Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x39

2012. május 10. 06:56 - sixx

Két új csajjal lettünk többen, Bogival, a tetovált vízilabdázóval és a műcsöcsű, műszemöldökű Szöcskével, Broki meg saturészegen beleesett a hortenziába, majd megküzdött a rózsabokorral is, közben végig a farkát szorongatva persze, nehogy csak úgy lógjon a testrész magában, bele a vakvilágba. Ja, és Naomit is lesmárolta, ha már arra járt. Van egy olyan érzésem, hogy T69.2 felkonfjait egyszerre veszik fel egy-egy hétre, reggel kitolják a teraszra, a haját kivasalják, oldalt meg állnak a karbantartók a rettentő göncökkel, és egy délelőtt alatt meg is van a négy, egyenként 10-15 másodperces felszopás. Ma rettentő Pandora lesz, felkavarodnak az érzelmek, azaz üvöltözés lesz megint.

Screen Shot 2012-05-10 at 4.56.16 AM.png

Partysláger, diszkóritmus, zöldes kameraképen ébredező zombik, ÚjPéter skótkockás alsógatyája legalább olyan ikonikus ruhadarab lehetne, mint Éden1 Levi párducmintása, amit Pókmajom egy laza szopás ígéretével(?) csent el tavaly. Papucs a fürdőszobába menet majdnem elcsúszik, Broki úgy alszik, mint minden rendes másnapos ember, Szöcske pedig a haját vasalja már kora reggel, ez tökéletesen értelmezhetetlen tevékenység számomra. Naomi a nappaliban HülyeRolival, (na jó, átnevezem akkor, mivel felsőtestéhez képest rettentő vékony a lába, Csirkeláb lesz, oszt kalap) szóval Csirkelábban beszélget, hogy hoztátok haza Brokit tegnap? Tiszta vér volt a háta, a feje, baszki, nem vigyáztatok rá? Hiper is beszáll a kesergőbe persze, igen, miért hagytátok inni? És bazdmeg ezt a kamerába is elmondja, ez a nő még soha nem látott részeg embereket?

Screen Shot 2012-05-10 at 5.06.34 AM.png

Csirkeláb Naivát felkészíti a tragédiára, most ha felmegyünk, meg fogsz lepődni. Naivába beleáll az ideg, miafasz? Broki kicsit ittas állapotban beleállt a betonyba, de semmi komoly. Naiva feje egy nagy kétségbeesett kérdőjelbe megy át szemvillanás alatt, MIAFASZ? Nyugi, nem halt meg. Naiva sóhajt egyet, és nem hiszi el Csrikeláb történetét, mert tényleg, hihetetlenül hangzik, hogy a faszija bebaszott és a faszfogásos tántorgás közben a vegetációval hadakozott, mi? Lemennek Naomiékohoz, Broki még alszik, és tuti féj a feje, de nem hagyják, mert aggódni kell érte, jól vagy, Matcsi, mondj valamit! A kiszáradt és vélhetően pállott szájú Broki csak annyit bír kinyögni, hogy jól van, Naomi meg kissé érthetetlenül Naivát kérdezi, hogy Broki vajon összehugyozta-e a szobát, ezt nem értem teljesen, hát nem egy ágyban alszanak?

Screen Shot 2012-05-10 at 5.30.17 AM.png

A mödanszié mellett Andor górja Naivát Szöcskének, ez veszélyesebb, mint Hiper, baszki, szomorú kutyafej, de csak a szemedbe, a hátad mögött viszont áskálódik, szippantógép. Ezt nem értem teljesen, mint ahogy azt sem, amit Hiper mond Naivának ezzel párhuzamosan a delfines szobában: azért lenne jó, ha Naiva kapna védettséget, mert a saját párja mögé nem állhat. Ez nekem új, tessen már felvilágosítani a kommentekben. Hiper kusza szálakat bolygat, mint mondja, és a saját seggét védi, de hogy kitől, azt nem tudom, ha minden igaz, csak Papucs akarta eddig análisan inzultálni, annak meg ő maga rángatja a zsinórjait. A lakosság a mödanszié mellett mulat, Naomi kétségbeesetten keresi a napot, de az csak nincs meg, a napozás nem fog ma menni.

Screen Shot 2012-05-10 at 5.20.54 AM.png

Kicsivel később a pultnál csöcspróba van, Bettina tapogatja Szöcske gumilabdáit, de nem leszbikusságból, hanem kíváncsiságból fakadóan, ez még a jobbik program, mert a mödanszié mellett Andor A börtön ablakában című szerzeményt énekli iszonyú hamisan a végtelenül elkeseredett ÚjPéternek. Iszonyú. Vissza Szöcskére és a csöcsre, a műtét után nem volt érzékeny a bimbesz, pedig ecsettel is simogatták. Andor a parton nem tud különbséget tenni a strucc és a gyalogkakukk között, és újabb nótákkal táncol ÚjPéter zilált idegrendszerén, aki a kamerába töredelmesen bevallja, hogy nem tudja kezelni a nyomorultat, és kész, ez van. Ugrunk Hiperék szobájára, ahol Andor tűnik fel, de nem énekel, hanem Hiper önfényezését hallgatja, aki megint (még mindig?) attól fosik, hogy kibasszák a hotelből, pedig ő nem szarember. Andor erre úgy tesz, mint aki ezen megdöbben, téged? Kirakni? Innen? Bárki? Na neeee. A szerkesztők készségesen megmutatják a tegnap este egyik jelenetét, amiben Andor pont azt taglalja Szöcskének, hogy Hipert kéne innen kibaszni a picsába. Most bezzeg nem ezt mondja, ez a férfiarcú nő sokkal többet hazudik, mint bárki ebben az évadban.

Screen Shot 2012-05-10 at 5.21.12 AM.png

Löeeeevél, Bogi olvas, majd ha mindenki előkerül, például a lassan magához térő Broki is, akit Féliker és ÚjPéter vonszol le a mödanszié mellé, de csak játszásiból, nincs baja, nyugi, ezt csak Naivával tudják elhitetni. Mondjuk Broki úgy hörög közben, mint aki éppen meghalni akar, az öklendezés hangjait pedig akár egy hangeffektus-adatbankba vagy mibe is el lehetne adni. Pandora lesz, micsoda meglepetés, ugorgyunk. A jeles alkalomra Bogi fülébe kis csilláralakú baszokat aggatott a gonosz sztájliszt, mintha a természet nem tolt volna ki vele eléggé. Az első kérdést is ő kapja, miért Hipernek adnád a védettséget? Mert kajakra megbízom benne, azért. Hiper erre rettentő műszempilláit rebegteti és mosolyog. Csirkeláb, nem félsz attól, hogy Naiva visszamegy Brokihoz? De. Papucs a kamerába a Hiper féle mantrát mondja, miszerint Naiva egy szaralak. Szöcske, kivel akarod folytatni a játékot? Csirkelábbal.

Screen Shot 2012-05-10 at 5.45.57 AM.png

Bogi, miért bízol meg Hiperben? Mert őszinte vele, és én ezt tudom. Vagy nem. És akkor megszívom. Naiva, nem érzed, hogy sok vagy azzal, hogy mindenkivel beszélgetsz? Hihihi, jön a műnevetés Naivától, szerintem én nem töltök sok időt senkivel. Az ünnepi sminkjét most próbálgató kezdő transzvesztitára hajazó Andor a kamerába azt mondja, ez fasza kérdés volt. Bettina, szerelmes vagy Félikerbe? Igen. Féliker arca egy tanulmány, nagyjából az olvasható le róla, hogy legszívesebben ott a helyszínen ölné meg a párját. Broki, holnap is fogsz inni? Igen, ma is, holnap is. Ennyi volt, nahát, egyre rövidebbek ezek a Pandorák. Mondjuk nem is bánom. Naiva szobájában Andor mosakszik, nem én tettem fel azt a geci kérdést, csak mondom. Nem, kérdez vissza Naiva, pedig úgy nézel rám, mint a véres ingre. Bettina a nappaliban mászik Félikerre, és baszki tényleg beleesett ebbe a meztelen csigára emlékeztető nyikhajba, aki viszont csak Csírára gondol.

Screen Shot 2012-05-10 at 5.43.23 AM.png

Csirkeláb a mödanszié mellett Szöcskével igyekszik közelebbi kapcsolatba kerülni, és a tegnap elmondott titokhoz már nevet is párosít, Dávidért akartam beáldozni magam, mondja. Ezzel már tuti, hogy mindkét újcsajnak sikerült a küldetése, izgalmas lesz a párválalsztó. Csirkelábat mondjuk megértem, Naiva mellett nem egy életbiztosítás a játék, Szöcskének meg szüksége van egy párra. Naiva a szobában Brokinak nyíg egy kicsit Andor geciségéről, de szerencsére nem tart sokáig a kínlódás, mert EliasLajos löeeevelet hoz, este fordított nap lesz, azaz a nők faszinak, a faszik nőnek öltöznek és úgy buliznak majd, mindenkinek a saját párja gönceit kell magára vennie. Hiper ennek jobban örül, mint Papucs farkának, pedig azt is szereti.

Screen Shot 2012-05-10 at 5.59.45 AM.png

Kapnak parókákat, és kezdődik az öltözködés, bár Papucs első gondolata az, hogy na akkor most kell hazamenni. Naomi ÚjPétert, Andor Brokit sminkeli, ezt nem értem, de mindegy. Papucs Hiper egyik szoknyájába lép bele izomból, mire az felsikolt, óvatosan bazdmeg. Miért, drága volt? - kérdez vissza Papucs, ez jó volt, de a legjobb messze Féliker, aki Bettina egyik ruháját magára öltve belenéz a kamerába és bocsánatot kér a szüleitől. Papucsból kibaszott ronda nő, vagy inkább ősember lett a barna parókában. A nők is felöltöznek, szemceruzával rajzolnak bajuszt, és így tovább, de a faszik persze sokkal viccesebbek, különösen ÚjPéter és Broki, akik nagyon élvezik a helyzetet, mutatunk egy galeszt legott.

A buli egyébként pont olyan, mint amilyenre lehet számítani ebben a helyzetben, a "faszik" a "nőket" akarjék felszedni, de a lehető legbunkóbb módon, mint ahogy azt ÚjPéter kifejti, talán túl jó tanítómester voltál, barátom. Csirkeláb nem vett bugyit Naiva egyik ruhája alá, így kivillan a zacsi az egyik mozdulatnál, ezen majd beszarnak a röhögéstől. Hiper a kamerába azzal összegez, hogy nagyon lelkes volt, de amikor mindenki elkészült, és ment a buli, akkor ledöbbent, és lehet traumája van. EliasLajosnak tuti, hogy az lett, a pultban álldogálva csak a homlokát törölgeti és a fejét csóválja, lesz mit mesélni a kollégáknak az ültetvényen odakint. A buli lecsengésével Andor óvszereket fúj fel, mint egy hatéves, Szöcske meg azt nyilatkozza, hogy tőle nem áll távol a fiús ruha és viselkedés. Féliker szétszaggatja véletlenül Bettina ruháját, mire az lesmárolja Andor, Szöcske és ÚjPéter előtt, utóbbi sokkot kap, és azt mondja, hogy a csaj piócaként viselkedik.

Screen Shot 2012-05-10 at 6.09.46 AM.png

A nappaliban a még mindig női ruhában pompázó Broki-Papucs páros a védettségről dumál, az gáz lenne, ha Bettina kapná vagy Andor, mondja Papucs, mert Andor például tuti kibaszná Naivát. Andor közben Naivát osztja, te akartál Csirekeláb mögé állni, akkor most ne sírj, mint egy fürdős kurva, ez egy ilyen játék, Broki meg Naomi jóban van egymással, és ez neked szar, hát akkor szar. Bazdmeg. Naiva csak néz maga elé meredten. Broki lefekvés előtt masszírozza Naomit, ha van isten, Naiva most ront be a szobába, és lesz egy fasza csajbalhé, de nem lesz. Bettina dugna Fékikerrel, de az egyre csak Csírára gondol, így ez a projekt befullad. Csirkeláb azt mondja a sötétben Naivának, hogy semmi esélyt nem lát arra, hogy együtt vigyék végig a játékot, Papucs és Hiper pedig megbeszélik, mekkora geci Broki meg Naiva, hogy a következő párválasztón összeállnak és szarban hagyják Naomit.  

Címkék: éden hotel
1269 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ő-szinte 2012.05.09. 19:40:35

Basszameg, pedig pont kezdtem belejonni a kommentelesbe az elozo posztban ;-DDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.05.09. 19:43:17

@vécés jóska: Az a poén, hogy már 13 perce kint volt a poszt, mire valaki (Én) írt bele. Akárcsak tegnap!

@gyvy: Broki az Akrobatikus Látványkertész! :-)) Biólocsolóval! :-))

Lacka929 2012.05.09. 19:49:29

"...folytatódik Broki küzdelme is a helyi vegetációval..." na meg a helyi vaginációval

vécés jóska 2012.05.09. 19:51:58

@Pácsó Ármándó: Látom, nagy lehetőséget hagytam ki :( Még sose voltam első, addig nem akarok meghalni, míg egyszer nem leszek :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 19:58:47

@vécés jóska: ugye nem akarod, h kitegyék a szűröd?:)

Szép estét Mindenkinek!

kerdesek05 2012.05.09. 20:00:31

mi lenne ha Brokit kieresztenék a Costa Careyesi öbölbe, és egy év múlva jönne a mehikói kis indián,hogy hát heló Mátcsi, itt a kicsi mehikói Mátcsi?!:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 20:00:33

Valaki kíváncsi még arra, h mi az az instant törülköző?

sogeking 2012.05.09. 20:01:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ha már tegnap reklamáltál, akkor legalább hirdesd a fanklubot :):

Cathcart_ezredes 2012.05.09. 20:02:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Szép estét! Egész nap kedves voltam, és törődő, de nem jelentél meg, úgyhogy kénytelen voltam elpazarolni a kutyámra mindent:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 20:03:11

@sogeking: jó:)

Hajrá Anikó! Hirdeti a....:P

Ja, Hajrá Edina essen ki!!!!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 20:05:40

@Cathcart_ezredes: én ma nem győztem szidni őket, tehát ma kedves leszek és törődő:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 20:07:54

@vécés jóska: mert kedves sixx ki nem állhatja a számozást, elsőzést, stb:) Szó nélkül kivágna, tehát inkább örülj, h nem sikerült:)

beacska 2012.05.09. 20:08:29

@kerdesek05: tettem fel egy kérdést a régin, válaszolnál rá?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 20:11:20

@vécés jóska: örülök, h örülsz:D Látod, megvédtem a segget, tartozol:D:D:D:D:D:D:D

Senkit nem érdekel már, hogy mi az az instant törülköző? :O

vécés jóska 2012.05.09. 20:12:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Köszi, jövök eggyel tesa :D de amúgy sixx egyfolytában figyeli az oldalt :O
amúgy mi az az instant törcsi?

ő-szinte 2012.05.09. 20:17:14

@Pácsó Ármándó: faszomatbazdmeg:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 20:19:03

@vécés jóska: nem tudom, de szerintem, igen, tavaly nagyon figyelt:D

Ha már így megkérdezted, teljesen magadtól, anélkül, h bárki is felszólított volna rá:

Egy olyan törülköző, ami eszméletlenül össze van préselve, kb úgy néz ki, mint egy medalion, vagy egy régi pecsét és ha beteszed a vízbe, pár óra múlva "kienged" és nagyon szép kis törcsi lesz belőle, általában kéztörlő, anno hoztunk sok ilyet Dániából, ma, itthon még mindig nagyon ritka:P Viszont azt nem tudom, h mi, házilag vissza tudnánk-e préselni:D

IllaryBlasi 2012.05.09. 20:26:21

Sziasztok Dráágaszágok!
Ugye Matcsi Édes jó anyukája nem nézi a műsort?

ő-szinte 2012.05.09. 20:29:28

@IllaryBlasi: az csak a rövidítése mogyi ;-)

Cathcart_ezredes 2012.05.09. 20:32:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Szóval a 38-ban már ki lett vesézve, hogy mi is az instant törülköző, ennek ellenére én ittam minden szavad, illetve köszönöm a még alaposabb leírást, amit ráadásul személyes tapasztalatokkal fűszereztél!

(igen, érzem hogy ez így nem annyira kedves, mint inkább gyomorforgató, de majd igyekszem megtalálni az aurea mediocritas-t) :)

ő-szinte 2012.05.09. 20:32:31

ez a puzsér civilben nem is néz ki olyan rettentően, mint a csisz-ben...:-O

vécés jóska 2012.05.09. 20:32:41

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: jól hangzik ez a törcsi :) szóval te Dániába járogatsz? jól megy :) elvileg Dánia az ÉH szülőhazája

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 20:32:45

@ő-szinte: amondó vagyok, h mind a ketten ugyanolyan gonik vagyunk:P

ő-szinte 2012.05.09. 20:34:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ja, hogy ezt úgy hívják?
nem ritka itthon sem, csomó helyen láttam már:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 20:34:29

@vécés jóska: csak járogattam, azóta meg anyagi csőd van az elmúlt pár évben, de majd énnnnnn:) Itt vannak küldöldre járók, de sajnos most nem vagyok az:(

busifa 2012.05.09. 20:36:45

@ő-szinte: én civilként ismertem meg! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 20:37:12

@ő-szinte: erre akkor az volt írva, h instant törülköző, de lehet, h itthon másképp hívják.

Itt, vidéken nem gyakori akkor:P

busifa 2012.05.09. 20:39:43

Anikó fanclub kitette már a zászlót?
Akkor én most kiteszem: |~~

ő-szinte 2012.05.09. 20:40:13

@busifa: ezzel most mit akarsz mondani?:-)

ő-szinte 2012.05.09. 20:43:41

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: azt nem tudhatom, hogy te hol vagy:-) még nem kameráztalak be ;-) Bp-en van, ha majd látok, megjegyzem, hogy hol,és szólok, ok?

vécés jóska 2012.05.09. 20:44:40

@busifa: Ha te kiteszed az Anikósat, akkor én a Rolandosat! Éljen Roli!!

sogeking 2012.05.09. 20:47:26

@busifa: milyen zászlót, és hova?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 20:48:07

Mancsikának sok szeretettel: www.femina.hu/vilagsztar/kepes_cikkek/debra_messing_met_gala_2012_csillogo_ruhak?img=0#kepescikk

@ő-szinte: Miskolc:D Jó, de árral, kérlek, kíváncsi vagyok, h mit van képük elkérni érte.

@IllaryBlasi: erre most eszembe jutott valami, de nem, azért sem mondom el:P

@busifa: én már hajrá anikóztam:D

Joey Tribbiani 2012.05.09. 20:48:27

@sogeking: Mindenféle fan klubosat.
Már van Anikós és Rolis. Én speciel a macisat tűzöm ki.

IllaryBlasi 2012.05.09. 20:49:06

@Joey Tribbiani: "Egyszer hátizsákkal bejártam Nyugat-Európát";-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 20:49:07

@Mrs. Jackman: hát ja, a másik posztban valaki ezt nyert a Viasattól és elindult az agyalás rajta:P

Joey Tribbiani 2012.05.09. 20:49:54

@IllaryBlasi: Miért te nem voltál abban az országban? ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.09. 20:52:43

@Λατζκα: Ez jó! Vagináció! :-)

@IllaryBlasi: Azt hittem ez valami Fészbúk Plussz :-))

Joey Tribbiani 2012.05.09. 20:53:55

Jól látom a képen, hogy a kaktusz túlélte a tegnapi nyalogatást?

sogeking 2012.05.09. 20:54:57

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:

instant törölköző:
(nehézségi szint - haladó)

-végy 30 dkg törölközőt
(legjobb a csíkos, de pöttyössel is megoldható)
-vágd ujjnyi darabokra, majd forgasd meg alaposan kukoricakeményítőben
-önts hozzá szójaszószt, egy kis balzsamecetet, adj hozzá kevés mézet
-főzd folyamatosan kevergetve 12 és fél percig

jó étvágyat!

beacska 2012.05.09. 20:55:38

@kerdesek05: Anikó vezetéknevére kérdeztem

Joey Tribbiani 2012.05.09. 20:56:12

@LoveMy: Viszont Roli (most akkor mi az ő becsületes nickje?)és Féliker duplára dagadt nyelvvel próbál kommunikálni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 20:57:25

@sogeking: mivel nincs benne citrom, ellensúlyozandó a mézet, így nem tudom, h mennyire finom, kóstoltad már?:D

busifa 2012.05.09. 20:57:25

@ő-szinte: azt hogy civilként tök jó fej! :)

AdnamA 2012.05.09. 20:57:28

@beacska: bocs ha beleszólók :-)
Bongár Anikó, de facen nem ezzel van fent.

Joey Tribbiani 2012.05.09. 20:57:31

@beacska: Talán Lipiczai vagy Muraközi... :)

Pácsó Ármándó 2012.05.09. 20:57:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: "Miskolc" Van egy unokatesóm a "Szirma" városrészben (ha jól írom)

busifa 2012.05.09. 20:59:52

@sogeking: hát a fanclub zászlót és ide a blogra! :)
De javasolhatsz másfajta zászlót is...

Joey Tribbiani 2012.05.09. 20:59:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Na ott az E/2-ben és a Rockiban történtek hasonló történések, mint múlt éjszaka. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 21:00:06

@Pácsó Ármándó: jól írtad, de nem ismerem:D:D:D:D:D:P

@IllaryBlasi: anya+fia "kapcsolat" jutott az eszembe és most elhatárolódom magamtól:D

sogeking 2012.05.09. 21:01:25

@busifa: nem, az jó :)

amúgy lady N is folytatott már marketing tevékenységet, mindjárt lekörözzük az Edina fanklubot :D

LoveMy 2012.05.09. 21:01:28

@Joey Tribbiani:
vagy meghagyta nyelvpircingnek :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 21:02:29

@sogeking: megkóstolnám NÁLAD:)

@Joey Tribbiani: nem tudom, miről beszélsz:D Nem tudom, h mi történt nálad múlt éjszaka:D

beacska 2012.05.09. 21:02:41

@AdnamA: hanem, hogy? ezt próbálom már mióta kinyomozni. Segítséget kérek!!!

IllaryBlasi 2012.05.09. 21:02:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEE

vécés jóska 2012.05.09. 21:03:33

@Pácsó Ármándó: Van Szirma, Szirmabesenyő, nekem is lakik ott egy haverom :)
@Joey Tribbiani: Jó lenne ha Rolinak nem HülyeRoli lenne a neve, sztem sokkal nagyobb hülyék vannak bent, mint ő. Lehetne TisztalelkületűKaktuszbólrészegetkihúzóRoli vagy valami hasonló

Joey Tribbiani 2012.05.09. 21:04:33

@LoveMy: Lehet hogy Csíra is ezzel dörzsölte végig a testét minden éjjel és itt-ott bent maradt egy-egy piercing.

Vadkörte82 2012.05.09. 21:04:46

@LoveMy: @Pácsó Ármándó: na újra itt..mi történt eddig a héten?? új csajok???pfff..Brok-Edinka?

mocskosmacska 2012.05.09. 21:05:13

@vécés jóska: Roli szerintem se hülyébb, mint a többi, sőt ő néha mintha értelmesebb is lenne. Csak elsőre néz ki nagyon együgyűnek.

Pácsó Ármándó 2012.05.09. 21:05:53

@vécés jóska: Szerintem is becsületes fazon a Dunai Hajós!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 21:05:59

@vécés jóska: biztosan nagyon jó lehet leírni ezt a nevet egy csomószor:D

Szirmabesenyő nem Miskolc.

baileys 2012.05.09. 21:06:04

@vécés jóska: sixx nem szereti az elsőzést ;) Amiért őszinte hálám neki (mármint hogy nem hagyja).

AdnamA 2012.05.09. 21:06:30

@beacska: jahh :-))
Fogarasi Anikó

IllaryBlasi 2012.05.09. 21:06:39

Lemaradtam, ki miskolci??? Dél-Magyarország RULEZ!

kerdesek05 2012.05.09. 21:06:41

matrózRóli pont jó lenne

kerdesek05 2012.05.09. 21:07:21

Edina Fanclub ma olyan napot vár ahol mindenki jól érzi magát közte a főszereplőnk is!:)

Pácsó Ármándó 2012.05.09. 21:07:48

@Vadkörte82: Szijja Köri!
Két új csaj: BostonBogi és Csöcske jött be, Broki meg Akrobatikus Látványkertész lett, de Edinával nem szuszogtak :-)

Joey Tribbiani 2012.05.09. 21:08:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Szóval már el is felejtetted, amire tegnap még azt mondtad, hogy "fantasztikus volt"??!!

Pácsó Ármándó 2012.05.09. 21:09:09

@IllaryBlasi: Honnan vagy? Dél-Magyarország RULEZ!

baileys 2012.05.09. 21:09:21

@Joey Tribbiani: Maci fanclubhoz csatlakozom! :)))

beacska 2012.05.09. 21:09:24

@AdnamA: hát ez alapján a kép alapján bárki lehet...még a neve sem ugyanaz :)) mondjuk vannak saját nevükön Édenesek az ismerősei közt, de akkor is...nekem is vannak :)))

Joey Tribbiani 2012.05.09. 21:09:43

@Pácsó Ármándó: Helyette FSZK-val próbált szuszogni... Csak, hogy pontosak legyünk!

mangalor 2012.05.09. 21:11:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ki az, aki nem tudja???:)
Mellesleg sztem tök jó ötlet, bár semmire sem jó.

Miért csak a Pszichopatáról van összevágva ÉH-s "vicces" klipp?? Olyan, mintha felkészítenének rá, hogy ez a szerencsétlen fog nyerni... Vagy csak azért mert ő az egyetlen röhejes ember ott? Úgy értem, aki minden tekintetben az?

vécés jóska 2012.05.09. 21:11:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: tudom, hogy nem Miskolc, mivel miskolci vagyok :) Csak a DiósgyőR! :)
@baileys: én se szeretem, hibáztam bocsi :)

De jó olvasni, hogy ennyien csipázzák Rollert! Én elsőre beleszerettem, már akkor mikor még azt lehetett hinni, hogy együgyű :)

Joey Tribbiani 2012.05.09. 21:12:15

@baileys: Welcome! Ha szeretsz eleve vesztes csapatban lenni, mert maci sajnos nem nyerhet! Habár a sorozat végén ő is nyerhet azzal, hogy megszabadul ettől a csapattól és Broki nem tolja meg.

Pácsó Ármándó 2012.05.09. 21:13:35

@Joey Tribbiani: De hát beütötte a fejét, nem csoda! :-)

@mangalor: Ez is jó az előbbi lóhasonlat miatt! :-)
Anikó a Pszicho-Pata! :-))

Vadkörte82 2012.05.09. 21:13:47

@Joey Tribbiani: @Pácsó Ármándó: naneee..ja most látom brok már megint bebasz.ott..hurráá..lesz ma izgalom :)

AdnamA 2012.05.09. 21:13:58

@beacska: nézz bele az üzenőfalába, van pár fotó róla.
am ha ilyen nagy spanban vagy az édenesekkel, kérdezz rá valamelyiknél :-)))))
jelenleg kevés édenes van fent saját névvel.

Joey Tribbiani 2012.05.09. 21:16:17

@Pácsó Ármándó: És ha sérült a nagy fej, akkor automatikusan a kis fej veszi át az irányítást.

mangalor 2012.05.09. 21:17:26

@Joey Tribbiani: :DDD egyetlen hibája a poénodnak (tényleg felröhögtem rajta), hogy Hiperrel nem az a baj, ahogyan kinéz. Sztem a külsőt nem lehet számon kérni senkin (ezért nem is szeretek poénkodni ilyesmivel), így született, ilyen géneket kapott, kész. Ezt most csak úgy, nem basztatásként, a többi mehet felőlem, mert egy lepra személyiség, minden szempontból:)

beacska 2012.05.09. 21:17:33

@AdnamA: nem vagyok ismerőse, én nem látok semmit az üzenőfalon.

Joey Tribbiani 2012.05.09. 21:17:42

@Vadkörte82: Hát, én sok jót nem várok a mai naptól, dögunalom lesz. Bár Paranyuszi megígérte, hogy Broki és a maci smacizni fognak a naplementében.

Pácsó Ármándó 2012.05.09. 21:18:16

@Joey Tribbiani: Noé csak a magyar NYELVet akarta gyakorolni! Én nem értem miért bántják :-))

gastro, missing in action 2012.05.09. 21:18:17

Máté koma for president! De jó, hogy nem sms szavazós a műsor, mert már régen kiesett volna :D

mangalor 2012.05.09. 21:19:12

@Pácsó Ármándó: :DDDD Na, erre így nem gondoltam, kizárólag a szó eredeti értelmére:D

Pácsó Ármándó 2012.05.09. 21:19:30

@Joey Tribbiani: Nyuszi azért néha el van keveredve! :-))

Joey Tribbiani 2012.05.09. 21:19:34

@mangalor: Igazad van! Mea culpa! De a nevetése is a külsejéhez tartozik vagy az nevezhetjük a belsője megjelenésének?

baileys 2012.05.09. 21:19:51

@vécés jóska: Hát, nem egy észkombájn Roli sem, de ahogy tegnap Broki után ugrott és istápolta, az mindenképpen dicséretes volt :) Meg tényleg olyan jólelkűnek tűnik, és ebben a társaságban ez nagy szó :)

Ha már itt tartok, Félikernek is bevéstem egy piros pontot, amiért megvédte Bettit, bár ebben van némi lelkiismeretfurdalás is szerintem, amit Csíra kirakása miatt érez...

LoveMy 2012.05.09. 21:19:53

@Pácsó Ármándó:
Szia!

@sogeking:
nagyon kétlem :)

Ki a legjobb?

Edina 9911

Noémi 3620

Anikó 918

Betti 816

Andi 458

Már kiesett 1671

@Vadkörte82:
két új csaj feladattal, siker esetén adható védettség, vagy szerk.csűrcsavar
Hiéna Arnold kavar, FSZK smárolt a tajrészeg Mátéval, aztán snitt. Majd FSZK már több napja Pítre hegyezi ki a párválasztót látványosan! :)
Máté tajrészegen hugyálással egybekötött szabadesés a fikusz bokrokba és a szobájuk előtti lépcsőn is Iker és Frankie támogatásával!

Pácsó Ármándó 2012.05.09. 21:20:53

@LoveMy: Megyek fel nézni, jó szórakozást!

baileys 2012.05.09. 21:21:25

@Joey Tribbiani: A kezdetektől fogva maci-rajongó voltam, nem tántorít el ettől senki és semmi! :)

sogeking 2012.05.09. 21:21:42

@LoveMy: egy maroknyi (hehe:) Edina fannal egyedül is elbánok :D:D:D

amúgy Andira nyomtam 50 szavazatot

ő-szinte 2012.05.09. 21:22:17

asszem kicsit csúszik a műsor:-DDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.09. 21:22:59

@sogeking: de nem vagy egyedül:-))))

Vadkörte82 2012.05.09. 21:23:42

@LoveMy@Joey Tribbiani: : kösz kösz!! majd ha lesz időm visszaolvasok..akkor várom a beígért ma esti Macsi-Maci smárt a naplementében :)))

Joey Tribbiani 2012.05.09. 21:24:04

@LoveMy: Csak annyit hagytál ki, hogy Pít szokás szerint felvette a nagy mellényét, mint mindig amikor több nő van bent.

beacska 2012.05.09. 21:24:42

@AdnamA: jah, kösz...ez tényleg ő ;D

LoveMy 2012.05.09. 21:24:43

@sogeking:
csak egyszer tudsz szavazni :)
de te azért próbálkozz :)

Joey Tribbiani 2012.05.09. 21:25:02

@Vadkörte82: Paranyuszin kell számonkérni, mert engem is ő győzött meg.

Joey Tribbiani 2012.05.09. 21:26:07

@baileys: Akkor itt a helyed! Sajnos most csak Papp Rita Kuckó Mackó barna mackó dala jut eszembe, mint induló.

sogeking 2012.05.09. 21:26:16

@LoveMy: hogy érted, hogy egyszer? dinamikus ip-m van, sütit töröltem...

@ő-szinte: [pókember két ropit rakott az orrába szmájli]

Vadkörte82 2012.05.09. 21:26:21

@LoveMy: hol lehet???????

@Joey Tribbiani: behajtom rajta föltétlenül :)

ő-szinte 2012.05.09. 21:26:45

@AdnamA: nekem nem tűnt fel, hogy nagyon csúszna, bár nem is szoktam figyelni...

Joey Tribbiani 2012.05.09. 21:26:53

@Pácsó Ármándó: Akkor azt mondod, hogy lehet, hogy nem is lesz csók?

mangalor 2012.05.09. 21:26:59

@Joey Tribbiani: persze, nyert, mint a ló, ez kétségtelen és tagadhatatlan:DDDDD

busifa 2012.05.09. 21:28:04

Ez a tegnapi ruha inverze?

AdnamA 2012.05.09. 21:28:52

@ő-szinte: ált.5perc-el tovább tart a két pasi...a k*rva reklámok miatt :-D

ő-szinte 2012.05.09. 21:30:09

@AdnamA: most nem volt reklám sem és úgy volt min 5 perc csúszás:-O

Joey Tribbiani 2012.05.09. 21:30:35

FSZK a csókot kihagyta az elbeszélésből!

ő-szinte 2012.05.09. 21:31:37

@busifa: rémes!!!!

és megint bejátszák máté borulását:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.09. 21:32:52

Edina aggodik Brokiert lassu gitarzene mellett.

Proligarcha 2012.05.09. 21:33:08

Huhh, ha nem láttam volna matcsi tegnapi indiánfejesét, akkor edina mostani reakciója alapján simán elhittem volna hogy valaki szörnyethalt a hotelben.

genevieve 2012.05.09. 21:33:12

na remek, még a srácok hibásak, hogy máté bebaszott....

Joey Tribbiani 2012.05.09. 21:33:23

Ma is leesett a Máté...

murunga 2012.05.09. 21:34:06

ez a brokiné annnnyira szánalmas...

YO EST8!

kovácspéterke 2012.05.09. 21:34:26

andornak mi a túró baja van edinával?

Joey Tribbiani 2012.05.09. 21:34:51

Edina a kisördög! A cápa! A ragadozó! Így készültek a legendák a tábortűz mellett.

murunga 2012.05.09. 21:35:37

Matyit már naponta klotyóról mutatják?

Proligarcha 2012.05.09. 21:35:40

Broki szétrepedt a varrás mentén. Priceless.

baileys 2012.05.09. 21:35:57

Aki hülye, az is marad by Republic, közben Matcsit mutatják a vécén a vágással a hátán :)))))) Priceless.

sogeking 2012.05.09. 21:36:01

Szöcske kezd szimpatikus lenni :)

Joey Tribbiani 2012.05.09. 21:36:09

@Mrs. Jackman: Már ő maga is elhiszi, hogy maga az ördög él közöttük! Szánalmas!

Péter bá 2012.05.09. 21:36:47

Megölöm magam!Andííííí

sogeking 2012.05.09. 21:36:49

Andi egész jól énekel, egy hangot eltalált

murunga 2012.05.09. 21:36:52

feliratozni kéne a pinákat,

b+++++ ANDROID!!!!

ő-szinte 2012.05.09. 21:36:55

őbazdmeg énekel, áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

genevieve 2012.05.09. 21:36:55

uhh, ez a csaj még sehit is űbereli:-))

mangalor 2012.05.09. 21:37:10

Andor, hagyd el az ÉH-t MOST!!

kovácspéterke 2012.05.09. 21:37:18

@hfeeri: sztem nem csinál semmit mást mint eddig edina, nem értem, miért nézte ki magának, nem emlékszem, hogy andival bármi rosszat tett volna.

raspberrypie 2012.05.09. 21:37:30

andort haza... kérlek :(

ő-szinte 2012.05.09. 21:37:38

nem pít ne legyél őszinte!
faszomabazdmeg :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Joey Tribbiani 2012.05.09. 21:37:38

Andor újabb oldaláról mutatkozott be! De nincs neki jó oldala?????

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 21:37:39

@IllaryBlasi: igen?:D

@Joey Tribbiani: nem tudom, h mi történt nálad, még mindig nem, de tényleg:D

@vécés jóska: te is? Nem ismerjük mi egymást, ha már egykorúak vagyunk?:D

@mangalor: nem tudom, aki nyert, de aztán a többiek sem tudták:D

@busifa: köszi, nyerni fogunk:D:D:D:D:D

@sogeking: ez tetszett:D:P:P:P

murunga 2012.05.09. 21:38:01

Ostobenkó nickre új jelölt!!!

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.09. 21:38:02

Aztaqva Andi hangja simán sérti a genfi egyezményt.

sogeking 2012.05.09. 21:38:05

@genevieve: összeállhatnak egy formációba :)

baileys 2012.05.09. 21:38:18

@Joey Tribbiani: öööö, hát ezen még csiszolunk majd :) Andor énekel, anyááám :O

Lacka929 2012.05.09. 21:38:36

Nem kéne ezt a versenyzők énekelgetnek dolgot erőltetni...

murunga 2012.05.09. 21:39:16

@sogeking: mellben a kezdetektől szimpatikus volt nekem...

Proligarcha 2012.05.09. 21:39:43

Andor titkos feladata, hogy Naivát utánozza?

Jól hallottam, hogy valaki fogkefével izgatta a szilikonbimbit? :D

raspberrypie 2012.05.09. 21:39:50

amúgy valaki magyarázza el, hogy miért hiszik ekkora taktikusnak edinát... vagy én látom rosszul? :D mindegy, a többiek szemszögéből szerintem annyira nem megalapozott... anikó + a többiek sokkal nyiltabban taktikáznak... edinánál max tudatalatt mehet a taktika, mert annyira nem lehet észrevenni :D

murunga 2012.05.09. 21:40:15

Pít szememben lassan egy szentember!

kovácspéterke 2012.05.09. 21:40:16

nem hiszem el ezt a nőt, és még azt is hiszi magáról, h cuki...

Joey Tribbiani 2012.05.09. 21:40:17

@baileys: Ha sokáig folytatja, akkor maci világgá megy és soha többet nem látjuk. :(

Péter bá 2012.05.09. 21:40:18

Pít nem tudja mi az a tazmán ördög??? :S

sogeking 2012.05.09. 21:40:24

rájöttem, Pít miért ilyen béna mostanában :D:D

ő-szinte 2012.05.09. 21:40:29

semmi gond andival, csak a műsort nézte el, ahová jelentkezett :-DDDDDDDDDDDDDDD

LoveMy 2012.05.09. 21:40:31

Pít helyében már akkorát lenyomtam volna az Arnoldnak, hogy nem a medencébe, hanem a tengerbe fulladt volna bele!

genevieve 2012.05.09. 21:40:41

andi véletlenül beszedte anikó gyógyszereit?:-D

sogeking 2012.05.09. 21:41:12

@murunga: bízom egy holnapi animált gifben :)

Joey Tribbiani 2012.05.09. 21:41:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Még szerencse, hogy nem mutattam meg sok embernek!

LoveMy 2012.05.09. 21:41:32

Na most jönnek a őszi szarvasbőgések!

murunga 2012.05.09. 21:41:38

na hozzák a részegdisznót, yeah! :D

Joey Tribbiani 2012.05.09. 21:42:30

@raspberrypie: Nincs magyarázat! Szimplán hülyék! Edinának csak MÁté jár az eszében.

Péter bá 2012.05.09. 21:42:42

Máténak ez tényleg menőség?Szánalmas pöcs!

Lacka929 2012.05.09. 21:43:01

Ennek a baromnak hány sapkája van még???

szgy 2012.05.09. 21:43:10

hát ez a sipítás-ének kegyetlen, a világból ki lehetne űzni ezzel.

milyen jó, végre egy szereplő aki feltételezhetően nem szilikonra költené a nyereményt :-)

ő-szinte 2012.05.09. 21:43:26

azt nem értem, hogy 40 fokban, sapkában...:-O

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 21:43:46

Valaki mondhatná, h mi van, mert még mindig nem látom:S

sogeking 2012.05.09. 21:44:16

@Λατζκα: csak levesz egyet, és ott van alatta a másik :)

kovácspéterke 2012.05.09. 21:44:28

Anikó vajon tudja, hogy ha pislog, akkor fosul néz ki a műszempilája?

ő-szinte 2012.05.09. 21:44:31

anikónak legalább szépek a fogai:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 21:45:06

@Yooha: legalább ennyit csináljanak, ha már mást nem egész nap:D

ő-szinte 2012.05.09. 21:45:25

@Mrs. Jackman: nem, de biztos direkt nem szólnak neki:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kovácspéterke 2012.05.09. 21:45:54

sztem szöcske látja, h roland gyurmázható :D

murunga 2012.05.09. 21:45:59

- Matyibroki, do you have a drinking problem?

- what problem? i drink, i fall down...no problem!

Péter bá 2012.05.09. 21:46:19

Ha ilyen "hajam" lenne és is sapkát hordanék egész nap!A haja is olyan igazi alkoholistás!Pár év és teljesen kopasz lesz, feltéve ha megéli!

LoveMy 2012.05.09. 21:46:27

LMZ milyen karakán jellemzést adott Edináról, de számomra HIéna jellemzőit sorolta!

szgy 2012.05.09. 21:46:35

andort jelentsük fel a médiatanácsnál :-)

genevieve 2012.05.09. 21:46:48

az a fejszerkezet, hozzá meg az a fülbevaló....

ő-szinte 2012.05.09. 21:46:50

proli BELSŐSÉGES kapcsolatot akar csöcskével :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

IllaryBlasi 2012.05.09. 21:46:57

Franky-Roli aranyos, ez a Bogi viszont - én kérek elnézést - ÓTVAR!!!

sogeking 2012.05.09. 21:47:03

Edina az egyetlen önzetlen játékos a műsorban (csak ironizáltam)

murunga 2012.05.09. 21:47:14

remélem katona csak altatja Hájpert és nem ennyire agyhalott. olvasás nem megy, sok volt a ketamin

kovácspéterke 2012.05.09. 21:47:23

@Yooha: hát, ha nem akarsz kérdezni, akkor magadnak teszel fel vmit.

blogger.katt 2012.05.09. 21:47:25

ajj már Andor csak hülyült, mindenkinek vannak gyenge pillanatai :)
Pít ne ebből a műsorból akarjon már Nobel díjjal hazamenni
Amúgy Naivát miért utálják ennyire?? Többet gondolnak róla, mint ami, olyan egyszerű az a lány, mint a bot.

raspberrypie 2012.05.09. 21:49:21

pít elhintett valamit andornak, és most a csaj azt hajtogatja 100x + felerősítve... 0 a szememben

Joey Tribbiani 2012.05.09. 21:49:28

@Mrs. Jackman: Szerintem egy kicsit Edinát is akarta piszkálni.

vécés jóska 2012.05.09. 21:49:28

De jó lenne ha Roli meg Szöcsi összeállna! Azt is jó hallgatni, ahogy Edinát ekézik, de utálom én is :) Kajak ránézek a fejére és már én is elszomorodom. Ő még mosolygás közben is olyan szomorúan néz, esne már ki!

beacska 2012.05.09. 21:50:07

@AdnamA: igen kösz. de érdekes, ha kilépek már nem adja be...

busifa 2012.05.09. 21:50:07

@sogeking: és őszintének mondja magát! :)

Joey Tribbiani 2012.05.09. 21:50:46

@raspberrypie: Így van, jól látod. És ő közben csendben hátradőlve nézi, hogy Andi akciózik.

kerdesek05 2012.05.09. 21:51:10

@Yooha: úgy hogy 10 évvel öregbíti magát:)

sogeking 2012.05.09. 21:51:14

@busifa: nagy taktikus, még önmagát is megvezeti

Silene 2012.05.09. 21:51:29

Joestet! :)

Leegyszi, legyszi valaki kommentalna nekem az esemenyeket???? :)))

Joey Tribbiani 2012.05.09. 21:51:37

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ő nincs a baráti körben. Legalábbis nem tudok róla.

LoveMy 2012.05.09. 21:51:57

@vécés jóska:
te tudod a legjobban ez nem így lesz, úgy hogy vegyél egy 100-as zsepit :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 21:53:32

@Joey Tribbiani: jó, akkor mehet, a többi nem zavar!:D Azért mégiscsakénnemedinavagyok:D A Te Anyukád se lássa:P

lemonkeyface (törölt) 2012.05.09. 21:54:02

huhu azok a nézések amit disneyhercegnő kap.. meg ez a kínos nevetése

C76 2012.05.09. 21:54:29

@blogger.katt: en is azon agyalok, hogy miert Edinat ocsaroljak, pedig o igazan nem kavarja a szart a hatterben, lasd Andor es Hiper, akivel epp beszelgetnek azt dicserik, par percel kesobb masvalakivel beszelve meg szidjak, Edinara pont nem jellemzo, hogy masokat szapulnak a hatuk mogott, lehet hogy Edina es Broki kapcsolat mar unalmas, de igazan nem mondhato rajuk, hogy masokon atgazolnak, pont annak koszonhetik, hogy bentmaradtak, hogy nem taposnak at mindenkin, megvan/megvolt a sajat kis parjuk es nem probaltak mast szarba sodorni.
Ha bejutnak a dontoig es a regi jatekosok valasztanak, kimondottan jo eselyeik vannak, szinte mindenkivel joban voltak amig bent voltak, nem ugy mint a tobbiek.

Joey Tribbiani 2012.05.09. 21:54:40

Andor, mint egy törött lemezjátszó ismételgeti önmagát.

szgy 2012.05.09. 21:54:48

hiper műszempillája tényleg pocsék.

ez a szöcske ha így folytatja "csöcske" lesz :-)

ő-szinte 2012.05.09. 21:55:06

@busifa: mindegyik azt hazudja, hogy ő őszinte...:-O
DE NEM! :-DDDDDDDDDDDDDDD

raspberrypie 2012.05.09. 21:55:38

mátén most a pandora alatt azt látom, hogy ki van edinától, eléggé...

Mihi_ 2012.05.09. 21:56:02

Vagy a szerkesztők kezében lesz más a szereplők személyiségerol kialakított kép vagy ezek totál félreismerik egymást

kovácspéterke 2012.05.09. 21:56:36

@Mrs. Jackman: komolyan nem hiszem el, h megkapta ezt a szomorú kutyafej szót, és azt ismételgeti mint egy papagáj.

vki mondja már el nekem, h edinával mi az olyan borzasztó nagy baj. én a mátéval való viselkedésén kívül más problémát nem látok.

kerdesek05 2012.05.09. 21:56:57

remélem ANDOR hazamegy a picsába!

busifa 2012.05.09. 21:57:13

@ő-szinte: az egy adásra jutó őszintézés ma csúcsot dönt! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 21:57:17

@murunga: :D

Én Goldie Hawn lányát nézem:D

Rájöttem, h Edinában mi nem tetszik, mindamellett, h szép! A penge szája, ez sok jót nem jelenthet:S

murunga 2012.05.09. 21:57:38

Android olyan segg - gyónni megy egyből kéretlenül...

ő-szinte 2012.05.09. 21:58:05

@busifa: megint népszerű vagyok, ehehehehehehe

IllaryBlasi 2012.05.09. 21:58:29

Andika berágott, mert Edina nem avatta be a "mentsük meg Matcsit!" projektbe!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 21:59:44

Visszanézve Szöcskét, durván kisebb a bal szeme, mint a jobb.

ő-szinte 2012.05.09. 21:59:48

csöcskének a szája is mű

mangalor 2012.05.09. 22:00:00

Edina felé a kérdést totál nem értettem:-o Ha valaki sokszor vonul el, az a Hiper és szinte csakis őt lehet látni sutyorogni, másnál ott lebzselni...

kovácspéterke 2012.05.09. 22:00:42

@mangalor: én azt hittem először, h anikónak szól a kérdés.

Péter bá 2012.05.09. 22:00:52

Roland jó gyerek csak elbaszta amikor az alkesszel szövetkezett!

murunga 2012.05.09. 22:01:21

Máté mellős esne ki...

nagy sóóóóóhaj b+

na csöcsös vágóképek, figyelem!

ő-szinte 2012.05.09. 22:01:46

@Joey Tribbiani: mert nagyon divatos őszintének lenni :-P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 22:02:18

@murunga: Bolondok aranya: Kate Hudsonnel:D

@mangalor: ebben az összevágások alapján nem lehetünk biztosak.

Péter bá 2012.05.09. 22:02:50

Hiper hiper!Tarkónlövést kérek!Gracias!

genevieve 2012.05.09. 22:02:57

na sehi nevetését meg anikóé veri:-D

murunga 2012.05.09. 22:02:59

Pít&Roller jó lesz a travishowban!

Sanyit lapáttal agyonverni. most!

sogeking 2012.05.09. 22:03:08

ha ezt a játékot Dávid látta volna :D:D:D

blogger.katt 2012.05.09. 22:03:20

úristen, idegbeteg "megakadt a szalag" röhögés, köszönjük Anikó

Lacka929 2012.05.09. 22:03:35

Andornak a legegyszerűbb - semmit se kell tegyen...

sogeking 2012.05.09. 22:03:45

Levente király :D:D

Joey Tribbiani 2012.05.09. 22:03:45

Az ÉH-ben vagy itt kint?

ő-szinte 2012.05.09. 22:03:56

elemző csini lett:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.05.09. 22:04:28

muhaha, Máté jobb nő, mint pasi:)

murunga 2012.05.09. 22:04:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
és a rajzolt diszkószemöldök?
pengeszáj télleg gáz

kerdesek05 2012.05.09. 22:04:46

Edina, CKM, Playboy azonnal!-D

mangalor 2012.05.09. 22:05:26

Sztem Szöcske nagyon csini, igen, kicsit olyan, mintha az arcát Picasso festette volna, de azért jól néz ki! És a mellei is jók, hiába mű.

Na, remélem, Noémi beáll Píthez és Pít kivágja Andort, mert iszonyat irritáló már ez a nőimitátor.

Péter bá 2012.05.09. 22:05:37

Máté=Szamanta(Dallas) :D

Joey Tribbiani 2012.05.09. 22:06:31

@LoveMy: A barátnőjének is hasonlóan őszinte nevetése van.

LoveMy 2012.05.09. 22:06:36

@kerdesek05:
Hát a hétfői fotózás után szerintem már várják a szerződések, Edinái a legérzékibb fotók.

szgy 2012.05.09. 22:06:42

lehet hogy pítnek nagyobb melle van mint andornak? :-)

pause 2012.05.09. 22:06:47

materol animgifet kerek holnapra!:D :D

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.09. 22:07:04

Nezem, hogy Levi milyen ronda Anikonak, kozben meg Bogi az :S

Pácsó Ármándó 2012.05.09. 22:07:04

@LoveMy: Valaki kérje meg Anikót, hogy ne nevessen sokat nyilvánosan! :-)

Amúgy Márk a legjobb "csaj" :-)

sogeking 2012.05.09. 22:07:15

@mangalor: valamiért sok nő azt hiszi, hogy a nagyon vékony, túlságosan fentre rajzolt szemöldök jó, pedig nem :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 22:07:33

@murunga: na igen, az is übergáz

A penge szájról nem tehet senki, csak nekem attól rendkívül ellenszenves tud lenni valaki, de bizonyára bennem van a hiba:D

@kerdesek05: ennyi dugás után lesz neki:D

Vki emlegette, h modellkedett vele együtt. Valamelyik pasi

kerdesek05 2012.05.09. 22:07:43

@sogeking: két perc alatt elkészítette volna toaletjét:)

LoveMy 2012.05.09. 22:08:03

@mangalor:
de nagyon undorító a két műmelle közötti rész :S

vécés jóska 2012.05.09. 22:08:28

@LoveMy: igaz :) megvan a zsepi ne aggódj :)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: félek hogy ismerjük egymást :D melyik középsuliba jártál? én a Herman, Földes, Zrínyiből az egyikbe :)

Érik a Roller-Szöcske páros, jipiiii :)

foxglove (törölt) 2012.05.09. 22:08:34

@Joey Tribbiani: tegnap igen, de tegnap meggondoltam magam.

ő-szinte 2012.05.09. 22:08:57

@Joey Tribbiani: nem is tudod milyen őszinte nevetése...

kerdesek05 2012.05.09. 22:08:58

@Λατζκα: de. k@mangalor: gyűlölöm egy csajban ha vicces szemöldöke van, mint csöcskének

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 22:09:12

@kerdesek05: igen, nagyon vékonyka, és ezért nem tetszettek a szexi fotói sem:D

De erről nem ő tehet.

@sogeking: jajajajajajaja

kerdesek05 2012.05.09. 22:09:49

@szgy: miután elkezdett gyúrni kint, már biztos!:)

foxglove (törölt) 2012.05.09. 22:09:53

@murunga: ebbe még így nem gondoltam bele:O

murunga 2012.05.09. 22:10:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
nincs hiba. jártam ma a jogon, csekkoltam a fújásokat! :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 22:11:18

@vécés jóska: Én meg az Avasi, Diósgyőri, Fráter közül valamelyikbe:D

De ettől miért kell félni?:D

murunga 2012.05.09. 22:11:21

irigy hónaljmirigy társaság nyugdijba mehet

Joey Tribbiani 2012.05.09. 22:11:59

@foxglove: És miért gondoltad meg magad?

ő-szinte 2012.05.09. 22:12:18

pítnek nem sokat kellett változtatnia:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Joey Tribbiani 2012.05.09. 22:12:36

@ő-szinte: Tényleg nem tudom hogyan nevetsz?!

C76 2012.05.09. 22:12:39

@mangalor: jah, Hiper egyenkent mindnekinek puncsol, hogy a masik milyen gaz es ezt vegig jarja a lanyokkal, orulet

Kivancsi lennek igy utolag latva mindent, maguknak legalabb elismerik, hogy nem X vagy Y jelentette a nagy vaeszelyt hanem masvalaki, akire nem is gyanakodtak

Tobbszor is olvastam, a szerkesztok Mate-Edina parost vedik ? nyomjak a dontobe ?
Mar bocsanat, de allandoan osztajk a vedetseget es nem nekik, legutobb is rajtuk csattant volna az ostor, ha nincs meg a menekulesi B terv, az egesz jatekban ezek a B terves megoldasok jelentik a taktikat, it latszik meg valakin, mennyire jol jatszott es nem azon hogy vedetseggel beall valaki moge, azt egy 80 eves is megteszi.

Roli-Szocske, Mate-Edina, Naomi-Pit, Mark-Betti, Aniko-Levente, Bogi es Andor, a fiu-lanyok pedig haza. Kerdes mennyire kavar be ez a vedettseg dolog. Talan Noemit leszmaitva, mindenki Edina fele keveri a szart, alaptalanul, O meg szerencsetlen senkit nem kever szarba, ilyan a termeszete, ha megitn kijatszak a masik 5 lany armanykodasat, nyugodtan megerdemlik a dontot.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 22:12:55

@murunga: és mire jutottál?:D Én jártam ma arra:P Te is miskolci vagy, basszus?:P

sogeking 2012.05.09. 22:12:58

meghúzom a hajadat!!!!

murunga 2012.05.09. 22:13:44

hallottál már a gyantáról kisanyám?

sogeking 2012.05.09. 22:14:13

Rolira mindig azt hiszem, hogy Edina, ááááá

murunga 2012.05.09. 22:14:14

na most! golyóvillantás :)))

ő-szinte 2012.05.09. 22:14:22

@Joey Tribbiani: az enyém édes, úgyhogy a többi nem lehet őszinte:-P :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.09. 22:14:54

@murunga: irtó szexi:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

raspberrypie 2012.05.09. 22:14:55

pít & roli mindent visz :'D

murunga 2012.05.09. 22:15:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
én az egyetem téri inézményben vizitáltam :DD

mangalor 2012.05.09. 22:15:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Igaz, de azért azt beláthatod, hogy Anikó nagyobb kavarógép, mint Edina. Edina egyszerű, mint a faék és ha kavar, az azért van, hogy Mátéval kettesben legyen.

Bogi baz+, iszonyat ez a nő.

murunga 2012.05.09. 22:16:12

remélem Brokinén MÁTÉ ingje van!!!

raspberrypie 2012.05.09. 22:16:15

bogi végre önmaga lehet

szgy 2012.05.09. 22:16:28

úristen, mint egy buziparádé :-)
vagy mint az "aranyoskám" filmben :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 22:16:52

@mangalor: persze, ő legalább gondolkodik:D Edinának meg ott vannak a szerkesztők:P

@murunga: hm?:D

foxglove (törölt) 2012.05.09. 22:17:18

boginak nem úgy tűnik, hogy kellemetlen ez a helyzet:)

ő-szinte 2012.05.09. 22:17:48

pítnek vicces, ahogy a pasik viselkednek általában::-DDDDDDDDDDDDD
ha minden nap ezt kapná, már rögtön nem lenne ilyen vicces;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

murunga 2012.05.09. 22:17:49

PIIIT geccc'! :DDD

szlovák jól hozza a strigó karaktert, hehe

busifa 2012.05.09. 22:18:07

Naomiról VV Vera ugrott be valahogy! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 22:18:26

Ha ezek a libák ilyen gebék (kivéve Andi, Bogi), a fiúk meg elvileg kigyúrt állatok, akkor ezek a ruhák h jók a fiúkra?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.09. 22:18:44

@foxglove: sztem túljátszotta ezt a nőciséget, nekem kicsit ripacsnak tűnt.
Bár, máskor se erőssége a vicces spontaneitás... szerintem.

Viszont Levente király(nő)! :D

szgy 2012.05.09. 22:18:49

a felszolgáló a pultban takarja az arcát a mosogatóronggyal :-)

Joey Tribbiani 2012.05.09. 22:18:52

Kövezzetek meg, de annyira szánalmasak... Lehet, hogy már túl öreg vagyok ehhez, túl sokszor láttam hasonló "vicces" dolgot.

murunga 2012.05.09. 22:19:11

faszi fingóversenyt crossoverben, na menne a lányoknak?

mangalor 2012.05.09. 22:19:26

@sogeking: @kerdesek05: oké, a szemöldöke gáz, meg mondom, az arca úgy, ahogy van fura, viszont szerintem van benne valami. És folyékonyan tud olvasni, sztem egyetlenként a lányok közül:D

ő-szinte 2012.05.09. 22:19:27

@murunga: biztos nem tapasztalat alapján;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.09. 22:20:32

@Joey Tribbiani: látszik, hogy nem nézted az utóbbi két vv-t.. :D

ő-szinte 2012.05.09. 22:20:36

bakker, máté jobb csaj lenne, mint pasi:-O :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 22:20:55

@murunga: nem, mert a lányok ilyet sosem csinálnak:D

@Joey Tribbiani: köv, köv:D Mennyi az annyi? tudjam, h hány évessel voltam:D

szgy 2012.05.09. 22:21:24

andor, mi a fenét hord itt össze-vissza? lehet hogy ő érti ki kicsoda

sogeking 2012.05.09. 22:21:25

@pushpang (univerziális határeset): azóta sem tudom, Csabi milyen állatnak öltözött be :)

murunga 2012.05.09. 22:21:37

viszont jó segge van ANdroidnak. kér hogy elől farka van :(((

ő-szinte 2012.05.09. 22:21:40

@murunga: megnézném:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Joey Tribbiani 2012.05.09. 22:22:07

@pushpang (univerziális határeset): Bele-belenéztem és az is hozzájárult ahhoz, hogy ez elcsépelt humor legyen.

Proligarcha 2012.05.09. 22:22:09

Irigy Hónaljmirigy tribute band. Naomi zseniális a török kamionos szerepében.

Szerintem kurvajól sült el a program, pedig hát alapjáraton eléggé béna húzás lenne.

Máté szinte túlontúl természetesen dobálja a haját szövegelés közben. Plusz az a rúzsnyalogatás...cöcö.

blogger.katt 2012.05.09. 22:23:40

információhoz jutott Edina!! beletuszkolták a diónyi agyába mi zajlik, jáááj, hát ha Andor korábban jött volna be, lehet Edina már rég megvetné Mátét??

sogeking 2012.05.09. 22:24:28

Pít ha kijön, kiadhat egy naptárat az új szerelésében :D

murunga 2012.05.09. 22:24:42

ez a PIT mekkora egy varacskosdesznyó :)))

ő-szinte 2012.05.09. 22:25:13

oppáoppá! Évánkon a tegnapi ruha van,hehehehehehehehe, elbaszták, tegnapi a felkonf:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

raspberrypie 2012.05.09. 22:25:28

nna, rohadt nagy esély van rá, hogy edina megy :/ azért sajnálnám

lemonkeyface (törölt) 2012.05.09. 22:25:45

Noémi mondata a valóságban: Szerintem sokan úgy gondolják, tényleg Edinát kéne kiejteni.

Noémi mondata a műsorban: Edinát kéne kiejteni.

:DD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 22:26:37

@Joey Tribbiani: tudtam én magamról, h az idős pasik jönnek be:P:P:P (azért szeri van:D)

Holnap nem fog kiesni Edina, ebben biztos vagyok!

szgy 2012.05.09. 22:27:14

edina: "ma nagyon sok olyan információhoz jutottam amit egyszerűen nem tudtam hova rakni"

raspberrypie 2012.05.09. 22:27:15

amúgy noémi jó barátnője az edinának... nem érte meg szerintem a dávidos dolog, máté miatt most mindenki szív. edinának meg ott volt tényleg a lehetősége, hogy bebolondítsa a rolit, és nem csinált semmit... nem lehet ott bent mindent egy valakire alapozni :/

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.09. 22:27:36

@sogeking: melyikre gondolsz? Nekem folyamatosan az jut eszembe, amikor az első napokban Csaba kivívta a villa legjobb nője címet valami cicanadrágba öltözve, illetve az (amitől még mindig reszket a retinám) amikor azt az elképesztő cigányrappet járta, piros selyemingben. :D

ő-szinte 2012.05.09. 22:27:40

szép azért az a medence este...:-)

sirarcheer 2012.05.09. 22:28:07

@raspberrypie: Edina nem fog kiesni. Még nem esett ki aki át előzetes sugallt.

vallatas 2012.05.09. 22:28:37

@hfeeri: :D

Remélem Edina és Noémi megy :-)

murunga 2012.05.09. 22:28:55

aztakurva mi volt ez a szellemfelvétel???
és ki a szopógép?

fontosember 2012.05.09. 22:29:04

FSZK : nem levetkőztet hanem leÖLTÖZTET tudhat valamit a csaj :)

LoveMy 2012.05.09. 22:29:08

Na ez már megint egy fuckán összevágott előzetes!
Hajrá!

sogeking 2012.05.09. 22:29:23

@pushpang (univerziális határeset): talán a bokszhéten volt, valami fura állatnak öltözött be, de ha jól emlékszem megbotlott, ahogy belépett a szorítóba :)

a selyeminges mondjuk verhetetlen

Tötykovics 2012.05.09. 22:29:23

hahó, érdemes megnéznem a mai részt vagy felejtős?

Kürosz 2012.05.09. 22:29:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:

"Holnap nem fog kiesni Edina, ebben biztos vagyok!"

ez így van, nem néztem most, nem utolsósorban pont Edina miatt, de annyira már kiszámíthatóak a szerkik, hogy ha valamit így vezetnek fel, akkor az pont nem így lesz...

no meg számítanak arra, h a népek annyira utálják Tüncikét, h leülnek a képernyő elé várván a kiesését...

szal akkor holnap sem esik ki, sebaj, keresek más programot...

Péter bá 2012.05.09. 22:29:32

Noémi bevállalta a szaros gatyát!Nem semmi!

ő-szinte 2012.05.09. 22:29:43

mért hívta máté naomit szopógépnek???:-O

blogger.katt 2012.05.09. 22:30:02

nem ide tartozik, de most nem a Shameless-nek kellene következnie????
Ezt vártam! naaaaaaaaa

vallatas 2012.05.09. 22:30:29

@Tötykovics: felejtős

@Kürosz: akkor kiesik Noémi?

Proligarcha 2012.05.09. 22:30:30

Ööö, szóval ez a mátémeztelenítős jelenet asszem zárójelbe tette noémi megmaradt renoméját is. DE legalább nem a naivapártiaknak kell ciccegniük.

sogeking 2012.05.09. 22:30:40

@ő-szinte: mert azt szeretné, hogy leszopja :D

murunga 2012.05.09. 22:30:55

szánalmas nyomorult kis kangörcs ez a Matyi

szgy 2012.05.09. 22:30:56

jajjbrokinemá
inkább csöcskét a medencében

ő-szinte 2012.05.09. 22:30:57

hát edina, noémi most nem csak cicázik:DDDDDDDDDDDDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.09. 22:31:14

Milyne furcsa bazki, amikor Edinát ekézi az Andor, meg kavarja a szart a Hiper.
Én még nem láttam fordítva, ami a számlájára írható az a Rolival szemben elmaradt bizalmi faktor erősítése.
Remélem Andor holnap kimegy a picsbe, Hiper meg a döntő előtt kapitulál egyet Bostonba.

EDINA VELED VAGYUNK!:)

almafa5555 2012.05.09. 22:31:19

na lemaradtam a végéről...alig várom sixx beszámolóját

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.09. 22:31:36

Elképesztő ez a Máté! Arra nem emlékszik, hogy miután széthugyozta a fél őserdőt, a fejével lezúzta a teraszt, de arra igen, hogy "kicsit közeledett" Noémihez. :D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 22:31:39

@raspberrypie: Mármint miért nem esik ki?

Mert róla szólt a bemutató gyakorlatilag (azt mondták nekem:D) és ezért nem hiszem, h ő fog kiesni! Holnap megint a nagy semmi lesz:D

LoveMy 2012.05.09. 22:31:51

@raspberrypie:
lehet hogy nem érte meg, de most is majd az Edina felé sokszoros hálával tartozó Máté meg a fiúk megvariálják a szálakat!

Kürosz 2012.05.09. 22:31:58

@vallatas:

passz.

de egy főszabály itt van, SOHA NEM AZ ESIK KI, AKIRE AZ ELŐZETES UTAL... sajnos...

almafa5555 2012.05.09. 22:32:23

Azt azért nem értem, hogy miért Edinát utálja mindenki....szegénykém annyira kis semmi, ő aztán tényleg nem kavar, akkor már inkább Andi, Anikó, vagy Noémi, aki megszerezte Mátét és most már nem engedi

kerdesek05 2012.05.09. 22:32:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: mert nekem az a nőies.
Herótom van a lufiszájú, meg vicces szemöldökű lányoktól.

busifa 2012.05.09. 22:32:42

Naomi csak kitapogadta azt a csudabrokit! :)

ő-szinte 2012.05.09. 22:32:52

@sogeking: de azért mért hívná mások előtt úgy??:-O
és edina erre nem kapcsol???:-O nekem inkább ez a furcsa...:-OOO

blogger.katt 2012.05.09. 22:33:10

@Tötykovics: felejtős, de viccesek a fiúkák a második részben, mikor lánynak öltöznek
az első felében pedig csak a Broki tegnapi borulásán lehet borulni :))
jah és mindenki utálja Naivát, ennyi tőszavakban

Miért nem Shameless van most????

vécés jóska 2012.05.09. 22:33:12

Edina nagyon elkúrta ezt a Rolis dolgot. Simán össze kellett volna vele állnia a szerencsétlenjének, Roller 100szor jobb ember, meg pár, mint Matcsi. De így sem fog kiesni Disneyke és ez durva, mert ő tényleg semmit nem tesz hozzá a játékhoz :(

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ja igaz amúgy :D és hol laksz? én Avas (nem a szar részen :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 22:33:42

@blogger.katt: már egy ideje átrakták késő estére:D

@Kürosz: nekem nincs Viasatom, tehát mindegyis:D

vallatas 2012.05.09. 22:33:43

@Kürosz: előzetes alapján akkor Noémi és Edina... akkor kiesik valaki más, hát legalább érdekes lesz :-)
bár ez a főszabály amit mondasz, rengetegszer megbukott eddig, de hát legyen igazad!

horvathne82 2012.05.09. 22:33:52

Érdekel a véleményetek:
Szerintetek Edina megy?
Lehet, hogy úgy van összevágva, de én egyáltalán nem látom Edinát kavarógépnek. Mások jobban hozzák-viszik az infót. Vagy én látom rosszul?
Andi meg idegesít. Mondjuk Hiper is és Bogi is, meg Máté is, szóval lehet, hogy velem van baj...

szgy 2012.05.09. 22:34:11

hű, hiper ismeretsége pszichésen segít az új csajnak :-)

kerdesek05 2012.05.09. 22:34:16

@Kürosz: hát a népek éppenséggel Andort és Hipert is rühellik, de biztos van az a statisztikai eredmény ahol mindegyik lány egyenlő utálatnak örvend

LoveMy 2012.05.09. 22:34:38

@kerdesek05:
Arnold ezzel szomorúkutyafejes dumával halálra idegesít mindenkit, nem csodálom, ha Pít kivágja holnap, mert elege van belőle.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.09. 22:34:43

@sogeking: tényleg... ő volt az, akiről nem derült ki, hogy végülis egy szürke kutya, egér vagy nyúl volt-e, ugye?

sogeking 2012.05.09. 22:34:52

@ő-szinte: Edina látja Máté szemében, hogy igazat mond, akár ott előtte is dughatna Noémivel, az se tudná eltéríteni :)

mangalor 2012.05.09. 22:35:32

@ő-szinte: tegnap nekem is olyan érzésem volt, hogy a hétfői és keddi adás riportszobás szövegelései két napra voltak elosztva. Naomi szemfestéséről gondoltam, mert hétfőn volt a fotózás, és a keddi adásban is az az erős smink volt rajta a felvételen.

murunga 2012.05.09. 22:35:44

Matyinak nem teccett Csöcske pandorás válasza :DDD

busifa 2012.05.09. 22:35:45

Mátéban egy világ omlott össze: Szőcske nem fog szexelni...

szgy 2012.05.09. 22:35:45

csöcske nem szexel a hotelben, erre broki fújtatása

sogeking 2012.05.09. 22:35:49

@pushpang (univerziális határeset): igen, mert valami óriási feje volt a figurának :D:D

ő-szinte 2012.05.09. 22:35:57

máté hogy kiröhögte szöcskét, amiért azt mondja, hogy nem fog bent szexelni:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
már állítja is a cerkát:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 22:36:07

@kerdesek05: azt sem mondtam:D Angelina sem jön be nekem:D Edinka szája már-már túl vékony, de nem is nekem kell tetszeni:D

@vécés jóska: Felsőzsolcán pontosabban, na:D (párom is ott lakik)

C76 2012.05.09. 22:36:11

@kerdesek05: egyetertek, hajra Edina ... nem ertem miert nem fuzik Pitet, hogy valalja be Noemit es Akkor Edina mehet Matehoz, annyira adja magat, Pit unja Andort, Noemi pedig jobb partnere lehet.

Nem ertem, holnap a ket uj lany vedettseget adhat valakinek a bent levok kozul + a feladatuk miatt sajat vedettseguk is lehet, vagy csak egy vedettsegrol van szo, amit ha lessz egyaltalan, azt fel kell ajaljak valakinek ? A tegnapi adast nem lattam, nem tudom hogy szolt ez a vedetseges levelke.

Eleg hulyen jonne ki ha 2 uj lany vagy egyik vedett + meg a regiek kozul is egyet megvedhetnek, az mar kb kill a maradek lanyoknak, eselyuk sincs, ennyire nem lehet manipulalni a dolgokat.

ő-szinte 2012.05.09. 22:36:52

@sogeking: igen, ebben igazad van sajnos :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

LoveMy 2012.05.09. 22:37:13

@vécés jóska:
már tegnap is írtam, hogy Edina kommunikálni próbált Frankievel, de az nem igazán beszélgetett! Ma talán többet beszéltek!

mocskosmacska 2012.05.09. 22:37:31

Tüncikét kezdem megsajnálni, pedig nagyon unszimpatikus. Kíváncsi vagyok, hogy most így, hogy mindenki fordul el tőle, eszébe jut-e, hogy ő hogy élvezte piszkálni az újakat. Főleg akkor sajnálta, amikor roli a ruhájába törölgette a tökét.

Roli viszont tök szimpi, hogy megmondta tüncikének, hogy nem akar vele egy pár lenne. Tüncike nagyon elbaszta, hogy szarta le a párját, és csak matcsira gondolt, aki viszont őt szarja le, mert be akarja fűzni fszk-t. Fszk meg nem semmi, hogy miközben fogdossa matcsi fenekét ordibál, hogy "edina! Nézd! Nézd!" Mintha poén lenne, pedig volt benne rosszindulat bőven.
Az előzetes alapján meg bejött a jóslatom, hogy fszk ki akarja fúrni tüncikét, mert nála presztízkérdés, hogy matcsi őt válassza.

Ja, és bogi is tök unszimpatikus.

Kit nem szóltam le még?

murunga 2012.05.09. 22:37:33

na b+ Pit és a tüzijáték 30+ nap matyinélküli lét után, muhahaha

horvathne82 2012.05.09. 22:38:17

Én Pít -Edina párnak örülnék. Szerintem esélyesebb is lennének párnak, mert a régiek is választanak és Edinát eddig szerették.

kerdesek05 2012.05.09. 22:38:38

@LoveMy: Pít hogy a faszba volt képes magánál tartani Andort, ez LMZ Kettő tehetségre vall.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.09. 22:38:46

Szerintem Pít sztorijainak a fele se igaz....
Nem kedvelem, olyan sunyi feje van.

murunga 2012.05.09. 22:39:04

aztakurva a swarovskys négervibrátor az "nagyon szép"???

Péter bá 2012.05.09. 22:39:06

Dávid jól megkavarta itt a szart!Legalább ez sikerült ha más nem sikerülhetett!Pít alakíthatna már valami maradandót!Mert ha nem akkor agyő!Bírom Pítet de nem tesz az erős párok ellen semmit, csak úgy elvan, mint a többi!Játék ez?Még mindig azt hiszik ezek a suttyók, hogy ez egy csapatjáték?A 10.ceremónia előtt is?Ez már vicc!Nem akarom védeni Dávidot, de ő legalább játszott!Aki még ilyen volt az Tamás és Tomi is próbált a maga módján!Többi mint vegetál, megélhetési tv-szereplők!Ingyen kaja-pia alapon szerintem!Nagyon gáz és lötyögős szarok!Tiszta nyári gyerek tábor!

blogger.katt 2012.05.09. 22:39:25

@mangalor: az az erős smink nekem is szemet szúrt

ő-szinte 2012.05.09. 22:39:27

bakker:-DDDDDDDDDD a vibrátor ismérve: szép
khm...
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.09. 22:40:12

@pushpang (univerziális határeset): én is utálom mit a szart:-DDDDDDDDD
osztom amit monccc

mocskosmacska 2012.05.09. 22:41:35

@kerdesek05: Neki meg ronda a kopasz feje és hulla idegesítő a stílusa.

busifa 2012.05.09. 22:42:04

Anikó hatalmas volt! :DDD

ő-szinte 2012.05.09. 22:42:07

@murunga: ja, és biztos jól mutat a nappalban a polcon a szűzmária szobor mellett ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Péter bá 2012.05.09. 22:42:15

Egy dolgot kérem a jó istentől, hogy Anikó sose szinkronizálhasson!!!

mocskosmacska 2012.05.09. 22:42:20

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Te meg piros cipőt teszel ki avatarnak és ez agressziót vált ki belőlem.

kerdesek05 2012.05.09. 22:43:49

Edina viszont hordhatná azt a gatyát többet is ami ma rajta volt. Rolié?. Jobban áll neki mint a saját répafazonja

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.09. 22:43:57

Ki mondta, hogy az új csaj TUD olvasni?! :D

horvathne82 2012.05.09. 22:44:59

Vagy Edina Márkot is befűzhetné...

vallatas 2012.05.09. 22:45:18

Bogi nagyon mutál :-)
olyan rémes hangja van mint Anikónak...

