Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-Nappal Budapest 1x95 - A csattanó csókok csattani fognak

2013. július 25. 12:00 - szétcsapott kozákkucsma

Nálam is beütött tegnap a nyár, sikerült véletlenül bekúrni a barátaimmal, mielőtt megírtam volna a tegnapi hogyvoltot, mea maxima culpa! Cserébe viszont ma egy duplahogyvolttal kárpótlódhattok, csapjuk is meg Ritát! Rég nem volt ilyen paprikás reggelünk, Karvaly a a lassan védjegyének számító mosolyával fogadja Lófej hajnali tirádáját a családtönkretételről, a vége az, hogy vagy Rita megy vagy pedig a Lófej-Regi koalíció. Dzsó név szerinti szavazást rendel el a kérdésben, két igen, egy nem szavazattal és három tartózkodás mellett elfogadta a parlament Rita lakhatási jogának megvonását. Két hónapos felmondási ideje van Karvalynak, azt pedig csak nem várhatjuk el tőle, hogy inkább minél hamarabb lelépjen, szép kis napoknak nézünk elébe.

1.png

Joe nem bírja a feszkót, egy kis ventillálásra van szüksége, de Barbika nem vevő túlságosan a férfiúi lelkizésre, mert fontosabb dolga is van: ma van a szülcsinapcsija! Baltaarcúnak viszont ez csak azután esik le, miután az egész família befut lufikkal és tortával. Ráadásul ahelyett, hogy impovizált volna valami ajándékot, a lehető legrosszabb megoldást választja, és bevallja, hogy elfelejtette a csaja születésnapját. Nem meglepő módon Barbi sírva rohan be a szobájába, a károgó szerepében pedig az anyja helyettesíti.

2.png

A vendéglőben forrósodik Gabesz lába alatt a talaj, Enikő jelenik meg az ajtóban, aki eljött Erdélyből megnézni, hogy milyen Gyöngyiék üzlete. Hej, ha nekem ennyi időm lenne, hogy ezért ennyit furikázzak! Gabeszt ezt egy „na ne szórakozzatok velem”ímel tudja csak lereagálni, nincsen más választása, mint kávézni vele egyet, Gyöngyi meg addig nekünk puffog, hogy ez milyen már, hogy idejön tönkretenni mindent. Regiék még mindig nem tudnak túllépni azon, hogy Rita átállt az Erő sötét oldalára, de szerencsére ezt nem kell sokáig nézünk, Tudjukki érkezik a konyhába (hogy a picsába jött be?), aki az utcán szedte össze Hipszterpapát, és kiküldi Zsófikát lezárni az ügyet. Papa azzal próbál védekezni, hogy Rita biztos valami menedzsertablettákat kevert az italába, ezen még Lófej is átlát, de a beszélgetés nem tud jobban kibontakozni, mert Darth Karvaly bújik elő a kvártélyából, és Hipszter urat csábítgatja újfent. Zsófinak ez sok, ő is sírva el, papa meg dolgavézezetlenül kifele.

4.png

Barbit sikerül kiimádkozni a szobájából, Dzsó pedig végre kitalál valamit, menjenek el egy étterembe, kezdésnek nem is rossz! Gabeszék éttermében is megy a nagy beszélgetés, Enikő örül, hogy láthatja Gabent, de ezt viszont Gyöngyi nem értékeli túlságosan, a puszta megjelenésével elriasztja Encit. A mániákus féltékenysége sem javult, a nem kicsit awkward beszélgetésből is azt vette le, hogy ezek most odavannak egymásért. Az ilyen nőtől mentsen meg az ég! Nándi viszont tudja fokozni a dolgot, meghívta az egész családot vacsorára, hadd boruljon mindenki megint egymás nyakába, Gábornak vége van.

