Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Dallas 2.0 1x07 - Járulékos veszteség

2012. október 04. 16:00 - Chat Géza

Christopher kilovagol a fához, amibe a hős szerelmes Ewing párok még anno belevésték a nevüket, és hát ott díszeleg az is, hogy "Chris + Elena". Vérzik a szívem, bazdmeg. Johnny a szobájában tipródik, és telefonon keresztül ordítja le az ügyvéd fejét, mert ez így ugye, nagyon nem jó, hogy nem tudja rommá fúrni Southforkot. Megérkezik Christopher is, csak hogy faszán induljon a nap, és odaadja a poresz DVD-t, mondván úgysem lesz rá szüksége és ezennel ünnepélyesen is bejelenti, hogy kiveti a hálót Elenára. Úgy érzem roppant kínos lesz ez a kis farok méregetés.

1.jpg

2.jpg

Rebecca egy ajándékkosárral a kezében csönget be Elenához, és már kezdi is a ne haragudj, hogy szétkúrtam az életed szöveget, amikor savadzani kezd a bele, és némi okádással, irgalmatlanul meggyalázza Elena fürdőszobacsempéjét. Elena egyből kiszagolja, hogy Rebecca nem kicsit, hanem kurvára terhes. Megcsinálta magának a bulit rendesen. Ann egy messzi parkban ücsörög, gyerekeket néz, és rendre simogatja azt az ótvar ronda nyakláncot, amit Rylandtől kapott a múltkor. Bobby hívja telefonon, hogy hol, meg merre van, meg lesz-e vacsora, mert ha nem, akkor nagyon gyorsan takarodjon haza minimum egy rántottát összehegeszteni, de Ann inkább még magában búslakodna egy picit. Johnny terve, hogy Southfork mellett a Ewing családot is szétfúrja, ami valljuk be így utólag nem éppen egy sikeres vállalkozásnak látszik. A nem kimondottan rózsás helyzet javítása érdekében Lucyval burkol némi ebédet, hogy meggyőzze, jó lesz az, ha Gary bácsi belemegy a Southforki fúró-bizniszbe, és ha minden fasza, akkor majd pénzt is villant neki, legyen elég ennyit tudni.

3.jpg

Elena kocsit hajtana, ha nem kellene megszerelnie azt, de már rohan is a két lábon járó szakértelem, Christopher cápázik oda hirtelen. Ne haragudj, bocs, ne legyen má’ öri-hari és a többi, mondja Christopher, amit Elena megért, meg beadná a csúnyáját is, ha Rebecca nem lenne kurvára terhes. Christopher nem annyira örül, hogy hirtelen atyai örömök elébe nézhet, ezért meglátogatja Rebeccát, hogy igaz-e. Igaz. Na, az fasza, ugye. Biztos csak hazudol. Nem éppen, de Christopheren, mintha rajta maradt volna a farsangi fallosz jelmez, mert ritka nagy paré módjára viselkedik. Rebecca eszébe juttatja Christophernek, hogy mintha pont lelencgyerek lennél, nem? Ezért talán felnevelhetnéd a saját fattyad bazmeg! Kemény szavak ezek, kérem.

4.jpg

Bobby vígan tereli a marhákat a mehíkói vendégmunkásokkal, amikor jön a seriff. Bobbynak jelenése van egy fasza kis zárkában. Megy a matek az őrsön az ügyvéd ombréval, mert nem kellett volna Rylandot úgy pofán baszni ugye, akkor nem lenne most ez az egész. De ha bocsánatot kér tőle, akkor minden vád ejtve lesz.. Mekkora aranyember már. Jockeyról nem sikerült semmit sem kideríteni, azt viszont már tudják, hogy Bum egy picit sittes fazon. Bobby már otthon hallgathatja Christopher agymenését a terhes Rebeccáról, meg a másnapra előírt apasági tesztről. Ettől Ann fölbassza magát hirtelen, mi az, hogy… eh, mentek ti a picsába hülye férfiak. Bobby is bevallja, hogy kicsit felképelte Ryland uraságot, na ekkor törik el a mécses, de úgy, mint eddig még sose. Gyász.

5.jpg

Johnny meg Elena az első randijuk helyszínén flamóznak, ami egy igen kulturált sportkocsma. Ez a Johnny tudja ám, mitől döglik a légy. A romantikus hablatyba, akkor zavarodik bele, amikor észreveszi, hogy nem más, mint Marta suhan keresztül a kricsmón. Kimegy utána az utcára, de sehol senki, viszont a venezuelai üzletember pont látni kívánja egy órán belül, szóval ennyit a ma esti hancúr parádéról, jelenés van gengszteréknél. Vicente egy nagyon meleg, táncos hasonlattal elmagyarázza, hogy ne kössé üzletet sose. Johnny újabb haladékért cserébe elárulja a hét pecsétes titkot, hogy Marta, azaz Victoria levett némi sápot a vételárból. Vicente torkán majdnem megakad a csont, de végül ad egy hetet, hogy csordogálni kezdjen végre az a tetves olaj.

6.jpg

Lucy trappol kifelé Bobby irodájából. Bocsi Johnny. Nincs más hátra, le kell menni kutyába bazmeg. Johnny könnyes szemekkel áll Bobby elé, hogy segítsen neki, mert ha nem akkor halál lesz. Bobby nem hatódik meg. Johnny jobb híján anyucihoz rohan sírni, de szegény gyereken ő sem tud segíteni. Bum leadja az infót Jockeynak, aki cseppet sem csokizza össze magát attól az okirattól, viszont annyival beljebb van, hogy tudja Cliff szócsöve egy Christopher 2.0 féle lelencgyerek, akit az utcáról szedett össze, felnevelt, drága iskolákba járatta, fancy cuccokat vett neki, de az örökségbe nem vette bele. Na, majd most Jockey bácsi elintézi, hogy a nyugger években, Cliff pénzéből legyen mit a tejbe aprítani az öcsinek.

7.jpg

Rebecca és Christopher most a nőgyógyásznál varázsolják fagyossá a hangulatot, mert ugye még mindig a múlton tépelődnek. Samantha, Elenával burkol, hogy meggyőzze a pici lány buksiját, ugyan némi olajjal segítse már meg Johnnyt, és húzza ki a venezuelaiak satujából a golyóit, mert csaknem ő finanszírozza a kis vállalkozását, ugye? Samantha keményen odabaszott a „pénz” ütőkártya felvillantásával. No, viszont lágytojás. De ki van ott a háttérben? Marta is ott flamózik és csúnyán nézi Elenát. Itt bajok lesznek, de azonnali jelleggel. Elena mobiljáról érkezik a hívás Johnnynak, de a szerelmes tubica helyett Marta fröcsög a telefon túlsó végén, hogy nagyon gyorsan találkozzanak valami hotelben, mert agybajt kap menten.

8.jpg

Johnny megy is. Dráma bazmeg! Marta egy kis gyengédségre vágyik, de lófasz a fülébe, Elena nincs is elrabolva, akkor meg hulla mindegy. Marta kicsit lekarmolja Johnny nyakát, de ennél többre nem futja a cat fightból. Johnny el, venezuelai killer manusok be. Mire Johnny leér a lifttel, látja, hogy Martának pont sikerült kinéznie az ablakon, egyenesen bele egy autó tetejébe.

Bobby Rylandnál házal, hogy bocsánatot kérjen, na de nem esedezik ő azért, csak bocs bazmeg és kész. Vádak ejtve, ennyi volt. Vagy mégsem? Ryland grátiszba ad egy lezárt borítékot, amiben benne van minden titok – amit tudni akar az ő drága feleségéről. Na, takarodjá’el innét!

Christopher, Annt basztatja oda-vissza ezzel a gyerek dologgal, De megérkezik Bobby, hogy helyre rakja a semmire sem vezető, oktalan beszélgetést. Christophert hívják telefonon, hogy megvan az apasági teszt eredménye, de be kellene menni, mert nem telefon téma ugyebár. Na má’. Az egész család bevonul, gratulálunk öné a gyerek, de a jó hír sógorostul jön, ahogy a gyerek is, mert ikrek lesznek baz. Christopher szíve meglágyul, megfogja Rebecca kezét, ahogy nézik az ultrahangos felvételt, Ann megint hozza a sírva elrohanós mini jelenetet, egy szóval, minden a legnagyobb rendben. Néhány fotó a boldog családról.

14.jpg

Leszállt az est, és Ann, nagyanyám szúrós pokrócával bebugyolálva, könnyes szemekkel nézi a kandallót. Bobby is bedzsesszel és kezében a borítékkal elmondja a hegyi beszédet, hogy ő kajakra leszarja, hogy mi van benne, ezért gondolkodás nélkül tűzre is veti azt. (Gyanítom a Szülifelis szerződés volt az.)

15.jpg

Johnny is hazaérkezik Elena szerető karjai közé, de az öröm nem tart sokáig, mert jönnek a zsekák, hogy elvigyék az úriembert, mert az lehet, hogy megölte Marta Del Solt, született Victoria tököm tudja kicsodát. Bobby arcára nem ül ki a győzelmi vigyor, leginkább csak a szánalmat látjuk, mert tudja jól, hogy most már Johnnyt is neki kell kivakarnia a szarból. 

Címkék: dallas
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mocskosmacska 2012.10.04. 20:54:23

"s már kezdi is a ne haragudj, hogy szétkúrtam az életed szöveget," Túl van misztifikálva ez, szép és okos Elena meg Crisfiú egyszerűen nem bízott egymásban és ezért lett vége a kapcsolatunknak.
Johny meg a dallas legszerencsétlenebbje. Ennyire rossz helyen és rossz időben ott lenni valahol......

mocskosmacska 2012.10.04. 20:56:55

Akkor most Rebecca megy vissza a farmra? Mert úgy tudom, hogyha az Ewing babyk nem Southforkon nőnek fel,akkor megáll az élet.

nand 2012.10.04. 21:07:03

Lucyt valahogy nem ismertem fel, a hangja lett ismerős egy idő után...
Victoria = Veronica :-)

Egyébként nagyon jók a hogyvoltok, már nagyon várom, hogy felkerüljenek! :-)

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2012.10.04. 22:33:06

@nand: Úh, na ezt benéztem. Na, de többet úgysem kell leírnom, hála annak aki végre kiírta a sorozatból. Azt sajnálom, hogy Jockey nem nagyon villogtatja Gálvölgyis szemöldökét.

nand 2012.10.05. 06:41:47

@Chat Géza: Azt én is sajnálom, nekem is ő a kedvencem. :-) Gyerekkoromban nagyon nem szerettem, de most, felnőtt fejjel újra néztem az egész sorozatot, és most már ő lett a kedvencem! ;-))

Ennek az Ann-nek meg állandóan van valami titka, a Szülifeliben is volt, most is van... ráadásul most is gyerekhez kapcsolódik. Vagy lehet, hogy ez itt még mindig az ottani szerepe? ;-))

nyuszi01 2012.10.05. 08:59:30

@nand: amennyi szereplőt átvettek a Szülifeliből, nem csodálnám, ha a sztorik is egy ponton összekapcsolódnának.. :D

A hogyvolt amúgy istenkirály, imádom az irásaidat, Chat Géza!! :D :D
süti beállítások módosítása