Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x08

2013. február 14. 18:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van. 

A tragédia másnapján vagyunk, Dani távozása Ádámban űrt hagyott, nem olyat, nyugi, a kis lelke esett darabokra, de ez csak átmeneti állapot, amennyire ismerem a brókert. A hogyvolt végére Pinokkina jelentkezik be a szokásoknak megfelelően, nyári ruhája kékben pompázik, bal mellét nem fedi teljesen, ijesztő műanyag félgömböket húztak a fémvázra, mondjuk neki legalább nem a hónalja felé néznek a műcsöcsei, mint Nikinek. Ma este megint párválasztás lesz, Korleóne Ádám úgyis kigolyózza Halálfej Tündét, szóval nagy meglepetésre nem számítok.

A szerkesztőket valahol nagyon sajnálom a reggeli képsorok miatt, hiszen semmi az égvilágon nem történik, na jó, ma közös sírás van Dani távozása miatt, Kata félálomban kurkássza Niki haját, Ádám meg terveket sző, mint valami elbaszott pók. A többiek a csipát törölgetik a szemük sarkából, Kristóf felborotvált pájeszénél csak Kata foghíja ijesztőbb. Levi és Kriszta kézen fogva üldögélnek a teraszon, Tünde meg leszarja a hisztit, kurvaanyátok, a lóvéért jöttem be, fasznak sírtok, ez egy ilyen móka. Niki is ledorongolja Norbit, mert hogy merészelte ő azt mondani, hogy semmi baj nincs Szent Dániel távozásával? Niki, egyem a két éve kapott agyadat, a csávó leszart téged, madarakat és halakat nézegetett nyolc órában, és igenis a főnyereményért jött, ha te meg nem, akkor húzzál vissza Szekszárdra.

Ez a magyar valóságshow-szereplőkkel a legnagyobb baj mellesleg, az, hogy nem merik még saját maguknak sem bevallani, hogy a főnyeremény miatt vannak a játékban, pedig. Én, ha tehetném, az összes olyan arcot kihajítanám a picsába, aki kijelenti, hogy ő nem nyerni jött. Jóvanakkor, hess, jöjjön egy olyan arc, aki viszont igen. Kristóf az ágyban fetrengve osztja Tündét, aki továbbra is leszarja ezt a barátságosdit, és rámutat, hogy az is előfordulhat majd, hogy pont a legjobb barátod hajít ki a francba innen, ha a lóvéról lesz majd szó élesben. Pontosan, lásd Survivor 1-22. Korleóne Ádám kap magának saját soundtracket, a Keresztapából természetesen, elég uncsi. Nyíregyháza második legszebb férfi felsőtestét, Istvánt veszi elő, naidefigyejjé", ha akarsz jó pontokat szerezni, akkor este hazazavarod Tündét. Pistánk fejében ki tudja, mi jár ilyenkor, illetve de, tudjuk, pina.

Tünde Levivel dumál egy kicsit, a jászkarajenői Maradona megértő, ő csak egy nevet írt, nem tehet róla. Korleóne Ádám csak nem szakad le Pistáról, aki viszont kvázi lekurvázza Frissagyas Nikit, te azért beleülnél a bránerbe, helló, a csaj kiakad, ő három éven át is kibírja fasz nélkül, nehogy már a külső alapján ítéljetek! Pistát nem alkalmaznám protokollfőnöknek, az kurvaisten. Korleóne rövidre zárja a beszélgetést, ha este nem ejted ki Tündét, meghalsz. Tünde tovább gyúrja Levit, aki vagy tényleg ennyire naiv és ártatlan, vagy nagyon jó színész, és próbál senkit meg nem bántani - az ilyen játékosok a reality-műsorokban döntőig szokták vinni. Kristóf a mödanszié szélén szerelmet vall/hűségesküt tesz Korleóne Ádámnak, estére egymáshoz tapadó, olajtól sikamlós férfi felsőtesteket vizionálok.

Bigfoot Kriszta Alízt okosítja ki, és ad neki haszontalan tanácsot, te ki fogsz esni, ha nem mutatsz valamit, de mit, Krisztám, mit dobjon be Alíz? Ragadja meg Pista hímtagját és kiabáljon hozzá? Az egyik legfeleslegesebb beszélgetés EVÖR. Jenniferre megint ráadták a szponzorsapkát, rózsaszín és egy macskaféle ugrik rajta jobbról balra, van ebből egy zöld is a házban, Levi fején lehet látni néha, Tündével próbál barátkozni, vagy Tünde vele, ez most még nem egyértelmű. Tünde szerint azért kell távoznia, mert nem pucsít be Kristófnak, ebben lehet valami. Na, Niki meglátta, hogy Jennifer és Tünde beszélget, felrongyol a Kriszta-Alíz duóhoz, basszátokmeg ez a Jennifer egy áruló! Leveszi magáról a bugyit és köp egy hegyeset a padlóra, bizonyos körökben csak pucér seggel lehet szállodai szobában köpködni, ez olyan lehet, mint az eltartott kisujj a kávéscsésze markolászása közben. Arra viszont nincs magyarázat, hogy a köpetet ezek után miért kell pucér talppal feltörölni.

A lányok a délutánt edzéssel töltik, Kriszta harminc dekával szériázik, Kata a hasizmát erősíti, Niki oldalsó lábemelgetésére nincs se bocsánat, se magyarázat. José jő üzenettel, este kiszavazás, tessék összepakolni a bőröndöket. Valaki a háttérben: És a vacsi? Jogos, üres hassal lelépni tiszta szopás. Pakolnak hát, a T69-es modellt fehér nadrágkosztümben álmodta képernyőre a sztájliszt, akinek innen is gratulálok, a személyzetis Marikáéra hajazó kontyért meg a fodrásznak jár egy faszkorbács. Aki (szünet) maegyed (szünet) ülmarad (szünet) annakelkell (szünet) hagyniazédenhotlet (szünet, fordul kamera kettőbe, fej leszeg, komolyabban Éva, a kurvaéletbemár, villogjon az a szem, DRÁMA VAN BAZMEG). És ha belegondolok, hogy ez, amit látunk Pinokkinából, az hetekig tartó tréning eredménye, sírhatnékom támad.

Na, kezdődik a kiszavazás, Bigfoot Kriszta időgépbe ült és elővette az anyja farmerruháját, ránézésre a Trapper gyár terméke, illik hozzá a bokamelegítő. Korleóne Ádám tüdőszínű vagy inkább pink pólót húzott, ez nem sok férfinek áll jól, mint például neki sem, a zakóval súlyosbított jelmezben pont úgy néz ki, mint aki a Mosonmagyaróvár Vice forgatására jelentkezett főszereplőnek. Tünde beesett arcát a sminkesek heroikus erőfeszítéssel átváltoztatták a szegény ember Tizenhármasává, Kata fehér miniruhája e legjobb, Alíz kék kartondresszétől és a hozzá felhúzott, minősíthetetlen fehér cipőtől kiégett a szemem. A T69-es gyors fejszámolást végez, a lányok többen vannak, hoppá, ők választanak. A miami cukornádültetvényes legkisebb fiának öltözködött Kristóf arca kifejezéstelen, még akkor is, amikor Szingli Niki panaszkodik, hogy bezony be van szarva kicsit.

Pinokkina próbál oldott hangulatot teremteni laza, könnyed beszólásokkal, amit úgy tessék elképzelni, mintha Semjén Zsolt mesélne Jézusos vicceket fürdőnadrágban, olyan feszült mindenki, mint a japán atomenergetikai biztos a tegnap esti sajtótájékoztatón. A párok leosztása nagyjából egyértelmű, Ádám-Kata, Kristóf-Niki, Levi-Kriszta, Norbi-Jennifer, Alíz vélhetően Pista mögé áll majd, mert bízik Korleóne tervében, és ide sasszézik majd Tünde is, legalábbis ez tűnik logikusnak.

És tessék, az utolsó pillanatig minden stimmol, erre Tünde öngyilkos taktikát választva Levi mögé áll be, ezt ha valaki meg tudja nekem magyarázni, kap egy éves hogyvolt előfizetést ajándékba. Mindenki röhög, még Tünde is, akit a jászkarajenői Maradona apró mosollyal a szája sarkában hazaküld, mert neki Kriszta kell. A kiszavazás alatt Pistánk megjegyzi, hogy a szarásjelző bevillant neki, de nem ez az epizód legjobb beszólása, hanem Alizé: "Ilyen alakokkal, mint István, nem szoktam találkozni az életben, legfeljebb a YouTube-on és a Maunikasóban." Epic.

Tünde csak azoktól köszön el, akik rendesek voltak hozzá, azaz Niki, Kata és Ádám nem kap puszit, ó jaj, a búcsúbeszédben felüti a fejét a taktika nevű népi ellenség is, ami lassan a kommunista mellé zárkózik fel a szitokszava listájára, te rohadt taktikus, te! Este pakolás minden szinten, hiszen új párok alakultak ki, Alíz rezignáltan közli Pistával, hogy ő nem nagyon pakol szét, mert felesleges, jövő héten megint költözik amúgy is. Korleóne. Ádám és Niki este összegzi a tapasztalatokat, nem szabad tuskónak lenni az újakkal, és nem kéne elmondani menten, hogy van egy erős négyes, ami irányítja a játékot. Ádámnak van érzéke ehhez a játékhoz, meglátjuk, elég lesz-e a végső sikerhez. Jövő héten folytatjuk, új csábító érkezik.

Címkék: éden hotel
110 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szepi79 2011.03.18. 09:41:41

engem nagyon motivál az az egyéves előfizetés, megpróbálom megfejteni a rejtvényt. tünde azért állt levi mögé, hogy biztosan kiessen, mert neki ennyire szólt a szerződése. egy dolga volt, hogy egy betonbiztos embert kivágjon a takonyba, ezt megtette, ezekután a rendes mór pedig tudja a dolgát. legalábbis más _logikus_ magyarázatom nincsen rá.
nade minekután tudjuk, hogy a magyar valóságsóban ilyet soha, senki, marad az az elképzelés, hogy tünci sok árnyalattal ostobenkóbb a hajszínénél.

luck66 2011.03.18. 09:43:15

-hát,a műsorvezetőt ennél unottabb képpel még nem láttam,amúgy a szavak végi "n" használatában sokszor bizonytalan
-Ádám a bróker,hát ezzel a beszédstílussal,nem tudom,hogy tud eladni egy részvényt is

-Kriszta,az újságíró,hát mintha szókincse se lenne és ebben egy szinten van a focistával meg az edzővel
-Kata,a kis duci,Ő milyen modell?
-Niki,a hányós,a való életben ugyanilyen szarkeverő

és lehetne folytatni
ezek amúgy azt hitték,hogy döntőig hagyják,hogy az első 10 ember maradjon?

*azta* 2011.03.18. 09:47:33

:D
ez a nő, ez a horváthéva, ez hihetetlen!
'kristóf___úgy___látszik___te___vagy___a hotel____kaszanovája____.'
:D
na_gyon___laza___ámde_mégis____kemény___műsor______vezető___őőőő____nő vagyok!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.18. 09:53:49

Az orvos aki csinálta Niki melleit vajon büszke magára? Mert azok a cicik külön életet élnek egymástól is meg a csaj testétől is.
Tünde meg annyira hülye, hogy fáj.
Hálás vagyok a műsornak mert eddig nem tudtam mit jelent pontosan az hogy tirpák. De aztán jött Mr. Nyíregyháza és megvilágosodtam.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.18. 09:54:41

Ja és Kristóf milyen lassan beszél már! Hogy tud az ilyen segítséget hívni vagy kiosztani valakit?!

beacska 2011.03.18. 09:55:07

@luck66: Kata biztos bélfotómodell :DDD

Uva 2011.03.18. 10:01:25

most akkor a rizsa helyett mutassanak inkább pinát

Ainult Mina 2011.03.18. 10:01:29

A Pistáva megbeszétük hogy mindekit mekkúr ha tud sajnos nem akarja senki mer dunántuli ribacok a pénzre halytanak.

Azért azt a kérdést feltenném, hogyan nyerheti egy (1) valaki a fődíjat, ha az, akinek nincs párja, el kell hagyja a hotelt? Egyébként nagyon lejön, hogy a szerkesztők irányítják a beküldött játékosokat (Rea Kristófra száll, Tünde kiküldi Danit, aztán ki is jöhet stb.). Igaz, ezzel az Istvánnal nem sokra mennek, mert nagyon egyszerű gyerek. (És hozzá kell tennem, igaza van Aliznak, mert külföldi barátnőmmel nézem a műsort és szerinte a magyar huszonévesek túlnyomó többsége ilyen gyökér.)

gaborleaks 2011.03.18. 10:01:58

OFFTOPIC:

Sixx, bocs, de mi történt a Comment:com-mal? Napok óta nem posztolsz és már nagyon hiányoznak a sorozatos dolgok róla...

Előre is köszi a választ?

OFFTOPIC VÉGE

sunblind 2011.03.18. 10:07:09

Szegény ember Tizenhármasa :D marha

beacska 2011.03.18. 10:08:25

@Ainult Mina: egyrészt a külföldi barátnőd honnan ismeri a magyar huszonévesek többségét? (nem lehet, hogy rólad vonta le a konklúziót?)
másrészt miért baj az, ha a műsorszerkesztők szerkesztik a műsort? ehhez nem kell mindenkinek észlénynek lenni, elég, ha 1-2 veszi az adást. amit amúgy nem hiszek, de ha így lenne sem bánnám...

rohi 2011.03.18. 10:11:37

Hát ez az írás ismét megkönnyeztetett :D komolyan jobb olvasni, mint nézni a műsort.
Amúgy a zeneszerkesztőnek egy nagy gratula, mert az Ádám, István és a csajok jelenetnél valami frenetikusan jó zenét játszottak be.

A tegnapi kijelentésemet - miszerint Tünde jól taktikázott - visszavonom. Buta liba, szerintem érzelemből döntött mind a két alkalommal, abszolút hülyén. Bár, ahogy elnézem Ádám kavarását, lehet István is kirakta volna Tündét.

Kövezzetek meg, de én sajnálom Tünde kiestét, nekem külsőre Ő tetszett egyedül. Niki, Kata egy trampli, Dzsenifer, Aliz, Kriszta pedig jellegtelen 12 egy tucat.

Picurigor 2011.03.18. 10:18:12

@rohi: egyetértek, eddig Tünde volt az egyetlen valamirevaló nő a műsorban. A többi túró, főleg a Niki-Kata prosztószőke tandem...

Bar Kochba 2011.03.18. 10:19:52

@szepi79 - Harciteknős idomár: Mintha valaki pont ezt mondta volna, hogy az új csaj elszólta magát, hogy "ő már elvégezte a feladatát". Vagyis valszeg tényleg szerkesztői utasításra dobta ki az edzősrácot. Cserébe biztos maradhatott még 1 hetet műsoron kívül...

fraulein praxa 2011.03.18. 10:20:50

az előzetesben kire ordított rá ádám, h "takarodj"? nikire?

petya.bacsi 2011.03.18. 10:24:10

:D Remek leírás. Viszont fogytán a villantás?

Vagy azokkal a ma esti epizódra spórolnak? :D

bohumil stejskal 2011.03.18. 10:25:43

@Picurigor:
a tirpák Pista másik nagy bemondása ez volt:
"mások az apjuktól házat örökölnek, hát én meg a méretes szerszámomat - de arra büszke is vagyok!"
:))
aszittem az agyam eldobom rajta, ez a csávó olyan furkó, hogy KELL ODA!!!
remélem még sokáig benn lesz, üde színfolt
(végül is a fekete is egy szín...)

@beacska:
bélmodell - ez teccett, már látom, ahogy feltolják neki a száloptikát a seggébe! :D

beacska 2011.03.18. 10:25:59

@rohi: először én is azt mondtam: ez a fényképosztogatás annyira antipatikus volt, hogy maradjon. De amikor még büszke is volt rá, hogy számára a TAKTIKA szó nemcsak hogy szitokszó, de még a saját érdekében még gondolkodni sem hajlandó (egy fiút ejtett ki, és utána még büszke is volt magára! Nemhogy azt mondta volna: most, hogy tudom, csajt kellett volna, no)...(fejcsóva)...aki még a játékot sem fogja fel...pedig nem túl bonyolult...

Szunya 2011.03.18. 10:26:09

Krisztától a hét beszólása volt az ecetgyári előkóstoló

beacska 2011.03.18. 10:27:49

@fraulein praxa: szerintem Katára, és Niki maradt az ágyon. De én is fókuszáltam rendesen az ismétlésre, de nem lehet őket megkülönböztetni, annyira egyformára vannak öltözve.

beacska 2011.03.18. 10:28:41

@bohumil stejskal: mikor mondta ezt Pistánk??? én nem is hallottam. :(((

beacska 2011.03.18. 10:29:48

@Szunya: az tényleg jó volt! bár valszeg a környékükön dívik ez a mondás (így szokott lenni), de mifelénk nem, úgyhogy jó volt, no

sixx · http://comment.blog.hu 2011.03.18. 10:36:34

@gaborleaks: Londonban voltam a Trónok harca sajtópremieren, a mai nap meg szabccság, hétfőtől teljes erőbedobással. És még mielőtt, igen, a sorozat ÁLLAT.

