Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x46

2012. május 23. 05:00 - sixx

Ott hagytuk abba tegnap, hogy bejöttek a régiek és máris tartották a markukat, pénzért lehet tőlük szavazatot venni, broáf. Hiper kivetkőzött önmagából, Nyóvötvenes Alexa meg beleült Dávid farkába, és ha kizsarol egymiskát a döntősökből, simán ő jár legjobban a bulival. T69.2 kicsit asszonyosra vette a figurát, ez a gönc szerintem a resztli, a keresztcsík meg kövérít, csak jelzem. A kisterpesz tragikus, az a csoda, hogy a lábfeje nem törik ki benne. Még három nap a döntőig, ma pandora, nem várt meglepetés, két vendég kibaszarintása, kétmilliós ajánlat Meláknak, hoppácsak.

Screen Shot 2012-05-21 at 7.48.07 PM.png

Alexa heves mozdulatokkal mossa le magáról Dévid rászáradt maradványait, a párhuzamként bevágott, padlót sikáló takarítónőért külön köszönet a vágónak innen is. Naiva már két napja guggolva mossa a csúnyáját, magyarázat nincs. Hiperrel nyitunk, aki tisztában van azzal, hogy kiábrándítóan viselkedett, DE Papucs a hibás ebben is. Napersze, bazdmeg. Papucsban nagy nyomot hagynak az ilyen veszekedések, és nem hiszi, hogy a kapcsolatuk működőképes a hotel hiperaktív hiénájával. Nyócötvenest a riportszobában szembesítik a tegnapi eseményekkel, mármint a baszással, kínjában röhög, mi mást tehetne ugye. Melák Omár szívébe döf egy nagy tőrt, és megmutatja neki Naomi szexis dög póznak szánt kurvás vonaglásáról készült fotót. Omár sajnálkozik, hogy nem láthatta viszont Naomit, de nem fog ezen keseregni, mert mi a fasznak. Az első évados trió kérdéseket körmöl a pandorára, mert lehet nekik, sőt, kell is.

Screen Shot 2012-05-21 at 7.52.33 PM.png

Screen Shot 2012-05-21 at 7.53.48 PM.png

Hiper negédes, gusztustalan hangon puncsol Papucsnak, nagyon paraszt voltam tegnap? Nagyon, de szard le. Akkor te meg ne hagyd, hogy igyak, te vagy a férfi. Te meg egy felnőtt ember, bazdmeg, oszt vigyázz magadra, na eridj innen, de hirtelen. A kémszobában a Király megjegyzi, hogy tavaly ettől féltette Kristófot, a szegény ember Antonio Banderasát, mire a későbbi győztes fotballedző megsértődik, már miért is? Egy olyan nő sem volt, akibe szerelmes tudtam volna lenni. És Jennifer, kérdez közbe Alíz, de nem kap választ, pedig ez engem is érdekelne. Te szerelmes típus vagy, mondja a Király, akit nem ilyen fából faragtak, ő, ha nem akar, nem lesz az. Odabent Nyócötvenes azt mondja Naivának, hogy a világba' nincs olyan, hogy valaki ne hajítsa el a Bizalom Aranybúl És Papírmasébúl Készült Gömbjét, igaz, Naiva? Nem, baszki, én nem dobnám el. Nyócötvenes szerint Broki simán eldobja majd, és Naiva szopóágra kerül.

Screen Shot 2012-05-21 at 8.23.05 PM.png

Dévid bemegy Hiperhez, aki azzal kezdi, hogy legyél őszinte, ez jó lesz. Dévid, beállsz mögém, ha azon múlik? Be, de nem ingyen. Jogos, mondja Hiper, egymilliót szánok erre, négyen vagytok, az négymillió mínusz nekem, a 25-ből marad 21. Hát, mi éppen két-két miskára gondoltunk, az hogy hangzik? Azt a pénzéhes gecit, eszem megáll. És ez csak az alsó határ, mondja Dévid, de nem vagyok kofa, ne alkudozzunk. Tudod, mit, Dévid, simán beígérném neked a kétmilliót, sőt, akár négyet is, aztán meg olyat beintenék neked kispofám, hogy Debrecenig hallatszana a sírásod. Hiper fejben számol máris, nem tudja még, mikor kell elhajítani a labdát, de úgy húszmillió körül saccolja. Hiper lefutja a kötelező kört Melákkal is, kétmillióért beállsz mögém? Hülye vagy, bazdmeg? Rosszul hallom? Jobban kell annak görbülnie. Mennyire? Hát lent is. Három? Annyi, az ideális. Melák a kamerába aszongya, ő leszarja, itt már mindegy, itt van a játék végén, amit pont úgy játszik most is, mint az elején, és neki pénz kell. Melák, baszki, KIESTÉL AZ ÉDEN HOTELBŐL, HALLOD?

Screen Shot 2012-05-21 at 7.58.24 PM.png

Hiper Melákkal együtt Omárhoz is odamegy, beállnál mögém a szimpátiaszavazásnál? Nem kell aggódnod, mondja Omár. Az alkudozást a Király nem titkolt undorral nézi végig, neki nem erről szólt az Éden hotel, hanem nem is tudom miről, önmegvalósítás? Útkeresés? És látjuk Király öngyilkosságét, amivel a Pápát mentette meg, bekönnyezzünk, különösen T69 riasztó háréján. Az agyhalottak vizibaletteznek a mödanszié mellett, majd lábteniszeznek, Naiva és Hiper meg Szöcskét faggatja Dévidről, ezek szerint a tegnapi kúrásról még nem tud senki? Szöcske belepirul a kérdésekbe és a fejére húz egy takarót, köszi. Juan levelet hoz, csillogósat, a régieknek össze kell pakolni a bőröndöket, az agyhalottak meg öltözzenek fel szépen. Brokiban vigyázzban áll a szar, az ilyen szép ruhás hepajoknak mindig sírás a vége.

Screen Shot 2012-05-21 at 9.32.47 PM.png

Jön is T69.2, menten elragad valakit! Alíz felidézi, hogy ő tavaly soha nem örült Pinokkinának, és így van ezzel Naiva is, jön, oszt elvisz valakit, nem jó ez így. Na, mondja Pinokkina, lúzerek mellém. Most meg ti, agyhalott brigád, kettőt hazazavartok. Én menten a két legpénzéhesebb gecit, Melákot és Dévidet zavarnám el a vérbe. Roland meglepetésre Nyócötvenest akarja maradásra bírni, mert még annak idején Naiva ezt mondta neki, és mivel Roli tudatáig a "szabad akarat" igen bonyolult koncepciója még nem jutott el. Hiper Omárt választja, mert ő nem kért tőle pénzt, Szöcske Dévidet mondja, mert dugna vele (ez a hajó elment, baszki), Papucsnak Melák kell, mert úgysem kapja meg a három gurigát senkitől, akkor meg nem mindegy? Naiva Nyócötvenest mondja, ő tehát marad, legfeljebb majd megpiszkálja Szöcske peckét egy kicsit, és azt suttogja a fülébe, hogy képzeld ide Dévidet. Broki Omárt mondja, Melák és Dévid megint kiesett. Roli sajnálkozik a kamerába, ajajajajajaj, megint nem tettem meg semmit Dévidért, ajajajajajajajaj. Melák sikernek könyveli el, hogy megint kiesett, végigcsináltam, baszki.

Screen Shot 2012-05-21 at 8.36.19 PM.png

Na, pandora, amihez nem írtak kérdést, így idegesek, ráadásul még T69.2 is megjelenik, mindenki infarktusközeli állapotban. Pinokkina elmondja, hogy ma különleges pandora van, mert az ÉH1 játékosai kérdeznek, jönnek is befelé szépen sorban, mindenki jajong, ó, nézd már, a Király baszki, meg Kristóf. Meg Alíz, a lúzer! A kérdéseket ők teszik fel, Omár és Nyócötvenes csak megfigyel. Papucs örül a visszatérőknek, mert nézte az ÉH1-et, oszt kommenteltél is hogyvótot? A Király bejött neki, ejnyemár. Pinokkina elárulja, hogy a trió folyamatosan kukkolta őket, Roli vigyorog, mint a tejbetők, Szöcske meg ég, mint a telefonadós Matolcsy a szomszédok előtt.

Screen Shot 2012-05-21 at 9.02.12 PM.png

Na, akkor a Királyék kérdeznek ma este. Naiva, úgy játszol, ahogy eltervezted? Ja, az arany középutat választotta, aztán meg jött Broki, oszt beborultam. Roli, Naomival nem lett volna több esélyed? naomi nem tartott férfinak, Szöcske bezzeg igen. A Király megjegyzi, hogy az ő vesztét is az okozta, hogy túlértékelte Pókmajom agykapacitását, aki egy újhússal akart bemenni a döntőbe, ahol persze esélye sem lett volna. Hát, ezzel nehéz lenne vitatkozni, ugye. Naiva, milyen volt, amikor Broki nem bókolt neked tegnap? Szar, olyan. de Broki poénra vette, oszt kalap. Broki szerint ez egy szar kérdés volt, mintha nem lenne túl szimpatikus neki a Király, pedig ugyanannál a cégnél melóznak, lehet pont ezért nem az. Hiper, milyen az, amikor szerelmes vagy? Akkor őrült vagyok. Papucs csak néz maga elé, baszki, az kéne még csak, hogy akkor találkozzak veled, ha ez, amit én ismerek, a normális.

Screen Shot 2012-05-21 at 8.59.32 PM.png

Papucs, Hiper kivel állna a döntőben szívesebben, veled vagy Brokival. Velem. Hiper erre a kamerába: Brokival. Muhaha. Broki, ha nem Naiva a párod, meddig jutsz el? Broki mellébeszél, szerencsét emleget, első hetet, satöbbi. Mondd már a frankót, baszki. Hát nem ilyen sokáig. Na végre. Papucs, miért utasítottad vissza Hipert tegnap? Hiper csak néz, most mi van? Vissza lettem utasítva? Aztakurva, ez nagyon kemény. Hát, mert be volt baszva. Hiper nem érti, én? Ja, te. Papucs nagyon jól beszél, messze lejön a mai pandorából, hogy értelmesebb, mint a többi agyhalott összesen. Papucs, Brokinak vannak előnyei veled szemben? Igen, szimpatikusabb, mint én. Ez most szerénység? Nem, én nem vagyok sem álszerény, sem szerény, egyszerűen Hiper leszívta az összes energiám, ez van. Ha Papucs egyszer elmegy a Survivorba, és bejut a döntőbe, ezzel a teljesítménnyel simán nyer. Roli, tudod már mi a faszom az a rozsomák? Hát, egy állat. Na, itt egy kép róla.

Screen Shot 2012-05-21 at 9.11.00 PM.png

Hiper és Papucs este letisztázza a letisztázni valót, Hiper nem Papucsért jött be, oszt kalap, leszarja, hogy mit érez, vagy mit nem, ő játszik és a pénzért jött. Na, ez egy olyan beszélgetés, ami senkit nem érdekel. A nappaliba közben újabb két vendég sétál be, ÚjPéter és Naomi, hát mindenkit visszaengednek ide? Kiáltás, sikoltás, ajaj, dejó. Ölelkezés, nagyszerűség. Hiper adja a legvidámabbat, pedig a fasza kivan a visszatántorgó lúzerekkel, mondja a kamerába. Omát és Naomi hosszan ölelkezik, ebből lesz valami odakint is? A szobában folytatják a beszélgetést, Omár azt álmodta, dugtak, mármint ő meg Naomi. ÚjPéternek furcsa bent lenni így, tét nélkül. Naomi Naiva agyát masszírozza, Broki el fogja hajítani a Gömbbűl Formált Bizalom Műanyag Mását, hidd el. Ezt mondja mindenki, sóhajt Naiva, de én nem hiszem, Na, ennyit erről akkor.

Screen Shot 2012-05-21 at 9.17.50 PM.png

ÚjPéter tessék-lássék bepróbálkozik egy édeshármassal Nyócötvenes és Szöcske társaságában, de ő maga sem gondolja komolyan. Naiva Brokinak meséli el, hogy mindenki azzal tömi a fejét, hogy Broki elhajítja majd A Tárgyat, Ami A Bizalmat Reprezentálja Arany Csillogásával. Naiva kezd kiborulni, Broki, mondd meg mi a faszt csináljak, mert már nem bírja az agyam a feszültséget. Omár és Naomi verbális szárazbaszást folytat a nappaliban, ezzel búcsúzunk is, holnap baszki feketére rúzsozzák a faszikat, tán csak nem Tarantinio Bénája jön be egy körre?

Screen Shot 2012-05-21 at 9.21.57 PM.png

Címkék: éden hotel
986 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kovácspéterke 2012.05.22. 18:21:42

annak, h nem emlékszik, h elemző nemet mondott neki.

bemásolom a szuper elméletemet:

nem is biztos, h visszcserélhetik egymást sztem.

a tavalyit meg nem biztos, h jó alapul venni, csak nem az lesz idén is a forgatókönyv.

dda 2012.05.22. 18:21:56

káröröm lesz ez. vagy éppen megaláz valakit jól.

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 18:22:04

Annak, hogy nem emlékszik a tegnap estére olyan részeg volt

@ő-szinte: Na, gratulálok!

ő-szinte 2012.05.22. 18:22:31

Kap egy doboz tampont :DDDDDDD

Eruka 2012.05.22. 18:23:21

nyilván a felé nyújtott kockacukornak... :)))

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 18:30:35

@ő-szinte: Hogy időben reagáltál a kínálkozó alkalomra :-)

ő-szinte 2012.05.22. 18:32:36

@Pácsó Ármándó: hat ehhez (is) jo erzekem van ;))))

Hurri Kán 2012.05.22. 18:35:41

Annak hogy megrozsizták. :D

ő-szinte 2012.05.22. 18:41:18

@Pácsó Ármándó: faszomatbazdmeg, ne bazd el a marketingemet ;DDDDDDD
Merabban is oan kuuuurva jo vok :DDDDDDDDDDDDDDDD
Bocsi, nem voltam politikailag korrekt, helyesbitek : naggggggyon kurvajo ;DDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.05.22. 18:42:54

@gyvy: nem is igaz, levente tegnap nem volt hajlandó elővenni a rozsomákját. érthető okokból.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.22. 18:45:57

most veszem észre ennek milyen lófeje van

Hurri Kán 2012.05.22. 18:46:17

@foxglove:
Mélységesen meg tudom érteni. Az eredetit én sem adnám a szájába. :D

busifa 2012.05.22. 18:48:41

@ő-szinte: itt vagyok most már!
Küldenél majd egy sms-t, mert a priviben küldött számból hiányzik egy számjegy! :)

Hallottam a viasat faszkodását a beengedésről...
De e-mailt még nem kaptam róla..

ő-szinte 2012.05.22. 18:49:09

@foxglove: milyen ertheto ok van arra? :-O :DDDDDDD

ő-szinte 2012.05.22. 18:53:08

@busifa: obazz :((( remelem a tobbieknek jol kuldtem :-O
Persze, kuldok majd, most megyek fecoskodni es utana :)
Szolnal a tobbieknek addig, hogy fel 6-ra modosult a talu idopontja? Kocci :)

busifa 2012.05.22. 18:59:22

@ő-szinte: ok ès majd elmesélem milyen nickneveket ajánlott fel a blogmotor, nagyott néztem! :DDD

busifa 2012.05.22. 19:08:02

@ő-szinte: a hsz írásához (sztem hozzád tartozott) :)

ő-szinte 2012.05.22. 19:12:21

@busifa: na majd elmondod, most megyek ;)

möhönce 2012.05.22. 19:22:14

Megtalálta a bokorba hajított bugyiját.

AdnamA 2012.05.22. 19:27:34

sztem itt találkozik a ÉH1 játékosaival és annak :-DDD

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.22. 19:34:49

Szerintem az "F" betűt mondja, csak hoSSZan mondja.

sogeking 2012.05.22. 19:35:24

Anikó azért örül, mert most tudta meg, hogy a hogyvolt blogon számos animált gif jelent meg róla :D:D

horipapa 2012.05.22. 19:36:28

Amúgy nem olyan mintha leköpne valakit? :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.22. 19:37:41

@horipapa: nekem inkább olyan mintha azt mondaná fffffffffffffél millióért rám szavazol télleg?

busifa 2012.05.22. 19:43:23

@AdnamA: fél 6 -ra módosult a start, tudsz róla? :)

Cherie 2012.05.22. 19:50:55

@sogeking: szevasz készül a második blog bejegyzi:) az elsőben képet nem tudom megszerkeszteni:))

Hurri Kán 2012.05.22. 19:54:42

@sogeking:
Ha majd tudja, mi jelent még meg, nem fog örülni. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 19:55:55

Sziasztok!

Anikó kedves a 3 menő manótól kap érdekes kérdést, v csak örül nekik:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 19:58:39

@Cherie: most eldöntötted már, h kinek milyen jogosultsága lesz?:)

AdnamA 2012.05.22. 20:00:03

@busifa: igen, igen. Köszi :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 20:00:04

@Cherie: mit kell szerkeszteni rajta? Gyere már át a másikra:)

IllaryBlasi 2012.05.22. 20:09:10

Üdv a Mátrixban!
Anikónak ez az új arcoknak tartogatott csontignyalós-negédes feje, így az ÉH1 játékosok bemennek ma!!!

Cherie 2012.05.22. 20:12:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Szia Dottyka, hogyvagy?:) na szóval majd segítenek a fijúk még azt sem tudom nekem milyen van:)) most képeket kopizok mindjárt kész, akkor szólok nézd meg jó?:)
önismereti kvízt csinálok:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 20:14:59

@Cherie: írtam oda hozzászólásokat, bizony:D

HAJRÁ ANIKÓ!!!!!!!!!!!!!

@IllaryBlasi: :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 20:25:26

@Cherie: nem nagyon az, tapasztalj ki mindent benne, próbálj ki mindent. Jó lesz az! Én is hamar beletanultam.

Banyus83 2012.05.22. 20:29:06

Remélem annak, hogy hazaküldik :-) De viccet félretéve, lehet épp most játssza az értetlent, mikor arról kérdezik Levit, hogy miért utasította vissza tegnap :-)

Cherie 2012.05.22. 20:31:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: mert te ügyi vagy, mindjárt majd olvasom a kommentet, szóval leszel társszerző?:)

Cherie 2012.05.22. 20:32:56

@Banyus83: remélem kiesik és nem lesz benne a 4-ben:) bocsi:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 20:37:29

@Cherie: persze, nagyon szívesen, köszönöm (irul-pirul)

Cherie 2012.05.22. 20:43:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: juj de jó:) na szerinted Dotty minek örül hippike?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 20:57:18

@Cherie: ennek, mint írtam:

Anikó kedves a 3 menő manótól kap érdekes kérdést, v csak örül nekik:)

LoveMy 2012.05.22. 21:02:16

@Banyus83:
Hát, enyhén szólva is nagggyon beég a Hiéna: alkesz, ordenáré, és nem kellett az Lmz-nek => ez tényleg RÖHEJ :DDD

Cherie 2012.05.22. 21:22:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: értem, kész az önismereti teszt:) de már épp jön a hotel is megint nincs viasatod?

genevieve 2012.05.22. 21:26:44

na, mi van? semmi nyüzsgés?:-)

Cherie 2012.05.22. 21:27:57

hu ez a ruha is szörnyű kiemeli a különböző méretű melleit:)

Cherie 2012.05.22. 21:29:35

ez a hippi mindig meggyőz, hogy milyen hülye

Katicavirág 2012.05.22. 21:30:23

Levinek annyira harkály feje van!

foxglove (törölt) 2012.05.22. 21:32:55

lol kristóf megint "értelmes"

genevieve 2012.05.22. 21:36:20

nem is vagyok korrupt:-DDD

sogeking 2012.05.22. 21:36:40

Kristóf már megint eldobta a gömböt :)

Ditti82 2012.05.22. 21:36:57

Nehogy Anikó álljon ott a gömbbel, mert az a világ szégyene lenne.

tryclops 2012.05.22. 21:37:12

Csak jelezem, hogy nálam Dávid kezdi alulmúlni Anikót. :(

Katicavirág 2012.05.22. 21:37:54

Szimpi volt Dávidtól ez a nem vagyok piaci kofa...Krisztiánhoz képest meg főleg
!A legértelmesebb srác bent!Remélem a végén csurran cseppen neki valami!

genevieve 2012.05.22. 21:37:55

na, anikó szépen elosztogatja a meg sem nyert pénzt:-))

Cherie 2012.05.22. 21:38:12

na a krisztián ebből ment amerikába?

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.22. 21:38:19

Amúgy ezek mit gondolnak? Hogy aki megnyerte, majd tartani fogja a szavát, és TÉNYLEG odaadja a pénzt? :D Ennyire nem lehetnek naívak, Anikó tök jól csinálja megígéri a szűzmáriát is, aztán lófaszt fog adni a végén :)

mangalor 2012.05.22. 21:38:28

B+ ez az elsőben is így ment? Ez nagyon gusztustalan így... ha Omi is pénzezik, csalódom benne.

foxglove (törölt) 2012.05.22. 21:38:29

Van bármekkora esélye annak, hogy ma megszabadulunk Anikótól?

playoff szakáll 2012.05.22. 21:39:48

Még 2 nap, és mindenképpen megszabadulunk Hipertől, take it easy.

genevieve 2012.05.22. 21:40:33

milyen kellemes hangja van ádámnak:-)

genevieve 2012.05.22. 21:41:02

@foxglove: hogy erre nem gondoltam mikor üzit küldtem:-)

hibáztam:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.22. 21:41:11

ez most komoly? hogy így pénzért megveszik, eladják magukat, ez normális? Az előzőben volt ilyen?

Na, most olyat mondok, ami Anikó: csalódtam... ennyi undorító embert..:D

Katicavirág 2012.05.22. 21:41:29

Dévényi Tibi bácsi alias Dávid! :D Mi bajotok van vele?Kurva jó fej!Megértem Szöcskét 100%ig! :)Remélem én is "összefutok" vele! :)

genevieve 2012.05.22. 21:42:43

@sogeking: nekem is valami ilyesmi derengett:-)

mangalor 2012.05.22. 21:43:11

Legalább Omi nem egy rohadék kizsákmányoló, kapzsi, mohó állat.. jól van!:)
Most sajnálom kicsit, hogy az első részt nem láttam, nagyobb csaták zajlottak, okosabban játszottak:)

fairytale 2012.05.22. 21:43:46

Mese nincs, Omár a legjobb arc!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.22. 21:44:02

HÉ-n kényszerzubbonyból varrt tunika van!

genevieve 2012.05.22. 21:44:41

na, krisztián repül, mert sok az a 3 milcsi:-)

Cherie 2012.05.22. 21:45:13

ez a roli néha értelmet is mutat

genevieve 2012.05.22. 21:45:26

omar, mert nem kért lóvét:-DDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.22. 21:45:41

most mit, kit, miért kell választaniuk???? HÉ ruhája teljesen elterelte a figyelmem a szövegéről.

genevieve 2012.05.22. 21:46:03

szöcske:mert még szeretném, ha megdugna:-)

ő-szinte 2012.05.22. 21:46:15

@foxglove: monnya vmit, mi tortenik? :)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.22. 21:46:15

Hehe... Naíva és Máté dönt :DDDD

mocskosmacska 2012.05.22. 21:46:22

Levente mást modnott, mint anikó?

genevieve 2012.05.22. 21:47:37

@mocskosmacska: bizony, ezért ma a kanapén alszik:-DDD

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.22. 21:47:57

Az feltűnt a Broki-Edina párosnak hogy épp nem egy pár? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.22. 21:48:00

@ő-szinte: nekem fingom sincs, és senki nem árulja el. :D

Katicavirág 2012.05.22. 21:48:06

Ez a Róland egy idióta!!! Felajánlotta maga helyett Dávidot a játékba vissza, most meg nem szavaz rá???Ez már mi?Vagy szerki produkció ez is???

foxglove (törölt) 2012.05.22. 21:48:16

@ő-szinte: a játékosok a már kiesettek közül szavaznak, hogy ki legyen a bizalmasuk. Alexa-Omár kapta a legtöbb voksot, a többieknek helló.

Cherie 2012.05.22. 21:48:35

jaj de jó dávid eltűnik

busifa 2012.05.22. 21:49:55

@genevieve: ugyanez jutott eszembe! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 21:50:14

Sokat akar a szarka, de nem bírja a farka, üzenem Krissznek:D:D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.22. 21:50:41

nahát, szöcskét eddig észre se vettem. :O

f.fredericks 2012.05.22. 21:50:57

Melák mit néz? A csehkettőt? Elejétől a végéig itt lenni. A vége az holnap lesz.
Vagy most mi van, a mai és a holnapi adás csak egy nap, és csak szét van vágva? Mert ez még nem vége.

Katicavirág 2012.05.22. 21:51:04

Dávid :( :( :( ...Ostoba Roland, biztos voltam benne, hogy Ő rá szavaz(titok stb.)!!!

C76 2012.05.22. 21:51:14

mult heten mondtak vagy sem hogy az volt az utolso parvalaszto ?
mert ha igy van, eleg geci huzas volt az utolso parvalaszto utan a csereljetek parokat dolog, hogy a faszba gondoltak ezt, hogy a megszokott parokat 3 nappal a vege elott szetbasszak

Aniko megint at akarta baszni a regi jatekosokat :D aljas egy noszemely

Cherie 2012.05.22. 21:51:52

na most jönnek az édione-ok

foxglove (törölt) 2012.05.22. 21:51:53

szerintem vicces lenne, ha anikót és leventét lecserélnék omárra és alexára.

genevieve 2012.05.22. 21:52:07

@busifa: ajvé, nehogy az legyen, hogy te vagy én:-D

mangalor 2012.05.22. 21:52:59

@Katicavirág: szerintem Roller egy ilyen jótét lélek, neki a kibaszás nem tetszett, amit szerinte Dáviddal csináltak. De emberként még utálhatja:)

foxglove (törölt) 2012.05.22. 21:53:01

kristóf és a népszerűség, khm:D

sogeking 2012.05.22. 21:53:46

Edina 0-24 órában meg van lepődve :D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.22. 21:55:20

@sogeking: pont ez jutott eszembe... meg az, hogy mire haza megy, a tarkójáig lesz képes felhúzni a szemöldökét.

tryclops 2012.05.22. 21:56:32

jó kérdések... :)

raspberrypie 2012.05.22. 21:56:56

jajneee, pít meg noémi is visszatolta a képét

Péter bá 2012.05.22. 21:57:02

@Katicavirág: Azért tették ki Dávidot, szerintem a szerkik, mert bekavart volna a csalaMáté-Edina párosnak a végjátékába, ugye ő mindvégig ellenük volt, az elejétől tudta hogy ők döntő esélyesek!
Nem hiszem el hogy az az ember, aki felajánlja magát valakiért, az nem szavazna rá!Ilyen nincs!!!!!!!!!!!!

sogeking 2012.05.22. 21:57:24

hajrá Pít :)

@pushpang (univerziális határeset): ha közben a fülét is tudja mozgatni, egész kis műsorszám lesz belőle

vallatas 2012.05.22. 21:57:30

bazdmeg!
most akkor senki nem utazott haza?
aki hamar kiesett az ment nyaralni a tengerpartra?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.22. 21:57:39

micsoda jövés-menés van itt. :O
Na de pont Píííít?

raspberrypie 2012.05.22. 21:57:42

anikónak ezt a televigyor fejét de nem bírom, látszik hogy csak színészkedik..

AdnamA 2012.05.22. 21:57:43

Nnnna kérem, szépen megbolygatják a szálakat...Yessss :-DDD

kobmacf 2012.05.22. 21:58:18

Na mivel itt alföldön az eső miatt nincs adás, valaki leírná röviden mi történT??? Köszike4 tEljesen szét izélem az agyam, mert pont most nincs adás és online is le van tiltva, köszike

mangalor 2012.05.22. 21:58:20

Naomiiii!!! jajj, legyen Naomi-Omi vége!! :)) (tudom, úgysem az lesz)

genevieve 2012.05.22. 21:58:29

@foxglove: na most szerinted mennyi az esély az "álmomnak"?:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 21:58:30

@vallatas: biztos kaptak így csoportos kedvezményt a viasatnál:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.22. 21:58:34

@vallatas: naná, olcsóbb, mint ide-oda reptetni őket.

C76 2012.05.22. 21:58:46

Jok ezek a kerdesek es a jatekosok tudjak hogy a tavalyi jatekosok mindent tudnak rolluk, nem mernek annyira nyilvanvaloan hazudni :)
Ez jo huzas volt, engem mar idegesitett, hogy meg a riport szobaban is sokszor a szemunkbe hazundka, holott mi mindent latunk, hulyenek neznek mindenkit (egyesek, ersd foleg Aniko).

ő-szinte 2012.05.22. 21:58:52

@foxglove: ugy latom, muszaj lesz visszaneznem :DDDDDDDDD

Es, mi meg? :)

raspberrypie 2012.05.22. 21:59:15

@vallatas: én azt tudom, hogy niki vmi családnál "lakott" ott a kiesése után, és hogy febr. 28án utazott haza vagy ilyesmi... nem tudom, mikor végződött hivatalosan, talán ő is ott lesz még

Cherie 2012.05.22. 21:59:22

@vallatas: igen, nem kockáztatták, hogy hazaküldik, meg dolgozzon meg a nyaralásért:))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.22. 21:59:36

@sogeking: azt szerintem már tudja, csak nem látszik a hajától. :D

foxglove (törölt) 2012.05.22. 21:59:44

@genevieve: amit írtál, hogy kik legyenek a döntősök? háááááát....

vallatas 2012.05.22. 22:00:04

@pushpang (univerziális határeset):
jó csak nem ezt mondták...
:)
persze szerintem is így esszerű, ingyen nyaralás!

genevieve 2012.05.22. 22:00:13

@mangalor: edina, most kapott szívinfarktust:-)

ő-szinte 2012.05.22. 22:00:21

@vallatas: nem nagyon szoltak oket hazakuldeni :DDDDDDD

busifa 2012.05.22. 22:00:28

@raspberrypie: szia! Tudod hogy előre hoztuk fél 6-ra a tali kezdèst?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.22. 22:00:44

@raspberrypie: Melákról meg azt lehetett olvasni, hogy haza se jött Mexikóból, ment tovább az Usába.

vallatas 2012.05.22. 22:01:03

@raspberrypie: és ezeket honnan tudod?
családnál lakott? szállásra nem futotta?
:D
@Cherie: ja, Alexat is visszaküldték toljon valamit Tulokkal

Péter bá 2012.05.22. 22:01:58

Na ezért is kellett menjen Krissz és Dávid, mert kellett a hely Pítnek és a FSZK-nak!Őt gondolom Omar miatt, hátha rácuppan a csokicsőre itt a végére!Bár Omar szerintem nem adná!Majd kiderül tökös e!

foxglove (törölt) 2012.05.22. 22:02:26

@genevieve: még kevesebb, mint idáig, pedig eddig se volt sok:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.22. 22:02:31

@vallatas: én se gondoltam volna, most esett le nekem is. :)
Lehet, hogy Máté khm.. anyukája is kinn nyaralt végig és HÉ-val lazázott a parton?

fairytale 2012.05.22. 22:02:32

Most már lassan csak én nem vagyok bent a hotelben!

vécés jóska 2012.05.22. 22:02:44

Kicsit sok a jövés-menés, még a végén NRico nyeri meg az egészet. De imádom Edinka sablonos válaszait, Kristóf helyében Alízzal jöttem volna inkább össze. hajrá Roli!

AdnamA 2012.05.22. 22:02:48

@ő-szinte: Röviden: Krisz 3 milláért, Dévid két milláért (és ez az alja, azt mondta) állna Anikóék mögé. Este a lakók szavazással döntöttek Omár és Alexa maradt. Aztán Pandora ahol az ÉH1 játékosai igen okos kérdéseket tettek fel a lakóknak. Reklám.

mangalor 2012.05.22. 22:02:58

@kobmacf: a hatok kidobták Melákot és Dévidet, maradt Alexa és Omi "támogatóknak", valszeg, mert ők nem kértek érte semmit.
Pandorán megjelenik a 3 régi játékos, elkezdenek bekérdezni, de végre jókat: LMZ szted Hiper kit választana a végjátékban, LMZ vagy Broki? LMZ szerint őt. Ádám szerint Hiper bármire képesa pénzért. Naiva, milyen érzés volt, amikor Broki nem neked vallott szerelmet a játéknál? (reklám után) Roller, nem lett volna jobb Naomi? Nem, mert Naomi nem volt igazán a partnere.
Megjelenik Pít és Naomi, de még nem derült ki, miért jöhettek vissza.

IllaryBlasi 2012.05.22. 22:03:03

Hajrá Noémi-Omár!!!!

Cherie 2012.05.22. 22:03:23

@kobmacf: jaj szegény, szóval anikó kikérdezte a régieket krisztián 3 milkát kért dávid is lóvéról kezdett regélni valakinek, omárt is meg akarták kérdezni, azt nem figyeltem, de szerintem nem hajolt a lóvéért, aztán szavatzak és kettő régi maradhatott bent omár és alexa utánna jöttek a régiek és kérdezgettek pandóra szerűen - nem hallottam mit:) aztán reklám előtt mutatták jön pitt és alexa és mindjárt leventénél is betelik apohár? - reklám van

Péter bá 2012.05.22. 22:04:02

Mikor volt az a kádas jelenet(reklámba mutatják)?Tegnap is mutatták, de nem láttam egyik extrában sem még!Olyan gyorsan mutatják, hogy csak Krisztiánt láttam, de ő ugye már nincs bent!Ez régen volt???

raspberrypie 2012.05.22. 22:04:47

@vallatas: olvastam, aszt hiszem a fb-ján

foxglove (törölt) 2012.05.22. 22:04:51

haha, szar a kérdés, persze Mátcsi:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 22:05:01

HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁ ANIKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

raspberrypie 2012.05.22. 22:05:31

írjátok majd a kérdéseket légyszi, átkapcsoltam 3 percre :D

foxglove (törölt) 2012.05.22. 22:05:36

kurvára idegesítő ez a kőműves kelemen szöveg anikótól.
csubakka védelem.

sogeking 2012.05.22. 22:07:06

@raspberrypie: megnézed a reklámot egy másik csatornán? :)

kobmacf 2012.05.22. 22:07:35

Azért remélem Ádám keményen beolvas Hipernek, és előadja, hogy kérem szépen hiperventrikulárisan viselkedik és szálljon le a magas lóról.... Továbbra is várom az infókat :D köszi!!!

ő-szinte 2012.05.22. 22:08:28

@busifa: amandanak is told lecci az infot :)

Cherie 2012.05.22. 22:08:44

jaj ez a hippi tökre látszik amikor hazudik

Katicavirág 2012.05.22. 22:08:50

Továbbra is undorítóan nagyképű ez a Máté!!!

genevieve 2012.05.22. 22:09:30

fuuu, de csúnya ez az anikó...

Cherie 2012.05.22. 22:10:23

@kobmacf: kérdezik leventét mért utasította vissza anikót, anikó nem emlékszik, kérdezik megbeszélték e, levi: anikóval nagyon nehéz megbeszélni a probléémákat

mangalor 2012.05.22. 22:10:34

@sogeking: jeeeee!!!:DD

Naiva válaszol: ismeri Brokit, tudja, hogy poénra vette, de persze rosszul esett neki, de már nem rágódik rajta.

Hiper, milyen, amikor szerelmes vagy? Őrült, de sokkal vidámabb, a poklok poklát élte meg, Leventét szereti, de nem úgy, és nem is értem. Ádám szerint Hiper akár mindkettőt (LMZ-t és Brokit) kirakná, ha érdekében állna.
LMZ bízik Anikóban, de Hiper a riportban azt mondja, Mátéval jobban tudna végezni. Hiper szemmel ver közben. LMZ Nem tart broki hátulról mellbe támadásától.
Máté, Edina nélkül meddig jutottál volna el? Broki a szerencsét emlegeti, de leginkább semmi értelmeset nem mond.
LMZ, miért utasítottad vissza Hipert az éjjel? kínos, Hiper vinnyog, mint a hiéna. Hiper kiábrándító volt, nem tudott rá nőként nézni. Még nem beszélték meg, mert a Hiperrel nem is lehet, rossz lóra tett.

busifa 2012.05.22. 22:10:36

@ő-szinte: már mondtam neki is, tud róla! :)

Cherie 2012.05.22. 22:11:34

igen levit veszik elő: kérdezték,hogy máté szimpibb e mint ő? szerinte igen

busifa 2012.05.22. 22:12:32

@raspberrypie: akkor jó lesz a fél6? :)

foxglove (törölt) 2012.05.22. 22:12:37

@genevieve: és annyira látszik, hogy mennyire nem megy neki ez a kedves cukimuki stílus

mangalor 2012.05.22. 22:13:33

Máténak van előnye veled szemben LMZ? LMZ szimpátia szavazásra számít, szte Broki szimpibb mindenkinek. Nem álszerénységből, de Máté jobban építette ki a kapcsolatait, mert ő Hiperre pazarolta el az energiáit.
Roller: komolyan válaszolj! Tudod már, mi az a rozsomák? :DDDDD

kobmacf 2012.05.22. 22:13:39

@mangalor: Érdekes, hogy többnyire a régi játékosok kapnak kérdést, Roli meg Szöcske meg úszik a szürke ködben, mint ha ott se lennének!

raspberrypie 2012.05.22. 22:13:48

@busifa: igen :) még egy kicsit vacilálok, de majd még írok :)

foxglove (törölt) 2012.05.22. 22:14:45

Annyira bírom ezt az embört:) (Ádám)

Veder1 2012.05.22. 22:14:47

Ádám rohadt jókat mond :D

genevieve 2012.05.22. 22:15:37

@foxglove: nekem is ölég szimpi:-)

sierrahun 2012.05.22. 22:15:50

Ez a rozsomák minimum szállóige lesz a pesti éjszakában. Már látom magam előtt a szituációkat.

Fiú: Rozsomák?
Lány: Rozsomák, hát...

Cherie 2012.05.22. 22:15:53

jaj edina és vidd tovább a fonalat vajh miért nem volt nekik szimpatikus?

mangalor 2012.05.22. 22:16:15

@kobmacf: gondolom,mert nem is zavarnak sok vizet, nem?
Naiva már Máté seggét félti, szte a beszaratásukra lett kihegyezve a pandora, és nem szimptaikus a 3 réginek MÁTÉ! B+b+b+:DDD

foxglove (törölt) 2012.05.22. 22:16:28

Basszus még Anikó van kiakadva...

Veder1 2012.05.22. 22:16:53

Turbópicsa megint hozza a suttyó formáját.

Katicavirág 2012.05.22. 22:17:18

Anikó nem nyilatkozott LMZ-ről így?És amikor a csoportterápián vagy min lehordta a feketeföldig???Hányingerem van ettől a "nőtől"!

mangalor 2012.05.22. 22:18:58

@sogeking: :DDDD

Hiper vérig van sértődve, persze mindenért LMZ a hibás. LMZ azt mondja, nála is betelik a pohár 1x.

Megjött Pííít!! És kis vörös!!! Naomi egyből Omi nyakába ugrott:D

vallatas 2012.05.22. 22:19:36

ki az a fekete ott bent?

kobmacf 2012.05.22. 22:19:54

Amennyire álszenten viselkedik Broki meg Hiper, tényleg a szerkik helyében a döntő előtt kiraknám őket....sőőőt gyalogoljanak haza!

Katicavirág 2012.05.22. 22:19:54

Persze Noémi, kiesett az Omár és este már ráztad a picsádat!!!

genevieve 2012.05.22. 22:22:21

edina, már csak dafke is ki fog tartani máté mellett....

ez hüüüüüüülye....miért mondja azt mindenki neki, hogy máté átbassza???

na miért te liba???

Cherie 2012.05.22. 22:22:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hogy felvilágosítsk edinát:)) nem sierül

vallatas 2012.05.22. 22:24:23

Omar Noncsi visszament egymásnak?
CsokiTót
:D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.22. 22:24:53

Na FSZK mindjárt magába húzza Omit :)

Katicavirág 2012.05.22. 22:24:57

Omár látványosan nem kívánja Noémit!!! :)

busifa 2012.05.22. 22:25:05

Naomi csak szárazbaszni akar?

mangalor 2012.05.22. 22:25:22

Naomi mondja Naivának, hogy Mátéban nem bízhat, mert pénzért jött. Naiva nem hiszi, hogy a Brokit ekézők jót akarnának.
Most mondja Brokinak, hogy mndenki azt mondja, ne bízzon benne. Viszont Ádám még korábban azt mondta, nem érti, miért gondolják úgy, hogy nem a mostani párfelállás marad a végéig?

NaOmi cukik:DDDD buta dolgokat mondanak egymásnak, és fekszenek egymáson a kinti kanapén, nem akarnak elmozdulni egymás mellől.

Cherie 2012.05.22. 22:25:51

na komolyan ma se esett ki senki?

Ditti82 2012.05.22. 22:26:55

Halál csókja ceremónia?

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.22. 22:26:58

Halál csókja ceremónia? :) Bejön Niki csontvázjelmezben? :D

Katicavirág 2012.05.22. 22:27:15

Halál csókja ceremónia? :D

busifa 2012.05.22. 22:27:38

Holnap halál csókja ceremónia ! :)

blogger.katt 2012.05.22. 22:27:47

jáj de dinka ez az edinka

sogeking 2012.05.22. 22:28:07

@foxglove: nem, ez olyan játék, ahol egyre többen lesznek :)

2012.05.22. 22:28:14

Nem nyerhetné meg az Ádám? :P Vagy legalább ez a Roland gyerek. A többiek kuka.

sierrahun 2012.05.22. 22:28:37

@mangalor: Sztem Omár is kábé annyira ragaszkodik Noémihoz, mint Márk Bettikéhez. Na jó, nem, annál azért jobban. Mint Broki Edinkához. Hotelajtó után másfél perccel lekoptatás lesz ebből, szerintem.

mangalor 2012.05.22. 22:30:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Pít azt mondta, ő semmit sem tud arról, miért küldték vissza, de fura neki, hogy kiesettként itt van. Naomit egyelőre egyáltalán nem érdekli más, csak Omi:))

Katicavirág 2012.05.22. 22:30:24

Dávid ultra kádas party-t szervezett?Na Erről nem is volt szó tegnap, mért?Megnézném!

Cherie 2012.05.22. 22:31:41

haál csókja az hippihez illik

LoveMy 2012.05.22. 22:32:24

@Hooshee:
bejön a Műanyag, leveti az Edgáröltönyét (MIB) előbújik belőle az orbitális bogár és akit megcsókol és az eltűnik! ;)

mangalor 2012.05.22. 22:33:32

@sierrahun: nyilván nem életreszóló ez a dolog. Meg Naomi nagyon nyomul, de ide pont jó sztem, cukik együtt.

Melák: az alkohol hatására elég sok mindenki megszépül... Szöcske is ebbe a kategóriába tartozik. :DDDDD

Cherie 2012.05.22. 22:35:30

bunkó ez a krisztián de hogy levette alexának fodrász (is kéne)

Cherie 2012.05.22. 22:36:43

és egy illemtanár is

mangalor 2012.05.22. 22:37:09

Szöcske haja lekopott? Mármint a színe... totál úgy emlékszem, fekete volt, amikor bejött.

Alexát basztatják a 850e pénzzel, és borzasztó fejhangon visít válaszul.

foxglove (törölt) 2012.05.22. 22:38:56

a külföldi műsorokban volt ilyen Halál Csókja, nem tudja valaki véletlenül?

ő-szinte 2012.05.22. 22:39:42

@busifa: olo

mi az a halál csókja ceremónia?

írok privt :-)

genevieve 2012.05.22. 22:40:35

szöcske: akkor miért nem egy társkereső klubba jelentkeztél?

foxglove (törölt) 2012.05.22. 22:45:48

@ő-szinte: nem tudjuk, csak annyit láttunk, hogy mindenkinek feketére rúzsozták a száját, a fiúknak is.
Lehet, hogy egy puszival kell kiszavazni azt, akit nem akarnak ott látni, mint a kaktusznál.

sogeking 2012.05.22. 22:46:00

@genevieve: lehet, hogy eredetileg úgy hirdették a műsort :) nagggyon gyanús

vallatas 2012.05.22. 22:47:30

gebe noncsi hízott
oooo
aztamindenit

ő-szinte 2012.05.22. 22:47:50

@foxglove: ne már... :-DDDDDDDDDDDD
ne szopass! :-DDDDDDDDDDDDD

vécés jóska 2012.05.22. 22:47:52

Szöcske ugyanaz a karakter, mint Bettina volt, csak vidámabb kiszerelésben és nagyobb a melle. Ennek is csak a szerelem a fontos, szarik mindenre. Bár ez még mindig szimpibb, mint Hiper görcsös ragaszkodása a nyereményhez, vagy Edinka szomorkodó naivsága. Aki nekem teljesen pozítív csalódás viszont, az Alexa, teljesen jó meglátásai voltak ma is.

foxglove (törölt) 2012.05.22. 22:48:43

@ő-szinte: akkor miért állnak ott fekete szájjal, ami tök idétlen mellesleg?

busifa 2012.05.22. 22:49:51

@ő-szinte: még mi sem tudjuk mi az! :)

ő-szinte 2012.05.22. 22:50:45

én nem tom, mert nem láttam...:-(

Péter bá 2012.05.22. 22:50:47

@vécés jóska: Alexát csak jó rendesen helyre kellett "rakni"! :)

Cherie 2012.05.22. 22:51:47

ez a két kuka levente és edina mér nem beszél össze, hogy bármelyikük a döntőben leejti a labdát a seggfej párjával szemaben

fairytale 2012.05.22. 22:52:49

@foxglove: valószínűleg akit többen megcsókolnak, és több fekete rúzsfolt lesz a képén, az repül.

foxglove (törölt) 2012.05.22. 22:54:34

@fairytale: vagyis ezt akartam írni, csak nem fejtettem ki

ruszi 2012.05.22. 22:54:58

Én már rég a gömbeldobást gyakorolnám a mödanszié mellett! :)

Proligarcha 2012.05.22. 22:59:12

Melákot feltöltik fagyállóval, a szemhéjait a homlokára szigszalagozzák és elindítva az ENYÉMVAAAGY programot rászabadítják a lányokra.

Amelyik fiú pedig megcsókolja annak a párja játékban marad. A vesztes hölgyet átműttetik Nikivé.

vécés jóska 2012.05.22. 23:00:38

@Péter bá: Nagyon úgy tűnik :) Én is megraktam volna, nem is értem pl. Leviéket, hogy szerintük Alexa a legcsúnyább csaj bent. nekem speciel ő tetszik a legjobban.

Edina teljesen menthetetlen, szerintem ha Benedek Pápa utazna ki hozzá és mondaná neki, hogy ne bízz meg Matcsiban, még neki is azt mondaná, hogy 'ezt nem érti Őszentsége, majd kiderül ott, bíznom kell benne'.

jóképűkirály 2012.05.22. 23:01:59

Valaki árulja már el ez hogy van.Itt röpködnek a szavazatokért a 2 meg a 3 milliók.De ezt leírják vagy csak bemondásra mondom ,hogy adok 3at aztán ha megnyerem akkor majd kiszophatsz kedves Éden Krisztián???? vagy mi a fasz.Félelmetes.Az omár meg full meleg.Ennyire még nő nem akarta megbaszatni magát mint a Noémi, vártam is ,hogy lesz valami erre sehol semmi.:) ááááááá

baileys 2012.05.22. 23:03:22

'stét! :) Omi és Naomi aranyos együtt :) Edina...pfff... :) Bár ha a végén szimpátiaszavazásra kerül sor, ő tuti döntős. Pít, Naomi, Alexa, Omár mellé állnának, ha úgy adódna. Anikó viszont nagyot hibázott szerintem, Kriszt kellett volna bent tartania, még akkor is ha részesedést kért :)
Amúgy meg Rolit a döntőbe!:) Tökre kis szimpi a srác. (jó, nem agysebész, na de melyik az?)

AdnamA 2012.05.22. 23:06:50

Nahh, vajon miért osztja az előzetesben Mattcsika Edinkát, hogy nem értelek... (mintha alkesz barát bármikor bármit is értene Edinkával kapcsolatban)???

Cherie 2012.05.22. 23:07:23

@baileys: csikenrolót a döntőbe dinkával, nyerő páros lennének!

f.fredericks 2012.05.22. 23:08:33

@jóképűkirály: Omár nem meleg, csak van ízlése.

AdnamA 2012.05.22. 23:08:36

@jóképűkirály: nem feltétlenül meleg, amiért kamerák kereszttüzében nem akar szexelni...

Péter bá 2012.05.22. 23:10:01

@jóképűkirály: Szerintem is itt a legmelegebb Omar!!! Noémi szétrakott lábakkal, benyálazott picsával várja ő meg visszautasítja!Mi ez ha nem ratyiság!

vécés jóska 2012.05.22. 23:10:31

@Cherie: Bármennyire is gyűlölöm Dinkát, tényleg jó lenne ha ők ketten lennének a döntőben. Nagyon szurkolok Rolinak és így kapna 12.5 misit, szerintem Dinka még nála sem ejtené le. Viszont Szöcsiben nem bízok, ő 15 körül dobná a gömböt.

steroid stewie 2012.05.22. 23:10:41

Ugye azt naivság feltételezni, hogy Edina csak ennyire jól játssza a játékot és alig várja, hogy eldobhassa a gömböt :))
Bármennyire is már-már bosszantó, hogy hiába próbálják felnyitni a szemét, de remélem nem az lesz a végkifejlet, hogy Máté lealázza a döntőben.

jóképűkirály 2012.05.22. 23:11:17

@Péter bá: örülök ,hogy nem csak Én gondolom így .Az affektálása is gyanús volt már ,de a mai nap minden kételyt eloszlatott.

steroid stewie 2012.05.22. 23:13:38

Szegény Edina lehet még akkor is azt hinné, hogy Máté csak véletlenül ejtette el a gömböt és a pénzből is csak azért nem kap, mert Máté az egészet jótékony célra ajánlotta fel :)))

AdnamA 2012.05.22. 23:14:05

Amúgy így a finálé előtt, ennél izgalmasabb műsorra számítottam.
Pár résszel ezelőtt belinkelt finn(?) fináléban 3 ember között dőlt el a finálé. Két lény és egy fiú volt a szimpátia szavazás alanya.
Itt meg a vége előtt két nappal még tobzódnak a játékosok.

A holnapi előzetesben meg borzasztóan néztek ki a fekete rúzzsal. Mint valami eltévedt vérszívók :-D

AdnamA 2012.05.22. 23:16:17

@steroid stewie: :-DDD
lehet megpróbálná összeragasztani.

(jót röhögök azon amit írtál, holott én nekik drukkolok, és annak, hogy kitartsanak a fináléban)

vécés jóska 2012.05.22. 23:16:58

@steroid stewie: :D Amúgy ez tényleg viccesen hangzik, de az baj, hogy szerintem Edinában kábé tényleg ez játszódna le és mondaná is, hogy Máté jobban megérdemli a pénzt, és neki az a legnagyobb öröm, hogy Matcsit boldognak lássa.

nosce 2012.05.22. 23:18:16

@busifa:
sztem a felvezetésből egyértelmű, mindenki ad egy csókot akit kint látna és aki a legtöbbet kap az repül, de miután HÉ azt mondta h vagy 1 ember repül vagy 1 pár, ezért a pasik nyilván a csajoknak adnak és viszont és ha 2 egyenlő van azaz a pasik és a csajok között is van mondjuk aki 3-t vagy 2-t kapott akkor ketten esnek ki.
De az is lehet h a visat átbaszott minket a felvezetéssel oszt más lesz :)

beacska 2012.05.22. 23:24:33

HAJ-RÁ ANIKÓ!

milyen volt, ahogy kirakta a vágott fejűeket! Kicsit izgultam, hogy ostoba lesz, mint Levente, DE NEM!!!

baileys 2012.05.22. 23:25:02

@Péter bá: Tartás? Jó ízlés? Miért evidencia, hogy bármikor, bármilyen körülmények között dugni kell, ha valaki felajánlkozik? Ettől függetlenül akár lehet az is, Omi meleg, de ki a fenét érdekel? Ő volt a legszimpibb, legnormálisabb játékos bent. Ennyi.

Péter bá 2012.05.22. 23:27:51

@baileys: ízlések és pofonok!ennyi!

busifa 2012.05.22. 23:28:23

@ő-szinte: melyikre? Mert ha közvetlenül a free- re akkor egy-két óra és már meg is kapom!

Cherie 2012.05.22. 23:29:15

@nosce: szia nocsi, nézd meg a blogot. szóval az kéne, hogy matcsi-anikó és roli-edina páros versengene, a jó a rossz meg a csúf:))

baileys 2012.05.22. 23:29:46

@beacska: Miért jó Anikónak, hogy Omi és Alexa maradt bent? Mindkettő egyértelműen Edinát fogja erősíteni, ha arra kerül sor.. Vagy szerinted nem?

steroid stewie 2012.05.22. 23:31:33

@AdnamA:
Én is bírnám ha a fináléban Máté rácáfolna az előzetes várakozásokra és Edinával végig tartaná a lasztit, és happy and lenne a vége.
De valaki írta nem rég, hogy látta Edinát hoszteszkedni valahol és ez nem azt sugallja, hogy sok lovét markolt, mert akkor a cukrászdájában ücsörögne :)
Ma vártam Mátétól egy olyan riportszobás megjegyzést, hogy Edina mekkora lúzer, hogy ennyien próbálják észhez tériteni, de Ő bízik benne továbbra is és jönne egy gonosz mosoly :)

nosce 2012.05.22. 23:31:54

@beacska:
"milyen volt, ahogy kirakta a vágott fejűeket! Kicsit izgultam, hogy ostoba lesz, mint Levente, DE NEM!!!"

Sztem Aniko hülyeséget csinált mert Alexa meg Omar is inkább Edinával van, Melákra kellett volna szavaznia mert Melák rászavaz mégha pénzbe is kerül de vele inkább van esélyük a 25 millára, szal levinek volt ott agya, Aniko meg elpicsáskodta :)

Cherie 2012.05.22. 23:33:47

@nosce: hippi egy ..rágó, bocsánat, egyszerűen sajnálta még meg sem lévő pénzt

nosce 2012.05.22. 23:34:49

@Cherie:
naháttt nagyon kúúúúl :)

nosce 2012.05.22. 23:35:27

@Cherie:
azhát, szarrágó :)

beacska 2012.05.22. 23:36:05

@baileys: @nosce: és attól még, hogy tartják a markukat, miért szavaznának rá?? egyikre sincs garancia...Omár meg, még beficcenhet. Alexa kapásból almás, nincs mese...
Lehet, ha Omár megtudja, Máté-Edina hogy bánt az ő Noémijével, nem nagyon ugrál, hogy támogathassa őket ;)))

AdnamA 2012.05.22. 23:36:32

@steroid stewie: első körben Kristóf is visszament a "munkahelyére" az ÉH1 után, és a későbbiekben dobbantott. Ételfutárként dolgozott "mellékállásban". Szóval ez nem zárja ki a nyereményt.
Bár félő, hogy Mattcsika nemcsak meg hanem át is b@szta. Már HA ők állnak a NAGY döntőben. Amit én elég biztosnak veszek. Aztán majd holnap lehet, hogy a halálcsókjaceremónia után kénytelen leszek újra átgondolni :-D
Mattcsika nyílvánosan sosem lúzerezné le Edinkát (még riportban sem) hiszen a látszatra miszerint "védi" "kitart" a párja mellett nagyon ügyel. Inkább semlegeset nyilatkozik, mint negatívat.

busifa 2012.05.22. 23:36:34

@ő-szinte: képzeld, már meg is jött, köszi! :)

foxglove (törölt) 2012.05.22. 23:38:00

az ÉH1-esek többet már nem is szerepelnek?:(

nosce 2012.05.22. 23:38:37

@beacska:
Alexát Edbina hívta be szal tutira vele van, Omár meg FSZK miatt Edinával, mert Fszk Edinával van az igért 1 milla miatt, szal ezt bukta Aniko...

C76 2012.05.22. 23:39:53

Kis elozetes mire szamithatunk 2 nap mulva. Pont ebben a Hotelben jatszodott, ugyhogy varhatoan hasonlo finale lessz.
A ket dontos hattal all egymasnak.
Ha valaki leejti a gombot, a maradek penzt beszorjak a medencebe es tobbi "nezo" jatekos kapja marja.
www.youtube.com/watch?v=-_taLgfFgQc
www.youtube.com/watch?v=nYwDfyma0ag
www.youtube.com/watch?v=Gy4icTRp-ds&feature=relmfu

beacska 2012.05.22. 23:41:49

@nosce: Omár nem fog kapni Noémi millájából, viszont megteheti a lelke magnyugtatására. Nem vagyok benne biztos, hogy Omár Edina mögé áll, Máté mögé már sanszosabb...DE(!) Anikó egy szóval sem mondta, hogy ő Leventével gondolja magát párban. Per pill. ő Máté párja!

Péter bá 2012.05.22. 23:43:02

@AdnamA: Ti még mindig azt hiszitek, hogy a játékosok irányítják a szálakat és Ők döntenek?

beacska 2012.05.22. 23:43:54

@nosce: jaaa, és még az sem biztos, hogy tud a milláról!

nosce 2012.05.22. 23:44:41

@beacska:
sztem Fszk tudja annyira befolyásolni Omart h Edinára tesz különben fszk se kap lóvét :)

beacska 2012.05.22. 23:46:29

@nosce: noémit most nem nagyon érdekli más, mint Omár :))) szerintem szóba sem kerül köztük....de a beszélgetés, ami asszem az extrában volt, inkább negatívnak tűnt, mint méltatásnak nekem.

AdnamA 2012.05.22. 23:47:29

@Péter bá: Nem :-) de ez nem zárja ki az "álmodozást", elképelést és reménykedést. Durva szerkesztői belenyúlások voltak, sokkal látványosabbak, mint az első részben. Így valahol elvesztette azt a varázsát a játék - legalábbis számomra, amiért pl. az első részt annyira élveztem.

beacska 2012.05.22. 23:47:37

@nosce: amúgy szerintem Omárt nem lehet befolyásolni, és mintha eddig nem is nagyon próbálkoztak volna vele...

sierrahun 2012.05.22. 23:50:13

@jóképűkirály: Nem ivott eleget hozzá. Józanul fel tudja mérni, amit Alexa nem tudott.

nosce 2012.05.22. 23:50:49

@beacska:
"amúgy szerintem Omárt nem lehet befolyásolni"

akárhogy is Melákot meg lehetett volna :) sztem levi kalkulált jól, Anikó meg rosszul még ha most nem is levi a párja. Aztán lehet h ennek a végén nem lesz jelentősége, de Aniko akkor is rosszul döntött sztem :)

hideg kéz 2012.05.22. 23:51:15

@C76: Ezek akkor se dobták volna el, ha hátba rúgja őket valaki.
De bezzeg nálunk újrahasznosítható gömbőc volt.Nem ilyen törékeny. Biztos sejtették, hogy le fog esni.

nosce 2012.05.22. 23:51:47

@nosce:
akkor is rosszul döntött sztem a mostani állás szerint :)

ő-szinte 2012.05.22. 23:53:41

@busifa: leleveleztem a dolgokat, egyenlőre 4-en vagyunk, mert még rockwell nem válaszolt vissza :-O
csak ez a frí olyan fos... nehéz követni kinek mit írtam, vagy sem...:-(

Péter bá 2012.05.22. 23:55:30

@AdnamA: Pont erre gondoltam én is, az első még őszintébb Játék volt, ez már csak egy "papírmunka", már csak azért nézem, hogy a végén igazoljanak, hogy mire és kikre ment ki az egész!7.ceremónia óta erősen sejtem ki vagy kik a győztesek!1dolgot még nem tudok, hogy végig megy e vagy dobják, azaz engedik e dobni a gömböt!Már csak ezért nézem!

hideg kéz 2012.05.22. 23:59:10

@nosce: Hiper egy bomlott agyú idióta, persze, hogy rosszul döntött. Annyit hőzöngött a tartásról meg gerincről, hogy elhitte, neki lehetnek ilyen elvárásai bárkivel szemben.
Egyébként, ha szóban ajánl fel a döntőn x milliót, az szerintem szerződésnek minősül, és elég jól bizonyítható is. Sajnálta a zsét. Csak nehogy tényleg Brokival maradjon.

AdnamA 2012.05.23. 00:03:23

@ő-szinte: ha nem titkos akkor csinálj egy csoportos levelet, amiben mindannyian benne vagyunk :-D

ő-szinte 2012.05.23. 00:06:44

@AdnamA: röhögj, de nem tom hogy kell :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.05.23. 00:08:13

@hideg kéz:
Persze ha a kiválasztásnál ajánlanak fel lét akkor azt oda is kell adni, sőt lehet h a viasat azt a részt oda se adja, biztos ami biztos :)
Nagyon úgy fest most h Edinának van 3 jó embere eddig és PIT nem tudni Broki vagy Edina mögött áll-e talán az fszk történet miatt Edina mellett...

AdnamA 2012.05.23. 00:09:22

@Péter bá: melyik/mi volt a 7. ceremónia? én úgy gondolom, hogy ennyi szívatásnak/megalázásnak meg kell legyen a fizetsége. nem hiszem, hogy ingyé volt. engem az is érdekelne, hogy ez mennyire volt előre lezsírozva, illetve mennyire alakult idő közben, hogy ki lesz az "áldozat".

a mostani pandorán Máténak volt egy-két nagyon érdekes mosolya, olyan "tudom mi fog következni". legalábbis én annak éreztem.

érdekelne a te elméleted (kikre tippelsz) esetleg privátban leírhatnád ;-))

Igen az első nagyon jó volt. Nem gondoltam volna, hogy ezt fogom írni, de még Szandrával együtt is. Ahol megérte ez a show a 3-4-5 stb. évadot kíváncsi vagyok, hogy érték el, hogy ennyire ne legyen "átlátszó" a dolog, vagy csak a magyar miasz@rnál ilyen gyengék a szerkik? :-D

nosce 2012.05.23. 00:09:49

@ő-szinte:
mekkorát szervezel hallod :)

ő-szinte 2012.05.23. 00:10:47

@nosce: mire gondolsz?:-DDDDDDDD

AdnamA 2012.05.23. 00:11:13

@ő-szinte: címzettek közé tegyél be mindenkit akit érint a csütörtöki találkozó és slussz. sztem ez a pár ember nem fog visszaélni a másik ismeretlen mailcímével. és írd be a végére a mailnek, hogy minden válasz mindenkinek menjen ne csak a feladónak. én így csinálnám :-D nem vagyok énsenem guru. :-DDD

nosce 2012.05.23. 00:11:57

@ő-szinte:
hát a közös ÉH2 bulira :)

busifa 2012.05.23. 00:13:22

@AdnamA: @ő-szinte: kör- email?
mindenki címe benne van a címzett mezőben

AdnamA 2012.05.23. 00:16:51

@ő-szinte: @busifa: valami olyan, igen. És akkor nincs kavarás, hogy kivel mit egyeztet ő-szinte :-) én eddig ugye vele tartottam "csak" a kapcsolatot :-))) de ez csak egy javaslat.

ő-szinte 2012.05.23. 00:17:31

@AdnamA: majd próbálom :-DDDDDDDDDDDDDDD

hideg kéz 2012.05.23. 00:18:08

Mért pont a Dobozban kell ezt a bulit tartani? Mért nem a Puskásban?

ő-szinte 2012.05.23. 00:18:11

@nosce: hát igyekszem:-)
gyere te is :-)

busifa 2012.05.23. 00:18:42

@ő-szinte: nekem mondod hogy fos, szétszívatott tegnap, láttad az eredményét! :))

ő-szinte 2012.05.23. 00:19:29

@busifa: majd elmondod, hogy kell :-)
télleg ennyire nem kell használnom ilyeneket, hogy nem tudom...:-)
ha ciki, ha nem :DDDDDD
de ha ciki , akkor is leszarom :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.23. 00:20:43

@AdnamA: jó, mondom, próbálkozni fogok vele :-D

baileys 2012.05.23. 00:22:01

@nosce: Sztem is rosszul döntött. Omarral nem voltak ők kebelbarátok, és Omar nem igazán befolyásolható, nem hiszem hogy változott a véleménye Anikóról vagy megingatná azt bárki is. Melák viszont - ha marad ez a felállás -, nem nagyon tudna más pár mögé állni. Csöcskét és Rolit nem ismeri, Edinának vsz nem felejt... Mátét és Anikót ismeri és kedveli. Ha visszaállnak a régi párok, akkor is sanszos lett volna, hogy az Anikó-Levi párost választja, ha úgy adódik... szóval bárhonnan is nézem, nem tűnik jó döntésnek. Persze ez attól is függ, milyen szerepük lesz még pontosan a visszajövőknek és mikor :)

ő-szinte 2012.05.23. 00:22:18

@busifa: igen, 8x küldted át ugyanazt :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Snoopyzit29 2012.05.23. 00:23:20

HAJRÁ ROZSOMÁK-ROLI!!!
HULLJON A FÉRGESE (magyar hangja Hiper)!

busifa 2012.05.23. 00:31:10

@ő-szinte: most néztem meg a free lehetőségeit, viszonylag könnyen megoldható:)
hol mondjam el: itt, a villában vagy priviben?

ő-szinte 2012.05.23. 00:40:21

@busifa: hát, ha lehet, inkább holnap és a villában, vagy priviben, mert ma már fáradt vagyok bénázni...:-( :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

busifa 2012.05.23. 00:43:34

@ő-szinte: ok, akkor alukáljunk, jó8! :)

ő-szinte 2012.05.23. 00:55:23

@busifa: jó éjt :-)
bár én még nem biztos, hogy alszom :-)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.23. 05:24:32

Jó reggelt! Átaludtam az egészet, volt valami érdekes?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.23. 06:58:55

@nosce: ez az egyértelmű játék szerintem is én csak azt nem értem ez miért nem esik le mindenkinek

beacska 2012.05.23. 07:45:41

HAJ-RÁ ANIKÓ!

Nem értem, Anikó miért Szöcske kirakásán ágál. Remélem, nem lépi meg, ahogy a szíve diktál, mert tudja ő jól, neki Edina a potenciális ellenfele, nem Szöcske.
Jól döntött, hogy Omárt tartotta bent, Krisztián nagyon ellenszenvesen viselkedett az alkudozásával. ...és Dávid is. Értettem én, hogy erről (IS) szól ez a játék, de a 3 milla irreálisan magas. Még a 2 is! Meg is szívták! cumi!

beacska 2012.05.23. 07:52:13

@beacska: amúgy szerintem az történt, a szerkesztők meglátták a két fiú leszívó akcióját, és azt mondták: akkurvaanyátokat, mentek innen a picsába!!!

jamesz 2012.05.23. 08:01:47

Anikó igazi jelleme szépen elő is jött. Elöször mikor nem tudott a Levente visszautasításáról (jó ez mondjuk lehet a pia)...aztán pedig mikor Ádám kérdésére, hogy megbeszélték-e már ezt Anikó azt mondta meg. (Levente meg hogy NEM).
Ádám Aliznak: Ez jó, ahhoz képest hogy Anikó nem emlékszik a szituációra már meg is beszélték....
LOL!

beacska 2012.05.23. 08:06:10

@jamesz: figyeltél? mivel Anikó nem tudta, miről van szó, így nem hazudott. VALAMIT megbeszéltek, de hát, Levente nem mondta neki, hogy hohóóó, volt ott más is!

persze, egyszerűbb Anikót köpködni, hisz ő az Első Számú Közellenség!!!

europass8 2012.05.23. 08:22:48

nem tudjátok matcsi meg éh1 adam melyik brókercégnél dolgozik? melyik komoly cég engedheti meg magának hogy az alkalmazottait így lássa ország világ előtt. gondolok itt matcsi kaktusz nyalogatás, borulására. vagy már ez a trend brókerénknél?

foxglove (törölt) 2012.05.23. 08:23:20

@jamesz: ehehe:) szerencsétlen teljesen kiesett a szerepéből a Pandórán, amikor mindenáron édibédinek akart tűnni a Királyék előtt:)

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 08:33:53

Sziasztok!
Ki utánozta a medencénél Dévényi Tibi bácsit?
Hajrá Roli!

Pokróc 2012.05.23. 08:39:13

Krisztián semmit se felejtett és semmit se tanult, mint a Bourbonok, úgy ment be a villába, mint víziló a kristályboltba. Páratlan volt az az ócska alkudozást, amit ő és Dávid művelt, hát megérdemelték, hogy repültek.

Anikó még ki mer lépni az utcára? Még embert nem láttam így leégetni magát országvilág előtt. Azt hiszem búcsút inthet a rendezvényszervezésnek. Nulla önismeret, nulla gátlások. Zéró képesség a szeretetre. 24 órás kavarás mások ellen, ez már szabályos addikció. Nem jó kombináció. Ha ő nyerte meg, akkor jobban teszi, ha kiköltözik az országból a Bahamákra pár évre.

jamesz 2012.05.23. 08:57:48

@beacska: nem tudta?!
Hiszem is nem is.De inkább nem.Akkor még nem volt annyira koki.
Másrészt a kérdés Ádámtól elég egyértelmű volt, és az utalásokból EGY ANIKÓ SIMÁN levette, hogy mire célozgatnak. (Egy Roli nemigen értette volna, na de EGY ANIKÓ??!).
Behúzta a csőbe Ádám, azt' ennyi.

jamesz 2012.05.23. 09:00:25

Mellesleg csodálkozni kellene, hogy első számú közellenség?! Persze a szerkik vágják így, meg úgy össze igaze?:-)
Lassan nem lehet olyan anyagot adni róla, ahol emberi vonást mutat.
(Ó,ha annyi forintom lenne, ahányszor tőle hallottam, hogy "engem nem érdekel senki, csak én maradhassak" (még amikor fiúk estek ki, akkor is parázott muha))

beacska 2012.05.23. 09:01:55

@Pokróc: HAJ-RÁ ANKIÓ!

"zéró képesség a szeretetre"? Kétségbeesetten próbálta kicsikarni Leventéből, hogy kint is számíthat rá, de ő nagy a lelkével még erre sem volt hajlandó! Leventének Anikón kívül nem sok esélye van, mégsem volt képes azt mondani: válassz engem Máté helyett, kint is megcsinállak"...azt persze tudjuk azóta, hogy meg is volt kint, de vak, ha nem látja, Anikó tagadása mögött mi rejlik.

Anikón kívül egyetlen egy lány sem érdemelné meg a győzelmet! Ő volt az egyetlen, aki mindent megtett, hogy legyenek szövetségesei. A többi csak leseget, és reménykedik. Anikó mindkét csajjal "szövetséget" kötött, ha neadj'isten, úgy mint tavaly, a csajok választanak, ő szinte biztos lehet benne, hogy az ő nevén senki nem fog gondolkodni (hogy ki essen ki).

Lehet, hogy túlkombinál, de legalább tesz vmit, Levente nagyon fasza gyerek, így a végén keménykedik, de azért Anikó végzi helyette a férfi munkát!
ANIKÓ IGAZAD VAN, NEM VAGYTOK EGY SÚLYCSOPORT!!!!

jamesz 2012.05.23. 09:01:58

Máté:- Hm, ez jó kérdés.
Ádám: -Tudom, azért kérdeztem.

Aztán Matcsika szokás szerint lökött egy talicska rizsát a semmiről.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.05.23. 09:05:02

@Pokróc: Félve írom le, de Anikó sztem játszik, ami többekről nem mondható el a döntősök közül. Azért félek leírni, mert a múltkor is leírtam, hogy bevállalnám simán Anikót, amire este a haverom röhögve rákérdezett Skype-on, ez még így nem baj, csak ki voltam hangosítva és ott ült mellettem az asszony. Úgy is jártam, mint Anikó, aznap este nem kellett sokat foglalkoznom a dugással.

Dévid viszont végül bekerült a jóba, a hülyéje, ha nem ilyen pénzéhes fasz, ma este még a Szöcske is meg lehetett volna neki.

Krisztián helyzetértékelése brilliáns, az ilyen hülyék fenyegetik meg a kivégzőosztagot is.

Broki egyre kevésbé tud elrejtőzni, nagyon megtalálták, Edinának meg gondolom kettő kurvanagy pofon kíséretében kell elmondani újra, amit már mindenki elmondott neki szép szóval.

Róland dermesztően ostoba, az ÉH2 Pittája, éppen ezért roppant szórakoztató és aranyos figura vált belőle.

Ádám viszont tényleg Király.

beacska 2012.05.23. 09:05:37

@jamesz: :))) tagadásban van, mert nem bízik senkiben, és ezt a karaktert várják tőle.
Ezt már elmondtam kb. 100*, én is, más is, dolgom van, láss, amit akarsz! Ellenségkép mindig kell a magyarnak, mostanában meg pláne. Ha a kormányunk így irányít mit várjunk a "néptől"....Gyűlölet, tolerancia hiánya, ellenség keresés, nulla gondolkodás, más úgyis megmondja nekünk mit kell gondolnunk!!!

foxglove (törölt) 2012.05.23. 09:06:07

@Pokróc: hogy jön ide a munka? ha úgy gondolod, hogy pont az ilyen törtető, mindenkin átgázoló embereknek nem fog összejönni egy zsíros állás (és messze nem csak a rendezvenyszervezés-szintről van szó, nagyon nem), akkor valószínűleg nem egy országban élünk. Lehet, hogy az emberek utálják (köztük én is), de a hatékonyságát és a munkabírását szerintem senki nem kérdőjelezi meg. Gyanítom, hogy kihívást jelentő, összetett feladatra a munkaadók többsége őt venné fel, és nem pl. Szöcskét, Bettit, stb.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.05.23. 09:07:34

@europass8: sztem biztosítási "brókerek" lehetnek, azaz ügynökök.

kozi001 2012.05.23. 09:11:39

Márpedig jót mondanak!

Broki is simán el fogja hajítani a gömböt ha lehetőség van rá!

Sunyi alak az is...

jamesz 2012.05.23. 09:16:33

@beacska: némi elfogultságot vélek felfedezni Anikó iránt részedről:-)))

Ádámot és Kristófot az ÉH3-ba!
Vagy valami hasonlókat.

Há' mik voltak ezek a libákok komolyan? Egy szöcske/Betti/Alexa/Petra??? Há milyen 12...nem is...24 egy tucat emberkék?? Nem érdekes, okos, taktikus játékosok kellenek?
A jelenlegi játékosok a taktika szót a hazudok szóval tették egyenértékűvé.
Omar volt talán az egyetlen, akire azt mondom, hogy OK.
Na és humor? Nem volt a műsorban humor. Nagy ritkán, de tényleg, mondjuk Levente vagy Pít, meg a kevés időben Omar.

bigél 2012.05.23. 09:19:49

@RAMBO: Rolandot inkább naivnak mondanám. Persze az is lehet, hogy ő a legnagyobb játékos és jól megvezetett mindenkit. Az ÉH-ben minden megtörténhet. :D

De a látottak alapján - és itt főként Ádám véleményére gondolok - ez valszeg nem így van. Ők azért nem a vágott verziót kapták belőlük, így nagyobb rálátásuk lehet a tényleges személyiségükre.

Mindenesetre én lehet, hogy Rolit szereztem volna meg és mentem volna vele a döntőbe, ha lehet. Belőle nézem ki legkevésbé, hogy nem tart ki. Szerintem az a nagy ostobaság, hogy a csajok erre nem jöttek rá.

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 09:24:46

@RAMBO: Pitta azért nem véletlenül kapta a "Bunkó" jelzőt, Rozsi(Roland) nem olyan :-)

bigél 2012.05.23. 09:25:51

@foxglove: Nehéz eset lenne. Valóban, ha rákattan egy feladatra, akkor valszeg megoldja, viszont egy munkahelyi team életét rendkívül meg tudná nehezíteni, ha úgy alakul. Ami többet árthat, mint amit a munkabírása használ. De egyszemélyes teamként, esetleg egy asszisztenssel tényleg nyerő lehet.

pilar ternera 2012.05.23. 09:27:05

sziasztok!

Melák és Dévid repült! juhhhéééj! :))
gusztustalan volt ez az alkudozás, ennyiben igaza volt a Királynak, játék, pénz, meg minden, de ez nem erről szól!

Leventének végre kinyílt a szeme, sajnos túl későn és talán még ezt a megvilágosodást is ő fogja megszívni...
Anikó nagyon beégett a Pandorán, aki ezt másképp látja, abból csak az elfogultság beszél. tényleg játszik, ez pozitívum, de amúgy minden jövőben útjába kerülő ffit/nőt szívből sajnálok, akármilyen minőségben is találkoznak!

Edina, szegénykém! mindenki mondja már, hogy ébredjen fel, félek neki még ez sem elég!!! Broki nem is reagált rá, nem is próbálta legalább valahogy meggyőzni, hogy nincs igazuk. mi a túróra számít ez a lány?! :((

Roli nagyon cuki, de tényleg neeee már! nehogy ezzel bejusson a döntőbe! hacsak nem Edinával! az egyetlen becsületes ember egyébként, aki ha megígérné, h tartja a gömböt, tartaná is! rajta kívül egy sem!

Király azt is nagyon jól látta, hogy Anikó-Broki döntő esetén nagyon vicces lenne, h melyikük dobja el előbb. :))

tomfree 2012.05.23. 09:29:15

@europass8: biztos, hogy valami jutalékos alapon működő brókercég alkalmazottjai, ahol annyi pénzt keresnek, ahány embert sikerül befektetésre ösztönözniük, tehát nem fix munkaidőben fix pénzért vannak. Persze jól hangzik, hogy bróker, de ez attól messze van egy kicsit.

Vadkörte82 2012.05.23. 09:29:44

@Pácsó Ármándó: az a baj h én azóta is az összes István ismerősömet (azt az 1-et)Pittának hívom..:)

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 09:29:53

@Pilar Ternera: Egy Roli-Edina / Máté-Hiper végjátékhoz mit szólnál?

bigél 2012.05.23. 09:30:19

@Pilar Ternera: szerintem egyszerre dobnák el 12,5-nél

pilar ternera 2012.05.23. 09:32:42

@Pácsó Ármándó: nem rossz az sem. :) de nem is a négyes számít, hanem az uccsó 2!
az sanszos egyébként, hogy egy Máté-Hiper páros mögé többen állnának, mint Edináék mögé, azt meg nem szeretném, ha az a 2 ember állna a döntőben. őket rühellem a legjobban! :))

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 09:32:45

@Vadkörte82: És ő látta amikor BunkóPitta "AZT" mondta HÉ-ről?

pilar ternera 2012.05.23. 09:33:29

@bigél: sztem ők mindketten nagyon bizalmatlanok, lehet még odáig sem jutnának el!:)

pilar ternera 2012.05.23. 09:34:47

@Pácsó Ármándó: világosítsatok már föl, h ki az a Pitta? és mit mondott Éváról?

bigél 2012.05.23. 09:35:24

@Pilar Ternera:
:) az vicces lenne

de azért ennyi eszük csak van/lenne ebben az esetben

Vadkörte82 2012.05.23. 09:36:29

@Pácsó Ármándó: dehogy..ezért 'pssszzzt'..csak az aranypart után értesült h honnan jött ez a kedves becenév )

pilar ternera 2012.05.23. 09:37:33

@bigél: nem is az eszükkel van baj, hanem a bizalom-szintjükkel...és akkor hiába vagy "okos".

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 09:37:41

@Pilar Ternera: Elvileg négyen vannak bent a kiesettek. Ők lesznek a beállósok? Alexa Edinák mögé állna, Noé orrol Mátéra ezért ő is és ráadásul tegnap elmondta Omárnak a sztorit. Egyedül Pít állna Máté-Anikó mögé.

jo.e 2012.05.23. 09:37:57

@Pokróc: 1 picit azé' túlértékeled ennek a műsornak a hatását, meg a nézettségét :))

pilar ternera 2012.05.23. 09:42:06

@jamesz: köszi szépen, sajnos nincs hang a gépemen, így nem hallom, mit mond, ennyire meg nem tudok szájról olvasni. de már nem is emlékeztem erre a fazonra! :)

@Pácsó Ármándó: hát, lehet és akkor úgy legyen, de tudod: az ÉH-ben minden... ;)
a régieknek semmilyen szerepük nem lesz a kiválasztásban?

jamesz 2012.05.23. 09:44:18

"mondtam neki (HÉnak):sunáznám a sz*rfosódat"

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.23. 09:44:33

@beacska: azért nem kéne aranyba foglalni Anikót. :D
Már mondtam, engem szórakoztat a játékban előadott viselkedése a sok kovászos uborka között, ill. pontosítok: röhögni tudok rajta, de se pénzt, se az érzelmet se barátságot, se semmit nem bíznék rá és azt se hinném el neki, amit kérdez. :D
Ha tudatos akkor azért nem, ha nem, akkor azért nem.

LoveMy 2012.05.23. 09:44:41

Sziasztok!

@Pilar Ternera:
megint csak egyet értek! :)

Bár az Edina-Máté beszélgetésből csak azt adták le, ahogy Edina közli az új infokat, a válaszra már nem jutott idő!
Vajon miért? ;)

@Pácsó Ármándó:
ha mint az ÉH1-ben, itt is lesz lehetőség arra, hogy valaki lecserélje a párját, akkor még a döntő előtti utolsó pillanatban is változhatnak a párok.

jo.e 2012.05.23. 09:46:08

Most hirtelen nem is tudom, h. tegnap volt e v. tegnapelőtt, de Anikó azé' elég gyorsan megbocsájtott HátMilyenEmberVagyTe Edinának. Ennyit erről :) A pénzért persze mindent... Az is jó még benne, h. folyamatosan a 25M-ban gondolkodik. Vagy rosszul emlékszem?

genevieve 2012.05.23. 09:46:18

azért világosítsatok már fel:-)

csak az lehet a játék, ha valaki undorító módon hazudozik, kever-kavar, csak azzal lehet kiérdemelni a nyereményt?

ha valaki tisztességes és emberi tud maradni az pedig nem érdemli meg?

pilar ternera 2012.05.23. 09:46:30

@jamesz: jesszus! ez mekkora tajt paraszt!

@pushpang (univerziális határeset): abszolút egyetértek! :) (mondjuk én már röhögni se nagyon tudok rajta...)

ga_zsi 2012.05.23. 09:48:05

Tulajdonképpen Anikóval én úgy vagyok, hogy elismerem, Ő játszik, taktikázik, de a viselkedése (természete?) borzalmasan irritál, nem szórakoztat. Márpedig egy műsort azért nézek, hogy szórakoztasson és nem azért, hogy belegondoljak, milyen gyerekkora volt. Az elején még ilyen volt, de aztán „ megborult”.
Máté detto. Úgyhogy tőlem ők ketten simán kieshetnének, vihetnék Szöcsit is. Ő aztán semmit nem csinál azon kívül, hogy utánozza Anikót, meg „jaj, csak jól nézzek ki, amíg odamegyek a páromhoz!” próbál csinos lenni.
Roli bebizonyította – legalábbis Szöcskének - , hogy lehet benne bízni.
Edina – Levente már csak a birkatürelmük miatt is megérdemelnék a nyereményt. Az is van olyan érték, mint Anikó „nagy” taktikázása, vagy Mátéka alamuszisága. Szerintem egyébként Edina tisztában van vele, ha nem is teljesen, hogy mi a szitu. Mondta is Nominak: „ kihasználtuk egymást” még ha Máté jobban is őt.

pilar ternera 2012.05.23. 09:50:17

@ga_zsi: én is már hetek óta őket szeretném kint látni és a többivel is nagyon egyet értek! :)

LoveMy 2012.05.23. 09:51:19

@jo.e:
ez oké, csak azt nem értem, hogy kinek kellett és mit?
Szerintem inkább Hiénának kell bocsánatot kérnie Edinától!

exilis 2012.05.23. 09:51:33

Én egyébként pofon egyszerűen megoldanám a döntősök helyébe a bizalom kérdést:

Írnék, és iratnék a párommal egy nyilatkozatot, amiben lemondok a nyereményemről a párom javára. Akár még alá is rattatnám két tanúval a csapatból.

/Ha valamelyik ledobja, akkor megszívatja magát, mert a nyereménye a társáé lesz/

foxglove (törölt) 2012.05.23. 09:53:22

@ga_zsi: ezzel szóról szóra egyetértek, főleg az utolsó bekezdéssel...

pilar ternera 2012.05.23. 09:53:31

@genevieve: úgy általában abszolút igaz. :)

kozi001 2012.05.23. 09:53:59

@genevieve:
A vv-t megértük. Ott is ilyen módon nyert vki.
Nem az 5-ösre gondoltam...

LoveMy 2012.05.23. 09:54:08

És tesztnek vajon milyen jelentősége lesz?

LoveMy 2012.05.23. 09:55:34

@genevieve:

Mindig minden nézőpont kérdése!

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 09:59:20

@genevieve: Megérdemelné, csak esélye sincs..
És mivel nem nézettség növelő valszeg a szerkik sem támogatnák...

genevieve 2012.05.23. 09:59:48

@kozi001: a vv azért más műfaj:-)

de igaz, hogy én az általános megítélést kérdeztem:-)

biztos velem lehet a baj, de én elsősorban a tisztességet preferálom:-)

nyílegyenes labirintus 2012.05.23. 10:02:02

Ha tisztán a játék szempontjait nézzük (ez a lényeg) és nem a személyiségeket, akkor egyértelműen Hiper és Broki érdemelné meg a döntőt, a többiek annyival gyengébbek, hogy a közelében nem szabadna lenniük.
LMZő is későn kezd már el kapálózni, hiába vagy némi agya, ahogy tegnap is elmondta, Hiper leszipkázta az összes energiáját. Naiva csak sodródik, Roli és Szöcske meg vegetál, úszva küldeném őket haza. Kíváncsi leszek ki repül ma...

Ádám a legnagyobb király még mindig.

jo.e 2012.05.23. 10:02:16

@LoveMy: Nem, nem bocsánatkérésre gondolok. Hanem amikor ezt a "megbízhatok e benned" kezdetű dumát nyomta a medence partján, ha jól emlékszem Levente társaságában. Már nyoma sem volt a múlt heti őrjöngésnek. Sztem Anikó - a műsor alapján - klinikai eset. Ezen a véleményemen nem nagyon tud változtatni semmi :)
Edina meg szerintem már önmagának is hazudik. Ez a tegnapi pandorán is tisztán látszott. "Máté poénra vette..." Muhahaha! Biorobot!
Szöcskét meg kár, h. nem ismerem irl, mert eddig még minden faszi "bejött neki". De most komolyan, mondott már valami mást amikor egy újonan felbukkanó arcról kérdezték. Hátha lenne esélyem... :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.23. 10:03:40

@genevieve: kézenfekvő moriális kérdésekkel most nem akarok foglalkozni, de ez a játék itt, szerinted miről szól, ha nem arról, hogy hogyan tudja vki úgy manipulálni a körülményeket és a többi szereplőt, hogy az neki jó legyen.
Akármennyire is tisztességes akar maradni valaki, ebben a (fajta) játékban hazudozás és színjáték nélkül esélye sincs, esetleg szerencséje. Szerencse alatt értem pl. a szerkesztői beavatkozást, vagy ha a többiek hibáznak.

Aztán vannak azok a fajta játékok, ahol leülsz Vágó Pista bácsi elé és ráböksz egy válaszra a négy közül és vagy tudod, vagy nem... vagy pl. veszel egy lottót. Na ott, abban a JÁTÉKBAN pl. nem lehet hazudozni. :D

jo.e 2012.05.23. 10:04:04

@totorohun: nyilatkozatot? Ez most komoly? De jó puha papírra kéne írni, h. utána ne dörzsöljön nagyon :))

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 10:04:44

@totorohun: Nem adnak nekik tollat és papírt :-)

@LoveMy: És mi ez a "halottnak a csók" ceremónia?

kozi001 2012.05.23. 10:04:56

@genevieve: Velem is van egy kis baj. :)

Bár különbséget teszek a normális taktikázás meg az ordenáré furkálás között.
Lásd...

foxglove (törölt) 2012.05.23. 10:06:15

@nyílegyenes labirintus: ha a műsor szempontjait nézzük, akkor Hiper a döntő előtt repül. Ezt hívnák úgy, hogy pay-off (a nézők felé):)

LoveMy 2012.05.23. 10:07:22

@nyílegyenes labirintus:
Nem véletlen volt az a Máténak feltett kérdés az ÉH1-sk részéről, hogy "meddig jutott volna el Edina nélkül"!
És a Hiéna sem biztos, hogy most itt lenne, ha mást választott volna anno.
A játék szempontjából sem...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.23. 10:07:48

@genevieve: @pushpang (univerziális határeset): azt még hozzá tenném, hogy ezek közül itt egy se érdemelne meg egy peso-t se szerintem, nemhogy x millát.
Se személyiségük, se a játékuk miatt...

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 10:08:00

@paranyuszi: Ha Rozsi nyer valamennyi pénzt, én megígérem hogy nézem az ÉH3-at is! :-)

@genevieve: Gyakorlatilag én is!

pilar ternera 2012.05.23. 10:09:01

@nyílegyenes labirintus: én egyszerűen képtelen vagyok elvonatkoztatni a személyiségektől! 2 hónapja nézzük már őket, sokat megtudtunk róluk (már amit a szerkik hagytak), nem tudom belőle kizárni és pusztán a taktikázást értékelni.
és ezért meztelencsiga-embereknek nem adnék egy fillért sem!

@jo.e: :DDDDD

foxglove (törölt) 2012.05.23. 10:09:15

@Pácsó Ármándó: Rozsi:))) azt hiszem megvan a végleges neve Rolandnak:))

Vadkörte82 2012.05.23. 10:10:32

@Pácsó Ármándó: ezt úgy kérdezed Mylove-tól mintha tudná :))lol

LoveMy 2012.05.23. 10:11:18

@Pácsó Ármándó:
szerintem az/ok, aki/k a legtöbbet kapja/ák, az kiesik/nek.
Most aztán ezt a csókot képre (róluk) kell adni, vagy máshogy, az kérdés.

LoveMy 2012.05.23. 10:15:01

@Pilar Ternera:
nem is lehet!
mert eleve bele viszi ösztönösen, és bele is kell vinnie a jellemét, mert hónapokon keresztül nem igazán lehet megjátszani magát.
De mondom, mindig minden nézőpont kérdése, hogy kinek mi az értékelhető, pozitív, vagy éppen a nyereményre érdemes karakter...szerinte!

genevieve 2012.05.23. 10:15:15

@paranyuszi: és az ÉH1-ben?

ha jól veszem ki a rajongók szavaiból, ott volt az ádám-krisztián tengely rendes pasikból állt és mégis tudtak műsort csinálni:-)

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 10:15:53

@LoveMy: Nadrágon keresztül, mint Noé :-)

@Vadkörte82: Tudja, varázsgömbje van már elfelejtetted?

@foxglove: Találó, nem?

@Pilar Ternera: Érdekes módon a múltkor az jutott eszembe, hogy ha Hiper lenne a párom akkor az olyan érzés lenne, mint a Wizli gyereknek amikor meztelencsigát hányt a HeriPotterben :-)

genevieve 2012.05.23. 10:17:18

@pushpang (univerziális határeset): a kérdésem még mindig adott:-)

csak tisztességtelenül lehet játszani és műsort csinálni?:-)

a nézők érdeklődését már csak ezzel lehet fenntartani???

tényleg el fog jönni az az idő amikor élőben lesz gyerekszülés, emberölés??

Kallisztó 2012.05.23. 10:19:42

Nem lehetne, hogy Roli és Levente nyerjen? A végjátékban maradtak közül messze a legjobb emberek, ha ez alapján mérjük csak ők érdemelnek itt pénzt.
Omi hogy figyelte Noémit, amikor bejött. Úgy tett, mint aki Pítre figyel, de látszott, hogy a szeme sarkából Noémit lesi :) Aranyosak együtt, remélem a hotel után is sikerült a kapcsolatuk, de nem bánnám, ha kevesebbet mutatnák a lamúrt, nem jó az ilyen negédeskedést nézni. Főleg, hogy ez inkább vergődés, hogy mikor eshetnek végre egymásnak.
Ednia továbbra is síkhülye. Azokban nem bízik, akik már nincsenek versenyben és semmi érdekük befolyásolni azzal, hogy ne bízzon Matcsiban, legfeljebb csak azt akarják, hogy ne essen pofára. Ostoba liba

foxglove (törölt) 2012.05.23. 10:20:12

@genevieve: ádám is nagyon durván manipulált, de sikerült úgy összehoznia, hogy őt valahogy mégis szerették a társai és a nézők többsége is. sőt még a főgonosz Pókmajom is többször hangoztatta, hogy ő is kedveli Ádámot, és neki egyáltalán nem akar ártani.
Ehhez kell egy karizmatikus jellem, mint az övé, azt meg nem mindenhol találni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.23. 10:20:39

@genevieve: értem a felvetésed, sajnos igazad van..

És a tévék már most tele vannak ilyesmivel, elég megnézni egy híradót...
Nem tudom, hogy az emberek ingerküszöbével van-e gond és hogy mi volt előbb (az igény vagy az igény-keltés), de szar ez így.

exilis 2012.05.23. 10:20:41

@jo.e: Már miért is? Sima ügy lenne ha jogi útra kellene terelni.

genevieve 2012.05.23. 10:22:26

@foxglove: igen, erre gondoltam, hogy valaki azért nyerjen, mert kurvaokos, vagy nagyon karizmatikus:-)

és ne azért mert egy suttyó paraszt:-)

genevieve 2012.05.23. 10:23:55

@jo.e: úgy tudom magyarországon a szóbeli megegyezés is olyan, mintha irásban történt volna....

foxglove (törölt) 2012.05.23. 10:24:19

@genevieve: a dolog szépséghibája, hogy Á. sem nyert.
Kristóf nyert, aki se nem karizmatikus, se nem okos. Viszont álszent:)

Kallisztó 2012.05.23. 10:24:52

És miért nem küldték vissza Műanyagot??? KÖzben jutott eszembe, hogy valószínűleg Melák azért rendezett akkora hisztit a búcsú miatt, mert tudta, hogy nem fog hazajönni. Szegény kis Melák tényleg nagyon beleesett Műanyagba. Mennyi "szerelem" alakult ki ebben a játékban

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 10:25:16

@genevieve: Rendes pasik? Hát nemtom.. :) végül Kristóf állt a golyóbissal..
Én azt figyeltem meg, hogy idén bizonyos karaktereket ha kell bármi áron bent tartanak, mert megosztóak és nézettség növelőek. Gondolok Hiperre és Mattcsira.
Tényleg azt gondolod, mert szerintem pl. Roller nem egy agytröszt de rendes gyerek, hogy ilyen hiénák közt lenne esélye a győzelemre?
Az meg azért lássuk be, ha 8 ilyen Roller karakter szerepelne a műsorban nem biztos, hogy nézhető lenne...

Stipistopi 2012.05.23. 10:25:58

Anikó mikor meglátta a bejövőket, mézes-mázosan, visítva rohant: Pííít báááácsiiiii!!! Utána meg a kamerába: "hátam közepére nem kívántam, hogy még ide ember bejöjjön."

Krisztián reggel amit művelt Szöcskével, kész szánalom.

Nem tudom, rajtam kívül feltűnt-e valakinek még a baromi nagy vágás Omár és Krisztián beszélgetése alatt.

Krisztián: "itt vagyok a végén." Egyszer már kibaszták, miről beszél?!

Roli aranyos volt a medence szélén: "Dévényi Tibi bááácsi, pontos labdaaa"

Edina hazudott a Pandorán. LMZ is, vagy nagyon naiv volt.

Anikó beégett a Pandorán.

Levente: "Anikó túl sok mindent behaluzott. Nálam is eljön az idő, hogy betelik a pohár."

Éván ez a ruha egy csokoládé-vanília dobozos jégrémre emlékeztet.

Levente: "Magamat ismerve, örülök, hogy még itt vagyok."

Vadkörte82 2012.05.23. 10:26:14

@Pácsó Ármándó: ...ja és ott volt )@LoveMy: na már csak két nap :))és mi is megtudjuk.

foxglove (törölt) 2012.05.23. 10:29:36

@pushpang (univerziális határeset): @genevieve: ööö, gladiátorok?:D
azért voltak ennél csúnyább szórakoztató műsorok is a történelemben:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 10:31:09

@Kallisztó: Egyébként ez a soknak tűnő szerelmi szál engem is meglepett..
Edinka-Matcsi
Krisztián- Műanyag
FSZK- Omar...

Valahogy úgy tűnik, mégiscsak ügyesek voltak a castingosok..Nem sikerült igazi nagy karaktert találniuk mint tavaly Ádám, viszont hozták, ami a show-tól elvárt...

beacska 2012.05.23. 10:33:20

délelőtti műszak broáf...

AdnamA 2012.05.23. 10:35:00

@C76: mint a középső linken...erre számítok én is a Finálén :-D meg se lepődnék ha így történne!

am...elgondolkoztam azon is, hogy ennek a nagy "ugrasszuk szét Edina-Máté bizalmi párost" nem az lesz-e a vége, hogy "bizonyításként" végig tartják a golyóbist...? Már HA ők döntőznek. Mert ha Hiperék akkor szerki utasítás ide vagy oda, Hiéna simán "elejti" :-D uppsssz felkiáltással :-D

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 10:35:32

@beacska: Köszönjük az építő jellegű kritikát! ;) :D

genevieve 2012.05.23. 10:36:15

@foxglove: én csak a Ti elbeszéléseitekre hagyatkozom:-)

azt hittem azért a nagy öröm a visszatértükkor mert überfasza csávók voltak:-)

és mindenki mint legendaként emlegeti őket:-))
pozitív értelemben:-)

Banyus83 2012.05.23. 10:36:20

Sziasztok!

A tegnapi konklúzióm.
- nem ment haza senki (aki lényeges), pedig nagyon vártam...bezzeg majd ma...fekete szájjal, halál csókjával...muhahah :-)
- Annyira tetszik, hogy Hiper meglátásában még akkor is LMZ a hibás, ha hagyja őt lerészegedni és vállalhatatlanul viselkedni...ja, és mindenre megoldás, hogy jó akkor leszarlak és ne szólj hozzám :-D
- Alexa vágta egyedül, hogy a 3ak arra törekedtek Pandorán, hogy kicsit felnyissák Edina és LMZ szemét...jelentem, szerintem nem sikerült...
- Bakker, hogy már mindenki azzal koptatja a száját, hogy Edina végre megértse, hogy Máté EL FOGJA DOBNI A GÖMBÖT, és nem érti meg!!!!!!! Sőt, még meg is osztja Mátéval...Nem hiszem el, komolyan!!!!!!!!! Kezdem azt hinni, hogy menthetetlen...

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 10:36:31

@Stipistopi: Rozsi utánozta Dévényit? Az k.. nagy volt!

Alexa-Dévid
Pít-Enricó :-)

genevieve 2012.05.23. 10:37:39

@paranyuszi: én meg azt gondolom, hogy amig nem látom, nem tudhatom mi lenne:-)

ezek csak feltételezések:-)

mint ahogy azt mondták a vv alatt, hogy ha krisztián kiesik nem lesz nézhető...aztán mégis...

a mi lenne, ha nem releváns:-)

genevieve 2012.05.23. 10:38:17

@foxglove: vagyis a világ semmit nem fejlődött:-DDD

pipedli 2012.05.23. 10:38:49

sixx baing, mindenki fekete rúzsos.

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 10:39:26

@AdnamA: Nem tudom, de ahogy a közönség talikon viselkednek, nekem nem az jön le, hogy volt ott két olyan ember, akik a bizalom gömbjét végig szorongatták.. :) ha lett volna ilyen, azok a talikon is minimum együtt szórakoznának...
De lehet, hogy tévedek.. :)

foxglove (törölt) 2012.05.23. 10:40:26

@beacska: ilyen a kommentlét. van, aki bírja, van aki...nem:)

genevieve 2012.05.23. 10:40:26

@Banyus83: szerintem meg lehet egy olyan értelmezése is edina viselkedésének, hogy ő végig kitart a karaktere mellett és csak azért is mert mindenki ellene dumál, ő megmutatja, hogy mi a hűség...
nem erről szól a gömbös dolog???

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 10:40:41

@Pácsó Ármándó: Szia Banyus! Edina nem is ő lenne, ha bármi rosszat feltételezne Mátéról

foxglove (törölt) 2012.05.23. 10:41:49

@genevieve: a nyilvános kivégzéseket nem is említettem, meg amikor a zemberek a bolondokházába mentek röhögni...

genevieve 2012.05.23. 10:42:02

@paranyuszi: @foxglove:

a kommentelők összetétele nemigen változik délelőtt-délután és éjjel:-)

legalábbis az állandó társulat:-))

genevieve 2012.05.23. 10:42:37

@foxglove: na jó, de azért csak eltelt cirka 2000 év:-DDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 10:42:58

@Banyus83: Jajj Hiper gondolkodása tök logikus! :D Mindenki sz@r, kivéve ő, és minden görény, igénytelen, faék stb. viselkedéséért minden esetben MÁS a hibás és nem ő... :D
Mit nem lehet ezen érteni???? :D

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 10:43:54

@pipedli: Amúgy jól áll nekik! :-)

@paranyuszi: @foxglove: Szerintem Beácska arra gondolt, hogy ő dolgozik most délelőtt és utálja

@Banyus83: Az előbbit neked szántam

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 10:44:02

@genevieve: Én úgy érzem 8 Roller karakter nem vonzana ennyi nézőt. Ha mást nem, az egyfajta bizonyíték lehet, erre, hogy még egyik show sem próbálta meg.... :D:D:D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.05.23. 10:44:05

Anikó meglehet,hogy játszik, de rém otromba és tapló módon teszi.
Lehet játszani elegánsan is. (lsd. Corleone anno, vagy Pít, aki minden hülyesége ellenére szintén egy elegánsabban játszó ember volt benn)

Én szeretnék egy Roli- Edina döntőt látni.(eseteleg Levi-Edina) A most benn lévők közül talán ők ketten érdemelnék meg úm. legjobban.
Roli, mert az alapvető intellgencia és artikulációs problémái ellenére is egy tényleg jó ember, Edina pedig azért, mert szegény annyira vak és annyira hülyének volt végig nézve, hogy már kárpótlásul ennyit legalább megérdemel.

Papucs nem rossz ember, de ezzel a lábtörlő stíllel teljesen eljátszotta a szimpátiámat. Ugyanakkor belátom,hogy egy Anikó stílusú fekete özvegy mellett máshogy aligha jutott volna el a döntőig. Egy erőtlen csajjal meg kihullott volna, mint a légy.

Anikóról már írtam. A játékánál csak az aggasztóbb,hogy ő minden bizonnyal a civil életében is ilyen. 10 hétig nyugtatóval el lehet viselni, főleg ha 25 milla a tét, de az életben sikítva menekülnék tőle.

Szöcske új és ráadásul semmilyen is szegény. Ő aztán tényleg semmit nem tett azért,hogy itt van a döntőben. Fura lenne, ha benne lenne a nyerő párosban.

Máté egy sunyi kis p.cs. Olyan, mint a zsiráf.Szép, de otthonra nem kéne.
Már csak az Edinával és a nőjével szembeni inkorrektsége miatt sem érdemelné meg a mánit. A játéka? Kavarni tud, párszor jól fel is épített dolgokat, ez vitathatatlan. Nem is olyan cigány stílusú, mint Anikó. Ez is igaz. Ugyanakkor ezzel együtt valahogy mégsem szimpatikus.Túl sok lett az a nőügyeivel együtt.

foxglove (törölt) 2012.05.23. 10:44:57

@genevieve: max pár száz. a XX. század volt kb fordulópont.

Cathcart_ezredes 2012.05.23. 10:45:17

@foxglove: most legalább nem kell utazni az intézményig, elég bekapcsolni a tv-t.

beacska 2012.05.23. 10:46:15

aki, azt hiszi, hogy a kommentelők állandóak, az csak magával foglalkozik. vannak a munkahelyről írogató romantikusok, és vannak, akik munka után pörögnek még egyet...és vannak, akik nem is nézik, csak hintik a baromságaikat

Lacka929 2012.05.23. 10:46:38

Azért fekete rúzsosak a szájak, mert akinek estére nem lesz fekete az elsődleges nemi jellege, az kiesik. Ja, és a kosz nem fog számítani.

genevieve 2012.05.23. 10:47:20

na, megnéztem a képeket:-))

az a fekete rúzs:-DDDD

még mindig edina a legszebb lány bent:-)

anikónak meg elég nyomi feje van..

beacska 2012.05.23. 10:47:30

@Pácsó Ármándó: :))) édes vagy, de nem...lehet, hogy ők jobban ismernek? ;))) de régebben, az biztos ;)))

pusza a szép szívedért...én ilyen galád vagyok...

Eruka 2012.05.23. 10:48:31

@nosce: egyetértek! sztem Anikó Omárral ásatja a sírját. Omár mindig is annyira rühellte, hogy arra nincs szó... Nem azért mondta, hogy nem kell izgulni, mert nem kért volna pénzt, mint Melák, hanem mert nincs az a pénz, amiért Anikóra szavazna... Nyócötvenes meg ki is jelentette nekünk, hogy ha rajta múlik, Hiper távozik....
Szóval jól választottak a lakók :)))))

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 10:48:35

Ma is okosabb lettem, megtudtam, hogy romantikus vagyok... :D:D:D:D

Cathcart_ezredes 2012.05.23. 10:49:32

@Λατζκα: Omár biztonságban lett volna, ha még játékban lett volna:)

foxglove (törölt) 2012.05.23. 10:51:02

@beacska: megmondom a frankót beácska, engem nem zavar, hogy Anikó a kedvenced, meg bírom amikor a játékról írsz tárgyilagosan, de miért a kommentelőket kvázi lehülyézni, mert nem Anikópártiak?

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 10:51:30

@Alfonzina, aki tudja..: Edina kedvenc állata a zsiráf!

@Cathcart_ezredes: Éppen erre gondoltam én is. Hiába a fejlődés az fejlődés.
Amúgy Ancsa milyen sztárszereplő lehetne a Maunika showban :-)

jo.e 2012.05.23. 10:51:51

@genevieve: @totorohun: Áááá, a 10M jogász országa. Megnézném az ítéletet :))) Adok neked 1 milliót! (de közben keresztben voltak az ujjaim, gúnyosan mosolyogtam és monopoly pénzre gondoltam)
Akkor holnap találkozunk a bíróságon. De én perellek be, mert megsértetted az ÉH2 szerződésének 23/b pontját, ahol világosan kizárják az ilyen típusú 1ezkedést. Ne vicceljetek már!!!

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 10:52:21

@Cathcart_ezredes: Szerintem a halál csókja, tuti az lesz mint a kaktusz.. :) mindenki ad egynek csókot, akivel nem kíván tovább együtt játszani, és akin a legtöbb fekete száj van, annak pá-pá... :)
De megint csak tippelek :D

pilar ternera 2012.05.23. 10:53:59

@beacska: délelőtt nincs Anikó fanclub vagy mi a baj??? :P

@genevieve: sztem is van benne egy ilyen , csak ez kb. olyan, mintha mindenki mondogatná, hogy Edinka ne rohanj a falnak, mert qrva kemény és szétloccsan rajta fejed! ő meg mégis nekirohan, mert ő bátor és az a tisztességes megoldás!

ez az értelmetlen hősi halál esete.

LoveMy 2012.05.23. 10:54:29

@genevieve:
hát ez abszolut nem így van, csak az írásban + aláírás (gyakran 2tanúval) adott dolog számít! A szó elszáll...

hintalo 2012.05.23. 10:54:49

@jóképűkirály:
Omart épp hétvégén láttam a szegedi borfesztiválon a nőjével. Szerintem most is kint lesz, gyere el.

kovácspéterke 2012.05.23. 10:54:50

Hát érdekes volt a tegnapi rész. Azt kell mondjam Edina elért a hülyeség határára. Úgy vettem ki a szavaiból, hogy arra fogja használni a gömböt, hogy megtudja, h nyikhajban megbízhat-e??? Ennyire nem lehet ostoba. és nem hiszi el, amit mondanak neki. vagy csak kurva jó színésznő, és ő baszzsa majd le a labdát.

egyébként sztem roland nem hülyeségből mondta, h alexára szavaz, akkor is, most is edina a párja, nem ismert szinte senkit a régiek közül. szóval nem a szabad akarat hiányáról beszélünk.

a színésznőségről meg annyit, h aki beveszi, hogy anikó nem emlékezett a visszautasításra, azt még nagyon átvághatják később az életben.

vmi még akartam nyikhajról, de elfelejtettem.

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 10:55:51

@foxglove: @beacska: Csatlakoznék...
Engem sem zavar ha valakinek totál ellentétes véleménye van valamelyik szereplőről, sőt az sem, ha teljesen mást gondol a játékról...
De mindezt udvariasan/nagyvonalúan is elő lehet(ne) adni...

Banyus83 2012.05.23. 10:56:04

@paranyuszi: Oda se neki, valakinek annak is kell lenni :-))

@genevieve: Lehet, de azt kéne valahogy felfogja az agya, hogy pénz nélkül fog hazamenni ezzel a hozzáállással, mert Máté szerintem tuti eldobja...aztán max. meglepődök :-)

@Pácsó Ármándó: Tudom, de ezt már vakságnak hívják!!!!!

Ja, azt még ki is felejtettem az előbb, hogy Dévid és melák undorító volt, ahogy alkudozott a szimpátiájára...örülök, hogy kirakták a búsba...Tudom, hogy van, akinek az erről szól, de szerintem nem kéne...Ők már bebukták, kiestek, azt kalap-kabát...Amúgy tavaly ebből a szempontból sokkal másbbak voltak a karakterek, talán egyedül Attilának ajánlott pénzt a TökösBula-prosztó páros, ha mögé áll, de nem fogadta el...Ja és ott a végén, mindenki előtt lehetett pénzt ajánlani, nem így, ahogy Hiper csinálta, aki amúgy úgyis átbaszta volna őket :-)

MEDVE1978 2012.05.23. 10:56:25

Eléggé érdekes lett a vége. Mondjuk annak örülnék, ha Roli, Szöcske, Papucs vagy Edina lenne benn a döntőben.

Hiper és Máté nálam ugyanis ekkorra elérte az undorítóan taktikázós szintet.
Máté - miután találkozott a barátnőjével - mocsokul kezdett el bánni Edinával. Nem nagyon értem, hogy egy embernél csak két véglet van, megbaszom és puncsolok neki vagy semmibe sem veszem. Szerintem egy ilyen ügyet is lehet civilizáltan kezelni.

Hiper folyamatosan túltesz magán, ráadásul taktikai baklövéseket követ el (visszahozta az őt egyébként rühellő Omárt, Papucsot ekézi és Brokival akar a fináléban állni, közben utóbbi olyan gyorsan vágná át a torkát, hogy észre sem venné).

jo.e 2012.05.23. 10:56:31

@Alfonzina, aki tudja..: "Olyan, mint a zsiráf.Szép, de otthonra nem kéne." :DDD Ez nagyon jó!!!
és igen, M. 1 sunyi kis p.cs! És még csak nem is szép, nincs csöcse :)) (ha már sixx blogján vagyunk)

kovácspéterke 2012.05.23. 10:57:37

ez a halál csókja dolog, amin mellesleg kurvára röhögtem, állnak szerencsétlenek tiszta idegben és még hülyén is néznek ki, gondolom ilyen kiszavazósdi, de engem nagyon idegesített a tegnapi adás alatt, h senki nem foglalkozott a mostani párjával, mindenki úgy beszélt, mintha nem cseréltek volna párt. mi van, ha nem lesz már lehetőség a visszacserére?

jo.e 2012.05.23. 10:57:40

@Mrs. Jackman: nem lesz 1 olcsó kísérlet...

beacska 2012.05.23. 10:58:10

@Pilar Ternera: :))) persze, erre mondtam, hogy az agyasok a délutáni műszakban vannak ;)))

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 10:58:19

@paranyuszi: Én már régen sejtetem, hogy a zord avatárod mögött romantikus szívecske dobog :-)

Kallisztó 2012.05.23. 10:58:44

Rájöttem, hogy én azért bírom Noémit, mert kiráz a hideg a nyafogó nőcskéktől. A benti csajok közül csak neki nincs kamuhangja, Hiéna, Tüncike, Szöcske, mind előszed egy cukiskodó, nyafogó hangot, amikor hazudik. Noémi soha és Műanyag sem csinált ilyet soha.

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 11:00:04

@hintalo: Most alig voltak mert esett, sok bódé ki se nyitott :-(

beacska 2012.05.23. 11:00:28

@foxglove: mert néha már baromira unom, hogy sokan csak szívlapátozni jönnek ide.

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 11:00:31

@Pilar Ternera: Amit leírtál, az már kamikaze.. :D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.05.23. 11:01:47

@jo.e: van benne valami, mert minden csajnak bejött, még a csálé fogsora, és a korához képest erős kopaszodása ellenére is.:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.05.23. 11:02:28

@Kallisztó: "Krisztiááááán"

valóban soha nem csinálta...:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 11:05:04

@Pácsó Ármándó: IRÓNIA volt Pácsó!!!
:D
Várjál közben megtudtam h hülye is vagyok.... :DDDDDD
Ennyi infó, lehet elég is lesz délelőttre... :D

Kivlov 2012.05.23. 11:05:09

@Mrs. Jackman:
szerintem sem lesz már visszacsere...

kovácspéterke 2012.05.23. 11:05:21

A kamion meg szánalmas volt, egyszerűen nem értem, h egy ember hogy láthatja a szöges ellentété annak, ami történik. nem, nem vitted véghez, kiestél, te szerencsétlen.

beacska 2012.05.23. 11:05:39

egyébként tényleg elfelejtettem, hogy Omár hogy utálta Anikót....de még így is ez volt a legjobb választása...kit mondhatott volna?

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 11:05:45

@Kallisztó: Nekem műanyagról mindig két dolog jut eszembe. A második az, hogy: Neemááááár!!

Kallisztó 2012.05.23. 11:06:31

@Alfonzina, aki tudja..: akkor lehet, hogy ő csak nem irritált annyira, mint Tüncike és Hiéna :) DE Noémi akkor sem nyafka, remélem nem mutogatják sokat a vergődésüket Omárral, mert helyesek meg drukkolok nekik, hogy sikerüljön a kapcsolatuk, de akkor sem vagyok kíváncsi az évődésükre. Ez egy külső szemlélőnek mindig émelyítő

pilar ternera 2012.05.23. 11:06:42

@beacska: igen, jó volt arra ez az 1-2 hónap, hogy megtudjam: aki nem Anikó-fan, az mind hülye. én is! :(((((((((((((
megyek is a Dunának! :((((( :PPPP

@paranyuszi: az hát! :) Matcsiért megéri, nem?,)

kovácspéterke 2012.05.23. 11:06:46

@jo.e: hát nem. illetve neki kurva olcsó lesz :D

AdnamA 2012.05.23. 11:06:55

@paranyuszi: lehet, hogy igazad van.
én a közönségtalikat csak fotóról csekkoltam. am nekem az a véleményem, hogy a kettejük emberinek mondható kapcsolatát nem a gombóc tette tönkre, hanem az, hogy itthon megpróbálták helyrehozni azt, ami amúgy menthetetlen volt, és szarul sült el. (miután Matcsikát kirakta a néni vagy párhuzamosan)
mert ha Mattcsi eldobta a bizalom/hűség (túró)gombócát még megpróbálhatna puncsolni Dinkának, max. Dinka "farokfelcsapva" hajtaná el a vérbe.

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 11:07:08

@Mrs. Jackman: Erre én is gondoltam.. Ha nem lesz cserebere, megvalósulhat sokak álma: Edinka-Roller döntő. :D

foxglove (törölt) 2012.05.23. 11:07:49

@paranyuszi: nyuszi, lássuk be, csekély értelműek vagyunk, parányi agysejtjeink képtelenek felfogni Anikó zsenialitását.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.23. 11:08:41

@foxglove: ööö... a gladiátorok élet-halál harcát azért nem nevezném pénznyerő manipulációs játéknak. :D

Nem szeretnék álszentnek tűnni, de azért valahogy nem kedvelem, amikor a pofámba vágja a tévé a sok erőszakot, ha akarom, ha nem. Persze, nem kell nézni, de azért ez nem ilyen egyszerű... :)

LoveMy 2012.05.23. 11:08:54

@Banyus83: @genevieve:
Persze igazuk van azoknak, akik tényleg! jó indulatból mondják Edinának, hogy vigyázzon Mátéval! De ez elég rohadt egy helyzet, mert két-három nappal döntő előtt, több bizalmi embertől kapja ezt az infot!? Hát nem tudom...
Talán szeretne bízni, de ahogy mondta is a riportban, már ő is gondolt erre!
Elég szar helyzet ez...

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 11:09:07

@paranyuszi: Szerintem szórakoztató és kedves lány vagy! Asszem még belefértem a délelőttbe :-)

@Kivlov: Szerintem még kapnak egy lehetőséget.

pilar ternera 2012.05.23. 11:10:02

@foxglove: :DDD ehhez a klubhoz csatlakozhatok?

AdnamA 2012.05.23. 11:10:23

@Alfonzina, aki tudja..: "Máté egy sunyi kis p.cs. Olyan, mint a zsiráf.Szép, de otthonra nem kéne." már értem Dinka miért csüng rajta, és imádja vakon :-DDD Mert Dinkának a zsiráf a kedvenc állata...:-DDD

beacska 2012.05.23. 11:10:26

@foxglove: @Pilar Ternera: @paranyuszi: akinek nem inge, ne vegye magára! meg lehet sértődni, de minek?

nnna, beszélgessetek, bizonygassátok egymásnak, ÉN milyen hülye vagyok....ez itt megy baromira! Úgy látszik, ti rá is szolgáltok, ha már alkalmat találtatok a besértődésre....

Cathcart_ezredes 2012.05.23. 11:10:32

@paranyuszi: ezt már írták, de vagy nem olvastad, vagy elfelejtetted:P
@MEDVE1978: szerintem Hiper helyében én is kivágtam volna a két pénzéhes szarládát. 3 millió?! Ocsmány volt, amit lerendeztek azok ketten.
@Pilar Ternera: @Banyus83: szerintem Naiva Mátéval szemben egymillió %, hogy nem dobná el a gömböt. Egyrészt mert akkor kurvának érezné magát, legalábbis félne hogy ez lenne a visszhangja, másrészt jelleméből fakadóan ő sokkal inkább lenne mártír, mint farkas.

foxglove (törölt) 2012.05.23. 11:11:20

@Pilar Ternera: persze, hamarosan küldünk egy IQ tesztet, kb úgy 60 pont alatt kéne teljesíteni:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.05.23. 11:11:37

@Kallisztó: de pont ez az a rész, ami a legjobb, amikor még nem vagytok együtt, de már tudjátok,hogy csak idő kérdése, mert mind a két részről ott van az indíttatás rá. pillangók a gyomorban effekt.

ha beindul a menet, már csak lefelé lesz..:)))

mondjuk szerintem ők valahogy nem illenek össze a vonzalom ellenére sem. Omár mellé én egy egyszerűbb, szerényebb, visszafogottabb csajt képzelnék. és csöppet okosabbat, mint Noémi.

Kivlov 2012.05.23. 11:12:27

@Pácsó Ármándó:
Hááát, lehetőséget szerintem nem. Max valami feladatok eredménye folytán kényszerülnek majd más mellé. De nem saját döntésből...

foxglove (törölt) 2012.05.23. 11:12:58

@beacska: egymással viccelődünk, nem rajtad.

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 11:13:09

@beacska: Azért azt észre vehetnéd, hogy rajtad kívül itt senki nem hülyézett le senkit..
Téged se.........

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 11:13:35

@AdnamA: "Pácsó Ármándó 2012.05.23. 10:51:30" :-))

laszlofiam 2012.05.23. 11:14:34

szép napot!

csak én gondolom úgy, hogy jó húzás lenne a viasattól, hogy aki elhajítja "A TÁRGYAT" a végén, az lószart se kap, ellenben aki kiállta a hűségpróbát az viheti a pénzt??

pilar ternera 2012.05.23. 11:14:50

@beacska: értem már az Anikó iránti szimpátiát! azért annyi hasonlóság mindenképp van, hogy amikor te sértegetsz, akkor is mi vagyunk a hülyék, h megsértődünk! :DDD
most megvilágosodtam, így könnyebb az élet! :)))) jó munkát!

@Cathcart_ezredes: tartok tőle, hogy igazad van! .((

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 11:15:04

@foxglove: Igen- igen.. szellemileg csökkentek vagyunk, ez van... :)

LoveMy 2012.05.23. 11:16:10

@Kallisztó:
ááá nem,

"nyeeeemmmmmmáááááááá"

vécés jóska 2012.05.23. 11:16:12

A legjobb a Dinka-Roli döntő lenne, ebben az 1 esetben menne végig a dolog. Matcsi és Hiper mindenki ellen eldobná a gömböt, egy Matcsi-Dinka döntőnél lenne nagy dráma, viszont egy Matcsi-Hiper döntő parádés lenne. 12.5 misi után olyan tűzijáték lenne, valószínű csak a célfotó döntené el, kinek a gömbje esett le hamarabb. :)

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 11:16:23

@Kivlov: Elvileg akaratuk ellenére szedték szét őket, szóval számítok egy vissza csere lehetőségre. Végül is hamar kiderül :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.23. 11:16:25

@beacska: "délelőtti műszak broáf..."
Még a végén elanikósodsz. :)

beacska 2012.05.23. 11:16:39

@foxglove: @paranyuszi: egész pontosan én mikor hülyéztelek le titeket?

Kallisztó 2012.05.23. 11:16:55

@Cathcart_ezredes: HA, Tüncike tuti nem tudna annyira örülni annak, hogy nyert egy halom pénzt, mint annak, hogy mártír lehet!!

@Alfonzina, aki tudja..: tényleg ez egy jó időszak, de utána is lehet jó csak másképp. Viszont ez csak annak a két embernek édes, aki benne van. A külső szemlélőnek egy vödör nyálka cukorsziruppal leöntve

kovácspéterke 2012.05.23. 11:18:37

@Kallisztó: noéminak kint faszija van, omár meg azt nyilatkozta, hogy nincs senkije.

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 11:18:39

@Cathcart_ezredes: Simán lehet, hogy elfelejtettem a memóriám kb. 5 mp... néha hasznos... :D:D:D

pilar ternera 2012.05.23. 11:19:50

@foxglove: az már hivatalosan is "DEBIL" szint :) csoda, h írni tudunk!;)

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 11:20:04

@laszlofiam: Lenne meglepi!!

@vécés jóska: Most jutott eszembe: Lehet edina eldobná a gömböt, hogy a második párban lévő Máténak is jusson pénz :-(

genevieve 2012.05.23. 11:20:56

@paranyuszi: ez eddig is sejthető volt:-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 11:21:10

@beacska: "@Pilar Ternera: :))) persze, erre mondtam, hogy az agyasok a délutáni műszakban vannak ;)))"

De lehet, hogy rosszul olvastam a sorok között...
Inkább dumcsizzunk a hotelről ... :)

kovácspéterke 2012.05.23. 11:22:19

@LoveMy: hát ez nem egy info, hanem vélemény, és ha edina nem húzta volna le az agyát a wc-n amikor meglátta a papírszívet, akkor már rájött volna.

AdnamA 2012.05.23. 11:22:30

@Pácsó Ármándó: egen, egen :-D csak visszaolvastam az estétől keletkezett adagot, és írtam, aztán olvastam és egennn :-DDD

Kivlov 2012.05.23. 11:22:51

@Pácsó Ármándó:
Akaratuk ellenére szedték szét. De ők választották a párt...

beacska 2012.05.23. 11:23:14

@paranyuszi: mert délután vannak az agyalások, ilyenkor meg csak a szapulás (Anikó, Edina, Máté), meg a gerincesség emlegetése ész nélkül. Semmi elmélet :)))

kovácspéterke 2012.05.23. 11:23:25

@foxglove: most min pörögtök ennyire?

AnnaKarenina 2012.05.23. 11:23:37

Csak akkor lennék elégedett -nem mintha ez számítana:)-, ha ma a jelenlegi felállás szerint Anikó és Máté párosa lenne kihajintva, és a legesleges végjátékra Roli és Szöcske maradna és kibírnák, hogy ne dobják el a gömböt.
Rozsomákos Rolit ÉH1 Ádám pártolja. Edina túl buta, unalmas és siralmas, Leventének pedig nem lehet megbocsátani Anikót. Egyébként minden régi játékos hülye (pedig Pítben bíztam), hogy ezt a primitív és agresszív Anikót nem küldték már rég haza.
(Egyébként Ádám királyt sem kedvelte mindenki az ÉH1-ben, az ottani agyhalottak között lehetett király, de ellenszenves volt a játéka, amivel a jellemtelen fiútársait bárki ellenében bent tartotta. Ott igazából hányós Levi volt az igazi király, és Pókmajom is szimpatikusabb volt minden csajnál, mert nem vetette alá magát Ádámnak.)

pilar ternera 2012.05.23. 11:23:47

@beacska: ":))) persze, erre mondtam, hogy az agyasok a délutáni műszakban vannak ;)))"
"nnna, beszélgessetek, bizonygassátok egymásnak, ÉN milyen hülye vagyok....ez itt megy baromira! Úgy látszik, ti rá is szolgáltok, ha már alkalmat találtatok a besértődésre...."

asszem pont ezekben. de tökmind1, nem rohanok a cihiáteremhez. ;))
(újabb hasonlóság: ANikó sem mindig emlékszik mit is beszélt... ) :P

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 11:24:22

@Mrs. Jackman: Noénak viszket már a "mrzačenie ženských pohlavných"-e! :-)

Kallisztó 2012.05.23. 11:25:04

@paranyuszi: ja, és a szerelmi szálak közé vegyük föl az EH1 Királyt és Rolit is, bár ez még egyoldalú, de a Király olyan gyengédséggel beszélt Roliról, hogy ott még akármi is lehet :))

@Mrs. Jackman: He?? akkor mi ez a nagy vonzalom Omár felé?

foxglove (törölt) 2012.05.23. 11:25:49

@beacska: általában végig szoktam olvasni a kommenteket, köztük a tied is, és többször előfordult, hogy ha egy Anikóellenes véleményre reagáltál, azt hoztad fel, hogy nem érti, birka, nincs saját gondolat, korlátolt stb stb. szerintem voltak ennél cifrábbak is, de mindegy. Ezt én félkomolyan és nagy bátran úgy fordítottam, hogy Anikóellenes=hülye.
Igen, viccet csináltam belőle, és igazából továbbra is viccesnek tartom. Viszont szeretném még egyszer kiemelni, hogy egymással viccelünk és nem rajtad. Ha nem hiszed, hát nem hiszed, pedig igaz.

LoveMy 2012.05.23. 11:26:18

@Kallisztó:
Fszk egy idegesítő, gátlástalan pióca, aki addig feszíti a húrt, míg a másik elveszíti a türelmét, lásd: Pít, Omár, Dévid stb... :)

genevieve 2012.05.23. 11:26:25

@pushpang (univerziális határeset): ez mondjuk tényleg nem lehülyézés:-)

bár mondjunk a hányinger sem jobb érzés:-))
főleg ha valakinek hosszú nyaka van mint a zsiráfnak és jön fel végig a cucc:-))

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 11:27:29

@AdnamA: Jajj lehet félre érthetően írtam, én is csak a fotókból következtettem!
Fogalmam sincs, mi lesz a végjátékban, tényleg csak tippelek, de valahogy akkor is azt érzem, a fotók alapján érzékelhető a feszültség több ember között is.. ebből gondolom h valaki nagyon földhöz b@szta azt a golyót..:) csak az a kérdés, hogy kicsoda?? :)

vécés jóska 2012.05.23. 11:27:32

@Pácsó Ármándó: Bakker, tényleg :((( Amilyen hülye Dinka, valószínű 2.5 misinél dobná el, így a Matcsi páros 22.5 kapna. Erre nem gondoltam, Roller benne van a kakiban. Az lenne a legszebb, ha Roli Hiperrel állna ott és Anikó előtt eldobná, mondjuk 10-nél :) Nálam akkor nemzeti hős lenne.

kovácspéterke 2012.05.23. 11:27:42

@laszlofiam: ó, az jó lenne :).

@Kallisztó: he, mi ez a nagy dugóhajlam edina felé? ugyanaz pepitában. bár írték fentebb, h omár azóta benőzött.

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 11:28:56

@AdnamA: Csak arra céloztam, hogy egyre gondoltunk :-)

@Kivlov: Vagyis Anikó :-)

kovácspéterke 2012.05.23. 11:30:20

@vécés jóska: na ne már, ennyire nem lehet ostoba, illetve nem tudhatják előre, hogy megkapja-e a mésik páros, úgy mint tavaly, esetlega kisesettek közt osztják szét vagy mi lesz.

exilis 2012.05.23. 11:30:33

@jo.e: Nem hiszem hogy létezik kitétel a szerződésükben amelyik bármilyen egyezséget kizárna, hiszen születtek is az előző évadban szóbeli megállapodások. Ha a szóbeli nem volt tilos, akkor az írásbeli sem az.

genevieve 2012.05.23. 11:30:58

@paranyuszi: a végjáték szempontjából a szerkesztők biztos drámát és feszültséget akarnak:-)

na és hogyan érik el ezt?:-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 11:31:35

@Kallisztó: Jahh tényleg.... A király említette, hogy Nagggyon kedveli Rollert.. :)
Lehet, hogy még Roller is színt vall! :D Várjuk ki a végét! :)

LoveMy 2012.05.23. 11:33:10

@Drinking Dorithy:

A régi időkben, amikor még az "adj kezet rá" erősebb volt mindennél, mert akkor még a becsület szónak volt ereje!
Ma csak ami írásban történik, csak annak van nyomatéka!

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 11:33:10

@vécés jóska: De Rozsit nem ezért szeretjük! Akkor essen ki ma Máté-Hiper és akkor Edinka se csábul el!

Drinking Dorithy 2012.05.23. 11:35:39

@LoveMy: abban igazad lehet, hogy ők nem ismerik a Ptk.-t! :) bár Anikó pont jogra jár azt hiszem...talán Máté is.

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 11:36:05

@genevieve: "na és hogyan érik el ezt?:-)"
Beküldik ParaNyuszit egy vödör verébbel?? :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.23. 11:37:22

Mivel az ÉH1-t nem néztem, ezért kérdezem:
ha a döntőben lévő párosból az egyik eldobja A Gömböt, akkor az az összeg, amennyinél eldobta, az az övé lesz és a párja nem kap semmit? (elméletileg)
A maradék összeget meg a második pár kapja?
vagy hogy van ez?

kovácspéterke 2012.05.23. 11:37:40

@steroid stewie: hát, 12 és fél millióból, ha adózol is nem lesz cukrászdád...

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 11:37:56

@Pilar Ternera: Ne haragudj Pilar fel kell világosítsalak, Foxglove elírta, (dehát szegény ő is klubtag ugye..:DD ) aki 55-öt meghaladja IQ szintben azt sajnos nem tudjuk felvenni.. Reméljük megérted...:) De nem kivételezhetünk. :)

genevieve 2012.05.23. 11:38:09

@paranyuszi: jajj már, olyanok vagytok:-)

ennyire azért nincs meleg mexikóban:-DDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.23. 11:39:13

@Drinking Dorithy: @LoveMy: tudomásom szerint a szóbeli megállapodás is megáll a bíróságon...
Főleg, hogy -esetünkben-, több ezer néző előtt állapodtak meg. :D

genevieve 2012.05.23. 11:39:24

@Pácsó Ármándó: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 11:39:42

@genevieve: Én már nem tudom.. én csak izgatottan várom az estét!!! :D:D:D

foxglove (törölt) 2012.05.23. 11:39:55

@paranyuszi: "dehát szegény ő is klubtag ugye" LOL:DDD

AnnaKarenina 2012.05.23. 11:39:56

@Drinking Dorithy: Anikó jogra? Egy nő, aki gádzsizik, és emberség helyett emberiséget mond? ("De hol van itt az emberiség?":)

genevieve 2012.05.23. 11:40:25

@pushpang (univerziális határeset): iiigen, erre céloztam én is:-)

de nem vagyok jártas a jogi témában, csak hallottam "okosoktól":-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.23. 11:40:35

@foxglove: érdekes.. hát, ezen most meglepődtem...
Na, én biztos nem szeretnék a döntős párosban lenni. :D

gergo · www.indafoto.hu/ppgergo 2012.05.23. 11:40:37

Anikor erdekes szemelyiseg. 95%-ban vallalhatatlan amit muvel, de neha vannak nagyon jo megnyilvanulasai vagy csak jol van osszevagva a musor es jok a szerkesztok, mert okosakat kerdeznek tole. Szoval Aniko nem hulye, de orokre elasta magat orszag-vilag elott.

Melakon sirtam a rohogestol. 850Alexa kiesesenel azt mondta, hogy sajat maga tobbet kolt energiaitalra, mint ez az osszeg, most meg 3 millat ker a semmiert. Hujegyerek..

Levente ha nem lesz kozertes, akkor szerintem most nagyon sok singli csaj tarsasagat fogja elvezni, mert ezek utan mindenki benne fogja latni az idealis ferjet :) Ugyanez igaz Rolandra is, csak egy kicsit egyszerubb kiadasban

Edina sajnos halalra van itelve, de lehet megjon az esze a dontore es idoben fogja eldobni a gombot, vagy pedig tenyleg a "Vilag Legszomorubb Kutyafeje" lesz (miert erzem az, hogy a bejovok szerkesztoi utasitasra uszitjak Mate ellen?)

Mate olyan semmilyen, amiota leesett az erkelyrol, alig foglalkoznak vele.

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 11:41:44

@pushpang (univerziális határeset): Helyileg Mexikóban, melyik bíróság az illetékes? :-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 11:41:53

@foxglove: Meg én is..... :) Jajj de jó, hogy van aki érti a poénjaim.... :) jajj de jó.. :D:D:D

LoveMy 2012.05.23. 11:42:05

@pushpang (univerziális határeset):
mert azt hivatalos személy előtt jelenti ki, aki ezt jegyzőkönyvbe veszi! nem mindegy!
vagy pl. ott volt a vv-ben a fecó házassága, szerinted érvényes?....:)

vécés jóska 2012.05.23. 11:43:06

@Pácsó Ármándó: Ja igaz, egy pillanatra eltévelyedtem :) Mondjuk, ha a szerkesztők eddig küzdöttek, hogy Matcsi és Dinka bennmaradjon, valszeg ma sem esnek ki, de azért reménykedem. Ez a halálcsókja ceremónia érdekes lesz, szerintem Levi, Szöcsi repül.

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 11:43:28

@genevieve: Nemtom, nekem Pít is gyanús volt.... :) És hát Dévid.. csőbuzcsi szerintem... :D

foxglove (törölt) 2012.05.23. 11:44:17

@paranyuszi: addig amíg nem verebezel le, nincs köztünk gáz:DDDD

kovácspéterke 2012.05.23. 11:45:18

@gergo: sztem nem szerki utasításra, egyszerűen külső szemlélőként látják, hogy levente és edina szarban van.

egyébként csak én nem emlékszem, hogy omár meg noémi közt akkor románc lett volna?

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 11:45:54

@Pácsó Ármándó: Pácsó bakker! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Itt szeretném jelezni a "veréb" szót levédettem.. innentől aki használja lesz szíves a priviben elküldött bankszámlaszámra utalni a jogdíjat!!!! :DDDDDDDDDDD

jamesz 2012.05.23. 11:46:26

@beacska: Hö. te vagy az Hiper?
:-))

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 11:47:00

@paranyuszi: Meg kell becsülni azt a keveset is! :-)
(Ezt most Rozsi meleg-gyanúsításáért kapod :-))

@vécés jóska: Legalább mi Roli fanklubbosok maradjunk szilárdak a többi gyenge és kérészéletű látszat fanklub mellett :-))

LoveMy 2012.05.23. 11:47:21

@foxglove:
ha lehet, én is csatlakoznék, mivel jól leszólták a szívlapátomat, amit elő sem vettem mostanában, mert a múlt héten nagyon használtam volna, amikor csak úgy röpködtek az ordasqrvák, meg a bárcásqrvák és egyéb aljas nyalánkságok! És úgy döntöttem, hogy pihentetem mára, mert lehet, hogy jól jönne a kiesőknek :)

Stipistopi 2012.05.23. 11:48:08

Az lenne az átbaszás, ha a gömbben nem lóvé lenne, hanem lófasz. Megnézném az arcát annak, aki a földhöz vágja. Milyen érzés lenne a "bazmeg, ezért "gürcöltem" eddig" gondolat? Tudjátok, az Éden Hotelben...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.05.23. 11:48:15

@Kallisztó: -tedd le
-nem, te tedd le
-nem, te tedd le
-jó, akkor egyszerre
-oké
-....
-nem tetteeeed leeee
-jóóó, de teee seeem
-hihihi
-olyan édi vagy
-te is
-nem, te édibb vagy
-nem, te vagy édibb
-oké, akkor mondjuk egyszerre,hogy édi vagy....

blöe

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 11:49:01

@paranyuszi: Nekem elküldheted a telef.. izé, a bankszámlaszámodat :-))

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 11:49:22

@foxglove: Sosenem mondanék neked ilyet!!! :)

foxglove (törölt) 2012.05.23. 11:52:13

@LoveMy: mindent lehet!
@paranyuszi: huhh, megnyugodtam:)

Kallisztó 2012.05.23. 11:52:32

@Mrs. Jackman: nem, nem nagyon mutogatták őket akkoriban. Gondolom mert Dinka és Mstcsi keféltek, mint a nyulak, NOmiék meg nem és ezért a szerkesztők Matcsit választották a hotel amorózójának. Egyébként ebből a szempontból jó lóra tettek, mert Omár és Noémi valószínűleg soha nem kefélt volna bent

Stipistopi 2012.05.23. 11:52:40

@Mrs. Jackman: jajj, tudom! Csak arra utaltam, hogy még várnak rájuk meglepetések.

foxglove (törölt) 2012.05.23. 11:55:05

Mindjárt dél...azaz vége a délelőttnek... vajon most mi fog történni... nem tudom, felkészültem-e a változásra.

Banyus83 2012.05.23. 11:55:18

@LoveMy: És én is!!! Habár sosem szidalmaztam asszem Hipert, mert már az elején rájöttem, hogy mit kaphatok érte :-) De most már tényleg...aki délelőtt kommentel, és ráadásul még Anikó ellen is, azt le kell becsülni? Ja, és agyalni sem vagyunk képesek, csak vagdalkozunk??? Hát az jó! :-)

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 11:56:02

@LoveMy: Engem nem a pénz motivál :-)

AdnamA 2012.05.23. 11:56:39

@paranyuszi: két nap múlva...izé holnap kiderül :-))) mert erre én is kiwi vagyok, de ha ügyesek vagyunk ma esti adás után már lehet következtetni :-)))

gergo · www.indafoto.hu/ppgergo 2012.05.23. 11:56:46

@Mrs. Jackman: Barki is ment Noemi melle, mindig azt mondta, hogy "Te most Omar helyen fekszel"

De ettol fuggetlenul siman megkuratta volna magat Brokival.. elvileg musor utan randifelet is megbeszeltek egymassal (Broki kerdese az volt Noemi fele, milyen surun jar Budapesten. Noemi erre ugy reagalt, hogy "Te is johetnel Pozsonyba"
:)

Banyus83 2012.05.23. 11:57:20

@foxglove: Lehet, hogy minden Edina és egyéb NemAnikó Fan letiltódik a blogról holnapig :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.23. 11:57:37

@LoveMy: én továbbra is úgy tudom, hogy a felek közötti szóbeli megállapodás is szerződésnek minősül, jkv. és tanuk nélkül is. Max. tudni kell bizonyítani pro és kontra.

AdnamA 2012.05.23. 11:58:37

@Pácsó Ármándó: értem én, nem vagyok szőke :-DDD (agyilag gyakrabban :P)

gergo · www.indafoto.hu/ppgergo 2012.05.23. 12:00:58

Meg egy dolog: szerintem az a kad olyan, nem koszos. Mar hetek ota igy nez ki es mivel minden nap takaritanak utanuk, nemhiszem hogy pont a kadat hagynak ilyenre

(Bar lehet tenyleg koszos es Edina igenytelen, ha mar a koszoslabu-mosdatlan Matet is magaba engedte, barmi lehet...)

Amugy azert takarja a csunyajat, mert pirosbetus unnepek vannak. Hetfon is szoknyaban ment a medence melle napozni Csirkelabbal, illetve nem tudott valamelyik este melltartot felvenni, mert megnottek neki. De lehet, hogy terhes Matetol... :]

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 12:01:05

Na, ha már szakmába vág, jelentkezem:D

Írásbeli, szóbeli, ráutaló megállapodás lehetséges. Szerződésként mind a hármat elismerik. Vannak speciális szerződések, amikhez kötelező az írásbeliség, de egy ilyen ÉH-es hülyeséghez nem kell. Itt elég a szóbeli. Ellenben nem hiszem, h ezt az ígéretet be kellene tartani mindenképpen. Inkább csak ajánlat minősül, ajánlati kötöttség nélkül. Szerintem. Persze a körülményektől is függ.

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 12:01:19

Taktikailag a mostani párok a legjobbak!

foxglove (törölt) 2012.05.23. 12:01:47

@pushpang (univerziális határeset): meg fogjuk kérdezni Dorothyt.
Attól függ, hogy írásbelinek kell-e lennie, hogy a tv hogy rendelkezik az adott szerződésről. Ez a pénztartozás elismerése című lesz, ha jól gondolom.

foxglove (törölt) 2012.05.23. 12:02:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: jaj de jó, hogy itt vagy, épp most írtam, hogy meg kell kérdeznünk téged!!:)

jo.e 2012.05.23. 12:03:36

Tényleg, tegnapelőtt láttátok - index címlapos volt - az ÉH2 összegyűjtött okosságait? Tök jó volt így töményen kapva.
velvet.hu/trend/2012/05/19/kira_most_bosszut_fogsz_vezerelni_-_25_kepzavar_az_edenbol/

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 12:05:15

@pushpang (univerziális határeset): ez így van. Kérdés, h ez megállapodásnak minősül-e, mert ugyan anyagi haszna származik a másiknak belőle, mégsem gondolnám, h egyértelműen szerződésnek minősül, ámbár meg is cáfolom magam, mert az akarategység megvan:D

jo.e 2012.05.23. 12:06:36

@pushpang (univerziális határeset): Igen az 1ben így volt, de sztem most csavarnak rajta!
Tényleg erről mit gondoltok?

LoveMy 2012.05.23. 12:07:38

@pushpang (univerziális határeset):
akkor én azt állítom, hogy nekem te tartozol 10millával, mert megígérted, hogy adsz!
naaa?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 12:07:59

@foxglove: szerintem, ez így van.

Az egész azon múlik többek között, h a tv-vel van-e valamilyen szerződés. Ha nincs, akkor bizonyít a tv előtt ülő nézők tömege, szerkesztők, stb.

Viszont mondhatom, h csak vicceltem. Ez már nehezebb megítélés alá esik.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.23. 12:08:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: na, lassan kitehetem a dr-t a nevem elé én is. És még csak plagizálnom se kellett. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.23. 12:09:06

@LoveMy: majd szembesítéskor, miután kiválasztasz 4 másik jelenlévő közül kiderül, hogy hol és mit ígértem. Na? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 12:09:45

@LoveMy: mondhatod. Senki nem akadályoz meg benne. Neked kell bizonyítanod. Vannak kivételek viszont. Ha tudod, kérsz egy fizetési meghagyást, pl. Ezt megvizsgálják, döntenek róla, stb.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.23. 12:10:56

@jo.e: hát, nem tudom...
Az 1-ben mennyire volt meglepetés, hogy az olajos képű csávó eldobta a labdát? Már a köztük lévő (megelőlegezett és feltételezett) bizalom miatt kérdem...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 12:11:44

@pushpang (univerziális határeset): nekem sem volt rá szükségem, de ki tudja, lehet, h majd a nagydoktorihoz:D

@LoveMy: na, az egy nagyon érdekes eset, pl.

LoveMy 2012.05.23. 12:12:14

@pushpang (univerziális határeset):
akkor miről beszélünk!
mert KÉT ember között elhangzott dolog nem bizonyítható: egyik ezt mondja, a másik azt!

beacska 2012.05.23. 12:12:38

@jamesz: hát ezt még senki nem kérdezte tőlem! éljenek az új gondolatok!

LoveMy 2012.05.23. 12:14:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:

Pedig a megoldás tök egyszerű!
Csak az a baj, hogy sajnos a megoldás nem kivitelezhető a Btk. alapján!
;)

foxglove (törölt) 2012.05.23. 12:15:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: tudod, mi jutott eszembe? amiről egyszer beszéltünk, hogy nem tudják érdekessé tenni a jogot. Na kár, hogy nem ilyen példákon keresztül tanítják, mert ez így sokkal izgalmasabb:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 12:15:48

Ja, volt tavaly is, h Kristóf meg a többiek körbeígérgettek egymásnak pénzt. MEgnyerte egyikük, újságok szerinte ki is fizette őket. Szerintem, alapvetően nem lett volna köteles, csak egy ígéret inkább, mint szerződés. Erkölcsi megítélése persze már más. Meg van millió egyéb körülmény is, amit figyelembe köll venni.

pilar ternera 2012.05.23. 12:16:47

@paranyuszi: bakker, már ide se férek be? :((((((((((((((((( (mellesleg ki mondta, h 55 fölött vagyok?)
se Anikó FC, se ez, mosmicsinyájjak??? :((((
asszem kiközösítettnek érezhetem magam és teljes joggal, mindenféle mártíromság nélkül! :P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 12:18:22

@LoveMy: van az a vékony határ, igen:P Lehet, h polgári jogilag megkapod a pénzed, aztán mész a sittre:P

@foxglove: igen, ez érdekes is, meg ezért jó tárgyalásokra is járni, Pesten, gondolom könnyebb, de nem így tanítanak sehol manapság (?).

LoveMy 2012.05.23. 12:21:43

@Banyus83:
Szerintem nagyon is jól nyilatkozott Kristóf, bőven elég az a média felé, hogy barátok, a többi meg magánügy! ;)

antika890 2012.05.23. 12:22:00

Anikó nem hülye lány, le a kalappal ezért, tényleg ő az egyetlen, aki gyakorlatilag végig taktikázik, gondolkozik, helyezkedik. Gratula. Csakhogy! Egyrészt ha már ő ugat le másokat, hogy undorítóan játszanak, szálljon egy kicsit magába, mert pont ő az, aki mindenkivel szövetséget köt, baráttal, ellenséggel. Másrészt olyan nőietlen kirohanásai vannak, plussz olyan affektálva beszél, hogy képen lehetne csapni, egyik pillanatról a másikra képes átmenni vigyorgó kislányból kiélt vén picsába. Rengetegszer mond ellent magának, egyik kedvencem: őt éveken keresztül tartotta gyakorlatilag egy lakásba bezárva a barátja, majd pár nap múlva mellékesen megemlíti, hogy na az volt az igazi férfi, nem a Levente. Ilyen nőnek tényleg csak ezt tudom kívánni, zárják be, aztán verjék bottal.

Banyus83 2012.05.23. 12:22:24

@Pilar Ternera: Ne sírj Pilar... Az Edina FC-be biztos beférsz, bár nem biztos, hogy akarsz :-D De beveszünk, bár valószínű az IQ szint nálunk is elég alacsony ;-)

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 12:23:11

@Banyus83: Én is!

@Pilar Ternera: Gyere a Roli fanklubba! Az IQ szint is magas :-)

jo.e 2012.05.23. 12:24:48

@pushpang (univerziális határeset):
Az lehet, h. nem volt meglepő, de sztem arra, h. a kiesett páros kapja a maradék pénzt senki sem gondolt...
Még 1x mondom, sztem most nem így lesz...

pilar ternera 2012.05.23. 12:24:52

@Banyus83: abban én már benne vagyok, nem?!?!?! de az úgyse számít...vagy skizonfrén is vagyok, nem csak agyatlan?!?!

LoveMy 2012.05.23. 12:24:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
jó kilátás annak aki ilyen helyzetben van!

DE:
ezt a Cozma esetre írtam:

"Pedig a megoldás tök egyszerű!
Csak az a baj, hogy sajnos a megoldás nem kivitelezhető a Btk. alapján!"
;)

pilar ternera 2012.05.23. 12:25:52

@Pácsó Ármándó: oké, ahol Te vagy, oda én vakon rohanok!:))

LoveMy 2012.05.23. 12:26:05

@Pilar Ternera:

Micsoda?
Hát eddig úgy tudtam, hogy te EFC-s vagy?

Banyus83 2012.05.23. 12:26:48

@Pácsó Ármándó: :-D Ismét egyetértünk...

@LoveMy: Szerintem meg pontosan annyi van köztük, amennyit Kristóf mondott, és jól fel lett fújva, mint sok más is a médiában...

pilar ternera 2012.05.23. 12:27:45

@LoveMy: én is úgy tudtam, de Banyus most hívott csak meg! tisztelt igazgatótanács, akkor most bent vagyok vagy nem vagyok bent?:))

LoveMy 2012.05.23. 12:27:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
erre szokták mondani a gyagyást és a zsenit csak egy hajszál választja el!
...
az ördögi körben :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 12:28:58

@LoveMy: gondoltam, h durvább dolgokra gondoltál, de ki tudja, lehet, h egyszer lesz megint ilyen (ne legyen!!!!)

LoveMy 2012.05.23. 12:29:07

@Pilar Ternera:
Szerintem Banyus csak elfáradt, hiszen kettő (?) helyett kell gondolkodnia ;)

Banyus83 2012.05.23. 12:29:21

@Pilar Ternera: Na látod, akkor nem is vagy mindenhonnan kiközösítve!!!! :-))

Ezt is találtam:
www.borsonline.hu/20120523_csufoltak_gyerekkoraban_az_eden_hotel_edinajat

Drinking Dorithy 2012.05.23. 12:29:33

@pushpang (univerziális határeset): egészen pontosan (némi kivételtől letekintve pl.: ingatlan adásvéte stbl), szerződést írásban, szóban vagy ráutaló magatartással is lehet kötni. Ez utóbbi kettőnél a bizonyítás okoz némi nehézséget, de valóban itt azért volt néhány tanú...Már mindazok akik 12 hét elteltével Anikót és Dinkát nézve még nem követtekk el kollektív öngyilkosságot! :)

LoveMy 2012.05.23. 12:30:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
DDDDEEEE.....
én akarom!
Népszavazást akarok!
:)

LoveMy 2012.05.23. 12:31:24

@Drinking Dorithy:
ráutaló magatartás? :D
mi az, pl: meglebegteti a pénzét?
:DDD

ő-szinte 2012.05.23. 12:31:29

HAJRÁ ANIKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

ez volt már?:-DDDDDDDDDDDDD

Banyus83 2012.05.23. 12:31:59

@Pilar Ternera: Bocsi, bocsi...ma nem vagyok toppon, ahogy LoveMy is rávilágított...Naná, hogy benne vagy :-) Csak megzavart, hogy azt írtad, mindenhonnan ki vagy közösítve... :-)

@LoveMy: Gondolkodnom még nem kell 2 helyett...bár... :-))

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 12:32:05

@Pilar Ternera: Kedves vagy, mint mindig! Mi pedig örülni fogunk egy kreatív tagnak! Akkor most egyszerre: Hajrá Roli! :-)

@Banyus83: MyLove is romantikus alkat, szeretné Edinát jó kezekben látni.

Pepeninho 2012.05.23. 12:32:51

Ejha, micsoda izgalmak. Kíváncsi vagyok arra, hogy a régiek mikor nyúlhatnak bele még a játékba. Ha rajtuk múlna akkor Aranyszerszám tuti menne a picsába.
Mipöcsöm lesz ez a halál fekete csókja?

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 12:33:58

@ő-szinte: Volt, csak sokan megmosolyogták :-))

beacska 2012.05.23. 12:35:23

@ő-szinte: :)))) még nem ;))) (már ki is üldöztek innen miatta...sikerült kiprovokálnom egy ellen-klub megalakulását ;))) (nem mondom, hogy jellemző, mert még lehülyézve érzi magát itt valaki...csak mosolygok...:)))

HAJ-RÁ ANIKÓ!!!

Pepeninho 2012.05.23. 12:36:39

@Pácsó Ármándó: Én arra leszek kíváncsi, hogy Broki, illetve Edina mit fog nyilatkozni a dolgokról. Teszem azt a Punk16-ban. Bár oda is csak 2-3 játékost hívtak eddig el. :S Ígérték az összeset.

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 12:36:48

@Pepeninho: Austin Powers rulez!
Még nem tudjuk, de valószínűleg aki a legtöbbet kapja az kiesik. Nem tudom miért nem vezetik be a "skorpiót a nyakba" ceremóniát, az biztosabb lenne :-)

Drinking Dorithy 2012.05.23. 12:37:43

@LoveMy: nem!:) ezt inkább visszafelé képzeld el. Nehéz ÉH-s példát hozni, de úgy az "életben" mondjuk: te felépíted a kerítésemet minden fajta megállapodás nélkül. Én látom, nem szólpk, eltűröm, esetleg még limonádét is viszek Neked. Kész a kerítés, kéred a munkát ellenértékét. Én nem akarok fizetni, mert nem kértem Tőled, h építsd meg. De ráutaló magatartással létrejött a szerződés, mert Te teljesítettél, én elfogadtam, így jár a díj.

Banyus83 2012.05.23. 12:37:52

@Pácsó Ármándó: Tudom én... :-) Én is az vagyok, sőt, én még azt is elhittem az elején, hogy ez a Máté-Edina dolog lehet valami...már tudom, mekkora hülye vagyok...na, azóta nem romantikázom :-D Egyébként meg lehet tényleg van /lesz köztük valami, de az a kettejük dolga...Ja, és persze nem rosszból mondtam, de gondolom LoveMy sem vette annak :-D

kovácspéterke 2012.05.23. 12:38:04

@gergo: igen, de nekem kimaradt, h mikor zúgott bele, bár gondolom kivágták belőle, mint oly sok mindent.

és persze, h nem koszos a kád, valszeg betonból van, ami elég menő mostanság.

pilar ternera 2012.05.23. 12:38:25

@LoveMy: @Banyus83: na, azért! nagy kő esett el a szívemről! :)
@Pácsó Ármándó: beléptem! tagdíj van?

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 12:39:03

@Pepeninho: Ugyanaz lesz, mint a játékban, nem várnék fordulatot a viselkedésükben :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.23. 12:39:19

@LoveMy: az efféle ügy nem Btk, hanem Ptk ügy, ha jól tudom. Neked kell bizonyítanod, hogy átadtál nekem 10 millát.
És még jól meg is ütheted a bokádat, amiért feljelentelek rágalmazásért, plusz azért nyakadba küldök egy Apeh vizsgálatot, hogy honnan van neked 10millád kölcsönre... :D

ő-szinte 2012.05.23. 12:40:01

@Pácsó Ármándó: tudhatnád, hogy az ám nem hat ;-)

és egyébként is KUSS VAN ÉS BE A MEDENCÉBE! :- DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ANIKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

LoveMy 2012.05.23. 12:42:07

@pushpang (univerziális határeset):
de azt amire írtál, már nem erre az esetre írtam, hanem a Cozma-féle esetre, és az Btk. !!!
Nem figyelsz ;)

Banyus83 2012.05.23. 12:42:37

@LoveMy: :-) ... pedig reméltem, hogy majd gondolkodni ráérek pár hónap múlva is :-) Már mint helyette... :-D

ő-szinte 2012.05.23. 12:43:12

@beacska: na, ki érezte magát ilyen korán reggel hülyének? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
mesélj, mert nincs kedvem visszaolvasni :-)
(bár eskü, egy tippem van ;-DDDDDD )
de mondd :-)
amúgy valóban jellemző ,hehehe

Pepeninho 2012.05.23. 12:43:52

@Pácsó Ármándó: Ahogy Ádám mondta. Anikó menne tovább. :) Azt a nőt egy ezüsthátú sem állítja meg. :D

Akkor egy kis elmélet.
Roli: senkitől
Csöcske: csajoktól esélyes
Edinka: senkitől
Broki: Roli
Anikó: Csöcske
Levi: senkitől

Így viszont Csöcske out. Az is lehet, hogy a srácok összeállnak Roli ellen. döntetlennél meg orosz rulett. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.23. 12:45:28

@LoveMy: mindegy, úgyis elköltöttem már a 10 milládat. :D

Pepeninho 2012.05.23. 12:45:49

@Pácsó Ármándó: Szerintem Edina annyira nem hülye. Nyilván megnézi mi történt és akkor csalódni fog. Ahogy elnéztem minden képen Brokitól messze áll.Ez nem lehet véletlen.

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 12:46:22

@Banyus83: Én szeretem a romantikus oldaladat! :-)

@Pilar Ternera: Néha lehet szendvicseket és innivalót hozni a klubnapokra és Rolinak drukkolunk közösen. Mással is szimpatizálhatsz, de nem Rozsi ellen!

foxglove (törölt) 2012.05.23. 12:47:00

@LoveMy: nekem ez ijesztő gondolat.
@ő-szinte: ÉN!:DDDD szerintem vicces volt, beácska szerint meg nem:D olvass vissza:)

beacska 2012.05.23. 12:48:19

@ő-szinte: ....ááááá...nincs kedvem (hmmm kedvem ;))) most belefolyni...maradjunk annyiban, hogy ÉN ;)))...

lényeg, hogy azt találtam mondani, hogy a délelőtti műszaktól hányok, jöhetne már a délutáni :))))....délben számon is kérték rajtam, hogy mi lesz már....és tadaaaaammm ;)))

ő-szinte 2012.05.23. 12:48:55

@foxglove: hátttt, pedig rád nem gondoltam :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
most nincs kedvem, majd lehet később visszaolvasok, épp szétrobban a fejem :-(

LoveMy 2012.05.23. 12:48:59

@pushpang (univerziális határeset):

most sem helytálló dolgokat írsz, mert a bíróságon minden szónak súlya van! és én ezt állítottam:

"LoveMy 2012.05.23. 12:07:38
@pushpang (univerziális határeset):
akkor én azt állítom, hogy nekem te tartozol 10millával, mert megígérted, hogy adsz!
naaa?"

tehát azért tartozol, mert megígérted, hogy adsz! akkor miről beszélsz?
Én nem adtam, nem is fogok soha! Te ígérted meg, hogy adsz, tehát te tartozol!
:D

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 12:50:28

@Pepeninho: Ez csak négy skorpió!
Végül is ha hazajött már biztos mondták neki a rokonok-barátok, hogy Matyesz milyen

foxglove (törölt) 2012.05.23. 12:51:21

@ő-szinte: mindenképpen olvass vissza, ha elmúlik a fejfájásod:)
@beacska: ő-szintének MMKK örülök, úgyhogy nem gáz:)

Banyus83 2012.05.23. 12:52:10

Szerintem a halál csókján... :
Levi: Csöcskének ad
Anikó: ??? Rolit el tudom képzelni
Edina: ??? Csöcske, Anikó???
Máté: Roli vagy Csöcske
Roli: seniknek :-) talán Anikónak
Csöcske: Máténak, vagy Edinának

beacska 2012.05.23. 12:52:13

@ő-szinte: jajjj, ne tedd...nem érdemes...és is marha voltam, hogy már délelőtt belekezdtem...maradtam volna a kaptafánál ;)

ő-szinte 2012.05.23. 12:53:01

@beacska: amúgy meglepő, de a délelőtti műszakkal én is így vagyok :-OOOOOO
persze van köztük egy-két kivétel (mert mint hallom most foxszal volt fájt, és őt bírom és ő egyébként is az esti műszakhoz tartozik,hehe ) de alapjában véve. csupa terézanyu...:-OOOO
akiknek már egy tamponcsere is fennakadós... :-O :_DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

LoveMy 2012.05.23. 12:53:23

@Pácsó Ármándó:
persze hogy tudod, hiszen már megtapasztalhattad ;)

Pepeninho 2012.05.23. 12:54:01

@Pácsó Ármándó: mind a hatan ott vannak. Vagy mi? :)

beacska 2012.05.23. 12:54:19

@Banyus83: szerintem abból kell kiindulni, hogy mivel fekete a szájuk, tutira tudják, hogy ez negatív lesz 8legalábbis feltételezhetjük róluk)

Tehát, a fiú fiúnak ad, ha van egy kis esze, lány meg lánynak...

ő-szinte 2012.05.23. 12:55:06

@beacska: óóóó, én egy küzdő szellem vagyok, ha a sors úgy hozza :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Banyus83 2012.05.23. 12:55:55

@ő-szinte: Most tényleg??? Terézanyu??? :-) Ezt sem mondta még rám senki... :-D

foxglove (törölt) 2012.05.23. 12:56:26

@ő-szinte: most mennem kell, majd még beszélünk

ő-szinte 2012.05.23. 12:56:41

@pushpang (univerziális határeset): miller leszel? szóljál ;-))))))
hehehehehe

Banyus83 2012.05.23. 12:57:46

@beacska: Én nem gondolom feltétlenül, hogy fiú csak fiúnak adhatna...hacsak meg nem szabják persze...viszont ez csak egy elmélet vagy inkább vélemény volt részemről...

vécés jóska 2012.05.23. 12:58:13

@Pácsó Ármándó: Tényleg milyen jó lenne, ha rendes fanclubja lenne Rolinak. Minden évben lenne egy közös Roli-ünnepnap, havonta Roli-értekezletek, lenne saját zászlónk (rajta egy rozsomákkal), Roli-induló. Milyen fura lenne amúgy, ha celeb válna belőle, mint egynémely VV-sből. Jólelkű celebet úgyse nagyon ismerek.

beacska 2012.05.23. 12:58:28

@Banyus83: szóval:

Szöcske: Edina
Edina: Szöcske
Anikó: vízválasztó
Máté: Roli
Levente: Roli
Roli: tök mindegy

...szerintem a régiek tartják magukat a megállapodáshoz. Legfeljebb Mátéról tudom elképzelni, meg Anikóról, hogy újat tart bent.

jamesz 2012.05.23. 12:59:13

@beacska: és még csak nem is tagadod!!
:-DD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.23. 12:59:19

Én azon gondolkodtam, hogy mivel vehették rá őket, hogy befessék a szájukat feketére és kiöltözve mint Szaros Pista, felsorakozzanak a kamerák elé. :D

ő-szinte 2012.05.23. 12:59:23

@Banyus83: nyugi, nálad vannak sokkal terézanyusabbak ;-)
ill úgy fogalmaznék, hogy te vagy közülük legkevésbé:-)
szal még nincs minden veszve, szólj, jövök és mementelek ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.23. 12:59:51

@LoveMy: kabbe te, le akartál nyúlni 10 misivel! :D

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 13:00:08

@Pepeninho: Négyet osztottál ki.

@LoveMy: Még most is jólesően beleborzongok :-)

@Banyus83: Csak egy kicsit, én is romantikus hangulatban vagyok :-) (Na, mindjárt jön Rózsaszín :-))

@beacska: Szerintem tényleg jól néznek így ki. Ha Levit sápadtra sminkelnék elmehetne vámpírnak. Úgy is kedveli a vért :-)

beacska 2012.05.23. 13:00:15

@Banyus83: én sem hinném, hogy adHAT, de nyilván a saját potenciális ellenfeleiket igyekeznek megritkítani...

....valamint, mi van, ha mindenki Anikónak ad (itteni közkívánatra), meg mondjuk Edina kap egyet (heheh), akkor 2 lány megy, és marad 1 lány-1 fiú????

Banyus83 2012.05.23. 13:01:01

@ő-szinte: Oké, ha megmentésre szorulok, majd szólok :-) Pl., majd ha már felemelem a szavam a tamponcsere ellen :-D Akkor haladéktalanul gyere... ;-D

ő-szinte 2012.05.23. 13:01:33

@Banyus83: akkor tévedtem?:-DDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.23. 13:01:44

@ő-szinte: ja, majd jól eldobom A Gömböt, LoveMy meg csak nézhet bánatos kutyaszemekkel....
Te meg lehetsz a nevető harmadik, na? :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 13:01:56

@Pácsó Ármándó:@Pilar Ternera: Pilar ha Foxglove is támogatja részemről gyere! Fel vagy véve! :DDDDDDDDDDDDDD

LoveMy 2012.05.23. 13:02:02

@pushpang (univerziális határeset):
de te már elköltötted!
úgy hogy 2x is kabbe :DDD

ő-szinte 2012.05.23. 13:02:31

@Banyus83: oh, bocsi, nem neked akatam, csak foxnak :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

fofofo 2012.05.23. 13:02:43

az is lehet, hogy lanyok csak fiunak, fiuk csak lanyoknak adhatnak

Banyus83 2012.05.23. 13:02:55

@beacska: Arról volt szó, hogy vagy 1 ember megy, vagy akár 1 pár...tehát lehet, hogy csak egy lány :-) De őszintén szólva, nem hiszem, hogy Anikó kapna...sajnos :-)

@Pácsó Ármándó: Drága vagy :-)) Lassan én is romantikus hangulatba kerülök, de majd holnap... :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.23. 13:02:55

@beacska: szerinted, ha ÚGY lenne/lett volna, hogy Anikó döntős, stb., megadta volna a beígért pénzeket?

Pepeninho 2012.05.23. 13:03:21

@Pácsó Ármándó: Valóban. :) Fiúk valszeg Rolira. Bár eltudom képzelni azt is, hogy Broki megdumálja Edinát, hogy szavazzon Rolira, így fiú esik ki és Broki kicsit kényelmesebben várhatja a döntőt. Ha ez így lesz akkor semlegesből Edinaellenessé avanzsálok. :)

ő-szinte 2012.05.23. 13:03:38

@pushpang (univerziális határeset): ez így nagggggggggggyon bejövős ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mogyi! te gondolatolvasó vagy, gratulálok! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

LoveMy 2012.05.23. 13:04:51

@pushpang (univerziális határeset):

:D
de tuti hogy képekre csókolnak, mert nem hinném belemennének a hom jellegű akciókba, nem azok a játékosok állnak ott! :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.23. 13:06:04

@ő-szinte: ha csak az nem.. :D

Hát, komolyan mondom, beszarok azon az utolsó képen, de kár, hogy olyan kicsi..
Roli hogy néz már ki?? Mint egy tétova darkbuzi, elkenődött fekete rúzzsal... :D:D

paranyuszi (törölt) 2012.05.23. 13:06:33

@Pácsó Ármándó: (jahh bocs az előbbit csak Pilarnak akartam küldeni:)Pácsó, nem adhatom a telószámom... :)
Ezredes üzeni, hogy majd később írni fog.. :) csak még dolga van, meg megvárja amíg én befejezem a gépen...... :D:D::D:DDDD

nyílegyenes labirintus 2012.05.23. 13:07:09

Válaszolok, mielőtt ez a rohadt munka a hogyvoltozás rovására megy. :)

@foxglove: Van rá esély, bár eddig sem nagyon jöttek be ezek a "szerkesztők irányítják a műsort" tippek. (kivéve,ha tudsz valamit a végéről... :) )

@LoveMy: Nyilván a játék során szerencse sem elhanyagolható szempont, de azért Hiper és Broki is többet tett a bent maradásért, többet használta az eszét mint a jelenleg bentlakók közül bármelyikük. Vagy nem?
(De!) :)

@Pilar Ternera: Szerintem a tiéd sem túl jó nézőpont.
Mondjuk azt tudom, hogy Máté-fóbiád van, de azért az nem véletlen, hogy ő az egyetlen agyhalott férfi a kezdő játékosok közül. Hiper sem érdemelne a kényszerzubbonynál több nyereményt, de ő legalább játszik, és csinálja a műsort.

ő-szinte 2012.05.23. 13:07:32

@LoveMy: ehehehehehehehehe
kis naiv...:-)
ez itt a zéden... ;-)

Banyus83 2012.05.23. 13:10:07

@ő-szinte: Miben?? Amúgy most összetörtem, ,szóval akkor mégiscsak terézanyus vagyok ? :-D

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 13:10:17

@paranyuszi: Nekem csak a telefonszám kéne :-)

@Banyus83: Neked is most lesz a szülinapod?

@pushpang (univerziális határeset):
Ööö.. ez költői kérdés volt, ugye? :-)

@Pepeninho: Akkor én is!

jamesz 2012.05.23. 13:12:46

hajrá Edina.
(De csak kizárásos alapon...)

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 13:13:08

@paranyuszi: Aha! Így már értem, sok boldogságot és sok kiskatonát! :-))

cézé 2012.05.23. 13:13:48

Biztosan nagyon sokan leírták mér előttem, de nem akarok visszaolvasni ennyit, ezért én is kifakadok, hogy ezeknek a nyomorultaknak nem tűnt fel, hogy MÁR NEM A RÉGI PÁRJUKKAL VANNAK??????
Tegnap mintha erről senki nem lett volna hajlandó tudomást venni (tisztelet a kivételnek, Roli)

Banyus83 2012.05.23. 13:14:08

@Pácsó Ármándó: Nem...csak egy másik, jeles évforduló :-)

vécés jóska 2012.05.23. 13:16:45

@cézé: Ezt én sem értem, olyan mintha szinte biztosak lennének benne, hogy vissza fognak cserélődni, pedig én nem hiszem.

Pepeninho 2012.05.23. 13:16:50

@cézé: Ez nekem is feltűnt. szerintem egyébként annyira mindegy ki kivel van. itt nem lehet ketten játszani. Csak egyedül. nincs betyárbecsület és anyámapáméletére sem. Egyedül a barátnőmben bíznék egy ilyen játéknál. Nem erről szól.

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 13:17:25

@Banyus83: Akkor nektek is jó ünneplést! Estére vegyél fel csinos szettikét! :-)

cézé 2012.05.23. 13:17:56

Még annyit, hogyha Hiper vagy Broki valamilyen formában pénzhez jut a döntőben, kibaszom a tévét az ablakon.

cézé 2012.05.23. 13:19:55

@vécés jóska: ez az. Értelmesen nem alapíthatják ezt a reménykedést semmire. Mégis erre alapozzák a taktikát, már ha a taktika szót meg ezeket a véglényeket lehet egy mondatban említeni :)

LoveMy 2012.05.23. 13:20:02

@Pepeninho:
ez igaz, de egyedül egyik sem jutott volna el eddig.

ő-szinte 2012.05.23. 13:21:18

@Banyus83: félre néztem a kommentet :-DDDDDDDDDDDDDD
azt hittem másik kommentemre reagáltál így :-)
azért írtam:-)
aztán rájöttem, hogy nem látok :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Banyus83 2012.05.23. 13:21:21

@Pácsó Ármándó: Holnap lesz a jeles nap... :-)

@LoveMy: a negyedik...

cézé 2012.05.23. 13:22:59

@Pepeninho: így van. Komolyan, van aki képes azt hinni, hogy ott áll vele szemben egy ember, akit pár hete ismer, senkije se neki, gyakorlatilag ismerős csupán, és 25 milláért, ami, valljuk be, iszonyú sok pénz, nem vágja át? Ugyan már.

Én legalábbis erre rendezkednék be a helyükben.

Banyus83 2012.05.23. 13:23:25

@ő-szinte: Jó, mert én is félrenéztem az előbb, és azt hittem, a terézanyusat akartad csak fox-nak címezni, de közben rájöttem, hogy én is benéztem :-D

Banyus83 2012.05.23. 13:24:40

@Pácsó Ármándó: Igen...holnap IS...és majd veszek fel szettiét :-)

cézé 2012.05.23. 13:26:29

Az én vágyam egyébként a döntővel kapcsolatban az, hogy Broki-Edina áll ott, és 22,5 milliónál Edinka egy hirtelen "na mi van basszátok meg" kifejezéssel az arcán borít mindent és földhöz vágja, amit kell :))

Banyus83 2012.05.23. 13:27:46

@cézé: Ez a titkos álmom vagy másfél hónapja :-) De sajna egyre valószínűtlenebbnek tűnik...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 13:30:39

@pushpang (univerziális határeset): mondjuk a szerződésükkel, h azt csinálják, amit a viaszar akar.

Amúgy a fenti példádban bekeverted a BTK-t:D (rágalmazás)

Pepeninho 2012.05.23. 13:30:45

@LoveMy: Így van. Ez egy kölcsönös parazitizmus. A végén pedig a kevésbé telhetetlen nyer.

ő-szinte 2012.05.23. 13:31:25

@Banyus83: á, fox egyáltalán nem terézanyu,hehehehehe őt már jól ismerem ;-)

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.23. 13:31:29

@beacska: az gondolom nem zavar egy cseppet sem, hogy Anikó úgy próbálja kicsikarni ezt Leventéből, hogy ő maga "önvédelemből" adja az überlazát, ergo semmi jelét nem adja annak, hogy bezzeg az ő részéről komoly lenne, sőt, jellemzően ő az, aki ilyenkor (is) fölényeskedik, lekezelően beszél. Önvédelemből, persze.:)

Magyarul akkor lenne minden rendben nála Levivel, ha még jobban megalázkodna előtte a srác, de egy ponton túl már ő sem képes erre. Pedig Anikónál az lenne az elhivatottság jele, ha totálisan feladná saját magát LMZ.:)

Vadkörte82 2012.05.23. 13:31:46

@cézé: ezen most mosolyogtam..túl szép lenne...de jó lenne.

Pepeninho 2012.05.23. 13:32:01

@cézé: én teljesen máshogy játszanék. Edina,Broki,Pít keverék ha a 2. évadból kell választani. :) egy ilyen elkorcsosulás jó pár millához juttatna. :) kérdés, hogy lenne gyomrom hozzá vagy sem. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 13:32:59

@cézé: érdekes lenne, de remélem, nem így lesz, Edina nem érdemli meg a nyereményt:D

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 13:33:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Rágalmazás: Edina már nyomhatná is fel andort és Hipert :-)

vécés jóska 2012.05.23. 13:33:47

@Banyus83: Ennek sose volt semmilyen esélye, pedig ezzel a húzásával az egész szánalmas benti teljesítményét egy csapásra megváltoztathatná, még én is megkedvelném. Sajnos a fordított eset viszont szinte biztos, ráadásul Matcsinak sietnie se kell a gömbdobással, mint tavaly Kristófnak, mert semmilyen veszélyben nincs, így nagyot szakíthat.

cézé 2012.05.23. 13:34:23

Érdekes volt még a tegnapi adásban az alkudozás. Azon kívül, hogy egy rohadék húzás volt a kofák részéről, bár Dávid szerint ő nem az, szerintem meg pont az, azonkívül ostobaság is, mert hogyan hajtják majd be rajtuk? Erre nem gondoltak. Kicsit elrugaszkodott gondolkodás, de egy ilyen ígéretnek sem polgári, sem büntetőjogi aspektusa nincs. Vagy bárki azt gondolja, hogy Hiper majd betyárbecsületből feladja rózsaszín csekken postán a 3 milliót? :)

Banyus83 2012.05.23. 13:34:56

@vécés jóska: Tudom, hogy igazad van,,,de szabad álmodozni, nem??? :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 13:36:46

@Pácsó Ármándó: már közszereplőnek minősülnek, tehát viselje el:) (persze egy bizonyos pontig.

Egyértelműen Anikó érdemelné meg, mint játékos. Emberileg persze egyik sem, számomra. Úgy Levente kapja meg:D

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 13:40:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Nehéz lenne csak játék szempontjából tekinteni erre az egész ÉH-ra, de értelek.
Hajrá Roli!

bigél 2012.05.23. 13:41:09

@foxglove: ááá Pókmajom ...
érdekes egyéniség volt, tulajdonképp én bírtam, kár, hogy Kristófnak lekevert egyet és így nem mehetett tovább

Egyébként érdekes lenne összevetni, hogy azoknál, akik mindkét ÉH-t nézték, hogy alakult a kedvenc, ill. az utált játékos személye. Van-e valamiféle korreláció. Aki pl. nem bírta Pókmajom stílusát, az hogy viszonyul most Anikóhoz. Szerintem ők a két széria talán legmegosztóbb játékosai, így érdekes lenne összevetni.

LoveMy 2012.05.23. 13:41:56

@Banyus83:
Még sok ilyen szép lila ködös évet, akár 40-t is! ;)

pilar ternera 2012.05.23. 13:42:00

@nyílegyenes labirintus: értem én és igazad is van 100%-ig ebben, de én érzelmi alapon működöm, nem tudom kizárni őket. ha valakit rühellek,mert emberileg olyan arcát mutatta, amitől hányok, azt nem akarom nyertesként/esélyesként látni. ennyi. :)

LoveMy 2012.05.23. 13:43:13

@Pácsó Ármándó:
ezer% hogy lesz párcsere!
:)

@Pepeninho:

ez nagyon releváns :)

Banyus83 2012.05.23. 13:44:38

@LoveMy: Legyen igazad :-) De asszem jó eséllyel indulunk :-)

cézé 2012.05.23. 13:44:58

@bigél: Pókmajmot nem szerettem, mert a köcsögsége engem már irritált, de kutyafasza volt Hiperhez képest, akinek a léte úgy önmagában készít ki :)

bigél 2012.05.23. 13:45:09

Kár, hgy Kíra nem jött vissza. :(
Szívesen látnám, amikor őt győzködik, hogy ha úgy alakul, kit válsasszon.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 13:46:16

@Pácsó Ármándó: ez a műsor sok esetben nem rajtuk múlik, így csak próbálkozni lehet. Egyértelműen az érdemli meg, aki csinál is valamit, taktikázik, nem erkölcsi verseny, most el is tekintek a hogyan valósítsa meg a célját; ennek függvényében, aki vegetál, az nem érdemli meg.

Roli lehet, h aranyos, de úgy nem lehet ilyen játékot nyerni, h cuki-mukin elvagyok. Kristófról is mindenki elfelejti, h nem a becsületesség mintaképe. Így lehetett nyerni. Böcsületességgel nem, ez nem az a világ, és a műsor struktúra sem erre épül.

@bigél: az a pofon is megrendezett volt:D

bigél 2012.05.23. 13:46:33

@cézé: köcsögnek köcsög volt, az igaz, de - mint már ezt korábban írták mások is - imponált nekem, hogy szembement a klánnal

Sziporka 2012.05.23. 13:49:36

@Mrs. Jackman: Amúgy most hogy mondod, az Arribában is beton mosdókagyló van ami pont ilyen, szóval lehet, ez valami mexikói design.

LoveMy 2012.05.23. 13:50:13

@Banyus83:
akárhonnan nézzük, igen! ;)

bigél 2012.05.23. 13:50:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:

lehet, hogy az volt, lehet, hogy nem, ki tudja. mindenesetre kár, hogy nem idegesítette tovább a többieket.

taktikázás: sokféle taktika van, igazából a végén derül ki, hog melyik a nyerő. ha túlságosan izegsz-mozogsz, az sem mindig jó, mert felhívod a többiek figyelmét magadra.
Kristóf sem tűnt egyébként annak anagy taktikusnak, ha Ádám nincs, akkor nem biztos, hogy így alakul a játék sora.

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 13:51:30

@bigél: Erre én is gondoltam és Nikit is hasonlóképpen :-)

bigél 2012.05.23. 13:54:23

@Pácsó Ármándó: igen, Niki is hiányzik. az elején én sem gondoltam volna, de megkedveltem azt a csajt és nagyon sajnáltam, amikor kiesett. Ráadásul az tényleg nagyon durva volt.
Amúgy ha esetleg lesz párcsere, mármint lehetőség arra, hogy egy kiesettel lecseréljék a mostani párjukat, Niki jó alany lenne. Hátha ...

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 13:54:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Én a jónak drukkolok, mert én ilyen világot szeretnék

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 13:55:12

@bigél: nekem Szandra volt a kedvencem, abszolút, sajnáltam is, h kirakták:D

A nyerő taktika abban lehet igaz, amennyiben a szerkesztők nem szólnak bele, nem alakítják a játékot. Pedig itt igen, esélytelen taktikát nyertesnek kihozni:D

Itt Mátét, Edinát nyomják, ha ez így lesz, akkor az ő taktikájuk (????????) lesz a nyertes. Ami vicc:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 13:56:35

@Pácsó Ármándó: az életben én is:D Legyen minden jó, PEACE!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Banyus83 2012.05.23. 13:57:14

@LoveMy: :-D ... Szóval nekem asszem holnap kimarad "élőben" az ÉH döntő...lehet, hogy épp szettikében kell "illegetnem magam" :-P

jamesz 2012.05.23. 13:57:35

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Kristóf nem volt becsületes?Mire gondolsz?

Azért a kakát nem kell állandóan, lépten-nyomon kavarni. Nem mindenki egy született Piszok Alfréd. Ez sem egy olyan műsor, ahol a győzelmet úgymond érdemelni kell. Egytrillió dolgon múlik ki jut el a döntőig.

Azért a ravaszkodást, a hazudozást (aminek nem szinonimája a taktika) a túlgondolást nem kell piedesztálra emelni.

Edie Britt 2012.05.23. 13:57:44

sziasztok! ez a csókos buli valószínűleg egy koedukált kaktusz-ceremónia lesz, nem? ha bárki adhat bárkinek rúzsfoltot, talán:

Csöcske: Edinának
Roli: Anikónak
Edina: Csöcskének
Máté: Rolinak
Anikó: Csöcskének
Levente: Csöcskének

és akkor mennyien mennek? aki a legtöbbet kapta? meg a jelenlegi párja? vagy a 2. legtöbb csókot birtokló is megy? és újrarendeződnek?vagy…?

pilar ternera 2012.05.23. 13:58:57

@Pácsó Ármándó: +1 :))
a tv-ben is, az életben is! :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 14:01:29

@jamesz: nem, Kristóf nem volt az.

Én sem azt mondtam, h keverni kell a szart, de agyalni lehet, ami itt elég sok mindenkinél hiányzik/zott!

Piedesztálra meg semi nem emelt semmit. Csak mondom.

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 14:02:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Világbéke! :-)
Pókmajomnak szerencséje volt azzal a felkapott védettség/kiesés levéllel! Mintha tudta volna :-)

@Banyus83: Ne csigázd itt a népet :-)
A mienk pont egy hét múlva lesz, tudni kell időzíteni. Cibálható szettikét rendeltem :-))

Banyus83 2012.05.23. 14:03:01

@Pácsó Ármándó: Szívemből szóltál!!!! A valóságban és a tv-ben is :-) Kivéve 1-2 esetet ;-)

LoveMy 2012.05.23. 14:03:16

@Pácsó Ármándó:
na ebbe a clubba én is belépek!
:)

bigél 2012.05.23. 14:04:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: akkor egy nyerő taktika van, a szerkesztővel kell jóban lenni. :)

Edina-Máté: attól függ, hogy miért nyomták őket. Ha csak azért, mert úgy gondolták a kapcsolatuk fontos a nézőszám szempontjából, akkor itt a finisben már mindegy, hogy hanyadik helyen végeznek. Plusz jelenleg nincsenek is párban, ami szintén arra utal, hogy nem feltétlenül velük akarják megnyeretni (legalábbis nem párban), csak úgy gondolták, jót tesznek a műsornak. (Az már más kérdés, hogy egy ideig érdekesek voltak, később viszont már unalmas volt az állandó nyűglődés.)

LoveMy 2012.05.23. 14:04:51

@Pácsó Ármándó:
Nekünk áprilisban volt 5.! <3
Nektek hányadik?

Banyus83 2012.05.23. 14:07:38

@Pácsó Ármándó: Mivel csigázom itt a népet? :-) Nálunk nem történt rendelés, de azért lesz... :-) Nálatok hanyadik?

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 14:08:26

@jamesz: Jól mondod Fülig Jimmy!

@Edie Britt: Levente miért lánynak? Mert Papucs?

@Pilar Ternera: @Banyus83: @LoveMy: Örülök nektek!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 14:10:13

@Banyus83: @LoveMy: @Pácsó Ármándó: gratulálok mindenkinek:)

Én még a mínusz éveknél járok bőven:D

@bigél: Így van, pletyka alapon ez van Máténál, ugye:D Edina, meg ő kerülhet még össze, nem lepődnék meg rajta:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 14:12:27

@Pácsó Ármándó: igen, lehet, h tudta:D Lapos lett volna nélküle az a műsor:D

bigél 2012.05.23. 14:12:40

zuhog az eső ... :( :(

Banyus83 2012.05.23. 14:13:17

@Pácsó Ármándó: Na, az már tényleg szép!!! Gratula!!! :-) Hivatalosan ennyi, vagy nem hivatalosan?? :-D Ha érthető a kérdés...

LoveMy 2012.05.23. 14:16:07

@Pácsó Ármándó: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:

Köszi szépen :)

Mindenkire vár valaki!
Ha becsukódik egy ajtó, akkor kinyílik egy másik, rajtad múlik, hogy észre veszed-e és hogy belépsz-e rajta!

bigél 2012.05.23. 14:16:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: plusz a többiek nem mozdultak. PM elég távol állt a borítéktól, amikor a tájékoztató levelet felolvasták (bár a HV kollektív emlékezete szerint közvetlenül mellette volt és rögtön felkapta, de ha visszanézzük, lehet látni, hogy nem így volt). Csak a többiek túl sokat értetlenkedtek. Persze nekik meg lehet ez volt megírva. :D

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 14:16:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Köszi! Játék közben nem bírtam a Pókmajmot, de tényleg jó hogy ott volt. Lehet hogy majd Anikóval is így járok? Te jó ég?!

LoveMy 2012.05.23. 14:17:26

@Pácsó Ármándó:
Egyébként van ehető szettike is ;)

nyílegyenes labirintus 2012.05.23. 14:18:46

@Pilar Ternera: Jó, belátom azért ebben is van igazság.(ezt akartad hallani?!) ;)
Persze, mindenkinek van egy rangsora, hogy kinél látná szívesen a nyereményt vagy annak egy részét.
Talán ettől (is) jó ez a műsor, hogy ennyire megosztó és kiszámíthatatlan, hogy tele van kirakatba való népművészeti agyagedény emberekkel. (díszköcsögök)

Lehet nem olyan rossz, hogy nem vagy a casting teamben, a hajunkat befonnánk az unalomtól. :)
Olyan lenne az a műsor, mint a Macskafogó 1. legvégén, mikor a robotkutya kiszarta a "megjavított" macskákat, és mindegyik szemétláda virágot szedett, meg szerette a másikat. :D
Csak hoyg utaljak egy tegnapi szösszenetre is... :)

Edie Britt 2012.05.23. 14:19:30

@Pácsó Ármándó: szerintem azért, mert tudja, hogy Anikónak ez a célja, hogy ő essen ki. de lehet, hogy mindketten Rolinak adnak...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 14:19:41

@LoveMy: nálam nem rajtam múlik:P

@bigél: ez egy nagy szappanopera, ármány, szerelem, stb:D:D:D:D

@Pácsó Ármándó: igen, így lesz, sztem:D Kellenek az ilyen idióták:D

vécés jóska 2012.05.23. 14:20:27

@bigél: Miskolcon egy fél órája szupervihar volt kábé, most csitulnak a dolgok

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: az biztos, hogy Anikó nélkül laposabb lett volna a műsor, meg kellenek az ilyen elmeháborodott karakterek is, de hogy neki is szurkolj... Milyen ember vagy, Milyen? :))

LoveMy 2012.05.23. 14:21:24

@Pácsó Ármándó:
az undormány pókmajom nem csak ott volt olyan, bár ő állította, hogy ez egy szerep, de csinálta ő szépen a fesztivált az aranypart első napján is, aztán meg különböző pratykon is, pl. neki ment, megtépte a ÉH1 Nikit stb

Banyus83 2012.05.23. 14:21:40

@LoveMy: Igen...valóban van :-D

LoveMy 2012.05.23. 14:23:53

@Pácsó Ármándó:
Huuu az már szép idő együtt ;)

Banyus83 2012.05.23. 14:25:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Köszi!! lesznek még a mínuszból is plusszos évek :-)

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 14:25:28

@LoveMy: Akkor azért tömködted a számba? :-))

@Edie Britt: Ellen akció? A sorrend megint nagyon fontos lesz, persze csak annak aki gondolkodik :-)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Jaj nekem! :-)

@bigél: Nálunk még csak fehér felhők vannak (Szeged)

Banyus83 2012.05.23. 14:27:33

Tőlünk most vonult el a vihar... (Baja környéke)

@Pácsó Ármándó: És milyen íze volt? ;-)

Cathcart_ezredes 2012.05.23. 14:28:04

@Pácsó Ármándó: Nem, hanem mert túl sokat beszéltél:)

LoveMy 2012.05.23. 14:28:44

@Pácsó Ármándó:

mást is tömködtem, még sem tiltakoztál! ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 14:28:58

@LoveMy: (Az aranypartot nem néztem)
+ @Banyus83: Elvisel engem régóta :-))

bigél 2012.05.23. 14:30:37

@vécés jóska: akkor ti küldtétek? (Debrecen)

LoveMy 2012.05.23. 14:32:42

@Pácsó Ármándó:
pedig nagyon nagy kultúrális esemény :D

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 14:32:56

@Banyus83: Nem arra figyeltem, mert: LoveMy 2012.05.23. 14:28:44 :-)

@Cathcart_ezredes: Először próbáltam tartani magam, de aztán: LoveMy 2012.05.23. 14:28:44 :-)

@LoveMy: Igy igaz! :-))

Banyus83 2012.05.23. 14:34:35

@Pácsó Ármándó: Biztos nem is nehéz, nem??? Bár én is ezt szoktam mondani :-) de hát én nő vagyok... :-D

@Cathcart_ezredes: Ez is egy variáció lehet...LoveMy úgy gondolta, inkább hallgasson :-)

@Vadkörte82: Igen, ez bennem is felmerült :-)

Edie Britt 2012.05.23. 14:34:36

@Pácsó Ármándó: mivel a sorrend nem megjósolható, attól függetlenül tippeltem. Edina, Máté, Anikó és Levente között van egy ilyen megállapodás, hogy ők akarnak az utolsó 4be jutni...

Banyus83 2012.05.23. 14:35:37

@Pácsó Ármándó: Jaja...gondoltam... :-) Kérdés, hogy mit tömködött még a szádba... :-P

Cathcart_ezredes 2012.05.23. 14:37:10

@Banyus83: és hogy amit tömködött azon volt e vagy sem kalocsai tetoválás:)

vécés jóska 2012.05.23. 14:37:14

@bigél: Akkor igen. itt most sütött ki a nap, kitisztult az ég, újra csiripelnek a madarak (Miskolc) hajrá Roli! :)

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 14:37:16

@Vadkörte82: Nem, később :-)
Oviban megharapta a kezemet B. Gabriella kiskorú, mert felhajtottam a szoknyáját. Ennyi volt a szerelmi életem ott :-)

@LoveMy: Nem baj .-)

bigél 2012.05.23. 14:38:04

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:

"ez egy nagy szappanopera, ármány, szerelem, stb"

csak ezt - egyelőre - kevésbi cikis nézni (bár amikor egyszer elszóltam magam, eléggé meglepődött a beszélgetőtársam, sőt ki is jelentette, hogy csalódott bennem)

ő-szinte 2012.05.23. 14:39:24

@Pácsó Ármándó: ja, pácsó, te nem vagy délelőtti műszak, még mielőtt... ;-)

bigél 2012.05.23. 14:40:59

@vécés jóska: itt is csendesedik

Roli jó gyerek, hajrá!

Vadkörte82 2012.05.23. 14:41:09

@Pácsó Ármándó: én M.Lászlóval verekedtem :)..mert akkor még ez volt a 'szerelem' legjobb kifejezési módja.

Banyus83 2012.05.23. 14:41:24

@Cathcart_ezredes: OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LoveMy 2012.05.23. 14:41:45

@Cathcart_ezredes:
azon még nem volt, hiszen megígérted, hogy én leszek az első vevőd :)

LoveMy 2012.05.23. 14:42:27

@Banyus83:
na ezen én is beálltam :/

kovácspéterke 2012.05.23. 14:42:28

@Edie Britt: sztem ha csókot kell adni, antipátia alpján akkor így fog kinézni, hiába mondták, hogy szép lenne, ha a két erősebb pár állna a döntőben:

anikó edinának
edina anikónak
máté rolandnak
elemző edinának
roland anikónak
szöcske edinának

persze sok függ azon, hogy mi a sorrend, illetve, h ha ez alapján esnek ki, akkor viszi-e a kieső a párját, jelen esetben edina rolandot.

bigél 2012.05.23. 14:44:09

@Mrs. Jackman: nem feltétlenül viszi, benne van a pakliban, hogy 1 játékos repül csak

Cathcart_ezredes 2012.05.23. 14:44:31

@Pácsó Ármándó: Tiszta szívből remélem, hogy jelen esetben az "oviban" kifejezés az óvodás korodra utalt, és nem csak egy helyszínre, hogy pl. oviban múlt héten:)
@Banyus83: most omg, de amúgy már szeded is le csengőhangnak, ugye?:)
@LoveMy: pár hét is indul a gyártósor. Addig be kell érned Pácsóval:)

Banyus83 2012.05.23. 14:45:01

@Cathcart_ezredes: Hoppá...tényleg :-)

@Vadkörte82: Én semmi ilyesmit nem tettem az oviba...nem volt szerelmi életem :-( Bezzeg suliba...előszeretettel firkáltuk a padra matekon B.Bálinttal, hogy hülye, aztán nyilazgattuk egymásnak :-) Ez volt a szerelem :-)

Vadkörte82 2012.05.23. 14:45:16

@LoveMy: ovis love, rég volt, talán igaz sem volt :)

LoveMy 2012.05.23. 14:45:38

@Mrs. Jackman:
és mi van, ha Máté is a Hiénának adja?

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 14:45:53

@Banyus83: Hááát... :-)

@Edie Britt: Mindenki oda akar jutni, de lehet hogy eltaláltad. Anikó megállapodásai... :-)) Ő Edinát nem szeretné ellenfélnek.

@Cathcart_ezredes: Nem mertem rákattintani :-)
Még nem is szóltál semmit a múltkori marketingötletemhez (2x45 Pácsó Ármándó 2012.05.22. 12:51:58), szóval hátraarc! :-)

@vécés jóska: Haaajrááá!!

Banyus83 2012.05.23. 14:48:54

@Cathcart_ezredes: Aha...hogy találtad ki? Bakker, most lebuktam :-O

Cathcart_ezredes 2012.05.23. 14:50:15

@Pácsó Ármándó: és most nagyon szomikutya fejet vágsz?:) Legalább szóltál volna, hogy megsértettelek, mire megkérdezhettem volna hogy mi a baj, aztán rávághattad volna hogy semmi. Látod, elbasztad a játékot...

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 14:50:18

@ő-szinte: Jaj de jó!

@Vadkörte82: Akkor másik ÓVODÁBA jártunk.

@Cathcart_ezredes: Óvodás koromra, hogy a kutya harapjon meg álmodban :-)

kovácspéterke 2012.05.23. 14:50:51

@LoveMy: máté nem akarja sztem rolandot edina mellett látni.

Banyus83 2012.05.23. 14:51:04

@Pácsó Ármándó: Van önkritikám, úgyhogy nem bántódom meg... :-) Egyébként meg tudja, hogy jól választott...és ő szokta mondani, hogy kaphatott volna rosszabbat is (és itt az egyik nőrokonomra utal :-D )...

Edie Britt 2012.05.23. 14:51:37

@Mrs. Jackman: Szöcske Edinának? nem bírja? vagy az Anikó iránt érzett hűsége miatt?
@bigél: lehet, hogy csak 1 fő repül ma, de nekem tetszene, ha vinné a jelenlegi párját, bárki esik is ki :) kicsit olyan lenne, mint amikor Máté aktuális párja ment haza -> Műanyag...
@Pácsó Ármándó: valamiért azt gondolom, Anikó tényleg Edináékkal akar a végén állni, mert ők több konfliktusba keveredtek, Roliék túlságosan szerethetőek.

Vadkörte82 2012.05.23. 14:53:22

@Banyus83: :)))

@Pácsó Ármándó: az valószínű :) de ennyi információból még nem kizárható :) de maradjunk abban h nem egyben.

kovácspéterke 2012.05.23. 14:54:08

@Edie Britt: nem tudom, h bírja-e sztem semleges neki, de anikóval meg jóban van.

Banyus83 2012.05.23. 14:54:36

@Vadkörte82: Vagy csak nem egyszerre jártatok oda... :-)

Cathcart_ezredes 2012.05.23. 14:55:34

@Pácsó Ármándó: jó, csak gondoltam érdemes tisztázni a dolgot, mielőtt a TEK rád töri az ajtót...:)

ő-szinte 2012.05.23. 14:57:44

@Pácsó Ármándó: ha ironikus vagy akkor viszont kabbefaszom ;-)))

bigél 2012.05.23. 14:58:45

@Edie Britt: tényleg csak kicsit, mivel akkor is csak 1 fő esett ki, Máté játszott tovább

bigél 2012.05.23. 15:00:00

Jó lenne egyébként, ha a régiek közül igazából azok lennének döntési pozícióban, akiket tegnap kiraktak/nem tartottak bent.
Nagy meglepi lenne!

pilar ternera 2012.05.23. 15:04:34

@nyílegyenes labirintus: dehogyis akartam ezt hallani! ;))
lehet, hogy nem vagyok oda való, bár nem hinném, hogy Anikó így viselkedett volna a castingon. nem azért, mert akkor nem kerül be (sőt!), hanem mert ott nincsenek ilyen konfliktushelyzetek, még ha mesterségesen elő is állítanak 1-2 ilyet tesztképpen.

a macskafogós hasonlat most is ütött, igen, én ilyen embereket "gyártanék"! :))

ő-szinte 2012.05.23. 15:12:45

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY! :-)

EZ ÚTON HÍVOM FEL MINDEN KEDVES ÉRDEKELT FIGYELMÉT, HOGY MIVEL ÚGY TŰNIK SEMMIT NEM ÉR A ZÁRÓBULIRA VALÓ BEREGISZTRÁLÁS, ÍGY BÁRKIT AKI KEDVET ÉREZ A NYOMORULTAK MEGTEKINTÉSÉHEZ, SZERETETTEL VÁRUNK A CAFÉ VIAN-BAN CSÜTÖRTÖKÖN FÉL 6-KOR, AHONNAN ÁTMEGYÜNK MAJD A DOBOZBA.

KÉRDÉS ESETÉN PRIVIZZ BUSIFÁNAK VAGY NEKEM :-)

Edie Britt 2012.05.23. 15:14:39

@bigél: abból a szempontból hasonlít a 2 történet, hogy pár csere következtében esik ki valaki, aki "vétlen". ha pl. Roli kapja a legtöbb csókot, a jelenlegi párja, Edina is kiesik, pedig nem ő az igazi párja.

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 15:17:49

@Vadkörte82: Nálunk nem volt M. László :-)

@Cathcart_ezredes: Ki az a TEK?

@Edie Britt: Anikó a taktikára megy szerintem

LoveMy 2012.05.23. 15:21:01

@Edie Britt:
ez a halál csókja nem a párokat érinti, hanem akinek a legtöbb csókja lesz az kiesik, ha kettőnek lesz a legtöbb pl: 2-2, akkor ketten esnek ki.

wadalma 2012.05.23. 15:22:36

Szerintem ott lezs a kavar hogy azt nem veszik majd figyelembe hogy ki a jelenlegi párjuk.

egy példa ha a lányok csak fiúknak adhatnak "csókot" és Anikó Máténak adja az övét akkor saját párosa alatt vágja a fát...

Edie Britt 2012.05.23. 15:27:54

@LoveMy: ez tuti? vagy tipp? eldönthetnék iszapbírkózással is :)

kovácspéterke 2012.05.23. 15:29:26

@wadalma: igen, nagyon a régi párjukra kncentrálnak, pedig gondolom nem véletlenül kellett cserélniük.

kovácspéterke 2012.05.23. 15:30:08

@LoveMy: ezt sztem nem tudhatjuk előre, lehet, h a párokat is érinti.

ilona12 2012.05.23. 15:33:05

Anikóék valószínűleg Edinát igyekeznek majd kiejteni, több okból is. Ha Edina kiesik, és Szöcske lesz Máté párja a döntőben, biztosan eldobják a gömböt és Anikóék esélyesek, hogy a maradék pénzt megkapják, mint Robiék az ÉH1-ben. Ha Anikó lesz Máté párja, ő is eldobja a gömböt és pénzénél van. Az Omárt a Noémi befolyásolni tudja, és már elmondta neki, hogy a Mátéék miatt esett ki. Ha Máté ellen foglalnak állást a régiek, nagyobb az esélye Leventének, vagy Rolinak, és Anikónak csak azon kell ügyeskednie, hogy ne Roli és Szöcske álljon a gömbökkel. Ha így lesz, majd őket is elbizonytalanítja, rábeszéli az elhajításra, hogy a második párosnak is jusson valami.

Cathcart_ezredes 2012.05.23. 15:35:19

@Pácsó Ármándó: Terrorelhárítási Központ. Nem mennék bele részleteiben, mert az politika lenne, de többek között ők azok akik rátörik az ajtót a rossz fiúkra, akik a felvételek szerint ilyenkor általában kisgatyában vannak:)

kovácspéterke 2012.05.23. 15:36:21

@ilona12: sztem a régiek mindenképpen máté mögé állnának, rolandot nem ismerik, levente meg nem nagyon barátkozott.

nyílegyenes labirintus 2012.05.23. 15:37:27

@Pilar Ternera: Hiperrel pár évvel ezelőtt sokszor találkoztam munka ügyből kifolyólag, (ha valaki megakar érinteni, szóljon! persze nem ingyen, tarifám van, főleg így a végjátékban... :) ), de egy tündéri, qurva jó fej kis csaj volt akkor. Mikor a műsorban nézem őt, egyszerűen nem értem, hogy ez ki ez. Nem erre a lányra emlékszem, mi a pöcs lett vele?
Gondolom a bezártság, a stressz, a xanax megvonás, meg a többi agyhalott is rátesz egy lapáttal a viselkedésére, de ez nem lehet mentség, ez nő egyszerűen vállalhatatlan.

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 15:41:11

@Cathcart_ezredes: Oké ezt se tudtam. És a női elkövetők? :-)

pilar ternera 2012.05.23. 15:41:27

@nyílegyenes labirintus: a maffiakapcsolatok kikészítették biztosan. ;)
mennyi az annyi? ;)

LoveMy 2012.05.23. 15:49:11

@Cathcart_ezredes:
azt hittem azt írod: miután elárultad, hogy mi ez, akkor le kell lőjed, mert államtitok!
:D

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 15:53:39

@LoveMy: Te most kinek drukkolsz tündérkém?

@Mrs. Jackman: Hú, akkor megyek én is a Tek (ek)SÜN csoportjába motozni :-)

nyílegyenes labirintus 2012.05.23. 15:55:17

@Pilar Ternera: Egy milka a minimum alap tarifa, de ennyiért én mondom meg hol vagyok megérinthető.
Két milkáért viszont már igazolást is kiállítok róla és egy db. fotó is készíthető.
További opciókért az info@nyílegyeneslabirintus.hu elérhetőségen érdeklődhetnek. :)

pilar ternera 2012.05.23. 15:58:54

@nyílegyenes labirintus: hát, bocsi, ugyan nagyon imádlak, de biztosan fürödtél már azóta, úgyhogy nem éri meg! :P

ilona12 2012.05.23. 16:00:14

@nyílegyenes labirintus: Hyper a játékban is de egy tündéri, qurva jó fej kis csaj volt az újakkal, amíg sorra kiejtette őket, úgy, hogy észre sem vették a háttérmunkáját.....

ilona12 2012.05.23. 16:01:50

@Mrs. Jackman: lehet, de akkor is Edina az, akit ki fognak ejteni szerintem.

foxglove (törölt) 2012.05.23. 16:12:03

@nyílegyenes labirintus: nem tudok semmit, csak hátha a szerkiknek leesik, hogy Hiper hazaküldése igenis jólesne nekünk nézőknek:)

@bigél: Pókmajmot bírtam, olyan volt, mint egy gonosz kis kobold, bevallom hangosan röhögtem a képernyő előtt, amikor bejelentette az éppen aktuális ördögi tervét:) mint egy rajzfilmfigura:)

LoveMy 2012.05.23. 16:16:06

@foxglove:
:)
már februárban befejeződött, mi már csak felvételről látjuk! :)

foxglove (törölt) 2012.05.23. 16:17:12

@LoveMy: rossz igeidőt használtam, tehát: *leesett*

nyílegyenes labirintus 2012.05.23. 16:17:17

@Pilar Ternera: Na jó, csak neked legyen fél tábla oreo-s milka.
De csak most és egyszeri alkalom.
Jól gondold meg, ennyiért anyámnak nem adom! :D

@ilona12: Egy darabig valóban rejtegetni tudja a személyiségét, de nála szvsz. elég hamar az álarc mögé lehet(ne) látni.

Banyus83 2012.05.23. 16:25:36

Ma még nem volt semmi spoileres előzetes pl. Velveten? Furcsa... :-)

LoveMy 2012.05.23. 16:26:35

@ilona12:
Edina biztos nem fog kiesni :)

bigél 2012.05.23. 16:27:09

@foxglove: valóban ez is benne volt a "varázsában", ez a razfilmes hasonlat nagyon találó :)

Anikó nem ennyire vicces

pilar ternera 2012.05.23. 16:31:45

@nyílegyenes labirintus: ennyiért azonnal viszlek!.....izé....viszem...mármint a tapizási lehetőséget! (most elpirultam) ;))
most tényleg csak a fürdés miatt ment le az ár? :P

kovácspéterke 2012.05.23. 16:43:38

@foxglove: hát az már mindegy, hogy milyen a közhangulat, ezt február végén nem tudhatták.

@ilona12: igen, benne van a pakliban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 16:43:46

@vécés jóska: ilyen ember vagyok, ilyen???? :D Most csalódtál?:) Felsőzsolcán semmi vihar nem volt:D

@Banyus83: remlélem, nagyom remélem:D

@Pácsó Ármándó: csak felkészítelek:)

jóképűkirály 2012.05.23. 16:44:01

Továbbra sem értem ,hogy amikor pl Noémi, Edina , Máté harmadolásról beszél akkor bemennek a riportba és kötnek egy szerződést arra az esetre ha.... . Vagy Melák kér 3 millát és csak a bemondásra elhiszi Hipernek ,hogy meg is kapja? Ezeket kajak nem vágom.

foxglove (törölt) 2012.05.23. 16:46:29

@Mrs. Jackman: pont arra próbáltam célozni, hogy csak felmérték és belekalkulálták ezt akkor menet közben.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 16:47:41

@jóképűkirály: ezt egymás között lejátsszák, ha úgy gondolják. Van ám szóbeli szerződés is. Pl:)

kovácspéterke 2012.05.23. 16:48:46

@LoveMy: ezek a fekete szájak nagyon viccesek :D, nem tudom majd komolyan venni a ceremóniát.

jóképűkirály 2012.05.23. 16:50:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Te elhinnéd egy Hiprnek ,hogy azért mert azt mondta, ad neked 3 milliót a végén a saját max 12 milliójából? Hát én családon kívül senkinek nem hinném el.Ott se mindenkinek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 16:53:03

@jóképűkirály: én nem hinnék senkinek sem egy ilyen játékban. Viszont kényes kérdés, h szerződésnek minősül-e, amit mondanak. Mondjuk, szerintem, nem. Én nem is adnák senkinek semmit, de ez én vagyok:D

Banyus83 2012.05.23. 16:53:36

@Mrs. Jackman: Én tegnap óta ezen röhögök...Csöcske és Roli a legdurvább :-))

foxglove (törölt) 2012.05.23. 16:54:18

@Mrs. Jackman: utólag rájöttem, hogy elég szerencsétlenül fogalmaztam meg ezt a mondatot, de azért kibogoztuk az értelmét:)

nyílegyenes labirintus 2012.05.23. 16:57:16

@Pilar Ternera: Rendben.
Megkérdezem a feleségemet mikorra lenne neked időpont. Tudod, csak, hogy ne kelljen sorban állnod, meg ilyenek... ;)

Nem a fürdés miatt ment le az ár, csak már nem megy a biznisz annyira.
Válság van, meg minden...
Sokkal jobban lehetne keresni például az "együtt utaztam Mátéval a villamoson" és a "láttttam Noémit Pozsonyban, ki akar megérinteni" sztorikkal. :)

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 16:57:46

@Pilar Ternera: Ha puha a bőre akkor nem fürdött :-)

@Mrs. Jackman: Tök jók! :-)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Majd igyekszem erős maradni :-)

Stipistopi 2012.05.23. 16:58:39

@jóképűkirály: Hiper eleve 25 millióban gondolkodik, nem tizenkettőben

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 17:01:43

@nyílegyenes labirintus: mondd már meg Pilarnak, h majd írja meg, milyen élményekkel tért haza?:)

@Pácsó Ármándó: a jövő kiszámíthatatlan, fogsz te még Anikó után sírni:)

@Stipistopi: én is abban gondolkodnék, ki nem?

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 17:04:03

@nyílegyenes labirintus: Vagy: "Én voltam az aki még nem látta Noét Pozsonyban rúdtáncolni. Tisztán emlékszem a pillanatra amikor nem mentem el Szlovákiába, pedig idősebb vagyok és nem mentem el Pozsonyba se. A feleségem meg is jegyezte, Drágám te leszel az, aki még nem látta Noémit Pozsonyban az Euphonic Night Clubban rúdtáncolni! Ez még egyszer sokat érhet" :-)

vécés jóska 2012.05.23. 17:06:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Az Avason szupervihar volt, de csak vagy negyedórás. Nem csalódtam :) Azzal én is egyetértek, hogy Anikó érdemelné meg talán a legjobban, mert ő legalább csinálta a showt is, meg taktikázott is, míg Edinánál pl. mindkettő mínuszos. De akkor is hajrá Roli, a helyedben átpártolnék hozzánk :)

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 17:06:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ööö... nem! Esetleg, ha vállalod, hogy megvigasztalsz :-))

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 17:07:33

@vécés jóska: Lassan valami testhezálló castingot be kell vezetnünk :-)
Haajjrááá Rooliii!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 17:09:58

@Pácsó Ármándó: milyen vigasztalásra gondolsz?:D

@vécés jóska: nem tudom, h milyen az a szupervihar:D

Miért kellene átpártolnom?:D Hajrá Anikó!:D Miskolc kettéosztott lett:P:P:P

@Stipistopi: jó.

beacska 2012.05.23. 17:12:16

@nyílegyenes labirintus: te Nyíl, gyanús vagy te nekem! HÉ-t is ismered, Anikót is! ;)))

jóképűkirály 2012.05.23. 17:13:23

@Stipistopi: Az nagy hiba.Arra számítani ,hogy valaki 15 vagy 17.5nél nem dobja el nagy felelőtlenség tehát 25ben felesleges gondolkodni.Max 15 és hajítás.

beacska 2012.05.23. 17:15:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: mert érzékenyek vagyunk Nyílra ;))) mondhatni nyílérzékenyek vagyunk :DD

nyílegyenes labirintus 2012.05.23. 17:16:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ok. Bár lehet pár napig gyengélkedik majd a sokktól. :)

@Pácsó Ármándó: Nagyon jó biznisznek tűnik.
Szerintem ez a szegmens még nincs lefedve, megtaláltad a piaci rést. :)
Családi vállalkozásban javaslom a cég működtetését, asszony legyen a manager stb. :)

vécés jóska 2012.05.23. 17:18:57

@Pácsó Ármándó: Jaja, hajrá! megnyerhetjük :))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: az nagyon durva vihar, inkább bele se gondolj, a természet haragja nagyon keményen lecsapott :) Egyik csoporttársam Szöcsinek szurkol, úgyhogy nagyon megosztott a város :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 17:19:36

@beacska: érdekes, gyanús, van, aki már fogdossa is, itt valami casting van:P

@nyílegyenes labirintus: örömsokk?:D

LoveMy 2012.05.23. 17:22:40

@Mrs. Jackman:
szerintem ők is hullára röhögték magukat előtte :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 17:25:29

@vécés jóska: bele sem gondolok semmibe, abszolút nem gondolkodom, ígérem:D

LoveMy 2012.05.23. 17:25:57

@Banyus83:
Gondolj bele, hányszor kellett felvenni ezt a jelenetet, amire T69 eltudta mondani a szövegét röhögés nélkül!
:DDD

vécés jóska 2012.05.23. 17:36:45

@LoveMy: Mályiban van a telkünk :) nyáron ott lakunk, de nem sok embert ismerek onnan, miért?

Joey Tribbiani 2012.05.23. 17:37:13

Ti tudjátok már mit csináltok jövő héten hétfőn este?!

beacska 2012.05.23. 17:38:36

@Joey Tribbiani: :))) igen, grillezünk délután, pálinkázunk este ;)))

LoveMy 2012.05.23. 17:42:09

@vécés jóska:
A Mályi tónál?
Ismerek ott több embert is ;)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.05.23. 17:42:43

Amivel nem értek egyet a hogyvoltból: ez a ruci kimondottan ruhának néz ki, T69 elöször sugárzott nőies, és nem kötözött sonka feelinget.

kovácspéterke 2012.05.23. 17:43:57

@LoveMy: hát nem tom, sztem mindegyik egy idegzsába lehetett, de este kiderül.

Joey Tribbiani 2012.05.23. 17:44:30

@beacska: Akkor neked nem fog hiányozni a szokásos ÉH adag! Egyébként isteni programnak tűnik!

vécés jóska 2012.05.23. 17:44:35

@LoveMy: Hajjaj, még a végén kiderül, hogy rokonok vagyunk :D Aha a Mályi tó környékén van egy kis faházunk, de őslakosokat nem nagyon ismerek, inkább Miskolcról járunk ki.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 17:46:35

@vécés jóska: nekem a fél család ott lakik:)

@Joey Tribbiani: már megint csak a pia:P:P:P

@sogeking: hajrá Anikó!!!!!!!!!!!!!

beacska 2012.05.23. 17:47:08

@RAMBO: szerintem is nagyon csinos ez a ruha. Tán az első v. második, amire megfájdult a fogam ;)))

beacska 2012.05.23. 17:48:57

@Joey Tribbiani: ilyenkor a vége felé már inkább nyűg...MUSZÁJ mindig megnéznem, de már a család is nyűgös, meg péntekenként én is felsóhajtok mindig ;)))

Joey Tribbiani 2012.05.23. 17:49:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Én? Beácska fog italozni! Bárcsak ott lehetnék én is!

sogeking 2012.05.23. 17:50:15

szerintem az a fekete cucc valami indikátor, azt mutatja ki nyalakodott tilosban :D

smilepanic.com/wp-content/uploads/lady-gaga-black-lipstick.jpg

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 17:52:11

@sogeking: :-) Az UV lámpa is kimutat sok mindent állítólag :-)

beacska 2012.05.23. 17:52:31

@Joey Tribbiani: vettem a múltkor mákpálinkát! 2 in 1 ;)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 17:53:32

@sogeking: igen, biztosan így van:P

@Joey Tribbiani: Mondom, h csak a pia:P Na, tényleg megyek:P

Joey Tribbiani 2012.05.23. 17:53:35

@beacska: A számból vetted ki a szót! Tegnap és tegnapelőtt is, mint valami kötelező gyakorlatot letudtam, de már kommentelni sem volt kedvem.

ő-szinte 2012.05.23. 17:54:03

@Joey Tribbiani: akkor most burkoltan meghivattad magadat? :DDDDDDDD

Joey Tribbiani 2012.05.23. 17:54:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Aztán el ne ess a nagy sietésben a piros topogóidban!

Joey Tribbiani 2012.05.23. 17:55:08

@beacska: Mákpálinka??? Sosem ittam? Megvan az a kis "mákos" plusz hatása?

ő-szinte 2012.05.23. 17:55:35

@Pácsó Ármándó: ehehehehe allitolag... :DDDDDDD

Joey Tribbiani 2012.05.23. 17:55:37

@ő-szinte: Szerinted akkor most ezt vehetem meghívásnak?

beacska 2012.05.23. 17:57:03

@Joey Tribbiani: mák íze van rendesen. Egy kupicával ittam eddig (kettőtől már alszom), úgyhogy az nem ütött nagyot. Amúgy Magna Cum Laude nevet viseli (a műsorban termékmegjelenítés található)

ő-szinte 2012.05.23. 17:57:46

@Joey Tribbiani: nem ilyet nem mondtam :) csak azt mondtam, hogy jelezted igenyedet ;DDDDDD

beacska 2012.05.23. 17:58:04

@Joey Tribbiani: :))) üsse kavics jöhetsz! csak hogy javítsak kicsit a megítélésemen ;))) a nyugati végeken lakom ám! ;D

beacska 2012.05.23. 17:58:45

nnna, megyek dógomra, lánygyerek itt taszigál, hogy eriggyek....

Joey Tribbiani 2012.05.23. 17:59:36

@beacska: Szóval akkor tésztára öntve is fogyasztható? :) Mindenképpen megkóstolom! Ha csak egy kupicával bírod, akkor nem lesz ez akkora pálinkázás!

foxglove (törölt) 2012.05.23. 17:59:49

@ő-szinte: gyere át a vv-re kérdeznem kell valamit!

ő-szinte 2012.05.23. 18:00:21

@Joey Tribbiani: es celt ertel baszki :-O :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Joey Tribbiani 2012.05.23. 18:01:19

@ő-szinte: Tényleg? Észre sem vettem. Neked mit kell mondanom, hogy úgy tűnjön?

LoveMy 2012.05.23. 18:03:01

@vécés jóska:
A tónál egy távolabbi ismerős család lakik, a Gajdics család. Ismered őket?

Joey Tribbiani 2012.05.23. 18:03:41

@beacska: Nem gond 200-220 kilométer tőlem. Egy jó pálinkáért megéri! És persze a társaságért...

LoveMy 2012.05.23. 18:04:00

@vécés jóska:
ja egyébként Ádám-Éváról rokonok vagyunk, nem tudtad?
:D

Joey Tribbiani 2012.05.23. 18:05:45

@ő-szinte: Olyan meghívatósan. Bár ha jól gondolom a Vianban is lesz ital...

LoveMy 2012.05.23. 18:07:34

@Joey Tribbiani:
miért? van mákos fagyi, lecsós fagyi, miért ne lehetne mákpálinka egy kis cuccal megspékelve?
mint a tequilát... ;)

Joey Tribbiani 2012.05.23. 18:08:31

@LoveMy: A mákos fagyi megvan, de lecsós? Jézusom, hol árulnak ilyet?!

LoveMy 2012.05.23. 18:10:34

a világért meg nem kóstolnám egyiket sem!

vécés jóska 2012.05.23. 18:14:31

@LoveMy: Ja, hogy Gajdicsék... Őket sajna nem ismerem :D

Péter bá 2012.05.23. 18:21:44

@Stipistopi: A Dévényi Tibi bácsit a Dávid nyomta amúgy!!! :)

LoveMy 2012.05.23. 18:24:38

@vécés jóska:
pedig ők ott laknak a tónál télen is! :)
na mindegy!

Joey Tribbiani 2012.05.23. 18:31:17

@ő-szinte: Olvastam és még mindig nagy a kísértés!

Péter bá 2012.05.23. 18:35:51

@Pácsó Ármándó: @cézé: Az a véleményem az egész alkudozásos témáról(nem akarom védeni Krisztiánt és Dávidot), hogy ne felejtsük el, hogy az egészet az Anikó kezdte, ő kérdezte meg és kezdte az ajánlatot!Az hogy ők mondtak valamit, azzal mi a baj???Anikónak én 30millát mondtam volna minimum!Ne felejtsétek el hogy kivel alkudoztak!!!!!

ő-szinte 2012.05.23. 18:36:46

@Pácsó Ármándó: hogy is volt azzal a véletlenül sikerülttel?;-DDDDDDDDD

van új poszt ;-)

ő-szinte 2012.05.23. 18:37:19

@Joey Tribbiani: hát, majd csak eldöntöd ;-)))))))

Joey Tribbiani 2012.05.23. 18:39:22

@ő-szinte: Tudod Joey vagyok! :) Na gyerünk az új posztra és oda is dobd fel a holnapi bulit!

bigél 2012.05.23. 19:34:41

@foxglove: :D :D

(amúgy nagyon elmaradott vagyok, sajna ezeket már nem ismerem :()

nyílegyenes labirintus 2012.05.23. 20:14:24

@beacska: Igen, de ÉH-ből más celebet már nem ismerek.
Egye fene, ma jó kedvem van, egy kakaós csigáért megérinthetsz te is. :)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hát remélhetőleg az ;)
süti beállítások módosítása