Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 177-181. - A hét, ami érdeklődés hiányában elmaradt..

2013. december 18. 13:00 - Zirowe

Röviden az eddigi legunalmasabb hétről. Laller és Gaben éppen reggeliznek, miközben haditervet próbálnak meg kieszelni, hogy visszaszerezzék a szerződést, amikor is az idilli képet egy telefonáló Márcselló zavarja meg, aki elveszi Laller kajáját. Nagy a felháborodás, de Gaben szerint igazából a gyerek csak olyan kezd lenni, mint Lali mester. De ugorjunk a következő konfliktusra, Cincogi és Gaben ismét őrjöngve cserélik eszméiket, miközben feltűnik a színen egy titokzatos eredetű bűz, melynek eredete sajnos nem Laller koszos zoknija, se a szaros alsói, se a görényei. Fantasztikus „bűzvadászat” indul, de sajnos továbbra is eredménytelen, a bűz pedig egyre erősebb.

01.jpg

Közben Tudjukki kap egy hívást egy régi numerájától, jó hallani felőled, persze, hogy ráérek reggelizni, mindjárt ott vagyok. Sajnos Kristóf nem azt kapja, amit várt, elmarad a reggeli összeborulós gyorsmenet, helyette a csaj kiönti szívét, hogy végre lett egy pozitív tesztje, de nem az iskolában. Tudjukki azon hír hallatán, hogy aidses teljesen magába borul, és rögtön Lófejet kezdi el bombázni hívásokkal, hiszen valakivel ezt a nagy újságot meg kell osztani, ahelyett mondjuk, hogy elmenne egy orvoshoz. Egy szürreális jelenetsor következik, amely során a csonka hácienda egymásra hagyott 3 észlénye (Laller, Gaben és Cincogi) gázmaszkban ülnek, miközben egy vegyvédelmi ruhás fickó dubstep ütemre szórja tele a lakást bogárméreggel. Mondja is, hogy ez az eddigi legkeményebb munkája volt, és ez tuti kiirtotta a bűzt. A logikáját nem értem, és nyilván a bűz is megmaradt, de legalább jó sok pénzbe volt ez a bohóckodás és még rosszul is lettek a cucctól. Kristóf nagy bánatában megpróbálja leinni magát és verekedni is szeretne, de sajnos egyik se jön be, majd újdonsült barátja, Tetkós, próbálja összekaparni a srácot pár baráti pofonnal.

02.jpg

A háciendán sikerül megtalálni a bűz forrását, egy patkány kapott uv túladagolást a szoliban, a szegény állat eredete titok marad, biztos Barbi egyik rózsaszín bőröndjében érkezett. Másik nagy hír, hogy Redzsi nagy szerelme, intézetis csaj 3, úgy dönt, hogy leszakad a bűnöző bandáról, nem tér vissza őshazájába és inkább Redzsi mellett lopja a napot a fővárosban. Kedden Márcselló továbbra is a felsőbbrendűt játssza a hácienda összes lakójával, főleg a Lalleron röhög a szerződéses hülyesége miatt, amiért persze Marcit nézik hülyének. Jön a nagy ötlet, valami zakót erőltetünk Gabenra, hogy a tetkók ne látszódjanak ki, ezzel elkészítve a tökéletes ügyvéd álcát és a jogi fenyegetés hatására majd kierőszakoljuk a csajsziból a szerződést. Egyértelmű, hogy mindenki, de főleg a csajszi, jól kiröhögi a két értékcsökkent árút, de legalább kapnak standupos ajánlatot, illetve az ügyvéd jelmez jól fog majd jönni farsangkor. Közben az álomhajón egy értelmesnek tűnő kislány szeretne szobát kivenni, de ennyivel nem ússza meg, hiszen ezen a hajón mindenki megkapja a magáét, mindenkit megpróbálnak ágyba bújtatni, ezért Kócos eljátssza a nagy sérültet, reménykedve, hogy majd a csaj ápolni fogja a lelkét és nem csak.

03.jpg

Egyértelmű, hogy lebukik, hála Redzsinek, aki megunja a csicskáztatást és a csaj előtt is jól leég, így estére már csak a jobb keze által okozott örömök maradnak. Közben Tudjukki továbbra is sajnáltatja magát, de szerencsére megérkezik Lófej is, így már ketten tudnak sajnálkozni. Végre egy okos ötlet, menjünk el orvoshoz, hogy ez eddig miért nem jutott az eszembe?! Gil Grissomot megszégyenítő ügyességgel az orvos bácsi potom fél óra alatt kimutatja mind a két iq bajnokról, hogy még egy pozitív aids tesztet se tudnak összehozni. Kristóf nagyon örül, és megígéri, hogy ezután radikálisan változtat az életén. Mint később kiderül, ez a nagy változás annyiban merül ki, hogy végre fog védekezni, mert az általános 5. osztály hiányzásai miatt lemaradt a felvilágosításról és ez a dolog neki eddig nem igazán volt tiszta. Laller meg teljesen el van keseredve, mert a csaj nem adja a szerződést, Berényi pedig már új mókamikiket castingol Laller helyére, mert a lalipop egy olyan mérföldkő a magyar zenében, hogy mindenképpen meg kell jelentetni, akár Lallerrel, akár nélküle.

04.jpg

Redzsi ismét hibát követ el, mert felajánl fél millát Lallernak, hogy majd ezzel kivásárolja magát a csajtól. A tanulság az, hogy mindegy mekkora egy gyökér rohadék vagy, mindegy mennyire nézed le az embereket és bánsz velük rosszul, mindig lesz pár palimadár (Redzsi és Gaben), akik kisegítenek pénzzel és melletted állnak, tökre reális. Laller oda is adja a pénzt a csajnak, aki mondja, hogy amúgy is dobta volna a srácot, mert a slágere nélkül szart sem ér, megjegyezném, hogy a slágerrel együtt sem képvisel nagyobb értéket, max a legyeknek. Rohan is Berényihez, hogy közölje a nagy hírt, de az már talált Lali pótlékot, szóval nem kell neki a félkegyelmű. Szerda reggel Laller nagyon maga alatt van az előző esti történések miatt, de persze Redzsinek azt kamázza, hogy minden rendben. Nyilván megint senki nem vásárolt be és nem is takarított senki, kezd már baromi unalmas lenni, hogy majdnem minden részben az az egyik fő konfliktus, hogy valaki nem takarított meg, hogy nincs kaja. Felnőtt emberek, akik inkább éhen halnának, mintsem önmagukat kelljen ellátni úgy, hogy a lakás alatt van a bolt.

05.jpg

De ekkor megjelenik a felmentő sereg formájában Ádám, aki hozott egy teljes pincérhadosztályt és jó sok drága kaját. Végre eszik a banda. Cincogi ezt nagyon morcosan fogadja, de azért teletömi magát. Gabennek persze ez az egész nem tetszik, és megint jól összeszólalkozik Ádámmal. Közben Profiéknál megjön a bérlősrác anyja, aki teljesen fel van háborodva a kosz és a laza erkölcsök (a két fruska fehérneműben reggelizik éppen) láttán, bár már mondjuk ez is fárasztó, hogy mindig mindenhol kosz van és ezt valakinek felháborodva szóvá kell tennie. Karmi és Karvaly elő is áll a nagy ötlettel, játsszuk el, hogy a srác valami szexőrült ők ketten pedig szexrabszolgák, így biztos meg tudnak tőle szabadulni. Nagyon élelmes, tényleg, ahelyett, hogy felmondanák a szerződést, inkább tegyük tönkre szegény gyerek életét. A terv nagyon jól sikerül, sikeresen megszabadulnak a sráctól, de ez az egész nem teszik Profinak, aki előrelátóan már azon töri a fejét, hogy ha Rita ilyenekre képes, akkor mi fog történni majd egyszer, ha ellenük fordul..

06.jpg

Közben Anikó is visszatért a fővárosba, ahol is az üzletükben egy büdös, másnapos és szemétben fekvő Márcselló várja őt, aki nem bírván a háciendán lévő sok ostoba embert, inkább ideköltözött művészkedni. Következő nagy esemény, Ádámnak annyira tetszett a numera Cincogival, hogy vett neki egy kozmetikát, mert ez már csak így megy. Cincogi ezt kihívásnak fogja fel, mert egyértelmű, hogy ha az Ádám olyan nagyvonalú (sic!), hogy vesz neki egy üzletet, akkor azt neki el kell fogadnia és be kell bizonyítania, hogy milyen ügyes, mármint nem az ágyban, hanem üzletvezetőként, és még véletlenül sem arról van szó, hogy egy kitartott k betűs. Hogy egyem azt az egyszerű kis babszemet, amit agynak nevez. A nagy meglepetés hatására még az esti borozást is lemondja Gabennal, ami rosszul esik a srácnak. Másik nem várt fordulat, hogy mindenki kedvenc szimbolában Tudjukki és Karmi összeismerkedik, majd az álomhajóra vonulnak vissza, de amikor már végre az ágyon ülnek és Kristóf a tettek mezejére lépne, akkor benyög Karmi egy olyat, hogy ő inkább beszélgetne. Tudjukki nem érti ezt az ismeretlen szituációt, hiszen megvolt a smúzolás, eljött vele a szobájára, most meg beszélgetni akar?!

07.jpg

Karmi viszont teljesen fel van háborodva, hogy mit képzel róla, nem fog vele lefeküdni. Akkor meg mi a fenének mentél vele haza?! Szerda reggel Anikó meglepetten konstatálja, hogy Szandi valami puhos tetoválás tömeggel hempereg a szobájában, viszont a srác, amint meglátja Anikót, szívesen bevenné harmadiknak. Az erkölcstelen felvetésért üvöltözés és boxerban való elzavarást kap jutalmul. Közben kapunk megint egy adag értékcsökkentett fiatalságot, Hanna és Bori éppen Hannamamát várják, aki megígérte, hogy elviszi őket vásárolni, de sajnos a családi tragacs nem akar beindulni. Hannamama háromszor is elejti a bajsza alatt, hogy nincs pénze szerelőre, de Furcsaszemű nem ismeri ezen szavak értelmét, ezért mondja, hogy akkor inkább csak adja oda neki a pénzt, amit a vásárlásra szánt, majd ő elmegy a Borival, addig pedig a mama oldja meg a kocsi problémát. Nyilván ilyenkor csak a Sildes segítsége jöhet szóba, aki egy olyan rendes gyerek, Bori gyorsan oda is hívja Hanna nagy örömére, aki még mindig a múltkori miatt duzzog, hogy ez a szemét hogyan volt képes arra, hogy őt így kihasználja.

08.jpg

Az teljesen mindegy, hogy ő ajánlotta fel magát és szabta meg a feltételeket, mert mindenről a Sildes tehet! Hamarosan meg is érkezik, és országos premierben lehet részünk, amikor is végre SAPKA NÉLKÜL láthatjuk teljes pompájában a srácot. Gyorsan megjavítja a kocsit, majd felmegy mosakodni, mely látvány teljesen beindítja Hannamamát, tudtunkra adva, hogy a múltkor megérzett szexuális feszültség feloldására már csak alig kell aludni pár részt, nekem pedig teljesen elmegy az étvágyam. Márcselló nagy monológot ad elő Anikónak, hogy neki nincs szüksége szerződésre, mert a művészvilágban már rég túlléptek holmi írott fecniken és megvan a közös bizalom, bezzeg a popszakmában. Marcika amióta művésszé vált, folyamatosan sapkában van, ezzel szimbolizálva a felsőbbrendű intellektusát. A szimbolban Kristóf és Karmi ismét összefutnak, és a csaj pofonnal jutalmazza Tudjukkit a tegnapi performanszért, közben az ott kolbászoló Profi is közbelép, mert nem engedheti, hogy egy részeg senkiházi oltsa a húgát, szó szót követ és Profi behúz egyet Kristófnak, aki akkora puhapöcs, hogy a mentő viszi el a helyszínről.

09.jpg

Vajon lesz megint következmények nélküli fantom önfeljelentés? Közben Márcselló előadja, hogy mennyire fáradt és, hogy reméli, hogy Anikó már alszik, mert ő nála szeretne pihenni, de nincs kedve beszélni vele, tiszta hostel érzés, már csak a bohóc ruha hiányzik a bőröndből. Nyilván ezt már Anikó sem tűri, ezért gyorsan hazazavarja a nagy alkotót. És végre eljutottunk a hét utolsó részéhez, amit egy rémült Laller nyit, aki az udvaron furcsa, földöntúli hangokat hall. Persze senki nem hisz neki, ezért egyedül indul idegenvadászatra, közben pedig gyilkossággal gyanúsítja meg az egyik szomszédját, mert az meg minek járkál az udvaron egy nagy feltekert szőnyeggel. Rövid intermezzo a háciendán, ismét nincs kaja otthon. A fiataloknál Hanna megint nem megy iskolába, de most állítólag legálisan hiányzik, mert kaptak iskolai feladatot. Nagyon hitelesnek tűnik, egyértelmű, hogy a házifeladatot iskolai időben otthon kell csinálni. A két jóbarát, Hanna és Bori, meg is találják a tökéletes célpontot a házifeladathoz, elmennek egy kosárcsapatot zaklatni edzés közben. Ott az egyik sráccal a kelleténél is jobban összemelegszik Borika, aki ezután hirtelen beteget jelent, és Hannát inkább elküldi a boltba cuccokért.

10.jpg

Karesz arra ér haza, hogy Bori az ő lakásában enyeleg valami ismeretlen kosarassal, tehát igazából akút farokhiányban szenvedett. Mivel Karesz nem hajlandó elmenni otthonról, még ha csak 20 percről is van szó, ezért a párocska inkább Hanna szobájába vonul. Karesz ezt rezignáltan tudomásul veszi, és büntetésként belengeti, hogy akkor ő addig külföldre fog telefonálgatni Bori telefonjával, nagyon kemény a srác, ennél már csak az lenne durvább, ha megváltoztatná az angry birds rekordokat és törölne pár smst. Hazaérvén Hanna megrökönyödve fogadja eme erkölcsi fertő látványát és csúnyán kioktatja a könnyűvérű Borikát, hogy bezzeg az én időmben.. Az álomhajón egy csajos estet rendeznek, ahol Lófejet megkörnyékezi egy leszbikus, akit bosszúból Kristóf előtt jól lesmárol, sajnos nem tudom mit is szeretett volna ezzel bizonyítani, de nagyon szánalmas sikeredett a jelenet gülüszemestűl és vigyorgó fejjel együtt. Közben Laller megtalálja a furcsa hangok forrását, ami egy kukák közt kommandóst játszó kismalac.

11.jpg

Először gyökerek és görények, aztán patkány, most meg egy malac, kemény hely ez a második kerület, durvább, mint a farm, ahol élünk, pedig én is a közelben lakom, és gyökereket leszámítva, ennyi állattal ilyen rövid időn belül még nem volt dolgom. Laller nagyon örül az élő szalonnának, hiszen ez a szerencse jele, otthon gyorsan el is rejti a húsárút a malac elől, illetve a malacot a többiek elől, hiszen amilyen éhenkórászok, a végén még felzabálják szegénykét. Csak hogy érezzük mekkora szerencsét hoz egy ilyen malac, rögtön csörög is Laller telefonja, a vonal túlsó végén Berényi, aki ki tudja milyen indíttatásból, de hajlandó adni egy utolsó utáni utáni utáni lehetőséget Lallernak, és ezzel pontot is teszünk eme csonkaszereplős hétnek a végére.

24 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

p.o.p 2013.12.18. 18:51:52

"a farm ahol élünk" :))))) és tényleg:))

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.18. 19:18:46

Egész pofás kis összefoglalóra valót sikerült összegereblyézned az érdektelen történésekből. Kiscucu képéért plusz kredit jár.

Zirowe 2013.12.18. 20:31:58

Profi még a végén minden egyes szereplőt felpofoz.
Nagyon helyes! :D

p.o.p 2013.12.19. 11:38:28

Kiscucut én már kezdem sajnálni ahogy rángatják szerencsétlent ide oda. Tökre félhet...

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.19. 19:20:15

@p.o.p: Szegény, és még lalipop koncertre is elcibálták.
És az is milyen már, hogy az a balfa..bocs balfék csak úgy felkapja, elrabolja és még örülnek is neki. A gazdái is. Ehhh rosszul vagyok ettől a figurától.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.19. 20:05:48

Valahogy be kellene vennünk állandó panelként a hozzászólásainkba és magába a HV-ba is "bár fikció, de" és azt is hogy "primkó legalja népség vagyok, hogy ezt a hányást nézem" mondatokat.
(Csak elolvastam a commetcom vonatkozó posztjára érkezett hozzászólásokat)

Eddig azt hittem, Defiance is létezik. Kiábrándultam.

Zirowe 2013.12.19. 20:12:10

@aggyistenbiri: én csak 25x kérdőjelezem meg magamban, hogy minek nézem még ezt a fost. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.19. 20:16:46

@Zirowe: Te vagy mindannyiunk közül a legrosszabb, mert még írsz is róla! :)

Zirowe 2013.12.19. 20:18:25

@aggyistenbiri: ja, mert ha úgy vesszük, 3x kell végigpörgetnem egy részt, 1x simán, 1x írás közben, 1x képvadászathoz.
Fertő! :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.19. 20:28:35

@Zirowe: Mondom, te vagy mind közül a legrosszabb. Az Egy Mindenek Felett.
(Fogadjunk, Szauron sincs. Majd megkérdezem az okosoktól.)

p.o.p 2013.12.20. 12:50:25

már most szólok, hogy Lali "dalát" tuti h ki fogja emelni az ertéel a sorozatból, majd csinálnak belőle klipet és megy Lali haknizni, ezt már látom lelki szemeim előtt...

Pácsó Ármándó 2013.12.20. 16:09:47

@p.o.p: Be kellene linkelned a hv. végére azt a zajt, most ez nagyon menő :-)

p.o.p 2013.12.20. 18:38:49

St. Pácsó Ármándó: jelentem nyomoztam. a youtube-on még nincs fent hivatalos verzió, viszont vannak "jobbnál jobb"minőségű feltöltések, ezek közül a legtöbb kattintás egy nagyon rossz minőségű felvételre volt 38.000 körül.

De itt egy jobb felvétel:

www.youtube.com/watch?v=H8JPY1ZOjT8

p.o.p 2013.12.20. 18:40:32

a gangam sytle, meg a kis grofók világában ez is fel fog futni, az fix

Pácsó Ármándó 2013.12.20. 19:02:35

@p.o.p: Fülbemászó dallam és a szöveg is epic :-D

Zirowe 2013.12.20. 19:06:50

@St. Pácsó Ármándó: azért az "itt jön csóró Lali" sláger is odabasz. :D

Pácsó Ármándó 2013.12.20. 19:25:55

@Zirowe: Azt majd karácsonykor hallgatom meg 1x. Fő a mértékletes életvitel. Éjjel-nappal. Budapesten is :-)

wakondok 2013.12.21. 17:55:33

ÉÉÉÉÉÉÉÉS, igen, Slides meghágja Hannamamát!!!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.21. 19:56:08

@wakondok: Várható volt. :)

De mit csinált megint Rita?! És milyen sokára fogjuk megtudni?!

Zirowe 2013.12.21. 20:23:27

Azért az elgondolkodtató, hogy szandika november elején a valóságban már disszidált, itt meg még vígan "karacsonyozik".
Ezt vajon mikor vették fel, szeptember végén?

Mert nagyon reális, hogy "december végén" pólóban flangálnak az utcán..

wakondok 2013.12.22. 11:31:52

@Zirowe: és az is rém reális, hogy ad hoc jelleggel csinálnak egy karácsonyi összeröffenést, de mindenki be tudta szerezni a másiknak szánt ajándékot

Zirowe 2013.12.22. 11:39:29

@wakondok: vagy az, hogy 24-én délelőtt kéretlenül becsöngetnek máshoz, hogy "bocsi, nem zavarunk, hadd süssünk már nálatok!", vagy az, hogy a fény utcai piac helyett elmennek a vásárcsarnokba, és még sorolhatnám! :D

wakondok 2013.12.22. 19:02:37

kedvencem Kancafejű Zsófika vehemens vegetarianizmusa, ne csapjuk fejbe a halat, mert jaj, de az nem zavarja, hogy a szülei egy vágóhíd tulajdonosaiként tömték zsetonnal

Pácsó Ármándó 2013.12.23. 02:27:04

@wakondok: Először vemhesnek olvastam a vehemenst :-)
süti beállítások módosítása