Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x47

2012. május 24. 05:30 - sixx

Na, ami ma jön, azt hívják sportnyelven célegyenesnek. Itt már nincs sunnyogás, ma elválik a szar a májtól, új megpróbáltatások jönnek Pinokkina szerint, mert vagy egy játékos, vagy egy pár ma távozik ÉS még lesz MÉG EGY meglepetés, masszázsolajos izzadságfoltok gyöngyöznek a homlokomon az őrületes izgalmaktól. Azt mondjuk nem tudom, hogy T69.2-re miért kellett rátekerni Juanita asztalkendőjét, de nem értek a divathoz. Na, csapjunk a lecsóba.

Screen Shot 2012-05-22 at 9.39.43 PM.png

ÚjPéter a tegnapi mantrát csavarja tovább, furcsa itt lenni bent, de nem versenyben, blablabla. Roli és Naiva az ágyban unatkozik, vagyis inkább Roli, mert Naiva most Broki helyett az ő fejét tömi a nyűgjeivel, vajon miért akartak minket egymás ellen hangolni a régiek a pandorán? És miért nem szeretik Matcsit? MERT NEM VAKOK? Naiva nem tudja, mire számíthat, de a csúnyája Matcsiért lüktet. Omár nehezen ébred Naomi mellett, gondolom akrobatika nem volt az éjjel, mert azt mutatták volna. Naomi kapacitálja a hentergésre, de Omár rendes munkáscsaládból származik, nem fog ő itten henyélni. Hiper természetesen a műszempillával nyitja a reggelt, ha egyszer Papucs vicces kedviben eltökítené a készletet, szerintem megtépné a macit, és a szőréből eszkábálna optikai tuningot. Mivel Naomi is a villában van, így a reggel nem csendes, hanem táncos foglalkozással indul, ez, gondolom, senkinek nem fog hiányozni.

Screen Shot 2012-05-22 at 9.47.22 PM.png

Roli feszült, mert nem tudja, ki dönt és miről, nem tudja a dolgokat hová tenni, kavarognak benne a dolgok, rozsomákok kergetnek Szöcskéket, gondolom. Broki is megjelenik hálistennek, megint a rém ronda Manchester United-mezben feszít, eh. Naiva Naominál egy fokkal alacsonyabb lángon ég, néála a tánc most éppen egy lassított felvételnek látszó helybenfutás, de tulajdonképpen ezekkel a mozdulatokkal hozta le az egész évadot, nem tudom, miért pont most kéne csodálkozni rajta. Naiva Broki agyába próbál bemászni, olyan fejjel, mint a kisvállalkozó az adóhivatal ajtajában, ettől Broki kikészól, ne nézz így rám, mert felveszem a Matolcsy Görgyös szopóálarcot és fejet ugrok a rózsabokorba. Naiva nem érti, ő így néz, ha feszült. Broki most jutott el odáig, hogy izgul, és ha nem nyer, azt a világ szopásaként fogja elkönyvelni.

Screen Shot 2012-05-22 at 10.00.16 PM.png

Hiper agya most is jár és hordakélát ÚjPéterre lapátolja, ha úgy lesz, hogy van szimpátiaszavazás, és a csajok a faszikra, a faszik a csajokra szavaznak, naszóval, ha így lesz, akkor Naivát ki kéne ejteni, én meg Brokival viszem a döntőt. Nem rossz terv, egy baja van, úgy kezdődik, hogy "ha úgy van". Ezen az alapon ezt is feltételezhetnénk, hogy az jut döntőbe, akit még nem basztak meg a hotelben, és akkor Szöcske nyer, ugyebár. Az ilyen fejtegetéseknek semmi értelme nincs. ÚjPéter a kamerába azt mondja, Hiper a legkeményebb játékos, a legnagyobb színész, mindenkit átbaszott, és így a döntőben nem sok esélye lesz. Hiper már most tudja, hogy valakinél segget csinál a szájából, na ne már, még van valaki a hotelben, akinél ezt még nem tette meg?

Screen Shot 2012-05-22 at 10.18.14 PM.png

Naomi és Nyócötvenes az egyik budiban beszélget, Nyócötvenes leszarozza Hipert, megbízhatatlan fos az a nő, mondja, és ezzel nehéz vitatkozni ugye. Naomi attól tart, hogy Hiper lóvét kínál be ÚjPéternek, az meg rájuk szavaz. Nyócötvenes a vállát vonogatja, nekem oszt ajánlhatnak amit akarnak, leszarom, 15 millióért sem állok be Hiper mögé. Na, ezt azért megnézném. Nyócötvenes annak drukkol, hogy Hiper pucér seggel távozzon, majd Papuccsal beszélget a nappaliban, mivel dől majd el a vége? Kő, papír, olló, mondja faarccal Papucs, akiben már nincs félelemérzet. ÚjPéter Omárt gyúrja a mödanszié mellett, nem mindegy, mennyi pénzt kérsz, de az sem, kitől, mert ha nem megy döntőbe, akkor szoptál. Omár csak néz, eddig ez az eszébe sem jutott, mert van tartása, de hát ő nem is szállodaigazgató vagy miafaszom.

Screen Shot 2012-05-22 at 10.14.51 PM.png

Hiper a pult mellett azért még a végére megint összebalhézik Papuccsal, aki most már leszarja ezt az egészet, és kimondja, amit gondol, lehet a végére elvesszük tőle a Papucs becenevet? Nem fogjuk, mert a nappaliban már megint megy a nyűglődés, te, Hiper, én szeretlek valamennyire, de nem nagyon, de ezt nem titkoltam, és igen, megkereslek odakint, te vagy a legfontosabb, balablabla, marad a nick, gecó, marad hát. Naomi is megérzi, hogy pattanásig feszülnek az idegek és odaszól, hogy ne most vesszetek már össze. Naiva és Broki is megbeszéli a megbeszélnivalót, bazdmeg, mekkora lúdtalpa van Naivának, aztakurva. Matcsi, negédeskedik egy kicsit, ha a csajod/anyád nem jön be, akkor is idáig jutunk? Dugás, meg minden? Broki nem tudja, de nem bánja, hogy így alakult, majd magával kel elszámolni. A vodka segít majd benne szerintem. A kamerába elmondja azt, amit mindenki tud, mármint hogy nem szereti Naivát.

Screen Shot 2012-05-22 at 10.24.47 PM.png

Délutáni program: punnyadás a medence mellett, illetve Naomi csöcseinek értékelése, mármint Omár által, akinek Naomi azt mondja, hogy a többi csaj szerint szép csöcsei vannak. Nem tudom, nem láttam, mondja Omá, látnom kell teljesen. Nem fogod. Oké. Szöcske azt mondja, hogy Naiva szerint egyre szebb, mire ÚjPéter felröhög, egyre gyengül a látása annak a csajnak, baszki. Ezzel egyetértünk mellesleg. Na, este van, jön Elias a csillogós levéllel, mindenki szedje össze magát, csajok sminkben, irány a nappali, a visszatérők ne jöjjenek. Hiper szerint vagy szimpátiaszavazás jön, vagy a kérdőívvel basszák meg őket. Jézusom, T69.2 feketére rúzsozott ajkakkal jelentkezik be minden küönösebb figyelmeztetés és korhatárkarika nélkül, a szívbajt hozta rám. A fekete rúzs a halál csókja ceremóniának szól, amit elsőre úgy vizionálok, mint egy zsékategóriás vámpírok bálját. Ma a játékosok csókolnak, és ezzel ejtenek ki valakit vagy valakiket. Nahát.

Screen Shot 2012-05-22 at 10.31.41 PM.png

Jönnek az agyhalottak, bazdmeg, lefőttem, mint a kávé, Brokit nem szabad melegbárokba beereszteni ebben a sminkben, mert megpocsíkolják. Papucs is nagyon gyanúsan néz ki, Roli csak idétlenül, Szöcskén meg pont olyan otthonosan áll a fekete rúzs, mint a kurvarrat. És Hipernek tényleg igaza lett, a kérdőív lesz a kibaszás oka ma, az a pár, amelyiknek tagjai a legkevesebbet tudjék egymásról, kiáll középre. Papucs és Szöcske az, nem túl nagy meglepetésre. Hiper nem omlik össze, nincsen összeomlás, ha Papucs kiesik, ő megy tovább. A kiejtés úgy fog menni, hogy aki a legtöbb csókot kapja, az mehet haza, ha iksz, akkor mindketten. Hoppácsak. Naiva kezdi, és baszki, Papucsnak adja, aztakurva, Hiper meg fogja ölni éjjel. Broki sem érti, én igen, ki kell ejteni Hiper biztos pontját, ennyi. Naiva ki is mondja, ez most taktika, nem személyes. Hiper szeretne nő maradni, és nem kommentál, de ettől még fattyadéknak hívja Naivát. Roli gyön, Papucs kap még egy csókot, és ezzel kiesik. Hoppá.

Papucs csalódott Naivában egy sort, mert ledumálták, hogy közösen mennek a döntőbe, ahol megküzdenek Brokiékkal. Na, akkor most Hiper meg Broki szépen kibaszhatja Szöcskét, és akkor megvan a két döntős pár. Papucs ezt meg akarja akadályozni, és a mellire mutogat, engem csókolj, Hiper! Broki jön először és nyom egy fekete puszit Szöcske fejire, akinek a halálos ítéletét Hiper mondja ki, és kérem szépen meg is van a döntő mezőnye: Naiva, Broki, Hiper és Roli. Hiper azzal indokol, hogy mindennél jobban szereti Szöcskét, de 25 miller az 25 miller. Papucs és Szöcske mehet haza, Hiper legszívesebben Naivát csókolta volna, de nem buzulásból. Búcsú, könnyek, montázs, szomorú zene, ennyi volt, kérem szépen. És most mi lesz még ebben az epizódban?

Screen Shot 2012-05-22 at 10.39.42 PM.png

Buli, az. Először a négy döntős ölelgeti egymást, Hiper máris leszarja Szöcskét, akit mindennél jobban szeret, meg Papucsot, aki a pináját nyalta, és Brokit ölelgeti, tán abban bízik, vele megy a döntőbe Naiva szívszerelme? Roli fel sem tudja fogni, hogy nyolc nap (szar) játékkal nyerhet egy valag pénzt, mi sem. Négyen vagyunk, mondják az eléjük futó ÚjPéteréknek, és elmesélnek mindent. Nyócötvenes kiakad, faszom, Hiper döntős, kurvaélet. Nyílik az ajtó, és bejönnek Alízék, akiket Hiper a szokásos visszafogottságával fogad, és csak azért nem dönti le őket a földre határtalan örömében, mert még nem ivott eleget. Katasztrófa ez a nő. Kristóf az ülébe ugró nővel nem is tud mit kezdeni, a kamerába kissé lelassulva azt mondja, hogy mivel ismeretségük elég egyoldalú volt, nem érti, mire fel ez a nagy örömködés. A régiek hoztak egy levelet, amiben az áll, hogy mivel ez az utolsó este, a régiekkel együtt kell bulizni, ha tetszik, ha nem. Na, ma hánt le magáról Hiper? A bűrt?

Screen Shot 2012-05-22 at 10.47.47 PM.png

Naiva örül, hogy három újabb embernek mondhatja el a kínjait, Alízzal kezdi, aki szerint Naiva sokkal jobb nő annál, semmithogy így megalázza magát egy ilyen nyikhajjal, mármint Brokival, aki kurvára nem viszonozza az érzelmeit. Alíz szerint Broki a döntőben sem fog bizonyítani. Kristóf azzal nyit Hipernél, hogy te meg bazdmeg, jól rádobtad a szöges nyakörvet Papucsra, még az alsógatyája színát is meghatároztad, ejnyemár. Hoppácsak, az nem tegnap vagy tegnapelőtt volt, amikor Hiper divatdiktátorkodott, szóval mióta is követik nyomon a játékosokat Kristófék? Broki csak röhög a pult mellett, Hiper meg elviszi magával Kirsófot, és tömi a fejét a hülyeségeivel, amit most nem ismétlünk meg, mert mindennek van határa. Naiva a buli hangzavarát kihasználva Rolinak mondja el, mi az ábra, ésszel tudom, hogy veled kellene maradnom, de a szívem, az üvölti, Matcsi.

Screen Shot 2012-05-23 at 5.16.54 AM.png

Naiva szeretne Krisztiánnal szobára menni, na nem baszásilag, csak beszélgetni de nem tud, mert Hiper nem ereszti a Lassúbeszédűt. Naomi, vidd már el Hipert egy körre, itasd le, táncolj neki, mindegy, csak ne lógjon már Kristófon. Nyócötvenes szerint Kristóf már a halál faszára kívánja Hipert, mire Király azt kérdi, mi a baj Hiperrel. Naiva menten kihúzza magát a dologból, én nem akarom szidni, mondjátok ti. A Király a kamerába aszongya, ő nem vedel ma este, mert annak nem sok értelme van, inkább csak figyel. Naomi elmeséli a Sírás-gate hiteles történetét, és azt, hogy Hiper vígszínház végig. A Király örül, mert az infó ömlik az agyhalottakból, kérdezni sem kell. Hiper egy pillanatra elereszti Kristóf grabancát, Naiva menten ott terem, jössz szobára? Menjünk, vigyorog Kristóf, menet közben Naiva azt mondja neki, hogy helyes fiúnak tartja. This is the beginning of a beautiful friendship. Odafent Omár Alízt szopatja a tavalyi döntőben bukott milliókkal (Bocs, Alíz, van nálad pénz, otthon hagytam a pénztárcámat), ezért kár, hogy kiesett.

Screen Shot 2012-05-23 at 5.45.27 AM.png

Naiva a szobában tömi Kristóf fejét Brokival és a patthelyzettel, meg a döntéssel, és nyíg, hogy mos mi a faszt tegyen. Kristóf szerint a lóvé megmarad, a faszi elszáll, döntsd el. Naiva nem érti, miért mondja neki 12 emberből 12, hogy ne bízzon Brokiban, ő bízik oszt kalap. Odakint újabb fürdőzést szerveznek, mi mást, kell valami alkalom ahhoz, hogy Hiper pucérra vetkőzzön. A Királyt ne sikeróül a mödansziébe behajítani, Hiper szalad utána, baszki, a Húsvét-szigetekig meg sem állnék, ha engem kergetne. A meglepően visszafogott fürdőzés után a csajok az asztal tetején táncolnak, kivéve Hipert, Kristóf meg Brokival dumálgat a pultnál. Naiva elkapja egy körre a Királyt is, a téma Broki, mi más lenne, a válasz ugyanaz, ne bízz benne, a reakció is változatlan. A Király a végén Brokival ül le, te össze vagy zavarodva Naivát illetően, de nagyon keményen. Mit érdemelne Naiva tőled, Broki? Hát, hogy kiálljak mellette. Ezen akkor gondolkodj el, jó? Miafasz, Királynak nagyon nem szimpatikus Broki. Osztja még egy kicsit a biztonság kedvéért.

Screen Shot 2012-05-23 at 5.55.35 AM.png

A régiek lelépnek, a buli befullad, Broki meg bebaszva leül Naivát baszlatni, te ide figyelj, ma full őszintétlenül néztél rám. Úgy, mint ahogy te két hónapon át? És még neked áll feljebb? Eszem megáll ezen a faszin, tényleg határtalanul pofátlan, de az is lehet, hogy szimplán csak hülye, nem most kellene felbasznia Naivát, ha tényleg nyerni akar a végén. Naiva reméli, Broki leszűrt valamit a mai nézéséből, na, annyit, hogy Naivában már elmúlt valaki. Broki felbassza az agyát, holnap délelőtt szerinted mi lesz? Párválasztás, te hülye picsa, az, térj észhez, de már késő, mert elárultad magad itten. És ez nekem nagy törés volt. Fel van háborodva, bazdmeg, és még képes dirigálni, győzz meg arról, hogy bízhatok benned. Ilyen nincs baszki. Az utolsó jelenetekben Nyócötvenes kijelenti, hogy ha valaki a döntőben nem dobja el a gömböt, az ő 850 000 forintját is megkapja, Naiva meg sír odakint, miközben Broki bizonytalan mozdulatokkal igyekszik dohányozni. Holnap döntő.

Címkék: éden hotel
1657 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LoveMy 2012.05.24. 16:29:05

@Pácsó Ármándó:
fújták is rendesen egy-egy bulikor! :D

kerdesek05 2012.05.24. 16:29:59

@jóképűkirály: szerinted minden főiskolás és egyetemista tudja hogy mi az a rozsomák? miért kellene tudniuk?
szerinted minden főiskolai és egyetemi hallgató tudja mi/ki az a balambér? lófaszt
max érettségire kellett tudni biológiából aztán kész

LoveMy 2012.05.24. 16:30:05

@pushpang (univerziális határeset):
persze hogy dugott, ha jól emlékszem Krisztiánnal-ÉH1.

kerdesek05 2012.05.24. 16:30:52

@Pácsó Ármándó: Melák az összes mehikói csirkét megette.
Nyártól ha minden igaz válság jön a mehikói csirkefogyasztókra, magyarból kell majd importálniuk:)

Átvitel honvéd 2012.05.24. 16:30:54

@pushpang (univerziális határeset): jaja... a Sógorral. (Hogy is hívták lánykori nevén?... Nem emlékszem. Tavaly leginkább Sixx hogyvoltjain éltem, csak néhány adást néztem meg- és azt is utólag.)

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 16:30:55

@Átvitel honvéd: Pókmajomhoz azért kellett egy gusztus. Hiper gilisztás! Edina meg: ha ilyen lábakon állna a magyar gazdaság, akkor semmi bajunk nem lenne :-)
Csírának poénos volt az önkritikája!

LoveMy 2012.05.24. 16:32:04

@pushpang (univerziális határeset):
Épp tegnap mesélte Ádám, hogy csak egy szemmel mert aludni, mert Niki nagyon rágerjedt :D

LoveMy 2012.05.24. 16:33:01

@Pácsó Ármándó:
:DDD
terhes hattyú két meggymaggal :D

nyílegyenes labirintus 2012.05.24. 16:33:10

@Pácsó Ármándó: Ez nem bizonyított. Lehet csak kivitte a mosdóba.
Na nem mint ha érdekelne, tisztán a pszichologiai szempontok miatt maradhatott meg az emlékeimben. :)

kerdesek05 2012.05.24. 16:34:40

@Sziporka: azt az email címet újra regisztráld be és kész. ha meg valaki más regelte be használja már, akkor biztos fura neki az éden hoteles levelek:)

nyílegyenes labirintus 2012.05.24. 16:35:00

@Átvitel honvéd: Krisztián avagy a Csudálatos Pöcs. :)

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 16:35:46

@kerdesek05: Ja, magyar kísérleti csirkét. ENYÉÉM VAAAAGY!! kiáltásra magától megsül :-)

@LoveMy: Tényleg!

@pushpang (univerziális határeset): Edina kérne egy terhestesztet a gömbceremónia közben :-)

Stipistopi 2012.05.24. 16:36:48

@Pácsó Ármándó: először is, Krisztián ordításától lerepül az összes toll róla :)

LoveMy 2012.05.24. 16:37:16

@Pácsó Ármándó:
:D
na, a Máté földhöz vágná a gömböt :D
vagy még sem, mert kell a gyerekneveléséhez!

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 16:37:40

@LoveMy: Priceless!!

@nyílegyenes labirintus: "Ez nem bizonyított. Lehet csak kivitte a mosdóba"
Nálatok is van spájz, nem?

aribeth 2012.05.24. 16:39:00

@Sziporka:
(A beállításoknál megváltoztathatod az emilcímedet egy olyanra, ami él. ;))

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 16:39:35

@Stipistopi: És szilikonmelle lenne :-)

@LoveMy: Máté nem fog ma gömböt! Hajrá Roli!!

Átvitel honvéd 2012.05.24. 16:39:41

@Pácsó Ármándó: Az az érdekes, hogy Pókmajom Sixx tudósításaiból sokkal értékelhetőbb volt, mintha az ember belenézett egy adásba. Azt bírtam benne, hogy - szerintem - reálisan látta a játékot, kiröhögte Ádámék "család"-maszlagját, és némi esze is volt a keveréshez, az ilyen nekem tetszik.

Csíra határozottan a kedvenc karakterem volna az új sorozatban, ha nem volna benne ez a masszív, alattomossággal kombinált rosszindulat. Mert alaptermészetre egyébként nagyon bejön.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.24. 16:40:09

@kerdesek05: hát, azért egy rozsomákot illik ismerni, úgy alapjárati intelligencia szinten, hogy legalább egy állatról van szó.
Ha nem is levezetni a törzs- és egyedfejlődését, de még se egy mezőgazdasági eszköznek vélni... :)

jóképűkirály 2012.05.24. 16:40:19

@kerdesek05: Nem azt írtam, hogy tudják a párzási szokást, hol élnek, mit esznek, mekkorák , hol őshonosak hanem ha meghallják hogy rozsomák akkor : ja igen az egy állat.pont.Ha ez egy 40milliós kérdés egy egyetemistától ahhoz nincs mit hozzá fűznöm.

kerdesek05 2012.05.24. 16:40:37

@pushpang (univerziális határeset): mozgás nélkül csak kajával, legyen az sok gyümölcs is, simán hízik és folyik az ember, pláne a lányok. Ott kint meg nem volt semmi izzadós tornájuk.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.24. 16:42:01

@LoveMy: ja... én nem néztem az ÉH-t csak ilyen címszavak, pontosabban nevek ugranak be, hogy ki, kivel dugott, az kimaradt. :)

Stipistopi 2012.05.24. 16:42:03

@Pácsó Ármándó: miért? a saját két gömbjét foghatja ;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.24. 16:43:51

@Pácsó Ármándó: az mekkora lenne. :D
Vagy ha a ceremónián, miközben földhöz vágná A Gömböt, benyögné, hogy anyává tettél, óh Máté...

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 16:43:54

@Átvitel honvéd: Adásban utáltam, de utána már jó volt, hogy ott volt. Lehet, hogy így leszek Hiperrel is :-)

@Stipistopi: Meg virslicsőr :-)

Sziporka 2012.05.24. 16:44:31

@kerdesek05: de annak a mailcímemnek nem tudom a jelszavát sem...igazából az kéne, hogy új mailcím tartozzon ehhez a regisztrációhoz...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.24. 16:45:04

@kerdesek05: ja, erre utaltam én is, bár a mozgáshiányt tényleg ki is hagytam.
Edina pedig tornázott reggelente valamit azért. Néha. :D

LoveMy 2012.05.24. 16:46:29

@kerdesek05:
persze hogy láttam ;)
de szerintem eléggé felvilágosultak a NTB terén és hogy nem a gólya hozza...
:)

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 16:50:53

@nyílegyenes labirintus: :-DD
Edina a mosdóba gyűjtötte, csak egyszer Noé átjött hajat mosni, és ...

@Stipistopi: Ott állna oldalt, könyékig a gatyájában, Hiper meg szorítaná vele:
"Engedd el! Nem engedem el, megbeszéltük!
2 milka Anikó! Görbüljön még Máté!" :-)

@pushpang (univerziális határeset): Nagyot szakítana a viasat3-6!

Banyus83 2012.05.24. 16:55:59

@LoveMy: Má' csak használtak, ha a Durex támogatta őket :-))

nyílegyenes labirintus 2012.05.24. 16:59:48

@Pácsó Ármándó: azaz. :)
Én itt megállok, nem kontrázok, mert szép lassan átmegyünk közönségesbe, mint Melák egy fél tequila után. :)

kerdesek05 2012.05.24. 17:02:53

@Sziporka: ha nem léptél be régóta az az email cím lehet sőt biztos megszűnt. regisztráld újra!

LoveMy 2012.05.24. 17:02:56

@Pácsó Ármándó:
Nemi úton Terjedő Betegségek! ;)

LoveMy 2012.05.24. 17:04:32

@nyílegyenes labirintus:
ezek az élethez tartozó dolgok :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.24. 17:04:34

@Sziporka: igen:D Nem élünk vele vissza, ebben biztos vagyok:D

Vagy ideiglenesen csinálj egy másikat, azt ide is kiírhatod és akkor utána, aki akar, ír neked, annak megadod a normál mélcímed és mindenki örül.

horipapa 2012.05.24. 17:09:56

Szép napot mindenkinek!

Remélem ha már a kedvenceim kipottyantak (Pít,Levente,Omár - aki bent van, de nem mint lehetséges nyertes), remélem Roland viszi el a főnyereményt, egyszerű,becsületes srác, én neki adnám.
Ha azt nézzük ki érdemli meg legjobban, akkor nyerje Anikó.

Pácsó Ármándó 2012.05.24. 17:11:26

@LoveMy: Aha! Ezért jó a rozsomák, mert ellenálló!

kerdesek05 2012.05.24. 17:22:08

@LoveMy: Edina összes ruháját nem tudjuk neked adni, de próbálkozunk. Nem tudom, az a Jane Norman ruha amit viselt Edinánk szerinted feküdne neked cserébe ha lesz bikinis képed itt nekünk az EFC-ben?:)
www.kephost.com/view3.php?filename=r8w5dpynn1ss1cfl0cfx.jpg

kerdesek05 2012.05.24. 17:22:38

Éden Niki a hivatalos facebookon egyedülállónak van írva..

Banyus83 2012.05.24. 17:26:57

@kerdesek05: Húúú...ez volt Edina legtetszetősebb ruhája! imádtam! :-)

LoveMy 2012.05.24. 17:30:52

@kerdesek05:
Hajaj, de még hogy feküdne!!!!
:)))

Banyus83 2012.05.24. 17:35:39

Mit mond Edina az előzetesben? 11 hetet rúgok fel azért, mert megingott a bizalma, vagy a bizalmam????

ő-szinte 2012.05.24. 17:39:57

@foxglove: uton vagyok :DDDDD kesek, mint mindig :DDDDD :(

LoveMy 2012.05.24. 17:40:30

@Banyus83:
"bizalmam"
és a Hiéna mit mond a legelején?
"???? lánynak tartalak"
foggalmam sincs! :)

ő-szinte 2012.05.24. 17:42:38

@foxglove: a twitter linket majd osztod? Nem akarom ide belinkelni...

LoveMy 2012.05.24. 17:43:29

@foxglove:
a hsz-ben ott is HV-t dícsérik, nem véletlenül sixx egyedisége miatt :)

Banyus83 2012.05.24. 17:45:24

@LoveMy: "Te vagy az az ember, akivel a külvilágban sem szeretnék talákzni amúgy, mert egy aljas, gonosz lánynak tartalak"

Sziporka 2012.05.24. 17:46:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: a nem hivatalos mailcímem: kicsisnidling@gmail.com :)
na de indulok buli előtti vacsira, aztán Doboz. hellóóóó :))

LoveMy 2012.05.24. 17:47:20

@Banyus83:
huuu, akkor ezt nagyon megvágták az ÉH2 oldalán!

foxglove (törölt) 2012.05.24. 17:47:22

@ő-szinte: jól van, ügyesen! izgulok miattatok:)

ööö, miért nem akarod ide belinkelni? nem lesz belőle gáz(=strandpapucs), nyugi. én belinkelhetem, megengeded?

Banyus83 2012.05.24. 17:50:50

@LoveMy: Én a tegnapi extra végén néztem meg, mikor az előzetest adták...

Banyus83 2012.05.24. 17:57:44

@LoveMy: És vajon megint kinek címzi e szavakat??, :-D Persze, csak költői a kérdés... :-D

Pepeninho 2012.05.24. 18:03:10

@Banyus83: Szerintem Horváth Évikének. :)

Banyus83 2012.05.24. 18:03:56

@LoveMy: jaja...ezt én is láttam...hülyén van megvágva :-)

Banyus83 2012.05.24. 18:04:30

@Pepeninho: Biztos :-D Én is pont rá gondoltam... :-)

2012.05.24. 18:11:54

Helyszíni tudósítást csapattok?

2012.05.24. 18:12:42

@Banyus83: Nem néztem a héten az előzeteseket tudván, hogy állandóan spoilerezik a csatorna.

ő-szinte 2012.05.24. 18:16:34

@szerivan: olo kis turista! Busifaval itt ulunk a Cafe Vianban es megyunk a Dobozba :)

foxglove (törölt) 2012.05.24. 18:19:47

A helyszíni tudósítás a következő linken lesz elérhető:

https://twitter.com/#!/szinte1

Egyelőre ugyan kissé üres, de remélhetőleg hamarosan tele lesz tartalommal:)

kerdesek05 2012.05.24. 18:26:52

@Sziporka: és ki a nagy snidling?:)

ő-szinte 2012.05.24. 18:30:48

@foxglove: megkerdeznem szakertonket, hogy videot is fel tudok tolni a twitterre ?

ő-szinte 2012.05.24. 18:34:12

@szerivan: pufi bazdmeg, ahelyett, hogy eljottel volna...:(
Itt vagyunk busival :)))

foxglove (törölt) 2012.05.24. 18:35:08

@ő-szinte: max úgy, h ha először videomegosztóra pl. youtube tolod fel, és a twitteren megosztod a youtubeos linket. szerintem.

kérdesek05 üzeni, hogy képeket is töltsetek fel. szerintem edinára kíváncsi leginkább, nem értem, miért gondolom ezt:)

foxglove (törölt) 2012.05.24. 18:43:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ahhoz, h beszélgetni tudj, be kell neked is regelni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.24. 18:44:23

@Sziporka: én nem akarok neked írni, csak mondom:) Nem állok szóba akárkivel:P:P:P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.24. 18:45:44

@ő-szinte: nem akarok én semmit, csak nem ismerem a twittert:D

@foxglove: aha, jó dolog a twitter?:D

2012.05.24. 18:54:50

@ő-szinte: Nem tudnék koncentrálni az adásra a sok celebtől.
@busifa: Cuki vagy, hogy te is beollózol :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.24. 18:57:14

@sogeking: azt elhiszem, de vélemény mégis?

@ő-szinte: és most tetszik?

@szerivan: kik lesznek ott a celebek?

2012.05.24. 18:59:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Edina, Máté és a többi lakó.

Én csak 2 csipogást látok.

ő-szinte 2012.05.24. 19:06:45

Megerkezett hidegkez es joey tribbiani is :D

sogeking 2012.05.24. 19:08:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: NBA híreket szoktam nézni rajta (rövid híreken kívül másra eléggé használhatatlan)

LoveMy 2012.05.24. 19:08:27

@ő-szinte:
de jó nektek és köszi, hogy közvetítesz!
van már 48. utcsó poszt!

mézescsók 2012.05.24. 19:20:03

@Banyus83: Hetek óta az a sejtelmem, hogy Edinánál, amit mutat, az szerep. Nem ma, most világosodott meg, miután beszélt az ÉH1-esekkel, de tartania kellett magát a naívához. Nem kétlem, hogy a 11 hét alatt belezúgott Mátéba, de nagyon az az érzésem, hogy már ki is józanodott. Egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy nem dobja el a gömböt, ha oda kerül Brokival. Egyébként én is elhajítanám, mint a forró krumplit. A pasassal együtt.
Roli-Edina párost szeretnék látni, talán még ki is tartanának a végsőkig.
süti beállítások módosítása