Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest - 128 - Rita elhúzza a csíkot

2013. október 02. 17:00 - pabblo

Úgy látom a rendezőknek szépen lassan kezd leesni a húszfillér, hogy oké, hogy mindenki egy link és nagyjából senki sem dolgozik, de már a tinik sem hiszik el, hogy nulla munkából így meg lehet élni Budapesten. Bár a franc tudja, Németh Kristófról is csont nélkül elhitte anno a postás néni, hogy ő Kertész Géza, a telefonszámlát meg a hamis pénzből akarja befizetni. De ez nem a BK, hanem a rideg valóság – höhö. Próbálom elképzelni, hogy a kreatívok agya kattog, és mikor már azt hinnéd, hogy a Laller lovis pénze után nem lesz nagyobb hülyeség, akkor kiderül, hogy de: kapaszkodjatok baszki, Redzsi örökölt egy kávézót, mert olyat csak úgy örököl az ember. Laller meg kis híján elkapta azt a trippert, amit még Kristóf adott át Lófejnek az első forgatások alkalmával, de nem, kiderült: csak szopatja a lyányt – ha már nem ment szó szerint, akkor majd átvitt értelemben. Minden esetre a lelkileg lenullázott Zsófika bosszúra készül, a nyakamat rá, hogy azt kamuzza majd, hogy terhes.

130930_bp01.jpg

Nem, mégsem, még szerencse, hogy nem tettem rá a nyakamat. Mondjuk az ő poénjuk se rossz, csak kevesebb ideig tart: szóval kitalálta Gaben, hogy szavazzák ki Lallert a villából Lófej megerőszakolása miatt, mert hogy azért itatta le ugye, hogy meg tudja fektetni a csajt. Persze Pumuklifej védekezik, hogy de hát nem is, de ez nem mentség, mennie kell(....)ene, de végül csak feloldják. Ha jól veszem le a helyzetet, most először buliznak csak azért, mert valaki nem dugott meg valakit. Bravó! Ja, és úgy egyébként Joe a buli közepén beközölte Ritának, hogy másnap húznia kell a vérbe, Lallerről pedig kiderül, hogy – egyem a szívég – még senkit se sikerült megfektetnie. Jön is a tiniknek szóló rész, Redzsi és Lófej mantrázzák, hogy nem a szex a legfontosabb dolog az életben. Épp csak a kamerába nem mondják bele célzottan.

130930_bp01.jpg

Elröpült az este, kibulizták magukat a fiatalok, Redzsi Lallert nyugtatgatja, aki tegnap este óta még mindig szűz. Gaben és Anita is előbújnak a kéjlakból, a csaj már rögtön tudja is, hogy van egy barátnője, aki pont az olyanokra bukik, mint Pumuklifej. Lefordítom: több haja legyen mint esze, és lehetőleg ne legyen szifiliszes. Laller a fejébe veszi, hogy bebizonyítja, volt már dolga nővel. Vagyis hát izé, hogy nem szűz, a többiről nem nyilatkozott. Belőle kinézem, hogy egy kővel vesztette el, vagy ilyesmi. Rejtélyes intermezzo: Hanna suliba rohanva majdnem fellök egy tagot, akiről kiderült, hogy Petinek hívják, Bori tesója és csak a kulcsot hozta neki, meg egy üzenetet, hogy suli után takarodjon hazafelé.

130930_bp01.jpg

Laller nagyon rajta van a bizonyítás-buszon, elő is rángat egy inkább alacsony, mint magas lányt, akiben Líviát köszönthetjük. Próbálja rábírni, hogy mondja el, már keféltek, de kiderül, az inkább maszat volt mint szexuális együttlét. Summázzuk: technikailag nem, minden más tekintetben szűz a Lali. A bajban Tinára sem lehet számítani, mert hiába kéri, nem akar vele lefeküdni mindenki előtt.

130930_bp01.jpg

Joe veri ki a biztosítékot Ritánál azzal, hogy a leendő új lakónak mutogatja a csaj szobáját. Rita azzal a mondattal jön, amit ebben a sorozatban még egyszer sem értettem meg: „húzzál kifelé, ez még az én szobám". Könyörgöm anya, ő a főbérlő, ha akarna, simán kibaszhatna mint macskát szarni, és egy szabad sem lehetne. Kösziii. Hannácska közben örömködik, hogy milyen jól sikerült a doga, a tanár pedig végig őt stírölte. Felkéredzkedik Borihoz, hogy hadd tanuljon ott, de a csaj visszakozik, mert a bátyja állítólag olyan katonás, hogy még a szar is vigyázban áll benne. Karesz azonban menti a helyzetet, Bori meg annyira utálja, hogy inkább mégis csak felhívja magához Hannát, pedig a bátyus biztos balhézik majd.

130930_bp01.jpg

Éééééés igen, ez a pillanat is eljött végre: Rita búcsúzkodik a többiektől. Pontosabban nem, inkább leoszt mindenkit, hogy heló, nem is tudjátok, mi az a barátság, meg egyébként is kapja be mindenki. Végül durcásan vágja a földhöz a kulcsot és angolosan távozik, reméljük jó hosszú időre. Boriék közben megérkeztek a fain kis lakásba, anyuka meg Peti is otthon van, de Péterünk suttyóbb, mint egy V8-as dízelmotor. Mi? Süti van, meg osztás, hogy merre jártál eddig, mit csináltál, leckéd kész van-e, megint itt a kis kalapos, miegymás. Amúgy tök jó lenne egy ilyen szereplő, ha nem úgy öltözködne, mint egy átlagos hülyegyerek.

130930_bp01.jpg

Marcinak hála most már Dia is tud arról, hogy Laller szűz, aki persze tagadja, meg hát neki nem kell segítség, tud ő magának ostor végére valót szerezni. Pumuklifej betolja a nap poénját is, amikor a csaj felajánlja, hogy összehozza egy szingli barátnőjével. „Nyilván azért szingli, mert egy szar, és nem kellett senkinek, azért van egyedül." Zse-ni-á-lis. Dia nem hagyja annyiban a dolgot, meg is mutatja Lallernek a képet, aki örül, mert a csaj elvileg jól néz ki, úgyhogy mégis csak lehet, hogy lesz valami gyömösz estére.

130930_bp01.jpg

Hanna mondja fel a faj fogalmát nagyjából pontosan, a szaporodásról meg rögtön beugrik neki, hogy este el kéne menni bulizni egyet. Persze mehetnek, de Péterünk is menni akar, aminek Hanna örül, mert szerinte egész jól néz ki az a srác, akiről bő tíz perce még azt gondolta, egy suttyó. Laller közben szervezi a randit: Gabenék pizzázója lesz a hely, hozott is bort, de amúgy le van égve, úgyhogy Gábornak kell kihúznia a szarból. Már megint. Megérkezik Vera, akitől Laller szeme azonnal orgazmust kap, kíváncsi vagyok, mi lesz a vége. Bár sejtem :)

130930_bp01.jpg

Boriék megérkeznek a helyre, ahol feltűnően csak pasik vannak. Peti rögtön beleköp a levesükbe, mert nem hagyja a lányokat rozé fröccsöt inni, helyette csak kólát kér nekik. Mondjuk valószínűleg ezzel mentette meg a helyet egy frankó kis NAV-os razziától, mert ha a két 17 éves csajt kiszolgálják, már húzhatják is le a rolót. Bori ráadásul 14-nek is alig néz ki. Hanna meg mindenáron ki akarja csalogatni Péterünkből a rosszabbik énjét.

130930_bp01.jpg

Ritát visszavették dolgozni, aminek kifejezetten örül, mert Endre bácsihoz épp nem tudott menni lakni, ő ugyanis a lányával békül. Trixit próbálja befűzni, hogy hadd aludjon nála pár napig, de a csaj nagyon hárít, és kiderül, oka is van rá. Valamit nagyon takargatni akar, mert vannak olyan dolgok, amiket senkit sem tudhat meg róla. Lehet, hogy hermafordítva? Lallerék közben már letolták a vacsorát, Pumuklifej meg mindenáron egy kis desszertet akar, és desszert alatt természetesen egy kiadós dugást ért a csaj lakásán. Vera köszöni, de inkább nem, és angolosan vátozik.

130930_bp01.jpg

Boriékra menet közben két srác is rámozdul, de még szerencse, hogy ott van Peti, és mindkettőnek egy alapos testi fenyítést ígér be, ha nem kotródnak odébb. Bori persze idegbe rántja magát, és egy hangos „nem vagy az apám" felkiáltással lelécel. Hanna kiosztja a srácot, majd nyomás a csaj után. Rita egy kanapén próbál elaludni, aminek Ádám baromira nem örülne, ha kiderülne. Trixi akaratgyengesége kicsúcsosodik: inkább menjen hozzá Rita, csak Ádám ki ne rúgja.

130930_bp01.jpg

Bori közben hazaért, úgyhogy Petya most Hannát pesztrálja, aki persze lányos zavarában nem is tudja, mit mondjon, mert ez a Peti gyerek olyan szép, hogy olyat még nem hordott a hátán a Föld. Karesz vonja kérdőre a kiscsajt, nyilván nem féltékenységből. Trixi is hazaért Ritával, egyelőre semmi extra, de végül kicsúcsosodik a probléma: kiderül, Trixinek van egy olyan ötéves forma kislánya, akit egyedül nevel, mert az apjáról jobb nem is beszélni. De persze Rita ne mondja el senkinek, főleg Ádámnak ne, mert akkor repülne a munkahelyről. Már sejtem, mi lesz a zsarolási potenciál Rita kezében.

88 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.02. 18:27:46

Pont ez jutott nekem is az eszembe: amint egyszer összecsörtézik Trixivel, Rita elő fogja húzni a gyerek-kártyát.
A Lali-szálon háborogtam, éppen pár résszel ezelőtt okosítottak ki bennünket, hogy nem szabad inni (annyit), és amit, mert szegény Anikó is majdnem hogy végezte. Elvártam volna, hogy kicsit jobban megszorongassák azt a lehetetlen alakot. pfff.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.02. 21:36:08

Pabblo, Kucsma, Pörkölt. Bármelyikőtök is, de a mai részről írjon HV-t légyszi.
Végig füttyögtem, végig szotyiztam.
Előre is köszöni a B Közép.

bukott madonna két nagy didivel 2013.10.03. 10:38:54

@aggyistenbiri: Szia! :)
nem mindig tudom nézni, most egy ideje nem láttam, de jól látom a fenti képen lófej és laller egy ágyban? megvoltak egymásnak????? ha igen...
NE MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D

bukott madonna két nagy didivel 2013.10.03. 10:42:16

@bukott madonna két nagy didivel:
Jah, tudom olvassak mielőtt kérdezek. :) csak úgy megörültem, hogy végre van hv.

Ritának miért kell mennie mit csinált?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.03. 17:39:11

@bukott madonna két nagy didivel: Szevasz, Cicis!
Úgy emlékszem azért kellett távoznia (2 hónap haladék után), mert beköpte Kristófnak Zsófi félrelépését, emiatt szakítottak, és Zsófi nagyon sírt napokig. Ezen mindenki felháborodott, így kiszavazták. (ha rosszul emlékszem és mégsem emiatt, akkor majd az okosok elmondják a frankót)

Örülök, hogy Lalleromnak semmi baja nem lett a leitatós-kamuszexes eset miatt, ugyanezen társaság marha viccesnek tartotta.
Arányérzék. Az.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.03. 23:32:54

Mai rész? "Gyertek, ez itt a fürdőszoba" "uuuuu áááááá uuuuu" És mint a ketrecből szabadult majmok.
És nem, nem én vagyok a hülye, hogy ezt nézem, hanem az, aki ezt képes eljátszatni, és ráadásul van, aki ezt meg is teszi.
Oké, hülye vagyok én is mégis, mert nézem.
Kérem szépen vissza az Éden Hotelt.

Kikirikri 2013.10.04. 09:05:46

@aggyistenbiri:
Régi szép idők. Éden...

Rita azért lett kirúgva, mert nekrofil vágyait Zsófi apján élte ki, hogy szétrobbantsa a családot.
Azt hiszem,ez volt a végső lökés.

bukott madonna két nagy didivel 2013.10.04. 10:08:23

@aggyistenbiri:
hát aggy isten biri! :) helló!

Mondd nem írnál hv-kat az ÉNB-ről? szerintem nagyon menne neked! és különben is... úgyis nézed :D
Tetszik a humorod!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.04. 19:08:59

Nem írnék :D Csak Komment-Huszár OKJ-s képzettségem van, bocsi.
Meg nagyon érzékeny lelkem is van (nem röhög!) és nem szeretném, ha nyilvánosan szézcincálnának az olvasótársaim, mert az már nem olyan jó buli nekem.

Pácsó Ármándó 2013.10.04. 19:20:10

@aggyistenbiri: Csak nem gondolod, hogy lenne ilyen elvetemült olvasótársad?!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.04. 19:32:59

@Pácsó Ármándó: De pedig de. Lenne. És te lennél mind közül a legelvetemültebb!

Igazából azért vagyok most ilyen aktív, mert annyira fergeteges sztorik mennek a héten, hogy egyszerűen muszáj követni.
Jaj, annyira izgulok, hogy mikor és milyen hv fog majd ezekből születni. Nagyon dobog a szívem.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.04. 21:51:50

@bukott madonna két nagy didivel: @Kikirikri: @Mildi_Bp: És mi lenne, ha szép kényelmesen elkommentelgetnénk az eseményeket addig is, amíg megkapjuk az új betevő HV-nkat, hogy befogjuk a bécsi kapu szánkat, heee?
Kezdjem? Na jó. Lábat felrakni asztalra, pláne ha étkezős, az nagyon csúnya dolog. Redzsi nagyon jól játszotta el a makonya részeget, de mitől lett váratlanul ilyen hisztis karakter? Laliról írjon más.

Miss Horror 2013.10.06. 18:40:13

@aggyistenbiri:
Szeretném elárulni, hogy ez RTLnél úgy megy, hogy elmész a "kásztingra", ott felveszik amit csinálsz és bekerülsz egy adatbázisba. Ha kerül egy olyan szerep amire jó lennél, felhívnak, újra elmész "kásztingra", újra eljátszod amit kell, de még mindig nem tudsz semmit, majd ha sikerül aláíratnak veled egy szerződést és ott a forgatási helyszínen derül ki, h pontosan mit kell csinálnod. Persze mondhatod, h addig nem írsz alá szerződést, amíg nem mondanak el mindent, de akkor köszönik szépen és viszlát. És az egyik punk csajjal együtt voltam "kásztingon" és ő elmondta, h kirakta otthonról az alkesz faterja és ha nem kapja meg a melót akkor mehet utcára. Egyébként az életben egy frankó tiptop kis csaj, magassarkúban, csinos ruhában, kedves volt és csöndes. Szerintem ne ítélj meg senkit, az alapján, h mit kell játszania egy tv-műsorban, mert nem tudhatod, milyen a háttere. Nekem egyébként a karakterek szimpatikusak, nem ártott már egy kis pofátlanság abba az albiba, mert Zsófika nyivákolásától, meg Rita állandó hisztijétől már fájt a fejem.

tengeritehen 2013.10.07. 20:21:35

A vöri adókedvezményt kap, ha azt a három mentálisan halott egysejtűt sétáltatja?!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.08. 11:35:07

@Miss Horror: Szia! Hidd el, itt a nagy többség tisztában van azzal, mit jelent és hogyan is működik a casting. És hidd el, mi itt a karaktereket ÉS a sztorikat beszéljük ki, azaz jobbára azokat, akik írják. Nem pedig azokat akik megformálják őket. :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.08. 12:05:05

@Miss Horror: Láttál már horror filmet. Többségünk úgy nézi, hogy cöccög meg csattog, hogy "ne menj be te Lány éjszaka a töksötét malacfeldolgozó vágóüzembe egyedül, mert téged is feldarabol a láncfűrészes, te buta!" És mégis bemegy az "ostobája". Na például ott sem a színésznő észbeli kapacitását bíráljuk.
Remélem, így már érthetőbb a viselkedésem, és hiszel nekem, hogy nem az alapján ítélek meg senkit, amilyen szerepet kapott. Kibékülünk, na? :)

bukott madonna két nagy didivel 2013.10.08. 12:24:17

@aggyistenbiri:

én Laller esetében nem esküdnék erre :D vagy tényleg kurva jó színész :)

bukott madonna két nagy didivel 2013.10.08. 12:26:38

@aggyistenbiri:
Szia! :)
tudsz valamit mesélni a hétfőiről? láttad?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.08. 12:30:23

@bukott madonna két nagy didivel: Laller más tészta, ő külön halmazban van :)
Láttam, de nem mesélek, mert az már HV lenne,és láttad mit kap az ember lánya csak kommentelés miatt is :)))))

bukott madonna két nagy didivel 2013.10.08. 12:37:28

@aggyistenbiri:
ütődött kommentelők mindig lesznek, ne velük foglalkozz, hanem velem! :)

lécci lécci valamit nah! :DD

tudom már vegyél fel egy másik nick nevet és akkor nem fogja tudni senki, hogy te te vagy! :DDD

Miss Horror 2013.10.08. 12:39:20

@aggyistenbiri:

Csak emiatt a mondatod miatt írtam, azt amit:
"És nem, nem én vagyok a hülye, hogy ezt nézem, hanem az, aki ezt képes eljátszatni, és ráadásul van, aki ezt meg is teszi. "
Ez szerintem nem a karakterre szólt :)
Egyáltalán nem haragszom, szerintem teljesen kultúráltan meg tudtuk beszélni én úgy érzem :) Végre egy normális blog, ahol nem csak a mocskolódás megy :) Élmény a hozzászólásokat is olvasni. Remélem, Te sem vetted csesztetésnek, amit írtam, egyáltalán nem az volt a célom, persze ez írott formában mindenkinek máshogy jöhet le. Én csak a tapasztalatomat írtam.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.08. 12:49:39

@Miss Horror: Annak a mondatomnak volt folytatása is! :) meg hosszú-hosszú előzménye is más részek alatt. Kiragadni nem ér :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.08. 15:12:05

@bukott madonna két nagy didivel: Te, azt olvastad, amit még délelőtt írt Sixx a napi hogyvolt teamek széteséséről? Be vagyok tojva.

bukott madonna két nagy didivel 2013.10.08. 15:23:38

@aggyistenbiri:

nem, de mindjárt megnézem.

(ui: ne légy betojva, szuperül menne, amúgy meg kipi...hatod a nem kívánatos kommenteket! sixx is mindig ezt teszi, szól, azután töröl) :)

bukott madonna két nagy didivel 2013.10.08. 15:26:35

@aggyistenbiri:

nem találom,pffffff.. lehet ezt is el kell mesélned :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.08. 15:30:29

@bukott madonna két nagy didivel: félreértesz, Cicis! Úgy néz ki, a napi hv íróknak nincs már ránk idejük, ezért nem kapjuk meg a füttyögtetős ciccegtetős adagunkat majd a jövőben. Jaj. Arra a sorsra jutottunk, mint a Barátok Köztös csapat.
Én már felkötöttem a fekete fejkendőmet, az 59 darab fekete alsószoknyámat, rajzoltam ráncokat is, és jajveszékelek.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.08. 15:34:37

Nézd, sütöttem Neked galambot, nyisd ki a szádat:)
"az van, hogy napi sorozatra nagyon nehéz írót szerezni, mert egy ember nem tudja elvállalni, csak ha olyan kivételesen megszállott, mint a Hajni volt a való világ alatt - a teamek meg szétesnek idővel mint ahogy a budapest éjjel nappal is. nem elfelejtkezés van, író nincs. ha akarjátok írni, várom a próbákat, meglátjuk. "

hogyvolt.blog.hu/2013/09/03/szolgalati_kozlemeny_irjon_hogyvoltot_on_426#comments

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.08. 17:42:13

@bukott madonna két nagy didivel: Mi lenne, ha együtt lóbálnánk-ringatnánk a 2*56 fekete alsószoknyánkat, és csóválnánk a fekete kendős fejünket, és jajongatnánk? Szerinted írnának nekünk hogyvoltot? hmmm? @tengeritehen @Mildi_Bp: De Ti is gyertek! az már 4*56 fekete szoknya. Tényező.

Pácsó Ármándó 2013.10.08. 17:51:18

@aggyistenbiri: Mi lett 3db fekete alsó szoknyáddal? (59-3=56)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.08. 18:00:43

@Pácsó Ármándó: Ráadtam az aranyhalra.Kérte, ő is tiltakozik, nem mondhattam neki nemet. Szerintem te is megtetted volna.

Pácsó Ármándó 2013.10.08. 18:07:52

@aggyistenbiri: Az aranyhal is ebben a "Budapesti éjjeli a nappaliban" sorozatban van?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.08. 18:12:00

Nem, ez a Geordie Shore aranyhal, tőle tanulok helyesen írni.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.08. 18:13:16

@Pácsó Ármándó: Van még szoknya, kérsz? Idáig hallom a hangodban az aggódást.

Pácsó Ármándó 2013.10.08. 18:14:01

@aggyistenbiri: A legalsót. De benne legyél! :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.08. 18:18:26

@Pácsó Ármándó: Napok óta 41 fokos betegségem van fekete kiütésekkel, állítólag fertőző. De persze, benne leszek.

Pácsó Ármándó 2013.10.08. 18:28:02

@aggyistenbiri: Ne ijedj meg, nem kiütés csak fog az alsószoknyád. A 41 fok azért van mert rossz helyre dugtad. De segítek, tudod.
Amúgy szerintem vállalj be egy próba hogyvoltot ebben az izé sorozatban. Ha ezen múlik, megígérem, hogy el sem fogom olvasni! Ha valaki kritizál majd lemancsoljuk! Na?!

bukott madonna két nagy didivel 2013.10.08. 18:34:12

@aggyistenbiri:

Te Biri!Mondtam mostan a Jóskának, hogy neked köll ezetetet írnod, mert istenáldotta jegy humorod vá.
Nem szoknyákut köll huzogannyi Biri Te, höh. Jóska mondta, hogy míg xfakturt is nyerhöccc, ne te má ez hüjjje, józsi az másik műfaj!!!! ááááá megint bebacott. én meg itt irrrogatttok, oszt odaég a csirbém.

Biri!! irgyá hv-t. mi meg ezt szavazzuk mög itten lah.

@Pácsó Ármándó: szavazol velem, hogy irjon? :DDDD

Biri le leszel nyomva és írnod kell!!!! :DDDDDDDDD

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.08. 18:35:53

@Pácsó Ármándó: :DDDDDDDDDDDD Mint a sikló, nem tudok rajtad fogást találni!
Utállak.
Nem írok, semmi érzékem hozzá. Te már írtál Grimmet, ez is menni fog.

Pácsó Ármándó 2013.10.08. 18:36:47

@bukott madonna két nagy didivel: Simán. Gyerekkorában rengeteget írt, még díjat is nyert vele!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.08. 18:40:18

@bukott madonna két nagy didivel: Üljél rá a szádra, nem úgy van az, én már kitaláltam. Elmegyünk és visszajönnek azok.

bukott madonna két nagy didivel 2013.10.08. 18:45:13

@aggyistenbiri:

bakker tényleg leégett a csirke :DD

Figyi egy próbát megér, aki ilyen humorosan tudd kommentelni az hv-t is tud írni, figyi, ha gondolod küldd el előtte nekem átolvasom és megmondom, hogy jó-e vagy nem, persze ha bízol bennem. :D

bukott madonna két nagy didivel 2013.10.08. 18:46:29

@aggyistenbiri:

jah és nem ülök a számra bibiííííííííííííí :P

bukott madonna két nagy didivel 2013.10.08. 18:47:26

@bukott madonna két nagy didivel:

sok(k) volt a figyi. bocsi, szőke is vagyok nem csak cicis... :)

Pácsó Ármándó 2013.10.08. 18:53:43

@bukott madonna két nagy didivel: 'Allo! 'Allo! Mellesleg (érted hö, mellesleg!) aki csaj létére bevállal egy ilyen nicknevet, az már nem elveszett ember :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.08. 18:54:52

@bukott madonna két nagy didivel: Tényleg nem. Nagyon lemélyítettem a hangom. Szigorúra, hátha komolyan veszel. Nem.
Mondom, szigorúan! (meglibbentettem a fekete szoknyákat, nyakat is elmetélnek, ha pörögni kezdenek, az pedig már másik sorozat)

bukott madonna két nagy didivel 2013.10.09. 09:51:39

@Pácsó Ármándó:

mellesleg értem :D
(imádom a 'Allo! 'Allo!-t!!!!!!) :)

@aggyistenbiri: :(((( kár, tegnap se láttam.(betojtam a lemélyített hangodtól) :)
bakker lehet kénytelen leszek nézni és írni. a neten meg lehetnézni a részeket nem tudjátok? (hülyéket kérdezek a neten mindent lehet!) :DD

Zirowe 2013.10.15. 12:50:48

Srácok, majdnem kész van a tegnapi részről írt hogyvoltom, de lenne két kérdésem.
1. hanyadik rész volt? :D
2. kinek kell küldenem?

Zirowe 2013.10.15. 14:48:40

@aggyistenbiri: igen, köszi, közben én már írtam fb-n és c blogon is a kapcsolat fülön, jött is válasz, aztán arra a googlegroups címre válaszolva küldtem el az írást a képekkel, remélem jó lesz.

Nem írtam még ilyet, elég terebélyes lett, 4 oldal.

Zirowe 2013.10.15. 14:52:44

@aggyistenbiri: ja most látom a követelményeket, max 10 000 karakter hosszú anyagot, elküldeni nekünk, KÉPEK NÉLKÜL.

Ehhez képest lett szóköz nélkül 10134, szóközzel 11949+csatoltam 12 képet, illetve nem arra a címre küldtem ami a szolgálati közleményben van. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.15. 15:11:14

@Zirowe: Ebből mi lesz?! :DDD remélem HV, itt! Fenem a fogam.

Zirowe 2013.10.15. 15:12:44

@aggyistenbiri: remélem én is. :)
Ha esetleg ki lesz rakva, meg a népek se oltják le annyira, akkor talán heti 1-2öt bevállalnék.

Mert egyszerűen hogyvolt nélkül nem lehet nézni ezt a f*s sorozatot. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.15. 15:16:32

@Zirowe: Részemről mostantól csuriban vagyok, marhára szurkolok neked!

bukott madonna két nagy didivel 2013.10.15. 17:51:43

@aggyistenbiri:

Szia Biri, vagyok, vagyok. Csak senki nem ír hv-t így nem írogatok :D

De most látom lenne jelentkező! szuper! :)
Hajrá!

bukott madonna két nagy didivel 2013.10.15. 17:52:39

@Zirowe:

Szia! kivonatold és úgy küldd el, ahogy Sixx-et ismerem nem fogja elolvasni :)

De én neked szurkolok és különben is én a vizilovakkal vagyok! :DDDDDDDDD

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.15. 17:56:18

@bukott madonna két nagy didivel: Ne már! És mi lesz CsetGézával? Betámadták és nem védted meg.

bukott madonna két nagy didivel 2013.10.15. 18:07:34

@aggyistenbiri:

:DD de amikor tudom védem!!! Most is próbáltam, de tényleg hiányzik Candy. Viszont tudom, hogy ez rengeteg meló és mindenki a saját idejéből csinálja, szóval tényleg nem ér ezért ekézni, igyekszem védeni ahogy tudom :DDD

nézted, amúgy?

bukott madonna két nagy didivel 2013.10.15. 18:09:30

@aggyistenbiri:

ÉNB-vel pedig totál elvesztem... van ott valami érdekes? Van Rezsónak új nője? Dia még Marcselló? meg egyébként is ki kivel van má? mostanság? :DDDDDDDDD

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.15. 18:17:51

@bukott madonna két nagy didivel: Csak fél szemmel/füllel nézem. Nálam most Anikó a főgonosz, de olyan hiteltelen. Nem kedvelem. Nem maradtál le semmiről.

bukott madonna két nagy didivel 2013.10.15. 18:27:12

@aggyistenbiri:

de már jó pár hete hónapja nem nagyon láttam... no nem mintha szegényebb lenne enélkül egy napom :D

Azért az tényleg érdekes és nem tudom mi a célja, hogy van egy két normális karakter azután átírják őket nőstény ördöggé, (csajok) meg ott van dzsó mondjuk hahhácskát nem bánom, hogy normálisabb lett én már agyon ütöttem volna Joe helyében. az tuti.
A forgatókönyvírók vagy kik azt hiszik ezzel dobják fel? A társasjátékot is elbacták, ha már itt tartunk :D áááá annyi megválaszolatlan kérdés. :DD

Nem a karakter pálfordulásától lesz jó egy ilyen szar vagy mondjuk a társasjáték.... de ott legalább színészek vannak. :)

kozi001 2013.10.16. 18:25:41

@aggyistenbiri:
Én meg a hullafejDiát nem kedvelem.
Ha nem akar dolgozni mehet vissza a pulthoz vagy a leszBoszi szeretőjéhez...

Kikirikri 2013.10.17. 15:51:18

Sziasztok.
Mit lehet tudni az új HV-s próbálkozóról?
Mikor teszik fel ide?

Zirowe 2013.10.17. 16:21:18

@Kikirikri: szerintem ha eddig nem rakták ki az írásom, már nem is fogják. :(

Kikirikri 2013.10.17. 21:40:07

@Zirowe: remek...
Kezdek le tenni arról, h valaha is lesz itt élet a kommenteken kívül. :S

Kikirikri 2013.10.17. 21:47:02

@Zirowe: vegul elküldted a kiírásnak megfelelően Sixxnek amúgy?

Zirowe 2013.10.18. 11:02:35

@Kikirikri: kedden mondta, hogy átment és majd megnézi.

Nem baj, lehet túlságosan is oltós volt az írás :D, de azért remélem majd vki más írni fog, mert például a tegnapi eseményeket sem lehet szó nélkül hagyni. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.19. 23:19:11

@Zirowe: majd jelentkezik, nyugi. @bukott madonna két nagy didivel: majd néha összefoglalom privátban, ha igényled.
@kozi001: helló-szia :D az egy dolog, de ne mond már, hogy Anikót még mindig imádod. Ne ábrándíts ki.

Zirowe 2013.10.20. 00:15:26

@Kikirikri: nehogy már szegény anikót ekézd. :D
Most gondolj bele, ott a bulldogképű fia, aki munkaerőként abszolút nulla, aztán ott a marci, aki meg állandóan le akarja kapni, közben meg mind a kettő arra kéri, hogy ne szóljon a másiknak.
Tiszta örültek háza. :D

Zirowe 2013.10.20. 00:16:04

A fia dia akart lenni. :)

hannamontanna 2013.10.25. 10:16:07

Na tegnap belenéztem.... ebbe is. Hát ekkora ökörséget. Hihetetlenül idegesítő! Mint egy ronda baleset. Elkapcsoltam, visszakapcsoltam. Nem hittem a szememnek. Elvileg azt hittem, hogy némi valóságalapja van, de hogy ilyen agyatlan népek vannak, azt alig akarom elhinni. Eddig Gábor és Szandi tűnt normálisnak, de hogy G a szerepe szerint is miért kéne hogy elviseljen egy ilyen agyatlan énképzavarost mint Laller, .....na mindegy. Meg ki ez a félbolond, jólápolt Fecó, meg ez az idegesítő szőke némber, akit nem vág szájba Joe? Hallod, ki írja a forgatókönyvet? Aki a BK történeteit? Sanszos. Ez egy szép nagy RTL-család lehet. Istenem, jön a tél, sötétedik korán, nem kell a kertben kotorászni, és nincs egy nézhető műsor. Még a végén olvasni fogok ...:-))))))))

bukott madonna két nagy didivel 2013.10.25. 13:24:53

@hannamontanna:

Olvasni sajna nem fogod tudni nincs jelentkező hv írásra.

Nem akarnál inkább írni? :D részemről epekedve várnék hv-kat erről a vacakról. Biri se akar hv-zni... :(
rémes, minden nap lemaradok valami fontosról ;) :DDDDD

hannamontanna 2013.10.25. 13:40:08

@bukott madonna két nagy didivel: Inkább olvasnám én is...:-))))) Néha érzek kényszert, hogy "de írnék egy pár keresetlen szót!!!!" de gyorsan elmúlik, mert mi van ha tévesztek egy vesszőt, vagy kis betűvel írom a nagybetűset, aztán kapok a nyelvészektől. Bírom én a kritikát csak nem szeretem..:-) mert ha valaki kocsmai verekedésbe kerül, előfordul, hogy pofán vágják..(direkt nem írtam, hogy aki k*vának áll, azt etc., ja mégis leírtam :-D - na meg időm sincs. Se megnézni, se leírni. Aprópénzre kell váltanom a tehetségemet....ó én szegény.

hannamontanna 2013.10.25. 13:43:39

..... amúgy szerintem azért nincs HV se erről, se a BK-ről, mert eret vágtak magukon az írók. Feltételezem. Ezt megnézni sokszor!!!!!! Vagy Dunába ugrottak, kiúsztak, és épp új személyiséget alkotnak maguknak egy okmányirodában.... csak ez lehet.

bukott madonna két nagy didivel 2013.10.25. 23:28:47

@hannamontanna:

bakker pedig akkora X van benned is meg azadjaistenbiriben is, hogy még.!!!! :DDD

Most komolyan, nyelvtanhülyéktőlnehaljatokbe......

olyat tudnátok rittyenteni, hogy még! :D

rendezzünk x faktor ennek is :D csajok lécccci :D

pácsó? mi a véleményed? :D

bukott madonna két nagy didivel 2013.10.25. 23:32:02

@hannamontanna:

amúgy sajna azért nincs hv, mert szerintem nincs ember aki követni tudja ezt, bk nem érdekel (vessetek a mókusok elé), az ÉNB annál inkább. :D, viszont követni nem tudom, mert minden más van esete... :)

Pácsó Ármándó 2013.10.26. 01:49:09

@bukott madonna két nagy didivel: Írjátok meg ketten/hárman együtt. Aztán a beszólókat csapatba nyomjátok le. Triviális! :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.26. 10:00:28

@bukott madonna két nagy didivel: @hannamontanna: @Pácsó Ármándó: Az a gondom, hogy 1-2 szereplő kárára irtó elfogult vagyok, és nem venném a lelkemre, ha megbántanám a rajongóikat. Az időhiány meg a másik...
Sajnálom, hogy feladták a fiúk, mert olyan fáintos események történnek mostanában, hogy csak na. Lalit továbbra is becsukatnám a társai közé a sárgaházba.

Dr. Ravic 2013.10.28. 23:48:00

Az a helyzet, hogy a legszimpatikusabb szereplőkből is lassan elmeroggyant, személyiségzavaros barmot készítenek.

hannamontanna 2013.10.29. 08:55:00

@Dr. Ravic: Mondom, dettó mint a BK-ban. Ez az Alexa a Címlaplányos "énvagyokalegjobb" Alexa?

Dr. Ravic 2013.10.29. 09:00:50

Nem tudom, hogy ki ez. Gondolom, hogy tele van belső értékekkel és méltatlan dolog arra gondolni, hogy nem.
süti beállítások módosítása