Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip girl - A pletykafészek 2x12 - It's a Wonderful Lie

2013. február 09. 11:00 - Agent "V"

Előre is elnézést kérek, ha indokolatlan helyeken láttok majd kis meg nagy betűket, de történt valami a gépemmel és nem működik a caps lock billentyűm és igen, tudom, hogy a shift is opció csak az még nem rögződött be, meg tudjátok, hogy van ez, az embernek kialakul a kéztartása, meg hogy melyik billntyűt melyik ujjával nyomja és a shift nem illik a képbe.Ma hópehely bál lesz, amit mindenki hihetetlenül imád, mert óriási társadalmi esemény és még Dan is erőt vesz magán és szépen elmegy.jó lehet amúgy az upper east side-on az ünnepek alatt, mert állati klassz kardigánokat hordanak kabát nélkül, szóval biztos jó idő van.De persze az is lehet, hogy a téli jeleneteket még laza őszies időben forgatják és nem adnak rájuk kabátot, de a télen forgatott tavaszi jeleneteknél jól kibasznak a színészekkel és hagyják őket Oscar de la Renta miniruhában szarrá fagyni. Mondjuk, amennyit ezért szakítanak ez a minimum.Jó, tudom, lépjünk tovább.

1.png

Első szín: gazdagok sulija. Blair és serena ücsörögnek egy padnál és Blair meséli, hogy összeállította a listát a lehetséges kísérőkről.Érkezik Chuck is és faggatózik a srácokról.Persze mindegyikről van valami sztorija, amivel sikerül elvennie Blair kedvét. Dan megy a folyosón, Serena meglátja és szalad, megmutatja neki a könyvet, amit a Dan által ajánlott antikváriumból szerzett és Aaronnak ad ajándékba. Beszélgetni kezdenek, feljön szóra a bál, amir serena egyedül megy, mert Aaron nem olyan srác, és nem kíséri el.Dan felajánlja, hogy menjenek együtt, mert ő is el fog menni.Serena meglepődik, én is.Dan rájött, hogy a legjobb emlékei az ilyen eseményekhez kötődnek, szóval félreteszi kicsit a tipikus Dant és szépen elmegy.Szóval akár mehetnének együtt is.Miután ezt megbeszéltük léphetünk Jennyhez, aki Vanessát hívta át. Jenny éppen elfoglalja magát és átrendezi az apja lemezeit, meg Dan könyveit, meg takarít.Meg aztán megkérdezi, hogy mennyire gáz az, ha gondol Natere és nem érti,hogy mi történhetett és hogy ott hagyta miközben nem sok minden történt köztük.Vanessa persze sunyit, akkor is amikor pont Nate csörög rá. Hát igen, be kéne nyögni, hogy ő azért kavar a sráccal.Vanessa el, érkezik Penelope és ruhát rendel másnapja Jennytől.Ha egy üzlet beindul.

2.png

Lily szervezi a bált, éppen hópehely kavaró gépet rendel. Érkezik Rufus, aki a hangosításnál fog segédkezni.Szóba kerül Bart, akit Lily hálaadás óta kerül. Persze megérkezik, mert miért ne.Serena és Dan érkeznek Aaronhoz, aki az excsajával nézegeti Serena képeit. A csaj nem túl elismerően nyilatkozik róla, konkrétan fikázni kezdi a szőke, gyönyörű és gazdag lányt, amit persze már Serena is hall és persze nem örül túlzottan, hogy az ex egy ekkora köcsög.Nem bírom az ilyen csajokat, annyira tipikus viselkedés. Elég érdekes az ismerkedés, mindenkinek tök kellemetlen. Utcai közjáték, Nate és Vanessa smárol és megbeszélik, hogy szólnak Jennynek és aztán együtt mennek majd a bálba. Jennynél vagyunk megint, aki egy kibaszott géniusz, ugyanis a csaj köbö 2 órája van nála, de már ruha van rajta, szóval lehet, hogy tényleg red bull-al ette a reggeli műzlit. Penelope kérdezi, hogy mi volt a szitu Nate-tel.Természetesen ezt nem felebaráti szeretetből kérdezi, hanem mert Nate megint menő lett és elhívná a bálra. Ekkor természetesen becsipog pletykacica,ugyanis a Vanessa-Nate idillt egy szemfüles arra járó beküldte és már meg is érkezett, hogy ezzel csináljon nagyobb hülyét kicsi J-ből, mint amekkora.

3.png

Biztos Vanessa is magyarázkodni fog, de most barom Barton a sor, aki persze úgy hazudik, mint a vízfolyás csak Lily menjen vissza hozzá.MOst elmegy Miamiba, de majd jön a bálra, szóval addig gondolja ki a választ.Serena meg Aaron dumálnak Lexieről, így hívják a volt csaját.Aaron szerint néha kicsit sok, Serena szerint meg Blair néha kicsit sok, ez a csaj meg rosszindulatú. Aaron megkéri, hogy kicsit próbálja már megszeretni, mert egy darabig velük lesz. Eközben a csaj Dannel viccelődik és kedveskedik.Serena beleegyezik a haverkodásba, de akkor Aaron kísérje el a bálba.Jó, rendben. Az efölött érzett öröm persze nem tart sokáig, mert jön a hülye vigyorgó picsa, és közli, hogy Dan elkalauzolja Brokklynban este és menjenek mind, hogy jobban megismerjék egymást.hurrráááá.Vanessa megy jennyhez, hívná pizzázni, de íjenny nem vevő rá és érdeklődik, hogy mégis hogy tehette ezt vele. Vanessa majdnem jól kezdi a dolgot, de aztán a második kiabálás után jön a "ha jól emlékszem, te másztál rá mikor én voltam beleesve" és aztán persze egymás sértegetése következik.

4.png

Chuck Blairnél van és megállapodást kötnek, hogy egymásnak fognak párt szerezni a bálra.Ha Chucknak tetszik a kísérő, akkor Blair megkapja a limóját egy hónapra, ha Chuck nyer, akkor meg egy hónapra övé Dorota.Hát az eddigiekhez képest ez nem egy nagy fogadás. Az ex-sereg sétálgat, Dan mondja a látnivalókat, meg dumálnak és szurkálják egymást, mindenkinek van valami odavetni valója és az egésznek a vége az, hogy Dan meghívja Lexiet a bálra. Serena nem olyan boldog, főleg miután Aaron közli, hogy Lexie mindig lefekszik a srácokkal az első randin.Jenny érkezik Penelopehoz, akinél ott vannak a csajok is és nem fogadják szívélyesen J-t.Vanessára pipák, mert neki összejött az, ami nekik évek alatt nem sikerült és felszedte Natet.Ekkor előjön a néger csak, aki szép de sose jut eszembe a neve és mutatja a ruháját, ami szép meg ezüst, caak kurvára átlátszó.Ekkor Jenny ellövi, hogy vajon Vanessa mit vesz majd fel, ezzel általános nemtetszést kiváltva a csajokból.Végül Penelopenak eszébe jut, hogy kiszúrhatnak Vanessával, ha segítségül hívják az átlátszó ruhát.

5.png

Blair cipőt válogat és meséli serenanak a Chuck egyezséget, aki erre elmondja, hogy az exét mással látni nem túl jó, ezt higgye el.Serenaát tényleg rohadtul bántja ez a Lexie és szex dolog.Blair szerint biztos dan sem gondolkodik azon, hogy milyen lehet, amikor Serena és Aaron szexelnek, mire Serena egy olyan tündéri lapítást mutat be, hogy az hihetetlen. Persze Blairnek leesik az álla, hogy miért nem feküdtek még le.Jenny bemegy vanessához és viszi a ruhát is. Nagyon ügyesen adja elő a dologt, Vanessa simán beveszi az egészet.Blair Dorotát basztatja, aki helyette keresi Chucknak a tökéletes nőt, akit le is ír Dorotának, aki közli, hogy de hiszen az ő. Blair nem vevő a poénra, úgyhogy Dorota keressen csak tovább, ha nem akarja Chuck seggét vakargatni egy hónapon át.Dan felhívja Serenát és miután minden el van döntve és le van zsírozva azért megkérdezi, hogy biztos nem baj-e, hogy elhívta Lexiet.Ilyenkor már ciki bármi mást mondani, úgyhogy később beszélnek.Aaron is felvette a szmokingot és pont úgy néz, mint egy kifésült majom.Ashton kucherre hasonlít, aki szintén úgy néz ki, mint egy kifésült majom.Serena úgy dönt, hogy ha Dan lefekszik este Lexievel akkor ő is rámászik aaronra és ezt már most elkezdi.

6.png

Vanessa megy vissza Jennyhez a ruhában, ami most éppen pont nem átlátszó és szegény tényleg tök hálás és már belekezd egy szívhez szóló valódi bocsánatkérésbe, amikor befut Nate hívása, ami miatt Jenny inkább nem akar tudni semmit és elmegy.Amúgy a ruha tényleg jól áll Vanessán, esküszöm ez a csaj valami hamupipőke, de az hihetetlen, hogy itt mindenki tökéletesen egyező méret.Lily telefonon üzen Bartnak, hogy vár rá, és mehetnek a bálba, mikor kiderül, hogy megbeszélése van azzal a magánnyomival, akiről előző nap közölte, hogy kirúgta és nincs több nyomozás.Visszacsörög és inkább nem óhajt találkozni Barttal és lehetőleg ne menjen el.Máris a bálban vagyunk, ami nem annyira klasszikus, mint amilyennek hittem. A 3 grácia éppen a haditervet beszélik meg, vagyis hogy egy reflektor segítségével fogják megalázni Vanessát.csodás terv.Chuck a Blair féle partnert várja, de először csak Blairt kapja, aki tényleg nagyon szép, és bemutatha a justine nevű Blair Waldorf 2.0-át, aki azért a nyomába sem ér.Chuck úgy tűnik elégedett, majd jön a Chuck hasonmás hülyegyerek.

7.png

Lexie és Dan táncolnak, majdnem olyan bénán, mint Serena és aaron és a csaj meséli, hogy Serena zöld utat adott Aaronnak estére.Dan meglepődik, hogy még nem feküdtek le.Én is meglepődtem, nincs ezen mit szégyelni.Gyorsan elkezdi bizonygatni, hogy őt persze nem érdekli.Blair és Chuck vitatkoznak a hasonmásokon, hogy remélhetőleg a prototípusokban található hibák már ki vannak javítva és persze áll a fogadás.Rufus egy anyukával dumál, mikor érkezik Lily, aki persze csodaszép és pont akkor kezdődik el egy romantikus szám, majd lily elmondja, hogy elhagyja Bartot és jön a romantikus tánc, amire 20 évet vártak.Arrébb Dan és serena ácsorog pár méterre egymástól, majd végül táncolni kezdenek.Dan elmondja, hogy hallotta az esti terveket és beszélhetnek róla, ha akarnak. Serena szerint ezzel nincs gáz, már egy ideje együtt vannak és nem sietnek el semmit, nem úgy mint egyesek, például Lexie.Dan értetlen, aztán megtudja, hogy Lexie rá akar mászni este.Kicsit meglepődik és ez a rész annyira nem erős színészi játékban.Serena azt mondja, hogy ő azt gondolta a szex fontos neki, mire Dan nem éppen jókor találja elsütni azt a viccet, hogy igen, fontos, főleg ha egy ideje nem volt már rá alkalma.serena dühösen el, ez a Lexie picsa meg Dant viszi inni.

8.png

Jenny is besettenkedett a partira, Vanessa rá is kérdez, hogy mit keres ott.Kicsit arrébb Nate áll, és Vanessa felajánlja, hogy szakít Nate-tel, mert nem akarta megbántani és a barátság fontosabb.Vanessa el, a csajok alig várják, Jenny meg meggondolja magát a bosszút illetően, de csak félútig megy. Vanessa belekezd a dologba, hogy még nem érzett így senki iránt, ezért ellopta a Jennynek írt levelet,sajnálja és indulna, Jenny meg elé, mikor jön a nagy pillanat és ráirányítják a reflektort szegény csajra, akit körbeáll az ostobák gyülekezete és kiröhögik. Jenny még adna egy kabátot, de Vanessa elrohan inkább. Nate kérdőre vonja Jennyt, aki bevallja, de hozzáteszi, hogy Nate nem érti az egészet.Nate persze most is okosabb és letolja szépen, mert ilyet akkor sem teszünk a barátunkkal, ha megbánt. Nate leírta a levélben az érzéseit,és bár Vanessa ellopta, de olyan lelkiismeret furdalása volt, hogy bevallotta és korrektül viselkedett a lehetőségekhez képest. Jenny magyarázkodna, de Nate nem kíváncsi rá és jó, hogy nem kapta meg a levelet, mert Jenny más, mint akinek hitte.

9.png

Blair és chuck a hasonmásokat keresik, akik egy sarokban smárolnak és sajnálják, de nekik összejött, szóval keressenek maguknak mást. Lily és rufus dumálnak, a téma Lily válása.Kicsit aggódik, hogy mi lesz, mert már eric is megszokta Bartot, meg minden.Most már kár azért aggódni, hogy egy negyedik férjet is elfogyasztott.bírom őket, ahogy egymásra vannak kattanva amúgy, bár ebből már lehetne valami kézzel fogható is, mert egyszer ezt megunjuk.Rufus gyakorlatilag szerelmet vall, köbö erre érkezik Chuck. Bart a limóban a magánnyomozóval, Chuck pedig hívja és elmondja, hogy Lily Rufusszal van.Ezután lazán odasétál, majd elmondja Lilynek, hogy kedvelte, mert jól bánt velük és hogy jön az apja és beszélgessen vele.Nate elcsípi kint Vanessát és megkérdezi, hogy van-e még valami amit elmondana.Nope. Azt mondta, hogy senki iránt nem érzett még így, ez igaz?És miután elment Nate rájött, hogy vele akar lenni.Esküszöm gyerekek, eddig ez a legszebb és legigazibb jelenet evör. Csak kicsi J nyomi feje nem kéne a szitu végére. Kijönnek a csajok és leoltják amiért meghátrált, de aztán J is kiosztja őket, mert már tesz rájuk és Vanessa meg tízszer többet ér náluk.

10.png

Odabent mindenki romantikázik, táncol, Blair meg figyeli őket szomorúan.Chuck táncolni hívja, aminek Blair szerint nincs értelme, mert sosem lesznek olyanok, mint azok akik lent vannak.De Chuck szerint ezen kár töprengeni, inkább táncoljanak.Kicsit arrébb Lily ácsorog, csörög a telefonja. őrület, hogy az upper east side-on még a fizikai és biológiai tényszerűségek is felborulnak, mert itt minden buliban lehet normál hangerőn telefonálgatni.Dan megvárná Serenáékat, Lexie meg kettesben lenne és próbálja elkerülni a lehetőséget, hogy a csaj rámászhasson, mikor jönnek a keresettek. Serena kicsit 4szemközt beszélgetne és bocsánatot kérne, mert nem akarta, hogy Dan elmenjen Lexievel és kész.Miután ezt megbeszélik, mehetnek haza, de igazából egyik se nagyon akar elmenni, ezért még pár pillanatig ácsorognak, majd Serena indulna, félig sírva, mikor Dan elmondja, hogy neki fontos volt a szex, vele és hogy tavaly ilyenkor volt a legszebb éjszaka egész életében. Serenának is. Hát gyerekek, így nehéz lesz tovább lépni. Menne még tovább a duma, de ekkor jön Lily, hogy hol van Chuck, mert Bartnak balesete volt. És tessék, ez is eljött, harminc akárhány rész után, elmarad a szívhezszóló záróbeszéd az aktuálisan fontos jelenetek egymásutánjával és a következő konfliktusok beharangozásával és stáblista.

xoxo

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása