Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-Nappal Budapest 1x106/2 - A szemüveg se segít

2013. augusztus 29. 16:00 - szétcsapott kozákkucsma

Néha olyan érzésem van a sorozat nézése közben, hogy a szerkesztők átgondolják, hogy mi lenne az életszerű megoldás egy helyzetre, majd pedig annak az ellenkezőjét írják le szegény színészeinknek, most is, Kristóf ahelyett, hogy örülne, hogy egy délelőtt alatt összeszedtek tíz millát, inkább kihajítja a potenciális befektetőt és Zsófiaput akarná lehúzni. Összesen amúgy ennyit tartottak érdemesnek elmondani az előzetesben a tegnapi részből, ma mivel fognak minket kényeztetni? Kárlosz a sarokba vágja a telefont, mert valamiért nem akar kölcsön adni neki a bank. Zsófika indulna rábeszélni Tudjukkit, hogy mégiscsak jó ötlet lenne elfogadni az ingyenpénzt, de beletapos egy üvegszilánkba, Kárlosszal a helyzet gyorsan eszkalálódik, és a sebkötözél smárolásba csap át. Erre kell a hősszerelmes Kristófunknak bejönnie, elhajtja a kubait a vérbe és dühöng egyet a szobájában.

1.jpg

A szilikonvillában is pörög a meló, Anikó és Dia ülnek a laptop előtt és nagyban scrolloznak, és scrolloznának is, ha Marci nem kérné fel Diát a pólómodelljének. Anikó kétségbeesve kimegy az utcára kásztingolni, de előtte megtiltja Diának, hogy a munka elvégzése előtt fotózgasson, szóval amint avalósághős kiteszi a lábát, fotózni kezdenek. Hannának végül csak sikerül összehozni a szétszakadt családot, bár az első felvonás nem sikerül tökéletesen, Karesz öt másodperc farkasszemnézés után inkább elrohan. Inkább kinn tervezik megvárni őt, de ez se sikerül, mert az orruk előtt egy másik srácot hív meg pizzázni. Károly jobbra el, Hanna meg csak néz bután.

2.jpg

A hajón viharos érzelmek kerekednek, Kristóf tökéletesen manipulálja Zsófit, hogy szarul érezze magát mindenért, és a lelkiismeretfurdalás miatt elrohanjon apucihoz pénzt kérni. A pólófotózás nekem inkább Marci magánprojektjének tűnik, hogy felszedje Diát, amilyen szövegeket levág, már csak a kanapé hiányzik.Sikerrel is jár, egy szerelmes csókban forrnak össze.

3.jpg

Budapest fölött leszáll az éjszaka, a tinik máris nyomják a bulit, ami érthetetlen módon nem tetszik Hannának. Nem is értem, tanulnia kellene, vagy mi? Nem, de még mindig a családújraegyesítésről akarna hadoválni, ennyit még a két Korea se foglalkozik a témával. Karesz se akarna, inkább alkoholba fojtja a bánatát. Ez valamiért nagyon dühíti Hannát, repkednek a gyávaférgek mindenfelé, ahelyett, hogy ezt a jóravaló ijfút hagyná mulatni, ami már neki is sok, inkább visszamegy vedelni. Tudjukki terve bejött, Zsófika lehúzta az apabankot, még egy kicsit játssza az agyát, de végül mindenki hepi lesz, Lófej pedig örök szerelméről biztosítja a bús lovagot.

4.jpg

Anikó tér vissza a kásztingból, Diát keresné, de ő éppen Márcselló nyelvcsapját pöckölgeti. Dia éis érzi, hogy ez nem kóser, inkább viszamegy dolgozni, Anikó megkérné Marcit, hogy mondjuk ne munkaidőben enyelegjen az alkalmazottaival, erre a srác az egész szívét kiönti neki, és szerinte az egész dolog a Diával semmi komoly. Az egész jelenetnek egy egészen szürreális hátteret ad a könyvekkel a fején egyensúlyozó Szandika.

5.jpg

Hanna nagyon nem bír beletörődni, hogy egyszer valami nem úgy van, ahogy ő akarja, megint kirángatja Kareszt a buliból, aki időközben őszintére itta magát, és szerinte nem jó senkinek, majd egy gyors mozdulattal megpróbálja ledugni a nyelvét Hanna torkán, aki éppen arról ad Károlynak előadást, hogy milyen fasza, hogy a srác a friend zone-ban van. Egy gyors mozdulattal kitér a lány a közeledő száj elől, Karesz pedig inkább lelép az éjszakába, mert ő senkinek se kell.

6.jpg

Dia meglepő módon senkit sem ért el este 10-kor, Anikónak bevallja, hogy Márcselló az oka, hogy nem tud koncentrálni a munkájára. Marci erre fut be, és koccintani akar a mindenre, Anikó inkább kettesben hagyja őket. Az öregek is már rég nem buliztak, induljon a szemüveges parti/csajozóverseny! A meccs egy kis kakaskodással indul, de Lali és Gábor lecsap az első szintén szemüveges lánypárra, bár sokat segítene, ha képesek lennének értelmes kommunikációra. Az „esztek ti rendesen?" nyitómondatot egy PUA-mester is megirigyelné! És bekövetkezik az, amit én már az előző részben is sejtettem, a srácok női szemüveget választottak maguknak. A csajok pofánröhögik őket, a srácok meg visszaoldalognak az asztalukhoz. Mondjuk az egész versenypálya Rita oldalára lejt, mert egy csajhoz nagyobb eséllyel mennek oda a srácok, mint fordítva, így is történik, Laller űzné még tovább, de a pohárszedő csajszi végleg összetöri az álmaikat az estéről: ugyanolyan szemüvegük van.

7.jpg

Mi lesz holnap? Még több dráma! Dia megmosby-zza Marcit, Karesz megint megkeresi az apját és valami szextelefonról is szó volt, de azt nem értettem kristálytisztán.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása