Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 110 – Mongoloidiában a gerontomóka a nyerő

2013. szeptember 04. 18:00 - marhapori

Közérdekű közleménnyel nyitunk, nehogy túlságosan megfeküdje a gyomrotokat az in medias res kezdés. Szóval az van, hogy újoncokat keresünk a Brigádba, így aki kedvet érez hozzá, hogy legálisan nézze a magyar televíziózás „legéletszagúbb” mocskát, az jelentkezzen, de izibe’! Ha az asszony baszogat, amiért stikában Éjjel-nappal Budapestet nézel, most itt a lehetőség, ne habozz, csatlakozz! Nem elég, hogy állandóan képben lehetsz, még kisebb hőssé is válsz, amiért megnézed mindenki más helyett, majd lehogyvoltozod az Éjjel-nappal Budapestet.

1.jpg

Anikó reggel a húst is kikaparja a szájüregéből fogmosás közben az idegtől, mert Márcselló egy cukinak szánt üzenetet vésett Diának a tükörre rúzzsal. Betoppan a címzett is, egyelőre nem is sejti, hogy egy bitang nagy lódarázs fészekbe lépett be a fürdőszoba ajtón keresztül, és egyenesen a királynővel néz farkasszemet. Anikó kiakad, amiért Dia bizonytalan magában, mer’ mégis hogyan képzeli, hogy nem tudja, örökké Márcsellóval akar-e élni. Az előbb még szerelmes voltál, most akkor ne baszakodj a pajtásommal, hé! – mondja a VV-ben edződött lány, Dia pedig kimenekül az ablakon. A villában Gabi próbálnál munkába rángatni Pumuklit, de neki fontosabb a reggeli regeneráció, mint a GDP-lapátolás, így főzicskézés helyett nézegeti az újságban a képregényt, és kakaót szürcsöl. Sokáig nem relaxálhat, az ajtót darabokra törve érkezik Tina, hogy Lallert is darabokra törje, amiért a pályázatra a Redzsivel közös művet küldte el emberünk. Lali fel se veszi, rohan Vörihez elújságolni a nagy hírt. Nem találja, így marad a magyarázkodás. Illetve maradna, mert Pumukli lazán rácsukja a bejárati ajtót Tinára, és táncikál tovább örömében.

2.jpg

Reggelre sem döbbent rá Karvaly, mit tett vele az előző nap a gina, hiszen szabadon hódolhat a gerontofíliának, ráadásul egy ilyen puccos kecóban csinálhatja a semmit! Endre bá’ munkába indul Rita meg a létező összes berendezési tárgyhot odadörgöli csontos popsiját. A darázs királynő még mindig fel tudna robbanni, Szandikának magyarázza a szitut, ő meg nyugtatgatná, mielőtt agyonszúr valakit. Azonban nem használ agyonstrapált idegeinek, amikor telefonon közli vele az egyik modell, hogy nincs Pesten, mert másnapra beszélték meg a randit. Dia lovagol be lovagi páncélban a háborús övezetbe – „van egy ötletem” – mondja, és megmenti Anikó nyomi kis életét. Laller csak odatalál az étterembe, de a paprikás krumpli receptje helyett leendő sztárkarrierjéről kezd mesélni főnökének. Gabi le se szarja, dolgozni küldené Pumuklit, aki viszont a földre bassza a kötényt, és RÁM VÁR A SHOWBIZNISZ felkiáltással lelécelt. Gyöngyi megkérdezi Gabitól, hogy neki csak ilyen mongoloid barátai vannak e, de az nem tudja, mit válaszoljon.

3.jpg

Dia giga ötlete szerint Marci lesz a modell, aki kisegíti Anikót, ő persze hajthatatlannak mutatkozik, de aztán eszébe jut, mennyi mindent meg kell majd tennie ezért Diának éjjel. Nem is értem, Márcselló miért ellenkezett, egészen előnyösen áll neki a női ruha. Nem is beszélve a magas sarkúról meg a sminkről. De legalább Dia lesz a pasija. Pumukli véletlenül találkozik Redzsivel, és csak úgy mellékesen említi neki, hogy „ja, igen, továbbjutottunk a buta versenyen”. Vörhenyes durván kiakad, biztosan csak azért, mert megijedt a hirtelen rátörő hírnévtől. Rita késve érkezik munkahelyére, de szarhat bele nyugodtan, a fejős tehene bőven ad tejet. Ki is rúgatja magát, inkább a luxusban dekkolna, Trixi pedig adja az értelmes lányt: hülye vagy, angyalom, az a vén fasz minden ujját másik 18 évesbe dughatja, amikor csak akarja. Rita szerint Trixi féltékeny és nyilván igaza van. Ha nő lennék, én is szottyadt vénemberekre vadásznék.

4.jpg

Most komolyan, miért kell erőltetni, hogy MINDEN fotós LMBTQ-ember? Anikó fotósa ugyanis megint full homár, ostoba, nyafogó hangon osztja Anikót: mér késtetek, hooool vannnak a modeeelleeeeek? Aztán amikor megérkezik Marci és Dia, nekiáll bókolni a srácnak, hogy milyen jól néz ki. Fotózás közben Diának és Marcinak nyalniuk-falniuk kell egymást, Anikó pedig kínjában a falat kaparja. Laller fut egy kört Tinánál, próbálná becserkészni a duóba, aszongya: ha még mindig sztár szeretnél lenni, most velem tarthatsz, felkarollak. A lánynak elég nehezen esik le a dolog, de aztán akkora állast bever Pumuklinak, hogy az átesik a korláton.

5.jpg

A sorozat történetében először fordul elő, hogy Karvalyunk takarításra szánja magát: jön ugyanis édes, vén kecskéje a villába, mégsem láthatja, hogy egy disznóólban él. Lali sajgó arccsonttal lép be a konyhába, a hatás kedvéért fájdalmas szemekkel mered Redzsire, de az pont leszarja. Rita üvölt rá, hogy ne szarjon az étkezőasztalra, mert vendége érkezik. Közben rájövök, mit szeretne elérni Karvaly: úgy okoskodhat, hogy ha Endre bá’ szörnyethal, rá hagyja a vagyont. Laller próbálna pénzt kihúzni a közben betoppanó bácsitól, Rita meg rádöbben, hogy csupa retardálttal él együtt. Valaki közölje vele, hogy ő is az. Leszáll az este, Pumuklifejű egyedül szomorkodik az irtózatos mulatós bulin, ahol már pörög is a nóta. A szervezőt venné rá, hogy hadd lépjen fel egyedül, de az öltönyös Pocok megingathatatlan: ilyet nem lehet, ez egy komoly műsor, egy kiugrási lehetőség. Aztán végszóra betáncol a képbe Regina! Jön a vágókép, majd láthatjuk, ahogy Rita próbálja kikotorni Endre ráncai közül a port. Talán megússzuk, és nem kell végighallgatnunk Laliék kornyikálását. Gabi rondít bele a gerontomókába, pépes kajával vonja el Endre bácsit Rita karmaiból. De ez nem elég, esti progit is összehoz: közösen átgurulnak Endre tolószékével a lakóhajóra. Rita nem boldog.

6.0.jpg

És én sem vagyok, mert a csúcspontra visszakapcsolunk a fene nagy mulatós banzájba. Lali artikulálatlanul vonyít, hozzá pedig vonaglik, akár egy rúdtáncos. A közönségnek bejön. Sőt! Redzsinek is bejön! A tömeg őrjöng, apám! Lalibácsi ott van a szeren, de heppiend az tutira nem lesz. MárcsellóDia Anikó és Szandika előtt cuppognak a Rohamban, ahogy illik. Aztán Anikó kettesben marad Marcival, és közli vele, hogy Dia nem biztos semmiben, jobb lenne, ha MOST, EGYÜTT elfutnának. Marci nem fut, Anikó viszont igen, utánfutónak pedig viszi magával Szandit. A VV-lány nem érti, miért akadt ki rá Marci, hisz’ csak jót akart azzal, hogy próbálta tönkre tenni a kapcsolatát.

6.jpg

Édeshármasunk csatlakozik a másik édeshármashoz a hajón, ahol persze nincs semmilyen buli. De balhé az tutira lesz, csak győzzük kivárni. Előbb végignézzük, hogyan nem nyeri meg a Lali-Redzsi duó a versenyt, és hogyan vágja be a durcit Pumukli. Kell a fasznak a második hely! – üvölti bele az éjszakába. Erre tette fel az életét, mindent elvesztett a reménybeli karrierje miatt; még szép, hogy összeomlik, aki rádöbben, hogy ennyire retardált! Azért amikor a bögyös macák berángatják a kör közepére, kicsit oldódik a feszkó. A Dunán soha nem látott cunami tör ki: Lófejű üget oda Rita mellé, és egyből osztani kezdi. „Látom, még mindig az öregekre buksz, te kis ribanc. Találtál magadnak megint valakit, akinek szétverheted a családját? Vagy csak a pénzére mész?” A többiek meg lesnek, mint az újonc játékvezető megye háromban egy tömegverekedés közepén. Talán egy kicsit jobban élvezik a műsort.

8.jpg

Anikó nem érti, miért nem érti Marci, hogy csak jót akart neki, és miért fontosabb a ribi Dia, mint az ő évezredes barátságuk. Én megmondom: azért, mert egyszerűen ostoba vagy, csibém! Még a bepróbálkozó kanos fickókat is elkergeti, miközben Szandikának hisztizik. Endre és az ő kis sofőrje hazafuvarozza Karvalyt, aki addig nem hajlandó kiszállni a járgányból, amíg valaki ki nem nyitja neki az ajtót. A bácsika búcsúzóul közli vele, hogy vizelettartási problémái miatt neki most haza kell menni, de majd telefonál. Rita kiakad, és megesküszik, hogy megöli Zsófit, gyilkosság még úgysem történt Mongoloidiában.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása