Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x28

2012. április 20. 07:50 - sixx

Tegnap a Pandorán nyilvánvalóvá vált, hogy Csírában még annyira sem lehet megbízni, mint eddig, színészi teljesítménye pedig legalább olyan ijesztő, mint Brokié. Csíra megkapta az édenhoteles geciség mértékegységeként is ismert Fehér Pókmajom nevet, mert kiérdemelte. Hiper agyvérzésközeli állapotban üvöltözött Petrával, majd beletolta a picsáját a kamerába. T69.2 ünnepi skinben, talpig sötétlilában, a párválasztásra, vásár- és ünnepnapokra rendszeresített felemás csöcsökkel nyitja az adást, no meg egy bazinagy spoilerrel: mindkét kieső régi játékos lesz. Faszom.

A reggeli örömteli, a csajok zizegnek, és mennek Fehér Pókmajmot ébreszteni, mert ma van a születésnapja, nahát. Ágyba viszik neki a koktélt és viháncolnak, jajdeszeretünk, miközben Hiper konkrétan egy kanál vízben meg tudná fojtani és Naiva sem sírná tele a zsinórtangát, ha kiesne ugyebár. Azért az meglehetősen sokkoló lehet, amikor az ember kinyitja a szemét, és balra Petra hamuszürke lángosképe, a másikon meg Hiper műszempillákkal súlyosbított lófeje vigyorog. Jönnek a faszik is, illetve Melák, aztán Omár, Féliker csak alszik egyre, hogy a faszba' tud így aludni, azt nem tudom. Omár nem mosott fogat, de egy puszit ad Fehér Pókmajomnak, aki immáron 21 éves. Az ünnepi hangulat tetőfokán Fehér Pókmajom a nappali asztalára hág, segget ráz, Hiper pedig úgy tesz, mint aki a legjobb barátnője szerte e világon, és a csak különösen lepukkant falusi diszkókban látható mozdulatokkal ropja állelkesen.

Dávid virággal a kezében érkezik a nappaliba, vigyázz, tüskés és loptam is, mondja, meg azt, hogy a feszkót akarta oldani. A reggeli alatt a téma a védettség és a párválasztás, Hiper és Papucs egy percre nem hagyja abba a dumálást, kisebb csirkék zuhannak ki a szájukon, miközben arról beszélnek, hogy Dávid tuti odaáll mögéjük, ha védett lesz. Hipert Dávid szúrja a szemivel, de jobb, ha nem teszi, mert cserébe kiszúrja mindkettőt. Naomi szerint Hiper egyből cserélné Dávidot, mert egy megbízhatatlan picsa. Melák már kibaszott ideges, és fel alá járkál a nappaliban, közben ÚjPétert meg Omárt fárasztja. ÚjPéter kicsit sajnálja, de neki van egy sorrendje, oszt passz, Féliker előrébb van. Melák még nem tudja, hova áll, vagy Hiper vagy fehér Pókmajom, de az utóbbiban nem bízik. A téma adott a mödanszié mellett is, itt Naiva kap éppen frászt, mert szerinte Dávid szimpátia alapján választ, és ha van védettsége, akkor Brokinak meszeltek.

A délelőtt többi része a mödanszié mellett, édes punnyadással telik, a multitálentum Broki úszik, vízilabdázik és labdarúg, a többiek dumálnak, Naiva úszik. ÚjPéter azt mondja Dávidnak, hogy kemény lesz az este, de b-terv nélkül be ne menjen, mert az olyan, mint a sitten lehajolni a szappanért. Dávid Brokit és Papucsot baszná ki legszívesebben a hotelből. Délutánra mindenki kifekszik a mödanszié mellé, a beszélgetés nem túl izgalmas, Féliker majdnem elszólja magát a védettségről, de mégsem, Naomi és Naiva viszont a szobában beszélget inkább, Naomi meglepetést vár estére, Naiva szerint nem lesz semmi gáz, na, majd meglátjuk, kezdem már kibaszottul unni ezt a vekengést. A ceremónia előtt át kell öltözni meg ugye a kötelező smink sem maradhat el, Hiper műszempilla nélkül fejetlen csirke, tán szó szerint is. Fehér Pókmajom alig várja, hogy ceremónia legyen már. Omár Naomi haját fogja, míg a csaj vasalja a fürtöket, ez megkapó. Fehér Pókmajom önkritikát gyakorol: úgy nézek ki, mint egy terhes hattyú, mell nélkül.

Na, meggyött Pinokkina, a ruha maradt, a szemit mereszti egyre, de ő lófasz a hatnapos vizihullának sminkelt Petra mellett, akinek továbbra sem mozognak az arcizmai miközben beszél, és ez kibaszott zavaró. Bejönnek, leülnek, idegesek, Brokinak fogalma sincs, mire számítson, izgulás ezerrel. T69.2 Félikert a másikról kérdezi, nehéz vót Patriktól megválni? Ja. Dávid, ment a beilleszkedés, mint az ágybaszarás? Nem. Melák, van b-terved? Van, sőt, c- és d-tervem is, de Fehér Pókmajom mellett képzelem el a jövőt. Papucs, a héten lepapucsoztak. Joggal? Ja. Legalább őszinte. Megmutatjuk két animgifen, mi a különbség Melák és Petra mimikája között.

Na, válasszunk, Broki kezd, Naiva. Meghúztam a váratlant, mondja. Omár-Naomi, majd Melák-Csíra, basszameg, ez nagy hiba vót! ÚjPéter-Petra, Papucs-Hiper, és maradnak ketten, Féliker és Dávid. Először Féliker választ, megy Fehér Pókmajom mögé, minden téren megbízom benne, mondja. Melák hall nyugodt, nem lesz csavar. Mire befejezi, T69.2 megszólal, Félikernek védettsége van, amiről nem szólhatott senkinek, csak Dávidnak. Mindenki összeomlik, csak Fehér Pókmajom és Féliker nem, Omár már csak röhög a fordulaton, Naomi feje feszült, látszik rajta, ahogy a két agysejt kergeti egymást lázasan odabent, mit mondtak? Ki védett? Csíra a kamerába rázza pulikutyás fürtjeit és megjegyzi, hogy semmit nem élvezett még eddig úgy, mint ezt a játékot, ne is legyen ennél nagyobb öröme, azt kívánom.

Na, Féliker, adod a védettséget? Biztos vagy a dolgodban? Biztos, átadom Dávidnak, mondja a csávó, Melák meg úgy hajol be Csíra arcába, mint egy Alien, csak a kis fogsor nem csattan ki a fejiből és nem csorog a (savas) nyála hozzá. Dávid fellélegzik, ó bazdmeg, mennyire fasza már. Na, most azért lehet még egy csavar, mert ha beáll Csíra mögé, kiejtheti Félikert, ami naccerű szopás lenne. De nem így lesz, mert ennyi esze a Viasatnak is van, Féliker mondja meg, hova áll Dávid. Hiper szerint Naiva mögé, mert beszólt neki, de nem, sajnos Naomi mögé küldi, és ezzel kiesik Omár, a fazon, akinek rendesen drukkoltam ebben a kibaszott játékban. Naomi sír, mindenki sír, Omár ölel és távozik egy vidám "szevasz, Patrik!" beszólással, ezért (is) szerettük. Elered az eső is.

T69.2 kihívja Csírát, Félikert és Melákot, na, Fehér Pókmajom, válassz, ki megy haza. Hát Melák. Az csak áll, még egy utolsót táncoltat az orrcimpáján és tart egy kiselőadást arról, ki nem megbízható, meg hogy mekkora geci ez a Csíra, aki válaszul csak annyit jegyez meg, hogy ez volt a bosszú, kuss. Naivának is be kell szólnia valami ostobaságot Csírának, nem mintha ő pontosan nem tenné meg ugyanezt ebben a helyzetben - erre a legjobb bizonyíték az, hogy az eredeti 5 faszi közül csak egy van itt, viszont az eredeti 5 nőből még 4. Melák búcsúzik, kifelé menet kezet nyújt Félikernek is, de az utolsó pillanatban felrántja a kezét, kicsit gyerekes, de érthető. Faszom, az egyik legviccesebb arc szállt ki, kin röhögünk mostantól?

A nappaliba visszaérve Naomi és Naiva egyből berongyol Naomi szobájába, és ott sírnak, Naiva felelősnek érzi magét, de nem tudom miért, hiszen nem ő baszta ki Omárt. Valami olyan miatt, ha jól értem, hogy még délután aszonta Naominak, biztonságban van. Nahát. Odafent ÚjPéter összehívja a népet, Broki megvédi Félikert, döntést kellet hoznia, nem volt eccerű, valakit választani kellett. Csíra fellélegzik, de jó, hogy megérti mindenki, azt hittem, közellenség leszek. Azt nehezményezi, hogy miután Féliker megmondta Dávidnak, hova álljon, Naomi Csírát kezdte el gyűlölködve nézni. ÚjPéterre is, mondja az, és lemegy Naomiékhoz, hogy elmagyarázza, neki semmi köze nem volt a dolgokhoz. Nekem jobban hiányzik Omár, mint neked, mondja Naominak, Melák meg elveszett, és senki nem tartotta volna bent. Naominak van feje, mondja, (köszönjük) tud vele gondolkodni - Omár azért ment haza, mert Csíra Naomit gyűlöli.

Este a nappaliban Csíra tortát kap, mindenki nyalja a seggét, az a Naiva is, aki korábban beszólt neki, no meg Hiper, aki simulékonyabb, mint egy nehéziparügyi államtitkár. Szülinapi buli van asztalon táncolással, Petra ringy-ronyg lábait mutogatja a kamera, nem kéne. Papucs azt mondja, Csíra az egyetlen, aki irritálja, de jó pofát vág a dologhoz, mer nem akar kiesni. Hiper megint gyökérre issza magát, Papucs ölben viszi haza, gondolom, parancsszóra, de Hiper szerint Papucs nem férfi. Naomi és Dávid beszélget, Omár volt az első férfi, aki közel került hozzám itt bent. Hiper magára húzza Papucsot, smár, szárazbaszás, majd Hiper kimegy megmosni a csúnyáját, és ezt is pont úgy végzi, mint minden mást, belemórikálja magát a kamerába. Az utolsó jelenet hagyományőrző: Broki és Naiva megint kúr.

Címkék: éden hotel
1186 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cathcart_ezredes 2012.04.19. 18:07:43

Melák úgy nézi Újpétert, mint akinek le akar keverni fekvenyomás közben...

jóképűkirály 2012.04.19. 18:13:48

Kiváncsi leszek.
de a gyerek helyében átadnám a védettséget (mivel Kira mellett biztonságban vagyok) és kibaszatnám Mátét.Ezzel egy erős párost dobna ki , másrészt mivel átadta a védettséget a gyerek jönni fog neki eggyel.(returjegy vagy akármi ). De mivel a benti iq összesen bentlakó/1 igy amilyen hülye beáll védettséggel Kira mögé.Meglátjuk.

Lacka929 2012.04.19. 18:50:24

@ő-szinte: mondjál inkább ola-t (hátha valaki visszaköszön...), meg az olyan jópofa is lenne... :)

Lacka929 2012.04.19. 18:55:49

Magam még mindig abban a hitben vagyok, hogy Melák - akár Csíra, akár Hiper mögé áll - ki lesz rakva. Ha másért nem, akkor a csajok döntése miatt. A másik kiesőre nincs komoly tippem, de Pít és Papucs talán nem esélyes rá.

C76 2012.04.19. 18:57:32

sixx forgatokonyv eselyes, persze mindeg kerdes milyen sorrendben hivja oket Eva valasztani

a vedettseget en is atadnam, 99% hogy Kira melett biztos helye van Marknak, atadja a vedetseget es ezzel kb, konzervalt maganak a jovore egy joker lapot, mert kolcsonben van, kvazi ha Markot kiszoritjak, David felaldozhatja magat helyette (mint anno Adam a Daniert)

Mate-Edina parost sosem tudjak szetrobbantani, csakis vedetseggel lehetseges, lassan vege a jateknak, ha valaki nem huzza meg, bekufircolnak a dontoig, jot nyaraltak es meg csak nem is szorongattak oket

Ha valasztanom kelle, Papucs nem hianyozna senkinek, mintha nem is lenne, masodiknak nem is tudom, Pit es Omar semmikepp es joban is vannak mindket uj fiuval

Papucs, Broki, Melak felaldozhatok sorrendje. Lanyoknal pedig Aniko, Naomi.

Sziporka 2012.04.19. 19:11:42

De mivan, ha Csíra átbassza Márkot???:)

Sziporka 2012.04.19. 19:32:16

Én kinézem belőle :D :D

Lacka929 2012.04.19. 19:33:26

Jóvan, csak egy ötlet volt... olo!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.19. 19:37:01

Miért jó egy pasinak ilyen kigyúrt állatnak lenni?:O Még mindig nem értem.

f.fredericks 2012.04.19. 19:39:27

Brokit kell kibaszni, ezt a vak is látja, csak az agyhalottak nem!
Amúgy csodálkozom, hogy a benti átlagnál értelmesebb Pít ezt miért nem vágta le? Lehet elvakította a Vérző Vörösbabydollos Asszony iránti dühe (bár ekkor látnia kéne, hiszen a vak is látja).

Lacka929 2012.04.19. 19:40:47

@Sziporka: Lenne meglepi, ha Melák Hiper mögé állna, Csíra meg megkapná Félpetét és Dávidot, majd kiderülne, hogy akkor azok most leüzletelik a védettséget...

Lacka929 2012.04.19. 19:42:51

@f.fredericks: Lehet, hogy Pít igyekszik bebiztosítani magát szövetségesekkel, és később majd ráront Kaszanovára.

f.fredericks 2012.04.19. 19:46:22

@Λατζκα: hát szövetségesek terén elég jól áll, szerintem ideje lenne ritkítania az ellenfeleit. (Hiper neki nem ellenfél, a csaj kicsinálja saját magát, sajnos, pedig úgy bírtam).

foxglove (törölt) 2012.04.19. 19:47:57

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ez gondolom olyasmi lehet, mint a nőknél a bóti csöcs, kevesebbnek éreznék magukat nélküle

Lacka929 2012.04.19. 19:47:57

Lehet, hogy igazad van...

nosce 2012.04.19. 19:53:41

@foxglove:
"ez gondolom olyasmi lehet, mint a nőknél a bóti csöcs, kevesebbnek éreznék magukat nélküle"

azért az nagy különbség h ezért megdolgozik, a bóti csöcsért meg a faszija vagy valaki más dolgozik meg , bár ha dubajozik akkor ő is megteheti :)

nosce 2012.04.19. 19:58:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
"Miért jó egy pasinak ilyen kigyúrt állatnak lenni?:O Még mindig nem értem."

ha nem ilyan akkor puszta kézzel hogy bánik el a cápával ? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.19. 19:58:16

@foxglove: nos, nem is tudom, nekem ez nem jön be!

@nosce: ahhoz, h ilyen állat legyél, ahhoz azért sok pénz kell, szerintem, főleg ha még ilyen fehérje/protein cuccokat is szed....

Katicavirág 2012.04.19. 19:59:58

Remélem Márk átadja Dávidnak a védettségét, Ő meg kirakja Brokit, elég uncsi és egyhangú nekem kezdetektől fogva és szerintem sunyi is, na meg nagyon kíváncsi lennék Dávid-Naíva párosra!Tapló a Krisztián de érdekes, ezért örülnék ha maradna a klón helyett, aki szerintem meleg!Minden estre érdekes lesz akár hogy is alakul!Anikónak meg adhatnának végre sanaxot!

Lillian.. 2012.04.19. 20:00:02

sixx... igen én voltam az, aki ki merte írni, hogy (véletlenül) láttam a mai részt. Nem nagyképűségből írtam, hanem tényleg meglepődtem, mert pandorát vártam, kiszavazót kaptam. (mivel a picibabám miatt nem tudom mindig nézni, ezért töltöm)
De azt hiszem normálisan írtam, nem azzal kezdtem, hogy közöltem a mai adás végét.
Ezt sosem tenném, mert imádom olvasni a kommenteket, az élő kibeszélőt itt, nagyon jó fejek az olvasóid.

Szerencsés vagy.

IllaryBlasi 2012.04.19. 20:01:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Magam is a gyíktestűek rajongója vagyok!;-)
Sziasztok!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.19. 20:04:11

@nosce: sok cápával találkoznak?

@Lillian..: nem hiszem, h rád gondolt. Egyszeri nickesek írták ki. Nem kell magadra venni.

@IllaryBlasi: én azt sem mondtam, de az ilyen nekem már túlzás. Szeretem, ha emberi valaki:P Ezekről meg csak az jut eszembe, h na, ez sem foglalkozik a barátnőjével, mindig gyúrni jár....

nosce 2012.04.19. 20:06:46

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
"sok cápával találkoznak?"

igen, az ÉH-ban minden megtörténhet :)

Lacka929 2012.04.19. 20:07:17

@IllaryBlasi: Rövid kéz és láb, hosszú farok?

bruu 2012.04.19. 20:07:31

Kérdés, hogy ha átadja Iker/2 a védettséget azt mikor teszi? beállás után vagy előtte? Boldoghatengertlát Naivára startolna, vagy Ostobenkóra.
Naiváról azt mondta, hogy az nagyon erős oda nem piszkít szívesen, és igaza van oda csak tuti védettséggel lenne érdemes állania. Melák Csírához fog állni, egy mert sok más esélye nincs, kamikaze és műanyagja után szeretne repülni, mert el sem tudott búcsulni és ez a lelkét marja, mint egy marha. Csíra meg kidobintja az tuti, mert Tazmándevil. Így lehetséges, hogy az egyik legmókásabb legostobább és legnagyobbtapló fickó fog repülni.

sixx · http://comment.blog.hu 2012.04.19. 20:07:36

@Lillian..: nem te voltál, hanem vagy tizenöt troll, aki csak azért jött ide, hogy paraszt legyen.

foxglove (törölt) 2012.04.19. 20:08:04

@Cathcart_ezredes: Melák egy pár hetes kiscicára is így nézne.

nosce 2012.04.19. 20:08:47

@Λατζκα:
"Rövid kéz és láb, hosszú farok?"

meg hosszú ügyes nyelv :)

jóképűkirály 2012.04.19. 20:09:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: attól még ,hogy valaki igényes a külsejét illetően , még figyelhet a kedvesére.A kettő között nem látok összefüggést, max előítéletet.

Lacka929 2012.04.19. 20:09:48

@nosce: Ja igen, a lényeget kihagytam :)

f.fredericks 2012.04.19. 20:12:05

@foxglove: és utána felfalná, mert azt hinné csirke.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.19. 20:13:33

@nosce: igen, abban a medencében el is fér, nade itthon?:D

@jóképűkirály: azért írtam, h nekem ez a véleményem. Ettől függetlenül nem biztos, h így van, persze. Ismerek 1 kivételt én is. Attól még ez jut eszembe róluk, na:)

Nekem meg nem attól lesz valaki igényes, h úgy néz ki, mint Krissz.

@Lillian..: tűnődöm az avatarodon:)

IllaryBlasi 2012.04.19. 20:18:30

@nosce: Milyen jól összefoglaltátok, éppen erre gondoltam!

bruu 2012.04.19. 20:21:57

Télleg mi lenne ha a két ujonc egymás mellé állna és Iker/2 átadná a védettséget? Akkro kiesik Iker/2 igen ám, de Boldoghatengertlátnak vissza kell adnia a jóságot, de úgy nem tudja visszaadni ha Iker/2 a repcsin ül.
22-es csapdája, ezt hogy oldaná meg T69 és milyen ruhát venne fel hozzá?

Joey Tribbiani 2012.04.19. 20:32:14

Megmondom őszintén, hogy nagyon csalódott vagyok a viasatban. A játék lényege az, hogy szerezz egy párt, akivel végig tudod vinni a játékot úgy, hogy a csábítok nem viszik el a párodat. Saját ügyességük, jófejségük, erejük, stb révén kéne a hódítónak csábítani. Most minden beérkező védettséget kap minden szir-szar ürüggyel. Csírát kibaszták volna az első kiválasztón újra, ha nem küldenek be gyorsan előtte valakit egy kamikáze küldetéssel. Az ikrek az első pillanatban lebuktak - mi volt a feladat: SENKI sem tudhatja, hogy ikrek - erre a bennmaradt védettséget kap úgy, hogy azt megoszthatja. A Muzsikus sem a saját erejéből maradt bent, hanem védettséggel akárcsak Alexa. A hódítok már számítanak a védettségre! A játék lényege van elba...va!
Az ÉH1 nézését is akkor hagytam abba, amikor Pókmajom elkezdte ámokfutását az állandó védettséggel. Nem élte volna túl az első párválasztót sem!

Miért van párválasztó? Elég lenne egyszerű sorsolás, mert úgysem az számít, hogy milyen erős a párkapcsolatod!

Na kidühöngtem magam!

Sziporka 2012.04.19. 20:35:58

@Joey Tribbiani: hát de akkor mi lenne az izgalom a játékban? nyilván ha megvannak az elején már a párok, pláne ha nagyjából jól kijönnek, akkor egy később bejövő hódítónak semmi esélye nem lenne...

Joey Tribbiani 2012.04.19. 20:38:12

@Sziporka: Pont ez a lényeg, hogy a hódító legyen hódító! De ezek metroszexuális vagy netán meleg hódítók esélytelenek! Az meg az ő bajuk, illetve szar a kiválasztás.

Persze értem és megértem az "érdekeség" érvet.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.19. 20:43:47

@Lillian..: a mit ábrázol részen tűnődöm még mindig:D

@bruu: ez tetszik, bár így lenne!

@Joey Tribbiani: valahol egyetértek:D

Banyus83 2012.04.19. 20:46:51

@C76: Ha...most esik le...tuti lesz is egy ilyen párválasztó, mikor Dévid "feláldozhatja" magát MarkyMark-ért...csakhogy ez ilyen rákényszerített áldozat lesz és nem szívből jövő, mint Ádámé volt, de látok rá esélyt, hogy ezt akarják elérni a szerkik...

Banyus83 2012.04.19. 20:49:23

@Lillian..: Szerintem se rád gondolt sixx...ha jól emlékszem, te nem is írtad ki, hogy kik a kiesők, de volt sok troll, akik igen...biztos írták már mások is (ha igen, bocsi), de ne vedd magadra...:-)
Mekkora a picibaba, ha meg szabad kérdezni?

Lillian.. 2012.04.19. 20:52:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ülök egy pamlagon. Sokan Csámpás Roziként ismernek, így talán már könnyebb.

@Banyus83: igen, sixx már írta, kedves volt. 5 hónapos lesz hétfőn a nagyfiam, Ármin:)

mex18 2012.04.19. 20:53:18

@C76: "bekufircolnak a dontoig" :)

Lacka929 2012.04.19. 20:54:45

Rájöttem, hogy nekem ezzel a sorozattal mi a bajom. Nem tudom, hogy mikor mondanak igazat a kamerába és mikor nem, nem tudom, hogy mikor hülyítik egymást, és mikor nem. Talán egy Colombo-szerű műsor nekem jobban tetszene: tudnám, hogy valójában mit akarnak a játékosok, mert a kamerába elmondaná, és nézhetném, hogy azt a többiekkel hogy etetik be. Így most úgy érzem, hogy én is be vagyok etetve. Na persze lehet, hogy pont ez a lényege ennek a műsornak...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.19. 20:55:04

@Lillian..: Jokkának be fogsz jönni akkor:D Imádja a lábakat, cipőket:)

Gyerkőchöz gratulálok, nagyon édi:)

Banyus83 2012.04.19. 20:57:41

@Lillian..: :-) De jó...az én "nagylányom" mindjárt 3 lesz :-)) És ő sem hagy mindig ÉH-t nézni...

mex18 2012.04.19. 21:00:03

@Λατζκα: ne őrlődj rajta, egy igazság nincs, mindenkinek meg van a saját kis igazság univerzuma :)

Banyus83 2012.04.19. 21:01:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: :-) Bocsi, tudom, hogy off volt... :-) Kismamáknak otthon ez az esti szórakozás :-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.19. 21:03:06

@Banyus83: jaj, engem ez nem zavar, emberibb tőle a blog, csak megállapítottam, h nagy a kismamák száma itt:D

Banyus83 2012.04.19. 21:05:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Oké, nem is hittem komolyan, hogy zavarna... :-D

murunga 2012.04.19. 21:07:33

brokeszt és pacskert kéne kibaszarintani és akkor pörgős atom maradna a műsor sok szines hülyével és új bibére repülőkkel! :)

Timi1983 2012.04.19. 21:07:45

@Banyus83: :))) ezt én is tanúsíthatom

mgabrielm 2012.04.19. 21:10:08

@Λατζκα: ha ez Broki, akkor legyen Faszanova, nem Kaszanova. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.19. 21:11:09

@Banyus83: @Timi1983: kellene csinálni egy közvélemény kutatást, h hány blogoló van otthon apró csemetével:P

@murunga: pacsker?:)

BlueDog 2012.04.19. 21:11:18

Ha Hiper Papucsot választja Melák helyett, és Dávid minden mindegy alapon (szerk utasításra) beáll Naiva mögé védettséggel nem marad bent eredeti fiú:O

inmemancsi 2012.04.19. 21:14:35

@BlueDog: tuti amőbát választja akkor nem melákot

GL-581 g 2012.04.19. 21:20:56

Sixx, nekem is pontosan ugyanez a tippem! Most már nagyon kíváncsi vagyok... :D

mocskosmacska 2012.04.19. 21:24:03

@BlueDog: Nincsen ilyen szerencsénk.

MimaTeDrága 2012.04.19. 21:24:40

Blogoló 2 apró csemetével jelentkezem! :-)
Sziasztok! :-)
Melák olyan amilyen,de legalább jólelkű. Sajnálnám ha kiesne. :-\

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.19. 21:25:19

Most jon a legizgalmasabb parvalaszto, azt mondtak!

Joey Tribbiani 2012.04.19. 21:27:02

HÉ egész normálisan nézett ki itteni önmagához képest!

mex18 2012.04.19. 21:27:47

Na várjunk csak, Csíra az csaj ?

mocskosmacska 2012.04.19. 21:27:53

Történt valami érdekes? MOst kapcsolódtam be, mert meg akartam nézni a Kőszívű ember fiainak a végét.

mocskosmacska 2012.04.19. 21:28:49

@MimaTeDrága: Melákot én is sajnálnám, brokit nem.

LencsiLány 2012.04.19. 21:29:05

Éva ruhája egész jó..... végre nem takarítónőt kreáltak belőle.

Lacka929 2012.04.19. 21:31:02

Na lássuk!

--- KEZDŐDIK ---

Ismétlés, és beharangozó, de ezeket már láttuk tegnap is. Főcím.

Tájkép tengerrel, medencével, nagyon szép.

Csajok kelnek, pasik döglenek még - tudják, hogy ilyenkor esélytelen a fürdőszoba...

