Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip girl - A pletykafészek 2x08 - Pret-a-Poor-J

2012. december 28. 13:00 - Agent "V"

Dúlnak ma a hormonok az Upper East Side-on,Chuck és Blair a legdurvább, de lesznek még meglepetések is.Ráadásul most jöttem rá, hogy nem alapvetés az, hogy az ember nem tud jól kinézni,miközben esik az eső.Kiderült, hogy csak nekem nem áll jól az olcsó esernyőmmel tépni a városban.

1.png

Az egész azzal kezdődik, hogy Blair álmodik.Nem is akármit, hanem Chuck fejét a lába közé.Természetesen a csúcspont előtt bekopog Dorota, és felkelti Blairt, mert itt az ideje a reggelinek.Blair csak kicsit van zavarban és mindjárt megy, csak még befejez valamit. Ebben a jelenetben Dorota felülmúlja önmagát, mikor halál komoly fejjel közli, hogy Ne feledje Miss Blair, Isten mindent lát.Brooklynban is reggeli van, Dan ücsörög a pultnál, Rufus meg süti a palacsintákat.Jenny ezerrel rohangál a lakásban és éppen telefonon basz le valami embert, aki nem tud felvarrni valami gyöngyöket időben.A lényeg, hogy fontos vevők jönnek ma Elenorhoz és mindennek nagyon faszának kell lennie.Jenny összeszedi a cuccait, de pisilni kell neki, úgyhogy gyorsan rányit szegény Nate-re, aki éppen zuhany után van és félmeztelenül.Ciki a helyzet és vili, hogy a kiscsajt nem hagyja hidegen.

2.png

Blair sétál az esőben a suli felé és nem hiszem el, hogy még így is jól néz ki. Ezzel Chuck is így lehet, mert lefékezi a limót a csaj mellett és meghívná egy körre, mármint elvinné a suliba. Kedvesen próbálja rábeszélni a dologra, szóval a csaj megy a kocsihoz, de Chuck nem hazudtolja meg magát és csak akkor hagyja kinyitni az ajtót, ha Blair kimondja A SZÓT.Ja igen, mert aki eddig téli álmot aludt volna, annak mondom, hogy most az a szitu, hogy Chuck addig nem megy rá Blairre, amíg Blair ki nem mondja, hogy szereti.Ez az évad elején kezdődött, akkor Blair akarta hallani, de Chuck nem mondta ki.Mivel Blair vonakodik megtenni, amit kell,így Chuck nem engedi a kocsiba, szóval mehet tovább gyalog a suliba.

3.png

Jenny egy Agnes nevű csajra igazít rá éppen egy rucit, és beszédbe elegyednek.Aztán megy Elenorhoz, hogy megjött a vevő és akkor jegyzeteljen vagy mi legyen.Elenor bután néz, mire Jenny kijelenti, hogy dehát arról volt szó, hogy bemehet a megbeszire. Elenor jó nagy tahó és közli, hogy bocs de ma nem és húzzon vissza befejezni amit csinál. Jenny kicsit duzzog a fogasoknál,és közben befut Nate, aki elhozta a vázlatfüzetét, mert biztos szüksége van rá.Jenny nagyon nyálasan örül, és az Agnes nevű csaj közli is, hogy Nate bizony rá van kattanva. Serena és Dan a suliban leülnek dumálni és megbeszélik, hogy megpróbálkoznak megint a barátság dologgal. Ekkor fut be Balir, hogy Serena segítsen neki tönkretenni Chuckot.Dan már menne, de Serena addig erősködik és rúgdossa Blairt, hogy ne legyen bunkó a sráccal, míg az ki nem nyögi, hogy a probléma abban áll, hogy viszket valamilye, amit csak Chuck tud megvakarni, de ahhoz ki kell mondania, hogy szereti. Dan kicsit megdöbben a nyers közlésen, Serenának meg felfordul a gyomra.Dan próbál jófej lenni és segíteni neki, tanácsolja, hogy ne tűnjön el, hanem legyen túlzottan is a srác szeme előtt és csábítsa el.

4.png

Jennynek Elenor előtt van jelenése, aki elnézést kér.Kicsit eldumálnak, majd kinyögi, hogy a Blommingdale's-es pasasnak az a cucc tetszett, ami éppen Jennyn van, és amit ő varrt magának.Hát nemtom milyen ízlésficamosok dolgoznak egy ilyen menő áruházban,de ha ez a ruha jó, akkor én meg egy proli vagyok.Szerintem ez még 2009-ben is ciki volt, amikor forgatták az epizódot.Végülis Jenny megengedi , hogy a ruháját bemutassa a másnapi vevőknek.Persze Elenor most sem túl jó arc, ugyanis közli vele, hogy amúgy a ruha szarul van megcsinálva, úgyhogy holnapra varrja csak meg újra az ő anyagaiból.Jenny persze kiakad, mert szét kell szednie az egészet, mert nincs szabásmintája, de Elenorral nem lehet beszélni, úgyhogy álljon neki rögtön.Blair Chuck limóján ücsörög egyértelmű helyzetben és italra hívja a srácot.Először nem megy, aztán mintegy véletlenül megmutatja a fehér csipkés combfixet és egyből egy bárban vannak.Blair mindent próbál bevetni, például a parfümöt cseréltem, szerinted jó? trükköt, meg a gatya leöntését, majd törölgetését, de sajnos Chuck leszólja és otthagyja. Ciki.Serena Danhez érkezik a galériába és összetalálkozik Aaronnal, a művésszel, akinek másnap lesz a megnyitója.Kicsit megszívatja a srácot, meg eldumálnak, Dan meg Blairrel bonyolít le egy nem túl kedves beszélgetést, ugyanis Blair jól leoltja, hogy a tanácsa miatt el van szúrva az egész.Dan szerint nincs ez veszve, Blair menjen utána haza és tartóztassa fel.Látszik rajta, hogy kellemetlen a beszélgetés, de legalább jófej tanácsokat ad. Utána megy Serenáért, aki dumál a művészgyerekkel és tök vili, hogy egymásra kattantak.

5.png

Jenny az új barátnőjével iszogat egy bárban, ahelyett, hogy varrna.A csaj megdícséri a ruháját, Jenny meg pironkodva bevallja, hogy hát ő tervezte. Ekkor a csaj berángatja a klotyóba, hogy ruhát cseréljenek és nem, neki se áll jól ez a borzasztó cucc, viszont kicsi J legalább jobban néz ki a cserecuccban, mint előtte.Hatásos kivonulás a wc-ből és összetaliznak Agnes pasijával, aki elég elfajzott egy hülye, mert kezében van egy fényképező, amit állandóan kattogtat.Serena és Dan már kávéval sétálnak és beszélgetnek Blairről, meg Nateről is dumálnának, de megint Blair üzenget Serenának. Konkrétan 10 masodpercenként érkezik üzi és így megtudjuk, hogy Serena szobájában fog dugni Chuckkal. Érintett éppen hazaér, mikor hallja a sejtelmes zenét és látja a még sejtelmesebb gyertyafényt a tesója szobájában így bemegy. Blair előadja, hogy Serena áthívta aludni, mert tudta, hogy ideges és Chuck meg hagyja.A srác totál rámegy persze, de ekkor csipog a telója.Egy ideig nem vesznek róla tudomást, de aztán egyszerre vetődnek rá és Chuck kaparintja meg, így látja Blair sms-it, amit Serenának írt, úgyhogy otthagyja Blairt és húz a vérbe.

6.png

Kicsi J és barátnője bulizik, amit mi csak képekben látunk, mert a hülyegyerek folyamatosan kattogtatja a gépét.Jól elengedték magukat a csajok, ebből még tuti lesz balhé.Jenny menne is vissza a varrógéphez, pláne, hogy szerintem már unja, hogy a srác folyton a szemébe vakuzik.Agnes bulit szervezne és stylistokat hívna, hogy megismerje őket, de Jenny azért kitart és tényleg lelép, hogy holnapra kész legyen.Túr a táskájáért, de mire visszafordult a hülye liba meg a srác elhúztak, csak az a baj, hogy rajta van a ruha.Reggel Jenny tök ideg, varr, mikor jön Agnes a ruhával és frankón leadja Jennynek, hogy ne hagyja már, hogy Elenor kihasználja és indítson egy saját kollekciót.Serena Blairrel érkezik a galériába és kéri Dant, hogy beszéjen a csajjal, mert idegbajos.Serena szépen lelép flörtölni Aaronnal,Dan meg mondja Blairnek, hogy hagyja a picsába Chuckot. Erre kiderül, hogy tényleg szereti Chuckot.Dan ezt persze nem érti meg, Blair meg hezitál, mert nem akar, csak egy újabb csaj lenni.

7.png

Jenny leadja a ruhát, Elenor meg mondja neki, hogy menjen haza pihizni.Jenny persze nem érti, mert ő ott akar lenni megbeszélésen.Elenor levacakozza a ruhát, Jenny meg hisztizik és előadja, hogy szar volt a varrógép stb, de Elenor nem hülye, tudja, hogy miért végzett szar munkát. Ezután összevesznek és mindenki mondja a magáét, Elenor legyerekezi, Jenny meg felhúzza az orrát és leadja, hogy ő menti meg az egész céget, úgyhogy Elenor csak fogja be. Aztán jön a ki vagy rúgva duma és Jenny kéri vissza a ruháját.Elenor hozzávágja, de kiderül, hogy az kell neki, amit Blair elcserélt a bemutatón.Megfenyegeti a kiscsajt, de Jenny leszarja már a dolgot, fogja a ruhát és elhúz.Serena és Blair érkeznek a galériába, megnyitó van.Kiderül, hogy itt fog talizni Chuckkal és ma kimondja neki A SZÓT. Vanessa persze hisztizik azon, hogy Blair is a megnyitón van és persze elmeséli, hogy hogy megalázták őt Chuckkal és fúj, szemét Blair.Dan természetesen rögtön megváltoztatja a véleményét és már ő is utál mindenkit.Serena az egyik alkotást csodálja, mikor jön Aaron és flörtöl vele, meg meghívja vacsizni, de Serena nem mer rá semmit mondani, illetve nem fogadja el a meghívást valami kamu dumával.Ekkor a srác mondja neki, hogy ha megmondja, hogy mi lett valami hernyóval, akkor elviszi vacsizni.Wierd.

