Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x32

2013. március 28. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.

Nahát, ma ugye újabb párválasztás, ezúttal két kiesővel, mégis marad majd az eredeti létszám. Csudálatos műsor ez, na. Pókmajom védettséggel, Bigfoot meg félig védett seggel megy neki az estének, meglátjuk, túlél-e a Linda-Detti páros. A T69-es eheti jelmezarmaggedonját egy kék-fekete, engem kígyóbűrre emlékeztető könnyű kis darab zárja, a mellrésze elcsúszott, egy bimbesz majdnem kifigyel. Eddig észre sem vettem, hogy az "egész" szóban két g-van, ezért érdemes hallgatni Pinokkina felkonfjait. Itten fordulat lesz, mondja összeráncolt homlokkal, még Pókmajom is meglepődik!

Niki és Kriszta egymást biztatja az ágyban, maradunk, meglásd, mondják, Niki különösen nem szeretne hazamenni, hiszen itt tenger van, meg napfény, és semmit nem kell csinálni. Bigfoot a kamerába izgul, Pókmajom ráncos kis mancsában a sorsunk, mondja. Megint nincs ébredező pöcs vagy pina a zuhany alatt, csak rántottát zabáló lakosság, eh. Kristófon megint a kalózos kendő van, azt kellett volna eltökíteni, basszameg. Niki tovább rinyál, ő lett az Éden Alekosza, aki már úgy beletokozódott a hotel testébe, hogy onnan szikével sem lehet eltávolítani, innen én nem hazamegyek, ez az otthonom, mondja abban a rettentő pink melegítőalsóban.

Pókmajom a rá láthatóan szaró királlyal beszélget, ide hallgass, te király, ha én Gábor, Kristóf vagy Dani mögé állok be, akkor is élve akarsz majd megnyúzni? A király bölcsen szürcsölgeti kihűlt kávéját a szponzorbögréből (a felirat, bazdmeg Ádám, a feliratot a kamerába fordítsd már, nem érted?) és odaveti neki, hogy lófaszt a seggedbe, én ugyan nem adok neked tanácsot. Nagyon jól tudod, mit kellene tenned, mondja lenéző mosollyal, ne tőlem várd a megoldást bazmeg, De ha mögém akarsz állni, akkor szólj előre, lécci, hadd köszönjek el Nikitől. A kis beszélgetés után a király leül az alattvalók közé, ott érzi ő jól magát, nem a hintában, a rühes Pókmajom mellett, aki Kristóf szerint ámokot fut a hatalommal a kezében. Sajnos vizuális típus vagyok.

Pókmajom most Prosztót baszlatja, Műfog ne próbáljon meg itt maradni, neki mennie kell MOST, mondja, de ha mégis megússza, akkor kicsinálom, mert nem állom a gyenge embereket. Menj már a picsába, Szandra, de komolyan, a szerkesztők tartottak bent eddig is, nem vagy te akkora májer, mint gondolod. Egyszer ne legyen védettséged egy olyan héten, amikor nők jönnek be, és máris húzhatsz vissza escortozni. Prosztó, a lovag, meg akarja védeni Műfogat, ez dicséretes. A király az udvartartásnak elárulja, Pókmajom olyan párt választ majd, ahol a felek annyira nincsenek közel egymáshoz. Mármint szerinte, és rögvest hozzáteszi, hogy ezzel az erővel akár őt is választhatja, szóval nincs értelme tanakodni.

Műfog érkezik Pókmajomhoz, taktikája annyira nincsen, majd meglátja este, mondja, attól függ, ki áll előttem. Pókmajom a vállát vonogatja, nem kedvellek én téged, de csak szerepet játszok itten, hidd el. Te viszont gyenge vagy, és ha maradsz, kiszívom a véredet. Műfog szerint Pókmajom egy pszichopata állat, van benne valami, bár inkább nevetséges, ahogy emberkedik már egy órája. Dettit is kifaggatja az estéről, de nem tud kiszedni belőle semmit, amire azzal reagál, hogy ugyan már, két lépéssel előrébb járok, mint mindenki. Kristóf, a barom, megijeszti Jennifert, neeeeee máááááár Kriiiiistóóóóóóf, kellett ez neked. A kapcsolatuk töretlen, mondja a kalózkendős.

Pókmajom Robi mellett fekszik, és beszélgetnek, az éjjeliszekrényen címke nélküli kóláspalack, legközelebb talán a piros kupakot is el kellene venni, csak mondom, már ha az a cél, hogy ne lehessen azonosítani a terméket, esetleg kancsóba kiönteni a cuccot. Pókmajom a szemöldökét, majd a bajuszát tépkedi, igazán épületes látvány, mondjuk szarból nehéz ostort fonni, így csupasz felsőajakkal is pont olyan szopott gombóc feje van, mint bajszosan. Műfog közben odalent Nikinek meséli el, miket mondott neki Pókmajom. Prosztó a bajusztépkedés láttán bizonytalan mozdulatot tesz a borotvája felé, talán azzal könnyebb lenne, de Pókmajom hajthatatlan, és szálanként szaggatja szanaszét szorgoskodó szőrszálait. Megegyeznek, hogy Detti bevonásával hárman Újszövetséget alapítanak. Hát, ez egyszer már bejött a történelemben, meglátjuk.

Detti délutáni sziesztáját a fején rózsaszín bevásárlószatyrot, arcán friss hányásszínű maszkot viselő Pókmajom zavarja meg, ha az a célja, hogy a műsort néző férfiak mind rosszul legyenek, elérte. Segíteni jöttem, mondja, állj be Prosztó mögé, és maradsz, Műfog húz a gecibe, mi hárman meg új alapokra helyezzük a társadalmat, írunk preambulumot, Isten, haza, bajusz nélküli nők, mit szólsz? Detti üveges szemekkel mered a semmibe, nem mer a maszkos rémre ránézni, mert kővé dermed. Pókmajom szerint Detti esztétikailag illik a képbe, míg Műfog nem, hiszen ha tiporják, nem bírja. Magasröptű érvelés, na. A tiport odalent Prosztónak jelzi, hogy Pókmajom Detti széles csípője köré fonta a csáprágóját. így neki annyi.

A T69-es frizurája ma estére kiegyenesedett, ezzel legalább tíz évet fiatalodott, ráadásul a szeme körül sem látható a sztenderd fekete karika, talán most jött meg a sminklemosós bőrönd? A rózsaszín ruha is a jobbak közé tartozik, a gesztusok azért maradtak. Párválasztunk, emberek. A hangulat elég lapos, a csajok be vannak szarva alaposan, különösen a két újonc fején látszik, hogy ez nemigen lesz az ő estéjük. Itt jegyezném meg, hogy jövőe új cipőszponzort kellene hozni, mert amiket ma estére ezekre a szerencsétlenekre adtak, azok valami katasztrofálisak. Pókmajom fejére megint sikerült egy olyan árnyalatot felkenni, amilyen a természetben nem, csak a vak sminkesek fejében létezik.

A szélfútta Párválasztó Placcon a T69-es faggatja kicsit a lakókat, majd vesz egy nagy levegőt, és közli, hogy a kezében levő boríték nem azért van, hogy végre ne kelljen dobálnia a tagjait, vagy a kezét tördelni minden mondat alatt, hanem mert egy lány sorsáról már döntöttek a lakók, csak nem tudják. Aki a legtöbb negatív tulajdonságot kapta, az mehet haza, MOST, még a párválasztás előtt. Pókmajom lett a negatív lista élharcosa, de mivel ő védett, így a második helyezett megy a levesbe. Jennifer, a genetikailag kerek segg nyávogós tulajdonosa az, áll, mint akit épen hátulról akarnak inzultálni szekszuálisan, és csak néz ki a fejéből. Kristóf összeomlik, de agyonzselézett haja nem, ez is valami. A pápa erős kezét megnyugtatólag a vállára helyezi, de a Lassúbeszédű vigasztalhatatlan.

Nem azért, de annyi eszük lehetett volna, hogy ha kapnak egy listát, amin NEGATÍV tulajdonságokat kell a csajok közt elosztani, akkor sejtsék, hogy turpisság van a dologban. Ez a survivoros Boston Rob Mariano vezénylete alatt soha nem fordulhatott volna elő, és pont ezért vérezne el a nagy taktikusnak tartott Korleóne a Survivor első körében. Kristófot sokkolja a dolog, Jennifer szerint neki nincs is annyi negatív tulajdonsága, a király kesereg, Gábor meg a vállát vonogatja. Jennifer egy puszi nélkül távozik, a csajok nem rínak, mint Levi öngyilkosságánál, a fiúk közül is csak Kristóf bukott ki igazán.

