Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6321-6322. rész

2012. december 28. 11:00 - nyuszi01

Zsófi és Zsolt ismét intim közelségbe került a legutóbbi epizód végén, ami a BK univerzumban csak egyet jelenthet: itt biza szex lesz. Viszont a legutóbbi rész izgalmainak epicentruma a Claudia által látogatott sznob bál volt, ahová ő Atikámat kérte fel kísérőnek, de ő inkább Nórának készült valami édibédi és cukrosan habos-babos eljegyzési ajándékkal, ezzel gondoskodva a tévékből áradó rózsaszín érzelemtengerről. Helyette András lett a megmentő, aki gálánsan elkíséri Claudiát a buliba. Miklós viszont egy pöppet le van maradva, és a Nagy Sanyi által (egyébként zseniálisan) megformált bérgyilkost elküldi a buliba, felkérve arra, hogy egy kicsit leckéztesse meg a gaz csábító Atikámat. Kinyírni nem kell, de azért lakoljon meg Juli dugványozásáért. De ne rohanjunk előre, mindjárt írom, hogy volt.

bk273.jpg

Zsófiékkal indítjuk az epizódot, éppen szájon át lélegeztetik egymást, ami így ebben a formában elég hihető is, tekintve, hogy Zsófi úgy liheg, mint aki most futotta le a maratont. A kanapén esnek egymásnak, háttérben romantikusan megbújnak Oszi gagyi festményei. Az udvaron Miklós és Atikám fut egymásba, Miklós gyorsan rá is köszön Atikámra, mivel az elfelejtette észrevenni őt. Valami kulcsról beszélgetnek, nem igazán értem (így jár az, aki BK nézés helyett moziba megy). Nóra kulcsa, Atikám szerint Miklós ellopta a kulcsot, csak azért, hogy az ő irodájába betörhessen. Persze. Amúgy szerintem így volt, de ez most lényegtelen. Megy még egy kis faszméregetés, majd Atikám egy hangsúlyos „viszontlátásra” köszönéssel tesz pontot az egyre kínosabbá váló beszélgetés végére. De van ennél kínosabb is, Claudia érkezik, emlékezteti Atikámat, hogy biza most lesz a buli, ugye eljön? De Atikám beadja a kulcsot, passzolná ezt az ereszd el a hajam bulit, a naccsasszony vigyen mást, neki más dolga van, Nórát akarja meglepni.

bk274.jpg

Még mindig Atikámmal folytatjuk, Nórába fut a kapuban, egy kis bókolgatás, Nóra már fürdőruhát venne a nászútra. Hajjaj, Nóra, sok víz lefolyik addig a Dunán. Tovább édelegnek, Nóra vacsorázni menne valami belga étterembe, de Atikám látszat visszamondja a dolgot, ma este nem ér rá. Claudiával megy bálba, szóval a vacsi sztornó. Jaj, de kis cseles ez az Atikám. Ezalatt Miklós fűti Balázst a kocsmában, lenne-e kedve vele vacsorázni este? Balázs húzkodja a száját, de sebaj, Miklós, Nórával is beülhettek abba a belga étterembe. Biztos örülne. Végül Balázs csak belemegy, Miklós meg örül, gondolom, az alibijét akarja bebiztosítani a bérgyilkos akciójának idejére.

Eközben András és Juli vitatkoznak a pultnál, valami csempe a téma, fürdőszoba felújítás. Juli máris ellenáll, ne legyen sötét színű csempe, azon meglátszik, ha András teleköpködi fogmosás közben. Vitatkoznak egy sort, Juli felhúzza magát, végül András ismét papuccsá változik, és megadja magát a hisztis nejének. Zsolt és Zsófi szex után iszogatnak otthon, Bartha romantikus vallomást intéz a nejéhez: Megkívántalak. Zsófi ehhez képest az életét akarja leélni vele, és a többi. Ismét a megcsalás a téma, Zsófi sír, de Bartha hajthatatlan, búcsúszex megvolt, de most már tényleg vége. Zsófi el, Bartha pedig csak néz. Juli és András somlóit visznek föl, de a gyerek nem kaphat. Milyen kedves. Érkezik Claudia, és már panaszolja is, hogy így Atikám, meg úgy, lemondta a bált, és akkor ő most menjen egyedül? András igazi lovag, majd ő elmegy vele. Juli persze nekiugrik, hogy milyen kedves, őt meg otthon hagyja EGYEDÜL a beteg gyerekkel. Most ez komoly? Ez a fehérmájú némber azért esik neki a férjének, mert az el mer menni egy bálba, és őt meg otthon hagyja a gyerekével? Mi van, még soha nem volt egyedül a gyerekkel?

