Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Dallas 2.0 1x10 - Utolsó könnyek (ÉVADZÁRÓ)

2012. október 25. 14:00 - Chat Géza

… és baszki nem a szopadék Rebeccát, meg a szíve alatt hesszelő, két szerelemgyereket sikerült ledurrantani. Tommy nehéz feje koppan a fehér, gyapjú szőnyegen, nem kicsit összevérezve azt. Ide bizony nem lesz elég egy tekercs Szilvia. Rebeca, menten kap agyfaszt, hogy te jó isten, hol a vödör hipó, had takarítsam fel, de hirtelen. Közbe egy telefont is megejt, mert úgy tetszik, van itt egy kis gebasz. Már jön is a takarító brigád, akik nem úgy dolgoznak, mint a Ponyvaregényben, a felmentő sereg Mr. Wolfe, mert ezek tényleg eltakarítják más mocskát. Tommy sorsa a frissen vásárolt, de még annál is frissebben összevérezett plüss majmok sorsával lesz egyenlő. Kuka. Ewingék a korházban tipródnak, jön is a doktor, aki szakmázik egy gyorsat, de lényeg, hogy Bobby ugyan még nem ébredt fel, de azért a papot sem kell hívni, hogy feladja az utolsó kenetet. Jockey, bár nem lehetne, de leszarja, és bemegy Bobbyhoz. Mert most nem hallja, nyomatja rendesen az öcskösnek az I love You-t, de azért önzőzik is egyet. Harcolnod kell ellenem Bobby! Milyen ember lennék nélküled, hallod? Nem hinném, hogy beledöglene az önzetlenségbe.

1.jpg

2.jpg

Még mindig a kórházi váróteremben aggódik a jónép, de hogy egyszerre több dolog miatt is lehessen aggódni, Johnny kap egy bejövő hívást a venezuelai komától, aki kilométerek távlatából is simán ráköti Johnny faszára a szögesdrótból készült hurkot, hogy tudja ki a Boss. Rebeca is megérkezik, és Christopher pont nem nyalja be a fedő sztorit, hogy a csaj magára rántotta a fél konyhaszekrényt, azért van úgy összeverve. Rebecca, jobb híján bemószerolja Tommyt. Úgy se jön az vissza többet, mondja ő teljes lelki nyugalommal. Christopher annyira tud a seggén maradni, mint egy cukron nevelkedett kisgyerek, és egyből Johnny magánkopója, Bum után kiállt, hogy álljon rá a kis fasszopókámra. A lelencgyerek kezét megfogva, Rebeca kitapintja, majd megpillantja Christopher ujján a házassági gyűrűt, és ha a nonverbális kommunikáció nem lenne elég, Christopher szóban is nyomatékosítja, hogy most már a lány is igazán hordhatná a gyűrűt, MEGINT. Ííí, ez ciki. Rebeca megy is kirámolni Tommy motelszobáját, de gyűrű az nuku, de „szerelmesen kettecskén”, „smárolás a szabadban”, „csajommal olaszban” ihlette képek akadnak bőven. A szerelmes fotókat összetépi és lehúzza a vécén, mert az okos ötlet.

3.jpg

Bobby csak kikecmergett a kamu kómából, ez egy ilyen szar kóma volt, úgy látszik (Nem én mondtam, Hofi mondta.) , de azért jól beszaratta Annt és Christophert. Ti meg mit alszotok itten, he? Faszaság a köbön. Rebecca még mindig azt a nyamvadt gyűrűt hajtja, ami sanszos, hogy Tommy kihűlt testénél fog leledzeni. Szerencse, hogy még nem vermelték el a komát, így nem kell sírrablósat játszania csórikámnak. Gyűrű az továbbra sincs, de bizományis plecsni az van. Hát sose lesz ennek vége? Rebecca most az adás-vételis kuruzslónak rebegteti szempilláit, meg a húsos százdollárosokat, de gyűrű az továbbra sincs. Majd szól, ha lesz valami. Johnny nagy meglepetést ígérve hurimbálja maga után Elenát. Ezt nézd. Szép, felújítás alatt álló iroda, az fasza bazmeg. Ez volt anno az Ewing Olajvállalat, és ez lesz mostantól az Ewing Energiavállalat. Ja, hát így már mindjárt más a leányzó fekvése. De van itt még valami. Johnny kivillantja a fekete ászokat, és a végtelenül sablonos „az olaj sem olyan szép, mint a te szemed csillogása” vakító szöveg mellé farzsebből előránt egy baszott ronda, baszott nagy gyémánt fél krajcárt gyűrűt és megkéri a lány kezét, aki pont igent tud mondani. Christopher is becsatlakozik a zsuzsivonatba. Ez itt a mi irodánk. Fasza. Pezsgő, kurvák, egyebek.

4.jpg

Rebeca csak kicsit fossa össze magát egyedül a nagy kéróban, de szerencsére jön Christopher, mert úgy kell most szegény lánynak egy erős férfi gyengéd ölelése, mint egy falat kenyér. És ha már az evésnél tartunk, mit hozott Christopher a zsákjában, na mit, hát persze baszki, jó kis kínait. Christopher még nem esett transzba a szerencse süti és a tavaszi tekercs émelyítő illatorgiájától, így lazán kiszúrja, hogy szívébe nagy kegyesen visszafogadott hölgy még mindig nem viseli a gyűrűt. Ki is írom nagy betűkkel, hogy DRÁMA. Bobby ébren, talpig dressben, ügyvéd tőle el, Jockey be. Jockey szinte sír örömében, de Bobby nem adja könnyen a jó testvérei szeretetet, sőt. Bobbynak nem tudom, hogy mi a pontos szándéka azokkal a felvételekkel, amit sikerült megszereznie Veronica tárhelyéről, hogy azokkal akarja sittre küldeni Jockeyt, vagy így akarja a venezuelaiak nevét lehúzni a southforki papírokról. A lényeg az, hogy Jockeynak ezzel eléggé betette a kaput. De „amilyen az adjon Isten, olyan lesz a fogadj Isten” alapon lesz itt faszulás bőven, a kérdés, hogy kinek a faszával fogják verni a csalánt, és hogy kinek a hátán fog csattani a betyárkörtés ostor.

5.jpg

Bobbyt lassan, de biztosan kiengedik a kórházból, de azért egy utolsó vizsgálat még belefér, addig is a hirtelen összegyűlt, kétfős asszonykórus is trécselhet, és Samantha megindíthatja a panasz áradatot Ann irányába. Mégsem indul a kormányzói címért. Hát, mondjuk, ilyen ember ne vezessen kecskét se, meg focimeccset se, egy egész államot meg aztán pláne. A farmon játszódnak a gyerekek, de akkor megérkezik Jockey meg az ügyvéd manus és szépen a fostartály alá állítják Johnny fiút. Jó, akkor bevallja, hogy ő volt, csak Elenának ne szóljon senki. Kár, hogy a szoba falának túloldaláról mindent hallott. Na, most meg mehet a magyarázkodás. Johnny sír, nem valami férfias jelenség így első ránézésre, de még a csillagokat is lehazudja a horizontról, csakhogy ez a lány szeresse. De hisz annyi hal úszik még a vízben bazmeg. Miért kell Southforkból belterjes kuplerájt csinálni?

6.jpg

Ann puccba vágva magát meglátogatja ex-férjét, aki persze, hogy nekifutásból megfúgázná az asszonyt. Heló, hogy vagy kis miújság? Bla,bla,bla Ryland kimondja a varázsszavakat, hogy persze, hogy zsarolja Samanthát, meg mittudomén, mire Ann ledobja a textilt, hogy villantson egy fasza kis KGB-s mikrofont. Ryland már lendíti is a paraszt sallert, de Ann, mint Bruce Willis az Utolsó cserkészben, az agyáig felnyomja a faszi orrát, na nem annyira hatékonyan, de azért megborul az öreg, elég rendesen. Csocsesz. Ne zsaroljál engem többet, evör!

A hurkanyakú Frank Ashkani Vicentével próbálja lepapírozni a southforki, meg a hidrát téma ügyleteit, de pont ekkor jönnek vendégségbe a szövetségiek. De vajon van aláírás, vagy nincs? Még mielőtt körbevezetnék a szép tágas nullpanorámás cellájába, egy jóval kellemesebb szobában beszélgethet az Ewingokkal, ami lényegében arról szól, hogy Bobby ódát zeng saját magáról, hogy még mindig, még félholtan is mekkora Jani ő a házban. Jockey és Johnny nem megy sittre, bőven elég, hogy beismerték, hogy faszok voltak.

7.jpg

Az otthon melegében Bobby még gyorsan Johnnyt is kiosztja, mert ha már egyszer belejött, akkor nem lehet megállítani. Christopher is köpköd picit, de az a sav már rég nem fog kuzinján. Bum szól a távrecsegőn, hogy megvan Tommy, úgyhogy skera a motelhoz. A szobában pont nincs semmi, de a telefonnak rendre akkor kell megcsörrennie ugye. Haló, ki beszél? A húgod te gyökér. ??? Boldog házas évek mi? Fasza öt napig tartott. Christopher kérdőre vonja kamu Rebecát, hogy ki a csöcs is ő valójában, de már megint megy a mellébeszélés, úgyhogy Chris ott is hagyja a faszra, majd úgyis lenyomoztatja – mert ennek most nagy divatja van ugyebár– és sittre vágja a picsába.

8.jpg

Elena visszadobozolja a gyémántgyűrűt és már iszkolna is el nagy sebességgel, ha nem támadná le Christopher, aki már megint hősszerelmes. Felemlegeti a régmúlt szép időket, hogy milyen jó volt köztük a kémia, na meg a Make Love sem volt egy utolsó téma, és egy két könnycsepp kíséretében újra megkéri a kezét Elenának. Samantha beszédet tart a városháza előtt – gondolom – , ami ahogy számolom nettó 200 embert érdekel, ami még lakótelepi viszonylatban is harmatgyenge. Bobby és Ann boldogan nézik a farmot, ami már megint csak az övék. Johnny egyedül álldogál az Ewing energiavállalat épületében, de akkor megszólal a liftcsengő, felcsillan a remény, de ezzel a lendülettel zuhan a mennyből a pokolba, hisz csak Elena anyja jött, hogy visszaszolgáltassa a gyűrűt. Sírás, 100-as zsepi, ez köll most ide.

9.jpg

Rebeca egy hangárban baszakszik, de nézd már ki van még itt, csak nem Frank Ashkani személyesen? De. És azt mondja a kicsi lánynak, hogy lehet bocsánatot kérni a kedves papától! Cliff Barnes lecsoszog a magánrepcsiről, hogy verbálisan, de szigorúan úriemberek módjára lebassza a lányát, hogy mi’vót ez már megint. Egy szónak is száz a vége, legközelebb tessék jobban ügyeskedni az Ewingok átbaszása 2.0 hadműveletben. Frank itt marad őrző-védőnek, non-stop lelki segélynek, élő műfasznak, meg minden egyéb másnak, csak ne kerüljön több szar a palacsintába.

10.jpg

Amíg Christopher és Elena vígan püfölik egymást – egy újabb hibátlan Johnny Cash szerzeményre –, addig Johnny az Ewing Energiavállalat székházában áll egymaga és néz bele a semmibe. Megérkezik Jockey – de nem Christopherék duettjébe száll be erősítésnek – és szervál egy italt fiának, aki még mindig búval baszott kedvében van. Na, fater, most megtanítasz minden sunyi, aljas, simlis dologra, és majd ha minden részesedést elszedtem Elenától és Christophertől, akkor foglak bevenni a bizniszbe, addig csak, mint padavanom segédkezhetsz körülöttem. Aptya fia. Erre iszunk.

Címkék: dallas
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mitya Ivanov 2012.10.25. 15:00:24

akkor lesz folytatás, nem?

egész jó volt ez az évadzáró, bár az továbbra is nagyon délamerikaisnak tartom, hogy egyik nap gyűrűt ad Elenának Johnny, majd amikor kiderül, hogy rosszfiú volt, akkor Christopher megkéri a kezét.

2012.10.25. 16:18:24

Nekem valami nem tiszta. Elena (Jordana Brewster) ogye? Na ő nem Johnny csaja volt?

Vagy anno Christopher csaja volt, aztán Johnny csaja lett és utána megint Christopher van soron aki feleségül akarja venni?

Akkor Rebecca ki a fene volt? Azt hittem Christopher felesége, vagy csaja, menyasszonya, legalábbis így volt beharangozva...

Most akkor ki kivel van?

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2012.10.25. 19:38:08

@Mitya Ivanov: Lesz. Amerikában már 2013 január végén indul a második évad. tudomásom szerint.
@vágtázó halottkém: Messziről indulunk. Réges régen Christopher megkérte Elena kezét és már majdnem meg is házasodtak, de Christopher kicsit hoppon maradt az oltárnál, mert a lány nem jelent meg. Szakítós email esete, ami mint kiderült Rebeca műve. Rebecca két évig nyüstölte és ápolta Chritopher cerkályát, mire az megkérte kezét, mire igent mondott és megházasodtak. Ez idő alatt Elena Johnnyval szűrte össze a levet. Kb egyszerre derül ki, hogy Johnny egy fasz, Rebeca meg egy igazi kis számító ribanc, úgyhogy egy kis mosolyszünet, NO szerelem. Chris kicsit összemelegedne Elenával, de ez egy eleve elvetélt ötlet, mert közben azért ő is adta az ívet. Johnny porban csúszva visszakönyörgi magát Elenához, ahogy Rebeca is Christopherhez, szóval újra van szerelem. De akkor a történelem megismétli önmagát, mert Johnny mégis csak egy hazudós fasz maradt, és Rebeca sem az akinek kiadja magát, mert ő Cliff Barnes lánya. Amúgy zárójelben megjegyzem, de lehet, hogy a második évad egyik szála erre fog kihegyeződni, hogy Christopher ugyan örökbefogadott gyerek, de akkor is Cliff unokaöccse, vagyis nem vér szerint ugyan, de rokonok Rebecával. Szóval a hipohonder módon belemagyarázott vérfertőzés is bejátszik keményen.

xylo 2012.10.26. 12:02:36

szia Chat Géza, bírlak. :)
egy dolog maradt ki, Johnny pont azt a gyűrűt húzta volna Elena kezére, amit Christopher vett Rebeccanak. hogy J. miért zálogházban vásárol, azt nem tudom, de az egész gyűrű mizériának így lett értelme.
Rebecca nem tudja felmutatni, de mégis megjelenik :)

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2012.10.26. 17:15:00

@xylo: szia. Kőszi. A gyűrűs téma nem így volt. Tommy adta be zaciba azokat a gyűrűket, amiket Rebecca adott neki azért, hogy lekopjon végre, mint tehénszar a veszkó csizmáról. Azokat a katikákat hiányolta Chris Rebecca ujjáról. De a zacistól nem Johnny, hanem Cliff vette meg.

nand 2012.10.26. 20:48:57

Lehet, hogy egész naaagy Ámerikában csak egyetlen egy olyan gyűrű van, ami az Ewing asszonyoknak megfelel... ;-))
Egyébként nekem nem tűnt egyformának a két gyűrű, mintha Elenáéban jóval nagyobb gyémánt lett volna, mint Rebeccáéban.

Lehet, hogy én túl maradi vagyok, de nekem olyan fura volt az, hogy egy nappal korábban még Johnnynak vall szerelmet Elena, másnap meg már Christopherrel kufircol.. ennyit a nagy szerelemről...

candyperfumegirl 2012.10.31. 14:13:24

Remek szórakozás volt ez az évad, hamisítatlan szappan, a hogyvoltok meg garantált röhögést szolgáltattak hozzá. Várom nagyon a második évadot a sorozatból és hogyvoltból is! :)
süti beállítások módosítása