Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x46

2012. május 23. 05:00 - sixx

Ott hagytuk abba tegnap, hogy bejöttek a régiek és máris tartották a markukat, pénzért lehet tőlük szavazatot venni, broáf. Hiper kivetkőzött önmagából, Nyóvötvenes Alexa meg beleült Dávid farkába, és ha kizsarol egymiskát a döntősökből, simán ő jár legjobban a bulival. T69.2 kicsit asszonyosra vette a figurát, ez a gönc szerintem a resztli, a keresztcsík meg kövérít, csak jelzem. A kisterpesz tragikus, az a csoda, hogy a lábfeje nem törik ki benne. Még három nap a döntőig, ma pandora, nem várt meglepetés, két vendég kibaszarintása, kétmilliós ajánlat Meláknak, hoppácsak.

Screen Shot 2012-05-21 at 7.48.07 PM.png

Alexa heves mozdulatokkal mossa le magáról Dévid rászáradt maradványait, a párhuzamként bevágott, padlót sikáló takarítónőért külön köszönet a vágónak innen is. Naiva már két napja guggolva mossa a csúnyáját, magyarázat nincs. Hiperrel nyitunk, aki tisztában van azzal, hogy kiábrándítóan viselkedett, DE Papucs a hibás ebben is. Napersze, bazdmeg. Papucsban nagy nyomot hagynak az ilyen veszekedések, és nem hiszi, hogy a kapcsolatuk működőképes a hotel hiperaktív hiénájával. Nyócötvenest a riportszobában szembesítik a tegnapi eseményekkel, mármint a baszással, kínjában röhög, mi mást tehetne ugye. Melák Omár szívébe döf egy nagy tőrt, és megmutatja neki Naomi szexis dög póznak szánt kurvás vonaglásáról készült fotót. Omár sajnálkozik, hogy nem láthatta viszont Naomit, de nem fog ezen keseregni, mert mi a fasznak. Az első évados trió kérdéseket körmöl a pandorára, mert lehet nekik, sőt, kell is.

Screen Shot 2012-05-21 at 7.52.33 PM.png

Screen Shot 2012-05-21 at 7.53.48 PM.png

Hiper negédes, gusztustalan hangon puncsol Papucsnak, nagyon paraszt voltam tegnap? Nagyon, de szard le. Akkor te meg ne hagyd, hogy igyak, te vagy a férfi. Te meg egy felnőtt ember, bazdmeg, oszt vigyázz magadra, na eridj innen, de hirtelen. A kémszobában a Király megjegyzi, hogy tavaly ettől féltette Kristófot, a szegény ember Antonio Banderasát, mire a későbbi győztes fotballedző megsértődik, már miért is? Egy olyan nő sem volt, akibe szerelmes tudtam volna lenni. És Jennifer, kérdez közbe Alíz, de nem kap választ, pedig ez engem is érdekelne. Te szerelmes típus vagy, mondja a Király, akit nem ilyen fából faragtak, ő, ha nem akar, nem lesz az. Odabent Nyócötvenes azt mondja Naivának, hogy a világba' nincs olyan, hogy valaki ne hajítsa el a Bizalom Aranybúl És Papírmasébúl Készült Gömbjét, igaz, Naiva? Nem, baszki, én nem dobnám el. Nyócötvenes szerint Broki simán eldobja majd, és Naiva szopóágra kerül.

Screen Shot 2012-05-21 at 8.23.05 PM.png

Dévid bemegy Hiperhez, aki azzal kezdi, hogy legyél őszinte, ez jó lesz. Dévid, beállsz mögém, ha azon múlik? Be, de nem ingyen. Jogos, mondja Hiper, egymilliót szánok erre, négyen vagytok, az négymillió mínusz nekem, a 25-ből marad 21. Hát, mi éppen két-két miskára gondoltunk, az hogy hangzik? Azt a pénzéhes gecit, eszem megáll. És ez csak az alsó határ, mondja Dévid, de nem vagyok kofa, ne alkudozzunk. Tudod, mit, Dévid, simán beígérném neked a kétmilliót, sőt, akár négyet is, aztán meg olyat beintenék neked kispofám, hogy Debrecenig hallatszana a sírásod. Hiper fejben számol máris, nem tudja még, mikor kell elhajítani a labdát, de úgy húszmillió körül saccolja. Hiper lefutja a kötelező kört Melákkal is, kétmillióért beállsz mögém? Hülye vagy, bazdmeg? Rosszul hallom? Jobban kell annak görbülnie. Mennyire? Hát lent is. Három? Annyi, az ideális. Melák a kamerába aszongya, ő leszarja, itt már mindegy, itt van a játék végén, amit pont úgy játszik most is, mint az elején, és neki pénz kell. Melák, baszki, KIESTÉL AZ ÉDEN HOTELBŐL, HALLOD?

Screen Shot 2012-05-21 at 7.58.24 PM.png

Hiper Melákkal együtt Omárhoz is odamegy, beállnál mögém a szimpátiaszavazásnál? Nem kell aggódnod, mondja Omár. Az alkudozást a Király nem titkolt undorral nézi végig, neki nem erről szólt az Éden hotel, hanem nem is tudom miről, önmegvalósítás? Útkeresés? És látjuk Király öngyilkosságét, amivel a Pápát mentette meg, bekönnyezzünk, különösen T69 riasztó háréján. Az agyhalottak vizibaletteznek a mödanszié mellett, majd lábteniszeznek, Naiva és Hiper meg Szöcskét faggatja Dévidről, ezek szerint a tegnapi kúrásról még nem tud senki? Szöcske belepirul a kérdésekbe és a fejére húz egy takarót, köszi. Juan levelet hoz, csillogósat, a régieknek össze kell pakolni a bőröndöket, az agyhalottak meg öltözzenek fel szépen. Brokiban vigyázzban áll a szar, az ilyen szép ruhás hepajoknak mindig sírás a vége.

Screen Shot 2012-05-21 at 9.32.47 PM.png

Jön is T69.2, menten elragad valakit! Alíz felidézi, hogy ő tavaly soha nem örült Pinokkinának, és így van ezzel Naiva is, jön, oszt elvisz valakit, nem jó ez így. Na, mondja Pinokkina, lúzerek mellém. Most meg ti, agyhalott brigád, kettőt hazazavartok. Én menten a két legpénzéhesebb gecit, Melákot és Dévidet zavarnám el a vérbe. Roland meglepetésre Nyócötvenest akarja maradásra bírni, mert még annak idején Naiva ezt mondta neki, és mivel Roli tudatáig a "szabad akarat" igen bonyolult koncepciója még nem jutott el. Hiper Omárt választja, mert ő nem kért tőle pénzt, Szöcske Dévidet mondja, mert dugna vele (ez a hajó elment, baszki), Papucsnak Melák kell, mert úgysem kapja meg a három gurigát senkitől, akkor meg nem mindegy? Naiva Nyócötvenest mondja, ő tehát marad, legfeljebb majd megpiszkálja Szöcske peckét egy kicsit, és azt suttogja a fülébe, hogy képzeld ide Dévidet. Broki Omárt mondja, Melák és Dévid megint kiesett. Roli sajnálkozik a kamerába, ajajajajajaj, megint nem tettem meg semmit Dévidért, ajajajajajajajaj. Melák sikernek könyveli el, hogy megint kiesett, végigcsináltam, baszki.

Screen Shot 2012-05-21 at 8.36.19 PM.png

Na, pandora, amihez nem írtak kérdést, így idegesek, ráadásul még T69.2 is megjelenik, mindenki infarktusközeli állapotban. Pinokkina elmondja, hogy ma különleges pandora van, mert az ÉH1 játékosai kérdeznek, jönnek is befelé szépen sorban, mindenki jajong, ó, nézd már, a Király baszki, meg Kristóf. Meg Alíz, a lúzer! A kérdéseket ők teszik fel, Omár és Nyócötvenes csak megfigyel. Papucs örül a visszatérőknek, mert nézte az ÉH1-et, oszt kommenteltél is hogyvótot? A Király bejött neki, ejnyemár. Pinokkina elárulja, hogy a trió folyamatosan kukkolta őket, Roli vigyorog, mint a tejbetők, Szöcske meg ég, mint a telefonadós Matolcsy a szomszédok előtt.

Screen Shot 2012-05-21 at 9.02.12 PM.png

Na, akkor a Királyék kérdeznek ma este. Naiva, úgy játszol, ahogy eltervezted? Ja, az arany középutat választotta, aztán meg jött Broki, oszt beborultam. Roli, Naomival nem lett volna több esélyed? naomi nem tartott férfinak, Szöcske bezzeg igen. A Király megjegyzi, hogy az ő vesztét is az okozta, hogy túlértékelte Pókmajom agykapacitását, aki egy újhússal akart bemenni a döntőbe, ahol persze esélye sem lett volna. Hát, ezzel nehéz lenne vitatkozni, ugye. Naiva, milyen volt, amikor Broki nem bókolt neked tegnap? Szar, olyan. de Broki poénra vette, oszt kalap. Broki szerint ez egy szar kérdés volt, mintha nem lenne túl szimpatikus neki a Király, pedig ugyanannál a cégnél melóznak, lehet pont ezért nem az. Hiper, milyen az, amikor szerelmes vagy? Akkor őrült vagyok. Papucs csak néz maga elé, baszki, az kéne még csak, hogy akkor találkozzak veled, ha ez, amit én ismerek, a normális.

Screen Shot 2012-05-21 at 8.59.32 PM.png

Papucs, Hiper kivel állna a döntőben szívesebben, veled vagy Brokival. Velem. Hiper erre a kamerába: Brokival. Muhaha. Broki, ha nem Naiva a párod, meddig jutsz el? Broki mellébeszél, szerencsét emleget, első hetet, satöbbi. Mondd már a frankót, baszki. Hát nem ilyen sokáig. Na végre. Papucs, miért utasítottad vissza Hipert tegnap? Hiper csak néz, most mi van? Vissza lettem utasítva? Aztakurva, ez nagyon kemény. Hát, mert be volt baszva. Hiper nem érti, én? Ja, te. Papucs nagyon jól beszél, messze lejön a mai pandorából, hogy értelmesebb, mint a többi agyhalott összesen. Papucs, Brokinak vannak előnyei veled szemben? Igen, szimpatikusabb, mint én. Ez most szerénység? Nem, én nem vagyok sem álszerény, sem szerény, egyszerűen Hiper leszívta az összes energiám, ez van. Ha Papucs egyszer elmegy a Survivorba, és bejut a döntőbe, ezzel a teljesítménnyel simán nyer. Roli, tudod már mi a faszom az a rozsomák? Hát, egy állat. Na, itt egy kép róla.

Screen Shot 2012-05-21 at 9.11.00 PM.png

Hiper és Papucs este letisztázza a letisztázni valót, Hiper nem Papucsért jött be, oszt kalap, leszarja, hogy mit érez, vagy mit nem, ő játszik és a pénzért jött. Na, ez egy olyan beszélgetés, ami senkit nem érdekel. A nappaliba közben újabb két vendég sétál be, ÚjPéter és Naomi, hát mindenkit visszaengednek ide? Kiáltás, sikoltás, ajaj, dejó. Ölelkezés, nagyszerűség. Hiper adja a legvidámabbat, pedig a fasza kivan a visszatántorgó lúzerekkel, mondja a kamerába. Omát és Naomi hosszan ölelkezik, ebből lesz valami odakint is? A szobában folytatják a beszélgetést, Omár azt álmodta, dugtak, mármint ő meg Naomi. ÚjPéternek furcsa bent lenni így, tét nélkül. Naomi Naiva agyát masszírozza, Broki el fogja hajítani a Gömbbűl Formált Bizalom Műanyag Mását, hidd el. Ezt mondja mindenki, sóhajt Naiva, de én nem hiszem, Na, ennyit erről akkor.

Screen Shot 2012-05-21 at 9.17.50 PM.png

ÚjPéter tessék-lássék bepróbálkozik egy édeshármassal Nyócötvenes és Szöcske társaságában, de ő maga sem gondolja komolyan. Naiva Brokinak meséli el, hogy mindenki azzal tömi a fejét, hogy Broki elhajítja majd A Tárgyat, Ami A Bizalmat Reprezentálja Arany Csillogásával. Naiva kezd kiborulni, Broki, mondd meg mi a faszt csináljak, mert már nem bírja az agyam a feszültséget. Omár és Naomi verbális szárazbaszást folytat a nappaliban, ezzel búcsúzunk is, holnap baszki feketére rúzsozzák a faszikat, tán csak nem Tarantinio Bénája jön be egy körre?

Screen Shot 2012-05-21 at 9.21.57 PM.png

Címkék: éden hotel
986 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foxglove (törölt) 2012.05.23. 16:17:12

@LoveMy: rossz igeidőt használtam, tehát: *leesett*

nyílegyenes labirintus 2012.05.23. 16:17:17

@Pilar Ternera: Na jó, csak neked legyen fél tábla oreo-s milka.
De csak most és egyszeri alkalom.
Jól gondold meg, ennyiért anyámnak nem adom! :D

@ilona12: Egy darabig valóban rejtegetni tudja a személyiségét, de nála szvsz. elég hamar az álarc mögé lehet(ne) látni.

Banyus83 2012.05.23. 16:25:36

Ma még nem volt semmi spoileres előzetes pl. Velveten? Furcsa... :-)

LoveMy 2012.05.23. 16:26:35

@ilona12:
Edina biztos nem fog kiesni :)

bigél 2012.05.23. 16:27:09

@foxglove: valóban ez is benne volt a "varázsában", ez a razfilmes hasonlat nagyon találó :)

Anikó nem ennyire vicces

pilar ternera 2012.05.23. 16:31:45

@nyílegyenes labirintus: ennyiért azonnal viszlek!.....izé....viszem...mármint a tapizási lehetőséget! (most elpirultam) ;))
most tényleg csak a fürdés miatt ment le az ár? :P

kovácspéterke 2012.05.23. 16:43:38

@foxglove: hát az már mindegy, hogy milyen a közhangulat, ezt február végén nem tudhatták.

@ilona12: igen, benne van a pakliban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 16:43:46

@vécés jóska: ilyen ember vagyok, ilyen???? :D Most csalódtál?:) Felsőzsolcán semmi vihar nem volt:D

@Banyus83: remlélem, nagyom remélem:D

@Pácsó Ármándó: csak felkészítelek:)

jóképűkirály 2012.05.23. 16:44:01

Továbbra sem értem ,hogy amikor pl Noémi, Edina , Máté harmadolásról beszél akkor bemennek a riportba és kötnek egy szerződést arra az esetre ha.... . Vagy Melák kér 3 millát és csak a bemondásra elhiszi Hipernek ,hogy meg is kapja? Ezeket kajak nem vágom.

foxglove (törölt) 2012.05.23. 16:46:29

@Mrs. Jackman: pont arra próbáltam célozni, hogy csak felmérték és belekalkulálták ezt akkor menet közben.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 16:47:41

@jóképűkirály: ezt egymás között lejátsszák, ha úgy gondolják. Van ám szóbeli szerződés is. Pl:)

kovácspéterke 2012.05.23. 16:48:46

@LoveMy: ezek a fekete szájak nagyon viccesek :D, nem tudom majd komolyan venni a ceremóniát.

jóképűkirály 2012.05.23. 16:50:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Te elhinnéd egy Hiprnek ,hogy azért mert azt mondta, ad neked 3 milliót a végén a saját max 12 milliójából? Hát én családon kívül senkinek nem hinném el.Ott se mindenkinek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 16:53:03

@jóképűkirály: én nem hinnék senkinek sem egy ilyen játékban. Viszont kényes kérdés, h szerződésnek minősül-e, amit mondanak. Mondjuk, szerintem, nem. Én nem is adnák senkinek semmit, de ez én vagyok:D

Banyus83 2012.05.23. 16:53:36

@Mrs. Jackman: Én tegnap óta ezen röhögök...Csöcske és Roli a legdurvább :-))

foxglove (törölt) 2012.05.23. 16:54:18

@Mrs. Jackman: utólag rájöttem, hogy elég szerencsétlenül fogalmaztam meg ezt a mondatot, de azért kibogoztuk az értelmét:)

nyílegyenes labirintus 2012.05.23. 16:57:16

@Pilar Ternera: Rendben.
Megkérdezem a feleségemet mikorra lenne neked időpont. Tudod, csak, hogy ne kelljen sorban állnod, meg ilyenek... ;)

Nem a fürdés miatt ment le az ár, csak már nem megy a biznisz annyira.
Válság van, meg minden...
Sokkal jobban lehetne keresni például az "együtt utaztam Mátéval a villamoson" és a "láttttam Noémit Pozsonyban, ki akar megérinteni" sztorikkal. :)

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 16:57:46

@Pilar Ternera: Ha puha a bőre akkor nem fürdött :-)

@Mrs. Jackman: Tök jók! :-)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Majd igyekszem erős maradni :-)

Stipistopi 2012.05.23. 16:58:39

@jóképűkirály: Hiper eleve 25 millióban gondolkodik, nem tizenkettőben

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 17:01:43

@nyílegyenes labirintus: mondd már meg Pilarnak, h majd írja meg, milyen élményekkel tért haza?:)

@Pácsó Ármándó: a jövő kiszámíthatatlan, fogsz te még Anikó után sírni:)

@Stipistopi: én is abban gondolkodnék, ki nem?

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 17:04:03

@nyílegyenes labirintus: Vagy: "Én voltam az aki még nem látta Noét Pozsonyban rúdtáncolni. Tisztán emlékszem a pillanatra amikor nem mentem el Szlovákiába, pedig idősebb vagyok és nem mentem el Pozsonyba se. A feleségem meg is jegyezte, Drágám te leszel az, aki még nem látta Noémit Pozsonyban az Euphonic Night Clubban rúdtáncolni! Ez még egyszer sokat érhet" :-)

vécés jóska 2012.05.23. 17:06:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Az Avason szupervihar volt, de csak vagy negyedórás. Nem csalódtam :) Azzal én is egyetértek, hogy Anikó érdemelné meg talán a legjobban, mert ő legalább csinálta a showt is, meg taktikázott is, míg Edinánál pl. mindkettő mínuszos. De akkor is hajrá Roli, a helyedben átpártolnék hozzánk :)

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 17:06:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ööö... nem! Esetleg, ha vállalod, hogy megvigasztalsz :-))

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 17:07:33

@vécés jóska: Lassan valami testhezálló castingot be kell vezetnünk :-)
Haajjrááá Rooliii!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 17:09:58

@Pácsó Ármándó: milyen vigasztalásra gondolsz?:D

@vécés jóska: nem tudom, h milyen az a szupervihar:D

Miért kellene átpártolnom?:D Hajrá Anikó!:D Miskolc kettéosztott lett:P:P:P

@Stipistopi: jó.

beacska 2012.05.23. 17:12:16

@nyílegyenes labirintus: te Nyíl, gyanús vagy te nekem! HÉ-t is ismered, Anikót is! ;)))

jóképűkirály 2012.05.23. 17:13:23

@Stipistopi: Az nagy hiba.Arra számítani ,hogy valaki 15 vagy 17.5nél nem dobja el nagy felelőtlenség tehát 25ben felesleges gondolkodni.Max 15 és hajítás.

beacska 2012.05.23. 17:15:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: mert érzékenyek vagyunk Nyílra ;))) mondhatni nyílérzékenyek vagyunk :DD

nyílegyenes labirintus 2012.05.23. 17:16:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ok. Bár lehet pár napig gyengélkedik majd a sokktól. :)

@Pácsó Ármándó: Nagyon jó biznisznek tűnik.
Szerintem ez a szegmens még nincs lefedve, megtaláltad a piaci rést. :)
Családi vállalkozásban javaslom a cég működtetését, asszony legyen a manager stb. :)

vécés jóska 2012.05.23. 17:18:57

@Pácsó Ármándó: Jaja, hajrá! megnyerhetjük :))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: az nagyon durva vihar, inkább bele se gondolj, a természet haragja nagyon keményen lecsapott :) Egyik csoporttársam Szöcsinek szurkol, úgyhogy nagyon megosztott a város :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 17:19:36

@beacska: érdekes, gyanús, van, aki már fogdossa is, itt valami casting van:P

@nyílegyenes labirintus: örömsokk?:D

LoveMy 2012.05.23. 17:22:40

@Mrs. Jackman:
szerintem ők is hullára röhögték magukat előtte :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 17:25:29

@vécés jóska: bele sem gondolok semmibe, abszolút nem gondolkodom, ígérem:D

LoveMy 2012.05.23. 17:25:57

@Banyus83:
Gondolj bele, hányszor kellett felvenni ezt a jelenetet, amire T69 eltudta mondani a szövegét röhögés nélkül!
:DDD

vécés jóska 2012.05.23. 17:36:45

@LoveMy: Mályiban van a telkünk :) nyáron ott lakunk, de nem sok embert ismerek onnan, miért?

Joey Tribbiani 2012.05.23. 17:37:13

Ti tudjátok már mit csináltok jövő héten hétfőn este?!

beacska 2012.05.23. 17:38:36

@Joey Tribbiani: :))) igen, grillezünk délután, pálinkázunk este ;)))

LoveMy 2012.05.23. 17:42:09

@vécés jóska:
A Mályi tónál?
Ismerek ott több embert is ;)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.05.23. 17:42:43

Amivel nem értek egyet a hogyvoltból: ez a ruci kimondottan ruhának néz ki, T69 elöször sugárzott nőies, és nem kötözött sonka feelinget.

kovácspéterke 2012.05.23. 17:43:57

@LoveMy: hát nem tom, sztem mindegyik egy idegzsába lehetett, de este kiderül.

Joey Tribbiani 2012.05.23. 17:44:30

@beacska: Akkor neked nem fog hiányozni a szokásos ÉH adag! Egyébként isteni programnak tűnik!

vécés jóska 2012.05.23. 17:44:35

@LoveMy: Hajjaj, még a végén kiderül, hogy rokonok vagyunk :D Aha a Mályi tó környékén van egy kis faházunk, de őslakosokat nem nagyon ismerek, inkább Miskolcról járunk ki.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 17:46:35

@vécés jóska: nekem a fél család ott lakik:)

@Joey Tribbiani: már megint csak a pia:P:P:P

@sogeking: hajrá Anikó!!!!!!!!!!!!!

beacska 2012.05.23. 17:47:08

@RAMBO: szerintem is nagyon csinos ez a ruha. Tán az első v. második, amire megfájdult a fogam ;)))

beacska 2012.05.23. 17:48:57

@Joey Tribbiani: ilyenkor a vége felé már inkább nyűg...MUSZÁJ mindig megnéznem, de már a család is nyűgös, meg péntekenként én is felsóhajtok mindig ;)))

Joey Tribbiani 2012.05.23. 17:49:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Én? Beácska fog italozni! Bárcsak ott lehetnék én is!

sogeking 2012.05.23. 17:50:15

szerintem az a fekete cucc valami indikátor, azt mutatja ki nyalakodott tilosban :D

smilepanic.com/wp-content/uploads/lady-gaga-black-lipstick.jpg

Pácsó Ármándó 2012.05.23. 17:52:11

@sogeking: :-) Az UV lámpa is kimutat sok mindent állítólag :-)

beacska 2012.05.23. 17:52:31

@Joey Tribbiani: vettem a múltkor mákpálinkát! 2 in 1 ;)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.23. 17:53:32

@sogeking: igen, biztosan így van:P

@Joey Tribbiani: Mondom, h csak a pia:P Na, tényleg megyek:P

Joey Tribbiani 2012.05.23. 17:53:35

@beacska: A számból vetted ki a szót! Tegnap és tegnapelőtt is, mint valami kötelező gyakorlatot letudtam, de már kommentelni sem volt kedvem.

ő-szinte 2012.05.23. 17:54:03

@Joey Tribbiani: akkor most burkoltan meghivattad magadat? :DDDDDDDD

Joey Tribbiani 2012.05.23. 17:54:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Aztán el ne ess a nagy sietésben a piros topogóidban!

Joey Tribbiani 2012.05.23. 17:55:08

@beacska: Mákpálinka??? Sosem ittam? Megvan az a kis "mákos" plusz hatása?

ő-szinte 2012.05.23. 17:55:35

@Pácsó Ármándó: ehehehehe allitolag... :DDDDDDD

Joey Tribbiani 2012.05.23. 17:55:37

@ő-szinte: Szerinted akkor most ezt vehetem meghívásnak?

beacska 2012.05.23. 17:57:03

@Joey Tribbiani: mák íze van rendesen. Egy kupicával ittam eddig (kettőtől már alszom), úgyhogy az nem ütött nagyot. Amúgy Magna Cum Laude nevet viseli (a műsorban termékmegjelenítés található)

ő-szinte 2012.05.23. 17:57:46

@Joey Tribbiani: nem ilyet nem mondtam :) csak azt mondtam, hogy jelezted igenyedet ;DDDDDD

beacska 2012.05.23. 17:58:04

@Joey Tribbiani: :))) üsse kavics jöhetsz! csak hogy javítsak kicsit a megítélésemen ;))) a nyugati végeken lakom ám! ;D

beacska 2012.05.23. 17:58:45

nnna, megyek dógomra, lánygyerek itt taszigál, hogy eriggyek....

Joey Tribbiani 2012.05.23. 17:59:36

@beacska: Szóval akkor tésztára öntve is fogyasztható? :) Mindenképpen megkóstolom! Ha csak egy kupicával bírod, akkor nem lesz ez akkora pálinkázás!

foxglove (törölt) 2012.05.23. 17:59:49

@ő-szinte: gyere át a vv-re kérdeznem kell valamit!

ő-szinte 2012.05.23. 18:00:21

@Joey Tribbiani: es celt ertel baszki :-O :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Joey Tribbiani 2012.05.23. 18:01:19

@ő-szinte: Tényleg? Észre sem vettem. Neked mit kell mondanom, hogy úgy tűnjön?

LoveMy 2012.05.23. 18:03:01

@vécés jóska:
A tónál egy távolabbi ismerős család lakik, a Gajdics család. Ismered őket?

Joey Tribbiani 2012.05.23. 18:03:41

@beacska: Nem gond 200-220 kilométer tőlem. Egy jó pálinkáért megéri! És persze a társaságért...

LoveMy 2012.05.23. 18:04:00

@vécés jóska:
ja egyébként Ádám-Éváról rokonok vagyunk, nem tudtad?
:D

Joey Tribbiani 2012.05.23. 18:05:45

@ő-szinte: Olyan meghívatósan. Bár ha jól gondolom a Vianban is lesz ital...

LoveMy 2012.05.23. 18:07:34

@Joey Tribbiani:
miért? van mákos fagyi, lecsós fagyi, miért ne lehetne mákpálinka egy kis cuccal megspékelve?
mint a tequilát... ;)

Joey Tribbiani 2012.05.23. 18:08:31

@LoveMy: A mákos fagyi megvan, de lecsós? Jézusom, hol árulnak ilyet?!

LoveMy 2012.05.23. 18:10:34

a világért meg nem kóstolnám egyiket sem!

vécés jóska 2012.05.23. 18:14:31

@LoveMy: Ja, hogy Gajdicsék... Őket sajna nem ismerem :D

Péter bá 2012.05.23. 18:21:44

@Stipistopi: A Dévényi Tibi bácsit a Dávid nyomta amúgy!!! :)

LoveMy 2012.05.23. 18:24:38

@vécés jóska:
pedig ők ott laknak a tónál télen is! :)
na mindegy!

Joey Tribbiani 2012.05.23. 18:31:17

@ő-szinte: Olvastam és még mindig nagy a kísértés!

Péter bá 2012.05.23. 18:35:51

@Pácsó Ármándó: @cézé: Az a véleményem az egész alkudozásos témáról(nem akarom védeni Krisztiánt és Dávidot), hogy ne felejtsük el, hogy az egészet az Anikó kezdte, ő kérdezte meg és kezdte az ajánlatot!Az hogy ők mondtak valamit, azzal mi a baj???Anikónak én 30millát mondtam volna minimum!Ne felejtsétek el hogy kivel alkudoztak!!!!!

ő-szinte 2012.05.23. 18:36:46

@Pácsó Ármándó: hogy is volt azzal a véletlenül sikerülttel?;-DDDDDDDDD

van új poszt ;-)

ő-szinte 2012.05.23. 18:37:19

@Joey Tribbiani: hát, majd csak eldöntöd ;-)))))))

Joey Tribbiani 2012.05.23. 18:39:22

@ő-szinte: Tudod Joey vagyok! :) Na gyerünk az új posztra és oda is dobd fel a holnapi bulit!

bigél 2012.05.23. 19:34:41

@foxglove: :D :D

(amúgy nagyon elmaradott vagyok, sajna ezeket már nem ismerem :()

nyílegyenes labirintus 2012.05.23. 20:14:24

@beacska: Igen, de ÉH-ből más celebet már nem ismerek.
Egye fene, ma jó kedvem van, egy kakaós csigáért megérinthetsz te is. :)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hát remélhetőleg az ;)
süti beállítások módosítása