Betti Márk kapcsolata elég egyoldalú... szegény Betti olyan vak mint a testileg vak ember.

sogeking 2012.05.09. 22:46:24

bakker, nem játszani mentek be ????

@ő-szinte: neked milyen van?

mocskosmacska 2012.05.09. 22:46:34

@vallatas: Kicsit olyan matcsi-tüncike kapcsolatra hajaz a dolog.

Kürosz 2012.05.09. 22:46:55

tekintve, h Máté és Tüncike a taliképeken ... (aki látta a talikról készült képeken, az tudja, h miről beszélek) mégis van remény arra, h Tüncikétől csak megszabadulnak, szvsz még a döntő előtt...

De mikoooor?

Akarjátok kivesézni a Éden-bulikról készült fotókat? Szívesen dumálnék róla...

Hozzáteszem, halvány fogalmam nincs, h ki nyerte, tehát ennek köze nem lenne a spoilerhez, de azért egy találgatásban benne volnék. Hm?

mocskosmacska 2012.05.09. 22:47:23

Nem hittem volna, hogy ilyet fogok mondani, de remélem, hogy holnap fszk megy és tüncike marad.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 22:47:26

Annyira jó zenéket vágnak be:)

Meghalt Vidal Sassoon:(

ő-szinte 2012.05.09. 22:47:44

kilóg a tangád, meg a tampon madzagja...
ehhhehehehehehehehehehehehehehehehehehehe

LoveMy 2012.05.09. 22:47:56

Extrában:
Pít közölte Arnolddal, hogy van esélye a párcserének, de ezt előre tudatja majd vele! ;)

Kürosz 2012.05.09. 22:48:19

@mocskosmacska:

Nem hittem volna, hogy ilyet fogok mondani, de remélem, hogy holnap fszk megy és tüncike marad."

áruló ;)

Joey Tribbiani 2012.05.09. 22:48:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ez övön aluli volt! Dehát én Joey vagyok!!! :)

busifa 2012.05.09. 22:49:40

Ennyi szárazbaszást, nem lesz ennek jó vége! :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.09. 22:49:41

@Kürosz: én csak egyetérteni tudok veled, szerintem, matcsi nyer:(

ő-szinte 2012.05.09. 22:49:51

bakker, noémi tényleg komolyan hozza a strici formát:-OOOO

almafa5555 2012.05.09. 22:49:58

@C76: ez jogos! Robinak bejön Andor, Pít jóban van Noémivel, Edina-Máté, Levente-Anikó, Félker+vki.....persze a védettségek miatt tényleg ez csak álom

Péter bá 2012.05.09. 22:50:06

Szerintem akiknek itt lenne a helyük: Niki,Krisztián,Omar,Dávid,Reni,Terror,Tamás,Gábor,Szöcske,Pít,Enrico,meg még statisztának 1-2 JÓ csaj...többi kuka!Értékelhetetlenek!Kiakaszt, hogy ilyenek vannak a képernyőn!Ha ezt Hofi látná...tökön szúrná magát!Tényleg itt tartunk 2012-ben?

almafa5555 2012.05.09. 22:50:34

@busifa: nem láttam az extrát? kik voltak?

vallatas 2012.05.09. 22:50:41

@LoveMy:
hehe van benne valami :-)
fszk mehet haza!

almafa5555 2012.05.09. 22:51:32

@Péter bá: Enrico szerintem a kiválasztáson iszonyat gáz volt, úgy hisztizett, mint vmi plázacica

almafa5555 2012.05.09. 22:52:12

@Kürosz: én is ennek drukkolok!!!!
Noémi gooo home!!!!!!!!!!!!

szgy 2012.05.09. 22:52:17

nagyon beindultak a beöltözős bulin

ő-szinte 2012.05.09. 22:52:27

millllllyyen retkes vízben fürdene ezek????????????:-OOOOOOOOOOOOOOOOO
bakker, pofám leszakad:-OOOOOOOO

2012.05.09. 22:52:29

@Péter bá: Hofi megkímélte magát mindettől, ő járt jobban. (És most nem csak erre a műsorra gondolok.)

murunga 2012.05.09. 22:52:33

@ő-szinte: swarovskival kiverve lehet szép- :D

vallatas 2012.05.09. 22:53:41

@ő-szinte: és ahhoz, hogy kihúzza a dugót miért kell lemerülni a víz alá?:-)))
egyébként ja mintha, szart kavartak volna a vízbe... gomba gomba gomba! :)

ő-szinte 2012.05.09. 22:54:39

@murunga: ehhehehehehehehehehehehehe

Joey Tribbiani 2012.05.09. 22:54:59

@ő-szinte: Egy kis dagonya a disznóknak mindig jól esik.

mocskosmacska 2012.05.09. 22:55:21

@Kürosz: Elhagytam, amire felesküdtem.

De most komolyan. Tüncike nem lett semmivel sem jobb, csak már olyan áldozat szerepbe került, hogy nem kívánok neki rosszat.

Exike 2012.05.09. 22:57:12

Remélem Máté mellett Edina marad és Noémi esik ki, és nem lesz három védett.

kerdesek05 2012.05.09. 22:57:18

@mocskosmacska: Andor megy, gyengébb mint egy rozzant FSZKnális

ő-szinte 2012.05.09. 22:57:34

@vallatas: meg még ki tudja mi úszkál abban a vízben...
broáf
fúj, és még bele rakta az arcát is,nem elég, hogy abban ül,ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
szutyok kurvák

busifa 2012.05.09. 22:58:00

@almafa5555: jóformán mindenki mindenkivel, nem sok kellett volna egy szexorgiához...

LoveMy 2012.05.09. 22:58:11

Ez a pantomim-szinkronjáték is tökjó! :D

horvathne82 2012.05.09. 22:58:26

Én még mindig nem értem, hogy hívathatja magát valaki Szöcskének...

sogeking 2012.05.09. 22:58:31

@ő-szinte: [pókember megnyalja a szája szélét szmájli]

kerdesek05 2012.05.09. 22:59:00

@almafa5555: tuti tpékedte a rózsaszín pólóját izgalmában, hogy jó volt e, na jó voltam e!:)

2012.05.09. 22:59:08

annyira bírom a viasatot, amiért folyamatosan Dexter zenét nyomatnak alááá :D

murunga 2012.05.09. 23:00:48

@vallatas: egy gombás rántottához csak be kell küldeni vkit a fürdőbe kád szélét kapargatni.

jó, hogy Juaniták közelébe se a mennek klórsavval! :D

kerdesek05 2012.05.09. 23:01:01

@horvathne82: tuti valamiért nem a saját nevét adta meg:)

ő-szinte 2012.05.09. 23:01:28

@Joey Tribbiani: hát bakker, azért ez gáz...

Pácsó Ármándó 2012.05.09. 23:02:43

@vallatas: Csöcske ahhoz képest, hogy meztelen volt, még be akarta hívni a fiúkat

ő-szinte 2012.05.09. 23:03:19

ki volt a kádban? andi meg...? csöcske?

Joey Tribbiani 2012.05.09. 23:03:52

Mindenkinek további jó csámcsogást a történteken. Holnap Sixx összefoglalója újra beindítja az agysejteket.
Jó éjszakát!

ő-szinte 2012.05.09. 23:04:26

@Pácsó Ármándó: hát azért, mert ő bent biztosan nem szexel, az meg szte kint van;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mangalor 2012.05.09. 23:05:04

@ő-szinte: jaja, hogy betehesse a csöcskei közé:DDD

ő-szinte 2012.05.09. 23:05:07

@Pácsó Ármándó: csak , hogy tudjam, melyik két szutyok az ;-)

Pácsó Ármándó 2012.05.09. 23:06:52

@ő-szinte: Már féltem, hogy elhagytad a D-ket :-)

vécés jóska 2012.05.09. 23:07:24

De szép lenne ha holnap Edinácska, FSZK + Bogi beállna Matcsi mögé és Matcsi Bogit választaná, aztán meg Szöcske beállna védettséggel Levihez. 1 nap alatt megszabadulnánk Naívától, FSzKtól + Hipertől. :) Túl szép hogy igaz legyen :(
Éljen soká Roli!

murunga 2012.05.09. 23:07:49

@Pácsó Ármándó: de baszni nem fog tévébe!
+lássuk azt...

ő-szinte 2012.05.09. 23:07:58

@mangalor: esküszöm, hogy látszott a fején amit gondol: "ja, persze.:-))) nem szexelsz itt bent, hehe. edina is ezt mondta... jössz te még az én cerkámra;-)"
kb ez zajlott le benne:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

horvathne82 2012.05.09. 23:08:00

Ez a Csöcske nick nagyon jó :-))))

ő-szinte 2012.05.09. 23:09:04

@murunga: és mit akarsz te azon nézegetni?;-))))

Almeron 2012.05.09. 23:09:32

Nem hiszem, hogy Máté Edinát lecserélni Noémire. Igaz ugyan, hogy Edina eléggé irritáló stílussal rendelkezik, de Noémiban nem lehet megbízni a végső megmérettetésben. Sokkal esélyesebb, hogy a teljesen szerelmes Edina a végsőkig kitartana Máté mellett bármi is történjen.

mangalor 2012.05.09. 23:09:34

@Péter bá: demagóg szöveg, nem értem, mitől jobbak az általad felsorolt szereplők. Hofit meg hagyjuk, nem méltó az emlékéhez, hogy egy lapon említsük ezzel a hülyeséggel. Egyébként meg mindenki számoljon el a saját lelkiismeretével, hogy mit néz, és ne a más ítéletével mérje magát és másokat. Magyarán, ki nem szarja le, hogy Hofi mit gondolna az ÉH-ról.

Pácsó Ármándó 2012.05.09. 23:10:17

@murunga: Hamarabb kellett volna beküldeni! Roli túl rendes ahhoz, hogy megprütykölje. Esetleg Matyesz .-)

ő-szinte 2012.05.09. 23:10:31

@Pácsó Ármándó: mostanában néha nem találom, de igyekszem azért;-))))))

murunga 2012.05.09. 23:11:12

@ő-szinte: kivert kristályokat, erezetet, korrózióra utaló nyomokat, stb. ;-)))

kovácspéterke 2012.05.09. 23:12:00

sztem nem lesz semmi meglepetés, mennek az újak.

murunga 2012.05.09. 23:12:49

@Almeron: mind2 agyhalott, friss pina meg mindig jól jön (+ a challenge_brokiné már levakarhatatlan -> az meg elég szar)

ő-szinte 2012.05.09. 23:12:55

@murunga: te, mért érdekel téged az én vibrim?;-))))

Pácsó Ármándó 2012.05.09. 23:13:19

@Almeron: Edina megmondta az előzetesben, hogy nem akarja Noét kiejteni. Máté szerintem is Edinát választaná. Már be van járatva.

ő-szinte 2012.05.09. 23:14:28

@mangalor: hú bakker, tényleg beleállsz ilyenekbe?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

murunga 2012.05.09. 23:14:35

@Pácsó Ármándó: sztem csodafallosz rárepül (de legalábbis megpróbál) - csak Pit gyűjtögeti a tüzijátékot Hungarisztánba! :DDD

kerdesek05 2012.05.09. 23:15:08

@vécés jóska: jól van vécés álmodozzál csak!:)

LöncsVezér 2012.05.09. 23:15:29

Rájöttem,hogy Andor az első ember akit igazán rühellek ebben a műsorban. Gonosz, csúf, transzvesztita, szarkavaró, idegesítő, aljas. Wuah

Pácsó Ármándó 2012.05.09. 23:15:56

@murunga: Pedig Andor megnézné a nagyrakétát :-)

murunga 2012.05.09. 23:15:58

@ő-szinte: áh, már nem érdekel. túlLMZtük

mangalor 2012.05.09. 23:16:26

@ő-szinte: hát kábé én is ezt vettem ki belőle:DDDD

@Almeron: Pít vajon megkörnyékezi Naomit? Vagy fordítva? Annyira más így kívülről ítélni, mert valszeg ők egészen máshogy látták egymást...

ő-szinte 2012.05.09. 23:16:53

@Pácsó Ármándó: sztem meg nem:-) edinával már a fasza tele.
ill az mással van tele, amt inkább már másnak szentelne:-DDDDDDDD
aki vagy naomi, vagy csöcske...
sztem

Pácsó Ármándó 2012.05.09. 23:17:58

@LöncsVezér: Andor nagyon kavarja, viszont kell hozzá olyan befogadó is mint pl. Edina
Ennyi erővel Hipert is utálhatod :-)

murunga 2012.05.09. 23:18:10

@Pácsó Ármándó: de ő azt hazahozza b+ 8lövetű méhikói szuvenir!!!

ő-szinte 2012.05.09. 23:18:26

@murunga: hehehehe
gyanús vagy te nekem;)))))

C76 2012.05.09. 23:18:43

@almafa5555: "ez jogos! Robinak bejön Andor, Pít jóban van Noémivel, Edina-Máté, Levente-Anikó, Félker+vki.....persze a védettségek miatt tényleg ez csak álom"

Ki az a Robi ? Andor nem jon be senkinek ! Felikernek jo a Betti, semmi penzert nem fogja ot lecserelni, Feliker viszont kesobb cserelhet ha akar, hulye lenne valtani.
Ha nem lenne a vedetseg, eleg sima valaszto lenne, csak latnam mar hogy Edina beszel Pittel es Noemival, metr lezsirozhato a dolog csak lepni kellene.
Edina Pitnek is lehetne parja, csak ot nehezebben valalja be masik fiu, meg ha nem is ellenszenves a fiuknak, csak hat tudjak hogy Matehoz huz a szive es lehet jovo heten szarban marad aki Edinat bevalalja.
Andor odvagta a fejehez, hogy bealtal a Roli moge, valald a dolgot ... Roli alt mogeje, kenyszerhelyzetben van.

@Péter bá: "Niki,Krisztián,Omar,Dávid,Reni,Terror,Tamás,Gábor,Szöcske,Pít,Enrico,meg még statisztának 1-2 JÓ csaj...többi "

Reni ? emlekeim szerint jo csaj volt, Edina tipus, de nem hagyott maradando emleket.
Szocske ?? miert is.
Enrico miert is ?

5 lany : Edina (mert jo lany es nem gonoszkodik), Naomi (mert csinalja a bulit), Niki (mert jo test), Kira (a gonoszkodo pokmajom) es utolsonak mondanam Anikot, akit menet kozben megutaltam, de kell egy szarkevero is, ha nem O akkor az utolso helyet olyannak adnam akik nagyon csinosak es szimpatikusak voltak de nem sikerult bentmaradniuk, pedig ki tudja mit nyujtottak volna : Nonszi, Reni es akar Betti.

5 fiu : Pit (mert okos, csak akkor kever amikor vegszukseg van es magan kivul masert is jatszik ha kell, vannak B terv lehetosegei), Omar (aki a legynek sme tud artani), Mate (lehet gerinctelen a valos elet realitasaihoz merve, de a jatekban nem tapossa a tobbieket es csinlja a bulit), Tamas (amig bent volt jol jatszott es megvolt benne egy vezetoi szellem), utolsonak Tomit tennem, hogy legyen bent egy rossz fiu is, esetleg Petit.

Edina es Noemi parbeszed holnaprol, ha Noemi mate moge all, Edina nem fog oda alni, nem is lenne helyes matet ilyen kellemetlen dontes ele tenni ... akkor mar inkabb a Pit, mert utanna mar konyebben menne egy csere a Pit-Edina es Mate-Noemi paros kozott.
Remelem nem Edina, Noemi es Betti kozul esnek ki, a masik negy lany kozul tokmindegy ki esik.

ő-szinte 2012.05.09. 23:19:46

ezeket hosszú kommenteket sose olvasom el...:-(

mangalor 2012.05.09. 23:20:06

@ő-szinte: igen, néha bele, mert nem gondolom végig:) az, amikor valaki fikázódik, nem zavar, de az ilyen képmutató hozzáállás, nem tagadom, leveri nálam a biztit:)

Pácsó Ármándó 2012.05.09. 23:20:17

@ő-szinte: Csöcske Rolival lesz, Edina szabadúszóvá válik és nem akarja a Máté-Noé párost bolygatni. Most jön ki a taktikája hátulütője, hogy csak Mátéban gondolkodott.

ő-szinte 2012.05.09. 23:20:29

@Mrs. Jackman: hát, én nem ezt a kifejezést használnám rá;-DDDDDDDDDDDDDD

2012.05.09. 23:20:43

@ő-szinte:

@almafa5555: "ez jogos! Robinak bejön Andor, Pít jóban van Noémivel, Edina-Máté, Levente-Anikó, Félker+vki.....persze a védettségek miatt tényleg ez csak álom"

Ki az a Robi ? Andor nem jon be senkinek ! Felikernek jo a Betti, semmi penzert nem fogja ot lecserelni, Feliker viszont kesobb cserelhet ha akar, hulye lenne valtani.
Ha nem lenne a vedetseg, eleg sima valaszto lenne, csak latnam mar hogy Edina beszel Pittel es Noemival, metr lezsirozhato a dolog csak lepni kellene.
Edina Pitnek is lehetne parja, csak ot nehezebben valalja be masik fiu, meg ha nem is ellenszenves a fiuknak, csak hat tudjak hogy Matehoz huz a szive es lehet jovo heten szarban marad aki Edinat bevalalja.
Andor odvagta a fejehez, hogy bealtal a Roli moge, valald a dolgot ... Roli alt mogeje, kenyszerhelyzetben van.

@Péter bá: "Niki,Krisztián,Omar,Dávid,Reni,Terror,Tamás,Gábor,Szöcske,Pít,Enrico,meg még statisztának 1-2 JÓ csaj...többi "

Reni ? emlekeim szerint jo csaj volt, Edina tipus, de nem hagyott maradando emleket.
Szocske ?? miert is.
Enrico miert is ?

5 lany : Edina (mert jo lany es nem gonoszkodik), Naomi (mert csinalja a bulit), Niki (mert jo test), Kira (a gonoszkodo pokmajom) es utolsonak mondanam Anikot, akit menet kozben megutaltam, de kell egy szarkevero is, ha nem O akkor az utolso helyet olyannak adnam akik nagyon csinosak es szimpatikusak voltak de nem sikerult bentmaradniuk, pedig ki tudja mit nyujtottak volna : Nonszi, Reni es akar Betti.

5 fiu : Pit (mert okos, csak akkor kever amikor vegszukseg van es magan kivul masert is jatszik ha kell, vannak B terv lehetosegei), Omar (aki a legynek sme tud artani), Mate (lehet gerinctelen a valos elet realitasaihoz merve, de a jatekban nem tapossa a tobbieket es csinlja a bulit), Tamas (amig bent volt jol jatszott es megvolt benne egy vezetoi szellem), utolsonak Tomit tennem, hogy legyen bent egy rossz fiu is, esetleg Petit.

Edina es Noemi parbeszed holnaprol, ha Noemi mate moge all, Edina nem fog oda alni, nem is lenne helyes matet ilyen kellemetlen dontes ele tenni ... akkor mar inkabb a Pit, mert utanna mar konyebben menne egy csere a Pit-Edina es Mate-Noemi paros kozott.
Remelem nem Edina, Noemi es Betti kozul esnek ki, a masik negy lany kozul tokmindegy ki esik.

@almafa5555: "ez jogos! Robinak bejön Andor, Pít jóban van Noémivel, Edina-Máté, Levente-Anikó, Félker+vki.....persze a védettségek miatt tényleg ez csak álom"

Ki az a Robi ? Andor nem jon be senkinek ! Felikernek jo a Betti, semmi penzert nem fogja ot lecserelni, Feliker viszont kesobb cserelhet ha akar, hulye lenne valtani.
Ha nem lenne a vedetseg, eleg sima valaszto lenne, csak latnam mar hogy Edina beszel Pittel es Noemival, metr lezsirozhato a dolog csak lepni kellene.
Edina Pitnek is lehetne parja, csak ot nehezebben valalja be masik fiu, meg ha nem is ellenszenves a fiuknak, csak hat tudjak hogy Matehoz huz a szive es lehet jovo heten szarban marad aki Edinat bevalalja.
Andor odvagta a fejehez, hogy bealtal a Roli moge, valald a dolgot ... Roli alt mogeje, kenyszerhelyzetben van.

@Péter bá: "Niki,Krisztián,Omar,Dávid,Reni,Terror,Tamás,Gábor,Szöcske,Pít,Enrico,meg még statisztának 1-2 JÓ csaj...többi "

Reni ? emlekeim szerint jo csaj volt, Edina tipus, de nem hagyott maradando emleket.
Szocske ?? miert is.
Enrico miert is ?

5 lany : Edina (mert jo lany es nem gonoszkodik), Naomi (mert csinalja a bulit), Niki (mert jo test), Kira (a gonoszkodo pokmajom) es utolsonak mondanam Anikot, akit menet kozben megutaltam, de kell egy szarkevero is, ha nem O akkor az utolso helyet olyannak adnam akik nagyon csinosak es szimpatikusak voltak de nem sikerult bentmaradniuk, pedig ki tudja mit nyujtottak volna : Nonszi, Reni es akar Betti.

5 fiu : Pit (mert okos, csak akkor kever amikor vegszukseg van es magan kivul masert is jatszik ha kell, vannak B terv lehetosegei), Omar (aki a legynek sme tud artani), Mate (lehet gerinctelen a valos elet realitasaihoz merve, de a jatekban nem tapossa a tobbieket es csinlja a bulit), Tamas (amig bent volt jol jatszott es megvolt benne egy vezetoi szellem), utolsonak Tomit tennem, hogy legyen bent egy rossz fiu is, esetleg Petit.

Edina es Noemi parbeszed holnaprol, ha Noemi mate moge all, Edina nem fog oda alni, nem is lenne helyes matet ilyen kellemetlen dontes ele tenni ... akkor mar inkabb a Pit, mert utanna mar konyebben menne egy csere a Pit-Edina es Mate-Noemi paros kozott.
Remelem nem Edina, Noemi es Betti kozul esnek ki, a masik negy lany kozul tokmindegy ki esik.

ő-szinte 2012.05.09. 23:22:29

@Pácsó Ármándó: de az a fura, hogy mé mindig nem látja...:-OOOO

LöncsVezér 2012.05.09. 23:22:30

@Pácsó Ármándó: Nem, őt sokkal inkább sajnálom, látszik,hogy beteg és rengeteg traumán ment keresztül életében. Ellentétben Andorral, aki normálisnak tűnik ilyen téren, valahogy zsigerből gonosz, ezt nem tudom így ránézésre visszavezetni gyerekkori problémákra, de belátom ez csak megérzés nem tudhatom a hátteret.

ő-szinte 2012.05.09. 23:23:55

@queensryche: nagyon ó bocs, nagggggyon röhögök ( hiper után szabadon):-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

murunga 2012.05.09. 23:24:58

@ő-szinte: nyugi nem a szomszéd szobából irok ;-)))

murunga 2012.05.09. 23:27:29

@Pácsó Ármándó: nem baj, piacra dobja a kloákát! még akár kapás is lehet... :)

Pácsó Ármándó 2012.05.09. 23:27:41

@ő-szinte: Hát majd rájön! Egyenlőre Edinának és BostonBoginak nem lesz helye.

@LöncsVezér: Andor szerintem játszani próbál a maga módján, több kevesebb sikerrel.

Pácsó Ármándó 2012.05.09. 23:29:20

@murunga: Nem tudom biztatni, csak abban az esetben, ha valamiért ő kapna védettséget a két csajtól

nosce 2012.05.09. 23:29:32

ami érdekes h Féiker állandóan kifele beszél a kamerának, a riportokban is állandóan puncsol Kirának h mossa magát...

ő-szinte 2012.05.09. 23:31:47

@nosce: ehhhehehehehe, milyen igaz:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.05.09. 23:31:49

@nosce: ja, azt hiszi, a VV-ben van:)

bár már várom, hogy a macika alá is vágnak valami szöveget:D:D

ő-szinte 2012.05.09. 23:34:14

@sogeking: nana! lehet, hogy neki ez a kasztingja oda...
nem tudhassuk petti mit intéz :-DDDDDDDD

LöncsVezér 2012.05.09. 23:35:38

neki vajon elszabták a száját vagy létezik ilyen,hogy felemás a zemberfiának a felsőajka?
kepfeltoltes.hu/120509/sz_cske_www.kepfeltoltes.hu_.png

nosce 2012.05.09. 23:37:41

@sogeking:
" ja, azt hiszi, a VV-ben van:)"

ott tanulta a szakmát :)

macika meg csak mehikóiul tud :)

ő-szinte 2012.05.09. 23:38:33

@LöncsVezér: sztem a fény miatt látod úgy, de lehet, hogy rosszul sikerült a feltöltés. mert azt egyből mondtam, hogy nem érintetlen a szája:-)
ki hogy akarja érteni;-DDDDDDDD

LöncsVezér 2012.05.09. 23:38:52

@murunga: Sanyi a Lóóó,hogy tud nyeríteni, behalok :D

nosce 2012.05.09. 23:39:18

@ő-szinte:
"nana! lehet, hogy neki ez a kasztingja oda...
nem tudhassuk petti mit intéz :-DDDDDDDD"

oda majd az ikertesó megy :)

LöncsVezér 2012.05.09. 23:40:15

@ő-szinte: Szerintem nem, figyeld meg legközelebb,mindig ilyen.

nosce 2012.05.09. 23:41:25

@ő-szinte:
de ennyi ésszel nem sok esélye, a könyvesházi fiúkhoz alig férne be :)

ő-szinte 2012.05.09. 23:43:07

@LöncsVezér: ok, lehet, nem figyeltem még , csak az tűnt fel, hogy beavatkozáson esett át :-)

nosce 2012.05.09. 23:44:39

@Mrs. Jackman:
Roland nem korrekt mert átbaszta Dévidet...utána már hiába fohászkodott az égiekhez, ráadásul ostoba is mert nem számolta végig a következményeket...

ő-szinte 2012.05.09. 23:44:42

@nosce: mér???:-) azé bandika szintet csak hozná :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

bakker, azért ez milyen már? ezekre már rég nem fogok emlékezni, bandikáról meg tudom ki...
azéezkomolllly :-DDDDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.05.09. 23:45:23

@ő-szinte: szerintem is gyanús a szája

ő-szinte 2012.05.09. 23:45:37

@Mrs. Jackman: szerintem szimplán buta :-DDDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.05.09. 23:47:03

@ő-szinte:
"mér???:-) azé bandika szintet csak hozná :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD"

Na de ott volt Cris is, azé nehogymá egy szint legyen :)
Bandika meg pótolhatatlan :)

ő-szinte 2012.05.09. 23:47:42

@sogeking: egyértelmű ;-)
nagyon kevés olyan csaj van, akinek nem látszik (zimánylinda), hogy meg lett csinálva :-( főleg a felső, mert azt sokkal nehezebb jól megcsinálni:-(((

ő-szinte 2012.05.09. 23:50:09

@nosce: kiszopphoz senki sem ér fel ;-)))))

nosce 2012.05.09. 23:50:25

@sogeking:
"szerintem is gyanús a szája"

sokat szopott és szájzára van :)

sogeking 2012.05.09. 23:51:07

@ő-szinte: rajta is látszik, csak nem a száján

@nosce: Bandika mennyit volt bent? egy hetet?

kerdesek05 2012.05.09. 23:51:22

@Pácsó Ármándó: tudtad, BostonBoginak azért ilyen jó kiállásos az alkata mert úszott?

ő-szinte 2012.05.09. 23:53:44

@sogeking: jó, a mellét én is észre vettem (egy év után:DDDDDDDD szeri röhögött is rajtam:-DDDDDDDD ) de most a szájáról beszéltem, és az neki (zl) kifogástalan lett:)

nosce 2012.05.09. 23:56:07

@sogeking:
"Bandika mennyit volt bent? egy hetet?"

De mégis egy valóságsóikonná nőtte ki magát :)
Crissel együtt érdemtelenül korán kiestek :)

ő-szinte 2012.05.10. 00:00:44

@nosce: kiszop valóban hamar és érdemtelenül, de bandika sztem nem véletlenül, bár érdemtelenül. én még mindig azt gondolom, hogy bandika egy rtl-es szerki volt, aki kibakurvajól nyomta a hülyét. DE! elfáradt... azért valljuk be, huzamosabb ideig elég nehéz eljátszani, hogy egy egész más értelmi színvonalon vagy, lebukás nélkül :-)

kerdesek05 2012.05.10. 00:02:59

@nosce: mitől lenne ikon Bandika?:)

nosce 2012.05.10. 00:07:36

@kerdesek05:
aki látta az ajis maszírozó jelenetét meg Ronyval a zuhanyzósat annak ez örökre beégett a retinájába :)

nosce 2012.05.10. 00:08:36

@ő-szinte:
Bandika lehetne akárki is volt, a magyar Torrente :)

sogeking 2012.05.10. 00:10:44

@nosce: és Dya hogy sajnálta amikor kiesett :D:D:D

ő-szinte 2012.05.10. 00:12:03

@nosce: kijjaza Torrente?:-O
vki már mondta, hogy vmi zsru volt v mi de fingom nincs:-O

ő-szinte 2012.05.10. 00:13:53

@sogeking: szolidaritásból ;-) mert egy szinten voltak bandikával :-DDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.05.10. 00:16:59

@sogeking: @ő-szinte:
Dya is nagyon korán búcsúzott, pedig micsoda parádé lett volna ha van ideje bent beleszeretni Fecóba :) a pécsi Angéla rokonok megostromolták volna a villát :)

nosce 2012.05.10. 00:20:23

@ő-szinte:
"Torrente, a törvény két balkeze
(Torrente, el brazo tonto de la ley)"
"Torrente egy nacionalista, fasiszta, önző, lusta, durva, rasszista, szexéhes és alkoholista exzsaru, aki esténként rumba zenére járőrözik a 78-as évjáratú rozzant Seat-jában. Rozoga házban lakik tolószékhez kötött apjával, akit koldulásra kényszerít, hogy legyen miből megélniük. Új szomszédok költöznek melléjük. Torrente szeme megakad a hamvas és szexi Amparitón, ezért összebarátkozik a lány kissé ütődött és kisstílű bűnöző bátyjával, hogy közelebb kerülhessen hozzá. Torrente tudomására jut egy közeli kínai étteremben székelő kábítószer-elosztó banda tevékenysége. Barátaiból és egy kínai pincérnőből akciócsoportot állít fel a banda leleplezésére. A tét: Torrente megtépázott hírneve és rendőri becsületének visszaszerzése és ráadásként hőssé válna Amparitó szemében is."

ő-szinte 2012.05.10. 00:27:26

@nosce: ehhhehehehehehehehehehe de hülye vagy!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.10. 00:29:45

@nosce: köszi mogyi:-)))))
már kezdem kapisgálni a párhuzamot:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.05.10. 00:32:15

@nosce: Bandika (kezével a chipses zacskóban) fut Dya után, Dya Fecó után, ő meg a futópadon :D

azt azért megnézném, ahogy B. az édenben taktikázik :D:D:D

kerdesek05 2012.05.10. 00:34:16

mikor lesz már kint az extra?!

ő-szinte 2012.05.10. 00:34:23

@sogeking: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bakker, mire egy épkézláb mondatot kinyögne, ehhehehehehehehehehehe
az aznapi rész meg is telne;-))))

nosce 2012.05.10. 00:47:20

@sogeking: @ő-szinte:

viszont a maszírozásoknál nagyon a toppon lenne :)

ő-szinte 2012.05.10. 00:52:56

@nosce: nekem a maszírozós nincs meg:-( ellenben a zuhanyzós...;-))))))))))
de az verával volt nem veronikával... vagy nem?

nosce 2012.05.10. 01:01:22

@ő-szinte:
mind2vel volt de az ' ez még nőni fog ?' az Ronyval :)

ő-szinte 2012.05.10. 01:08:15

@nosce: ehhhehehehe
jó éjt:-)))

kerdesek05 2012.05.10. 01:18:43

mikor rakja mér ki viasat az extrát?

hideg kéz 2012.05.10. 01:43:00

@kerdesek05: Csá, remélem, még várod:)
én sem találtam az oldalukon, de itt van:
play.viasat.hu/series/eden_extra/edenextra139

JOKKA21 2012.05.10. 01:57:29

Bogi nagyon bejön nekem, tudja valaki a vezetéknevét?Nagyon jó kis bula.

JOKKA21 2012.05.10. 02:21:07

"Na, jön az első beköltöző, Bogi, aki nagyobb darab, mint Andor, a háta akkora mint egy Zil-plató, a csajos dolgokat nem szereti, viszont valaki alaposan összefirkálta a testét ad hoc jelleggel. Nem akar tipptopp lenni, és nincsenek rajta műdolgok. Az igazságtalanság felbassza, de bárkit képes lenne átverni a cél érdekében, márpedig itt a cél kézzelfogható, 25 millió forint."

Ha minden nő ilyen lenne, mint Bogi, nem kéne a potemixet reklámozni, mert nem lenne rá szükség!
Andi és Noémi idegesít, remélem kiesnek.

JOKKA21 2012.05.10. 02:34:16

Boginak nagyon szép a mosolya.:) Alexát, Bogit, Edinát és Petrát szúrnám ebből a szériából eddig(arab országban elvenném őket).

Müszélia 2012.05.10. 05:48:29

@kerdesek05: bogi akkora, mint a ruhásszekrény, és a bálnának van a legjobb alakja, mert folyton úszik.

horgi1 2012.05.10. 06:52:12

Edina és Máté nem korrekt játékosok. Edina támadja hisztis banya módjára Noémit,ha beáll Máté mögé Ő nem. Fenyegtőzik a kis ribi. Holott azon illene agyalniuk hogyan mentsék meg Noémit,-aki nekik köszönhetően- ezen a kiválasztón bajban van.Arra kellene törekedniük, hogy Noémi kapjon védettséget, hiszen Noémi kisegítette Őket. Ezzel nem foglalkoznak,de még a kis Ostobenko sem lép semmit, hogy védje a bőrét.Talán el sem jut a tudatáig? Rolihoz be fog állni Szöcske és Roli Szöcskét választja,ha Noémi is mellé áll.Noémin egyedül Pít segíthet, akit ugye az előző kavarásba- Máté mentése akció- be sem vettek. Ez nem korrekt, hogy Noémire számíthatnak utána leszarják,csak féltékenykedik a kis Szűz Mária ábrázatú Edina libuska és közben Ő beszél arról, hogy egységben az erő.DE MOST GONDOLATA SINCSEN AZ EGYSÉGRE NOÉMIT ILLETŐEN.

kerdesek05 2012.05.10. 07:18:54

@hideg kéz: menjen a picsába a viasat, most sincs még rendesen kitéve az extra az oldalukra!

C76 2012.05.10. 07:23:25

@JOKKA21: gratulalok az izlesedhez, "bombazo" a csajszi, a noiesseg mintapeldanya, Andorral egyetemben.

@horgi1: csak reszben van igazad, sem Edina sem Noemi nem probaljak a megoldast keresni, mindketten mateban biznak, pedig evidens, hogy csak egyikojuknek van ott helye, de az tulzas hogy Noemit tamadja, eleg egyertelmuen kifejezte, hogy nem all melleje ... persze ez majd elvalik ma este, Edinan es Bettin kivul mindenki meglepne ezt odabent, de en nem nezem ki Edinabol, remelem ma befuzik Pietet es Andor-Bogi "fiuk" maradnak par nelkul + erre rahuzunk egy lapott ha vedetsegek lesznek, kiszamithatatlan.

beacska 2012.05.10. 07:38:56

Egyrészt azt tartom furcsának, hogy sem Edina, sem Noémi nem kérdez rá Máténál egy hármas összeülés alkalmával, hogy milyen választásra számíthatnak a lányok.
Másrészt szembeötlően sokat puszilgatja Noémi Pítet...a száján...

kovácspéterke 2012.05.10. 07:40:59

@ő-szinte: ja értem, és valakinek csak egy jelzője lehet...

@nosce: én ezt másképp látom, dávid ugyanúgy nem volt korrekt, miután megígértették vele, h a trióból senkit nem ejt ki, dávid kezdett el szervezkedni, h máté menjen, ezért tették ki. roland meg eldönthette, h ki mellé állva van több esélye bent maradni.

@horgi1: ezzel meg többé-kevésbé egyetértek.

beacska 2012.05.10. 07:44:32

@C76: Jokkát kár cseszegetni, őt azért szeretjük, mert a nőiességünket erősíti itt, számára minden nő szép, még senkit nem dobott volna ki az ágyából ;D

kovácspéterke 2012.05.10. 07:50:05

A beöltözős buli nagyon vicces volt, én sokat röhögtem :)

kerdesek05 2012.05.10. 07:54:55

@beacska: ezen nincs vita. noémi, pít együtt..

kovácspéterke 2012.05.10. 08:00:19

@kerdesek05: sztem pít nem vállalja be mégegyszer noémit. poénkodik vele, de egyelőre sztem megtartja andort.

kovácspéterke 2012.05.10. 08:03:39

@kerdesek05: annyira jól jön neki a kesztyűbáb, hogy nem neki kell kavarni a szart. kimondta, h szomorú kutyafej és ez az idióta nő elvégzi a piszkos munkát, pít meg korrekt maradhat mások szemében.

beacska 2012.05.10. 08:07:38

@kerdesek05: @Mrs. Jackman: látod, látod! ez mégsem olyan egyértelmű

LoveMy 2012.05.10. 08:13:45

Hy

@Pácsó Ármándó:
Ne nagyon könyveljétek el, hogy kinek nincs párja, vagy ki nem nyit másfelé és hogy ez már egy lefutott dolog, mert mint tudjuk az ÉH-ben minden megtörténhet.
DE:
Ha az extrában levőket összerakod már tegnapelőtt el kezdtek szervezkedni, amikor Máté és Edina beszélgettek a szobában, majd a szerepcserés buli végén már Máté hozzá kezdett a szervezkedéshez a fiúkkal, és a mai előzetesben egyezkedtek.
Az hogy közben Edina és FSZK mit vitatkoznak, nem hinném, hogy fontos lenne a taktikát illetően. Csak jó szerk. vágás és hogy elvigye a nézőket egy téves irányba, hogy aztán nagy tapsvihar közepette átéljük a nagycsavart, ami abszolute nem az előre jelzett lesz!

LoveMy 2012.05.10. 08:17:47

@kerdesek05:

LoveMy 2012.05.09. 22:47:56

Én már 22.40-kor néztem!

beacska 2012.05.10. 08:19:03

@LoveMy: nálam kimaradt. mit kezdett Máté szervezkedni?

kerdesek05 2012.05.10. 08:24:51

@LoveMy: marha jó. mert én a főlapon vártam az extra menüpont alatt mikor teszik ki . ezek szerint egyből az extra play oldalára kellett volna mennem.

LoveMy 2012.05.10. 08:27:20

@horgi1:
nem hagyják szarba FSZK-t, bár megérdemelné. Ő is elég szarkavaró a maga ostoba módján, sőt még rosszabb, mert pióca és gátlástalan. Miért is kellene hogy FSZK kapja a védettséget, ráadásul úgy, hogy semmit nem tesz érte?
Egyáltalán nem támadja Edina, mert mióta bent vannak próbálja a normális útra terelgetni FSZK gátlástalan viselkedését, bár szerintem mostanra már elege lett belőle Edinának.
ÉS...
Szerintem akár így vagy úgy, de ugyanolyan kész tervvel mennek majd a párválasztóra, nem tudom, hogy kik esnek ki, de az egyik fixtippem: Arnold
a másik talán Szöcske, de ez nem biztos!

kerdesek05 2012.05.10. 08:28:15

kik smároltak a medence partján este a buli után, extrában mutattak valamit..

kovácspéterke 2012.05.10. 08:28:21

@LoveMy: és mit szervezkedett pontosan?

LoveMy 2012.05.10. 08:29:32

@kerdesek05:
igen ott mindig (aránylag) hamar megtalálható!

@beacska:
ha jól emlékszem az extrában a szerepcserés buli vége felé már beszélgettek a fiúk asztalnál ültek a teraszon

beacska 2012.05.10. 08:34:24

@LoveMy: Szöcske legalább megpróbált magának párt találni. De Bogi....miben reménykedik? a védettségben? Anikóval kitalálhatnának neki egy potenciális párt...Levente nem, Mátéra két csaj is van, Márk talán le akarja rázni Bettit, Pítből kinézem, hogy letelt a 3 nap, cserélni akar, és nem a Régi Noémire, Roli most nagyon rámozdult Szöcske melleire...szóval Márk és Pít...

LoveMy 2012.05.10. 08:39:48

@Mrs. Jackman:
deee majd el is mondják részletesen ;)
szerk. meg le is adják ;)
mi lenne akkor a meglepi?
;)

BiP 2012.05.10. 08:40:03

A képeket nézve Broki tök úgy néz ki, mint Hernyós :)
Andornak meg felesleges is sminkelni, egyszerűen csak felvesz egy inget meg egy farmert, és kész is a férfi :)
Ebben a játékban Dávid vagy Enrico lett volna még érdekes, előbújt volna belőlük a nő :)

Müszélia 2012.05.10. 08:44:29

@JOKKA21: mit gondolsz, van olyan idióta, aki hozzád menne feleségül (vagy bármi más minőségben)?

kovácspéterke 2012.05.10. 08:46:31

@LoveMy: lehet, h szervezkedik, de levente erre mondjuk nem vevő.

az a baj, h mindkét nő elég mimóza, és nem képesek normálisan megbeszélni a dolgokat.

LoveMy 2012.05.10. 08:46:50

@beacska:
Persze igazad van, pont erre számít Bogi és a Hiéna, mert valahogy jobban érzik ezt a védettség dolgot. Az, hogy Szöcske meg jobban nyit Frankie elismerendő, mint pl Jégniki v. aki utoljára kiesett fekete hajú lány(?) akikre azt mondták, hogy "akkor minek jött ide?"
Az extrában Pít a Pandorán közölte egy kérdés kapcsán, hogy igen, lecseréli Arnoldot, de azt majd időben közli vele. Tehát nem tagadta, és az idejét sem mondta ki. De ez már olyan egyértelmű, hogy FSZK lesz a párja, ahogy ők az utóbbi napokban nagyon közvetlenek együtt.

beacska 2012.05.10. 08:47:24

@Müszélia: :DDD nem hinném, hogy Jokka nősülni készülne :DDD eddig egyetlen ilyenirányú megjegyzést sem tett :DDD

LoveMy 2012.05.10. 08:49:07

@Mrs. Jackman:
LMZ-nek csak az a dolga, hogy bólogasson, mint az előző párválasztón, mert azt hiszem neki az ÉH-ben ez a szerep jutott csak akár a párját nézem, vagy csak a játék menetét. De lehet, hogy neki ez a szerep épp elég!

beacska 2012.05.10. 08:50:55

@LoveMy: az, hogy Bogi nem keres párt, nem mondom, hogy érthető, de a rutintalanságára lehet fogni. De Anikó....? Mondhatnánk, hogy neki csak a saját segge számít, de úgy nézem, azért ő is nagyon örül, hogy lett végre egy barinője, akiben meg MER bízni. Anikó nagyon-nagyon sokat változott ezalatt a pár hét alatt...és előnyére...

kovácspéterke 2012.05.10. 08:52:00

@LoveMy: frankie meg szöcske tök jó pár lenne, sztem szöcske elirányítgatná a fiút. bár nem tudom, h a végjátékban ez mennyire számít. kivi leszek, mi lesz, tavaly nem néztem az éh-t.

pilar ternera 2012.05.10. 08:53:21

sziasztok!

nahát, én nagyon kíváncsi vagyok, milyen kavarás lesz még ma,és végül lesz-e meglepetés a párválasztón! :O)

FSZK-t most már akár kint is látnám, hogy a sunyi ribanc így szervezkedik Edina ellen!kivéve, ha meglépik Píttel az "egyesülést2 és kivágják Andort. Andor detto, csak legalább nem ribanc... abban igaza volt az elején, hogy annyit hazudozik, hogy nehezen tudja már követni.

hát, én az extrán sírva röhögtem. konkrét swinger party imitációt láthattunk, mint valaki meg is jegyezte bent. :DDD

hajrá Edina, ne hagyd magad!!! :P

LoveMy 2012.05.10. 08:54:14

@Mrs. Jackman:
lehet, de hogy a végjátékban?

kovácspéterke 2012.05.10. 08:55:51

@LoveMy: sztem levente nem olyan hülye, ha azt nézzük eljutott a végéig, illetve sztem el fog, mert ma sztem nem esik ki.

pilar ternera 2012.05.10. 08:57:30

@horgi1: Edina egyáltalán nincs akkora biztonságban, mint gondolod, mert Máté is kiszámíthatatlan és simán lehet, hogy Noémit választja Edina ellenében. szóval van miért aggódnia neki is, inkább Noémi a kis sunyi ribanc, aki a "barátnőjét" akarja kitenni.

kovácspéterke 2012.05.10. 08:59:02

@Pilar Ternera: dehogy választja noémit, szted kivel biztosnságosabb a gömbbel a kezedben szemben állni?

pilar ternera 2012.05.10. 09:00:21

mi lenne, ha azok, akik kikotyogták a titkukat repülnének? ;) (Hiper, Roli)
szépen borulnának a nagy tervek! :DD

beacska 2012.05.10. 09:00:35

@Mrs. Jackman: :DDD hát ma nagyon bénának kell lennie bármelyik fiúnak, hogy kiessen :DD

beacska 2012.05.10. 09:01:34

@Pilar Ternera: akkor az lenne, hogy a párválasztón 4 fiú lenne és 6 lány...

pilar ternera 2012.05.10. 09:01:59

@Mrs. Jackman: sztem senkivel sem biztonságos! tavaly sem hittük volna az egyszerű, grál lovag Kristófról, hogy sz@rban hagyja Alízt, mégis megtette...

kovácspéterke 2012.05.10. 09:02:48

@Pilar Ternera: én csak a döntőt láttam, szóval nem tudom, h milyenek voltak az emberek.

pilar ternera 2012.05.10. 09:03:34

@beacska: igen. és? most 5-7 az arány. de kiben gondolkodhatna Levente, Szöcske, Edina...stb?

2012.05.10. 09:05:46

Noéminek köszönheti Máté h egyáltalán bent van még, igazi pofátlanság lenne ha most Edinával kiraknák, de nem tartom elképzelhetetlennek, mint ahogy azt sem h Edinának kell mennie ilyen felállásnál.
Hogy miért gondolta Noémi a múltkor h jó neki ha Máté nála talál menedéket azt nem értem.. Most az a kérdés, h lesz e a két új csajnak védettsége, és ha igen, akkor hova álnak?
Andi pedig nekem szimpi,nem mondom h szép amit csinál, de legalább csinál valamit, nem csak vinnyog mint Edina. Pít pedig vele is ugyanúgy bánik mint az eddigi párjaival, ez már nem a lányokat minősíti, hanem őt...

beacska 2012.05.10. 09:08:24

@Pilar Ternera: hát én nem hinném, hogy elkezdik a párok leépítését...mert akkor csak 4 pár maradna

pilar ternera 2012.05.10. 09:10:46

@anne.shirley: igen, pofátlanság lenne, de Noémi is megérdemelné, mivel kijelentette, hogy ő aztán nem lesz Roli párja és kész! pedig simán megcsinálhatták volna a visszacserét, csak kár, hogy már Máté sem rajong Edináért. de hogy Noémitől mit akar, azt csak a jóég tudja!
mi van Píttel? tök jól csinálja! így is hogy ragaszkodik hozzá Andor!

kérdés mindenkihez: a titkok kiderítésének jutalma nem CSAK a bent maradás volt? volt szó védettségről is? én nem emlékszem rá... :O)

fl3sli 2012.05.10. 09:11:56

@Pilar Ternera: Szerintem is Edinát választaná, remélem Andor is megy ma mert irritáló a csaj, ráadásul ronda is.

Cathcart_ezredes 2012.05.10. 09:12:02

Nekem Naiva viselkedése felfoghatatlan: benntartatta Brokit Naomival, rendben. Viszont illett volna akkor utána valamit szerveznie, nem csak a seggét meresztenie. Vagy el kellett volna hitetnie Rolival, hogy vele akarja továbbvinni és ezen a párválasztón még mellé állni, vagy meg kellett volna beszélnie valakivel, hogy fogadja be Naomit (már ha tényleg bent akarják tartani hálából), és menni vissza Broki mellé.
Az is lehet, hogy valójában szervezkednek, csak a viasat nem mutatja, hogy a párválasztó nagyobbat üssön, de nekem ez valahogy nem tetszik: jobb lenne látni, hogy mit akarnak összehozni, és mi lesz belőle, dől e a terv vagy sem.

pilar ternera 2012.05.10. 09:12:57

@beacska: mennyi idő van még belőle hátra? kevés az a 4 pár?

fl3sli 2012.05.10. 09:14:20

@Cathcart_ezredes: Szerintem Ostobenkót vissza kéne zavarni Pit mögé, vele intim érzelmi kapcsolatba van.

pilar ternera 2012.05.10. 09:15:07

@Cathcart_ezredes: igen, ebben igaza volt LMz-nek, hogy Edina ennyi idő alatt elhitethette volna Rolival, hogy ő lesz a párja és akkor nem lenne ekkora sz@rban, mint így. ezt elcseszte, ez tény.

pilar ternera 2012.05.10. 09:16:09

@fl3sli: Ostobenkó szerint neki Máté is a lelki társa, szóval nehéz rajta kiigazodni... :))

anne.shirley (törölt) 2012.05.10. 09:17:32

@Pilar Ternera: és miért is álna Roli mellé? Csak hogy Edina ismét együtt lehessen a drágájával? Pont ezt nem akarta sztem, hogy bábu legyen csak. Másrészt Máté nyilván neki is tetszik, az elejétől kezdve közeledik hozzá, és most sem fogja vissza magát, abban igaza volt Edinának, h tudja N. h ez őt zavarja, mégsem vesz vissza magátol - olcsó egy csaj, na.

kovácspéterke 2012.05.10. 09:17:52

@Pilar Ternera: de. sztem ennek kapcsán mindketten maradhatnak, de nem biztos, h párt találnak, magyarán mennek. nem tudom, h érthető-e :D

fl3sli 2012.05.10. 09:18:25

@Pilar Ternera: Ja az igaz, de Pit talán be is fogadná, mert el van Noémivel, és nem akarná,hogy kiessen legalábbis nekem ez jött le eddig, meg Andorral is már tele van a töke.

Cathcart_ezredes 2012.05.10. 09:19:08

@Pilar Ternera:
"...de Noémi is megérdemelné, mivel kijelentette, hogy ő aztán nem lesz Roli párja és kész! pedig simán megcsinálhatták volna a visszacserét..."
Ostobenkó feláldozta Dávidot, aki egy elég könnyen terelgethető hülye volt, ráadásul Naomi sztem elhitte neki, hogy ők végigvinnék az aranylabdás rettenetet. És ha jól emlékszem, akkor Ostobenkó még a párválasztó előtt megmondta, hogy benntartja Brokit, de csak akkor ha utána nem dobják oda Roli elé koncnak. Elmondta a feltételeit, belementek, szóval ebben szerintem nem saras Naomi.
@fl3sli:
Elég sok minden utal erre, meg logikus is lenne, ráadásul sokan mondjátok, hogy ez lesz, de én valahogy nem érzem, hogy ez meg fog történni.

anne.shirley (törölt) 2012.05.10. 09:21:09

Nekem amúgy Levi a hősöm, amiért nyugis természetével bevállalta Hipert, simán tűr neki és lassan a döntőig jut... valszeg a hisztit is azért kezelte úgy ahogy, mert mással sem tud játszani, új csajt megfőzni lusta.. VAGY szerelmes, és egy olyan sejtésem is van, h Hipernek sem közömbös, amikor együtt vannak egész más mint amúgy, ráadásul folyton ismételgeti, h ő semmit nem érez, amit hát őszintén, egy nő főleg olyankor mond amikor megvész egy pasiért :D

fl3sli 2012.05.10. 09:21:48

@Cathcart_ezredes: Egyébként meg annak tudatában amit Ostobenkó csinált a "barátnője" háta mögött azok után nem is lenne geciség ha kiraknák.

Cathcart_ezredes 2012.05.10. 09:22:22

@Pilar Ternera:
Vagy akár leülhetett volna Píttel dumálni, hogy mi lenne ha mögé állna... Akkor még jobb cserealapja is lett volna a későbbiekben, és helyreállt volna az Univerzum egyensúlya: Broki-Naiva, Pít-Naomi.

Cathcart_ezredes 2012.05.10. 09:24:28

@fl3sli:
Szinte hallom is, ahogy Naomi erre azt mondaná, hogy "ééénőőőő otthonilyet őő sosenem csinálnáák, ez csak játék és buli, hülyülünk" :)

Sziporka 2012.05.10. 09:25:33

Csak nekem egyre uncsibbak a részek amióta uncsi szereplők jönnek be és sok jófej kiesett?

Képzeljétek, tegnap láttam Elemzőt a nyugatinál, 10percre rá meg két VV celebet :D

fl3sli 2012.05.10. 09:25:36

@Cathcart_ezredes: De egyébként lehet ez már megtörtént, csak még nincs nyilvánosságra hozva, hanem majd vissza lesz megint pörgetve. mondjuk azt nem tudják, hogy ki lesz védett, szóval az bekavarhat. mondta a héten Pit Noéminek, hogy ne nyomuljon annyira, mert Andor észreveszi, ez lehet azt jelenti, hogy már van terv, vagy csak az NDK-s úszónő féltékeny. :D

kovácspéterke 2012.05.10. 09:27:25

egyébként edina meg akarta beszélni noémival a dolgot, h nem akarja szarban hagyni, de az egyik túl ostoba volt a taktiki mebeszéléséhez, a másik meg túl érzelmes.

LoveMy 2012.05.10. 09:30:37

@Pilar Ternera:
ez még egy nagy kérdés!!!
mert amikor a leírták a titkot, az is ott volt, hogy nem árulhatják el senkinek sem!

pilar ternera 2012.05.10. 09:31:18

@Cathcart_ezredes: Dávid könnyen terelgethető hülye volt?!?!? hizsen ő uszított rá mindenkit a Máté-Edina párosra? arról nem beszélve, hogy mondj már nekem valakit, akit NOÉMI TERELGETHETNE!? ne máááár! ahhoz ész kéne! Noémi a szellemi képességeivel örüljön csak a báb szerepének és verje a seggét a földhöz, hogy a jollyjoker attitűdjével bent tud maradni!
azt nem tudtam, hgy már ELŐRE közölte Noémi a feltételeit! :O) akkor igazad van...

igen, sztem Edina-Pít jó páros lenne én ennek drukkolok, de sztem nem lépik meg :(

@anne.shirley: Levi sztem is jól csinálja, baromi türelmes, papucs, de letojja és még mindig bent van! :)) őt csak amiatt nem favorizálom, mert neki csatolt része Hiper, neki meg inkább 10-15 jó nagy taslit adnék, mint pénzt! :))

aribeth 2012.05.10. 09:32:20

@Pilar Ternera:
"e Noémi is megérdemelné, mivel kijelentette, hogy ő aztán nem lesz Roli párja és kész!"

Emlékeim szerint Noémi azzal a feltétellel tartotta bent Mátét, hogy ő nem akar Rolival összeállni, ezzel Broki tisztában volt (és talán Edina is), úgyhogy _emiatt_ biztos nem érdemli meg a kiesést. :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.10. 09:32:29

Jóó reggelt!! :D

A tegnapi részről annyit, hogy sztem Broki jobb lenne nőnek mint amilyen pasinak... :D

Sixx... Szerintem Anikó azért mondta, hogy Naíva nem mehet vissza a párjához, mert megígérték Naominak, hogy nem kell Rolival lennie..
Jelzem ez egy elég idióta ígéret volt...:)
Amúgy meg Andor vernyákolása minden idegszálamat végigborzolta, egy darab hang nem volt a helyén .. arról nem beszélve, hogy Gyalogkakukkot meg Tazt is összekeverte...áá :D Szóval ha eddig nem volt esélye Naominak Pítnél.. az éneklés után sztem biztosítva van a helye.. :)

beacska 2012.05.10. 09:32:32

@Pilar Ternera: hát ugye, vmi vaklárma alapján én már a múlthéten azt hittem, hogy nem lesz új beköltöző, aztán itt vki most azt mondta, hogy még a jövő héten várhatóak újak, és csak aztán lesz az intenzív leépítés...fene se tudja már. Én azért azt gondolom, mielőtt elkezdik őket leépíteni, meglesz még az utolsó 10. nem csak 8.

beacska 2012.05.10. 09:34:55

@Sziporka: :DDD ki volt az a két VV celeb? csak nem Attila és Peti? ők járnak mindenhova párban....

pilar ternera 2012.05.10. 09:38:19

@beacska: igen, ez lehet, mindig 10 döntősről van szó... meg, most hogy mondod, ő is arra számítanak, hogy még 2 pasi is jön. bár ez nem szempont :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.10. 09:38:29

Ejhh bárcsak tényleg kiesnének azok akik kiadták a titkot!!! :D:D::D
Rolit sajnálnám mert olyan jószívűnek tűnik... de Hiper végre menne a picsbe... :)

Cathcart_ezredes 2012.05.10. 09:38:43

@Pilar Ternera:
Megkövetlek: leérveltél:) Akkor úgy fogalmazok, hogy Dávid stabil pont volt neki, mert nem akarta lecserélni Naomit. Én úgy emlékszem, hogy előre megmondta, hogy Rolival nem, de lehet tévedek.
Amúgy Naomi szerintem nem annyira egybites (most szigorúan a benti átlagot figyelembe véve): volt már neki valami haditerve, hogy egyszerre vágja ki Csírát, meg Hernyóst, de máshogy alakultak a dolgok.

Sziporka 2012.05.10. 09:39:16

@beacska: Éééés igen! :D

Olyan vicces volt, előttem sétáltak (csak néha beelőztem őket mert lassúak voltak:D) és figyeltem a szembejövő emberek fejét amikor észrevették őket, priceless.

pilar ternera 2012.05.10. 09:39:52

@beregorl: igen, már kiigazítottak, csak én nem tudtam, hogy ez a kijelentés még a ceremónia előtt elhangzott. :)

Ainult Mina 2012.05.10. 09:39:53

Levente = Flinstone Frédi

LoveMy 2012.05.10. 09:39:58

@Pilar Ternera:
viszont arra nem ostoba az FSZK, hogy szerinte "jópofin" zsarolgat, pl: FSZK csak úgy nyüszített, Pít meg Edina rászóltak, hogy hagyja abba, de nem! Megint szólt Edina, ekkor már úgy reagált:"megváltoztatom a feltételeimet!"
Nem elég, hogy ribancos, pióca, és levakarhatatlan, de ahogy ő mondta szerinte ez vicc volt : "olyan jó furkálódni"
Na ez is egy hányáskategória!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.10. 09:40:38

@Cathcart_ezredes: sztem az van, hogy Edina úgy fogja fel ezt az egészet, hogy Broki neki "alanyi jogon" jár, amit szerinte mindenki tudomásul vesz és elfogad, sőt, mindenki úgy taktikázik a saját érdekében, hogy közben ezt a megmásíthatatlan állapotot, mitöbb, tényt, önzetlenül -mitöbb, akár önfeláldozó módon- figyelembe veszik.
Meg se fordul a fejében, hogy esetleg neki se ártana egy B-terv, illetve hogy
valamit neki is virítania kéne a többiek érdekében....

fl3sli 2012.05.10. 09:41:04

@paranyuszi: Azt nem tudom, hogy Anikó tényleg ezt írta, mert nem emlékszem, hogy annyira győzködte volna Alext, hogy ne ejtse ki Edinát, sőt az sem rémlik, hogy Edinát akarta volna kitenni. Ott Anikó nem Edinát akarta menteni hanem Csírát kitenni, szóval lehet nem mondta el a Titkot.

Banyus83 2012.05.10. 09:43:03

Sziasztok!

Andor tegnapi éneke igazi bűntett az emberiséggel szemben...én nem tudom, Pít még hogy tudja elviselni...
Brokin kivételesen jókat röhögtem tegnap :-)

Kíváncsi vagyok mi lesz ma, de tuti nem Edina fog menni :-) Annyira egyértelműen ezt sugallják napok óta, hogy biztos nem így lesz végül...Amúgy nem értem, mikor fordult a "közhangulat" ennyire Edina ellen bent? nem tudom pl., hogy Andornak mi baja vele? meg LMZ-nek? Nem mondom, hogy nincs részben igazuk azzal pl., hogy Edinának be kellett volna etetnie Rollert, de akkor is...Andor hirtelen támadt, rettenetes ellenszenvét nem tudom értelmezni...A szomorú kutyafej emlegetésétől már kivagyok...Remélem Andor lesz az egyik távozó!!!!
Amúgy én simán kiraknám akár FSZKt is...ez egyéni játék, max. páros, mivel az kell, hogy eljuss a végéig :-) Nem kéne senkire tekintettel lenni...mások sincsenek :-) Egyre inkább kezd engem valakire emlékeztetni az elsőből ez az egész... :-D

pilar ternera 2012.05.10. 09:45:00

@Cathcart_ezredes: ne haragudj! ;) igen, stabil volt, az igaz, csak Noémit nem érdekelte és Máté ellenében nem volt kérdés, hogy kit választ.
nem tévedsz, már más is mondta! :) be is láttam, hogy ez esetben nem lenne szép tőlük ezért kirakni.

igen, kicsit furcsa, mert néha megvillan (bár ez talán túlzás:) ), de aztán akkora hülyeséget mond/csinál, hogy az ember visszazökken a valóságba, hogy hát igen, ez a csaj ilyen eccerű. :))

LoveMy 2012.05.10. 09:47:24

@Pilar Ternera:
nem értem, hogy ezt a dolgot miért csak Edina felől közelítitek meg.
Frankie egyáltalán nem nyitott Edina felé, hiába akart volna beszélgetni, ezt panaszolta Máténak. Most az utolsó napon beszélgettek többet.
Bár nem értem, hogy akkor meg minek állt Frankie oda védettséggel, ha nem Edinával képzelte el a továbbiakat. Mert nemcsak azt kell nézni, hogy kit akar kitenni, hanem hogy tud-e a párjával együtt játszani.
Erre volt egy nagyon durva, de megalapozott kijelentése a Hiénának.

fl3sli 2012.05.10. 09:47:47

@Pilar Ternera: Kivétel erősíti a szabályt, meg vak tyúk is talál szeget. Néha Ostobenkó is mondhat értelmeset. :D

Banyus83 2012.05.10. 09:48:04

@LoveMy: Ezt adom :-)

@fl3sli: Nekem is ez jutott eszembe azonnal...ha ezt írta le Hiéna, akkor tuti kamuzott...Nem hiszem, hogy a két napos győzködésből 1 percet sem mutattak meg nekünk a szerkik :-)

anne.shirley (törölt) 2012.05.10. 09:48:42

@Banyus83: sztem egyszerűen csak elegük lett a folytonos nyávogásától, még amikor naphosszat szobán voltak brokival, le volt regulálva, de amióta ráér, és állandóan kint van a többiekel, az idegükre megy.. én magam is nehezen viselem az ilyen lányokat mint edina.

pilar ternera 2012.05.10. 09:50:57

@LoveMy: pontosan, én is észrevettem ezt! mondom én: sunyi kis ribanc ez, csak eljátssza a nagy barátnőt, barátot, mindent.
@Banyus83: Andor kész! Pít 1x megjegyezte viccesen-rosszindulatúan ezt (rá nem is tudok haragudni ezért), ő meg azóta ismételgeti ezt mindenkinek, mint egy debil papagáj, aki csak ezt az 1 kunsztot tanulta meg! szánalmas!

paranyuszi (törölt) 2012.05.10. 09:51:17

@fl3sli: Háát én emlékszem egy riport szobás beszélgetésre, ahol Anikó állatja, hogy igaz amit elmondott Boginak, vagyis azt írta le titoknak... De, hogy tényleg így történt-e anno... arra már a kutya sem emlékszik... :D
Szerintem ez is csak valami hülye húzás volt részéről, hogy magát fényezze... :D

beacska 2012.05.10. 09:51:21

@Sziporka: :D...érdekes, hogy még mindig jóban vannak...

fl3sli 2012.05.10. 09:51:34

@LoveMy: De most Csirkeláb mögé megy Szöcske, Máté mögé Edina Ostobenkónak meg mennie kell Pit mögé. Ha Andor nem védett akkor minden meg van oldva. És ezek szerint az újak meg nem lehetnek védettek.És akkor Andor mehet a levesbe, és nem kell meghallgatni többet a szomorú kutyafej mondásait, meg nem kell nézni ahogy farokra akarja húzatni magát vkivel .

Cathcart_ezredes 2012.05.10. 09:52:11

@pushpang (univerziális határeset):
Na ezt pontosan így látom én is: és ha valaki fenyegeti a kis álompárt, akkor rögtön "szomcsi" lesz, duzzog, elvonul, félrevon, panaszkodik, kiborul, sír, hisztizik.
@fl3sli:
Azért remélem nem játsszák el többet ezt a visszatekerős dolgot. Azt mutassák, hogy mit taktikáznak, és hogy sikerül, és ne tereljenek már egy egész héten át. Ezzel az erővel az ember csak a párválasztót nézze, mert úgyis átbasszák a fejünket.
@Pilar Ternera:
Majd a műsor végén lesz egy visszatekerős rész az első adásig, ahol fekete-fehéren bevágják, ahogy Naomi a szoba magányában magában beszélve suttog Kant-ról, Hegel-ről, és közben Camus idézetekkel szórakoztatja magát zuhanyzás közben:)

pilar ternera 2012.05.10. 09:55:39

@LoveMy: azért, ha ügyes lett volna, el tudta volna hitetni vele. mondhatta volna akár az igazat is, hogy Noéminek tettek ígéretet, hogy nem kell lecserélnie Mátét. sztem Roli van annyira irányítható, hogy ha jól csinálja, most Roli nem húzna Szöcske felé...
@anne.shirley: kinek nyávog folyamatosan? és miket? én nem hallottam ilyesmit... :O)

paranyuszi (törölt) 2012.05.10. 09:57:00

@pushpang (univerziális határeset): Egyetértek, szerintem is az a fő baja Edinkának, h csőben lát, azaz csak egy verziót tud elképzelni..
Nem hinném, hogy ha esetleg ketten állnak Broki mögött, Naomi meg ő, Broki Naomit választaná..
De ettől azért még nem ártott volna jóban lennie Rollerrel...
Szöcskének 2 nap alatt sikerült... :D
És hát nem egy bonyolult fiú nahh :D:D:D

LoveMy 2012.05.10. 09:57:11

@Banyus83:
Szia :)
Mert olyan jó mindig azt gúnyolni, irritálón élvezkedni azon, akit sokan kedvelnek!
Engem nem a közhangulat befolyásol, nem veszek részt közbégetésben :) Minden játékost a kizárólag a ÉH-ben látottak alapján nézem.
Én elfogadom, hogy Edinának is vannak hibái, és ha a számomra unszimpatikus játékos nem tesz olyan kirívó dolgot, akkor nem szokásom szidni. Míg mások csak abban lelik kedvüket, hogy ha csinál, akkor azért szidják, ha nem csinál, akkor meg azért!
De visszatérve a párválasztóhoz én úgy érzem, hogy most iy egy előre kitaktikázott, megbeszélt forgató könyv lesz, mint az előzőn!

pilar ternera 2012.05.10. 10:00:00

@Cathcart_ezredes: :DDDD most miért? lehet, csak végig megjátszotta magát, hogy átejtsen mindenkit! de akkor kiguglizom a filmakadémia telefonszámát és bejuttatom a 2013-as jelöltek közé! ;)

LoveMy 2012.05.10. 10:00:55

@Cathcart_ezredes:
te ebben az esetben olyan boldog lennél, sőt egy céltáblát rajzolnál a mellkasodra!
Ide lőjetek!...
Biztos! :D

LoveMy 2012.05.10. 10:02:24

@Pilar Ternera:
FSZK-nak nem azt ígérték meg, hogy Mátéval fog megöregedni...
Hanem, hogy nem lesz a FRankie párja!

Banyus83 2012.05.10. 10:02:28

@Pilar Ternera: Pont ugyanez a véleményem...meghallottam ezt Píttől, azóta ezt szajkózza és még bele is éli magát ebbe az utálkozásba...

@anne.shirley: Hát én nem tudom...a való életben nekem sincs ilyen barátnőm és engem is irritálnak a folyton nyávogó csajok, de én nem látom, hogy Edina többet nyávogna másoknak, mióta Roller párja...

@LoveMy: Igaz, mint mindíg!!! És veled bégetek :-D

beacska 2012.05.10. 10:04:31

@fl3sli: @Banyus83: olyan makacsul kitartotok Anikó iránti ellenszenvetek mellett, hogy inkább ráfogjátok, hogy minden hazugság, amit mond, csak nehogy vmi "jó" is kiderüljön róla...valszeg azért kampányolt Edina mellett, mert Niki meg ellene nyomult, és hát ők ketten.....

Drinking Dorithy 2012.05.10. 10:04:37

Ostobenkó miért lett (újra) Naomi? Neki miért nincs "neve"?!? :(

2012.05.10. 10:04:56

Miért hívjátok Évát Pinokkínának?

Szerintem ez az egész valóságshó egy összevágott szappanopera.

Szerintem nem időrendben adják le a részeket, hanem amiből lehet sztori azt összevágják mint egy puzzle-t és olyan képet mutatnak amilyet akarnak.

Nem csodálkoznék, ha mindenkivel felvesznek egy-egy kiesést, visszakerülést, hogy lehessen variálni a történetet. Abban nincs garancia, ha hagyjuk, hogy az történjen ami élőben megy. Uralni kell az eseményeket.

Én biztos hogy azt tenném.

pilar ternera 2012.05.10. 10:05:46

@paranyuszi: +1
@LoveMy: nincs itt másról szól, mint hoy nagyon be vannak tojva, hogy Edina Mátéval tutira a döntőben lesz és már latolgatják, hogy a régiek közül ki, hova állhat. és ebben például Hiper nem állna túl jól...ha nem is Edina, de talán Máté miatt sztem többen állnának mögéjük, mint a többiek mögé. de tudják, hogy Máté is talán Edinában bízik leginkább, ezért Edina kiesésével ő is gyengülne.ennyi.

paranyuszi (törölt) 2012.05.10. 10:05:47

@LoveMy: Ez igaz! :D De ha nem Roller mellé áll ki maradna Naominek? Kb. senki.
Ezért tartom hülyeségnek az egész ígéretet.. vagy Edinkáék megbeszélték Brokival, hogy csá Naomi ha nem állsz Roller mellé, vagy Naomi megy Píthez és Csá Andor! :D:D:D
Vagy ami nagyon fura lenne... Broki mögött Naomi, és Edinka, és Edinka esik ki...de ezt elképzelhetetlennek tartom..

aribeth 2012.05.10. 10:07:33

@Pilar Ternera:
:)
Mindenesetre attól függetlenül, hogy Naomi előre közölte a feltételeit, és van némi erkölcsi alapja arra, hogy elvárja Máté hűségét (vagy valami hasonlót), taktika és józan ész szempontjából jobban tenné, ha inkább szervezkedne, mert hálára nem nagyon lehet itt alapozni. Aztán lehet, hogy ilyesmi zajlik a háttérben, de túl sok jelét egyelőre nem látom.

LoveMy 2012.05.10. 10:09:44

@paranyuszi:
Ha Máté mögé állna be Edina és FSZK akkor FSZK repül. A srác fejével gondolkodva tuti megbízható pár Edina a vágjátékban, FSZK meg felejtős.

nyílegyenes labirintus 2012.05.10. 10:10:19

@Pilar Ternera: Több helyen sem értek veled egyet!(huhh) :)
Noémi nem annyira hülye. Legalábbis a játékhoz nem, bár egyszerű mint a barlangrajz, de eddig ügyesen ellavírozik farvízen. Tavaly Aliz volt ilyesmi játékos, ott is állt a döntőben.
Azt látom, hogy a személyisége nem a kedvenced, de miért sunyi ribanc? Mert elcsattant egy kósza csók Mátéval? Mitől sunyibb mint más csaj, aki hajlandó "játszani" is a döntő felé?

LoveMy 2012.05.10. 10:11:13

@beregorl:
nem lövik le a poént, mint az előzőnél sem. (max. a fekete visszajátszott film alapján)
:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.10. 10:12:49

@LoveMy: Kb. én is ezt írtam... :D
Csak én nem vagyok Naíva fan.. :D:D::DD:D

fl3sli 2012.05.10. 10:13:05

@beacska: Egy olyat mondj mikor Anikó bármi jót csinált. Majdnem mindenkit kibeszél a szemébe meg nyomja az öribari szöveget. Szánalmas. Meláknak azt mondta, hogy bent tartja aztán elhitette vele, hogy csira mögött nincs veszélyben. A többiek szemébe ezzel milyen jó fej lett, hogy megmentette volna Melákot, viszont akkor meg saját párjával kellett volna kibasznia. De ez mind nem lenne baj, de ahogy bír röhögni amikor táncolt fürdés közbe arról készült gif kép is asszem, azzal mindent elmond magáról, hogy milyen undorító egy picsa.

aribeth 2012.05.10. 10:13:20

@LoveMy:
Ja, lassan már bármit kinézek a szerkesztőkből, hol élet és halál urait játsszák, hol azt képzelik, hogy a Hatodik érzék/Harcosok klubja/Hetedik/Közönséges bűnözők remake-jét forgatják. :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.10. 10:15:15

@beregorl: Nahh.. azért ez az összehasonlítás sértő a fent említett filmekre nézve.... :D

Amúgy az extra megint a Dexter zenéjével indult.. Hatalmas!!! :D

Banyus83 2012.05.10. 10:19:40

@beacska: Nem...ez most pont nem igaz. Mindössze arra céloztam, hogy ne emlékszem ilyenre, hogy Anikó kampányolt volna Edina mellett. És ehhez semmi köze annak, hogy mi a véleményem Anikóról, amivel szintén nem nagyon szoktam itt vagdalkozni azt hiszem...