bk275.jpg

És már ugrunk is a bálba, becsekkolás, Claudia már fikázza is az egész szervezést, meg a recepcióst, meg a pincért, meg mindent és mindenkit. Szar az egész. Akkor minek megy el? Becsekkolnak, és András persze Atikám nevén fut, mire fel is kapja a fejét az imént lefikázott pincér. Berényi Attila? Ez lesz az. Tekintve, hogy nem Nagysanyi a pincér, valószínűleg a társa lehet.

Bartha a kocsmában, Miklós éppen önfeledten penderül ki a konyhából. Bartha neki is esik, mi a faszt csináltál te a konyhában? Ó, csak megmérgeztem a vacsorát, igazán semmiség. Egymásnak is feszül a két kan, jön Nóra, mire Miklós rendel neki pezsgőt. Nóra persze beint, ő somlóiért jött (ma mindenki azt vesz?), mert ma csajos estét rendeznek Timikével (lol). Atikám nincs otthon, szóval mehet a banzáj. Miklós persze nem mulaszt el beszólogatni a közelgő esküvő miatt, de igazából csak időhúzásra jó ez a jelenet, illetve arra, hogy Miklós kiszedje Nórából, Atikám biztosan a bálban van-e. Merthogy fel köll hívni a Nagysanyit, akciót beindítani.

bk276.jpg

Ugrunk vissza a Clau-féle buliba, Claudia továbbra is fikáz, András már unja. Claudia hirtelen elhúz valami másik macának köszönni, de hiba, mert addig Andrásra lecsap a lefikázott pincér, menjen ki a folyosóra segíteni, mert valami hölgy rosszul lett. De szar duma. András persze megy, mire a pincér zsákot húz a fejére, majd jól az orrába térdel. A következő snittben már ott van Nagysanyi is, folytatódik András helybenhagyása, és már hallja is az okot Nagysanyitól: Ezt azért kapod, mert lefeküdtél a bátyád feleségével. András válasza: Az nem én voltam. Hát akkor mégis ki? Berényi Zoltán? Hallja is, hogy Attilának hívják, tiltakozna, hogy ő nem Attila, de ezt pont leszarja mindenki, ki is ütik. De ez csak csel, mert András feltámad hamvaiból, és elrohan.

bk277.jpg

Bartha osztja az észt Kingának a kocsmában, Miklós a téma, meg hogy mi a frászt keresett a konyhában. Meg Zsófi, hogy még ő is Miklósra emlékezteti. Kinga megpróbálja leállítani, szerinte verje ki a fejéből a dolgot. Ezalatt már jön is Hanna és Balázs, megy a nyáladzás. Claudia bulizik, üres a kéró, mehetne egy kis natúr francia. De bukta, mert Balázsnak jelenése van az apjánál. Viszont ő inkább a macit zavarná be a málnásba, aput le kéne mondani. András még mindig menekül, igazi akciófilmekbe illő jelenetek ezek, élvezzük ki. Vizes ballonokat gurít le a lépcsőn, csak kár, hogy senki nincs ott. Ezalatt Balázs győzködi az apját, hogy halasszák el a vacsit, de apuci nem akarja, kicsi fiam, ne rontsd el apu alibijét. Lehetnénk hármasban is. De Balázs inkább kettesben szeretne lenni, és nem az apjával. Hanna inkább lelép, mert szerinte Miklós valami komolyról akar beszélgetni Balázzsal. Ez érdekes lesz. Miklós be is kamuzza, hogy munkát ajánl a fiának. Balázs szemében egyből megjelenik két dollárjel, és innentől a csaja el is van felejtve.

bk278.jpg

Ismét András menekül, és még mindig akciófilmes kliségyűjteményt láthatunk, eltorlaszolja az ajtót meg minden, és hogy hogy nem, pont a tetőn köt ki. Innentől borítékolható, hogy le fog zuhanni, de ne legyünk gecik, ne spoilerezzük el. Míg ő a tetőn kínlódik, Nóra és Timike hazaér, karibi muzsika és egy hawaii inges, madárijesztő kalapos, kissé pocakos Atikám várja őket egy felfújt pálmafával, nyakában művirágfüzérrel. Timike helyében én sírva rohannék ki a szobából, és hogy az ijedtségtől vagy a röhögéstől sírnék, az opcionális. Nóra se érti, dafuq van itt Atikám? Elgurult a gyógyszered? Csak egy kis bemelegítés a nászútra, és hivatalos lánykérés, most már gyűrű is van.

bk279.jpg

Eközben Juli kínlódik Mátéval otthon, a kis krapek épp anyuci mobilját meríti le valami gagyi lövöldözős játékkal. Anyu persze síkideg, tedd le, fiam, mert mi van, ha valaki valami fontos ügyben hív? Juli el, és már csörög is a telefon, András az (ó, mily meglepő). A gyerek persze kinyomja, mert nem fog ő holmi telefonhívásokkal foglalkozni, amikor mindjárt eléri a 8-as szintet. András így csak a hangpostával tud beszélni, rá is mondja gyorsan, hogy ugye nem igaz, hogy megcsaltál Atikámmal? Ugye nem? Kár, hogy Juli nem hallja.

bk280.jpg

Zsófi csönget Barthához, de nem akar bemenni, mert hát van már neki elég rossz tapasztalata. De nincs gáz, Bartha vissza akarja hívni. Legyünk együtt megint. Mindig is mondták, hogy a férfiak szívéhez a hasukon és az ágyékukon át vezet az út. Ez így viszont elég rövid mosolyszünetre sikeredett, ez se túl életszerű.

bk281.jpg

Ismét a tető, András szenved, Nagysanyi és a pincér is meglátogatja végre. Keresik Andrást, de ő jól elbújt egy kémény vagy mi mögé. Ahogy közelítenek hozzá, persze ő is megunja a bújócskát, és feltett kézzel előmászik. Indul az alkudozás, ő többet fizet, mint a megrendelő, illetve bizonygatja, hogy ő nem Atikám. Azért az mondjuk kemény, hogy Nagysanyi, aki elvileg már fotón ÉS élőben is látta Atikámat, nem ismeri fel, hogy ez bizony nem a célszemély, de ilyen apró részleteken ne akadjunk már fenn. Közelítenek Andráshoz, aki persze hátrál, mígnem egyszer csak hopp, megszűnik alatta a talaj, és elindul a mélybe, mint annak idején Ákos a legendás jelenetben. Na látjátok, gyerekek, ezért nem jó Berényi Attilát helyettesíteni.

U.i.: Minden kedves olvasómnak nagyon szép, boldog és sikerekben gazdag újévet kívánok!

 

 

Címkék: barátok közt
15 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.12.28. 11:52:47

Na végre.:)

De ezzel azért vitatkoznék:
"a Nagy Sanyi által (egyébként zseniálisan) megformált bérgyilkost"

Ez a Nagy Sanyi-féle "bérgyilkos", leginkább egy zs-kategóriás vígjátékokat idéző gengszter-sablon, ráadásul abból a típusból, aki mindent elbarmol, de kurvára veszélyesnek akar tűnni.
A kár az, hogy a BK-ban ez sajnos nem vígjátéki elem.

nyuszi01 2012.12.28. 12:42:29

@pushpang (univerziális határeset): arra akartam célozni ezzel, hogy Nagy Sanyi nagyon jól játssza a szerepét, és igen, itt azon van a hangsúly, hogy egy lúzer bérgyilkost alakít. De Sanyi zseniálisan alakítja. Az meg a forgatókönyvírók sara, hogy nem vígjátéki elemnek használják a figurát.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.12.28. 13:09:30

@nyuszi01: jahogyígy értetted...
Nekem akkor kényelmetlen gondolat a fejemben, hogy eredetileg nem paródiának szánták. :)

nyuszi01 2012.12.28. 15:09:45

@pushpang (univerziális határeset): hát pedig szánhatták volna annak is... tekintve, hogy az elmúlt időben több komikus jelenet is volt benne (lásd Ádám meztelenkedése, Vilibá crush-a Bözsikére, stb.). Hiába na, egy bérgyilkost még mindig nem mernek vicc kategóriába tenni... kíváncsi leszek amúgy, hogy most akkor megint Miklós lesz-e a rosszfiú, vagy András nem hal meg. Bár ha meghal, akkor nem tudják meg, hogy két faszi üldözte, és akkor nem vetődik fel a kérdés, hogy azok kik voltak, és ki küldte őket oda...

nyuszi01 2012.12.28. 15:10:56

hoppá, most látom csak a telefonos képen, hogy a Telenor már a BK-ban is nyomul, nem csak az X-Faktorban meg a Voice-ban :D

Java-s asszony 2012.12.28. 23:00:01

Vajon tényleg Andrásé az a telefonszám?

orchidea25 2012.12.29. 08:05:30

Kiváncsian várom hogyan oldották meg András kiírását (egyszerűen nem hiszem el,hogy leesett a tetőről és meghalt), az undorító gerlepár (Attikám és Juliska)nagyszabású lebukását és azt, hogy mindez ne Miki lelkén száradjon. Ez utóbbit igen sérelmezném, de komolyan:-)
Nyuszi01, remek volt a hogyvolt, mint mindig!! Ha lesz időd, kedved folytatni, akkor szivesen olvasnálak jövőre is!!! BUÉK

2012.12.31. 07:45:09

Hihetetlen hogy ez a fos mennyi embert megszedit. Fos "szineszek" fos szoveg, fos diszlet, fos forgatokonyv, fos tortenet.
A hogyvolt poszt viszont jo. Ismet meggyozott arrol, hogy jol teszem ,hogy nem nezem ezt a fost.

nyuszi01 2012.12.31. 12:37:41

Én is remélem, hogy nem így oldják meg András kiírását, túl egyszerű lenne, és nem túl humánus egy 15 éve folyamatosan látható karakter esetében... És nagyon remélem, hogy Juliék végre lebuknak, mert már undorító ez a szál!!!
A telefonszámra én is gondoltam, hogy vajon ki venné fel :D

Kedvem van folytatni a hogyvoltozást, csak közben készülök az államvizsgára, szóval megint kissé szűkös lesz az időm, de megpróbálok mindent besűríteni :)

Darcint3 2012.12.31. 23:08:20

Én úgy hallottam sajnos,hogy ez a megoldás. Sőt, ezek után Atis és Julis hivatalosan is egy pár lesznek majd valamikor (mivel ugye megszabadultak Andristól önhibájukon kívül) :-(

atandora 2013.01.01. 18:10:19

WTF, KIÍRJÁK ANDRÁST????
Hát, megyek elmorzsolok pár könnycseppet. Mi lesz akkor a jövőben az apátlan és/vagy anyátlan árvákkal a Mátyás király téren? Ki fogja felnevelni az ad-hoc előkerülő kikamaszokat?

atandora 2013.01.02. 20:47:11

Öööö ... Zsoltnak mindig ez a csaj volt a lánya?

David a barátságos. ^.^ 2013.01.03. 13:14:56

@atandora: linda igen, csak új a régi karakter helyett egy új lett. = D

David a barátságos. ^.^ 2013.01.03. 13:16:08

@atandora: na jolelbasztam, de szerintem megérted. : DD
süti beállítások módosítása