Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csajok 1x10 - She Did (Megtette)

2012. augusztus 08. 12:00 - Chat Géza

Ahogy illik, hangos bazmegolások közepette zajlik Marnie költöztetése. Hannah már rég a halálán van a megerőltetéstől, de szerencséjére az életmentő fagyis kocsi most is pont a ház előtt parkol. Hát akkor ennyi volt. Marnie kifizette a teljes hónapot ugyan, de rohadtul nem akar Hannahval egy levegőt szívni, ezért mostantól Shoshannanál fog cellázni. De nem kell aggódni, mert Hannahval majd úgyis összefutnak a sarki közértben, ha véletlenül ugyanakkor fogyna ki a retyó papír. Félig üres a lakás, új lehetőség, új akármi. Adam saját gondolatmenetéből kiindulóan, úgy dönt ő fog beköltözni.

1.jpg

2.jpg

Marnie már Shoshanna agymenését hallgatja, hogy milyen furi egy nap ez a mai. Mert túl jó az idő, meg tegnap látott három embert csókolózni az egyinél. „Nem gáz amúgy, hogy Jessa ágyában alszom.” Nem. Shoshanna azt se tudja hol van az unokatesója, de folyton kap tőle SMS-eket ezért nem parázza szét az agyát. Úgyhogy szarni rá, nem is kell lakást keresni, Itt maradhatsz örökre. Marnie meg csak ’mi a fasz vót’ jelleggel bámul üres bőröndje után, amit épp az imént kommunizált el Shoshanna, hirtelen jött lelkesedéssel.

3.jpg

Hannah a melóban, ami stabil pulttámasztásból áll, kap egy SMS-t, mire egyből úgy érzi, hogy előbb lenyomná a blokkoló órát, és hamarabb elhúzná a belét a melóból, és ennek érdekébent azt próbálja elég amatőr módon behazudni Raynek, hogy fáj a torka, mert biztos valaki leköhögte a buszon és mindehhez olyan hangot hallat, mintha ondóban fuldokolna, vagy mintha egy taknyot félrenyelt turistát játszana a Baywatch-ban. Ray meg nem mostanában jött le a telibekúrt falvédőről, arról nem is beszélve, hogy ő is megkapta Jessa körüzenetét, hogy 19:00-kor mindenki legyen talpig kinyalva, bulira készen, mert ez lesz élete legfontosabb eseménye. Egy a lényeg. Leléphet katona!

Máris a buli előtt ácsorognak a csajszikák, mindenki kitett magáért rendesen és még Hannahnak is majdnem sikerült a ruhájához illó cipőt felvennie. Charlie meg Ray is feltűnik a színen így van szerencséjük Marnieval lenyomni a kötelező tiszteletköröket, a kényszer „helló”-t, meg a „jó, hogy látlak. Majd később dumálunk.” sablon csevejt.  Hát persze. Ray csak egy csábos kacsintást dob Shoshannának, amitől a lány csak még furibbnak érzi ezt a sima hétköznapot.

A bulin ücsörögve Ray megállapítja, hogy ez tutira egy orgia lesz. Adam is megérkezik, a maga módján elegánsan fest, na de nem is ő a lényeg. A pódiumra lép egy kicsit duci, kicsit szakállas, kicsit szemüveges víg kedélyű fószer, aki poénkodik egy sort, majd bele kezd a szokásos szövegbe. „Azért gyűltünk ma itt össze, hogy tanúi lehessünk…” A baráti társaság dob egy hátast, mert az nem lehet, hogy Jessa… A férjjelölt lép a színpadra, aki pedig nem más, mint a múltkor megismert, édes hármasozni akaró Thomas John. Elmesélik megismerkedésük történetét, kis kikacsintás Marniera. „Szia Marnie. Azért te sem vagy rossz buksza.” Adam meghatódik, amit ’mintha be akarnék szarni arckifejezéssel’ próbál leplezni. Shoshanna totál kiakad, hogy fehér ruhában van egy esküvőn. Ray próbálja nyugtatgatni, de neki most csak kuss a neve. „Csókoljátok meg egymást.” Úristen tényleg megtette. Akkor kezdődjön végre a kurva jó buli. És már dübörög is valami nagyon durva gettó téma, amire így bulizik a mélyen tisztelt publikum.

Míg Jessa hugyozik, addig Hannah a WC padlóján fekszik és így dumálnak az élet nagy dolgairól. „Hogy a viharba lehet két hét alatt megtalálni az IGAZIT?” Hannah még abban sem biztos, hogy jó-e az, ha Adam hozzá költözik. A választ nem Jessától tudjuk meg, neki most mennie kell, mert férjurával kell lennie, hogy megejtsék az este első táncát. Charlie, pezsgő szlopáláson csípi Marniet. „Azt, amúgy mi a helyzet? Az ilyen esküvőkön nem szokás két exnek a WC-ben kúrni, majd az aktus után titkos pillantások közepette tortát majszolni?” Most, hogy mondod. Charlie karon ragadja, de hóóó. Csak viccelsz ugye? Őőő. Persze, hogy igen. Hannah és Adam is lassúzik egyet. Hannah, bár nem mondja, de egy kicsit szarul érzi magát, amiért Adam most nem egy böszme vaddisznó. Ray, Shoshannát célozza be finom bókokkal, és végül sikerül is meggyőznie, hogy ma este hazaviszi. „Jól van. Legyen. Csak most húzzon el a faszra.„

11.jpg

Hannah a sütis asztal körül ólálkodik, és pont beleharap valami habos-babos csodába amikor Elijah is megjelenik, hogy Színt valljon. „Nos az van, és ezer bocs a múltkoriért, de tényleg tőlem kaptad el a HPV-t.” Hannah nem izgatja fel magát. „Ki nem szarja le. Tudod mit? Borítsunk fátylat… a pinámra.” Megérkezik Elijah gazdag fickója, és szomorú hír, de azt kell hallanunk, hogy sajnos nem élhetnek együtt, mert a fószernak van egy elég homofób fia. Elijah egy olyan garzonban lakik, ahol szintenként kell osztozni a zuhanyzón. Hannah tökénél ragadja meg az alkalmat és felkínálja az üresen maradt szobát, meg úgyis mindkettőjük HPV-s, szóval… „Mi az a HPV?” A gazdag fószer kérdésére érkező válasz, hogy az nem más, mint hullám-papírlovag vírus, nem valami hihető – de valójában csak én hallottam félre a korrekt definíciót, miszerint Humán Papillómavírus -, ezért inkább durcásan elvonul. Hannah elújságolja a nagy hírt Adamnek, aki pont egy falat édességet próbál a torkán leküzdeni. „Micsoda?” Na, Hannah most érezheti szarul magát igazán, mert Adam nem csak jó fejségből mondta azt, hogy majd ő odabútorozik hozzá, hanem azért mert tényleg szereti. Ezért inkább lelép, mert nem akar egy meglepetés esküvőn faszoskodni.

12.jpg

Jessa és Thomas John felvágják a kurva drága, kurva szép tortát. Marnie nyakalja a pezsgőt, ahogy azt egy esküvőn illik, és közben jókat derül a ceremónia mester beszólásain. Ugrunk is egy nagyot. Legyen úgy, hogy mindenki kibulizta magát, a két szerelmes meg „friss házasok” feliratú autóval elhúznak az éjszakába. Hannah átint az utca túloldalára, hogy egy jót beszélgessen Adammel. „Mi a fasz bajod van?”  Nem sikerül lezárni a „ki a szerencsétlenebb kettőnk közül” meg az „én jobban szenvedek, mint bárki is szenvedett valaha” veszekedést, de záróakkordnak megfelelően, pont időben érkezik egy autó, hogy jól elmaszálja Adamet. Adam él. Annyira, hogy még a földön fekve is van ereje dühében azt mondani, hogy „FASZOMAT!”

13.jpg

Marnie a hangulatfelelős tagot megkörnyékezve, közös tortazabálás közben dobálják egymásnak a csábos mosolyokat, meg a béna elszólásokat, melynek végén Marnie megfogja a kis bongyi fejét, hogy ledughassa a torkán a nyelvét. Na és ki látta ezt az egészet? Na, ki? Hát persze, hogy Charlie. Ray meg Shoshanna már rég a paplan alatt matatnak. „De hisz ez nem is fáj.” „Persze, mert még nem csináltam semmit.” Shoshannának csak nem akaródzik elnémulni a szája, így az egyik pillanatban Ray legördül róla. Már kezdenénk azt hinni, hogy itt nem lesz baszás, de Ray tökösebb annál.” Ez egy kincs, egy adomány, hogy ő veheti el. Már-már akkora megtiszteltetés, mint a bíborszív érem, hogy nem is méltó hozzá. De azért mégis.” Szóval, durr bele. Mindent bele faszikám! Adj neki Gillette!

14.jpg

Hannah, mint egy tisztességes uszadék fa felkapaszkodna az Adamet szállító mentő oldalára, de Adam megálljt parancsol, mert csak rokonok kísérhetik a beteget, senki más. Hannah metróra száll, hogy valahogy eljusson a kórházba, de a hülyeség hatalmával felvértezve persze, hogy elalszik a harmadik megálló után és csak a végállomáson ébred fel. „Tudja valaki hol vagyok,” A helyi fiataloktól nem érkezik érdemleges válasz kérdésére, így iratoktól megfosztottan elsétál a partra, hogy fél-pucér seggét a keleti part homokjába mélyesztve, az elcsomagolt tortaszeletet habzsolva bámuljon bele a messzi távolba, a kilátástalan jövőbe.

(Egy év múlva ugyanitt.)

Címkék: csajok
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mudizz 2012.08.08. 14:39:18

Oszd meg a blogodat a mudizz.com közösségi oldalon is!

2012.08.09. 19:29:18

Kövezzetek meg! Én jókat szórakoztam a HV-ken. A sorozatot nem láttam, lehet letöltök egy részt, hogy eldöntsem, a HV volt ilyen vicces, vagy a csajok bénázásain is ilyen jól lehet röhögni.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2012.08.10. 08:59:23

@beebeer: Ne töltsd le. Én vagyok ilyen vicces. Anyám is mindig ezt mondja.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.08.10. 17:08:43

@beebeer: én nem a hogyvoltra írtam, magára a sorozatra, és az szörnyű:P

2012.08.10. 18:53:36

eeevettétek a kedvemet. :)))
süti beállítások módosítása