Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bridge 1x04 – Maria of the Desert

2014. február 28. 11:00 - Zenóbia

Már neve is van a gyilkosnak, A Híd Mészárosa, de hát minden rendesebb sorozatgyilkosnak kell egy név, hogy legyen mivel riogatni otthon az égedelem kölyköket, ha nem eszed meg, elvisz a Zsákos ember, ugye. A videó a kifeszített Mariaról a sivatagban elárasztotta az internetet, Frye jóvoltából, persze, hogy az övéből.  A lánynak egy napja van maximum, főleg, hogy a sivatagban viszonylag kevés a jellegzetes tereptárgy, amiről betájolhatnák, hogy na azt a kaktuszt én már láttam valahol. Sonya inget váltott, csini. Charlotte is az, Cesar már nem annyira, miközben ássa elfele Riót, ami szerencsére elég a nőnek ahhoz, hogy felfogja, jobb, ha megnyitja azt az alagutat. Már ha nem akarja ő is fellógatva végezni egy gerendán. Frank lánya Kate nem megy haza, míg fel nem olvassák a végrendeletet, ráadásul még dohányzik is, rettenet. Frank nem szeretett senkit, még téged sem, mondja Charlotte-nak, de ő ezt már egy sokkal hitelesebb forrásból is tudta, úgyhogy mindegy, a csikket meg nem dobjuk a padlólra, mert a mexikói is ember.

1x04_bridge1.jpg

Kate nyerő helyzetben érzi magát, és jelenleg abban is van, kezében Marco Ruiz pénztárcájával , amit a hülye ott felejtett a vendégszobában. Frye eltűnt, persze senki nem mondja meg miben mesterkedik, csak majd Mendez, mert Marco jobban tud ráhatni, mint Sonya, ami nem annyira nagy meglepetés azért, valljuk be. Steve közben talál egy szimpatikus csörgőkígyót az országút közepén, de mivel nagy állatbarát, nem hajt át rajta, hanem letessékeli a porba. A kocsija hátsó ülésén fekszik valaki, na most akkor mi? Az egyik juarezi drogbáró a tetőről nézi egy bazi nagy távcsővel a hülye gringókat, akik rontják az üzletét, mert elárasztják a rendőrök a határt, hogy a francba lehet így nyugodtan drogot csempészni. Ráadásul az újságok lehozták, hogy az elmebajos a hurokkal megfojtott egy dagadt gringó nőt, a helyzeten ez sem javít, a szállítmányoknak mennie kell. Frye egy nagyon kócos, nagyon hosszú lábú szőke ágyán döglik félig kilógó seggel, miután megitta az összes vodkáját, ahelyett, hogy megdugta volna, de legalább a szőnyegét is lehányja, mielőtt távozik Barátságos őrmester és Fagyos őrmester társaságában. A vodka kihozta belőle a viccesfiút.

1x04_bridge2.jpg

A távcsöves faszi Senor Galvan, szépen udvariasan megkéri a rózsaszín körmöket kedvelő Senorát, hogy adja már kölcsön az alagútját, mert különben levágják a lábait, a rózsaszín csillámos körmeivel együtt. Még jó, hogy Charlotte belement, hogy megnyissa nekik, nem mintha lett volna választása. A Senora kicsit ügyesebben is választhatna magának testőrséget, mert ezt az egy darab fickót nemes egyszerűséggel leterítette egy fél flakon sampon. Sonya szuggerálja a videót, ettől nem haldoklik lassabban szegény lány, meg az FBI-tól sem, akikkel karöltve várják, hogy Frye kijózanodjon. Ők maradhatnak is így, mármint karba tett kézzel, mert az FBI úgy döntött, hogy ez innentől emberrablási ügy, majd Gedman ügynök, a sebhelyes arcú rutinos túsztárgyaló megoldja. Az nem annyira zavarja őket, hogy ez a pasas inkább gyilkos, mint emberrabló, lévén már kinyírt 11 embert, és Cristina Fuentes megölése sem illeszkedik a képbe, miszerint azokat nyírja ki, akik hasznot húznak a határból.

1x04_bridge3.jpg

Gedman ügynök mondjuk Cristinát pont leszarja, egy kurva pont alkalmas rá, hogy egy sorozatgyilkos rajta kezdjen gyakorolni. Marco és Sonya letiltva az ügyről, de majd tájékoztatják őket, ha lesz kedvük, mert rendesek. Senor Galvan, a dagadt embere, meg egy gurulós bőrönd jön átfele az alagúton. A kedélyes séta közben legalább van ideje kiosztani az emberét, hogy nem lenne ilyen rohadt büdös, ha járna Ju Jitsura, meg injekciókra, amire beíratta, de ez nem jár, helyette tacot zabál két pofára folyton. Frye nélkül szegényebb lenne az életünk, a pasas akkora flegma bunkó, hogy muszáj kedvelnem. Megérdeklődi az FBI-tól, hogy ha egy szőke, világító fogsorú, szurkoló lányka feküdne a sivatagban pomponokkal a kezében, vajon akkor is ilyen sokáig tartana-e nekik, mire összeszedik a pénzt. Gedman máris imádja. Sonya még mindig a képernyőt szuggerálja, mert Mariának már csak három órája van hátra, muszáj, hogy találjon egy jellegzetes homokszemet a környéken, amiről rájön, hogy hol van.

1x04_bridge4.jpg

A monitorra meredést a Mészáros szakítja félbe. Frye kihangosítja, így Gedmanék legalább egyből hallják, hogy hót feleslegesen tolták oda a pofájukat, de ha már ott vannak, alig várja, hogy megismerhesse őket közelebbről. Mármint csak Gedmant, mert ő fogja leszállítani a lóvét, a sebhelyes tiszta ideg, ami Marconak is feltűnik, pedig hát aszonta nála rutinosabb túsztárgyalót nem látott még a világ. Marco-nak csörög a telefonja, úgyhogy le is lép egy kicsit, ebből Sonya és Hank levágja, hogy már megint a feleségével traccsol, de szép is az, amikor egy erős házasságban él az ember. Na ja. Azt hittem Charlotte hozza a dög nagy dzsippel az iratait, de nem, mert a kocsiban Fausto Galvan és a büdös ember. Marco nem nyugodt. Senor Galvan okosan oldja meg a helyzetet, kifizeti az egy millát, amivel megmenti a lányt, mert a kretén gringók nem fogják, cserébe vége lesz a folyamatos rendőri jelenlétnek is, így nyugodtan üzletelhet tovább. 

1x04_bridge5.jpg

Tádámm, mindenki jól jár, Marco már szállhat is ki a gurulós bőrönddel. Egy prominens mexikói állampolgár, az EL Ray Raktározás tulajdonosának ajándéka, hát ez nem annyira jön be az FBI-nak, de mivel az ő tartalékuk szarik megérkezni, így kénytelenek ezt a pénzt használni. Viszont Marco is megy velük kíséretnek, mert ő szerezte a lóvét, és mert a lány mexikói, úgyhogy ez az ő ügye is, akkor is ha a saját fejükre szarnak. Steve megérkezett egy Krisztus feltámad! – farmra, tyúkok az udvarban, a hátsó ülésen Eva Guerra, aki ezek szerint mégsem égett el a hordóban igazolványostól. Hmm. Valaki várja őket odabent, Isten jobbkeze az, Bob, aki rendületlenül imádkozik még az olyanokért is, mint  Steve, aki már nem hisz semmiben. Eva itt biztonságban lesz Hectortól, a hurkos pasastól, aki ha megtalálja, kinyírja, kérdés, hogy Eva meddig fogja bírni a reggel ima, délben ima, este ima, napközben ruhát teregetünk életet, meglátjuk. Steve kap cserébe egy puszit, mert azt kért.

1x04_bridge6.jpg

A Ray’s Roadhouse az átadás helyszíne, biztosítani nem lehet, nehogy elriasszák az emberünket, már ha eljön, mondja Marco, el fog, mondja Gedman. Sonya nem hiába bámulta meredten a monitort órákon át, rájött, hogy hol fekszik Maria. Mégis mi a francból? Egy kútpumpa árnyékából, sosem jöttem volna rá. Irány az olajkutak, szerencsére nincs olyan sok a környéken. Charlotte is befutott végre Marco cuccával, amit otthagy Kitty-nél, aki realizálja a helyzetet, nem tűnik kimondottan meglepettnek. Frye is utazik velük az átadásra, legalább kapott FBI-os kabátot, mert infót nem sokat kap Marcotól, csak annyit, hogy Sonya-val nincs semmi baj, ha ő mondja. Gedman már arra pályázik, hogyan fogja Marcot elkapni, ha vége ennek az ügynek, ezt a hihetetlen egy genya arcot. Sonya és Hank a kutak felé autóznak, és Sonya teljesen be van görcsölve, mert csak a lányra tud gondolni, hogy ott fog meghalni egyedül, és senki nem segít rajta, ahogy a húgán, Lisán sem segített senki.

1x04_bridge7.jpg

Hank tanácsára már nem járkál ki folyton a helyszínre, ahol a baleset történt, hanem inkább a temetőbe megy, és próbál a szép dolgokra emlékezni, de nem megy, mert hát meghalt, meghalt, meghalt. Akkor gondolj arra, milyen idegesítő is tudott lenni, az már könnyebben megy, de azért sírás a vége. Gedman elindult a sokat megélt gurulóssal a helyszínre, Marco-nak szar megérzése van, ami be is fog jönni, mert egy ilyen bárban light colát kérni citrommal, már önmagában elég ahhoz, hogy felszögeljék a falra. Darabokban. De mielőtt még ezt megtennék vele, a csapos átad neki egy mobilt, rajta egy olyan üzenettel, amitől Gedman még Galvan dagadtjánál is jobban kezd izzadni, majd kiveszi a füléből a mikrofont, és belehelyezi a hamutálba. Hát, ezért kellett a gyilkosnak a nevük. A harmadik kútnál megvan Maria, aki még lélegzik, e mellé kapunk egy ritka szép mosolyt is Sonyától, kész öröm az élet. Gedmant elvesztették, úgyhogy irány a kocsma, de már kiment a hátsó ajtón.

1x04_bridge8.jpg

A csapos a pulton találta a mobilt egy borítékban egy üzenettel, hogy kinek adja át, azt hitte valami jó kis vicc lesz, az volt. Frye maradt csak a kocsiban, erre persze kap egy üzenetet, hogy irány a sikátor, a furgontól délre. Nekem mondjuk írhatna  ilyet, hogy a furgontól délre, mire találnék egy mohával lepett fát, hogy belőjem az irányokat, addigra a legtürelmesebb sorozatgyilkos is inkább lemészárolná saját magát. Frye a sikátor kukájában megtalálja gondolom Gedmant nem túl jó állapotban, Marco meg egy raktárépületben sétálgat tök sötétben, amikor felhívja Sonya, hogy elvesztették az embert, jöhet kifelé. Ők ugyan elvesztették, de ő megtalálja Marcot, jól meg is rugdossa, de nem lövi le legalább. Ott hagyja mellette a gurulóst, meg egy fekete nejlonzsákot, Gedman fejével, hát persze. Meg egy csipogó telefont, rajta ugyanazzal az üzenettel, amit már láttunk, Cristina Fuentes mosolyog rajta, akkor még mosolygott. De most nem ér itt véget a történet, mert a következő képen már Gedmant látjuk, amint bepiálva trikóban élvezi Cristina társaságát. Hö.

1x04_bridge9.jpg

Minden, amit a sorozatról tudni kell.

A The Brige a comment:com-on:

 

Címkék: bridge
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása