Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip girl - A pletykafészek 1x13 - The Thin Line Between Chuck and Nate

2012. szeptember 21. 12:00 - Agent "V"

Tini terhesség lesz a mai téma, persze ez is kellőképpen megkeverve, úgyhogy egy jó darabig azt sem tudjuk ki a terhes, utána azt hisszük, hogy igen, de vajon igen?

1.png

Azzal nyitjuk az epizódot, hogy egy nagyon hosszú lábú szőke lány bemegy a patikába és elkezd válogatni a terhességi tesztek között. Fogalmam sincs, hogy ezt miért ilyen sejtelmesen próbálták előadni, mivel a hülye is tudja, hogy Serena az, egyrészt, mert ki néz még ki így, mármint ilyen jól, másrészt meg ha más lenne, akkor mi értelme az egésznek? Külön szimpatikus a csaj, hogy maga ment a gyógyszertárba és nem a cselédet küldte, de hát ha nem lenne ilyen emberi és jófej, akkor min csámcsoghatnánk?Szóval bemegy a csaj a patikába és vesz néhény tesztet, amikről meg is kérdezi az eladót, hogy melyik a legjobb. Természetesen van egy hülye picsa kamerás telefonnal a patikában, aki gyorsan csinál egy fotót és beküldi a cuccot a Gossip girlre.

2.png

Nagy sikoly töri meg a csendet Brooklynban:Jenny ordít fel, mikor meglátja a Gossip girl-ön a fotót. Apu és szupertesó rögtön berontanak, bár nemtom mit idegeskednek, vagy mit hiszenk, hogy mi történt a kiscsajjal.Na mindegy, tehát berontanak és kérdezi Hugit, hogy mi a picsának ordibál itt.A csaj persze próbálja leplezni a dolgot, hogy „jaaaj,semmi”, de persze ki a franc veszi ezt be, úgyhogy elrakják a laptop elől….és ők is majdnem felsikoltanak. Serena Öcsikével sétálgat, akinek megjön a GG értesítő a mobiljára, amit meg is mutat a tesójának..nem örül. De Dan se, akivel az apja éppen négyszemközt beszél, illetve kussol, majd rákezd az olyan különleges gyerek voltál dumára. Hááhh… ezek mindjárt kiválasztják a kiságy típusát. Dan persze lovag, közli, hogy Serena mellett áll, ha terhes, ha nem.

3.png

Serena a suliban van, ott szekálják a népek, mikor végre befut Dan, akit nagyon várt. Egyből szabadkozik, vagyis szabadkozna, ha a srác nem kezdene rá egyből a nagy dumára, hogy bármit is dönt, ő mellette áll.Kicsit sok a nyál, lehet a csajnak is mert közli gyorsan, hogy nem terhes.Srác először néz a tipikusan ostoba Dan Humphrey nézéssel, majd biztosítja a csaját, hogy jajj hát ez nagyon jó hír. Serena gyorsan elköszön, mert Blair várja a lépcsőn, szóval majd később beszéljenek már.A  srác egy idióta, látszik rajta, hogy semmit nem ért.

4.png

A MET lépcsőjén Blair és az udvarhölgyek trónolnak, mikor érkezik kicsi Jenny és lehuppan Blair mellé. Nem sokáig pihentetheti fáradt testét, mert a Királynő megkéri, bocs, utasítja, hogy üljön eggyel lejjebb a lépcsőn. A kislány ezt pofákat vágva megteszi, amúgy én inkább ezt az arrogáns kurvát vágnám pofán, de hát ő tudja.A kínos kis csend után J megjegyzi, hogy Blair piszkálódása már kezd uncsi lenni és B-nek nevezi.Blair persze ezért is letolja, a pofázásért és a becenevezésért is, ugyanis csak a barátai hívhatják B-nek.Jenny inkább lelép, szerintem már lassan nem tudja türtőztetni magát, ekkor érkezik Serena.Minden liba őt bámulja, mire közli, hogy nem terhes, ekkor rögtön feloldódik a jég. Blairrel szeretne beszélni, aki kurvára mézes-mázos. Nagyon fennhéjázó ez a csaj, de Serena közli, hogy ébredjen már fel és ne söpörje már a szőnyeg alá a problémákat. Ha késik egy hete, akkor azzal már foglalkozni kéne.Erre a kretén Királynő közli, hogy csak a hétvégi doga miatt fosik, nincs itt semmi gáz, mire Serena megkérdezi, hoy ribanc is amiatt lett?Blair nagyon szellemesen vág vissza, de szerenát nem érdekli, a picsa kezébe nyomja a teszteket és elhúz.

5.png

A suliban Blair Nate-tel nyomul a suliban, amit Chuck ki is figyel.A jelenet a következő: Nate megkéri a csajt, hogy kísérje el a faterjához, mert olyan zűrös minden és hát na, amibe Blair bele is egyezik, bassza meg tényleg nagyon nyálas ez az epizód, valamelyik írónak biztos válságban volt a kapcsolata ilyen tájt, mondjuk a nőcinek.Chuck kishíján felrobban, ahogy elnézi a smárolást. Jenny és Dan hazaérnek, egyből elmeséli Apunak, hogy nem lesz nagypapi, aki kurvára megkönnyebbül.Dan a folytatásban előadja, hogy azért van egy kis szar a budiban, mert megmondta a csajnak, hogy szereti, de az meg azt hiszi csak azért mondta, mert terhesnek hitte. Apu félig-meddig baszik rá, meg szerintem nem is érti, de nekem leesett, hogy miért volt hülye a suliban a gyerek, hát mert a csaj nem mondott rá semmit, csak hogy mennie kell Blairhez.Jenny közli a tesójával, hogy mondhatná újra Serenának és akkor meglátja, hogy mi a helyzet.

6.png

Serena egy újabb kurva jó cuccban beront Blairhez, aki valószínűleg tényleg nem akar a dolgokról beszélni, mert rögtön elkezdi mondani, hogy Nyálgép Nate megkérte, hogy menjen el vele a hazug, csaló apjához…hmm…micsoda megtiszteltetés. Szirén Serena próbál visszatérni az eredeti témára, de persze Kurva Királynőü megint eloltja egy a szőkeség ribancságára vonatkozó dumával, majd közli, hogy nem terhes és kész. Serena elmegy, jobban is teszi, a fasznak akar segíteni azon, aki nem hagyja.Megy Danhez, ahol vacsi van, a srác spagettit főzött, de Serena láthatóan nem figyel, majd jön Hugi is, aki szomjas és kíváncsi is.Miután a srác lerázta belekezdene a dumába, de nagyon nehezen megy.Végül sikerül elérnie, hogy Serena beszélgessen vele és elmeséli, hogy Blairnek vette a teszet. A srácnak persze nem jön össze, hogy még csak 2 nap után, hogy lehetne tudni, hogy terhes-e Nate-től, mire Serena benyögi, hogy nem Nyálgép Nate, hanem Chuck a lehetséges apa.És ki hallgatózik tátott szájjal, na ki????Hugi.

7.png

A galériában egy csaj éppen Aput akarja befűzni, akinek persze nem esik le az egész, majd megjön a Bex nevű csak, aki hivatásos shoppingista és ugye anno ráhajtott a faszira. Most is randira hívja, és most persze rögtön igent mond.Serena Chuckhoz érkezik, aki szokásosan geci vele, de a csaj elhatározta magát és kész. Chuck azt hiszi azért jött, hogy rávegye hagyja Nyálast és Kretént békén, de Serena elő áll a farbával és bedobja a teszt valós sztoriját.Édes meghökkent arc, meg tiltakozás a válasz, valamint elmondja Szöszinek, hogy Blair elfelejtette említeni, hogy már Nate-tel is lefeküdt a neveletlen királynő.Brooklynban a hülye papa éppen a fiát faggatja arról, hogy mit szólnának, ha beülne egy italra. Külön hozzá teszi, hogy egy nővel. Ez kedves, legalább tisztán látnak.A kölköknek amúgy kurva mindegy, hogy mit csinál a hülye apjuk, csak az ocsmány kockás inget ne viselje, ami éppen rajta díszeleg.

8.png

Blair rezidenciájára megérkezik Serena, gondolom balhé lesz. Kedves csevejjel indul a dolog, legalább is látszólag, majd miután a szobalány elmegy Serena rákezd, hogy hihetetlen, hogy a barátnője nem szólt a kettes számú szexpartnerről. Blair persze még majdnem fel van háborodva, azon meg ki is akad, hogy Chuck köpte el a dolgot. Persze nagyon nem töri magát a bocsánattal, úgyhogy az anyja pont arra ér be, hogy Serena lebassza, amiért hagyja, hogy mindenki róla csámcsogjon és még Dan előtt is szar színben tűnt fel.Elenornak persze senki nem mond semmit, de Serena le is lép.Neki ennyi elég volt.Blair az anyjával is flegmázik, halljátok, de pofán vágnám ezt az ócska kis kurvát.Elküldené a lányt pihizni, de az nem akar menni a papához ilyenkor. Viszont végre ráveszi magát a tesztre, persze azt is a maga stílusában, ugyanis megparancsolja, hogy ne legyen terhes.Érdekes új módszer lehet a fogamzásgátlásban.Felhívja Serenát és bocsánatot kér a dolgok miatt, valamint közli, hogy nem terhes, aminek nagyon örülnek mind a ketten, aztán tiszta lapot nyitnak.

9.png

Chuck a suliban cigizik, mikor Blair megérkezik.Neki fognak a beszélgetésnek, de Blair eléggé kifogja a szelet a srác vitorlájából, nem is túl kedvesen küldi a halál faszára, plusz beletapos a nagy férfiúi önérzetbe is, úgyhogy a srác gyorsan tol egy üzit a GG-re, hogy S nem terhes, csak falazott Blairnek, aki egy hét alatt két sráccal is lefeküdt.Hát, ez aztán a visszavágás.A parkban Dan és Serena romantikáznak és piknikeznek, a srác hülyén viselkedik és éppen próbálná kinyögni, hogy szerelmes, mikor Serena papírjai szétrepülnek. Utána már persze baszik elmondani akármit is.A suliban özönlik a nép, csipognak a mobilok és Nyálgép is megtudja, hogy mit tett a nője. Blair mit sem sejtve megy le a lépcsőn, miközben mindenki bámulja, Natet keresi.Ő nem találja, de Jenny igen. Nate nem hiszi el a dolgokat, de Jennyn látja, hogy valami igazság csak van.El is mondja a trónbitorló kis ribanc amit tud, úgyhogy a következő jelenetben Nate Chuckot próbálja laposra verni, leordítja és elküldi a halál faszára.Chuck bocsánatot kér, de hiába.Blair otthon várja Nate-t, aki nem túl boldog tőle és bár a csaj próbálkozik, de elküldi őt is a francba.Viszont Jenny neve is szóba kerül, úgyhogy itt még gáz lesz.

10.png

Rufushoz érkezik a tegnapi nő, hogy randira hívja, majd jön Bex is, de persze a faszi van olyan hülye, hogy összetéveszti őket.Serena újra Blairnél, aki rajta tölti ki a mérgét, mert ugye Jenny a hibás mindenért és nem ő.Serena bevallja, hogy valóban elmondta Dannek a dolgot,mert szar volt egyedül benne lenni a sztoriban. Blair persze most is fasz, előadja, hogy Serena egy kretén kurva, ezt mindenki tudja, ő viszont egy Waldorf, úgyhogy mások a szabályok. Kemény volt.Jenny talizik az udvartartással a MET-nél, de nem nagyon maradna, mert jön Blair is,de a csajok kérik, hogy maradjon.Blair persze adja a királynőt, de a többi liba leoltja a faszba, úgyhogy köpni-nyelni nem tud.Kicsit meglepődik, hogy mindenki tudja és cikinek is tartja, hogy a két legjobb baráttal feküdt le.A lányok fel a lépcsőre, Blair pedig közli Jennyvel, hogy most nem valószínű, hogy megbocsátja, hogy köpött Nate-nek, de ha otthagyja most, akkor tönkre teszi.Mire Hugi közli, hogy nem tudja, úgyhogy kussoljon.

11.png

Serena letámadja Dant a pletyka miatt, aki közli, hogy nem mondta el a hugának a dolgot, mégpedig azért mert szereti. Na jó, bevallom ezt aranyosan adta most elő, de Serena csak annyit mond, hogy őké.Na mibe, hogy lesz egy olyan beszélgetés, mint a Gilmore girls első évadában amikor a hülye lófejű Dean azt mondja Rorynak, hogy szereti, az meg benyögi, hogy jó, a srác kiakad mire a csaj közli, hogy az anyja szegényes érzelmi élete miatt nem tudja kimondani.Serena gyorsan az öccséhez rohan, akinek előadja a kálváriát, mire Öcsi közli, hogy ő is kihallgatta a nővérét annó, szóval bízzon Danben, mert ő nem olyan.Blair elmegy a bárba, ahol éppen Chuck iszogat.Hát nem dicséri meg éppen a súgásért, letolja amiatt, hogy mindenki utálja most, így elérte, hogy hozzá forduljon.Chuck erre közli, hogy már neki se kell, úgyhogy hagyja a faszba, mert neki sincs már gusztusa rá.A csaj eléggé megrendül, nagyon lassan és döbbenten hagyja el a bárt.Majd hazaérve az anyja előtt kuporogva és bőgve kéri az anyját, hogy másnap elmehessen az apjához egy fél évre.Mivel kétségbeesett, így az anyja megengedi.

12.png

A suliban úgy tűnik, Jennyt választották a lányok az új méhkirálynőnek és már csicskát is találtak neki és nem is esik nehezére elfogadni a helyet.Amúgy neki is adnék egy tockost, úgy mellesleg, a flegma pofáért, meg a flegma járásért.Serena megérkezik Danhez és jön a beszélgetés.Na igazam, lett, ő is az anyja miatt képtelen kimondnai a szeretlek szót, meg hinni az egészben, de a srác elég aranyosan adja elő, hogy miért szereti, úgyhogy itt happy end van. Dan beszédének hatására, Serena elmegy Blairhez, aki már a reptéren van és készül a menekülésre.Előadja neki, hogy ne parázzon, majd ketten átvészelik az egészet, és ne meneküljön el, mint ő annak idején, mert ő erős és egy Waldorf. Végül ölelkeznek és Blairt is látjuk végre szerencsétlennek és emberinek.Nos ha itt marad, akkor a következő héten nagy balhékra számíthatunk.

xoxo

 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása