Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x47

2012. május 24. 05:30 - sixx

Na, ami ma jön, azt hívják sportnyelven célegyenesnek. Itt már nincs sunnyogás, ma elválik a szar a májtól, új megpróbáltatások jönnek Pinokkina szerint, mert vagy egy játékos, vagy egy pár ma távozik ÉS még lesz MÉG EGY meglepetés, masszázsolajos izzadságfoltok gyöngyöznek a homlokomon az őrületes izgalmaktól. Azt mondjuk nem tudom, hogy T69.2-re miért kellett rátekerni Juanita asztalkendőjét, de nem értek a divathoz. Na, csapjunk a lecsóba.

Screen Shot 2012-05-22 at 9.39.43 PM.png

ÚjPéter a tegnapi mantrát csavarja tovább, furcsa itt lenni bent, de nem versenyben, blablabla. Roli és Naiva az ágyban unatkozik, vagyis inkább Roli, mert Naiva most Broki helyett az ő fejét tömi a nyűgjeivel, vajon miért akartak minket egymás ellen hangolni a régiek a pandorán? És miért nem szeretik Matcsit? MERT NEM VAKOK? Naiva nem tudja, mire számíthat, de a csúnyája Matcsiért lüktet. Omár nehezen ébred Naomi mellett, gondolom akrobatika nem volt az éjjel, mert azt mutatták volna. Naomi kapacitálja a hentergésre, de Omár rendes munkáscsaládból származik, nem fog ő itten henyélni. Hiper természetesen a műszempillával nyitja a reggelt, ha egyszer Papucs vicces kedviben eltökítené a készletet, szerintem megtépné a macit, és a szőréből eszkábálna optikai tuningot. Mivel Naomi is a villában van, így a reggel nem csendes, hanem táncos foglalkozással indul, ez, gondolom, senkinek nem fog hiányozni.

Screen Shot 2012-05-22 at 9.47.22 PM.png

Roli feszült, mert nem tudja, ki dönt és miről, nem tudja a dolgokat hová tenni, kavarognak benne a dolgok, rozsomákok kergetnek Szöcskéket, gondolom. Broki is megjelenik hálistennek, megint a rém ronda Manchester United-mezben feszít, eh. Naiva Naominál egy fokkal alacsonyabb lángon ég, néála a tánc most éppen egy lassított felvételnek látszó helybenfutás, de tulajdonképpen ezekkel a mozdulatokkal hozta le az egész évadot, nem tudom, miért pont most kéne csodálkozni rajta. Naiva Broki agyába próbál bemászni, olyan fejjel, mint a kisvállalkozó az adóhivatal ajtajában, ettől Broki kikészól, ne nézz így rám, mert felveszem a Matolcsy Görgyös szopóálarcot és fejet ugrok a rózsabokorba. Naiva nem érti, ő így néz, ha feszült. Broki most jutott el odáig, hogy izgul, és ha nem nyer, azt a világ szopásaként fogja elkönyvelni.

Screen Shot 2012-05-22 at 10.00.16 PM.png

Hiper agya most is jár és hordakélát ÚjPéterre lapátolja, ha úgy lesz, hogy van szimpátiaszavazás, és a csajok a faszikra, a faszik a csajokra szavaznak, naszóval, ha így lesz, akkor Naivát ki kéne ejteni, én meg Brokival viszem a döntőt. Nem rossz terv, egy baja van, úgy kezdődik, hogy "ha úgy van". Ezen az alapon ezt is feltételezhetnénk, hogy az jut döntőbe, akit még nem basztak meg a hotelben, és akkor Szöcske nyer, ugyebár. Az ilyen fejtegetéseknek semmi értelme nincs. ÚjPéter a kamerába azt mondja, Hiper a legkeményebb játékos, a legnagyobb színész, mindenkit átbaszott, és így a döntőben nem sok esélye lesz. Hiper már most tudja, hogy valakinél segget csinál a szájából, na ne már, még van valaki a hotelben, akinél ezt még nem tette meg?

Screen Shot 2012-05-22 at 10.18.14 PM.png

Naomi és Nyócötvenes az egyik budiban beszélget, Nyócötvenes leszarozza Hipert, megbízhatatlan fos az a nő, mondja, és ezzel nehéz vitatkozni ugye. Naomi attól tart, hogy Hiper lóvét kínál be ÚjPéternek, az meg rájuk szavaz. Nyócötvenes a vállát vonogatja, nekem oszt ajánlhatnak amit akarnak, leszarom, 15 millióért sem állok be Hiper mögé. Na, ezt azért megnézném. Nyócötvenes annak drukkol, hogy Hiper pucér seggel távozzon, majd Papuccsal beszélget a nappaliban, mivel dől majd el a vége? Kő, papír, olló, mondja faarccal Papucs, akiben már nincs félelemérzet. ÚjPéter Omárt gyúrja a mödanszié mellett, nem mindegy, mennyi pénzt kérsz, de az sem, kitől, mert ha nem megy döntőbe, akkor szoptál. Omár csak néz, eddig ez az eszébe sem jutott, mert van tartása, de hát ő nem is szállodaigazgató vagy miafaszom.

Screen Shot 2012-05-22 at 10.14.51 PM.png

Hiper a pult mellett azért még a végére megint összebalhézik Papuccsal, aki most már leszarja ezt az egészet, és kimondja, amit gondol, lehet a végére elvesszük tőle a Papucs becenevet? Nem fogjuk, mert a nappaliban már megint megy a nyűglődés, te, Hiper, én szeretlek valamennyire, de nem nagyon, de ezt nem titkoltam, és igen, megkereslek odakint, te vagy a legfontosabb, balablabla, marad a nick, gecó, marad hát. Naomi is megérzi, hogy pattanásig feszülnek az idegek és odaszól, hogy ne most vesszetek már össze. Naiva és Broki is megbeszéli a megbeszélnivalót, bazdmeg, mekkora lúdtalpa van Naivának, aztakurva. Matcsi, negédeskedik egy kicsit, ha a csajod/anyád nem jön be, akkor is idáig jutunk? Dugás, meg minden? Broki nem tudja, de nem bánja, hogy így alakult, majd magával kel elszámolni. A vodka segít majd benne szerintem. A kamerába elmondja azt, amit mindenki tud, mármint hogy nem szereti Naivát.

Screen Shot 2012-05-22 at 10.24.47 PM.png

Délutáni program: punnyadás a medence mellett, illetve Naomi csöcseinek értékelése, mármint Omár által, akinek Naomi azt mondja, hogy a többi csaj szerint szép csöcsei vannak. Nem tudom, nem láttam, mondja Omá, látnom kell teljesen. Nem fogod. Oké. Szöcske azt mondja, hogy Naiva szerint egyre szebb, mire ÚjPéter felröhög, egyre gyengül a látása annak a csajnak, baszki. Ezzel egyetértünk mellesleg. Na, este van, jön Elias a csillogós levéllel, mindenki szedje össze magát, csajok sminkben, irány a nappali, a visszatérők ne jöjjenek. Hiper szerint vagy szimpátiaszavazás jön, vagy a kérdőívvel basszák meg őket. Jézusom, T69.2 feketére rúzsozott ajkakkal jelentkezik be minden küönösebb figyelmeztetés és korhatárkarika nélkül, a szívbajt hozta rám. A fekete rúzs a halál csókja ceremóniának szól, amit elsőre úgy vizionálok, mint egy zsékategóriás vámpírok bálját. Ma a játékosok csókolnak, és ezzel ejtenek ki valakit vagy valakiket. Nahát.

Screen Shot 2012-05-22 at 10.31.41 PM.png

Jönnek az agyhalottak, bazdmeg, lefőttem, mint a kávé, Brokit nem szabad melegbárokba beereszteni ebben a sminkben, mert megpocsíkolják. Papucs is nagyon gyanúsan néz ki, Roli csak idétlenül, Szöcskén meg pont olyan otthonosan áll a fekete rúzs, mint a kurvarrat. És Hipernek tényleg igaza lett, a kérdőív lesz a kibaszás oka ma, az a pár, amelyiknek tagjai a legkevesebbet tudjék egymásról, kiáll középre. Papucs és Szöcske az, nem túl nagy meglepetésre. Hiper nem omlik össze, nincsen összeomlás, ha Papucs kiesik, ő megy tovább. A kiejtés úgy fog menni, hogy aki a legtöbb csókot kapja, az mehet haza, ha iksz, akkor mindketten. Hoppácsak. Naiva kezdi, és baszki, Papucsnak adja, aztakurva, Hiper meg fogja ölni éjjel. Broki sem érti, én igen, ki kell ejteni Hiper biztos pontját, ennyi. Naiva ki is mondja, ez most taktika, nem személyes. Hiper szeretne nő maradni, és nem kommentál, de ettől még fattyadéknak hívja Naivát. Roli gyön, Papucs kap még egy csókot, és ezzel kiesik. Hoppá.

Papucs csalódott Naivában egy sort, mert ledumálták, hogy közösen mennek a döntőbe, ahol megküzdenek Brokiékkal. Na, akkor most Hiper meg Broki szépen kibaszhatja Szöcskét, és akkor megvan a két döntős pár. Papucs ezt meg akarja akadályozni, és a mellire mutogat, engem csókolj, Hiper! Broki jön először és nyom egy fekete puszit Szöcske fejire, akinek a halálos ítéletét Hiper mondja ki, és kérem szépen meg is van a döntő mezőnye: Naiva, Broki, Hiper és Roli. Hiper azzal indokol, hogy mindennél jobban szereti Szöcskét, de 25 miller az 25 miller. Papucs és Szöcske mehet haza, Hiper legszívesebben Naivát csókolta volna, de nem buzulásból. Búcsú, könnyek, montázs, szomorú zene, ennyi volt, kérem szépen. És most mi lesz még ebben az epizódban?

Screen Shot 2012-05-22 at 10.39.42 PM.png

Buli, az. Először a négy döntős ölelgeti egymást, Hiper máris leszarja Szöcskét, akit mindennél jobban szeret, meg Papucsot, aki a pináját nyalta, és Brokit ölelgeti, tán abban bízik, vele megy a döntőbe Naiva szívszerelme? Roli fel sem tudja fogni, hogy nyolc nap (szar) játékkal nyerhet egy valag pénzt, mi sem. Négyen vagyunk, mondják az eléjük futó ÚjPéteréknek, és elmesélnek mindent. Nyócötvenes kiakad, faszom, Hiper döntős, kurvaélet. Nyílik az ajtó, és bejönnek Alízék, akiket Hiper a szokásos visszafogottságával fogad, és csak azért nem dönti le őket a földre határtalan örömében, mert még nem ivott eleget. Katasztrófa ez a nő. Kristóf az ülébe ugró nővel nem is tud mit kezdeni, a kamerába kissé lelassulva azt mondja, hogy mivel ismeretségük elég egyoldalú volt, nem érti, mire fel ez a nagy örömködés. A régiek hoztak egy levelet, amiben az áll, hogy mivel ez az utolsó este, a régiekkel együtt kell bulizni, ha tetszik, ha nem. Na, ma hánt le magáról Hiper? A bűrt?

Screen Shot 2012-05-22 at 10.47.47 PM.png

Naiva örül, hogy három újabb embernek mondhatja el a kínjait, Alízzal kezdi, aki szerint Naiva sokkal jobb nő annál, semmithogy így megalázza magát egy ilyen nyikhajjal, mármint Brokival, aki kurvára nem viszonozza az érzelmeit. Alíz szerint Broki a döntőben sem fog bizonyítani. Kristóf azzal nyit Hipernél, hogy te meg bazdmeg, jól rádobtad a szöges nyakörvet Papucsra, még az alsógatyája színát is meghatároztad, ejnyemár. Hoppácsak, az nem tegnap vagy tegnapelőtt volt, amikor Hiper divatdiktátorkodott, szóval mióta is követik nyomon a játékosokat Kristófék? Broki csak röhög a pult mellett, Hiper meg elviszi magával Kirsófot, és tömi a fejét a hülyeségeivel, amit most nem ismétlünk meg, mert mindennek van határa. Naiva a buli hangzavarát kihasználva Rolinak mondja el, mi az ábra, ésszel tudom, hogy veled kellene maradnom, de a szívem, az üvölti, Matcsi.

Screen Shot 2012-05-23 at 5.16.54 AM.png

Naiva szeretne Krisztiánnal szobára menni, na nem baszásilag, csak beszélgetni de nem tud, mert Hiper nem ereszti a Lassúbeszédűt. Naomi, vidd már el Hipert egy körre, itasd le, táncolj neki, mindegy, csak ne lógjon már Kristófon. Nyócötvenes szerint Kristóf már a halál faszára kívánja Hipert, mire Király azt kérdi, mi a baj Hiperrel. Naiva menten kihúzza magát a dologból, én nem akarom szidni, mondjátok ti. A Király a kamerába aszongya, ő nem vedel ma este, mert annak nem sok értelme van, inkább csak figyel. Naomi elmeséli a Sírás-gate hiteles történetét, és azt, hogy Hiper vígszínház végig. A Király örül, mert az infó ömlik az agyhalottakból, kérdezni sem kell. Hiper egy pillanatra elereszti Kristóf grabancát, Naiva menten ott terem, jössz szobára? Menjünk, vigyorog Kristóf, menet közben Naiva azt mondja neki, hogy helyes fiúnak tartja. This is the beginning of a beautiful friendship. Odafent Omár Alízt szopatja a tavalyi döntőben bukott milliókkal (Bocs, Alíz, van nálad pénz, otthon hagytam a pénztárcámat), ezért kár, hogy kiesett.

Screen Shot 2012-05-23 at 5.45.27 AM.png

Naiva a szobában tömi Kristóf fejét Brokival és a patthelyzettel, meg a döntéssel, és nyíg, hogy mos mi a faszt tegyen. Kristóf szerint a lóvé megmarad, a faszi elszáll, döntsd el. Naiva nem érti, miért mondja neki 12 emberből 12, hogy ne bízzon Brokiban, ő bízik oszt kalap. Odakint újabb fürdőzést szerveznek, mi mást, kell valami alkalom ahhoz, hogy Hiper pucérra vetkőzzön. A Királyt ne sikeróül a mödansziébe behajítani, Hiper szalad utána, baszki, a Húsvét-szigetekig meg sem állnék, ha engem kergetne. A meglepően visszafogott fürdőzés után a csajok az asztal tetején táncolnak, kivéve Hipert, Kristóf meg Brokival dumálgat a pultnál. Naiva elkapja egy körre a Királyt is, a téma Broki, mi más lenne, a válasz ugyanaz, ne bízz benne, a reakció is változatlan. A Király a végén Brokival ül le, te össze vagy zavarodva Naivát illetően, de nagyon keményen. Mit érdemelne Naiva tőled, Broki? Hát, hogy kiálljak mellette. Ezen akkor gondolkodj el, jó? Miafasz, Királynak nagyon nem szimpatikus Broki. Osztja még egy kicsit a biztonság kedvéért.

Screen Shot 2012-05-23 at 5.55.35 AM.png

A régiek lelépnek, a buli befullad, Broki meg bebaszva leül Naivát baszlatni, te ide figyelj, ma full őszintétlenül néztél rám. Úgy, mint ahogy te két hónapon át? És még neked áll feljebb? Eszem megáll ezen a faszin, tényleg határtalanul pofátlan, de az is lehet, hogy szimplán csak hülye, nem most kellene felbasznia Naivát, ha tényleg nyerni akar a végén. Naiva reméli, Broki leszűrt valamit a mai nézéséből, na, annyit, hogy Naivában már elmúlt valaki. Broki felbassza az agyát, holnap délelőtt szerinted mi lesz? Párválasztás, te hülye picsa, az, térj észhez, de már késő, mert elárultad magad itten. És ez nekem nagy törés volt. Fel van háborodva, bazdmeg, és még képes dirigálni, győzz meg arról, hogy bízhatok benned. Ilyen nincs baszki. Az utolsó jelenetekben Nyócötvenes kijelenti, hogy ha valaki a döntőben nem dobja el a gömböt, az ő 850 000 forintját is megkapja, Naiva meg sír odakint, miközben Broki bizonytalan mozdulatokkal igyekszik dohányozni. Holnap döntő.

Címkék: éden hotel
1657 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ő-szinte 2012.05.23. 18:35:10

olo ;-)

és megint! ehehehehehehehehehehe

Oceanchild 2012.05.23. 18:35:46

fekete rúzs kommandó támadás!!!!

Joey Tribbiani 2012.05.23. 18:40:42

Biztos nyomják majd a szerkesztők Zséda számát (ő énekli?).

vécés jóska 2012.05.23. 18:43:43

@Joey Tribbiani: Aha, ő, de nem hiszem hogy pont egy ilyen szitu ihlette meg :)

Joey Tribbiani 2012.05.23. 18:45:02

@vécés jóska: :) Azt gondoltam. Szegény biztos fogja is a fejét, ha elhangzik!

ő-szinte 2012.05.23. 18:45:08

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY! :-)

EZ ÚTON HÍVOM FEL MINDEN KEDVES ÉRDEKELT FIGYELMÉT, HOGY MIVEL ÚGY TŰNIK SEMMIT NEM ÉR A ZÁRÓBULIRA VALÓ BEREGISZTRÁLÁS, ÍGY BÁRKIT AKI KEDVET ÉREZ A NYOMORULTAK MEGTEKINTÉSÉHEZ, SZERETETTEL VÁRUNK A CAFÉ VIAN-BAN CSÜTÖRTÖKÖN FÉL 6-KOR, AHONNAN ÁTMEGYÜNK MAJD A DOBOZBA.

KÉRDÉS ESETÉN PRIVIZZ BUSIFÁNAK VAGY NEKEM :-)

ő-szinte 2012.05.23. 18:49:02

@Joey Tribbiani: mit mosolyogsz? :-)
szervezésben (is) jó vagyok;-)

busifa 2012.05.23. 18:54:20

@ő-szinte: baszki , most akartam én is betenni a felhívást! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 18:59:52

@Joey Tribbiani: szerencsére egyik sem, már:D Régen Welcomeos volt:P

Ja, HAJRÁ ANIKÓ!!!!

ő-szinte 2012.05.23. 19:06:32

@busifa: hát, láthatod, hogy ma én vagyok az első, nem te ;-DDDDDDDDDDDDDD
de értékelem a törekvést ;-)

ő-szinte 2012.05.23. 19:08:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ja tényleg ;-)
HAJRÁ ANIKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

Joey Tribbiani 2012.05.23. 19:10:40

@ő-szinte: Te az elejétől fogva Anikó rajongó vagy?

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 19:13:51

@ő-szinte: Megint ELSŐZTÉL? :-)

@Joey Tribbiani: Az egy jó szám!

ő-szinte 2012.05.23. 19:19:28

@Joey Tribbiani: nem, csak azóta, mióta a múlthéten jól kiborult és kutyázta leventét meg a többieket :-DDDDDDDD
na, azon besírtam :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
azóta nagy a szerelem ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
végre valaki szórakoztat ,hehehehehehehe

ő-szinte 2012.05.23. 19:20:24

@Pácsó Ármándó: ehehehehehehe ;-)
látsz te olyat valahol?:-O :DDDDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 19:20:53

@Joey Tribbiani: én igen, én igen (ugrál, ugrál, kalimpál szmájli)

Joey Tribbiani 2012.05.23. 19:22:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: (Néz, néz, néz, majd észreveszi, hogy egy fél szendvics van a földön. Leporolja és jóízűen elmajszolja...).

Joey Tribbiani 2012.05.23. 19:23:38

@ő-szinte: Úgy nézted mittudomén hány hétig, hogy nem is szórakoztál? Akkor téged LMZ-vel kéne összekötni és együtt végignézhetnétek a Barátok Közt-et az elejétől!

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 19:24:48

@ő-szinte: "ő-szinte 2012.05.23. 19:06:32" :-))

horipapa 2012.05.23. 19:27:49

Ma pár fog kiesni vagy egy személy? Lehet tudni?

RockWell 2012.05.23. 19:29:54

Szép estét kívánok mindenkinek! :)

Én az előzetesben halálcsuklyát értettem először, néztem nagyot hogy új KKK alakul? :):D

Joey Tribbiani 2012.05.23. 19:29:55

@Pácsó Ármándó: Azon talán egy kicsit szórakoznának, bár Etust és Böhm úrat elviselni...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 19:31:03

@horipapa: majd a műsorból lehet tudni, asszem:D

@Joey Tribbiani: nem tudtam, h dzsoji ismeri ezt a fogalmat:D

Joey Tribbiani 2012.05.23. 19:31:35

@ő-szinte: Öööööö...emailt néztél?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 19:32:52

@Joey Tribbiani: @Pácsó Ármándó: én hetek óta Szomszédok Maratont tartok!:D Éppen a 99. résznél járok:P Balesete volt "Szívem Egyetlen Királynőnéjnek":D

Joey Tribbiani 2012.05.23. 19:34:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Te nem is éltél, amikor ment a tévében!!! :) Nekem akkor kellett nézni, mert a csehszlovák egyen mindig NDK zenéskosár ment és akkor már inkább Julcsi.

ő-szinte 2012.05.23. 19:37:48

@Pácsó Ármándó: jó, akkor nézd meg azt is, hogy mire írtam ;-)
ehehehehehehehehehehehehehehe

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 19:39:03

@Joey Tribbiani: Már bocsi, de csak az elejéről maradtam le:P (87-ben kezdődött, akkor már éltem) Mai napig a kedvencem:D

ő-szinte 2012.05.23. 19:40:48

@Joey Tribbiani: néha okozott némi örömöt de igazából sajnos úgy :-(
a tavalyi brigádon sírva röhögtem :-)))
ezek meg...
faszomatbazdmeg!

IllaryBlasi 2012.05.23. 19:41:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: :-DDDD Minden idők topmacsó karaktere: (csudafasz) VÁGÁSI FERÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!

Joey Tribbiani 2012.05.23. 19:41:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Miért, az eleje nem számít? És az első éveidben nem hiszem, hogy Vágási Ferivel és a Mágenheimékkel feküdtél. :)

Joey Tribbiani 2012.05.23. 19:42:59

@IllaryBlasi: Nahát, én is pont őt említettem meg! :)

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 19:44:05

@horipapa: Csak utána :-)

@ő-szinte: Akooor --> "és megint! ehehehehehehehehehehe" ebből az ehehehhehehe rész, csak nem bírtad leírni hogy "első"!

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ennyire azért nem emlékszem,csak arra hogy a végén mindig népokító megjegyzések hangzottak el a szereplőktől :-)

ő-szinte 2012.05.23. 19:44:21

@Joey Tribbiani: csak úgy nem nézegetem ;-)))))

Joey Tribbiani 2012.05.23. 19:44:27

@Pácsó Ármándó: Gábor Gábor szivarja kibökné a szemedet! Brrrr...

Joey Tribbiani 2012.05.23. 19:45:09

@ő-szinte: Akkor egyszer talán elolvasod.

Joey Tribbiani 2012.05.23. 19:48:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Majd éjszaka válaszolok. Meg kell gondolni mit írok! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 19:50:52

@Joey Tribbiani: kérlek, le lett töltve az összes 331 rész:P

@Pácsó Ármándó: az egész sori minden percében és durván reklámoztak:D

@IllaryBlasi: nekem nem jött be soha:P Taki bácsi már igen:P:P

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 19:51:18

@IllaryBlasi: Szegénynek mindig verekedni kellett

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 19:52:04

@Joey Tribbiani: azért töltöttem le, h az elejét is lássam, de már párszor láttam. Még annyira életszerű volt, nem úgy, mint a BK:(

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 19:54:15

Hola Amigos! :)
Nem megmondtam, hogy Broki jobb lenne csajnak mint pasinak??? :) A fenti kép is bizonyítja... :)

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 19:54:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Taki bácsi jó volt, csak Lenke néni a pre-Magdi anyus mindig ugráltatta :-)

beacska 2012.05.23. 19:55:08

HAJ-RÁ ANIKÓÓÓÓ!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.23. 19:55:18

Sztem Etus (Csűrös Karola) volt minden idők legbicskanyitogatóbb szereplője... :D
Sajnos a férje rendezte a sorozatot, úh. muszáj volt szerepeltetnie.

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 19:56:47

@pushpang (univerziális határeset): Sztem az a sorozat egy rakás f@s volt, annál még a Familía KFT is jobban sikerült... :D

ő-szinte 2012.05.23. 19:56:49

@Joey Tribbiani: miért, írtál? ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Joey Tribbiani 2012.05.23. 19:56:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Pedig szerintem annyira életszerű, hogy az egy házban lakók csak egymással barátkoznak, dolgoznak és közösülnek. Mintha az egész világ a Mátyás tér mittudomén hány számból állna! És persze Miklós annyiszor nullázta le magát, hogy abból már a 4es metrót meg lehetett volna építeni. De a következő részben már megint menő "business"-e van.

IllaryBlasi 2012.05.23. 19:57:10

@Joey Tribbiani: A '80-as generáció tudatalattijából kitörölhetetlen!!!

Ha már retro: Szívesen olvasnék Twin Peaks hogyvoltot sixx tollából!!!

ő-szinte 2012.05.23. 19:57:47

@pushpang (univerziális határeset): igen, ebben egyet étek! micsoda ripacs te jó ég!!!!!!!!!!!!!!!!

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 19:58:24

@paranyuszi: Hola Conejito!
Ööö... nem! :-)

Joey Tribbiani 2012.05.23. 19:58:28

@paranyuszi: És egy újabb gyöngyszem akadt horogra!!!!!

IllaryBlasi 2012.05.23. 19:58:46

@pushpang (univerziális határeset): Etus ügyben abszolút egyetértek!!! Önmaga spinoff-ját is volt képe bevállalni az életképekben, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

ő-szinte 2012.05.23. 19:58:51

@Joey Tribbiani: hát aki tud, az tud! ;-)
ja, szánalom :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Joey Tribbiani 2012.05.23. 19:59:43

@ő-szinte: (Joey feje egy kicsit zöld a bent tartott gőztől)... Nem, csak szeretem ha nézegeted a mailedet!!!!!!

foxglove (törölt) 2012.05.23. 20:00:21

@IllaryBlasi: van Twin Peaks hogyvolt, csak nem sixx írta, de a szerzőjének respect, mert amit az első posztjánál kapott...

ő-szinte 2012.05.23. 20:01:01

@Pácsó Ármándó: találgatni nem ér! ;-)
mi ez 56? :-DDDDDDDD utólag könnyű bármit belemagyarázni ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 20:01:05

@IllaryBlasi: Hű, a csaj aki a nyelvével csomót kötött a cseresznye szárára! :-))

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 20:01:23

@Pácsó Ármándó: De.. megmondtam... :) Lapozz vissza..:)
Vagy szerinted nem lenne jobb csajnak?? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 20:02:55

@Pácsó Ármándó: igen, de ezért voltak aranyosak:D

A legidegesítőbb az erdész, számomra:D

@Joey Tribbiani: csak a közösülésre kaptam fel a fejem:P:P

@pushpang (univerziális határeset): tény, h mindig tudta a tutit:D Ő volt az abszolút ész!!!:P

@IllaryBlasi: nahát, ez tetszett:D

@paranyuszi: azt is nagyon szerettem:D

foxglove (törölt) 2012.05.23. 20:03:04

@paranyuszi: mi is ezt mondtuk ő-szintével, hogy jobb csaj lenne, mint pasi.

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 20:03:09

@ő-szinte: Én előre is képes vagyok bárkibe bármit belemagyarázni :-)

Joey Tribbiani 2012.05.23. 20:05:43

@IllaryBlasi: A legnagyobb élmény az volt, amikor a seregben néztük közösen és a jobbnál jobb megjegyzések hangzottak el! Na úgy szórakoztató volt!

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 20:05:55

@paranyuszi: De megmondtad, csak nem lenne jó csaj!

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Miért,mert mindig Almát akart szedni? :-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 20:07:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Dottika nézzél inkább egy kis Dexter-t, vagy How I met your mother-t... :D Más műfaj és sokkkkal jobb. :)

Joey Tribbiani 2012.05.23. 20:07:37

@paranyuszi: Hát persze! Na azt nem is tudtam nézni.

Joey Tribbiani 2012.05.23. 20:08:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ugye, "már meginta pia"! Kinek mi a "keresztje".

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 20:09:53

@Pácsó Ármándó: Jobb csaj, mint pasi.. azt írtam... :)

ő-szinte 2012.05.23. 20:10:36

@foxglove: kicoda? mer megin nem figyeltem -o-

IllaryBlasi 2012.05.23. 20:11:09

@Joey Tribbiani: Én még kicsi voltam és annyira paráztam Bobtól brrrrrrrrrr, ezt is a lökött tesóm számlájára írom!!!!

ő-szinte 2012.05.23. 20:12:08

@Pácsó Ármándó: há hogy? ha még utólag se megy?;-)))))

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 20:12:21

@paranyuszi: A pasit nem tudom megítélni, de nem lenne jó csaj. A fekete rúzs viszont tetszik :-)

Joey Tribbiani 2012.05.23. 20:12:39

@ő-szinte: Ez is olyan "öreguras" beszélgetés.... :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 20:12:59

@Pácsó Ármándó: mert szarul lett megcsinálva, egy töketlen f.... volt:D

@paranyuszi: egyiket sem nagyon ismerem:P

@Joey Tribbiani: talán azért kaptam fel erre a fejem, mert a BKban ilyen sosincs :D:D:D

Joey Tribbiani 2012.05.23. 20:13:39

@LoveMy: Én bizony még másfél évig. Szerencsére a határőrségnél és útleveleket ellenőriztem.

beacska 2012.05.23. 20:14:11

@Joey Tribbiani: bakker Joey, és én úgy hívtalak meg grillezni (és pálinkázni), hogy meg voltam győződve róla, hogy csaj vagy! ;)))

mondja vki azt, hogy a délutáni (esti) műszak nem jobb, mint a délelőtti! ILYENKOR VANNAK FIÚÚÚÚÚÚK!!!

ő-szinte 2012.05.23. 20:14:12

@Joey Tribbiani: jó, nyugi, láttam, hogy írtál ;-DDDDDDDDDDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.05.23. 20:14:25

@ő-szinte: Máté, tudod a beöltözéskor.

Joey Tribbiani 2012.05.23. 20:14:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ja, hát azt én sem nevezném annak, amit ott mutatnak, de a fantáziámmal kipótlom.

LoveMy 2012.05.23. 20:15:22

@Pácsó Ármándó:
általában a szerepjátékokban, mint ahogy a szerepcserésben, mindig Pít alakított a legjobban!

ő-szinte 2012.05.23. 20:15:52

@Joey Tribbiani: nem, csak épp reszelgetem a körmömet :-))))

LoveMy 2012.05.23. 20:16:07

@Joey Tribbiani:
akkor nem kellett fókáznod! ;D

Joey Tribbiani 2012.05.23. 20:16:16

@beacska: Na most nem tudom, hogy ezen megsértődjek-e?! Azt hittem a név árulkodó, de ha az nem, akkor legalább a megjegyzéseim. Úgy tűnik "csajosban" nyomom! Csak ki ne derüljön, hogy Dévid a nevem!!!

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 20:16:59

@ő-szinte: Hány percet vártál, hogy első lehess? :-))

Joey Tribbiani 2012.05.23. 20:17:55

@LoveMy: Volt kiképzés Csornán 2 hónapig! Egy kicsit berittyentettem, amikor úgy fogadtak: "Na megjöttek a Pestiek...."!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 20:18:50

@Joey Tribbiani: nekem olyan sincs, nem is tudom, h miről beszélsz, csak lesek:D

ő-szinte 2012.05.23. 20:19:26

@Pácsó Ármándó: ilyen amatőrnek nézel? ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
tegnap is ekkor jött ki a poszt ;-)))))

Joey Tribbiani 2012.05.23. 20:19:39

@beacska: Akkor most a meghívást bebuktam?

beacska 2012.05.23. 20:19:52

@Joey Tribbiani: :))) nem. sokáig fel sem merültt, mert vhogy TUDTAM, hogy pasi vagy, de egyszer volt vmi megjegyzésed (gondolom viccűté'), amire azt hittem, hoppá van :))))...de most rögzült...és azt is kitaláltam, valszeg egy korosztály lehetünk ;))) (a világért sem öregítenélek, csak feltűnt, hogy egy ideje már nem vonulnak be a kisfiúk katonának...)

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 20:20:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Dexter az egyetlen olyan sorozat gyilkos, hogy miközben nézed a filmet, azon kapod magad, hogy neki szurkolsz.. :) Ford Fairlane-t megnézted már????? :)

nyílegyenes labirintus 2012.05.23. 20:20:20

102 komment, és még bő óra van a kezdésig, elég keményen adjátok... :O

Heveny szófosátok van, remélem nem nagyon fertőző. :)

beacska 2012.05.23. 20:21:03

@Joey Tribbiani: dehogy buktad! minek nézel engem??? csak örömködtem egy kicsit ;)))

Joey Tribbiani 2012.05.23. 20:21:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Na akkor ezt is átvesszük amikor lemegyek a Barlangfürdőbe!

ő-szinte 2012.05.23. 20:21:20

@Pácsó Ármándó: ja, és attól, hogy csaj vagyok... meg szőke...
ehehehehehehe
attól még elég kontrasztos ;-)))))))

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 20:22:13

@beacska: Majd néztél volna a "grillnyársaira" tátott szájjal csodálkozva! :-)
De hét a meghívás az meghívás :-)

@LoveMy: Sokszor nyert, már koránál és neménél fogva is! :-)
Nekem is ritkán kellett fókáznom, rókáznom viszont... :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 20:22:18

@paranyuszi: nem, de írom ám a novellát, de tudod, h nincs rá most időm:)

@nyílegyenes labirintus: írtam a 46ban neked.

beacska 2012.05.23. 20:22:49

@nyílegyenes labirintus: még jó, hogy sixx lejjebb adott a kezdeti szigorból :D

Joey Tribbiani 2012.05.23. 20:23:14

@beacska: Na egy érett nő!!! ;) Azt szeretjük!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 20:23:52

@beacska: jó pasi, tudom:D Megéri meghívni, hátha féltékeny lesz a ZURAD:D

@Joey Tribbiani: kicsi vagyok, félek és még éhes is ( a tanulásra:D)

Joey Tribbiani 2012.05.23. 20:25:59

@beacska: Akkor várom a GPS koordinátákat! (Bár nincs GPS-em, de jól hangzik). És viszek én is egy kis házi málna pálinkát!

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 20:25:59

@ő-szinte: Nahát, akkor elismerésem!
Kontrasztos? Barna a szemed?

Joey Tribbiani 2012.05.23. 20:27:51

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Mindent egy helyen megkapsz! És uátna már nem fogsz félni semmitől! :)

Hurri Kán 2012.05.23. 20:27:59

Addams Family forgatás is lesz?

beacska 2012.05.23. 20:28:45

@Joey Tribbiani: hát jól megvagyok érve, az biztos :)))

nekünk nincs is gps koordinátánk. a múltkor elhagytuk :DDD (sajna, a gps-ünket TÉNYLEG nem találjuk. most tűnt fel. télen vhol elvesztettük :(((()

házi málna pálinka? ki az aki a málnát nem megeszi, hanem vacakol vele? (gondolom ágyas lehet)

ő-szinte 2012.05.23. 20:29:01

@Pácsó Ármándó: ha-ha-ha ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tudod te mire értettem ;-)))))

de azért köccönöm -o- :-)))

csicserierika 2012.05.23. 20:30:36

@pushpang (univerziális határeset):
he, he, és még Karcsi doktornőt nem is említetted az Életképekből :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 20:31:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Meglesen, de re majd sztem csak holnap.. ha nem baj. :)

nyílegyenes labirintus 2012.05.23. 20:32:14

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Akkor már ide válaszolok: Persze! Mit kell csinálni? ;)

@paranyuszi: ettől féltem. Karantént kell itt elrendelni lassan. :)

@beacska: jaja, de idén kevesebb a troll, meg a spoiler is. írtam még az előzőhöz neked...

Joey Tribbiani 2012.05.23. 20:32:29

@beacska: A papám. Nincs sok belőle, de annál jobb. Itt mindenki ágyban gondolkozik? Pedig hát máshol is lehet "pálinkázni"!

LoveMy 2012.05.23. 20:34:31

@Joey Tribbiani:

Tudod...össze kell kötni a kellemeset a hasznossal! ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 20:35:08

@nyílegyenes labirintus: ott leírjuk neked:D Új fejléc, stb:D Tudod, frissíteni kellene a dolgokat:P

beacska 2012.05.23. 20:36:06

@nyílegyenes labirintus: :))) egy kakaóscsiga a tarifa? ;)

a múltkor írtam, hogy egy felet adok vmiért cserébe, senki nem tudta, miről beszélek ;)...mivé lett a világ? ;DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.23. 20:36:47

@paranyuszi: uhh...na én meg pont azt nem bírtam. Mondjuk Esztergályos Cecíliától alapból feláll a szőr a hátamon. :)

A Szomszédokat, tizenx év után visszanézve, kifejezetten szórakoztatónak találtam - persze a megfelelő kritikai (<-vérgeci) szemüvegen át nézve és hasonszőrű "rajongókkal" kommentálva azt. :D

ő-szinte 2012.05.23. 20:38:29

@Joey Tribbiani: jó, de felvételt kérünk róla ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

beacska 2012.05.23. 20:40:07

@Joey Tribbiani: ez komoly? málnából főzi? mekkora a málnásotok ott Pesten? ;))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 20:40:46

@Joey Tribbiani: nagyon kedves vayg, köszönöm:) Szóljak a páromnak, h jöjjön?

@beacska: én tudtam:D:D:D

@pushpang (univerziális határeset): dettó:D:D:D

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 20:41:05

@pushpang (univerziális határeset): Igazán csinálhatnátok a Szomszédokra egy Dallashoz hasonló paródiát... :D Talán úgy is ülne a dolog... :D (én azt hiszem nem bírnám végig nézni, de meg sem próbálom :) )

nyílegyenes labirintus 2012.05.23. 20:42:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ok, jövök majd és megbeszéljük.
Majd később visszanézek, nemsokára hazaér az asszony is és még meg kell keresnem a rozsomákot. :)

@beacska: Ma akciós vagyok, na. Meg legalább megvan a holnapi reggelim is... :)

csicserierika 2012.05.23. 20:42:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
még szép :) Az ÉH ugyanis korhatáros , és fiatalkorúként nem lehetnél itt ugyebár :)
Az életképek idegesített, de azért néztem :)

Joey Tribbiani 2012.05.23. 20:45:30

@beacska: Miért a málnapálinkát te miből főznéd?! Persze, hogy málnából. Nem a szüleimmel lakom, ők nem Pesten laknak!! És nem nagy a málnás, de 4 literhez elég. És nem iszom minden nap, így eltart egy darabig.

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 20:47:04

@Joey Tribbiani:
Hátha még megtudnák azt is hogy milyen fajin a rozsomákod :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 20:47:12

@Joey Tribbiani: most komoly?:D Mi minden héten csakúgy, eddig rád vártunk, szuper:D

@csicserierika: miért idegesített? Jó volt az:D Mondjuk a szomszédok jobb:P

@nyílegyenes labirintus: te most megrozsomákolod az asszonyt?????? Mit vétett szerencsétlen?:D

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 20:48:06

@Joey Tribbiani: Joey, nem iszol minden nap?????? :D Ebben az országban????? :D Hogy bírod???? :DDDDDD

beacska 2012.05.23. 20:48:27

@Joey Tribbiani: jó, csak nem tűnik szaporának. olyan kis bogyók, egy csomót össze kell szedni, aztán cefrét készíteni, meg átfőzni...egy nagy hordónyiból is alig lesz vmi, hát még mennyi málna kell egy nagy hordóhoz! (mondom én, a mákpálinkámmal :))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 20:51:17

@Pácsó Ármándó: anyám:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Te beteg vagy, de jó értelemben:D

csicserierika 2012.05.23. 20:53:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
a nyögvenyelős szereplők miatt.
A szomszédok valóban jobb.:)

LoveMy 2012.05.23. 20:55:22

@Pácsó Ármándó:

Már megint csak naggggyon jó! :)

Joey Tribbiani 2012.05.23. 20:55:39

@beacska: Miért, ti csináljátok a mákpálinkát?

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 20:55:58

@ő-szinte: Pedig bejön a szőke haj-mélybarna szem kombó!

ő-szinte 2012.05.23. 20:56:24

@Joey Tribbiani: na válaszoltam arra is, olvasd!

beacska 2012.05.23. 20:57:49

@Joey Tribbiani: dehogyiiiis! nem is hívom "házi"nak!...én fügepálinkát szoktam...nyami...lehet, hogy csinálok is....

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 20:58:50

Kedvesek vagytok fiúk-lányok!

beacska 2012.05.23. 20:59:34

@Pácsó Ármándó: jelentkezem! énis-énis-énis ;)))

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 21:00:29

@Pácsó Ármándó: Szerintem is ült!!!! :D Bocs, csak közben elbambultam..:D

LoveMy 2012.05.23. 21:00:45

@Pácsó Ármándó:
na, azért nem kell ám pirulni, mert ami jó, az JÓ, én már csak tudom! ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 21:03:18

Én csak barna, barna vagyok, akkor már nem is kellek senkinek:(

@Pácsó Ármándó: nagggyon jó volt:D

Joey Tribbiani 2012.05.23. 21:06:36

@ő-szinte: Hú, valaki nagyon tud marni...

Joey Tribbiani 2012.05.23. 21:07:31

@beacska: A klasszikusok nem is mennek, mint a szilva, cseresznye, barack (ne kezdjen szóvicceskedni senki!)?

Joey Tribbiani 2012.05.23. 21:08:07

Gyönyörűen villámlik az Erzsébet kilátó felett!

ő-szinte 2012.05.23. 21:08:52

@Joey Tribbiani: nem kell támadni és akkor édes vagyok mint a méz ;-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 21:09:37

@Joey Tribbiani: a többieknek is, zömiben:D

Még nincs is éjszaka, igaz, nálunk, lehet, h ott hamarabb megy le a NAP, mondjuk meglepődnék:D

beacska 2012.05.23. 21:10:34

@Joey Tribbiani: de. "már" ott tartok, hogy a mézesek, és ágyasok nem ízlenek. Csak a pancs nélküliek. (bááár, ez az új mákos ez nagyon izgat...asszem, gyorsan iszom is egyet)

busifa 2012.05.23. 21:11:26

Ismét itt, olo! :)

Joey Tribbiani 2012.05.23. 21:12:30

@beacska: A mézes az "női" pálinka. De látom kinőttél belőle. :) Aztán nehogy két kupica legyen, mert bealszol az ÉH-re!

beacska 2012.05.23. 21:13:36

@Joey Tribbiani: :))) igen, én is ezért húzom-halasztom...de már annyit beszélünk róla, hogy kénytelen leszek ;D

Joey Tribbiani 2012.05.23. 21:13:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Panaszkodtál, hogy senkinek sem kellesz barnán. Csak emlékeztettelek. Nem is tudom van-e itt valaki pár nélkül?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 21:14:09

Hol van Mircsi???????????

@Pácsó Ármándó: ilyen nincs is, szerintem. Mármint normál esetben. Festés nélkül.

busifa 2012.05.23. 21:14:09

@ő-szinte: hogy állunk a holnappal? Hányan mondták eddig fixre?

ő-szinte 2012.05.23. 21:14:37

heheheheheheheehehehehe

halál fasza ceremónia :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Joey Tribbiani 2012.05.23. 21:14:45

@ő-szinte: Na tessék! Akkor szólok, hogy nem használtam az éles nyelvemet!

ő-szinte 2012.05.23. 21:15:39

@busifa: hatan vagyunk egyenlőre :-)
és vannak még bizonytalanok :-)

Joey Tribbiani 2012.05.23. 21:18:41

@ő-szinte: Ez egy klassz vitának indul: "igen", "nem", "igen", "nem"........

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 21:19:09

@busifa: lassan senki sem marad már itt, mert mindenki megy, rettegj ÉH!!!!!

ő-szinte 2012.05.23. 21:20:33

@busifa: nem baj ha most nem tudom? :-) holnap jó lesz? vagy ma, de sokkal később? :-)

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 21:20:55

@ő-szinte: Nem, ő barna hajú és zöld szemű. Annak örültem amikor a "többszínű csíkos" haj volt a divat, mert akkor mindegy milyen színű hajszálat talált rajtam, azt lehetett mondani, hogy: ez a tiéd drága életem :-)

@Joey Tribbiani: Valódiból persze!

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Van! Onnan lehet tudni, hogy mindenhol szőke :-)

ő-szinte 2012.05.23. 21:21:56

@Joey Tribbiani: én nem akarok vitatkozni:-) de elég nagy az igazságérzetem, úgyhogy... :-)

busifa 2012.05.23. 21:22:03

@ő-szinte: persze h nem baj:) majd később egyeztetjük! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 21:24:02

@Pácsó Ármándó: én úgy tudom, h ez nem létező párosítás, de biztos:D

Szegény asszonyod:D:D:D:D

Joey Tribbiani 2012.05.23. 21:24:27

@Pácsó Ármándó: Pedig a barna-zöld kombó is nagyon jó!

busifa 2012.05.23. 21:24:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: sztem azért maradtok még itt egy páran! :))

Joey Tribbiani 2012.05.23. 21:25:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Van ilyen. Majd megmutatom a Barlangfürdőben. :)

RockWell 2012.05.23. 21:26:50

Juhúúúú kezdőőődik!

Joey Tribbiani 2012.05.23. 21:27:12

@beacska: Na beütött a pálinka? :)

mocskosmacska 2012.05.23. 21:27:39

Ha naivának van egy minimális esze, akkor dobja brokit rolandért.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 21:28:35

@foxglove: biztos valamelyik Csabcsival:D

KÖZVETÍTSETEK, PLÍZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!

RockWell 2012.05.23. 21:31:20

dickómuzsikával indul a reggel hoteléknél, naiva és noncsika ugribugrizik, roland megint "értelmes"... szóval félti a seggét.

Ditti82 2012.05.23. 21:31:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Punnyadnak, Noémi és Edina táncikálnak, Roli feszült, mert nem tudja, ki dönt a sorsukról.

Joey Tribbiani 2012.05.23. 21:31:24

Kezdek kételkedni Omár férfiasságában. Úgy menekül egy jó kis szex elől, hogy lassan azt gondolom, hogy Pít csapatába tartozik! Vagy csak lemaradtam róla?

mocskosmacska 2012.05.23. 21:32:31

Broki miért érzi, hogy joga van tüncike arcmimikáját szabályozni?

Joey Tribbiani 2012.05.23. 21:32:57

Máté a játék utolsó előtti napján eljutott az izgalomig!!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 21:33:08

@Ditti82: :D
Köszi a közvetítést, és h maradsz:D

Most örül pici szívem....

@Joey Tribbiani: ezt akkor meg kell néznem:D

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.23. 21:35:11

Es holnap lesz valaki itt a hogyvolton? Vagy mindenki a partin lesz?

Ditti82 2012.05.23. 21:35:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Anikó ki akarja baszarintani Edinát, hogy ő vigye a döntőt Mátéval, de nem tudja, mi legyen, Pítet kérdezi, megutálnák-e (ennél is jobban?) a többiek. Pít szerint Hiper jó színésznő.

Joey Tribbiani 2012.05.23. 21:36:32

@Ditti82: Anikó most kezd izgulni, hogy mit szólnak hozzá?????!!!!!

ő-szinte 2012.05.23. 21:36:35

@Joey Tribbiani: ahha :-) ez jó, mert akkor te is érzed, hogy éle volt...;-)

fofofo 2012.05.23. 21:36:50

Naiva Brokinak: latom rajtad, hogy feszult vagy, mi a baj? Broki Naivanak: de tenyleg semmi Broki a kameraba: feszult vagyok, mert nem szeretnek kiesni.
lehet, hogy csak osszevagtak, de akkor sem ertem, miert nem lehetett Naivanak is ez valaszolni?

Ditti82 2012.05.23. 21:37:40

Pít azért nem támogatja Edináékat, mert van elég támogatójuk. Bazmeg. :|

baileys 2012.05.23. 21:38:07

Ehhhehe, Pít és Omi is szeretne azért egy kis pízt... :)

sogeking 2012.05.23. 21:38:15

@fofofo: mert akkor a következő 3 órában rágná a fülét

Péter bá 2012.05.23. 21:38:18

Na látjátok, tegnap fikáztátok Dávidot és Krisztiánta kofaságért, Omár és Pít ugyanazért vannak ott, csak a tegnapiak legalább Anikó miatt emelték az árat szerintem!Én Anikótól 30millát kértem volna és akkor talán beálltam volna mögé! :)

Ditti82 2012.05.23. 21:38:33

Levi vonzódik Anikóhoz. Betegember. :|

Joey Tribbiani 2012.05.23. 21:38:35

Pít szerint Anikó útja rögös volt! Legalábbis erre enged következtetni a kijelentése a Máté-Edina párosról!

mocskosmacska 2012.05.23. 21:39:09

Anikó szarik elemzőre. Akkor meg mit vár el tőle érzelmeket?

fofofo 2012.05.23. 21:39:12

Hiena a vegen megmagyarazza, hogy LMZ-re nem lehet szamitani, es tok jogos, hogy mast valaszt

Joey Tribbiani 2012.05.23. 21:39:25

@Ditti82: Csak szereti valamennyire. Szerintem Anikóban egyre inkább Mátéban gondolkodik!

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.23. 21:40:01

Anikó főhet a saját levében, féleszű majom.

genevieve 2012.05.23. 21:40:33

@foxglove: körmöztem a lakkomat:-DDDDD

foxglove (törölt) 2012.05.23. 21:40:37

Na megint a falak... Tordas 2.0

mangalor 2012.05.23. 21:41:17

jó estét!

Alexa mindig így hadart? Őrületes, kellett a felirat, hogy értsem:)

Hiper tényleg kegyetlen, szívtelen dög. Az a baj, hogy valahol Csíra is ilyen volt, és mégis szimpatikussá tudta tenni magát valamennyire.

Tök jó lehet a kiesetteknek, már nincs rajtuk a feszültség, csak élvezik a nyaralást:)

Azért az fura nekem, hogy itt pénzeznek, de lehet, ez csak az én hülyeségem. Ennyire kétségbeesetten szükségük van 2 millióra?

fofofo 2012.05.23. 21:41:47

@sogeking: vagy kapna egy egyszeru kerdesre egy egyszeru valaszt, es jo lenne mindenkinek. de sztem ebben nem fog kozeledni az allaspontunk. talan kulonbozoek a tapasztalataink:-)

Péter bá 2012.05.23. 21:42:58

@mangalor: Nem, Alexa azóta hadar amióta megbaszták!Sokkot kapott! :D

Joey Tribbiani 2012.05.23. 21:43:17

Évike is beszáll a Halál Csókja játékba?

Ditti82 2012.05.23. 21:43:18

Edina Máténak nyíg megint. Lapozzunk. Máténak nem voltak olyan komoly érzelmei Edina irányában, mint viszont. Ezt eddig is tudtuk, de azért köszönjük, hogy elmondta. :D FSZK-nak azt mondta valaki, hogy szép a melle, Omár nem tudja eldönteni, mert nem látta az egészet, Noé szerint nem is fogja. Szegény Omi. :( Levél, LMZ olvas, 20 perc múlva nappaliban kirittyentve, visszaköltözők maradjanak a szobáikban. Anikó szimpátiaszavazást vár, vagy a teszt következményét. Éva: Halál csókja ceremónia. Akit megcsókolnak, távozik.

mangalor 2012.05.23. 21:43:37

Évike jól néz ki ezzel a riasztó sminkkel:)))

genevieve 2012.05.23. 21:43:53

basszus, mint egy zombicsapat:-)))))

sogeking 2012.05.23. 21:44:11

jó kis emós banda jött össze a döntőre :)

foxglove (törölt) 2012.05.23. 21:44:18

borzasztó hülyén néznek ki

ő-szinte 2012.05.23. 21:44:28

ehehehehehe

Addam's family :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

genevieve 2012.05.23. 21:44:31

kár, hogy azt nem mutatták mikor rúzsozták a szájukat:-)

az lett volna csak csodálatos:-)))

Ditti82 2012.05.23. 21:44:36

Mint valami elbaszott vámpírfilm. :D És a teszt!!!! :D Muhaha. :D

Lacka929 2012.05.23. 21:44:37

Szöcske dicsekszik: "Járt az agyam"...

Különben számítottam rá, hogy valami ilyesmi lesz a fekete rúzs vége.

RockWell 2012.05.23. 21:44:56

Milyen szépek a játékosok kimaszkírozva, mintha orális mintát vettek volna egy majom valagából, aki előtte túl sok széntablettát zabált...

GRX 2012.05.23. 21:44:59

Hogy a rákba lett hirtelen éjszaka, azt magyarázza el valaki.

Lacka929 2012.05.23. 21:45:18

Hehe, mint az Addams family...

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.23. 21:45:21

Most jon Dexter es felvagja Hipert (a zenebol itelve).

ő-szinte 2012.05.23. 21:45:38

@Joey Tribbiani: IS :-) de az már csak a reakció vot ;-)

mangalor 2012.05.23. 21:45:57

Roller nagyon röhejes ezzel a fekete rúzzsal, Hiper meg mint a gonosz királynő a hófehérkéből:DD

genevieve 2012.05.23. 21:45:57

edina is szép:-)

hmm, úgy tünik a szerkesztők máté-anikó párost akarnak a döntőbe

fofofo 2012.05.23. 21:46:44

szocske es/vagy levi megy, a leggyengebb teszt miatt

Ditti82 2012.05.23. 21:46:53

Edina és Szöcske fosnak az eredménytől. Szöcske és Levi ismerik egymást legkevésbé. Hipernek nem jó érzés Levit kint látni, de nincs kiborulás, folytatni kell. Rolinak megkönnyebbülés.

genevieve 2012.05.23. 21:47:02

anikó belül már hipp-hipp-hurrrrázik:-))

busifa 2012.05.23. 21:47:19

Roli a legnagyobb zombi! :D

foxglove (törölt) 2012.05.23. 21:47:27

az volt már, hogy máté-edina, hiper+roli?
vicces lenne

Serminátor 2012.05.23. 21:47:27

az előzetesből azt hittem, hogy csak Edinán nincs rúzs valamiért, de közelről látszik a randa kis csíkszáján a rúzs...pfejj

inmemancsi 2012.05.23. 21:47:36

azért durva, hogy máté sminkes arca szebb mint hippié

Ditti82 2012.05.23. 21:47:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: A másik 4 csókot ad annak, amelyiket nem akarják látni a döntőben.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 21:47:58

Szöcskéről mi a frászt lehet tudni??????????????????????????

GRX 2012.05.23. 21:47:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ez inkább napfogyatkozásnak tűnt így időtávlatilag.

foxglove (törölt) 2012.05.23. 21:48:02

ha van eszük, kiejtik leventét

ő-szinte 2012.05.23. 21:48:05

@Λατζκα: nabazz, én is ezt...:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

genevieve 2012.05.23. 21:48:33

na anikó itt a bizalom aranygömbje teszt verzió:-))))

mangalor 2012.05.23. 21:48:37

Hiper már hogy markolja Broki kezét:DDDD

Ditti82 2012.05.23. 21:48:49

Edina Levit csókolta meg.

Joey Tribbiani 2012.05.23. 21:49:20

Edina egy kicsit buta. Neki az a lényeg, hogy lány menjen!!!!

genevieve 2012.05.23. 21:49:37

jézus, levente milyen ronda....

fofofo 2012.05.23. 21:49:46

Naiva, a lanyoknak szocsket kene megprobalni kiejteni!!!!!! vagy holtversenyt kihozni

foxglove (törölt) 2012.05.23. 21:49:57

LOL hiper:) ez mekkora szánalmas:)

Ditti82 2012.05.23. 21:50:02

Anikó nevezi Edinát fattyadéknak? Roli szintén Levit.

ncokicsi 2012.05.23. 21:50:24

Hiper menjen a picsába...

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.23. 21:50:27

Azt mondja Hiper, hogy fattyadék. Micsoda egy ótvar, buzeráns némber ez a valami.

RockWell 2012.05.23. 21:50:33

Anikó szerint tüncike egy "fattyadék". Komolyan érdekel ennek az Anikónak az önértékelése...

mocskosmacska 2012.05.23. 21:50:36

Anikó lesz az utolsó és lmzót hazaküldi, hogy megkaphassa mátét.

C76 2012.05.23. 21:50:48

ha okosak, lanyok a lanyokat csokoljak, fiuka fiukat, elvegre sajat dontos poziciojukat vedik igy meg, mindkettot kitehetik es tovabbi izgalom nelkul dontoben vannak

Joey Tribbiani 2012.05.23. 21:50:59

@fofofo: Jól van, nem csak én gondoltam így.

foxglove (törölt) 2012.05.23. 21:51:06

ez azért rohadt vicces, hiper azt tervezte, hogy lenyúlja Levi részét a fődíjból, de azért Edina a fattyadék:)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.23. 21:51:47

@fofofo: Nem feltétlen. Edinának az a jó, ha csak Levi megy, mert akkor lesz még egy párválasztó, ahol visszakeveredhet Máté mellé. Ha mindkettő megy, akkor lehet hogy így maradnak a párok, és akkor ő van szopóágon.

bigél 2012.05.23. 21:53:30

Annak idején nem Anikó volt az egyik, aki Niki Ádámjának kaktuszt adott?

C76 2012.05.23. 21:53:44

Szocsekere teszi, tul okos hogy ezt a lehetoseget kihagyja, ha nem igy tesz kieshet, nincs biztos parja ... amugy en nem bannam :)

sogeking 2012.05.23. 21:53:46

add át a csókodat :)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.23. 21:53:50

Hipernek szöcskét kell kitenni, mert ha még van párválasztás, akkor Edina-Máté, és Roli nem fogja őt választani...

fofofo 2012.05.23. 21:53:56

ha Aniko benttartja szocsket, kesobb kifurhatja Edinat

foxglove (törölt) 2012.05.23. 21:54:02

másnak nincs olyan érzése, hogy ez teljesen megrendezett volt?

sogeking 2012.05.23. 21:54:28

@foxglove: mármint az Éden Hotel 2?

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.23. 21:54:30

@bigél: Konkértan ő döntötte el hogy Ádám megy haza... de hát ugye más szemében a szálkát...

Ditti82 2012.05.23. 21:54:31

Roli, nem stabilnak kell lenni, amikor a régiek döntenek (val'sz'eg)
Mátétól kapott Szöcske.
Hiper Edinának adta volna a csókot legszívesebben, reklám.

fullmoon87 2012.05.23. 21:54:32

azt mondja anikó edinára: fattyadék... "ember az ilyen???"

Joey Tribbiani 2012.05.23. 21:54:42

@Hooshee: Szerintem túl "egyszerű" lenne, ha a két megmaradt pár így maradna.

fairytale 2012.05.23. 21:54:56

Mátét nem értem, miért lett ideges Edinára. Az ő segge is meg lett mentve így! Anikó meg már átment állati gusztustalanba és alpáriba... Remélem repül ő is Levivel! Hátha!

Snoopyzit29 2012.05.23. 21:55:21

KÖNYÖRGÖM MONDJÁTOK, HOGY EGY ENNYIRE LEGESLEGALJA ANIKÓ, AKI GERINCTELEN, UNDORÍTÓ, HOGY A SAJÁT SZAVAIT IDÉZZEM HÁNYADÉK EMBER NEM FOG NYERNI MÉG PÉNZT IS ITT, UGYE?????!!!!!!!!!!!!!!!!

sogeking 2012.05.23. 21:55:33

@foxglove: mondhattad volna előbb is:)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.23. 21:55:39

@fofofo: Hogy? Már ha nem szólnak bele a szerkik, Máté nem fogja őt választani, mert pontosan tudja hogy nem bízhat benne, Roli dettó nem, ugyanezért, akkor Naiva-Máté, Roli Szöcske mennek a döntőbe.

fofofo 2012.05.23. 21:56:11

Hiperben nem az az idegesito, hogy taktikazik meg ki akar rakni masokat, hanem hogy ha valaki nem az elvarasai szerint cselekszik, az mar utolso fattyadek vagy mi.

fairytale 2012.05.23. 21:56:24

Edina egyre karakánabb. A kis érzelmi elbutulás után nekem már egyre szimpibb megint! Máté viszont egyre kevésbé! Omár és Noémi nem nyerhetné meg?

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.23. 21:56:35

@fairytale: Nem ideges. Elsőre nem vette le miért csinálta, de szerintem már tudja, és rá fog jönni hogy egy Hiper-Levi kettős talán túl nagy falat lett volna.

vallatas 2012.05.23. 21:56:42

@Snoopyzit29: Máték nyerik.
@foxglove: de, nekem.

az utolsó értelmes ember is kiesett, most vagy egy idegbeteg vagy egy alkoholista kis alekosz nyeri

Hajrá Roland!

LoveMy 2012.05.23. 21:56:50

@Ditti82:
na azt hiszem be kell élesítenem a szívlapátomat, mert megint előjött a Hiéna aljas mordori énje!
"Nő akarok maradni" - ez sosem volt nő!

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 21:56:58

Szerintem Levinek adja, hogy Csöcskével szövetkezve kirakják Edinát

mangalor 2012.05.23. 21:57:13

@Joey Tribbiani: Edina még mindig nem fogta föl, hogy lehet, hogy Rollerrel kell végigjátszania a játékot. Nem is nagyon beszélgettek a vágók szerint, hanem Mátéval hetyegett meg lelkizett 2 napig. Hogy lehetett ennyire ostoba, hogy tálcán kínálja Hipernek Brokit???

Naomi meg mit játszik Omival?? Mi ez a szép a mellem kérdés, aztán meg hogy sosem fogod meglátni?? Na, ebből vagy dugás lesz este vagy Omár tényleg homár:)) De nem hiszem.

Ditti82 2012.05.23. 21:57:41

@vallatas: Nem zavar, hogy önmagaddal keveredtél ellentmondásba?

busifa 2012.05.23. 21:57:53

@foxglove: de teljesen az volt, HÉ még rá is erősîtett Anikó döntèse előtt, hogy tudja kit kell csókolni!

beacska 2012.05.23. 21:58:05

@Snoopyzit29: :)) remélem igen!

HAJ-RÁ ANIKÓ!!!

Amani1987 2012.05.23. 21:58:15

Én már néhány hete rosszul vagyok, ha Anikót meglátom!
A legundorítóbb és gerinctelenebb ember, akit valaha valóságshowban láttam. Pedig mindegyikben megfordult egy pár kétszínű ember, de ilyen még soha. És még ő szól le másokat?

C76 2012.05.23. 21:58:18

@fofofo: hogy tudja kifurni, ha paratlanul maradnak tuti parvalaszto lessz, Anikonak nincs parja, nem hiszme hogy Mate elcsereli Edinat Anikora, mikor a dontos ellnfeluk egy Szocske-Roli paros, Edinaval szimpatikusabb parost alkotnak es Mate a fonok, mig Anikoval nem igy lenne

Joey Tribbiani 2012.05.23. 21:58:23

@Snoopyzit29: Azt nem tudom, de LMZ biztos nem! Nyugi, mély levegőt lassan be és utána ki! És most egy mosolyt! :)

LoveMy 2012.05.23. 21:58:41

@fairytale:
Máté nem lett ideges, inkább haláli nyugalommal vette tudomásul, hogy Edina megmentette az alkesz fejét!

sogeking 2012.05.23. 21:58:43

@Pácsó Ármándó: legalább lenne egy kis izgalom

vallatas 2012.05.23. 21:58:55

@mangalor:
Edinka soha sem az eszéről volt híres.
aszt majd megint picsog, hogy Anikó rámegy Mátéra... és kutyafejezik ezerrel

buksisimogatás!

Lacka929 2012.05.23. 21:58:59

Ha igaz az, ahogy itt írta valaki valamikor, hogy Anikó nem ment el egyetlen találkozóra sem, akkor nem hiszem hogy ő nyert. A csatorna biztos kikötött valahány részvételt a bulikon a nyertesnek.

Snoopyzit29 2012.05.23. 21:59:03

@mangalor: Szerintem beszélgetett Rolanddal és Edina úgy tűnik egyre inkább használja az eszét. Remélem Roli nyer Edinával és Máté-Anikó páros üres kézzel távozik. Ha van Isten...

fofofo 2012.05.23. 21:59:03

@Hooshee: ha 3 lany marad, es ok kiszavazhatnak maguk kozul egyet, akkor Naiva repul

xndpt 2012.05.23. 21:59:26

szegény Edina, bármit csinál, az baj...
Mégis miért mentette volna meg Levit????
Ő is nyerni jött, és miért állna ki olyanok mellett, akiktől semmi jót nem kapott?

inmemancsi 2012.05.23. 21:59:28

@LoveMy: én már a legelején mondtam, hog transzi

Joey Tribbiani 2012.05.23. 21:59:31

@mangalor: Ugye, ez az Omár kelletlenkedés engem is zavar és eszembe jutott, hogy másik ligában játszik.

vallatas 2012.05.23. 21:59:37

@Ditti82:
tudtommal Mátéék nyerik, de azért még hitegetem magam, hogy Rolandék is nyerhetnek.
érted? vagy magyarázzam tovább?

GRX 2012.05.23. 21:59:54

@Pácsó Ármándó: Nagyon kockázatos, ugyanis egy készülődő Hiper-Máté közeledést Naíva is átlátna. Akkor pedig akár hoppon is maradhatna Pszicho a végén.

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 22:00:12

Na, elindult a Halál csókolni!

Péter bá 2012.05.23. 22:00:40

Még mindig kérdéses bárkinek is, hogy kinyeri???

C76 2012.05.23. 22:00:42

@Pácsó Ármándó: Csocskevel hiaba szovetkezik, a fiuk ejthetik ki Edinat, konkretan Mate ejtheti ki, de meg nem kizart Rolinal egy halvany menekulo ut is, itt mar egynemuek nem tudnak sehogysem szovetkezni

bigél 2012.05.23. 22:00:51

@vallatas: Mátéék - ez kit takar? Anikót és Mátét vagy Edinát és Mátét?

Snoopyzit29 2012.05.23. 22:00:51

Én ennyire nulla embert még életemben nem láttam, nem nyerhet Anikó.
Ki is b..szta Szöcskét, mert a saját érdeke úgy kívánta és ugyanezért Edina fattyadék??????

ő-szinte 2012.05.23. 22:01:08

@Joey Tribbiani: jó, de attól még nincs igazad :-)

vallatas 2012.05.23. 22:01:29

@bigél: annyit tudok, hogy Máté részegen híresztelte, hogy ők nyertek..
hogy kivel azt nem tudom.

ő-szinte 2012.05.23. 22:01:38

hú, levi de csini :-O :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Joey Tribbiani 2012.05.23. 22:02:02

@Ditti82: Nem tudom, hogy nem örömkönnyek-e. Most már nyugodtan maradhat Mátéval. Legalábbis megpróbálja.

mocskosmacska 2012.05.23. 22:02:22

LMzőnek nem esett le, hogy azok után, ahogy ők viselkedtek tüncikével, nem elvárható tőle, hogy egyenes és lojális legyen velük.

bigél 2012.05.23. 22:02:24

@vallatas: sajna Rolival biztos nem, bár az lenne az igazi csavar

sogeking 2012.05.23. 22:02:35

Levente azért oltja őket a végén :)

Ditti82 2012.05.23. 22:02:38

Roland miatt, akit alig ismernek a régi lakók? Papucs, hülye vagy.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.23. 22:02:46

Jól értettem, hogy Edina segget csinált a szájból?

horipapa 2012.05.23. 22:03:05

De szánalmas ez az Edina...

fofofo 2012.05.23. 22:03:16

ez az Aniko milyen fattyadek!

inmemancsi 2012.05.23. 22:03:19

@Joey Tribbiani: nem levit, szöcskit síratta

Csirke Pöri 2012.05.23. 22:03:20

Világba vetett hitem alapjaiban rendül meg ha az az ideggyenge ribanc a nyerő párosban lesz...áááááááá

busifa 2012.05.23. 22:03:33

@fofofo: azt meg a viasat nem engedi!!! :)

vallatas 2012.05.23. 22:03:40

@pushpang (univerziális határeset):
ja, csak a szokásos.
Edinka vágta is a kutyafejet mikor kapta a ráolvasást
:DD

Snoopyzit29 2012.05.23. 22:03:52

@xndpt: Így van, ahogy írod. Ők gátlástalanul csinálnak, amit akarnak, Edina pedig akármit csinálhat mindig szarnak tartják. A játék abszolút erről szól a végén, taktikázni kell, nem a másikat "fattyazni". A Máté is nem érti Edinát, de a riport szobában meg azt hajtogatja, hogy ez neki milyen jó. Hülye ez?

gabó75 2012.05.23. 22:03:56

Most már csak Anikót tegyék ki valahogy a szerkesztők!

Ditti82 2012.05.23. 22:04:02

@vallatas: És ha csak arcoskodott? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.23. 22:04:09

Nekem annyira visszataszító az ilyen hosszú, fekete madzaghaj...

foxglove (törölt) 2012.05.23. 22:04:20

Hajrá Edina+Roli!!!!!!!!!!

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.23. 22:04:41

@fofofo: Hát, ilyen ugye még nem volt, szóval erre blazírozni elég mrész lett volna.

Joey Tribbiani 2012.05.23. 22:04:57

Anikó: "nagyon szeretlek", "imádlak"... háááát, inkább legyek az ellensége.

fofofo 2012.05.23. 22:05:01

jaj ne, es most nezhetjuk, ahogy Aniko kiborul es felhaborodik!

Vadkörte82 2012.05.23. 22:05:10

@Snoopyzit29: az :) Anikó számomra a legalja.

Snoopyzit29 2012.05.23. 22:05:30

HAJRÁ ROLI !!!!!!!!!!!!!!!

mocskosmacska 2012.05.23. 22:05:34

"Megvársz, ugye?"
IGen, papucsállatka talán tud 24 órát várni.

foxglove (törölt) 2012.05.23. 22:05:42

megfogni? Elemző, téged a rozsomákod irányít, bazdmeg.

inmemancsi 2012.05.23. 22:05:47

ezt már mondta egyszer hippi, most újra bevágták..

Ditti82 2012.05.23. 22:06:23

@bigél: Vagy egyedül, mert elhajította a gömböt. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.23. 22:06:23

@vallatas: ja, megint ő volt a záldozat... :D

Ennyi volt ez a nagy kiválasztás? Aszittem valami nagyobb csavar is lesz a történetben. áááá....

fairytale 2012.05.23. 22:06:24

Egy Roli - Edina győzelem jobb lenne, mint egy Edina - Máté

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 22:06:29

De lesz-e párvisszacsere? Remélem nem!

mangalor 2012.05.23. 22:06:39

@xndpt: azért, mert nem lehet biztos benne, hogy visszakapja Mátét párnak. És ha Levente bent maradt volna, régi játékosként Edinának megbízhatóbb, mint Roller (akit 1 hete ismer).

Hajrá Roller, és dobd el a labdát 16 milliónál akárki a párod!!:))

Joey Tribbiani 2012.05.23. 22:06:45

Szerintem az Anikó éjszaka átoson Edinához és elvágja a torkát az éles nyelvével.

bigél 2012.05.23. 22:06:52

@foxglove: rozsomák :D :D

oh yeah!

vallatas 2012.05.23. 22:06:53

@Ditti82: persze, lehet az is :-)

vajon Levi és Szöcske azért még visszamehet az utolsó napra?
hogy keressenek egy kis pénzt

busifa 2012.05.23. 22:06:59

Elviszi vagy elviheti a 25 milliót? Mer nem mindegy!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 22:07:23

Anikó jó döntést hozott, éljen!!!!

Hajrá Anikó!!!!!!!!!!!

Joey Tribbiani 2012.05.23. 22:07:48

Szöcske még Pítre vágyott ma éjszaka! Hát ezt már az előző este el kellett volna intézni!

fofofo 2012.05.23. 22:08:03

@fairytale: igy van, de minden jobb lenne, mint egy Aniko-Mate paros.

Snoopyzit29 2012.05.23. 22:08:12

Anikó már nevetgél és ölelgeti Mátét. Na megyek hányni...

Gillett3 2012.05.23. 22:08:17

Én inkább 2.5 millánál basznám földhöz a Gömböt, minthogy Anikó egy forintot is hazavigyen :D

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 22:09:39

Ancsa most odamegy Rolihoz és tesz neki egy ajánlatot :-)

mocskosmacska 2012.05.23. 22:09:41

Ha tüncike tudná, hogy kint anikó és matcsi a legjobban utált játékosok.......
EGyébként leventének valaki eláruhlatná, hogy nem, anikó, nem állta volna ki a hűségpróbát. Még mátéval sem, nemhogy vele.

Joey Tribbiani 2012.05.23. 22:09:42

@Gillett3: Lehet, hogy Anikó már 5 forintnál földhöz vágja, csak hogy ő nyerjen!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.23. 22:09:45

na geciedina innentől én is hippernek drukkolok

foxglove (törölt) 2012.05.23. 22:10:01

fúúúúúúúúúúúúúj

Snoopyzit29 2012.05.23. 22:10:15

Én már csinálok egy UTÁLJUK-EGYÜTT-ANIKÓT klubot, úgy látom, hogy úgy 100-an lennénk már csak innen a fórumról :O

Péter bá 2012.05.23. 22:10:21

Undormány Aniko!Ez már nekem kellemetlen!

Ditti82 2012.05.23. 22:10:26

Anikó, ne mááááááár... Hipergáz.

fairytale 2012.05.23. 22:10:29

Anikót nem lehetne bezáratni?

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.23. 22:10:29

Hülye picsa már vigyorog meg ott ugrál a régieknek. Fattyadék.:)

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 22:10:36

Kristófnak hiányzott Ancsa mint zsebből a meleg szar!

sierrahun 2012.05.23. 22:10:45

@bigél: De. Taktikai szempontból, mint mondta.

fairytale 2012.05.23. 22:11:11

Kristófnak és Pitnek még a hangja is egyforma!

Gillett3 2012.05.23. 22:12:07

@Joey Tribbiani: Van benne valami, remélem kommentel ide ő is és látja a savtengert, ami körülveszi:D

Péter bá 2012.05.23. 22:12:54

Na Anikó ebből a szarból nem dumálod ki magad!

fofofo 2012.05.23. 22:13:33

Aliz egesz okosan kerdezi Edinat. Hogy ha a jatek alatt semmi jelet nem adta Mate, hogy bizhat benne, mibol gondolja, hogy a vegen bizhat benne?

Joey Tribbiani 2012.05.23. 22:13:40

@Gillett3: Szerintem Őszinte az! :) (Jaj, most mit veszek a fejemre!!!!)

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 22:13:44

Hányok...

Hogy le van törve Hiper, hogy kiesett párja, nem????? szegényke...

Milyen érdekes mennyire kiakadt, ha valaki ugyanúgy viselkedik mint ő????

Nem hittem h egyszer ezt mondom de
Hajrá Alexa!! jahh ő már kiesett...

HAJRÁÁÁÁ EDDDINKKKAAAAAAAA !!!!4

bigél 2012.05.23. 22:14:16

@Joey Tribbiani: szerencséje, hogy 1 ft-os érme már nem létezik

GRX 2012.05.23. 22:14:18

Lassúbeszéd: Anikó Hiperaktív!!! Mekkora ez!!! :-))))

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.23. 22:14:23

Most hangzott el eloszor a "hiperaktiv" szo Anikorol a jatekbam?

vallatas 2012.05.23. 22:14:37

@paranyuszi: elég hamar elfelejtette Levit
:-)))

Kristóf kimondta: HIPERAKTÍV az Anikó
végre!

fairytale 2012.05.23. 22:14:41

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Te mit szeretsz Anikóban? Komolyan érdekel. Mi az, ami megfogott benne?

foxglove (törölt) 2012.05.23. 22:14:43

Anikó, szerintem vonulj még félre Ádámmal és Alízzal is, és kérlek meséld el nekik négyszemközt, hogy mekkora kibaszott nagy falat építettél.

busifa 2012.05.23. 22:14:50

Kristóf viszont nem h i p e r a k t í v

Péter bá 2012.05.23. 22:15:22

Milyen gáz hangja van ennek az Ádámnak! :S

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 22:15:24

@pushpang (univerziális határeset): biztos, nem láttam:D Maga a szó nem szép, az biztos.

Én a döntésről beszéltem. Ő ezzel járt jól.

Gillett3 2012.05.23. 22:15:37

Amúgy gondolom lesz harmadik széria: Ezért kell kirakni a régieket egyből. Állandóan mindenki fosott, hogy "megbosszulják". KIK? MIT? mindenki a saját seggét menti állandóan ( tisztelet ÉH1 Ádámnak). Addig angoloskodtak, meg tiszteletben tartottak, hogy 3 régi van a döntőben. Bravo

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 22:15:45

@Snoopyzit29: Ez a klub már létezik, kb. egy hete..
Csak eredetileg ANTIANIKÓ klub volt...

Snoopyzit29 2012.05.23. 22:16:37

Valaki közvetítse mi történik, mert nálunk akkora dörgés-villámlás van, hogy elszállt a kábeltévé...

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 22:16:48

Jajjj.. jön a 22-ik..... :DDDDDDDD

GRX 2012.05.23. 22:17:04

Áhá, szóval így kezdődött a Lassú-Naíva románc :-)

foxglove (törölt) 2012.05.23. 22:17:07

Edinán és Kristófon nagyon röhögök:D

inmemancsi 2012.05.23. 22:17:11

@paranyuszi: egy hete? hát kb. március óta:))

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 22:17:36

@vallatas: Szegény tökre maga alatt van.. annyira sajnálom.................de tényleg.....pffffffff

Ditti82 2012.05.23. 22:17:36

Edina szerint Kristóf olyan helyes fiú. :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.23. 22:17:44

@sogeking: kérlekszépen hát nem tartotta az Anikónak adott szavát h ők legyenek a döntős páros nem kicsókolta a halálba szegény Levit?... geciség

C76 2012.05.23. 22:17:45

Holnapra szamoljunk, szimpatia szavazas, vesztegest mellozve.

Edina-Roland > Pit(utalja Matet), Noemi (Edina miatt), Alexa (utalja Anikot)
Aniko-Mate > Omar (talan a Mate miatt)
* ha az elso szeriasok is szavaznak, Edinaek tarolnak, mert Anikot es Matet is atlatjak a veteranok

Edina-Mate > Alexa (utalja Anikot), Noemi (Edina miatt), Omar (talan a Mate miatt)
Aniko-Roland > Pit (utalja Matet),
* ha az elso szeriasok is szavaznak, akkor kavarodas lessz, mert Matet es Anikot nem kedbelik, meg fognak oszlani a szavazatok

Kulfoldi adasokban 7-9 ember sozkottt szavazni, szoval vagy behoznak meg valakiket vagy a tavalyiak is szavaznak. Edinanak all legjobban a szenaja, Anikonak kvazi nincs tamogatoja.

(nem birom ki szo nelkul, bejonnek es Aniko vihog oromeben ! rohadjon meg)

Joey Tribbiani 2012.05.23. 22:17:49

Rájöttem, hogy hogyan állhatok fel elégedetten, hogy az nyert akinek én szurkolok!
Hajrá Máté!
Hajrá Edina!
Hajrá Roland!
Hajrá (khmmm) Anikó!

Snoopyzit29 2012.05.23. 22:18:22

@jadebulgari: Anikó előtte nyomta épp Pítnek a szöveget, hogy hogyan fogja kirakni Edinát, miről beszélünk???

Gillett3 2012.05.23. 22:18:36

@Joey Tribbiani: Ha igazad van, akkor elég kemény a név választása:D Kb olyan, mintha Hulk PöttömPanna14-en tolná.

busifa 2012.05.23. 22:18:39

Máris szobára???
@paranyuszi: 21. !!!!!

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 22:19:00

@foxglove: jajjj de cukik....:D és a zene... hmmm :D

ő-szinte 2012.05.23. 22:19:09

hehehe azért nem fura, hogy alíz is és kristóf is az nyomja edinának, hogy dobja el a gömböt? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.23. 22:19:13

Edina csak azt a változatot tudja elképzelni, hogy Mátéval megy a döntőbe?

Sztem valami elbaszott kinövés lehet az agyában, amitől az a kényszerképzete, hogy az lesz az egész benn létének a koronája, ha Mátéval, kéz a kézben állnak majd a döntőben, ahol egyikük se dobja el A Gömböt (vagy talál valami módot arra, hogy önfeláldozza magát) és a végén Máté csillogó szemmel megkéri a kezét és ezzel igazolást nyer minden eddigi cselekedete.

Joey Tribbiani 2012.05.23. 22:19:42

Valaki értette azt amit Kristóf mondott? Olyan lassan mondta, hogy nem emlékeztem az elejére. És a szókapcsolatok sem stimmeltek.

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 22:19:46

@busifa: Bocs, nem megy a matek.. :DD 21.. :D

Péter bá 2012.05.23. 22:19:55

Omár ma 2szer is bizonyította, hogy pénzéhes, az egyik volt csak vicc!De megértem, mért ne menjen haza pénz nélkül, ugyanúgy megértem a tegnapi srácokat is!
eDinka, neee kérleeeek!Disney arc lesz a képedből!

fofofo 2012.05.23. 22:20:22

@jadebulgari: ja, Aniko kozben elfelejti, hogy ha modja lett volna ra, kirakja Edinat, ez volt a terve, annak ellenere, hogy megbeszeltek, hogy egyutt mennek a dontobe.

genevieve 2012.05.23. 22:20:42

@Joey Tribbiani: én pont ezért nem szurkolok senkinek:-)
nem fogok csalódni:-)))

(egyébként de, de ez titok:-)))

Joey Tribbiani 2012.05.23. 22:20:45

@ő-szinte: Szóval még itt vagy! Ennek örülök!

sogeking 2012.05.23. 22:20:46

@Joey Tribbiani: persze, hogy nem, visszafele beszélt :)

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 22:20:56

Az egyik medencébe ugró csajon nem volt bugyi?

inmemancsi 2012.05.23. 22:21:00

@jadebulgari: jádécska ne már, hát ki a geci, anikó nem? ez a szerencsétlen csak játszott, anikócska már a legyünk közösen döntösök előtt edinka párját akarta

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 22:21:12

@inmemancsi: Egy hete írtuk itt le Foxglove-al... :) kb... :)
De nekem igazából nincs memóriám szóval nemtom...:)

ő-szinte 2012.05.23. 22:21:16

@pushpang (univerziális határeset): át elég egyszerű, mit vársz tőle? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gillett3 2012.05.23. 22:22:11

Á Alíz rommá van oltva. Sose felejtem el az akkor hogyvolt savazást: "Alíz nőiesnek szánt léptei alatt megremegett a föld" :D:D:D:D:D

ő-szinte 2012.05.23. 22:22:33

@bigél: nem :-) az a fura, hogy látszik, hogy szerki utasíts...

foxglove (törölt) 2012.05.23. 22:23:02

@paranyuszi: már én sem emlékszem...csak a mai megújított verzióra:)

Joey Tribbiani 2012.05.23. 22:23:05

@genevieve: Nyílt titok, hogy én a macinak szurkolok, hogy túlélje ezt a bandát!

sogeking 2012.05.23. 22:23:07

hajrá Ádám :D:D és Anikó

Péter bá 2012.05.23. 22:23:26

eDINKA nem csak a melled de a valagad is megnőtt de nagyon!!!

f.fredericks 2012.05.23. 22:24:06

Na mi a szösz?! Naíva nem olyan Naíva? Lehet ő dobja el a gömböt?

GRX 2012.05.23. 22:24:11

Don: "De akkor mondjuk ki: akkor hülye vagy!"
Mekkora csóka, a legnagyobb...

sogeking 2012.05.23. 22:24:13

@Péter bá: csak úgy látszik, mert ráncolja a homlokát

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.23. 22:24:17

Edina meg Naivnak hivja magat :)
Meg Matet Brokizza mar le valaki :)

Gillett3 2012.05.23. 22:24:32

Roland a legjobb pár a végén, mert nem értené, hogy mit kell csinálni a gömbbel. Szorongatná decemberig.

inmemancsi 2012.05.23. 22:24:41

@paranyuszi: azt a transzvesztit már az elslő adásnál leírtam

foxglove (törölt) 2012.05.23. 22:24:50

Ádám!!! és mennyire igaza van!!!

bigél 2012.05.23. 22:24:56

@Joey Tribbiani: már nem mutatták egy ideje :( vagy csak én maradtam le róla?

genevieve 2012.05.23. 22:25:25

@sogeking: már régen le van váltva nálam:-))

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 22:26:16

@foxglove: báhh, kettőnk közül legalább neked lehetne jó memóriád... :D

Snoopyzit29 2012.05.23. 22:26:28

De bírnám ha Edina pofára ejtené Mátét.Most kezd ő is fosni...

genevieve 2012.05.23. 22:26:49

aham, máté megidealizája, hogy miért nem fog edina mellett kitartani:-D

Serminátor 2012.05.23. 22:26:58

Anikó-Roland páros nyerjen, egyértelmű.
Edina meg vegyen már fel valamit, mert kirókázom a vacsorám

inmemancsi 2012.05.23. 22:27:03

@Péter bá: nembaj még mindig ő néz ki a legjobban:))

Joey Tribbiani 2012.05.23. 22:27:06

@Gillett3: :D Várná, hogy megjelenjen egy rozsomák! És még mindig ott áll....

bigél 2012.05.23. 22:27:35

@genevieve: Kristófot is csípted annak idején?

raspberrypie 2012.05.23. 22:28:00

na, a végén még edina lesz a gaz, alávaló köcsög aki mátékát átcseszi... pedig az lenne jó..

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 22:28:02

Mattcsinak rosszul esett, hogy Edinka csúnyán nézett.. hát megyek és hozom a százas papírzsepit....

fofofo 2012.05.23. 22:28:03

Aniko-Mate legyen egy par! Ahogy Hiper kezde vadolni Leventet, hogy nem lehet bizni benne, ugyanazt adja elo Mate Edinaval. Kesziti elo, hogy ugy szabaduljon meg tole, hogy Edina legyen a hibas.

sogeking 2012.05.23. 22:28:04

@Joey Tribbiani: igen, de itt előrefelé vették fel, csak visszafelé játszották le

Joey Tribbiani 2012.05.23. 22:28:07

@bigél: Sajnos úgy tűnik, hogy ő is kiesett.

Gillett3 2012.05.23. 22:28:22

Máté megint buddhára itta magát, ezek után kinek kell tőle pénzügyi tanács? :D:D:D

fairytale 2012.05.23. 22:28:31

A Máténak van képe őszintétlennek nevezni Edinát???????

mangalor 2012.05.23. 22:28:34

Na, Máté most rázza le magáról Naivát:)))

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 22:28:37

Matyesz megkezdte az elszakadást!

sogeking 2012.05.23. 22:28:39

@genevieve: akkor nem sok lehetőség maradt :):)

f.fredericks 2012.05.23. 22:28:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: A Donnal beszélgettek, és pedzegetet dolgokat a kiscsaj. És utána a riportban mondta Ádám, hogy szte a csaj minden lépését előre megtervezi, és hogy egy rafkós ribanc (vagy vmi ilyesmi).

Snoopyzit29 2012.05.23. 22:28:47

Szánalmas ez a Máté, olyan, amilyen az egész játék alatt volt.

genevieve 2012.05.23. 22:28:50

baszki, máté tényleg számonkéri edinán, hogy hogyan nézett??????

foxglove (törölt) 2012.05.23. 22:28:52

Ancsi és Matcsi maradjon egy pár, mert összeillenek, és essenek ki.

sogeking 2012.05.23. 22:29:22

a vicces az lesz, ha megint vissza kell cserélődni :)

Edina elárulta magát...

ő-szinte 2012.05.23. 22:29:26

nagy játékos, ez a máté ;-)

GRX 2012.05.23. 22:29:44

@Gillett3: Ha rájönne, mit jelent eldobni a gömböt, akkor se tenné. Egyem a jó szívét.

genevieve 2012.05.23. 22:29:48

@bigél: az előző szériát nem néztem..

de mint pasi ő az esetem:-)

Ditti82 2012.05.23. 22:30:02

Máté, fogd kézen Anikót és ássátok el magatokat jó mélyre. A Mariana-árok mélysége pont megfelelő lesz.

Snoopyzit29 2012.05.23. 22:30:04

A Máté hogy tud a tükörbe nézni ezek után, de őszintén. Annyira egyértelmű, hogy Anikóval akar játszani.
Máté: "Győzz meg arról, hogy ezek a sérelmek pitiáner dolgok ahhoz képest, amik itt kialakultak köztünk..."
Ki jön velem hányni?

Joey Tribbiani 2012.05.23. 22:30:06

@busifa: Sok új szót tanultunk ebben a pár hétben! És egyes szavak új jelentést kaptak, legalábbis ahogy a játékosok használták őket.

Gillett3 2012.05.23. 22:30:07

@Joey Tribbiani: Remélem a döntőbe jutásért állat -és növénytan teszteket kell kitölteni :D

inmemancsi 2012.05.23. 22:30:08

na máté csak kimondja alényeget

genevieve 2012.05.23. 22:30:23

na, most én hányok mátétól...........

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 22:30:42

Nekem az arcom szakad le Matcsitól...
Még ő kéri számon Dinkát???? Hát ez vicc.... :))))

sogeking 2012.05.23. 22:31:02

Alexát nagyon nem bírom, de most igaza van :)

raspberrypie 2012.05.23. 22:31:05

kíváncsi leszek holnap lesz-e párcsere lehetőség... alexa most komolyan edina ellen stuffolja a rolandot???

Péter bá 2012.05.23. 22:31:07

Alkoholista fasz!Remélem se ő se Anikó nem kap semmit!Pénzkidobás lenne, nem is pénzkidobás,egyenesen bűn!Bár tudjuk kik nyerik!Szóval ez csak álom marad! :(

Joey Tribbiani 2012.05.23. 22:31:07

@Gillett3: És akkor a végén Horváth Évi markolássza a gömböt? Valaki meg az ő gömbjeit?

fairytale 2012.05.23. 22:31:11

Mátétól most szakad le a pofám! Ez szerintem mindennek a teteje, amit most művelt Edinával.

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 22:31:13

@genevieve: Kérsz vödröd? én már idehoztam....

vallatas 2012.05.23. 22:31:23

mi ez a műbalhé?
nagyon forgatókönyvszerű

Joey Tribbiani 2012.05.23. 22:32:12

@vallatas: Igen egy kicsit szagos a dolog...

fairytale 2012.05.23. 22:32:29

Én nem értem, én tartanám a gömböt a végéig. Ez miért elképzelhetetlen?

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 22:32:30

@vallatas: Ez nem forgatókönyv, ez egy jellemtelen pé ő csé...
És beszart, hogy nem kap pénzt...

Gillett3 2012.05.23. 22:32:35

@GRX: De amúgy kajak. Remélem ő nyeri meg. Pedig most nem szurkoltam senkinek sem, szerintem az előző brigád sokkal jobb volt. Mindenesetre Edina ostoba, Anikót legszivesebben szájbakúrnám egy székkel, Máté csalfa alkoholista ( egyébként vicces arc). Roli gyerek meg kis egyszerű, de jószívű :D

ő-szinte 2012.05.23. 22:32:58

@bigél: gennyes kis csótány...

bigél 2012.05.23. 22:33:02

@GRX: tudja mit jelent, csak egy lovag

már korábban írtam, hogy ő lehet az ideális pár

Gillett3 2012.05.23. 22:33:21

@fairytale: Nemtom, kérdezd meg Alízt :D

genevieve 2012.05.23. 22:33:56

@paranyuszi: én most relaxálok:-)

nem baszhat fel egy műsor megint ennyire:-D

vallatas 2012.05.23. 22:34:08

@paranyuszi: nemár :)
ehhez ki kellett ejteni Levit
utána Ádamnak beszélni Mátéval
a storyt felépítettek
a vége kicsit szarul jött ki ahogy Máté elmondja, hogy látta Edinát úgy, hogy nem őszinte a tekintete... WTF???:D
ez mi??:))
átlátszó

xndpt 2012.05.23. 22:34:14

Mattsi ezzel a jelenettel indokot keres, hogy miért Anikót fogja választani a döntőben?

Gillett3 2012.05.23. 22:34:23

@Joey Tribbiani: Akkor az lenne a nyeremény, hogy a következő eresztésnél nem ő lesz a műsorvezető. Megéri az a 25 miska.

Snoopyzit29 2012.05.23. 22:34:39

Mindenki nagyon akar valamit, ezért küzd és alakít...

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 22:34:49

@fairytale: Én is,szeretem a tündérmeséket :-)

fairytale 2012.05.23. 22:35:03

@Snoopyzit29: Én. Nálam most süllyedt le Máté Anikó szintjére

Joey Tribbiani 2012.05.23. 22:35:18

@Gillett3: Valaki belinkelt egy döntőt (asszem Dániából), ahol nem dobták el a gömböt. Vagy a magyaroknál ez elképzelhetetlen?

busifa 2012.05.23. 22:35:22

@inmemancsi: mircsike! Cherie otthon maradt? :)

GRX 2012.05.23. 22:35:23

Hopp Omár villantott egy lószerszámot :-)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.23. 22:35:30

Én azt is el tudom képzelni hogy a színjáték Anikónak szólt :)

vallatas 2012.05.23. 22:35:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
semmi, forgatókönyv alapján ment ez a nap, hogy az utolsó nap legyen valami izgalom is, hogy jaj kit választ Máté illetve Edina... mert egyébként nem lett volna semmi csattanó a végére.

Péter bá 2012.05.23. 22:35:54

Ádám gyerek jól látja a dolgokat!Átlát Edina szomi kutyafején és a "laza" Alkoholistán is!Egy dolgot áruljatok el nekem, mért őket nyomták a szerkik???Mért???Az uncsi, szánalmas nyúlbaszásuk miatt?

bigél 2012.05.23. 22:36:34

@ő-szinte:
az elején kedveltem, nagyon könnyen be tudja magát lopni az emberek szívébe (Levinek ebben igaza volt)
de aztán - enyhén szólva - megváltoztak az érzéseim vele kapcsolatban

LoveMy 2012.05.23. 22:36:46

Hát most raktam vissza a leesett állkapcsomat:

1. ez a Hiéna mekkora aljadék, mikor volt ez nő? SOHA!
2. ez az alkesz fuck miről beszél? ki szúrta hátba?
ilyenekre már nem is létezik szó!

C76 2012.05.23. 22:37:03

@fairytale: nem veletlenul !

Ha valamelyik dontos elejti a gombot a maradek penzt nagy valoszinuseggel bedobjak a medencebe es a szimpatia szavazok (akik amugy mar kiestek) hazavihetik azt amit osszeguberalnak a viz alol, mar 2 dan adas is igy ert veget pont ebben a Hotelben.
Kepzeld el ha valaki 10 millanal eldobja, a maradek 15 milla megy a medencebe, siman ossze lehet kaparni 2-3 millat is a viz alol.

xndpt 2012.05.23. 22:37:05

@Snoopyzit29: én megyek, annyira kivagyok, hiába, az igazságérzetem...

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 22:37:31

Van normális nő is Levi, itt is sok csajnak bejössz

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 22:37:53

@vallatas: WTF.. de reális sztem..
Edinka szeme végre felnyílt (sok -sok rásegítéssel) és Matcsi ezt meglátta...

Nekem inkább már az gyanús kissé, ahogy Alexa, és még valaki akire most nem emlékszem :) a gömb tartása mellett kampányol..
Lehet kap, még 300-at ha eldobja egy alacsonyabb összegnél egy játékos..

Snoopyzit29 2012.05.23. 22:37:59

Még egy kérdésem lenne. Omár mióta áll Anikó mellett??? Utálta mint a szart, sőt még régebben Pít is.

fofofo 2012.05.23. 22:38:17

@fairytale: mert egy par hete megismert emberben kell megbiznod annyira, hogy o sem dobja el a gombot. es itt nem arrol van szo, hogy at akar-e verni, hanem hogy a parod megbizik- e benned (akit par hete ismer) annyira, hogy biztos legyen benne, hogy nem ejted le. szoval nem rosszindulatbol ejten le a gombot, csak meg akarja elozni, hogy te ejtsd el. sajat farkaba harapo kigyo. par het alatt en senkben nem biznek igy meg

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 22:38:24

Máté: "elég sokat beszélgettünk erről Edinával :-))))"

fairytale 2012.05.23. 22:39:02

Szerintem tök szomorú, hogy mindenki arra gondol, eldobná a gömböt ott. Ha együtt lehet valakivel pénzt nyerni, ugyanannyit, akkor azt miért nem lehet végigjátszani így? Nem veszit semmit, legfeljebb csak nyerne többet, de nem biztos, hogy megéri... Én nem tudnék tükörbe nézni. Ennyire pénzéhes nem lehet az ember, hogy a másiknak rosszat tegyen, ha tehetne jót is.

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 22:39:11

@genevieve: Engem már felbaszott és most megyek és nagyon lenyugszom :D

fairytale 2012.05.23. 22:39:47

@fofofo: De miért kéne eldobni? Akkor is nyerünk, ha nem dobunk!

Gillett3 2012.05.23. 22:39:59

@Joey Tribbiani: Az kemény, megleptél :D Jó, de lehet már házasok voltak és kecóra kellett a pénz :D Viccen kívül szerintem kb 1 az 500hoz az esélye itthon ennek :D

GRX 2012.05.23. 22:40:03

@C76: Igen, és a maradékot Elias és a szenyoriták összesöprik, miután leeresztették a kacsaúsztatót.

Péter bá 2012.05.23. 22:40:43

Rispect Dávidnak, az első hetében ki akarta baszni ezt az Alkeszt, de nem dönthetett, vajon miért????? :O

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 22:40:44

@fairytale: Már írtam, hogy egyetértek veled :-)

baileys 2012.05.23. 22:40:45

Hát, ha szimpátia alapján kellene nyertest szavazni, akkor a jelenlegiek közül Roli, de ha az alapján, ki mennyit játszott és tett hozzá ahhoz, hogy eljutott a fináléba, akkor hajrá Anikó és Maté! (Na persze csak ha ezek a párok maradnak) Ők érdemelnék meg a legjobban szerintem.

mangalor 2012.05.23. 22:40:53

@Snoopyzit29: csatlakozom:)

@vallatas: igen, ez eléggé olyan volt, mintha legalábbis ezt már eldöntötte volna. Talán Anikóval már lezongorázták, hogy ha LMZ kiesik, akkor együtt folytatják.

Egyébként nekem nagyon sántít ez az egész dolog Naivával. A műsor alapján teljesen buta csajnak tűnik, de most Ádám is azt mondta, hogy végigszínészkedte az egész játékot és hogy valójában egy pontosan kiszámított tervet visz végig. Bevallom, én nem nézek ki belőle ennyi fifikát, de gyanús, hogy a 3. ember, aki ezt állítja.

xndpt 2012.05.23. 22:41:04

tudja valaki a szereplők pontos szülinapját?

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 22:41:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Neeem. :) Úgy értettem, Matcsi pont meglátta... Sztem ez nem megírt volt...
De lehet, hogy Vallatásnak van igaza..
hiszen ez az éden ho...:)

Snoopyzit29 2012.05.23. 22:41:53

@fairytale: Azt mondta még a tegnapi adásban, amikor rákérdezett Anikó, hogy nem kell aggódni és Pítnek is azt mondta a mai adásban, legalábbis én úgy értelmeztem.

C76 2012.05.23. 22:41:59

@Joey Tribbiani: A Danoknal es a Norevgoknal is utobbi adasokban mindeg kitartottak a vegeig mindketten, az elso szeriakban volt divat hamar eldobni, de idovelgondolom rajottek ha idoben osszealnak a parok meg tudjak egymast fogni es okos ember azt sem felejti el, hogy a ami penzt nem kapnak meg azt elviszik a tobbiek ... illetve lehet az eszakiak jo eletszinvonal miatt nem annyira penzehesek mint mi szegeny keletiek

Joey Tribbiani 2012.05.23. 22:42:27

Látom mindenki elment hányni. Remélem azért jól fogtok aludni! Jó éjt!

Péter bá 2012.05.23. 22:42:42

@xndpt: Anikó 666-ban született!!!Ez biztos!

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 22:42:51

@Snoopyzit29: Lehet, hogy még nem akarja kimutatni a foga fehérjét

foxglove (törölt) 2012.05.23. 22:43:28

@fairytale: ebben az is benne van, hogy az elsőben eldobták. ha ott is végigtartották volna, az újaknál is erősebb lenne a késztetés, hogy ne legyenek kevesebbek az elődöknél.

fofofo 2012.05.23. 22:43:37

@fairytale Aliz is ezt gondolta tavaly.

Péter bá 2012.05.23. 22:43:56

@C76: Szerintem az is meg van mondva, most eldobhatod vagy nem, mint minden!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 22:44:06

@Pácsó Ármándó: jaj, milyen vagyok, milyen?:D

Te most beszélgetsz Levivel amúgy?:D

@paranyuszi: lehet, h mindenkinek igaza van:D

Nekem nem jön be ez a történet, már maga az ÉH:D

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 22:44:43

Omi kapd már el a kis vöröst!

ő-szinte 2012.05.23. 22:45:05

@bigél: igen, én is hasonlóan:-)

Snoopyzit29 2012.05.23. 22:45:14

Omár Píttel akar aludni???? LOOOOL!

Gillett3 2012.05.23. 22:45:23

@fairytale: Figyelj, ha azt mondanák neked, hogy át kell vágnod a palánkon egy olyan embert, akit két hónapja ismersz, cserébe kapsz 15 milliót, te mit csinálnál? Max annyi, hogy eldobod és 2 millát odaadsz neki, oszt kalap.

LoveMy 2012.05.23. 22:45:25

@Pácsó Ármándó:
(pirulok) ;P Kandúrka! ;)

@Péter bá:
ezt az egyet nem látta jól Ádám (én őt bírtam az előzőben, és JÓPASI, kipróbáltam volna :P ) de ezt nem hiszem, hogy komolyan gondolta: hogyan lehet ezeket mind előre megtervezni, Jesszus! azt sem tudja ki, mikor jön be! Még a szerkesztők sem, hát a játékosok! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Cherie 2012.05.23. 22:45:43

ez az alexa is durva zért

Snoopyzit29 2012.05.23. 22:46:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Most mondta a Noémi csak őt idéztem szó szerint :)

fofofo 2012.05.23. 22:47:21

na meg itthon atlagfizetesbol, ha a szuleid nem tudnak segiteni, mikor van eselyed lakasthot jutni? a skandinavoknal nem akkora a tet.

genevieve 2012.05.23. 22:47:23

@Péter bá: :-DDDDDDDDDD

vagy már az oviban is az volt a jele:-)

mangalor 2012.05.23. 22:48:18

@Péter bá: sztem egyszerűen nehéz így Naomi mellett, hogy folyton illegeti magát előtte:))))

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 22:48:26

Reluxa mit sír? Most dugta meg Dévid

Snoopyzit29 2012.05.23. 22:49:06

Anikónak ott van a vállalkozása meg azt mesélte, hogy összetörte az Audi-ját. Gondolom ő sem nyomoroghat, ahogy Melák sem, gondolom Pít sem omlott össze, hogy pénz nélkül távozik.

bigél 2012.05.23. 22:49:57

A tavalyiban Prosztónak mi volt a böcsületes neve?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 22:49:57

@Snoopyzit29: azta......

@Pácsó Ármándó: értem, majd szólok, h volt-e eredménye:D

@Cherie: eldönthetnéd, h melyik nickkel vagy:D

jóképűkirály 2012.05.23. 22:50:05

@fairytale: Tehát ha Horvát Évi azt mondja neked ,hogy 22.5millió. És itt megállítom a filmet.Ha eldobod megnyered.Ha nem és van akkora szerencséd hogy a másik se akkor a 25milliót elfelezitek és lesz 12.5milliód. Egy laza 10est buksz 20mp alatt.Ahhoz ,hogy ezt megcsináljam nagyon tele kell lennem.

fairytale 2012.05.23. 22:50:19

@Gillett3: Annak mi értelme? Akkor is 12 millát kapok, és akkor is annyi jut, ha adok neki belőle... Akkor legalább másnak is jó lesz.

sierrahun 2012.05.23. 22:50:41

@Pácsó Ármándó: Levente barátunkat rettentően utálhatja a Jóisten, hogy ezzel a vonzódással verte meg. Az az érzésem, hogy Kristófnak igaza volt, az ilyen nő tönkretesz.

C76 2012.05.23. 22:50:51

Ha Aniko es Mate a dontosok es hattal allnak majd egymashoz, szerintem meg a felet sem fogjak megvarni, annyira a nyeremenyert jottek, eldobjak 5-10 millanal es a vegen meg jobban jarnak a tobbiek a ket penezehes taktikus miatt :D

Roland es Edina helyeben jo elore megbeszelnem, verszerzodest kotnek vagy kozos eskut/fogadast tenni a vilag szeme elott, hogy nem cserelnek part es ha bejutnak nem adnak egy fillert sem a tobbieknek, lehet, hogy nem tul regen ismerik egymast, de mindketten "normalis" embereknek tunnek, egyik sem az a nagy atbaszo taktikus mint a masik ket finales.

Cherie 2012.05.23. 22:51:09

@busifa: szia:)@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: szia Dottyka:) megvan hogy kell másikba írd meg email címet

Snoopyzit29 2012.05.23. 22:51:20

@jóképűkirály: Alexa megmondta a tutit, nincs ember, aki 2 hónapos ismeretség után végig tartaná a gömböt. That's all.

xndpt 2012.05.23. 22:51:41

@mangalor: szerintem Edina egyáltalán nem buta, csak naív, és valamennyire biztos észnél volt, ezért is kereste mindenkivel a kapcsolatot, és mindenkivel igyekezett jóban lenni. Ezért mondták rá, hogy álszent, pedig csak nem nagyhangú és nem gonosz.

fairytale 2012.05.23. 22:51:41

@jóképűkirály: De akkor másnak is jó lesz. És nem bukom 10 millát, hanem nyerek 12 és felet!
De hát, ha csak én gondolkodom így egyedül, akkor már tudom, miért tart itt ez az ország! :-)

busifa 2012.05.23. 22:51:51

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: bocs, én miattam válthatott, mert hiányoltam! :) vagy nem...

foxglove (törölt) 2012.05.23. 22:52:02

én leragadtam a fattyadéknál. ha mondjuk szemtől szembe mondja ezt valamelyik nőismerősének, és játékon kívül, akkor jogos lenne egy pofon, nem?

bigél 2012.05.23. 22:52:02

@foxglove: tényleg! köszi! (pedig csíptem őt is, a HV-k miatt van az egész :D)

genevieve 2012.05.23. 22:52:06

roli milyen aranyos volt:-)

látta, hogy anikó és máté ölelkezik, gyorsan megölelte edinát, hogy ne álljon ott mint egy béna fasz...

Gillett3 2012.05.23. 22:52:21

@fairytale: Na jó, de ha az idegen, aki veled szemben áll, eldobja 10 millánál, akkor te 0 forinttal sétálsz haza. Ráadásul még a 2. helyezett pár is kap pénzt. Értem én, hogy jó lenne, ha végig tartanák, meg úgy járHATnának a legjobban, de ez nem igy müködik.

foxglove (törölt) 2012.05.23. 22:52:32

@bigél: én is csíptem, annyira örültem a végén, hogy ő is nyert:)

Péter bá 2012.05.23. 22:53:01

Roli Edinával, vagy proli Edinával?

jóképűkirály 2012.05.23. 22:53:06

@fairytale: Komolyan lemondanál 10 000 000ft-ról azért ,hogy nyerjen valamennyit az is akit 2-3hónapja ismersz? Ez igen:)

Cherie 2012.05.23. 22:53:09

@genevieve: rolló aranyos, még akkor is ha néha le van húzva:))

foxglove (törölt) 2012.05.23. 22:53:39

haha, Ádám rohadtul bírja Hipert:))

GRX 2012.05.23. 22:54:00

BRÉKING!
http://velvet.hu/sztori/2012/05/23/atazott_melltartoban_rugtak_tizenegyeseket_a_valogatott_lanyok/#gallery_2938514|2938532
Nézzük csak, hogy a jobb szélen álldogáló játékvezető kicsoda? :-)

Snoopyzit29 2012.05.23. 22:54:19

Remélem Roli visz mindent, egyedül neki adnám oda jó szívvel. Álmodik a nyomor...

aribeth 2012.05.23. 22:54:30

Hajrá, Anikó! :) *lebukik a kövek elől*

Jó, tudom, hogy katasztrófa a nő, álszent, bolond, hangos, ordenáré, hiperaktív, de mégis kedvelem minden baromsága ellenére.

Nyerésre persze nincs sok esélye, szinte mindenki utálja, így Rolival el se jutna a bizalom aranyozott labdájáig, Mátéval pedig valószínűleg arról szólna a döntő, hogy ki dobja el hamarabb. Már ha egyáltalán lenne olyan játékos, aki mögéjük állna ilyen felállásnál.

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 22:55:08

@sierrahun: Már így tévén keresztül se jó, hát még élőben.

Cherie 2012.05.23. 22:55:22

@jóképűkirály: igen, ez a tisztességes játék ilyen is van, nem csak mocskos:))

C76 2012.05.23. 22:55:40

@xndpt: azert is van Edinanak ket szimpatia szavazata es Anikonak meg egy sem, mert nagyon nem mindegy, hogy jutsz el a dontoig, mindenki atgazolva vagy csendben meghuzodva es minnel tobb emberrel joban maradni ... szerintem rossz taktika a nagy taktikus jatek, nem szabad mindenbe bele szolni, magaddal foglalkozz es nem masok kikurasaval

Gillett3 2012.05.23. 22:55:45

@foxglove: Ahhoz képest, hogy ő ott a legnagyobb erkölcsi bástya! Vállalhatatlanra issza magát nő létére, aztán leoltja a párját, hogy nem férfi, mert nem kúrja meg részegen. Szerintem sosem idegesitett TV-s karakter ennyire, mint ő. Na jó, talán a Két pasi meg egy kicsi stábja, úgy egyben.

ő-szinte 2012.05.23. 22:55:58

@busifa: szólsz neki, hogy valszeg tud jönni? :-)

bigél 2012.05.23. 22:56:05

@foxglove: Annak én is. Bejövős volt a gyerek egyébként is, nagyon tetszett a hangja.

fairytale 2012.05.23. 22:56:44

@jóképűkirály: De nyerek 12 és fél milliót!

vallatas 2012.05.23. 22:56:58

Na Máté elmondta, hogy akkor most
Máté-Anikó
Edina-Roland
lesz
jaj de kiszámítható is volt az egész...

busifa 2012.05.23. 22:57:11

Máténak a gatyája is rámegy, ha neki kell fizetni a fogyasztást! :DDD

jóképűkirály 2012.05.23. 22:57:18

@Cherie: Akkor Te nem Magyarországról gépelted be a kommentedet:)

Snoopyzit29 2012.05.23. 22:57:30

Lemaradtam az előző Máté-Anikó párbeszédről, mi volt???

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 22:57:32

Hiper megkezdte az akcióját a 25milkáért

fairytale 2012.05.23. 22:57:42

@Gillett3: De én magamból indulnék ki!

jóképűkirály 2012.05.23. 22:58:00

@fairytale: :) Bárcsak egyszer veled állnék ott:) Istenem de jó lenne...

sogeking 2012.05.23. 22:58:19

valaki keresztbe akarja húzni Edinát?!

genevieve 2012.05.23. 22:58:39

na akkor már tudjuk miért nem jár anikó a közönségtalikra:-)

Gillett3 2012.05.23. 22:58:50

Mint mindenki, ne haragudj meg érte, de szerintem ez lenne a veszted :)

bigél 2012.05.23. 22:59:20

@genevieve: miért? nem néztem az extrát.

ő-szinte 2012.05.23. 22:59:28

@vallatas: elment a net ? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
cicus ;-)

aribeth 2012.05.23. 23:00:10

@C76:
Ez így van. Az sem jó taktika, ha nem csinál az ember semmit (ÚjNiki), mert haverok nélkül semmire sem lehet menni, de az is veszélyes, ha egy játékos annyira túltaktikázza magát, hogy végül belőle lesz az egyes számú közellenség. Anikó szerintem onnantól zúgott lefele a lejtőn, amikor Kíra visszajött, odáig azért elég kiegyensúlyozottan nyomatta a "mindenkivel haverkodós majd a megfelelő pillanatban átkúrós" stílust.

genevieve 2012.05.23. 23:00:35

@bigél: mert edina nyert és azt nem tudta elviselni:-)

ha ő nyert volna, leszarja, hogy találkoznia kell edinával

fofofo 2012.05.23. 23:00:43

@fairytale: jo hogy 'nomen est omen' de nem tulzas ez?

Snoopyzit29 2012.05.23. 23:01:20

Máté sosem gondolta volna, hogy "ilyen nehéz lesz ez a játék". Hát aranyapám nem csak dugásból meg piálásból áll az élet...

bigél 2012.05.23. 23:01:40

@beregorl: de mégis sokáig eljutott, sőt elérte azt is, hogy Edina legyen a mumus

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 23:01:57

@bigél: :D:D:D:D

@vallatas: Lehet, h azt szeretné Máté, h Eldobja 1 milliónál, Anikó nem kapna semmit, 24 milliót meg szétosztanák a másik pár között, így Edinka kapna 12 milliót, így mindenki jól jár:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D Jó, Ancsa nem:D

Gillett3 2012.05.23. 23:02:13

@beregorl: Szerintem nem feltétlen van jó taktika. A 3 régi karakter közül az egyik ugye Anikó, a hazug irritáló picsa, Máté, aki leszar mindent és iszik meg spanol, Edina meg csak szimplán buta és Máté naív oldalbordájaként besétált a top 4-be.

mangalor 2012.05.23. 23:02:39

@fairytale: teljesen más lehet ott állni, ahogy tartod a gömböt (mintha a pénz lenne már a kezedben), és nem is az, hogy a tiéd lehet mondjuk 20 millió, hanem az, hogy mi van, ha a párodnak kell mind a 20 millió? Mi van, ha nem bízik meg benned és eldobja, és hoppon maradsz? Emberek, akik házasságban élnek és hiszik, hogy ismerik a társukat, egy nap arra ébrednek, hogy átkúrták őket (megcsalták, meglopták őket stb). Szóval ez a 12 hét is nagyon kevés, hogy 100%-ig megbízz valakiben. Évek hosszúsága is kevés:)

fairytale 2012.05.23. 23:03:16

@fofofo: Szerintem nem.... Miért baj az, ha nem csak nekem jó, hanem másnak is?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 23:03:56

@Gillett3: azért nincs jó taktika, mert az egész azon múlt, h a szerkiknek bejöttél-e:D

fairytale 2012.05.23. 23:04:17

@mangalor: Akkor sem lennék képes eldobni. Nem tudnék a tükörbe nézni utána. Lehet, hogy buknék, de nem dobnék.

bigél 2012.05.23. 23:04:19

@Gillett3: nem beszélve arról, hogy bizonyos helyzetekben a taktika nem sokat segít (pl. amikor Műanyag kiesett)

Snoopyzit29 2012.05.23. 23:04:22

@Gillett3: Hát ha a szívünkre tesszük a kezünket, akkor ez így van, ahogy elmondtad. Én sem hiszem, hogy Edina a nagy okos taktikus. Talán most észbe kapott, reméljük.

KÉRDÉS: ha eldobja valaki a gömböt, akkor az már biztos, hogy a maradék lóvét szétosztják a másik pár között???

Cherie 2012.05.23. 23:04:46

@jóképűkirály: de, és nem is vagyok idevaló ez már kiderült:))

mangalor 2012.05.23. 23:05:05

@genevieve: a próféta szóljon belőled:)

bigél 2012.05.23. 23:06:53

@genevieve: ez még nem biztos, lehet csak a Viasat játszadozik velünk. hányszor volt már, hogy teljesen más történt, mint amire az előzetesből számíthattunk.

fofofo 2012.05.23. 23:06:54

Hiper attol is frusztralt lehet, hogy bar iszonyu sokat kavart, Muzsikus kiejtesen kivul nem emlekszem mas nagy huzasara, ami bejott volna. Csirat sokan akartak kitenni.
Edina meg nem erolkodott, de a sors (meg a szerkik) a kezere jatszottak. Egyaltalan nem buta, de azert nem is olyan okos, ahogy pl. a Kiraly latja.

fairytale 2012.05.23. 23:07:02

@jóképűkirály: Eldobnád, mi?

Én nem értem azt, ha valaki kap valamit, ami szintén talált pénz, miért nem elégszik meg annyival? Miért akar mindig mindenki többet?

Gillett3 2012.05.23. 23:07:35

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Hát kb ennyin múlik. ja :D

@Snoopyzit29: Mivel ez franchise rendszerű műsor, valószinüleg ilyen dolgokban nem nagyon lehet változtatni. Bár nagyon nagy oltás lenne, ha valami mást találnának ki :D

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 23:08:09

@sogeking: Ja,a vörös, bocsi én így hívom. Noémi mondta,hogy őt már "ÁTakarta húzni" a főnöke :-)

Cherie 2012.05.23. 23:08:28

@Pácsó Ármándó: a dobálás nem bántás, puszit is lehet dobálni:))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.23. 23:08:48

@genevieve: mondjuk Edina és Máté is kurvára kerüli egymást, ha jól emlékszem.
Rolit látni azokon a bulis fotókon egyáltalán?
Vagy bánatában elment rozsomáktenyésztőnek? :)

Snoopyzit29 2012.05.23. 23:08:50

@Gillett3: Nem láttam az ÉH1 végét, illetve az utolsó adást igen, de nem tudtam, hogy ez is a franchise része. Tudod az Éden Hotelben bármi megtörténhet :)

aribeth 2012.05.23. 23:09:00

@Gillett3:
Igen, iszonyú sok múlik a szerencsén és a szerkesztők jóindulatán.
Szerintem az mindenképp jó alap, ha az ember sok játékossal haverkodik, ha talál magának egy erős párt, és van minimum egy B terve. Aztán lesz, ami lesz. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 23:09:29

@Snoopyzit29: nem hiszem. Illetve csalódnék, ha így lenne.!

@fairytale: azaz igazság, h egyetértek azzal, amit te mondasz, de ez csak elméletben igaz. Nem tudhatjuk, h h viselkednénk két hónap bezártság után, mondjuk. Illetve oké, h te nem dobod el, de ellened már hazáig is dobnák. Nem biztos, h így működik. Nagyon nem egyszerű ez a kérdés.

Snoopyzit29 2012.05.23. 23:09:33

Így viszont sanszos, hogy Anikó fog jól járni :(

Cherie 2012.05.23. 23:09:44

@Pácsó Ármándó: nem is vörös, ne derogáld a vörösöket:))

bigél 2012.05.23. 23:09:52

@fairytale: így a gép előtt én is így érzem. de azt nem tudom 100%-ra mondani, hgy ha tényleg ebben a helyzetben lennék, hogy döntenem kell, akkor mit tennék. Pl. ha a sors (gy.k. szerkesztők) szeszélye folytán olyan társsal kerülnék össze a döntőben, akiben egyáltalán nem bízok, akkor lehet meggondolnám.
Pl. Mátéval szemben lehet nem lenne akkora lelkiismeretfurdalásom.

Gillett3 2012.05.23. 23:10:17

@fairytale: Azért, mert az emberek elenyésző százaléka látja igy a dolgokat, mint te, kevesen élnek úgy, hogy szeretnek mindent és mindenkit, még a tájverseket is.

xndpt 2012.05.23. 23:10:29

@Snoopyzit29: de tudod, hogy van ez, minél több valakinek a pénze, annál többet akar. Anikó tuti, hogy egy újgazdag család sarja, biztos nem minimálbérből finanszírozza a jetski-zést, a stílusa is olyan, ők azok, akik azt gondolják nekik mindent lehet. (bocsánat azoktól, akik nem ilyenek)

Mindegyik szereplőről meg tudnám mondani ki milyen családból jött.:)

genevieve 2012.05.23. 23:10:34

@pushpang (univerziális határeset): igen, de állítólag ők a műsor után megpróbálták együtt...

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 23:10:56

@Cherie: Neki talán mégsem, nekem nem szimpatikus a csaj :-)

jóképűkirály 2012.05.23. 23:11:17

@fairytale: 1. Eldobnám mert nem bíznék a másikban. 2. Eldobnám mert ez egy játék. 3. Amikor ki nevet a végént játszottam akkor se szopattam magam.A ki nevet a végénhez hasonlóan ez is egy társasjáték ahol igazából egy nevet a végén. Fejlettebb nyugati vagy északi államokban ahol a fizetésedből van lakásod, autód életed ott nem dobják mert nem az életük függ tőle. Magyar átlagnak sajnos az múlik 20-25millión.

Snoopyzit29 2012.05.23. 23:12:03

@xndpt: már írtam korábban, hogy Anikó mondta, hogy széttörte az Audi-ját és a vállalkozásához is kellett tőke, gondolom 26 évesen azért segítettek neki beindítani. Rajta látszik, hogy nem szakadt még bele a munkába.

Gillett3 2012.05.23. 23:12:14

@beregorl: Ezért csinálta jól Máté :)

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 23:12:15

@jadebulgari: Ja, elnézést! Mi volt a kérdés?

bigél 2012.05.23. 23:12:59

@xndpt: nosza, ne csigázz minket! tényleg kíváncsi vagyok!

aribeth 2012.05.23. 23:13:06

@fofofo:
Hiper még abban volt ügyes, hogy mindig lecsapott az új játékosokra, és bár a legtöbben idővel rájöttek, hogy az érdeklődése kamu, valamiért soha nem akartak tőle/a párjától megszabadulni. Ebben azért volt meló: seggnyalás/fenyegetőzés/más játékosok áldozatnak javasolása hétfő estétől csütörtökig.

Persze mindez a végén kamatostul visszaüt, arra viszont jó volt, hogy sokáig bent maradjon.

steroid stewie 2012.05.23. 23:13:23

Az gáz, hogy szerintem Máté egy paraszt, amiért nem képes kivenni a kezeit a zsebéből? :)

fairytale 2012.05.23. 23:14:20

@jóképűkirály: Hát látod, én annak ellenére másképpen gondolom, hogy még életemben nem láttam egyben egymillió forintot sem, mert hitelt sem kaptunk annyit! :-) És igen játék, de páros játék. És nekem sokkal jobb lenne, ha az örömöt megoszthatom mással. Akkor is, ha csak két hónapja ismerem. Sőt, ha csak egy hete is. Én így működöm, de nem bánom. Ennek ellenére nem csalódtam még nagyot!

Gillett3 2012.05.23. 23:14:21

@steroid stewie: Azért a hipster sapka 40 fokban sem egészséges emberre utal :D

mangalor 2012.05.23. 23:14:37

@fairytale: mivel volt már példa rá, hogy megvalósítható a dolog, azaz voltak párok akik kitartottak a végéig, ezért nem mondom azt, hogy lehetetlen kitartani. De minden embert motivál valami, nem vetheted meg azért, mert más a motivációja, viszont elsősorban mindenki a pénzért jött, és ezt ne felejtsd el. Ha Hiper állna ott, és ő dobná el, nyerne x milliót, azt is megérteném, pedig nem nagyon tudom emberszámba venni. Ha téged nem az vezérel a játékba, hogy milliókat nyerj, akkor teljesen jogos, hogy tartanád a labdát, mert mindegy, csak a gerinced megmaradjon. Csak akkor miért jelentkeznél? Barátkozni? Már pár millió forint sorsfordító lehet manapság, hidd el, hogy nagyon megremegne a te kezed is legkésőbb 22,5 milliónál:)

RockWell 2012.05.23. 23:15:33

@fofofo: Szerintem a Király tökéletesen látja Edinka helyzetét. Amit eddig láttam: baromi okos, birka türelmű, és normális csaj. A Matcsis kapcsolatát is le tudta küzdeni, pedig azért ez egy érzőszívű emberi lénynek hihetetlenül nehéz lehet...

Snoopyzit29 2012.05.23. 23:15:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Lehet, hogy lemaradtam egy körrel, de engem hívnak Zitának. Bocsi, ha beleszólok és nem rólam van szó!!!

fairytale 2012.05.23. 23:16:01

@bigél: Az más, ha bosszút akarnék állni! :-)

garrett27 2012.05.23. 23:16:24

Valaki spoilerezzen már egy kicsit, ugye nem ez a rohadmány bige Anikó nyerte meg a lóvét! Ha igen, akkor remélem azóta vett magának egy gerincoszlopot az Ecserin!

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 23:16:26

@Cherie: Olyanra van festve nem? A vörös csajokat szeretem, ha szép a szemük :-)

@sogeking: Noénak már mindegy, amikor kiesett Chippendale-showt rendeztek neki, hogy piszkálják. Mutattak neki egy csomó vádlit :-)

ő-szinte 2012.05.23. 23:16:40

BUSIIIIIIIIIIIIIIIIII

Gillett3 2012.05.23. 23:17:07

@garrett27: Áhh. Annyira testidegen lenne neki, hogy kidobná a szervezete.

fairytale 2012.05.23. 23:17:12

@mangalor: De hiszen akkor is nyernék, ha nem dobok.... elvileg. És én ebből indulok ki. A kapzsiság szerintem nem jó súgó.

fofofo 2012.05.23. 23:17:40

@fairytale: egy csomo ember tukorbe tud nezni, es valoszinu, hogy a parod is, es neked nem jut semmi. a kozvelemeny se fordult Kristof ellen anno emlekeim szerint.

beacska 2012.05.23. 23:18:07

HAJ-RÁ ANIKÓ!!!

éééés igeeen! benne van a döntőben!!!

én amúgy arra gyanakodtam, azért nem jár talikra, mert vagy győztes lett, vagy vesztes....és innen már csak ez a kettő van! (vesztes alatt a második párost értem, aki semmit sem nyert)

Alexa nagy csalódás...

RockWell 2012.05.23. 23:18:17

@mangalor: Egyébként én nem hiszem, hogy azok az emberek, akik kiesnek (vagy golyóbisdobás által nem kaparintanak a hírös nevös 25 milkából), olyan mélyszegénységben fognak a műsor végeztével élni...

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 23:18:26

@jadebulgari: Bagolynak mondom,hogy veréb! :-)
(Szia Paranyuszi, ha olvasod :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 23:18:32

@Snoopyzit29: lehet, h én maradtam le, de nem Matcsi libáját hívják Zitának?:D

Gillett3 2012.05.23. 23:18:33

@fairytale: Miért nyernél, ha nem dobsz? Ha valaki eldobja a gömböt, akkor a párja semmit sem kap. Egy 500 ft os Erzsébet Utalványt sem!!!

Snoopyzit29 2012.05.23. 23:18:40

Ha valakinek van link-je olyan - más országokbeli - éden ceremóniáról, ahol végig tartják a gömböt, az postolja már be légyszi, mert nagyon szeretném látni. Köcike

steroid stewie 2012.05.23. 23:19:28

Én csak egy végkifejletet nem szeretnék látni holnap, hogy az Anikó-Máté páros végig tartja a gömböt :)

jóképűkirály 2012.05.23. 23:19:38

@fairytale: Elfogadom, sőt még el is hiszem de maradjunk annyiban ,hogy könnyebb fotelből azt mondani, hogy engem nem érdekel mint ott lenni és lényegében a pénz tulajdonában állni és nem egy évtizedet dolgozni érte, csak elengedni egy 10grammos labdát.

bigél 2012.05.23. 23:19:52

@fairytale: nem feltétlenül bosszúra gondoltam, inkább életösztön. de látod, van olyan helyzet, amin Te is elgondolkodnál. :)

xndpt 2012.05.23. 23:19:59

@beregorl: elején nekem is szimpi volt nagyon Anikó, taktikus bolond csajnak tartottam, de Melákék távozása után nagyon elvetette a súlykot, kijött belőle minden, amit egy emberben utálok és frankón gyomoridegem lett tőle!

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 23:21:03

@beacska: Reluxa tényleg geci volt ezzel az "én nem nyertem, ezért egymásnak ugrasztalak titeket" című cinikus dumával.

Hajrá Roli!!!

beacska 2012.05.23. 23:22:29

@Snoopyzit29: a legutóbbi dánban (8.) is végig vitték.
Tavaly betett vki egy statisztikát, hogy a játékok 70-80%-ban végig kitartották. jellemzően országonként az elsőkben dobtak, utána már végig kitartottak...

C76 2012.05.23. 23:22:58

@Snoopyzit29: KÉRDÉS: ha eldobja valaki a gömböt, akkor az már biztos, hogy a maradék lóvét szétosztják a másik pár között???

Nem, tegnap tettem linket a Dan 7es szeriarol, pont ebben a Hotelban volt es a vesztas par es a szimpatiaszavazok koztt osztodott meg, bedobtak a medencebe es buvarkodni kellett erte. A lovet mindenkepp szetosztjak, csak nem feltetlen a vesztes dontosok kozott.

@xndpt: tuti ujgazdag, esetleg politikus csalad, kozpenzeken szedtek meg magukat, lenez mindenki mast es tuti nem tudja mi az hogy ket kezzel dolgozni a megelhetesert, O mindenek felett all

xndpt 2012.05.23. 23:23:13

@RockWell: és még azt is elég jól kezelte, amikor kiközösítették, komolyan, minden tiszteletem, nagyon megérdemelné, hogy nyerjen!

Snoopyzit29 2012.05.23. 23:23:24

@beregorl: @beacska: meglátjuk holnap is tartani fogják-e. Azért szép lenne, ha valaki tényleg végig tartaná.

beacska 2012.05.23. 23:23:42

@Pácsó Ármándó: csak néztem...és még itt kutyázzák Anikót....(fejcsóva)...

Snoopyzit29 2012.05.23. 23:24:01

@Pácsó Ármándó: Snoopyzit29 azóta már Snoopyzit30 lett :)

beacska 2012.05.23. 23:24:49

@C76: jaa, és zsidó és cigány is...tutira...és szlovák csak titkolja...

bigél 2012.05.23. 23:24:58

@beacska: ha úgy alakul, mint tavaly, akkor csak egy ember nem nyer semmit. Prosztóék kifejezetten jól jártak és még dönteniük sem kellett. (bár valamiért úgy érzem, ha ők álltak volna ott a labdával, akkor végigviszik, de ez persze csak találgatás)

busifa 2012.05.23. 23:25:13

@ő-szinte: itt vagyok már! Mi a helyzet ? :)

fofofo 2012.05.23. 23:25:39

@fairytale: ha nem dobsz, csak akkor nyerhetsz, ha a masik sem dob. ha dob a parod, te leszel az egyetlen, aki nem kap penzt. es a parod attol fel, hogy te attol felsz, hogy o dob, es ezert eldobod. o meg ezert eldobja, mielott te eldobnad. es nem rosszindulatu es nem kapzsi, csak nem akar nulla penzzel tavozni, miert menne haza nulla penzzel egy par hete ismert ember miatt, aki talan pont eldobni keszult a gombot, csak par masodperccel beelozte? ha nincs is kapzsisag, a bizalom hianya megvan.

beacska 2012.05.23. 23:25:44

@Snoopyzit29: nekem van egy ilyen sandám. de nagyon egyedül vagyok vele

Gillett3 2012.05.23. 23:26:00

@C76: wow, a búvárkodást adnám. Vagy odaadják Macikának és el kell kapni. Esetleg rá kell venni Anikót arra, hogy kimondja az "Elnézést kérek a viselkedésemért" mondatot. Pénz nélkül távoznának

beacska 2012.05.23. 23:26:42

@bigél: szerintem is végig vitték volna. Bírtam Robit. Lindát nem, de azért végig kitartott volna...szerintem...kellett neki a cici...

fofofo 2012.05.23. 23:26:44

' a bizalom hianya megvan' hat en is tudok irni

Pokróc 2012.05.23. 23:27:07

Éljen Edina és Roli! Lehet, hogy megnyerik? Azt nagyon bírnám, ha a két jó nyerne, a két simlis, őszintétlen megjátszóssal szemben.

jóképűkirály 2012.05.23. 23:28:21

Magyarországon arról beszélni ,hogy végig tartsák a gömböt , amikor mindegyik visszatérő játékos a támogatásért is milliókat kér, elég naiv dolog.Óriási ez az ország:)

ő-szinte 2012.05.23. 23:28:51

@busifa: na , akkor mondom, jó?:-)

bigél 2012.05.23. 23:29:10

@beacska: meg ha jól emlékszem, ő is belebolondult kicsit a párjába, volt ott valami. de lehet tévedek.

Levike is végigvitte volna, ha valami véletlen folytán bejut a döntőbe. :)

fofofo 2012.05.23. 23:29:26

@Pokróc: mint a meseben. es vegig tartanak a gombot es a masik kettonek nem jutna semmi... de szep is lenne, kar, hogy nem hiszek benne.

bigél 2012.05.23. 23:29:50

@bigél: mármint Linda Robiba

genevieve 2012.05.23. 23:29:53

jó éjt mindenkinek

és mindenki kapja azt amit megérdemel:-)

mangalor 2012.05.23. 23:29:54

@fairytale: Na ez az, amiben nem lehetsz biztos egy pár hete ismert emberrel szemben:)) Nem lehetsz biztos benne, hogy ha te nem dobod el, akkor is nyertek mindketten. Szerintem te egy picit félreérted ezt az egészet, pontosabban azt, hogy ez a játék miről szól. Nem a kapzsiságról, hanem tényleg a bizalomról. Hogy elhiszed-e, hogy a másik megbízik benned annyira, hogy nem ver át (és fordítva). Mindehhez van egy csodás környezet, hogy elaltassa a gyanakvást, jó társaság, akik mellesleg ki akarnak fúrni, mert hát There can be only one:D Kapzsi itt Melák volt és Dávid, a többiek nyerni akarnak.

C76 2012.05.23. 23:30:29

@beregorl: amugy a 2012-es dan szeriaban a gyoztes par a Hotelban eskuvot tartottak ... nem tudom csak viccbol vagy valosan, nem ertem annyira a dan nyelvet

foxglove (törölt) 2012.05.23. 23:30:35

a lényeg, hogy holnap ilyenkortól no more hiper!! juhééé

beacska 2012.05.23. 23:30:54

@bigél: ha Edina a második pár (márpedig ő), akkor Anikó is végig viszi, bárki a párja. Eddig nem hittem, ma hinni kezdtem ;D

aribeth 2012.05.23. 23:31:00

@xndpt:
A balhéi meg a "más szemében a szálkát" hozzáállása miatt teljesen megértem, hogy miért utálják őt a nézők (meg sok benti ember is).
Ha össze lennék zárva vele, akkor valószínűleg én is szeretném időnként belökni a medencébe a hisztis tyúkot, meg halálra stresszelne azzal, hogy bármelyik pillanatban eldurranhat az agya. Így kívülről viszont nagyon kedvelem azokat a pillanatait, amikor felismeri a saját hibáit/cikizi magát/kivételesen normális/emberi módra viselkedik/stb.

Úgy látszik, nekem is van egy agylövésem. :) Pedig esküszöm, hogy nem a főgenyának szoktam drukkolni a filmekben.

ő-szinte 2012.05.23. 23:32:32

@busifa: Adnama, Raspberryepie, Joey T., Rockwell, te és én :-)

baileys 2012.05.23. 23:32:38

@Pokróc: Roli őszinte, igen. Na de Edina??? Őszintén kitették Naomit a hotelből és őszintén kitette most Levit is :)

Snoopyzit29 2012.05.23. 23:32:56

@beregorl: megnéztem a klasszikus-ként megjelölt linket. Hát itt olyan őszinte arcokat láttam, jó volt látni hogy valaki végig tartja a gömböt. Nálunk ilyen nem lesz az tuti. Talán csak akkor, ha Roli és Edina marad, talán (ezt csak csendesen merem mondani)

aribeth 2012.05.23. 23:33:20

@sogeking:

Annyira nem ismerem ezeket, mindenesetre itt van egy leírás:
en.wikipedia.org/wiki/Paradise_Hotel

A dánoknál eddig nyolc ment le, és a cikk szerint nemsokára indul a kilencedik.

bigél 2012.05.23. 23:33:41

@beacska: lehet, de azért attól is függ, hogy kivel áll ott. Máté azért elég necces, ezt Anikó is tudhatja, nem hülye a csaj (bár én nem vagyok Anikó fan, de a kvalitáait azért el kell ismernem). Roli más tészta, vele jobban merne "kockáztatni". Szerintem.

foxglove (törölt) 2012.05.23. 23:33:58

@Snoopyzit29: a második is jó, a friss. nem tudom kik ezek az emberek, de komolyan drukkoltam nekik.

foxglove (törölt) 2012.05.23. 23:34:44

@Snoopyzit29: a második is jó, a friss. nem tudom kik ezek az emberek, de komolyan drukkoltam nekik.

busifa 2012.05.23. 23:34:58

@ő-szinte: és aki bizonytalan? :)

aribeth 2012.05.23. 23:35:04

@Snoopyzit29:
Az első bepakolt videóban szereplő döntősök még így totál ismeretlenként is szimpatikusak voltak. :)

(Azért hívtam klasszikusnak, mert a tavalyi nagy felháborodásban orrba-szájba linkelték ezt a videót. :))

fofofo 2012.05.23. 23:35:17

@beregorl: hat ha legalabb a riportban beismerne Hiper a hibait es tudna rohogni, ha nem jott be valamelyik huzasa. de az a baj, hogy tobbnyire a riportban is frocsog meg hisztizik, es mindennek lehordja azt, aki nem tett a kedvere. en ezert nem birom, es Naivanak is csak azert szurkolok, hogy Hipert usse meg a guta. ja meg Matet is, Edina nyerjen nelkule!

beacska 2012.05.23. 23:35:19

@beregorl: ne szégyelld magad, vagyunk itt így egy páran ;)))

most egész szép számban képviselve van az Anikó FC

baileys 2012.05.23. 23:36:27

@beacska: Sztem végig vitte volna Levivel is. Mással valószínű nem.

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 23:36:56

@beacska: A kutyákat nem bántanám meg ezzel :-)
És nincs többesszám, az én véleményemet saját kútfőből szedem
Hajrá Roli!!

@LoveMy: Reméltem is!

@Snoopyzit29: "Isten éltessen sokáig, füled érjen bokáig, búbánatot sose lássál, akit szeretsz azzal háljál" :-)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Szép álmokat!

ő-szinte 2012.05.23. 23:36:59

@busifa: asszem egy vagy kettő :-) lencsilány, meg nem tom :-)))

beacska 2012.05.23. 23:37:18

@bigél: Anikó és Máté egy városból való (szfehérvár)...szerintem ez azért elég meghatározó...

bigél 2012.05.23. 23:37:47

@baileys: azért ennél árnyaltabb a helyzet. Noémi végül nem állt be Mátéhoz, de előtte azért simán beszéltek erről, mint lehetőségről és amennyiben Máté később is megerősítette volna, hogy vele akarja folytatni, simán odaáll szerintem.

bigél 2012.05.23. 23:38:31

@beacska: igen? nem tudtam erről. ismerték egymást korábban?

beacska 2012.05.23. 23:38:36

@Pácsó Ármándó: :))) ez a köszöntő jóóóó volt!!!

mangalor 2012.05.23. 23:38:41

@xndpt: bennem is teljesen ez a kép alakult ki róla. Az Audis sztori csak megerősített benne. Aki magának kaparta össze az Audit, az nem így beszél arról, hogy megborult vele.

aribeth 2012.05.23. 23:39:26

@fofofo:
Szerintem időnként, néhanapján megteszi, de csak akkor, ha ehhez van kedve/nem öntötte el az agyát a szar. Sokszor a riportszobában is játszik, és sokszor tényleg kajakra meg van győződve arról, hogy neki van igaza, ő a király, mindenki más meg a helikopter, de nagy néha azért csak elismeri, hogy "igen, borzasztó természetem van, Levente nélkül már rég a kokainültetvényen dolgoznék". :)

beacska 2012.05.23. 23:39:26

@bigél: igen. Az első napokban kiderült...gondolom számukra az első percben, csak számunkra...

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 23:40:22

@beacska: Az ikertesóm szokta mindig mondani nekem a szülinapunkon :-)

bigél 2012.05.23. 23:40:29

@beacska: nem igazán figyeltem ég az elején, olyan lassan indult, el-elkalandoztam

fofofo 2012.05.23. 23:40:34

@baileys: Naomival olyan szituacioba kerultek, hogy valszinuleg az egyikuk meg. Miert kellett volna Naivanak felaldoznia magat? nem ot vedte meg Naomi, hanem Matet.
Azok utan, ahogy Hiper savazta, jo hogy kirakja a pasijat, ha mar Hipert nem tudta. Hiper is ki akarta tenni Edinat, csak nem volt ra alkalma. Csak abban kulonboznek, hogy az egyik utalkozik es hisztizik, a masik naiv tekinettel csendben hatasosan szurogat.

Snoopyzit29 2012.05.23. 23:40:57

@beacska: Ne sokkolj! Én siófoki vagyok, valszeg akkor ők járnak át bulizni. Remélem még véletlenül sem futok össze velük. Kb. fél órával ezelőtt megalakult - ahogy hallottam - ismételten az AntiAnikó Club. Egyszer játszhatnánk egy barátságos mérkőzést az Anikó FC-vel :)

busifa 2012.05.23. 23:41:45

@ő-szinte: számaikat megadták? :)

Snoopyzit29 2012.05.23. 23:41:53

@Pácsó Ármándó: de édes vagy! Már januárban történt a dolog, csak amikor még regisztráltam az indapass-on, akkor voltam 29 :) azért köszi, köszi!

fofofo 2012.05.23. 23:41:57

@beregorl: igen, es ezert csak 'idonkent, nehanapjan' tudom elviselni:-)

bigél 2012.05.23. 23:42:29

@fofofo: előzör azt olvastam, hogy "hatásosan szuszog" :D :D

Pokróc 2012.05.23. 23:43:00

@baileys:

Edina felajánlotta Naominak, hogy álljon Máté mögé, és akkor ő nem áll oda. Az 1 millióban már a játék elején megállapodtak odavissza kölcsönösen. Nem Edina cseszett ki Namomival, hanem Máté. Máté kérte, hogy Dávid ellenében őt válassza, és aztán lényegében nem adta vissza neki a szívességet, pedig talán akkor még tudtak volna egy kört kérni Rolitól Edinának, és megmenteni Naomit.

Remélhetem, hogy Anikó nagyon pofára esik? Vagy ezekben a mai tündérmesékben most már folyvást a rosszak győznek és nyerik el méltatlan jutalmukat.

sogeking 2012.05.23. 23:43:35

@beregorl: találtam egy videót, aminek pont a legvége hiányzik :)

beacska 2012.05.23. 23:44:01

@Snoopyzit29: :))) nem véletlenül nem alakítok Anti-klubbot...számomra számottevő mennyiségű képmutatást tartalmaz...de egészségetekre, csak gerinc ne törjön a nagy küzdelemben :))

nem hinném, hogy olyan szörnyűség esne meg veled, hogy találkozol velük, mindketten Pesten élnek.

Snoopyzit29 2012.05.23. 23:45:31

@beacska: Én is Pesten élek, de ne kezd megint az Anikó stílust légyszi vagy kerüljük el egymást tényleg, jó?

busifa 2012.05.23. 23:46:00

@ő-szinte: jól van , ügyes vagy! :))

xndpt 2012.05.23. 23:46:25

@beregorl: van szerethető oldala ez tény, én bírom, hogy ilyen kis hiperaktív, de felbőszít a gonoszsága, érzéketlensége. Meg volt egy barátnőm, akinek hasonló volt a stílusa, megbíztam benne és átvert, biztos ezért is irritál annyira.

baileys 2012.05.23. 23:47:06

@bigél: megígérték Naominak, hogy visszaadják a szívességet, hogy bent tartotta Matcsit. Ehhez képest baromira nem érdekelte őket, hogy mi lesz Naomival. Ha nincs Féliker, Naomi már ott kihullott volna. (Jó, amúgy ő volt a hülye, mert bent kellett volna tartania a párját, de ez egy másik kérdés). Szóval ez egy játék, nem erről van szó, csak akkor furi ilyen szempontból kutyázni Anikót és szembeállítani vele, hogy Edina bezzeg teljesen őszintén és becsületesen játszott végig. Mert nem, ő sem.

ő-szinte 2012.05.23. 23:48:59

@busifa: már nem azért, de mi ügyesség van ebben?:-O :-)

beacska 2012.05.23. 23:49:04

@baileys: azt hiszem nem lehetett véletlen, hogy Ádám ugyanazt látta meg benne 3 nap alatt, mint Andi...de ezt csak suttogva mondtam...

Snoopyzit29 2012.05.23. 23:49:11

További jó kommentelést! Mindenki szurkoljon holnap és majd este kibeszéljük a fejleményeket. Reméljük bárki is áll majd ott végig tartja a gömböt :) Jó éjt!

busifa 2012.05.23. 23:49:39

@ő-szinte: a viasat még most is reklàmozza a tv-ben a zàróbulit, amelyben szó sincs regisztrációról!!!!

beacska 2012.05.23. 23:50:39

@busifa: most akkor mi van? mennétek, de nem tudtok? miért?

baileys 2012.05.23. 23:51:12

@Pokróc: Edina mindenképpen Máté mögé állt volna, ezt most megmondom neked ;) Akkor is, ha Naomi is odaáll. És Máté Edinát választotta volna, mert benne jobban megbízott. Szóval Mátéval ketten együtt tették ki Naomit. Ami - még egyszer mondom - nem gond, csak akkor ne ő legyen már a kis szende szűz :)

busifa 2012.05.23. 23:52:44

@ő-szinte: hàt hogy begyűjtötted mindenkitől, és senki nem maradt ki! :)

bigél 2012.05.23. 23:52:53

@baileys: ??? én speciel kutyáztam Anikót*, ha jól emlékszem, csak a megjegyzésre írtam, hogy árnyaltabb ennél a kép. Amúgy meg ahogy te is leírtad, igazából Máté volt a kulcsfigura.

*Bár ha a karaktereket nézem, így tv-n keresztül tényleg kevésbé csípem őt, mint Edinát. Te meg fordítva, így nyilvánvaló, hogy bizonyos dolgokat eleve más szűrőn keresztül nézünk.

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 23:52:59

@baileys: Noé ott bukta el, hogy féliker kiszedte mellőle Omárt, Déviddel már nem voltak olyan egygondolkodásúak

fofofo 2012.05.23. 23:53:16

az biztos, hogy en csak azert szurkolok Edinak, mert Hiper idegesit, es ha latom, hogy megint nagyjelenet jon, mar fogom a taviranyitot, es elkapcsolok par masodpercre. de azt el kell ismerni, hogy leginkabb az o szemelye valt ki valamilyen erzelmi reakciot a nezokbol. sztem nem en vagyok az egyetlen az Edina Fan Clubban, aki Hiper miatt kerult ide.

bigél 2012.05.23. 23:53:31

@bigél: "nem kutyáztam" akart lenni

jóképűkirály 2012.05.23. 23:54:02

@beacska: Te se gondolod komolyan ,hogy csak 3 napot láttak? :)

ő-szinte 2012.05.23. 23:54:13

@busifa: immermancsinak szóltál?:-)

Kürosz 2012.05.23. 23:55:29

Hát, kíváncsi leszek, hogy holnap a papírforma lesz, azaz kihozzák-e végül a szerkik azt a két embert, akit mindvégig futtattak.

Ha igen, akkor az elég botrányos szerintem.

Ha csupán az egyik ember nyer a kettő közül, az számomra meglepő és örvendetes fordulat lesz, lenne.

baileys 2012.05.23. 23:55:40

@beacska: oks, ha holnap nem leszel itt, legalább tudjuk, hogy elkapott az Edina FC egy sötét sikátorban és egész nap arra kényszerítettek, hogy azt hallgasd Noncsiiiiii és Matcsiiiiiii :DDD

beacska 2012.05.23. 23:55:51

@Pácsó Ármándó: érdekes, hogy idén nagyon sokan megtörtek. Krisztián Niki miatt, Kíra Petike miatt, Noémi Omár miatt, Pít mert addig válogatott, hogy belefáradt...és bizonyos szinten Edina Máté miatt...jaaa, és Márk Kíra miatt szintén. Hosszú a lista.

bigél 2012.05.23. 23:55:55

@beacska: azért Andor nem volt egy etalon. Sok mindenben nem értek egyet sixx-szel, de a vele kapcsolatos véleményét erősen osztom.

Mindenesetre Csírát vissza az Édenbe! Hajrá Roli! Levi for president!

busifa 2012.05.23. 23:56:15

@beacska: mennénk és reméljük hogy tudunk is, csak éppen sorba kell állni előtte, mivel a regisztrációnk semmit nem ért! :(

baileys 2012.05.23. 23:57:33

@bigél: a kutyázást nem rád értettem, csak úgy általában írtam, sorry, ha félreérthető voltam :)

beacska 2012.05.23. 23:58:16

@baileys: :))) engem nem lehet ilyesmivel kínozni. én nem ELLEN, hanem MELLETT szurkolok. Ez a különbség a pozitív és a negatív személyiségek közt...áltatom magam...;DDD

ő-szinte 2012.05.23. 23:58:26

@busifa: jó, hát most mit csináljak? ott mégsem aludhatunk a doboz előtt...:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bigél 2012.05.23. 23:58:48

@baileys: semmi gond, láthattad, ijedtemben még be is bevallottam :D :D

fofofo 2012.05.24. 00:00:22

@beacska: Adam csak olyan szinten latta ugyanazt Edinaban, amit Andor, hogy mindketten ravasz taktikusnak tartottak/tartjak. Csakhogy amig Andor szerint ez undorito dolog (mas szemeben a szalkat ver2), Adamnal inkabb elismerendo, de max semleges.
Andor nekem annyira nem volt hiteles, szerintem egyaltalan nem tartotta okosnak Edinat, csak furni akarta, es kesz.
Bar szerintem sem buta a lany, azert Adam is tuloz. Ha latta volna, hogy Edina egy darabig Andort a baratnojenek hitte, mas lenne a velenye.

baileys 2012.05.24. 00:02:24

@Pácsó Ármándó: persze, az nagy törés volt Naominak, és Déviddel már más volt, de ha bent tartja, mehetett volna még egy-két kört, aztán ki tudja... Máté kiesett volna, és így hamarosan Edina is. Ezt nem akarta Naomi, és megmentette ezzel gyakorlatilag mindkettőt. Vagy a szerkik mentették meg őket... Ezt már nem tudjuk meg soha :D

Kürosz 2012.05.24. 00:02:38

@Kürosz:

félreértések elkerülése végett, nem Anikóra gondoltam, mint esetleges érdemtelen futtatottra.

a holnapi nap kérdése szerintem, hogy kilökik-e (vagy előállítanak-e olyan szitut, hogy kilökődjön) a szerkik Anikót Máté mellől a kiskedvenc Tüncike kedvéért.

Ha Anikó nyerne, az, bármily taszító is a stílusa, jogos volna, ha valaki, akkor Anikó egymaga jutott el a végjátékig, mindenféle szerkesztői tolás nélkül.

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 00:03:54

@beacska: Igen, ez érdekes tényleg. Nagyon könnyen előjöttek az érzelmek.

@bigél: Csíra lehet, hogy nem jön, már volt ő is 2x. Én is bírtam!

beacska 2012.05.24. 00:04:22

@busifa: :((( hát nem hinném, hogy olyan tömeg lesz, hogy nem fértek be...tavaly voltatok? mennyien voltak? de a tavalyi rongyrázó volt, nem?

beacska 2012.05.24. 00:05:51

@fofofo: szerintem ezek azok a dolgok, amik nem jönnek át a képernyőn. Ahogy Máté "nézése" ;)))

baileys 2012.05.24. 00:06:27

@beacska: :))) Egyébként én is így vagyok ezzel.

bigél 2012.05.24. 00:07:20

@Kürosz: miből gondolod, hogy az ő esetében egyáltalán nem vlt semmiféle szerkesztői segítség? ha volt számottevő szerkesztői beavatkozás, akkor szerintem az nem korlátozódott Edinára és Mátéra. Szvsz a Máté-Anikó páros kialakulása is eléggé gyanús ebből szempontból.

fofofo 2012.05.24. 00:08:10

ha egyszer Hiper is pl. botsaskanak nevezne magat (lasd Csira esetet a mell nelkuli terhes hattyuval), talan meg ot is birnam.
nem akkor se birnam, de azert jobb lenne a helyzet.

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 00:08:32

@baileys: Dévid Noé ellen is játszott, amikor Mátét akarta kirakni, Noénak ő volt a B-terve

@bigél: Ki fog egy hónap múlva emlékezni Andorra, Nekem már Bettin is el kellett gondolkodnom, hogy melyik is volt az:-)

beacska 2012.05.24. 00:08:38

@Pácsó Ármándó: szerintem többen már nem jönnek. Vannak bent 10-en, mint kezdetekkor. 4 döntős, plusz a mostani 4 vendég, plusz a 2 mostani kiesett. 6-an döntenek 4 sorsáról.

De(!) érdekes módon a dán8.-ban 1 fiú és 2 lány közül kellett 2-t kiválasztaniuk a kiesetteknek....nem is értettem....mi van, ha 2 lányt választanak????

sierrahun 2012.05.24. 00:09:44

@Joey Tribbiani: Érdekes, fene elit helyre vonulhattál. Amekkora suttyók között én számoltam a napokat, az tönkrevágta volna a Twin Peaks nézését. Habár első nézésre én totál ideg lettem tőle magam is, főleg, mikor kábé a nyolcadik rész után féléves szünetet tartottak, mert a maradék sugárzási jogait nem volt pénz megvenni...

busifa 2012.05.24. 00:09:52

@ő-szinte: a blogján reagàlt h holnap még meglátja h jön-e, csak korai neki a kezdés, még Budán lesz akkor...

bigél 2012.05.24. 00:10:31

@beacska: na, az lenne még egy érdekes felállás, hogy Edina és Anikó egymással szemben (vagy inkább egymás háta mögött, az jobban illene a szituhoz)

bizony isten, megnézném

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 00:11:47

@bigél: Már nem fog jönni :-(
Nekem is gyanús ez a párosítás

busifa 2012.05.24. 00:13:07

@beacska: túljelentkezés van az idèn, tavalyin nem voltam...

fofofo 2012.05.24. 00:13:50

@beacska: Mate nezese :D

valoban az lenne a korrekt, ha minden hsz ugy kezdodne, hogy 'a musorban latott megvagott felvetelek alapjan az a benyomasom, hogy...'

eletemben nem forumoztam meg ennyit, ennek is Hiper az oka:-)

jo ejszakat!

baileys 2012.05.24. 00:14:19

@Kürosz: Na, erre én is kíváncsi vagyok.

beacska 2012.05.24. 00:14:23

@bigél: azért érdekes, hogy amíg a VV5-ben kiélezték a szitut a Jó és a Rossz párharcára, teljesen véletlenül az ÉH2-ben is így "alakult" a dolog...jegyzem meg a vv-ben kiderült, hogy mégsem a Rossz a rossz ;)))...

Elektra1976 2012.05.24. 00:17:53

Ha én állnék ott a döntőben és valami csoda folytán elérném, hogy a párom ne dobja el végig, akkor én 25 millkánál dobnám (mert bizony még ott is van lehetőség 1 percig kb. eldobni) aztán megvárnám a drámát, az áll leesést, meg a döbbenetet és még ott közölném, hogy a felét odaadom a páromnak... Így is lehet(ne) Megnézném a döbbent fejeket... :-)

Elektra1976 2012.05.24. 00:21:19

Mondjuk perpillanat arra kíváncsi vagyok, hogy a szerkesztőkbelenyúlnakéstutiedinamátépárosnyer funclub mit fog szólni, ha mégsem így lesz...
Bár ahogy elnézem még mindig vakon hisznek benne, és nem tűnik fel, hogy Edina-Máté már nem egy pár...
És ha mégis így lesz remélem Edina eldobja a gömböt...

Elektra1976 2012.05.24. 00:22:31

Ha minden igaz és összejön holnap én is ott leszek a záró bulin a lányommal és megkövezhettek...

bigél 2012.05.24. 00:25:38

@beacska: jó és a rossz párharca az édenben: ez olyan bibliai kép.

a vv-nél arra gondolsz, hogy egy idő után Csaba kihasználta a ráhúzott skatulyát? why not? de ettől még az is igaz, hogy nem alázta meg a játék közben a többieket, míg más(ok) ezt megtették.

Amúgy meg a jó és a rossz, érdekes-unalmas (tuja :P), stb. párok kiválasztása egyfajta emberi szükséglet, kellenek az ellenpontok, hogy meghatározzuk magunkat. Változó, hogy mi alapján, de a legtöbben így működünk.

busifa 2012.05.24. 00:27:05

@Elektra1976: lányod nagykorú, mert csak 18 felett engednek be!
Egyébként a blogról min. 6-an megyünk! :)

bigél 2012.05.24. 00:27:28

@Elektra1976: szerintem utána jól megverne :D :D

xndpt 2012.05.24. 00:27:47

@bigél: Mivel fiatalok még a szereplők, a családi minta látszik abból, ahogy viselkednek és kezelik a konfliktusokat.
Csak néhány példa (kirívó esetek):
Edina családjában biztos, hogy erőszakos volt az apa (ezt a kisfilmjében el is mondta), az anyja viszont mindent eltűrt a békesség kedvéért, és az önsajnáltatás, mártírkodás volt a fegyvere (innen jön a szomi kutyifej, ez egy eltanult minta). A lány szeretetéhes, és azt hiszi ha mindenkinek megfelel, jobban fogják szeretni. Neki a 30-as éveiben valószínű előjön az apakomplexusa és idősebb férfiak társaságát fogja keresni.
Noémi elkényeztetett királylány, aki anyuci álmait hivatott megvalósítani. Valószínűsítem, hogy apa nélkül nőtt fel, ezért szereti az idősebb férfiakat. De amúgy látszik, hogy szerető, jólelkű családja van, szerethető karakter.
Hiper az a típus, aki nyal, ha befolyásos ember vagy, de ha padlóra kerülsz, még jól beléd is rúg. És az ilyen jól lavírozik a hétköznapokban, mert behízelgő a modora és vonzó a személyisége, de 100%-ig érdekember, teljesen hiteltelen, az ilyet messziről el kell kerülni!
Máté anyuci kedvence (valószínű elváltak a szülei), elkényeztetett, mindig ki volt nyalva a segge, fogalma sincs a felelősségvállalásról.
Levinek valszeg az anyja volt domináns, az apja meg elvolt a kis világában és hagyta az asszonyt sárkánykodni, innen a nagy nyugalma.
Pít ugye már idősebb, sokat tapasztalt, fejlődött, de 1-1 megnyilvánulásában fellelhetők még a gyengéi, ami a vesztét is okozta. A legfeltűnőbb, hogy mindig kikérte magának, hogy ki hogy beszél vele, mindent magára vett és vérig sértődött rajta. Sztem erős kisebbségi érzése volt/van a magassága miatt, és nem volt jó pasi 20-on évesen, a gyúrással növelte önbizalmát, de így is a csajok sokszor kihasználják és ez ellen védekezik ezzel a stílussal.

bigél 2012.05.24. 00:30:50

@xndpt: Köszi! Így elsőre nagyon találónak tűnik sok pontja, érdekes lenne összevetni a tényleges helyzettel, hogy mennyit találtál el belőle.

Elektra1976 2012.05.24. 00:35:48

@busifa: Igen nagykorú (bár nem régóta) és ÉH rajongó... :-) Győzködtem, hogy a ÉH3-ba jelentkezzen, dehát szerelmes, meg jövőre érettségi, meg 2-nél több agysejtje is van, úgyhogy egyelőre esélytelen...
Remélem megyünk, ez ma délelőtt kiderül, ha gondolod jelzem neked:-) És akkor már nyolcan megyünk:-)

Elektra1976 2012.05.24. 00:37:28

@bigél: Ja vagy hozzám vágná a gömböt, de azért érdekes verzió lenne...:-)

baileys 2012.05.24. 00:39:35

@Elektra1976: Szerinted holnap nem lesznek még további csavarok? :) Ha igen, simán összekerülhet újra Edina és Matcsi. Nem azt mondom, hogy össze is fog, de előfordulhat. Én mondjuk nem örülnék, ha ők így ketten kerülnének a döntőbe, de őszintén szólva eret sem vágnék magamon :D Az meg, hogyha mégis ebben a felállásban lesznek ott... Máté egy nyomorult kis pöcs, ez vitán felül áll, de egymás nélkül nem jutottak volna idáig, azaz Edina sem lenne ott Matcsi nélkül. Szóval szerintem akkor viszont végig kellene vinniük. (Tudom, hogy közönségtalik, és hogy ott nem beszélnek egymással, azaz valószínű nem az történt, amit írtam :) Ez csak egy elméleti fejtegetés volt részemről :))

Elektra1976 2012.05.24. 00:53:12

@baileys: Hát még összekerülhetnek,sosem lehet tudni. De én nem hiszek ebben a szerkesztői belenyúlás dologban, csak ezért írtam. (Biztos naiv vagyok) Volt egy előzetes bejátszás, amit csak egyszer láttam, és a gömböt mutatták, meg a háttérben virágos Edina stílusú ruhában állt valaki (értsd harang alakú, fehér alapon apró virágos), meg fekete nadrágban és fehér ingben a fiú. (Valamikor múlt héten láttam) Akkor azt gondoltam, hogy a Máté a fiú, de a lányom felvilágosított, hogy a Máténak nincs fekete nadrágja... :-)
Hát az én elvem is az, hogy végig kéne vinniük akár ki áll ott, de én már nem vagyok fiatal, és nem is motiválna annyira a pénz.
Elismerem, hogy egymás nélkül nem jutottak volna idáig. Ebben is egyetértünk.
Holnap mindent megtudunk:-) De az is lehet, hogy HÉ bejelenti, hogy ha nem dobják a gömböt, hogy szép, szép, de a nyereményt most Aliz viszi haza, mert itt bármi megtörténhet... :-)

xndpt 2012.05.24. 00:57:48

@bigél: lehetne bővebben kifejteni pszichoelemzés formájában, de annyit már nem akartam írni!:)
Máté hátterét pl. alátámasztja, hogy idősebb nő a barátnője, ergo az anyját keresi benne, aki mellett ismét felelőtlen gyerek lehet...

kerdesek05 2012.05.24. 00:59:43

Edina kimúlt a szerelemből?:)
Matcsi sír mert látja Edina már nem az a kutyus aki neki mindig bólogat?
Matcsi ha iszik annyira prosztó, de tényleg..
Én azért bízom benne ők állnak a gömbbel és végigtolják!

Hiper meg szavak nincsenek rá. Annyira nyominger, hogy már fáj. Ennek a nőnek tényleg csak idősebb krapekok jutnak akik elviselik a kirohanásait. Szegény Papucs. Leventében sokkal több van, minden téren.

busifa 2012.05.24. 01:00:24

@Elektra1976: igen, légyszi jelezd nekem vagy ő-szintének! köszi!
Mi fél 6-tól gyűlünk a Cafe Vianban, ès 7 felé átmegyünk a Doboz elè sorba állni, mivel érkezési sorrendben lesz a beengedès!

sierrahun 2012.05.24. 01:01:40

@xndpt: Nagyon érdekeset írtál, le a kalappal.

Nekem nem látszott alacsonynak ÚP. Bár lehet, hogy csak onnét nem, amekkorára én nőttem, lol.

ő-szinte 2012.05.24. 01:02:22

@busifa: oksi :-) de ha nem ér oda időben...
kérd el a számát, hogy tudjun vele értekezni holnap, hátha még is odaér :-)

Elektra1976 2012.05.24. 01:04:28

@busifa: Oké, de mi valószínű csak a Doboz elé érünk oda, mert előtte még meló lesz, és még kb. másfél óra az út mert vidékről érkezünk:-) Majd küldök telszámot, aztán egyeztetünk az ismertető jegyekről. Bár biztos felismernétek, mert természetesen nagyon szép vagyok, a lányom meg gyönyörű, és mindketten nagyon szerények vagyunk...:-)
Egy biztos, nem lesz vörös a rúzsom, és színes nyalóka sem lesz a számban... :-) :-)

Elektra1976 2012.05.24. 01:05:47

Mennem is kell aludni, mert mindjárt mehetek dolgozni, akkor holnap jelzek mindenképpen... :-)
Mindenkinek jó éjszakát!

busifa 2012.05.24. 01:06:19

@ő-szinte: megpróbàlom ma! délelőtt elkérni, lehet hogy jön elektra is a lányával! :)

ő-szinte 2012.05.24. 01:09:02

@Elektra1976: jójó, elég a reklámból, mert én csaj vagyok (ráadásul nem is csúnya ) úgyhogy ezzel a szöveggel max busifánál hasíthatsz :-DDDDDDDDDDD
de várunk titeket szeretettel ;-)

busifa 2012.05.24. 01:09:19

@ő-szinte: van! keresztnevem.vezeteknevem@gmail.com (értelemszerűen kitöltve) :))

hideg kéz 2012.05.24. 01:09:37

Na, ezt a bárgyú Rollert csak begurították a döntőbe. A pénzből vehetne majd néhány napszemüveget.

ő-szinte 2012.05.24. 01:10:02

@busifa: olvastam :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

van gmail fiókod??? :-)

sierrahun 2012.05.24. 01:10:29

@jóképűkirály: Ezzel nem nagyon értek egyet (bár nem tudom, mekkora a fizetésed, mekkora összegből kiindulva írtad ezt).

25 millió még ha egyedül viszed is haza, adósarc után még esetleg kifizetsz egykét pofát becsület alapján. Marad kábé a fele. 12 millió forint az kábé öt éves kereseted, vagyis aktív idődből még kábé harmincöt másik éved jövedelméért ígyis-úgyis meg kell dolgoznod, mert az a 12 nem fog helyetted annyit dolgozni, hogy hátradőlhessél. Pláne, ha nem mint tőkét tekinted, hanem költekezel belőle.

Varbaro 2012.05.24. 01:11:21

Vki írja már le Kristóf okosságát, amit mondott Edinának, mert nem sok értelme volt annak a mondatnak. (mondat? mwuhaha...)

ő-szinte 2012.05.24. 01:11:31

@busifa: oksi, próbálom:-) nyisd meg :-)

ő-szinte 2012.05.24. 01:15:27

@busifa: írtam oda, meózd légyszi :-)

hideg kéz 2012.05.24. 01:15:27

A bulira szerintem engem sehogy sem engednek be, de a Vianba még talán.
És egyébként is kíváncsibb vagyok rátok,
mint a lakókra:)

ő-szinte 2012.05.24. 01:16:48

@hideg kéz: ehehehehehe
hát gyere ;-)
a Viantól meg lassan pénzt kérhetek :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.24. 01:17:31

@busifa: oksi:-) remélem jó helyre írtam :-DDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.24. 01:21:35

@busifa: na? van már vmi?
ha van, írj vissza, ha nincs akkor küld a fríre a gmél címed, merakkor irdatlan béna vagyok :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hideg kéz 2012.05.24. 01:24:04

@ő-szinte: De jó lesz!:)
Szerintem abban a kvzóban meg is találok egy 8 fős, totál random emberekből álló csapatot. Vagy legfeljebb majd hülyének néznek párszor.

ő-szinte 2012.05.24. 01:29:27

@hideg kéz: ha gondolod írj privit és elmondom hogy találsz meg minket :-)

Mermalior 2012.05.24. 02:49:48

LOL

Máté arroganciája hihetetlen.

És itt szét kell választani két dolgot. Valószínűleg nem az alapján ítéli meg senki, hogy vannak-e / voltak-e érzelmei, mert az Edinával kialakult kapcsolatuk mélységét mindketten másként irányították / élték meg. Ezért a selyemfiú szvsz nem okolható.

Edina saját döntése volt, hogy hagyja, akarja magát ilyen (sokszor megalázó) szerepbe sodorni. Az elején még érthető volt, hogy a szerelem hevében ő is akarja a szexet, de aztán kismillió jelből sem akarta megérteni, hogy mi a helyzet, és sajnos sokszor éreztem úgy, hogy többek között a szexxel akarja magát becsapni vagy kicsikarni a srácból az érzelmeket.

Ezzel kapcsolatban Máté részéről csak az hozható fel, hogy az azért intelligencia és elegancia kérdése, hogy valaki visszaél ezzel a helyzettel jópár zaftos dugás kedvéért, vagy inkább helyreteszi a szituációt, és időben közli mi a pálya.

Viszont azt el sem tudom képzelni, hogy milyen alapon vonja felelősségre Edinát (az indok is megmosolyogtató, hogy őszintétlenül nézett rá a lány), miközben Ő volt az aki leginkább csak használati tárgynak nézte Naivát, közönségesen viselkedett vele, vagy éppen sz*rban hagyta.

Nem az a gond, hogy nem szerelmes bele, hanem hogy nem tiszteli.

Kívánom neki, hogy a hőn imádott barátnője feküdjön majd mellé tökrészegen WC lécben, hogy rájöjjön majd mekkora tahó...

o7

sawyer_15 2012.05.24. 02:54:24

@beacska: Szerintem abban semmi képmutatás nincs, ha egy számomra nem szimpatikus emberről valamilyen formában, akár egy virtuális AntiClub formájában kinyilvánítom, hogy utálom.
És ennek az égvilágon semmi köze nincs ahhoz, hogy pozitív vagy negatív világképe van valakinek... A pozitív hozzáállású embereknek már negatív véleményük sem lehet senkiről?

Mermalior 2012.05.24. 02:57:14

Anikóra meg kár vesztegetni a szót. Kultúrlénynek aligha nevezhető közönséges picsa. Ha ő nyeri meg a játékot, azzal zseniális példát prezentál a korosztályának.

sawyer_15 2012.05.24. 03:11:29

@Snoopyzit29:
itt egy, ahogy hallottam/olvastam, skandináv országokban gyakrabban előfordul...

www.youtube.com/watch?v=TGpolhWL-1c

ebben persze benne lehet az is, hogy ott kevésbé van szüksége az embereknek a pénzre, kisebb az érzékelt bukás, ha nem egyedül viszi ez... de szerintem sokkal inkább az, hogy ott jobban beleivódott az emberekbe, hogy kooperációval nagyobb összhasznosság érhető el hosszú távon, mint a másik átbaszásával...

sawyer_15 2012.05.24. 03:15:50

@Mermalior:
Szerintem egyébként nagyon rossz üzenete van annak, hogy Anikó és Máté bent vannak a döntőben és nagyon-nagyon szerencsés konstelláció kellene ahhoz, hogy mindkettőjük a megérdemelt pofára eséssel menjen haza...

viszont legalább futtatják még kicsit Ádámot, azon kevés játékosok egyikét, akik tényleg gerinccel távoztak...

ZuzuPetals 2012.05.24. 05:05:12

@baileys: összekerülnek, aztán meg is nyerik.
Ahogy azt már hetek óta nézhetjük. a szerkik nem gyengén tolták őket.
:((

Fehér pamacs gusztáv 2012.05.24. 05:56:30

@beacska: Aniko nem szekesfehervari!Csak elt ott egy ideig. Mindig is budapesti volt!

IllaryBlasi 2012.05.24. 06:52:29

Jó reggelt, kávé mellé friss poszt, ez hiányozni fog!!!
Személyes vízióm a következő:
Kell dráma a végére, így én Edina-Roli döntőre tippelek. Edina cserélhetne, de kitart Rozsomák-Roli mellett és pofára esik a két nagyarcú idióta.
Aztán Edina eldobja a gömböt (mert Alexa ezt duruzsolta napok óta) és Matcsi+Hiper sem távozik lóvé nélkül, csak szegény Roller.

rie 2012.05.24. 06:59:56

@IllaryBlasi: ez a magyar döntősök sorsa? az összes paraszt kap, csak az egyetlen értelmes nem? :(

möhönce 2012.05.24. 07:12:09

A napokban láttam Matcsit, Muzsikussal a B-cityben. Nem úgy tűnt nekem, mint aki az elmúlt hónapokban nyert 10-20 millát. Aztán persze lehet, hogy csak nagyon szar bróker.
Könnyen lehet, hogy Edinka TÉNYLEG nem olyan hülye, mint ahogy gondoljuk, és a kivertkutya- tekintet ellenére a végén mindenkit jól megszopat. Nekem ennyit megérne a szerkesztői beavatkozás.

Minerva12 2012.05.24. 07:29:38

Mivel a road-show bulikon Hiper és Broki (Anikó Máté )nem volt látható, arra tippelek, hogy ők voltak döntősök?

Minerva12 2012.05.24. 07:53:45

@Ditti82: Hm...akkor Anikó a befutó?:(( Nemár.

sierrahun 2012.05.24. 07:57:26

"Kristóf azzal nyit Hipernél, hogy te meg bazdmeg, jól rádobtad a szöges nyakörvet Papucsra, még az alsógatyája színát is meghatároztad, ejnyemár. Hoppácsak, az nem tegnap vagy tegnapelőtt volt, amikor Hiper divatdiktátorkodott, szóval mióta is követik nyomon a játékosokat Kristófék?"

-- :) nagy vagy, sixx.

jo.e 2012.05.24. 08:18:24

@sierrahun:
sixx! Tényleg nagyon ott vagy! Hiába, na, te még tanultál éberséget ;)
+ a maciszőrből eszkábált műszempilláért is jár a dícséret :)))

jo.e 2012.05.24. 08:23:18

Hihetetlenek ezek a csajok! Különösen Edinára gondolok most. Hogy a fenébe gondolják, hogy leállnak "komolyan" beszélgetni 1 láthatóan a hullarészegség szélén egyensúlyozó alakkal, aztán meg el vannak keseredve, h. mit mondott nekik...
Vagy még arra tudok gondolni, h. már fel se' tűnik neki, h. a beszélgetőtársa magánál van e v. nincs...
Elképesztő. (na jó csak álfelháborodás ez :))

avusaskiv 2012.05.24. 08:32:31

Én arról ábrándozok, hogy Edina meg Roli lesz a döntőben és végig tartják a gömböt és miután nyertek (dánokon bekönnyeztem :-)), Matcsit meg Hipert hordágyon viszik le a "színpadról" a gutaütés miatt...

rie 2012.05.24. 08:38:40

@avusaskiv: ennél csak az lenne szebb, ha Roli 25 millánál eldobná :) Sírnék a boldogságtól :)

saturnalia 2012.05.24. 08:41:19

Sziasztok!

Lehet, hogy valaki már felvetette az ötletet, de mi van akkor, ha a régiek azért győzködik az eldobásról a játékban levőket, mert idén az eldobás után megmaradt pénzen nem a második helyezett páros, hanem ők osztoznak. Ádám, Kristóf és Alíz részéről oké, hogy fel akarták nyitni Edina szemét, mert ők látták őket a képernyőn keresztül, a játékosok viszont nem. Alexa még akkor esett ki, amikor nagy volt a l'amour Brokiék között, Noémi pedig jóban volt Mátéval. Ráadásul Alexa már Rolit is győzködte, pedig elvileg Edinával van jóban.

beacska 2012.05.24. 08:48:58

szerintem kétféleképpen lehet szimpátia szavazás során kiválasztani a végső párt:
-páronként
-személyenként és aztán összetéve

Tavaly az első volt, most én a másodikra tippelek. Ebben az esetben, ki ki mellé állhat?
-Levente:Anikó
-Szöcske:Roli
-Pít: Anikó
-Alexa: Edina
-Noémi:Edina

marad a vízválasztó: Omár...

ez alapján Máté esélytelen...

avusaskiv 2012.05.24. 08:51:48

@rie: én azt nem szeretném, én azt szeretném leginkább, ha Edina nyerne, de mivel ezzel a Roli gyerekkel nincs bajom, így azt sem szeretném, ha hoppon maradna. Akkor viszont nem illik a képbe a Máté városszerte híresztelése arról, hogy ő nyert.

jo.e 2012.05.24. 08:54:03

@beacska: Levente, Szöcske ??? Nem hallottam 1iküktől sem, h. "I'll be back" :)

Zwekedly 2012.05.24. 08:55:16

sixx: „Papucsot, aki a pináját nyalta” Márminthogy Anikó pináját.
Volt ilyen tényleg?
Oh, bárcsak én lehettem volna a Papucs!

Snoopyzit29 2012.05.24. 08:57:52

Sixx! Kapsz egy 10 pontot erre a mai írásodra. LOL!!! :)

Vadkörte82 2012.05.24. 08:58:14

jó reggelt! kösz sixx ma is jól indult a napom :)

@xndpt: jól összeszetted..lehet ebben valami, ÚjP. jellemzés nagyon találó.

@avusaskiv: ez lenne az ideális végjáték!

B. Bíró 2012.05.24. 09:02:08

@Snoopyzit29: csak 9,5 pontis az írás, van benne egy csúnya hiba. Nem Húsvét-szigetek, hanem Húsvét-sziget.

beacska 2012.05.24. 09:03:54

@jo.e: szerintem fognak egy szavazás erejéig. Miért ne? Minél többen vagyunk, annál jobban szórakozunk ;)...de viccen kívül, 4 ember kevés a szavazáshoz. 6-8 lenne ideális...szerintem...

B. Bíró 2012.05.24. 09:05:54

@IllaryBlasi: Én azt mondom, hogy az idén kizárt, hogy megcsinálják azt, hogy a második helyezett pár pénzt kap, mert akkor mindenki arra hajtana, hogy ne nyerjen. Ha győztes pár vagy, és a társ eldobja a picsába a Gömböt, akkor túl nagyot szívsz.

B. Bíró 2012.05.24. 09:06:51

Nekem már bevillant egy pillanatra a 6 milliónál a gömböt boldogan eldobó, ezzel "győztes" Roli...

Snoopyzit29 2012.05.24. 09:10:01

@sierrahun: Szerintem az elmúlt 2 napban is megmondhatta Hiper, hogy milyen ruhát vegyen fel Papucs. Simán kinézem belőle, hogy nap, mint nap bele akar szólni még ebbe is. Aztán ki tudja, lehet, hogy Kristófék tényleg régebb óta követik a dolgokat vagy még az is lehet, hogy valaki ezt elmesélte nekik.

riverblue 2012.05.24. 09:11:03

@Kürosz: nos ,véleményem szerint elég nagy szerkesztői hátszél,hogy képernyőn hagyták ezt a vállalhatatlan depresszív nőt..
igaz kellett egy visszataszító,harsány személy a műsorukba.
ami Naivát illeti valóban igaz,hogy ő is egy rendkívül számító kis dög..minden álszenteskedő látszat ellenére..
én ezért is írtam korábban..hogy ő meg Broki..a zsák és a foltja..

galamb01 2012.05.24. 09:13:09

@Kürosz: "Hát, kíváncsi leszek, hogy holnap a papírforma lesz, azaz kihozzák-e végül a szerkik azt a két embert, akit mindvégig futtattak."

a műsort nem menet közben vágják össze. hanem utólag, a győztesek tudatában, és ezért úgy készítik el, hogy nagyobb hangsúly legyen azokon, akik nyernek. ez nem futtatás, hanem vágás.

Snoopyzit29 2012.05.24. 09:14:27

@B. Bíró: a legnagyobb poén lenne, hogy ha mondjuk az egyik eldobja 5 millánál, akkor azt mondják, hogy bocs, de amiért kib..tál a másikkal az Övé a többi 20 milla. Hi-hi! A második pár pedig mehet haza - és hogy egy korábbi kommentelőt idézzek - örülhettek, hogy rájuk sütött a nap Mexikóban :)

Kallisztó 2012.05.24. 09:21:39

Szuper, a játék két leggusztustalanabb nője és az első számú taplója a döntőben. Ezeknél még Terror markában is szívesebben látnám a nyereményt.

Legalább Roli ott van, csak azt remélem, hogy nem szívatják meg azt a jótét lelket a lelki nyomorékok.

Hajrá Roli!!

nyílegyenes labirintus 2012.05.24. 09:24:09

@riverblue: Szerintem sokan nagyon túlértékelitek Naivát, és tegnap a Don is csúnyán benézte, hogy tudatos és szépen felépített tárgyalást folytatott volna vele.
Ennyire nem bonyolult azért az a lány, szegényke olyan zavart néha, mint Ádám anyák napján.
Nyilván megvan a szende szűz-álarc, mint stratégiai fogás, amivel eljutott a döntőig, de ez nem tudatos dolog, csak ő egyszerűen ilyen, önmagát adja.

aribeth 2012.05.24. 09:24:10

@Snoopyzit29:
Szerintem ez az, ami soha nem fog megtörténni. A labda ledobásának az a lényege, hogy mindkét fél viselje a következményeket: a hajigáló azt, hogy átverte a párját, a labdát szorongató meg azt, hogy lúzer volt/túlságosan megbízott a másik félben/ötmillióval később akarta eldobni a saját gömbjét.

Elég egyszer eljátszani, hogy a páros vesztes tagja mégis kap pénzt/az eldobó nem vihet haza egy fillért sem, és örökre elveszik a "varázsa" ennek a végső szopatásnak.

avusaskiv 2012.05.24. 09:27:08

Én esküszöm nem értem, hogy miért gusztustalan az Edina. Hülyének hülye, azt elismerem, de nem vágom, hogy mi gusztustalant csinált.

losik 2012.05.24. 09:28:32

Hát lehet nagyon naív vagyok, de nekem Máté meglepődése őszintének tűnt. Mármint az, hogy látta Edina szemében megcsillani a kételyt. Én hiszek benne, hogy ha ketten állnának a gömbbel, ő végigvinné, vagy legalább is tegnapig így gondolta. És eddig biztos volt benne, hogy Edina is ezt tenné. De ez most változott, és ha mégis ketten lesznek ott, akkor....

pilar ternera 2012.05.24. 09:33:09

sziasztok!

nagyjából a papírforma jött be, arra számítottunk, hogy ők esnek ki. mondjuk sokkal érdekesebb lett volna az egész, ha mindenki mindenkinek adhat csókot és nem a hülye teszt (amit talán 1 nap együtt lét után töltettek ki velük) döntötte volna el, ki áll ott.

Papucs is egy idióta, ha vége előtt arra számít, hogy
1. Edina majd tekintettel lesz egy hülye "egyezségre", és nem Anikó erős párját szórja ki (mellesleg nem is tűnt fel neki, hogy az álomnégyes döntőjük képébe kicsit bezavar, hogy Roli is ott van és nincs veszélyben???)

2. Anikónak mutogat, hogy neki adjon és ezzel tartson bent egy potenciális vetélytársat a döntőre.

és szerinte még Edina döntése volt buta! muhaha! (vagy mi) :))))

Anikó a mű érzelmeivel az idegeimre megy! annyira szerettem őket, Edina ilyenolyan fattyadék, meg minden! kimentek a hotelből, 1 perc múlva már magából kivetkőzve bulizik. szegény Papucs! ha tudná, h Anikó végig Mátét akarta párjának! leszar ő mindenkit, méghogy többet érzett Levente iránt! vicc!
Kristóf kiakadása teljesen érthető volt, mindenki ott ült "jólnevelten", ez a nő meg...ááá...pfff...kész...
a gyermekkori szocializációjából kimaradt néhány lépcsőfok...

lemaradtam a végén a Máté-Edina beszélgetésről! :(( mi volt? tényleg még Máté pörgött a bizalom-kérdésen??
van bőr a képén!

EDINA ÉÉÉÉÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐ! remélem hallgattál a tanácsokra! ;)

aribeth 2012.05.24. 09:33:19

@nyílegyenes labirintus:
Én is csak pislogtam, hogy micsoda összeesküvés-elméletek keringenek Naivával kapcsolatban nemcsak idekint, hanem odabent is. Ő szerintem pont olyan, amilyennek kinéz: konfliktuskerülő, alapvetően jóindulatú, kedves, alkalmazkodó, kicsit nyafka, kicsit mártírkodásra hajlamos. Nincs mögötte semmi ravaszul felépített szuperstratégia.

(Persze a többiek agya másképp jár, mindenki minden lélegzetvétel mögött taktikát lát, ezért végül is érthető, hogy Corleone automatikusan lefuttatta az agyában a nagy stratégiai elemzőprogramot, és arra jutott, hogy Naiva nagy játékos. Meg azt sem csodálom, hogy két hete úgy elsült az összezártságba és paranoiába beleőrült játékosok agya, és Edinát kiáltották ki közellenségnek.)

Pokróc 2012.05.24. 09:37:25

sixx: "Eszem megáll ezen a faszin, tényleg határtalanul pofátlan, de az is lehet, hogy szimplán csak hülye, nem most kellene felbasznia Naivát, ha tényleg nyerni akar a végén. Naiva reméli, Broki leszűrt valamit a mai nézéséből, na, annyit, hogy Naivában már elmúlt valaki. Broki felbassza az agyát, holnap délelőtt szerinted mi lesz? Párválasztás, te hülye picsa, az, térj észhez, de már késő, mert elárultad magad itten. És ez nekem nagy törés volt. Fel van háborodva, bazdmeg, és még képes dirigálni, győzz meg arról, hogy bízhatok benned. Ilyen nincs baszki." - igen, kedves sixx, ez klasszikus macsó viselkedés. Vannak ilyen palik, akik tudatosan, vagy öntudatlanul a másik folyamatos kihasználását, lelki bántalmazását, semmibevételét, az az összes saját hülyeségért a felelősséget a másik nyakába varrják, a másikat blamálják, és a saját gcsgkrt a másikat csesztetik.

ha a sors kegyes, akkor Roli és Edina nyer, és a két sunyi kihasználógép meg pofára esik, de nem biztos hogy így lesz, hisz láttunk már hasonló valóságshowt, ahol a sötét alakok nyertek.

aribeth 2012.05.24. 09:39:49

@Pilar Ternera:
"leszar ő mindenkit, méghogy többet érzett Levente iránt! vicc!"

Nem értem, hogy miért mondja mindenki azt, hogy Anikó érzelmei teljesen hamisak. Én azt mondanám, hogy túljátssza őket ("mindennél jobban szeretem őt", "nagyon, nagyon szeretem őt"), mert ő ilyen lökött dívatípus, nade ne tegyünk már úgy, mintha soha senkit sem kedvelt volna, vagy hogy nem lettek volna őszinték a könnyei a rémisztő fekete rúzsos ceremónia alatt. Szerintem meg teljesen természetes, hogy egy Anikó-típusú harcias, paranoiás amazon nem fog a kanapén szomorkodni a kiesett párja miatt. Egyrészt mert nem akarja gyengének mutatni magát (akkor meg az lenne a gond, hogy van sapka, és azon sustorognának a többiek, hogy "nézzétek, Anikó visszavonult a szobájába Leventét gyászolni, most mit játssza az eszét a fancsali képével"), másrészt alig egy nap múlva visszakapja Papucs csudabrokiját, harmadrészt fel kell készülnie holnapi nagy megpróbáltatásra.

pilar ternera 2012.05.24. 09:40:31

@nyílegyenes labirintus: @beregorl: teljesen igazatok van Edinával kapcsolatban! :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.24. 09:43:54

Naiva szeretne Krisztiánnal szobára menni

nem Krisztiánnal, hanem Kristóffal
:)

pilar ternera 2012.05.24. 09:47:22

@beregorl: igen, ebben van igazság, elismerem, de ugyebár Leventét is, mindenki mást is azzal kábított, hogy ők négyen és "úgy" lesznek a döntőben, ahogy kellene, közben a riportban napok óta nyilatkozza, h Broki kéne neki!
túljátssza?!?!? egy valóságos drámakirálynő, csupa teátrális kifakadással, ezért nem hiszem már azt sem, amit kérdez.
de nem is fejtegetem ezt már, soxor megtettem, hányingerem van a nőtől, ahányszor csak feltűnik a képernyőn! ennyi, kész, passz! .))

Pokróc 2012.05.24. 09:47:35

@avusaskiv:

egyetértek, ezen a ponton egy edina-roller gömbtartás lenne a boldog vég, és matcsi meg anikó büntetése meg legyen az, hogy végignézik magukat a tévében, igaz, nem biztos, hogy tanulnának belőle, sunyiság, úrhatnámkodás, hazudozás, másik lekezelése...

mondjuk broki bukását a volt anyuka-barátnője okozta, nagyon nagy baromság volt broki után jönnie, ezzel teljesen összezavarta, és attól kezdve broki még sunyibban, zavarodottabban viselkedett edinával, és már igazából nem tudta leuralni edinát a hazug reménnyel, hogy esetleg utána együtt lesznek...

nyílegyenes labirintus 2012.05.24. 09:48:04

@beregorl: Egyetértek! Edina folyamatos kutyázását sem igazán értem...

@Pilar Ternera:

Még szép, az lenne a durva ha nem lenne igazunk. ;)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.24. 09:48:12

@saturnalia: én azt várom hogy tul.képp miért mentek oda hiszen azt nyilatkozták nagy feladatuk döntésük van - eddig egy feladat volt pandorára kérdést írni döntést pedig nem vettem észre tőlük de lehet h csak átaludtam?

rie 2012.05.24. 09:52:44

@avusaskiv: én pont ez ellenkezőjét hallottam... úgy tűnik a királyok városában más pletyka terjeng :)

jo.e 2012.05.24. 09:52:52

@nyílegyenes labirintus: "zavart, mint Ádám anyák napján" :DDDD Basszus ezt se' hallottam még. Le vagyok nyűgözve! Tegnap a zsiráfos, ma ez. Már nem olvasom hiába :)
Egyébként én is hasonló kvalitásokat gondok Edinának. Vagy akkor nagyon benéztem valamit...

LoveMy 2012.05.24. 09:53:56

Sziasztok!

@nyílegyenes labirintus:
én is ezt gondolom Edináról, már tegnap este is írtam, hogy Ádám ezt nem látta jól, kitervelt beszélgetések stb. ugyan már!
A Hiéna szájából megint ömlött az aljas mocskolódás, amikor a héten a visszatérőket folyamatosan azzal gyötörte, hogy Edinát tegyék ki! Milyen genetikai hulladék ez? Milyen?...

@xndpt:
amit írtál annak felével értek egyet, mert pl. Edina anyjáról nincs ilyen info, mert az hogy az apja alkoholista volt, ez a szülők válására utal, nem hinném hogy megalkuvó stb lenne. Viszont nagyon jó lelkű, mélyérzésű lány.
Fszk-nál viszont én nem szerettem a gátlástalan piócáskodását, amit aztán most Omárnál is elég jól bemutatott. Ő is jólelkű, de még sem olyan nagyon pozítív jellem.

@Mermalior:
Máté valószínű, hogy mindent tálcán kapott a sorstól, a sors kegyeltje is lehet, ezért ilyen, ami persze nem mentesíti őt. Az extrában Lmz-vel beszélgettek, hogy milyen a kapcsolatuk akkor mondta Máté: az exrandiig még érzett valamit Edina iránt, de az nagyon visszarántotta Mo-ra.
Ahogy viselkedett Edinával, az minősíthetetlen, de ahogy Edina, mondta Alexának, nem tudott mit tenni.
Amit most leosztott Edinának, hogy mit látott a nézésében, ez már olyan Hiénás volt. És nem tudom, hogy milyen jogon? Hogy merte ezt? Mikor hányszor kérte Edina, hogy beszéljenek? Sokan itt nyavajgásnak gondolták, és mi van akkor, ha ez gyökér csak azt értette kommunikáció alatt: ő elmondta amit akart, a másiktól egy okét várt és kész. Milyen beszélgetés ez két ember között?
Az utolsó párválasztót sokan felemlegetik, hogy szegény Fszk. Hát igen, Fszk-Máté simán kirakták volna Edinát, amit utólag tudott meg a lány, mert ez a gerinctelen Máté sem mondta neki. Ez is milyen jó érzés lehetett!

Sziporka 2012.05.24. 09:54:58

Basszus basszus basszus...ez tök izgis és a legrosszabb hogy egész héten nem volt időm nézni váá..lehet, az ebédszünetemet be kéne áldozni és megnézni legalább a tegnapit a döntő előtt:))

Azért Naiva-Roli vs Hiper-Broki döntő elég kemény lenne...én úgy érzem, Broki azért nem b szná át Naivát...szerintetek igen?

Ja, amit nem értek, hogy Roli és Szöcske tudta egymásrül a legkevesebbett a kérdőívnél? De ennek volt valami következménye?

Banyus83 2012.05.24. 09:55:58

Még mielőtt bármit is olvasnék...kész vagyok már ettől a műsortól!!! Hála égnek, hogy ma vége!!! Komolyan :-) Ezek aztán adásról adásra hülyébbek rakásra...
Előre is elnézést kérek minden Anikónak szurkolótól, és tényleg nem fikázni akarok, de tegnap este csak annyi fogalmazódott meg bennem, hogy agyfaszt kapok ettől a nőtől! És nem a ceremónia meg ilyenek miatt!!!!! És ezzel be is fejeztem :-)
Edinát eddig mindenki azért fikázta, mert nem lát a szemétől, meg mert vakon bízik Brokiban stb., ha most átbassza, már előre fogadni merek, hogy ő lesz a sunyigeci mindenki szemében. :-)
Mindenesetre kíváncsi leszek a mai döntőre...ha jól láttam az előzetesből Hipernek azért még sikerül valakibe belerúgnia...gondolom Edinát osztja újfent...Meg lesz még dráma meg minden...Erősen az a gyanúm, hogy a 3aknak lesz még feladatuk - amúgy is úgy láttam a Viasat döntős előzetesében, hogy ott vannak a végén a gömbözésnél...
Lehet tippelni, lesz ma párcsere???

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 09:57:58

@Sziporka: A kérdőívnél Levi és Csöcske tudta egymásról a legkevesebbet és kiestek :-)

gorkmc 2012.05.24. 09:59:23

Engem az lep meg, hogy azok után ahogy Hiper nyilatkozik Edináról ("bárcás k..", "fattyadék") még játékban lehet és nem rakták ki a szerkesztők. Igaz a többiek előtt mondta (FSZK), de hasonlóért kellett távoznia Petikének.

avusaskiv 2012.05.24. 10:00:26

@rie: annál jobb :-) Edina, láttam a szemedben valamit... ja, azt ba.eg, hogy kinyílt...

LoveMy 2012.05.24. 10:02:17

@Pilar Ternera:
Milyen jó érzés volt látni Lmz-nek, hogy a "nagy érzelmi viharral küszködést" színlelő Hiéna Máté kezét szorongatta :D
És kb. félóra múlva a Kristóf nyakába ugrott nagy örömében :D
Mátéval kapcsolatban azt is milyen jól- negatívumként - meglátta Ádám, akkor amikor Máté-Fszk-val történő beszélgetéskor, hogy egyáltalán megfordult Mátéban Edina kirakásának a gondolata!

pilar ternera 2012.05.24. 10:03:19

@Banyus83: kit érdekel, hogy akik eddig is utálták, azoknak most milyen ürügy kell megint? bár igazad lenne és jól átküldené Brokit a palánkon!:))
mondjuk Rolit ne verje át, ő nem érdemli meg!

aribeth 2012.05.24. 10:05:57

@Pilar Ternera:
"egy valóságos drámakirálynő, csupa teátrális kifakadással, ezért nem hiszem már azt sem, amit kérdez."

Na igen, Anikó már rég eljátszotta a hitelét a sok színielőadásával és drámai túlzásával. :)

Amúgy ha rajtam múlna, a következőképp osztogatnám a pénzt a megmaradt négy játékos között:
- Roller és Edina kapnának egy-egy nagyobb összeget, mert emberileg teljesen megérdemelnék
- de Matcsika és Anikó is kapnának a nyereményből, mert igenis megdolgoztak érte, akár szimpatikusak, akár nem
- végül vigaszdíj jutna a minden idők legjobb idegrendszerével rendelkező Leventének :)

Sziporka 2012.05.24. 10:06:29

@xndpt: Tök érdekes gondolatok....

GL-581 g 2012.05.24. 10:06:49

A döntősök: Naiva, Broki, Hiper és Roli.

Na EZT hívom én Qrvarossz viccnek! Kár ezért a műsorért. Sikerült a szerkiknek a három leggusztustalanabb figurát a döntőig rugdosni, plusz egy tölteléket.

Gondolkodtam azon, hogy a régi játékosok miatt neten visszanézem az elmúlt 1 hét eseményeit, de attól is elment a kedvem (Pít szerkesztői utasításra történt kiejtése óta nem nézem).

Most komolyan: az lesz a nagy végső kérdés, hogy Broki b4ssza át Naivát, vagy Hiper Rolit? Hogy melyik undorító korhadéklakó fog örülni a pénznek, és melyik undorító korhadéklakó fog sírdogálni a gömbbel a kezében?

Ezeknek a szörnyű embereknek kellene drukkolni?! Na ne már, kedves Viasat! Az ÉH2-ben kicsit túlságosan kilógott a lóláb: miért kellett Brokinak meg a rommáQrt Disney-hercegnőnek mindenáron a döntőig jutnia? Miért kellett számtalanszor bevédeni őket?

Egyébként a tippem: Hiper dobja a gömböt 14 millánál.

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 10:07:03

@gorkmc: Talán majd nem kap pénzt a döntőben, így vesznek rajta elégtételt

Sziporka 2012.05.24. 10:07:15

@Pácsó Ármándó: Nem a csók miatt estek ki??? Mert ők kapták a legtöbbet?

pilar ternera 2012.05.24. 10:07:19

@LoveMy: jó, hát a kézfogdosás nem gáz sztem, izgalomnak is betudható (de nekem is feltűnt), de a Kristófra ugrásra nincs mentség. életben is utálom az ilyen mindenkivel bratyizós, áljópofizós embereket... de lakat a számon, próbálom nem ekézni ezt a nőt! ;))

@avusaskiv: :DDDDDD

LoveMy 2012.05.24. 10:08:39

@nyílegyenes labirintus:
mert egy fuck kitalálta, aztán a téglafejű fuck meg nyomta tovább! Akit elég kiosztott az egyik olvasó: "én szégyelltem magam a helyedben, hogy hogy beszélhet így valaki"! akkor Hiénának mit fognak mondani az emberek? :D

Sziporka 2012.05.24. 10:09:12

@busifa: Amúgy én azt hallottam, hogy a pécsi bulin is ugyanez a mail ment ki, meg paráztattak hogy jaj nem fér be mindenki aki regisztrált, ehhez képest h félig sem volt tele a hely:)

Silene 2012.05.24. 10:09:13

Remelem Edina megszivatja vegre Matet, es Rolival osztoznak a nyeremenyen. Szerintem sokan mar a semmi moge is latnak, ezert lehet olyan furcsa velemenyuk Edinarol... Szamomra o es Roli szimpatikusabb, oszintebb, emberib b, plane a tobbihez kepest.
Anikora gyakorlatilag nem birok ranezni.. Amikor a kameraba beszel, elforditom a fejem, mert annyira irrital, pedig a legelejen ot kedveltem a legjobban. Mate meg direkt generalta ezt a vitat, hogy oka is lehessen, amiert Anikot valasztja... (ha lesz ilyen).

Sziporka 2012.05.24. 10:09:50

@sierrahun: Én láttam róla közös képet olyannal összehasonlítva, akinek tudom a magasságát - sajnos alacsony Pít..és Márk is :(

pilar ternera 2012.05.24. 10:11:15

@beregorl: majdnem teljesen egyetértek, kivéve, hogy meglehetősen negatív érzelmeim miatt én nem vagyok ilyen megengedő a Broki- Hiper párossal és őket nagyon szeretném pofára esve látni, egy kanyi fillér nélkül!
megdolgoztak, de a "hogyant" én nem tudom figyelmen kívül hagyni...

jo.e 2012.05.24. 10:12:02

@beregorl: Csak tudod ez olyan, mint a foci: nem pontozásra megy :)
Én titokban bízom benne, h. Roli és Edina valahogy odakerülnek és végi tartják a lasztit. Persze én az angolok eb, vb győzelmében is bízni szoktam :(

Sziporka 2012.05.24. 10:12:25

@möhönce: Szerintem a pénzt csak azután kapják meg, miután lement a műsor is.

fl3sli 2012.05.24. 10:13:07

Nekem egy a gyanús, hogy most mindenki azt hangoztatja, hogy bárki áll ott el lesz dobva a gömb, és ezt nyomatják mindenkinek, meg a párokba kétségeket ébresztenek. Ezen annyira érződik, hogy szerkeztői utasítás, mert ha úgy mennek be, hogy bíznak egymásba akkor ott nem lenne dráma. A másik nem értem miért kellett párt cserélniük. Ha nem cserélhetik vissza akkor feleslegesek voltak a párválasztók, mert úgy sem azzal mész a döntőbe akivel szeretnél akivel a játékot elképzelted stb.

nyílegyenes labirintus 2012.05.24. 10:14:11

@jo.e: Örülök ha vigyort okoztam, már nem keltem fel hiába. :)
(a zsiráfosról én maradtam le, mi volt az?)

@LoveMy: A "fattyadékozásra" már nagyon nehéz szavakat találni, egyszerűen kritikán aluli az a nő(?). És most nem Naiva miatt, de ilyet azért már ne.

Az oldalbordám otthon nagyon rühelli Edinát, az affektálását, a gesztusait, úgyhogy megértem én, hogy ha valakit taszít ez a személyiség, a nyafka viselkedése. Engem nem, főleg mert roppant nőies. :)

fl3sli 2012.05.24. 10:16:13

@Pilar Ternera: Szerintem meg pont, hogy nem Hiperrel akar ott állni benne semennyire nem bízhat.

jo.e 2012.05.24. 10:16:40

@nyílegyenes labirintus: olyan, mint a zsiráf: szép, de otthonra nem kéne

Átvitel honvéd 2012.05.24. 10:17:36

Annak a stratégiának, amit Matcsi játszik, az a sajátossága, hogy csak egy darabig lehet csinálni. Ha szerencsénk van, neki meg nincs, akkor éppen egy nappal "számította el" magát ahhoz képest, amikor a topon kellene lennie (az ebül szerzett jószággal), de helyette a fizetés- azaz a fizetésképtelenség ideje jön el. Egy nappal. Persze ehhez kellett, hogy a szerkik megszívassák, majd az is, hogy a régi játékosok össznépileg Naiva agyát gyúrják a nyilvánvalóval.

Nagyot röhögnék, ha Naiva-Roller pénzosztó volna a vége. Bár nem bízom benne.

aribeth 2012.05.24. 10:18:06

@jo.e:
Hát igen, meg sajnos nem is kívánságműsor. :)

Egy rendes Roller-Edina döntő tényleg szép lenne, de szerintem Máté viszi a pénzt.

pilar ternera 2012.05.24. 10:18:29

@fl3sli: Hiper akar Mátéval! nem fordítva...

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 10:18:35

@Sziporka: Összefügg a kettő. Azért álltak ott a csókokra várva, mert ők tudták a legkevesebbet egymásról és csak őket lehetett elküldeni. 2-2 Fekete Puszit kaptak és döntetlen esetén mindkettőnek mennie kellett!

LoveMy 2012.05.24. 10:20:02

@nyílegyenes labirintus:
nem tudom, hogy Edina és a Hiéna beszéltek-e ezekről, de ha az volt mentsége, hogy "hát tudod én ilyen vagyok" és 80fogas vihogás. Háááát!
Na akkor adnék neki!

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 10:21:13

@beacska: Levi és Csöcske már nem jön vissza szerintem

Zafír333 2012.05.24. 10:22:20

@Mermalior: Szia!
Az utolsó mondatodon nagyot nevettem:) De remélem, a barátnője se WC lécben, se annélkül nem fekszik le már mellé... se rá! Nehogy ott legyen Broki a gömbbel, mert akkor őszintén megbánom, hogy valaha 1 percig is néztem az édenbeli eseményeket,melyre a "halál csókja ceremónia" csurgatta rá a legelképesztőbb utolsó cseppet!
Hajrá Roli, Roli, Roli és Edina!

Banyus83 2012.05.24. 10:22:57

Nagyon-nagyon remélem, hogy Edina okos lesz és marad Roli mellett...szerintem szimpátiaszavazásnál nagyobb esélyük lenne !!! De sajna szinte bizti vagyok benne, hogy ma párcsere lesz :-(
Pedig, ha a tavalyi 3ak döntenek, akkor szerintem Edina_Roli párnak sima liba, mert a két fiúnak Roli a legszimpibb, és Alíznak is tuti szimpibb Edina, mint Anikó. Ha a 4es dönt, akkor is szerintem...Alexa, Noncsi tuti Edináékat támogatná, előbbi azért, mert utálja Anikót, utóbbi meg már csak a beígért 1 milla miatt is. Pít, ha pénzt kap, akkor Anikóékat, Omar nagy kérdőjel, viszont még így is csak döntetlen lenne...lehet mind a 7en szavaznak, akkor meg megint csak Rolival lenne jó esélye Edinának.

Átvitel honvéd 2012.05.24. 10:24:47

Ja, páran már leírtátok: a Don valószínűleg tévesen lát bele egy tökéletes stratégát Edinába. Ez inkább a "ki mint él, úgy ítél"-sémája... Valószínűbb, hogy a lány jelen környezetben ösztönös tehetség... elég sok, és elég kevés esze van ahhoz, hogy pontosan annyit lásson, amennyi szükséges, hozzá nagyon dekoratív, kellően simulékony, kellően ambíciózus, nagyjából ennyi.

És még egy: rég röhögtem annyit, mint Omár beszólásain :). Azok ketten tényleg megtalálták egymást Naomival. Mindegyik ugyanaz a prosztó, bele a közepébe-, de csak a poén kedvéért típus. A játék utánra talán erre a két emberre tippeltem volna, hogy esélyük van együtt.

nyílegyenes labirintus 2012.05.24. 10:25:12

@jo.e: Jaja, ez a zsiráfos megvan. ;)

"Persze én az angolok eb, vb győzelmében is bízni szoktam :( "

Ááá, nagyon nagy hiba. Előre megvan írva a sorsuk, nem nyerhetnek. Lineker is megmondta... :)

jamesz 2012.05.24. 10:26:39

Szerintem Edina lesz a gömbös, és eldobja a g**be. Jól is teszi.Szép csendben szenvedve elevezgetett idáig.Sajnos az ő játéka végig Anikó kontrasztjában mutatkozott meg.Az ordító beszari ("engem nem érdekel, csak bennaradjak"), meg a sirdogálós alamuszi nyuszi. (De milyen elegánsan b.sz.t.a ki Krisztiánt is Edina maga mellől az elején, nem?:-))

Tuti szerelmes lett volna valakibe amúgy a műsor alatt, ez nála predesztinálva van.De legalább nem egy agresszív alak szivatja.

Én amúgy a helyében a Hiper (fattyadék vaze, muhaha) fejéhez vágnám azt a szart.Poénból...így a végén.Hagy pattogjon.(Álmaimban cicaharcot vív a Hiper és Naiva olajban:-))

Ha már Omar nem nyerhet,talán a HülyeRolinak adnám. Rendes kis gyerek az.

pilar ternera 2012.05.24. 10:27:53

@Átvitel honvéd: Omár néha megvillan, olyankor nagyon jó, de inkább csak elvan/elvolt bent.
én meg úgy látom, csak Noémi nyomul rá ezerrel, Omárt inkább szórakoztatja az egész, de nem látom, hogy bármit is akarna tőle... bár, ki tudja...

The Game 2012.05.24. 10:28:02

Máté a riportban 12. hétről beszélt, rájuk szóltak, hogy igazodjanak az adás menetéhez?

gorkmc 2012.05.24. 10:28:59

@Banyus83: Omár utálja Anikót. És mióta Naomi elmondta a kiesésének történetét, már talán Matcsit sem kedveli annyira. Naomi hatására szerintem Edinára szavazna. Amúgy is jóban voltak.

Csodálom Naomi és Omár nem lett egy pár. Tényleg nagyon összeillenek.

Omár szerintem az egyetlen gerinces és emellett humoros ember az ÉH2-ben. Kár hogy kiejtették. Valószínűleg a szerkesztőknek is szimpi lehetett, ezért is kapott még egy kis plusz nyaralást. Ha már a fődíjat nem viheti el.

LoveMy 2012.05.24. 10:29:50

@Banyus83:
"Elektra1976 2012.05.24. 00:53:12
@baileys: Hát még összekerülhetnek,sosem lehet tudni. De én nem hiszek ebben a szerkesztői belenyúlás dologban, csak ezért írtam. (Biztos naiv vagyok) Volt egy előzetes bejátszás, amit csak egyszer láttam, és a gömböt mutatták, meg a háttérben virágos Edina stílusú ruhában állt valaki (értsd harang alakú, fehér alapon apró virágos), meg fekete nadrágban és fehér ingben a fiú. (Valamikor múlt héten láttam) Akkor azt gondoltam, hogy a Máté a fiú, de a lányom felvilágosított, hogy a Máténak nincs fekete nadrágja... :-)"

....

Az extrában Omár beszélgetett Fszk-val, aki elég drasztikusan szidta a Hiénát, és nyomatékkal kérte Omárt, nehogy melléjük álljon, mire Omár: de hogy állok!
A NagyHármas mindenképp Edinát támogatja
mert egyedül ő maradt meg embernek! A fiúkm közül pedig valóban Frankie szimpi nekik, pont ugyanezért!

aribeth 2012.05.24. 10:31:31

@vallatas:
"Kristóf kimondta: HIPERAKTÍV az Anikó
végre!"

Emlékeim szerint Anikó már az első héten kimondta két lábrázós/eszelősen táncolós szeánszt között, hogy "hiperaktív vagyok". :)

beacska 2012.05.24. 10:32:35

@Pácsó Ármándó: ha nem jönnek vissza (ami már csak azért sem valószínű, mert még nem indul gép M.o.-ra a döntőig, tehát semmibe nem kerül. Épp olyan kiesett játékosok, mint Alexa), szóval, ha mégsem jönnek vissza, akkor kevés a 4 ember a szavazathoz.
Visszooont, akkor van értelme annak, miért futja a kitválasszakkitválasszak-köröket Edina! Mert amúgy ne felejtsük el, hogy már megvolt az Utolsó Párválasztó, tehát, a JÁTÉKOSOK már nem választanak...elvileg...

Zafír333 2012.05.24. 10:32:59

@Pokróc: Szia! Igazad van! Most valóban izgulok, szinte "gyomoridegem" van, hogy Roli és Edina maradjon a végén, és ott álljanak, rendíthetetlenül, végig tartva a gömböket a kezükben! Ekkor mindenki láthatná, és rádöbbenhetne, hogy ez nem csak mese!!!!!Bárcsak így lenne!Én őszintén hiszem, hogy ez lehetséges:)( nem vagyok naív)

Kürosz 2012.05.24. 10:33:21

@Átvitel honvéd:

"Ja, páran már leírtátok: a Don valószínűleg tévesen lát bele egy tökéletes stratégát Edinába."

Lehet, hogy a Don többet tud nálunk?

Lehet, hogy Edinka azzal kezdte, hogy a szerkesztőket dolgozta meg? Az erős futtattása alapján nem lepődnék meg...

Sziporka 2012.05.24. 10:35:56

@Pácsó Ármándó: De akkor Levi miért esett ki?
Na mindegy, nincs más választáson mint gyorsan megtolni a mai melót és suyniban megnézni a tegnapit adást :D

Átvitel honvéd 2012.05.24. 10:35:57

@Pilar Ternera: Noémi kissé hevesebben fog ezekbe a dolgokba :), az biztos. Én azt mértem fel, hogy a kettő eléggé "kompatibilis". Azt nem tudom, hogy Omárt vonzza-e Noémi. Róla amúgy sem tudja vágja az ember elsőre, hogy valami komoly, vagy csak szívatás.

beacska 2012.05.24. 10:36:23

@Kürosz: az egyik rokonom ismerősének a szomszédja azt mondta, Edina TÉNYLEG ilyen ;))) nincs taktika, nincs kombináció, nincs agyalás (nincs) ;D

Zafír333 2012.05.24. 10:36:48

Szép napot:)
Kristóf tanácsára legalább annyira füleltem, mint Edina, de egyetlen szót sem értettem belőle:)

Kürosz 2012.05.24. 10:36:53

@GL-581 g:

ugyanígy vagyok én is, Pít kiejtése óta csak a vakok (és/vagy X-fanok) számára nem teljesen egyértelmű, hogy kiket fognak (vélhetően) kihozni, így aztán nagyon nem is követtem.

Átvitel honvéd 2012.05.24. 10:39:06

@Kürosz: nem tudom. Ahhoz, hogy ennyire penge legyen, kb. egy titkosügynök színészi képességeivel kellene, hogy rendelkezzen. Egy pillanatra sem láttam soha kiesni a "szerepéből".

jóképűkirály 2012.05.24. 10:39:29

@sierrahun: Elvileg induljunk ki abból (nagyjából ezt is írtam ) ,hogy 20milliónál eldobod.Ha minden igaz 25százalék lejön marad 15milla.Ezért a lovéért ha van egy 130 000 ftos (netto) fizetésed (ami megfelel a magyar átlagnak)akkor pontosan 10 évet kéne érte dolgoznod.Az egyértelmű ,hogyha megnyered akkor is kell dolgozni viszont ebből a pénzből tudsz venni egy hitelmentes korrekt lakást, és egy 3-4millás hitelmentes autót amit ma Magyarországon soha az életbe nem tudnál megtenni.Hangsúlyozom az átlag magyarról beszélek. Ugyanezt Dániában, Svédorszában megteheted ezért ott jóval nagyobb az esély hogy nem dobják el a gömböt. Ezért felesleges ilyenkor emberségről ,meg bizalomról beszélni.El kell dobni és viszonthallásra.

Kallisztó 2012.05.24. 10:39:49

A Királynak megint igaza van!
Tüncike meg megint előadta ugyanazt a műsort, amivel Brokinál haknizott az elején. Most is minden újonnan bejött fickóval sajnáltatja magát. Nem mentegetem Brokot, mert egy undorító féreg, de Tüncike sem egy matyóhímzés. Viszont tény, hogy az életben is messzire jutnak az ilyen nők, de csak rövid távon.
Csak a Rolit át ne verje ez a kétszínű nőcske. Persze neki akkor is sikerülne úgy forgatni a dolgokat, hogy ő legyen a mártír, ha Rolival szemben állva eldobja a lasztit.

pilar ternera 2012.05.24. 10:39:49

@Zafír333: miért nem? azt mondta, hogy a pénzt válassza, ne az "időszakos", elmúló szerelmet!
kár, hogy azt nem tette hozzá, h ráadásul egy teljesen egyoldalú szerelmet!

beacska 2012.05.24. 10:40:30

@Átvitel honvéd: :) egyszer azt mondta, asszem az Andinak, hogy nagyon fárasztó a cuki-mukiság ;DDDD

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.05.24. 10:41:01

Nem értettem Edina döntését, de utóbb azt gondolom, a lehető legjobban döntött. Hiper megérdemelte ezt azok után,hogy rommá alázta a múlt héten.
Ettől függetlenül Leventét kicsit sajnáltam.

Broki lassan tényleg teljesen elássa magát.

Lesz itt még kavar. Bízom benne,hogy Edina Rolival döntőzik és a két fő kavarógép jól pofára esik.

horgi1 2012.05.24. 10:41:20

Broki a teátrális;- Hogyan néztél rám Edinka? - jelenettel előkészíti az esetleges gömbeldobás alibijét. Edinka, más módszerekkel,de ugyanezt teszi.Edinkát nincs miért sajnálni! Ahogy Király mondta ez egy tudatos, felvett szerep.Számomra Edinka a legveszélyesebb játékos! Ártatlan, boci szemekkel ámde gátlástalanul tapos át mindenkin és a végén nagyon sajnálja magát. A hatalmas teljesítményről nem is beszélve,állandóan mondogatja hogy neki itt mennyit kellett agyalnia!Érthető; 70-es IQ-val! És megint beigazolódik az a tézis, hogy az intelligencia és sikeres élet nem feltétlen kézenfogva járnak.A hülyéknek is lehet szerencséjük, pláne egy ilyen országban ahol ennyi GYP-s van! Lásd,ÉH2! Az ÉH 1-ben még az átlagintelligencia játszhatott, de ez a második ezzel a négy bugyuta döntőssel egy gyengített, GYP-s változat!

