Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6099-6100.

2012. május 24. 18:00 - drtorok

Oszi több tonnányi cukorral issza a kakaóját, Szabi beszáll az Alvin és a mókusokba énekesként, Attila pedig papírrepülőbe rejtett makkal vall szerelmet Júliának.

01.jpg

6099. rész:

Hahó, ifjúság, kész a reggeli! rikkant bele a Parlamentes, budai panorámás reggelbe Bözsike. Kiözönlik a nép, hihetetlen, hogy ennyien elférnek egy fél stúdióban. Aliz rózsamintás bébidollban riszálja a csípőjét. Telefon zavarja meg a sonkás-sajtos omlettet, Szabinak már ma leadják a reklámját.

Zsoltéknál egy kanál cukor dukál Oszika kakaójához, de ami ennél még izgalmasabb, az Bartha izompólója. A gyermek további gyarapodásra adta túlméretes fejét, és mivel apunál mindent szabad, a kölök követelőzésére Zsolt némi szemelkerekedés után nem győzi Oszi bögréjébe pakolni a cukrot. Ebből diabétesz lesz. A következő őrületes reggeli probléma a kisfiú leszakadt gombjának visszavarrása, amire Zsófi nem ér rá, mert megy lakást berendezni. Ez élete munkája ugyanis. Nem galériát akartál? kérdezi az izompólós. Az majdnem ugyanaz, mondja a nej, hisz mindkettő művészet. Szerintem maradjunk ennyiben. Amikor Zsófi elmegy, Oszika elárulja az apjának, hogy Timi betámadta smárolás gyanánt. Bartha röhög.

 02.jpg

Juli gyömöszöli a legkisebb gyerekét a kanapén és felhőkarcolókról mesél. András elgondolkodva hallgatja a háttérben. Megbeszéltük, hogy nem megyünk, mondja. Szerintem meg nem beszéltünk meg semmit, válaszol Julcsa. Elkezdi győzködni a férjét, hogy lássanak világot, a gyerek tanuljon meg angolul, stb.

Bözske kiposztolja az udvari faliújságra, hogy Szabika mogyorókrém reklámdala délben hallható. Nórát nyomasztja, hogy Ateszt nyomasztja valami. Ateszt nyomasztja, hogy Nórát nyomasztja, hogy őt nyomasztja valami. Pofáztál is álmodban valamit júliusról. Miért, mi lesz akkor? faggatja a nő. Nyaralás, nyögi ki Atti. Jó, akkor minden rendben, mondja Nóra. Elindul, Attila pedig rácsap egy egészségeset a fenekére szerelme biztosítékaként. Bözske erőszakoskodik, hogy Nóra hallgassa meg a rádióban a Szabi aranytorkából felszálló dallamot. Viszlát! mondja az ügyvédnő.

03.jpg

Szabi érkezik, megtudja nagyanyustól, hogy az sütit készít annak, akinek folyik a mogyorókrém a rádiójából. Jaaaaj, ha Makkoscipőfüzitőn lennék, sóhajtózik Bözsi, akkor a fél falu a konyhában izgulna érted! Leszarom, nem érted? mondja az unoka. De az almás pite jár. Miért nem mogyorókrémes?! Szabi le akarja szedni a posztot, de Bözske visszarántja, „nem kell ilyen szerénynek lenni!” felkiáltással.

András és Juli közli Petivel, hogy irány Dubai. A gyerek örül. De te maximum nyáron jöhetsz, kisfiam, mondja anyu, ha nem buksz meg kb. minden tantárgyból. Kabbe, mondja Peti, különben se mentek ti sehova, a költözés túl nagy stressz, ti meg punnyadósak vagytok. A szülők besértődnek és "csakazértis" arcot vágnak.

04.jpg

Zsófi az almazöld-bézs összeállításról faggatja Mikit az udvaron, akinek egészen más fajta összeállításon jár az esze. Zsolt érkezik arra a végszóra, hogy Zsófi a hálószobában nem ragaszkodik az „öreges” bézshez hál’ istennek, és beszól a csacsogó üzletfeleknek. Féltékeny vagy? szól vissza Miki. Zsófi el, Bartha felvilágosítja Berényit, hogy figyeli, mert nem hiszi el, hogy az univerzum összes felesége közül csak Zsófi képes Miki lakásait berendezni. Berényi bevallja, hogy bizony van hátsó szándéka a nővel, de nem úgy, ahogy az izompólós képzeli.

Szabi a kanapén fekve várja a mogyorókrém hangjegyeket kiáramlani a rádióból. Aliz irigykedik. A lány interjúra megy, az énekes elégedett az élettel. Kati van Andráséknál Dubai győzködés ügyben. Juli kérdései: milyen ott az élet, nincs-e túl meleg? Kati egyszerűen imádja a várost, nyüzsgés és luxus a kulcsszavak. Az is kiderül, hogy elképesztő mennyiségű pénzt fog ott az építész keresni, amire András elmeháborodott arcot vág, Julcsa sikkant és állat simít.

05.jpg

6100. rész:

Zsolt Nóránál igyekszik Mikit bemártani, aki szerinte piócaként tapad Zsófira. Természetesen eközben emlegetett lakberendező közelít és kihallgat. Ebből újabb orbitális üvöltözés lesz, majd puszilkodós kibékülés. És ha így lesz, azt nem fogom leírni. Zsófi elragadja a férjét, dühösen bevonszolja a Rózsába.

Bözske érkezik lélekszakadva, az időről érdeklődik az ügyvédnőnél. Dél van pont, nagymama rohan a Rózsába rádiót hallgatni, csak az adót nem tudja. Otthon Szabi is bekapcsolja a rádót. A várva-várt dallam végre felcsendül, és nocsak, Szabolcs úgy hangzik a reklámban, mint annak az Alvin és a mókusok kreáció. Nem is értem, miért van kiakadva, hisz mogyorókrém reklámról van szó.

06.jpg

Zsófi és Zsolt a raktárban ölre mennek, mint ígértem, erről ennyit. A vita végén hisztizve mondja Zsófi, hogy Miki nem szarfej, ő ajánlotta, hogy béküljön ki a férjével. Sajnos Bözske lemaradt a mókusokról. Mindenkit basztat a Rózsában, hogy almás pite jár a dalmeghallgatásért.

Zsolt jófejkedni próbál Miklóssal, nem sok sikerrel. Következik a bocsánatkérős jelenet Bartha és neje között a WC-nél, ahol a férfi közli Zsófival, hogy megengedte, hogy Mikinek dolgozzon. Ezen a nő még jobban kiakad, és elhúz megbeszélni Mikivel, hogy a fürdőszoba milyen színű legyen.

07.jpg

Bözsike otthon azt kamuzza az unokájának, hogy a Rózsában meghallgatta a reklámot, és nagyon büszke Szabikára. Nagyanyó pezsgővel akar koccintani a nagy sikerre. András elújságolja Attinak, hogy készülnek Dubaiba. Juli is akar menni? kérdi a volt szerető úgy, mintha epét ivott volna. Nagylány Timike és Luca ugrándozva éneklik Szabi slágerét, imádják, mert olyan a hangja benne, mint egy kismókusnak. A kislány boldogan mondja, hogy fenn van a dal a neten és mindenki Szabi fan lett.

08.jpg

Atesz számonkéri Julit, hogy miatta akar-e a világ másik végére menekülni. Szóval, ha egy döntést hozok, akkor azt szerinted miattad teszem? kérdi a nő. A férjem szeret, te meg kibasztál, milyen alapon kérdezgetsz te itt? háborodik fel és kirohan. Miki érkezik Zsolthoz, mert egy kérdése volna. Meg akarod venni a lakásod? Olcsóért adom egy szívességért cserébe.

Atesz az emeletről egy papírrepülőt basz Juli után, ami a szép emlékű sziámi makkokat rejti. Rettenetesen szentimentális zenére a szerelmesek egymás felé rohannak, és a lépcsőházban óriásit smárolnak. Attila már nem akarja letagadni, hogy szereti a titkárnőjét, aki eszelősen néz a főnökre.

09.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2012.05.25. 10:36:04

"Attila pedig papírrepülőbe rejtett makkal vall szerelmet Júliának" - rejtette volna előbőrbe azt a makkot... :D

Johnny336 2012.05.25. 10:46:14

Nem hiszem, hogy Andrást kiírják, pedig simán arra készítenek elő mindent. Juli-Atti összeállnak, Bandika megy vissza az idegesítőpicsa anyjához (ahogy András is mondta a Dubai-scenarioban), a többi kölyök úgyse Andrisé, azokat itthagyja a faszba :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.25. 11:36:35

@Johnny336: á, a BK is olyan, mint az ÉH; bármi megtörténhet. Simán kimennek két évre Dubaiba családostul, aztán megjönnek, Mátéból felnőtt lesz, Juli szül még 2 gyereket, aki közül az egyik Attiláé természetesen, a másik meg BIZTOSAN nem Andrásé, mert ez már csak így van náluk, mialatt a Mátyás király téren egy reggeltől, másnap délig tartó laza "eseményfolyamot" (hogy mit?!:D) láthatunk, amiből kiderül, hogy Vilibácsi előző este kitett horgászbotját valaki ellopta a gangról és Bartának emiatt magyarázkodnia kell.... :D

Johnny336 2012.05.25. 15:37:45

@pushpang (univerziális határeset): András steril. Már a sorozat eleje óta. De amilyen idióta, neveli mindenki kölkét...
süti beállítások módosítása