Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bosszú 2x07 - Vezeklés

2013. március 28. 17:00 - fuszulykavirág

Napsütéses reggelre virrad a Grayson házban, a történetet most mégis inkább a szomszédban kezdjük: Mason látogatja meg Emilyt. Miután legutóbb felismerte a nagy igazságot, most szembesíti vele a lányt: Emily és Igazi Emily szeretők voltak a javítóintézetben! Hát Mason, ha ennyit sikerült összerakni abból a rengeteg infóból, akkor talán nem kéne erőltetni ezt az oknyomozó újságírást. Emily el is küldi a fenébe, komolytalan a fickó. Anyu bejelenti távozását a vendégszerető Grayson kúriából, Victoria, aki állandóan magánál tartja az új pisztolyát, még a repjegyét is fizeti.

1.JPG

Aiden és Emily együtt reggeliznek, Emily pedig sürgeti Aident, hogy gyorsan vetesse át Daniellel a céget, mert Conradot nem a két szép szeméért hozták ki a terroristák a börtönből, ejteni fogják az ügyet, azt nem kéne megvárni. Jack és Igazi Emily az esküvőt tervezgetik, Mason pedig bejelenti, hogy tud Emily és Amanda intézetes kapcsolatáról, ami így fogalmazva kicsit megijeszti a lányt, úgyhogy találkozni fognak. A Grayson szülők eléggé paráznak a terroristák miatt, hogy vajon mi várható tőlük, de Victoria inkább az ellentámadást szorgalmazza, elege van már a csendes rettegésből.

Igazi Emily bepánikol Masontól, Emilyhez szalad, közben elmondja az eljegyzést is, Emily meg kicsit megnyugtatja, lemondatja vele az ebédet, és távoltartási végzéssel fenyegetőzik. Kirabolt Kennynek, Porterék új barátjának van egy öccse is, kettőjük közül ő tűnik a problémásabb arcnak, Kenny talán meg is elégedne a társtulajdonossággal, de Nate, a tesó tönkre akarja őket tenni. Anyu most már tényleg búcsúzkodik, Daniel még próbál megtudni tőle valamit Apu befektetéseiről, de nem jár sikerrel. Emily is befut, nászajándékot hozott a régi-új Grayson párnak.

2.JPG

Aiden meglátogatja Nolant, elmondja neki Daniel tervét, és arra kéri, segítsen. Mert ha kiderül, hogy Emily pénze is benne volt a Nolcorpban, akkor kiderülhet, ki is ő valójában, azt pedig senki nem szeretné. Nolannek tehát segítenie kell Daniel kezére játszani a cégét, igazán szomorú ez, de Emilyért megteszi, odaadja a bizonyítékot Aidennek Apu befektetéséről a Nolcorpba. Daniel ki is osztja Ashley-nek, hogy foglalja le az apját, amíg ő bizalmatlansági szavazást rendez majd ellene, Victoria pedig kíváncsiskodna, hogy vajon mire készül egyetlen fia, de nem tud meg semmit.

3.JPG

Mason mégiscsak oda tolja a képét Igazi Emily elé, aki elcsalja őt valami nagy sztori ígéretével. Nolan elmondja Emilynek, hogy feláldozta érte a Nolcorpot, elég megható, Graysonék aktuális partiján pedig tiszteletét teszi a terrorista nő is. Aiden leszállítja a bizonyíték csekket, Jack pedig Igazi Emilyt keresi, aki még nem tért vissza a Mason-randijáról. Emily ettől meglehetősen feldúlt lesz, arról volt szó, hogy nem találkoznak. Igazi Emily odáig fajul, hogy egy feszítóvassal szeretne pontot tenni Mason nyomozásának végére, de Emily még éppen idejében érkezik, hogy leállítsa. Sőt, azt is megosztja Masonnal, hogy ki Amanda valójában.

4.JPG

Anyu közben mégse repült el, hanem autót bérelt, ami nem jó jel, Emily pedig Masont használja, hogy a megfelelő helyre csalja Anyut. Graysonéknál közben Daniel kezdi a szervezkedést, Ashley is teszi a dolgát, és lefoglalja Conradot. Mason feladata az lett volna, hogy odaadja Anyunak az ősz hajú zsebóráját, és rávegye, hogy minél messzebbre utazzon, de nem bírja megállni, és elpofázza, hogy Graysonék felültették Aput, mert ő anno ártatlan volt. Anyu persze vérszemet kap, már rohan is vissza Graysonékhoz. Daniel előadja a befektetőknek a Nolcorp történetet, meg hogy cseréljék le őrá az apját, a monológja végére pedig még az anyja is befut. Biztos büszke.

5.JPG

Victoria gyorsan be is avatná kedves urát fiúk mesterkedésébe, ha Anyu nem fenyegetné mindkettőjüket hirtelen fegyverrel. Emily belesne a szomszédba a titkos kameráin keresztül, de Anyu gondolt erre, és semmit nem közvetítenek a kamerák. Conrad elmondja Anyunak, hogy azért mártotta be Aput, hogy megbosszulja a viszonyukat Victoriával, Nolan pedig közben átrendezte Mason táblácskáját, amin a nyomozását rendszerezte, és most már rendőrök nézegetik azt, akik őrizetbe is veszik őt sürgősen, amiért Conradot akarta befeketíteni. Sőt, még a lezuhant gép feketedobozát is megtalálják nála.

6.JPG

Emily Aident küldi Anyu után, Aiden meg azt kéri, hogy kapcsoljon ki minden kamerát a házban. Hát jó, most már bármi is történik, senki nem fogja látni. Aiden amúgy a terrorista nőre mozdult volna rá némi kloroformmal, de Anyu most sürgősebb. Graysonék elmondják Anyunak, hogy amúgy az ősz hajú ölte meg Aput, de ez sem segít rajtuk, szemeket bekötni, főbelövés lesz ebből. Az utolsó pillanatokban még egymás kezét is megfogják, igazán romcsi, Aiden pedig észrevétlenül Anyu mögé lopódzik, kloroformot szorít az arca elé, és kirángatja a szobából. Graysonéknak fel se tűnik, hogy eltűnt a támadójuk.

7.JPG

Emily és Aiden csak megszabadul azért Anyutól, adnak neki egy kocsit teli tankkal, meg a gyógyszereit is megkapja, aztán ne is lássák többet. Amandának meg nem is üzen semmit. Hát ennyi. Nolan elmondja Padmanak, hogy holnaptól kicsit megváltoznak majd a dolgok, nem lesz többé gazdag fiú, de a lány egyelőre marad. Mason egy kihallgató szobában ül a rendőrségen, és Emily látogatja meg: bevall mindent, amit most rákentek, és börtönbe vonul érte, vagy tárgyalás lesz, és akkor is elítélik, mert számtalan a bizonyíték ellene. De ha önként megy, Emily ki tudja majd szabadítani a saját vallomásával, ha jónak látja, és addig megírhatja az ő teljes, és igaz történetét. Masonnak tetszik az ötlet. Najó, ez talán túlzás, de belátja, hogy ezzel jár jobban.

8.JPG

Jack és Igazi Emily továbbra is az esküvőt tervezgetik, Conradnak és Victoriának pedig meggyőződése lesz, hogy a terroristák mentették meg őket Anyu golyóitól, hogy tovább szolgálhassák őket. Mason megteszi a vallomását a rendőrségen, Aiden pedig végre célba ér, és egymásra találnak Emilyvel. Tessék, csak kitartónak kellett lenni. Na de mi lett Daniel nagyravágyó tervével? Marad jövő hétre. 

Címkék: bosszú revenge
10 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

W.Jack. 2013.03.28. 21:36:21

KÖszi a hv-t, már nagyon vártam :) Ennél jobban már csak a következő részre várok :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.28. 21:53:40

Nagyon jó rész volt, most végeztem vele. A HV-nek most fogok neki esni. De viszont ellenben. Megint egy zenére lennék kíváncsi, a múltkor is olyan jól kisegítettél Fuszulyka: ami a végjáték alatt ment ment, az mi az?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.28. 22:13:55

Nekiestem, elolvastam. és tetszett a hv is!
Egyetlen problémám van (majd feldolgozom), miért nem adják naponta.

fuszulykavirág 2013.03.28. 23:35:30

@aggyistenbiri: az utolsó jeleneteknél ez a szám volt: www.youtube.com/watch?v=_aXljbgIukc (kb. a 2. perctől van benne az a rész)

Gabba 2013.03.28. 23:59:36

Igazi Emily mindig fejre megy, az első évadban is milyen szépen elintézte Franket a golfütővel. Itt viszont most kicsit ellazázta a dolgot :-P

Gabba 2013.03.29. 00:07:27

@aggyistenbiri: ezt mondom, kicsit sok volt a duma, és így a mi Emilynk közbe tudott lépni

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.29. 00:12:18

@fuszulykavirág: ebben a sorozatban nem csak a sztori izgalmas, de aki a zenéket válogatja, az is megérdemel egy nagy gratulációt. majd legközelebb figyelek a nevére,hacsak Fuszulyka nem tudja :) Akár nő, akár férfi szeretem :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.29. 00:22:20

@Gabba: Első alkalomnál Emms is akarta Frank pusztulását, itt pedig a második alkalomnál már védi(?) kicsit(?) ezt a nagyon nem túl okos lányt, és persze addigra meg volt a terve hogyan használja fel az írót. Gondolom én.
süti beállítások módosítása