5.png

Dzsóék pezsgővel kezdenek, de szerintem lassan töményebbre fognak váltani, hirtelen megjelenő régi kedves ismerősünk, pornós Dia nyom két nagy cuppanóst Baltaarcúra. Vén kecske is megnyalja a sót, Barbi apja lázasan meginvitálja Diát az asztalukhoz, de innentől fogva az egész szitu egy nagyon kínos fordulatot vesz, Barbi teszi fel a mindenkit égető kérdést: mi a faszért kellett odahívni a Diát az asztalhoz? Minden mindegy alapon Lófej a válásra biztatja az anyját, aki most már nem olyan biztos a az elhatározásában. Zsófi az új élet kezdetét érzi eljönni, anyukájának Hipszterpapa nélkül, neki meg a szülei zsozsója nélkül. Anyuka megpróbálkozik még egy kis érzelmi zsarolással, hogy Zsófika mégis csak menjen vissza vissza Esztergomba, de őt az álmai a fővároshoz kötik, ahol megalkothatja az új Zsófit.

6.png

A háciendában Gábor nyalja ki magát az estére, Laller egyetlen tanácsa a sztorit hallva, hogy oda ne menjen, ez is egy igazi érett felnőtt megküzdési mód, köszönjük. Gabesznak viszont jobb ötlete van: jöjjön Lali is! Az esti buli kilátásba helyezésével sikerül azért meggyőzni. Nem úgy volt, hogy Dia valakire várt csak? Nem úgy tűnik, mert még mindig Dzsóékkal dekkol, Barbi szülei meg agyba-főbe dicsérik. Mi ez? Amúgy azt elhinnétek, hogy Dia letolta a Kinizsi100-at? Ő ezt mondta. Azért befut Dia randija is, egy szőke lány személyében, aki azzal a lendülettel le is kapja a famili előtt. Anyuka magyarázatot vár, meg is kapja, hogy Dia biszex, de a szőke szépség azt is elkottyintja, hogy Dia biza Dzsóval is kipróbálta a heteroszexuális dolgokat. Barbi magyarázatot követel, hogy miért járt Baltaarcú egy leszbikussal, mire Dia megint kikéri magának, ő biszexuális. Nem is értem, hogy ez miért ekkora probléma, talán attól fél, hogy Dzsónak is lyuk van odalenn? Mindegy is, elrohan, és ezzel vége az epizód első felének, reklám!

9.png

Ott hagytuk abba, hogy Dzsó elkúrta Barbi szülinapját, Gabesz két nő közé szorul, Zsófi pedig újjászületik. Joe leszbikus kalandja fölött már a szülők se tudnak szemet hunyni, inkább Barbika után megy a retyóra, és kétperces könyörgés és egy hosszú előjáték felajánlásával sikerül a mai nap másodszorra is előcsalogatni a bujdosót, de ő nem az, akire számítottunk, hanem egy nyugger nénike, Dzsó rossz ajtónak rimánkodott eddig. Azért végül Barbi is előmászik, és azzal lendülettel meg haza is küldi Baltaarcút.

10.png

Márcselló érkezik a villába, a pincekulcsra lenne szüksége, annak hiányában viszont Rita telefonjára, ahova viszont Redzsi nagy kéjesen beszúrja a hipszterpapás sztorit zanzásítva, és már megint kiabálnának egy jót, de Marci leállítja őket, mert igazából ő akarja személyesen lecseszni, viszont a gyenge hegyibeszéde lepereg Karvalyról, ott is hagyja a fenébe, úgyis megvan a pincekulcs. Lali hozza a szokásos formáját, az ebéd közben se tudja visszafogni magát, Nándit viszont nem zavarja ez meg abban, hogy megpróbálja újból összeboronálni az álompárt, amiben Enikő is partner lenne. Gyöngyi ezt nem hagyhatja ennyiben, Gábor mesterétől tanult módon Encihez vág egy még teljesen jó töltött káposztát, Afrikában meg éheznek. A felfordulás csak ürügy arra, hogy Gyöngyi magára cibálhassa Gábort, akinek még van ideje lenyilatkozni nekünk, hogy ez a bestalitás beindítja. TMI.

12.png

Lófej a romantikus Blahát választotta helyszínnek arra, hogy sokadszorra újrakezdje Tudjukkivel a szerelmet, viszont azért túráztatja még egy kicsit a srácot, aki az összes szentre megesküdik, hogy szerelmes belé, így már semmi se állhat az útjukba, mindenkinek hepinessz van és láw, mert még sose szeretett egyikőjük se így, mint most. Vagyis megint csak Zsófika, mert Tudjukkinál ez megint csak a nagybetűs Taktika. Azt azért megsúgja nekünk, hogy kisebb szívritmuszavara volt, amikor Zsófi átnyalábolta. <3

13.png

Laller legjobb ötlete Enikő feltartására a mosbyzás, de a másik speciális támadását is beveti, az erőszakos lesmárolást. Ez azért már kibassza a családnál a biztosítékot, és kidobatják Gáborral az erőszaktevőt, aminek ő szívesen eleget is tesz. Encinek viszont valami leeshetett, mert szipogni kezd, Gyöngyi meg önelégült vigyorral lötyögteti a borát.

14.png

Este a villában egy nagykönyvi passzív-agresszív párbeszéd bontakozik ki a két mestere Redzsi és Karvaly között, viszont minden félbeszakad, Zsófi állít haza legújabb-régi szerzeményével, és büszkén villog vele. Rita nem lenne hajlandó egy légtérben lenni Tudjukkivel, de útközben egy gyorstalpaló suttyókurzuson Zsófika is elsajátíthatta az ütnivaló mosollyal parasztkodás művészetét. A párocska visszavonul a lakosztályukba, Redzsinak viszont letörölhetetlen a kárörvendő vigyor a képéről, karma is a bitch, Rita! Karvaly még csak egy poharat vágott ki a folyosóra, de ha így folytatja, itt a rész végén vágtagok fognak repkedni.

15.png

Dzsó sok rózsaszínnel próbálja jóvá tenni azt, hogy korábban egy biszexuálissal járt, de legnagyobb hatása a „jó párt alkotunk” mondatnak van, ki is békülnek izibe! A szilikonvillába nem várt vendég érkezik, a zombinak sminkelt Rita árválkodik a küszöbön, de nem sokáig, mert bőgve Márcselló nyakába veti magát. Brühühü, Kristóf megint együtt van Zsófival és én már soha többé nem kellek neki, brühühü, szörnyű dolgokat csinálta, brühühü, Zsófi elvett mindent tőlem és csak meg akartam bosszulni, brühühü, le tudnám köpni magam, brühühü mindent tönkreteszek, pedig én szeretem Kristófot. Te, ugye tudod, hogy ennél több kell, hogy jóvátedd a nézőknek az elmúlt pár hetet! Ja, amúgy Marci is lelép egy hétre, meg amúgy se kell neki egy ilyen barát.

16.png

Lófej még mindig teszteli Tudjukkit, aki már a csillagokat leígéri neki az égről egy kis szexért cserébe, de Zsófika inkább a zűrös családi hátterére kíváncsi. A végén persze koituszra kerül sor, Kristóf érzései meg tinigyorsasággal változnak, mert most már azt tudja, hogy csak ő kell neki. Zárásként Gábor és Laller nekivágnak az éjszkának, de Gabeszt már az első körben levarrná egy csaj, de annyira szar passzban van, hogy inkább hagyja a fenébe és inkább a sörére koncentrálna, mert nagyon elege van már a nőkből. Lali rámozdulna még a lepattanóra, de nem sikerül zsákolnia.

17.png

Holnap Zsófi mindent elkövet, hogy szétbarmolja ígéretesen rebootoló kapcsolatukat Tudjukkivel, mert titokban össze akarja hozni a tíz éve nem látott apjával, zseniális ötlet, Lallert pedig megtámadja egy nyanyatankos veszett néni, ígéretes!

10 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mézescsók 2013.07.25. 13:29:21

Pár hét kihagyás után megint a tv elé merészkedtem Éjjel-Nappal táján.
A sorozat nem lett jobb.
Barbika legalább annyira baltaarcú, mint Baltaarcú.
A sorozatka eddig is tele volt h... p...-kal, ugyan miért kellett Barbika személyében még egy? Barbika tényleg azt hitte, hogy Dzsónak ő az első? Amúgy jobb lett volna, ha az előd nem Dia, hanem egy srác? A szülcsi-napcsi ünneplése és az ajcsizás már pár hetes dugás után jár?
Gabesz a dominákat szereti? Vagy a pasiknak parancsszóra, zsarolásra is flottul, mondhatni olajozottan megy?

Tanulság: kihagyhattam volna. A hv ebből pont elég.

Mildi_Bp 2013.07.25. 14:10:11

A hogyvolt jobb, mint maga az epizód!

"Dzsó sok rózsaszínnel próbálja jóvá tenni azt, hogy korábban egy biszexuálissal járt" :-D

"útközben egy gyorstalpaló suttyókurzuson Zsófika is elsajátíthatta az ütnivaló mosollyal parasztkodás művészetét." :-D D

Johnny336 2013.07.25. 16:41:12

@mézescsók: huszonévesen még gombnyomásra működünk. Főleg, hogy rá van indulva a csajra, nem nehéz teljesíteni.

backtoblack 2013.07.25. 16:56:44

A Barbilany rettenet! Es meg pokoli"nemszep" is hozza...

Kikirikri 2013.07.25. 19:56:21

Huszonéves Dzso???
Az azért bizarr lenne.
Bajuszosnaktűnő Barbira pedig talán egy huszonéves se indulna be bármikor. :)

Kikirikri 2013.07.25. 19:57:17

Ja,most jöttem rá, hogy Gabenra írtad :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.25. 20:18:46

Barbi eddig is úgy viselkedett, mint egy 5-6 éves dedós kislány. hiteltelen, hogy Joe korábban menekült előle, most meg hirtelen odáig van érte.
Na de Rita! róla nem beszélünk???
Ha most ennyivel megússza, én nagyon meg fogok sértődni. Lehet, hogy kicsattogok és még a WC ajtót is becsapom magam után.
Aztán könyöröghet az összes szerkesztő!

mézescsók 2013.07.26. 09:12:17

@Johnny336: Kikirikrihez hasonlóan először én sem jöttem rá, hogy Gabesz potenciájához adtál értékes adalékokat.

@aggyistenbiri: Ritára már nincsenek jelzők. Egyébként persze, hogy megússza.Most kell jön a magányos, elsett, bűnbánó kislány, akit senkisem szeret,továbbá akit annyira elvakított a szerelem, hogy nem riadt vissza semmilyen aljas eszköztől, hogy az Ő Kristófját visszaszerezze. A többiek meg szégyellhetik magukat, hogy ellene szavaztak, és mindenki hibás. Mondjuk én az első szemétkedései után hajítottam volna ki a kecóból, de nem én írom a forgatókönyvet. Tegyük hozzá, az élet sem.

Kikirikri 2013.07.26. 12:07:38

:) Nekem Rita is hiteltelen,hogy eleve az évek óta tartó szerelem Marcit 1 het London után kiheverte,majd hirtelen ilyen szerelmes lett Tudjukkibe...
Bár,az orgazmus váltja ki a szerelemert felelős hormonokat,ha jol tudom. Ők meg kb csak szexeltek :)

kozi001 2013.07.31. 11:22:55

@Kikirikri: Rita abszolút hiteltelen. Mióta hazajött Londonból pláne.

Az utolsó előtti kép szépen kidomborítja előnyös oldalát, na meg Lófejét is...
süti beállítások módosítása