Na, válasszunk! Kriszta megy Danihoz, mert megbízik benne, Műfog Prosztót választja, pedig szóltak neki, hogy ez nem jó ötlet és ráadásul Kristóf ott áll pár nélkül, bazdmeg. Detti menten le is csap az összetört szívű kalózra, mert van esze, bár Kistóf szerint nulla tevékenységet tett meg a bennmaradásért. A ilyen szösszenetek miatt érdemes leülni az Éden elé. Niki fanyar mosollyal beáll a király mögé, Alíz betrappol Gáborhoz, amit a T69-es azzal kommentál, hogy ez most biztos nagyon jól esett Robinak, tán megerjedt a gépzsír benne? A végére marad Pókmajom, aki, ha nagyon akarja, még barátokat is szerezhet Műfog kiejtésével, de kibaszhat tulajdonképpen bárkivel.

Pókmajom megigazítja a ruháját, vesz egy nagy levegőt, és elindul, elmegy mindenki mögött, egészen a királyig, de egy hamiskás mosoly kíséretében visszafordul, és beáll a kettővel visszább ülő Szent Dániel mellé, nabazdmeg, erre senki nem számított. Bigfoot Kriszta, aki egy hete Levit ejtette ki, azt a Levit, akit Pókmajom nagyon is kedvelt, most mehet haza, ráadásul egy gépen a nyávogós kerek seggel, ez mekkora kibaszás már. A pápa megfeszül, mint Krisztus a kereszten, a király arcán a döbbenet és az undor, Kristófén a csalódottság látszik. Niki felszabadul, de nem mer tapsikolni, mert mégiscsak egy eredeti udvarhölgy távozik. Pókmajom a végén még benyögi, hogy csak azért nem állt be a király mögé, mert mindenki ezt várta tőle, és egyébként is, oda csak akkor megy, ha öngyilkos akar lenni, mint Jászkarafaszajenő legismertebb exportcikke annak idején. Még a végén öribarik lesztek, jegyzi meg a T69-es, mire a király szeme csészealj nagyságúra vált. Kriszta végigcsókolja a népet, és balra el.

Este szomorkás a hangulat a mödanszié mellett, Kristóf és Szent Dániel közös, kényelmetlen cipőben ugye, a pápa innentől farmerben alszik, mert nem akar elkapni valami egzotikus nemibajt a Pókmajomtól. A letargia általános, nem értem én ezt teljesen, de a király igen, és vigasztalja Kristófot. Pókmajom szerint Kriszta két napig mindenkinek szimpatikus volt, de utána a foga fehérjét mutogatta, így nem sokat kellett tipródni a döntésen. Azt is megjegyzi a kamerába, hogy Nikivel kezdenek egy hullámhosszra kerülni, és amint a király kiesik, Niki ott lesz neki játszótársnak. Erre nem tenném fel az életem, de mindegy.

A királyból kiszakad az egész heti feszkó, és nekiesik Nikinek, miafaszt beszélgetsz vele, mi? Minek? Hova? Nem látod, mennyire buta egy tök? He? És üvölt, mint a sakál, buta ez a Pókmajom, bazdmeg, ez fáj nekem. Feláll, és járkál egy sort, majd felmegy a szobába, mert nem akarja megütni Nikit. A lefekvés környékén azért lecsitul, és Kristóffal, Nikivel és a pápával ölelkezik egy nagyot, majd lemennek inni, mert az alkohol mindenre gyógyír.

Niki lefekvés előtt Alíz mellé kucorodik, és kijelenti, hogy hét hónapja nem dugott, most meg remeg már, de a király leszarja. Ma este viszont rá akar mászni az uralkodóra, és pár perc múlva így is lesz, ott parádézik előtte egy szál pendelyben, és szűköl, légy szíves, dugj már meg. A király egyre nehezebben bír Nikivel, mint mondja, dugni akar, de tőlem hiába várja a merevedést. Kristóf és Szent Dániel a terasz hányásmentes részén énekelget, ez a végszó mára.

Címkék: éden hotel
669 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

horee6 2011.05.02. 22:19:11

ez a Niki már 3 hete sárlik... valaki rendezze már le!

horee6 2011.05.02. 22:21:40

kezdem unni pókmajmot, valaki tegyen valamit a szájába, hogy csöndbe legyen!

will 2011.05.02. 22:22:34

Ha Éden Ádám hallaná, hogy mekkorát esett ma az ezüst a legközelebbi határidőre a chicagoi árutőzsdén, akkor nagy rántotta szemeket meresztene...

GL-581 g 2011.05.02. 22:23:26

@*jinx*: LOL! Kifejezés lopva. :D

horee6 2011.05.02. 22:23:35

Niki mitől van rosszul, hogy nem csinálja meg senki, vagy mert megint túl sokat ivott?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.02. 22:23:36

@*jinx*: Egyetértek.

Niki hányt! ***tapsol***

Ádám, kedves, neked az a nő, aki xarrá issza magát, azt végighányja az éjszakát? Gratulálok!

will 2011.05.02. 22:25:07

Na, ezzel a két új pöccsel is csak többen vagyunk.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.02. 22:26:20

Degáz ez a srác! Tök egyszerű küldetés, buli rengeteg piával, saturészeg csajokkal, és mégse bírt egyet se lekapni? Ez tényleg egy kisgyerek!

Gábort látta valaki?

Ljubica 2011.05.02. 22:27:14

Sok minden történt, közben semmi sem történt. De hogyvolt szempontjából igazi aranybánya ez a rész.

will 2011.05.02. 22:29:06

@neccharisnyás útonálló: Gábor annyira kívülálló, hogy kis ügyességgel el tudná adni magát valamelyik este ismeretlen kolumbiai pultosnak...

Ljubica 2011.05.02. 22:29:11

@*jinx*:
Nekem is rögtön a Pesta ugrott be róla! :)

beacska 2011.05.02. 22:29:20

Niki először rámásik Alízra. majd Linda visít, hogy "én is, én is", és végül Robi is csatlakozik. A véga azért az, hogy Robi meghágja Lindát, de asszem Niki(?) rájuk nyit. Robi lerohan, és kiszedi belőle Kristóf

beacska 2011.05.02. 22:29:54

Niki megint túl sokat ivott

beacska 2011.05.02. 22:30:53

Szandra csúnyán megkörnyékezi az új bármixer Attilát. Még neki is gusztustalan módra.

Keménykedik Ádámmal. Szörnyűűűű

Ljubica 2011.05.02. 22:32:38

@neccharisnyás útonálló:
Gábor, a láthatatlan ember. Gyakorlatilag beleolvad a kerti garnitúra virágmintás huzatába. Csak akkor élénkül fel, ha énekelnek. (Nem kéne...)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.02. 22:32:56

@will: Lassan már útszéli kavicsnak is. Röhögnék, ha a döntőig jutna.

horee6 2011.05.02. 22:34:33

eljutott oda a móka,hogy számomra nincs szimpatikus arc a játékban. Mondjuk Aliz az lenne, de szinte láthatatlan. ma jól állt neki a szemüveg. nyerjen ő!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.02. 22:34:42

@Ljubica: Egyiknek se kéne. Le kellett vennem hangot. Pedig ilyet még Kristóf monológjainál vagy Jenny nyafijánál se csináltam. Borzalmasan fülsértő volt, amit műveltek.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.02. 22:38:06

@horee6: A divatleszbizés miatt nekem nem. Amúgy ja. Míg bent volt, Toldinak drukkoltam. Most már magamnak, hogy nézőként kibírjam a végéig. Dehát basszus, élőben kell nézni az agysebészek akcióit. Sixx hv-jai csak félöröm.

beacska 2011.05.02. 22:39:10

@neccharisnyás útonálló: a kareokinak ez a lényege. Szerintem aranyosak voltak.
DANINAK úgy állt a kezében a mikrofon, mintha nem először lett volna.

Ti nem találtátok nem véletlennek, ahogy Ádám, Kristóf, Dani forgatta körbe Alízt? ;). Daninak még nem volt párja ;D

beacska 2011.05.02. 22:43:51

persze, amit csináltak, az a karAoki volt...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.02. 22:45:15

@beacska: Voltam én már rengeteg karaoken, de akiket ott hallottam, ezekhez képest a Scalaban kellene, hogy danoljanak.

beacska 2011.05.02. 22:46:23

@neccharisnyás útonálló: a lényeg a szórakozás volt. a sok tehetségkutató műsornak hála, per pill. örülhetünk, hogy csak ott csinálták...

yilane 2011.05.02. 22:46:46

Csodálkoznék ha holnap nem Gábor repülne. A műsorkészítők már napok óta kirakták őt, csak még nem szóltak neki.

Bár szerintem Gábor sokkal jobb, mint a két új bármelyike, még akkor is ha csak eszik vagy az ágyon szunyál.

A fiatalabb srác még hagyján, de a 'barista' nagyon gáz.

Vajon milyen hirdetést adhattak fel az Éden Hotel szerkesztői a műsor készítése előtt? Keresünk jóképű fiatal srácokat, a vendéglátói képesítés és a foci előnyt jelent?!

horee6 2011.05.02. 22:48:40

@neccharisnyás útonálló: nem tudom, ez engem nem zavar, a Nikivel való csókolózást akár bátorságpróbának is fel lehet fogni. Nem gyengén marcangol a csaj, úgyhogy ha nagyon akarom, Aliz még nőtt is a szememben, mert bevállalta és túlélte.
Toldi okés volt, de esélytelen. Én Levit csíptem, még, de kamikaze lett. Kriszta sem volt rossz, nem is értem, a Pók miért őt és nem Nikit likvidálta.

Ljubica 2011.05.02. 22:49:21

@neccharisnyás útonálló:
én is levettem a hangot. :) muszáj volt. értem én, hogy vicces, de ha még öt percet kellett volna hallgatnom, bevallom, hogy hova ástuk el az aranyat.

és hogy legyen még egy "én is", van egy olyan érzésem, hogy sixx is vágja a centit... :)
nem tudom, esetleg nekünk is be kéne tekkkkkilázni, úgy jobban menne...?

Kiégtünk, hát kiégtünk, na.
:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.02. 22:49:25

@beacska: Igaz. Kolumbiában marad. De figyeltétek, hogy nem volt ott a személyzet? Szerintem ők -okulva a korábbiakból- hallva, hogy buli lesz, élből jelentenek beteget.

beacska 2011.05.02. 22:49:33

szerintem a Laci hazaküld vkit (tán Gábort?), aztán ő is megy. Nem hinném, hogy szabad akaratából Szandrán kívül bármelyik csaj is új srácot választana (Detti sem, bejön neki Kristóf)

horee6 2011.05.02. 22:50:18

@yilane: vagy Magyarországon minden agyatlan fiatal focizik...:)

beacska 2011.05.02. 22:51:25

@neccharisnyás útonálló: aztán Juan előkerült, és beállt a pult mögé. Neki volt bátorsága. gratula!!

yilane 2011.05.02. 22:51:34

@beacska:
Ha holnap kirakják Gábort, elképzelhető egy Dani-Aliz, Don-Niki, sőt fordított párosítás is (hadd legyen Szandrának), utóbbi persze csak akkor, ha Ádám le bírja győzni Aliz iránt érzett mélyről jövő irtózását. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.02. 22:53:10

@Ljubica: Hm.... látod. Töményem nincs itthon. Viszont van 2x fél lityó spargazdaságos borom. Főzésre, de múltkor belekóstoltam -pancsolt lőre, azúristenit. Ki fogom próbálni.

beacska 2011.05.02. 22:53:54

@yilane: ha Gábor ennyire a háttérbe húzódik, lehet, hogy Laci nyugodt szívvel beálldozza. Szemmel láthatóan nem a lányok közül választ, hanem a fiúk közt. JÓL TESZI!!!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.02. 22:55:13

@beacska: Gépkarabéllyal fenyegették. Úgy sokan megtennék! :D

@horee6: Hát, ahhoz képest elég sokkal találkozok az utcán. Vagy ők nem találják az utat a sportpályáig?

Ljubica 2011.05.02. 22:55:27

@horee6:
"a Nikivel való csókolózást akár bátorságpróbának is fel lehet fogni"

:)))))))))))))))))))))))))))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.02. 22:56:11

@beacska: Laci most melyik? A barista? Basszus, nem is emlékszem a másikra!!! :S

yilane 2011.05.02. 22:56:58

@horee6: Biztos úgy gondolták Nikiben még egyéb lehetőségek is rejlenek. :)

Én kezdek hozzászokni Nikihez, pl. a műsor végén a wc fölé hajolása, már-már megszokott/hangulatos időket idézett. Hej, ha még Levi is itt volna...:)

beacska 2011.05.02. 22:58:05

@neccharisnyás útonálló: én Lacinak a kiejtőst (első bejövő) hívom. Tévedtem???lehet.

yilane 2011.05.02. 22:58:16

@neccharisnyás útonálló:
A baristát Attilának hívják. Gondolom a másik a Laci.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.02. 22:58:58

@yilane: Ugyeee? Még a végén bebizonyosodik az elméletem, hogy a hányás befolyásolja az adott műsor összeszerkesztésének minőségét.

yilane 2011.05.02. 22:59:39

@beacska: Sok ideje nincs válogatni, az egyszer biztos.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.02. 23:00:09

@yilane: És melyik a 19 éves?
Annyi maradt meg, hogy jött 1 barista, meg hogy vki 19. :DDD

Móka na 2011.05.02. 23:00:24

Hát én most nézem a video-t nagyon durva ez a két új gyerek... :)

Ljubica 2011.05.02. 23:01:20

@neccharisnyás útonálló: @beacska:
Juan nem véletlenül hozza meg ezt az áldozatot, kivár. Nikire. A múltkori kör(?)táncnál csak egy hajszál választotta el attól, hogy megmarkolja Niki seggét, láttam a szemében.

horee6 2011.05.02. 23:02:22

@yilane: na, igen, a "Hányós Niki"-t akár berakhatná a csatorna monoszkóp helyett.
Hogy nézne ki az a festmény, aminek a címe "A Szőke zsinórtangában színeset ásít" ?

yilane 2011.05.02. 23:02:35

@neccharisnyás útonálló:
Az első fiú, a 19 éves, aki - valószínűleg - Laci. Asszem tanuló vagy efféle. És kondizik is.
A második Carlos Juan a barista (basszus,amikor olvastam egy mp-re azt hittem valami zenész)aki Attilának rémlik és a szeme nem barna.

Kb ennyit tudok róluk.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.02. 23:03:34

@Ljubica: Hú, akkó ebből nemi erőszak lesz. Vigyázni kell ezekkel a más temperamentumú népekkel. Olyan gyorsan előmászik belőlük az állat, hogy annyit se mondasz, bikkmakk.
Bár Niki még örülne is neki.

horee6 2011.05.02. 23:04:57

@neccharisnyás útonálló: Niki bármilyen makknak örült volna...

Ljubica 2011.05.02. 23:05:03

Annyira rutinosak lettünk ÉH nézésben, hogy tudjuk, innentől már fölösleges új neveket megjegyezni. :)
Már várom, hogy valaki beírja, hogy: Nagypapa, hosszúúú...!

yilane 2011.05.02. 23:05:31

@horee6: :)) Ez lehetne akár egy Velasquez kép címe is. Végülis Niki az udvarhölgyek egyike. :)

Bár mintha a Donnak erősen telne vele a hópapucsa.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.02. 23:07:06

@horee6: Muhaha!!!

@yilane: Várj! Beugrott. 19 éves, főiskolás a BGF-en. És borzalmasan éretlen feje van. Mint egy tinédzsernek. De őt a bulin nem is láttam. Megtámadta egy madárpók a bukszusban? Vagy Juanék elrabolták és már rég az ültetvényre tart? Aztán Juanék minden buli alkalmával suttyomban elrabolnak valakit. A többieknek fel se tűnik, nekik meg egyre több agyhalott rabszolgájuk lesz?

horee6 2011.05.02. 23:07:25

@neccharisnyás útonálló: azért arra kíváncsi lennék, Nikinek mi volt az első dolga, amikor hazaért Kolumbiából! Mert a második biztos az volt, hogy levette hátizsákját.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.02. 23:09:44

@Ljubica: Úgyis idővel becenevet kap mindegyik. Úgy sokkal könnyebb megjegyezni, mellesleg. Hát mennyivel gyorsabban beugrik az illető arról, hogy Fogtündérnek hívod, mint ha... mi is volt... Linda? Vki ma este erősen Lisázott a hotelnyomik közül.

beacska 2011.05.02. 23:10:51

@GL-581 g: igen, egy bordó v. s.lila keretes normál szemü volt.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.02. 23:11:09

@horee6: Hallod, nem lennék a Hv-t olvasó szereplők helyében.
Bár valszeg Velveten nagyobb osztást kapnak.

yilane 2011.05.02. 23:11:50

@neccharisnyás útonálló:
Végülis tinédzser, talán azért! :)

Juan nagyon vigyorgott, amikor előkerült, úh. bármi megtörténhet. Persze az is lehet, hogy nem ért rá, mert ki kellett kavicsoznia, hogy holnap kit ejtsen ki. Ec pec kimehetsz..

Ljubica 2011.05.02. 23:12:20

@neccharisnyás útonálló:
Hát bor, az sajnos nem lesz ide már elég, szerintem. :)
Ez a rész olyan volt, mint a Csillag születik/X-Faktor egyik korai beválogatója és egy nagyon-nagyon-nagyon rossz pornófilm-szerű-izé-valami.
+ még egy PestaPista.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.02. 23:14:26

@yilane: Na, a kavicsozás egy újabb fogalom, amitől instant röhögés tör rám. Isteni, ahogy Sixx, meg itt az egész banda, új jelentéstartalommal tölt meg pofonegyszerű szavakat.

Hol van ettől a stohlozás, meg Alekosz névváltozatai. :DDD

yilane 2011.05.02. 23:15:54

@Ljubica: Szombaton, most először és valszeg utoljára, belenéztem a Csillag születikbe.
Nem számítottam színvonalas műsorra, de meglepődtem, hogy mennyire igénytelen műsor az.

Akkor már sokkal inkább az ÉH. Itt legalább nem akarja senki azt bemagyarázni a nézőknek, hogy a szereplők valamiben tehetségesek.:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.02. 23:17:58

@Ljubica: Éhgyomorra, befűtött szobában... ne mondd már!

Amúgy ja. Elől leszbiparti, hátul a medencében Norbi vagy ki a tököm Fogtündért hátulról. Aztán egyéb felállások. Pasik vetkőztetik a leszbiző lányokat.... de akkor MI LESZ a pénteki 18+ ban????

horee6 2011.05.02. 23:19:02

@neccharisnyás útonálló: nem tudom, ha bent lettem volna (hehe) és gázos dolgokat csináltam volna, valószínűleg a haverok úgy szétszívnák a véremet, hogy pár vadidegen véleménye nem nagyon zavarna. :) Különben is, ez játék, bevállalták, szenvedjenek! :P

yilane 2011.05.02. 23:20:20

@neccharisnyás útonálló:

Sixx állandó szófordulatait bírom a legjobban, mint pl. a terasz hányásmentes része..:)

Egyszer egyébként érdemes lenne összeszedni, hogy hányféle becenévvel illette sixx (és persze a kommentelők) az egyes játékosokat.
Közülük egyedül Ádám lehet megelégedve a "felséges" becenevei (Corleone, Don, Király, Felség) miatt.

horee6 2011.05.02. 23:20:56

@neccharisnyás útonálló: pénteken kikötözős gangbang party lesz. vagy nem.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.02. 23:21:06

@yilane: Ilyeneket élből kerülök. Volt idő, mikor volt még idegem:
Reteknek ígérkezik, de hátha mégse. Az volt. Azóta inkább az állataimat idomítom ebben az időterminusban. Hálásabb meló, több eredménnyel.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.02. 23:23:49

@horee6: Hehe! Te ismered a barátaimat?
@yilane: No, azé őt is buzizzuk. És újabban már a lakók is. Ők pedig ott vannak vele 24/7.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.02. 23:24:38

@horee6: Persze. Eddig is csak káromkodtak. Olyan lanyhán, mintha apácák lennének.

horee6 2011.05.02. 23:25:37

@yilane: nem tudom, ha engem valaki Királynak, Felségnek hívna, kicsit bepöccennék. A Don és Korleone elmegy. Nekem legjobban a Pókmajom tetszik, meg a Jászkarajenő Egyetlen Exportcikke.

yilane 2011.05.02. 23:28:18

@neccharisnyás útonálló:
Ja tényleg, csak eddig nem tudtam, hogy az a beceneve. :)

horee6 2011.05.02. 23:29:45

@neccharisnyás útonálló: lehet, hogy igen, nem Te mondtad Pókmajomkapcsán, hogy tatabányai vagy? én is éltem ott vagy 15 évet.

yilane 2011.05.02. 23:30:48

@horee6: Mér?
A Lassúbeszédű se rossz.

horee6 2011.05.02. 23:31:03

@neccharisnyás útonálló: Pocok az jó, kéne neki egy Nils Holgersson :)

Ljubica 2011.05.02. 23:33:19

@horee6:
és másnap majd ártatlanul rebegtetik a szempillájukat: dehát be voltunk b.aszva...
:)

horee6 2011.05.02. 23:34:18

@yilane: persze, vannak jó becenevek,de szerintem a Pókmajom mindent visz. Amikor először olvastam leestem a székről a röhögéstől. Vizuális típus vagyok. :)

Viszont az újaknak tényleg nincs értelme megjegyezni a nevét, csak jönnek és már mennek is.

horee6 2011.05.02. 23:36:07

@Ljubica: meg más a körzetszámunk, nem számít. meg az orál az nem szex, stb...
Bírom ezeket a dumákat.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.02. 23:36:16

@horee6: Óó, feltűnt még itt pár ember. Fentebb utánalesel, megtalálod az egyiket.

Aaz. Nils. És hun maradnak a vadlibák?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.02. 23:38:24

@horee6: Eleve ott kezdődik, beleállítanám a piszkavasat Nikike arcába, ha nyelvcsattogtatva közeledne. Úgy, hogy behorpadjon tőle a feje. Húzzon má az annyába!

horee6 2011.05.02. 23:39:10

@neccharisnyás útonálló: vannak kint a Zédenben hun vad libák. vagy vad hun libák:)

A fonalat elvesztettem, kit kell megtalálni fentebb? Szereplőt a Zédenől?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.02. 23:41:19

@horee6: Nem. Tbányáról elszármazott kommentelőt. Köszöntem is neki. És kitárgyaltuk, h kb. azóta nem él a városban, mint Pókmajom.

Fúúúj! Megdagadt Manhattanes pasasok! Broáf!

Ljubica 2011.05.02. 23:46:09

Szegény Niki, én sajnálom. Szerintem - szívbőljövő g.ciségből + a műsor ritmusáért aggódva a szerkesztők egyedül neki nem adnak abból a nyugtatóból, amitől az összes többi ilyen zombi lett. (Dani side effect-ként süket is...)

Ezért mondom, figyeljétek csak Juant... :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.02. 23:50:03

@Ljubica: Zombiságot az aszexualitásra érted? Vagy mire?

Ljubica 2011.05.02. 23:51:44

Ádám mai legjobbja:
"Annak örülök, amikor a Niki fekszik, alszik, nyugszik."

horee6 2011.05.02. 23:52:17

@neccharisnyás útonálló: meg vannak, csak szétcsapta őket oldalt...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.02. 23:54:46

@Ljubica: Hát ne viccelj. Egy olyan emberrel huzamosabb ideig egy helyiségben tartózkodni, aki annyira sárlik, hogy már a lábad szárát keféli, mint a kutya...
Szerintem nem mer aludni éjszaka, nehogy álmában a nő rámásszon és megerőszakolja.

Ljubica 2011.05.02. 23:56:17

@neccharisnyás útonálló:
lehet, hogy csak nekem tűnt úgy, hogy a műsor elején nagyon élénkek voltak (beszéd, gesztusok, kombinálás), aztán lassan, de biztosan bezombultak? lehet. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.03. 00:00:08

@Ljubica: Nem biztos. Ebből a szempontból nem figyeltem. Lehet, T69el bandában csapatják a kokaint.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.03. 00:01:39

Na én mentem. Jóéjt a még fent lévőknek!

Ljubica 2011.05.03. 00:01:52

@neccharisnyás útonálló:
Figyelj, én kombinálok. :))) Ha Bürger itt lenne, már átkötöttünk volna valamelyik összeesküvés elméletre is csak simán pl. Ádámkából kiindulva.
Vegyük csak például a hányás-elméleted, ugye... :)

horee6 2011.05.03. 00:03:57

@Ljubica: ebben spec igaza van Ádámnak
ha Niki gondolkodik, veszélyes, éjjel-nappal dugni akar, ha iszik, emberevő lesz, majd kulturáltan telehányja a a wc-t. Eszményi társ.

Ljubica 2011.05.03. 00:30:48

@will:
"Gábor annyira kívülálló, hogy kis ügyességgel el tudná adni magát valamelyik este ismeretlen kolumbiai pultosnak... "

Ezt csak most vettem észre. A legjobb ma! :)
Megbecsülnek téged rendesen a munkahelyeden? :)

Ratttatattta 2011.05.03. 03:36:18

ez a Niki azért egy elég undorító csaj, régen hányt már tangában, remélem amióta hazatért és folytatja a prosti életet, jól szétkúrták azóta

ennyit Nikiről

kommenteket nem olvastam, legvégén meg volt mkinek az akis jelenet,mikor T69 már mondta a záróbeszédet, és ráfordult a másik kamerára, csak a vágás késett kicsit
na ott tisztára úgy nézett ki 1 pillanatra mint vmi világítószemű robot terminátor
ráadásul ahogy befordult:DDDD
nem igaz nem szarták a szerkesztők össze magukat ezen a nőn

utolsó percben volt a jelenet, állat volt
ennyit H. Éváról

új srác, az első kis nyomi, kár hogy ez kapta a nagyobb hatalmat, lehet hogy Gábort fogja kinyomni sajnos, ha esetleg Alíz jópofizik vele majd

a kolumbiai Carlos "magyar" Juan jobb arcnak tűnik, legalábbis jobban beleillett ebbe a fertő hotelbe:D, én simán elröhögtem volna magam hangosan
a bárpultnál, kurva nehéz küldetés volt

azért viszonylag verhette a fejét a falba, látva azt, hogy volt 2-3 csaj akik egymással smároltak unalmukban fél óra múlva, ő meg félt bármelyiket is előzőleg lecsőrözni:D

sogeking 2013.03.29. 22:48:17

csak Éva cicijét jöttem megdicsérni :)
süti beállítások módosítása