LoveMy 2012.05.24. 10:42:22

@Kallisztó:
ÁÁÁÁÁÁÁÁ
:DDDDDDDDDDDD

jamesz 2012.05.24. 10:42:46

@Zafír333: :-DDDD

Én se. De valami olyasmi, hogy a zseton a lényeg:-)))

jamesz 2012.05.24. 10:43:39

@fl3sli: Magyar játékosnál még a tizedik évadban is repülne a gömböc.

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 10:44:48

@Sziporka: Sziporka szívem! Ezt már nem tudom egyszerűbben leírni neked! Levente és Csöcske volt párban legutoljára és ők tudták a legkevesebbet egymásról, ezért őket lehetett kiejteni.

@beacska: Akkor már Nikit és Muzsikust hozzák vissza, Levi és Csöcske még nagyon friss kieső szerintem. A döntőig még 23x párt cserélhetnek :-)

jamesz 2012.05.24. 10:44:57

"Vigszinház"
:-)))

Köszönjük Alekosz:-))

Banyus83 2012.05.24. 10:45:54

@gorkmc: Igaz, és remélem is, hogy így lesz...mondjuk úgy gondolom, Omar ember tud maradni!

@LoveMy: Lehet, de annyira azt sugallják, hogy semmi sincs rendben Edina és Máté körül, és én már csak ezért is hiszem azt, hogy lesz itt még párcsere...Sajnos!
Amúgy tegnap, még mielőtt Máté elkezdte baszlatni Edinát a nézése miatt, majdnem úgy gondoltam, hogy lehet, hogy Máté is megtartaná a gömböt a végéig, de most már megint nem hiszem. pedig nem szeretném, hogy Máté pénzt nyerjen!

pilar ternera 2012.05.24. 10:46:14

@horgi1: nem is sajnálom, hanem drukkolok neki ezerrel! :DDDDDD
azért arra kíváncsi lennék, hogy kin is taposott át gátlástalanul?
a Brokis rész igaz lehet...

Kürosz 2012.05.24. 10:46:24

@Átvitel honvéd:

az alapbeállítottsága persze nyilván adott, egy depis, önsajnálatba és mártírkodásba menekülő, másokra csimpaszkodó lány.

a "statégiát" nyilván ehhez a személyiségéhez igazította, és ez be jött/jönni látszik, igaz, erős szerkesztői megtolással.

szerintem úgy jött a játékba, hogy kerít maga mellé egy "Mátét", azaz, egy olyan fiút, akire ráakaszkodhat, az mindössze véletlen, hogy ez pont Máté volt, Fehérvárról. Lehetett volna Gábor is, mondjuk Lilafüredről...

Innentől már pöröghet a jól ismert szerep, ráakaszkodni a pasira, elbújni mögé, majd esetleg a jól bevált (?) mártírkodás a támadások ellen. Biztos vagyok benne, hogy kábé ezt csinálni a "nagybetűs" életben is, miért ne hívhatnánk ezt stratégiának? Hisz még a szerkik szívét is meglágyította (csak a nézők jó része kaparta a falat, de az mindegy ebből a szempontból...)

beacska 2012.05.24. 10:46:26

@Pácsó Ármándó: Niki és Muzsikus! azóta otthon már 5* a másik oldalukra fordultak...nem fognak nekik potyajegyet osztani, ha van olyan, akinek csak halasztani kell...

beacska 2012.05.24. 10:46:26

@Pácsó Ármándó: Niki és Muzsikus! azóta otthon már 5* a másik oldalukra fordultak...nem fognak nekik potyajegyet osztani, ha van olyan, akinek csak halasztani kell...

mocskosmacska 2012.05.24. 10:46:40

Szerintem a legtökéletesebb megoldás az lenne a végére, ha:
Tüncikének megjönne az esze és rolandot választaná párnak a döntőre. Az aranylabdatartás viszont matcsinak és hipernek jutna, aki közül valamelyik (tökmindegy melyik kretén) elejti a gömböt rögtön az első pénzösszegnél (az félmillió?). A maradék 24,5 milliót meg megkapják roliék, meg akik mögéjük álltak. Esküszöm akkorát röhögnék ezen a befejezésen.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.24. 10:48:15

De miért mondja minden régi játékos Edinának, hogy ne bízzon Mátéban? Ők nem is egy pár most a játékban! Vagy ez ilyen biztos, hogy még lesz cserebere? Vagy pl. egyvalaki még kiesik, és amilyen nemű egyedül marad, az cserélhet?

beacska 2012.05.24. 10:49:06

@Banyus83: itt vki tegnap felvetette, hogy túlkombináljuk a dolgot: azért foglalkozik minden adás annyit Edinával és Mátéval, mert felszopása van a döntőnek. Nincs itt szerkesztői támogatás, csak elővezetik az eseményeket...

...egyet kell, hogy értsek...majd meglássuk ;)))

de én még mindig azt kérdezem, hogy ha megvolt az Utolsó Párválasztó, akkor miért reménykedik Edina még mindig Mátéban??? Hogy fognak ezek egymás mellé kerülni???

pilar ternera 2012.05.24. 10:49:16

egyébként eszem ágában sincs OMÁRt leszedni a piedesztálról, de csak nekem tűnt úgy, hogy a Píttel való beszélgetés során nagyon is leesett neki a tantusz, hogy ebből még pénzt is lehet csinálni? nekem ott nem úgy tűnt, mint aki annyira nem eladó.
de lehet, hogy rosszul értelmeztem...

Kürosz 2012.05.24. 10:50:07

@Kürosz:

"szerintem úgy jött a játékba, hogy kerít maga mellé egy "Mátét", azaz, egy olyan fiút, akire ráakaszkodhat, az mindössze véletlen, hogy ez pont Máté volt, Fehérvárról. Lehetett volna Gábor is, mondjuk Lilafüredről..."

vagy, lám-lám, az élet a legjobb példaadó :), Kristóf Budapestről... Ez nála alighanem jól ismert séma, minta, rácuppanni a befutottnak vélt pasira és kibekkelni...

nyílegyenes labirintus 2012.05.24. 10:50:08

@Kürosz: @Kallisztó: @horgi1: Ti vagy másik műsort néztek Naivával kapcsolatban vagy erősen paranoiásak vagytok.
Ha esetleg mégis nektek lenne igazatok, és ez egy felvett személyiség, tudatos megtévesztés a részéről, és ezzel nyer, én leszek a legelső aki ünnepélyesen bocsánatot kérek holnap. ;)

LoveMy 2012.05.24. 10:50:19

@Banyus83:
és ahogy, mint eddig mindig, az előzetes sugallatok soha nem jöttek be!
Azt én sem szeretném, de hogy a Hiéna egyáltalán a döntő pillanatáig eljusson, azt meg pláne nem akarom!

beacska 2012.05.24. 10:50:52

@Pilar Ternera: ...én is úgy láttam...de nem hiszem, hogy meglépi...

foxglove (törölt) 2012.05.24. 10:51:27

@mocskosmacska: nem kell itt csavarni, edina és roland végigtartja a gömböt, ennyi. matcsi és a vipera lófaszt se nyerjenek, egy fillért se.
(persze ez lehetetlen, tudom, tudom)

Banyus83 2012.05.24. 10:52:04

@beacska: Bár igazad lenne! Biztos Edina abban reménykedik, hogy az Édenben bármi megtörténhet :-) Amúgy asszem HÉ még meglepetést vízionált délelőttre, nem? Akkor csak lesz valami...

Végülis mind abból indulunk ki, hogy a 2 pár közül derül ki, hogy ki megy a döntőbe, de pont a sokat emlegetett (asszem)dánoknál volt úgy a végén, hogy 1 pasi és 2 csaj közül választottak a régiek döntős párt...

pilar ternera 2012.05.24. 10:52:50

@beacska: én se nagyon értem, hogy miért számol egymással a Máté-Edina páros! inkább a jelenlegi párjukkal kellene a bizalmat alakítani, mert mi van, ha még sincs csere? :O)

LoveMy 2012.05.24. 10:53:17

@Kürosz:
jaaaaaaaaaaaj
most jön, hogy milyen "önsajnálatba és mártírkodásba menekülő, másokra csimpaszkodó lány"...de majd amikor megnyerte, akkor meg majd azért lehet rá kitalálni, hogy ilyen meg olyan!
Ugyan már!!!!

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 10:54:20

@beacska: Van róla infód, hogy Nikit és Muzsikust rögtön hazarepítették volna? Lehet ezt csavarni, de Levi és Csöcske akkor sem fognak dönteni :-)
Még TerrorTomit bevethetik. Meg Enricót, hogy Pít is boldog legyen :-))

pilar ternera 2012.05.24. 10:54:59

@beacska: akkor nem vagyok teljesen zakkant! :) köszi!
lehet, h tényleg nem...

horgi1 2012.05.24. 10:55:21

@Alfonzina, aki tudja..: Egyetértek,annak ellenére, hogy Edináról sincs túl jó véleményem. A lehetséges variációkból ez lenne a legelfogadhatóbb,ha Edina nem áldozza be Rolit. Erre számíthat Roli,mert Edina szeme előtt csak saját maga és Broki lebeg, nem is akar mással nyerni.

jo.e 2012.05.24. 10:55:57

@nyílegyenes labirintus: Igen, ismerem. Én kb. angol mezben ülök a tv előtt zsebemben a németekre tett tét cetlijével :) (ez persze csak metafora :))
Edinának is valami ilyesmit kéne...

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 10:58:34

@foxglove: Az Éden Hotelben lehetséges :-)

Kallisztó 2012.05.24. 10:58:39

@nyílegyenes labirintus: Egyáltalán nem azt mondom, hogy felvett egy szerepet. CSak azt, hogy ez a lány rosszindulatú, lenéz másokat, több nyilatkozatában ki is mondta, hogy ő különb mint Noémi, Hiper vagy akárki más. Azzal halad előre, valószínűleg az életben is, hogy sajnáltatja magát, miközben mást eláztat a közösség szemében. Borzalmas az ilyen ember, mert eszköztelen vagy vele szemben. Ha valahogy ki tudsz állni magadért vele szemben, akkor is legyőz, mert utána mártírkodik és nyilvánosan bocsánatot kér miközben mellbe szúr. (ld. Levenének adott csók) Az sem véletlen, hogy most, hogy odakeveredett mellé Roli, máris kihúzza mag Amikor mindenki hősként ünnepelte, mert Meláknak adott kaktuszt, akkor is már levajazta Brokkal a párosodást. És most is egyből repült rá Kristófra, KIrályra.

foxglove (törölt) 2012.05.24. 10:58:39

@Pilar Ternera: én úgy képzelem el, hogy HÉ megkérdezi őket, hogy akarnak-e cserélni a finálé előtt. Nem kötelező, rajtuk áll. Máté nagyon izzad, egy pillantás Hiperre, egy pillantás Edinára - REKLÁM - aztán csak kimondja, hogy igen, lecseréli anikót edinára.

beacska 2012.05.24. 10:58:48

@Pácsó Ármándó: :)...jóóó...az öcsém a tavalyiban dolgozott, ő mondta, hogy nem "tárolják" őket sokáig...Alexa így is meglepő, de lehet, hogy az ő ottlétét majd levonják a pénzéből ;)))

mocskosmacska 2012.05.24. 10:58:51

@foxglove: Szerintem úgy viccesebb lenne, ha anikó meg matcsi azt hinné, hogy megfogta az Isten lábát, mert ők markolhatják az aranylabdát, aztán kiderül, hogy másnak jut a nagy összeg.

Egyébként roli bent az egyetlen fiú, akinél látok reális esélyt, hogy én végig tartanám a gömböt.

nyílegyenes labirintus 2012.05.24. 10:59:25

@beacska: "az egyik rokonom ismerősének a szomszédja azt mondta..."

Ismerem őket, a Pista bácsiék, megbízható informátor, a Nemzetbiztonságnak is sokszor súg. :D

Elég autentikus a forrásod, na! :D

Kallisztó 2012.05.24. 11:00:39

Lényeg, csak remélni tudom, hogy ez a három hulladék nem veri át Rolit.

Ja, és ha végül Omár is pénzért adja a szavazatát nagyot fogok csalódni benne, pedig Píttel valami ilyesmiről diskuráltak.

Átvitel honvéd 2012.05.24. 11:01:29

@beacska: :) Erre nem emlékszem. De könnyen el tudom képzelni, hogy a való életben jellemzőbb rá az a viselkedés, amit az első héten még látni lehetett tőle. És maga is célzott rá pár napja, amikor Matcsinak kiöntötte a... azt, hogy szinte már maga sem hiszi el, hogy meddig ment le kutyába. ..Aztán, már mondtam korábban, személyes érintettséget is érzek (az a fixa ideám, hogy ismerem "ezt" a "típust"; jártam is ilyennel, buktam is ilyet, bár egyikük sem volt ennyire dekoratív). Csak annyit mondok, ha Matcsi nem az a szerencsés flótás, aki gyakorlatilag a véletlenek szerencsés egybeesésének köszönhetően már az elején be tudta hülyíteni a nőt, akkor, ha valaha ellenfelekként kerülnek szembe, komolyan megnézhette volna magát. Szóval valóban van benne némi kettősség, ez igaz. (De ettől még nem jó stratéga).

horgi1 2012.05.24. 11:01:51

@Pilar Ternera: Monjuk éppen tegnap este Leventén, előtte Noémin gázolt át.
Minden játékos, akivel Edinka szövetkezett rövid távon repült Ő meg a háttérben szomorkodott,ártalanul. Ügyesen csinálja, neki marad a kis áldozat szerep. A véleményemtől függetlenül ebben a szériában még mindig Ő érdemelné meg leginkább a győzelmet, de nem Brokival, ahogy elképzelte,hanem a 8 napos Rolival. Akinek ,valljuk meg így ritka nagy szerencséje lenne!

LoveMy 2012.05.24. 11:02:13

@Pácsó Ármándó:
a jogdíjat majd négyszemközt megbeszéljük ;)

Kürosz 2012.05.24. 11:03:21

@LoveMy:

Megnyerte? :) Tucc valamit?

Ha megnyerte/megnyeri, akkor érdemtelenül és kirívó szerkesztői megtolással nyerte/nyeri meg, ebben itt sixx blogján már két-három hete konszenzus van az X-fan klubbot leszámítva, amikor is összeszámoltuk, hogy kábé 6-szor lett megmentve a segge.

beacska 2012.05.24. 11:03:29

@nyílegyenes labirintus: jóvanna, nem akartam elmondani, de az előbb mégis leírtam, nooo ;DDD...próbáltam viccesre venni a figurát, de itt mindenki olyan komoly ;)

te meg csak hallgass! tudjuk, hogy itt castingolsz a kövire ;DD

SzívósSzekrényAlátét 2012.05.24. 11:04:03

Anikótól szabályos hányingerem van, remélem egy fillért se lát, csak sajnos az összes többi teljesen agyhalott, úgyhogy van esélye pénzt nyerni.

Egyébként máté, Edina mindkettő teljesen hülye.

Edina eljátszhatta volna még egy napig, hogy mennyire szerelmes, aztán 15-18 milla környékén elintézhette volna az alkoholista brokit, ehhez csak annyi kellett volna, hogy egyetlen napot kibírjon még, meg vigyorogjon mint a tejbetök a labdával a kezében... De most, hogy fasírt van, odamehetne Rolihoz is, és ledumálhatná, hogy tartsuk végig, hogy más ne kapjon pénzt, főleg ne anikó, vagy máté.

Máté is gyökér, ahelyett, hogy magában tartotta volna a kételyeit, elmondta Edinának, pedig ő is eljátszhatta volna ugyanazt a forgatókönyvet, amit vázoltam Edinára.

Nem értem mi oka lehet Máténak arra, hogy a megbízhatatlan, folyamatosan hazudozó Anikóval akarjon döntőzni és egy fillér nélkül hazamenni. Anikó annyira nyerni akar, hogy szerintem már a fele előtt is képes leejteni.

Legjobb lenne, ha az egész lóvét odaadnák Rolinak, mert igaz, hogy nem egy lángész, de legalább nem gonosz, manipulatív gyökér, meg naív/hazudós picsa.

Joey Tribbiani 2012.05.24. 11:04:21

Na mi a helyzet! (Lehet, hogy az utolsó beköszönés?)

jo.e 2012.05.24. 11:05:59

@Zafír333: Pedig nem volt nehéz - bár 1 kicsit körülményesen fogalmazott. Inkább a pénz változtassa meg az életedet, mint 1 nő (férfi).
1 kicsit én is gondolkodtam már ezen. A családomon kívül - nincs az a nő akiért nem inkább a pénzt választanám. (a játéktól föggetlenül) Azt nemtom, h. adott helyzetben lenne e akkora bizalmam benne, h. megtartsam a labdát, de ha választani kell, 1értelmű. (1ébként sztem dobnám, csakis azon agyalnék, h. mikor)

Sziporka 2012.05.24. 11:06:22

@Pácsó Ármándó: Jaaaa ők párban voltak? :)) Bocsi... Ez tök kiesett. Ha csak olvasom és nem nézem, alapvető dolgok felett el tudok siklani:(
Köszi!

Kallisztó 2012.05.24. 11:06:23

@Kürosz: Végre valaki látja milyen az a lány!
Nem láttam azt a részt, de mi alapján választotta támogatójának Alexát, akit oly kedvesen leseggfejezett Brok háta mögül? Tényleg, hát akkor is a magányos, gyenge Alexába rúgott bele ez a kedves ártatlan kislány.

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 11:07:16

@LoveMy: Nem is tudom miért ez jutott az eszembe :-))

@beacska: Nikit a Titty Twisterben dolgoztatták eddig :-) www.youtube.com/watch?v=9G2_xqYHIT8

pilar ternera 2012.05.24. 11:07:28

@Kallisztó: hűűűűű, nem egy műsort nézünk! :))
rosszindulatú?!??! :DDDD
mártírkodik, sajnáltatja magát? igen. de ő ilyen, nem tudatosan csinálja, pláne nem rosszindulatból!
lehet ezért utálni is akár, de nem kell többet belelátni.
Leventének adott csók teljesen logikus, mi baj van vele?
és azzal mi a gond, hogy megpróbálja kideríteni, hogy a kívülállók hogyan látják a benti dolgokat?

nálad ő már tényleg a sapkás/sapkátlan nyuszi kategória! :))))

@foxglove: nem kizárt. :)

LoveMy 2012.05.24. 11:08:01

@horgi1:
Fszk-án átgázolt? :D
Fszk javasolta Máténak, hogy rakják ki!!!
:D

Kürosz 2012.05.24. 11:08:05

@SzívósSzekrényAlátét:

"Edina eljátszhatta volna még egy napig, hogy mennyire szerelmes, aztán 15-18 milla környékén elintézhette volna az alkoholista brokit, ehhez csak annyi kellett volna, hogy egyetlen napot kibírjon még, meg vigyorogjon mint a tejbetök a labdával a kezében... De most, hogy fasírt van, odamehetne Rolihoz is, és ledumálhatná, hogy tartsuk végig, hogy más ne kapjon pénzt, főleg ne anikó, vagy máté.

Máté is gyökér, ahelyett, hogy magában tartotta volna a kételyeit, elmondta Edinának, pedig ő is eljátszhatta volna ugyanazt a forgatókönyvet, amit vázoltam Edinára."

Erre van egy elméletem, de csak este derül ki, hogy igaz-e.

Mi van, ha a szerkik végül befuttatják a Máté-Tüncike párost, de hogy mégse lógjon ki ilyen durván a ló teste (mert ez már nem csupán láb), így utólag megrendeztetnek velük egy ilyen kamu jelenetet, had izguljon a hülye néző, már azon kevéske, aki kapható erre a kamurománcra...

jo.e 2012.05.24. 11:09:16

@Pilar Ternera: Sztem nem volt meg neki ez az idea, csak nem akart hülyének v. naivnak látszani...

Joey Tribbiani 2012.05.24. 11:10:12

@losik: Lehet, hogy most népharagot veszek a nyakamra, de én is úgy gondolom, hogy Broki nem dobná el Edinával a gömböt! (Persze a tegnap esti elválásuk egy kicsit megingatott...) Na most ide lőjetek!

playoff szakáll 2012.05.24. 11:10:52

Matcsi kb. az előző 5 percben megivott sörét vállalja a felelősséget, kurva nehéz ezen nem felbaszni a nézőnek az agyát, és még döntős is tud lenni, szóval botrányos korkép, de létezik.

Viszont: "a Húsvét-szigetekig meg sem állnék, ha engem kergetne"
Ezért kösz, sixx. XDDDDD

beacska 2012.05.24. 11:10:58

@Pácsó Ármándó: najaaa...ÍGY már lehetséges ;DD

Joey Tribbiani 2012.05.24. 11:12:10

@beacska: Megmaradt a mákpálinka vagy elfogyott a tegnapi izgalmakra?

beacska 2012.05.24. 11:12:40

@Joey Tribbiani: áááá, én is ezt mondogatom itt csendben, hogy szerintem bárki-bárkivel kerül össze végigviszik...de nem merem hangosan mondani, mert naívnak fognak tartani ;)))

Kivlov 2012.05.24. 11:13:28

Roland fog nyerni...

LoveMy 2012.05.24. 11:13:32

@Joey Tribbiani:
egyébként én is ezt érzem, mert ugye, amit az előzetesek sugallnak, az sosem úgy lesz!

beacska 2012.05.24. 11:13:35

@Joey Tribbiani: jaaajjj, egyetlen kupicával ittam...úgyhogy maradt dögivel, ne aggódj ;)))

nyílegyenes labirintus 2012.05.24. 11:13:52

@Kallisztó: Biztos az én készülékemben van a hiba, de egyszerűen nem értem amit mondasz. Én ezeket a dolgokat nem (így) látom.
De pont ettől jó a műsor...

@beacska: Nem castigolok, kiestem már a korhatárból. Viszont az agyhalott válogatókra szívesen beülnék. :)

Joey Tribbiani 2012.05.24. 11:14:07

@beacska: Azért azt nem mondom, hogy bárki-bárkivel, de Máténál valahogy így gondolom. Például Hiperrel egy párban maradva eldobná (ha marad ideje eldobni...)

Banyus83 2012.05.24. 11:15:04

@Joey Tribbiani: A tegnapi "szemnézésig" én is ezt gondoltam...szóval kettőnket fognak megkövezni :-)

Átvitel honvéd 2012.05.24. 11:15:08

@Kürosz: Naiva mintha azt mondta volna, hogy nem kívánt érzelmi kapcsolatba keveredni. Valamint a modellednek ellentmond, hogy állítása szerint elég sok sráccal volt már "dolga", valamint talonban is tart egyet-kettőt a "nehezebb időkre", azaz a jelek szerint különösebb nehézség nélkül szedi össze- és ejti a srácokat. Egy igazán rossz énképű, depresszióra hajlamos nő ezt nem tudja megcsinálni. Az addig ragaszkodik a srácokhoz, amíg ki nem dobják - ami az ő esetében akár azt is jelenthetné, hogy mondjuk tízéves távon, egy házasság után dobják ki, nem két hónap után, mert túlságosan dekoratív, annyira meg nem idegesítő, hogy az embernek ilyen távon tele legyen vele a töke. Nem, ez nekem semmiképp sem fér bele a képbe.

pilar ternera 2012.05.24. 11:15:27

@horgi1: se Leventén, se Noémin.
Noéminek előre megmondta, sőt mondta, ha őt ott áll, ő már nem fog. Edina választott először. ez lehet szerkesztői tolás, de nem átgázolás Noémin.
Levente? ne viccelj? tartsa bent Anikó párját? szívjóságból vagy miért? ugye nem azt a medence melletti szerencsétlen egyezkedést tekinted alapnak?
Rolinak én is drukkolok, Edinkával tartsák végig! :)

nyílegyenes labirintus 2012.05.24. 11:15:37

@Pilar Ternera: Miért írod le mindig előre, amit mondani szeretnék? Direkt csinálod...:P

SzívósSzekrényAlátét 2012.05.24. 11:16:02

@Kürosz:
sosem volt az igazi románc, legalábbis egyik részről. a szerkik nem kicsit befolyásolják a műsort az jól látszik.

csak a szőke "nekem azt jelenti a vita, hogy leüvöltöm a fejed ordenáré módon, és nem hagylak szóhoz jutni" ne kapjon pénzt.

viszont jó volt látni a tavalyiakat. Ádámot bírtam tavaly, mert igaz, hogy gyökér, de legalább szórakoztató, hasonlít ebből a szempontból Csírára.

bruu 2012.05.24. 11:17:59

Követelem, hogy az utolsó adásban legyen benne a best of maci.
"Nyilván a legszélsőségesebb beszélgetések, viták vannak kiragadva, és sok mély, tartalmas kommunikáció meg egyáltalán nincs."
újpéter nyilatkozta a femin@n
Kérek tartalmas kommunikációról öfit. Aszem egy reklám is hosszabb lenne, mint az agyhalottak tartalmas beszélgetése.

jo.e 2012.05.24. 11:18:56

Tegnap az jutott eszembe, h. 1 valamit nagyon irigylek ezektől a srácoktól. Kristóf beszédtempóját :)) De komolyan! Úgy szeretnék ilyen tempóban beszélni!

jamesz 2012.05.24. 11:20:32

Edina ragad ám a férfiakra.

(Kristóf itt el is mondta, hogy Edina hívta fel őt, hogy menjenek moziba:
www.hir7.com/hirek/sztar/eden-kristof--csak-baratok-vagyunk-edinaval_2012-05-22)

Szóval a szende szüzike persze hogy nem állja meg a helyét. De azért az sem, hogy álnok, minden lépését előre megtervező kígyó.

LoveMy 2012.05.24. 11:20:55

@Pilar Ternera:
egyezkedés:D
azokkal akik folyamatosan ekézték? mindenféle ordenáré aljassággal illették? és folyamatosan ki akarták tenni? egyezkedés?:D
Nagyon jó taktikai húzás volt Lmz kirakása!

Kallisztó 2012.05.24. 11:21:19

@nyílegyenes labirintus: Egyébként tényleg ettől jó és érdekes itt beszélgetni. Mert kiderül, hogy nincs abszolút igazság és mindenki a saját tapasztalatait is beleviszi amikor véleményt alakít ki a bentiekről. Én ezerszer inkább barátkoznék Noémivel és Műagyaggal, de messzire elkerülném a döntőben lévő játékosokat, Rolandot kivéve. természetesen.

pilar ternera 2012.05.24. 11:21:46

@nyílegyenes labirintus: telepátikus vagyok.:))
tulajdonképpen belenézek és kiírom a fejedből a dolgokat, de psszsszt! ;)

Joey Tribbiani 2012.05.24. 11:22:54

@Banyus83: Még egy követ sem kaptam... Mindenki elfáradt már. De örülök, hogy nem csak én látom így. Lehet, hogy egy kis genyó, de szerintem Edinával szemben van benne betyárbecsület.

pilar ternera 2012.05.24. 11:24:31

@LoveMy: és az volt a legviccesebb, hogy Levente még lebutázta ezért! :))

beacska 2012.05.24. 11:28:24

@Banyus83: hááát, a 12,5-be nem fér bele Roli álma...merjünk nagyot álmodni! :)

Kallisztó 2012.05.24. 11:31:03

@Joey Tribbiani: Szerintem Brok nagy szarban van. Hiénával esélye sincs max aprópénzt vihet biztosan haza, Tüncikének meg kezd kinyílni a szeme. És azért ő sem veti meg a pénzt, aki kimondja, hogy a nyeremény reményében alázkodott meg és ment le kutyába, azzal sem lehet nyugodtan állni a labdával. Az alkesz szeritnem ezt rakta össze azzal a pár agysejtjével, amelyiket még nem vitt el a pia

LoveMy 2012.05.24. 11:31:14

@Pilar Ternera:
és ebben még az volt a legjobb pillanat, amikor a nagy ELME? Máté (riport) nem értette, hogy miért? Csak később esett le neki...

Banyus83 2012.05.24. 11:31:24

@Joey Tribbiani: :-) Lehet, mert én sem kaptam :-) Én is valamiért így gondolom, hogy Edinával szemben megtartaná...bár a tegnapi után...Aztán lehet nekünk lesz igazunk :-)

Banyus83 2012.05.24. 11:35:08

@beacska: Nekem is valami ilyesmi jutott eszembe :-)

vécés jóska 2012.05.24. 11:38:10

Na most néztem meg a tegnapi cuccost, félve hogy Roli kiesik, de benn van, úgyhogy minden zsírsárkány. :) Bármennyire rühellem és lezsibbaszt már az állandó nyávogása Edinkának, az lenne Rolinak az egyetlen esélye, ha vele van a döntőben. Ha ők fogják a gömböt szerintem végig megtartják, ha Matcsi-Hiper döntő van, akkor ők úgyis eldobják 12.5-nél, úgyhogy úgy is kap lóvét Roller. Remélem észbekap Dinka és nem megy vissza Mathiashoz.
Ja amúgy a tegnapi nap pozitív csalódása megint Alexa volt nekem, olyanokat mondott, mintha én mondtam voltam, meg külsőleg is nagyon baba a csaj.

Banyus83 2012.05.24. 11:42:02

@LoveMy: Küldtem @..egyszercsak oda is ér :-D

foxglove (törölt) 2012.05.24. 11:44:15

Lehet, hogy ezt már tisztáztuk, de akkor most a VV-s Peti kasztingolta az édeneseket, vagy neki semmi köze a mostani szériához?

Joey Tribbiani 2012.05.24. 11:44:42

@Kallisztó: Igen, Hiéna mellett senki sem rúg labdába. Biztos, hogy hamarabb eldobja a gömböt, mint más! Máté csak Edinával esélyes valami pénzre és erre ráébredve szart be tegnap, amikor Edina nem szerelmesen nézett rá!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.24. 11:44:46

@Ditti82: komolyan nincsen benne Levente a legjobb 8-ban?????????????

Felháborító!!!!

Bosszúból mindenki lenulláztam:D

beacska 2012.05.24. 11:49:54

@Banyus83: jegyzem meg, akár spoilernek is vehetjük, mert Anikó és Máté meg sem lett kérdezve, holott tuti, hogy tegnap készült a "riport"

foxglove (törölt) 2012.05.24. 11:53:33

@beacska: jaja, most már eszembe jutott, hogy erről tényleg beszéltünk, csak teljesen elkeveredtem a vv-éden idősíkokban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.24. 11:54:29

@beacska: vagy csak ez is beetetés.

Mondjuk nem értem, h miért gondolja mindenki, h nem lesz párcsere valamilyen módon. Tavaly is az uccsó részben volt többek között. Szerintem, lesz. Így nyerhet Edinka, Máté 100%os szerkesztői segítséggel. Egyéni véleményem szerint, aztán lehet, h nem:D

@foxglove: bármikor, tudod:D Írok a másikba is.

Morcz 2012.05.24. 11:54:37

na tegnap hiper ismételten alulmúlta önmagát, úgyhogy ha ott lenne a ma esti bulin akkor bónuszként a "fattyadék"-ért valaki még 1x vágja jól szájon, köszönöm. :)

Remélem, hogyha Naiva-Broki páros lesz akkor Naiva földhöz vágja a gömböt, viszont ha Naiva-Roli, akkor megtartják a végéig.

jamesz 2012.05.24. 11:54:54

@foxglove: úgy tudom az első évadot. Ott szerkesztő is volt.

LoveMy 2012.05.24. 11:56:21

@Banyus83:
Huuuuuu, ez aztán gigagyors volt :D
De így lesz! :) éppen ezért írtam, hogy az előzetesek mindig mást sugallnak, hogy az izgalmat fokozzák!

Átvitel honvéd 2012.05.24. 11:57:21

@Átvitel honvéd: egyébként így belegondolva (jól elbeszélgetek magammal :D ) az is világossá válik, hogy ha Edina a tegnap este és a leendő párválasztó közötti időben el tudott érni arra a pontra, hogy akként lássa Matcsit, a róla csak a saját fejecskéjében létező rózsaszín ideálkép helyett, ami, akkor Matcsinak szar lesz. Mert akkor bármiben bízhat, csak abban nem, hogy Edina kooperálni fog. Már csak dacból sem. Ezt lehet, hogy nem mérte fel. Az illúzió megszűntével Edina "kettősségének" arra az oldalára kerül át, ahol annyit jelent, mint a többi ember, ami az ő előéletével ez esetben azt jelenti, hogy az egyenlege erős mínuszban van - azaz, mondjuk úgy, nem lennék a helyében. Nagyon kíváncsi vagyok a végjátékra (most már csak azért is, mert ez vissza fogja igazolni, hogy helyesen ítéltem-e meg az alapkarakterét). Egyébként ha mindez bekövetkezik, Matcsi azért is szarban lesz, mert ha valakitől a gyakorlatban nem várhat semmi jót, az Hiper... ha valaki, akkor az az a nő, aki ellenében az ember egymilliónál már eldobná a gömböt (ahogy már többen megírtátok).

pilar ternera 2012.05.24. 11:58:07

@Morcz: ahány ilyen "igénybejelentés" volt már, szegény rendesen össze lenne verve! :))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.24. 11:59:34

@Átvitel honvéd: ezt biztosan tapasztaltad, vagy nem tudom, de ennyire nem érthetsz a nőkhöz:DDDDDDDDDD

Ja, HAJRÁ ANIKÓ!!!!!!!!!!!!

beacska 2012.05.24. 11:59:51

@Átvitel honvéd: hogy ne kelljen magadban beszélni: szerintem Edina még mindig nem látta be, hogy nekik satu. Volt egy nyilatkozata, így utólag, abban is még reménykedett a folytatásban....

Péter bá 2012.05.24. 12:04:47

@mangalor: Az a véleményem az egész alkudozásos témáról(nem akarom védeni Krisztiánt és Dávidot), hogy ne felejtsük el, hogy az egészet az Anikó kezdte, ő kérdezte meg és kezdte az ajánlatot!Az hogy ők mondtak valamit, azzal mi a baj???Anikónak én 30millát mondtam volna minimum!Ne felejtsétek el hogy kivel alkudoztak!Omár Pít ugyanúgy a pénzről beszélt!Ne legyetek már ennyire álszentek!
Szerintem ma is lesz még elég alkudozás! :)

Átvitel honvéd 2012.05.24. 12:06:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: :P Sosem csesztem át a nők fejét, vagy legalábbis nem szándékosan, de időnként a dolgok véget érnek (azaz az ember be- aztán meg kikerül egy kategóriából/ba, néha akarata ellenére). Az meg, hogy Matcsi erősen megszívhatja... hogy is mondjam, nem minden nő egyforma, legtöbb nővel szerintem max. azzal kellene szembenéznie, hogy elbukott egy bizalmast. Tüncivel ennél szerintem több igaz.

beacska 2012.05.24. 12:06:50

@jamesz: a casting tavaly nyáron kezdődött, és eltartott gondolom az indulásig...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.24. 12:07:34

@jamesz: mint írtam fentebb, nem, nem a villából! A kaszting nyáron volt!!!! Akkor meg még nem volt Villa.

@Pácsó Ármándó: Hajrá Anikó!!!!!!

Átvitel honvéd 2012.05.24. 12:07:39

@beacska: :D ezt meglátjuk. Én magam is kíváncsi vagyok most már rá.

Ditti82 2012.05.24. 12:07:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Én Rolit hiányoltam. :( TT viszont ott van. :D

kerdesek05 2012.05.24. 12:08:14

Fattyadék Anikót ma mindenki úgy fogadja a Doboz bárban ahogy illik?:)

Ditti82 2012.05.24. 12:10:40

@kerdesek05: Bal ököllel köszöntve? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.24. 12:11:09

@kerdesek05: nem Ancsa az, hanem Edinka:D:D:D:D:D

@Ditti82: az nem érdekel, ő is egyest kapott!!!:D

@Péter bá: nem az alkudozással van baj, szerintem, hanem a ló túlsó oldalával:D

Banyus83 2012.05.24. 12:11:28

@beacska: Lehet...kérdés, hogy mire spoiler? Akikről csütörtökönként írt a Bors, mindig kiestek aznap :-)

@LoveMy: Én is úgy gondolom, de kicsit már szerintem az előzetes is ezt sugallja...nekem főleg Anikó fél mondata, a riportban... :-)

LoveMy 2012.05.24. 12:11:48

Az FB egyik hsz-a:
"Csak ne az a hulladék, nelladék, váladék, nyesedék, fosadék, rohadék, ömledék anikó nyerjen!Idegbeteg divatszatyor!"
:DD

Banyus83 2012.05.24. 12:12:42

@kerdesek05: Remélhetőleg!!!

Én asszem vállalom a véleményemet...Hajár Máté-Edina döntő!!!!!!

beacska 2012.05.24. 12:12:43

@Banyus83: mert, mi volt az a félmondat?

nyílegyenes labirintus 2012.05.24. 12:13:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Küldj egy mailt, hogy mit kell csinálni és megpróbálom gyorsan összerakni, de kizárólag munkaidőben. .)

Amúgy meg rejtély miért drukkolsz Hipernek... csakazértis? :)

@Pilar Ternera: Telepata, nohiszen,az is valami?
Az én agyam amúgy sem lehet nagy kihívás, mert lényegében egy kisebb csörgőre hasonlít.
De asszem elkezdek aggódni...
Minden gondolatot látsz vagy csak az ezzel kapcsolatosakat? ;)

Banyus83 2012.05.24. 12:13:36

@beacska: Amit az előzetesben a riportban mondott...

beacska 2012.05.24. 12:13:38

@LoveMy: hát köszönjük, hogy megosztottad velünk...keressek egy jó kis Edinásat cserébe? ;)))

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 12:15:10

@kerdesek05: Szerintem biztonsági üveg mögött tartják majd :-)

LoveMy 2012.05.24. 12:15:59

@beacska:
na, csak nem tetszett ez különleges szófordulattal ellátott vélemény?
;)))

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 12:16:53

@beacska: A klubbért meg kell dolgozni! :-))
Hajrá Roli!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.24. 12:17:08

@nyílegyenes labirintus: én a kezdetektől fogva neki, de igen, csakazértis:)

Írok.

beacska 2012.05.24. 12:20:12

@LoveMy: elsősorban a beíróról tükröz képet, nem rólam (vállrándítás)

bírom, ahogy ömlik a szátokból a mocsok, miközben Anikót ezért ítélitek el, de valahol ki kell jönnie, nehogy kárt tegyen...

pilar ternera 2012.05.24. 12:22:23

@nyílegyenes labirintus: ilyen távolságból minden agy kihívás!
MINDENT látok! :DDD
félj, reszkess!

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 12:22:29

Vajon ki áll ma este, a gombóccal Dinka és Roller ,vagy Dinka és Matcsi?

Remélem Matcsi és Dinka jól földhöz vágja...:D
Vagy Roller és tarják szépen végig :D

beacska 2012.05.24. 12:22:32

@Banyus83: áááá, nem akarod elárulni (nem tudom ám, mit mondott az előzetesben)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.24. 12:22:53

@nyílegyenes labirintus: elment.

@Ditti82: tőlem mindenki, köszönjék annak, h nincs ott a fijú:D

@beacska: bólogatok. Gondolom, arccal ellátva írta pl:D:P

Banyus83 2012.05.24. 12:24:27

@beacska: Csak a teóriámat nem szeretném elárulni :-D ...Anikó amúgy valami olyasmit mondott, hogy most aztán tényleg nem tudom mit csináljak...nem szó szerint, de kb. ezt.

xDS 2012.05.24. 12:25:49

Az Extrában Naomi azon akadt ki, hogy Omár Píttel akar aludni :D Mondja ezek után valaki, hogy nem ratyi az Omar.

Pokróc 2012.05.24. 12:26:09

@baileys:

"Edina mindenképpen Máté mögé állt volna, ezt most megmondom neked ;)"

ez tiszta spekuláció részedről, egyrészt Edina felajánlotta, hogyha Noémi odaáll Máté mögé, akkor ő nem, meg utólag is elmondta, hogy ő tartotta volna magát a felajánlásához, én hiszek Edinának és persze sajnálom Noémi kiesését, mert jófejnek tartom, remélem kap sok modell munkát, és keres annyit, amennyi kárpótolja a kiesésért....

pilar ternera 2012.05.24. 12:26:24

@paranyuszi: "mindenki" ennek szurkol! :))

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 12:26:43

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: én az ilyen állat részekkel amúgy nem vagyok tisztában.. szörnyű.. :) de lehet freud-i volt.. :D

garrett27 2012.05.24. 12:26:51

Ketten állunk Hiperrel a döntőben, már 500 forintnál a fejéhez baszarintom a gömböt és hazamegyek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.24. 12:26:55

@xDS: vagy csak nem szereti, ha rámásznak, miközben ő aludna?:D

LoveMy 2012.05.24. 12:27:14

@beacska:
Elég baj, ha ezt is magadra vetted, de lehet, hogy már üldözési mániád van.

Persze hogy a beíróról is, de nagyon sok igazság alapja van annak, amit írt az illető.

Itt senki szájából nem ömlik a mocsok, és senki nem béget együtt, és senki nem ítéli el, mert sajnos vagy nem, de a Hiéna brutálisan tett is mindezért!

ga_zsi 2012.05.24. 12:27:16

"úgy sajnáltam" tegnap Anikót! Hogy szomorkodott az első perctől fogva a szeretett barátnő és a szexpartner elvesztése miatt.

nyílegyenes labirintus 2012.05.24. 12:27:32

@Pilar Ternera: Milyen távolságból? én azt hittem te is Budán vagy, már az is valami? pfff... .)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nézem

pilar ternera 2012.05.24. 12:27:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: na, az aztán az igazán okos megoldás egy közösségi oldalon! :DDD de igazad van, vannak ott is agyhalottak szép számmal! :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 12:28:14

@Pilar Ternera: kellett oda az az idézőjel.. :)
Tényleg IQ teszttel, hogy állsz? :) Nem ám aztán túl jól sikerül!!! :D:D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.24. 12:28:15

@garrett27: és ebben neked mi lett a jó?:D

@paranyuszi: ááááá, biztosan a tudatalattid csodálatos hatalma:P

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 12:29:12

@garrett27: Pacsi! :) jó hogy jöttél, maradj még!!!!! :D

pilar ternera 2012.05.24. 12:31:39

@nyílegyenes labirintus: nem tudtam, h te ott vagy! :O)
egyébként Pesten... :PPP

@paranyuszi: múltkor már kiderült, h teszt nélkül is bent vagyok! :DDDD
mint keményvonalas EFC-s! ;)

beacska 2012.05.24. 12:32:19

@LoveMy: a beíró alatt téged értettelek. Nincs mit Anikó szemére vetned. De ne búslakodj, ne szégyenkezz, vagytok itt egy páran, akinek a szája Anikóéval vetekszik. Csak, ahogy Lady mondta, ő az arcát is adja ehhez...de nagyon bátor dolog, gratulálok!
Szerintem alapítsatok Anti Fan Klubbot!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.24. 12:34:32

És most jövök a demagóg dumámmal.

Ennyit pénzt rákölteni a műsorra, kaja, pia, benzin, stb. Bezzeg az éhező gyerekek......

Elolvastam a cikket.

Átvitel honvéd 2012.05.24. 12:35:00

@Banyus83: "A játékosok - a stábtól kapott információk szerint - a 12 hét alatt elfogyasztottak ... ...350 liter rumot, 180 liter tequilát, 1800 üveg sört." LOL

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 12:36:42

@Pilar Ternera: jahhh :) az egy másik klub... nem baj! :D:D:D
Megértem hiszen oda nem olyan kemények a követelmények mint nálunk! :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 12:38:58

@Átvitel honvéd: 75 kiló guacamolét.. LOL
Ki lehetett a ludas, a maci? :D

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 12:40:23

@Átvitel honvéd: A vodkát már nem is merték beleírni :-)

pilar ternera 2012.05.24. 12:41:04

@paranyuszi: a tiétek melyik is? az agyhalottak gyülekezete? dehát ott van közös halmaz az EFC-bal nem??? :DDDDD
sztem beférek. ;)

LoveMy 2012.05.24. 12:41:26

@beacska:
www.facebook.com/edenhotel

Éden Hotel
Máté - Anikó és Roli - Edina a DÖNTŐBE jutott páros. Kinek drukkoltok?

Fényképpel és névvel ellátott hsz. itt olvasható!
Az idéző jel számodra mit jelent?
Sajnálom, hogy folyamatosan személyeskedsz!
Én itt senkinek nem látok fényképet, de ez az oldal nem is erről szól.

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 12:41:46

@Pácsó Ármándó: Ugyan már! :) Csak teszteltem, hogy figyelsz-e. :)

aribeth 2012.05.24. 12:42:45

@Péter bá:
Nekem az nem tetszett, ahogy elkezdtek alkudozni. Egymillió elég szép összeg, pláne két olyan játékosnak, akik már rég kiestek (mellesleg a saját hibájukból).
Nade az, hogy az egyik azzal indít, hogy kétmillió a minimum (de legyen inkább több), a másik pedig hármat akar? És teszik ezt úgy, hogy kihasználják a másik fél kiszolgáltatott helyzetét? Jó, hogy nem azt mondták, hogy add nekünk a nyereményed nyolcvan százalékát.

kerdesek05 2012.05.24. 12:43:39

Fattyadék királynő vajon ma is papucsot fog keresni egész este? Ki lesz ma Fattyadék Hiper papucsa?:)

nyílegyenes labirintus 2012.05.24. 12:44:35

@Pilar Ternera: "nem tudtam, h te ott vagy! :O) "

Hát akkor milyen telepata vagy? :)
Sarlatán! :D

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem jön mail, és én is elhagytam a tiédet még tavaly, úgyhogy majd megnézem az afterédenen...

Átvitel honvéd 2012.05.24. 12:45:48

@paranyuszi: nem vagyok én ennyire művelt... ;) ez előtt két perccel azt sem tudtam, mi ez az anyag.

pilar ternera 2012.05.24. 12:47:54

@nyílegyenes labirintus: nem az számít, HOL van a fejed, hanem, hogy MI van benne! :PP
mi az hogy sarlatán? tán nem azt írtam, amit Te akartál?!??! :PPP

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 12:47:56

@Pilar Ternera: Nos az ANTIANIKÓ klubot eredetileg Foxglove-val alapítottuk, egyikőnk sem emlékszik, hogy mikor. :)
Már majdnem beszállt Lovemy is, de asszem ő az EFC vezetője, szal gondolom összeférhetetlen lett volna, ha máshol meg klubtag..:)
Most gondolkodom, hogy átnevezem magunkat...DRA-ra...Délelőtti Romantikus Agyhalottakra..:) de a klubtársam nélkül, nem hozok döntést... :D
Amúgy persze, hozzánk bármikor jöhetsz.. :D

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 12:48:41

@paranyuszi: Figyelek, mint Szauron! :-)

@Pilar Ternera: "a tiétek melyik is? az agyhalottak gyülekezete?"
Kemény vagy! :-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 12:48:45

@ő-szinte: Hi Csaje! :) Hányan lesztek végül este? :)

Átvitel honvéd 2012.05.24. 12:51:00

@Pácsó Ármándó: ha az ember kiszámolja, hogy 12 "hét", azaz 12*4 nap * 10 ember, azaz 480 embernap, versus 530l tömény pia... több, mint egy liter pia plusz 3+ üveg sör per minden egyes nap, per koponya, nőket is beleértve... banyek, nagyon durva, szinte el sem tudom hinni.

LoveMy 2012.05.24. 12:51:49

@Banyus83:
@ remélem most ez is olyan gigagyorsan odaér, mint tiéd :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 12:53:36

@Átvitel honvéd: Ez valójában úgy volt, hogy Broki: napi 3 liter tömény+ két sör a többi oszlott meg a többiek között.. :)

Ditti82 2012.05.24. 12:54:08

@beacska: Érdekes, az Edinát ekézőkhöz is így állsz hozzá? Nekem nem úgy fest...

Banyus83 2012.05.24. 12:54:53

@LoveMy: Most komolyan, hogy ez miért kel minden nap terítéken legyen???, :-) Biztos, mert délelőtt van :-)

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 12:55:35

@Átvitel honvéd: Pedig Edinát nem lehetett látni rendszeresen piálni, az ővét bevállalta Matcsi. :-)

@paranyuszi: Olvadok! :-))

LoveMy 2012.05.24. 12:55:44

@paranyuszi:

De hogy vagyok a vezetője!
Nálunk demokrácia van! :)
Teljes mellbedobással toljuk az EFC-t! ;)
A DRA-ba viszont belépek, mert így tényleg nincs összeférhetetlenség! :)

Banyus83 2012.05.24. 12:56:05

@LoveMy: Majd egy fél óra múlva megnézem :-9 Most egy kis program van :-))

kerdesek05 2012.05.24. 12:58:38

" 12 hét alatt elfogyasztottak közel 1400 banánt, 2200 narancsot, 600 kókuszdiót, 1100 dinnyét, 400 ananászt, 75 kiló guacamolét, 6200 palack fél literes ásványvizet, 350 liter rumot, 180 liter tequilát, 1800 üveg sört. "

1800 doboz sör, Abból Matcsi kb napi/bulinap 5-t legalább, szóval legalább 250-400 dobozt:)

beacska 2012.05.24. 12:59:29

@LoveMy: nem erről szól, persze. A bejegyzés a te neved mellett jelent meg. Innentől te adtad a "nevedet" hozzá...de hagyjuk, ÉN a 6700 hsz. alatt nem alacsonyodtam le a játékosok pocskondiázáság, te attól vagy boldog, büszkén, akár mások szavait idézve is.

mások vagyunk...utolsó nap van, ha akarok személyeskedem. kb. szarom le.

Banyus83 2012.05.24. 12:59:41

@Pácsó Ármándó: De még majdnem délelőtt kezdődött :-) Na mind1
Hajrá Edina!Ha már... :-D

@LoveMy: Mi a DRA??? Asszem oda be kel lépnem :-D

kerdesek05 2012.05.24. 12:59:49

@LoveMy: reméljük minden EFC női tagnak Edina Mellbedobás féle méretekkel rendelkezik:)

aribeth 2012.05.24. 13:00:35

@kerdesek05:
szentbeszéd ON, meg bocs, hogy pont a te hozzászólásodat pécéztem (spéciztem :)) ki, de már jó ideje érik bennem a hegyi beszéd...

Szóval. Egyáltalán nem tartom viccesnek, ahogy itt folyamatosan repkednek a "de pofánbasznám egy péklapáttal Anikót/Andort/Mátét/XYZ játékost", "valaki legyen szíves ennek és ennek a képébe vágni a sört", "fú, a héten láttam VVBBÉH Mancikát a plázában, gondolkodtam azon, hogy az ölébe borítom a kajámat, de végül nem tettem, mert féltem, hogy szexuális ajánlatként fogja majd fel" jellegű poénkodások.

Most komolyan akkora emberiség elleni bűncselekményeket követtek el ezek a játékosok? Nem molesztáltak gyerekeket, nem öltek embert, nem sikkasztottak el milliárdokat. Akármilyen vállalhatatlanul is viselkedtek a hotelben, csak azokkal szemben kell vállalniuk a felelősséget, akiket a műsoron belül átbasztak/megaláztak/megbántottak. A nézőket pedig senki sem kényszerítette, hogy kövessék a műsort, és elviseljék a játékosokat, ráadásul itt még egy árva szavazatot sem lehetett elküldeni.

És tudom, hogy itt a legtöbb kommentelő intelligens, nyugis ember, aki csak viccelődik/a szája nagy/tudja jól, hogy ő is rosszul jönne ki egy szórakozóhelyi balhéból/a feszültséget vezeti le egy a szívlapátozással, de épp elég olyan véglény futkározik a világban, akik nemhogy egy valóságsós szereplőt, de még egy szappanoperában szereplő színészt is képesek lennének leköpni, csak mert nem tetszik nekik az, amit a képernyőn látnak.

szentbeszéd OFF

LoveMy 2012.05.24. 13:00:51

@kerdesek05:
hidd el, van mivel!!! ;)

ő-szinte 2012.05.24. 13:00:52

@paranyuszi: nem tudom, még mindig képlékeny...:-)
busifa és én biztos ott leszünk, aztán aki bújt, aki nem... :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.05.24. 13:01:52

@paranyuszi: mivel most nem tudok idefigyelni teljesen, mindenre felhatalmazlak!

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 13:02:14

@LoveMy: Arról a mellbedobásról képet kérünk! Ugye fiúk?! :-)

LoveMy 2012.05.24. 13:02:53

@beacska:
te nem a játékosokat, hanem az itt kommentelőket pocskonkodiázod, és elég gyakran!
ha ezt leszarod, akkor az téged jellemez!

beacska 2012.05.24. 13:02:57

@Ditti82: én csak gratuláltam.
De(!) Edinát ekézők nem a csúnya szája miatt szidják. Én azt gondolom, ha vki kiakad a mocskos stíluson, az a minimum, hogy jó példával áll elő...lehet stílusosan is kritizálni, nem kell káromkodni...gondolom én...és nem átallom szóvá is tenni...

Péter bá 2012.05.24. 13:03:34

@beregorl: De Anikóról van szó, ezt ne felejtsük el és ő kezdte ez az egészet!Egy piaci kofával csak így lehet szerintem!Nekem tetszett ahogy nyomták, bár a Krissz szokása szerint sok volt!

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 13:03:49

@Banyus83: Fentebb leírtam! :) és welcome! :)

kerdesek05 2012.05.24. 13:05:00

@beregorl: fogd fel úgy ez egy iromány itt a blogon hozzászólásokban ami itt is marad. Azokról a szereplőkről akikről kritikát illetünk azok nem csak és elsődlegesen a személyek hanem egyfajta karakterek. Kint a való életben más a rendszer, egy egy zárt játék, a benti tulajdonságaik szeretünk valakit vagy gyűlölünk.

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 13:05:36

@Banyus83: Neked valahol máshol jár az eszed, gyanítom :-)

Hajrá Roli!

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 13:06:48

@foxglove: superzsírkígyó, köszönöm a bizalmat... :)
A klubbot átneveztem DRA-ra..Délelőtti Romantikus Agyhalottak.. :D
Remélem tetszik neked is! :D

Jahh és szereztem két új tagot! :D Az egyik az EFC demokratikus főnije, de hozzánk is szeretne jönni. :D

Banyus83 2012.05.24. 13:07:01

@Pácsó Ármándó: Lehet... :-) Most keresem a szettikét ;-D

@paranyuszi: Megtaláltam, egyetértek, belépek :-) Ez a profilomba vág :-))

LoveMy 2012.05.24. 13:07:09

@Banyus83:
Aranyos vagy :) és majd várom ám! ;)

Átvitel honvéd 2012.05.24. 13:07:44

@paranyuszi: :DDDDDD Az a "baj", hogy már az 1l-es alapvetés is brutál. És ahogy Pácsó mondja, az annyi tényleg nem ennyi, mert a nők biztosan nem vedeltek ennyit. Jesszus. Matcsinak jó huzatja van, meg gondolom edzésben is van rendesen, de ez az érték számomra hihetetlen. Masszív alkeszok nem isznak napi egy liter töményet, mármint minden egyes nap, másfél hónapon keresztül.

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 13:07:56

@Cathcart_ezredes: báhh, frankón lebuktatsz minket.. :)

Banyus83 2012.05.24. 13:07:59

@kerdesek05: Hajjajj...de még mennyire, sőt... :-))

LoveMy 2012.05.24. 13:08:31

@Pácsó Ármándó:
az attól függ, hogy mit ajánlasz? ;)

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 13:08:53

@ő-szinte: huhh.. nahh azért ha tudtok, majd kicsit meséljetek este.. :D

foxglove (törölt) 2012.05.24. 13:08:59

@paranyuszi: nagyon zord! tetszik! minden tagot megbecsülünk, jóhogy.

beacska 2012.05.24. 13:09:05

@LoveMy: az igaz. mert azt itt kommentelők is minősítik magukat. Azzal, hogy egyfolytában megy a mások kritizálása, feljogosítva érzem magam, hogy én is ezt tegyem.
Amúgy, aki normálisan kommentel, annak nem megyek neki, csak az álszent agyhalottaknak...és ezzel most akár kezdetét is veheti a megsértődés.

még jó, hogy lassan jönnek a fiúk, akikkel lehet normálisan beszélgetni nem csak a saját maguk, és Fanklubtársuk fényezése és segge nyalása folyik...én így látlak titeket...de nem kell elgondolkodni, mert én agresszív hülye vagyok...és Anikó álnéven...

LoveMy 2012.05.24. 13:10:35

@paranyuszi:
meghuzigálom a nyúlfüledet meg a farkincádat! ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 13:10:57

@Átvitel honvéd: Csoda, hogy emlékszik Edinára :-)

@LoveMy: Ajánlani? Bármit!!
Majd pontozunk a fiúkkal és az esetleg csatlakozó leszbikkel :-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 13:11:01

@Átvitel honvéd: Jogos felvetés, de azt azért ne felejtsük el, hogy 1) össze és be vannak zárva 2) unatkoznak 3) ingyé van (magyar szokás) és szerintem itt mindegyik több esetben, sokkal jobban elengedte magát, mint mondjuk itthon.. :)

Átvitel honvéd 2012.05.24. 13:11:39

@Átvitel honvéd: ...vagy lehet, hogy szabadidejükben a szerkik is "besegítettek" egy kicsit... elvégre nehéz munka, szép környezet, távol otthontól, nem mehet az csak úgy, ünneplés nélkül. ;)

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 13:12:02

@Banyus83: Helyes! :) Éreztem én, hogy te is közénk tartozol... ;) :D

Banyus83 2012.05.24. 13:12:34

@beacska: Most tényleg...Én nem gondolnám, hogy eddig bárki seggét nyaltam volna itt a blogon (de nyugodtan lehet ellenpéldát hozni), és azt sem hiszem, hogy neked mentem volna bármivel, de akkor miért is kell általánosítani a kedves Fanklubtársakat? Meg, hogy velünk, azaz jelen esetben gondolom velem is, nem lehet normálisan kommentelni?

Cathcart_ezredes 2012.05.24. 13:12:37

@paranyuszi: miért is? :) Amúgy végeztem az ebéddel.. szieszta?:)
@Átvitel honvéd: nem lehet hogy ezekben a mennyiségekben benne vannak a stábtagok is?

aribeth 2012.05.24. 13:12:40

@kerdesek05:
Igen, gondolom, hogy ez mind itt marad. Csak mivel egy valóságsóról van szó, nagyon kényelmetlenül keveredik egymással a fikció (egy műsort látunk karakterekkel) és a valóság (a szereplők azért nagyrészt magukat adják, és bármikor összefuthatunk velük az utcán). :)

Banyus83 2012.05.24. 13:13:35

@paranyuszi: Simán... :-D Csak délelőtt, és csak romantikusan ;-D

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 13:14:14

@LoveMy: :DDDDDDDDD
Bevettünk! :D No para! :DDDDDD

LoveMy 2012.05.24. 13:14:55

@Pácsó Ármándó:

akkor várom az ajánlataidat!
;P

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 13:15:05

@Átvitel honvéd: Vagy Elias seftel a piával és a felét elnyomja a piacon :-)

LoveMy 2012.05.24. 13:15:49

@Banyus83:
és álszent agyhalottként :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 13:15:52

szerintem a női irigység az a világ egyik legveszélyesebb fegyvere...

aribeth 2012.05.24. 13:16:04

@beacska:
"vagytok itt egy páran, akinek a szája Anikóéval vetekszik"

Mondjuk ezzel teljesen egyetértek. Az egy dolog, hogy egyes játékosoknak ocsmány stílusuk van (Anikóval az élen), de az általában teljesen jófej, ám a felháborodástól épp vöröset látó kommentelőkből is nagyon tud ám dőlni az cifrábbnál cifrább átkozódás. Akkor miről beszélünk?

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 13:16:34

@Cathcart_ezredes: mert egyszerre írtunk....majdnem.. :)
megyek.. :)

LoveMy 2012.05.24. 13:17:08

@paranyuszi:
Oké kösziii! :)

Erről a nyúlfülhuzigálásról jut eszembe...alakul a dolog?

Banyus83 2012.05.24. 13:17:11

@LoveMy: Mindenképp :-D És jól is érzem tőle magam... Hajaj... :-D

beacska 2012.05.24. 13:17:47

@Banyus83: de lehet. veled szoktam is. Ez a betett "büszkeség" kiverte nálam a biztosítékot...

téged bírlak, úgyhogy légyszives, próbáld meg kívülállóként megnézni magatokat...néha kedvem sincs idejönni a sok csicsergéstől. És tudom, hogy ezzel más is így van...mi isszuk meg a levét..próbálkozunk, próbálkozunk keményen. Én voltam a gyenge láncszem, nem bírtam tovább...TŐLED elnézést kérek...ahogy megtettem már mástól is...

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 13:18:14

@Banyus83: Akkor rakd be magad szettikében az avatárodba :-)

@LoveMy: Lehozom neked a csillagokat is az égről + megküzdök érted a legvadabb sárkánnyal (affene, elkaptam a romantikát a szüzektől) és ha nem esik az eső, délután átnézek hozzád :-))

LoveMy 2012.05.24. 13:18:15

@paranyuszi:
sokan belehaltak már ebbe!
:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 13:19:21

@beregorl: Ezt talán úgy hívják Re-akció...
Vannak dolgok amikben egyetértek veled..de elvárni egy kommentelőtől h visszafogja magát, és ne írja le néha, hogy agyonvágná ezt vagy azt..(sztem a kommentek nagy többsége nem erről szól egyébként) az pont olyan mintha elvárnánk Hipertől h normálisan viselkedjen.
Le-he-tet-len..

beacska 2012.05.24. 13:19:23

@beregorl: hát szerintem mi ugyanarról ;)))...csak ki ne tiltsanak innen (remeg a térdem)

beacska 2012.05.24. 13:20:47

@beregorl: és eszembe jutott a falra hányt borsó is...;D

ő-szinte 2012.05.24. 13:23:11

@paranyuszi: persze, mindenképp:-) neten leszek onnan is, meg lehet, hogy twitteren is :-)

garrett27 2012.05.24. 13:24:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Hogy mi a jó?
Van egy ötszázasom, Hiper meg mehet vissza a kamionparkolóba a többi kisiparos közé!

anne.shirley (törölt) 2012.05.24. 13:25:52

érdekes h Ádám1 levágta rögtön(vagy ki tudja mióta lesik őket, illetve mennyire voltak beavatva a stáb által) hogy Edinka végigjátszotta az egészet...
Nekem tegnap esett le h mi vagyunk a legjobban megvezetve, az összevágások teljesen mást is mutathatnak mint ami a valóság, és tuti h minden éremnek két oldala van...
Én pld továbbra is tartom h bármilyen is Anikó, inkább vigye ő a pénzt mint Edina, aki az egész játékot szerelemködös tekintettel végigfeküdte az ágyban, esetleg vinnyogot valakinek valamit... nem akarom andit idézni, de a szomorúúúúkutyafej engem is tuti kiakasztott volna 7/24ben...

aribeth 2012.05.24. 13:27:45

@paranyuszi:
Nem erre gondoltam, inkább a rohadtbüdösszlovákkurvafaszundorítógennyedék (nem egyszer, nem kétszer, nem tízszer, hanem ötven hozzászóláson át ragozva, tízmillió felkiáltójellel) stílus tud sok lenni, főleg akkor, ha közben elítéljük pl. az egyébként valóban idegbeteg és mocskos szájú Anikót a hasonszőrű megnyilvánulásaiért. :)

Az amúgy szerintem rendben van, hogy az ember beírja, hogy "agyon tudnám ütni ezt a vadbarmot". Számomra az a nagy különbség, amikor már arról megy a röhögés, hogy konkrét IRL szituációban remélhetőleg egy bátrabb néző valóban meg is fogja ütni a szóban forgó agyhalott játékost. (És ismétlem, tudom, hogy mindez megmarad poén/feszkólevezetés szinten, csak esküszöm, ijesztő néha, olyan középkori boszorkányüldözős jellege van.)

kerdesek05 2012.05.24. 13:30:09

@LoveMy: egy Edina ruhát adunk ha topless képek készülnek EFC tagokról:)

nyílegyenes labirintus 2012.05.24. 13:31:10

@Pilar Ternera: dede, igaz. Kezdünk elbeszélni egymás mellett, úgyhogy jó fiú leszek... ;)
Az a vicc jutott valamiért eszembe, hogy: - Van töltőd?
- Nokia, Sony, iPhone?
- Kooooolbáááász!!!

Elektra1976 2012.05.24. 13:32:48

@ő-szinte: Per pillanat neked tudom jelezni (ígértem, hogy jelzek), hogy nem fogunk elindulni a záróbulira, mivel nem végzek időben a melóval, (+ készülés + út)és mivel a regisztráció sz.rt sem ér, ezért a lutrira, hogy beengednek vagy nem nem éri meg 1,5 - 2 órát utazni... :-(
Remélem valaki tudósít majd milyen volt...

foxglove (törölt) 2012.05.24. 13:32:49

@beregorl: szerintem igazad van, teljesen jogos. azért meg külön nagyon-nagy köszönet, hogy értelmes, kulturált és normális stílusban mondod el a gondolataidat. (te vagy az egyetlen, akitől még Anikóról is szívesen és örömmel olvasok:))

pilar ternera 2012.05.24. 13:34:16

tök jól megmutatkozik itt is, amit a bentiekről már többen leírtak: a nők esnek egymásnak, a fiúk meg simán elnézegetik az egészet!:DDDDD

mellesleg tiszta ideg vagyok, hogy vajon akkor én most délelőtti agyhalott romantikus, mocskos szájú (szintén agyhalott) kommentelő, elvakult fan clubos vagy mi is vagyok?
és hogy most ki is van bent a pikszisben és ki nem?!?!?:DDDDDDDDDDDDDDD

viccesek itt egyesek... :)))

mellesleg aki bemegy egy ilyen műsorba és 2 hónapon át ott bohóckodik, az ne legyen kiakadva ha kap hideget-meleget.
ez egy blog, ez a dolga, akinek túl kemény a stílus (volt, h én is eljöttem más blogokról, mert hánytam tőle), az max nem kommentel itt (sem).

mellesleg sztem 1-2 kivételtől eltekintve itt azért lehet jókat, jó emberekkel beszélgetni! :)))

pilar ternera 2012.05.24. 13:36:15

@nyílegyenes labirintus: :DDDDDDDDDDDDDD ez jó, nem ismertem!
dehogy beszélünk el egymás mellett, figyeljen kedves! ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 13:37:39

@beregorl: Isaurának pénzt gyűjtöttek.
Az meg karitatív volt, azon túl hogy ostobaság :-)

@nyílegyenes labirintus: Paranyuszinak meg a tarja jutott eszébe :-))

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 13:38:56

@beregorl: hmm ebből megint lehetne egy talán értelmetlen vita, hogy a szélsőség szórakoztat/idegesít.. Ahogyan itt, úgy a show-ban is..
Valószínűleg ez is az ízlések és pofonok kategória..

Egy biztos, a szélsőségek reakciót váltanak ki.. (lásd te is hozzászóltál) az állóvíz kevésbé...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.24. 13:39:18

@nyílegyenes labirintus: még mindig nem ment? Az üzenetküldésre mentem:) Nem emilből küldtem.

@garrett27: aha:D Értem, szerintem, inkább másokkal tennél jót:D

@anne.shirley: biztosan végigkövetették az egészet, bennfentesek lettek.

@beacska: ne háborúzz:D PEACE!:DDDD

LoveMy 2012.05.24. 13:39:21

@kerdesek05:
ez már elég vonzó ajánlat, de még mindig nem elég! ;)

Banyus83 2012.05.24. 13:40:01

@Pácsó Ármándó: Hát azt azért nem biztos, hogy bevállalom :-)

@beacska: Ezt megértem, mert sokszor nekem is elmegy a kedvem az írástól, mikor azt látom, hogy mások civakodnak, meg személyeskednek...és persze tudom, hogy nem lehet mindenkinek egy a véleménye, sőt, nem is kell...csak vannak, akik már ott tartanak, hogy a mások szemében a szálkát is, a sajátjukban meg...NA, de mind1. A bocsánatkérést meg köszi, jól esett (és nem seggnyalásból :-D).

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 13:40:55

@Pácsó Ármándó: Pácsó egy elütés miatt ennyit ekézni???? :D
Mondtam, hogy csak a figyelmeteket teszteltem!!! :D

beacska 2012.05.24. 13:40:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: áááá, én megalapítottam az Álszent Agyhalottak klubját, erre itt mindenki önként belép, én meg ki vagyok zárva :(((

hát érdemes élnem? :(((

Átvitel honvéd 2012.05.24. 13:41:48

@Cathcart_ezredes: ja, lehet, hogy erről van szó (mondjuk, ha a szerkik pálinkáztak, akkor vidám lehetett a hangulat... vagy HÉ is tolt egy felest, mielőtt bement eligazítást tartani ;) ). No meg, mindig voltak játékosok, akik valahol parkolópályán várták a színre lépést (első alkalommal- vagy újólag).

LoveMy 2012.05.24. 13:42:06

@Pilar Ternera:
+1000
Hogy, hogy nem, de most is egyet értek minden egyes szavaddal! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.24. 13:43:12

@beacska: :D:D:D, ne butáskodj már, nem kell ezt a szart ennyire komolyan venni. :) Ma már úgyis vége lesz:)

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 13:43:42

@Pilar Ternera: Fiú részről, én konkrétan átsiklok az egymás elleni felesleges hozzászólásokon

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 13:45:05

@Pilar Ternera: ejhh Pilar megint de jól megmondtad..:)

Átvitel honvéd 2012.05.24. 13:45:36

@Pácsó Ármándó: vagy időnként ők is lazítanak egyet... nem mondanám, hogy irigylem tőlük.

kerdesek05 2012.05.24. 13:46:14

@LoveMy: mit szeretnél LoveMykám?:)

pilar ternera 2012.05.24. 13:47:55

@Pácsó Ármándó: nagyon jól teszed, van, hogy már én is átugrom :)

az a különbség egyébként, hogy a nők emocionálisabbak, ezért képesek jobban belemenni ilyen felesleges szájkaratéba is. mert ha érzelmileg érinti őket vmi (itt akár szimpátia/antipátia esetén), azt muszáj kimondaniuk, megvédeniük, betámadniuk.
a férfiak meg inkább racionálisak, nem is érintik őket érzelmileg annyira a dolgok, ezért nem is mennek bele ilyenekbe.

na, kiokoskodtam magam! :))

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 13:49:20

@paranyuszi35: (Édesapám hentesmester, úgyhogy ... :-)
Majd nem kötözködök annyit :-)

@Banyus83: Jól van, bár sajnálom :-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 13:49:44

@ő-szinte: Mindenképpen beleolvasok majd!! :)

Banyus83 2012.05.24. 13:50:11

No, hozzánk megérkezett a zord idő...lehet hamarosan el is megy a net, vagy az áram, vagy mind2...remélem a digi tv kitart :-)

genevieve 2012.05.24. 13:50:38

A blog jobb mint a musor:-D

LoveMy 2012.05.24. 13:50:41

@kerdesek05:
Mindent!
Vagy mohó vagyok? ;)
Na jó megelégszem Edina összes ruhájával, tudod, sokan vagyunk az EFC-ben! ;)

genevieve 2012.05.24. 13:52:32

Nagyjabol a karakterek is meg vannak;-)

LoveMy 2012.05.24. 13:52:43

@Banyus83:
ilyenkor ajánlott a gyertya (így vagy úgy ;) vagy szobakerékpárral üzemeltetett pc :D

nyílegyenes labirintus 2012.05.24. 13:52:54

@Pilar Ternera: ;)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: De, megvagy...

@Pácsó Ármándó: De hát Paranyuszit pont ezekért szeresssük... :)

Meg a sok :DDDD szmájliért.

Mindig is kíváncsi voltam, hogy Paranyuszi vagy Ő-szinte ütött több :DDD szmájlit a kommentelések alatt, aki nyer az megy a döntőbe. :)

Wednesday5 2012.05.24. 13:53:03

HAJRÁ ROLIIIIIIII!!!:D

LoveMy 2012.05.24. 13:53:21

@genevieve:
nem tudsz annyit fizetni :D

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 13:54:12

@Átvitel honvéd: Megérdemlik a dolgozók!
Hányásokat kell takarítani, újraültetni a növényzetet, összekapkodni a skorpiókat vagy kihelyezni őket a megfelelő dramaturgiai helyekre, visszadobálni a labdákat lentről, elviselni a sok részeg hangoskodót.

@beacska: Na, rájöttem: Elias lesz az ötödik ember aki dönt a szimpátiaszavazáson! :-)

Banyus83 2012.05.24. 13:55:13

@LoveMy: Lehet, hogy még az lesz ,de honnan szerzek szobabiciklit??? :-)

Fredo78 2012.05.24. 13:55:45

Honnan jött a fogyasztást leíró információ?
KIZÁRT, hogy ennyi tömény fogyott volna, hacsaknem a 20-30 fős stáb fogyasztása is benne van.
10-en 12*4 nap alatt kábé 100l töménynél nem ihattak többet.
De a többi fogyási adat se stimmel:
-napi 30 banán???
- napi 65liter ásványvíz? (fejenként 6,5l/nap?)
- napi 37 sör?
egy se hihető adat...

foxglove (törölt) 2012.05.24. 13:57:36

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: jaj, te:) téged is, de aribeth/beregorl nálam Hajni-kategória:)

Banyus83 2012.05.24. 13:58:16

@Fredo78: Valahol feljebb belinkeltem egy cikket, abban volt...

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 13:58:20

@genevieve: Leírod ki kicsoda? :-)

@nyílegyenes labirintus: Szeressük? (jaj, nem bírtam ki, bocsi Nyuszi!)
Rózsaszín sokkal több D betűt oszt ki!

@Wednesday5: Huj-Huj Hajrá!!!!

beacska 2012.05.24. 13:59:39

@Pácsó Ármándó: :))) volt már ilyen :))) akkor hazaküldte a legbunkóbbat ;D

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 14:01:57

@foxglove: Én foxglovot szoktam olvasgatni :-)

@beacska: Stimmel! :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.24. 14:02:06

@genevieve: és te a narrátor vagy?:D

@foxglove: aham, szóval én nem vagyok Hajni kategória (igaz, nem tom, milyen az), de vicces sem, meg semmilyen. Jól van, értem.

Most akkor megyek sajnálni magam. Keresek követőket is, és még bánatos kutyafejet is vágok közben. El is siránkozom a bánatomat mindenkinek.

Átvitel honvéd 2012.05.24. 14:02:36

@Fredo78: a 37 sör az inkább 3,7. Az hihető. De tényleg valószínű, hogy összesített adat. Nem ittak napi 1+ liter páleszt, per koponya, az ziher.

BiP 2012.05.24. 14:02:36

Én azt nem értem, hogy Edinkáék miért Leventét csókolták, hogy Anikót gyengítsék, miért nem egyből Anikót dobták ki? Tök nem logikus.

foxglove (törölt) 2012.05.24. 14:04:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ne mááááááááááár naaaaa:)) légyszi:) tegnap ha elfelejtettem volna nyaltam neked is, hogy milyen okos vagy és mindig figyelek mit mondsz:)

beacska 2012.05.24. 14:04:28

@BiP: mert Levente vagy Szöcske volt kitéve a csókoknak. Anikó nem. ő a másik oldalán állt a csókosztásnak

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.24. 14:04:44

@Átvitel honvéd: ennek a nagy részét BIZTOSAN!!!!!! a hotel dolgozói itták, ették meg, aztán rákenték az ott lakókra:D

Átvitel honvéd 2012.05.24. 14:04:52

@BiP: mert csak abból a párból lehetett választani, akik a legrosszabb tesztet írták "egymásból". Nevezetesen Csöcsi + LMZő.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.24. 14:06:12

@foxglove: :D:D:D

Most Edinka életérzésem van, engem senki sem szeret. És nem szeretném, h nyalj nekem, csak ismerd el a nagyságomat és tökéletességemet. Azt hiszem, h ez nem nagy kérés...

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 14:06:18

@nyílegyenes labirintus: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nyertem? :D

Banyus83 2012.05.24. 14:06:59

@BiP: Mert Anikót nem tudták, Levi és Szöcske közül kellett megcsókolni valamelyiket a másik 4nek...

LoveMy 2012.05.24. 14:07:01

@BiP:
A halál csókja ceremónián a páros tesztek alapján Lmz és Csöcske volt a leggyengébb, és csak kettejük közül lehetett választani a csókkal!

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 14:07:03

@BiP: Levente már soxor megcsókolta Anikót, úgyhogy én se értem :-)

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 14:08:43

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: De, én szoktalak, még pirospontot is kaptál tőlem, emlékszel? :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.24. 14:09:46

@paranyuszi: te is inkább azzal foglalkoznál, hogy ..............:D Várom:P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.24. 14:10:46

@Pácsó Ármándó: nyalni?:OOOOO

Igen, de te pasi vagy, ő meg nő, aki irigy és féltékeny rám:D

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 14:15:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Szeretni, de tetszik a gondolkodásod :-)
Nyuszi nem irigy és féltékeny, inkább olyan ... , sajnos megígértem hogy nem ugratom :-)

Fredo78 2012.05.24. 14:15:58

@Átvitel honvéd: Szerinted hihető 3,7 sör per fő 48 napon keresztül? Ez egy masszív alkesz brigádnak se sikerülne. Az 5 lány meg kábé 0 fogyasztással egyből duplázza a fiúk fogyasztását...

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 14:16:41

@foxglove: "Az átmulatott éjszakákért a Boston Klubban?"

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.24. 14:17:03

@foxglove: csakis ezért:D Igen, mert L'oreal :P:P:P (szeri van: puszi,puszi)

Na, jövök majd, megyek a dolgomra.

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 14:18:14

@Fredo78: Ancsa nem nulla, de tényleg soknak tűnik

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.24. 14:18:45

@Pácsó Ármándó: de itt rókákról beszélünk és nem nyuszikról:D

Jaj, köszi, köszi:D

Sziporka 2012.05.24. 14:18:57

No, akkor lesz valami egyezményes hogyvoltos jel este?:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 14:19:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: igen- igen.. bocsánat... csak írok máshol is...:) ígérem, max legkésőbb holnap!!!:)

foxglove (törölt) 2012.05.24. 14:20:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: én is megyek, mert csak MIATTAD voltam itt idáig. bizony. jobb, ha tudod. hát milyen ember vagy te.

Sziporka 2012.05.24. 14:22:51

ez volt már? www.origo.hu/teve/20120524-egy-ora-alatt-megvaltozott-minden-az-eden-hotelben.html

:)

"Az emlékezetes játékosok közül Krisztiánt említi, aki eddig Amerikában volt, de a döntőre, a záróbulira visszajött Magyarországra. "

vehehehe

nyílegyenes labirintus 2012.05.24. 14:23:18

@paranyuszi: Nálam biztos. ;)
(egy millió... hehe)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.24. 14:24:15

@paranyuszi: jól van:D

@foxglove: ilyen, tökéletes, amit te is elismertél:D:D:D

Amúgy köszönöm, h csakis MIATTAM vagy itt:D!!!!!!!!!!!!!!!

@Pácsó Ármándó: igen, meg a hajszálakat is:D

Banyus83 2012.05.24. 14:24:38

@Pácsó Ármándó: Pácsó...te nagyon be vagy indulva erre :-D

Sziporka 2012.05.24. 14:25:53

@Pácsó Ármándó: szóval ilyen ruciban lesz busifa meg őszinte és a többiek?:)

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 14:26:21

@nyílegyenes labirintus: Lesz az 3milla is :-)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Azt hittem már elmentél! :-)

@Banyus83: Pironkodva bevallom...

Sziporka 2012.05.24. 14:26:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Akkor viszont ha Melák ott lesz akkor Hiper is tuti:)))

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 14:26:56

@Pácsó Ármándó: mondjad Pácsó! :) Lökött vagyok??? :D És? vállalom... :D

Banyus83 2012.05.24. 14:27:45

@Pácsó Ármándó: Lesz majd neked is...jövő héten, nem? :-D

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 14:28:33

@Sziporka: Igen ez a HV-s dresscode, bár busifa szerintem csak toplessben!

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 14:31:05

@paranyuszi: Nem mondom, mert meglep a TEK Sün osztaga egy marcona bajuszú ezredessel az élen! :-)

@Banyus83: Már csak hatot kell aludni, jobban várom mint a döntőt :-)

GL-581 g 2012.05.24. 14:31:05

@Kürosz: Én akkor röhögnék, ha Roli kb. 15 millánál odavágná az aranygömböt, majd közölné, hogy természetesen ad két-két milliót... Szöcskének és Dévidnek! :DDD

genevieve 2012.05.24. 14:33:42

@Pácsó Ármándó: abbol nagy balhe lenne;-) maradok narrator, szerencsre nincs kit verremenoen vedenem:-D. Viszont igy jol mulatok az irasokon;-)

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 14:35:14

@GL-581 g: Erre Dévid kimászna a medencéből és közölné, hogy az egészet Pítre költi, aki hirtelen kibukkanna a kaktuszok közül és Enricót húzná maga után kézen fogva :-)

Sziporka 2012.05.24. 14:36:02

Hú halljátok, facebookon a Márk és a Kíra mindketten május 16. óta vannak "in a relationship", nem írták, hogy kivel, na de... :))

nyílegyenes labirintus 2012.05.24. 14:36:31

@paranyuszi: Üsse kavics, ma akciós a szavazatom. :)

Bár itt nem túl jó üzletelni, Pilartól is hiába várom a fél tábla oreo-s milkámat, és beacska is lóg egy kakaós csigával... :)

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 14:36:45

@genevieve: Oké, Edinát és Anikót kihagyhatod :-)

kerdesek05 2012.05.24. 14:37:05

@Sziporka: biztos még mindig reménykedik Hiper 3 milliójába-D

beacska 2012.05.24. 14:38:06

@nyílegyenes labirintus: a francokat! nem is nyúltam hozzád! csak megígérted, és aztán alma :(((

pilar ternera 2012.05.24. 14:38:12

@Sziporka: elképesztő vagy!:)) egyesek -mint te is - olyan nyomzómunkát tesznek itt a kommentelés mögé, h kész vagyok! :))

Átvitel honvéd 2012.05.24. 14:38:48

@Fredo78: hmmm, régen volt olyan ismerősöm (traktoros volt a szentem), aki napi egy láda (!) sört pusztított el úgy, hogy a tett elkövetése közben nem láttad sikernek. Egy olyanon, mint Matcsi, napi 3-4 sört meg sem látsz, plusz az esti pusztítás, mert láthatóan nem magában itta a páleszt. 3,7, az kicsit tényleg sok, de messze nem olyan, mint az 1+ liter pálesz. Napi 3,7 sör szerintem már onnantól reálissá válik, ha csak vendégek, meg a parkolópályán levő játékosok megittak egyet-egyet a rend kedvéért.

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 14:40:26

@nyílegyenes labirintus: Oké 850, deal.. :)

amint a blog elutalja nekem a 12.5 milkót azon nyomban tovább utalom a részed a számládra :D

pilar ternera 2012.05.24. 14:40:41

@nyílegyenes labirintus: tőlem azért várod hiába, mert beraktál a sorba az asszony mögé! hát így hogy lehet üzletelni?!?! :O)

@beacska: én is ezt mondom, velem is megcsinálta! :)

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 14:40:44

@Pilar Ternera: Valami Taktikai Egyszerrecsapunkle Kommandó, az ezredes jobban tudja minek a rövidítése.

@Sziporka: Lehet azért sejteni :-)

@nyílegyenes labirintus: Vigyázz a csajokkal, csak azért ígérgetnek, hogy mögéjük álljál :-)

Sziporka 2012.05.24. 14:41:03

@Pilar Ternera: Nincs nagyon motivációm ma a munkához ezért igyekszem hasznosan eltölteni az időt, hehe.

kerdesek05 2012.05.24. 14:41:25

@nyílegyenes labirintus:

oreo mexico csokik közül mit ettek a játékosok?

Az tudjuk a Modelo especialon élt Máté két hónapig!:)
www.crownimportsllc.com/ourbrands/modelo.htm

pilar ternera 2012.05.24. 14:42:14

@Sziporka: naaaa, neeeeee! nem akarooooom!!!!!

kerdesek05 2012.05.24. 14:42:39

@Sziporka: Meg csöcske is eljegyezve van, fura. Szeptemberen még Összeesküvők Petival kavart, jan-februárban Éden Hotelezett, hazajött aztán lett nagy szerelem mi?!:)

aribeth 2012.05.24. 14:43:26

@foxglove:
Muchísimas gracias, ahogy Elias mondaná. :)

ő-szinte 2012.05.24. 14:43:32

@Pácsó Ármándó: na köszi, szép szerkóban küldenél te oda ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pilar ternera 2012.05.24. 14:43:57

@Pácsó Ármándó: nem azt kérdeztem! azt tudom mi!:))) hanem hogy mi az, amihez már csak 6-ot kell aludnod? :))

@Sziporka: van az úgy. :)

pilar ternera 2012.05.24. 14:46:14

@kerdesek05: "Szeptemberen még Összeesküvők Petival kavart, "

honnan a túróból tudtok ilyeneket???

Pepeninho 2012.05.24. 14:47:00

Én mondtam végig, hogy Naiva nagy játékos. Altatja a népet. Vagyis nagyon remélem, hogy altatja. :)
Szerintem így nézhet ki a szipmátiaszavazás ha maradnak a párok.

Anikó,Matyi: Pötty
Edinka,Roli: Homár,Nyócötvenes,Nájomi

A lasztit fingom sincs ki dobja el és mikor. A maradék zsetont remélem nem a második helyezett pár kapja. :) Felnyerítenék ha ALíz kapná. :)
Jahh és ha az első évados játékosok most is szavazhatnak(ezt mondjuk kétlem) akkor sem változik a helyzet. Ott Ádámtól és ALíztól tuti kapna szavazatot az Edinka, Roli páros.

Én minek örülnél? Jahh, hogy ez senkit nem érdekel? Azért leírom....baszhatjátok. :)
Ha a jelenlegi keretet nézzük akkor maradjon meg az Edina,Roli páros és ne dobják el a gömböt. Ez lenne az álom, de kizárt. Így a reális álom az, hogy Edina nyer 15 körül, ad Rolinak és Najominak. A maradék pedig.....na arról fingom sincs.

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 14:48:55

@Pilar Ternera: 12. héf :-)

@ő-szinte: Ez csak példa volt Sziporkának, jöhetsz saját szettikében is. Lehet, hogy lenne rólatok egy-két kép a médiákban, talán még a tévé is meginterjúvolna :-)

busifa 2012.05.24. 14:50:17

@Pácsó Ármándó: dehogy topless, egy szál faszban! :)

pilar ternera 2012.05.24. 14:50:34

@Pácsó Ármándó: jaaaaa, igen! most gratulálok :)))), mert akkor már nem "találkozunk"!:(((((((((

BiP 2012.05.24. 14:51:02

@beacska: @Átvitel honvéd:
@Banyus83: @LoveMy:
Köszi mindenkinek. (Hajnalban, még az ágyból olvastam, így kicsit kómásan nem állt össze a ceremónia menete, ezért furcsálltam.)

foxglove (törölt) 2012.05.24. 14:52:09

@Sziporka: vállalta már névvel is márk kírát korábban

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 14:54:40

@Pilar Ternera: :-(((((

@busifa: Ó! Akkor nem értem Rózsaszín mit kényeskedik :-)

@paranyuszi: Akkor cseréljük ki Tepsifülesre, tényleg nem vagy alam uszi

xndpt 2012.05.24. 14:54:52

@LoveMy:
Nem írtam, hogy bármilyen infóm van Edina anyukájáról, csak a viselkedése alapján pszichológiai ismereteimre alapozva feltételezem, hogy sokat éltek együtt az erőszakos apával, és ezt a megalázkodó viselkedést látta Edina, így ő is ugyanazt az áldozat szerepet vette fel, és a többiek ezt vissza is adják neki, ezért nem is meglepő, hogy mindenki őt támadja.
FSZK egyszerűen feltűnési viszketegségben szenved (erről ugye írtam már), azt akarja mindenki vele foglalkozzon, ezért is hozta-vitte az infókat (nem rosszindulatból), csak fontosnak, nélkülözhetetlennek akart tűnni.

De ismétlem, ezek csak találgatások, lehet tökre nem így van.

Sziporka 2012.05.24. 14:55:24

@foxglove: hooool? én ott tartok hogy Kíra Ádámmal kavar :D nem olvastam sehol :(

Fredo78 2012.05.24. 14:58:16

@Átvitel honvéd: De a csajok kábé semmit nem ittak (sört) így az már más.
Mindegy, de azért látható hogy csálé adatok nem is kicsit 580l tömény :)

foxglove (törölt) 2012.05.24. 14:58:40

@Sziporka: amikor megjelentek az ikrek, akkor márk a fb-ja szerint "nyitott kapcsolatban" élt Kírával, ha jól emlékszem

Sziporka 2012.05.24. 14:59:26

De 3-4 héttel ezelőtt több olyan tudósítás volt a vidéki bulikról, hogy Ádám és Kíra járnak...

pilar ternera 2012.05.24. 15:00:48

@Sziporka: melyik Ádám? ÉH1 vagy ÉH2?

kerdesek05 2012.05.24. 15:00:55

@Pilar Ternera: volt video beszúrva, ahol összeesküvők petit mutatták be és a csöcske polgári nevén nyilatkozott róla.

napivizio.postr.hu/meghokkentoen-kicsi-a-magyar-reality-vilag

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.24. 15:03:06

"...A játékosok - a stábtól kapott információk szerint - a 12 hét alatt elfogyasztottak közel 1400 banánt, 2200 narancsot, 600 kókuszdiót, 1100 dinnyét, 400 ananászt, 75 kiló guacamolét, 6200 palack fél literes ásványvizet, 350 liter rumot, 180 liter tequilát, 1800 üveg sört..."

Először az jutott eszembe, hogy az annyukpicsáját, majd az, hogy pl. Roli vajon tudta-e e mikor mit eszik? :D

Sziporka 2012.05.24. 15:04:17

@Pilar Ternera: ÚszóÁdám, ÉH2
Meg is keresem...

Stipistopi 2012.05.24. 15:04:49

@pushpang (univerziális határeset): azért tegyük hozzá, hogy 32 játékos volt

nosce 2012.05.24. 15:05:55

@LoveMy:
"A halál csókja ceremónián a páros tesztek alapján Lmz és Csöcske volt a leggyengébb, és csak kettejük közül lehetett választani a csókkal!"

Az különben nem érdekes h csak a szerkik látták a teszteket mi nem? És az se érdekes h a szerkik szerint pont a két legérdektelenebb ember esett ki ? :)

pilar ternera 2012.05.24. 15:06:38

@Pácsó Ármándó: @Sziporka: komolyan kifekszem tőletek, h miket tudtok! :)
még vmi? ;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.24. 15:06:45

@kerdesek05: hát ja, a köv. ÉH-ban már Baukó Éva is fel fog bukkanni, meglásd. :D

Sziporka 2012.05.24. 15:07:22

Ez votl az egyik de még vhol ovlastam az ádám-Kíra párosról..
www.nlcafe.hu/sztarok/20120413/rendbontas_az_eden_hotel_elso_bulijan/

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 15:07:24

@nosce: Inkább az az érdekes, hogy elvették Hiper papucsát... érdekes húzás..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.24. 15:07:38

@Stipistopi: igen, de voltak, akik csak 1-2 napot voltak benn.

nyílegyenes labirintus 2012.05.24. 15:08:08

@paranyuszi: köszi nyuszi! mit iszol? :)

@Pilar Ternera: Fenéket, az asszony a managerem, ő a pénzügyi részleg felelőse(elég szarul csinálja mondjuk) és nem kell mögé állni. :)
Amúgy meg ez szerződésszegés, úgyhogy beperelek mindenkit! :)

@kerdesek05: Nem vágom ezeket a csokikat sajnos.
De az oreo-s milkát nagyon ajánlom, olyan íze van, hogy elsírod magad, minimum 70%-os orgazmus. :)

pilar ternera 2012.05.24. 15:08:09

@nosce: sztem ez kb. mindenkinek egyformán szarul sikerült (mitől lett volna jó?), aztán meghozták ezt a "salamoni" döntést.:)

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 15:09:31

@pushpang (univerziális határeset): Volt képes étlap! :-)

Hajrá Roli!

@nosce: Meg hogy a többieket megdicsérték, hogy jól sikerült, na ne már

Stipistopi 2012.05.24. 15:09:39

@pushpang (univerziális határeset): azok szerinted nem zabálták reggelire a sok gyümölcsöt, meg nem piáltak? Lehet, fényevők voltak. :)

pilar ternera 2012.05.24. 15:11:06

@nyílegyenes labirintus: mi a szerződésszegés? te pletykáltad ki, hogy kivel mit boltoltál!!! :P

@Pácsó Ármándó: most gyorsabb voltam másfél perccel! :PP

nosce 2012.05.24. 15:11:41

@paranyuszi:
Hiper papucsát nem ők vették el mert párcsere volt , de papucs és szöcske volt a legérdektelenebb, ha papucs Edinával van akkor rolli meg szöcske megy a levesbe, ott dőlt el a döntőbe jutás...
AZ meg nyilvánvaló volt h ketten esnek ki bárki is áll kint, mert a csókolóknak nyilván az az érdekük...

Stipistopi 2012.05.24. 15:12:41

Azért így a végén igazán mutathatnák már a macit is végre

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.24. 15:13:24

@Stipistopi: ha 32 ember 84 napon át folyamatosan benn lett volna, akkor azt mondom, oké.
De átlagosan, az első heteket leszámítva, kb. 10-en voltak benn folyamatosan. Így nézd azt a 350 liter rumot és 1800 üveg sört, 1100 dinnyét és egyebet.

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 15:14:26

@Pilar Ternera: Mert udvarias vagyok, meg ez van megszokva :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.24. 15:15:27

@Stipistopi: én a macinak szorítok. Mekkora lenne már, hogy ott ólálkodik, aztán a kellő pillanatban elragadja a gömböt és jól elszalad vele. :D

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 15:16:20

@pushpang (univerziális határeset): Láttam hogy Niki két dinnyét hazavitt!! :-)

@Stipistopi: Horkol egy sarokban a sok tequilától :-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 15:16:31

@nyílegyenes labirintus: Ami átlátszó!! :D De leginkább Bacardi+sprite! :D De majd a döntő után visszatérünk rá!! :D:D:D

ő-szinte 2012.05.24. 15:16:40

twitteren leszek este...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.24. 15:17:10

@Pácsó Ármándó: hát, akkor csak okos ember ez a Roli, nekem aztán mutogathatták volna a guacamolét... :D

nosce 2012.05.24. 15:18:11

@Pácsó Ármándó:
sztem ha broki egy faszt rajzolgatott a tesztre válaszként, neki akkor is jól sikerült :)

A döntő dologról (tesztek)ami alapján kidobtak egy párt, semmi nem volt, viszont a csokolózásról amin már semmi nem múlott volt vagy 10 perc...:)

Stipistopi 2012.05.24. 15:18:35

@pushpang (univerziális határeset): + a 180 liter tequila ... bődületes számok. Amennyit egyes emberek ettek/ittak (amiket mi nem is láttunk), én akkor is elhiszem, hogy ennyi fogyott.

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 15:19:15

@nosce: csak arra utaltam amire te is, hogy honnan tudjuk, hogy az övék volt a leggyengébb teszt?
Rollert elnézve ez kissé hihetetlen..

pilar ternera 2012.05.24. 15:21:35

@pushpang (univerziális határeset): DDDDDDD másik hüle! :)

én már csak röhögni vagyok itt! :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.24. 15:22:39

@Stipistopi: hát igen, a megadott számok azért is megtévesztőek, mert a 350 liter rumból Máté megivott úgy 50-et, a sörből min. 300-at, stb.stb., a többiek meg a maradékon osztoztak. :)
A gyümölcsökben nem hiszem, hogy sok kárt tett volna.

Stipistopi 2012.05.24. 15:23:16

@paranyuszi: mondjuk, Levente bevallotta, hogy ha Anikóval kapcsolatosan kellett volna kitöltenie a tesztet, akkor is bajban lett volna.

LoveMy 2012.05.24. 15:26:12

@Pilar Ternera:
elveszíti a szüzességét! ;P

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 15:26:56

@Stipistopi: Mondjuk Leventének először kellett volna megoldania egy feladatot egyedül..és ki is esett..
(ha tényleg az övék volt a leggyengébb teszt) amúgy meg, az is parádés volt, hogy magára mutogatott h Hiper ejtse ki csak őt, majd ejtse ki Szöcske segítségével Edinkát...
muhahaaa valóban nem ismeri Hipert ha ezt komolyan gondolta a döntő előtti napon...

vécés jóska 2012.05.24. 15:28:08

Nem tudom mit vagytok kiakadva ezeken a kaja/pia számokon, szerintem nem olyan durva. Hogyha fizetniük kellett volna mindenért, akkor azt mondom kicsit sok, de így nem. Ha én bent lettem volna és ingyen van minden, tuti én is megiszok napi 6-7 sört meg kábé 10 felest és zabáltam volna egész nap. Lehet, hogy csak egy paraszt borsodi betyár vagyok, de az ingyen dolgokat meg kell becsülni a mai világban. :)

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 15:30:13

@LoveMy: Kiporolom az a kis kerek segged! :-)

@pushpang (univerziális határeset): Még én se ettem olyat, kizárásos alapon ki lehet választani :-)

LoveMy 2012.05.24. 15:31:36

@pushpang (univerziális határeset):
Hát ha meglátja az alkoholfelhozatalt, hatlóval sem tudják visszatartani ÉH3-tól :D

jóképűkirály 2012.05.24. 15:32:27

@xndpt: FSZK: korrekt amit írtál, annyival kiegészítve,hogy mivel egyben hülye is nem tudott szelektálni és minden infót vitt a-ból b-be. Látom vágod a dolgokat áruld már el, hogy lehet az ,hogy egyetemre járnak és nem tudják mi az a rozsomák? Számomra egész egyszerűen elképesztő, ugyanis ha ezt nem tudják akkor milyen dolgokról nincs fogalmuk? Vagy azért írják ,hogy egyetemi hallgató mert a munaknélküli az extracink lenne a csodálatos Szöcske név alatt? vagy mi a fasz? :)

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 15:32:33

@vécés jóska: Melák csirke fogyasztását le se merték írni :-)

pilar ternera 2012.05.24. 15:33:56

@pushpang (univerziális határeset)@Pácsó Ármándó: : avokádóból készült mártás-szerűség. pl. tortillát is lehet bele mártogatni. :)

@LoveMy: áááááá, öreg róka ő már! :)

...most látom, meg is leszel verve! ;)

Fredo78 2012.05.24. 15:34:17

@vécés jóska: egy héten át ment volna talán de utána nem. Ugyebár a banánt is meg lehet unni

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 15:34:48

@Pácsó Ármándó: Ebédkor mondta a csirkének: ENNYYÉÉÉMMMM VAAAGGYYYYY !!! :D

nyílegyenes labirintus 2012.05.24. 15:35:15

@vécés jóska: Tökéletesen egyetértek, nem kell számolgatni.
És azt is tudjuk, hogy az alkohol az emberiség egyik legnagyobb ellensége, de aki meg csak úgy megfutamodik az ellenség elől, az gyáva! :)

LoveMy 2012.05.24. 15:37:13

@Pilar Ternera:
ja, nem az csak ilyen izgató kis popsisimogatás! ;P

Átvitel honvéd 2012.05.24. 15:38:59

@Fredo78: ja, kemény... :) Ha az egész társaság volt rá, 40+ szerkesztővel és épp készenlétben ülő játékosokkal (akik, közbevetőleg, a jelek szerint legfeljebb magukban- vagy másod-harmadmagukkal ihattak, mert egymástól el voltak szigetelve), az akkor is szép huzat.

beacska 2012.05.24. 15:39:02

@foxglove: hogyan, mi van? Márk és Kíra együtt?? dejó!!! úgy sajnáltam Márkot, egészen anyátlan lett Kíra nélkül :)

(tőled is szeretnék elnézést kérni, ha megbántottalak, nem rád gondoltam, istenbíz' :((((()

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 15:40:29

@paranyuszi: És kiszedte mindet :-)
Nem csoda ha Anikó begőzölt a sok kvaka.., gvaga..., quavaca..., na attól!

@LoveMy: Szeretem a lelkesedésed :-)

pilar ternera 2012.05.24. 15:42:50

@LoveMy: ő már csak ilyen! :)

bocs, nem beszélek a nyelveteken! :)

@Pácsó Ármándó: ő nem eszik ilyen lájt kajákat, kőkemény ragadozó dög! :)

vécés jóska 2012.05.24. 15:43:00

@nyílegyenes labirintus: :D Az egyik kedvenc mondásom :)

@Fredo78: a banánt én is meguntam volna, de a finom söröket meg tequilákat talán elviseltem volna, bár 1-2 nap pihenőt tényleg be kellett volna iktatnom :)

@Pácsó Ármándó: Mit mondasz, nyerhetünk ma? És mennyit szakítunk?

beacska 2012.05.24. 15:44:10

@Stipistopi: inkább úgy nézzük, hogy napi átlag 10,5 játékos volt bent...

Stipistopi 2012.05.24. 15:44:18

@Pácsó Ármándó: Anikó a koktélokat vedelte feszt

hideg kéz 2012.05.24. 15:44:26

Helló
Nincs valaki, aki regelt a bulira, de mégsem tud jönni?

ő-szinte 2012.05.24. 15:44:32

@Sziporka: foxnak már meg van,nem tudom, hogy ide belinkelhetem-e...

Stipistopi 2012.05.24. 15:45:34

@beacska: nem én találtam ki, a cikkben is így volt: "A számok kedvelőnek pedig pár adat a végére: 32 játékos kalandjait 12 héten át 2 csatorna adta, a Viasat3 és a Viasat6, összesen 96 adás készült. 43 fős stáb dolgozott, több mint 40 kamera napi 24 órás képét figyelve. A játékosok - a stábtól kapott információk szerint - a 12 hét alatt elfogyasztottak közel 1400 banánt, 2200 narancsot, 600 kókuszdiót, 1100 dinnyét, 400 ananászt, 75 kiló guacamolét, 6200 palack fél literes ásványvizet, 350 liter rumot, 180 liter tequilát, 1800 üveg sört. A stáb a szállás és a lokáció közt autózva megtett közel 64 ezer kilométert és a játékosok nagyjából 200 levelet kaptak és olvastak fel."

LoveMy 2012.05.24. 15:46:36

@Pilar Ternera:
jaj de hogy nem!
ez a nyelves téma nagyon menő! ;P

pilar ternera 2012.05.24. 15:48:13

@LoveMy: csodálkozol? minden jó, amiben a nyelvnek szerepe van.;)

ő-szinte 2012.05.24. 15:48:14

@hideg kéz: de, Raspberrypie és Adnama sem jön, kérdez őket :-)

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 15:48:58

@Pilar Ternera: Kekszes maci :-)

@vécés jóska: Hajrá Roli!! Tartjuk a gömböt Edinával és könnyed humoros játékkal hazaviszünk 12,5-Áfa Huf-ot!

@Stipistopi: Alkoholos koktélokat meg a FiveTequilát :-)

Sziporka 2012.05.24. 15:49:15

@ő-szinte: sajna a priviket nem kapom meg, mert 5 éve olyan e-mail címmel regisztráltam ide, ami már nem él :(
de ha őszintén belegondolok, úgysem fogok netezni este... mindenesetre hosszú fekete hajam van és vszeg kék-fekete vagy kék-piros ruhában leszek, szóval ha láttok egy ilyen lányt, diszkréten mutassátok a titkos HV jelet :D

jóképűkirály 2012.05.24. 15:49:26

@Stipistopi: Ha ezeket a mennyiségeket csak a játékosokra értik ,akkor napi 0.4l/ember rum azért emberes mennyiség legyünk őszinték.

beacska 2012.05.24. 15:49:47

@vécés jóska: jó, de a napi 100 sör elég durva. Az emberem számolt: az 5 rekesz sör. Ők a barátaival egyszer 24 óra alatt ittak meg 10-en 10 rekesz sört. De utána napokig nem ugráltak. szóval legfeljebb 5-6 napig bírták volna a felét, és akkor a tekilát, meg a rumot nem is néztük!

gyümölcsöt sokat ettek, mindig azt ettek reggelire. Csak Anikót és Leventét , meg asszem Pítet láttam lapostányérból reggelizni (tojás?)

Stipistopi 2012.05.24. 15:51:56

@jóképűkirály: az négy deci, többet is megittak bent szerintem naponta

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 15:52:18

@LoveMy: Pörögsz nagyon :-)

@Pilar Ternera: Nyelvtan? Nyelvhal? :-)

pilar ternera 2012.05.24. 15:53:03

@Pácsó Ármándó: ezek sem rosszak, de én pl. a fagyizásra gondoltam! :)

Stipistopi 2012.05.24. 15:53:23

@beacska: szerintem valami pirítósfélét is ettek a nem gyümölcsevők

beacska 2012.05.24. 15:53:33

@Stipistopi: jó, tudom, de ezen megy itt a számolgatás már reggel óta. Mindenki megpróbál vmi összehasonlítási alapot gyártani...ezért döntöttünk úgy hogy irreális, és a stáb is benne lehet...mert ennyi folyadékra még a trópusokon sincs szükség...

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 15:54:01

@Pácsó Ármándó: Ejhh, ha csak attól gőzölt volna be! :)

Despedida Amigo! :)
Remélem a döntőre gép közelbe jutok ! :D

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 15:54:36

@Sziporka: Busifát könnyen megismered majd :-)

jóképűkirály 2012.05.24. 15:55:36

@Stipistopi: kerekítsünk fél literre.Ha nekem naponta fél liter töményet meg kéne innom megőrülnék.Pedig azért whiskey-ből odabaszok néha, na de akkor is.

foxglove (törölt) 2012.05.24. 15:55:54

@beacska: igen, valami ilyesmi rémlik!

nem bántottál meg, de azért ugyanígy viszont én is elmondanám: elnézést, ha én bántottalak volna meg valamivel. nagyon örülnék, ha fátylat tudnánk borítani az egészre, és az utolsó napot szépen tudnánk zárni! előre mondom, hogy bár nem Anikónak drukkolok (és ennek esetleg jelét is fogom adni) de ha ő nyer, az sem lesz olyan világraszóló nagy tragédia!

paranyuszi (törölt) 2012.05.24. 15:56:24

@hideg kéz: Én nem megyek és regeltem, ha kell esetleg, írj privit.

LoveMy 2012.05.24. 15:56:39

@paranyuszi:
mielőtt elfújod a gyertyát kívánj ám valamit magadnak! :)

Stipistopi 2012.05.24. 15:56:41

Itthon a műanyag rekeszben 20 db üveges sör van, a "kartonpapírosban" meg 24 dobozos. Azt meg nem tudni, hogy ezek odakint miféleképpen kapták. Mindegy is. :)

pilar ternera 2012.05.24. 15:57:01

@paranyuszi: hasta luego, muchacha!

én este nem leszek! csók a "kiválasztottaknak"! :))

hideg kéz 2012.05.24. 15:57:51

@ő-szinte: Ha egyikőjüknek Te tudod a nevét az épp elég. Feltéve, hogy tényleg nem jönnek. És nem bánják, ha képviselem helyettük a hv-s brigádot:) Na, ezt most nincs időm kideríteni, pláne, hogy egyik sincs itt, találkozunk a Liszten.

Stipistopi 2012.05.24. 15:58:10

Én meghalnék napi fél liter töménytől

Ennyit tudok még hozzátenni a pia témához. :)

beacska 2012.05.24. 16:01:05

@foxglove: nem bántottál meg, a lelkem egy rinocéroszé ;)

sajnos nem fog nyerni, de

HAJ-RÁ ANIKÓ!

;DDD

beacska 2012.05.24. 16:02:17

@Stipistopi: én meg bealszok 2 (azaz kettő) kupicától :)))

vécés jóska 2012.05.24. 16:02:36

@beacska: A sör az tényleg húzós, mert Matcsin kívül, aki a fogmosást is sörrel öblítette le, nem láttam volna, hogy más annyi sert ivott volna. Mert pl. Melák sem arról híres, hogy bírná a piát, a díszbuzik (Pít, NRico, Márk...) meg inkább koktéloztak.

@Pácsó Ármándó: Úgy legyen! Tényleg, minek örülnél jobban: a becsületes 12.5-nek vagy a ravaszdi 22.5-nek pl.? Bár esélytelen, de mégis.

Stipistopi 2012.05.24. 16:03:23

most nézem csak, hogy lehet oreo kekszet gyártani házilag is

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 16:03:49

@Sziporka: "busifa 2012.05.24. 14:50:17" :-)

pilar ternera 2012.05.24. 16:05:03

@LoveMy: köszi, remélem meglesz! ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 16:08:16

@vécés jóska: A becsületesnek. A pénz hamar elmegy, pláne ha hirtelen mindenki a barátod lesz, akkor már maradjunk meg jellemnek, ne legyünk köcsögök.
Hajrá Rolii!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.24. 16:08:57

@Pilar Ternera: ne basz, én azt hittem, hogy az vmi gyümölcs. :O

beacska 2012.05.24. 16:09:14

amúgy röhögtem a tegnapi extrában, amikor Pít, Szöcske, Anikó és Levente hevertek egy közös takaró alatt, Szöcske bepucsított Pítnek, mire
-Levente. -Pít, áll a cerka?
-Pít: -Nekem ez már kevés...

...olyan öregbácsis volt...de legalább megindokolta, miért nem csapott le a csajokra: otthon hagyta a Viagráit :)))

Átvitel honvéd 2012.05.24. 16:10:13

@xndpt: érdekes, amit írsz (olvastam a korábbi kommented is). Próbálom beilleszteni a saját modellembe.

Az a furcsa, hogy Tünciben láthatóan megvan az "ősbizalom". Kérdés nélkül veti bele magát az újabb "kalandokba", nem fél, láthatóan semmi gondja azzal, hogy kezdeményezzen, sőt épp ellenkezőleg. Nincs kétsége arról, hogy "helye van" a világban. Valahol korábban "elhintette", hogy Matcsi a 19. srác az életében (23 éves létére), az nem úgy tűnik, mintha önértékelési zavarok akadályoznák a kezdeményezésben. Ha viszont így van, akkor fater meg muter nem lehetett túlságosan rossz (vele szemben, mármint), különben állandóan gyanakodna és félne, másképp inkább volna kudarckerülő. Mit gondolsz erről?

Matcsiról hasonló gondolatok jutottak eszembe nekem is. Olyan a srác, aki azt gondolja, hogy mindent megúszhat, avagy, még hiányzik neki, hogy a tettei következményeként egyszer-kétszer jól pofánverje a sors.

Ami még eszembe jut: volt itt korábban egy lány, akiről akkoriban az a benyomásom támadt, hogy ezen a téren baja lehet az életben (Reni, ha még emlékszel rá). Dekoratív, a maga módján szerintem elég egyedi, tiszta lelkű lány volt, de mintha gúzsba kötötte volna valami (a játék dolgainál is sokkal erősebb értelemben), amit szerintem maga sem tudott volna megfogalmazni. Róla mi a véleményed?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.24. 16:12:23

@Pácsó Ármándó: Kira is folyamatosan pörkölt+nokedliről ábrándozott, pedig nem is volt végig benn.. :D

Mondjuk azt nem értem, hogy Edina hogy ilyen aránylag lájtos koszton, hogy tudott úgy meghízni, ahogy tegnap este fürdőruciban, ahogy valamelyik ÉH1-el beszélt. Olyan formátlan bumszli volt a hátsója, mint egy Renault Thaliának.

beacska 2012.05.24. 16:14:51

@pushpang (univerziális határeset): a VV-ben a sok Bacardi Briser (így írják?)-től híztak. Lehet hogy itt sok cukros szponzor ital volt...meg hát nem mozogták agyon magukat. Alig tudtak naponta 40 percet összevágni a mozgásukból ;)))

beacska 2012.05.24. 16:16:35

@pushpang (univerziális határeset): jaaa, és Noémi is hízott (Omárral beszélték meg), Meg Kíra is 2 egész kilót! Állítólag ez úgy megviselte, hogy nem tudott koncentrálni a játékra :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.24. 16:18:23

@Pilar Ternera: na de abból is 75 kilót?! Egy szószból?! :D

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 16:18:58

@pushpang (univerziális határeset): Kiesett Melák, több lett a csirke.
Elhúzott Andor, elmaradt az edzés. Matyesz nem használt gumit :-)

kerdesek05 2012.05.24. 16:19:36

@vécés jóska: jól beszélsz jóska, ha ingyé van hát ingyé van!:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.24. 16:20:56

@beacska: ja a VV-ben a sok Bacardi B.-től, meg a kurvasok energiaitaltól híztak. Na meg attól, hogy folyamatosan hajnali fél2-kor adtak nekik vacsorázós feladatokat.
Bár ettek azok maguktól is éjjelente. :D

Itt meg... hát itt is a sok pia..
És persze a gyümölcsök is tele vannak cukorral, ha ész nélkül eszi vki, miközben azt hiszi, milyen faszán egészségesen él, jól meglepődhet pár hét múlva.

Stipistopi 2012.05.24. 16:21:15

@beacska: Noémi hízása (hasra) eléggé szembetűnő volt. Pl. amikor görbe háttal ült a nappaliban, és Omárnak mutogatta a melleit, akkor lehetett látni. Bár, azért ő (még ha nem is sportolt) de mozgott (tánc) eleget.

LoveMy 2012.05.24. 16:22:36

@Pácsó Ármándó:
szerintem tuti használtak óvszert!

beacska 2012.05.24. 16:23:30

@pushpang (univerziális határeset): ja, itt legalább, mivel nem volt éjszakai onlány, elküldték őket időben aludni. Azért, ha vki kizökken a napi rutinból, az is hozhat ilyesmit.

kerdesek05 2012.05.24. 16:23:54

@pushpang (univerziális határeset): baukó éva a lipóti ÉH3 kasztingon fog részt venni, ahova Hiper támogatásával készül

Átvitel honvéd 2012.05.24. 16:25:53

@Pácsó Ármándó: Ááááááá! :DDDDDDDDD

Asszem, tavaly is volt ilyen. Mármint mind meghíztak, Pókmajom meg terhestesztet kért- és kapott.

Csírán egyébként tényleg látszott, hogy a fejecskéje még malacosabb, mint eredetileg, no meg Tüncit se vinné el a szél, még úgy se, mint pár hete. Csak Hiper nem hízott. Átkozott bagó...

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 16:25:53

@Pácsó Ármándó: Ja, igen! Edina lenyelte :-)

@LoveMy: Hát annyi volt bent, hogy feldíszíthették volna vele a nappalit 3x :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.24. 16:26:26

@Pácsó Ármándó: "...Matyesz nem használt gumit :-)"
Így már érthető, hogy Edina miért olyan labilis és érzékeny... dolgoznak a hormonok. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.24. 16:27:40

@kerdesek05: én szívesen megnézném őket együtt, mondjuk egy Survivor műsorban. :D

LoveMy 2012.05.24. 16:29:05

@Pácsó Ármándó:
fújták is rendesen egy-egy bulikor! :D

kerdesek05 2012.05.24. 16:29:59

@jóképűkirály: szerinted minden főiskolás és egyetemista tudja hogy mi az a rozsomák? miért kellene tudniuk?
szerinted minden főiskolai és egyetemi hallgató tudja mi/ki az a balambér? lófaszt
max érettségire kellett tudni biológiából aztán kész

LoveMy 2012.05.24. 16:30:05

@pushpang (univerziális határeset):
persze hogy dugott, ha jól emlékszem Krisztiánnal-ÉH1.

kerdesek05 2012.05.24. 16:30:52

@Pácsó Ármándó: Melák az összes mehikói csirkét megette.
Nyártól ha minden igaz válság jön a mehikói csirkefogyasztókra, magyarból kell majd importálniuk:)

Átvitel honvéd 2012.05.24. 16:30:54

@pushpang (univerziális határeset): jaja... a Sógorral. (Hogy is hívták lánykori nevén?... Nem emlékszem. Tavaly leginkább Sixx hogyvoltjain éltem, csak néhány adást néztem meg- és azt is utólag.)

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 16:30:55

@Átvitel honvéd: Pókmajomhoz azért kellett egy gusztus. Hiper gilisztás! Edina meg: ha ilyen lábakon állna a magyar gazdaság, akkor semmi bajunk nem lenne :-)
Csírának poénos volt az önkritikája!

LoveMy 2012.05.24. 16:32:04

@pushpang (univerziális határeset):
Épp tegnap mesélte Ádám, hogy csak egy szemmel mert aludni, mert Niki nagyon rágerjedt :D

LoveMy 2012.05.24. 16:33:01

@Pácsó Ármándó:
:DDD
terhes hattyú két meggymaggal :D

nyílegyenes labirintus 2012.05.24. 16:33:10

@Pácsó Ármándó: Ez nem bizonyított. Lehet csak kivitte a mosdóba.
Na nem mint ha érdekelne, tisztán a pszichologiai szempontok miatt maradhatott meg az emlékeimben. :)

kerdesek05 2012.05.24. 16:34:40

@Sziporka: azt az email címet újra regisztráld be és kész. ha meg valaki más regelte be használja már, akkor biztos fura neki az éden hoteles levelek:)

nyílegyenes labirintus 2012.05.24. 16:35:00

@Átvitel honvéd: Krisztián avagy a Csudálatos Pöcs. :)

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 16:35:46

@kerdesek05: Ja, magyar kísérleti csirkét. ENYÉÉM VAAAAGY!! kiáltásra magától megsül :-)

@LoveMy: Tényleg!

@pushpang (univerziális határeset): Edina kérne egy terhestesztet a gömbceremónia közben :-)

Stipistopi 2012.05.24. 16:36:48

@Pácsó Ármándó: először is, Krisztián ordításától lerepül az összes toll róla :)

LoveMy 2012.05.24. 16:37:16

@Pácsó Ármándó:
:D
na, a Máté földhöz vágná a gömböt :D
vagy még sem, mert kell a gyerekneveléséhez!

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 16:37:40

@LoveMy: Priceless!!

@nyílegyenes labirintus: "Ez nem bizonyított. Lehet csak kivitte a mosdóba"
Nálatok is van spájz, nem?

aribeth 2012.05.24. 16:39:00

@Sziporka:
(A beállításoknál megváltoztathatod az emilcímedet egy olyanra, ami él. ;))

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 16:39:35

@Stipistopi: És szilikonmelle lenne :-)

@LoveMy: Máté nem fog ma gömböt! Hajrá Roli!!

Átvitel honvéd 2012.05.24. 16:39:41

@Pácsó Ármándó: Az az érdekes, hogy Pókmajom Sixx tudósításaiból sokkal értékelhetőbb volt, mintha az ember belenézett egy adásba. Azt bírtam benne, hogy - szerintem - reálisan látta a játékot, kiröhögte Ádámék "család"-maszlagját, és némi esze is volt a keveréshez, az ilyen nekem tetszik.

Csíra határozottan a kedvenc karakterem volna az új sorozatban, ha nem volna benne ez a masszív, alattomossággal kombinált rosszindulat. Mert alaptermészetre egyébként nagyon bejön.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.24. 16:40:09

@kerdesek05: hát, azért egy rozsomákot illik ismerni, úgy alapjárati intelligencia szinten, hogy legalább egy állatról van szó.
Ha nem is levezetni a törzs- és egyedfejlődését, de még se egy mezőgazdasági eszköznek vélni... :)

jóképűkirály 2012.05.24. 16:40:19

@kerdesek05: Nem azt írtam, hogy tudják a párzási szokást, hol élnek, mit esznek, mekkorák , hol őshonosak hanem ha meghallják hogy rozsomák akkor : ja igen az egy állat.pont.Ha ez egy 40milliós kérdés egy egyetemistától ahhoz nincs mit hozzá fűznöm.

kerdesek05 2012.05.24. 16:40:37

@pushpang (univerziális határeset): mozgás nélkül csak kajával, legyen az sok gyümölcs is, simán hízik és folyik az ember, pláne a lányok. Ott kint meg nem volt semmi izzadós tornájuk.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.24. 16:42:01

@LoveMy: ja... én nem néztem az ÉH-t csak ilyen címszavak, pontosabban nevek ugranak be, hogy ki, kivel dugott, az kimaradt. :)

Stipistopi 2012.05.24. 16:42:03

@Pácsó Ármándó: miért? a saját két gömbjét foghatja ;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.24. 16:43:51

@Pácsó Ármándó: az mekkora lenne. :D
Vagy ha a ceremónián, miközben földhöz vágná A Gömböt, benyögné, hogy anyává tettél, óh Máté...

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 16:43:54

@Átvitel honvéd: Adásban utáltam, de utána már jó volt, hogy ott volt. Lehet, hogy így leszek Hiperrel is :-)

@Stipistopi: Meg virslicsőr :-)

Sziporka 2012.05.24. 16:44:31

@kerdesek05: de annak a mailcímemnek nem tudom a jelszavát sem...igazából az kéne, hogy új mailcím tartozzon ehhez a regisztrációhoz...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.24. 16:45:04

@kerdesek05: ja, erre utaltam én is, bár a mozgáshiányt tényleg ki is hagytam.
Edina pedig tornázott reggelente valamit azért. Néha. :D

LoveMy 2012.05.24. 16:46:29

@kerdesek05:
persze hogy láttam ;)
de szerintem eléggé felvilágosultak a NTB terén és hogy nem a gólya hozza...
:)

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 16:50:53

@nyílegyenes labirintus: :-DD
Edina a mosdóba gyűjtötte, csak egyszer Noé átjött hajat mosni, és ...

@Stipistopi: Ott állna oldalt, könyékig a gatyájában, Hiper meg szorítaná vele:
"Engedd el! Nem engedem el, megbeszéltük!
2 milka Anikó! Görbüljön még Máté!" :-)

@pushpang (univerziális határeset): Nagyot szakítana a viasat3-6!

Banyus83 2012.05.24. 16:55:59

@LoveMy: Má' csak használtak, ha a Durex támogatta őket :-))

nyílegyenes labirintus 2012.05.24. 16:59:48

@Pácsó Ármándó: azaz. :)
Én itt megállok, nem kontrázok, mert szép lassan átmegyünk közönségesbe, mint Melák egy fél tequila után. :)

kerdesek05 2012.05.24. 17:02:53

@Sziporka: ha nem léptél be régóta az az email cím lehet sőt biztos megszűnt. regisztráld újra!

LoveMy 2012.05.24. 17:02:56

@Pácsó Ármándó:
Nemi úton Terjedő Betegségek! ;)

LoveMy 2012.05.24. 17:04:32

@nyílegyenes labirintus:
ezek az élethez tartozó dolgok :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.24. 17:04:34

@Sziporka: igen:D Nem élünk vele vissza, ebben biztos vagyok:D

Vagy ideiglenesen csinálj egy másikat, azt ide is kiírhatod és akkor utána, aki akar, ír neked, annak megadod a normál mélcímed és mindenki örül.

horipapa 2012.05.24. 17:09:56

Szép napot mindenkinek!

Remélem ha már a kedvenceim kipottyantak (Pít,Levente,Omár - aki bent van, de nem mint lehetséges nyertes), remélem Roland viszi el a főnyereményt, egyszerű,becsületes srác, én neki adnám.
Ha azt nézzük ki érdemli meg legjobban, akkor nyerje Anikó.

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 17:11:26

@LoveMy: Aha! Ezért jó a rozsomák, mert ellenálló!

kerdesek05 2012.05.24. 17:22:08

@LoveMy: Edina összes ruháját nem tudjuk neked adni, de próbálkozunk. Nem tudom, az a Jane Norman ruha amit viselt Edinánk szerinted feküdne neked cserébe ha lesz bikinis képed itt nekünk az EFC-ben?:)
www.kephost.com/view3.php?filename=r8w5dpynn1ss1cfl0cfx.jpg

kerdesek05 2012.05.24. 17:22:38

Éden Niki a hivatalos facebookon egyedülállónak van írva..

Banyus83 2012.05.24. 17:26:57

@kerdesek05: Húúú...ez volt Edina legtetszetősebb ruhája! imádtam! :-)

LoveMy 2012.05.24. 17:30:52

@kerdesek05:
Hajaj, de még hogy feküdne!!!!
:)))

Banyus83 2012.05.24. 17:35:39

Mit mond Edina az előzetesben? 11 hetet rúgok fel azért, mert megingott a bizalma, vagy a bizalmam????

ő-szinte 2012.05.24. 17:39:57

@foxglove: uton vagyok :DDDDD kesek, mint mindig :DDDDD :(

LoveMy 2012.05.24. 17:40:30

@Banyus83:
"bizalmam"
és a Hiéna mit mond a legelején?
"???? lánynak tartalak"
foggalmam sincs! :)

ő-szinte 2012.05.24. 17:42:38

@foxglove: a twitter linket majd osztod? Nem akarom ide belinkelni...

LoveMy 2012.05.24. 17:43:29

@foxglove:
a hsz-ben ott is HV-t dícsérik, nem véletlenül sixx egyedisége miatt :)

Banyus83 2012.05.24. 17:45:24

@LoveMy: "Te vagy az az ember, akivel a külvilágban sem szeretnék talákzni amúgy, mert egy aljas, gonosz lánynak tartalak"

Sziporka 2012.05.24. 17:46:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: a nem hivatalos mailcímem: kicsisnidling@gmail.com :)
na de indulok buli előtti vacsira, aztán Doboz. hellóóóó :))

LoveMy 2012.05.24. 17:47:20

@Banyus83:
huuu, akkor ezt nagyon megvágták az ÉH2 oldalán!

foxglove (törölt) 2012.05.24. 17:47:22

@ő-szinte: jól van, ügyesen! izgulok miattatok:)

ööö, miért nem akarod ide belinkelni? nem lesz belőle gáz(=strandpapucs), nyugi. én belinkelhetem, megengeded?

Banyus83 2012.05.24. 17:50:50

@LoveMy: Én a tegnapi extra végén néztem meg, mikor az előzetest adták...

Banyus83 2012.05.24. 17:57:44

@LoveMy: És vajon megint kinek címzi e szavakat??, :-D Persze, csak költői a kérdés... :-D

Pepeninho 2012.05.24. 18:03:10

@Banyus83: Szerintem Horváth Évikének. :)

Banyus83 2012.05.24. 18:03:56

@LoveMy: jaja...ezt én is láttam...hülyén van megvágva :-)

Banyus83 2012.05.24. 18:04:30

@Pepeninho: Biztos :-D Én is pont rá gondoltam... :-)

2012.05.24. 18:11:54

Helyszíni tudósítást csapattok?

2012.05.24. 18:12:42

@Banyus83: Nem néztem a héten az előzeteseket tudván, hogy állandóan spoilerezik a csatorna.

ő-szinte 2012.05.24. 18:16:34

@szerivan: olo kis turista! Busifaval itt ulunk a Cafe Vianban es megyunk a Dobozba :)

foxglove (törölt) 2012.05.24. 18:19:47

A helyszíni tudósítás a következő linken lesz elérhető:

https://twitter.com/#!/szinte1

Egyelőre ugyan kissé üres, de remélhetőleg hamarosan tele lesz tartalommal:)

kerdesek05 2012.05.24. 18:26:52

@Sziporka: és ki a nagy snidling?:)

ő-szinte 2012.05.24. 18:30:48

@foxglove: megkerdeznem szakertonket, hogy videot is fel tudok tolni a twitterre ?

ő-szinte 2012.05.24. 18:34:12

@szerivan: pufi bazdmeg, ahelyett, hogy eljottel volna...:(
Itt vagyunk busival :)))

foxglove (törölt) 2012.05.24. 18:35:08

@ő-szinte: max úgy, h ha először videomegosztóra pl. youtube tolod fel, és a twitteren megosztod a youtubeos linket. szerintem.

kérdesek05 üzeni, hogy képeket is töltsetek fel. szerintem edinára kíváncsi leginkább, nem értem, miért gondolom ezt:)

foxglove (törölt) 2012.05.24. 18:43:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ahhoz, h beszélgetni tudj, be kell neked is regelni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.24. 18:44:23

@Sziporka: én nem akarok neked írni, csak mondom:) Nem állok szóba akárkivel:P:P:P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.24. 18:45:44

@ő-szinte: nem akarok én semmit, csak nem ismerem a twittert:D

@foxglove: aha, jó dolog a twitter?:D

2012.05.24. 18:54:50

@ő-szinte: Nem tudnék koncentrálni az adásra a sok celebtől.
@busifa: Cuki vagy, hogy te is beollózol :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.24. 18:57:14

@sogeking: azt elhiszem, de vélemény mégis?

@ő-szinte: és most tetszik?

@szerivan: kik lesznek ott a celebek?

2012.05.24. 18:59:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Edina, Máté és a többi lakó.

Én csak 2 csipogást látok.

ő-szinte 2012.05.24. 19:06:45

Megerkezett hidegkez es joey tribbiani is :D

sogeking 2012.05.24. 19:08:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: NBA híreket szoktam nézni rajta (rövid híreken kívül másra eléggé használhatatlan)

LoveMy 2012.05.24. 19:08:27

@ő-szinte:
de jó nektek és köszi, hogy közvetítesz!
van már 48. utcsó poszt!

mézescsók 2012.05.24. 19:20:03

@Banyus83: Hetek óta az a sejtelmem, hogy Edinánál, amit mutat, az szerep. Nem ma, most világosodott meg, miután beszélt az ÉH1-esekkel, de tartania kellett magát a naívához. Nem kétlem, hogy a 11 hét alatt belezúgott Mátéba, de nagyon az az érzésem, hogy már ki is józanodott. Egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy nem dobja el a gömböt, ha oda kerül Brokival. Egyébként én is elhajítanám, mint a forró krumplit. A pasassal együtt.
Roli-Edina párost szeretnék látni, talán még ki is tartanának a végsőkig.
süti beállítások módosítása