Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csajok 1x05 - Hard Being Easy (Kemény, ha ellágyulsz)

2012. július 05. 10:00 - Chat Géza

Charlie gyengéd utalásokkal – olvasd már fel bazmeg – kéri meg Hannaht, hogy legyen olyan drága és narrálja a naplójában leírtakat. Marnie próbálja menteni a menthetőt, hogy Hannah biztos csak össze-vissza irkált abba a szarba, de hát minek írt volna hazugságokat a saját naplójába, baszkikám? Charlie kirohanásának fénypontja következik, mikor is szarból összeeszkábált asztalát felkapva, a lépcsőn lefelé haladva búcsúzóul ordibálja, hogy: „Hülye picsák vagytok mind, basszátok meg!” A vihar elvonultával Hannah megszeppenve ül a kanapén, és ekkor elérkezettnek érzi a pillanatot, hogy feltegye a nagy kérdést. Amúgy szerinted, eltekintve attól, hogy a magánéletedet kivesézve, a lényegre rátapintva, egy laza körmondattal sikerült tönkrebasznom a Charlie és közted lévő kapcsolatot, tetszett az írásom? Szerinted jó volt? Persze, hogy bazmeg. A reggelinél már kicsit derültebbek a lányok. Hannah prezentálásában, disznók módjára történő gabonapehely szürcsölés közben, Marnie felvázolja a haditervet. Kurvás ruha és smink, meg a szánom-bánom arckifejezés, és már kész is a „visszahódítom Charliet” outfit.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Jessa és Hannah közt zajló mélyenszántó diskurzusból kiderül, hogy az egész világot bejárt, ’nekem te nem tudsz mutatni semmi újat’ nagyvilági, nagykufferes hipszter picsának bejön ez a szexuális zaklatás téma. Szerinte, Hannahnak kefélnie kellene a főnökével. Minden valamire való barátnő ezt tanácsolta volna. Eközben Marnie puccba vágva magát jelentkezik Raynél, aki egy kávézóban felszolgálóként melózva, kérés nélkül osztogatja a kedves vevőknek szánt keresetlen megjegyzéseket. Ray az igazi megmondó ember.  „Nem tetszik, hogy seggbe basszák a barátom szívét.” Ja, hogy Charlie címe kellene, annak egy szopás az ára, de te inkább ne érj hozzám. Itt a cím, csak húzz a faszba. Dolgozó lányunkra szegezve vigyázó tekintetünket azt látjuk, hogy Hannah egy papírdobozzal vív ádáz harcot. Főnöke ezért is nyom egy seggrepacsit, nyugtázva a dolgot, hogy milyen ügyes kislány ez a Hannah. Tökre megérte felvenni.

4.jpg

Marnie – Bigyó felügyelőt, de még Columbo hadnagyot is megszégyenítő ballonkabát szettben – Charlie lakásának mértani közepén toporogva jön rá és bassza fel magát egyből, hogy mekkora egy hülye picsa volt, amiért még sosem járt ebben a fasza kis pecóban. Baszkikám! Mintha egy IKEA katalógusban lennénk. Eközben…Jessa elég lazán kezeli a gyerek felvigyázás témát. Amíg a kedves apuka otthon van, addig ő elmegy találkozni a volt faszijával. Jessa, kurvás sminkjének felpattintása után könnyes búcsút vesz az éppen akkut merevedését és féltékenységét leplezni próbáló hippi fatertól.

5.jpg

Charlie annyira összeszedte – Marnieval kapcsolatba lépése óta – elhullajtott golyóit, hogy most már simán képes szakítani a csajjal. Facet o face megmondja a nyilvánvaló igazságot, hogy kurvára nem köti össze őket sem egy büdös kölök, sem a holtomiglan holtáiglan, se semmi más. Régóta megosztják egymással az ágyat. Ennyi írható fel a kapcsolatuk számlájára. By the Way fasza lett a kurvás sminked. Hopp és máris egy fergeteg partin vagyunk. Marnie iszonyatos ’60-as évek frufruval és irgalmatlanul szétcseszett lelkiállapotban, a bulizás fogalmát, a hely egyik oszlopának háttal történő megtámasztására redukálja. Másra nem képes sajnos. Jön a felmentő sereg, a Krisna völgyből szabadult Jessa személyében, aki így próbál segíteni bedrogozott barátnőjén. „Érzed, hogy lüktet a zene? Igen? Olyan mintha a pinádon keresztül zuhanna ki a szíved? Igen? Jó, akkor én is tolok egy ilyen vodkazselés füves sütit.” Hannah itt még a meleg hógolyóval van, és amikor megszólal egy Scissor Sisters – miért nem egyből Village People – szám, és már mennek is denszelni. De, hogy addig se legyél egyedül aranyom, ő itt Charlie. Charlie! Ő itt Marnie.

Fasza kis múltidézés volt ez. Charlie – ha már úgyis bevette az igazságszérumot, nincs megállás – bevallja, hogy akkor és ott azt hitte Marniera, hogy az egyik kedvenc pornószínésznője, ezért amikor a buli után hazament lemeózni a poreszt, részt vett a saját maga által szervezett spontán, privát, izomgörcsig tartó rötyi-maratonon. Micsoda? Te nézel pornót? Naná. Miért nem rólunk fantáziálsz? A kis álszent ribiszke. Charlie meg csak kiböfögi az egyszerű választ: mert az ooooolyan lehangoló.

6.jpg

Dolgozó lányunk Hannah, Jessa buzdító szavaival az agyában – Kenny kibaszott Powers féle –, irgalmatlan lazasággal letámadja a – civilben Mikulás – főnit, hogy: Akkor kúrjunk már baze! Tessék! Itt van. Na, mi lesz? Jaj Hannah. Téged sem az eszed miatt alkalmaznak. De nem is a tested miatt. Okos ő, csak pont nem ért semmihez. Ha nem lesz kúrás, akkor lesz per. Fenyegetőzik a lány, de mivel még nincs pereskedős applikáció okostelefonra, ezért ugye ez is bukó. „Akkor majd a soha meg nem jelenő esszékötetemben fogom megemlíteni ezt a kis sztorit, de a maga nevét nem fogom átírni, azt akkor meglátjuk, hogy ki perel, kit.” Háh! Bele az arcodba, te vén szar. Jessa meg a volt faszija között, stabil két perces hátulról baszásért megy a huza-vona, mely aktusnak pont szemtanúja lesz a csóri szűzlány, Shoshanna. Hohó! Na, ki itt az egyetlen ejthetetlen, kufirc istennő, faszmágnes a szobában? Hát én. Jessát mintha elkapta volna a hév, nem?

7.jpg

Hannah felugrik Adamhez, aki egy vas derékszöggel meg valami zseb hegesztőpisztollyal szórakozik. A fogadtatás nem valami szívélyes. Te meg mi a faszt keresel itt? Tegnap szakítottunk. Vagy nem?  Mi? De hát kúrtunk is te paraszt! Az nem számít. Hannah a budin ülve, testnedveitől szabadulva pisilés és sírás közben próbálja feldogozni, hogy mi a fasz van. Dolga végeztével, a fürdőszobából kilépve, ágyban fekve maszturbáláson kapja Adamet. Mi? Egy kis értetlenkedés után minden gond nélkül belevágnak az aberrált szerepjátékba. Az agresszív káromkodástól begerjedő, rakétázó, elélvező Adam és a 100 dolcsis bankót védelmi pénz gyanánt eltevő Hannah is jól jár végül. Kinek kell így rendes meló, igazam van?

8.jpg

Charlie és Marnie még mindig nem jutottak közös nevezőre, mire végül a lány bedobja az aduászt. Bármit megteszek, csak ne szakítsunk, kérlek! Igen? Akkor jöhet egy kis dodicsek. Már megy is a maszatolás a paplan alatt, mert ők csak így képesek nyomatni az ipart. Már majdnem minden tökéletes, csak egy fasza Barry White nóta hiányzik a háttérből, amikor Charlie golyói újfent visszaszállnak hasüregébe, és végzetes hibát elkövetve a „nézzünk egymás szemébe, amikor elélvezünk” zseniális felvetés helyett, most csak egy laza „szeretlek” elhintésével operál a fiú. Így sikerül megölni a csodás make love pillanatát, és teljesen lenullázni Marnie libidóját. Marnie reakciója elég egyértelmű, de mégis 10/10, ha azt nézzük, hogy Charlie dorongjában üldögélve mondja: „Inkább mégiscsak szakítsunk.”

Címkék: csajok
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tryptich 2012.07.11. 01:36:35

Bloody Kyoudai!!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása