Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x88 - Mondd, Traktoros, te kit választasz? Hát Zsótit.

2014. április 09. 20:33 - sixx

Screen Shot 2014-04-10 at 8.05.50.png

Lilu miniruhában, a hajába az ünnepi nap tiszteletére belehúzott vörös csíkokkal nyit, kihívunk, emberek, Traktoros magával visz valakit a ringbe, óriási izgalmak in the making. De előtte még némi összefoglalás, olimpiával, hisztivel, faszszopásos álommal. Utóbbit nem mondta, csak mi tudjuk előre.

És micsoda csendélettel nyitunk: Viki (95 kiló, +/- 2) a dzsakuban áztatja magát és közben a lábáról reszeli le az elrohadt bűrt, mellette Zsóti, aki ezek szerint nem bánja, ha ilyesmi történik sz intimszférájában, és lelkesen mesél, álmomban úgy leszopott KokkIza, hogy csak úgy csattant az anyag a homlokán. KokkIza (60 kg +/- 2) éppen egy fitnesszgépen izmozik, és gyúr vádlira, ha jól látom, és hallgatja, ahogy Zsóti elmeséli, hogyan szopatta le, miközben az anyja is ott állt, mármint az álomban. Viki erre kipattan az ágyból, és berongyol a hálóba, te Traktoros, az megvan, hogy Zsóti az álmában leszopatta KokkIzát? És most meséli neki? Traktorosnak ez FÁJ, meg az is, hogy ha KokkIza éppen gyúr, akkor őtet elzavarja onnan, BEZZEG ZSÓTI, az ott lehet. És mostan Traktoros nincsen támogatva, PEDIG rajta van a ződkendő. Lezárásként Traktoros lehajtja a közös képüket! HOPPÁ!

Screen Shot 2014-04-10 at 8.11.04.png

Screen Shot 2014-04-10 at 8.15.13.png

És ha azt hisszük, ennyivel le van zárva ez a rettentő érdekes szál, hát lófaszt, KokkIza a nyugiban berendezett szerelmi fészekbe mászik be az ott szomorkodó Traktoros után, és koszos talpát az éjjellátó kamerába mutogatva lelkizik, ne legyén már féltékeny, mert nincs miért, én tégedet szeretlek, és baszki már én unom ezt az egészet, nemhogy a vellalakók, ha én ott lennék most bent, lenne dolga a konyhakésnek, esküszöm. Ezért (sem) válogatnak be a VV-be. A nyígás tart még egy kicsit, emiatt dugás sincs, csak aztán KokkIza nehogy Zsóti fiú hímtagjáról álmodjon.

Reggel System of a Down-ra ébrednek a nyomorultak, ami ugyan nem Motörhead, de egy apró lépés a helyes irányba, bár ha Debil arra is úgy rázná a farkát, mint a Chop Suey-ra, akkor valami eltörne bennem. A reggeli tornát ezúttal Pink (58 kiló) celebrálja, aki egyszer már volt aerobic edzésen, így joggal feltételezzük róla, hogy csipás szemmel, iszonyú homlokos tevepatát prezentáló tornadresszbe öltözve a kisujjából ki tud rázni egy komplett edzésprogramot. Hát, nem tud, a lötyögéssel induló és onnan egyre csak szarabb testmozgást csak Debil és Zsóti magánszáma dobja fel egy kicsit, Pink konkrétan a guggolást ismeri, mint gyakorlatot, azt meg nehéz variálni félórán át, úgy, hogy izgalmas legyen. KokkIza persze megjegyzést tesz a programra, ebből lesz egy rövid, de annál hevesebb kurvaanyázás.

Délután vellaolimpia, a csajok bicikliznek, Bugyitlan (63 kiló) a bíró. Ha azt hinnénk, hogy ez, a másnak nem különösebben nagy problémát okozó tevékenység simán megy az agyhalottaknak, az nagyon téved. Bugyitlan a fekete bírói mezben, azzal a fura járásával pont úgy náz ki, mint egy alkoholbeteg barnamedve,Viki a biciklizésben agyonbasz mindenkit, Pink konkrétan nem tud kanyarodni egy kerékpárral, ami valahol azért kibaszottul elszomorító. Viki lealázza mindet, mert ő még tud biciklizni.

Viki, tudnál egy kicsit lassítani, hogy beelőzzelek? (Pink)

A faszik díjugratnak, és Debil perszehogy nem ismeri a szót. Traktoros a galoppozás szóról nem hallott még, és Zsóti is csak nézett maga elé mereven. A mutatvány egyébként annyi, hogy egy pálcás falovat vagy mi a pöcsömet vesznek a lábuk közé, és akadályokon ugranak át.

Ilyenkor ráz a hideg, de komolyan. Nem akarom elhinni, hogy ezek ilyen hülyék. (Viki)

Traktoros nem szereti a lovakat, mert gyerekkorában egy paripa kis híján lerúgta a fejét, és azóta óvatos. Ez a seprűnyélre eszkábált plüss lófej ilyet nem fog tenni, így ebben megbízik. Az első összecsapás Traktoros vs. Debil, emelje fel a kezét az, aki meglepődik azon, hogy Debil a móka közben megsértődik. Traktoros legyőzi Debilt majd Zsótit is, senkit nem érdekel az egész, főképp nem Zsótit, akiben versenyszellem csak a VV6 fődíja tekintetében van. No meg az esetleges KokkIza-szopatás relációjában. Este folytatódott ez a móka valami páros viadallal, ami annyira nem érdekelt, hogy oda is figyeljek rá, csetlés. botlás, kis kiabálás, csaltál, nem csaltál, a végén holtverseny és a díjugratás dönti el, ki lesz döntős, de Zsótinak nincs kedve futni, így Traktoros, KokkIza, Debil és Pink van már csak versenyben.

Screen Shot 2014-04-10 at 9.34.45.png

Este Traktoros elmondja mindenkinek, hogy mit gondol, amiből perszehogy veszekedés lesz, és természetesen KokkIza baszlatja Traktorost és vissza, és ezt én itten be is fejezem, mert az agyamra megy a repedtfazékhangú üvölő dervis. A végén perszehogy szakítanak. De ki veszi ezt komolyan? Én nem, az kurvaisten. Kihívunk, blablabla, Zsóti, rendezzük le. Na, hajrá.

Screen Shot 2014-04-10 at 9.38.39.png

Reggel vót:

Szolgálati közlemény: mivel hajnali fél 5-kor az RTL Most oldala éppen be van szarva, vagy csak az én gépemen baszik menni, nem tudok hogyvótot írni, csak majd akkor, ha működik. Viszont később dolgozni is kell, szóval hogy ebből mikorra lesz írás, azt nem tudom megmondani. Bocs.

Tegnap vót:

Miközben Zsóti álmában KokkIzát inzultálja análisan és mindenféle egyéb módon, Traktoros buksi fejiben olyan gondolatok támolyognak, amelyeknek vagy párbaj, vagy nyúzás a vége. Nemsokára kiderül, melyik lesz, mert hogy Zsótit viszi, az kurvaisten. 

Címkék: vv6
419 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Conchobar 2014.04.10. 17:31:06

@Lilith.Inanna: "Amúgy is halott kapcsolat,nincs jövője" - Nem érzed néha úgy, hogy nem kellene innod Vikinek a szavait? Ez a halott kapcsolat elég sokáig élt ám (ha ugyan vége van most). Ez olyan, mintha most elkezdenéd mondogatni, hogy Krisztián meg fog halni, és mikor 70 éves korában valóban kihull a kezéből a kanál, akkor majd ujjongasz, hogy lám te megmondtad előre

én már a fény gyermeke vagyok 2014.04.10. 17:33:55

@Conchobar: Krisztián nem gém, hogy 40 centis kanállal rohangáljon.

Lilith.Inanna 2014.04.10. 17:34:43

@Conchobar: Nem iszom senkinek a szavait. Kérdés: Szerinted van jövője? :)
(bár nem mint ha érdekelne , vajh mi lesz kint velük)

Rémület 2014.04.10. 17:43:32

@Exike: Showt? Milyen showt? Dög unalmasak. Mintha mindennap ugyanazt a filmet nézném. Ugyanazt a szar filmet.

dr. sziszi 2014.04.10. 18:01:25

Sziasztok, beszart az rtl-most?

dr. sziszi 2014.04.10. 18:02:15

Vagy csak én nem csinálok vmit jól? Hol lehet megnézni a tegnapi öfit nem tudjátok?Segítsetek!

dr. sziszi 2014.04.10. 18:05:57

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Szia. Mi az hogy "már"? Eddig működött , . Nem is fog ? Mindent el kell szúrni? dikk

Lilith.Inanna 2014.04.10. 18:06:19

@Conchobar: "Ez olyan, mintha most elkezdenéd mondogatni, hogy Krisztián meg fog halni, és mikor 70 éves korában valóban kihull a kezéből a kanál, akkor majd ujjongasz, hogy lám te megmondtad előre " ..... ezt magad sem gondolod komolyan....még mindig ezen nevetek. :D :D
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Szia Dottyka. :)
@dr. sziszi: Sziszi. :)

dr. sziszi 2014.04.10. 18:06:42

A tegnapi adást hogy nézzem meg????????, Jajjjjjjjjjj,

dr. sziszi 2014.04.10. 18:08:07

Nincs meg vkinek a tegnapi adás videoja? Basszus...beflegmultam

Conchobar 2014.04.10. 18:08:54

@Lilith.Inanna: "Kérdés: Szerinted van jövője?" - Ha ez 'jövő'-s marhaság nem Vikitől származik, akkor hogyan tudott benned felötleni? Viki még mondhatja, hogy ő aztán nem fog senki mással kapcsolatot létesíteni, csakis az igazival, és semmilyen más kapcsolatba nem fog belekezdeni, csakis olyanba, amelyik az oltár előtt folytatódik, 20 unokával, 5 dédunokával és ásó-kapa-nagyharanggal végződik, de te is ezt mondod? (ami meg a kérdést illeti, hogy Iza-Krisztián kapcsolat hogyan fog alakulni a VV6 után, az már engem egyáltalán nem érdekel. Azt se értem, hogyan tud a VV6 utáni kapcsolatukkal szemben bármiféle követelmény felmerülni. Ez nem a 'Találj magadnak férjet-feleséget' játék)

Mók_Ica 2014.04.10. 18:12:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: @dr. sziszi: @Lilith.Inanna: Sziasztok :)
nem tudom hazaérek-e a kezdésre.... de igyekezni fogok...

Lilith.Inanna 2014.04.10. 18:12:20

@dr. sziszi: Ne flegmulj dikk. Adásról nincs linkem. :( de kapsz helyette éjszakai ont. :)

indavideo.hu/video/aprilis_91
indavideo.hu/video/aprilis_92
indavideo.hu/video/aprilis_93

Conchobar 2014.04.10. 18:13:09

@Lilith.Inanna: "ezt magad sem gondolod komolyan....még mindig ezen nevetek" - Olvasd el az előző kommentemet, hátha megérted azt a 'meg fog halni' dolgot

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.10. 18:13:13

@dr. sziszi: erre azt fogják mondani, h túlterhelt a szerver, olyan sokan akarják nézni :)

@Mók_Ica: szió, oké :)

dr. sziszi 2014.04.10. 18:13:30

@Lilith.Inanna: Köszikeeeeeeeeeeee, ez is jóóóóóóóóó,naná, hogy jó.

pomac 2014.04.10. 18:31:23

nem azért de ha jol emlékszem pont a játék ezen szakaszán köpte le éva jerzy-t lehet öt akarta utánozni :DD

dr. sziszi 2014.04.10. 18:56:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Sajnos nem, még a tegnapinál is rosszabb. Azért is nem maradtam fent tegnap.Erre ma megszívat a zertéelmost.

dr. sziszi 2014.04.10. 18:57:28

ha valakinek meglenne a tegnapi adás videoja akkor nagyon megköszönném, még ACC-t is adnék , úgymond.

Lilith.Inanna 2014.04.10. 19:16:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Jah. :D :D ennyit tesz ha sok fele vagyok egyszerre. :P Akkor jöhet.

dr. sziszi 2014.04.10. 19:19:25

Tegnapi öfiiiiiiiii! Senkinél nincs???????,Dikk

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.10. 19:20:44

@Lilith.Inanna: tuti, h szőke vagy :DDDDDDD

Megyek zuhizni Péter, bekcsapcsizom a webcamcsit :)

mézescsók 2014.04.10. 19:22:17

@Conchobar: Jelzésnek bármire. Hogy megfelelő szexpartner lehet, hogy jó játékostárs lehet, hogy megbízható alany, akivel könnyebb elviselni a többieket. Meg amit akarsz.
Nem volt hiányérzetem. Emlékeim szerint nem veszekedett kevesebbet TRakival, mint a többiekkel, sőt, és a mondanivalóját sem csomagolta sztaniolba.
A "nincs önbizalma" dolgot Viki találta ki. A férfiassággal kapcsolatos agyrémet tegnap hallottam először, by Izabella. A nézők meg elég sok baromságot bevesznek. Gyakran meglepődök a szavazásokon.

Konkrét oka a féltékenykedésre nemcsak azért nem volt, mert az utóbbi időben nem smárolt rajta kívül senkivel.
1./ Kettőjük kapcsolata miatt Iza szívott többet, általában Ő volt a cseszegetések, kiváncsiskodások, megjegyzések (Vikitől, Au-tól) céltáblája, ezzel is bizonyítva, hogy sajna még az ilyen fiatalok között is élnek ősöreg sztereotípiák: a pasinál a szex hódítás, elismerésre méltó trófea, a nő ellenben ordas kurva.
2./ Iza többször kiállt a kapcsolatuk és Traki mellett eddig (ezért is lepett meg a tegnapi lépése), mint a srác. Krisztián bizony az esetek többségében lapult. Hányszor állt ki a lány mellett? Most hamarjában egy eset jut eszembe: Au-t osztotta ki az ujjazás gusztustalan kifigurázása miatt. Több nem. A párbajra való felkészítést külön történetnek tekintem.
3./ Orbitális baromság azt hinni, hogy egy nőnek könnyű a szex. Attól, hogy egy nőnek nincs szüksége erekcióra az aktushoz, még nem kell azt gondolni, hogy akár fizikailag, akár lelkileg egyszerű a dolog. Nemszeretem pasival, nemszeretem hangulatban, nemszeretem körülmények között - és még sorolhatnám - rémálom. Hacsak - némi túlzással - nem nimfomániás Iza, akkor csupán időtöltés végett nem hinném, hogy lefeküdt volna a villában bárkivel is, nemcsak Krisztiánnal. Még akkor sem, ha Debil farka aranyból van.
4./ Nem kell elfelejteni, ami korábban a többiekkel történt. Csak a kellő helyen, kellő súllyal kezelni és igen, alkalmasint, túllépni a dolgon, mert nem lehet állandóan a múlton rugózva élni. 5./ Amikor Au-val, Teóval, Zsolttal történt, ami történt (vagy nem), még nem volt együtt Krisz és Iza. A lánynak nincs miért bocsánatot kérnie, a fiúnak nincs mit felhánytorgatnia és elfelejtenie.

És most mára távozom.
Jó mulatást mindenkinek.

katicaa a hétpettyes 2014.04.10. 19:23:21

@Lilith.Inanna: Nagy köszönet, kár, h ma már nem valószínű. h meg tudom nézni. Különben is, lehet, h beflegmulok, ha nem kell az ötösöm. Dikk. A betegnek szórok Neocitran port a monitorra.

egyemakisszíved 2014.04.10. 19:23:21

Lilu le van maradva Krisztián mögött egy kanyarral, ő már a senki által nem becsült, kiközösített, nehéz sorsú villalakót játssza, nem a szerelmest. Azt a nézők imádják, valószínűsíthetően több pénzt hoz a konyhára. A kettő együtt, amint Lilu rávilágított a kihíváskor, eléggé összeegyeztethetetlen. Hiába szerepel Krisztián rosszul az összefoglalókban, az RTL még nem engedte el, Lilu mindig őt fényezi, mindig pozitív jellemzést kap, Zsolt meg egy legyintést.

katicaa a hétpettyes 2014.04.10. 19:34:40

Most megint megnéztem az adásnál, csak egy RTLMOST van. Jó lenne tudni, h átmeneti a dolog, v beszüntették. Sehol nem írnak semmit. Léccike vegyétek fel, (és mihamarabb :) ) tegyétek fel, mert én hajnalban szoktam nézni. Olyan, de olyan hajnalban, h olyankor még senki nincs a fórumon.

Szentpeter 2014.04.10. 19:38:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Oké... rajta vagyok... ameddig Ica le nem rúgja a fejem..

XO 2014.04.10. 19:40:04

@katicaa a hétpettyes: max le tudod tölteni vmi torrentoldalról....

Szentpeter 2014.04.10. 19:42:36

@mézescsók: Ez most nem értem... ez valami védőbeszéd a krumplihámozó mellett ?
Ez a fasz bármilyen kapcsolatot tönkretesz 5 perc alatt, neki egy nő tulajdon, akit úgy kell és lehet birtokolni, ahogy éppen neki tetszik...

Mézescsók gondolj már ebbe bele egy csöppet... ez a típus üt ha ránézel valakire..

faszent 2014.04.10. 19:45:15

A leállás esetleg az XP program frissítéseinek megszüntetésével van összefüggésben?

ez elég gc dolog volt, csak így magára hagyni 27% nyi magyar XP használót, kitenni őket ezernyi mátrixnak vírusnak vírusnak egyaránt...

Szentpeter 2014.04.10. 19:45:56

@XO: Jude Law itt flangál valahol....

XO 2014.04.10. 19:47:22

@Szentpeter: Linda után már nem kell (amúgy sem jön be nekem a pasi!) :DD

Szentpeter 2014.04.10. 19:49:18

@XO: Hát én láttam közelről Lindát... szerintem Judnak sem kell Linda..

XO 2014.04.10. 19:49:55

@faszent: nem tudom, egy biztos nem működik!

XO 2014.04.10. 19:50:36

@Szentpeter: :D akkor mit keresett a szájában? Cukorkát? :D

dr. sziszi 2014.04.10. 19:50:48

@katicaa a hétpettyes: Egy ekg-n vagyunk, én is hajnalban szoktam nézni, de most beszart az rtlmost. Dikk . Tényleg jó lenne ha vki felvenné és reggel megnézhetnénk...úgymond.

Szentpeter 2014.04.10. 19:51:32

@XO: Ez csak feltételes reflex nálunk férfiaknál... mindenkire cuppanunk 5 percig...

dr. sziszi 2014.04.10. 19:52:24

@Szentpeter: Egy ekg, nekem sem improvizál traki viselkedése...dikk

mézescsók 2014.04.10. 19:53:22

@XO: Akkor már hárman vagyunk.
@Szentpeter: Olvasd el figyelmesebben. Ellene.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.10. 19:54:42

@Szentpeter: ica későn ér haza :)

Na, milyen volt? Mostanában fogytam.

Szentpeter 2014.04.10. 19:55:45

@mézescsók: Bocs... ez inkább Iza mellett, írás...

Szentpeter 2014.04.10. 19:57:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Jól csináltad, mert körbeforogtál a kamcsi előtt... így maradt ki egyetlen porcikád sem...

" a nők, akkor is látnak, ha nincsenek itt...."

XO 2014.04.10. 19:58:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: stephen amell? :)
@Szentpeter: hát, nálam ez már nem fér bele egy állandó kapcsolat mellett! Nem mentség és nem ok a pia sem! :) Amúgy Jude nem egy jó pasi nálam! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.10. 19:58:29

@Szentpeter: akkor láttad, h már nem vagyok 150 kg? Csak 148. Köszönöm, h így is mellettem állsz :)

Szentpeter 2014.04.10. 20:02:47

@XO: Másról sem szól az élet drága... van egy jó pasi, aki minden nőnek tetszik...
Jó pasikat csak kompromisszumokkal lehet megtartani....

XO 2014.04.10. 20:03:50

@Szentpeter: max nem annyira jó de hűséges, figyelmes és jó az ágyban! :D...és legyen humora! :D

faszent 2014.04.10. 20:04:49

@Szentpeter:

Krisztián sokat vívódik a saját féltékenységén, de iszonyúan számít a beszűkült és rendkívül rosszindulatú szarkavaró, ellenséges környezet, lásd a bugyis Tankot, aki minden alkalmat megragad, hogy tenyésztse a féltékenység vírusait benne,

Lehet, pont nem lenne ilyen nagy gond odakinn, ahol szabadon elhagyhatják egymás környezetét bármikor,

szeretném hinni, hogy Krisztián tudná magát kontrollálni odakinn is, ez persze majd kiderül, na meg odakinn ők úgy sem lesznek együtt.

Tény, hogy szörnyű dolog féltékeny kontrollmániás férfival lenni, ennek vannak fokozatai, nem tudom, hogy Krisztián mennyire viselkedik rosszul odakinn.

Láttuk még Zsolt is féltékenységi jelenetet rendezett, és abból, ahogy többször megszadizta Au-t, kiderült, tőle sem áll távol az erőszak.

Szentpeter 2014.04.10. 20:08:44

@faszent: Zsoltnál az aljasság a gond, ő nem különösebben féltékeny...

Szentpeter 2014.04.10. 20:09:27

@XO: Hát igen..... ezt hívják fehér lovagnak... ( mosolygok )

LittlePurple 2014.04.10. 20:32:03

Sziasztok :)
A mai nagy kérdés:
Vajon ki áll traki mellé?
:)

Nagy Endre 2014.04.10. 20:53:31

@mézescsók: Jól látod nagyrészt én is ezt gondolom.Iza viszont azért kinnt szerintem megszokta azt hogy körülzsongják a palik.Itt bennt a villában is szeretett volna valakit maga mellett Zsolt eleinte őt is fűzte aztán Dorka is képbe került és őt választotta.Egy nő is lehet megalázott és akkor sok baromságra képes.De azt hiszem dorlával meg tudták ezt valamennyire beszélni.Én mondjuk amit belőle láttam az többnyire szimpatikus volt.Bár ő is kiakadt Zsolton mikor a naptárképek készültek és ott szemezték őket a srácok...Utána meg bedurcizott.Iza kb ilyen volt a kondizással hogy Krisztián ne nézze.A nők nem úgy gondolkodnak mint a férfiak felesleges is férfiaggyal követni mert nem lehet.Sokszor inkább hiszti vagy pillanatnyi hangulat van a háttérben így aki ismeri az illetőt tudja mit kell komolyan venni mit nem.Izában bírom hogy nem játszik rá erre a kapcsolatra mint ami játékban tarrtja nem halottam láttam tőle azt hohgy mi szimpatikus a nézőknek, abszolut nem viselkedik (ami gáz sokszor) de nem Viki aki mindig a lehetőséget keresi és szerintem imád szerepelni is.De mi látjuk hogy mekkora tahó (from Zsófika:D).Laci szövege már akkor is baromság volt amikor Izának azt mondta hogy "Idősebb palik farkát rángatja majd".Ez inkább Charlotte-ra illik inkább bár ki tudja Simonka mellett lehet hogy jó feleség lesz:D

Nagy Endre 2014.04.10. 20:56:20

@LittlePurple: Szia!Állítólag most nem lesz ez a ki ki mellé áll játék.Talán jobb is.Már így is kivannak.De Iza biztos mellé állna.Viki talán.

Nagy Endre 2014.04.10. 21:01:00

@faszent: Krisztián úgy jött be hogy barátkozni nem akar szerelmet sem keres.na ez nem jött be az utóbbi pl.Nem értem ezt a dumát Au részéről hogy Krisztián megváltozott.Au basszus anyi embernek volt igaz barátja meg minden hogy csak nézek.Aztán meg nem szólok hozzád kb fél napig és megint haverok...Zsolttal jól elvan Teó meg lerendezi este mit akar?Krisztián most csajozik meg be vannak zárva biztos nem fog sörözni menni vele valahova.Ő is megtalálta azt akivel jól elvan és két emberen múlik a dolog.

LittlePurple 2014.04.10. 21:02:12

Honnan vetted hogy nem lesz? Hogy hogy?
Szerintem talán csak iza, de majd kiderül, hogy leköpés után hogy alakulnak a dolgok. a kotonsapkás vikkancs biztos, hogy nem áll a traki mellé, amikor sűlve-főve zsótival volt.

Nagy Endre 2014.04.10. 21:08:49

Aurelio nálam már lassan a chippendale kategória.Aki ennyire a faszával van elfoglalva viszont két mondattól eltörik nála a mécses az nagyon gáz.A rajongói ezt szeretik benne biztos vagy az IQ-ját:D

Nagy Endre 2014.04.10. 21:12:28

@LittlePurple: Ezt érzem hogy most nem lesz.De szerintem nem is lenne most jó.Viki mindenre képes.Aki odaáll Ádámhoz akit kinnt akart ő is látni ugyanúgy az még arra is képes hogy az elárult barátjához is odaálljon plána ha Iza is ott van és Krisztián beolvasott neki is.Tudod nem akarná hogy mártír legyen Krisztián mert csak Iza állna mellé....Ebből is csinálna egy sztorit.

LittlePurple 2014.04.10. 21:31:58

@Nagy Endre: mindezekkel együtt vagy mindezek ellenére szerethető, egyedi figura, nem unalmas, igazi showman, és nem aljas, de taktikával játszik. (Y) De kinek a pap, kinek a paplan :)
Mindegyik játékosra lehet degradáló jelzőket írni, kinek mi idegesítő, most túl sok lenne felsorolni :)

faszent 2014.04.10. 21:50:52

@LittlePurple:

szerintem az éjszakai online-ban mondta Krisztián, hogy őt ez érdekelte legjobban, a választási pártok meg a kampány, és akkor most nem lesz... csalódott volt, de az is lehet, hogy ma vagy holnap mégiscsak kiadják nekik feladatba a kortárs beszédet, ahogy ők hívják odabenn a kortesbeszédet, elképzelhető, hogy a kitört Iza Krisztián háború miatt nincs, mert senki sem állna Krisztián mellé a villában, majd meglátjuk, szerintem esetleg Zsófikára számíthat, vagy ha közben kibékülnek Izával, akkor rá is...

LittlePurple 2014.04.10. 21:59:25

@faszent: ezt én is láttam :) hát újabban az agyatlan pink és zsóti között "izzik" a levegő, kétlem, hogy trakit választaná ;)

faszent 2014.04.10. 22:02:23

Nálatok megy az adás? Mert nálam nem.

LittlePurple 2014.04.10. 22:11:11

@faszent: most kezdődött... IB mondta hogy valami üzemzavar volt

LittlePurple 2014.04.10. 22:37:23

Hatvanas évek bulija, a peace jegyében, korhű öltözékben a szelíd táncikálás átcsapott fiúk-lányok közötti táncversennyé, ki tudja leláncolni a másikat. A meztelen Aurélio és zsóti-traki hármas tánca, teo leteperte Aureliot cexuálisan izgatta, majd a hajánál fogva érzéssel beharapott az arcába, közben iza-traki enyelgés, de trakinak nem tetszett, és beszólt izénak. Mindenki berohanta szobába, Auréliót bezsákolta teo az ágyukba, majd jelképesen megerőszakolta, eközben a kotonsapkás vikkancs melléjük vágódott, mint atom, őrá zsóti, majd a nagy rakásra pinki, és közben mindegyik ütemesen mozgott ;) Ezalatt traki rátelepedett izára az ágyukon, elég erőszakosan harapdálták egymást, utolsó mozzanat hogy megharapta traki az izé arcát. A bedurrant iza megtépte a traki fülét, aki morogva mondta"csináld csak" majd iza dühében leköpte trakit. :O

LittlePurple 2014.04.10. 22:40:39

Éjszaka teot úúúúgy beindította ez a cexdús éjszaka, hogy Aureliot kielégítette a kezével...remélhetőleg látható lesz.....
Eközben traki a nyugiban feküdt, és zombi módjára többször is bement az izához, hogy esetleg beszélhessen vele, vagy mittudomén...

LittlePurple 2014.04.10. 22:48:49

Reggel iza tartott "aerobik" órát, iza kelt mindenkit, trakinak is szól. közben néhány szó az estén törtékről: iza-trak attak stb.
Majd az olimpia folytatódik talajtornával...
Olimpiai eredmények
Lányok:
3. Iza
2. Zsófi
1. Viki
Fiúk:
3. Zsolt
2. Krisztián
1. Aurelio

LittlePurple 2014.04.10. 22:53:52

A győzteseket köszöntő Olimpiai beszédet Viki anyja és Aurelio barátja mondta, mindkettő meghatódott, sírt míg hallgatták.
Majd a kiválasztás vége és az azutáni perceket mutatták:
traki kissé mintha fenyegetően mondta Aureliónak, hogy kíváncsi lesz, ha ő jön vissza mit fog csinálni Aurelio. (eléggé beképzelt traki !) kotonsapkás vikkancs beszélget trakival hogy kit támogasson.

LittlePurple 2014.04.10. 22:56:25

Holnapi előzetes: az Olimpiát megnyerő Aurelio és a vikkancs elhagyhatja a villát és beszaratós repülésen vesznek részt, centrifuga, orsó stb. alul-felül jön a cucc belőlük :D

LittlePurple 2014.04.10. 23:00:46

IB közli, hogy BV-ban láthatjuk a kimaradt videokat ;)

LittlePurple 2014.04.10. 23:11:32

BV-ban még mindig az Olimpia: gimnasztikai labdán ugrálás (pinki bénázik, vikkancs alatt töklapos lesz a labda) Úszóverseny: padon hason fekve kell gyorsúszást imitálni, a karmozdulatokat számolta a mozgásmérő (traki mérője elromlott, nem a valós számot mutatta)

LittlePurple 2014.04.10. 23:24:59

Zsóti barátja, majd egy másik telefonáló, mindkettő zsótit várja vissza, a harmadik pedig szerinte a hátrányos helyzetű (mert vidéki) trakit reméli vissza. Aureliofan skype-osok szerint traki megy vissza.Köv.betelefonáló szerint traki megy vissza, zsóti és teo kézen fogva mehetnének ki, szó szerint kiküldte a pi.....ba.
Búcsuzik Béci...

LittlePurple 2014.04.10. 23:26:17

Nah, tökjó volt egyedül beszélgetni, magammal, magamnak...
további jó onlányt, már ha lenne... :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.11. 07:05:54

@LittlePurple: jaj, nyuszika, este 8 után szóltam, h van új posztcsi. <3<3<3

Nagy Endre 2014.04.11. 20:07:43

@LittlePurple: Showman az lehet de lehet másnak ez jó nekem nem.Aljasnak nem mondanám az viki beceneve de gyáva és kétszínü ez mondjuk benne van a gyerekben illetve showmanben.:D
süti beállítások módosítása