Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x99 - Türhő Teó tündöklése

2014. április 20. 19:56 - Chat Géza

Kicsit irigyeltem Sixxet, hogy ő írhatta meg a Killer Karaoke Villa editionjét, azt meg pláne, hogy nála tetőzött Iza és Krisz szerelmi lejmenete és megírhatta a Csulák Csatáját, de valahol azért sokkal jobb volt négy napig nem nézni ezt a szart, mint igen. Mondhatni mit sem tudva ültem le tegnap megnézni az összefoglalót, ami csak ontotta magából a színtiszta internetaranyat. Kapásból a főpróbával nyitunk, ahol mindenki bedobja magát, élvezi, hogy szar a hangja és nem tud belépni ütemre, kivéve Danics Dóra teamjét, mert Kokkiza Jóhogy felrántja magát a semmin, azaz azon, hogy Krisz, aztán Dóra is feszültségoldó jelleggel elsomolyodott a balfaszkodásukon. Iza előveszi úrinői stílusát és úgy pofázik vissza Dórának, mintha a seggéből rántotta volna elő két topmodell-pózerkodás és szakmai, beauty okádás között. Ezt Dóra nem tűri, akkor nem próbálnak és kész. Lófasz a füledbe Kokk Izabella! – ezt már csak én mondom halkan. Persze, ha balhé van, akkor Viki is egyből hallatja a hangját.

„Hallod, Iza?! Menjél be, azt számoljá’ el tízig, aztá’ gyere vissza, na, úgy a, számoljá’ el este tízig, oszt kalap!”

Estére váltunk, amikor a lakók már nagy izgalomban készülnek a színpadi produkcióra. Megérkezik a közönség, megérkeznek a mentorok, már csak fel kell konferálni a szerencséseket. Itt jegyezném meg, hogy valahol gáz, hogy nem élő adásban villantották meg színpadi tehetségüket az ingyenélők, mert ha Jerzyék képesek voltak a stúdióban hajtani az énekes bullshit-generátort, akkor Debilék miért nem kapják meg ezt a SOHA VISSZA NEM TÉRŐ LEHETŐSÉGET? A pozitívum annyi, hogy így sokkal faszábbak lettek a kisfilmek és a fizetett statiszták is pluszban bejöhettek ezért. Na, de a lényeg: Oláh Gergő a hálószoba egyik kamerájába mondja Debil és Pinki felszopó szövegét, míg a háttérben retkes zoknik, szaros alsók és bevetetlen ágyak csendéletében gyönyörködhetünk. A színpadon tehét Cuki
és Bugi!

5.2.jpg

Debil láthatósági kukásmellényben tólja a shuffelingot. A produkciójuk simán elmenne az X-faktor szériák fájdalmasan szánalmas szegmenseibe simán elmenne, de a lakók mentségére szóljon, ők rohadtul nem az éneklésből akarnak megélni. Mondjuk a vv-s szereplésük után jó, ha a csövesek nem hugyozzák le őket az utcán menetközben, nemhogy még tisztes munkájuk is legyen.

6_10.jpg

Iza és Krisz produkciója a legbézikebb bézik inglist is púderes fasszal erőszakolja szarrá – már bocsánat, de ez 100% kín és szenvedés a szemnek, a fülnek és a léleknek egyaránt, hiába néz ki Krisztián úgy, mint egy vidéki felpimpelt zsúrpubi, egy Takács Nicolas 2.0. Próbáltam füllel letapogatni, hogy mi lehet az eredeti szám, de nem ment. A Shazamot ráuszítva témára „No match” helyett elküldött az anyámba. Joggal.

- Nem volt nagyon hamis? (Iza)

- De. De ez úgy volt jó! (Dóra)

És Iza őszintén mondja a riportszobában, hogy szerinte jó volt és jól érezte magát, faszán tolta. Innen üzenjük, hogy nem.

Teó bebaszott, texasi kamionosnak képzelve magát tekeri az angol szöveget. Egy kósza fonéma, az se sok, de annyit sem sikerül hangban eltalálnia. És akkor még nem is beszéltünk a ritmusról, színpadi mozgásról, vagy bármiről. Konkrétan még Tünde is szarrá röhögi magát a performanszon.

"Zsőfi egy egész koncertet lenyomott volna, na attól mentsen meg minket a jóisten!" (Bence)

A kemény X-Faktor hetet egy ortó bebaszással dívik megkoronázni, amihez egy darabig még a mentorok is asszisztálnak. Dóra szolidan elszürcsölget a sarokban, tisztes távolságból szemléli a fergeteges arconpörgést, ahogy Gergő megtáncoltatja a lányokat, és ahogy Tünde kéreti magát a cigiskanapén azon hezitálva, hogy menjen vagy maradjon még éjszakára. Teó azokkal rém undorító, hegyes, 90’-es évekbeli randa hosszú elbaszott titkárnős műkarmokkal ragaszkodik ahhoz, hogy Tünde maradjon és vele aludjon kiflibe, de ez a szerkesztőkkel egy eleve eldöntött dolog, utólag már nem mondhatja azt, hogy mégis itt alszik, sajnos. Meghát azért neki is van esze, minek akarna aludni fullasztó lábszagban? Mentorok el, lakók kicsit elszontyolodva vissza a low budget villadiszkó mámorába. De Teó a túlórás konyhásnő lelkesedésével és kinézetével vonul vissza a bulikából és lefekszik aludni. Nem bírja feldolgozni Tünde hiányát. Erre Krisztián rádob egy gallon olajat a tűzre!

- Megnyugodtál, he? (Krisztián)

- Kussoljál be, basszalak szájba! (Teó)

Egy sor nőies kuvaanyázás Debillel és Krisszel felváltva, aztán már tolja is a szunyát. Végtelen izgalmak után jön a kiválasztás. Bence szépen levezényli a dolgot, megmutatja a Csulabotrány minden apró mozzanatát, amitől Iza újfent elszégyelli magát, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy végre Teó megy ki párbajra. És ide a rozsdás bököt, hogy Pinkit fogja választani, és akkor végre eldől, hogy… nem nem dől el semmi, Teó egy hét múlva búcsúzik, de nem sokan fognak könnycseppet hullatni érte. De ha az mégsem így lesz, akkor kajakra kitérek a hitemből.

17.jpg

Tegnap

Még Danics Dóra is, aki azt csinálja, amit a lakóknak is kellene, és szarik KokkIza meg Traktoros fejire, ti engemet nem szopattok itten, menjetek a vérbe, de hirtelen. Ma este Villa-Faktor ÉS kiválasztás, naccerű két órának nézünk elébe. 

Címkék: vv6
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lopiciG 2014.04.21. 13:54:25

@rábassztáhessspicsába: szerencsére én már nem vagyok 20éves, hogy Au-t férfi számba vegyem. Néha kedves, idétlen hülyegyereknek tartom :)
Meg tesztett az is korábban, hogy amikor Krisz időnként előadta neki a hegyibeszédet, megszeppenten bambán bámult magaelé :)
"faszpörgettyűzés" - gyerek még szegénykém :) (nem biztos, hogy kinövi és akkor lesz belőle egy nagy Alekosz, ami gáz :)

Shoyu 2014.04.21. 14:01:46

@lopiciG: a faszpörgetés szimpla provokáció, gyakori -bizonyos körökben- zenészek között is, magamutogatás, figyelemfelkeltés, semmi több, szerintem a mai fiatalok, de a régiek között sem volt ez akkora szám és nem kell Freud-ig visszamenni a jelenség magyarázatáért. Aureliot egyébként nem látom mentálisan annyira defektesnek, mint Izát, vagy Vikit, számomra ők tűnnek súlyosabbnak, a többiek nagyjából a helyükön vannak. Au pl. fóbiás, de az kisebb gond, mint mondjuk Iza dührohamai, mert azt nehezebb kezelni és elviselni is, Vikit meg hagyjuk is, ő a "messzire elkerülni" kategória.

lopiciG 2014.04.21. 14:04:07

@faszent: "angyaloktól kapta" :DDDDDDDDDDDDDDDD
hát ez tényleg vicces, asszem te reménytelenül romantikus lehetsz. De ez teccik :D

Shoyu 2014.04.21. 14:07:12

@Krétagarbó: Lehet, hogy rosszul emlékszem, de szerintem ebben a szériában fiatalabb szereplők vannak, mint eddig bármikor, a mostaniak kb. 20 évesek, néha kevesebb, a korábbiakban, inkább olyan 24-25-re tippelem az átlagot és mindig volt bent 30-as is, legalábbis Alekosz, vagy Attila nem 20 évesnek néz ki. És szerintem nagyon számít viselkedés szempontjából, hogy valaki 20, vagy 25 éves.

lopiciG 2014.04.21. 14:08:10

@Shoyu: szegény simán azt hiszi, hogy ez poén...és eddig mindig visongó lányok csapata volt a reakció, ezért még mindig azt hiszi.....

faszent 2014.04.21. 14:14:43

@Krétagarbó:

én is bírom AU-t, annyira komplex figura, tkp féltem, és ha nem ő nyeri, hanem egy nála sokkal egysíkúbb macsó, egy egyértelmű "férfi", mert mondjuk AU sokfélesége, átmenetisége, határesettsége nem fér bele, mármint hogy egy ilyen fiúlány karakter nyerjen, azt nagyon sajnálnám. Ezen a ponton, ez egyértelműen az RTL-en fog múlni, hisz az fb-n kétszer annyian lájkolják, mint Krisztiánt.

www.facebook.com/vvaurelio?fref=ts

Nekem csalódást okozott Krisztián a durvaságával, és kötözködéseivel, kifejezetten sötét volt ahogy most pl Teóval bánt. Nem tudom miért nem lehetett volna Teót egyedül hagyni, ha most egyszer erre vágyott. Krisztián egyre csak folytatta a bökdösését, kínzását. Nagyon gáz, és nem menti, hogy részeg volt, mert elég rendszeresen az.

Shoyu 2014.04.21. 14:14:51

@lopiciG: Pár év múlva baromira fogja szégyellni a pörgettyűzést, főleg, hogy az egész ország látta, ugyanakkor ezzel felhívja magára a figyelmet a villában és az adásba kerülés itt nagy kincs.

LittlePurple 2014.04.21. 14:16:47

@rábassztáhessspicsába: teljesen felesleges egy-egy negatív jellemvonást kiemelni, vagy ha igen, akkor minden egyes játékossal tedd meg ugyanezt, minden negatív és pozitív tulajdonságukat felsorolva! Az összhatás az egész jellem a meghatározó. Aurelio jólelkű, szerethető benne minden, még a negatívumait is elismeri, ha kell, bocsánatot kér, vagy tud megbocsátani, stb. De nem is kell igazán kielemezni, mert sokoldalúságával együtt szeretik az emberek! :)

faszent 2014.04.21. 14:17:03

@lopiciG:

Mondom, hogy egy mesében volt benne!

És én már gyerekkoromban tudtam, hogy sok mindent kaptam az angyaloktól, de pont ezt nem, és ezt sajnáltam legjobban.

Ha találkozom akárkivel, ez az első, amit felmérek, megkapta e az angyaloktól a szerethetőséget vagy se.

Krétagarbó 2014.04.21. 14:21:21

@Shoyu: én is ezt gondolom, de azért örülök, hogy mostanában nem tisztel minket meg vele.

Krétagarbó 2014.04.21. 14:26:11

@faszent: én értem, miről beszélsz. Nálunk a férj ilyen, akárhová megyünk, nagyon kedvelik, valamiért bárhol pillanatok alatt megszeretik. Pedig igazán nem tesz érte, igaz ellene sem...

LittlePurple 2014.04.21. 14:27:08

@Shoyu: EKG EKG, főleg az utolsó mondatoddal! (Y)
@faszent: főleg mióta a párbaja óta visszatért, traki megváltozott, már rég nem az a mesebeli szegénylegény, őszinte, mártír....átesett a túloldalra...ahogy izével, ahogy most teoval szócsatázott, és amilyen stílusban tette ezt!

Krétagarbó 2014.04.21. 14:28:00

@faszent: nekem leírta magát Traki a visszafojtott agressziójával is, de már korábban sem volt szimpi. Nem érzem őszintének, hiába is hangoztatja.

katicaa a hétpettyes 2014.04.21. 14:37:47

@LittlePurple: csak mondom, h nagyon sok bántást kapott ő mindenkitől azt mondta, ha visszatér, nem kíméli az őt bántókat. mindenki emlékszik, mennyit gúnyolták. amikor iza is azt mondta a hálóban vikinek (azt hiszem) h nem is tudja, h kit várjon vissza, krisz rá is azt mondta, h őt sem kíméli. az más kérdés, h a zemberek hamar felejtenek és most csak azt veszik észre, h folyton kötözködik. remélem helyreáll a szexuális élete és ez azért (mint tudjuk) jó hatással van a feszültségek oldására.

faszent 2014.04.21. 14:41:23

@LittlePurple: @Krétagarbó:

mindkettőtökkel egyetértek...

Lehet hogy Krisztián nem is változott meg, csak talán az RTL nem mutatta korábbi hasonló ellenszenves megnyilvánulásait, vagy pedig csak később kezdte ezeket jobban megmutatni, de már túl sok agresszív arcát mutatta, lényegében egy agresszív kanapékrumpli (couh potato), sokat dől a kanapén, iszik és dohányzik, és ha lenne tévé még azt is nézné közben, ezenkívül agresszív, beszólogatós a lányokkal, még mindig nem értem miért kellett neki tegnap Teót bántani a nagy fájdalmával, mikor csak simán békén kellett volna hagyni Teót, hogy kiszomorkodja magát... nagyon nem szeretném, ha Krisztiánnal nyeretnék meg ezek után.

Azt rebesgetik, hogy kiteszik a villából Krisztiánt és Izát a ribillió miatt, vagyis egymás ellen KELL párbajozniuk (hát ezért nyomatta eddig ezt az RTL munkatárs Viki).

