Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 210. - Bűnpártolás

2014. február 05. 17:25 - Zirowe

Ott vesszük fel a mai mebucain mámoros fonalat, ahol tegnap abbahagytuk, Profi és Karvaly egymás mellett ébred egy baromi kínos vihogó roham közepette, Jokert megszégyenítő arccal, biztos a vigyorex hatása. És akkor jön ismételten a vicc felkérés Profi szájából: ha lehetne ez maradjon köztünk és ne mond el senkinek. Rita véletlenül kifecsegné? Kizárt! Közben Lófej továbbra is játssza a szánalmast, Redzsinek még mindig a vérét szívja és oltja a Kifestővel történtek miatt, egyszerűen a kis borsónyi szürkeállománya még mindig nem fogta fel, hogy egyszer az életben nem kellett senkinek. 

2.jpg

Mivel ma Shrek szülinapja van, ezért ismét felbukkannak az egri intézetisek, akik nagy hírt közölnek: találtunk lakást és felköltöztünk! Valaki azonnal vonja vissza a zöld kártyájukat! Persze Redzsi repes az örömtől, főleg, hogy Lófej eléggé csevegős állapotban van és bármikor betehet neki, ami tökéletesen megkoronázná a szülinapját. Ezalatt Laller is repdes a boldogságtól, mert végre beállít Berényi a lalipopért járó fizetség első részletével, amit jó jogászhoz hűen feketén, borítékban, minden hivatalos papír és számla mellőzésével csúsztat oda a srácnak, aki ennyi pénzt még életében nem látott. Hogy mi az első dolga, miután pillanatnyilag kápéhoz jutott, mondjuk visszaadni a pénzt, amit az anyjától elcsalt, visszaadni Redzsinek azt a rengeteg pénzt, amit kapott tőle, vagy esetleg végre kifizeti a lakbért?

3.jpg

Faszt! Áthív három széplányt takarítani, majd tízezresekkel kezd el pancsolni. Egyértelmű, hogy Redzsi azonnal oltani kezdi, hiszen ez a fő feladata, de közben neki is problémája akadt, mert az intézetisekkel is kell kezdeni valamit, akik szépen csendben kipakolják a háciendát, ami meglepő módon nem tűnik fel senkinek se, még a karattyoló Dzsónak se, akit Redzsi azzal kussoltat el, hogy tett ő épp elég rossz fát a tűzre az elmúlt időszakban. Redzsi for Főnépnevelő! De a szimbolban sem hagynak alább a kedélyek, mert miközben Tudjukki Dugival indulna hozzájuk, Főnök is beszerzett egy ikeás szekrényt, akinek a sok szteroidtól még a legénytolla is baromi gáz, hát még az, hogy nem tud rendesen étkezni evőeszközökkel, mert nem hajlik a karja.

4.jpg

Mindenesetre Kristófot nagyon zavarja a jelenléte, és már lassan Duginak sem tudjak igazolni a pattogását és kirohanásait a csávóval szemben, elég szánalmas az egész, főleg, hogy muszáj a két kant mindig póló nélkül mutogatni, mert az a menő. Ezt tetézve, amikor megtudja, hogy Dugi elutazik pár napra, megkéri a lánykát, hogy hadd maradjon már addig a lakásában, hogy „ki tudja magát pihenni”, mert az az álomhajón ez nem megy neki. A butuska lány persze belemegy ebbe, de az öröm nem tart sokáig, mert amint Főnök kettesben lesz a lakásában Tudjukkivel és megtudja, hogy mit beszélt meg a húgával, azonnal kirakja a srác szűrét, hogy ne is lássa addig, amíg a húga vissza nem jön!

5.jpg

Kristóf szerint Főnök ezen destruktív magatartása nem fog jót tenni a munkaviszonyuknak. Hogy ebből hogy a fenébe akarják kihozni a végén, hogy kuffantani fognak, azt nem tudom, de úgyis ez lesz, éljen a logika! Míg Laller fürdik és „pénzt mos”, megpróbál venni egy kis szerelmet, de egy ekkora szerencsétlennek még pénzzel sem sikerül ez, csak jó nagy pofont kap cserébe meg persze Gaben oltását.

6.jpg

Kis törölközés után Pumuklifej menne bulizni, de senki nem hajlandó vele menni, még annak ellenére se, hogy Laller fizetne nekik, hiszen a hácienda összes lakója jól eleresztett, ezért inkább egyedül vág neki az éjszakának. Mivel akkora császár és muszáj, hogy mindenki szeresse, ezért a szimbolban bemondja a hangosba, hogy mindenki a vendége egy piára, ezért rögtön el is kezdi ölelgetni a sok ismeretlen arc. Hogy ebből a nagy szopásból hogyan fog kilábalni, mivel egyértelmű, hogy nem lesz elég a zsé, azt már csak holnap fogjuk megtudni. Remélem majd Ádám Gabennal fogja megveretni.

8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zirowe 2014.02.05. 20:23:44

Na mi van, mindenki eltunt?! :D

Csodalkozom, hogy a tegnapi laller "kiralyvagyokmindenkinekfizetek" sztorit ott lezartak.
Ezek a karmi/karvaly kupaktanacsok arra emlekeztetnek, amikor butters kaosz professzorkent beszelget rettenet tabornokkal, hogy majd hogyan fogjak elpusztitani a bolygot. :P

wakondok 2014.02.05. 20:29:02

@Zirowe: ZSENIÁLIS HASONLAT, és Buttershez hasonlóan Karvalyék se érnek el semmi kézzel fogható eredményt =D

mocskosmacska 2014.02.05. 20:51:10

Regi sztori nagyon homályos.

Azzal kezdve, hogy Redzsi mindenki folyton leolt a jó erkölcs nevébe, kivéve a három intézetis, akinek a legdurvább dolgait is csak mosolyogva nézi.

A másik gáz a leszbikus vonal. Ahogy ez a két nő az összepréselt ajkait kelletlenül egymásnak feszíti, nekem az nem csóknak tűnik, hanem két díjbírkózó kínos, de kötelező büntetésének tűnik, nem szerelmes csóknak.

hannamontanna 2014.02.06. 09:31:24

Nekem meg az egész ÉNB egy véres verejtékkel kiizzadott erőltetett és abszurd fikciónak tűnik...... Amivel nagy baj nincs, mert ugye vannak filmek, amik minden valóságot és életszerűséget nélkülöznek - már ha csak Batmant nézem, azt hiszem ő sem valóság...:-))) - de ez ugye úgy van előadva, hogy ez a való élet.... A való életben valaki már csak pofán verte volna Lallert. Remélem.

hannamontanna 2014.02.06. 09:32:48

De a legszebb, hogy ugyanabból a szekrényből öltöznek: a BK-ban Alízon ugyanaz a tehénfoltos cicanadrág volt, amiben Alexa is pompázott. ..és mindkettőt kövéríti. :-DDDD

p.o.p 2014.02.07. 20:42:14

a rész poénja a szomszéd néni:

"nem, köszönöm, már bevettem a gyógyszerem":)))))))))))))
süti beállítások módosítása