Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest - 1x107/1 - Sorsok, szerelmek, izomagyak

2013. augusztus 29. 17:00 - pabblo

Az a jó a magyar sorozatokban, hogy a készítők alapvetően nem foglalkoznak olyan apró-cseprő dolgokkal, mint a következetesség, a karakterek rövid időn belül olyan fejlődésen mennek keresztül, mintha csak Chuck Norris rúgott volna beléjük új jellemet. Mert az elképzelhetetlen, hogy ha valaki rossz, akkor az tényleg rossz marad, ha pedig valaki jó, akkor az tényleg jó. Nem tudom, szoktak-e külföldre kitekinteni, de tudom esetleg javasolni a Trónok Harca sorozatot, ahol ha valaki rossz, akkor az tényleg rossz, ha pedig jó, akkor tényleg jó. Vagy meghal. De könyörgöm, fejezzük már be az ide-oda ugrálást. Most épp Karesz lett a gumikarakter, aki szépreményű rosszarcú fiatal volt, ivott, füvezett és kórházba juttatta Hannát, ehhez képest belőle lett a sorozat jelenlegi legnagyobb rinyagépe. Mártonunk közben előszeretettel húzogatja Diát, akiről azt hiszi, csak luffantani akar, de közbe meg nem is. Persze Anikó pontosan tudja, mi a szitu, úgyhogy lesz még ebből bonyodalom. Csavar a köbön.

130829_bp01.jpg

In medias res – ahogy a művelt francia mondja. Marci és Dia ébredezik idilli zene kíséretében egymás mellett, nagyon a kapcsolat elejét járják, még a szájszag se állhat a reggeli smár útjába. A „szeretlek" viszont már annál inkább, a kínos csend után pedig Dia távozik angolosan, Marci pedig a szokásos „hú, ez nagyon váratlanul ért, nem is tudom, mit mondjak" gondolatsorral reagál. Ahogy Ritánál. Meg Hannánál.

130829_bp01.jpg

Karesz készül, hogy szétverje a saját fejét egy szimpatikus ajtón, de közbe lép a szakszervezet, az emberiség, na meg Kiss Imre, így végül meghiúsul a terv. Nem kell egy Czeizel Endrének lenni, hogy az ember ránézésre is megmondja: Imi bá Karesz apja, de emberünk a boxolással töltött éveknek köszönhetően nem kapcsol ilyen gyorsan, és eszébe sem jut a „te, bazzeg, miért vagyunk mi ilyen egyformák, he?" Mondjuk hajból nem vesznek DNS mintát, az tuti.

130829_bp01.jpg

Ritáék is ébredeznek a villában, megy a táp, csörög a telefon. Regináé, de ő meg sehol sincs, úgyhogy Rita veszi fel, így rövid úton kiderül: a szextelefonos Kolos keresi, ráadásul Redzsi privát számán, amit a lyán adott meg neki, mert hát olyan kedves, meg randizni is szeretne vele. Meg is magyarázza, hogy ő jó emberismerő, és hogy ha gáz a fószer, akkor fogja magát, és simán lelécel. A „nem lesz gond" mondat mellől már csak a „nézzétek, egyébként ők a szüleim, ő a testvérem, ő pedig a..." fényképmutogatás hiányzott.

130829_bp01.jpg

Back to the basics: Dia érkezik Marcihoz, kínos pillanatok 2.0. Persze ő Anikóhoz jött dolgozni, de azért dumál egyet Márcsellóval, aki ugyan azt érzi, de hát benne van a pólóbizniszben, úgyhogy most ez egy kicsit sok. Mondjuk a Joe-Regi névsor után nekem is az lenne. Hannához érkezik lepattintott Karesz, aki elsírja a bánatát, hogy faterral csak egy edzést fog végigcsinálni, nem pedig az ismerkedést. De nem baj, legalább elmennek előtte egy sportboltba. Dia közben megnyitja a szívcsakráit, és ebéd helyett elmondja Anikónak, mit vallott be Marcinak, és hogy a srác meg leszarja a fejét. Mondjuk egy kicsit kisarkítva adja elő a dolgokat, de hát khm.

130829_bp01.jpg

Rita és Gabi vette fel az angyalszárnyakat, és igyekeznek meggyőzni Redzsit, hogy a vakrandi hülyeség. De nem is vakrandi, háhá, mert Kolos jófej, küldött képet magáról. Mutatom: eeeeeeeeeeeeekora kigyúrt állat, aki potenciális veszélyforrást jelent a lányra, úgyhogy Gaben vele akar menni a randira. De nem fog.

130829_bp01.jpg

Redzsi érkezik lelki tanácsért Anikóhoz, hogy akkor most legyen-e Kolos, vagy ne legyen-e Kolos, de gyorsan eldönti a kérdést, amikor kiderül: Dia összenedvezte Márcsellót, ezek után nincs is miről beszélni, ugye. Kareszék toppannak be a sportboltba – igen, ez a Karesz és Hanna ugyanaz, akik néhány hete még lejárt szavatosságú kaját loptak egy bolt hátuljából. Némi vágóképezés után nagyjából 30 ezer forintnyi cuccban jelenik meg előttünk, amit meg is vettek, de attól még értékválság van. Külön vicces Hanna szájából az „úgy is meg tudod mondani neki" mondat azután, hogy kábé egy hónapig titkolta az álterhesség tényét.

130829_bp01.jpg

Redzsi végre összefut a Tarlós István téren Kolossal, aki pont olyan, mint a képen volt, csak ruha is van rajta. Bonbon, puszi, miegymás, de hamar kibukik a rendszerhiba: hősünk inkább pezsgőzne és dugna – de főleg dugna – Reginával, mintsem barátkozna és ismerkedne. Az izmaira hivatkozva akarja felhívni magához, de a lány némi fejfogás és a sűrű belső baszdmegelés közben távozik a tett helyszínéről.

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2013.08.30. 10:46:35

In medias res - latin, nem francia.
Persze mondhatja egy művelt francia. De egy művelt nepáli is.

pabblo · http://blog.pabblo.hu 2013.08.30. 12:51:01

@Johnny336: igen. de a művelt francia tud latinul. ezért művelt :)

kaboocaa 2013.08.30. 12:55:29

nem kezdhetek bele kapcsolatba, most pólókat gyártok! micsoda felelőségteljes, másfél embert kívánó munka :D

Kikirikri 2013.08.31. 19:51:25

Itt mindenki elfelejtette, hogy a kimaradó pár részre ígért 5in1 HV sehol nincs azóta sem? :)
Öhm...

mézescsók 2013.09.03. 11:16:48

Tök igazad van az értelmezhetetlen jellemváltásokkal kapcsoltban.
Hogy lesz a hm... elég sokat próbált Diácskából szinte első pillantásra hatalmas szerelmbe eső csaj? A szerelmes picsogás (nem tudok mit kezdeni ezzel az érzéssel, óhhh) olyan messze áll az eddigi figurától, mint tőlem mondjuk a kvantummechanika.
Az őseitől - a szponzorálás kivételével - minden módon leszakadni igyekvő Hannácska ugyan mióta lett a családegyesítés híve?
Redzsit mi indította arra, hogy pasira keressen a netes és mitől lombozódott le ennyire, amikor dolog nem jött össze?
süti beállítások módosítása