8.png

Blair szalad a tetőre, ott várja Chuck, de Dan feltartja és óvatosságra inti. Nagyon faszán lebeszéli őt arról, amit eltervezett.Jenny is megérkezik, Agnessel talizik, akinek a pasija Aaron haverja.Kiderül, hogy már mindneki hallott az Elenor dologról.Agnesnek van olyan haverja is, aki írna Jennyről egy cikket, de hát Jenny hogy futhatna be. Agnes szerint sima ügy, ő modellt áll, a pasija fotóz stb. Miután Jenny beleegyezik, hogy a ribanca legyen, elmegy vele egy buliba, hogy bemutathassanak neki embereket. Nate kapja el, hogy dumálni akar vele, de Jenny siet, meg az se tetszik neki, hogy Nate nem hisz benne és nem tartja jó ötletnek, hogy ezt csinálta, meg azt se, hogy elmegy a hülye fotósgyerekkel.A tetőn kezdődik a beszélgetés, de Blair nem mondja ki, inkább mondják együtt és nem érti miért fontos annyira Chucknak az egyezség. Chuck erőltetné, de Blair nem mondja és inkább a szemére veti, hogy hogy átbaszta annak idején. Jól összevesznek, hogy ki kúrt ki előbb kivel.

9.png

Nate megy érdeklődni Aaronhoz, hogy milyen srác ez a Max meg ilyesmi, mire kiderül, hogy jó arc, csak ne olyan csajra menjen, aki fontos neki.Blair rohan ki sírva, Serena meg kérdezi, hogy mi történt.Dan elmeséli, hogy csak segített leegyszerűsíteni a dolgokat. Serena persze mérges rá, mert semmi köze a Vanessa ügyhöz, úgyhogy miért kellett ilyen csúnyán kiszúrni Blairrel.Jenny a srácékkal van lakáson, ahol megy a bulizás,a két csaj táncikál a csávó meg fotózgat.Chuck is húzna el Brooklynból mikor Dan utóléri és elmondja, hogy végülis ő állította le Blairt, aki tényleg szereti.A csajok tánciznak, meg bután vihognak és aztán elkezdenek vetkőzni.Hülye tinik, na.Aztán egyszercsak csengőszó visít a levegőben és Agnes ajtót nyit, hogy bejöhessen Nate, aki persze tök kiakad, hogy mivan.Vinné haza a kiscsajt, Agnesék szerint meg poén a dolog.Jenny nem hajlandó hazamenni, de Nate se hülye, ismeri a tiniket, úgyhogy leül, hogy akkor megvárja, Jenny meg persze inkább elmegy vele.Dan bocsánatot kér Serenától és legyenek barátok és bocsi,bocsi.Serena bevallja, hogy Aaron elhívta, de nemet mondott, hogy Dant ne bántsa meg, de amúgy elmenne.Dan áldását adja a frigyre és ekkor esik le Serenának a hernyós duma, mert rájön, hogy annó Svájcban együtt táborozott vele és összeházasodtak ott cukorból készült gyűrűkkel.Menne megkeresni a srácot, úgyhogy búcsúznak Dannel, majd meg is látja Aaront ahogy kijön a mocijához, csakhogy egy másik csajjal.Jujj.

10.png

Blair a tükör előtt, érkezik Chuck és elmondja, hogy ő is ugyanazt érzi, de nekik ez nem működne, mert ők nem átlagosak.Az, hogy ők ketten moziba menjenek vagy ilyesmi az lehetetlen és ha kimondják, akkor vége mindennek.Ők a játszmákat bírják és inkább bele se kezdjenek, mert úgyis csak elrontanák, inkább várjanak.Milyen érett gondolkodás.Jenny az utcán veszekszik Nate-tel, hogy ez mekkora szemétség volt és Nate ne higyje, hogy hülye és tudja, hogy mit csinál.Nate ellenkezne, de Jenny előveszi a nem vagy az apám, se a bátyám kártyát, mi a francot érdekel téged és akkor Nate lesmárolja, mert hát ezért érdekli.

xoxo

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása