Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Törvény a rácsok mögött 1x04 - A Comorra csoport

2013. április 07. 17:00 - Chat Géza

Lou most odabasz a büdzsének, mert Európába kell jönni a soron következő börtönbandáért, ami a műsor történetének egyik legnagyobb deficitje lesz, ami eredetileg a Vujity Tvrtko és Frei Tamás kettős oknyomozását hivatott megszégyeníteni. Olaszba látogatunk, azon belül Nápolyba. A Comorra banda 200 éve működik és 7000 taggal bír jelenleg.  Csapjunk is a lecsóba, meg a nyújtott tésztába, Lou mutat egy faszán lepukkant szellemházat és máris belecsöppenünk egy fasza emberölésbe. Nem kell meglepődni, a hírekben is megemlítették, nem véletlen ez a helyszínválasztás. Kinyírtak egy Comorra bandatagot, mi másért, mint a pénzért, mert ez a patkányfészeknek kinéző herkás gyülekezetz heti fél milkát termel a banda dílerének, és valaki szeretne ebből a kis suskából egy apróbb szeletet. Ezért még a fuxban fürdő Mr. T is lehajolna Dagobert bácsival a hóna alatt, szóval ércsük mi itt az ölés tárgyát. Szerencsére van nekünk egy Lou Ferranténk, aki kideríti, ki ez a mohó kis geci. Beszél is két bandataggal, akik inkább meggondolják magukat a tracspartit illetően, melynek témája, hogy van-e háború, vagy nincs-e.

1.jpg

Jobb híján Lou bevonul Secondiglianoi börtönbe, ami faszán van védve, soha senki nem forgathatott még ott, de előtte még ezek a kapuk is tágra nyílnak baszki. A földről lehetne enni, annyira kurvajó a hely. Lou mondja is, hogy ő innen egy tapodtat se, zárják be, oszt viszont látás. Az hagyján, hogy a Comorra nem létezik, de ezen a sitten is mindenki ártatlan is. Há milyen igazságszolgáltatás ez? A gengszterek meg az utcán sziesztáznak, mi? Lou megint bevetésen razziázik a helyi fakabátokkal. Találnak is drogot a panelház lépcsőjébe rejtve, de van itt más is, egy kiabáló asszony. Na az bazmeg biztos bandatag, mert minek óbégatna, ha nem azért mert szarban van a haza. Persze baszki a kommandósok összetiporgyák a frissen mosott lépcsőházat, nekem ne pampogjon egy Lou Ferrante, megvan a maga baja egy házvezetőnőnek. Laou napi bölcsessége 2) szép ajtó mögött rossz emberek laknak, ide bazmeg a disznőölőt. Valóban, a fancy ajtó mögött puccos kúria rejlik, de nincs takargatni valójuk, mert a szajré az a lépcsőben volt. (Egyéb érdekességek itt.)

2.jpg

A Volterra börtönben lesz a főnök, gondolja Lou, de a nagy macifaszt, csak két tatával beszélget, akik a rutin meg az évek során megtanulták, hogy hallgatni arany. Ezt kerüli meg Lou és már megy is újonc maffiatagokhoz, mert azok lelkesen beszámolnak majd minden bulvárszaftos részletről. A telepi gyerekek beszélnek is, igaz nekik közük nincs a Comorra bandához, de az egyik kistáska bácsikája pont a Comorra egyik bérgyilkosa. Mily faszaság ez már. Kell egy bérgyilkos a családba. Meg is kérdezik Tysont, hogy mi a dörgés. Kis duma az ölésről, meg a régi szép idők kurvázásairól, de ennyi. Lou inkább a rendőrkapitányhoz megy, hogy valami faszát is lásson végre.

3.jpg

Gyors fegyverbörze után, megköszöni a részvételt és megy beszélgetni egy bandataggal az éjszaka leple alatt, a puszta közepén. Legjobb hely és időpont egy baráti csevejre. NEM! Na, egyből tisztázzák az egyértelműt, ha megjelenne a bandából egy kisebb csapat, bizony halomra ölné a stábot úgy ahogy van. A faszikám elmondja, hogy ez a háború a területért, a drogbizniszért vagyis a pénzért megy. Mi a háború lényege? Ha meglátunk valakit a konkurens bandából azt lelőjük és kész. Kösz az infót cimbi. Lou kicsit felbassza magát az utcán heverő szeméttől, mer így hol a rend, he? Látszik, hogy káosz van és zűrzavar. New Yorkban nem megengedett az ilyen, mert a mocsok felhívja a közteresek, meg a zsekák figyelmét. Az nem lehet, hogy lomtalanítás volt, bátyja?

4.jpg

Más vizekre evezünk (muhaha), mert Lou találkozik egy jachttulajdonossal, hogy megérdeklődje, hogyis volt az a sztori. A Comorra havi két rongyot követelt tőle, amit megadott, de aztán kapzsik lettek, többet akartak, amit a faszi nem tudott megadni, így a hajóját egy rögtönzött viking temetés közepette picit felégették a gecibe, mire emberünk elment a rendőrségre, így ez a nyolc piromániás figura, most a sitten dekkol. Kellett ez, mi? Lou elmagyarázza a matekot, hogy a régi rendszerben ilyen nem lett volna, mert ott nem ostoba emberek voltak. Némi jó hír, hogy házhoz megy az ex bandavezér Tommaso, vagyis csak betelefonál Lounak, hogy most szabad egy fogadóóra erejéig. Már nem ő a főnök, de azt elmondja, hogy ez nem háború, mert csak hülyegyerekek aprítják egymást az utcákon.

5.jpg

Lou elmegy egy fickóhoz, akinek a lánya pont egy ilyen eszetlen lövöldözés közepette halt meg, mivelaz egyik tag élő pajzsként használta fel. Lou gyomra kifordul az ilyentől, érzékeny búcsút vesz a chiikánótól. Egy utolsó esti bevetés a zsekákkal, szigorúan robogóval, mert máshogy nem megy, és ezzel könnyes búcsút veszünk Olaszország nem túl festői oldalától. 

Törvény a rácsok mögött - 1x01 - A 18. utcai banda

Törvénya a rácsok mögött 1x02 - A Commandos banda

Törvénya a rácsok mögött 1x03 - A Burqueños banda

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

judit 53 2013.04.07. 23:38:57

Szivecske tündér csillag, camorra az olasz bűnszövetkezet, ha már...

hot-spot (törölt) 2013.04.07. 23:41:39

Ki a francot érdekelnek az olaszok,tán nincs itthon elég maffia meg bűncselekmény és bűnöző?

judit 53 2013.04.08. 00:49:06

a francnak olvasod, ha nem érdekel

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2013.04.08. 21:56:38

Szerintem is camorra az a comorra.
És Nápolyban nincs olyan hogy " már megy is újonc maffiatagokhoz," mert a maffia az sziciliai.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2013.04.08. 22:14:52

@Sigismundus: @judit 53: Ja, hát itt egy kicsit szövevényes volt a sztori, előfordulhat, hogy belekavarodtam a dolgokba. Elnézést, ha a camorra comorra dolgot benéztem volna. Lou ezt sem rágta nagyon számba. Az ziher, hogy Nápolyban volt és az is, hogy fiatal kis ficsúrokat kutatott, akik szert se tudnak a hallgatás szent kódexéről.
süti beállítások módosítása