsal, amikor még jegyesek voltak Petivel.

4.jpg

Hanna magyarázza, hogy ők már akkor nem voltak együtt Petivel, amikor az aktus megtörtént és különben is, nagyon meg volt zuhanva, mert Petiben még annyi gerinc sem volt, hogy személyesen szakítson vele, hanem az anyját küldte át. Az azért elég világos, hogy Hanna nem örülne, ha kiderülne a félrelépés, úgyhogy Vanda folytatná a zsarolást, mire Hanna kidobja a villából. Később Juli ugrik be Hannához és szépen megbeszélik, hogy micsoda jó ötlet ez a közös vállalkozás Petivel, és hogy Hanna milyen rendes, hogy befogadta Vandát. Hát már nem lakik itt –közli Hanna a jó hírt. Juli hazaérve nekiáll fakogatni a lányát, miért is dobta ki Hanna, de Vanda csak ködösít valamit. Juli addig cseszegeti, míg végül csak kiböki, hogy Hanna sem akkora szent, mert lefeküdt Balázzsal. Hát van ilyen.

5.jpg

Peti nem tudja, mihez kezdjen a joghurttal, nem lehet mindet eladni egy nap alatt. Tóbiás erre azt javasolja, hogy osztogassa el a maradékot ingyen, jó lesz reklámnak. Novák közben felnyomja őket az ÁNTSZ-nél, mert Atikám irodájába menekítették a joghurtot. Tóbi beszámol a történésekről Gizinek, volt ellenőrzés, de szerencsére nem lesz büntetés. Gizi megint lecseszi Lacit, unalmas, úgyhogy lépjünk.

6.jpg

Enikő rendbe hozza a szétrágott nyakláncot, majd drámázni kezd Krisztiánnak, hogy mégse menjen Afganisztánba, nem akarja elveszíteni, lám, Vera pasija se jött haza. De Krisz ígéri, hogy ő haza fog és mivel sok lóvét fog keresni, vesznek majd egy közös lakást. Ja, így már mindjárt más, akkor szupi minden. Ezután Krisztián Merlinnel is megbeszéli, hogy nem lesz semmi baj. Lol. Kis közös visszaemlékezés a háborús időkre, lihegés és nyálcsorgatás, nagyon megható. Krisz levelet ír Encinek és átadja Zsoltnak, hogy adja oda Enikőnek, ha ő mégsem térne haza. Hüpp.

7.jpg

Gizi állandóan azon serénykedik, hogy Tóbiást kárpótolja, amiért anno miattuk kirúgták a Merkádótól. Még Tóbiás exfőnökével is beszél, hogy vegyék vissza ezt a szerencsétlent. Tóbiást furdalja a lelkiismeret és elmondja Atikámnak, hogy nem is Giziék miatt rúgták ki, de a valódi okot nem árulja el. A volt főnök meglátogatja Tóbiást a sötét irodában és a képébe vágja, hogy sosem venne vissza egy ilyen perverz állatot és biztosan itt is hamarosan megtudják, hogy ferde hajlamú. Nem volt nehéz kitalálni.

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2014.06.23. 10:43:56

"We were on a break!" :D
süti beállítások módosítása