Cathcart_ezredes 2012.05.10. 10:21:04

@Pilar Ternera: @LoveMy:

Sixx ki fog vágni, de akkor sem bírom magamban tartani a spoilert: szóval a döntőn Naomi el fogja lopni a showt (annyira, hogy nem is emlékszem rá ki nyerte), mert kiáll a többivel szembe, és felfedi rettenetes titkát: Tökéletes magyarsággal elmondja, hogy 50 millió Ft üti a markát, mert egy gazdag barátjával fogadott abban, hogy a játék végéig egy ostoba szlovák kurvának kell kiadnia magát úgy, hogy a többi nem veszi észre. Letolja a játékosokat, hogy a végletekig egyszerű világképükbe inkább belefért egy fszk képe, mint egy olyan agyafúrt és ravasz nőé, mint ő. Majd a dramaturgiai hatás kedvéért elmondja (helyesen!) a supermanes chuck norrisos viccet. Egymás után kétszer.
T69 feje a háttérben felrobban, és a feszültséget nem bírva tovább Dávid, Enrico és Pít is bekiabálja, hogy más csapatban játszanak, mire Broki töredelmesen bevallja, hogy már az elején lepaktált Eliassal aki vodka helyett végig vizet töltött neki, valamint hogy őt az idegenek küldték a földre, hogy rettentő metánkibocsátásával végleg megsemmisítse az ózonpajzsot.
Ekkor lép be az ormányos maci, és felfedi hogy ő a Los Zetas drogkartell vezetője, és bár eddig remekül ment az Oreo kekszekbe rejtett heroinos üzlet, de az elmúlt hónapok hatására elmélyült a Bibliában, és feladja magát. Főcím...

nyílegyenes labirintus 2012.05.10. 10:25:39

@Cathcart_ezredes: egészen elmebeteg vagy! Grat! :D :D :D

aribeth 2012.05.10. 10:25:53

@LoveMy:
"Én elfogadom, hogy Edinának is vannak hibái, és ha a számomra unszimpatikus játékos nem tesz olyan kirívó dolgot, akkor nem szokásom szidni. Míg mások csak abban lelik kedvüket, hogy ha csinál, akkor azért szidják, ha nem csinál, akkor meg azért!"

Azé' szerintem van ennek egy olyan vetülete is, hogy a fanclub akkora lelkes rajongással követi itt Edina minden egyes lépését, hogy az szerintem még Teréz anyából is előhozna némi szurkapiszka hajlamot. :) Függetlenül attól, hogy tényleg Edina tűnik az egyik legártalmatlanabb lakónak odabent, meg tényleg értelmesen fogalmaz, és én is szeretem a ruhatárát.

Nekem őszintén szólva azon akadt fel a szemem, hogy mindenkit lehordunk a sárga földig, mert olyannal dugott/csókolózott, aki ilyen-olyan mértékben foglalt, de közben az teljesen rendben van, hogy Edina Máté huszadik "van csajom, találkoztam vele, őt szeretem" vallomása után is kiveri neki a szerelem nevében.

pilar ternera 2012.05.10. 10:26:07

@nyílegyenes labirintus: a szellemi képességeit illetően én is valami hasonlót írtam sztem. ügyesen lavíroz, de én nem gondolom, hogy olyan sok múlt rajta. Alíz sokkal agyasabb volt, nem egy kategória, csak a jollyjoker mivoltukat illetően.

sunyi, mert eddig Edinával voltak "barátnők" és tudom, hogy nem öribarik kötése itt a cél, de hogy Edinkát akarja most kiejteni, közben LoveMy által is említett módon zsarolgatja, az nagyon gáz!

a ribancot nem tudom, kell-e magyarázni, tegnap kifejtettem, mi a véleményem az olyan csajról, aki a 3 napja lakótársát, aki hullarészeg, nem rúgja le magáról egy ilyen helyzetben, hanem belemegy a játékba. helyesbítek: igénytelen, sunyi ribanc! ;) mellesleg ez is sunyiság Edinával szemben. ennyire kivan éhezve? >> megint csak oda jutunk, hogy ribanc! ;)

aribeth 2012.05.10. 10:26:55

@paranyuszi:
Ne is mond, a Fűrész első részét már meg se mertem említeni, mert félek, hogy Jigsaw bácsi bosszúból eljön értem. :)

beacska 2012.05.10. 10:28:45

@fl3sli: én ezt nem így látom, nem erőlködöm, gondolj, amit akarsz. már belefáradtam az állandó magyarázkodásba. ha nektek így jó, döfködjétek a voodoo-bábuitokat.

megyek dolgozni. értelmes dolgokról szívesen beszélgetek, de nem futok bele megint huszonnyolcadszorra ugyanabba az utcába....és igen, én vagyok Anikó, ki más is lennék...és igen, ilyen barátokat szeretnék magamnak...és igen, én is ilyen vagyok az életben...mi van, még? mindenesetre arra is igent mondok.

pilar ternera 2012.05.10. 10:28:46

@Cathcart_ezredes: óriási vagy!!!! alig várom, hogy adásba menjen!!! :DDDDDDDDDDD
nem társulsz be sixx mellé? kicsit fárad már, úgy veszem észre...

Vadkörte82 2012.05.10. 10:30:03

@Banyus83: szia(sztok)! próbálom utolérni magam,de úgy látom nem sok változott..még mindig Edinkával szimpatizálok, ez ahogy a csajokat elnézem nem is fog változni.

mikor derül ki a védettség???és hogyan dől el?

riverblue 2012.05.10. 10:35:24

@pushpang (univerziális határeset):
egyetértek..
ez a tegnapi rész megmutatta Edinkánk
igazi arcát..
sunyi kis semmirevaló péra.
pont megérdemelné ,hogy Máté lecserélje.
az összefüggéseket egyáltalán nem érzékeli
szó szerint picsáskodik egy jó ideje..
kint a helye..

Banyus83 2012.05.10. 10:36:24

@Vadkörte82: Ma fog kiderülni...legalábbis az előzetes szerint...először a titkokat szedi elő HÉ, aztán a védettség is kiderül...

@beacska: Mondjuk aki téged azonosít Anikóval azért elég nagy...na mindegy :-)

@Pilar Ternera: +1

@Cathcart_ezredes: Legyen igazad :-D :-D

paranyuszi (törölt) 2012.05.10. 10:37:22

@beregorl: Én azt bírnám, ha egyszer csak a show kedvéért.. Dexter zene alatt... valaki így átszaladna egy fekete kitömött zacskóval a hátán.. érted.. így átdobná a kerítésen és futás.. :D
Szerinted az agyhalottak mit szólnának?? :D:D:

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.05.10. 10:38:19

Tegnap legalább bevághattak volna egy Hiper monológot a "nem tartom Levit férfinak" tárgykörben. Legalább most tényleg alapja is lett volna rá.

Broki meg tényleg jó nő lett...:)

Pít papírforma szerint állatira élvezte,hogy nő lehet. Tényleg van ott némi b.zi vonal.

Andort nem értem, miért utálja ennyire Edinát. Oké, persze van alapja, de annyit azért nem ártott neki a csaj.

Mostanában Pít háttérben van, nagyon hallgat, ami fura, mert korábban nagy konspirátor volt.
Lehet, tényleg nem mutatnak meg dolgokat a szerkesztők, hogy a ma este nagyobbat üssön.

Brokit múlt héten nem Naíváék, hanem a szerkik tartották bent, nagy különbség.

Az új csajok jellegtelenek. Semmi egyediség.
Csirkeláb meg szerintem enyhén elmeroggyant. Ahogy beszél, a gesztusai....zavaros a srác nagyon.

riverblue 2012.05.10. 10:39:46

@Cathcart_ezredes:
na igen..;)
forgatókönyveket kéne irnod..bulywoodban.

valentinorossi 2012.05.10. 10:40:12

Manusgádzsi eddig is volt a hotelben...
Andor kinézeténél csak a hangja borzasztóbb....

paranyuszi (törölt) 2012.05.10. 10:40:48

@Pilar Ternera: Szerintem is ribanc!!! :D
Egyetértek!
De sajnos az extrában látszott ahogy lerúgta... Hát nem úgy ahogy kellett volna.. de elküldte Matccsit.. Mire Matcsi gyökérnek nevezte... :D
Még jó, hogy nem szlovák gyökérnek!!! :D

LoveMy 2012.05.10. 10:43:00

@Cathcart_ezredes:
Nagyon szuper, van fantáziád!
Neked erre kellene ráállnod! :)
Majd leszek menedzsered!
;)

pilar ternera 2012.05.10. 10:43:34

@paranyuszi: igen, láttam, az valamit javított az összképen. de nem sokat! ;)
mondtam is otthon, hogy "ezek a mai fiatalok"! nekem ilyet mondott volna egy pasi az életben...!

paranyuszi (törölt) 2012.05.10. 10:43:58

@Alfonzina, aki tudja..: Én esküszöm úgy hallottam, hogy Pít azt mondta ha kimegyek, lehet h nővel leszek... :D:D:D (???)
De ezt lehet, hogy elhallottam.... :D:D:D

Matcsi jó csaj lett szerintem is!! :D:D::D

fl3sli 2012.05.10. 10:45:20

@beacska: Nem mondtam, hogy erőlködsz egy szóval sem, és nincs otthon voodoo babám sem. Anikó az elején még szimpi is volt, meg jókat derültem, hogy mennyire pörög mindenre. Viszont egyre jobban kimutatta a foga fehérjét, ahogy múlt héten alázta a Levit aki semmivel nem szolgált rá. Soha nem verte át a játékba korrekt volt vele, erre mindenki előtt beégeti. És az a baj, hogy sok ilyen húzása volt. Ja és tegnap te mondtad, hogy Máténak alkohol problémái vannak, hát Hipernek is sikerült már nem egyszer túl innia magát, és a Levinek kellett hazavinnie.

nyílegyenes labirintus 2012.05.10. 10:46:19

@Pilar Ternera: Aliz anno agyasabb volt? Na ne már... Egy kesztyűbáb hozzá képest ipari tanuló, annyi volt a legnagyobb erénye, hogy személyiségéből fakadóan konfliktuskerülő volt. Az élő példa arra, hogy nihil játékkal hogyan lehet döntőbe jutni.
A sunyit igen, de a ribancozást változatlanul nem értem. melyik játékos nem sunyi bent? Ennyi erővel szerintem bárkire rálehetne sütni ezt.
A legnagyobb sunyi bula bent jelenleg Orbitfog Andor. Ő ráadásul gyökér módon is csinálja. Ugyanazért savazza, vádolja Naivát, Hipert és a többieket, amit ő is ugyanúgy elkövet -sőt!- csak azt már nem veszi észre...

paranyuszi (törölt) 2012.05.10. 10:46:31

@Pilar Ternera: Én is széttörtem volna valamit a fején az tuti....:D
FSZK meg röhögött.. hát ennyi..el nem tudom képzelni milyen szakra jár...

pilar ternera 2012.05.10. 10:47:01

@paranyuszi: sztem csak szeretted volna ezt hallani! ;)
csajokról sztorizgat és tegnap volt is egy olyan, amit már elmesélt hellyel-közel, szóval még igaz is lehet... vagy jó a memóriája és emlékezett, mit hazudott. ;)

Stipistopi 2012.05.10. 10:47:28

Na, és a régiek mikor jönnek be? Azt vágom, hogy a jövő héten, de melyik nap? És hogyan fognak segíteni a lakóknak?

kovácspéterke 2012.05.10. 10:48:03

@fl3sli: ez nekem se volt meg, hogy győzködte volna, de lehet, h nem adták le.

Edina meg akarta beszélni noémival a dolgot, de az nem volt rá vevő, játsza a királynőt. edina meg hülye, h belemegy. írta fent vki, hogy úgy játszik, h máté az övé és szétválaszthatatlanok, ebben nagyon igaza van. mondjuk még mindig nem látom az áskálódását, kértem is, hogy vki példákkal magyaráézza meg, h miért fordult ellene a közhangulat, de nem sikerült.

Vadkörte82 2012.05.10. 10:48:19

@Cathcart_ezredes: nemááá, nehéz ezt egy zsúfolt irodában korrekt nevetés nélkül kibírni :)

@Banyus83: kösziii

@LoveMy: mi lesz Pácsóval? együtt futtatod a srácokat?

paranyuszi (törölt) 2012.05.10. 10:48:59

@Pilar Ternera: Megkeresem azt a részt és belinkelem!! :D

fl3sli 2012.05.10. 10:51:53

@Alfonzina, aki tudja..: igen Pit nekem is gyanús, folyton arról beszél, hogy már dughatnéka van, meg minden lánynak nyomja hogy menjenek, és amikor mondjuk Andor benne lett volna akivel ő szimpatizált az elején akkor meg kihátrál, szóval lehet hogy mégsem a lányokat szereti. :D Edina miben ártott Andornak? Mert ilyenre nem emlékszem sőt jóba volt vele Edina és nem áskálodott ellene szerintem. max annyi hogy Edina szerintem klasszisokkal jobb nő mint amilyen Andor. Bár nőknél ez is elég szokott lenni, hogy megutálják egymást :D. Viszont Andor meg jobb pasi mint Edina :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.10. 10:53:12

play.viasat.hu/series/eden_extra/edenextra139

10.36

"Vagy egy csajjal leszek, vagy fölveszem kamerára..":D:D:D:D:D:D by Pít.....

pilar ternera 2012.05.10. 10:53:50

@nyílegyenes labirintus: nekem úgy tűnt, de lehet, csak az emlékeim szépítik meg ? :-O)
Andor nagyon gáz, ezen nem is vitatkozom! :)

fl3sli 2012.05.10. 10:54:29

@paranyuszi: De mit vesz fel ? Ha nem csajjal lesz akkor ahogy magának elintézi, vagy akkor fiúval lesz és azt veszi fel :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.10. 10:56:10

@fl3sli: LOL "Andor jobb pasi mint Edina..":D LOL

paranyuszi (törölt) 2012.05.10. 10:57:10

@fl3sli: Hát ez az ami nem derül ki!!!! :DDDDDDDDDDDD
Hogy megoldja maga, vagy nem csajjal oldja meg...:D:D::D:D

aribeth 2012.05.10. 11:00:10

@paranyuszi:
Imádnám. :) Főleg, ha Terrort vagy Melákot küldenék be a véres késsel.

pilar ternera 2012.05.10. 11:00:11

@paranyuszi: azért ez egy szerencsétlen fogalmazás is lehet.;)de ne érts félre, nem védem én,Pít gyanús és tényleg lehet, hogy csak a szája nagy... :))

fl3sli 2012.05.10. 11:00:17

@Pilar Ternera: De azt szeretném ha olyan lenne hogy lehetne hallani amit a riportba a szerkeztőkkel beszélnek akik mondjuk savazzák őket.
igy nézne ki egy Andor vs Szerkeztő beszélgetés.
Szerkeztő: Andor mi bajod van Edinával?
Andor: Hát az, hogy áskálodik mindenki ellen meg szomorú kutyafejet vág.
-De Andor te áskálodsz mások ellen, sőt Anikóval kötöttél egy olyan szövetséget, amibe mindketten savazzátok a másikat mások előtt, egymás előtt meg haverok vagytok, ja és a te fejed meg olyan mint a David Coluthardé.
-Nem is most miért mondod, én tök szimpin játszok, van is erről egy dalom elénekeljem.
-Feltétlenül olyan szexi a hangod.
-Tényleg?
-Ja bassza a fülem

fofofo 2012.05.10. 11:01:27

@Mrs. Jackman: megmondom. Broki mellett Naiva sérthetetlennek tűnt, most viszont úgy érzik, hogy meggyengült, és ezért rárepültek. Ennyi. "Normális" emberi viselkedés.

fl3sli 2012.05.10. 11:03:19

@fofofo: ja lehet van benne valami, olyanok mint a hiénák, mikor az áldozat megsérül :D

nyílegyenes labirintus 2012.05.10. 11:03:22

@paranyuszi: "Szerintem is ribanc!!! :D
Egyetértek!"
Te csak ne add alá a lovat! :)

@Pilar Ternera: vagy az én emlékeim csúfítják el, ki tudja. Arra sem emlékszem már, mit reggeliztem... ;)

Átvitel honvéd 2012.05.10. 11:06:28

Jó "reggelt"! :)

Ahogy nézem, kb. azt látjátok, amit magam is. De miért ne túráztassam az arcszerkezetem... |)

Úgy látom, Edina lassan arra a pályára kerül, mint korábban Melák. Szét van esve, nem nagyon tartja kezében az eseményeket, nem teszi meg, amit kellene, és ezzel még magára húzza a konkurrenciát is. Ha most bent marad - amiben egyébként biztos vagyok, különben nem utaltak volna az előzetesben arra, hogy szarban van -, az a sors kegyelme kb., meg a dolgok szerencsés együttállása. Én nem tudom, hogyan gondolta, hogy sem Rollert nem izzítja be, sem a Brokihoz való visszatérés módján nem sportol. Persze tudom; úgy, hogy sehogy.

Ma nem vagyok abban annyira biztos, hogy FSzk visszamegy UP-hez. UP-nek tele van a hócipője Andorral, ez eddig rendben, de egyszer már ők ketten (FSzK-UP) is megunták egymást. És azt sem nagyon látom (mégsem látom), hogy egymás felé próbálnának nyitni.

A Roller-Szöcsi duóban biztos vagyok, hacsak utóbbit védettséggel nem nyírja ki valaki. Ez viszont azt jelenti, hogy Andor vagy UP-rel marad, vagy megy a lecsóba (attól függően, hogy az FSzk-UP különmeccsnek mi a végeredménye).

A védettségről az gyanús, hogy ha a két új nő egységes álláspontja kell hozzá, akkor nem lesz védettség. Olyan kaphatna ezen a módon védettséget, akit mindkettejüknek érdekében áll játékban tartani (különben teljesen kontraproduktív, sajátmaguknak csinálnak konkurrenciát). Nem látom, hogy volna ilyen nő, plusz Bogi egyértelműen csak Hipert fogja erőltetni (akinek Szöcsi nem spanja). Persze nem derült ki, hogy pontosan milyen módon ítélik oda a védettséget.

Naiva-FSzk-Broki egyelőre gyászosnak néz ki, ha a párválasztóig nem domborítanak valamit. Valaki itt bedobhatja a törölközőt, ha nem zsugázzák le. Elsőre Naiva sanszos, hogy távozik, mivel Roller elkötelezte magát, és nem is fogja ezt megváltoztatni (látszik, hogy átgondolta, és valójában tényleg hülye lenne, ha megtenné). Ha viszont Broki kell, hogy válasszon, mert mindkét nő beáll mögé, akkor a választás enyhén kínos, valamint kétesélyes, bármelyik nő bukhat. Ha Naiva nem áll be Broki mögé, akkor viszont felvedődik a kérdés, hogy hová tud?... Vegyük alapul azt, hogy Naiva bent marad :D (az előzetesből kiindulva). Innentől két eset lehetséges: vagy FSzk távozik ma, vagy tényleg megboltolják UP-rel, és Andor repül.

Mindkét esetben: Boginak szerintem reszeltek. Nem hittem volna, elsőre Szöcsi tűnt a pozíció esélyesének. Csak hát, nem Hiperrel kellett volna haverkodni, hanem Rollerrel...

Még egy dolgot nem tudunk persze, hogy a sikeres küldetés csak azt jelenti-e, hogy a két nő egyáltalán indulhat a párválasztón a bentmaradásért, vagy azt, hogy nesztek, ezért itt egy-egy védettség. Ha kapnak, akkor szivacs van.

jóképűkirály 2012.05.10. 11:07:01

@Pilar Ternera: valóban nem olyanok már az összefoglalók mint régebben ,de ez nem sixx hibája.A szereplők túlnyomó része unalmas, kevés az esemény.De tegnap már kifejtettem ezt, ma nem fogom.

gergo · www.indafoto.hu/ppgergo 2012.05.10. 11:07:26

Broaff, bazdmeg, broaff a javabol. Broki osszepisalja a kertet, belefetreng, majd hugyos testtel befekszik az agyba es csokolgatjak egymast FSzK-val. Legalja :)

A tegnapi reszen besirtam, nagyon szorakoztato volt Pít szovege :) Talan az elmult hetek legszorakoztatobb epizodja volt a tegnapi - ha kicsit tobbszor vagjak be Broki zuhanasat, leesek a kanaperol a rohogestol :)

Naivanak mennie kell, nincs mese. Andorban pozitivan csalodtam, mert barmennyire is tele a toke Edinaval, probalja felnyitni a szemet, hogy lehet ma ki fog esni. Lehet kar volt neki errol szolnia, lehetett volna nagy konnyeket mutatni full kozelrol... :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.10. 11:08:30

@beregorl: :DDDDDDDDDDDDDDDDD

Melák... az durva lenne....:D:D::D:D

paranyuszi (törölt) 2012.05.10. 11:09:28

@Pilar Ternera: Igaz.. igaz... de azért vicces volt nahhh...:D

riverblue 2012.05.10. 11:09:59

az én látomásom a döntőre..
Hipert átbassza LMZ,mire az félig kiheréli..
Máté: olyan mata,hogy nem hogy elejteni felvenni nem tudja gömböt..
Naomi Kapdbe: tényleg elviszi a "sót;)"
mert 5.ik elmondás után sem érti a
a gömbceremónia szabályait..
és megkérdezi : csak hülyülés ugye??
Szomorú kutyafej: elsírja magát és lemond a pénzről Máté javára..(de itt patthelyzet lesz ,mert Matesz alkesz képtelen gömbözni már;)így kivezetik..
Ekkor a nagy zűrzavarban megjelenik: Melák!!
és a nem találtam meg a kasszám kulcsát !! felkiáltással ,magához veszi a léééét!
és elhúz Floridába..
Pinokkina ekkor rúgja le magáról promenád cipőjét...és balra el..
A többiek némán állnak..
Aztán megszólal egy akcentus..
Jóóóvan ám! most miből szigetelem le a budi falát ott leeeennnn a fánál,ahol a macskák vannak..???

paranyuszi (törölt) 2012.05.10. 11:10:57

@nyílegyenes labirintus: Te nekem ne akard megmondani, hogy mit ne csináljak!!!!!! :D:D:D

(Hiperest játszom...:))

kovácspéterke 2012.05.10. 11:11:29

@gergo: elmondod, h mitől van tele a töke vele?, mi az oka rá? azonkívül, h pít a szájába adott egy mondatot?

paranyuszi (törölt) 2012.05.10. 11:12:37

@jóképűkirály: Ismét egyetértek.. ez nem Sixx hibája.. sz@r a műsor.. :(

fl3sli 2012.05.10. 11:13:01

@gergo: mit próbál Andor, ő csak mindenki szemébe próbál jókat mondani, hogy milyen lófej akarom mondani jófej, viszont a háta mögött meg ki akarja rakni, szal erről ennyit.

The Game 2012.05.10. 11:14:01

Jól értettem, hogy Edinánk amikor kapcsolatban van, van mellette még egy fiú "tűzoltás" esetére?

pilar ternera 2012.05.10. 11:15:57

@jóképűkirály: ez is igaz, de az eseményektől függetlenül is tudtam szakadni régebben a röhögéstől. mikor pl. Hiper műszempilla vs fogmosás akcióját elemezte... pontosan idézni nem tudom,kikeresni meg nincs időm, de a poén vmi olyasmi volt, hogy "ha van isten a szemére kerül a fogkefe, az kurvaisten!"
nnna, ilyeneket hiányolok, ehhez semmi nem kell, hogy történjen... :))

Átvitel honvéd 2012.05.10. 11:16:02

@The Game: Jól. Aranyos kislány. Nem mondom, hogy nem kezdett viszketni a tenyerem.

kovácspéterke 2012.05.10. 11:16:49

@The Game: nem, azt mondta, ha nincs kapcsolatom, akkor.

The Game 2012.05.10. 11:16:57

@Átvitel honvéd:

Akkor most már értem a 19et is.

paranyuszi (törölt) 2012.05.10. 11:17:24

@The Game: Jól értetted. Miért a 19-be belefér, nem? :D:D:D:D:D

Banyus83 2012.05.10. 11:21:17

Ha a két új közös akarata dönt a védettségről, akkor ötletem sincs, kinek adják...Bogi a Hiénanak akarja majd, de azt Szöcske nem fogja hagyni, Edinának szerintem egyikük sem, max. talán Bogi, de szerintem mind2t behülyítette Andor, esetleg az lehet, hogy Andorba kiegyeznek, mert ő aztán nyal mind2nek, viszont ez azért nem valószínű, mert akkor Edina tuti menne a levesbe, nem? marad Bettike...de valahogy azt sem tudom elképzelni...lehet mégis valahogy Edina kapja és azért mondja FSZKnak, hogy ha ő Broki mögött lesz, akkor nem áll oda...ki tudja....
Viszont az előzetes végén jól láthatóan Broki, LMZ és Pít egyeztet taktikát, akkor lehet mégis Pítet boltolják meg, hogy tartsa bent FSZKt...

Átvitel honvéd 2012.05.10. 11:21:37

@Mrs. Jackman: na, ezt visszanéztem gyorsan a netes verzióból (emlékeztem, hogy a tegnapi Extrában volt), igazad van, én értettem félre. Freud...

Átvitel honvéd 2012.05.10. 11:23:02

@The Game: bocs, tényleg félreértettem.

atila68 (törölt) 2012.05.10. 11:23:20

Ahm. Andi, és edző, és 21.

gergo · www.indafoto.hu/ppgergo 2012.05.10. 11:23:47

@Mrs. Jackman: konnyen meg lehet unni az allando rinyalast, amit Edina elkovet, amiota nem Broki a parja. Egyutt edzenek, eleg sok idot egyutt toltenek ezen kivul is - hiszen miota nem oribarik egymassal Noemivel, mindig Andorhoz szalad minden problemaval - szoval biztos hogy van ra ok. Ha eszreveszed, a jatekosok tobbsegenek akkor telik be a pohar, ha erre egy masik jatekos felhivja a figyelmet. Andornak ugy Pit nyitotta fel a szemet, persze nem ok nelkul.

@fl3sli: a tobbi jatekos is pont ezt csinalja, ha nem vetted volna eddig eszre.. Edinanak most egyedul Andor probal "segiteni", mas nem nagyon kommunikal most vele.

Banyus83 2012.05.10. 11:25:11

@Mrs. Jackman: Szerintem is azt mondta...

A 19ről meg az a véleményem, hogy Edinának abban igaza van, hogy inkább most élje ki magát, mint 15 év múlva, 2-3 gyerek mellett jusson eszébe, hogy ő még nem élt...és, ha neki a kiélésbe az is belefér, hogy 19 pasival fekszik le, akkor szerintem az az ő dolga...Ha nem lett volna annyi esze, hogy ezt elkotyogja a tv-be, akkor nem lenne min csámcsogni...ki tudja, Hiper, vagy Bettike, vagy Andor, vagy akármelyik másik mennyi pasival volt már...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.10. 11:28:16

@beacska: hogy ne érzed magad egyedül, akkor elárulom, hogy tkp. én tkp. tök szórakoztatónak találom Anikót, az összes fasságával együtt. Na jó, a sajátos szamárvihogásától néha én is csikorgatom a fogam... :D
Hihetetlen az improvizációs készsége és az, ahogy azt (el)hiszi, hogy képes lyukat beszélni a másik hasába - ami néha tényleg így is van és eddig jól keverte a kártyáit. A többi ugyanúgy és ugyanannyit hazudozik és ármánykodik mint ő, csak a többség nem vallja be és álszent módon forgatja a szemét.
Nem neki drukkolok ugyan (talán senkinek se), de nekem nincs több bajom vele, mint mondjuk Andival (aki szintúgy bevállalta, hogy hazudozni fog - teszi is), vagy Píttel, aki viszont egy nagyarcú sunyi féreg. :D

kovácspéterke 2012.05.10. 11:28:39

@gergo: hát sztem nem egy indok, egy értelmes embernek. ez a nő nagyon ostoba, ahogy szajkózza azt az egy jelzőt.

fl3sli 2012.05.10. 11:31:31

@gergo: Mi lehet, hogy más műsort nézünk. Nem tudom, hogy mennyit rinyál neki, de elmondta vmikor Edina, hogy nagyon megkedvelte Andort, meg Andor is vele volt egy csomó ideig, majd Pit egy kicsit berágott, hogy ő kimaradt a múlt heti kavarásból erre mondott valamit dühében, amit Andor hard codeolt vhova a memóriája mélyére, ami valszeg zárlatos lett, ezért most minden áron Edinának kell kiesnie programot tudja csak reggelente bootolni, ja és a Hiper menjen vele kiegészítő alkalmazást tudja még elinditani. A vicc ahogy nézem, Pit már megbékélt.

beacska 2012.05.10. 11:33:41

@pushpang (univerziális határeset): szerintem is jól csinálja, amit csinál. Jó taktika, ami testhezálló is neki, hogy elviselhetetlen hárpiaként nem kell senkinek, így nem valódi célpont. Szerintem túl reagálja ezt a mostani védettséget is (mint mindent), nem őt akarják most sem kitenni, Edina és Andi leköti egymást...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.10. 11:33:54

@Banyus83: a kérdés az, hogy 23 évesen 19 pasi az most sok vagy kevés? :D

gergo · www.indafoto.hu/ppgergo 2012.05.10. 11:34:11

@Mrs. Jackman: lehet hogy ostoba, szemelyesen nem ismerem, de nekem Edinabol az a napi 2-4perc is sok amig osszevagva mutatjak, nem hogy napi 12-16 oraban kibirni vele osszezarva.

Pít az igazi mester, a sajat parjat is felhasznalja arra, hogy kitegyen egy masik part. Errol kell szolnia ennek a jateknak elsosorban, a tobbi csak korites.

gergo · www.indafoto.hu/ppgergo 2012.05.10. 11:38:28

@fl3sli: Persze hogy megkedvelte Andort, mivel mas nem tartja vele a kapcsolatot. Noemi, a nagy baratnoje lassan Broki farkan porog, mas meg nincs nagyon neki bent.

Pít nem igazan a csajokra volt merges, hanem Brokira. Mar nem biznak egymasban, szerintem kint akarja latni. Andort felhasznalja, hogy Edina vele egyutt menjen. Szerintem ennyi a tortenet.

kovácspéterke 2012.05.10. 11:39:42

@gergo: hát, nekem edina nem irritáló, noémi, anikó és andi sokkal gázabb, állandó figyelmet követelnek.

pít ügyes nagyon, csak néha túl nagy az arca.

beacska 2012.05.10. 11:39:53

@fl3sli: a múltheti dolgot már "megmagyaráztam", nem fogom mégegyszer. Fura mód nekem lett igazam, egyik sem ajánlotta fel a másikat, még dugtak is egy jót. az kvázi "mű"balhé volt. Hozzá tartozik Anikóhoz és a játékához. De elmúlt, nem vesézem ki mégegyszer. Ha akkor nem olvastad el, amit írtam, mert nem érdekelt, most tutira nem írom le megint...

jaaaa. Anikó is volt már, hogy úgy berúgott, hogy Levente vitte haza...jaaa, ebből is látszik, milyen gerinctelen sunyi...jaaa...

Banyus83 2012.05.10. 11:40:52

@pushpang (univerziális határeset): Szerintem ez meglátás kérdése...én idősebb vagyok Edinánál és nem tudok ennyit felmutatni, és már valószínű nem is fogok tudni, de szerintem mindenkinek az egyén szoc.problémája, hogy mennyi pasival fekszik le életében...nem hiszem, hogy ő lenne az egyetlen 23 éves, aki ennyivel "büszkélkedhet". Nem hiszem, hogy az elfogyasztott pasik száma alapján kellene bármelyik nőt megítélni...és ez most nem csak Edinára és a játékra vonatkozik, ha nem úgy általában is...

paranyuszi (törölt) 2012.05.10. 11:41:51

@beacska: Szerintem nem játssza, hogy hárpia, sztem az...:)
A logikai döntéseiről meg annyit, hogy Leventét rommá sz@rozta egy korábbi adásban (látszólag ok nélkül), mindenki más számára azt sugallta, hogy ők gyenge páros, mivel ezt pandorán csinálta, utána közölte Leventével, hogy lehet lecserélni..

Majd ezek után NEM-et írt, a lecserélnéd-e a párod kérdésre?
Majd 5 perccel azután, hogy folyamatosan arról beszélt h Leventének félnie kell, odament Rollerhez és közölte, hogyha mellé áll, akkor kicsinálja.. Kérdem én amikor Roller volt az egyetlen single bent, akkor mégis kire akarta Leventét lecserélni?????:D
Nekem ez nem annyira stratégiának tűnik mint elmebajnak inkább...:)

fl3sli 2012.05.10. 11:42:56

@gergo: ŐŐ ha Andort idegesíti Edina akkor miért nem mondja meg neki, miért a háta mögött áskálodik, és mondja az újaknak, hogy őt kell kitenni. Ezt a játékot sokféle módon lehet játszani, nem feltétlenül kell mindenkin áttaposni.

pilar ternera 2012.05.10. 11:43:15

@gergo: dehogy próbál segíteni! csak beledöngölte a földbe az "ugye én megmondtam, te mekkora hülye vagy!" szöveggel! ez nem segítség, főleg, hogy közben meg őt ekézi ezerrel!

@fl3sli: pontosan! :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.10. 11:44:32

@vágtázó halottkém: Nagy a cserpákja...
Nagy az orra....
:D:D:D:D

Kürosz 2012.05.10. 11:47:09

én igazából Éden Kristófot nem értem, h mit akar Edinával...
oké, persze nyilván ő akar lenni a huszonvalahányadik (ki tudja, h ma már hol tart Edina?:), de ő nem nézi a második szériát?

Edinára persze annyira jellemző a sztori, gondolom most Kristóf a nagy szerelem, aztán a bulvármédia szerint nagy skalpvadász Kristóf majd unottan lepöcköli (vagy már le is pöckölte?) magáról...

fl3sli 2012.05.10. 11:47:13

@beacska: Tegnap te példáloztál, hogy ez a Máté gyerek milyen undorító meg, hogy ennyit iszik, most akkor modtam egy példát arra az emberre akivel szimpatizálsz akkor mindjárt más a véleményed. Ja hogy Anikó játéka ilyen akkor nem is sunyiság. Ok műbalhé meg miegymás, viszont a riportba miért mondja ugyanezt Leviről, hogy nem férfi, ahhoz képest ráül esténként a nem férfiasságára, az az egy szerencséje, hogy Levi konfliktuskerülő.

paranyuszi (törölt) 2012.05.10. 11:50:42

@fl3sli: Ögrii...:)
Szerintem is, Leventét kivéve már minden normális tűrőképességű faszi, már min. megpofozta volna....:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.10. 11:50:58

@Banyus83: én is így gondolom. Csak marhára csodálkozom azon, amikor olvasom a szörnyűlködést meg az utalgatást a 19-re. Megmondom őszintén, ennyi idősen sztem nem olyan sok, még akkor se, ha minddel le is feküdt (amit kétlek).
Mondjuk nem az én lányom, így könnyen mondok ilyet. :D
Mindenesetre a lényeg, hogy nem ettől hülye vagy naív. (Inkább fordítva.)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.10. 11:52:41

@Cathcart_ezredes: "Ekkor lép be az ormányos maci, és felfedi hogy ő a Los Zetas drogkartell vezetője, és bár eddig remekül ment az Oreo kekszekbe rejtett heroinos üzlet, de az elmúlt hónapok hatására elmélyült a Bibliában, és feladja magát. Főcím..."

:D:D:D:D bazmeg, te beteg vagy ember!

pilar ternera 2012.05.10. 11:52:58

@fl3sli: igenis! az lenne a segítség -ha tényleg barátnők lennének - ha azt mondaná: figyu ne rinyálj, mert a többieket is fárasztja (ha tényleg így van), figyelj Naomira, mert lenyúlhatja Mátét, sztem keress mást is, mert megszívhatod, ha mindent egy lapra teszel fel!

na, ez segítség, de ő csak leoltotta és közben a háta mögött konspirál. broáffff.

@paranyuszi: szóról szóra! :))

beacska 2012.05.10. 11:53:34

@paranyuszi: persze hogy hárpia, nem mondtam, hogy nem. DE(!) mindig stratégiai pillanatban csinál egy nagy műbalhét, hogy az új fiúknak a tudtukra adja, ő rosszul reagál a cserére. Leventét szándékosan csúnyítja, hogy ne ő legyen az új lányok célpontja. Valami oka csak van, hogy a bentiek Leventét papucsozzák, és nem Anikót zrikálják. Pít is elfogadta olyannak, amilyen. Néha-néha megdícséri Leventét, aztán annyi.
A múltheti balhénál is simán átlátta, hogy féltékenység. Levente is megmondta Rolinak, hogy csak látszat.

Igen, Anikó egy hárpia, és úgy is játsza a játékot. nem akar tündi-bündi lenni, nem akar barátkozni, mégis belefutott: beleszeretett Leventébe, Valamilyen ok miatt Edina lelkét ápolgatja, még benttartani is megpróbálta. Mátéért aggódik, most meg Bogiért lobbizik...gyengül az ellenállása az idők múltával.

és igen, sokkal előbbremutató a játék során az újakkal barátkozni, ismerkedni, körbevinni őket, még ha rögtön az első nap is lekétszínűzik. Érdekes mód minden új tökre átlát rajta, aztán egy hét múlva besértődik, hogy Anikó hanyagolni kezdte....most akkor mi van? kétszínű, és mégis besértődnek rajta????

kerdesek05 2012.05.10. 11:55:19

@Mrs. Jackman: be fogja vállalni pít noémit!:)

@Sziporka: miért nem üdvözölted LMZ-t!:)

@paranyuszi: ezek szerint van felvétel. Lehet a döntő után a goldengaten fog kikötni!:)

beacska 2012.05.10. 11:55:53

@fl3sli: NEM MONDTAM, HOGY UNDORÍTÓ!!!! olvass vissza! én csak annyit mondtam, örülök, hogy nem én vagyok az anyukája, mert kezdhetnék aggódni, hogyan viszem elvonóra...

nyugodtan beteheted ide, ha találsz a hsz.-aim közt olyat, ahol egy szóval is degradálom Mátét!!! én most elmegyek ebédeni, várom az idézeteket!!!!

pilar ternera 2012.05.10. 11:57:13

@beacska: mert mindenki agyhalott bent! és ezzel nem Anikót dicsérem, hogy ő milyen zseni, csak arra utalok, hogy egy magasabb IQ-jú csapatból már akkorát repült volna, hogy a lába nem éri a földet! ;)

kerdesek05 2012.05.10. 11:57:40

@jóképűkirály: ez így van, két napja nagyon unalmas a műsor, ha nem lett volna Matcsi bebaszcsizva meg a tegnap transzbuli holt unalmas lett volna az egész, az extrában is olyanok lettek leadva ami a sima egy órába máskor belefértek

beacska 2012.05.10. 11:58:35

@paranyuszi: szerintem meg Levente nem kezeli jól Anikót. Sem Gáborral, sem MuzsikTamással nem voltak ilyen dolgaik.

és éppen azért viselkedik így Leventével, mert saját maga előtt is tagadásban van...mert L. nem ígért neki semmit kintre, pedig ő nem bánná...

...gondolom én...Anikó, ha olvasod, biztos jókat röhögsz ;DDD

kerdesek05 2012.05.10. 11:58:57

@The Game: igen, és de szerencsés lehet az a pali. Jó lenne azt a posztot betölteni!-D

LoveMy 2012.05.10. 11:58:57

@Vadkörte82:
:)
Nyitok egy piros lámpás házat :)
Bár a múltkor Pácsó kihúzta a gyufát :(
hát gondoltam én is több kukacot....lógatok a vízbe! ;)

Kallisztó 2012.05.10. 11:59:13

Edinka hányszor képes elmondani a jelenleg agyon össze vagyok zavarodva szövegét? Volt már olyan, amikor nem volt összezavarodva? Amikor Matcsit baszcsizta a lelkiismeret és úgy bánt vele, és ezt rajta vezette le sajnáltam, de már szánni sem tudom. Egy buta, de rosszindulatú kis tünci, aki folyton sajnáltatja magát. Ahelyett, hogy hálás lenne, még képes NOémit leönzőzni és fúrni, amiért az nem veszélyezteti másodszor is miatta a saját bentmaradását.

kovácspéterke 2012.05.10. 12:01:12

@Kürosz: be tudsz linkelni vmi cikket ezzel kapcsolatban, azon az egyen kívül, ami semmiről nem szól?

@pushpang (univerziális határeset): egy régi játékos.

@kerdesek05: sztem nem :)

@fl3sli: anikó egyszer baszott be igazán, máté meg minden este részegre issza magát...

kerdesek05 2012.05.10. 12:01:45

@pushpang (univerziális határeset): kicsit sok, és a gond az nem tudunk személyes tapasztalatról beszélni!:)

Banyus83 2012.05.10. 12:02:07

@pushpang (univerziális határeset): Aki lelépett 850e forinttal, mikor egyszer HÉ felajánlott pénzt...

@LoveMy: :-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.10. 12:02:40

@beacska: Okés.. elhiszem, hogy lehet benne taktika, hogy mindig kulcspillanatokban balhézik.. :)

Én tényleg csak azt nem bírom, hogy "szijja, puszi, jajj de imádlak..öri bari" aztán 5 perc múlva ott áll egy késsel a kezében az illető háta mögött..
Értem én, hogy a játék logikája ezt időnként megkívánja.. de azért mégis.. :)

kerdesek05 2012.05.10. 12:03:56

@pushpang (univerziális határeset): menet közben lelépett 850 ezerrel, felmérte, hogy nem lesz bent párja, így fogta magát és gyorsban eldöntötte neki ez most nagyon jól kapóra jön

paranyuszi (törölt) 2012.05.10. 12:04:05

@beacska: Gyanús vagy te nekem!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

fl3sli 2012.05.10. 12:04:41

@beacska:Bocsánat, hogy megvádoltalak akkor azt mondtad, hogy alkoholista most nem ezen van a hangsúly hanem, hogy leszóltad, hogy ennyit iszik stb stb. Egyébként szerintem nem itta még magát egyszer sem izmosra, nem akart senkit megverni részegen sem, ezzel azt akarom mondani, hogy nem árt másnak azzal ha bebaszik max magának mert másnapos lesz, meg lehet előbb meghal. De Anikót ettől még aljas kétszínű és sokszor vállalhatatlan a viselkedése. pl Tamponos eset.

kerdesek05 2012.05.10. 12:05:16

@Kallisztó: Edina szerelmes és nincs mellette a Máté, ilyen helyzetben mindenki össze van zavarodva, hát még akkor amikor a játék eredeti célját szeretné is végigvinni!

Banyus83 2012.05.10. 12:06:12

@Mrs. Jackman: Én is várom a belinkelt cikkekeket, mert mindenki annyira odavan, hogy az a gaz Edina most behálózta szegény Kristófot, meg biztos a pénzére hajt meg ilyenek...jöhetnek a bizonyítékok, hogy valóban egy pár, vagy, hogy Kristóf milliomos és van mire hajtania Edinának...holott még egyáltalán nem biztos, hogy neki nem lesz ugyanannyija :-D

kovácspéterke 2012.05.10. 12:07:06

@Kallisztó: hol fúrja? noémi sunyin zsarolja. ha vmi nem tetszik neki hisztériázik, de ha ő mond valamit, akkor az csak vicc, és ezt eddig majdnem mindenkivel eljátszotta. mint már többször írtam, edina meg akarta vele beszélni, h nem akarja kitenni, noémi erre nem volt vevő.

kivel volt rosszindulatú edina a játék során? kifejezett rosszindulatra gondolok, nem elszólásokra.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.10. 12:07:19

@Mrs. Jackman: @Banyus83: az a melírozott boglyahajú csaj?? Basszus, még csak fel se derengett a neve...
Folyamatosan PókerPetrát látom magam előtt, főleg, mióta bejött az a másik gazdag arcjátékú, fekete hajú lány, akinek szintén nem jut az eszembe a neve, de nem a Csöcske. :D

kerdesek05 2012.05.10. 12:07:30

Edina a játék felénél elszúrta a szerelembe esésével az egész taktikát, most meg nagyon nehéz neki bármit is csinálni, meggyengült minden partnerével szemben, csak az alkoholista Matcsi maradt neki. Meg az újak maradnának neki ha már kellene szövetséges.

Ez úgy van, ha valakit látnak hogy meggyengülni, rámennek mint a karvaly aztán együtt fúrják meg faragják a leendő áldozatot.

kerdesek05 2012.05.10. 12:08:26

Extrában volt tegnap egy esti jelent a medence mellett a buli után, ketten smároltak, azok kik voltak? Féliker meg Betti?

LoveMy 2012.05.10. 12:09:08

@Átvitel honvéd:
egyikőtök sem hallotta jól!
mert ha nincs párja, akkorra van...
De szerintem ez is olyan nagyzolós duma, mint a 10-20 közötti pasi (amiből már egyesek sportot űznek) és pont olyan menő süketelés, mint amit Pít levág. Nem mondom, hogy nincs alapja, de hogy 'bolhából elefánt' filing, az is biztos!

kovácspéterke 2012.05.10. 12:09:08

@Banyus83: mitől lenne milliomos? mert nyert 12 és fél milliót, amiből adózott és megosztotta a barátaival? ha jól tudom, ugyanott edzősködik mint eddig, és vmi felújítandó házat vett.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.10. 12:09:41

@kerdesek05: oké, mostmár meg van, csak a neve nem mondott semmit.
Annyi tök egykaptafa epizodista volt itt az utóbbi időben, nem is értem, ti hogy emlékeztek mindegyikre. :D

pilar ternera 2012.05.10. 12:10:07

@beacska: egyrészt egyikkel sem voltak együtt fele ennyi időt sem, másrészt akkor még nagy nyugi volt. Anikó akkor még nem mutatta ki a foga fehérjét. akkor még én is kedveltem.:)
meg az önáltatás is benne lehet, amit te említettél...
@Kallisztó: Noémi eddig egy percre sem volt veszélyben Edina miatt! nehogy áldozatot csináljunk már belőle!

fl3sli 2012.05.10. 12:12:11

@Mrs. Jackman: nem csak egyszer volt, Ja Levi a hibás tényleg. Fatterrel két hetet voltak együtt Muzsikussal úgy szintén, akit egy hét után elkezdett fúrni, pedig mit is mondott neki? Valami ilyesmit.
-Figy megértem a döntésed, de azért most hiányzik Fatter, viszont akkor folytassuk a játékot, bízhatok benned.
-Természetesen azért is választottalak téged, mert te szerintem átlátod a játékot, és nem sértődsz be.
-Jól látod, nekem a fődíj számit elsősorba.

-Na két hét múlva már muzsikus sem volt bent. De szerintem Fatterrel is lettek volna problémái nem csak Levivel,csak nem voltak elég időt együtt.

Banyus83 2012.05.10. 12:16:30

@pushpang (univerziális határeset): Reni (?)...Andival együtt költözött be, de csak 4 napot volt...

fl3sli 2012.05.10. 12:17:46

@Mrs. Jackman: Bocs Beácskának akrt menni csak rosszra kattintottam:D

LoveMy 2012.05.10. 12:18:08

@Banyus83:
Én is ezt írtam már előzőleg, Máté-LMZ-Pít egyezség előre vetíti a leendő párokat.
A másik: írod hogy Arnold kiket bolondított meg. Ehhez annyit fűznék, hogy a Pandorán valszeg Arnold kérdezte Edinától, hogy nem unja még a mindenkivel való sztorizgatást? Hát ki a tököm sztorizgat mindenkivel?
Ki játsza az eszét, mint főokos, osztja az észt? Lehet, hogy Arnold úgy gondolja, hogy mindenkit bebolondít, viszont ez lesz a veszte, mert a többi sem hülye ahhoz ezt csak tétlenül nézze, és 10 ember között hamar eljut az info.

LoveMy 2012.05.10. 12:19:22

@gergo:
egy linket tudsz adni a 24órás online adásról?

fl3sli 2012.05.10. 12:19:50

@LoveMy: Lehet úgy jár mint Dávidka, hogy a nagy szar keverésbe pont arra nem figyel amire kéne.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.10. 12:20:56

@Stipistopi: köszi! Az arca lassan már megvolt, csak a neve nem rémlett.

paranyuszi (törölt) 2012.05.10. 12:21:13

@LoveMy: Amúgy sztem azt nem Andor kérdezte...
Hanem FSZK, bár elképzelni sem tudom,hogy tudta leírni pl. az elstoryzgat szót.. :D:D:D:D

kovácspéterke 2012.05.10. 12:21:39

@LoveMy: azt a kérdést én se értettem.

sztetek a betti márk páros marad? mert ők vhogy kiestek a számolgatásból.

Banyus83 2012.05.10. 12:22:35

@LoveMy: Azért leszek én is kíváncsi, hogy ki dől be pl. a két új közül Andor hülyeségeinek...de úgy remélem, hogy ezzel a furkálódásával csak azt éri el, hogy ma hazamegy!!!!!

Kallisztó 2012.05.10. 12:24:11

@Mrs. Jackman: Edina nagyon vigyáz arra, hogy szemtől szembe senkinek ne mondjon olyat, amit később számon lehet kérni rajta. De ez a tünciség csak egy jól felkent máz, alatt egy igazi passzív-agresszív sunyi nő lakik. És a folyamatos nyafogásával szerintem nem csak a nézőket, de Matcsit is kikergeti a világból, láthatóan terhes már neki Naíva és most fellélegzett.
Ha neki kell majd választania akkor bárhogyan dönt szemét lesz. Geciség lenne kiejtenie Noémit, miután múlt héten megmentette és folyton a barátságukról beszél. De ugyanúgy geciség lenne Edinát kiejtenie az ő múltjukkal.
Na, nem mintha Brokiról jó véleményem lenne, az is egy igazi féreg, de a legtöbb nő vevő arra, ha érzelmeket hazudnak neki.

kerdesek05 2012.05.10. 12:24:47

@paranyuszi: pít említette van felvétel és brutál és ki ne kerüljön a netre. Na ha valaki szeretné és a hölgy úgy érzi neki nem fáj akkor lehet kiteszik netre Pítet!:)

kerdesek05 2012.05.10. 12:26:16

@Banyus83:

Hagyjuk már ezt az Edina-Kristóf dolgot, fel van fújva, az egész, egyszerűen csak elkísérte egy rendezvényre.
Matcsi szavaival élve: Hálivudi duma!:)

kovácspéterke 2012.05.10. 12:27:08

@Kallisztó: na ezt kérdeztem pont. magyarán nem tudsz olyat mondani, csak egy elméletet. ne lássunk már bele olyat, ami nincs ott.

igen, nyafog, igen idegesítő, ahogy mátéval viselkedik, aki megérdemli mondjuk, de kit és hol fúr?

kerdesek05 2012.05.10. 12:27:31

@Mrs. Jackman: A nyereményből még adózni is kellett nekik? baszki.:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.10. 12:27:43

@kerdesek05: Jahh.., tényleg, azt mondta, ha az kikerül, neki annyi.. :DD:D:D

Hé Pít ExCsaja/Pasija!!! :D:D Ha olvasod ezt, légyszi nyomd már fel a youtube-ra, és küldd el nekünk a linket!!!! :D:D::D
Köszi! :D:D

kerdesek05 2012.05.10. 12:28:40

@pushpang (univerziális határeset): egy csaj aki a jó mellei miatt vetkőzni fog a közeljövőben egy férfi lapnak.
egyébként egy vv5be jelentkező játékos.

fl3sli 2012.05.10. 12:28:42

@Kallisztó: De olyat láttál, már hogy a háta mögött mondja. Mert szerintem eddig akivel volt valami baja, azt el is mondta neki. Lásd Terror Tomi, Csira, Noéminak is elmondta, hogy mi bántja, stb. Akkor milyen felkent mázról beszélsz?

Joey Tribbiani 2012.05.10. 12:28:57

@paranyuszi: Nyuszikám! Ne mvolt semmilyen csók tegnap a naplementében!!! Sőt, a maci fel sem tűnt... Jól átvertél! ÉN pedig végigszenvedtem ezt az 50 percet!

Banyus83 2012.05.10. 12:29:59

@kerdesek05: Hát én is azt mondom...

Kallisztó 2012.05.10. 12:30:40

@Mrs. Jackman: hadd lássak bele a csajba azt amit akarok. Ugye megengeded, hogy ellenszenves legyen nekem

pilar ternera 2012.05.10. 12:31:05

@kerdesek05: nem lehetünk 100%-ig biztosak benne, hogy nőnemű a másik szereplő! ;)
@Kallisztó: lehet, hogy passzív-agresszív, de azt általában nem tudatosan csinálja az ember...a szeretetéhségből fakad.
a tudatos rosszindulat sztem sokkal alávalóbb dolog.

kerdesek05 2012.05.10. 12:31:06

mikor lett Edinából tünci? nekem ez kimaradt..

kovácspéterke 2012.05.10. 12:31:50

@Kallisztó: persze, a belelátás szíved joga. egy kijelentést meg, h fúr érdemes alátámasztani.

gergo · www.indafoto.hu/ppgergo 2012.05.10. 12:31:51

@Mrs. Jackman: Kinek melyik jatekos szimpatikus. Igazandibol egyik sem nagyon kulonb a masiknal, csak a szerkesztok ugy vagjak a musort, hogy valaki szimpatikusabbnak tunjon, valaki kevesbe. Most Edina van szopoagon, a noi nezok kedveert ugy van vagva, hogy sajnalni kell szegenyt.

@fl3sli: ebben mondjuk igazat adok, de odabent gondolom maskep velekednel a jatekrol, mint teven keresztul nezve :)

@Pilar Ternera: ebben is van nemi igazsag, de csak Andor az, aki a hulyezesevel felnyitotta a szemet. A tobbi szimplan ki akarja tenni, nem foglalkoznak vele.

@LoveMy: gondolom a kerdest viccnek szantad :)

LoveMy 2012.05.10. 12:32:10

@Mrs. Jackman:
persze nem tud, mert öcccseém úgy írja le, mintha ott lett volna.

@Banyus83:
sajnálom, de meg kell fosszalak ettől a katartikus élménytől, senki nem tud belinkelni Edina-Kristóf kapcsolatáról cikkeket :D
De abban teljes mértékben egyet értek, hogy nagy esélye van $-ra

@Pilar Ternera:
sőt FSZK csinál magából nagy áldozatot, görény módon visszaél azzal a helyzettel, amit kapott

Joey Tribbiani 2012.05.10. 12:32:31

Hűűű, de nehéz felvenni a fonalat ilyen késői belépéssel! Mindenhol kialakult párok (na jó párbeszédek)! Talán védettséget kapok...

fl3sli 2012.05.10. 12:33:27

@Kallisztó: Ok legyen csak azt ne mondd ami nem igaz. Mondd, hogy neked nem szimpi és kész.

paranyuszi (törölt) 2012.05.10. 12:33:46

@Joey Tribbiani: Elnézést!!! :D:D
Maci & Broki később fognak szerepelni rossz infókat adtam..
De sajnos nem tudom előre melyik adásban..így mindegyiket meg kell nézned. :D

Kallisztó 2012.05.10. 12:33:49

@fl3sli: Ismerem a típust. Edina az, aki a fickója mögül kiszól egy másik csajnak, mindig csak annak, akit gyengébbnek érez magánál, hogy ez egy seggfej. Aki, folyton a gyenge nő szereppel operál és így próbálja felkelteni a férfiak érdeklődését.

LoveMy 2012.05.10. 12:34:21

@gergo:
nem szántam viccnek, mert olyan nagyon jól tudod ÁLLANDÓAN mit csinál Edina, ebből gondoltam, hogy több infód van mint nekünk.
Vagy a B verzió, hogy a Koreai TV1-et nézed!

Kallisztó 2012.05.10. 12:35:47

@fl3sli: Ezt ne, jó. EZ a mű píszí szöveg kiborít. Mindannyian egy műsort nézünk, amit még a szerkesztők meg is vágnak, nehogy már az abszolút igazságot akarjuk itt a kommentekben keresni.

Joey Tribbiani 2012.05.10. 12:36:02

@paranyuszi: Jó, de azt ígérd meg, hogy nem lesz több transzvesztita show!

gergo · www.indafoto.hu/ppgergo 2012.05.10. 12:36:04

@LoveMy: sajnos ez sem volt vicces..

Gondolom Edina-rajongo vagy.

pilar ternera 2012.05.10. 12:36:05

@Joey Tribbiani: :DDD azt ki kell érdemelni vmivel!! :P

Banyus83 2012.05.10. 12:36:40

@Mrs. Jackman: Azért nem értem én se azokat a vádakat,hogy Edina a pénzre hajt :-)

@LoveMy: :-D

@Joey Tribbiani: Talán kaphatsz, de csak mert birom Joey-t :-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.10. 12:37:00

ÁÁÁ Skacok!! :D Megnéztem a Mrs. Jackman által felrakott képeket, és már vágom!!
Ez az Andor hülyébb mint gondoltam... :D
A képeken FSZK sminkeli Pítet, Andor Mátét...
Vagyis, sztem gyíkagy Andor azért akarja Edinkát kifúrni, mert kapizsgálja h FSZK esetleg Pít mellé áll, és az a terve, hogy ő akkor Broki mellé...
Tuti :D
Már többször, több alkalommal rámászott Brokira! :D

Joey Tribbiani 2012.05.10. 12:37:44

@Pilar Ternera: Az jó, hogy nem jöttök rá mikor írok én és mikor az ikertesóm?

paranyuszi (törölt) 2012.05.10. 12:38:15

@Joey Tribbiani: Ígérem! :D
Egy olyan lesz még amikor Juan Macinak öltözik és úgy pultozik. :D:D::D

LoveMy 2012.05.10. 12:38:15

@gergo:
gratulálok, nyertél egy hangszórót! :)

ő-szinte 2012.05.10. 12:38:22

@Mrs. Jackman: nem, dehogy is. de a korrektsége ez esetben a butaságából fakad.
ráadásul oda írtam, hogy szerintem:-)
de kössél belém bakker:-O
korán reggel:-O
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Banyus83 2012.05.10. 12:38:30

@LoveMy: Szerintem vicces volt... :-D Ja, és kedves @gergo, igen, Edina fan...és nincs egyedül!!!!!!!

Joey Tribbiani 2012.05.10. 12:39:55

@Banyus83: Joey-t mindenki bírja. :) Mi a helyzet?

fl3sli 2012.05.10. 12:40:13

@Kallisztó: Nem tudom én ilyet sem láttam, hogy a Máté mögül beszólt volna vmelyik csajnak. A Noémival volt jóba, és nem fúrta soha., ahogy megjegyzem mást sem, sőt a Meláknak mivel nem jött ki vele, a szemébe mondta, hogy mi a problémája, és a kiesést kockáztatta vele.

Kürosz 2012.05.10. 12:40:49

@Banyus83:

Banyuskám, nézd a képeket az Éden-partikról, ott biza Tüncike jellemzően egyedül szerénykedik, Matcsi természetesen látványosan tojik rá, de ennél is érdekesebb, h kábé mindenki...

szal nyilván ebből semmit nem lehet levonni, de ...

pilar ternera 2012.05.10. 12:41:17

@Kallisztó: és ez szokott is sikerülni, mert a pasik bizony szeretnek erősnek tűnni a nő mellett! egy TÚL önálló, mindent saját maga megoldó, ne adj'isten sokat kereső nő ijesztő a férfiaknak. szóval kezdetben ez a politika bizony működik.
ha a kapcsolat közben is valaki mindig a pasira szorul, nulla önbizalommal, és piócaként ragad, akkor abból lesz elegük. nem egyszerű ez.
de mondom: a lényeg, hogy ez nem tudatos! és lehet ez idegesítő, lehet ezért nem szeretni őt, de senkit nem fúr a háta mögött, a konfliktusokat is megpróbálja megbeszélni. erre nem mindenki vevő, főleg a sunyibb emberek nem! a szándékot is vizsgálni kell, nem csak a végeredményt!

LoveMy 2012.05.10. 12:42:56

@paranyuszi:
hát akkor még jobban mellényúl Arnold, mert mióta Máté megtudta, hogy Edinát akarja kirakni...

Joey Tribbiani 2012.05.10. 12:44:37

@paranyuszi: Na arra kíváncsi leszek amikor a chips-es zacskókat túrja az orrával egy kis maradékért! Meggyőztél újra.

LoveMy 2012.05.10. 12:45:12

@Joey Tribbiani:
de hogy nem! meglátszik a d, t, a betűiden! ;)

Joey Tribbiani 2012.05.10. 12:46:12

@LoveMy: Bakker, most akkor mi van? Az egyikünk azért maradhat?

Joey Tribbiani 2012.05.10. 12:47:13

@Pilar Ternera: Ugyan már! "Mit számít ki ölt meg kit?!". :)

LoveMy 2012.05.10. 12:48:23

@Joey Tribbiani:
mindketten is maradhattok, itt mindenki szívesen látott fórumozó...Bár sixxnek vannak rigolyái pl. sporizók! ;)

Joey Tribbiani 2012.05.10. 12:50:07

@LoveMy: Igen, azt láttam, hogy nem szeretné, hogy bárki is megírja, hogy a Betti-LMZ páros nyer. :)

pilar ternera 2012.05.10. 12:50:43

@Joey Tribbiani: nekem számít! Poirot és Miss Marple törvénytelen gyereke...izé unokája vagyok! :P

kovácspéterke 2012.05.10. 12:50:44

@ő-szinte: sztem nem én kötöttem beléd...

LoveMy 2012.05.10. 12:51:11

@Joey Tribbiani:
én nem játszanék sixx demoklész kardjával :)

Banyus83 2012.05.10. 12:53:04

@Kürosz: Nem hinném, hogy a banyuskád vagyok, és arra sem emlékszem, hogy azt állítottam volna, hogy a műsor után Edina mindenkinek a puszipajtása...azt meg tudtuk eddig is, hogy Mátéval nincs köztük semmi, szóval nem értem...végülis mit vétettem?

@LoveMy: Mindig!!!! :-)

@Joey Tribbiani: Tudom...a "miahelyzet"-re meg vihogva el kell pirulnom, igaz? :-D

kovácspéterke 2012.05.10. 12:53:53

@ő-szinte: plusz az, h megmondta edinának, h nem őt választaná, nem butaság volt.

Kallisztó 2012.05.10. 12:55:48

@fl3sli: @Pilar Ternera: OK, lehet, hogy én vetítek rá Edinkára saját rossz tapasztalatokat. És őszintén sajnáltam, amikor Broki szemét volt vele (persze tulajdonképpen végig az),nem álltam be azok közé akik pálcát törtek felette, amikor egyértelműen Brok fölött kellett volna ítélkezni, de valami mégsem klappol vele szerintem. Bárhogy is, sunyinak látom, de mellett áldozat is. Nehéz ügy ez

Joey Tribbiani 2012.05.10. 12:56:35

@Banyus83: Hát persze! Tudod te mi a dörgés! És természetesen a könnyed pirulás után már csak arra eszmélsz, hogy Chandler benyit hozzád a fürdőszobába, amikor a reggeli toalettedet készíted.

sierrahun 2012.05.10. 12:56:40

@Átvitel honvéd:

"Ma nem vagyok abban annyira biztos, hogy FSzk visszamegy UP-hez. UP-nek tele van a hócipője Andorral, ez eddig rendben, de egyszer már ők ketten (FSzK-UP) is megunták egymást. És azt sem nagyon látom (mégsem látom), hogy egymás felé próbálnának nyitni."

-- Egyetértek.

"Innentől két eset lehetséges: vagy FSzk távozik ma, vagy tényleg megboltolják UP-rel, és Andor repül."

-- Szvsz ÚP nagy marha lenne ennek elfogadása esetén. Szerintem neki az A terv a jelenlegi párja és B terv Noémi a korábbi párelőélet folytán. Namost nagy marha lenne, ha hagyná, hogy a B terve kiüsse az A tervét a játékból. Hol ebben a haszon? Essen ki valaki olyan, akire kurvára nem tud számítani - sztem neki ez lenne az érdeke, nem a két "saját" gázsi ütköztetése.

Banyus83 2012.05.10. 12:57:31

@Joey Tribbiani: Igen...és csak annyit közöl: "Ó, te jó ég!" :-)

Joey Tribbiani 2012.05.10. 12:59:27

@Banyus83: Megismételhetetlen sorozat!

fl3sli 2012.05.10. 13:00:53

@sierrahun: Viszont akkor meg a B terv esik ki akit az eddigiek alapján, még mindig jobban visel mint Andort :D

Joey Tribbiani 2012.05.10. 13:02:28

@fl3sli: Ne feledjük azt sem, hogy a végjátékban majd számít, hogy kire szavaznak a régi játékosok. Ostobenkóval több esélye van szavazatokra, mint Andorral. Vagy ennyire előre még ne gondolkozzunk?

Kürosz 2012.05.10. 13:02:54

@Banyus83:

Nem vétettél semmit, de a blogokon az a szokás, h nem csupán az azonos véleményeken lévők szólnak egymáshoz... sértődj csak meg, ha akarsz, nekem édes mindegy..

Nyilván a főnyereményt besöprő illetőt azért körülrajongják a játékosok, mindenki szeretne vele lefényképezkedni, stb., szóval sokatmondó, ha valaki feltűnően egymagában árválkodik...

így visszaemlékezve, talán Kristófról sem volt véletlenül annyi fénykép...

kovácspéterke 2012.05.10. 13:06:40

@Joey Tribbiani: nem biztos, h úgy lesz mint tavaly. vagy tavaly is kellett régi játékosokat választani?

pilar ternera 2012.05.10. 13:07:17

@Kallisztó: szíved joga, nem is kell, hogy mindenki szimpatizáljon vele! :)) én csak a tényekre hívtam fel a figyelmed! :)

fl3sli 2012.05.10. 13:09:34

@Kürosz: Egy valami ami most ugrott be, Amikor Máté meg Ostobenkó beszélték, hogy melyik régire szavaznak akkor nem akarta Omárt Máté mert ő jóban van Pittel is, és mondta, a Máté, hogy akkor az neki lesz szar, mivel ha Pít lesz a párja akkor őket fogja választani.
Szóval ez is érdekes, hogy ott is már ez volt a terv.

pilar ternera 2012.05.10. 13:10:23

@Kürosz: hol vannak az egyedül árválkodós képek? belinkelnéd? (nem kötekszem, kíváncsi vagyok, mert még nem láttam őket! ) :))

LoveMy 2012.05.10. 13:11:28

@Kürosz:
te is ott vagy az összes közönség talin, hogy MINDENT látsz. Érdekes én sok olyan képet láttam, amikor Edina: Péterrel, Omárral, Píttel, FSZK-val stb nem csak pózol, hanem pl városnézéskor, vagy a bulikon stb. az viszont nagyon is érthető hogy gyöktörzs Mátéval nem vonaglódik mint pl:Csíra.

LoveMy 2012.05.10. 13:14:18

@fl3sli:
ebből is elég jól leszűrhető, hogy nagy át/vágásoknak vagyunk nézői! :)

jo.e 2012.05.10. 13:15:36

sixx! Az index címlapon ki találja ki a napi poszt "címét"? Ez a mai nagyon gáz! Becsípődött a börtönszleng?

pilar ternera 2012.05.10. 13:18:19

@LoveMy: tényleg kíváncsi vagyok, nna! :)

Joey Tribbiani 2012.05.10. 13:21:21

@Mrs. Jackman: Ha jól emlékszem a a bent maradt 2 pár közül a korábbi játékosok választották ki a végsőt. Természetesen majdnem mindenki a régebbi Kristóf-Adél párost választotta.

LoveMy 2012.05.10. 13:23:44

@Pilar Ternera:
én elhiszem! de nem lesznek ilyen képek!
Csak arra mosolyogtam, hogy majdnem ua. írtuk egy időben :)

Joey Tribbiani 2012.05.10. 13:24:14

@LoveMy: Akkor lehet, hogy Ostobenko nem is csókolta meg Brokit? LMZ nem prütykölt Hiénával? Naíva sosem fogta és látta a Broki f...t? ;)

Kallisztó 2012.05.10. 13:24:30

@Pilar Ternera: ja, és MűanyagNiki is sunyinak tartotta (ugye?), és aki Műanyag ellensége, az az én ellenségem is :))
Vajon ő kit fog támogatni a végén, ha lesz rá lehetősége?

LoveMy 2012.05.10. 13:26:27

@Pilar Ternera:

Ja még ezzel kapcsolatban:
1. valaki azt írja hogy Edina most milyen magányos, mert Máté sincs vele és senkivel, még Frankievel sem beszélget!

2. a Pandorán meg azt a kérdést kapta, hogy nem unja még a másokkal való sztorizgatásos félrevonulásokat?

Akkor most hogy is van ez?
:DDD

sierrahun 2012.05.10. 13:26:40

@Mrs. Jackman: Sztem Andinak kábé az a baja Edinával

1)neki Máté lehetne a B-terv azon az alapon, hogy lecsúszik a bugyi róla, ha meglátja. De nem úgy, hogy Edina zavarja a képet.

2) Nem bírja emberileg a rinyálást, mert a flúgos beállítottsága nem jön össze vele.

3) Valakinek ugyebár távoznia kell, magától adódik a következtetés, hgoy az érzelmileg egyensúlyából kibillent Edina menjen. Szövetségesnek nem hasznos, kitúrni viszont relatíve egyszerűnek tűnik

4) 1. pontból következően esetleges féltékenység

LoveMy 2012.05.10. 13:27:15

@Joey Tribbiani:
tudod ez az ÉH, itt bááármi...
:D

pilar ternera 2012.05.10. 13:28:08

@Kallisztó: bocsi, nem voltam eléggé résen és sejtelmem sem volt róla, hogy ekkora Műanyag rajongó vagy! mit hoztam a fejemre, OMG!!!!: O) ;)
Melákot!;)

LoveMy 2012.05.10. 13:29:58

@sierrahun:
lehet hogy ezt gondolja Arnold, de cél nem ér vele!

pilar ternera 2012.05.10. 13:30:12

@Kallisztó: ja, azt még elfelejtettem, hogy Műanyag is azért ekézte Edinkát, mert riválist látott benne! ;)

sierrahun 2012.05.10. 13:30:22

@fl3sli: Mosmér? A füldugó csodákat tud tenni egy kapcsolatban. :)

pilar ternera 2012.05.10. 13:32:11

@LoveMy: én az azt a kérdést nem is értettem a Pandorán. ezt kb. bárki kaphatta volna, hiszen mindig mindenki beszélget 1-2-3 emberrel. ez így normális, nem? ezt olyan írta megint, aki be van sz@rva Edinkától és bele akart kötni...

ElPadre 2012.05.10. 13:32:32

én spec könnyesre röhögtem magam andor és újpéter medenceparti kis műsorán, meg a nőimitátorok közül is újpéter volt a legkirályabb. kezdem megkedvelni ezt a fickót. :)

pilar ternera 2012.05.10. 13:34:55

@Pilar Ternera: és még ehhez: ha nem akarja Edinkát olyan megátalkodottan kirakni, akkor nem repül rá a párcserénél Mátéra, aki pechére az új csajnak pont bejött. szóval maga ásta azt a vermet, melybe beleesett...;)

pilar ternera 2012.05.10. 13:36:17

BANYUS, LOVEMY!

HOL VAN PÁCSÓÓÓÓÓ?!?!?! :(((((

beacska 2012.05.10. 13:36:18

@fl3sli: jaaaa, a tamponos eset....akkor te sem szexelsz, ha menstruálsz, mi? (vagy bnőd)...gusztustalan dolog volt tőle, hogy neki mégis megfordult a fejében! pfúúúújjjj...

pilar ternera 2012.05.10. 13:38:36

@beacska: nem az volt ott a lényeg, beácska, tudod te is! hanem, hogy az asztalnál ülve közölte mindenkivel, hogy akkor ő most megy és kicseréli.pffff!

Joey Tribbiani 2012.05.10. 13:39:19

@Pilar Ternera: Hopsz, itt egy szó erejéig közbevágnék. Nem Máté jött be a csajnak, hanem ő kifejezetten műanyagot tartotta veszélyesnek, ezért választotta a párját. Ezt kétszer is igazolta. Egyszer megmondta, hogy melyik pasi jött be neki (ne kérdezd ki, mert már nem emlékszem, de nem Máté). Másodszor pedig, amikor kimondta, hogy műanyagot veszélyesnek tartja, ezért választotta a párját.

Joey Tribbiani 2012.05.10. 13:41:33

@LoveMy: Lehet, hogy a Dr. House ügyesen megvágott részeit nézzük?

beacska 2012.05.10. 13:41:33

@fl3sli: hát Tamás megszívta. de ő spec meg is érdemelte. Ekkora marhát, hogy kivágja Gábort Anikó mellől, csak hogy bizonyítsa, ő mekkora spíler...meg sem kérdezte Anikót, mit szólna hozzá...nnnna, ő megérdemelte. Mégis mit gondolt?
És azóta is mi van? ha Anikó veszélyben érzi a párját, akkor megüzeni, hogy ő nem szarral dobálódzik....békén is hagyják...engedtessék már meg neki, hogy ha tudja, ő válassza meg a párját, ne hagyja magát balfasz módon sodortatni az eseményekkel....lehet mondani, hogy mit érzékenykedik, ez egy ilyen játék...igen, ő meg így játsza, és igaza van....szerintem..

Kallisztó 2012.05.10. 13:42:04

@Pilar Ternera: Nemtudom...ezzel kapcsolatban még kevésbé tudok objektív lenni, de szerintem ott a szerkesztők nagyon belenyúltak a játékba és ők rakatták ki Műanyagot. Egész más volt az a nő, mint amilyen szerepet szántak volna neki. Higgadt volt és elég okosan is játszott. Amióta nincs el is szabadult a pokol, milyen kis óvónénis volt már a sok anyhalottal.

LoveMy 2012.05.10. 13:42:33

@Pilar Ternera:
persze ez így van! ezért is nevetett rajta, és hozzátette hogy az illető nincs tisztában azzal amit kérdez. De érezte ő is, hogy belekötés volt a cél, ezért is vonta kérdőre Arnoldot, és nem véletlenül!

beacska 2012.05.10. 13:42:58

@Pilar Ternera: érdekes. Mikor én ezt meghallottam, rögtön az jutott az eszembe: nnna, ma itt ELMARAD egy dugás. Különben miért tették volna be a szerkik....és jéééé...tényleg elmaradt ;DDD

sierrahun 2012.05.10. 13:43:35

@beacska: "Igen, Anikó egy hárpia, és úgy is játsza a játékot. nem akar tündi-bündi lenni, nem akar barátkozni, mégis belefutott: beleszeretett Leventébe, Valamilyen ok miatt Edina lelkét ápolgatja, még benttartani is megpróbálta. Mátéért aggódik, most meg Bogiért lobbizik...gyengül az ellenállása az idők múltával."

-- Szerintem Hiper elég hihetően felvázolta a riportszobában a hátterét. Neki a nagyon macsó férfi a zsánere, a beköltözéskor még elméletileg meglevő krapek is valami ilyen volt, csak TerrorTomit a köbre emelve erőszakos, meg paranoiás is még ráadásul. Legalábbis Hiper előadásában. LMzővel az a baj, hogy egészen a legutóbbi adásig a szerkesztők összevágásában nem látszott, hogy bármiféle aktivitást kifejtene, egyszerűen alárendelte magát Hipernek. Hiper pont fordított viszonyban érzi jól magát (ha nem alázzák közben), ezért mondja, hogy számára LMző nem férfi. Éppen ezért én elhiszem neki, hogy semmi különöset nem érez iránta, kábé annyit, mint Brokkoli Dinkuska iránt.

pilar ternera 2012.05.10. 13:44:35

@Joey Tribbiani: akkor én amnéziás vagyok, mert én kifejezetten így emlékszem... .:O)
@beacska: +1 :O)

Joey Tribbiani 2012.05.10. 13:46:41

@beacska: Azért a mi kis Anikónk nagyon könnyen megégetheti magát ezekkel a megmondásaival. Amikor valaki kinyomja a párját, akkor nem nagyon ugrálhat, mert a következő héten neki kell valakit fognia. Eddig bejött neki ez a nagyhangúság, de inkább azért, mert senki nem akarja párjául. Szerintem.

pilar ternera 2012.05.10. 13:49:06

@Kallisztó: nekem nem volt bajom vele semmi, de őszintén szólva nem is sírtam utána. nekem nem sokat tett hozzá a játékhoz. a mostani helyzetben kíváncsi is lennék, hogy helyezkedne...
@beacska: elmaradt?!??! mindenki a tamponos kézimunkán (nem is látszott rendesen, de volt valami!) volt kiakadva akkoriban! szóval, azért történt ott vmi! de mondom, sztem nem a szex miatt volt a kiakadás, hanem az ordenáré stílus miatt.

sierrahun 2012.05.10. 13:51:14

@beacska: "hát Tamás megszívta. de ő spec meg is érdemelte. Ekkora marhát, hogy kivágja Gábort Anikó mellől, csak hogy bizonyítsa, ő mekkora spíler...meg sem kérdezte Anikót, mit szólna hozzá...nnnna, ő megérdemelte. Mégis mit gondolt?"

-- Elmondta mit gondol, de olyan hülyén csinálta a dolgait, hogy senki nem hitte el neki. Volt négy szar választása: Gábor-> Anikót haragítja magára, Melák-> Műanyagot haragítja meg (annak az Ádám kiesése utáni állapotát már látta), Pedró -> ezt nem akarta érzelmi/érdekszempontból, de mellesleg Csíra haragja legalább olyan lett volna mint Műanyagé, és Broki -> Edina negyedórán belül fölakasztja magát és egyedül marad. (Ha jól emlékszem, akkor ÚP-t nem választhatta, mert az ő párja lett Noémi, akit Muzsik felajánlott a védettségért - remélem nem kuszáltam össze az egész sztorit).

pilar ternera 2012.05.10. 13:52:06

@LoveMy: ja, az vicces volt, hogy Arnold ezt úgy kommentálta, hogy Edina belelovalta magát, mert megérintette a dolog! pont úgy reagált rá, mintha az mondta volna, hogy ez a kérdés úgy hülyeség, ahogy van!:)))
Arnold nagyon tud a sorok között olvasni, az már szentigaz! :DDDD

Joey Tribbiani 2012.05.10. 13:52:30

@Pilar Ternera: Nem csodálom. Itt már mindenki annyi mindent mondott, hogy könnyen belezavarodik az ember. Én csak azért emlékszem erre annyira, mert ekkora vihart kavart Műanyag választása (Máté) és ennek következménye (kiesés).

fl3sli 2012.05.10. 13:53:41

@beacska: Nekem még nem jött meg, remélem nem is fog. És nem szoktunk dugni mikor megvan neki, tudom furcsa vagyok.

beacska 2012.05.10. 13:54:19

@Pilar Ternera: egyébként én meg, amikor a kollégiumban laktam, megfigyeltem, hogy kétféle ember típus van ilyen zárt közösségben: az egyik, aki mindig bejelenti, ha megy vécére, mert hülyén érzi magát, hogy egy beszélgetés közepén feláll és kimegy (én is ilyen vagyok, és tán már volt is rá példa, hogy eszembe jutott, hogy megfeledkeztem róla, és hanyatt-homlok rohantam), a másik pedig szó nélkül kivonul.
És az a két "kaszt" sosem keveredik. Nincs olyan, hogy néha igen, néha nem....az meg, hogy Anikó forgatta a szemét, amikor roli kaksi-maksizni (vagy mit mondott) indult, az nem csoda :DDD

horgi1 2012.05.10. 13:54:40

Szerintem Andor és Bogi távozik.
Andor ügyetlenül keveri a szálakat, csak magának árt vele, Bogi meg egyik fiúnak sem jön be. Csak akkor maradhatnak, ha védettséget kapnak.A védettséget Szöcske kapja meg és valamelyik régi lány,de ötletem sincs, hogy ki lesz az.De az is lehet, hogy csak egy védettség lesz.

LoveMy 2012.05.10. 13:55:41

@Joey Tribbiani:
most én vágok közbe :)
Jégnikinek a Máté és az FSZK akkori(párcserés)párja jött be, talán. Elmehetett a Jégniki külső programra a kiválasztott fiúk párjaival. T69 cápás közeledése után azt kérte, hogy döntse el melyik fiúval akarja folytatnia játékot, de annak a párja azonnal KO.

beacska 2012.05.10. 13:55:53

@Pilar Ternera: jóóóó, az elmaradtat nem szó szerint értettem, hanem, hogy lesz belőle vmi...de a dugás amúgy konkrétan elmaradt...

beacska 2012.05.10. 13:59:08

@sierrahun: hát szerintem Niki túlélte volna. Úgy is volt, hogy Krisztián megy haza, csak aztán K. elkezdte Családfőnek nevezni, azt meg jobban bírta a hiúsága, mint a nála idősebb Fatter hosszútávú lehetséges (ki tudja, mi lett volna) irányítását.

kovácspéterke 2012.05.10. 13:59:50

@beacska: hát egy dolog szexelni, egészen más nagy plénum előtt bejelenteni, hogy mész tampont cserélni.

fl3sli 2012.05.10. 14:01:15

@beacska:
Na itt lapozz le,és nézd meg Anikót. Ez tényleg egy úrihölgy.
hogyvolt.blog.hu/2012/04/20/eden_hotel_2x28_elo_kibeszelo

A kollégimuos történetet nem értem, én is laktam koleszba, de azt nem vettem észre amit te mondasz. Kifejthetnéd, hogy ezzel mit akarsz mondani.

beacska 2012.05.10. 14:02:12

@Mrs. Jackman: nnna, mindegy, én sose fogom megérteni mi a baj a bejelentéssel, és a menstruáció alatti szexel...ősember vagyok, írtam már ;DDD

pilar ternera 2012.05.10. 14:03:10

@LoveMy: én is így emlékszem! :)de lehet, hogy Joey a sok szereptanulás miatt fejlettebb memóriával rendelkezik! ;) :P

Joey Tribbiani 2012.05.10. 14:04:10

@LoveMy: Egy interjún kifejezetten azt mondta, hogy Mátét Műanyag miatt választotta. És pontosan azért választotta Mátét a cápás jelenetnél, mert annak a párja (Műanyag) csomagolhatott. Nem lehet visszanézni valahol? (Én nem veszem fel az epizódokat és interneten sem követem).

fl3sli 2012.05.10. 14:04:50

@beacska: Mondjuk könnyebb összeszedni egy fertőzést, de akkor ezek szerint a kaki pisi okádos szex is mehet! Hurrá. A probléma továbbá, hogy nem egy több éve együtt élő pár, hanem az az első aktusok egyike volt ha jól rémlik.

beacska 2012.05.10. 14:05:12

@fl3sli: hát ennél jobban nem tudom kifejteni, bocs. Képzeld el, hogy pl. buli van, van többen vagytok szobában, dumálás, tanulás, bárakármi. Több órán keresztül. Előbb-utóbb mindenkinek ki kell mennie- pisálni, ha isztok is. És ilyenkor vannak, akik azt mondják: szavad ne feledd, kimegyek pisilni. És vannak, akik megvárják a mondat végét, és szó nélkül kivonulnak...erre mondtam, hogy aki "bejelentős", az mindig bejelenti, van, hogy a kakát is. Aki meg nem, az semmit sem...

fl3sli 2012.05.10. 14:05:25

@Joey Tribbiani: viasat.hu n fent van szerintem

kovácspéterke 2012.05.10. 14:05:46

@Mrs. Jackman: de látom, ezt már megbeszéltétek.

lüke 2012.05.10. 14:06:20

ez egy swinger klub`?

kovácspéterke 2012.05.10. 14:08:06

@beacska: egyrészt mert senkinek semmi köze hozzá, de nem azt jelentette be, hanem, h tampont cserél. szted az nem vállalhatatlan, ha egy nő nagy társaságban bejelenti, hogy megyek fosok egyet?

fl3sli 2012.05.10. 14:08:11

@beacska: És ennek mi köze a tamponhoz. Ahogy leírtad azzal nincs semmi baj, beszélgetünk és mondom, hogy kimegyek pisálni mert kell pill és vagyok. De az hogy ja megyek csak kicserélem a tampont na az olyan információ amire nem sokan kiváncsiak szerintem. De egy nő mondja már azt, hogy kimegyek a Wc-re mellékhelységbe és mindjárt jövök. Nem kell minden részletet elmondani szerintem.

beacska 2012.05.10. 14:08:35

@fl3sli: perszeee, aki mensi alatt szexel, az mindenre képes! még animálra is!!!
meg sem merem említeni, hogy a menszeszt "tisztulásnak" is hívják, és ha lány lennél, akkor tudnád, hogy mikor és hol lehet összeszedni fertőzést....de mindegy...óvakodjatok csak, így legalább nemkívánt gyerek sem csúszik be ;)))

pilar ternera 2012.05.10. 14:08:55

@lüke: az ám, úgyhogy önéletrajzot az asztalomra, vetkőzz, forogj körbe, aztán meglátjuk! :P :))

beacska 2012.05.10. 14:09:48

@Mrs. Jackman: nem is jelentett be ilyesmit...én legalábbis nem hallottam...mindegy...hagyjuk már.!!! ez már 3 hete végig lett rágva. Ha ez Anikó legnagyobb bűne, hát úgy legyen ;DDD

Joey Tribbiani 2012.05.10. 14:09:49

@fl3sli: Valaki tudja melyik rész volt? Nekem tele van a fejem azzal a sok szereppel. Mindet nincs kedvem végignézni, azért annyira nem jön be a sorozat.

Banyus83 2012.05.10. 14:10:49

@Joey Tribbiani: Szerintem is...időről időre elő is vesszük itthon a párommal, hogy végignézzük :-)

@Kürosz: Nem sértődtem meg, ne érts félre, csak nem értettem, hogy jön ide, hogy ki barátkozik Edinával a közönségtalis fényképeken...természetesen nem kell mindenki szimpatizáljon Edinával, sőt...Amúgy szerintem azért van sok kép, amin nincs egyedül Edina,,,jó, Mátéval tényleg nincs, de hát miért is legyen...a pécsi képek közül még olyanra is emlékszem, amikor Andorral sétált karonfogva, pedig jelenleg épp nem annyira szívlelik egymást...

pilar ternera 2012.05.10. 14:11:36

@beacska: sztem is lerágott csont, ejtsük, én benne vagyok! :))

fl3sli 2012.05.10. 14:13:39

@beacska: Ha jól számolok akkor 4 hét van egy hónapban ebből, nincs egy hét a menszesz, szóval nem éveket kell kibírni. De én is szeretem a véred gyíkot.

Idézet:
Sajnos a menstruációs folyadékban lévő vér miatt jóval nagyobb eséllyel kaphatsz el veszélyes vérrel terjedő vírusokat – mint a HIV-et vagy Hepatitiszt. A biztonságos szex mindig is nagyon fontos, de ilyen esetekben különösen elsődlegesnek kell lennie.

Banyus83 2012.05.10. 14:15:28

@Mrs. Jackman: Tavaly nem választottak régieket, jöttek maguktól, vmikor az utolsó napokban szerintem...

Joey Tribbiani 2012.05.10. 14:16:18

@Banyus83: Nálunk is előkerül évente egyszer. Plusz a futó részekbe is bele-belenézek. Még mindig jól nézek ki! ;) Mi a helyzet?

Vadkörte82 2012.05.10. 14:17:26

@Banyus83: miért téma ez még mindig ::))))????? annyira elképzelhetetlen h van aki kedveli őt??

beacska 2012.05.10. 14:17:30

@fl3sli: anno a Survivoros lányok mondták, sőt, egész pontosan nekem egy szerkesztő csajszi mondta, hogy mikor kint voltak Venezuelában, vagy hol volt a Survivor, akkor a lányok végigvérezték az ott töltött időt. Mind. Az európai szervezetnek elfogadhatatlan volt az ottani klíma. Nem ömlött belőlük, csak csordogált, de 5-6 héten keresztül....ráadásul a játékosok betétje széjjelázott, amikor kidobták őket a helikopterből, úgyhogy nekik dupla szívás volt...

sierrahun 2012.05.10. 14:18:16

@beacska: Igen, sőt. Nemcsak hosszútávon, hanem Fátter és Hiper akkoriban erősen irányította a játékot, volt is ebből egy összeszólalkozás a Melák-Niki Fátter-Hiper realációban. És a Melákellenes terv végső soron valaki súgása folytán még azelőtt lelepleződött, hogy folyamatba ültethették volna, szintén balhéba torkollóan. Valszeg ez is hozzájárult a terv abortálásához.

LoveMy 2012.05.10. 14:19:39

@Joey Tribbiani:
play.viasat.hu/series/eden_hotel_2

amit te mondasz, az sem úgy volt. amikor bejött a csaj, később pár órával mutatta, hogy te (Máté) meg te (?) vagy szimpatikus. Akkor még honnan tudta volna, kinek ki a párja és hogy melyik csaj veszélyes?

beacska 2012.05.10. 14:19:40

@fl3sli: nagyon szívesen elvitatkozok veled jóformán bármiről, de bocs, de negyvenévesen nem fogok egy pasival a hüvelyfertőzések valószínűségéről vitázni. ÉN tudom, hogy ÉN mikor és hol kaphatom el, az internet meg le van szarva ebből a szempontból.

Joey Tribbiani 2012.05.10. 14:20:34

@beacska: Nem szeretnék beleszólni, de ezt a vérzős témát lehetne dobni?

Joey Tribbiani 2012.05.10. 14:21:39

@LoveMy: Na most már megkeresem azért is (bár nagyon nincs hozzá kedvem)!

beacska 2012.05.10. 14:21:53

@Joey Tribbiani: :DDD lsd. fent (nyíl felfelé) ;DD

LoveMy 2012.05.10. 14:22:33

@fl3sli:
szerintem a castingol túl egy alapos orvosi (vér, aids, szifilisz HPV stb) vizsgálat is tuti megvolt, de mindamellett ezer% hogy használnak óvszer a következmények kivédésére :)

zcsi 2012.05.10. 14:23:09

Tegnap a feleségemnek a Viasatnál volt dolga, utána beszélünk, kérdi:
- Te ugye az Éden Hotelt szoktad nézni?
- Azt.
- Van benne xy?
- Van.
- Na ő nyeri.

Mit tegyek vele?

LoveMy 2012.05.10. 14:24:04

@Joey Tribbiani:
miért? jobb lenne a prosztata gondokról beszélni? ;D

fl3sli 2012.05.10. 14:24:14

@beacska: Most ez, hogy jön ide. Néha olyanokat tudsz írni. Csoda, hogy túlélték. Csak ennek megint mi köze ahhoz amit írtam azt nem értem. És hangsúlyozom még egyszer, hogy a legnagyobb baj azzal van, hogy ilyeneket bejelent, egyébként meg a Rolinál forgatta a szemét, mikor mondta, hogy szarni megy. Az az igazság, hogy szerintem egyre undorítóbb, ahogy viselkedik, és amit csinál.

Banyus83 2012.05.10. 14:25:18

@Vadkörte82: Én sem értem :-)

@Joey Tribbiani: Minden oké! És nálad mi a helyzet? ;-)

Joey Tribbiani 2012.05.10. 14:25:32

@LoveMy: Neked biztos nincs olyan! ÉS nekem sincs... Így ezt is dobhatjuk.

LoveMy 2012.05.10. 14:26:38

@Joey Tribbiani:
Nekem SOHA nem lesz olyanom! ;)

Banyus83 2012.05.10. 14:26:59

@zcsi: Felejtsd el...vagy legalábbis ne itt hangoztasd :-) Mert..
1. nem akarjuk tudni.
2. sixx kirakja a szűröd...

fl3sli 2012.05.10. 14:28:06

@beacska: Jó tudod, én meg azt mondtam, hogy nagyobb eséllyel kapsz el egy betegséget, mivel nyílt seb van effektíve a testedbe, te meg erre mondtad, hogy ez hülyeség. Olvass utána, ok ők bent le vannak tesztelve mondjuk, de én általánosságban is elmondta a véleményem erről az egészről.

beacska 2012.05.10. 14:29:08

@fl3sli: Roli nem azt mondta, hogy szarni megy, hanem vmi kaksi-maksi vagy mi a baromság hagyta el a száját...de tök mindegy...szerintem nagyon sokat változott Anikó pozitív irányba, szerinted meg egyre elviselhetetlenebb. Már nem nagyon van min vitáznunk.

Joey Tribbiani 2012.05.10. 14:29:18

@Banyus83: Minden rendben! Most kaptam új szerepet egy pilot előzetesében, mint helyettes statiszta.

kovácspéterke 2012.05.10. 14:29:33

@beacska: hát, sztem olvass csak utána, hogy miért érzékenyebb a szervezet olyankor, akárhány éves is vagy...

pilar ternera 2012.05.10. 14:32:53

@Joey Tribbiani: hát, a betekert fejjel kórházi ágyban fekvés után ez a következő lépcsőfok lefelé! ;)

genevieve 2012.05.10. 14:35:26

eszméletlen mikről tudtok vitatkozni:-DD

pilar ternera 2012.05.10. 14:36:38

@genevieve: későn jövők csak pislognak!:)) :P

Banyus83 2012.05.10. 14:40:11

@Joey Tribbiani: :-D Remélem nem az Életünk napjaiban :-)

Joey Tribbiani 2012.05.10. 14:40:40

@Pilar Ternera: Most miért mondod!? Van egy főszerep is beígérve Kukori Kotkoda adaptációban.

pilar ternera 2012.05.10. 14:43:13

@Joey Tribbiani: és ott melyik a helyettes statiszta pozíció? a sok csirke egyike? ...nem, az nem lehet, ilyen tesztoszteronszinttel!....hmmm... mi lehet, mi lehet...? ;)

pilar ternera 2012.05.10. 14:45:17

@Joey Tribbiani: ja, bocsi, most látom, h főszerep!!! kukori vagy a kopasznyakú? :))

genevieve 2012.05.10. 14:46:27

@Pilar Ternera: személy szerint ha dolgom van akkor azt mondom, hogy pillanat mindjárt jövök:-)

a részletekkel nem terhelnék senkit:-)

kumm 2012.05.10. 14:47:27

Tavaly a végén mikor két pár volt már csak, akkor a csajok lecserélhették a párjukat egy korábbira. El tudnék képzelni egy olyan verziót, hogy most távozik Edinka, a döntőbe bekerül Máté Naomival és visszajön Edina, Naomi meg megy a levesbe, mert Máté már az elején letisztázta Edinával, hogy a játékot a végén vele szeretné befejezni(remélem jól rémlik). De ez csak álom marad :)

Joey Tribbiani 2012.05.10. 14:50:45

@LoveMy: @Pilar Ternera: Én leszek a szomszéd kacsa. Nem jártál messze! Kaptok majd jegyet a bemutatóra. :)

Banyus83 2012.05.10. 14:50:54

@kumm: Na, ez a verzió még eszembe sem jutott, de ez sem lehetetlen :-) Bár itt már megszavaztatták, hogy kik legyenek a visszaköltöző játékosok...

pilar ternera 2012.05.10. 14:51:10

pont a Jóbarátok zenéje megy a rédijóban! :)

Joey Tribbiani 2012.05.10. 14:51:46

@genevieve: Azt hittem, hogy a pisi-kaki-vérzős téma lefutott.

Joey Tribbiani 2012.05.10. 14:52:36

@Pilar Ternera: Rádió, internet. Te dolgozol?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.10. 14:53:52

@genevieve: ezen röhögök én is. :D

nnnna, és most megyek pisilni.... :D

sierrahun 2012.05.10. 14:56:32

@zcsi: Mondd meg neki, hogy vigyázzon a szájára, mert ha új lány jön be, akkor veszélybe kerül a pozíciója.
:)

genevieve 2012.05.10. 14:56:52

@Joey Tribbiani: és irtam én ezek közül bármelyiket is?

Joey Tribbiani 2012.05.10. 14:57:17

@Banyus83: Természetesen te is. De csakis pasik nélkül! Tudod, Joey vagyok!

Joey Tribbiani 2012.05.10. 14:59:02

@genevieve: Jaj dehogy, de a többiek már nagyon részletesen kivesézték. Természetesen ha erről akarsz beszélni, akkor nem tarthatlak vissza.

Banyus83 2012.05.10. 14:59:53

@Joey Tribbiani: Most mondanám, hogy majd Ross-szal vagy Chandler-rel jövök, de egyik se jön be... :-)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.10. 14:59:54

Szöcske nem véletlenül leszbikus? Vagy erősen biszex?

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.10. 15:00:40

@Macaroon: uis ő az első csaj aki nem cuppant rá egyetlen palira sem...és elég lazán kezeli az egészet. Szimpi továbbra is.

pilar ternera 2012.05.10. 15:03:22

@Joey Tribbiani: köszi, én ott leszek az első sorban! mert remélem VIP jegy! ;)
igen, képzeld dolgozom.:) ÉH kibeszélő, rédijó, és mellette még énekelek, tervezem az új héliummal felfújt bútort, megtaláltam a rák ellenszerét, (csak a rohadt gyógyszerlobbi megfojtott), gyereket nevelek, hozom a háziasszony-végzet asszonya kombót és még sorolhatnám...;)

genevieve 2012.05.10. 15:04:25

@Macaroon: dehogy:-)

mondta, hogy rolival tudná elképzelni a játékot, mert külső alapján ő jön be neki:-)

Stipistopi 2012.05.10. 15:04:41

Tessék mondani, ez itt a hogyvolt Éden Hotel 2 blogja?

genevieve 2012.05.10. 15:05:41

@Pilar Ternera: azt is említsd meg, hogy tornázol és nézed a nat-geoit is közben:-)

Joey Tribbiani 2012.05.10. 15:07:36

@LoveMy: @Pilar Ternera: ÉH2 21. rész 39.35 Nikolett kinyilatkozik. Mátét taktikai okokból választotta és Omárt szimpátiából. Yesssss....

Joey Tribbiani 2012.05.10. 15:08:38

@Pilar Ternera: Húúú, ez nekem sok. Tudod Joey vagyok!

Banyus83 2012.05.10. 15:09:56

@Stipistopi: Igen...csak jelenleg felesben orvosi-etikai vitaműsor, felesben a Jóbarátok klub találkozója :-)

Joey Tribbiani 2012.05.10. 15:10:02

@genevieve: Az a jó szívem fog egyszer elvinni.

Átvitel honvéd 2012.05.10. 15:10:49

@sierrahun: sőt, ha már így mondod, gondoljuk tovább egy picit.

UP nem hülyegyerek, nyilván ezerszer átgondolta azt a helyzetet, amit most mi is rágunk. A Naiva-Naomi-Broki-Roland négyes nem stabil. A négyből csak háromnak áll érdekében a helyzetet fenntartani (ha más lehetőség nincs), Rolandnak nem, mert sem működőképes párja nincs, akivel konspirálhat, sem a jövője nem biztos, hiszen Naiva akkor teszi lapátra, amikor először lehetősége nyílik rá. Ellenben most még éppen abban a helyzetben van, hogy olyan párt szerezhet magának, akivel összekapaszkodhatnak erre a kis időre (utolsó pillanatban a végjáték előtt). Jövő héten már nem lesz rá lehetősége. Ha mindez ilyen világos itt kint, UP-nek simán világos kellett, hogy legyen, bent. Tehát az, hogy a négyes borul, nem kérdés. Ha borul, a két nőből egyik nyakig kerül a margarinba - de Broki is, aki egyéb híján kettőből egy stabil lehetőségét elbukja. Ha külön-külön vizsgáljuk, Naivának Brokin kívül nincs esélye, de FSzk-nak is csak egy van, és az is csak elvi esély: UP maga. Ha én UP lennék, akkor most elkezdeném ütni a vasat, és megpróbálnám Naivát kiejteni. Persze csak úgy, hogy az ügy következményei ne szállhassanak rám vissza. Ezzel Broki meggyengülne, mivel Noémivel nem alkotnak olyan erős párt, illetve mert Noémi UP-hez is kötődik. (Az egyetlen gond, hogy a nagy kombinálásban Broki esetleg felrúgja a bilit, és nem Naiva távozik, hanem érdemei elismerése mellett Noémi. Max. ez motiválhatja UP-t, hogy Andort esetleg mégis dobja. De kétlem, hogy előre lezsíroznák, mert UP nem érdekelt Naiva játékban tartásában- és főleg Broki nyomorának megoldásában. Tényleg csücskös lesz ez a párválasztó. Főleg, ha még húznak valami aljasat is közben a szerkik.)

Banyus83 2012.05.10. 15:11:25

@Joey Tribbiani: Csak megkerested...ügye-ügyes :-)

Joey Tribbiani 2012.05.10. 15:14:51

@Banyus83: Ha én egyszer valamit a fejembe veszek...

Joey Tribbiani 2012.05.10. 15:15:25

@Banyus83: És persze mondanom sem kell, hogy igazam volt!

pilar ternera 2012.05.10. 15:16:04

@genevieve: a torna stimmel,(minden felülésnél leütök egy betűt. számolj! ;) ) de a Tv nem, mert bezavar a rédijóba!,)
@Joey Tribbiani: legyen neked karácsony! :))
tudom Joyekám... mondjam lassabban, vagy egyáltalán ne beszéljek? rendeljünk egy pizzát, aztán irány az ágy? ;)

Banyus83 2012.05.10. 15:17:52

@Joey Tribbiani: Én is ilyen vagyok :-)

@Pilar Ternera: Elég neki egy szendvics...nem kell pizza :-)

Joey Tribbiani 2012.05.10. 15:18:04

@Pilar Ternera: Az utolsó mondatra igen a válasz!!!!

pilar ternera 2012.05.10. 15:18:47

@Banyus83: ne viccőlj, tegnap egy egész pulykát termelt be! a szendvics csak előétel! maximum! ;))

pilar ternera 2012.05.10. 15:20:40

@Joey Tribbiani: le is lepleződtél volna rögtön, ha erre az ajánlatra nem csapsz le! :DD

sierrahun 2012.05.10. 15:20:58

@Átvitel honvéd: 99%-ig egyetértek. Az egyetlen homályos pontot ott látom, ahogy ÚP Brokihoz viszonyul. Nem egészen értem, miért, de a Dávid kieséséhez vezető események során mintha megpróbálta volna leválasztani Brokit a Hiper-LMZő-érdekkörről és a saját koalíciójába vonni - ez az elképzelés Dávid zavarórepülésével, meg a rá adott reakcióval csúfosan elbukott. Broki még csak nem is tájékoztatta őt, hogy mi újság, meg is kapta a nehezményezést, de lepergett róla.

Erre most a 39. rész végén _mintha_ megint Brokit és LMZőt próbálta volna koalícióba vonni egy nyúlfarknyi kommunikáció során. De lehet, hogy ezt elnéztem/túlkombináltam. Mert értelme nem sok van. Értelme annak volna, amit te mondtál. Remélem felfogja.

vécés jóska 2012.05.10. 15:21:35

Hétvégen voltam MEN-en, miskolci egyetemi napokon, találkoztam az Édenesekkel. Kurva jó fejek voltak, főleg Muzsikus, pedig őt nem is kedveltem bent. Míg Pítet láttam, ja és Dévid és Reni nagy szerelemben vannak azóta. Beszélni akartam Píttel, hogy hogy bírták elviselni Edinka egész napos szomikutyázását, de nem tudtam :(

Banyus83 2012.05.10. 15:23:24

@Pilar Ternera: Remélem nem nyúlkáltál át a tányérjába...arra allergiás :-) Joey nem a d a kajájából! :-D

Banyus83 2012.05.10. 15:24:27

@vécés jóska: Jaj, azt már én is láttam FBon...szegény Reni, kicsit vaksi...mármint szerintem...

pilar ternera 2012.05.10. 15:24:33

@vécés jóska: igen, ma valaki feltöltött képeket és ott látszik, hogy Dévid és Reni egymásra vannak cuppanva, de sztem senki nem vette komolyan, mert valaki még régebben tutira mondta, hogy dévid a saját csapatában játszik...
de csak ilyen kevesen voltak ott? mert a képeken csak ennyien vannak.

Joey Tribbiani 2012.05.10. 15:25:57

@sierrahun: Nekem Pít stratégiája nem világos. Azt látom, amit itt leírtatok. Hol Brokival, hol Broki ellen. Egyszer nyalt Naívának, hogy ő milyen jól átlát mindent, majd jött a szomikutya ellencsapás. Lehet, hogy néha erősnek érzi magát és próbál mocorogni és utána rájön, hogy mégsem olyan erős? Most is ilyen erőgyűjtés előtti állapotot látok. Inkább együttműködik.

LoveMy 2012.05.10. 15:26:28

@Joey Tribbiani:

Akkor tekerd vissza videjódat:
ÉH2. 21. 38:00
Onnantól, hogy Melák orki üvöltése rezegteti meg a hegyeket:

LEVÖEÉÉÉÉÉÉÉÉÉL!

pilar ternera 2012.05.10. 15:26:54

@vécés jóska: vigyázz ezzel a szomikutyázással, mert néhányan már pavlovian torokra ugrunk emiatt! ;)))

Joey Tribbiani 2012.05.10. 15:27:25

@Banyus83: Ez igaz, kajában nincs barátság! Hú, meg is éheztem!

vécés jóska 2012.05.10. 15:29:08

@Banyus83: Nem tudom élőben jól nézett ki Dévid, én a játékban is szerettem, ő legalább próbálta megbontani Tüncikét és Matcsit.

@Pilar Ternera: Aha én csak őket láttam, szerintem szét vannak bontva és járják az országot, mint az Irigy Hónaljmirigy. Sok emberre mondták, hogy búza, szerintem max Pít biszex, de nem tudtam élőben jól megfigyelni, volt más dolgom is, meg szomjas sem voltam már akkor :)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.10. 15:29:27

@genevieve: mondani mindent lehet;-))) A Rolit meg hagyjuk, egyszerűen nem tudok napirendre térni felette:))) ki ez bmeg??? ;-)))

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.10. 15:33:39

@Átvitel honvéd: múlt héten Csíráról volt előzményes videó, most Anikóról, nem kavarok, de a videó mutogatását követően Csíra lécelt is. Egyébiránt én is Naivára tippelek. UP pedig továbbra sem szimpi nekem mint ember, ezzel a nekiugrom minden nőnek, megcsöcsözöm, lesmárolom, meg megjegyzéseket tesz, aztán már kb. másnap le sem szarja, ez nem taktika, ilyen az életben. Mondjuk a folyamatos cserélgetés, és az újakra rámenés itt éppen előnyt jelent! Csodálom, hogy Anikóékat még nem robbantották.

Joey Tribbiani 2012.05.10. 15:33:40

@LoveMy: Látom nem adod fel. :) Ha arra gondolsz, hogy "válaszd ki a két legszimpatikusabb fiút" felszólításra Omárt és Mátét választja, akkor ez még nem elég. Hiszen pár pillanattal később a kamerába "négyszemközt" bevallja, hogy választása egyik fiú (Máté) esetében taktikai volt - tehát nem szimpátia alapján választotta! Vagy másra gondolsz?

Banyus83 2012.05.10. 15:35:12

@vécés jóska: Nekem túl nyálas, de végülis nem is nekem kell tetsszen :-) Nem a játékbeli teljesítménye miatt amúgy, hanem alapba, mikor beköltözött, már nem tetszett :-)

@Joey Tribbiani: :-D

Joey Tribbiani 2012.05.10. 15:37:24

Sajnos meg kell válnom a jó társaságtól! Az esti közös tévézésig mindenki érezze jól magát!

vécés jóska 2012.05.10. 15:39:08

@Pilar Ternera: akkor vigyázok, pedig annyira illik szerencsétlenre. Tényleg az egész lényéből valahogy árad a szomorúság meg a fájdalom, bár ez gondolom a családi háttere miatt is van. De én akkor is utálom, mint a szart :D Bár kívánom, hogy találjon egy férfit, aki kicsit megneveli és boldog lesz vele, de ez gondolom csak úgy az 50-60.dik faszijánál fog bekövetkezni

LoveMy 2012.05.10. 15:39:37

@Joey Tribbiani:
előtte egy órával érkezett és ekkor kellet kiválasztania a két szimpatikus srácot, majd szingli szoba. Hogy mérte volna ennyi idő alatt, hogy ki a legerősebb? Ugyan már!
A zéró játékstílusáról már nem is beszélve!

LoveMy 2012.05.10. 15:42:35

@vécés jóska:
hát itt aki bonthatott az a védett Frankie, és nem Dévid, max. csak teledumálhatta a fejét.

Banyus83 2012.05.10. 15:43:21

@Joey Tribbiani: Meghallgatásra mész? :-d Sok sikert :-)

Én is lépek, mert ebből így nem lesz vacsora :-) majd este, ha idetalálok...

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.10. 15:43:44

@vécés jóska: akkor nem meleg a Dévid. Istenem, belehalnék ha hozzá kellene nyúlnom:))) nagyon csúnya szegény. De asszem Roli mindenen túltesz külső és belső szempontjából is, borzalom.

Melyik az a Reni?

LoveMy 2012.05.10. 15:44:23

@vécés jóska:
szerintem már írjál inkább a te kedvenced jó és rossz tulajdonságairól, meg az elképzelt jövőjéről, aztán majd mi is reagálunk! Jó?

LoveMy 2012.05.10. 15:49:01

@Macaroon:
amikor a kamera hátulról mutatta, hogy a szerepcserés bulin visszarakta a kificcent heréit a tangába, na azt a beállást :D

vécés jóska 2012.05.10. 15:51:48

@Macaroon: Reni a feketehajú idióta, bár kedves osztrák táncoslány, aki Andreával érkezett, de pár nap alatt kizúgott mint a szél. Nekem pont Roli a kedvencem. Szerintem jól néz ki, pedig barátnőm van, a belső pedig szerintem majdnem tökéletes. Tisztalelkű rendes gyerek, mindig megmondja az igazat (lásd tegnap Tüncinek), segíti a részegeket (lásd Matcsi), jófej. Én már végignéztem pár valóságshowt, de ilyen tisztalelkű emberkét még nem láttam (talán Omár)

@LoveMy: Szerintem mindenki elmondhatja a saját véleményét. Az én kedvencem Roli és Levi, nem tudnék rosszat mondani róluk, azért szeretem őket, mint ahogy te Edinkát.

Átvitel honvéd 2012.05.10. 15:52:50

@Macaroon: én azt figyeltem meg, hogy akinek az előzetesben a vesztére utalnak, az általában megússza (persze lehet, hogy időnként épp ez a szívatás... az a gyanús, ami nem gyanús... :D ). Valójában nem tudom, ki fog ma fűbe harapni. UP-ről én azt láttam, hogy meglehetősen óvatosan, csendesen keveri a kártyákat (nem látványosan). Eddig bejött neki. A nőkhöz való viszonya tényleg enyhén "érdekes"...

kovácspéterke 2012.05.10. 15:55:58

@vécés jóska: nekem egyáltalán nem tűnik szomorúnak úgy általában. lehet, h most nincs jó passzban, de sztem kifejezetten vidám lány lehet.

kovácspéterke 2012.05.10. 15:58:38

@Átvitel honvéd: sztem úgy viszonyul a nőkhöz, amennyire azok engedik neki, nem árul zsákbamacskát, szembe is elmondja.

kovácspéterke 2012.05.10. 15:59:22

@vécés jóska: én is ezt gondolom rolandról. kedvess fiú lehet.

pilar ternera 2012.05.10. 16:00:33

@vécés jóska: tisztalelkű, ezzel nem is vitatkozom. kérdés, hogy egy ilyen műsorban ez praktikus tulajdonság-e főként, ha nagyon nagyfokú egyszerűséggel párosul.
szimpatikus, segítőkész, de szegénykém olyan butuska és annyira nem tud beszélni, hogy az hihetetlen! érdekes, hogy mondjuk a kommunikációs képességei alapján, hogy nem hullott ki a rostán?!?!

és nem gondolnám, hogy a többiek gonoszlelkű szörnyetegek lennének (1-2 kivételt kivéve), csak mivel kicsit talán több eszük van, jobban árnyalják a dolgokat.

Átvitel honvéd 2012.05.10. 16:01:49

@sierrahun: ez (UP-Broki) nekem elkerülte a figyelmem. Végsősoron... amit mondasz, azzal egybecseng, hogy UP némileg elszigetelődött (sem Omár, sem Dávid kiesése nem vált előnyére), és ezt ő maga is tudja. Szövetségesek nélkül "veszélyes" bent. Talán megpróbált abból főzni, ami van, és nincs más hátra, Broki felé nyitni?... Hiper-LMZ egyértelmű ellenpólus, Dávid pár napja esett csak ki, Féliker pár napja még Csíra "karmaiban" volt, és ő maga zúzta ki Omárt, ki marad?... Broki. Ha ezt vesszük alapul, akkor meg épp érdekében állna Brokit "lekötelezni" Andor lapátra tevésével- és Noémi játékban tartásával. Áhhh... nem tudom. Este kiderül.

vécés jóska 2012.05.10. 16:06:10

@Pilar Ternera: Az igaz, hogy nem túl praktikus ebben a műsorban a jólelkűség, mikor már Dévidet úgymond kitette, azzal sem tudott elszámolni szegényke. Viszont szerintem nem olyan együgyű, mint amilyennek elsőre tűnt, csak nem tudja magát teljesen kifejezni, Kristóf is ilyen volt az eső szériában, meg ÉH2Levi is nagyon kis szerencsétlen volt eleinte, azóta feloldódott.

fl3sli 2012.05.10. 16:06:15

@Átvitel honvéd: Azzal nem lesz szerintem a Broki lekötelezettje. Egyébként jóba voltak azt is beszélték meg, hogy Roli nem áll Dávid UP meg Broki mögé, és akkor megszavazzák neki a védettséget, viszont Dávid bekavart. UP-nak az nem tetszett, hogy egy ilyen terv volt és ő nem tudott róla, mert bár nincs kimondva de úgy gondolja, hogy ő a főnök a család feje bent, aki élet halál ura :D

LoveMy 2012.05.10. 16:07:41

@vécés jóska:
áááá, pont azért írtam, hogy mond el a véleményedet! De már kissé unalmas, ahogy folyamatosan szapulod Edinát. Akkor vesézd ki a te kedvenceidet....
Frankie és LMZ csak JÓT :D Röhej :D

vécés jóska 2012.05.10. 16:12:32

@LoveMy: Tudom, hogy röhej, de elfogult vagyok velük szemben, mint ahogy te Edinkával szemben. De többet nem szapulom, majd megteszi más.

pilar ternera 2012.05.10. 16:14:11

@vécés jóska: sztem egyikük sem volt ilyen gáz kommunikáció szempontjából... de sok ideje már nem nagyon lesz oldódni.
@LoveMy: dehogy röhej! mindenkinek van kedvence, nekünk épp Edinka az! de nem kell rögtön torokra ugrani, ha valaki épp nem csípi! ;))) tudod, szeretet lengjen körül! :P

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.10. 16:16:24

@Átvitel honvéd: ugye, hogy rámászik mindenkire egynapra? Enyhén szólva érdekes:))) én nagyon nem csípom ezt a stílust, és 34 évesen illett volna már kinőni belőle. Szerintem Andor biztos megy, bár tegnap amit Edinának mondott az egészen kerek volt!

genevieve 2012.05.10. 16:17:13

@Joey Tribbiani: hálából sütök neked majd egy pulykát:-)

(tegnap pont az a rész volt amikor joey-n nem foghatott ki a hálaadási pulyka:-)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.10. 16:18:01

@vécés jóska: igazad van, tegnap a szégyellem magam mert italoztunk valóban kedves volt, akkor meg nagyon vidéki nekem, a szó nem rosszabbik/pejoratív értelmében!

sierrahun 2012.05.10. 16:18:57

@Átvitel honvéd: Sztem ÚP eddig remekül sakkozott a lehetőségeivel. Két fő erőssége volt a több lánnyal fenntartott jó kapcsolat/barátság/évődés (és ebből következően befolyás is), meg hogy képes a fiúk között aktivista, hangadó lenni bizonyos mértékig. A csajai közül azonban Petra és Csíra a múlté, a mostani fiúkeret meg a múlt párválasztón fenyegetően őt kirekesztve szerveződött meg (Broki és LMző mozgatta a lekötelezett Rolit). Hétfő előtt k. gyenge volt a pozíciója, lényegében csak Andi maradt neki. Ez az elszigeteltsége mostanra enyhült, de én nem felejteném el a helyében, hogy se LMzőnek, se Brokinak nem tud mit ajánlani, csak ellenfélként jöhet szóba náluk.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.10. 16:19:28

@LoveMy: videót! lemaradtam, csak a komment volt meg, hogy hát nagyon sajnálja:)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.10. 16:20:33

@sierrahun: hú tényleg jó lesz az este, már csak 4 órányi angolt kell átvergődnöm utána jöhet a kert meg a fröcsi:))) sziasztok!

LoveMy 2012.05.10. 16:21:00

@vécés jóska: @Pilar Ternera:

Tévedés!
én ezt írtam:
"Frankie és LMZ csak JÓT :D Röhej :D "
Nem a két kedvencedre, hanem a te állításodra, mely szerint nem tudsz róluk rosszat! Erre írtam én, hogy csak JÓT?
Nem kell kiforgatni a szavaimat, amúgy meg köszi, ha nem szapulod! :)

genevieve 2012.05.10. 16:21:20

@Macaroon: egy egyszerű fiatal gyerek:-)

szélfúttahaj 2012.05.10. 16:21:34

@kumm: Remélem is, mert ostobenkó sokkal de sokkal szórakoztatóbb mint dinka. Akarom mondani naggyon.

vécés jóska 2012.05.10. 16:22:11

@Pilar Ternera: Na jófejnek tűnsz :) én is azt mondom, hogy legyen szeretet, ritka manapság az olyan fórum, ahol nem gyűlölködnek az emberek, de ez eddig olyan volt. Már nem nagyon lesz ideje Rolinak, de abban bízok, hogy összeáll Szöcskével és ott lesznek a fináléban. Ott pedig jóesélyel kapnak pénzt, mert nem nagyon van olyan pár, aki ne dobná el a gömböt.

mézescsók 2012.05.10. 16:26:43

Úgy látszik, mostanában a védettséggel gyűlik meg rendre a bajom,de ha jól értem, akkor a két új nő dönt arról, hogy ki kapja (vagy kik kapják). Volt arról szó, hogy két nő kaphatja, vagy két pasi, esetleg vegyespáros?

Egy biztosnak tűnik, Edina nem kap védettséget, mert Andor elég kitartóan aknázza alá. Remélem, nem Andor lesz védett.
Úgy érzem, hogy ma Edina megy el, mert Mátén kívül nincs igazi alternatívája, bár azt már többször leírtuk, hogy az ilyen egypartneres játék nem biztos, hogy az ÉH-ban nyerő.
Máténak, ha van esze, akkor rájön, hogy ebben a játékban nyerni csak Edinával tud, mert az - sajna - vakon bízik benne és Noémi kiszámíthatatlanabb. Szerintem a nő bármikor képes lenne eldobni a gömböt, ha összejön annyi zseton, amennyiért játszani jött.

Többen utaltak arra, hogy Mátét Noémival tartatták bent. Nem tudom, hogy volt-e előzetes megegyezés és egyáltalán miért lett volna: tudható volt, hogy Roli majd Edina mögé áll be?
Kétlem, hogy ha volt előzetes egyeztetés, akkor Edina belement volna abba, hogy Noémit nem fogja Máté lecserélni a következő párválasztáson. Annál sokkal jobban bele van zúgva a srácba és előtte is féltette Noémitól, nem véletlenül. Ha ebbe az alkuba belemegy, akkor ahhoz járult volna hozzá, hogy a játékban többet nem lesz Máté párja.

Noéminek szerintem igenis bejön Broki és bár a múltkor többen győzködtetek, hogy Noémi nem olyan, hogy valakivel is dugjon a hotelben. Szerintem igazából alig várja már, hogy valaki kezdeményezzen. És erre Máté tökéletesen alkalmas, mert Ő talán még a legyet is röptében. Másik potenciálisan számbajöhető egyed LMZ, aki viszont hűséges az Ő Anikójához.
(Mellékesen jegyzem meg, hogy nő létemre nem értem a nőket: hogy lehet gusztusuk akárcsak smárolni is egy piától bűzlő tajtrészeg pasassal??? Még az is megpróbáltatás lehet, hogy vele aludjanak, hát még valami más is...)

A végső döntőbe Anikót és Leventét vizionálom. Tudom, mert többen megírtátok, hogy nem Ők a legrégebbi pár, hanem Mátéék, akik vagy 10 nappal korábban jöttek össze. Ettől függetlenül szinte egyáltalán nincs arról szó, hogy bárki szét akarná szedni őket, esetleg kitenni bármelyiket is. Szépen ellavirozgatnak szerintem egymással a végéig és senkinek sem fog eszébe jutni, hogy hoppácsak, már milyen régóta együtt vannak. Ez egyébként már csak azért is érdekes, mert ha jól meggondoljuk, akkor nemcsak Edinának nincs Brokin kívül B terve(Mátét az ÉH-ban kedvelik a nők, bár nem értem, ld. mint fent), de Anikónak sincs és LMZ-nek sincs.
Ha meggondoljuk, akkor egyébként Noéminek sincs.

Mivel két plusz nő jött be, logikusan két nőnek kell mennie, hogy a nő-férfi arány megegyezzen. Edinán kívül még tippem sincs, hogy ki lehetne a másik.

Pácsó Ármándó 2012.05.10. 16:27:46

@LoveMy: Asszem Roli túl lelkiismeretesen akarta teljesíteni a feladatot. A többi fiú nem vett fel tangát :-)

pilar ternera 2012.05.10. 16:28:46

@LoveMy: én így értettem!:)
@vécés jóska: na, azért álljon meg menet! jófejség ide vagy oda, azért azt nagyon nem szeretném ha 2 vadonatúj ember állna a döntőben! igenis aztgondolom, hogy aki 1-2 hetet tölt bent, az nem érdemli meg! akinek csak 1-2 párválasztót kell túlélnie? ne mááár!
nem mondom, hogy a régiek agyontaktikázták magukat, de azért mégiscsak hetek óta nyűvik már egymást!
és ez sztem nem baj, ha valaki eldobja a gömböt! nagyobbat üt a meglepetés, mintha végig tartják! :))

Átvitel honvéd 2012.05.10. 16:29:57

@Mrs. Jackman: többé-kevésbé igen, de azért vannak allűrjei. Nekem ez idegen, amit ő csinál. Pl. összeszedi Andort, kiejti a korábbi párját, aztán egy nap múlva már az új nőt kutyázza... mintha ellentmondásos volna a viszonya a nőkhöz. De a Noémivel való "együttélése" sem volt egyszerű. Korrekt volt, az rendben, de a dolog valahogy mégsem működött, pedig Noémi azóta az összes párjával tűrhetően elmuzsikált. Valahogy furcsák voltak a gesztusai. Gondolom Noéminek is ezen a téren ment az idegeire.

Pácsó Ármándó 2012.05.10. 16:31:33

@mézescsók: A másik BostonBogi, mert nem tud hová állni. Az első meg attól függ ki kap védettséget és hanyadiknak választ.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.10. 16:31:35

@Pilar Ternera: már bocsi, h beledumcsizok, de az a szerencsétlen új mit tehet arról, h ő új? Miért legyen hátrányban?

pilar ternera 2012.05.10. 16:31:38

@Pácsó Ármándó: szijja! :)már reklamáltam miattad, de a csajok nem válaszoltak, hogy hol lehetsz! :)) mi ez a lazsálás?;)

Átvitel honvéd 2012.05.10. 16:35:25

@mézescsók: ahogy ezt írod, eszembe jut az idő, amikor Naiva még önmagát játszotta (vagy mondjuk úgy, még észnél volt). A kaktusz-ceremónia, amikor Melák párjaként még semmi nem érdekelte, ha kiesik, kiesik, röppent a kaktusz Melákhoz, "figyelmeztetésképp" :D.

C76 2012.05.10. 16:35:29

Tegyuk fel ez az utolso het amikor ujak jottek be, valtozik a jatek menete es a vegjatekban egyertelmuen a regi jatekosok/parok elveznek nemi elonyt.
A ket "fiatal" parnak kisebbek az eselyeik, Betti-Mark es Roli-Szocske?. A dontobe jutasert igy 3 paros johetne szoba Hiper-Papucs, Broki/Pit-Edina/Naomi, szerintem ezzel ok is tisztaban vannak, Pit mindenkepp, tudja mi lessz a vegen, tudjak, hogy valasztaniuk kelett egy regi jatekost aki a dontoben partfogolhatja majd oket.
Pit is agyalni fog, inkabb most ejtse ki Edinat es ezzel egy regi paros megszakad, maradjon Andorral, de hatranyban Anikoek es a Noemi-Broki parossal szemeben, lehet el sem jut a dontobe ket ilyen paros ellen, de ha el is jut, a regiek Andorban semmit nem latnak, mig Noemi azert eleg ude szinfolt a ket agysejtjevel egyutt is, vonza majd a szavazatokat.
Eloszor legyen meg a finaleba jutas, aztan majd lessz valahogy es ehhez ismertebb, regebbi, veteranok szamara szimpatikusabb Noemi vagy Edina kell es nem Andor, lehet csak keretetti magat es nem ajalkozik, de ha valamelyik beall mogeje ot fogja valasztni es nem Andort.

pilar ternera 2012.05.10. 16:35:37

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ne viccelj, dumálj csak bele, ezért vagyunk itt! :)) nem érdekel mit tehet róla, de én nem szívesen látnám ott egyiküket sem. mert velük még nem tudtam semmilyen virtuális-lelki köteléket kialakítani (ez szép volt, nem? ), ezért nem is szurkolok nekik.
mellesleg nem véletlen a kezdőcsapat kiválogatása, a hódítókból nem sok rúg igazán labdába, inkább epizodisták, akiket megtűrnek ideig-óráig, de nem jelentősek a játék szempontjából... persze itt is van kivétel.

Pácsó Ármándó 2012.05.10. 16:37:10

@Pilar Ternera: Szijja! Majd visszaolvasok! Tanulok a héten nagyon és keveset értem rá. Nekem is hiányoztál :-)

pilar ternera 2012.05.10. 16:38:50

@Átvitel honvéd: szép idők is voltak azok!:)) milyen jó lehetett volna, ha nem esik bele ebbe a pöcsbe! :(
@C76: úgy is van! :)

sierrahun 2012.05.10. 16:39:41

@Pácsó Ármándó: Ja, BostonBoginak védettség nélkül kampec. És valszeg ez lesz a helyzet, mert két védettséget nem adhatnak a titkok kiderítéséért, Csöcske meg nem fog neki selyemzsinóron kívül semmit adni.

kovácspéterke 2012.05.10. 16:41:29

@Átvitel honvéd: hát, az, h noémi többi párja türelmesebb sztem más dolog. omár is rászólt többször, meg mások is, pít kevésbé toleráns.

plusz pít már előtte mondta, h andi neki nem jön be, mielőtt még a párja lett volna.

de egyébként nem túl szimpi, h ezt csinálja, de hát megteheti, mert megengedik neki.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.10. 16:43:25

@Pilar Ternera: jó, akkor beledumálok:D

Igen, szép, költői megfogalmazás volt, de nem értek egyet!
Egy ilyen műsorba az első 10-be többnyire a képernyőképes embereket teszik, mint azt tették tavaly is Ádám kivételével, mert a cicikkel, seggekkel lehet promótálni jól a műsort! Nem az ész a lényeg feltétlenül, mint itt is bebizonyosodott. Próbálnak mindenféle karaktert belerakni. Szende, kurva, vörös (itt szlovák is), szőke, harcias amazon; részeges egyetemista, link, magas, bölcs 30-as, stb. Itt az egész a műsor készítőin áll, v bukik, h kit milyen sorrendben raktak be??? Azért ne nyerjek én, mert később jöttem, mint te, pl? Akkor ki sem utazom, mert semmi esélyem. Ennek semmi értelme. Anikón kívül igenis én annak drukkolok, h ne régi nyerjen, persze úgyis Máté fog:S

vécés jóska 2012.05.10. 16:44:00

@Pilar Ternera: De akkor minek mennek be az újak, ha azt mondod ne nyerjenek? :) Jó abban egyetértek, hogy 2 új ne nyerjen, de szerintem a vegyes páros belefér. Akkor azt mondom nyerjen a Roller-Edinka páros és akkor én is és LoveMy is örülhet. :))

pilar ternera 2012.05.10. 16:45:34

@Mrs. Jackman: noémire sokan rászóltak már, fiúk, lányok vegyesen, de nem veszi a lapot. ő beszólogat mindenkinek, de neki semmit nem lehet mondani, mert akkor hiszti van. én nem csodálom,h Pítnek elege lett belőle.

kovácspéterke 2012.05.10. 16:46:59

@C76: hát nem biztos. egyrést nem tudják, hogy milyen úton módon kerülnek a döntőbe, egymást közt sorsolják, a régiek választanak. szóval lehet, h ha marad egy régi meg egy új pár a végén, akkor a régieknek sokkal nagyobb az esélye a gömbözésre, mintha két régi lenne bent.

pilar ternera 2012.05.10. 16:48:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: @vécés jóska: hűűű, nagyon válaszolnék most erre, de lépnem kell! sziasztok!

Kallisztó 2012.05.10. 16:48:13

@Átvitel honvéd: azért akkor ő már megboltolta Brokival, hogy egy pár lesznek. Szóval nem volt abban a kaktuszban semmi hősiesség.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.10. 16:52:47

@Pilar Ternera: leírom a Nobel irodalmi díjat érő remekművemet, te meg eltűnsz???? Ajánlom, h majd reagálj:D

Pácsó Ármándó 2012.05.10. 16:53:10

@sierrahun: már csak a másik jelöltet kellene kitalálni. Andor nagyon teper a védettségért, elvileg Hiper-Bogi részről is rendbe van és Csöcske részről is. Ha ő kapja és utoljára választ akkor Edinát röpteti.

@Pilar Ternera: Nem árultam el MyLovenak se, most még jobban felhúzná az orrát ha elmondanám neked :-)

vécés jóska 2012.05.10. 16:58:38

@Pilar Ternera: Én is több órát gondolkoztam a 4 soromon és nem is válaszolsz :( milyen ember vagy? milyen??

vécés jóska 2012.05.10. 17:04:29

@Pácsó Ármándó: Hogyne drukkolnék :) egyre erősebb a szeretetem, utoljára Majkát szerettem így a VV1-ben :) Te is szeresd! Bár a sok spoilerező kötsög miatt szinte kiderült, hogy nem ő fog nyerni, de azért bízok valamilyen karácsonyi csodában :)

fl3sli 2012.05.10. 17:05:58

@Pácsó Ármándó: Viszont ha Andor kapja a védettséget akkor és ki akarja rakni Edinát akkor nem lesz párja pitnek, és akkor mi lesz Piti boyjal?

fl3sli 2012.05.10. 17:06:32

@Pácsó Ármándó: Viszont ha Andor kapja a védettséget akkor és ki akarja rakni Edinát akkor nem lesz párja pitnek, és akkor mi lesz Piti boyjal?

Pácsó Ármándó 2012.05.10. 17:07:37

@vécés jóska: Én nem olvastam spoilert, úgyhogy ...
Roli kicsit Matyesz ellentéte. Lelkiismeretes, komolyan veszi a dolgokat. Most se vett fel más tangát az átöltözésekhez, csak Ő.
Lehet, hogy csatlakozom hozzád :-)

sierrahun 2012.05.10. 17:08:35

@Pácsó Ármándó: A tegnapi beharangozót elnézve, ahol Edinka és Noémi összezördült, sztem kettőjük Mátéproblémájára nem sikerül megoldást találni, ergo én kettőjük valamelyikére tippelek. Legalábbis nagyon esélyesek.

A fentiek szellemében Andit értelmetlen védettséggel ellátni. Őt egyvalakitől kéne védeni, Noémitől. De ha Noémi (a teória szerint) Máté kegyeiért versenyez, akkor Andi biztonságban van. Hiper a büdös életbe nem adna Andinak védettséget amúgy, maximum, ha heveny napszúrás éri. Nem hülyült meg, hogy a nagy kombinátorellenfél, ÚP csaját védesse le. Adna Boginak, adna Edinának; Andinak lópikulát adna. :)

genevieve 2012.05.10. 17:09:38

@fl3sli: kezd már beilleszkedni és az utóbbi pár napban már tud normálisan, összefüggően beszélni:-)

fl3sli 2012.05.10. 17:12:43

@Pácsó Ármándó: Rolcsi-Bolcsi még csak most jött. Bár valóban normálisnak tünik, kicsit egyszerű. Amit nem értek, hogy miért hibáztatja magát Dávid miatt. ő megtette amit D kért tőle és bement Edina mögé

vécés jóska 2012.05.10. 17:15:44

@Pácsó Ármándó: Na hajrá, a segítségünkkel talán megnyerethetjük Rolival a játékot :D küldd az smseket is :)
@genevieve: csak ilyen lelkesedéssel szabad nézni az ilyen népbutító műsorokat :)

Pácsó Ármándó 2012.05.10. 17:15:51

@sierrahun: Nem mindegy, hogy akkor már kiderült-e ki kapta a védettséget vagy csak a párválasztón derül ki. Andi maga akar védett lenni, ezért dolgozik mindkét oldal felé, mert Edinát akarja kirakni.Nem Hiper adja a védettséget, mint te is tudod, hanem a Csöcske-BostonB duó és Andor most nyal Anikónak, hogy Bogin keresztül jóváhagyja Edina kirakását.

fl3sli 2012.05.10. 17:16:35

@Pácsó Ármándó: ehhez kell a Noé is, de könnyen lehet, hogy Máté is fog szervezkedni.

Pácsó Ármándó 2012.05.10. 17:18:51

@fl3sli: Azért ment be Edina mögé, mert Broki megkérte rá és ezzel közvetve kirakta Dévidet.

Kallisztó 2012.05.10. 17:20:56

@vécés jóska: ez a Roland tényleg egy rendes gyerek, szerinem még izgul a kamera miatt, nem biztos, hogy buta, de tuti, hogy rendes és jószándékú. Szerintem nem is kellene a hogyvoltban hülyézni vagy csirkelábazni.
Legyen a neve inkább Jófiú.

fl3sli 2012.05.10. 17:25:20

@Pácsó Ármándó: De Dávid is u.a mondta neki,hogy álljon Edina mögé. Szerintem mindkét játékos kell ahoz, hogy Andor védett legyen az meg nem lesz egyszerű. Egyébként Andor most volt két hete védett sok lenne a jóbol ha megint ő kapná

sierrahun 2012.05.10. 17:25:57

@Pácsó Ármándó: Oké, teljesen igazad van. De szerintem
1) Andi és Hiper messziről utálja egymást
2) Megjátszva magukat mégis nagy kamuparádéval etetik egymást
3) De közben mindkettőjük érzi, hogy ezzel nem tudja átverni a másikat. Reméli, hogy át tudja, de egy lukas fillért nem adna érte, hogy tényleg sikerül.

Ha Anikó mégis belemegy egy ilyenbe, akkor nagyon cserbenhagyja az ösztöne. Sztem ez valószínűtlen. De minden további nélkül tévedhetek.

Anikó-Boginak valami irdatlan nagy ajánlattal kéne előállni Csöcske irányába, hogy rávegyék a kooperációra. Nemtom, mi lehetne az, mert Csöcske Andival spanol, nem velük. Jól tudja sztem, hogy az Andi-ÚP-Roli konstellációban több babér terem számára, mint a "másik gárdában". Ha bármiben lepaktál Hiperékkel, akkor sztem nagyon rosszul játssza meg az esélyeit.
De még egyszer: biztosan nem vagyok tévedhetetlen, szóval bárki nem ért egyet, csak nyugodtan.
:)
Én most balra el, halihó.

vécés jóska 2012.05.10. 17:26:03

@Kallisztó: Én is mondtam már ezt hogy nem kéne HülyeRolizni, a Csirkelábat nem is tudom mire vélni. Te voltál ugye, aki Edinkát szidta pár órája? :) Minden tiszteletem, pont nem voltam itt, hogy besegítsek :)

Pácsó Ármándó 2012.05.10. 17:27:17

@fl3sli: Noé eddig semmit nem tett, hogy a két új csaj neki adjon esetleg védettséget. Gyakorlatilag, ha csak a párválasztón derülne ki, hogy ki kapja és bemondanák Noémi nevét, az csak bámulna, mint borjú az új kapura!

Pácsó Ármándó 2012.05.10. 17:33:56

@fl3sli: De Dévid akkora gondolt, amikor Matyesz is ott van. Csak hát a választási sorrend változott és Rolandnak kellett menni hamarabb. Én nem gyötörném magam ezzel Roland helyébe.

@sierrahun: 1-2-3, Edina ellen fognak össze, ezért barátkoznak és ez a lényeg

LoveMy 2012.05.10. 17:35:17

Most már csak azt mondjátok, ha már így képben vagytok, hogy ki adná Arnoldnak a védettséget?
Szerintem Hiéna lesz védett Bogi által és az egyik kieső Arnold lesz, a másikat nem tudom!

Pácsó Ármándó 2012.05.10. 17:38:07

@LoveMy: De Csöcskével kell közösen védettet választania Boginak és a fekete csaj nem egyezik bele Anikóba

LoveMy 2012.05.10. 17:41:47

@Pácsó Ármándó:
Szerinted a Bogi viszont odaadja Arnoldnak? Ugyan már?

tottival 2012.05.10. 17:44:13

@Pácsó Ármándó: BostonBogi bárhova áll, mindenkit kitakar!:)

ő-szinte 2012.05.10. 17:44:29

@vécés jóska: ki fog nyerni? légyszi priviben!:-)

Pácsó Ármándó 2012.05.10. 17:44:37

@LoveMy: Mér ne adná? Hiper majd ráveszi, hogy Andor ki tudja tenni Edinát

LoveMy 2012.05.10. 17:45:01

@fl3sli:
Pontosan!
Meg amúgy is már letelt az Arnold ideje, túl sok lesz neki már a jóból. Majd haza felé szomikutyafejezhet!

mézescsók 2012.05.10. 17:46:21

@Pácsó Ármándó: Bogit nem sajnálnám különösebben. Nemcsak azért, mert nekem személy szerint nem nagyon szimpatikus, és ez a végkimenetel szempontjából abszulút érdektelen körülmény, de nagyon rövid ideje van bent. Nyerjen olyasvalaki, aki ha nem is végigcsinálta az egészet, de már elég régóta szolgáltatott műsort. Különben tényleg: neki sincs ki mögé állnia.

@Átvitel honvéd: Régi szép idők!!! Adták a műsort Krisztiánnal rendesen és pokolian élveztem. Sajnos csak pár napig tartott. Már nem is emlékszem, hogy melyik lépett le a másik mellől. Mintha Edina váltott volna és nem jól tette, bár lehet, hogy előbb-utóbb kicsinálták volna egymást. Mindketten vesztettek: Edina Mátéval, Kardán Nikivel esett szerelembe. Krisztiánnak sem volt B terve, Csíra kényszerlépés volt. Edinának sincs alternatívája és ennek szerintem ma meg is lesz az eredménye.

Pácsó Ármándó 2012.05.10. 17:46:25

@tottival: Mert lenyelt egy raklap B30-as blokktéglát. Amúgy nem hülye a csaj.

LoveMy 2012.05.10. 17:48:19

@mézescsók:
és milyen meglepi lesz az az eredmény ;)

vécés jóska 2012.05.10. 17:50:11

@ő-szinte: na elküldtem ki nyeri. holnapi ceremónia nem érdekel? :)

kerdesek05 2012.05.10. 17:50:39

Edina Fanclub megtippelheti ma kedvencünk milyen ruhában fog AlkoholMatcsi mögé állni:)

Pácsó Ármándó 2012.05.10. 17:50:40

@mézescsók: "Edinának sincs alternatívája és ennek szerintem ma meg is lesz az eredménye" Ez nagyon igaz.
Annak idején Edina elmenekült Melák rámenős modorától és azt jól tette, mert nem tudta úgy kezelni mint aztán Niki. Máté mellett azért sok kiválasztást átvészelt.

LoveMy 2012.05.10. 17:52:18

@kerdesek05:
nem tudom, de biztosra veszem, hogy most is nagyon szép lesz! :)

@Pácsó Ármándó:
még jó, hogy nem így lesz!

mocskosmacska 2012.05.10. 17:52:18

Újpétert én sem értem. Folyton nyavalyog a jelenlegi párja miatt, lecseréli, aztán az új miatt nyavalyog. Így nagyon hülyének kell annak lenni, ahhoz, hogy végén az arany gömböt nem dobja el még 3 milla előtt, ha ő tartja a másik felét.

ő-szinte 2012.05.10. 17:53:30

@vécés jóska: holnap péntek van, ne szivass;-)

vécés jóska 2012.05.10. 17:56:01

@ő-szinte: ja ma van csütörtök, huh bakker akkor holnap zh-zok, kösz hogy szóltál :))
Amúgy ma a lánykedvencem Andi és BostonBogi esik ki, ez nem spoiler, hanem tipp

kerdesek05 2012.05.10. 17:57:00

@vécés jóska: Andi+BostonBogi kiesik ez tény!:)

kerdesek05 2012.05.10. 18:00:57

mai kiválasztón túl lesz még egy. plusz a döntő.
az 8 adás.
vajon hány új jön be?

LoveMy 2012.05.10. 18:03:11

@Pácsó Ármándó:
hát tudod, ez a blog nem rólam szól!
nem emlékszel?

LoveMy 2012.05.10. 18:05:12

@kerdesek05:
Arnoldban én is biztos vagyok, másik kérdés, de lehet, hogy igazad lesz abban is!

Pácsó Ármándó 2012.05.10. 18:06:32

@LoveMy: Ha itt minden kiválasztás ki lesz spoilerezve, akkor nem fogok idejárni. Ennyi.

mocskosmacska 2012.05.10. 18:09:00

Ennek a matcsinak olyan feje van, amiket az oviban látok, csak azok pöttyös kakaós poharat fognak a kezükben.

vécés jóska 2012.05.10. 18:09:04

@Pácsó Ármándó: Ezek nem spoilerek, csak tippek. ne feledd az ÉH-ban bármi megtörténhet, még az is hogy nem Andi és Bogi esik ki.

Pácsó Ármándó 2012.05.10. 18:10:50

@LoveMy: LoveMy 2012.05.10. 17:52:18
kerdesek05 2012.05.10. 17:57:00

LoveMy 2012.05.10. 18:14:47

@vécés jóska:
köszi szépen, kellemesen csalódtam benned :))
de úgy látszik nem mindenkinek szabad tippelgetni a látottak alapján, mert végig arról tippelgettetek, hogy fixen ki kinek lesz a párja, és hogy ki esik ki: konkrétan Edina!

kerdesek05 2012.05.10. 18:15:10

@Pácsó Ármándó: nincs minden kiválasztás szpojlerezve!:)

mocskosmacska 2012.05.10. 18:15:28

Nem tüncike az egyetlen, aki egy emberre építette a játékot. Anikónak sincsen b-terve, csak neki nagyobb szerencsére van, mint tüncikének.

mocskosmacska 2012.05.10. 18:16:17

@Pácsó Ármándó: Nem, csak a nagyobbik fiam három éves.

LoveMy 2012.05.10. 18:17:34

@kerdesek05:

Akkor így nézve mindenki spoilerezik, ha nevet ír le, nem?

vécés jóska 2012.05.10. 18:21:04

@LoveMy: Na akkor örülök, hogy újra a szeretet dominál :) Ne izgulj Edinka nem esik ki, nem csípem de ő a döntőben lesz szerintem. De jó lenne, ha nem a papír Bogi-Andi esne ki, hanem megkavarnák a dolgokat és mondjuk kiesne Hiper + valamilyen baki miatt Matcsi :)

jóképűkirály 2012.05.10. 18:25:55

@paranyuszi: ismét egyetértés:) ennyi egyetértéssel már rég a feleségemnek kéne lenne te lány:)

mocskosmacska 2012.05.10. 18:29:11

@vécés jóska: Én azt remélem, hogy fszk esik ki végre. Nagyon oda van betonozva a segge, jó lenne egy kis változatosság.

vécés jóska 2012.05.10. 18:34:39

@mocskosmacska: Azt szerintem mindenki szeretné, hogy ő kiessen, már régóta. Én azóta, mióta 'kiejtette' Pedrót és az már jó rég volt.

kovácspéterke 2012.05.10. 18:36:09

@kerdesek05: remélem nem megint vmi térd alá érő borzalomban.

almafa5555 2012.05.10. 18:44:38

@Pilar Ternera: az első szériában egy régi és egy új pár állt szemben, nem?

AdnamA 2012.05.10. 18:46:29

@almafa5555: igen így volt. és meg is kapták a nyeremény másik felét.
Remélem az idei fináléban lesz olyan karakán a két gömbtartó, hogy kibírja a végéig.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.10. 18:47:30

@Pácsó Ármándó: jó:D

Pilarnak:D

Egy ilyen műsorba az első 10-be többnyire a képernyőképes embereket teszik, mint azt tették tavaly is Ádám kivételével, mert a cicikkel, seggekkel lehet promótálni jól a műsort! Nem az ész a lényeg feltétlenül, mint itt is bebizonyosodott. Próbálnak mindenféle karaktert belerakni. Szende, kurva, vörös (itt szlovák is), szőke, harcias amazon; részeges egyetemista, link, magas, bölcs 30-as, stb. Itt az egész a műsor készítőin áll, v bukik, h kit milyen sorrendben raktak be??? Azért ne nyerjek én, mert később jöttem, mint te, pl? Akkor ki sem utazom, mert semmi esélyem. Ennek semmi értelme. Anikón kívül igenis én annak drukkolok, h ne régi nyerjen, persze úgyis Máté fog:S

LoveMy 2012.05.10. 18:58:48

@almafa5555:
ha jól értelmeztem, ha valamelyik új lánynak sikerül kideríteni a titkot, akkor adhat egy védettséget egy lánynak!
De aztán lehet, hogy megint a szerk. különleges értelmezése szerint lesz a védettség, mint a múltkor ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.10. 19:00:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: 75 :-)

@LoveMy: @kerdesek05: Majd meglátom estére, hogy mennyire volt találgatás

AdnamA 2012.05.10. 19:04:23

@LoveMy: nem úgy volt, hogy ha kiderítenek egy titkot maradhatnak ?... ? :( *kavarodásvannálam*

Lacka929 2012.05.10. 19:05:35

*** MÁR LEHET ELSŐZNI! ***

LoveMy 2012.05.10. 19:06:33

@AdnamA:
tudod ez éppen annyira nem egyértelmű, mint a múltkori védettség! ki így nézi, ki úgy :)

vécés jóska 2012.05.10. 19:06:38

@almafa5555: Nem lesz védett, csak maradhat szerintem és védettséget adhat Anikónak.

LoveMy 2012.05.10. 19:10:28

@vécés jóska:
hajaj, mi lesz itt a fórumon ha Anikó védett lesz :D

AdnamA 2012.05.10. 19:12:11

@LoveMy: ehhe :-)) végül is a szerkik is rájöttek, hogy mindegy mit mondanak az agyhalottak úgysem fogják fel, nekünk meg érdekesebb, ha csavarhatnak rajta ?:-D

kerdesek05 2012.05.10. 19:13:49

@Pácsó Ármándó: lehet beletrafáltam a valóságba mert ahogy én gondolom annak úgy kell lennie:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.10. 19:14:08

@Pácsó Ármándó: jó van na, a másikban már írtam, h leesett:)

Dolgom volt, na:P

Snoopyzit29 2012.05.10. 19:15:10

Sziasztok!

Tudtok valami jó kis "spoiler"-t ma estére? Ki mit valószínűsít? Mi lesz a párválasztón? Azon kívül, hogy para.

kerdesek05 2012.05.10. 19:15:28

@Mrs. Jackman: miért? te is szeretnéd ha látszódna a lába?:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.10. 19:16:50

@Snoopyzit29: azt tudom, h van új poszt:)

Remélem, h Edina, Noémi esik ki, de nem lesz így:(

kerdesek05 2012.05.10. 19:17:10

@LoveMy: csöcske tuti nem anikónak adhat védettséget:)

vécés jóska 2012.05.10. 19:18:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Én is azt remélem ők esnek ki, de tényleg nem fognak :( van új poszt :)
@kerdesek05: bogi anikónak, csöcsi andinak ad védettséget szerintem

Snoopyzit29 2012.05.10. 19:19:18

Nem tudom mennyire gáz, de nekem HülyeRoli (bocsánat Csirkeláb) egyre szimpatikusabb. Tényleg nem olyan hülye a srác (jó a kaktusz-nyalogatástól eltekintünk...)

vécés jóska 2012.05.10. 19:24:04

@Snoopyzit29: Én vagyok Roli legnagyobb fanja Közép-Európában, örülök hogy te is csíped, már a 4.dik vagy :)

Snoopyzit29 2012.05.10. 19:26:22

@vécés jóska: bírtam ahogy megmondta a tutit Edinának. Remélem a mai párválasztón - mivel a szerkik már tudják majd ki lesz a védett - nem fognak úgy ügyködni, hogy valakit/valakiket megmentsenek!

vécés jóska 2012.05.10. 19:34:42

@Snoopyzit29: jaja azt szeretem benne, hogy ahhoz is túl jólelkű, hogy hazudjon valakinek. Én is remélem, hogy nem mentenek meg senkit, főleg nem FSZK-t vagy Edinkát.

kovácspéterke 2012.05.10. 19:40:36

@kerdesek05: én nem, csak borzasztóan állt rajta.

vécés jóska 2012.05.10. 19:49:20

@Mrs. Jackman: na akkor már 5 ember szereti rajtam kívül :) félek kiesik jövőhéten, mindig a jók mennek el :(

rozsakert 2012.05.10. 20:45:57

@vécés jóska: Szia! Én még most írok először, és látom, tudod ki nyert. Megtennéd, hogy nekem is elküldöd.
cím: rozsakert@citromail.hu
Köszi, köszi!

rozsakert 2012.05.10. 20:53:25

Biztos,hogy Bogi nem jó titkot tudott meg, mert Anikó annyira dörzsölt, hogy nem adta ki a titkát( mármint ő, meg Levente) akkor találta ki éppen az Alexás dolgot, eléggé nyögött. Máskor nagyon jó beszélőkéje van.

A-D 2012.05.10. 21:37:34

@rozsakert: Én is szeretném tudni,hogy ki nyert:)Várom priviben!

aribeth 2012.05.10. 21:44:36

Hát, nem Bogi a legfényesebb égő a karácsonyfán... *facepalm*

rozsakert 2012.05.10. 21:46:30

Mégsem rossz titkot mondott el Anikó, de Bogi jól benézte a dolgot, haza is lett küldve.

GL-581 g 2012.05.10. 21:57:42

Remélem, hogy valamelyik kezdő csaj megy ki. Mondjuk Szomikutyifej! :P

sierrahun 2012.05.10. 22:00:48

Lol, Hiper enyhén túlkombinálta a dolgot.

A-D 2012.05.10. 22:22:20

Én nem értem Noncsi Márk párost..ezt megbeszélték előre???
Szegény szerelmes Betti meg csalódhatott Márkban..
Mondjuk azt sem értem Bogi miért Andinak adta a védettséget..

JOKKA21 2012.05.11. 02:03:20

@Müszélia: Nőket ismerve biztos.:DD Olyan idióta is van, aki téged elvesz vagy elvett..

@C76: Bogi nagyon jó csaj, nem tudom miért osztjátok, jól néz ki.

@pushpang (univerziális határeset): Aki lelépett a pénzzel, egri suna.
süti beállítások módosítása