Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

El Barco - A Hajó 1x04

2012. június 02. 12:00 - Sigismundus

Sarkcsillag, Valeria mesél, a felnőttek gyakran nem mondanak el a gyerekeknek semmit, de hiába, azok megtudnak utóbb mégis mindent. Így történt most is. Ebédlő, Julia magyaráz megint a gyorsítóról, Fekete Lyukról, most már meghallgatják, rémült arccal. De hamar megjön a szavuk. Beigazolódik, hogy helyes volt elhallgatni a dolgot amíg csak lehetett. Piti kezd el visítozni legjobban, csupa pánikolós kérdés, de a választ meg sem várva üvöltik a következőt. Csak 2 hónapra van élelmük, meg vizük, aztán mi lesz? Gamboának kellene ötleteket adnia, de az meghúzódik a sarokban, nem segít. Julian magyaráz, majd halat fognak, tengervíz-sótalanítójuk meg van. Következő kérdés, az energia? Vannak napkollektoraik.

De hiába a válaszok, egyre jobban pánikol mindenki, és üvöltenek. Monterot ekkor hívja el kislánya, így a legfeszültebb jelenetekről megint lemaradunk. Mire visszatér az Ebédlőbe, kis híján meglincselték az egyetemisták Juliát, csak Ulissesnek, és gondosan megvillantott felsőtestének köszönhető, hogy mégsem.
 
Monetro végre megunja a csürhét hallgatni, és kapitánykodni kezd. Kijelenti, mától ez a hajó az otthonuk, a kabinjaik a lakásuk. Viselkedjenek is ennek megfelelően, fejadagok lesznek, meg készletek ellenőrzése, míg újat meg nem tudnak. És értékeljék azt a tényt, hogy sok milliárddal szemben ők élnek..A diákoknak is elegük lett, elkotródnak, kivéve Ramirót aki beszól a kapitánynak, nem hisz neki. Elbiceg dühösen, Pitinek magyarázza, szerinte kísérlet ez az egész! Hogy reagálnak bezártságban, ezt figyelik meg. Mivel ő kievezett a hajóról, és beszélt Pilarral a parton, aki semmi Világvégét nem mondott neki. Ezzel belerondított ebbe a Tervbe, ezért nem hisz nekik.
Később a vezérkar és Uli a Raktérben a CERN ládákat ellenőrzi. (Julia nagyon szexi így tanítónénis szemüvegben). Kiderül hogy a Kutatási Minisztérium, hogy-hogysem, termőföldet, magvakat, eszközöket, csupa olyan dolgot pakolt be, ami egy kis kolóniához kell.. Mi járhatott fejükben? Van még meglepetés, egy 33-dik láda is. Pedig Julia listáján csak 32 van. Nosza felnyitják, és hát mit tesz isten valami visszaszámlál benne.
Van némi idegesség a Raktárban, tán bomba? De ez nem logikus, minek raknak be vetőmagvakat, túlélőkészleteket, mellé meg jól láthatóan egy bombát? Megvizsgálják, és semmi robbanóanyagra emlékeztető sincs mellette, csak visszaszámlál még 11 órát. Így Montero dönt, lezárják, doktornő meg jöjjön rá holnap 10.30-ig mi ez. Testőrnek melléadja Ulit, itt kezdőik valami.
 
A készletek beosztását igazán spanyolosan kezdik meg. A diákok elkezdik leinni magukat sörrel, Vilma beolvas Palomaresnek, ne atyáskodjon az atya felette. Majd Ainoával részegen elmennek. Estelát annyi érdekli főleg a Világvégéből, hogy a srác aki tetszik neki, még a hajón van. Kis lelkét persze nyomasztja hogy nem önző-e, ezért kéri némi szerelmi tanácsot az atyától. Ha tudná, hogy Ramirónál nem sok esélye van.. A sánta ugyanis meggyőződéssel hiszi hogy ez egy kísérlet. Pitit győzködi aki a srácok közt a nem észlény. Hülyegyerek azt veszi ki az előadásból, ha van Világ, van Pilar, és akkor Ramiro egy randin közölheti Estelával hogy nincs esélye. És akkor, a következő randin neki, Pitinek lesz esélye. Egyszerű terv, nem? Mint Piti, éppoly egyszerű.
A felnőttek is takarékoskodnak. DellaGuarda és Salome egy üveg bort kezdenek elpusztítani. Közben megbeszélik, hogy ők keveset vesztettek, hisz nekik a Sarkcsillag az otthonuk. Majd -ahogy az ilyenkor lenni szokott - egyre több bor hatására egyre vonzóbbnak találják a másikat. Elkezdenek csókolózni, eleinte mint két iskolás. Majd irány hevesen smárolva az Elsőtiszt kabinja, csak Buborékot kell kikerülni, aki megint a Részecskegyorsító felől érdeklődik. Utóbb Julian beóvatoskodik Monterohoz, kotont kérni. Még 10:00:00 van hátra.
Doktornő Ulisses társaságában, a kabinjában elemezgeti a 33-as ládát, de semmi ötlet, csak kezdődő izzás. Kopogtatnak, Piti az, nem zavar, nem akar zavarni semmit? Nem zavar, mondja csak. Az az ötlete támadt Pitinek, hogy nem túlélést meg hasonlókat kell most , hanem hitet gyakorolni. Nem vallásra gondolt persze hanem arra hogy megismerjék egymást. Ismerkedési estet rendezzenek, 10 perces minirandikkal, hisz együtt fognak élni, nem? Julia annyira szeretné visszaszerezni a diákok bizalmát hogy belemegy a hülyeségbe. Miután Piti távozott, újra összeomlik kissé. Ugyanis Ulisses egy véres halat talál a nő ágyában, egy fenyegető levéllel.
Doktornő kissé kiakad, azonnal a 33-as ládához rohanna hogy megnézze, bomba-e? Uli leállítja, egy pánikban levő nő lenyugtatásához tökéletes mosollyal és izmok villantásával.
 
Közben Gamboa is a folyosón lopakodik, kis vérfoltot törölget kezéről, bár nem sérült meg. Betér a lánykabinba, ahol Ainoától kér bocsánatot hogy elmaradt a randi. Ja mert épp apámat akartad lelőni, mondja a lány álmosan. Mindegy, randizzunk újra, kéri borostás, majd el. Lánytanács, Vilma, nem javasolja, Esmela igen. Kapitány elég ideges lesz a régi haverra. Az ugyanis nem hajlandó 20 éves fiától kérni gumit mert az izé. De jó ötletnek találja hogy Ainoától kérjenek mert a mai modern lányok ugyebár. Némi kiabálás után jön az isteni szikra. Be a fiuk kabinjába, villámellenőrzés tiltott dolgok elkobzása – maga papocska csak aludjon, magára ez nem vonatkozik. Lesz koton. Julian vissza a kabinba, itt viszont már Salome bealudt, nincs szex. 08:30:00 van hátra.
Ainoa végül csak kilopózik a Fedélzetre, a Hajóorrba. Itt kis Titanic jelenetet adnak elő Gamboával, a férfi sokat utazott, de megállapodna, és hát erről a hajóról nehéz is lenne máshová mennie. Így szeretne valami állandót, csók, csókok, Nagy Vörös Telihold világít összes buta fényével az égen.
Majd később a lány visszaóvatoskodna a kabinba, összefut Ulissesel a folyóson. Kissé kínos a helyzet, nem magyarázzák el egymásnak, mi is az a letakart láda a srácnál, és miért van elkenődve a lány rúzsa.
 
Reggel van végre. DellaGuarda arra ébred, szex nem volt az éjjel, de Salome már mint a sajátját használja a mosdót, berendezkedett teljesen. Jó ez vagy sem, ajjaj, rohan a kapitányhoz. Bepánikolt Elsőtisztünk rendesen, veszve érzi függetlenségét, elhangzik minden, betolakodástól kezdve klimaxolásig. Csak épp mindez az Ebédlőben, a végét meghallja Salome is, és igen kétségbeesik. Monterót amúgy nem érdekli a haver baja, van sajátja. Meg kell magyaráznia Valeriának hogy nincs szárazföld, iskola, játszótér. Végül Ainoával egy kegyes mesét hazudnak, mely szerint egy gonosz varázsló minden embert hallá változtatott csak apa tudta elrejteni a Sarkcsillagot előle, a Viharban. Kis tündibündi elfogadja a magyarázatot és leteremti a sült halat felszolgáló Buborékot, hogy azok emberek ! Malacka után halacskát sem kér, inkább elmegy meséskönyveiben visszaváltó varázsigét keresni.
 
Jön Julian, és rémülten és közli, eltűnt a 33-as láda. Nosza Kapitány összehívja a nagyérdeműt az Ebédlőbe, leteremt mindenkit. Nála nem lesz feketekereskedelem, minden készletre a közösségnek van szüksége, tessék visszaadni a ládát másfél órán belül ! Persze nem árulja el, hogy ketyegett a ládában valami. Kapitány és Elsőtiszt elmennek. Ellenséges pillantások Ramirotól, Julia összenéz Ulissesel, de nem szólnak, Ainoa is Ulissest nézi de ő sem szól, menne apja után. Meghallja, hogy azok ketten Gamboát gyanúsítják, mint fő bajkeverőt. Nosza, ilyen egy szerelmes szív, nyomban Ulisseshez siet és követeli az éjjel látott ládát vissza. Srác csak vigyorog és közli, hogy ha övé lesz a társkereső játékban az első 10 perces beszélgetés, elmeséli. Merthogy megkezdődött a Piti által várt ismerkedés, Buborék a tanárnőre nyomulna, de az kinevezi zsűrinek, ő méri az időket és ködkürttel riogat ha letelt a 10 perc. Ramironak nem nehéz Esmelát kiábrándítani, 9 és fél percig beszél arról hogy van Világ, ez egy szociológiai kísérlet, Fekete Doboz is átverés, minden beszélgetésüket felveszik, meg hasonlók, majd a végén közli hogy van Pilar is, és van szerelem. És átadja a lányt Pitinek.
 
Kapitány és DellaGuadra keménykednek a Gépházban Gamboával. Az csak kiröhögi őket, erre úgy döntenek, gőzzel borotválják le borostáját. De kemény a fickó, csak nem árulja el hova rejtette a ládát ! Mert nem tudja, azért, a 33-as Julia kabinjában van, doktornő elkezdi szétszedni szépen. A Gépházba berohan Ainoa, ledöbben mit művel apja, kiszabadítja a megviselt borostást, és közli a két botcsinálta inkvizítorral, hogy Ulissesnél a láda. 01:05:00
Hülyegyerek és butácska végül mégis szépen összemelegednek. Srác elmondja, hogy ő is hiszi hogy van még Világ, és jó lenne abban Esmelával élni. A lány hamar túl van Ramiró okozta bánatán, és a társkeresősdi, ha nem is olyan romantikus ötlet mint kicsónakozni a viharba, azért bejön neki. De épp letelt a 10 perc, jön Buborék ködkürttel, és Piti Vilmát boldogtalanítja máris. Vilma közli váratlan hogy inkább elvetélné a magzatot. Hülyegyerek erre elmeséli saját örömtelen gyerekkorát, ami senkit nem érdekel, és kijelenti, hogy jár a babának is ilyen, hisz van még Világ. De a széparcú leállítja, szerinte Ramiro téved Nincs olyan kísérlet, amiből egy várandós nőt nem visznek azonnal kórházba, ha baja van.
Beront az Ebédlőbe a két tiszt, elragadják Ulissest. De csak a Kapitány jut ki vele, Juliant elkapja Salome, a Pókharapó és kiosztja istenesen, mindenki előtt. Hogy tüskés szívű, nem szeret senkit se, és hogy ő nem klimaxos vén tyúk. Másik pár viszont egymásra talál. Ainoa dühöng a 9-es kabinban borostásnál, hogy tehetett ilyet az apja ! Hamar elfeledte az apjára ráirányzott pisztolyt, de a kínzás, mint egy lágerben?! Gamboa csitítani akarja, de csak taktikából, mert Nagylány most kezd rá igazán lázadó korszakára. Csók, csókok, ruhák le, majd megtörténik végre az első Villaszex. Akarom mondani, Hajószex.
Ezúttal Ulisses üvölt a gőzben. De ő sem mond semmit, Montreronak csak azt hogy a két megkínzott közül az egyik ártatlan volt, ugyebár! Jön a megrendült Julian aki kiszabadítaná fiát, de kapitány ezúttal leinti. Kegyetlen vérmatek következik, egy ember árán egy hajónyit mentenek meg, ha előkerül a láda ! Meglesz a láda, mert jön Julia rohanva, mert időközben elvágott egy csomó vezetéket és felgyorsította a visszaszámlálót ezzel. Jelenleg 00:06:35-ön áll....
Nosza, Montrero és Julian rohannak a kabinba, hogy kidobják a ládát. Julia közben a megviselt Ulissest veszi karjaiba. A kabinba érve kiderül, már csak 00:02:00 van, vinnék gyorsan de szerencsétlenkednek. Megy az idő. Végül leállnak, csak nézik egymást, már késő. De ebben a rendkívül feszült pillanatban – ahogy már megszokhattuk – jön a feszültségoldás, a kis tündibündi. Meséskönyvet hozott, van benn egy varázsige, el kell mondaniuk együtt. Így a két bácsi és Valeria leülnek, becsukják szemüket és varázsigét mondanak. Van rá 00:00:50 másodpercük. Varázsige mondódik, közben a 9-esben Ainoa Gamboa karjaiban, a Gépházban Ulisses Julia karjaiban, Ebédlőben Piti és Vilma romantikáznak, Esmela nagy bánatára. 00:00:00..
Semmi. Se egy pukkanás, se egy Nem Nyert zászló, se egy rugós bohóc, semmi. Mindenki boldog, örül a másiknak, kivéve Salomét, és Esmelát, aki nekikezd – mint a bánatos lányok általában - a Sarkcsillag összes megmaradt csokifagykészletének elpusztításához.

 

Címkék: el barco
17 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2012.06.02. 18:19:33

így olvasva egész érdekes sztori (nézni elviselhetetlen), kár, hogy nem angolok vagy amerikaiak készítették ezt a sorozatot...:D

SOIL 2012.06.03. 09:03:55

Igen, légyszi mostantól részletesen írd le a csöpögős, véletlenül pucéran egymás karjába esős, majdnem, de aztán mégsem megcsókolós részeket is :-)
Én azért nézem is, nemcsak olvasom, de a fent említett részeknél fogom a fejem és kimegyek pisilni vagy kávéért.

Vaandor 2012.06.05. 01:01:50

Nem úgy volt már az első rész után, hogy a szerző/szerkesztő elfogadja végre a magyar címet, és rendesen, Bárka néven hivatkozik a sorozatra?
El is magyarázták ott, miért jobb az igazi cím, meg nem is jó módja ez, ha kifogásolni akarja. Írja meg Leiterjakabnak, vagy említse meg a szövegben a kifogásait, de a csakazértisúgyhívom nem áll jól...

Amúgy örülök, hogy van róla HV, csak ez idegesítő!

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2012.06.05. 06:55:07

@Vaandor: Kösz, el lett magyarázva, és el is fogadtam de csak a 4. rész megjelentét követően lesz változás, ez ugyanis már fel volt töltve/élesítve, és abba utólag belenyúlni nem szerencsés sohasem.

beacska 2012.06.05. 11:13:20

@Bombadil Toma: én éppen azért néztem, mert VÉGRE NEM...jó később, más filmekben viszontlátni a szereplőket. Ráadásul a filmben a színek kezelése kicsit Almadovaros...kicsit...

már halálosan unom az amcsi sorozatokat...

beacska 2012.06.05. 11:14:45

@Ékszerelmére: én nem ragaszkodom hozzá, de a félmeztelen pasik képe lehetne több ;)) (bocs)

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2012.06.05. 11:27:40

@beacska: vannak jó és rossz sorozatok, és a kevés jó sorozatok többsége bizony amerikai. és akármilyen menő hipszter dolog is unni azokat, tény hogy a tévézéshez az amerikaiak értenek a legjobban :)
amúgy én pl. az angol sorozatokat szeretem a leginkább:))

beacska 2012.06.05. 12:22:12

@Bombadil Toma: hát, hogy a hipszter mint jelent, ahhoz nem vagyok elég művelt, de azért unhatom az amcsikat, ugye? ;D

SOIL 2012.06.05. 15:35:30

@beacska: én is nő vagyok, a félmeztelen pasik jöhetnek, bár az Ulysses - vagy hogy írják - gyereken kívül nem sok látnivaló van :-) csak ne nézne olyan idiótán...

SOIL 2012.06.05. 15:37:47

@Bombadil Toma: én is pont arra gondoltam, hogy lehet, hogy jobb lenne, ha angolok csinálták volna ezt a sorozatot. Amerikaira én sem szavaznék, mert lehet, hogy értenek hozzá, de nekem sok az álszentség és álprűdség a filmjeikben. És akkor Amerika nem tűnt volna el és a csúnya arabok lennének a hibásak, stb.

beacska 2012.06.05. 17:25:26

@Ékszerelmére: és a Főgonosz bácsi neked smafu? ő is legalább annyiszor vetkezik, öregebb is, no meg magyar származású (állítólag) ;D

beacska 2012.06.05. 17:27:57

@Ékszerelmére: :DDD jaaa, és megvolt már, amikor Papbácsi leveszi a pólóját? :DDD

SOIL 2012.06.05. 17:37:34

@beacska: hááát igen, a papot sem dobnám ki, de a gonosz bácsi nem tetszik annyira, pedig abszolút a zsánerem, de valami idegesít benne.
És amúgy, jaj, annyira izgulok, hogy a kapitány lánya összejön-e az Ulysses-szel :-D És jaj, megmentik-e a világot? Ja, ez nem amcsi sorozat :-D

beacska 2012.06.05. 19:01:51

@Ékszerelmére: bennem az is felmerült, milyen szívás lenne, ha kiderülni, hogy testvérek!
egy marék ember marad életben, és azok közt is vannak testvérek...micsoda pazarlás ;DD

SOIL 2012.06.05. 20:43:37

@beacska: ha brazil vagy mexikói lenne, akkor biztos kiderülne, hogy testvérek... és valaki meg is vakulna, elvileg végleg, de aztán mégsem :-D
De ha újra be kell népesíteni a Földet, akkor a kotonokat be kéne dobni az óceánba és hát a papnak is áldozatot kéne hozni (lehet, hogy lesz ilyen, gondolom nagy lelki vívódás lesz egy fél epizódon keresztül).

beacska 2012.06.05. 20:49:32

@Ékszerelmére: egy féééél? el fog az húzódni tovább is ;D
de nem kell vívódni, új egyházat kell alapítani, többnejűséggel, oszt annnnnyi ;D

delui 2012.12.24. 19:21:50

kolozsvaron a focicsapatban volt egy olyan srac, mint ulisses, vegig csak nezem, hogy ekkora hasonlosag nem letezik :D
süti beállítások módosítása