*Castiel* 2011.03.18. 10:40:25

Hello Nikki,

minden tiszteletem a Tiéd, hogy végig tudsz nézni egy összefoglalót!!!

handax 2011.03.18. 10:43:47

az feltünt, hogy a kiszavazásnál terminátorina dekoltázsa hülyére volt égve a sok napozástól, a nap végi elköszönőben meg normális barna színe volt T69nek? Azt tuti napokkal később vették fel, de a kiválasztást nyilván nem lehetett addig tolni, míg a narrátorunk bőre meg nem gyógyul.

énszóltam 2011.03.18. 10:45:02

szerintem muszáj a szerkesztőknek belekeverni a dolgokba mert úgy szornák ki a régiek az újakat hogy csak úgy zörög, mondjuk így is azok estek eddig ki:))
meg valahogy el is kell fogyniuk gondolom a végére, én az előzetesből valami olyasmit hallottam ki, hogy csak egy Ádám maradhat

azt lehet tudni hogy az Aliz-t miért nem bírják

Sokorai_Atala 2011.03.18. 10:46:40

Szerintem Ádám (Dzsoki) Korleóne:) jól csinálja.

rohi 2011.03.18. 10:49:10

Ádám nekem is szimpatikus :D annak idején is 'Dzsoki Júing' volt a kedvencem a Dallas-ban, mert valami hihetetlen szarkavaró volt :)

gaborleaks 2011.03.18. 10:51:36

@sixx: Parádé! Köszi a választ. :)

Csigataposó 2011.03.18. 10:58:04

@sixx: Kocsog sixx de utallak. :P Engem nem is hivtal, pedig fizettem volna akar egy fel sort is a leicester square-n minden nap keresztul megyek, igy olcso is lettem volna. :( Ha ezek utan engesztelesul nem kuldesz dedikalt Tronok harcas ajandektargyat akko szakadjon le a hatad. :P

gastro vazze 2011.03.18. 10:58:23

Azt en sem tudom miert nem birjak Alizt, pedig szerintem meg egy kis kufircra is kaphato lett volna Adamnal es Kristofnal.. Okok nincs kicsi orra, ha haton uszik capariadot fujnak, de annyira nem gaz es azert valljuk be mindenki irt mar ennel rosszabb papirra!:)
Sixx csak igy tovabb!
Szerintem ez a reality klasszisokkal jobb, mint a VV..

Csigataposó 2011.03.18. 11:00:34

Hat en Kristoftol vartam hogy vegul elzavarja trampli nikit akor lett volna eselye adam ellen, de ezt igy bukta.

penelope garcia 2011.03.18. 11:02:46

A második képen a falon, zöld alapon micsodák? Legyakott arctámadók? :O

gastro vazze 2011.03.18. 11:04:53

Mondjuk Kristof helyeben megkerdeztem volna Nikit, hogy ha nem akar nyerni, akkor megis mi a lofaszt akar?! Nyaralni?! Vagy bekerulni a playboyba?!
Meg ezekutan nem is lesz motivalt, amikor a Kristof melletti kitartasrol lesz szo..

fraulein praxa 2011.03.18. 11:23:32

@Csigataposó:

bírtam volna, ha alíz beáll niki mellé kristófhoz. gyöngyözött volna a fociedző homloka rendesen..:D így megúszta a kínos szitut. sajnálom hogy ádám bábja lett, mert amúgy fogalmam sincs miért, de ő lett a kedvencem, talán azóta, mióta két adással ezelőtt lefikázta pestát..:-)))

bohumil stejskal 2011.03.18. 11:26:25

@beacska:
asszem a reklámszünetben volt, akkor vannak ilyen IQ-mentes bejátszások, amikor az előzetes interjúk során feltett sablonkérdésekre válaszolnak...

Stöki · http://iddqd.blog.hu 2011.03.18. 11:33:39

ez most még a szokásosnál is zseniálisabb lett

haruka 2011.03.18. 11:39:52

jaj, hát ez a Pista maradjon bent, mert tényleg annyira szánalmasan hülye, hogy az már szórakoztató! kíváncsi vagyok milyen lesz az új Ádám, és hogy mivel akasztja ki annyira Korleónét, hogy az leüvölti a lányok haját.
ja és sixx, kösz, hogy beleraktad a 13-as analógiát! :D

gastro vazze 2011.03.18. 11:44:02

Nem tudom ki a 13-as, de nekem kicsit olyan ez a Tunde, mint egy verszegeny Megan Fox ( Vegan Fox:):))

haruka 2011.03.18. 11:52:52

@gastro vazze: Olivia Wilde, a Doktor House-ban játszik.
cdn.buzznet.com/media/jj1/2009/07/wilde-express/olivia-wilde-express-herself-03.jpg
tényleg van benne valami Megan Foxos is, de szerintem akkor is az eredeti 13-as a legjobb. :)

ja, és Alíznak valaki kűggyön egy stylistot, mert az a ruha azzal a cipővel brrrr....

beacska 2011.03.18. 12:19:53

jajj, ma még nem mondtam: követelem Danit vissza az Édenbe!!!

Stuntman_Mike 2011.03.18. 12:35:31

Olivia Wilde egy csoffadt rém...
Az Éden hotel és a hogyvolt pedig zseniális!

rexter 2011.03.18. 13:01:38

nemertem az egesz jatekot es a szabalyokat. nem lehetne az egyik poszthoz kis keretsben leirni hogy smint mikor miert esik ki valaki?

bohumil stejskal 2011.03.18. 13:01:40

Ja, és nem tom, mi lehet a baj, de a szegény "egy-éve-hívő JKJ-Maradona" már NAPOK ÓTA NEM OKÁDOTT!!!
Vajon mi történhetett?! Esetleg hozzászokott a gyomra a tengeri levegőhöz? :))

Szóval követeljük Levi és Niki reggeli hányását (egymás felé fordulva, mert semmi nem hozza jobban össze az embereket, mint a közös rókázás), valamint Kata fogainak összehúzatását ácskapoccsal, na meg akkor már a végbéltükrözését is vazelin nélkül).
:D

Goldika 2011.03.18. 13:08:11

@rexter: a szabályokat senki sem ismeri előre, épp azért hogy váratlanul lehessen kidobni az embereket. Lesz majd olyan is tuti, hogy egy párnak kell mennie... de ez csak tipp.

rafijo 2011.03.18. 13:20:53

Tünde után sírok. Végre egy jó nő volt a műsorban. Bízott Leviben, hogy a mellei miatt őt választja vagy mi? Nem értem, miért nem nyomult rá jobban valamelyik fiúra? Pedig hogy ígérgetett hétfőn Istenem. Nyírségi Pistának az egóját kellett volna kicsit masszírozni, nehogy már Ádám mondja meg, hogy kivel barátkozhat.

fraulein praxa 2011.03.18. 13:51:12

@Goldika:

pff... ádám átpártol a nikihez sztem...

moli 2011.03.18. 13:57:08

@sixx: """Ez a magyar valóságshow-szereplőkkel a legnagyobb baj mellesleg, az, hogy nem merik még saját maguknak sem bevallani, hogy a főnyeremény miatt vannak a játékban, pedig."""

pedig nem. a hirnevert vagy kolumbiaert mennek. es nemcsak ugy viselkednek, de meg be is valljak.

Goldika 2011.03.18. 14:00:28

@fraulein praxa: sztem meg a Niki fogja kihajítani brókerádámot. Majd meglátjuk:))

fraulein praxa 2011.03.18. 14:47:17

@Goldika:

és akkor kata?.. megy kispados kristófhoz? :-D

Thorwald 2011.03.18. 15:39:51

@Kivlov: adamot???... :D
Kriszta ecetkostolos beszolasa nagyon tetszett :D
A szabalyok meg pfff... "majd amit kitalalunk?

Thorwald 2011.03.18. 15:42:44

@Goldika: kov adasban pasi jon szal lehet brokeradam jobban jar ha beall niki moge a "takarodj" utan... ejj deszepen bókol ez a gyerek..

Kivlov 2011.03.18. 15:43:27

@thorwald:
adamot max egy vagon nigus b*zi.
krisztát + jennit + tündét + alizt... :P

Mogyoró007 2011.03.18. 15:45:52

ez igazán jól sikerült poszt volt :)) rekedtre röhötem magam :DD

Ainult Mina 2011.03.18. 17:19:42

@beacska: tudtam, hogy felmerül, sajnos nem írtam oda, hogy öt éve él Magyarországon, mi másfél éve vagyunk együtt és én már 46 éves vagyok.

Goldika 2011.03.18. 17:28:11

@fraulein praxa: hát figy. ugye Kata és Niki smároltak azon a bejátszáson, amit sosem vetítenek le. Akár még melegpárosítás is lehet:D

Goldika 2011.03.18. 17:28:56

@thorwald: nem lehet mindenki egy igazi LOVAG! :) <3

beacska 2011.03.18. 17:29:18

@Ainult Mina: bocs, nem akartam bántó lenni, csak adta magát a kérdés!

fraulein praxa 2011.03.18. 17:39:00

@Goldika:

nem, szerintem az nem lehet, mert akkor nem fiúkat kellene választania a lányoknak, hanem mindenki csak állna ott egy sorban, és gongszóra össze-vissza beállhatnának egymás mögé..

beacska 2011.03.18. 17:40:10

@fraulein praxa: akkor minden másodikon azonos nemű választás van...valahogy

fraulein praxa 2011.03.18. 17:46:57

arra lennék kíváncsi, hogy akkor mi lenne, ha egy fiú mögé beállna három lány is?..:-D
ilyen nem fog történni tudom, de ha mégis?..

beacska 2011.03.18. 17:57:26

@fraulein praxa: ezt kisakkoztuk a tesómmal: azért nem állnak be 2-nél többen, mert ha csak az utolsó 2 marad, és már elkelt 4 ellenkezőnemű, az utolsó előtti hülye lesz beállni vhova másodiknak (kivétel Tündi), nem hagyja parlagon a magányost, hanem beáll oda. (pl. Aliz tegnap) Mert így még lehet, hogy nem is az ő párjának kell választani.
Szóval, igyekeznek, hogy az üresen állók fogyjanak el először.

hát ezért.

fraulein praxa 2011.03.18. 18:02:58

@beacska:
pedig mekkora lenne egy hármas pankráció mondjuk norbigyerekért..:-DD

Billy a kölyök 2011.03.18. 18:07:28

Figyelem egy ideje Bigfoot Kriszta lábát, de nekem nem tűnik aránytalanul nagynak. Be tudnál tenni legközelebb egy olyan képet ahol ez jól látszik?

„mintha Semjén Zsolt mesélne Jézusos vicceket fürdőnadrágban” ez kegyetlenül odabaszott...

beacska 2011.03.18. 18:12:25

@Billy a kölyök: szerintem az 1*02 poszt utolsó előtti képe alapján kapta a nevét.

haruka 2011.03.18. 18:14:36

@beacska: tudom, hogy már mindegy, de írtál már a csatornának, hogy Danit hozzák vissza? :D lehetne ő az új nagy Ő, vagy valami, nem? :D

beacska 2011.03.18. 18:19:06

@haruka: nem véletlenül nyomom oly' igen nagyon a témát ;DDD
hátha vki a fejéhez kap...

...vagy bejelentkezik ide, hogy: igen, beácska, te is bejössz nekem ;D

haruka 2011.03.18. 18:24:26

@beacska: hát, először velem kell megküzdened akkor! :P :D
múltkor nem néztem ezt a 18+-os cuccot, de most fogom, hátha lesz benne még Dani. :D

beacska 2011.03.18. 18:27:12

@haruka: :))) én is nézni akarom.

amúgy, tudod, melyik a leghosszabb életű hal? a reményhal.

az Édenben bármi megtörténhet!!!!

Danit vissza az Édenbe!!!;DD

beacska 2011.03.18. 18:28:54

@haruka: de remélem nem azt kell majd néznünk, ahogy Dani eszeveszett fenékrázása bősz csókcsatába végződik Ádámmal, mert akkor...brrr....kiráz a hideg.

haruka 2011.03.18. 18:31:42

@beacska: :S hát azt nem szeretném látni... mondjuk Niki meg Kata sem érdekel igazán. na majd kiderül, mi lesz, most lépek! :)

foxglove (törölt) 2011.03.18. 20:53:41

off: az nem bokamelegítő, te, hanem egy olyan bokaszandál izé.

beacska 2011.03.19. 10:35:31

követelem Danit vissza az Édenbe!!!!

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.03.19. 10:41:04

Az hülyeség lenne, mert a 3.-nak beálló inkább egy üres fiút választana, merthogy biztosan lenne ilyen (ha mindig eggyel több van valamelyik neműekből, és nem mondjuk 2). Ehhez persze feltételezem, hogy a szereplők tudnak számolni.

Roma örök 2011.03.19. 13:25:51

Mosonmagyaróvár Vice - :)))))

beacska 2011.03.21. 07:41:45

este új Ádám, nem elfelejteni!!!

haruka 2011.03.21. 08:14:52

@beacska: és mivel tegnap nem volt, ezért: követeljük vissza Danit! :)

beacska 2011.03.21. 09:50:28

@haruka: egy meglepivel készülök neked, remélem, sikerül ;D

haruka 2011.03.21. 10:58:10

@beacska: húha, nem szeretem a meglepiket, de ez biztos jó lesz! :D

az új Ádám ugye már a ma estiben beköltözik?

gibson 2011.03.21. 13:04:17

@haruka: @gastro vazze: tökmindegy, sunáznám mindhármat :)

Lacka929 2011.03.21. 13:59:34

A hétvégi három napos szünet azért van, hogy a szereplőknek legyen idejük betanulni a következő heti viselkedést és szöveget, vagy ilyenkor három szabadnapot kapnak és kimehetnek a szomszédos faluba?

beacska 2011.03.21. 14:48:42

@Λατζκα: nem, ilyenkor heverik ki a bentmaradás utáni buli fáradalmait...tudoood, másnaposság, meg harmadnap ;D

TeddKiAblakba 2011.03.21. 16:39:54

Pihenjél beacska, Danikát lehalászta Krisztike..

beacska 2011.03.21. 18:26:08

@TeddKiAblakba: ???? tudsz vmit, amit én nem???

TeddKiAblakba 2011.03.21. 18:54:33

@beacska: Igen, amit írtam az tény.

beacska 2011.03.21. 19:30:16

@TeddKiAblakba: és akkor mi van? ne is nézzük??? legyenek boldogok, hisz ezért mentek be, nem?

beacska 2011.03.21. 19:42:16

@TeddKiAblakba: egyébként pedig, megkérnélek rá, hogy ne jósolgass, és ne fitogtasd tudásodat itt, mert valszeg nem én vagyok az egyetlen, aki szeretné úgy végignézni, hogy nem tudja, "mi lesz a vége".
A moziban is meg szokták dobálni patikukival az okoskodókat, akik bekiabálják a "jó részeket"

köszöntem

TeddKiAblakba 2011.03.21. 19:49:21

@beacska: Nem tudom mi lehet ennyire sértő számodra ebben, miezahiszti? Ne pörögj olyanon, amin felesleges, mert fárasztó, neked is, meg nekünk is!

Boldogság a fődíj.. nem mondod komolyan :D ROTFL

beacska 2011.03.21. 20:02:23

@TeddKiAblakba: nem sértődtem be, csak unom, hogy ilyen blogokban mindig megjelennek azok, akik "ismerik" a játékosokat, és "tudják", hogy ki kivel, mikor. és még előre mondják is...

...nem mondtam ilyet a boldogságról és a fődíjról. Csak, hogy ha csajozni (pasizni) ment be, és sikerült, akkor legyenek egymással boldogok. Csak ennyit mondtam.

Amúgy messze Kriszta és Dani volt (eddig) a 2 legértelmesebb. És, persze mindkettő a fődíjért ment...

TeddKiAblakba 2011.03.21. 20:04:44

@beacska: Kérésed számomra parancs. De! Nem jósoltam, nem fitogtattam semmit, és nem tudom a "végét" sem. Olyan információt közöltem, amely a műsor koncepciójának jellegéből adódóan elkerülhetetlenül, szabadon, akár véletlenül is napvilágra kerülhet, hiszen a boldogságért sorbanállók csak kirándulni mentek meseországba...

beacska 2011.03.21. 20:06:04

@TeddKiAblakba: na ne mondd...és honnan ez az "infó"? mert én sehol sem bukkantam rá.

TeddKiAblakba 2011.03.21. 20:20:51

@beacska: Kicsi ország, utca, nyitott szem/fül. Az érintettekkel a 'halálos ítéletüket' is aláíratták, nyilván nem tőlük van az nfo.

Veder1 2011.03.22. 03:06:32

@beacska, szerintem onnan vonta le következtetést, hogy Dani megemlítette egy riportban, hogy Pesten Ádámmal és Krisztával (aki a műsor óta felköltözött) tartja a kapcsolatot. Amit amúgy megértek, Krisztának volt egy röpke nyomulása Danira műsorban, amit Dani akkor nem tudott hova tenni. Másrészt az eddigi lányok közül, most úgy őszintén, ki mással lehetne két szónál többet váltani a műsor után :)
süti beállítások módosítása