Én úgy gondolom, hogy a köpködés még nem trikóletépés vagy tárgydobálás, vagy pofon, vagy verekedés, és hogyha Viki lehúzhatta Simon gatyáját, vagy még annó Attila letéphette Kinga melltartóját büntetés nélkül, akkor most békén kellene hagyni a köpködőket.

Azt külön aljasságnak tartanám, ha párbajozniuk kellene egymás ellen, és egy újabb bizonyíték lenne, hogy Viki az RTL jobbkeze a házban, hisz kezdetektől ezt nyomatja. Kezdetektől elhintette a gondolatot, hogy ne legyen idegen, később.

hovatovább? 2014.04.21. 14:45:50

@faszent:
Nekem egyértelműen az jön le erről a fickóról, hogy szeret kínozni másokat,
az érzelmi világa nem fejlődött ki vmi miatt, a 'sajnáljatok' póz alatt egy mérhetetlenül hatalomvágyó embert látok, aki kegyetlenül használná ki a hatalmat, ha megkapná.
(Lásd második lila kendő + Iza.)

Az indexen Zsóti apja beírogatott ezt azt róla,
főként azt, hogy kezdetekben a kinti verekedéseivel büszkélkedett csak, majd mivel nem nyert nagy tetszést, abbahagyta.
ez a bejegyzése:
" ...a verekedések még hagyján, de egy-két "meséje" miatt az állatbarátok meglincselnék...az agresszió egy dolog, de a gonoszság egy másik kategória... "
kissé elgondolkodtatott.
Később megjegyzi Zs apja, hogy nem hiszi el minden bent elmondott szavát(gondolom ZS és Simi mesélte neki ezeket),
de ha hantázik is bent,
mért ilyen primér 'sztorikkal' akarna tetszést elérni a többiek előtt?
Valahogy nagyon nem tiszta ez a gyerek nekem.

Krétagarbó 2014.04.21. 14:48:39

@hovatovább?: mitől biztos, hogy Zsóti apja a fórumozó?

katicaa a hétpettyes 2014.04.21. 14:52:21

@faszent: már teót választották, hogy párbajozhatnának ők ketten? 1 v 2 hét múlva ennek már nincs értelme, h addig nem történik újabb balhé.

hovatovább? 2014.04.21. 14:54:21

@Krétagarbó: A ZS vs. K párbaj után kb. két órával fedte fel kilétét (addig is szép számban hozzászólt).
Ha érdekel, berakom ide a hsz-enek a linkjétt, aztán eldöntöd magad, mennyire hiteles, hogy ő e valóban.

Rémület 2014.04.21. 14:54:44

A segítségeteket szeretném kérni. Van nekem egy életem párja, aki szeret mindent megszámolni és segíti, ha én is számolok vele. Hát... Én számolok. Nem nagy ügy. De! Én meg pókfóbiás vagyok és nemhogy megmentene még az önmentős műsoromon is kiakad. Ugye köpjem már le, de hirtelen?

Rémület 2014.04.21. 14:59:05

@faszent: Szerintem a köpködésnél megalázóbb bántalmazás nemigen van. Még, ha fizikailag kevésbé fáj is, mint egy pofon.

faszent 2014.04.21. 15:10:08

@Rémület:

Akkor te még nem voltál leköpve, szerintem szavakkal sokkal jobban lehet valakit bántani, a köpés nem okoz fizikai sérülést. Engem már leköptek idegenek az aluljáróban, amikor gimis koromban újságot árultam (csakúgy). Leköptek a müncheni pályaudvaron helyi asszonyok, akiknek nem tetszett az öltözékem (mondjuk ez nagyon régen volt) és a hamburgi pályaudvaron ugyancsak ismeretlenek akiknek nem tetszett a kopfom. Nemrég még egy üzletházban is leköpött valaki, aki túlságosan rám nyomult, hogy eladjon nekem valamit, és felhívtam a figyelmét, hogy szerintem ez nem legális.

fizikailag nem történt sérülés, lelkileg igen, megrázkódtam minden egyes esetben, de ilyen fajta bántalmazást szinte mindennap adnak egymásnak a villalakók verbálisan, én nem keverném a kettőt össze, a testi sértést és a köpést, vagy akkor rúgják ki vikit is a nadráglehúzásért, és vegyék vissza a kéglit Attilától a melltartóletépésért.

Szóval alázni és lelki sebeket okozni lehet sokféleképpen, de az még nem fizikai sérülés.

Krétagarbó 2014.04.21. 15:16:13

@hovatovább?: ha belinkelnéd, megköszönöm. Kíváncsi vagyok, miket írt.

JOKKA21 2014.04.21. 15:26:01

Aurélió nyeri a vv6-ot.

hovatovább? 2014.04.21. 15:31:01

@Krétagarbó:
Hát 798 hozzászólása van,
én ebből vagy csak 30-at olvastam talán.

Itt megtalálod az összeset:
forum.index.hu/Article/showResultList?o=4&aq_text=&aq_cre=&user_id=1459015&topic_id=&forum_id=0&aq_ext=0&t=9212163

És innentől fedte fel a kilétét - 53666 hozzászólás:(kicsit ki volt borulva szegény az elvesztett párbaj miatt, én inkább csak az ez utániakat olvastam)

Krétagarbó 2014.04.21. 16:13:25

Ezer köszi! Beleolvastam, ő is intelligensnek tűnik az írása alapján, Zsóti anyja is. Nem értem, Zsóti miért nem annyira...

csiberibe 2014.04.21. 16:20:01

Nekem egyre inkább az az érzésem (lehet vele vitatkozni, de nem érdemes, mindenki azt gondol, amit akar), hogy most látszik már igazán, milyen emberek.
Az elején még nyaralásnak tűnt, bírták, lehetett játszani a felvett stílust, Krisztián a nagyik kedvence, szeretni való falusi gyerek, Viki, a genyó; Aurél szegény fiatal, tapasztalatlan, nála jött ki legelőször a valódi énje, nem bírta sokáig a menő csávót alakítani.
Aztán múlik az idő, egyre hosszabb ideje vannak bezárva, fáradnak, már nem tudnak annyira tudatosan szerepet játszani, nem is figyelnek rá annyira. Viki pl most is belepofázik mindenbe, de könyörgöm, mit csináljon, ebben él, ha nem beszélnének egymásnak, egymásról, akkor miről? Nincs köztük két ember, akinek a kinti világban kb azonos lenne az érdeklődési köre. Egy átlagos melóhelyen is megy a pletyka meg a szarkeverés, pedig ott lenne bőven mit csinálni, itt még csak az se nagyon van. De messze nem az nagypofájú, mint az elején volt, ha most beküldenék vissza mellé Rómeót és Júliát, könnyen lehet, rájuk se nézne, akkor azt gondolta nyerőnek, ha hangos...
Krisztiánból is szépen előjött a valódi énje, én emlékszem, amikor Izának szerelmet vallott, akkor mondtam az anyósnak, aki nagy Krisztián-rajongó, hogy khm, mama, akkor is ennyire szeretné, ha a maga unokájának vallana úgy szerelmet, hogy te szívtelen isten fasza?

Sajnálom, hogy egy olyan embert sem sikerült beterelni ebbe a vellába, akinek jó szívvel adnám a nyereményt.

hovatovább? 2014.04.21. 16:21:13

Szívesen.

Talán túl jó indulatú szülők voltak, egy szem fiúkra több mindent ráhagytak, mint kéne,
több szeretett kapott, mint fegyelmezést,
ilyenekre gondolnék,
de nem tudom.

csiberibe 2014.04.21. 16:24:13

@Krétagarbó: semmitől, sőt, gyanítom, hogy valaki jól szórakozik ott... mondjuk néhány ertéeles pénzért.

hovatovább? 2014.04.21. 16:29:57

@csiberibe:
De létezik az a nyeremény egyáltalán?
Legalább azt a 12 millát megmutatnák nekik egy bőröndben( az is lehet, hogy villakrajcár?).
Hol az a lakás, talán egy kihalófélben lévő kisvárosban?
És milyen autó, Trabant 601 15 ezer forint értékben?
Illenék már valamit mutatni,
három hét múlva vége a műsornak,
amit ugye nyereményért játszanak,
nyeremény meg sehol.

prakp 2014.04.21. 16:30:20

Remélem a szüleik is nézik ezt a szart, ráadásul büszkék is ezekre a szargerincű faszcibákra. Egyik köcsögebb, mint a másik, hát hogy a gecibe maradtak életbe' úgymond, eddig?! Kérem, könyörgök, dobjon a vellára valaki egy bunkerrombolót!!! Atyavilág, az anyjukból is csak segítseggel tudtak kibújni, de azt is minek?? Bassza meg, hát hol élünk?! Vagy inkább minek, ha ilyeneknek van szavazati joguk??

hovatovább? 2014.04.21. 16:34:41

@csiberibe:
Ja , ja,
és a saját műsorukat fikázzák!
Én is ezt tenném!

csiberibe 2014.04.21. 16:39:04

@Krétagarbó: Iza, Krisztián meg Au nem hülye, tudták, hogy ők most tuti nem mennek párbajra és nem hülyék, hogy most kiejtsék Izát (gyanítom, senki ellen nem jönne most vissza), nekik jó lesz ellenfélnek, mindenkinél jobb.
Teó meg ZSófi meg, hát istenem, két észlény...

csiberibe 2014.04.21. 16:39:40

@hovatovább?: ez több nézőt meg olvasót hoz, és nekik más nem számít... vitát szítani, hátradőlni és élvezni.

hovatovább? 2014.04.21. 16:45:23

@csiberibe: Ebben az esetben az 'állítólagos' apuka tovább írogatná a napi 10-20 hozzászólását,
ami Zsóti kiesése óta erősen lecsökkent, és meglehetősen keserűvé vált.
De nem akarlak meggyőzni.
Nekem hitelesnek tűnik, neked nem (olvastad egyáltalán?).
Ennyi.

faszent 2014.04.21. 16:45:45

viki azt hazudja, hogy igazat mond, és hogy hány tőlük, én meg viki szembehazugságaitól émelygek kissé..

www.valovilag.hu/video/247017

Na, mi legyen viki büntetése a sok hazugságáért? Illetve pardon, az már megvolt, minden villahazugságáért felszedett egy kilót, vagy minimum 30 dekát. Ezt az átkot kapta ajándékba. Nagyon szembe kell majd néznie magával egy tükörben, ha ezt mind le akarja adni, mind a 22 kilót. Vannak, akiken nem segít az eszük, sőt nagyon rossz dolgokra használják.

mandarinos csoki 2014.04.21. 16:52:11

Traktoros egy nagyon agresszív személy, aki ráadásul nagyon sokat is iszik, és nem érti meg, hogy az őszinteség nem egyenlő a bunkósággal. Zsoltinak kellett volna megnyernie a múltkori párbajt.
Meglepődtem, hogy most Teó lett a kiválasztott. Nem mintha olyan túl sokat tett volna az elmúlt 3 hónapban, de azt hittem, hogy az Iza - Krisz balhé többeknél kiveri a biztosítékot. Az én értékrendemben az nyomósabb indok lett volna a jelre, mint az, hogy valaki ne legyen úgy a top5ben, hogy nem volt párbajon.

csiberibe 2014.04.21. 17:00:05

@hovatovább?: á, olvasni sem tudok, csak nézem és fröcsögök itt összevissza.

csiberibe 2014.04.21. 17:16:16

tegnap nem néztem, most látom az ismétlést... milyen bugyit vett fel Pinky ez alá a nadrág alá, te jó isten :)))

csiberibe 2014.04.21. 17:31:43

@LittlePurple: még az okébb lett volna ennél... mint az ovis kislányom, akiknek kicsit nagy a popsijukon a bugyi... nem hiszem el, hogy nincs egy nyamvadt tangája. :) Tudom, hatalmas probléma (mentésem, szakdolit kéne írnom, de nem megy, pótcselekszem)

ő-szinte 2014.04.21. 17:39:04

@csiberibe: küldd át, adok neki egyet ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

prakp 2014.04.21. 17:48:04

@mandarinos csoki: majd jól szájbaköplek, aztán legyél terézanya.

ő-szinte 2014.04.21. 18:14:24

@prakp: köszi , kedves vagy :-P ismerem a jelet csak a klavin nem látok ijettt... :-DDDDD

ő-szinte 2014.04.21. 18:19:04

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: még csak hasít :-)
hidd el van még ennél lelllyebb is ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

prakp 2014.04.21. 18:31:12

@ő-szinte: ott van az, a 7-es meg a 9-es között, csak derékszögbe... :D Ha jól megrázod a klavit, kijön ám belőle, úgymond.

katicaa a hétpettyes 2014.04.21. 18:52:54

@faszent: ez de jó, minden hazugság + kiló. ha sokáig benn marad, nem fér ki az ajtón.

katicaa a hétpettyes 2014.04.21. 18:58:09

ja, most látom, 4 kilót fogyott Viki. hát ha ezért is jár valami jutalom neki, akkor tényleg BUNDA van. nem mindegy azért, h valaki kevesebből fogy 1 kilót, v tartja a súlyát.

ő-szinte 2014.04.21. 18:59:46

@prakp: ott olyan kurvára nincs sajnos :S :-((((((((((((((((((

prakp 2014.04.21. 18:59:52

@katicaa a hétpettyes: pont, mint a másik vévében, ahol miniszterlnyök a viki, úgymond.

prakp 2014.04.21. 19:02:38

@ő-szinte: nézőpont kérdése... :D

katicaa a hétpettyes 2014.04.21. 19:03:46

@prakp: értettem, bár természetes szőke vagyok :)

prakp 2014.04.21. 19:07:56

@katicaa a hétpettyes: honnan fogyott nééégy kilót? Az arcából? Dagadék is, ragyás is, rosszindulatú is= vikker for president! ugymond.

hovatovább? 2014.04.21. 19:08:48

@ő-szinte: Ha Windows-ról nyomod, a Kellékek - Rendszereszközök - Karaktertáblán keresd meg a jelet, ott ha rákattintasz, lesz egy kód, (mondjuk Alt lenyomva +236), és be tudod ütni klavin is.
Ha ilyen mélységben nem érdekel a dolog,
szarj rá inkább.:)

prakp 2014.04.21. 19:10:08

@hovatovább?: de a másolás se elvetendő, úgymond.

hovatovább? 2014.04.21. 19:12:22

@prakp: Igazából gyorsabb, az biztos.

mandarinos csoki 2014.04.21. 19:14:40

@prakp: gratulálok, látom sikerült megértened a hozzászólásom lényegét...

prakp 2014.04.21. 19:18:04

∞úgymond, newbie vagyok errefelé, de mióta ∞ úgymond ∞ láttam az ∞öfit∞, benne a teheccégeket, valami ∞elpattant bennem∞, úgymond. Főleg, mert ∞úgymond∞ kivételeznek az emtézével, ∞úgymond∞ és muszáj ∞úgymond∞ szájbaköpnöm ezért valakit. Dikk, ∞úgymond∞.

prakp 2014.04.21. 19:21:03

@mandarinos csoki: ∞ne hari, dikk, úgymond∞, csak kijött a diiikk, izé, a traktor a klavimon. Tuti azért, mert∞8∞-on köptem. A klavim szerint aggresszív vagyok, úgymond.

prakp 2014.04.21. 19:35:25

Ja, tényleg,∞ Türhőke ugyanazt eszi amit mi is? ∞Mert akkor dikk lesz nekünk∞, úgymond. Néztem a profilját, úgymond∞, de nem találtam, dikk, mellik bojgóró ∞ gyűtt, úgymond. Annak örülök, hogy úgymond transzparens férfi szempontból, úgymond∞, legalább nem 'aporodikk. Úgymond∞.

Nagy Endre 2014.04.21. 19:36:38

amúgy krisz a kisfilmjében sem árult zsákbamacskát.elmondta hogy sokan nem kedvelik nánáson.nekem sem tetszik sokszor ahogy megnyílvánul, de lehet hogy a töke tele van a benntiekkel neki is mert látja hogy milyenek is igazából.sokáig szerintem csak figyelt próbált beilleszkedni bár nehezen barátkozik ezt el is mondta.nyílván nem kergették gyerekkorában az asztal körül ha nem használta a ahlkést de egy normális családból jött ahogy a szüleit láttam nyilatkozni viselkedni.

malevil2050 2014.04.21. 19:37:18

@prakp: Mi ez a cyber rapp? valami új flancság? :)

katicaa a hétpettyes 2014.04.21. 19:41:17

@Nagy Endre: ezt mondtam reggel én is. őt már annyit bántották, h -ahogy írtad úgymond - a töke tele van. ezért kéne kibékülniük izával :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.21. 19:41:19

@malevil2050: diiiiikkkkkkkkkkkk, lemaradtam a poénodról :DDDDDDDD

Nagy Endre 2014.04.21. 19:45:57

@katicaa a hétpettyes: szerintem üljenek le nyugodtan egy szakember segítségével aki ezeket tudja kezelni már úgyis tudják ki hogy veszi a levegőt.ez időbe fog telni de ahogy látom mindketten nyitottak erre.én nem várok itt nagy lamúrt ha már normálisan tudnak együtt élni bennt ameddig kell az már jó mert a balhéikat kurvára unom.

prakp 2014.04.21. 19:47:33

@malevil2050: beflegmultam, úgymond∞.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.21. 19:47:36

@malevil2050: úgymond hülyén halok meg, ezt nem akarhatod, dikk :)

XO 2014.04.21. 19:48:18

Mi lesz ma a meglepetése a zertéelnek? Se ON, se videók...ez gyanús, úgymond!

katicaa a hétpettyes 2014.04.21. 19:50:12

@XO: vannak képek a méretkezéseikről. de miért nem videó? tényleg gyanús.

prakp 2014.04.21. 19:51:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: a homok énemnek bedikk, mint Türhőnek a tanga. ∞úgymond.

Mók_Ica 2014.04.21. 19:55:30

jó estét :) látom zajlik az élet :)
@XO: köszi, hogy visszatartottad az esőfelhőket :) gyönyörűséges napsütéses időnk volt :)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: szeva Dottyka.... :)

Mók_Ica 2014.04.21. 19:57:39

@malevil2050: hi, ismét itt vagyok :) m még nem voltam.... nem is tudom honnan vetted tegnap a 24ből 25t itt vagyok-ot :)

XO 2014.04.21. 20:04:15

@katicaa a hétpettyes: na,megnézem őket! :)
@Mók_Ica: kinek-kinek érdemei szerint! :)) nálunk esett!

prakp 2014.04.21. 20:07:40

@katicaa a hétpettyes: valami nagy flegmulás készül itten! Emtézé kóbászt dikkelt a zasszonyba. Mer túl fitt vót, úgymond.

malevil2050 2014.04.21. 20:12:51

@Mók_Ica: Áhh ne is törődjél vele :) a rengeteg pacsuli volt az oka :) összekevertelek az egyik olvtársnővel :) mea culpa,úgy h megkövetlek :)

XO 2014.04.21. 20:15:30

...és sziasztok és szép estét mindenkinek! :)

XO 2014.04.21. 20:18:51

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: a beelőzés tipikus esete áll itt most fenn, úgymond! Diiiiiiikkkkk! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.21. 20:20:41

@XO: talán mert csak köszöngetsz, én ilyenekre nem pazarlom az időmet :D

Mók_Ica 2014.04.21. 20:31:46

@malevil2050: oksa :) csak hirtelen meglepődtem :)

faszent 2014.04.21. 20:36:55

@XO:

Szia XO! Ezt most csak neked küldöm XO, a többiek ne nézzék meg.

17:46 tól a szerintem legjobb páros énekel, magasan a többi felett

www.rtlklub.hu/most/rtl2/52157_valovilag_6_-_kivalasztas_az_x-faktor_het_lezarasakent_minde

XO 2014.04.21. 20:38:26

@faszent: Kösziiiiiii! :) Gyere át a másik poszthoz! :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.21. 21:11:40

@lopiciG: "..."faszpörgettyűzés" - gyerek még szegénykém :) (nem biztos, hogy kinövi ..."

Ha itt megnyeri a fődíjat, akkor biztosan nem növi ki. Miért változna, hiszen akkor az egészből azt fogja levágni, hogy ez a nyerő stratégia. Ilyennek kell lenni, a nézők megerősítik ebben. Ez a tökéletes feedback. Meglehet, hogy igaza lesz. Úgymond.

sixx · http://comment.blog.hu 2014.04.21. 23:34:32

@ő-szinte: ha még egyszer ilyen kommentet írsz, értsd: olyat, amiből a szmáljik kilógnak oldalra, kibaszott ideges leszek. legyen már elég 640 pixel, az isten bassza meg.

ő-szinte 2014.04.21. 23:59:58

@sixx: kösz, hogy hagysz megélni a blogéletet...

sixx · http://comment.blog.hu 2014.04.23. 06:42:07

@ő-szinte: ezt most nem értem, de nem is érdekel. férjen bele a szmájlicunami a 640 karaterbe és kész.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2014.04.23. 09:16:45

@rábassztáhessspicsába: Vikit rühellem, ez tény. A műsorral csak az a bajom, hogy lapos. Erről nem én tehetek. Amikor a posztokat írom, hajnalok hajnalán, akkor elég szar gyenge minőségű műsort nézni és még kezdeni is vele valamit.
Megértem, ha valakinek néha kevés és szar az amit és ahogy írok, de én sem akarom magamat halálra szopatni. Azzal főzünk, amit a Való Világ ad, és az sokszor nem sok.
Amikor sixx írja, akkor én direkt nem nézem az adást, hogy amikor megint rám kerül a sor, akkor újult erővel futhassak neki, de sokszor csalódok, hogy ugyanaz az eseménytelenség megy minden egyes kibaszott nap. Eddig egy-két tematikus hétben volt fantázia, ami az eddig lement 100 adást nézve elég gyászos. De ez sem a szerkesztők hibája. A lakók behazudtak mindent, hogy bekerüljenek a villába, erre a nagyon bevállalós, két napig sem bírom szex nélkül fiúk és lányok még most is fehérneműben zuhanyoznak, hogy egyebet ne mondjak. Ez az évad sajnos egy szar humortalan maszlag.

rábassztáhessspicsába 2014.04.23. 17:48:54

@Chat Géza:
Tiszta véletlen, hogy megláttam a válaszod, mert visszafelé már nem nagyon nézek. Azt sem tudom, hogy fogod-e ezt olvasni.
Igazad van, te Géza vagy ő meg sixx és más a stílusotok, DE... talán, ha hajnalban pld. jó beb*sznál és ittasan írnád az öfiket, akkor tán a semmiről is jobban menne az írás vagy valami kedélyjavítóval (viccelek). Már megfigyeltem, ha szar a műsor, akkor sixx képregénnyel, vicces képekkel, gifekkel jön.
Igazad van abban is, hogy szar az idei VV és a felhozatal is, de talán.... ha... nem utálnád annyira (+Vikit :D ) te is szárnyalhatnál az öfijeiddel. Sok poént, hülyeséget belerakni, kifigurázni akiket nem bírsz...stb.
Szóval Géza, hajrá, dobj össze legközelebb valami fasza posztot, oké? :)

rábassztáhessspicsába 2014.04.23. 18:04:33

@sixx:
Szerintem azt nem ő-szinte írta, hanem én, mert törölted is (most néztem vissza). Nekem jár érte a leb*szás.
Faszent angyalos válaszára nyomtam meg a D-ket, bocsánat.
süti beállítások módosítása