Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bűnök és szerelmek - 1x32

2013. február 20. 19:00 - Alice Page

A harmadik műszak óvodás kislányok és daduskáik sípos-dobos-nádihegedűs anyák-napi műsorára emlékeztet ahhoz a hősies, összehangolt akcióhoz képest, amelyet Árnyasfalva fegyveres testületének elit osztaga prezentált az Ámor presszó-hadműveletként elhíresült kettős emberrablási kísérlet megakadályozása során. Tibor és Blanka újraegyesülése könnyet csalna még a Terminátor vascsipás szemeibe is.

32.1.PNG

Dani, tőle szokatlan módon szorult, sőt életveszélyes helyzetben találja magát és a földön térdelve arra próbálja rávezetni Valtert, hogy két rendőr megölése éppen elég, nem kell itt egy harmadikkal is borzolni a kedélyeket, pláne így a főműsoridő kezdetén. Valter szerint ez részletkérdés, és szájtépés helyett Dani inkább kulcsolja össze a bokáját. Naja, eztán jön a nyusziugrás, kilenctől meg a zsákbanfutás kerületi döntője. Dani gondolatban már mindenkitől érzékeny búcsút vett, amikor a jelenetben feleslegesen jelen lévő Fruzsi jól tarkótájon vágja Valtert, amit ő nem is hagyott szó nélkül, jól leárulózta a lányt. A többit mindenki tudja, bilincs, kocsiba ültetés. Valter onnantól kezdve a lehúzott ablak mellől hesszelte az eseményeket.

32.2.PNG

Tina a hászienda neki ágyhelyül kirendelt kirendelt szegletében éppen kedves férjét győzködi arról, hogy valójában nem egy gusztustalan poratka, hanem jövendőbeli gyermeke anyjaként tulajdonképpen felelősségteljes viselkedést gyakorolt a pénz ellopásának keretében – jó lesz az majd kelengyére, vélte az ártatlan. A cél minden eszközt szentesít, és különben se haragudjon már, no. Még szipogott is kissé, tiszta szerencse, hogy pollenszezon van, így nem kellett megjátszania a könnyes szemet és a takonyfolyást.

32.3.PNG

Blanka megfogadja, hogy többet nem fog megszökni, mert csak addig jár a korsó a kútra, ugye. Tibi lepacsizik Rómeóval, köszi tesó, büszke lehetsz magadra. De azért csak meséld el te is, hogy mi volt. Ez meg is történik, hadd ne írjam le újra, hogy Panni mama szarkavarása ez egyszer milyen kellemesen megnyugtató végkifejletet eredményezett. A sztoriban szerepel a harmadik mókus, aki éppen útlevélért ment az okmányirodába, „az ilyeneket agyon kellene lőni” és ezt nem a nagymamám jegyezte meg, hanem Tibor. Viktor valami módon még mindig ott prüntyög a sarokban, és itt gondolta közbevetni, hogy ő valójában egy hős, de Tibor ezt valamiért nem hiszi és kamerátlan helyiségben készül őt kihallgatni, aminek az eltorzult arca alapján én tuti nem örülnék.

32.4.PNG

Frenki továbbra sincs jól égbekiáltó böszmeségét követően, ezért melózni sem megy. Seriffel történt konzultációjára hivatkozva megjegyzi, hogy felettébb indiszponált, ezért ki kell szállnia a bizniszből egy időre. Fizetett szabi ez, vagy betegállomány? Igazad van, részletkérdés, menjünk tovább Lorenzó életének legfőbb problémájára, ti. Tina rendetlenségére, miből kifolyólag is a kedvenc nyakkendő előkerítése csak hosszas üvöltözés után történhetett meg aznap reggel. Serif kéretlenül is beszámol arról, hogy ő a tiszta, rendes és precíz nőket szereti, ki is rakta a sajátját. Tina persze felpaprikázza magát, elvégre ő egy egész háztartást visz a hátán – ja, nem atka, hanem puhatestű, valahol stimmt ez. Lorenzóék ki sem húzzák a belüket az ajtón, máris nagytakarításba fogja Brigit.

32.5.PNG

„Zsoooolti, térj magadhoz!” nógatja az igen szexin ájult nyomingert Dani. Furcsállom, hogy senki a világon nem indult utána, amióta bekommandózott a presszóba, nyilván gyufaszálban ultiznak a főnök kocsijának motorháztetőjén. Fel is vókitókizza az ezredest Dánielünk, elképesztő, hogy ezeknek annyit nem tudtak elmondani, hogy ezeket miért és hogyan használják… A főni egy nagymonológot tudott tolni, idézem: „Te jó isten szerencsétlen Zsolti bácsi, rájár a rúd mostanában!” Zsolti ezek szerint a helyi Kenny. Hopp, jön az útleveles mókus, aki lakónak tetteti magát, de már a kocsiajtót nyitogatná, és úgy mellesleg fegyvert is fog Danira. Zsolti épp jókor tér eszméletére, így ez a kaland is szerencsésen végződik. „Zsolti, téged már megint leütöttek” hangzik Dani szájáról a hála érzelemteli himnusza.

32.6.PNG

Szöszi új szerelme egy szemrevaló váza a Bóditól lopott szuvenírkupacból. Szerinte ez egy valódi MING, ami nem ötmilliót, de nyolcvanat ér. Zénó szemében nagyot nőtt Szöszi, aki busás jutalomra számít tudományáért. Be is számol az érkező Serifnek és Lorenzónak, akik viszont belecsomagolják és visszaküldik az anyjának, ha nem lesz igaza. Nem is kíváncsiak a rizsára, pedig Szöszi már belekezdett volna a nesöneldzsiográfic különkiadásba, majd a szakos üzlettárs megmondja, aki végszóra meg is érkezik a sufniba.

32.7.PNG

Tisztaság fél egészség, de akkor miért van Briginek állandó hányingere, ha Tina közelében van? – hangzik a narrátor lamentálása. Brigi nem vágja, mivégre takarítanak ennyire, Tina biztos az öregnek akar nyalni. „Mikor is fogadtunk be?” kérdez vissza Tina, mintha valami menhelyről szalasztották volna a szőkét. Elkezdenek megint veszekedni, a régi témákat veszik sorra, Frenki, Lajos, pénz… Tina le is lép kádat takarítani, de előtte még nagyon el akarja húzatni Brigivel a komódot. Neki is áll az később, és láss csodát, nem ott van a boríték, benne a lóvéval? „Frenkiiiiiii!” Édes istenem.

32.8.PNG

Szántó ezredes csak reméli, hogy senki nem kérdezi meg, hány hullára számított az akció során. De hiába basztak el mindent, amit lehetett, a „járulékos károkon”, ti. hogy kinyírták Kennyt leütötték Zsoltit, nem történt baj. Vetyengenek egy darabig azon, hogy ki hova menjen jelentést írni, de Tiborék inkább otthonukba távoznának, az ezredes meg zabálni, szóval másnapra hagyják a meló kevésbé adrenalin-felszabadító részét. Fruzsinak semmi köze Valterhoz, ennek ellenére Dani csak kihallgatná, menjetek békével, a többiek az ezredes vendégei.

32.9.PNG

Szöszi elmélete a váza mingségéről nem nyeri el ez Üzletfél tetszését, aki az egész szajrét vinné a biztosítási összeg 70%-áért, de Lorenzó a váza nélkül adná a cuccot annyiért. Így meg már nem kell a mocsoknak, Lorenzó meg is sejti, hogy a köcsög tényleg többet érhet. Szöszi értő társat remélt találni az Üzletfélben, így nekiáll a vörös foltosodások és fekete pettyesedések tudományos igényű magyarázatának, csak fenét sem érdekli se ő, se az okj-s papírja. Mindenki felhúzza az orrát, majd az Öregnek kell rendet tenni ebben az ügyben is.

32.10.PNG

Brigi egyszemélyes ribilliójára érdeklődő arccal érkezik Frenki, majd együtt örülnek a megtalált bankóknak. Tina is előkúszik, túlzott lelkesedése a tiszta kád meg a pénz miatt azonnal le is buktatja a másik kettő előtt. Bizonyítani ugyan nem tudják, de most már mindenki tisztában vele, hogy Tina volt a kis enyveskezű. Ügyes vagy Tina, leülhetsz.

32.11.PNG

Dani és Zsolti a nehéz nap után az irodában pihennek meg. Ehhez a nyomorulthoz senki nem hívott egy szanitécet vagy tábor papot, ez azért mégiscsak gonoszság. Dani kéjes örömmel néz a kihallgatás elébe, valaki szóljon már neki, hogy ő amúgy igazából különben de úgy simán és jó alaposan megdugná Fruzsit. A felismerésig hátralévő időben újra meggyanúsítja a címek kiadásával, amit amaz lelkesen tagad, ennek a jelenetnek pont annyi értelme volt, mint egy aranyhalnak sztepp-balettet tanítani – vacsoráig kitölti az időt, de amúgy minek.  Pedig Dani a legbugyinedvesítőbb ingét és arckifejezését vette fel az alkalomra.

32.12.PNG

Panni megállás nélkül fényezi otthon Rómeót, szemében csak úgy csillog az érzelem. Ha nem tart ki a fiú ilyen rendületlenül, akkor bizony Blanka már a délutáni gyorson ülve békülhetne össze az új identitásával. Tibor szívszerve is megenyhül, kéri az elnézést, és tulajdonképpen mindig is ilyen lovagot képzelt a lánya mellé. Isten hozott a házamban, fiam.

32.13.PNG

Az előzetesben Kevin megint az esélyeit latolgatja, nem is bírom végignézni, búcsúzzunk inkább a családi idill képével – lesz ez még így se!

32.14.PNG

6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

malacvirag 2013.02.20. 20:57:37

te jó ég.... róóómejóóó még nem volt nővel.... arra nem derült fény hogy esteleg pasival meg igen... de jobb ha ezt a vonalat nem feszegetjük mert még a végén kiderül....

Ditti82 2013.02.21. 00:08:31

@malacvirag: Blanka egyből fel is ajánlkozott, hogy akkor itt lenne az ideje. :D

Dzsambalaja 2013.02.21. 13:34:48

Azért nekem a 32. részben az volt a kedvencem, amikor Szöszi előadta, hogy milyen értékes a Ming váza, mire Seriff: Akkor minget érdekel! :)

Alice Page 2013.02.21. 13:47:02

a jegyzetemben szerepelt, mint a sorozat eddigi legpoénosabb egysorosa, aztán rájöttem, hogy mint olyan, az egyetlen is, és ezáltal nagy a sansz, hogy csak elhallás volt a részemről, merthogy álmodik a nyomor (nem néztem újra persze)..de akkor tényleg ezt mondta, köszi a szemfülességet:))

Ditti82 2013.02.21. 15:13:22

Szöszi, a tanult bűnöző. :D

malacvirag 2013.02.21. 16:21:28

ohhh, ma sajnos nem tudom megnézni...... mi lesz???? hogyan élem túúúúúúlllll :)))))))))))
süti beállítások módosítása