Négy liba Csírához megy szülinapot kívánni, közben megjön Melák is és Omár is befut. Puszi ide, puszi oda, Csíra boldog, nők rángatóznak a nappali asztalán. Lehet, hogy ez tánc volt?

Reggeliznek. Dávidot védettnek hiszik, Hiper fosik, hogy Leventét kiszórja.

Lacka929 2012.04.19. 21:32:30

Pít a jó lélek kezdi szánni Melákot, ő inkább az újakból szórna. Máté és Edina szenved, Melák szenved, istenem, inkább lője le valaki őket!

Lacka929 2012.04.19. 21:33:57

Dávid Mátét vagy Levit szórná ki.

Fürdés, trécselés, fosás az estétől, szóval semmi különös, csak a szokásos.

inmemancsi 2012.04.19. 21:34:22

ennek a dávid gyereknek is milyen feje van...

Lacka929 2012.04.19. 21:35:23

Pít kavar Márkkal és Dáviddal meg a védettség lehetőségével, de a két fiú szépen altatja.

Joey Tribbiani 2012.04.19. 21:36:22

Szerintem, ha kivágnak két régi fiút, akkor sem lesz izgalmasabb a játék ezekkel az új fiúkkal. Totál gáz Dávid is és Márk is.

f.fredericks 2012.04.19. 21:36:44

Nem értem Pítet, miért védi ennyire Ostobenkó FSzK-t. :/
Most is rögtön megy árulkodni.

mocskosmacska 2012.04.19. 21:37:14

Noémi valami hülyeségen parázik, tüncike meg csak "újak" és "régiek" kategóriában tud gondolkozni.

f.fredericks 2012.04.19. 21:37:32

@Joey Tribbiani: azok a bazi nagy karikák nem kellettek volna a fülébe.

mocskosmacska 2012.04.19. 21:37:57

@Yooha: szerintem ez csak a ceremónián fog kiderülni.

Lacka929 2012.04.19. 21:39:18

FSZK referál Edinának a Pít - Márk - Dávid trió pusmogásáról. A két nagyeszű beszélget az esélyekről, Noémi szerint Edina pofára fog esni.

Csíra és az öribarivá vált Hiper festegeti magát (vagy egymást?) a tükör előtt.

Valahova készül a banda, mert mindenki öltözködik, szépítgeti magát (már ha ez lehetséges egyesek esetében).

Hoppá, hirtelen este lett, és Pinokkina mantrázza a párválasztó lényegét. Jönnek az agyhalottak, a sötétben úgy vonulnak, mint egy kiöltözött zombi csapat.

inmemancsi 2012.04.19. 21:39:25

de ebben a szériában miért nem mutatják a szervezkedéseket?

Elektra1976 2012.04.19. 21:39:26

Jujjj ez a Dávid gyerek milyen cuki cuccban nyomja... :-)

Joey Tribbiani 2012.04.19. 21:39:27

Húúúú, visszavonom. Szegény HÉ nagyobbnak tűnik, mint egy anyahajó.

Márk tuti átadja a védettségét!

LencsiLány 2012.04.19. 21:39:45

Mátét már nagyon unom. Semmit sem csinál, nem agyal, nem kombinál, az újakat az elejétől elkerülni, semmi ismerkedés, humora sem sok van, egyszerűen dögunalom. Csak iszik. Arról nem is beszélek, amit Edinával művel... remélem ezen a párválasztón kiesik.

Joey Tribbiani 2012.04.19. 21:39:59

@inmemancsi: Ugye, én is ezt írtam pár napja. Lehet, hogy nincs is?

kerdesek05 2012.04.19. 21:40:08

21:40 és már a párválasztó ceremóniát adják?
HUHA de hosszú lesz, meg a következményei...

Elektra1976 2012.04.19. 21:40:22

És megtudtuk, hogy ketten távozni fognak... :-)

Silene 2012.04.19. 21:40:35

HÉ ruhája olyan, mint egy függöny. Ja és természetesen borzalmasan előnytelen!!!! Mindig egy tehenet sikerül csinálni belőle, pedig csinos.

Katicavirág 2012.04.19. 21:41:40

Dávid sexy!Remélem marad!

Joey Tribbiani 2012.04.19. 21:41:56

Dávidban a férfiasság morzsáját sem látom. Lányok, ti hogy látjátok?

f.fredericks 2012.04.19. 21:41:58

@inmemancsi: mert ezek nem szervezkednek.
A régiek beállnak a régi párjuk mögé, és imádkoznak, hogy az újaknak ne legyen védettsége.

genevieve 2012.04.19. 21:42:31

azért anikó pirul rendesen:-)

Lacka929 2012.04.19. 21:42:39

Mindenki mondogatja a sztereotípiákat a kamerának, meg ezredszer is elmondja mindenki, hogy jaj, nem tudja mi lesz és hogy lesz.

Interjúk szokás szerint. Márk, nehéz volt a tesódat játszani? Á, dehogy, ezek hülyék, nem vettek észre semmit. Csíra segített? Hát hogyne.

Dávid, illeszkedtél befele rendesen? Hát igyekeztem, de nem volt könnyű.

Gülüszem, van B terved? Van neki több is, de nem ismeri a teljes ABC-t ezért csak D-ig jut.

Papucs nem érzi magát papucsnak, de aki akarja, higgye azt, hogy Papucs papucs.

Veder1 2012.04.19. 21:42:49

HÉ, irányított kérdéseket tesz fel, már azt várom, hogy Melák arcába ordítsa, hogy "ne állj a Kíra mögé, te barom!!" :)

mangalor 2012.04.19. 21:43:02

nekem kifejezetten tetszik a Vica, kicsit görögös és szép ez a szín rajta, jól áll neki. viszont a rúzs a száján iszonyat.

genevieve 2012.04.19. 21:43:35

@Joey Tribbiani: külsőleg még csak-csak
de a hangja és ahogy beszél......

Elektra1976 2012.04.19. 21:43:46

@Joey Tribbiani: Én egyikben sem látom a férfiasság szikráját.. Ezek még kisfiúk, így férfiként nem tudok ránézni egyikre se... Még esetleg ÚjPéter mert az én korosztályom, dehát ő meg... hát.. na nem az ideálom na...

Atok 2012.04.19. 21:43:51

Naiva beceneve varatlan

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.19. 21:44:12

Mate meghuzta a varatlant. De Naiva mitol varatlan? :)

Veder1 2012.04.19. 21:44:33

csak elbaxta Melák

Silene 2012.04.19. 21:44:46

@Joey Tribbiani:
metro- vagy homoszexuális kisfiú. Számomra olyan, mint egy new york-i "szingli" homo haverja.

f.fredericks 2012.04.19. 21:44:58

Melák Baszd meg.

Nem gondoltam volna, hogy ezt le fogom írni, de sajnálom ezt a szerencsétlen flótást. :/

Joey Tribbiani 2012.04.19. 21:45:52

Melák és Máté megy...szerintem tutira vehetjük.

C76 2012.04.19. 21:46:11

1 millat teszek hogy reklam

Lacka929 2012.04.19. 21:46:32

Máté megy - és minő meglepetés -, Edina.
Omár megy - és minő meglepetés -, FSZK.
Melák megy - és minő meglepetés -, Csíra.

Apukám, ezt beszoptad, ha csak minket is át nem basz a szőke liba.

Pít megy - és minő meglepetés -, Petra.
Levi megy - és minő meglepetés -, Hiper.

No maradék, rajtatok múlik a többiek boldogsága, de a zokogást csak a reklám után élvezhetjük.

Atok 2012.04.19. 21:47:08

Atpasszolta vajon a vedettseget?

f.fredericks 2012.04.19. 21:47:12

@Joey Tribbiani: Pár napja ezt aláírtam volna röhögve, de most sajnálnám Melákot.

mocskosmacska 2012.04.19. 21:47:33

Basszus tüncike sír a távozó miatt és máté még mindig ott áll mögötte. Ma sem szabadulok tőle.

Silene 2012.04.19. 21:47:46

Szerintem nem Broki megy, mert így harangozták be, de ilyenkor rendszerint az ellenkezője történik.
Bár jó lenne, ha tévednék.

Elektra1976 2012.04.19. 21:48:03

Na már tuti, hogy nem a Máté megy... Ennyire beharangozni a semmit... Szerintem ez csak egy szerkesztői felcsigázó a semmire...

C76 2012.04.19. 21:48:27

@Joey Tribbiani: Enrco Iglesias tavoli klonja lenne, a hangja is pont olyan vekony, tiniknek bevalik

Elektra1976 2012.04.19. 21:48:52

@kerdesek05: Mert nekem az én párom az ideálom, ilyen eccerű... :-)

kerdesek05 2012.04.19. 21:49:07

ÚRIEMBERKÉNT távozik, Pít szerint.

ki?:)

Veder1 2012.04.19. 21:49:13

@Joey Tribbiani sajnálom, mert ezek az új srácok még jellegtelenebbek, és egy semmit sem tettek a bennmaradásért.

Elektra1976 2012.04.19. 21:49:43

A többiek meg nem az én korosztályom

kerdesek05 2012.04.19. 21:50:02

broki naíva maradjon, legalább lesz heti egy szeksz!

GL-581 g 2012.04.19. 21:50:03

Fúbazmeg! Petráról legyen holnap kép, légysziiii! :DDD
A párválasztó előtt úgy ült ott, mint akinek benyomtak kettőt. :D

Egyébként valami nem stimmel...

Veder1 2012.04.19. 21:50:24

Melák szerintem fix, és vagy Máté, vagy Papucs.

hóódejóó 2012.04.19. 21:50:42

egy 9 hóssal én is jelen :)

egyébként fel nem foghatom, honnan vette Pít, hogy Dávidnak védettsége van, mikor az feladatért jár.
tudósítsatok, egy hétig nincs Viasatom :(

f.fredericks 2012.04.19. 21:51:52

most belegondoltam, mekkora flash lenne, ha a Viasat kiszivárogtatott volna egy FAKE részt, csak hogy beszopassa az embereket. :DDDDDD

mocskosmacska 2012.04.19. 21:52:59

"Basszus" - tüncike néha csöndbe maradhatna párválasztón, amikor olyan történik, ami neki nem tetszene.

Veder1 2012.04.19. 21:53:04

Mindegy, csak Omár maradjon

Joey Tribbiani 2012.04.19. 21:54:11

Valami izgalmas van a földön?

Atok 2012.04.19. 21:54:14

David meg beall a Csira moge :)

inmemancsi 2012.04.19. 21:54:18

noémi összes agysejtjét elhasználta

mocskosmacska 2012.04.19. 21:54:25

Melák hogy belehajolt kira arcába! Sajnálnám, ha kiesne.

Elektra1976 2012.04.19. 21:54:34

@Péter bá: Nem ez ez a kemény, hogy a Márk dönt

C76 2012.04.19. 21:55:41

Bakker, ezt nem mondtak, hogy Mark donti el hova all David

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.04.19. 21:55:57

Én most már megint semmit se értek. :D Végülis nem ketten esnek ki, vagy mivan?!

Lillian.. 2012.04.19. 21:56:04

Mindenki milyen feszült, nincs 1 komment sem 1 perce :)

Veder1 2012.04.19. 21:56:14

Már megint egy olyan ziccer, ahol izgalmasabb lenne, ha a védett először választana

Elektra1976 2012.04.19. 21:56:20

Omááár bmeg!!!! :-(

mocskosmacska 2012.04.19. 21:56:38

Aranyos vagy Márk, hogy nem akarsz régi párokat szétzilálni, de ha 25 millát akarsz nyerni, akkor nem erre kellene rámenned.
Szegény dáviddal meg most jól kicsesztél.

LencsiLány 2012.04.19. 21:56:54

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Lacka929 2012.04.19. 21:57:15

Figyu Viasat, mi nem a szereplők vagyunk, mi még vissza tudunk emlékezni 3 perccel ezelőttre! Csak az ismétlés miatt mondom...

No nézzük, hogy kavarja meg a szart a két új ember.

Márk megy és - minő meglepetés -, Csíra.

Melák azt mondja, nem fél, de ha a tekintetével ölni tudna, a csóka már holtan feküdne Csíra lábainál.

Kiderült a védettség, sőt, az átadhatóság is. Többen szívgyógyszerért könyörögnek a tekintetükkel. Ma nagy szerepe van a tekinteteknek.

Márk tekintettel van az ígéretére, és átadja a védettségét Dávidnak, de Márknak kell megmondania, hogy Dávid hova menjen. Nabazdmeg.

Dávid menjél - és minő meglepetés -, Noémihez. Nabazdmeg.

Silene 2012.04.19. 21:57:17

:( Ne már. Neeeee. :( A maci után ő volt a legjobb.

C76 2012.04.19. 21:57:33

Hat ezt becumiztuk rendesen, pont Omart, egyik legjobb fej a Hotelban :(

mocskosmacska 2012.04.19. 21:57:41

Omárt én is sajnálom. Valamelyik régi, bebetonozott párt kellett volna szétrobbantani.

Péter bá 2012.04.19. 21:57:54

Elvették Dávid kezéből a döntés jogát és ezáltal így megvédtek valakit...de kit?Hmmm, érdekes!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.04.19. 21:58:04

@mocskosmacska: ezek után Dávidnak csupa mókakacagás lesz az élete Noémi mellett. :D

Elektra1976 2012.04.19. 21:58:16

Nézzük optimistán, reméljük jövő héten lány jön, és Ostobenkó is távozik, egy ilyen csavar után...

Joey Tribbiani 2012.04.19. 21:58:19

Valaki magyarázza már meg, hogy miért így döntött Márk????

C76 2012.04.19. 21:58:54

Szia "Patrick" ...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.04.19. 21:58:59

Omár: "Szia Patrik."
azért csak odaszúrt neki. :D

LencsiLány 2012.04.19. 21:59:16

A szerkesztőknek Edina-Máté kell még, tuti azért nem engedték, hogy Dávid döntsön!

Márknak meg szóltak, hogy Broki marad öcsém!

kerdesek05 2012.04.19. 21:59:32

OMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

szgy 2012.04.19. 21:59:45

b.szki, Omár jó fej volt, kár érte. inkább a Broki ment volna, az úgyis egy unalmas p.cs.

Lacka929 2012.04.19. 22:00:15

Noémi, már megint felzaklattak. Hát hogy is van ez - kérdezi Pinokkina? Hát úgy, hogy ez nem igazságos, és ki fogom baszni Márkot, amint lehet.

Omár, hagyd el a házat, de azért puszilkodhatsz. Jaj, de szomorú, édes Istenem!

Dávid és Noémi, usgyi vissza a székhez.

ő-szinte 2012.04.19. 22:00:19

@pushpang (univerziális határeset): olo

Kommentelhetek mar , tudjuk ki megy haza?

Elektra1976 2012.04.19. 22:00:28

Kíra rakd ki Márkot... Légyccci

hóódejóó 2012.04.19. 22:00:42

most Melák is kiesett?

mocskosmacska 2012.04.19. 22:00:51

Omár tényleg nagyon szimpatikusan távozott.

f.fredericks 2012.04.19. 22:00:53

És akkor most Csíra kibaszná Patrikot. :DDDDDDDDDD

C76 2012.04.19. 22:01:03

na most ugrik a majom a vizbe, ha Melakot valassza akkora cumi lessz :D Marknak

Veder1 2012.04.19. 22:01:15

Omár volt az egyetlen értelmes ember a bagázsból, de ez egy ilyen játék.

bruu 2012.04.19. 22:01:26

Tazmándevil kitör

Hurri Kán 2012.04.19. 22:01:28

Szemöldökömre mondom, Melák nem eshet ki. :D

foxglove (törölt) 2012.04.19. 22:01:33

Szerintem nem volt rossz döntés, kihez állította volna be (pítéket kihúztuk) Edina v. Anikó mellé? A szlovákság miatt eleve van közös pontjuk.
Omárt én is bírtam, sajnálom, hogy kiesett.

mocskosmacska 2012.04.19. 22:01:38

@Joey Tribbiani: Mert hülye. Mást nem tudok gondolni.

fofofo 2012.04.19. 22:01:42

nem vagyok otthon, es kicsit elvesztem. Omaron kivul ki megy meg?

szgy 2012.04.19. 22:01:55

úristen, csíra élvezi a hatalmat és a szorongás látványát. ekkora szánalmas libát...

Joey Tribbiani 2012.04.19. 22:02:01

Kibaszott nagy arcú Csíra! Már rég otthon vakarhatná a seggét, ha nem tartják bent a szerkesztők. Ő meg Napóleonnak képzeli magát!

raspberrypie 2012.04.19. 22:02:23

na, mert szerintetek kíra megváltozott? szívből utálja melákot...

Lacka929 2012.04.19. 22:02:27

Na Csíra, te jössz. Melák, mi lészen mostan tevéled? Hát nem is tudom, inkább meresztgetem még egy kicsit a szememet.

Csíra a kezében valami hatalmasat érez - de mi tudjuk, hogy nem Melák 21-ik ujját.

Reklám megint.

foxglove (törölt) 2012.04.19. 22:02:29

@ő-szinte: Csírának most kell választania Márk és Melák között, a reklám után.

Katicavirág 2012.04.19. 22:02:29

Márk bután döntött!Dávidot előre sajnálom Ostobenkó miatt,..most mondja, hogy Mátét küldte volna haza...tényleg kár!Omarért meg pláne!

f.fredericks 2012.04.19. 22:02:32

@fofofo: Kira mellett Krisz és Márk áll, Kira dönt. Éééés reklám.

ZuzuPetals 2012.04.19. 22:02:56

Jaj de kár Omárért, a legjobb arc volt bent. :( Brokiékat szedje már szét valaki, dögunalom, csak arra jók, hogy a műsor végén cincogjanak a paplan alatt.

csiporog 2012.04.19. 22:03:14

csira nem fogja kirakni markot, a srác most bizonyította, hogy nincs esze... kell neki egy ilyen bábu.

genevieve 2012.04.19. 22:03:23

@LencsiLány: akkor minek adtak nekik védettséget? edina úgyse választotta volna dávidot, ha mögé áll védettség nélkül

ő-szinte 2012.04.19. 22:03:28

@foxglove: broki azert alternativa lett volna :-)

mocskosmacska 2012.04.19. 22:03:36

@LencsiLány: Csak azt nem értem, hogy miért kell nekik ez a dögunalom pár.

Veder1 2012.04.19. 22:03:38

Kira annyira nyomja ezt a gonosz (ál)stílust, hogy tuti azzal küldték vissza: nyerni nem nyerhetsz, de ha kavarni fogod a szart, akkor visszamehetsz.

Katicavirág 2012.04.19. 22:04:20

@ZuzuPetals: Dávid megpróbálta, de nem engedték!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.04.19. 22:04:20

@gyvy: én inkább Csíra szemöldökét áldoznám be. Mindkettőt. :D

bruu 2012.04.19. 22:04:31

@szgy: az lehet, hogy unalmas de csinál 18 as karikás műsort is

csiporog 2012.04.19. 22:04:46

@ZuzuPetals: arról nem is szólva, hogy igy egyszerre rakhattak volna ki két alapfiut... és végre nem az lett volna, hogy alapok mennek végig. hiszen a fiukból senki se maradt, lányokból pedig ha jól sejtem, hogy lányok fognak most már bejönni, akkor alap nem sok marad...

Atok 2012.04.19. 22:04:57

Kira kipattintana Markot, de mivel David az adosa, ezert David felajalhatja neki Noemit parnak :) Bar ez mar kicsit sok lenne a csavarbol ma estere

mocskosmacska 2012.04.19. 22:04:59

@szgy: Élvezze csak lehet, hogy ez lesz élete csúcspontja.

Hurri Kán 2012.04.19. 22:05:06

@pushpang (univerziális határeset):
Asse lenne baj, ha rajta maradna a fejbőre is. :D

Elektra1976 2012.04.19. 22:05:46

Hát ha Csíra egy ilyen taktikátlan csávóval akar játszani, akkor elég butus... Mint "régi" játékosnak tudnia kéne, hogy erős párt kellett volna szétszedni. De valószínű, hogy a bosszú édesebb a számára sajnos...

foxglove (törölt) 2012.04.19. 22:05:57

@ő-szinte: én nem bántam volna, de mondom, szerintem több esélyt látott arra, hogy Noémival ki fog jönni, mint Edinával.
Anikó meg megette volna reggelire, ő szóba sem jött vszínű.
Feltételezve, hogy szövetségesként szeretné minél tovább benntartani, ha már egyszer védettséget adott neki.

Veder1 2012.04.19. 22:06:19

@csiporog, és miért is jó, hogy alap emberek nem maradhatnak a végéig? Az újak miben tudnak többet?

C76 2012.04.19. 22:06:26

Maradjunk annyiban, hogy Davidnak akarmi jobb mintsem vedetseg nelkul O valaszt valakit ... jovo heten ha lany jon, Naomit lecserelheti ... igazabol markot nem igazan ertem

Banyus83 2012.04.19. 22:06:44

Omart sajnálom...de úgy is ment, ahogy bent is létezett...emelt fővel. nekem nagy kedvenc volt, sajnálom, hogy távozott!!!!! Azért hogy beszólt Márknak: Szia, Patrik! Hehe...

Csírától kivagyok!!!!!

mocskosmacska 2012.04.19. 22:07:13

@kerdesek05: Mármint, hogy brokiék brokizása hozza a nézettséget?

szgy 2012.04.19. 22:08:03

@Katicavirág: "Dávidot előre sajnálom Ostobenkó miatt,.."

majd összekenik a cuccát valamivel :-)

Elektra1976 2012.04.19. 22:08:05

Hát nem meglepő de sajnálom, Omár és Krisz, nekem hiányozni fognak... :-(

Hurri Kán 2012.04.19. 22:08:51

@pushpang (univerziális határeset):
De csak ha előtte altattyák. Ne legyünk máá állatok. :D

mocskosmacska 2012.04.19. 22:10:16

@Elektra1976: Krisztián nekem is hiányozni fog, meg omárt is sajnálom.

Lacka929 2012.04.19. 22:10:36

Na, lássuk a medvét. Mármint a választást, a maci - ha egyáltalán - sajnos csak a végén kap szerepet.

Csíra, nyilatkozz meg a fiúkról. Valamit süketel róluk, végül elküldi Melákot a picsába.

Noémi és Hiper nem ezt várta. Melák még osztja az észt: összeállt az ördögi páros, de figyeljenek Pítre és Petrára is, mert ezek négyen majd - csak hogy a klasszikusokat idézzem - elemészti majd a népeket itten.

Csíra közli: mi a faszt hitt Melák, nem fogom megbosszulni, hogy kirakott?

mangalor 2012.04.19. 22:10:39

Ób+.... én abba is hagyom, asszem:(

mocskosmacska 2012.04.19. 22:10:54

Most kira tűnik szimpinek tüncike mellett.

anomália 2012.04.19. 22:11:02

Melák egy gyökér. Napok óta többen vannak a fiúk, erre ő annyit tesz, hogy óránként felordít:-Hiányzol Niki! Kíra, bizonyíccsáál!!

csiporog 2012.04.19. 22:11:08

@Vödör: szerintem viasat taktika. az első szériában az jött le, hogy az alap embereknek van esélye, újaknak nem. a másodikban kellett esélyt adni a bejövőknek, hogy ne lehessen rá címkét rakni.

Veder1 2012.04.19. 22:11:22

huhh, Naíva beszólt.

szgy 2012.04.19. 22:11:40

Melák végre találkozhat a szerelmével :-)

csiporog 2012.04.19. 22:11:57

@mocskosmacska: rohadt igaza van, következő körben kirakták volna megint.
senki sem segített volna neki.

mocskosmacska 2012.04.19. 22:12:11

Valóságshowban miért sírnak ha távozik egy ember, akit két hete sem ismernek és tudják, hogy egy hét múlva újra találkozhatnak vele?

inmemancsi 2012.04.19. 22:12:39

na de ha ezeket kidobták akkor min lehet majd szórakozni? a zombipetrán?

szgy 2012.04.19. 22:12:46

így van, lássuk a medvét!!! :-)

Veder1 2012.04.19. 22:12:55

@csiporog igen, elég egyértelmű, hogy boldog-boldogtalant védettséggel küldenek be. Bár ez a kezdeti csapat közel sem volt olyan összetartó és rafkós mint a tavalyi.

ő-szinte 2012.04.19. 22:13:05

@foxglove: lehet:)
Viszont most sz jutott eszembe anikorol, hogy nagyot nezne, ha elemzo kihajitana a jovoheten :-DDDDD
A JOSAGAERT :-DDDDDDDDDDDD

csiporog 2012.04.19. 22:13:11

@mocskosmacska: omárt nagyon, ő volt az egyedüli ember, akivel tényleg lehetne az életben is szórakozni, nemcsak rajta:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.04.19. 22:13:47

@gyvy: tudod mikor?! Gondolod, hogy ő altatna? :D

(Amúgy ma olvastam vhol, hogy Melák a kiesés után haza se jött Mexikóból, hanem Amerikában próbál épp szerencsét az apjával közösen...)

busifa 2012.04.19. 22:13:50

@sogeking: lecserélted Anikót? :)

mocskosmacska 2012.04.19. 22:14:05

@csiporog: Kira egy nagy gyökér, de most meg tudom érteni és neki adok igazat. Krisz, tüncike meg broki számon kérik tőle, hogy miért rak ki egyet közölük, amikor ők bármikor kiraknák kirát.

f.fredericks 2012.04.19. 22:14:08

Amúgy ez rohadt nagy hendikep Csírának, hogy olyan párt kapott, akit már a Hotel előtt is ismert.

Lacka929 2012.04.19. 22:14:09

Melák, te is összenyálazhatod a többieket. Puszi-muszi, szomorúság, Noémi természetesen bőg (ez a picsa min nem bőg vajon?).

Az ördögi pártól persze nem köszönt el.

Kis video visszaemlékezés Melák nevezetes tetteire a hotelben.

Ördögi pár, hess a helyetekre! Gratula, és a szokásos mindig minden megtörténhet mantrázás. Végül elvonul a banda, a pár fotók rendeződnek.

Ditti82 2012.04.19. 22:14:26

Miért nem Edina mögé küldte Déjvidet? :(

Veder1 2012.04.19. 22:14:37

Csak annit mondott Kirának, hogy anélkül is meg tudta volna ezt csinálni, hogy mindenkinek hazudozott volna.

ZuzuPetals 2012.04.19. 22:14:43

Hát ez a Dávid gyerek annyira jellegtelen nulla gyerek, ezért Omart bedobni nagy hiba volt.

Elektra1976 2012.04.19. 22:14:46

Naívának kinyílt a csipája rendesen...

C76 2012.04.19. 22:15:12

Erdekes, hogy kezdo fiukbol csak Broki maradt bent, mig lanyoknal gyakorlatilag negy kezdo ember bent van, egyedul Petra log ki a sorbol.

csiporog 2012.04.19. 22:15:12

@Vödör: tavalyiak nem voltak rafkosak, kivéve ádám, a többiek csak várták mindig, hogy mit mond.

Atok 2012.04.19. 22:15:37

Jo taktika Noemitol, hogy igy puffaszkodik meg beszol a Davidnak. Legkozelebb valoszinuleg csaj jon be, de gondolom ez neki nem esik le...

sogeking 2012.04.19. 22:15:39

Edina meg az okosság :):)

@busifa: nem, ő is marad :D

mocskosmacska 2012.04.19. 22:15:55

Omár és Krisz távozása. Hát ég és föld. Az egyik tudott méltósággal kiesni, a másik nem.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.19. 22:15:57

Most mi baja Noeminek meg Edinanak Pittel?

genevieve 2012.04.19. 22:16:01

na most miért pít a hibás márk döntéséért??

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.04.19. 22:16:31

@mocskosmacska: a legjobbat feltételezve, talán azért, mert ezek a döntések az ő játékukra is kihatással vannak.

fofofo 2012.04.19. 22:16:34

nem hiszem, hogy Naivanak igaza van

csiporog 2012.04.19. 22:16:44

@mocskosmacska: ostobenko még igy is kavarta a szart... pítnek ehhez semmi köze sem volt...

Veder1 2012.04.19. 22:16:45

@csiporog de követték az utasításait, ezek még ezt sem tudták összehozni :)

sogeking 2012.04.19. 22:17:04

@genevieve: @Yooha: mert furán csücsörített a szájával :)

horee6 2012.04.19. 22:17:24

Kár, hogy ez a tuskó kiesett, elnéztem volna, ahogy szenved még egy darabig. Omárt tényleg sajnálom. Kíra azért tényleg szarban lesz, mert a többiek utàlni fogjàk. Ostobenkó mi a faszért Pítre van kiakadva?

RedHotTears 2012.04.19. 22:17:53

Omárt sajnálom, ő tényleg emelt fővel távozhat, semmi vállalhatatlant nem tett. Melákért nem értem miért kell sírni, ha nem a kezdőcsapatba kerül, a tahóságával és erőszakosságával semmi esélye nem lett volna párt találni. Naiva meg tán elfelejtette, hogy ő már két nap után kirakta volna.

Katicavirág 2012.04.19. 22:17:58

Noéminek feje van de agya nincs! :)

mocskosmacska 2012.04.19. 22:18:17

Omár nekem is szimpatikus, a való életben szerintem jól kijönnék vele, de képernyőn keresztül krisz szórakoztatóbb.

Lacka929 2012.04.19. 22:18:59

Hát, végül FSZK esett pofára, pedig ugye ő mondta ezt Edinának. Hát, szar az élet, szerintem FSZK menjen a tengernek, legalább lesz hely új csajoknak.

A többiek egymást győzködik, hogy hát jól van ez így most akkor.

Pít jön magyarázni a két zokogó picsának (Noémi és Edina), de elég kis hatásfokkal. Pít Krisztiánról beszél, Noémi meg Omárról, szépen nem értik meg egymást, de azért Pít még osztja az észt Noéminek egy kicsit, biztos, ami biztos.

csiporog 2012.04.19. 22:19:11

@Vödör: persze... és hová jutottak vele? itt mindenki megpróbál maga boldogulni, nekem ez jobban tetszik:)

busifa 2012.04.19. 22:19:15

@C76: Nikit is csak egy védett csaj tudta kirakni!!

szgy 2012.04.19. 22:19:36

már nem lesz rizi-bizi szüret :-)

bruu 2012.04.19. 22:19:38

Lehet berúgni
Boldog szülinapot Csíra

ő-szinte 2012.04.19. 22:19:48

@sogeking: volt mar az eper izu pokemberes danonital?:-DDDDDDDDDDD

sogeking 2012.04.19. 22:19:52

Noéminek szétömlött a tej :D

fofofo 2012.04.19. 22:20:08

Ostobenko egy ostobenko, azert van Pitre kiakadva. Melakot nem sajnalom, eleinte szorakoztatott, de mar untam. Ezzel egyutt jobban orultem volna, ha Melak tavozik, kovetkezo korben meg Hiper vagy Naomi.

foxglove (törölt) 2012.04.19. 22:20:19

@horee6: nem hinném, hogy szarban lenne: van egy biztos párja + az alfahím bizalmasa + a kis hobbitka is csicskulni fog neki mert márk lekötelezettje lett.

mocskosmacska 2012.04.19. 22:20:25

Márk miért ilyen buzisan táncol?

sogeking 2012.04.19. 22:20:43

@ő-szinte: azt elzárva tartom a boxer alsómban

bruu 2012.04.19. 22:20:54

Hipert megint úgy kel majd összekaparni

csiporog 2012.04.19. 22:20:58

@mocskosmacska: lehet, de szerelmi bánatában kicsit befordult:)

Alkaline 2012.04.19. 22:21:12

hát ez az évad arról szól, hogy a pasikkal hogy tudnak kibaszni a szerkesztők. Személy szerint én kurvára nem örülök Omar kiesésének, és annak sem, hogy minden alapszereplő srác kiesik. Nem fer ez így

Vadkörte82 2012.04.19. 22:21:18

Anikó most már minden este benyom??

murunga 2012.04.19. 22:21:20

ne sirj a szétromlott tej fölött, tevehajcsárt pár hét múlva újraláthatod Ojrópában!

eszemfaszom, hej! :)))

genevieve 2012.04.19. 22:21:20

na ezért vállalhatatlan anikó...

csiporog 2012.04.19. 22:21:45

@bruu: elvonási tünetek elmúltak, piával helyettesíti a speedet:)

Veder1 2012.04.19. 22:21:47

@csiporog, azért a végén mégis két kezdő tartotta a gömböt.

horee6 2012.04.19. 22:22:12

@mocskosmacska: igazi úr volt Féltengely, de nem is lehetett másra számítani tőle.
Méghogy ő volt az első, akit mindenki sajnált! Nem látta mikor az orra előtt kiesett Omár? Ökör!

sogeking 2012.04.19. 22:22:29

@genevieve: nekem ennyi még belefér :):):)

Elektra1976 2012.04.19. 22:22:35

Nem fogják utálni Kírát ne reménykedjetek... Én még mindig bírom. Gonoszkodik, gonoszkodik és még élvezi is.
Tényleg fehér Pókmajom, csak nem olyan vállalhatatlan mint Szandra volt.
Ügyes...
Félreértés ne essék sajnálom a Kriszt, de ettől még mindig hajrá Kíra, Ostobenkó meg Naíva meg húzzon haza...

ő-szinte 2012.04.19. 22:22:38

@sogeking: ehhehhehheheheheheheheheheehe

murunga 2012.04.19. 22:22:50

pszichoedu náray dávid meg úccse báncsa a jányokat!

na egy stresszlevezetős brokidugást a végére még%

csiporog 2012.04.19. 22:22:51

@genevieve: kiváncsi vagyok ki neki a ferfi ideal...nem inkább nem...

Katicavirág 2012.04.19. 22:23:47

Anikó továbbra is undormány!
Dávidtól ez szép volt, nyerjük meg a játékot és segítsünk Omárnak!
Kiváncsi leszek mennyire lesz ebben partner Ostobenkó!

murunga 2012.04.19. 22:24:04

CSINÁJJ EGY PASTRAMI SZENDVICSET ROSSZFIÚ!

Atok 2012.04.19. 22:24:05

Baro Beverneki Kemeny Farkas

raspberrypie 2012.04.19. 22:24:24

ez a tánc xD anikó akkora egy idióta

ő-szinte 2012.04.19. 22:24:32

@Elektra1976: oistenem, de egyet ertek! :-DDD

szgy 2012.04.19. 22:24:43

ehh, broki nyomja rendesen...

murunga 2012.04.19. 22:24:55

HERR BROKESZ, ÁJVÉÉ VON HINTERR!!! :)))

raspberrypie 2012.04.19. 22:24:57

nem, inkább csak simán beteg...

f.fredericks 2012.04.19. 22:25:05

Na ez a Hiper zuhanyzás tuti benne lesz a holnapi HV-ban. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.04.19. 22:25:29

Edina vajon nézi az ÉH-t a viasaton esténként? :D

busifa 2012.04.19. 22:25:32

ezek a záró jelenetek ragyogóak! :DDDDDD

bruu 2012.04.19. 22:25:35

hopsz jön a szokásos Naiva Broki üzekedés
és bónuszban Elemző is igazit egyet Hiper tamponján

murunga 2012.04.19. 22:26:04

T69 TERHES?
NA MEGYEK ALUDNI, HIVOTT A NAGYMAMÁM! PUSZI

Lacka929 2012.04.19. 22:26:47

Felköszöntik Csírát tapsolva, és kap levelet is igen bő tartalommal: Boldog szülinapot Kíra! Hát, nem erőltette meg magát a csatorna íródeákja...

Szokásos asztalon rángatózás.

Levi hurcolgatja Hipert, akinek Levi nem férfi. Vagy alig látta, vagy alig érezte a takaró alatt ifjabb Leventét... De azért ölelgetik egymást és smárolnak. Lehet, hogy Levi ujjával azért végül is elégedett a csaj.

Broki család megnyugodott - biztos dugnak majd megint egy cincogós pockosat. Ja, dugnak. Új pózban ráadásul, kutyailag.

Hiper pinát mos, aztán közli, hogy villanyoltás.

Pinokkína mantrázik, és jövő héten soha nem látott megpróbáltatás lesz itt - közli. Biztos ki kell festeni a hotelt, vagy újra kell csempézni a medencét, de nem engedik le a vizet...

--- VÉGE ---

Ha tetszett, nyomjatok egy lájkot, ha meg nem, akkor meg így jártatok. Pusszancs!

sogeking 2012.04.19. 22:26:58

@busifa: zuhanyzós táncot remélem beraktad képernyőkímélőnek :):):):)

ZuzuPetals 2012.04.19. 22:27:12

@pushpang (univerziális határeset): Persze. Anyukájával kéz a kézben, ahogy mondta. :)

fofofo 2012.04.19. 22:28:17

szoval Hipereknel estenkent mindig csak az egyik fel elvez? ekkora luzer pasit! kis esze lenne, rarepulne az uj lanyra jovo heten, es ugy ejtene Hipert, ahogy anno Hiper Kulabat. de sajnos nem lesz ilyen jo a musor.

C76 2012.04.19. 22:28:58

Jovo heten soha nem latott megprobaltatasok ... tatarjaras lessz a Hotelban ?

Edina-Mate menetrendszeru kufirc, ugy latszik jobban bevalt a tegnap esti pozicio

Petra, eskuszom ez a csaj mintha le lenne szedalva vagy Aniko kiszivja belole az energiat, amilyen Hiper az egyik annyira Passziv a masik

szgy 2012.04.19. 22:29:08

valami állat visszadobta a labdát a dzsungelből :-)

genevieve 2012.04.19. 22:29:27

na, egyik se köszönte meg a labdát...

2012.04.19. 22:30:06

Aha, szóval ezek szerint mégiscsak megszopatta a Krisztiánt. Omar is kiesett? Omarhoz: Itt üldözik az iq-pontokat?? :)
Erről egyébként megint a játéktól tök független asszociációim vannak. Oké, ez játék és komoly pénzt lehet nyerni, meg nyaralás és a többi blabla, rendben. Az élet azonban egy hosszabb 'játék', nincs vége pár hónap alatt és az esetlegesen megnyerhető milliók sem illeszthetőek be gerincoszlopnak.

foxglove (törölt) 2012.04.19. 22:30:15

ez a petra olyan homály, mintha a vv-ből jött volna.

horee6 2012.04.19. 22:30:22

@foxglove: igazad van, nem gondoltam bele, hogy az Iker miatt Dávid is az ő bábja lesz. Píttel való jó viszonyát azért hosszú távon nem veszem biztosra.
Mindenesetre engem irritál a kis dög. De tényleg sokáig maradni fog.

Elektra1976 2012.04.19. 22:30:24

@genevieve: De. Azt mondták Braaavóóó :-)Lehet ez volt a köszönés

független sorozatfüggő 2012.04.19. 22:30:34

Omár:((((
Melák:(((
Mindkettőért kár. De legalább kaptunk helyettük két szürke paprikajancsit.

Melákra sok mindent lehet mondani, de benne volt betyárbecsület.. Kira egy ostoba, gonosz (és rút) ember, aki ide "alázni" jött saját bevallása szerint. Ha az életben is ilyen (gondolom ilyen) akkor előbb utóbb megjárja.

Veder1 2012.04.19. 22:30:39

@Elektra1976 tényleg csak kiváncsiságból, de miért jó egy láthatóan frusztrált, összeférhetetlen embert bírni?

f.fredericks 2012.04.19. 22:31:07

@genevieve: lehet azt hitték, hogy a BRAVO is egyfajta köszönés.

foxglove (törölt) 2012.04.19. 22:31:29

na, fönt van már ncore-on a hétfői rész?:)

LoveMy 2012.04.19. 22:32:15

@Elektra1976:
Miért nyílt volna, mivel a T69 kérdezte és Edina meg elmondta a Csíráról a véleményét, most mi ezzel a gond!
Megérdemelte a kérődző szájú

mex18 2012.04.19. 22:33:56

Csíra ha nem lenne ilyen kárörvendő genetikailag, talán a feje sem lenne ilyen ronda.

ő-szinte 2012.04.19. 22:34:11

Omar tenyleg azt mondta, hogy a vegen mar lehet, hogy petraval is jol elvolt...?:-OOO
Ehhehehhehehehheehehehehhe

genevieve 2012.04.19. 22:34:42

a zenei szerkesztők nagyon jók:-)

busifa 2012.04.19. 22:34:54

@sogeking: nálad már ott figyel??
:DDDD

sogeking 2012.04.19. 22:35:23

Krisz részben magának köszönheti, mert túl nagy arca volt - Kírán nem működött a hipnotikus szem

@genevieve: feltéve persze, hogy tud bundás kenyeret csinálni :)

bruu 2012.04.19. 22:35:52

ütközött kint is hogy visszaszoritsa az agresszivját
éljen Melák

horee6 2012.04.19. 22:35:53

Na, az extrában Melák hozza a szokáson ovis hisztis formáját. Szánalmas.

LoveMy 2012.04.19. 22:36:25

@Yooha:
Csak Noéminek van baja, nem láttad a mai műsor elején, amikor Pít-Dévid-iker sutyorogtak és ezt kikagylózta Noémi. Majd ezt Edinának elmesélte, de ő nem hitt neki. És ezért Noémi csalódott Pítben, mert azt gondolja, hogy ő is benne volt Omár haza küldésében!

mocskosmacska 2012.04.19. 22:36:46

@független sorozatfüggő: Krisz tényleg volt valami naiv becsületesség, annak ellenére, hogy egy igazi tapló, paraszt volt.
Kira tényleg egy undormány ezzel az "embereket alázni jöttem" szövegével meg az összes faszságával. De semmivel sem tartom rosszabbnak, mint tüncikét, meg mátét, akik szintén embereket aláznak, meg ugatnak a biztos párjuk mellőlök miközben játsszák a jógyereket.

C76 2012.04.19. 22:36:52

@foxglove: meg nincs, de lehet fent lessz :), a mai az extra az fent van

kerdesek05 2012.04.19. 22:36:54

@mocskosmacska: dehogynem, MELÁK full méltósággal ment ki magához képest!:)

2012.04.19. 22:37:01

Patriknak szólította Márkot búcsúzáskor Omár, kicsinyes.

horee6 2012.04.19. 22:37:31

@mex18: ja. Van egy mondás: ha kicsit jobb lenne a feje, megérné kicserélni a testét. :-)

ő-szinte 2012.04.19. 22:37:42

@sogeking: amelyiknek bajuszt rajzolnak;-DDDDDDD

busifa 2012.04.19. 22:38:47

@foxglove: a kis türelmetlen mindenedet! :))

sogeking 2012.04.19. 22:38:57

@genevieve: mármint telyát? azt tudok én is :)

@kerdesek05: nála a pofozkodás még belefér?

LoveMy 2012.04.19. 22:38:59

@busifa:
Nem volt védett, hanem kékhalálszerűen a két lány közül kellett választania egy kiránduláson!

murunga 2012.04.19. 22:39:21

Na egy friss tudományos hir a broki házaspár kapcsán...

Három vaginája van a kengurunak

Az erszényes hímnek pedig kétágú pénisze lehet. Csoda, ha az anyaállat örökké terhes?

index.hu/tudomany/2012/04/19/harom_vaginaja_van_a_kenguruknak/

2012.04.19. 22:40:20

@genevieve: Mert megbeszélték a mödanszié mellett, hogy Melákot kell hazaküldeni.

sogeking 2012.04.19. 22:40:26

@ő-szinte: nem emlékszem rá, nekem az a csaj kimaradt

Veder1 2012.04.19. 22:40:39

@Elektra1976, engem inkább taszít. Ha ismernél egy ilyen embert a való életben, mit gondolnál róla? (tényleg, csak kíváncsiságból)

független sorozatfüggő 2012.04.19. 22:40:53

@szerivan:
Szerintem ennyit megérdemelt amiért kiejtette.Én viccesnek találtam:)

ő-szinte 2012.04.19. 22:41:20

na, rommá alázzák naivát!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

genevieve 2012.04.19. 22:41:24

@sogeking: csak bundikenyeret nem?:-)

LoveMy 2012.04.19. 22:41:30

@genevieve:
MIcsoda görény ez a Hiéna:
"nem akarom megkedvelni LMZ-t, mert számomra nem férfi"!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

vzolee123 2012.04.19. 22:41:48

Dávid a hotel Mekibája, még a lufifej is megvan.

Silene 2012.04.19. 22:42:17

19?????????????????? Ediiinka! :D
Szerintem is az sok!

szgy 2012.04.19. 22:42:47

Naíva öregszik, 24 évesen kemény élettapasztalatait osztja meg, pl. hogy valakinek egyéjszakás kalandja volt vele.

busifa 2012.04.19. 22:43:07

Megtudtuk Naiva bűvös számát a 11-20-as sávon belül! ;)

sogeking 2012.04.19. 22:43:09

mennyire bugyuta Edina
ááááá

@genevieve: de:) de jó néven veszem, ha csinálnak nekem :D:D

Vadkörte82 2012.04.19. 22:43:11

@murunga: ez jó, köszi, ma akkor már nyugodtan alszom, ma is tanultam valamit :)

genevieve 2012.04.19. 22:43:22

@LoveMy: ááá nem, anikó egy tündéri csaj:-DDDDDDD

Elektra1976 2012.04.19. 22:43:26

@LoveMy: Mert én is úgy gondolom könnyen ugat a biztonságból... Miközben a nagy őszinteségi beszélgetéses pandórán mindenki hazudik össze vissza, mi a baja azzal, hogy Kíra hazudott???? A Máténak nem olvasott be mikor ÚjNikinek VÉGIG HAZUDOTT, aztán kiejtette... Neki nem mondta, hogy inkább maradtál volna csöndben, Ja vagy Máténak lehet. Értem én...mert neki megnyitotta a csudapinát... Meg az ő seggét védte
Erre írtam, hogy kinyílt a csipája...
Persze ez csak az én szerény véleményem

kerdesek05 2012.04.19. 22:43:46

@szerivan: tökéletes volt OMARTÓL!

kerdesek05 2012.04.19. 22:44:18

@szerivan: tökéletes volt ez OMARTÓL

2012.04.19. 22:44:50

@LoveMy: De kielégítheti őt, arra azért jó a nem férfi...

mocskosmacska 2012.04.19. 22:45:26

Lehet, hogy omár tényleg eltévesztette az iker nevét. Hiszen két napja még mindenki azt hitte, hogy ő egyedül van és patrik.

ő-szinte 2012.04.19. 22:46:23

@Elektra1976: egyetértekegyetértekegyetértek :-))))

szgy 2012.04.19. 22:46:57

@Vödör: ismertem egy hasonlót, alacsony volt, gonosz, hatalommániás, pokollá tette mindenki életét maga körül. nem mint csaj hanem mint főnök.

sogeking 2012.04.19. 22:47:08

somebody dance with me

Péter bá 2012.04.19. 22:47:19

Ennek a paraszt Málé-Máténak mért a kamerába kell mutatnia a picsáját?Kár hogy itt maradhatott...a lihegésük is uncsi!

2012.04.19. 22:47:25

@Vödör: Igen, erről írtam én is, csak körmondatokban. Mert azt ugye senki nem gondolja komolyan, hogy játék ide, vagy oda, nem látszanak az alapvető személyiségvonások. A mögé 'bújni', hogy játék, meg stratégia...talán akkor lenne elfogadható, ha megmaradna tisztán taktikának egy-egy döntés. És erre azért van példa, lehetne ezt a játékot taktikusan, de gerinccel játszani.

Bejni 2012.04.19. 22:47:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:

ma 10 hónapos a kislányom ;)

Szépestét :)

ő-szinte 2012.04.19. 22:47:46

@kerdesek05: mindenki előtt kiabálta, hogy hány pasival volt idáig edina

független sorozatfüggő 2012.04.19. 22:48:04

@mocskosmacska:

A különbség csupán annyi, hogy a többiek nem az alázás élvezetéért aláznak, l'art pour l'art, mint Csíra.
Dávidnak és Márknak is átfutott az arcán valami együttérzés-féle, amikor látták a többieket elérzékenyülni. De Csíra csak röhögött. Szegénységi bizonyítvány.

sogeking 2012.04.19. 22:48:08

akkora erővel tolják, hogy még a medence is beleremeg

busifa 2012.04.19. 22:48:17

Máté szabad levegőt szereti vagyis szex közben semmi csók mert nem kap levegőt szegèny! :)

beacska 2012.04.19. 22:48:24

@Elektra1976: mit várjunk az Édi-Bédi Edinától? Krisztián kiadta az ukászt indulása előtt: Kíra lesz az első számú közellenség. Edina rá is úszott jókislány módjára, ahogy ÚjTomival is tette...sajnos a kupaktanácson éppen Noémi lelkét ápolta, így kimaradt az Igehirdetésből...vajon mikor jön rá, hogy mégsem úgy van, ahogy...?

hülye picsa

genevieve 2012.04.19. 22:48:24

minden szobában edina és máté van?:-D

foxglove (törölt) 2012.04.19. 22:48:58

micsoda végszó:D sírok a röhögéstől:D

LoveMy 2012.04.19. 22:49:34

@szerivan:
Meg még: szendvicskészítés, egy óra múlva fekvés, hol voltál, stb már szerintem nem is papucs, hanem cipőgyáros ;)

ő-szinte 2012.04.19. 22:49:54

@sogeking: na, csak ne irigykedjél :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.04.19. 22:49:56

@genevieve: igen, de csak az egyikben szexelnek :D

@busifa: szerintem meg Edina pukizott (én kérek elnézést :)

LoveMy 2012.04.19. 22:50:35

@Elektra1976:
Az egy feladat része volt! :)

genevieve 2012.04.19. 22:50:50

@busifa: és a végén tolta el is magától edina fejét....

ő-szinte 2012.04.19. 22:51:02

@foxglove: ja, most az egyszer valamelyik szerkinek legalább agya is volt:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
lehet Petti odaért?:-DDDDDDDDDDDD

Silene 2012.04.19. 22:51:26

Na jó, mentem Family Guy-t nézni.

Szegény Omar. :(

Hülye Edina, egyre kevésbé szimpi. :S

Hajrá Maci! :))

Alter_EGO 2012.04.19. 22:51:28

Vajon Máté a kormosba tolta-e?

Elektra1976 2012.04.19. 22:51:58

@Vödör: Most komolyan a Kíráról szeretnél mélyelemzést folytatni??? Nagyon kíváncsi vagy tényleg. Ismertem már ilyen embert (nem nem Kírának hívták) aki számára érdektelen volt azon átgázolt, de aki fontos volt neki azért szívét lelkét kitette.. De nem kívánok a Kíra védőügyvédje lenni, mert az hogy az ÉH-ban jól szórakozok rajta nem azt jelenti, hogy rajongok érte... Ez csak egy műsor a tévében.. És bírom a kavarásait. Kb. röviden ennyi...

LoveMy 2012.04.19. 22:52:28

@Elektra1976:
És akkor még azt nem hozták fel neki, hogy ha Melák nem tartja bent, akkor most nincs itt! És az ő szemébe is hazudott!

busifa 2012.04.19. 22:53:31

@sogeking: ha így volt, akkor én is!

genevieve 2012.04.19. 22:53:47

@Elektra1976: ezzel szerintem bent a többiek is igy vannak

akit kedvelnek azt védik...akit meg nem azt kibasszák...

ebből a szempontból egyik se különb a másiknál

beacska 2012.04.19. 22:53:59

@LoveMy: Mikor tartotta bent Kírát Krisztián? én nem emlékszem ilyesmire...

GL-581 g 2012.04.19. 22:55:10

Naiva azért nem semmi. Extrából megtudtuk, hogy 23 évesen túl van 19 különböző falloszon. Azt hiszem, ő az a fajta jószívű, ostoba és hiszékeny lány, akit minden arra járó ember ordas módon meg- és átbasz.
(A "Lihegő textilhernyók tánca" című performance minden rohadt este viszont már kezd az idegeimre menni. Azt hiszem, a mai kutyapózos akcióból frankó GIF anim lenne. :DD )

foxglove (törölt) 2012.04.19. 22:55:14

@beacska: Edina és Máté kb 10 percen keresztül kúrtak, aztán egyszer csak gyors váltás, és Márk ül (kicsit zavart arccal) a riportban, alig jut szóhoz, aztán mintha az előbbi jelenetet kommentálná: Nehéz hét volt.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.04.19. 22:55:19

miér kell minden kurva este megcsodálnunk máté heréit és segglyukát????? kihagyhatnánk egyszer kedves szerkik...

LoveMy 2012.04.19. 22:55:45

@beacska:
amikor visszajöhetett retúrjeggyel a Csíra, csak akkor maradhatott bent, ha meggyőzi Melákot hogy legyen a párja!

beacska 2012.04.19. 22:56:59

@foxglove: :)))...
lehet, hogy ő meg Kírát "csinálja" majd meg??? nem lennék meglepve. Nem telt el 2 nap, és már szájpuszit követel....holnap bejön 2 csaj, lesz itt több is ;)))

Cathcart_ezredes 2012.04.19. 22:57:34

Melák, Omár... a spoilerek ellenére sem akartam elhinni. És helyettük ez a két vállalhatatlan izé. Szégyen:)

sogeking 2012.04.19. 22:57:45

@GL-581 g: én anikós zuhanyzós táncos gifet kérek :D

mex18 2012.04.19. 22:58:13

@Papucs Orrán Pamutbojt: a vágó srác kutya fsza egy nagy cserépkályhához képest

LoveMy 2012.04.19. 22:58:57

@beacska:
egy kis homlokpakolással a fején! ;)

genevieve 2012.04.19. 22:59:07

@LoveMy: na azért az nem krisztián ajándéka volt:-)

az ő hiúságát legyezte, hogy kira puncsolt neki:-)))

és nem ő ajánlotta fel nemes lélekkel, hanem kira ravaszkodta ki magának:-)

Veder1 2012.04.19. 22:59:23

@Elektra1976 ez nem mélyelemzés, csak szimpla elmélkedés részemről. Én azt látom az ilyen emberekben (és nem feltétlenül Kirában, csak akikre emlékeztet), hogy több kárt okoznak másoknak, mint pozitív dolgot azoknak akik mellett kiállnak. De ez már valóban off.

(Ez meg: "Nagyon kíváncsi vagy tényleg." pikírt és szükségtelen volt...)

beacska 2012.04.19. 22:59:44

@LoveMy: vááá, az előbbi nem neked ment...

szóval, Krisztiánnak semmi köze nem volt ahhoz, hogy Kíra bentmaradt. Nem volt döntés helyzetben, mint tavaly Kriszta.
Ha nem áll mögé Kíra, az is lehetett volna, hogy egyedül marad, és mehet haza ő is!!!

tán Kíra meg sem kérdezte erről...

sogeking 2012.04.19. 22:59:46

@ő-szinte: nem, mert szimpla dugáson kívül mást nem csinálnak

LoveMy 2012.04.19. 23:00:19

@sogeking:
olyan volt ez a jelenet, mint amikor egy botsáska a végét járja.

2012.04.19. 23:00:41

Furcsántorz, hogy Máté lenézi Naivát a sok partnere miatt.

busifa 2012.04.19. 23:01:47

@foxglove: lehet, hogy neki is levetítették Mátéék akcióját és várták hogy mondjon rá valamit! :)

LoveMy 2012.04.19. 23:02:09

@beacska:
ez így van, de a Csíra máshoz nem állhatott be, csak a Melákhoz!
Ha oda nem, akkor mindketten mennek haza!

genevieve 2012.04.19. 23:03:27

@szerivan: ebből az a tanulság, hogy sose mond el a pasidnak, hogy neked mennyi volt előtte:-D

beacska 2012.04.19. 23:04:46

@LoveMy: ez egy "ál"feladat volt. Szinte arról szólt: csak akkor mehetsz vissza, ha az újonnan egyedül maradt Krisztián mellé állsz...nem volt valódi feltétel

ő-szinte 2012.04.19. 23:05:14

@genevieve: inkább válassz olyat, akinek elmondhatod;-)

beacska 2012.04.19. 23:05:42

@LoveMy: jaaa, és Krisztián olyan szinten nem volt képben, hogy akár azt is mondhatták volna neki: mától Pít a párod...

genevieve 2012.04.19. 23:06:01

@ő-szinte: nekem nem kell olyan pasit választanom:-DD

független sorozatfüggő 2012.04.19. 23:06:08

@Vödör:
+1
Az ilyen ember mindenfajta közösségben kártékony, legyen az család, baráti társaság, vagy munkahelyi köözösség.

ő-szinte 2012.04.19. 23:07:33

@sogeking: hát küldjél nekik sms-t;-DDDDDDD

2012.04.19. 23:07:39

@független sorozatfüggő: Kiről beszéltek? Fehér PM-ről?

ő-szinte 2012.04.19. 23:09:20

@genevieve: jó, mert te pasi vagy baszki :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

beacska 2012.04.19. 23:09:30

@független sorozatfüggő: te szoktál svindlit, vagy Ki-nevet-a-végént, vagy kidobóst játszani?

A játékokat azért találta ki az ember, hogy kikapcsolódjon, valami olyat csináljon, amit nem szokott, de mindig vágyott rá, ami kihívást jelent számára, testit vagy szellemit, amiben össze tudja mérni magát másokkal...erre való a JÁTÉK

garrett27 2012.04.19. 23:09:43

Én azt várom, hogy ez a fostalicska Hiper mikor húz a brunyába! Patkány-görény vegyes szülők gyermeke, akinek kamerák nélkül már régen leszakították volna a fejét.

Veder1 2012.04.19. 23:10:00

mondjuk Kira még mindig vállalhatóbbnak tűnik mint az eredeti PM

busifa 2012.04.19. 23:10:31

@ő-szinte: nem véletlen hogy mostanában már nagyon kerülik egymást Mátéval és még nem is tudjuk a történet végét!

2012.04.19. 23:12:34

Mivel nem illik Edina a képbe?

ő-szinte 2012.04.19. 23:13:02

@sogeking: leírod, hogy mit szeretnél látni, kirakják nekik az sms falra, aztán mehet;-DDDDDDDDDD

szgy 2012.04.19. 23:13:28

@Vödör: "Én azt látom az ilyen emberekben (és nem feltétlenül Kirában, csak akikre emlékeztet), hogy több kárt okoznak másoknak, mint pozitív dolgot azoknak akik mellett kiállnak"

teljesen egyetértek, én is ugyanezt láttam. akit ismertem az a családjáért annyira megtett mindent hogy a cég pénzét költötte rájuk de a cégnél a beosztottjai nagy részét kikészítette, legalább a 2/3-uk felmondott miatta. tényleg off. :-)

ő-szinte 2012.04.19. 23:14:22

@busifa: mindkettőjükről meg van a véleményem;-DDDDDDDDDDDD

vécés jóska 2012.04.19. 23:14:29

Ez az Edina számomra az össz magyarországi realitycsajok legalja. Még ha meg is nyerné a 12.5 misit, (ami lehetetlen neki, mert mindenki átbaszná a gömbbel), szerintem többet bukna azzal hogy lejáratta magát ország-világ előtt. Bár ez igaz Hiperre meg FszK-ra is, de róluk 5 perc után lehetett tudni hogy vállalhatatlanok.

genevieve 2012.04.19. 23:14:59

@busifa: adogatok neki, egyszer talán jó játékos lesz belőle:-)

sogeking 2012.04.19. 23:15:06

@ő-szinte: nem pozitúrákra gondoltam :)

beacska 2012.04.19. 23:16:12

@vécés jóska: mi történt? (nem látom az Extrát)

busifa 2012.04.19. 23:16:20

@ő-szinte: és azt kb. ismerem is...
:DDD

ő-szinte 2012.04.19. 23:16:37

@sogeking: tudom baszki, már ennyire ismerlek azért;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

független sorozatfüggő 2012.04.19. 23:17:13

@beacska:

Szoktam játékot játszani,és persze azt is tudom, mi az a fair play. De örömmel alázni nem szoktam.
Milyen játékról beszélünk? Te írtad többek között, hogy ezt a szerkesztők rendezik. Akkor ez nem játék, hanem dokumentum-játékfilm kategória legfeljebb.

ő-szinte 2012.04.19. 23:17:42

@genevieve: azért ne értékeld túl magadat;-)

sogeking 2012.04.19. 23:18:00

Edinának gondolom egy kiadós dugás már egyenlő a szerelemmel

ő-szinte 2012.04.19. 23:18:17

@busifa: láttad a nickemet...:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

genevieve 2012.04.19. 23:18:58

@ő-szinte: nem magamat értékelem túl:-)

kiszámíthatóak a reakcióid:-)

2012.04.19. 23:19:43

@sogeking: 10 perce jutottam erre a következtetésre én is.

ő-szinte 2012.04.19. 23:19:43

@sogeking: ja, ha legalább kiadós lenne...
ehhehehehehehehehehehehehehehe

sogeking 2012.04.19. 23:19:57

@genevieve: eddig hány pontra értékeled a teljesítményét??

vécés jóska 2012.04.19. 23:22:31

@beacska: Ja az Extrát még én sem láttam :) Bár ha jól olvasom akkor 19 kuki alatt fújtatott eddig, ami az óvodás affektálásához képest csöppet érdekes. Én az eddigi 1 hónapjából szűrtem le ezt Edinkáról. Nem is értem, hogy valaki hogy tudja kedvelni. Még Hiper + Fszk is jobb nála, bár ők is hulladékok, de legalább rajtuk még lehet néha nevetni, de Naíván még el se mosolyodtam egyszer sem.

beacska 2012.04.19. 23:25:37

@független sorozatfüggő: ez egy speckó játékfilm. Mindenki eljátssza, hogy játszik, a rendezők elrendezik neki a szituációkat, és mindenki megoldja az adott feladatot. Amatőrök improvizációja...és ebben a játékban mindenki az, akinek akarja magát. Ha akarja, eljátssza, hogy 23 évesen 20 pasival volt, önkielégített a munkahelyén, és kitudja, miről fantáziál még...van, aki azt játssza, hogy jó pasi, aki bárkit elcsábít, a másik, hogy mindenkit az ujja köré csavar...és vannak, akiknek az a játék, hogy végre ingyen szlopálhatják a piát, és az asztalon táncolhatnak...

mex18 2012.04.19. 23:25:59

Nem igazán értem mit eszik Edina Mátén, mármint úgy mint embert.
Nyámnyila kelletlen semmi megkapó nincs benne, amit egy másik pasi irigyelhetne.

beacska 2012.04.19. 23:26:48

@vécés jóska: nálam a munkahelyi önki volt az a pont, ahol el kezdtem kétségbe vonni az igazságtartalmát ;))

Cuddy 2012.04.19. 23:27:52

@vécés jóska: Egyetértek veled legalja a Mátéval együtt. Naivának humorérzéke az egyáltalán nincs olyan pióca típusú csaj aki az őrületbe kergeti a férfiakat. Tartós kapcsolata nem nagyon lehetett még. Gondolom csak dugják meg dobják mert ennyit is ér szegényem.

2012.04.19. 23:29:25

@beacska: Mindegy, hogy igaz vagy sem, de a leendő kollégái jól fognak szórakozni rajta.

sogeking 2012.04.19. 23:30:48

@szerivan: akkor biztos, hogy igazunk van :)

ő-szinte 2012.04.19. 23:31:21

@szerivan: ehhehehehehehehehheheheheh
de jót szóltál!!

sogeking 2012.04.19. 23:35:03

ha ellankadsz felvidítalak,
ha megszomjazol, megitatlak :)

busifa 2012.04.19. 23:35:42

@szerivan: hostess vagy mi a munkája?

2012.04.19. 23:42:11

@busifa: Remélem megmosta a kezét mikor visszament joghurtot kóstoltatni.

ő-szinte 2012.04.19. 23:42:35

@busifa: mostmár tudjuk, hogy mivel szórakoztatja a megrendelőket:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

busifa 2012.04.19. 23:46:55

@ő-szinte: volt casting maszti is? :)

Sziporka 2012.04.19. 23:47:03

OMÁÁÁÁÁR :(((((

sírok...

xndpt 2012.04.19. 23:50:08

@Dr. Cuddy: én sajnálom Naívát, sok pofont fog még kapni az életben... valószínű, ezt a példát látta otthon, anyukájától, szeretetéhes és azt hiszi, azért fogják szeretni, mert ilyen kis tündibündi és nem mond nemet.
Bírtam, amikor kioktatta Kírát, hogy miért vezette félre Krisztiánt, miért nem maradt inkább csendben. Beugrott a játék eleje, amikor ő akarta hazaküldeni Krisztiánt...

kerdesek05 2012.04.19. 23:50:34

miért nem szóltok, hogy az éden extra egyből nézhető aznap a honlapon?

playoff szakáll 2012.04.19. 23:50:53

Meláktól egyik legigazabb nyilatkozatával búcsúzom:
"Asztszam'ogy megmsztahtmaan enmszethpán szkhethig mostntl."

2012.04.19. 23:51:14

@xndpt: Kinyílt a csipája mióta be van biztosítva a picsája.

Sziporka 2012.04.19. 23:52:12

Én most nézem online csak és elsírtam magam amikor kiesett omár :( :D

sogeking 2012.04.19. 23:53:35

@kerdesek05: az éden extra egyből nézhető aznap a honlapon :)

@xndpt: katasztrófa a csaj

2012.04.19. 23:54:11

@kerdesek05: Tegnap már szóltam, nem vagyok én papagáj!

sogeking 2012.04.19. 23:54:30

@Sziporka: Omár jó arc, a műsor meg csak egy játék :)

busifa 2012.04.19. 23:54:55

@szerivan: az előzetes szerint azért bennt van az bizonyos babszem...

JOKKA21 2012.04.19. 23:55:29

Tegnapi adás: Anikónak van a legfaszállítóbb segge, amit valaha láttam.Petra nagyon nyávogós.:D Noémi egy wamzer...Spicli ez a tót csaj.

Mai: Hülye picsa ez a Noémi, amiért Dáviddal volt paraszt(nem puszilhatta meg) mert nem tehetett róla, hogy Márk oda küldte.Mákja volt Brokkolinak, hogy nem Dávid választhatott, mert ment volna haza Fejérvárra.
Krisztián nagyon paraszt volt, hogy nyújtotta a kezét Márknak és vissza húzta, Kirára kellett volna haragudnia csak.Omár szimpatikusan távozott(ahogy Pít mondta úriemberként) és sajnáltam kicsit.Petrának megpuszilnám a combját, csak a körömlakkot mossa le a lábáról, Kirának nyalnám a tetkóját a lábán és a(z orr) pirszingjét.:)

kerdesek05 2012.04.19. 23:56:51

MÁTÉ milyen ügyes a lasztival, lábbal, vizipolo mellett focizik is?:)

xndpt 2012.04.19. 23:56:59

@busifa: a hostess az munka? Úgy értve, hogy van olyan, aki abból él? Az nem csak időszakos pénzkereseti lehetőség pl. tanulás mellett? Lehet, hogy valójában munkanélküli, de az rosszul hangzott volna? Ha lenne szakmája, azt írták volna ki...

Cuddy 2012.04.19. 23:58:59

@xndpt: szerintem a tündibündiség a felszín a csajnál mert néha be be szólogat amikor kiesik a szerepből. A féltékenységéről meg ne is beszéljünk egy pióca a csaj.

Sziporka 2012.04.19. 23:59:32

@sogeking: tudom, szerintem 16 éves korom óta nem sírtam el magam filmen sem :D hiába, olyan izgis ez a HÉ :D

xndpt 2012.04.20. 00:02:34

@szerivan: annyira szomorú voltam, hogy nem Mátétól vettek könnyes búcsút, az a faszi botrány. Lehetséges,hogy akkora a kacsasegge, hogy nem kapni rávaló gatyát, azért lóg ki mindegyikből félig? Miért nincs senki abban a házban, aki szól neki, hogy kivan a segge!

sogeking 2012.04.20. 00:02:45

@Sziporka: és most hány éves vagy? :)

Cuddy 2012.04.20. 00:03:09

Omar és Melák hiányozni fog. Szegény Melák műanyag kiesése óta azt se tudta hogy került a műsorba. El volt veszve még fehér pókmajom dumáját is benyalta.

Sziporka 2012.04.20. 00:04:48

@kerdesek05: nem keresnek szerkesztő gyakornokot az ÉH3-ba?:D

Cuddy 2012.04.20. 00:05:15

@xndpt: ez kérem nem kilógó segg hanem seggdekoltázs. ez a menő 40-es iq alatt nem tudtad?

JOKKA21 2012.04.20. 00:05:33

Krisztián megérdemelte, hogy kiesett, nagyon beképzelt volt, hogy Kira tuti őt választja, mert ő jó arc és a többiek kiutálják a csajt, ha nem.Bár, jót nevettem Krisztián hülyeségein és mimikáján.

Sziporka 2012.04.20. 00:05:37

@sogeking: 24:P

Milyen szép az éva ezeken a képeken:o a kamera csúnyít és kövérít:)

ő-szinte 2012.04.20. 00:06:40

@busifa: aztat én nem tom:-DDDDDDDDDD

szgy 2012.04.20. 00:07:57

Horváth Évának tényleg nincs egy normális ruhája :-) inkább ne is vegyen fel semmit! :-)

de azért remélem Melák távozás előtt még bedobhatott néhány vodkaorandzsot a büfénél :-)

JOKKA21 2012.04.20. 00:10:07

Kérdések!Edináról, Kiráról és Petráról nincsenek jó fészes képek?:)

LencsiLány 2012.04.20. 00:13:15

@mex18: Máté nyámnyila és kelletlen +1 remek jelzők, szerintem önző is

JOKKA21 2012.04.20. 00:15:17

@LencsiLány: Zabszem nem fért a fenekébe, amikor megtudta, hogy Dávid megkapta a védettséget Márktól.:D De Edóéba sem.

kerdesek05 2012.04.20. 00:16:27

EDINA:19?
OSTOBENKO:9?

JOKKA21 2012.04.20. 00:18:29

@kerdesek05: Edina 23 éves, Noémi 22.

kerdesek05 2012.04.20. 00:21:10

Noéminek csak egyet tudnak a 9-ből otthon:)) " BOCS ANYU!"
:))

ő-szinte 2012.04.20. 00:21:50

@JOKKA21: és amit a végén mondott????:-O
hogy ő volt az EGYETLEN olyan játékos, akink a kiesése miatt mindenki szomorú volt...:-OOOOOOOOOOO
EZ HÜLLLLLLLLLLYYYYYYYYE!:-OOOOO
priceless

Sziporka 2012.04.20. 00:22:06

A "hoszteszről" szerintem annyit,hogy gondolom suliba járt, suli mellett hoszteskedett,aztán végzett, és nyilván nem akart munkakeresőt vagy munkanélülit beírni,így maradt a hosztesz.
bár én ismerek csajt aki kvázi főállásban hoszteszkedik rendezvényeken,nyáron 200pluszt keres,január februárban meg kb nincs meló:)

Solid214 2012.04.20. 00:28:43

ehh, hát komolyan mit képzelt Féltengely, olyan volt Csírával, mint a pokróc és mégis azt hitte, hogy majd őt tartja benn a két szép (!) szeméért? :))))

2012.04.20. 00:29:56

Edina mikor esik már ki?
Úgy gondolom az utolsó négyesben Pít és Máté lesz, csajok közül Noémi és egy új lány akit még nem ismerünk.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.20. 00:31:39

Valójában nekem most esik le, hogy a fiúk közül tényleg Máté az utolsó fecske... A csajoknál bezzeg ott van Kíra, Edina, Anikó és Noémi is...

JOKKA21 2012.04.20. 00:33:35

@szerivan: Ne essen ki, mert jó suna.

@ő-szinte: Van arca a gyereknek.Ezekért a mondatokért kár, hogy már nem lesz több Melák aranyköpés.:D

xndpt 2012.04.20. 00:33:38

@Dr. Cuddy: ja, ez direkt így menő? nem tudtam... illetve a reppereknél tudtam, hogy van ilyen, de máté nem tűnik annak...

JOKKA21 2012.04.20. 00:36:42

@Hooshee: És tényleg.Csak Műanyag esett ki a kezdőből.

busifa 2012.04.20. 00:38:31

@xndpt: szakmája mint olyan biztos nincs neki sztem! :)

xndpt 2012.04.20. 00:39:18

@Hooshee: az új csajoknál nem emlékszem, hogy bárkinek is lett volna védettsége (talán csak Petrának), úgyhogy jövő héten biztos lesz valami csavar velük.

JOKKA21 2012.04.20. 00:40:41

@xndpt: Alexának is volt(amikor Levente Kirát választotta, miután Petit kitették tótkurvázásért).

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.20. 00:43:18

@xndpt: AMúgy ez igaz, az is feltűnt hogy a fiúknak eddig legalábbis sokkal sanyarúbb a sorsa... Csomó védett, többször kettővel több fiú... Nem csoda hogy a tökük tele van már.

ő-szinte 2012.04.20. 00:46:26

@JOKKA21: hát nem volt egyszerű az biztos:-DDDDDDD

xndpt 2012.04.20. 00:49:56

@JOKKA21: egyetértek, tényleg paraszt volt Krisztián ezekkel a gyerekes megnyilvánulásaival, le akarta alázni Kírát és Márkot. Valójában saját magára haragudott, amiért Kíra átverte a palánkon és ez volt a pitiáner revans. Nem is értem, miért nem állt Lófej mögé?

kerdesek05 2012.04.20. 00:50:33

@JOKKA21: ő is csak azért mert azt mondták mennie kell.

a játékban mindig az újak rakják ki direktben a régieket. eléggé leegyszerűsödött a játék így.

xndpt 2012.04.20. 00:51:43

@JOKKA21: jaj, Alexát akartam írni Petra helyett, ő volt az egyetlen, akinek volt, nem?

JOKKA21 2012.04.20. 00:56:37

@xndpt: Igen, Petrának nem volt.

@kerdesek05: Igen és nem tudott tenni a kiesés ellen.

@ő-szinte: Budapesten biztos lebaszta Kirát.:D De lehet haverok lettek, mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy ki kivel tartja a kapcsolatot játék után.

Petra vezetéknevét tudja valaki?

xndpt 2012.04.20. 00:57:11

csak én látom úgy, vagy szerintetek is több a manipuláció, szervezkedés, alakoskodás, egyszóval "játék" ebben a szériában, mint a tavalyiban?

kerdesek05 2012.04.20. 01:14:31

Volt már Kaktusz ceremónia?
Vagy csak ezután lesz?

hideg kéz 2012.04.20. 01:26:12

Úgy lett volna a sztorinak szép íve, ha Melcsit a Műanyag ejti pofára valamikor. Azt a fejet megnéztem volna..
Omárt én is sajnálom, bár nem tudtam azonosulni vele. Túlságosan jó arc volt:)

2012.04.20. 01:26:59

@kerdesek05: Te nagyon új vagy még :)

hideg kéz 2012.04.20. 01:28:57

@xndpt: Én másképp látom, de igaz, a tavalyi szériát nem néztem, csak innen ismerem.

LöncsVezér 2012.04.20. 01:32:39

@sogeking: Én vinnyogva kezdtem el röhögni ezen a zuhanyzáson, Anelix gyerekkorában valószínűleg belesett az extasys bödönbe/elszívott néhány km kokót, így még embert nem láttam pörögni :D

hideg kéz 2012.04.20. 01:34:28

Bakker, azért Omár megmutatta, hogy be lehet költözni egy ilyen showba anélkül is, hogy hülyét csinálnál magadból. Respect.
A Brokesz is hasonlóan viselkedik, szurkolok is neki.

brk 2012.04.20. 01:49:24

rájöttem, hogy Csíra úgy néz ki, mint Ringo Starr

JOKKA21 2012.04.20. 02:02:21

@kerdesek05: Köszönöm.

@xndpt: Mert nem beszélték meg, hogy mögé áll, mondta Anikó, hogy kiejtette volna, ha mögé áll megbeszélés nélkül.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.20. 06:29:50

A legszimpatikusabb játékos esett ki. Elképesztően sajnálom Omart.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.20. 06:33:25

@brk: azt nem tudom, Csíra hogyan gyártja magának ezt a vattahajat az interjúkra.

puszAnat 2012.04.20. 06:40:56

@xndpt: ezen besírtam....köszi a reggeli nevetést:)))

Müszélia 2012.04.20. 06:48:21

@xndpt: lófej is elhajtotta volna a búsba. szegény krisztián nagyon idegesítően viselkedett. kb mint vv cristofel.

Müszélia 2012.04.20. 06:52:49

@xndpt: erre mifelénk nem azt mondják, hogy szeretetéhes, hanem azt, hogy nimfomán.

ZuzuPetals 2012.04.20. 07:23:43

@Müszélia: Mifelénk pedig szimplán csak olcsónak hívják.

☺ágica (törölt) 2012.04.20. 07:43:34

jóreggelt:)

sajnálom Omárt, picit Melákot is. Dinkát egyre jobban utálom. Ha szemét lennék azt kívánnám, maradjon végig és ott essen nagyon pofára...

beacska 2012.04.20. 07:55:44

Omár jó arc volt. Bár nekem úgy tűnt, ül az épeszű a dilinyósok közt, és nem érti, mit keres itt :)))

kovácspéterke 2012.04.20. 08:07:15

@Joey Tribbiani: azt én sem értettem, hogy miért nem rakták ki őket, miután az volt az első, h csírának elmondják.

beacska 2012.04.20. 08:09:46

bakker, zseniális!!! nem értettem, miért napozik asszem Kíra úgy, hogy egy kispárnát tesz a csípője alá (hason). De rájöttem!

egy kakaóscsigáért várom a tippeket! ;)))

☺ágica (törölt) 2012.04.20. 08:11:38

"Naomi feje feszült, látszik rajta, ahogy a két agysejt kergeti egymást lázasan odabent, mit mondtak? Ki védett?"

:DDDDDDDDDDDDDDDDD

@Λατζκα: lájk:D

☺ágica (törölt) 2012.04.20. 08:12:59

@beacska: hason fekve napozik? akkor talán azért, hogy ne legyen fehér csíkja:)

beacska 2012.04.20. 08:13:49

@☺ágica: vááá, akkor csak nekem volt újdonság?

☺ágica (törölt) 2012.04.20. 08:16:32

@beacska: nekem sem jutott még soha eszembe:DDD de mást nem tudtam elképzelni:)

gabCSIGAbcsi 2012.04.20. 08:20:10

@beacska: A csík miatt szerintem is! :) Bár mivel nem pont merőlegesen süt a nap (bár Mehikóban nemtom hogyvan lehet ott pont úgy... :D) így igazából erre kicsi az esély! A szoliban oké, hogy csíkos leszel, de a napon?! Hát érdekes... :D

kovácspéterke 2012.04.20. 08:25:14

@LoveMy: nem győzte meg, beállt mögé, és ennyi. krisztián mondta volna, h nem nem kell, és ment volna ő is haza?

beacska 2012.04.20. 08:40:03

@gabCSIGAbcsi: a napon? simááán. én pl. nem járok szoliba, van is csíkom...bár a fenekem sem deszka ;)

kovácspéterke 2012.04.20. 08:42:21

Nna, engem nem zavar, h a kamion kiesett, ostoba beképzelt kisfiú, akinek voltak jó pillanatai. Behánytam, amikor rámászott Nikire, és amit azután művelt, h a lány kiesett, az több mint szánalmas. én lehetek sértődött más meg nem. csíra szerezze vissza a bizalamamat, miközben én pcsogok. igaz, h most kettővel több fiú van, de akkor is bizonyítson. idióta.

Omárt sajnálom, mert jó arc volt, de sztem márk nem döntött rosszul, pítet nem akarta kiejteni. igaz, lehet, h mátét kellett volna hazaküldenie.
kiváncsi leszek, noémi milyen párja lesz dávidnak, aki sztem nem lesz rossz játékos, bár nekem először terrortomi is szimaptikus volt :D.

nem láttam az extrát, de ezekszerint edina kitette a bűvös számot az ablakba. kiváncsi vagyok, erre a számra mit mondatánok egy pasi esetében? ha mondjuk 7 éve "huncutkodik", az nem egész három évente. szóval, ha egy pasi évi három lányt lefektet, az sok? :D
Nem, nem védeni akarom, én nem mondanám el a saját számomat nagy plénum előtt, és nem is mondom, h kevés, de nem hiszem, h brokinak kevesebb nője lett volna, és úgy olvastam, h nem esett neki jól a 19.

milyen szép hosszút írtam :D

LoveMy 2012.04.20. 08:45:51

@beacska:
A múlt hétvégén csináltam kakaós csigát :)
Azért tette a párnát oda, hogy csík nélkül fogja le a nap közvetlenül segge alatt :)

Müszélia 2012.04.20. 08:46:24

@Mrs. Jackman: kira ismerte őket, nem volt miért titkolózni. jó fej ez a kira, mindenkivel eljátssza a maga is külön játékát.

LoveMy 2012.04.20. 08:47:19

@Mrs. Jackman:
Így van, ha Melák annyira utálta, akkor kockáztathatta volna, hogy nem lesz párja, így mind a ketten mentek volna haza!

LoveMy 2012.04.20. 08:49:46

@Müszélia:
Az lehet, hogy jól játszik a játék szempontjából, de hogy nézői szemszögből nem szimpi, az biztos. És az is kérdés, meddig tűrik ezt a többiek!

Hurri Kán 2012.04.20. 08:50:18

Ehh... meláknak maradni kellett volna... Ő az ÉH2 Alekosza. :D

kovácspéterke 2012.04.20. 08:50:20

@Müszélia: nem tudom, sztem az volt a feladat, senkinek nem mondhatja el. az, h kirí esetleg rájön és megtartja magának az más, sztem lett volna annyi esze, de az, h az első két percben leviszi a medencéhez és elmondja, nekem azt jelenti, h nem végezte el a feladatát.

pilar ternera 2012.04.20. 08:50:53

Jó reggelt!

Summa:
az volt a csavar, hogy nem dávid választotta ki, hogy hova áll, hanem márk.
de ettől még nem értem, miért csírára és pítre haragudtak a végeredmény miatt, hiszen senki sem tudta, hogy márk védett (ergo csíra nem beszélhette rá senkire!), azt meg végképp nem tudták, hogy még át is passzolhatja a védettségét!

sajnálom omárt, de ez volt a legkevésbé kockázatos választás.

hiper a béka segge alá kúszott 100 m-rel!
képes olyat kimondani, hogy számára LMZ nem férfi, miután előző nap hagyta magát megdugatni vele! na, ez mindennek az alja, a fürdőkádas tánc csak hab volt a tortán!
otthon arra jutottunk, hogy skizofrén.
Anikó1: LMZ nem férfi, nagy taktikus vagyok
Anikó2:dugok LMZ-vel, mert miért, ne?
Anikó3: idiótán, mindenki idegrendszerét borzolva röhögök a kamerába a riportban, minden kontroll nélkül (szívlapát)

extra: Broki kotyogta ki Edinka bűvös számát, aztán cserébe elárulta a sajátját is: 43 !

biztos a lehengerlő stílusával vett le ennyi csajt a lábáról... ;)

B. Bíró 2012.04.20. 08:51:15

Omár!!!!!!!!!! Brühühühü!!!!!!!

LoveMy 2012.04.20. 08:51:55

@LöncsVezér:
Mint egy botsáska, aki az utolsókat rúgja! :)

tryclops 2012.04.20. 08:55:18

@sixx: Ez a Hiperes tusolós kép nagyon üt, nem is értem hogy maradtam le tegnap róla, köszi! :))
Több anim-gifet az Édenbe!!!

kovácspéterke 2012.04.20. 08:59:23

@Pilar Ternera: 43? sztem azt nem lehet számontartani :D, szóval sztem ne húzza a száját a 19-en. (ha igaz bármelyik is)

pilar ternera 2012.04.20. 09:00:37

@Mrs. Jackman: számon lehet sztem, de egyébként meg kinek fontos ez? :O)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.20. 09:02:21

@Mrs. Jackman: írni is lehet, komplett nyilvántartást lehet vezetni! :D

Mondjuk nem hiszem el. Ennyire nem jó csávó!

@Pilar Ternera: aha..., lemaradtam erről az infóról!

Miért van az, ha egy férfi lefektet minél több nőt, akkor ő csődör, menő manó, macsó; míg egy nő fekszik le egynél több emberrel, akkor már büdös ribanc????

beacska 2012.04.20. 09:02:42

@Pilar Ternera: áááá...én tegnap próbáltam időrendben összeszámolni az enyémet, tört része a szóbanforgó számnak, mégis többször neki kellett futnom ;)))

mex18 2012.04.20. 09:02:48

Megfigyeltem, Hiper szinte csak ezeket a tánc mozdulatokat tudja, mint az anigif en.
Vmi letilt belül és nyom egy reset et a csajnak, így mentve meg a világot.

Ez akár lehetne egy CCTV kamera felvétel is a bolondok házából.
Kiderülne, Levente meg a Hiper mellé kirendelt mindenkori ápoló :).
Nagyon sokat bír a srác, becsülöm érte.

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 09:02:56

Jó reggelt! :D

első kérdésem az volna, hogy mi az a vekengés?? :)Csattogó fülű fanyúl legyek ha tudom..

Kissé le vagyok törve mert kiesett Omar, és Melááákkkkkkkkkkkkkkkkk...
Meeellláákk gyereeeeee vissszzzaaaaaaaaaaaa!!!!! :D
Tudom h már esélytelen de én nagyon díjaznám, ha Melákot visszajátszanák egy kicsit és kapna egy esély, hogy visszaszúrjon Csírának!! Eddig azt mondtam Csíra jó taktikusnak tűnik, de tegnap kicsit elszállt magától és gyanítom ez lesz a veszte is..

Ezenkívül sztem Petrának kéne egy kis spuri.. :)de komolyan mi baja lehet?
Mindig olyan mintha fél árbocon lenne a szeme...

Nahh Naíva az álnaív..... :D "Azt hittem h életem párja aztán másnap fel sem hívott.." :D Szerintem ez azért lehetett mert a srác nem volt vele összezárva mint Broki.. :D

Noéminek új nevet találtam. Eistein.
:D Ezzel az agyszerkezettel.. :D

Hiper pedig megmutatta h minden szint alatt van még egy szint.... :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.20. 09:04:02

@beacska: szió!

Mindig akkor aktivizálod magad, ha én nem vagyok, te direkte kerülé engemet, látom:P

@jadebulgari: na, én azon röhögök, meg Petrán:P

pilar ternera 2012.04.20. 09:04:22

@Mrs. Jackman: egyébként nem az a durva, hogy évente 3, hanem, hogy az 4 havonta 1, tehát nem épít valami mély kapcsolatokat... bár persze biztos nem ilyen egyenletes az eloszlás, meg öreg is vagyok én már ehhez, de azért remélem a lányom nem tart majd ennyinél 23 évesen! és nem mintha prűd lennék, élje csak ki magát, de azért vannak határok... vagy lehet, hogy mégiscsak prűd vagyok? ;) :-O)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.20. 09:05:37

@paranyuszi: Melák még visszajöhet a végjátékra amikor pár régit visszahívtak megszavazni a két utsó párból ki legyen a nyertes (ha jól emléxem)

kovácspéterke 2012.04.20. 09:06:22

@Pilar Ternera: sztem is sok, de azért nem olyan vészes, szerencsétlennek le kéne szűrnie a tanulságot, h vmit rosszul csinál, ha nem maradnak meg mellette a pasik.

pilar ternera 2012.04.20. 09:07:07

@paranyuszi: "Hiper pedig megmutatta h minden szint alatt van még egy szint.... :D"

szia! látod, megint egyetértünk!:D nem is olyan ritka... ;)

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 09:07:13

@jadebulgari: Lehet, hogy a szavazásra még visszajöhet.. ezt nem tudom..Én arra gondoltam, hogy jó lenne ha még visszahoznák játékba..:) (mert szerintem haláli figura! :) ) de gondolom ez esélytelen mert innentől már tuti csaj dömping lesz.. :(

beacska 2012.04.20. 09:07:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem igaz, TE kerülsz engem! Most is, itt ültem már vagy egy órája, erre, csak most jössz...de elb*sztad, mert még ÉPPEN itt voltam ;)

de megyek már, sajna, majd dél körül jövök vissza ;)))

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 09:08:05

@Pilar Ternera: Igaz - igaz.. múltkor is már kétszer is egyetértettünk! :)

kovácspéterke 2012.04.20. 09:08:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: jó dumája van, és sztem sokaknak bejön ez a babyface.

beacska 2012.04.20. 09:09:13

@Pilar Ternera: nem a számmal van a baj, hanem, hogy utána azzal magyarázta, hogy legalább tudja, mi kell neki, és nem 40 évesen 2 gyerekkel fog félrekúrni...ez biztoooos? ;))

mondta volna azt: basszus, keresem a párom, de nem találom....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.20. 09:09:35

@beacska: értem, csakhogy tudjam, h mikor nem kell lennem, azért írtad le, tudtam...

Aludni is kell valamikor, na:P

@paranyuszi: és remélem, repül Edina:D

@jadebulgari: de itt bármi megtörténhet....

pilar ternera 2012.04.20. 09:09:44

@Mrs. Jackman: babyface? sztem állandóan álmos alkeszface! :-O)

beacska 2012.04.20. 09:10:28

@Pilar Ternera: de büszke vagyok magamra, mert a nevek még beugrottak! ;))...húúú, az lett volna gáz, ha már azok sem ;)))

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 09:10:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Szerintem Beácska inkább engem kerül, nem téged! :D:D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.20. 09:11:45

@Mrs. Jackman: jó dumája????? Ezt honnan tudjuk?:P Még gyerek arcnak sem mondanám, mert (nekem) ritka irritáló, de ezért nem vagyunk egyformák:D

pilar ternera 2012.04.20. 09:11:50

@beacska: 23 évesen még nem is kell, hogy megtalálja élete szerelmét, de azért szelektálhatna a jelentkezőkből az ágyon kívül is! vagy csakis ott derül ki a lényeg? :-o)

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 09:12:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Ha új és védett csaj vagy csajszik fognak jönni.. akkor sztem Naíva napjai meg vannak számlálva..

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.20. 09:12:39

@paranyuszi: igen esélyes h már nem lesz több Melák de még kaphat valami felkérést sokak örömére :)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Edinka mehetne már uncsi

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.20. 09:13:22

@Pilar Ternera: szép pár lenne petrával, ja:P

@beacska: senki sem válaszol a kérdésemre:D

@paranyuszi: lassan mindenkit kerül:)

beacska 2012.04.20. 09:14:24

@Pilar Ternera: hááát, én 24 évesen mentem férjhez, 25 évesen szültem az elsőt...és már kezdtem pánikba esni, hogy vénlány maradok :))) DE NEM ;)))

pilar ternera 2012.04.20. 09:14:26

@beacska: hát, akkor mit akarsz? már az is valami, ha beugrik, hogy "ja, igen, volt a kis pocakos, szeplős, vörös, meg utána a magas barna, izompacsirta!" így is beférnek a listába! ;) nevek! ehhh! :P

pilar ternera 2012.04.20. 09:16:15

@beacska: akkor te nagy mázlista vagy, mert az viszonylag korán van! :P én is 24 évesen mentem férjhez!.... először! :P

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 09:16:33

@jadebulgari: Én remélemm h látjuk még ebben a szériában.. :)
Omart is nagyon sajnálom, mert sztem hihetetlen jó arc volt a srác. :)

beacska 2012.04.20. 09:16:55

@Pilar Ternera: jujjj, ne is mondd! a nyarak csúnyán betettek az idővonalba ;)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.20. 09:17:21

@paranyuszi: szerintem is, de tőlem bárki repülhet, csak Anikó maradjon:)

@jadebulgari: eddig is az volt:)

jo.e 2012.04.20. 09:17:47

@☺ágica: ... és még Kirára mondják, h. g..i :)). 1ébként én is hasonlót kívánok neki, de azt se' bánnám, ha húzna a fenébe a párjával 1ütt.
Tényleg, milyen lenne már Máté és Edina szemben, kezükben a labdával...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.20. 09:17:55

@paranyuszi: jó arc is és jó gyerek is én is sajnálom - de néhány elbizakodott "régi" arccal remélem kiszúrnak hamarosan :D

beacska 2012.04.20. 09:18:32

@Pilar Ternera: hát én addigra már eljutottam arra szintre, hogy a "sok" felfújt lufi-lúzer után örültem a Rendes Embernek ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.20. 09:18:36

@beacska: erre:

Miért van az, ha egy férfi lefektet minél több nőt, akkor ő csődör, menő manó, macsó; míg egy nő fekszik le egynél több emberrel, akkor már büdös ribanc????

@paranyuszi: :)

@Mrs. Jackman: csak a hülyék veszik be:)

pilar ternera 2012.04.20. 09:20:13

@beacska: nekem meg csak rendes emberek jöttek, és mégis...:-O)

kovácspéterke 2012.04.20. 09:20:28

@jo.e: sztem máté eldobná 22 és félnél.

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 09:22:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ezt azt hiszem te írtad:
"Miért van az, ha egy férfi lefektet minél több nőt, akkor ő csődör, menő manó, macsó; míg egy nő fekszik le egynél több emberrel, akkor már büdös ribanc????"

És ehhez hozzá tenném, hogy ez totál országspecifikus, ezt, ebben az országban gondolják így...jó néhány közeli nyugatabbra lévő országban nem...

Maria Munos Fernandez 2012.04.20. 09:22:45

Sixx!!! Ez az utolsó kép kísérteni fog a következő két hétben tuti... :DDD Könyörgöm, valaki tegye már ki Hipert!!! Szerintem alapból van nála valami gixer, de ez a bezártság határozottan megártott neki...
Petra sminkje csúnya baleset... :DDD

Grozunol 2012.04.20. 09:22:57

@paranyuszi: Menje be 5 uj csaj védettség nincs és akár teljes sor csere is lehet így. :)

beacska 2012.04.20. 09:23:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: mert a pasik szeretik azt hinni, hogy ez az ő privilégiumuk...ééééés, azért mert még 100 évvel ezelőtt is volt szűzesség-ellenőrzés bizonyos házasságkötések előtt. És akkoriban ez annak a mércéje is volt, hogy nem szült-e a nő már másnak örököst. Merthogy a nő húzta a rövidebbet, a pasi meg csak odébb állt.

a dolog az örökös-problémára vezethető vissza....de gondolom nem ennyire mélyreható választ vártál ;)))

mex18 2012.04.20. 09:23:58

Kár így szelektálni Edinának, hisz nem kell egy év, és a pasi jó ha tized annyi vehemenciával fog sexelni vele.

Mondjuk nálam kizáró ok anno a humor hiánya volt, anélkül képtelenség együtt túlélni dolgokat hosszú távon.

kovácspéterke 2012.04.20. 09:24:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: abból sztem van elég, meg olyanokból is, akik ép be akarják venni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.20. 09:24:19

@Maria Munos Fernandez: baleset????????? Az valami más, egészen más:)

@paranyuszi: de én itt élek, és ezt látom, tehát?:)

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 09:25:07

@Grozunol: Én attól is feldobódnék ha valaki Hipert és Ostobenkót kipakolná..:D:D

jo.e 2012.04.20. 09:25:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Most elképzeltem Anikót a döntőben a labdával. Sztem kiesne a kezéből, mert nem bírna nyugton maradni :)

Maria Munos Fernandez 2012.04.20. 09:25:33

Nagyon sajnálom Omart! A legszimpibb játékos volt! A macit kivéve... De szerencsére őt nem lehet kiejteni! :DDD

Maria Munos Fernandez 2012.04.20. 09:26:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Na jó, akkor Hiper sminkelte... :DDD Vagy simán belebólintott a festékes dobozba... :DDDD

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 09:27:18

@mex18: Huhh ebben teljesen egyetértek..
Szerintem is a humor (az egyik) alapja mindennek. :)

K3rnel 2012.04.20. 09:27:25

A párválasztónak volt egy pozitív kihatása számomra, nyugodtan tudok bambulni a képernyőre miközben nézem a műsort, egyrészt mert már nincs senki bent akiért kicsit is szorítanék, másrészt annyira unalmasak lesznek az összefoglalók, hogyha elalszok a 45 perces műsor közben 30 percre, akkor sem maradok le majd semmiről. Omár poénjain még lehetett röhögni, a srác tényleg egy rendes fazon volt a többiek között. Melák meg egyedül vitte a műsort a vállán, az összefoglalók 60-70%-a róla szólt, így vagy úgy. Most majd be lehet rakni a végére még több Broki házaspár dugást, nagyszerű. El nem tudom képzelni, hogy ki fogja csinálni a műsort ezek után. Nem hinném, hogy Melákhoz hasonló barmot be tudnak még küldeni a hotelbe, az bravúr lenne... A viasat is érdekeset húzott ezzel a párválasztóval, ez olyan, mintha egy Real Madrid - Barcelona BL döntőt C.R. és Messi nélkül játszanának le.

jo.e 2012.04.20. 09:27:48

@Mrs. Jackman: Azt az arcot megnézném, amit akkor vágna E. Muhahahaha.

Drinking Dorithy 2012.04.20. 09:28:55

Tegnap megtekintettem az Éden Extrát, ahol Naíva bevallotta, hogy eddig 19 pasival volt. Ezután is Naíva?

Lotyóbridzsida 2012.04.20. 09:29:06

Pít amilyen kis semmilyenke volt az elején, most olyan normális.
Frankón kitűnik a tömegből.
Meg persze a Dávid is, a normálisságával.

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 09:30:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Igazad van, csak azt mondtam, hogy ez egy ugyanolyan tipikusan magyar dolog mint pl. a gulyás, vagy a paprika..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.20. 09:30:05

@beacska: nem a biológiára, persze, ezzel tisztában vagyok! Manapság nem értem ezt még mindig mire vélni. Nekem nem lesz tőle minőségibb a pasi:)

@Mrs. Jackman: lehet:)

@mex18: egyetértek:)

beacska 2012.04.20. 09:30:50

@K3rnel: nem kell ennyire keseregni. Van bent most más 10 ember, nem volt ez annyira látványos táncikálás Krisztől, hogy ne lehetne nélküle műsort csinálni. Biztos vagyok benne, hogy végre mások is be fognak férni az összefoglalóba...

Maria Munos Fernandez 2012.04.20. 09:32:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Szerintem Máténak olyan kis tenyérbemászó képe van, ami sok kiscsajnak bejön 1x... Aztán felébrednek... :DDDD

pilar ternera 2012.04.20. 09:32:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem bizony, sőt! van egy szint, ami alatt lúzer a pasi és vagy egy, ami fölött megbízhatatlan szexgép. egyik sem kell "senkinek" :)

Grozunol 2012.04.20. 09:33:10

Következő szériába kéne egy olyan hét amikor mind pasiból mind csajból 2-3x mennyiség van benn mint kéne és egy sok fordulós kiválasztás. amikor egy ember mögé több is kerülhet és egyedül is maradhat ember. Pld így indulna a játék. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.20. 09:34:00

@jo.e: nem baj, legalább nyerne:D

@Pilar Ternera: ezt megtárgyaltuk:)

Nekem is rendes pasijaim voltak eddig és ezért hálás is vagyok:D

@paranyuszi: ez durva hasonlat volt, na:)

Olaszoknál is ez megy, nem? Illetve a déli népeknél....

@Drinking Dorithy: attól, h hányan dugták meg, attól még lehet az. Koránál fogva nem a bölcsesség látszik, meg a sok tartós kapcsolat sem:) Attól, h pl egy diszkó wc-jében meghágták, még lehet libuska, sőt! Bár én a helyében nem lennék erre büszke.

Zafír333 2012.04.20. 09:34:29

@paranyuszi: Jó reggelt:)Ez csúcs!( Mármint, amit a szintekről írtál)Nem rémül meg a "kamera", amikor ilyen közelről látja?

MrHardcore 2012.04.20. 09:34:31

Szerintem Broki a befutó. Rezzenéstelen arccal mond tök általános dolgokat a kamerába /néha úgy tesz, mint aki zéró agyilag/, közben keményen taktikázik és rendesen varrja Naivát.Király!

MEDVE1978 2012.04.20. 09:34:44

Vazze ez egyre rosszabb. Kiesett szegény bunkó Melák, meg Omár, akinek szinte egyedül ebben a showban nem volt akkor arca, mint egy ház.

A közös bennük az volt, hogy mindkettő őszinte volt a maga módján.

Már csak egy ember van, akinek drukkolok Broki. Ő ennek az évadnak a visszafogott Leventéje :) Piál, dugja Naívát és élvezi az életet. Naíva mondjuk mellette egyértelműen Alíz szinonímája az előzőből.

A többi hulladék, mind.

☺ágica (törölt) 2012.04.20. 09:36:20

@jo.e: Kíra legalább nyíltan csinálja, Dinka meg sunyi módon. persze a játék szempontjából ez a jobb taktika, de hányok az ilyen emberektől:S mindenesetre rossz lesz neki a műsor után... és mi lenne? Dinka jó nagyot koppanna:DDD

K3rnel 2012.04.20. 09:37:42

@beacska: Akkor te most ezzel azt mondod, hogy Krisztián miatt nem tudtak a többiek kibontakozni ? És majd most megmutatja mindenki, hogy mennyire szórakoztatóak is ?

Legyen úgy, reménykedem benne. Bár amilyen emberek vannak most bent, egyiket sem akarnám szívesen többet látni a képernyőn. Alapból van bent pár akik semmit nem csinálnak soha odabent, Edina, Levente, Petra, Márk. Marad 6 ember, akik ténykedései csak azoknak fognak tetszeni, akiknek tetszik a lv99 random szarkavarás ész nélkül. Persze ez is több, mint a semmi. De olyan epic beszólások és jelenetek nem hiszem, hogy lesznek, mint eddig.

Maria Munos Fernandez 2012.04.20. 09:37:49

@jo.e: Szerintem Máté 500 ezernél eldobná a labdát, h lekoptassa végre Edinkát... :DDDD

pilar ternera 2012.04.20. 09:38:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nekem azért nem olyannak tűnik, akit a WC-ben hágnak meg a discoban, de a magas szám és a libaság összefüggése sztem helytálló. ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.20. 09:40:12

@Maria Munos Fernandez: ja, h innen az a 43, aha:D

@Pilar Ternera: hosszú távon, gondolom, de minek ezt híresztelni is, h mennyi az annyi?:D

K3rnel 2012.04.20. 09:41:05

@Maria Munos Fernandez: Szívesen megnézném Edina arcát, amikor mondjuk 16 milliónál eldobja Broki a labdát, priceless !

pilar ternera 2012.04.20. 09:43:00

@☺ágica: mire gondolsz Edinka sunyiskodását illetően??

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.20. 09:43:39

@MrHardcore: miben taktikázik? Most is repülhetett volna lazán, szimpla szerencse volt, h nem.

@MEDVE1978: Alizzal összevetni Edinát azért elég durva...Szerintem:D

almafa5555 2012.04.20. 09:43:45

Nagyon, nagyon sajnálom Omárt, ő volt a legszimpibb! Tényleg talán ők az egyetlenek Noémival, akik végig kitartottak volna és nem dobják el a labdát.

Maria Munos Fernandez 2012.04.20. 09:44:07

@MrHardcore: Ezek alapján ÉdenMátét :D meg Csíírát kéne összerakni... Lehazudnák az égről a csillagokat is! :DD És mindenki bevenné..!!! csak közben kinyírnák egymást... :D

ő-szinte 2012.04.20. 09:44:55

@gyvy: neeeeem:-) krisztofele;-D

mex18 2012.04.20. 09:46:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: szerintem is durva Alizzal összevetni :)
Edina a fasorban sincs Alizhoz képest

Maria Munos Fernandez 2012.04.20. 09:46:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Szar lehet télen, amikor zárva vannak a szabadtéri szórakozóhelyek... :DDD Nyaranta 25 csaj, télen meg semmi... :DDD Nincs az a csaj, aki ezt a sunyi smúzolást egy évadig elviselné... :DDDDD

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.20. 09:50:06

Meglátásom szerint Omár volt kb. az utolsó, akinek tegnap ki kellett volna esnie...
Bárki hamarabb megérdemelte volna.
Nem is értettem az ikergyerek azon indoklását,hogy régi párt nem akart szétrobbantani...WTF???
Pont most kellett volna, basszus.

Omárt sajnálom nagyon. Melákot viszont nem. Igazi tufa módjára távozott...igaz, ebben hozta az ismert szintjét.
Noémi sokat szív, de valahogy mindig megússza, és úgy látom elég erős csaj, úgyhogy ebből a szempontból kellemeset csalódtam benne.

Én Brokiékat borítanám lassan, mert unalmasak, ráadásul Edina megnyilvánulásai prájszlesszek. Tegnap is ez a Kira hazudott dolog...pff. Miközben a hotel egyik leghazugabb palija húzza..

A szülinapi arcoskodás szintén kritikán aluli volt. Ahogy ott körbeörülik, miközben fikázzák egymást..háát, én annyira nem élveztem volna.

A terhes hattyú kis mellel, viszont nagyon találó volt.:)

Brokiék lassan premier plán nyomják majd az eksönt. Várom már, mikor dugnak a maci mellett a nappaliban..

pilar ternera 2012.04.20. 09:51:09

@mex18: karakterükben azért sztem is van hasonlóság, csak Edinka külön pechje, hogy beleesett Brokiba. e nélkül hasonló játékos lehetett volna, mint alíz.

Zafír333 2012.04.20. 09:51:35

@paranyuszi: Nem gondoltam, hogy ma nevetek a legtöbbet... a tegnapi szomorú események után:)
Melák kiesése olyan csapás, mint ÉH1-ben Levié volt.Nagyon bírtam!
Omár győztes!Ahogy a 25 millióról nyilatkozott: 12,5!!
Mi lesz ezután?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.20. 09:52:12

@almafa5555: Kristófról is ezt hittük.

@mex18: Nekem Edina is sunyi:D

@Maria Munos Fernandez: Edina még azt hiszi, h haláláig tartani fog, igaz, nem tudom, h meddig tervezi élni:)

beacska 2012.04.20. 09:52:38

@K3rnel: nem azt mondtam. Csak azt, hogy már nem volt túl érdekes, ahogy Kr. riszálta magát, és legalább mások is bekerülnek az összefoglalóba. Nem mondhatnám, hogy Krisztián a műsor színvonalát emelte eddig....így legalább a szerkik sem tunyulnak el, hanem programokat szerveznek, és nem csak legyintenek: nem baj, betesszük, ahogy Krisztián vonogatja a szemöldökét, meg igyekszik kibénáznia magát a pólójából...

Amikor Cristifel kiesett elsőként a VV5-ből, mindenki kesergett, hogy jajjj, oda a műsor. Bent meg fellélegeztek a lakók, hogy végre ők is szóhoz jutnak...ENNYI...

Sziporka 2012.04.20. 09:52:39

@B. Bíró: Ugyanez volt a reakcióm:((

0x1D 2012.04.20. 09:52:48

jaj, a könnyem is kicsordult a röhögéstől. jól esett ez így reggelre.

még annyit, nagy kár, hogy Krisztián kiesett. csomó unalmas ember maradt bent.

Maria Munos Fernandez 2012.04.20. 09:54:08

@Alfonzina: Ne akarj ilyen rosszat a Macinak! Szegény, nem tudná feldolgozni... :DDDD

iTink 2012.04.20. 09:54:19

Edina úgy néz ki a sárga bőrével meg a két vattakoronggal a fején, mint Homer Simpson.

Snoopyzit29 2012.04.20. 09:54:47

Hurrá! Kib*szták végre azt az idióta, beképzelt Melákot! Édes a bosszú. Viszont sajnálatomra kiesett jóarc Omár, pedig Brokinak kellett volna húznia haza. Anikónál féregebb embert én még nem láttam. Kíra hatalmasat alkotott, végre egy ember aki nem "fél" játszani és mégsem olyan alpári módon teszi ezt, mint Anikó.

Sziporka 2012.04.20. 09:56:39

@Pilar Ternera: hátttén ennyi idős vagyok mint Edina de kicsit lesokkolódtam...
bár a volt barátom egyszer mesélte h az előttem lévő csaj (akivel 3 évig jártak), 24 évesen 30 pasival szexelt...hmmm...

hát én nem érzem magam apácának, de néha meglepődök a velem egy korú lányokon:o
mondjuk Edina tipikusan az a csaj,mindig a legbájosabb helyes lányok a legnagyobb ribik :D

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 09:58:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Tök komolyan mondom! Angoloknál 100 % hogy ez nem dívik, asszem franciáknál sem..
Olaszokat nem tudom.. ott lehet..

mex18 2012.04.20. 09:58:55

@Pilar Ternera: tényleg nagy volt a különbség, amikor Broki a Nikita val aludt.
Azé megnéztem volna, ha a Nikita kicsit játékra érettebb, Edina már rég nem lenne a képbe.
Nem rossz csaj Edina, de olyan polip nekem még mindig.

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 09:59:48

@Zafír333: Nem tudom a kamera megrémül-e :D, de már direkt odafigyelek, hogy nehogy éppen, véletlenül egyek valamit amikor Hipert mutatják... :D

pilar ternera 2012.04.20. 09:59:51

@Sziporka: "mondjuk Edina tipikusan az a csaj,mindig a legbájosabb helyes lányok a legnagyobb ribik :D"

hát, én nem általánosítanék így, de tény, hogy nekem is soknak tűnik. de mondtam: én már "öreg" vagyok.

"bezzeg az én időmben" még sokan repültek ki szűzen a gimi falai közül... :D

Zafír333 2012.04.20. 10:00:14

@K3rnel: Egyetértek!
Broki viselkedése irritáló,nagyon nem hiányozna, ha eltűnne a hotelból. Nem tudom, Edina most mit érez,miközben visszanézi az eseményeket?!
Omár, Melák !! Gyertek vissza:)

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 10:01:04

@Zafír333: Nem tudom, Melák nekem is nagyon fog hiányozni..:( tényleg csak abban reménykedem, hogy még visszahozzák a játékba...:)

ruszi 2012.04.20. 10:01:43

Kíváncsi vagyok hyper speed adagjára a hotelben! :)

pilar ternera 2012.04.20. 10:02:00

@mex18: az, hogy Brokival bután bánik (=polip), az nem kérdés, de valljuk már be: kinek nem vette még el az eszét a szerelem?
én csak azt mondtam, hogy mikor külön voltak, megcsillant, hogy milyen játékos lehetne Broki nélkül...

Zafír333 2012.04.20. 10:02:32

@paranyuszi: Vigyázni kell a fulladással:)

☺ágica (törölt) 2012.04.20. 10:08:50

@Pilar Ternera: bocs, rosszul fogalmaztam. azért nem bírom Dinkát, mert előadja,hogy a jófej, jókislány, tüncimünci (ez a legjobb jelző rá), de amilyen beszólásai vannak néha, abból kiderül, hogy mennyire rosszindulatú... valójában. erre gondoltam, csak nem sikerült jól megfogalmazni. persze lehet, hogy rosszul látom és korábbi tapasztalatok vannak bennem. találkoztam már pár ilyen emberrel, és nem szeretem őket:S

K3rnel 2012.04.20. 10:09:38

Valaki megmondhatná a védettséggel rendelkezőknek odabent, hogy azért kapják a védettséget, hogy a saját esélyeiket növeljék a győzelemre. Oké, Melákot most kirakta az Iker, ő valóban régi volt, de a másik indoklást nem értettem, két erős játékost ejthetett volna ki a srác, oké, a másodikról ő sem tudom, csak a párválasztón derült ki, hogy Dáviddal is kiejtethet valakit. De mekkora robbantás lett volna, ha beáll Petra mögé, majd Dávidot beállítja Edina mellé :D Atombomba :)

1000rörö 2012.04.20. 10:09:44

Ismét csak gratulálni tudok az írásért, szarrá röhögtem magam, ki kell adni könyvben, tuti siker.

genevieve 2012.04.20. 10:11:01

úgy látom, ha most ez egy szavazós műsor lenne, akkor omár még a medencében pancsikálna most is:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.20. 10:11:21

@paranyuszi: megnyugodtam, h csak itt van így:)

@mex18: polip?:O

@Pilar Ternera: az volt a szép idő:)

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 10:11:28

@Pilar Ternera: Asszem én erről a csillanásról pont lemaradtam :D

genevieve 2012.04.20. 10:12:34

@K3rnel: szerintem pítnek nem akart bekavarni...máté-edina párostól meg tart...

Eruka 2012.04.20. 10:12:49

Hali! Melákban ennyi volt, Niki nélkül zéró teljesítményt nyújtott. Viszont Omárt egyrészt végtelenül sajnálom: nagyon jó beszólásai voltak, viszonylag értelmes embernek tűnt :) nagyon szimpi figura volt! és mellesleg sztem Féliker nagyon rossz döntést hozott: sokkal jobb húzás lett volna Mátét vagy LMZ-t kirakni; Broki nagyon jó játékos sztem, ez később még visszaüthet, LMZ kipaterolásával pedig Hipert lehetett volna megsemmisíteni (ugyanis őt sztem tuti nem vállalta volna senki, így következő héten kuncoghatott volna itthon, hogy "Visszatértem!" :)))

Hipernek mennie kell! Orvosra van szüksége sürge! :)

pilar ternera 2012.04.20. 10:13:06

@☺ágica: lehet, hogy magasabb az ingerküszöböm, de még nem volt olyan beszólása, ami nálam kiverte volna a biztosítékot, bár tudom mikre gondolsz, mert mások is megírták, akiknél kiverte (képzavar ;) )
nekem rosszindulatúnak sem tűnik... :o)
nekem csíra és anikó rosszindulatú, de csírát mégis bírom, mert legalább játszik. :)
bár a végjáték szempontjából ő sem túl okosan, de mégis valamennyire..

K3rnel 2012.04.20. 10:13:09

@☺ágica: Az ilyen emberekben akikről beszélsz, akik közé "tüncimünci" is tartozik az az idegesítő, hogyha valóban olyanok, mint amilyennek mutatják magukat akkor életképtelenek és az ember fogja a fejét rajtuk és sajnálkozik, idegesítőek. Ha pedig csak álca és ott van a kisördög ami néha ki-kiszúr, akkor az pedig egy igazi gerinctelen szemétláda stílus. Nem tudom, hogy itt melyikről van szó, mert rejtély a csaj...

LoveMy 2012.04.20. 10:13:20

@Pilar Ternera:
Teljes mértékben egyet értek!
De javaslom Hiénának a hatalmas szívlapátot a katapult előtt! :)
Csírára azért haragudtak a többiek, mert mindenki szemébe hazudott, de ezt lehet magyarázni akár taktikának is, mint minden nézőpont kérdése!
Pítre csak Noémi haragudott, mert a párválasztó napján hallotta suttogni Dáviddel és az ikerrel. Ezt Edinának elmondta, aki megvédte Pítet ("csak ne hogy pofára ess Píttel kapcsolatban"- mondta Noémi Edinának) De Noémi azt rakta ezekből össze, hogy Pít benne volt Omár haza küldésében.

Átvitel honvéd 2012.04.20. 10:14:18

Petra esti szemfestése büntetett, de Brokiné pávaszínű összeállítása sem volt kispályás foci.

Omár kiesése zavar, mert számomra is a legértékelhetőbb karakter volt. Bár a távozása legalább teljesen stílszerű volt...

Kamion az utóbbi pár napban teljesen szétesett, csak az isteni gondviselés menthette volna meg. Visszagondolva, ezt csak úgy úszhatta volna meg, ha Pocahontas távozása után (akár egy jó kis berúgásos hányás-kombóval) túlteszi magát a történteken, aztán átlátja, hogy miközben Csíra sötét ló, ÚjNiki veszélytelen. ...Ja, persze aki szanaszét van esve, az így járt. Kár, mert jólelkű gyerek... csak egy kicsit el van szállva ahhoz képest, amilyen egyszerű.

Márk szerintem nagyon hülyét húzott. Jelen állapot szerint összeállhatott volna egy UP + Csíra körüli, kétpólusú, de egy darabig erősen összetartó "hatalmi tömb". UP jóban van (volt) Omárral + Dáviddal ill. potenciálisan Márkkal. Ebből ki lehetett volna hozni egy olyan társaságot, amelyben UP + Csíra egy ideig nem tesznek keresztbe egymásnak, inkább a közös "ellenséget" (Hiper/LMZ ill. Naiva/Broki) gyakják. Amit akár a mostani párválasztón el is kezdhettek volna Broki vagy LMZ kiejtésével. Minden kártya a kezükben volt. Pontosabban Márk kezében. Ez a hülyegyerek meg gondol egy okosat, és nemhogy nem ragadja meg az alkalmat LMZ vagy Broki kidobására, hanem kigyakja UP szerintem legerősebb szövetségesét. Elmebeteg.

Dávid szerintem sehogy sem járhatott volna jól. Noémi labilis, vagy marad vele, vagy nem. Naiváról nem sok derült ki (a 19 striguláján kívül ;) ), de azt már láttuk, hogy életveszélyes, ha berág valakire. Hiper szintén tett már taccsra olyat, aki korábban keresztbe tett neki.

Papucs szerintem "nem annyira" papucs. Nem konfrontálódik, hanem csendesen figyeli az eseményeket. Hiper jóval gyengébb volna, ha nem volna ott a háta mögött. Ilyen értelemben Hiperrel szerintem éppoly erősek, mint a Naiva/Broki duó a maga másik módján... nagyon kíváncsi leszek, hogy mi lesz ebből, mennyire lesznek észnél, most, hogy Márk hülyesége miatt megmaradt az elvi esélyük arra, hogy Csíra v. UP ellenében ők b@sszanak ki valakivel...

Grozunol 2012.04.20. 10:15:08

@K3rnel: csak 1 védettség volt. semmi garancia nem lett volna arra, hogy Petre az ikert válassza.

Zafír333 2012.04.20. 10:15:33

SIXX!A nevetés gyógyít, így ma sokan gyógyulhatnak!
"Hatnapos vizihullára sminkelve" ... a vizihulla már valóban agyhalott

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 10:16:02

@K3rnel: Egyetértek! Lehetett volna atom bombázni! :D Csak tudod, a végén szimpátia szavazás van...nem biztos, hogy kifizetődő. Plusz nem értettem kapásból miért gyanúsította mindenki Csírát, Márk választása miatt, ha a védettségről a két srácon kívül senki nem tudott... Van itt egy kis logikai bukfenc.. :)
És itt adnék egy nagy plusz pontot Márknak, mert szerintem igenis nagy gesztus volt egy védettséget átadni.
Nem szimpi a srác, de ez korrekt volt tőle..

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 10:16:55

@genevieve: Ha a nézők szavaznának, sztem Omar elsétált volna pár milkóval! :D

K3rnel 2012.04.20. 10:17:29

@Grozunol: hehe, mekkora barom vagyok :D Valóban, én tévedtem. Akkor csak Krisztiánon kívül rakhatott volna ki egy erős játékos. Mert szerintem bár Omár volt a legvállalhatóbb odabent, mint ember, a játékban nem képviselt olyan nagy erőt, szerintem nem volt erős játékos. Ez lett volna a lényege annak amit írni akartam, csak benéztem az érvelésem... Előfordul. De azt tartom, hogy Omár kirakásának pont semmi értelme nem volt.

pilar ternera 2012.04.20. 10:18:25

@LoveMy: én nem is értem, mit kell azon kiakadni, ha valaki hazudik! ÉBRESZTŐŐŐŐŐ! ez a játék nem az őszinteségről szól! bizalmat építeni valakivel/valakikkel, a többinek pofátlanul hazudni és a döntő pillanatban pofára ejteni, akit akarunk!
aki nem ezt csinálja, az szív!

noémivel kapcsolatban meg nem is kell csodálkozni...nagyon találó sixx 2 agysejtes beszólása. :D

shimizu 2012.04.20. 10:20:01

ááá köszönhetően a tegnapi spoilerező(k)nek várnom kellett máig, h sírhassak!
Miért kellett szegény homárt kirakni?! Ő volt a legszimpibb (a hátán lévő szőr ellenére)és még esze is volt!

Remélem, a köv csábítók közt akad 1-2 valamire való, mert túl sok lett hirtelen az agyhalott!

nosce 2012.04.20. 10:20:34

Azért az ÉH szerkik nagyon belenyúltak a szálakba eleve Márk meg Kyra ismerte előtte egymást, ez azért fontos mert ugye egy ismerőst kevésbé basz át az ember, mert esetleg hamar megtalálják otthon, de könnyen bosszút tud állni a közös ismerősökön keresztül is. Azután Mark védettséget kapott amit át is adhatott de későbbi visszaszolgáltatási kötelezettséggel. Tehát Mark a jövőre nézve is kétszeres biztosítással rendelkezik (az ismerős Kíra és a tallon védettség), mint amivel eddig senki kírán kívül aki visszamehetett érdekes h pont együtt vannak.
És Krisztiánnal is nagyon kibasztak a szerkik. Mert Féltengelynek Mark előtt kellett választania, legalább azt az esélyt adták volna meg a szerencsétlennek h léphessen egy B tervet, ha látja h Mark kírához áll. Mi a fasznak kérdezte meg HÉ h van-e B,C terve Féltengelynek ha nem adtak, lehetőséget neki ? Amatör szerkesztési megoldás kevésbé izgalmas is és ráadásul inkorrekt is Melákkal szemben....

K3rnel 2012.04.20. 10:20:36

@paranyuszi: Az Éden Hotelben bármi megtörténhet, lehet, hogy kitaláltak egy teljesen új végjátékot. Bár nehéz lenne olyan érdekeset kitalálni, mint amilyen az első széria vége volt, de túl kiszámítható is lenne, ha most is ugyanaz lenne a forgatókönyv. Nem tudom, hogy más országokban volt-e valami érdemi különbség a játék végéiben.

☺ágica (törölt) 2012.04.20. 10:20:46

@Pilar Ternera: nem amit mond, ahogy mondja. de nem tudom elmagyarázni. az Edina típusú emberek ellen zsigerből tiltakozom az első pillanatban, és utólag általában az derül ki, hogy okkal...

@K3rnel: nekem inkább az utóbbi, de ahogy Pilarnak is írtam, nem tudom miért, csak érzem. persze lehet, hogy rosszul, de egyelőre ilyennek látom

LoveMy 2012.04.20. 10:23:35

@☺ágica:
Mit csinált a Csíra nyíltan?
Az a nyíltság, hogy a riportban elmondja?
Inkább alattomosnak nevezném Csírát, de ez is belefér, mert ki így játsza, ki úgy!

Grozunol 2012.04.20. 10:23:38

@K3rnel: Tényleg nem volt értelme Omár kirakásának. Viszont másik két lehetőség LMZ vagy Máté lett volna. Bármelyikkel egy igen aljas és bosszú szomjas fúriát szabadított volna magára. :)

Noémi másnapra meg már úgyse emlékszik a történtekre.

fl3sli 2012.04.20. 10:24:27

Én abban bízok, hogy Márk és Csira is hamar megy. A legtöbb embernek az volt a baja, hogy rákérdeztek, hogy biztos a Melákot választod, és ő végig mindenkinek azt mondta, hogy persze. Ezzel nem csak Melákot hanem mindenkit becsapott. Szerintem az ikernek ki kellett volna esnie, mivel lebuktak, hisz az volt, hogy nem bukhattok le bent erre elmondja Kirának, hogy ketten vannak mikor azt kellett volna mondania, hogy csak ő jött a másik fél otthon maradt.

Zafír333 2012.04.20. 10:24:28

@paranyuszi: Én is bízom benne:) Unalmas lesz, bár a szociálpedagógusban még "reménykedek", hisz olyan komolyan gondolja magát, és olyan "bölcsen" elemez,hogy még a végén sikerül saját magát megfejteni! Hajrá, mindent bele!

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 10:24:52

@K3rnel: Hmm.. azt hiszem a kinti adások majd mindegyikében megegyezik a végjáték..
Szimpátia szavazás, arany gömb.
Én azt tippelem ebben is így lesz..
De ha nem, akkor az pozitív fordulat lenne a szerkik részéről.. :)

genevieve 2012.04.20. 10:25:59

@shimizu: azért ha omár volt a legszimpibb akkor talán nem kéne homározni:-)

fl3sli 2012.04.20. 10:26:17

@nosce: Teljesen egyetértek, a rendezői huzások miatt lesz szarabb szerintem a műsor.

LoveMy 2012.04.20. 10:27:35

@Pilar Ternera:
Én is így gondolom!
Azt hogy senki nem mondja el a B tervét, hogy ki kit akar kirakni, hogy milyen a taktikája van stb ez hozzátartozik , de azért vannak itt is határok, ami a játékosok jelleméből fakad! És azt viszont már meg lehet ítélni!

K3rnel 2012.04.20. 10:27:41

@Grozunol: Persze, lehetett az a taktikája Márknak, hogy elkerüli a nagy bosszú lehetőségét, de ott van a srácnak még az, hogy később Dávidnak meg kell majd menteni bármi áron őt, ergo egy kiesést el tud kerülni. Másrészt Kíra mellett van, biztonságban érezheti magát amíg azt teszi amit a nagyságos asszony mond. Dupla biztosíték és ott a döntés, hogy melyik pasit rakja ki, erre Omár, omg, agyhalott Márk is :) Dávidot kellett volna egy bosszúszomjas csaj karjaiba lökni.

jo.e 2012.04.20. 10:28:36

@Maria Munos Fernandez: Ne viccelj már! Ezt a 10/10 es csajt ;) 1M a minimum :)

fl3sli 2012.04.20. 10:31:21

@K3rnel: Az igazából, hogy mikor vagy hogy kell megmenteni, még nem lehet tudni, mert nem mondták el konkrétan, hogy figyelj ha kiesel, és a Dávid még itt van akkor ő megye helyetted, mondjuk az elég nagy geciség lenne a többiekkel szembe.

☺ágica (törölt) 2012.04.20. 10:32:14

@LoveMy: mondom, hogy nem a legjobban fogalmaztam. mindegy. nekem Kíra akkor is szimpibb, mint Edina

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 10:33:11

Vekengés???
:D
Még mindig senki?? :D
Tényleg hülyén halok meg...:D

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 10:34:19

Sziasztok! Én még arra is gondolok. hogy Márk Dévidnak egy olyan női partnert akart adni, akivel hosszabb távon bent tud maradni. Hiper nagyon excentrikus, Edina szerelmes, ők vágták volna ki Dévidet a jövő héten. Noémivel meg csak egy országban születtek, különbözve a többiektől, ő esetleg megtartja hosszútávon a srácot.

fl3sli 2012.04.20. 10:34:45

@☺ágica: Nekem az a bajom vele, hogy most nyeregbe volt játszotta az agyát, beképzelt, ő belé egy fiú két nap alatt beleszeret, ő a Pedrót reggelire megeszi, de bizonyitani egyszer sem merte/tudta. Tipikus Szűzkurva és szerintem az a legrosszabb, ráadásul aljas is.

pilar ternera 2012.04.20. 10:35:34

@fl3sli: @LoveMy: "A legtöbb embernek az volt a baja, hogy rákérdeztek, hogy biztos a Melákot választod, és ő végig mindenkinek azt mondta, hogy persze. Ezzel nem csak Melákot hanem mindenkit becsapott."

az a baj, hogy ilyen kérdést eleve nem is kell nekiszegezni senkinek! ebből nem lehet jól kijönni. ha hazudsz, egy szemét vagy, ha igazat mondasz, akkor előbb-utóbb repülsz!
tessék mozgatni a szálakat és "kitalálni", hogy mit fog csinálni a másik, nem a szemébe világítani egy vallatólámpával, hogy "akkor most azonnal mondd meg, ki mellé állsz!!!"
naná, hogy hazudott...

nosce 2012.04.20. 10:36:34

@fl3sli:
"hogy figyelj ha kiesel, és a Dávid még itt van akkor ő megye helyetted, mondjuk az elég nagy geciség lenne a többiekkel szembe."

sztem ez úgy lesz, h ha Mark veszélyben érzi magát akkor Dávid mellé áll ugyanahhoz a csajhoz és akkor Dávidnak kell mennie

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 10:36:55

@paranyuszi: Ez olyan rágódás, töprengés, mindig visza-vissza térve

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 10:37:11

@Pácsó Ármándó: Szijja Pácsó! :)
Szerintem olyan szinten Ostobenkó jó választás volt, hogy gyakorlatilag elviselhetetlen... Nem fogják összetörni magukat miatta mások, tehát relatív biztonságban van a srác, akinek nem emlékszem még a nevére sem! :) (szocped)

pilar ternera 2012.04.20. 10:37:32

@Pácsó Ármándó: szia Pácsó! sztem is másik két csaj öngyilkos vállalkozás lett volna...

fl3sli 2012.04.20. 10:38:01

@Pilar Ternera: Mondta volna hogy nem tudom még gondolkodok, majd kiolvasom az üveggömbömből

fl3sli 2012.04.20. 10:38:34

@nosce: Ja ez még talán elfogadható.

jo.e 2012.04.20. 10:39:28

@ruszi: valaki írta fentebb, h. szte kiskorában beleesett :D . Tudod, mint Obelix a varázsitalba :)
Csakis ez lehet!

nyílegyenes labirintus 2012.04.20. 10:39:30

Pítnek igaza volt abban, hogy Melák nagy részben saját magának (is) köszönheti a kiesését, mert Műanyag kiesése óta a siránkozáson kívül nem sok mindent csinált, ami a játékban előre vitte volna. Dehogy volt ennek a pöcsnek B, C vagy Z-terve, annyira együgyű volt szerencsétlen, hogy még Csíra szavait is csont nélkül benyelte.

Omár kiesése sima balszerencse, hogy jogos vagy nem az lényegében tök mindegy, mert ez a játék kurvára nem arról szól. Ő azért ment, mert rosszkor volt rossz helyen, nem azért mert szarul játszott. Felszállt a szopórollerre és hazagurult vele...

Kíváncsi leszek a folytatásra, eddig is voltak széthúzások, de a játék során most van a legnagyobb esély arra, hogy két részre szakadjon a brigád. Van egy virtuális söröm rá, hogy ez jövő7en be is következik...

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 10:39:51

@jo.e: @Pácsó Ármándó:
Köszönöm!! :D Mentségemre legyen mondva, hogy a link az "elfelejtett szavakra" mutatott..:D

pilar ternera 2012.04.20. 10:40:44

@fl3sli: jaaa, az tényleg nem hazugság! :D

Müszélia 2012.04.20. 10:41:50

szerintem ebben a játékban mindenki hazudik, a dolog erről szól. kíra őszintébben hazudik, ha ugyan van ilyen oxymoron. (most már van, XDDD). dinka és lófej anikó sunyisága mivel szimpatikusabb? hajrá kíra.

Zafír333 2012.04.20. 10:41:59

@Átvitel honvéd: Naiva/Broki páros unalmas, Broki gusztustalan!
Ellenben Hiper érzelmeket vált ki:rémiszt, szörnyűlködtet,elképeszt... semmiképp sem lehet mondani, hogy unalmas. Ezért szerintem még maradhatna!Papucsnak is sikerült stabilizálnia a helyzetét a pár nappal ezelőtti állapothoz képest, amikor még azért állt kifelé a"rúdja",mert egy órával később merészelt aludni térni.

LoveMy 2012.04.20. 10:43:35

@☺ágica:
Persze a szíved joga, mint ahogy mindenkinek! :)

@fl3sli:
Én is ezt gondolom, hogy a Csíra pont az a szűzkurva, aki az épp az utolsó pontig (szex) hergeli az összes férfit egy termékenységi tánccal, egy farokriszával, stb aztán továbbszökken a következő alanyhoz. Gondolom milyen szar lehet azoknak a meredten álló faképnél hagyottaknak ;)

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 10:44:33

@nosce: @fl3sli: A levelet én úgy értelmeztem hogy ha kimondják hogy Márk kiesett, akkor majd HÉ bedobja, hogy mégsem mert Dévid esik ki.

Eruka 2012.04.20. 10:44:34

@fl3sli: komolyan azt hiszi bárki, hogy Csírának a "Bent tartod Melákot?" kérdésre azt kellett volna felenie, hogy "eszemben sincs!"???
ez egy ilyen játék: sunnyogni kell, hazudozni, ha a szitu azt kívánja, teljesen megvezetni a többieket...

K3rnel 2012.04.20. 10:45:29

@Pácsó Ármándó: Nem tudom mennyire pozitívum az egy országban születés náluk. Az egyik ugye Szlováknak vallja magát a másik meg szlovákiai Magyarnak. Nem is akart a srác Noémivel szlovákul beszélni amikor Noémi rákezdett neki bejövetele után.

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 10:46:36

@Pilar Ternera: Totál egyetértek! (már megint. :) )
Nem az a játék lényege, hogy ha bekérdezel valakinél, az vajon őszintén válaszol-e? (hiszen nyilván nem fog..ha van egy kis esze), hanem, hogy rakd össze a háttérben futó szálakat.. Miért ha Edinkánál(ő mondta Csírának,hogy szembe hazudott) rákérdezne valaki direktben az esti lihegés témára vajon az igazat mondaná?? :) Kötve hiszem..

ő-szinte 2012.04.20. 10:48:54

@LoveMy: Csíra a szűzkurva????
Ha ő szexelni akar , fog. Nem úgy mint edina, aki azt mondja, hogy ő, aztán nem fog, merazmármillllyen és jaj mit mondanak majd a szomszdéok meg anyukám, de már azért 19 pasival sikerült... ehhh
aztán meg mégis csak nyomja az ipart:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Az meg, hogy Csíra kelleti megát;-)
Na és? :-DDDDDDDDDDDDDDDDD

LoveMy 2012.04.20. 10:49:09

@Pácsó Ármándó:
Szia!
Ezen a héten ez a sok szerk.csavar tök felesleges és értelmetlen volt, ráadásul már ezzel átestek a ló túlsó oldalára!

nyílegyenes labirintus 2012.04.20. 10:50:05

@Pilar Ternera: akkr mi fé szavkbl is megértk egymst ;)

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 10:51:06

@ő-szinte: :DDDDDDDDDDD
Azt hittem, már nem is jössz ma!!!! :DDDDDDDDDDDD
Totál igazad van, amúgy! :D:D:D

K3rnel 2012.04.20. 10:51:30

@paranyuszi: Vegyük azt az alapfeltevést, amúgy House-osan, hogy mindenki hazudik. Ilyen esetben akkor a hazugság mikéntjét, véghezvitelét, kivitelezését lehetne értékelni... :) És ebben lehetne felfedezni egy-egy emberben, hogy amúgy mennyire rosszindulatú, vagy épp simulékony. Csak hangosan gondolkodom ;)

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 10:51:33

@K3rnel: Én csak Márk fejébe próbáltam belelátni, azzal a feltételezéssel, hogy Dévidet bent akarja tartani hosszabb távon. Noémivel van a legtöbb közös pontja SzocPed-nek, amolyan kvázi "földik" és Noé nem kiabálós gyilkos vagy szerelmes bosszúálló.

☺ágica (törölt) 2012.04.20. 10:52:53

na, én speciel rosszul vagyok bekötve, biztos azért mondom, hogy inkább Csíra, mint Edina. igen hergel, meg riszál, meg mittomén de ha nem nézem, hogy bánik a pasikkal (mert az tényleg gáz, bár Edina szerintem sokkal idegesítőbb egy pasinak), és ha kiragadom a játékból és megpróbálom elképzelni a való életben (mert rosszul vagyok összerakva és nem csak a játékot nézem), még mindig azt mondom, hogy kettejük közül Csíra a jobb. és most megyek a mókusok elé:)

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 10:56:26

@K3rnel: Aham.. És itt jön a képbe a mi saját személyiségünk.. ;)

hogy ki hogyan látja Csírát, Edinkát, vagy Hipert vagy Pítet..
Mert gyanítom mindenki a saját értékrendje szerint osztja le rá rájuk, a taktikus, szűzk*rva, szinten aluli, a sunyi és egyéb jelzőket... :D

f.fredericks 2012.04.20. 10:56:38

@genevieve: ha tartok valakitől, és lehetőségem van kibaszni az egyiket, ergo gyengíteni őket, akkor meglépem. És amúgy simán kijöhetett volna Márk ebből úgy, hogy hát az Újgyereknek bejön Edina, ezért jófej leszek vele, és odaadom neki párnak. Így az agyhalottak fele kb. benyeli.

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 10:58:09

@ő-szinte: Csírán én nem látom, hogy akarna bent szexelni, neki a "nőiessége" csak egy fegyver bent, a risza az eszköztára része. Vagyis illegeti magát, de szexelni nem fog. Ez tűnhet akár szűzkurv@ságnak is, de szerintem nem az.

@LoveMy: Szia MyLove! Azért a sok okos megfejtő (mi itten pl.) annyira ki tudja találni előre a dolgokat, hogy muszáj extra csavarokat belevinni, mint például tegnap, hogy még számunkra is legyen meglepi és persze ne lankadjon a nézettség.

pilar ternera 2012.04.20. 10:58:09

@☺ágica: csírát még nem láttuk szerelmesen!:-O)

Deedee 2012.04.20. 10:58:24

mindkét kieső régi játékos lesz? Omár annyira nem régi...

fl3sli 2012.04.20. 10:58:26

@Eruka: Azt értem, de akkor mondja azt , hogy nem tudom mi lesz, Márk lehet nem is engem választ.

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 10:58:43

@Pilar Ternera: ÉH végére öri barik leszünk! :DDDDDD

nosce 2012.04.20. 10:59:58

@Pácsó Ármándó:
"A levelet én úgy értelmeztem hogy ha kimondják hogy Márk kiesett, akkor majd HÉ bedobja, hogy mégsem mert Dévid esik ki."

az azért durvább lenne, de lehet. Amúgy Mark valakit nagyon megszerizhetett h ennyire kedveztek neki. A végére megy be, 2 élete van, és ráadásul a választásnál is ő megy Melák után de ez még nem elég hanem ő mondhatja meg h Dávid kit ejtsen ki. Mert a védettségnek 2 szerepe lehet egyszer h párt szerezzen, a másik h valakit a játék szempontjából kiejtsen lehet így is úgy is játszani, de a kettő általában kizárja egymást kivéve ha egybeesik az ember. De itt Mark egy lépésben párt is biztosíthatott magának és még ki is ejthetett valakit, azaz 2 pasi kiejtáse felett rendelkezett egy kiválasztáson, utána meg plusz a talon védettség plusz az ismerős kíra, szal valamelyik szerkivel valami nagy nagy jót cselekedhetett :)

pilar ternera 2012.04.20. 11:00:14

@fl3sli: ez mind hazugság nem? nem sok a különbség... és, hát agyhalottak, ez tény, de ki hitte volna el, hogy márk nem őt választja?!?!?

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 11:01:18

@paranyuszi: Ez nagyon így van! Van aki azt mondja "Barom" és van aki azt mondja "Véreb" :-)

beacska 2012.04.20. 11:02:13

@Átvitel honvéd: amit felsoroltál az egy nagyon nagy szövetség lett volna, sok, kezelhetetlen beltaggal. Szerintem a Négyes az kezelhető, nincsenek benne Beáldozható tagok, nincs duzzogás, ha vkinek mennie kell.
Ebből a szempontból Máté NAGYON JÓL döntött, hogy hazaküldte Pít potenciális balkezét, mert így legalább avanzsálhat erre a posztra!

Most, hogy írtad, egyre jobb döntésnek tűnik!!! ;)))

f.fredericks 2012.04.20. 11:02:32

@Grozunol: de az Iker megtartja a védettséget, és beáll Petra mögé, Dávid meg Melákkal Csíra mögé, és Csíra akkor is Melákot bassza ki. So simple. ;)

beacska 2012.04.20. 11:02:47

@beacska: Nem Máté, hanem Márk...Marci-Marci...;)

☺ágica (törölt) 2012.04.20. 11:02:48

@Pilar Ternera: igaz:) de Dinkát én nem azért utálom, mert Broki elvette az eszét, bár játék szempontjából kétségkívül jobb, amikor Broki nélkül van.

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 11:03:42

@Pácsó Ármándó: Veréb. Nem véreb.. :D:D:D:D:D:D
És még tartogatom a nagyon gyökér jelzőt is. Az a verébgyár. :DDDDDDDDDDD

LoveMy 2012.04.20. 11:04:14

Szleng szótár
Szűzkurva
Az az (általában nőnemű) személy, aki nagyon sokat kacérkodik a másik nemmel, ám amikor prédája úgy dönt, ideje lenne a tettek mezejére lépni, a szűzkurva büszkén hagyja őt faképnél. Általában ezzel védekezik: "Áá én nem vagyok egy olyan lány..."
Lásd még: faszcsigázó kurva

K3rnel 2012.04.20. 11:04:32

@paranyuszi: Igaz, ha nem is értékrend szerint, de saját tapasztalat szerint. Bár ettől függetlenül pl. Melákot ritka nagy baromnak tartom, azért a műsorból hiányozni fog. Szóval van olyan akinek elnézi az ember a devianciáit, ha szórakoztatja :)

fl3sli 2012.04.20. 11:04:54

@Pilar Ternera: Nem egyre jár az agyunk :D. Nem azzal van a baj, hogy nem mondta meg azt a Krisztiánnak, hogy nem foglak választani, hanem hogy győzködte, hogy őt fogja. A másik, hogy mondja milyen jó volt látni meg mennyire csípte. A Melák előtt meg mindig mindent megtudtunk beszélni, csak most Márk mellett jobb. Akkor ott mondta volna a szemébe, hogy Melák utállak húzz a picsába. Csak azt nem merte, félt, hogy kap egyet :D

Hana30 2012.04.20. 11:05:12

Jó reggelt!

Néhány észrevétel a tegnapi estéhez.
1. HIperre már egyszerűen nincsenek kifejezések. Őt már nem is lehet leírni semmivel. Teljesen elmeroggyant.Levi neki nem férfi, de azért egy kis játszadozásra jó. Meg ahogy vonaglott a kamerának. Júúj. Beleégett a retinámba. Biztos jól fog majd boldogulni ezek után. Meláknak volt esze, ő már inkább haza sem jött :) Nekem egyébként hiányozni fog. Lehetett rajta röhögni. Omárt sajnálom . Neki szurkoltam. Rendes volt ,és egyenes. Ritkaság.
Edinka de gáz Istenem! És szerintem is sok a 19, de ez csak azt mutatja, hogy 10/10-esünkkel valami nem stimmel, mert akkor két kézzel kapaszkodtak volna érte. Abban igaza van, hogy ne három gyerek mellett menjen félre. És most élje ki magát, de úgy gondolom, hogy nála ez a fogalom mást jelent, mint nálam. Anya biztos büszke, ez a lány hibát hibára halmoz, csak az lesz a baj, amikor itthon szembesül mindennek a következményével. A közvetlen környezete mind erről pusmog majd, és az biztosan megviseli majd.a 19 már a múlté, hiszen azóta hazajött és Máté is elhagyta, szóval van az már több is. Aztán azt sem kell elhinni, hogy Máténak 43 strigulája volt. Először is össze kell számolni. Az is tovább tart, mint amennyi idő alatt ő rávágta. Hát persze. Mert te akkora jóképű , macsóv agy...
Rájöttem Petrában mi zavar. A minősíthetetlen smink az egy dolog, mint aki beleesett egy festékesvödörbe. De gyakorlatilag olyan mint egy hal, és nem használja az arcizmait. Bármilyen érzelmi ingerre csak bámul bambán. Azért ez nem semmi!
Kira szerintem azért fekszik a párnán, mert nyomja a kisajkakat a piercing:)
Csíra egyébként rém gonosz, Isten mentsen az ilyentől!
Remélem az életben majd jól pofára esik.Minedesetre szart keverni azt tud.
Számomra Dávid pozitív. Igenis nagyon humánusan állt Noémihez és tényleg őszintének láttam az együttérzését. Alapvetően elég tudálékosnak tűnik így elsőre, de szerintem normális. Aztán majd meglátjuk.

pilar ternera 2012.04.20. 11:05:21

@☺ágica: értem, hogy nem azért utálod, csak azt írtad, hogy idegesítő, ahogy a pasival viselkedik... erre írtam mentségként, hogy szerelmes és csírát még nem láttuk úgy...azért az egy elég kiszolgáltatott állapot, főleg, ha nem is kölcsönös...

beacska 2012.04.20. 11:05:23

@nosce: szerintem meg zseniálisan volt megszerkesztve a Ceremónia!!!

Krisztiánnak meg volt a lehetősége, hogy máshova álljon, de ő csak szuggerált, meg meresztgetett...ezt ő baszta el, nem a szerkik :)))

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 11:05:27

@nosce: A szerkik valamiért durván belenyúltak a történésekbe.. Talán így jobban járunk.. ;) Egyébként tavaly meg pókmajmot favorizálták, lám-lám, idén meg Csírát... :D

LoveMy 2012.04.20. 11:06:24

@☺ágica:
Abban egyet értek, hogy Edina sokkal jobb játékos Máté nélkül!

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 11:08:18

@nosce: "Mark valakit nagyon megszerizhetett h ennyire kedveztek neki"
Az is lehet, hogy mivel ha úgy vesszük Patrik teljesítette a feladatát és mégis kirakták, ezzel a lépéssel törlesztenek Márk felé, de még inkább ez egy újabb fajta csavar a szerkik repertoárjában. Persze mázli Márknak.

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 11:08:22

@K3rnel: Nevezzük életfelfogásnak.. :D
Melák faék, én is tudom. :D
De nekem is hiányozni fog. :D Igen, van akivel megbocsátóbb az ember..ahogy az Élet nevű hotelben is.. :D (by Beácska!:) )

foxglove (törölt) 2012.04.20. 11:08:45

@beacska: szerintem is a számára legoptimálisabb döntést hozta, sokkal biztosabb pár lesz Nomémi a leendő szövetségesének, mint Anikó v. Edina.

Grozunol 2012.04.20. 11:08:50

@f.fredericks: Igen ez így simple, csak K3rnel nem ezt írta le.

Meg ennek semmi értlme, mert a védettség átadással és beállítással is ugyanúgy rakhatta volna Petra mögé Dávidot.

ő-szinte 2012.04.20. 11:09:04

@LoveMy: de csíra olyat nem mondott, hogy ő nem olyan.
Sőőőőt!
Azt mondta, hogy ilyeneket eszik reggelire:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és lám-lám, edina meg pont azt mondta , hogy Ő nem olyan...
nem hát! persze:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

☺ágica (törölt) 2012.04.20. 11:09:27

@Pilar Ternera: ez igaz:)

@LoveMy: na, legalább vmiben egyetértünk:)

fl3sli 2012.04.20. 11:10:13

@Pácsó Ármándó: De nem teljesítette, vagy akkor a Csíra az senki, mert az volt a levélbe, hogy senki nem jöhet rá

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 11:10:38

@Pilar Ternera: @paranyuszi: Direkt írtam így :-) Szerettem volna egy válaszreakciót :-)
Pilar mi ugye öribarik vagyunk, ha Nyuszival is az leszel, akkor én is barátkozzak vele ?:-))

ő-szinte 2012.04.20. 11:11:03

@foxglove: hát anikó az esélytelen biztossági szempontból:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és edinka is sunyin hátba támad, ha nem szerelmes...

nosce 2012.04.20. 11:11:27

@beacska:
"szerintem meg zseniálisan volt megszerkesztve a Ceremónia!!!
Krisztiánnak meg volt a lehetősége, hogy máshova álljon, de ő csak szuggerált, meg meresztgetett"

Ugye a B terv azt jelenti magyarul, h akkor B ha az A nem jön be. Honnan tudná Melák h a B terv kell, mert az A nem jó, ha ő lép először ? Tényleg kurva jól megszerkesztett volt :)
Amúgy meg sokkal nagyobb lett volna az izgalom ha Mark beáll kira mögé, jön Melák és ott toporog h akkor most mi a faszom legyen? hova álljak ?....

pilar ternera 2012.04.20. 11:11:32

@fl3sli: abban egyetértünk, hogy a végén megmondhatta volna az igazat. de annyit mondott azért, hogy bosszú volt. melák semmit nem tett a kiesés ellen. ennyi.

vécés jóska 2012.04.20. 11:12:41

Számomra is sokkal inkább Kíra a nyerő, mint Edinka. Szerintem a műsor eddigi legidiótább monológja is Edinkától hangzott el tegnap, amit Csírának mondott, "hogy miért kellett hazudni, maradtál volna csendben!" Mondom, Jézus a kereszten, ez hülyébb mint gondoltam! Ha Csíra nem hazudta volna Meláknak, hogy benntartja, sose tudta volna kiejteni, mert nem áll mellé. Erről szól ez a szájbakúrt játék, hazudozni kell, átejteni, taktikázni, bizalmat építeni a másikban. Edinkának még egy taktikai lépése nem volt és az a baj, hogy még így is be fogja magát fújtatni a döntőbe szerintem sajna.

pilar ternera 2012.04.20. 11:13:09

@Pácsó Ármándó: szóval tesztelsz, hogy figyelünk-e? naná! :P
mi mindig azok leszünk! ;) a többit rád bízom! :)

foxglove (törölt) 2012.04.20. 11:13:20

@ő-szinte: edina annyira elvakultan szerelmes, hogy önként feladta volna a játékot szerintem... noémi kidühöngi magát, aztán másnapra megbékél..

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 11:14:15

@fl3sli: Szerintem Csíra ebben a helyzetben egy "Vis Major" volt. Egy előre nem látható tényező, ami esélytelenné tette a feladat végrehajtását. Elpazarolni meg nem akarták ilyen módon az ikrek okozta meglepetés faktort.

fl3sli 2012.04.20. 11:14:23

@Pilar Ternera: de azt sem úgy mondta, ahogy a riportba, ott nem volt akkor szája.

ő-szinte 2012.04.20. 11:14:38

@paranyuszi: kösssssszi:-DDDDDDDDDDD
de akkor vki magyarázza már meg ezt Lenkének is!;-D értetlenkének:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

fl3sli 2012.04.20. 11:15:47

@vécés jóska: Az is lehet épp taktika ha nem taktikázol, hanem mindekivel jóba vagy és szerintem a legjobb kevés a konflikuts senki nem akar kirakni a szimpátiaszavazásnál sokan állnak mögéd stb .

foxglove (törölt) 2012.04.20. 11:16:23

@ő-szinte: szerintem sem szűzkurva Csíra:) sok mindent lehet rá mondani, csak ezt nem. pont ő az, aki végre nem a nemi szervével gondolkodik, és a párjától is ezt várja el

LoveMy 2012.04.20. 11:16:35

@Hana30:
Azt, hogy mi történt Edina és Máté között senki nem tudja, hogy miért szakítottak, még ott bent, vagy már itt kint, ez kérdés, de lassan ki fog derülni :)
Engem nem zavar, ha nagyzolásként hazudnak (19, 43 ki hol, mit stb) szexeltek és akkor mi van?
Engem nem az zavar Hiénában sem, hogy LMZ-vel "jól" érezték magukat, hanem ahogy tette és még szerintem az emberi aljasságnál és gonoszságnál nincs undorítóbb! És ez taszít a Hiénában és Csírában is!

beacska 2012.04.20. 11:16:56

@nosce: Krisztián akkor is Kíra mellé állt volna be! Márk elmondta vagy tucatszor, hogy neki Kíra az egyszem esélye. Nem volt meglepi.

A védettséggel eddig is így bántak, mindig a védett választott utoljára. ezen már eldohogtunk egy párszor, Krisztián nem is érdemelte meg, hogy változtassanak rajta.

Én akkor tartom, gratula annak a szerkinek, aki kitalálta, hogy Márk állítja be a védett Dávidot a helyére! Ez király döntés volt!!!

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 11:17:02

@vécés jóska: Báhhhh, szívemből szóltál!!! :D Ugyanezt írtam fentebb, hogy Edinka mondata ostoba volt, és teljesen értelmetlen.... Az ő őszinteségét meg inkább hagyjuk... :D

fl3sli 2012.04.20. 11:17:52

@Pácsó Ármándó: Na ez az ami nem korrekt, mert fél napot kellett titkolni ebből aludta vagy 8 órát szóval Csira előtt is el lehetett volna titkolni, mivel azt kédezte, hogy te melyik vagy, mondta volna hogy a Patrik kérdezi a tesóját, erre mondja, hogy otthon van kész ennyi. Ha rájön sorry. Pocahontas is simán kiesett, semmit nem tehetett ellene

beacska 2012.04.20. 11:18:21

@fl3sli: ezt teszi levente. Le is papucsozták, mégis csak röhög. KIRÁLY!!!

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 11:18:37

@Pácsó Ármándó: Tudtam ám, hogy direkt írtad el!! ;) :D:D:D

fl3sli 2012.04.20. 11:18:54

@foxglove: Azért szűzkurva mert játssza, hogy ász az ágyban stb, riszálja magát és visszakozik mindig.

ő-szinte 2012.04.20. 11:19:16

@Pácsó Ármándó: Nem, nem akar:-D pont ezt mondom;-) de ha akarna, nem mondaná azt, hogy ne mááááár merénnemvagyokolyan...
Dehogy nem! Amit akar, azt elveszi, oszt jónapot. Nem álszenteskedik:-)
És igen, tűnhet szűzkurvaságnak, annak aki csak néz, de nem lát;-)
De örülök, hogy te látsz:-)))

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 11:19:45

@ő-szinte: Ha mindannyian egyetértenénk.. dög uncsi lenne itt... :D
Jó ez így! ;) :D:D:D

f.fredericks 2012.04.20. 11:19:56

@Grozunol: "csak 1 védettség volt. semmi garancia nem lett volna arra, hogy Petre az ikert válassza." ezt írta, mondjuk ezek után megnéztem, hogy azt pedig arra írta, hogy "De mekkora robbantás lett volna, ha beáll Petra mögé, majd Dávidot beállítja Edina mellé" ez meg öngyilkosság, mert védettség nélkül se Edina se Petra nem tartja bent, egyiket sem. Így egyiküknek mindenképp Csíra mögé kellet állnia.

ő-szinte 2012.04.20. 11:20:43

@foxglove: igen, de ez CSAK máténak jelent biztonságot. ezért lenne érdekes, ha bent maradna máté nélkül...;-)

nosce 2012.04.20. 11:20:57

@beacska:
"Krisztián akkor is Kíra mellé állt volna be! Márk elmondta vagy tucatszor, hogy neki Kíra az egyszem esélye. Nem volt meglepi."

jah h ezt te tudod ? aham, belelátsz Melák fejébe :) Még az újniki is váltott , amikor Edina Broki mögé állt pedig neki aztán nem volt sok esze...:)

ő-szinte 2012.04.20. 11:22:02

@foxglove: köszi mogyi:-))))
akkor mégsem én vagyok a hülye:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.04.20. 11:23:53

@paranyuszi: ha mindannyian egyetértenénk, kevesebben lennének a sötét oldalon ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

és hidd el, nem lenne akkor sem uncsi;-))))

Hana30 2012.04.20. 11:27:02

@vécés jóska: Én sem arra akartam kihegyezni, hogy ki hánnyal. Az Dinka maga dolga. CSíra és Hiper azért undorító, mert gonoszak. Velejükig romlottak és itt nem lehet a játékkal takarózni, hogy én csak azért vagyok ilyen, mert játszom. Ezeket a dolgokat amit mondjuk Hiper LMzővel művel egyszerűen undorítónak tartom és most nem a szexelésen van a hangsúly. Azon, hogy kihaszálok valakit , papucsbojtot és csicskát csinálok belőle, de egybként meg annyira nem tartom, mint a körmöm alatt a piszkot. Arra azért jó, hogy a szükségleteimnek eleget tegyen. És ezt nem lehet a játékra fogni . egyszer űen hánynom kell tőle.

pilar ternera 2012.04.20. 11:27:23

@nosce: nem kell belelátni ehhez melák fejébe, mert nem sok történés van ott! más lány felé nem is nyitott, még anikót sem próbálta meggyőzni, pedig ő felajánlkozott neki (más kérdés, hogy nem gondolta komolyan). egyszerűen reménykedett, hogy az egója megint megmenti és csíra be van sz@rva a többiek esetleges haragjától és őt választja. csak ezt a csaj nem így kötötték be. pech! :)

Klajcsika 2012.04.20. 11:28:03

@LencsiLány:
Teljesen egyetértek veled!!!Az elején nagyon csíptem a fejét....de mostanra nagyon megutáltam, főleg azért amit Edinával művel, tényleg csak sexre használja, a csaj meg semmit nem vág le belőle(Ahogy Máté mondaná:"Hmmmmmm...ha Edina nélkül kell folytatnom ki fogom bírni...hmmmm").
Reménykedtem benne, h ő fog kiesni...

foxglove (törölt) 2012.04.20. 11:28:34

@fl3sli: egyrészt az elején letisztázta mindenkivel, hogy nem dugni jött ide. aki ebből nem ért, az vessen magára.
másrészt a riszáláson nem tudom mit értesz... ne mozogjon, ne táncoljon, öltözzön úgy mint egy könyvtárszakos, nehogy véletlenül felizgasson egy fiút?

beacska 2012.04.20. 11:30:07

@nosce: miért, szerinted mi volt Krisztián fejében? Gondolta itt rajtad kívül bárki is, hogy Márk nem Kíra mögé áll? Krisztián annyira biztos volt abban, hogy Kíra benyal neki, hogy ha egy regiment állt volna be Kíra mögé, akkor is odaáll, nem a szabadon maradt csajok mögé :))

Én nem hasonlítanám ÚjNikihez Krisztiánt!

A B tevről meg annyit: HÉ szívatta Krisztiánt. Tutira megkapták előre ki hova akar állni, előre röhögött a nagyszájún (kis bosszú még indulás előtt a poénokért, hogy mikor mit csinálna vele K.)

bocs, de ha nem ismrnélek, megkérdezném, hogy nem vagy-e a Krisztián, olyan szinten ragaszkodsz hozzá....

shimizu 2012.04.20. 11:32:00

@genevieve: de így viccesebb a neve, na :)

fl3sli 2012.04.20. 11:33:25

@foxglove: Azt hogy tegnap előtt asszem tangába kellette magát a Meláknak meg a Dávidnak például, de nem csak ez volt. Ha nem szexelni jövők akkor nem ugrálok két három fiú előtt tangába stb. Ez a tipikus szűz kurva

fl3sli 2012.04.20. 11:34:00

@fl3sli: Mátét akartam írni a Dávid asszem nem volt ott

Grozunol 2012.04.20. 11:34:06

@f.fredericks: Részben igazad van, mert védettség nélkül tényleg öngyilkosság lett volna.
Viszont köztudott, hogy egy védettség volt szóval azzal a felállással is tuti benn marad az egyik és csak egy régebbi játékos esik.
K3rnel teljes bejegyzéséből viszont úgy jött le hogy 2 védettséggel számolt véletlenül.

nosce 2012.04.20. 11:34:42

@Pácsó Ármándó:
"Az is lehet, hogy mivel ha úgy vesszük Patrik teljesítette a feladatát és mégis kirakták, ezzel a lépéssel törlesztenek Márk felé, de még inkább ez egy újabb fajta csavar a szerkik repertoárjában. Persze mázli Márknak."

Jah Petrikot kirakták, nagy veszteség , miután úgyis csak egyikük nyerhetne mind1 mikor megy Patrik ha megegyeztek h felezik a nyereményt, nagy ész nem kell hozzá....ezek az előnyök meg már nem csavar kategóriát jelentenek hanem inkább valami ütvefúrót vagy dinamitot, és nem mázli hanem futtatás kategória :) meg az is lehet h Melák még idehaza elbaszta VALAKINEK a kocsiját szereléskor és az így törlesztett :)

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 11:35:51

@ő-szinte: Jahh a Sith-ekre gondolsz?? :D
5letem támadt, hogy a többieket is kíméljük.. :D :D :D:D Én ma már sztem nem leszek, szóval te jössz... :D
Holnap reggel viszont, tuti felnézek.. :D:D::D

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 11:37:23

@fl3sli: Mondhatta volna, de nem mondta. a, Be megy, két perc alatt lebukik, ki megy, elrepülnek haza a tesójával, vagy b, bemegy, két perc alatt lebukik, de ezt "vis majornak" minősítik és végigcsinálja azt a műsort amit eddig.

Te mint szerkesztő(k) hogyan döntöttél volna?

@paranyuszi: Mert te is figyelsz rám, mint Pilar! Ez jó kezdet! :-)

@ő-szinte: Hát Csíra elég határozott teremtmény :-) Már csak egy dolgot nem értek: Kíra neve kíra, így hosszú í-vel, annak idején Niki és most is többen meg Kirá-zzák, így rövid i-vel. Miért?

vécés jóska 2012.04.20. 11:37:52

@Hana30: Teljesen egyetértek. Bár én Edinkát utálom a legjobban bent, de amit Hiper művel, főleg a tamponoseste óta, az mindennek az alja. Én annyira sajnálom Levit, nem értem hogy tudja elviselni. Szerintem ő meg Omár (voltak) a legnormálisabbak. Milyen szar lehet most visszanéznie az adásokat, mondjuk Anikóra is kíváncsi lennék, hogy mit szól magához, bár szerintem ő klinikai eset, ugyhogy nem is tudja értékelni önmagát.

fl3sli 2012.04.20. 11:38:59

@Pácsó Ármándó: Nonszi is két percre ment be

pilar ternera 2012.04.20. 11:39:09

@Pácsó Ármándó: ő a saját nevét hosszú í-vel mondja...

paranyuszi (törölt) 2012.04.20. 11:40:05

@Pácsó Ármándó: I seee you! :)
Hogy avataros legyek. :)

foxglove (törölt) 2012.04.20. 11:40:53

@fl3sli: magyarul azért tartod szűzkurvának, mert izgató látványt nyújt és cserébe nem hajlandó dugni. A szemét, tényleg.

nosce 2012.04.20. 11:41:19

@beacska:
"miért, szerinted mi volt Krisztián fejében? Gondolta itt rajtad kívül bárki is, hogy Márk nem Kíra mögé áll? Krisztián annyira biztos volt abban, hogy Kíra benyal neki, hogy ha egy regiment állt volna be Kíra mögé, akkor is odaáll, nem a szabadon maradt csajok mögé :))"

ezt már nem tudjuk meg h mit tett volna Krisztián meg h mi volt a fejében, ezért volt szar a szerkesztés :), az meg h mit látunk mi itt hallva a riportokat látva h mit beszélnek Krisztián háta mögött, az nem ugyanaz mint amit krisztián láthatott ez is gondolom nyilvánvaló :), megjegyzem sixx se Krisztián kiesésését várta, legalább is úgy emléxem ...

Zafír333 2012.04.20. 11:44:59

@paranyuszi: Igen!
Melákban nincs alattomos gonoszság, Kíra élvezi a bosszút, ami félelmetes!Lehet, hogy sokan azt gondolják, erről szól a játék, de NEM!A játék is csak azt tudja kihozni belőle, ami benne van, a szívében!Ez olyan, mint amikor egy aranyos kis kutyuska harapni akar...milyen édes, de ha egy pittbull tenné ...

mangalor 2012.04.20. 11:45:37

Nem értem, minek tartja Hiper az elemzőt? Mert ha férfinak nem, akkor valami önkielégítő tárgynak? nem vagyok egy agresszív típus, de őt tényleg szívesen részesíteném egy szívlapátos kezelésben.
ááá, annyira rossz, hogy Omi kiesett, igazán egyik szereplő sem szimpi:( Tudom, hogy Naomi olyan kis butuska, de Omárral jó páros voltak, ő tudta kezelni valamelyest, és így a műsorból is átjött, hogy ők tényleg jól megvoltak.

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 11:49:01

@fl3sli: Nonszit csúnyán elpazarolták ebben a nőhiányos időkben! Remélem a döntéshozót már a keselyűk csócsálják a Mex sivatagban. Milyen tökéletes pár lett volna Brokihoz! :-)
Másrészt Nonszi nem volt iker (sajnos!). Egy ikerpár mindig érték egy showban.

@paranyuszi: I seee You! :-)

@nosce: :-DD Melák Niki nélkül olyan volt már, mint bika a gulyás nélkül :-)
Az ütvefúró és dinamit növeli a nézettséget."Persze mázli Márknak"

mangalor 2012.04.20. 11:51:38

@Zafír333: +1 Kíra személyisége undorító, bár ebben a játékban célravezető. Innentől már csak annak drukkolok, hogy ne ő nyerjen.

Átvitel honvéd 2012.04.20. 11:52:24

@beacska: Márk szerintem nem lát ilyen messzire. Ha ennyire messzire látna, akkor félreismertem, és azon a szinten akár még Csíra is pofára eshet vele a kis malacos fejecskéjével. De volt már egy húzása Patrik távozásának estéjén, ezért az orrom azt súgja, hogy nem nagy taktikus. Ha pedig nem, akkor most legfeljebb szerencséje volt (ha az volt, mert a dolog jól sül el). Még az is benne van, hogy Csíra előbb-utóbb lapátra teszi, ha húz még két-három sikereset, mert már az ő játékát fogja veszélyeztetni.

ő-szinte 2012.04.20. 11:53:46

@Hana30: sajnos a pasik nagy része vmilyen furcsa módon arra gerjed, aki ilyen velük:-OOO
nézd meg dinkát, kutyába sem veszik...

fl3sli 2012.04.20. 11:53:57

@foxglove: Izgató látványt éppenséggel nem nyújt a deszka testével és a nagy hasával. de igen ez a szűzkurva aki csak kelletti magát ezen mit nem lehet érteni. Ha nem szexelni ment be akkor ne is viselkedjen úgy mint aki azért ment be. Ez ennyire easy

Átvitel honvéd 2012.04.20. 11:55:41

@beacska: ja igen, az a szövetség nyilván szétment volna, ebben igazad van, de egyelőre Csíra és UP közös érdeke a régiek kinyírása (aztán ráértek volna egymás torkának ugrani, ha azt a társaságot mondjuk megfelezték... itt úgyis napról napra változnak az erőviszonyok).

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 11:55:55

@mangalor: Naomi nemcsak butuska, hanem árulkodós is. Elvileg ő intim érzelmi viszony ápol Píttel, de szemrebbenés nélkül árulkodik rá Anikó és Edina előtt is. Nem értem őt.

beacska 2012.04.20. 11:56:01

@nosce: jó, akkor vegyük fordítva: te milyen B terv esetén láttál BÁRMI esélyt is Krisztián bentmaradására?

mangalor 2012.04.20. 11:56:31

@fl3sli: ezt én is nagyon sérelmeztem, mert a Vica azt mondta, SENKI nem tudhat róla. Szóval a szerkik a saját seggüket mentették azzal, hogy elsikálták a dolgot. Merthogy Kírának konkrétan ELMONDTA, hogy ketten vannak itt. Mivel régen nem találkoztak már, talán Csíra sem jött volna rá, h meg igen, akkor nincs védettsége az ikernek, viszont Csíra így is mellette döntött volna, hogy Melák kiessen. A Dávid meg senkit sem érdekelt igazán, csak szerencséje volt.

ő-szinte 2012.04.20. 11:57:54

@fl3sli: nem, nem:-) az a tipikus zűzkurva, aki azt mondja, hogy nemmááááá, aztán meg ott ugrál a faszon!;-D
és milyen lelkesen :-DDDDDDD még hogy ő nem... ehheheheehehehehehehehehehe

LoveMy 2012.04.20. 11:59:19

@fl3sli:
Nemcsak a tangás termékenységi tánca volt a Csírának, hanem pl. amíg Péter a párja volt folyamatosan húzta a srácot, aki ezt szóvá is tette neki, hogy milyen szemét húzása ez.

mangalor 2012.04.20. 11:59:42

@Pácsó Ármándó: igen, de Omit sosem bántotta, a többieket meg pont leszartam ilyen szempontból, nyilván Naominak ez volt a taktika:) és amikor mondta a Naivának, hogy eleve úgy beszéltek Omival, hogy nem 25, hanem 12 és fél M, akkor sztem totál őszinte volt. Mindenesetre, nekem minden csajt összevetve ő a legszimpibb, még ha olyan is, amilyennek látjuk:)

pilar ternera 2012.04.20. 12:01:30

@Pácsó Ármándó: hűűűű, Pácsó, te tényleg Noémi viselkedésében keresel logikát?!?!
minden a butaságából eredeztethető, ne is gondold tovább! :)

Banyus83 2012.04.20. 12:01:36

Hello!

Felhoztam magam, hogy képbe legyek...(tegnap fennforgás volt, aztán csak mostanra sikerült...).

Összegzés:
Petra sminkje a ceremónián felért egy büntetéssel...volt egy-két snitt, mikor azt hittem behalok a látványtól!!!!
Omár egy úriember...nem kellett volna még távoznia!!!! Én hiányolni fogom...akkor még inkább brokinak kellett volna menni, amit nrem is értek, hogy nem történt meg...Mindenki (így MarkyMark is tudta, hogy Dévidnek ő a legszimpibb, plusz Márkocska állítólag ki is van akadva Naívára a beszólása miatt...az lett volna a legkézenfekvőbb, ha mögé állítja be Dévidet. Amiért mégis örülök, hogy nem tette, mert ez a Dévid számomra a legirritálóbb játékos az összes közül...ennél még TT is jobb olt. Nem bírom elviselni!!!!!
LMz kinyilatkoztatta, hogy Csíra a legelviselhetetlenebb számára a hotelben...hát ez kölcsönös, ha jól emlékszem :-)
Akik lecsúsztak a szememben: Hiper, Csíra és Pít. Hiper milyen undorító módon nyalt már megint Csírának a bulin, miközben állítólag Melák akkora cimbije volt...Meg hát az a nő amúgy is egy...na mind1.
Csíra még csak nem is azért csúszott mélyre nálam, mert kirakta Melákot, hanem ezzel az egész felsőbbségesen arrogáns és beképzelt viselkedésével...azt hiszi jelenleg, hogy ő a kiskirálylány a hotel szemétdombján...
Pít meg...nem tudom, csak kezd nekem furcsa lenni (mg nem tudom miért...).

És kiderült, hogy LMZ nem jó fiú!!!! :-D

Az Extra tanulsága: Ha egy nő 19 pasival volt, az ribanc, ha egy pasi 43 csajjal, az macsó hős??? A fiúk reakciójából a 19-re majdnem úgy tűnik. Amúgy Naíva jól beszélt Ostobenkónak erről szerintem...még mindig jobb így, mint 1x rájönni, hogy nem éltem ki magam igazán...én ezt vallom régóta! (pedig nem is voltam 19-el :-P).

Kíváncsi vagyok, mi lesz itt jövő héten...

ő-szinte 2012.04.20. 12:02:18

@Pácsó Ármándó: hát bébi azt én nem tudhatom :-DDDDD
nem ő vagyok:-)))
akármennyire is...;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

f.fredericks 2012.04.20. 12:02:47

@Grozunol: na akkor ez nem állt nekem össze, fogjuk a péntekre, vagy lehet elkezdtem melákosodni. :)

nlght84 2012.04.20. 12:02:57

a viasat ezzel a védettséggel bassza el a műsort, legalább a védettek választanának először, így viszont unalmas a műsor, mert úgy is a védett dönt arról a végén h ki megy el, a többieknek semmi beleszólásuk sincs, legalább lenne vmi szellemi/fizikai vetélkedő vagy bármi amin izgulni lehetne... van egy olyan érzésem, hogy innen csúnyán lejtmenetbe megy a műsor, mert 2 poénforrást raktak ki egy amúgy is igénytelen, szar műsorból

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 12:03:21

@fl3sli: Ezzel akarja Csíra elérni, hogy fent tartsa a fiúk érdeklődését magával szemben és egy esetleges döntésben ez is szempont legyen (Fiú: Igen, inkább nézem még Csíra riszálós fenekét ahogy a csúnyámhoz dörgöli, mint Petra halképét) Ezért viselkedik így. Ez nem szűzkurv@ság szerintem, hanem "biológiai fegyver" :-)

@Átvitel honvéd: Egyetértek.

beacska 2012.04.20. 12:03:55

@Átvitel honvéd: a Négyes szövetségnek nem kell ám egymást kinyírnia! Nem tudom, nézted-e a tavalyit, de tavaly maradt a végére 2 pár, a kiesett játékosok szimpátiájukkal szavaztak, hogy ki legyen a győztes pár. ők küzdöttek a pénzért, a maradékot pedig elosztották a második helyezett pár között!

Így jöhet létre, hogy akár 3-an is nyerhetnek péntzt, sőőőt, a második hely jobban is járhat...;)))

ő-szinte 2012.04.20. 12:04:41

@foxglove: ehhheheheheheheh
baszki , begörcsöl az arcizmom :-DDDDDDDDDDDDDDDD

fl3sli 2012.04.20. 12:04:55

@Banyus83: Pit szerintem lassan olyan mint Kulabá volt, mindenkinek neki kéne elszámolni, és azt akarja, hogy az ő akarata érvényesüljön.

Zafír333 2012.04.20. 12:05:26

@mangalor: Jaj,ha nyerne, azzal igazolva lenne gonoszsága!
Szerintem ő teljesen elégedett önmagával, sőt most kezdi felfedezni azt,ami eddig szunnyadt benne. Élvezi a hatalmat, ahogy mondta is:( Zsarnokká válhat, mert nem tudja kezelni. Megérezte az illatát, amely egyre jobban vonzza. Bár ezzel ő maga sincs tisztában.

fl3sli 2012.04.20. 12:06:38

@Pácsó Ármándó: Szóval akkor kimondod, hogy kurva mert a testével akarja fent tartani a fiúk figyelmét :D

nosce 2012.04.20. 12:07:29

@beacska:
"jó, akkor vegyük fordítva: te milyen B terv esetén láttál BÁRMI esélyt is Krisztián bentmaradására?"

Ha Anikó mögé áll az kétesélyes lett volna, ott lett volna krisztiánnak esélye, de mindenképpen izgalmasabb végkifejlett lett volna mint így, mert lehetett volna az is h mégis kirához áll, tehát több varia nagyobb izgalom :) lehetett volna közben riportolni h miért az egyiket lépte miért nem a másikat,még a döntés előtt, majd a döntés után is, szal sztem sokkal jobb öfit lehetett volna belőle kanyarítani...

foxglove (törölt) 2012.04.20. 12:07:34

@ő-szinte: hagyd, aki szlengszótárból szerzi az ismereteit, annak hiába magyarázod:)

pilar ternera 2012.04.20. 12:08:48

@fl3sli: nálam a kettő nincs egy laponŰ! kulabá mindig kérkedett azzal, hogy ő irányít mindent, pedig köze nem volt semmihez.
pít pedig az egyetlen szinte, aki gondolkodik. nagy különbség!
hogy végül mégis úgy lesznek a dolgok esetleg, ahogy ő akarja, az csak az ügyességének köszönhető...

de kíváncsi leszek, min ugranak össze zombinával! :)

fl3sli 2012.04.20. 12:09:40

@foxglove: Miért aki magátől találja ki az jobb? Rákerestem neten én ilyen értelmezést erre a szóra még nem találtam.

ő-szinte 2012.04.20. 12:09:48

@fl3sli: ahha. én, meg itt még x másik ember:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ez jó:-DDDDDDDDDDDDDDDD

értsd már meg, hogy csíra úgy nyitott, hogy NINCS SZEX. nem azután mondta, miután jól felhúzta egyik másikat;-)
Játszik, mert nőből van:-) ha nem akarnak, nem muszáj ám felülni a körhintájára;-)

Banyus83 2012.04.20. 12:10:39

@fl3sli: Valami ilyesmit érzek n i s:-( És nem szimpatikus...Pedig Pítet eddig komáltam....

fl3sli 2012.04.20. 12:10:52

@fl3sli: Amit ti írtatok olyat még nem találtam a szűzkurvára. És ezek alapján szerintem illik a szó CSirára

ő-szinte 2012.04.20. 12:11:20

@Pácsó Ármándó: bakker, neked milyen türelmed van MÉG ;-DDDDDDDDD
én a vv alatt azért jócskán megkoptam:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 12:11:46

Bocs, de kicsit le vagyok maradva az olvasásban

@mangalor: Omit szerette, de Pítet miért szívatja a besúgással? Féltékeny Petrára?

@Pilar Ternera: Igazad lehet!

@Banyus83: Petrát a sminkje miatt már hívták a Szellem Vasúttól :-)

fl3sli 2012.04.20. 12:11:58

@ő-szinte: Kinek mondta, hogy nincs szex? És amikor neked azt mondják, hogy nincs szex közbe meg a seggét a farkadhoz nyomja akkor nem dugni akarsz? És nem hiszed azt, hogy mégis van esélyed?

Banyus83 2012.04.20. 12:12:43

@mangalor: Én is!!!!! Megérdemli a Fehér Pókmajom jelzőt lassan...

@LoveMy: Hát igen...ezért ő a szűzkurva és nem Naíva - szerintem.

ő-szinte 2012.04.20. 12:13:01

@fl3sli: lehet, hogy halljuk tőle még a CSALÁD szót is?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Banyus83 2012.04.20. 12:13:37

@Pácsó Ármándó: hehehe...hát...de most tényleg, én nem tudok napirendere térni efölött...inkább ne kant volna magára semmit...

fl3sli 2012.04.20. 12:14:36

@Banyus83: Naivára addig illett ameddig csak száraz baszás volt, utána már nem. Egy darabig meg érthető hogy nem akart megnyílni teljesen.

ő-szinte 2012.04.20. 12:15:06

@fl3sli: bakker, nálad vmi nagy kavar van a fejedben:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

áááááááááááááááááááááááááá elkezdtem írni, de faszom magyarázzon

ő-szinte 2012.04.20. 12:15:47

@foxglove: ezzel már nem akartam alázni, de ehhhehehehehehhehehehehehheheheh

fl3sli 2012.04.20. 12:17:01

@ő-szinte: Benne van, hogy majd elkezdi, de lehet nem család hanem csapat lesz. Pit and the others.
Team Leader - Pit
Ghost - Petra
Virgin Bitch - Kira
stb :D

beacska 2012.04.20. 12:17:35

@nosce: igen. és valszeg megkérdezték tőle kb. 3-szor, hogy ki mögé akar állni, de ő Kíra mögé akart. A bizonytalanságát erőszakos magabiztossággal fejezte ki.
Anikó megmondta neki, hogy szóljon előre. 3 nap alatt egyszer sem ment oda, hogy "te figyiiii, elgondolkoztam"...még csak el sem gondolkodott rajta!!!

pilar ternera 2012.04.20. 12:18:26

@Banyus83: sztem nem ők sminkelik magukat...persze, látom, hogy mutatják, ahogy a tükör előtt illegetik magukat pamaccsal, meg minden, de nem hinném, hogy petra ilyen profi (nem a végeredmény, hanem a felvitel módja, stb.), szinte színházi sminket preparál magára. Edinkáé is nagyon profin volt felrakva.
általában a ceremónián - ha rondán is - de profin vannak sminkelve sztem...

nosce 2012.04.20. 12:18:49

@Pilar Ternera:
egyébként az a döntés h Mark Omárt ejtette ki Daviddal, nem biztos h a fejéből pattant ki és nem is PIT-ből, mert az előzmények alapján brokit kellett volna küldenie, hanem hát a szerkik sughattak h Brokit meg LMZ-t inkább ne, persze azt nem mondták h miért ne (mert nézettségnövelően dugnak) de levágták h mit kell tenniük :)

fl3sli 2012.04.20. 12:18:54

@ő-szinte: Használjatok Guglit és nézzetek utána

pilar ternera 2012.04.20. 12:21:24

@nosce: én nem is erre a dologra gondoltam most konkrétan, csak úgy általában mondta, hogy Pít gondolkodik.
ebben meg igazad is lehet...

foxglove (törölt) 2012.04.20. 12:21:51

@fl3sli: oké, fordítsuk le hétköznapi példára, amit elmondasz (de ne a szlengszótárral gyere, légyszi)
ha a strandon egy csaj bikiniben kifekszik napozni, és a körülette levő fasziknak csorog a nyála, akkor ő szűzkurva lesz attól, mert nem fog baszni velük?
Ha elmegy bulizni és riszálja magát, de saját akaratából egyedül megy haza, akkor szűzkurva?

ő-szinte 2012.04.20. 12:21:57

@fl3sli: megmondta péternek is(első párja), krisztiánnak is, és most márknak is.
A farkamnak meg nehezen tudná dörgölni a kis picsáját:-DDDDD

és lehet reménykedni, de ha megmondták, hogy NEM, akkor fölösleges:-)

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 12:22:01

@nlght84: A szellemi/fizikai vetélkedőt én is támogatom!! Agyalos feladatot a lányoknak is, ne csak riszálni kelljen!

@ő-szinte: Nem néztem a vv-t, úgyhogy ...

@fl3sli: Kimondom, hogy erre épül a taktikája nagy része. A kurvasághoz nekem érdekből már le kellett volna feküdnie valakivel bent.

Banyus83 2012.04.20. 12:22:11

@Pilar Ternera: Igazad lehet...mindenesetre nagyon melléfogtak Petránál!

nosce 2012.04.20. 12:22:52

@beacska:
"igen. és valszeg megkérdezték tőle kb. 3-szor, hogy ki mögé akar állni, de ő Kíra mögé akart. A bizonytalanságát erőszakos magabiztossággal fejezte ki.
Anikó megmondta neki, hogy szóljon előre. 3 nap alatt egyszer sem ment oda, hogy "te figyiiii, elgondolkoztam"...még csak el sem gondolkodott rajta!!!"

Ezek mind feltételezések megint, nem tudhatod és nem válasz arra h krisztián mit tett volna, és mondtam példát is ujnikit aki menet közben változtatott, szal már makacskodsz, de nem baj, viszont ezt a szálat már nem tolom tovább :)

mézescsók 2012.04.20. 12:22:52

Meláknak tegnap este egyáltalán nem volt választási lehetősége. Anikó, Edina és Noémi biztos párral rendelkezett,elvileg maradhatott volna még Petra, de Ő róla sem gondolhatta volna, hogy ejti miatta Pítet. Ez patthelyzet volt, amit a szerkesztők követtek el. És nem, Krisztiánnak bármennyire is hangsúlyozta, semmilyen B,C és egyéb terve nem volt Niki kiesése utánra. Egyszerűen nem volt nő, aki mögé odaállhatott volna. Kírában megbízni baromság volt, ismerhette már az előzőekből. Anikóban sem bízhatott volna, mert az legalább olyan hihetetlen, hogy Elemzőt kivágta volna, ha Krisztián mögé áll.

Mark védettségét a kezdetektől értetlenül nézem és logikátlannak tartom, mert valóban többszörös kedvezményt kapott annak ellenében, hogy a testvérével meg kellett állapodnia. Emlékezetem szerint a védettsége feltétele az volt, hogy ne derüljön ki, ketten vannak. Ehhez képest első dolga volt Kíra beavatása. Nem ki kellett volna inkább zárni a játékból, hiszen elárulta a titkot? Hogy bent van Csíra, akivel előzőleg ismerték egymást? Hát, ez pech.Ehhez képest jószerivel még a beilleszkedéssel sem kellett molyolnia, mert rögtön volt lett egy társa.

Nem emlékszem, hogy arról lett volna szó, Dávidnak védettséget kell visszaadnia Márknak, hanem csak szívességgel kell viszonoznia a védettséget. Ha nem így lenne, akkor abból az jönne le, hogy valamilyen oknál fogva garantált, hogy Dávid valamiért a későbbiekben védett lesz. Már bent lévő játékosok nem szoktak védettséget kapni. Eddig, mert ugye az ÉH-ban bármi lehet.
A maga módján Dávid egója is eléggé fönt van. A medence partján mondogatja, hogy szoc.pedagógusként mekkora pszichológiai ismeretekkel rendelkezik. Ugyan.Az bizonyos szinten szívás, hogy nem Ő határozta meg, ki mögé áll, és nem értem, hogy miért választotta volna Edinát.

Hipert nem lehet ragozni, kinézetre, viselkedésre vállalhatatlan nő. Kiváncsi lennék rá, hogy ez kinti civiléletére visszahat-e. Mindenesetre nem választanám munkatársamnak a látottak alapján.

Omar nyugodt, laza és normális fickó volt (bár azért az Ő szemei is elég beszédesek voltak,igaz, nem annyira, mint Kardáné), ráadásul okosan játszott. Meg volt a maga elképzelése, befolyásolni nem hagyta magát. Noéminak többet elnézett, mint kellett volna, de nincs kizárva, hogy alapból konfliktus kerülő pasas, aki addig nem balhézik, amíg feltétlenül nem muszáj.

Broki inkorrekt volt Edinával, amikor elmondta, hogy hány pasija volt. Ez olyan jellegű magáninformáció, ami a többiekre nem tartozott.Egyébként mit kell azon huhogni, hogy hány pasija volt a csajnak? Számoljatok, talán nektek is összejön ennyi.Amúgy meg igaza volt. Ne középkorúan, egy besavanyodott házassággal, gyerekekkel a háta mögött jöjjön rá, hogy nem élte ki magát.
Amúgy engem nem zavarnak Mátéval - még az sem, hogy szexelnek, egészségükre -, legfeljebb csak a saját érdekükben szállhatnának magukba, mert B terve a másik kiesése ellenére egyiknek sincs. Igaz, a tervek annyit érnek, amennyit be lehet váltani belőlük, de ebbe a szerkesztők is bekavarnak. Persze, ha jön be még valaki új, felkavarhatja az állóvizet, de nagyon sokan már nem mehetnek be a hotelbe, mert a félidőn túl vagyunk.

Kírában nem az zavar, ahogy a játékostársaival viselkedik. Nem zavar, hogy a szemükbe hazudik, mert ez is lehet a taktika része, bár azért megjegyzem, hogy taktikázni tisztességesen is lehet. Egy dolog, ha valakit hazugságra kényszerítenek, egy másik, ha maga generálja a helyzeteket, hogy hazudhasson.
Tehát nem az irritál, amit a társaival tesz, hanem amit nekünk, nézőknek előad. Az a személyiség ellenszenves, aki megmámorosodik a "hatalomtól", akinek az élete legszebb napja, hogy másokat kib...hat, szivathat és erre szemmel láthatólag még büszke is. Volt szopóágon, kerülhet oda megint, emlékezhetne rá, hogy megzakkant akkoriban Ő is. Mindenesetre lehangoló élete lehet, ha neki ez volt a legszebb nap. Neki sem ártana egy pszichológus.

ő-szinte 2012.04.20. 12:24:05

@Pilar Ternera: igen, petricsésze sminkje engem is meglepett, mert kifejezetten jó volt, és kurva jól állt neki:-O

fl3sli 2012.04.20. 12:24:18

@foxglove: Nem mert táncol egy buliba attól nem az, vagy mert napozik, de amikor kelleti magát és utána hátraarc amiatt az. Nem hiszem el nem értitek meg. Ha csak kelleted magad de senki nem baszhat meg akkor az vagy, és még egy kis geci is. Ennyi

Átvitel honvéd 2012.04.20. 12:24:29

@Zafír333: nemtom, nekem mindkettő hiányozna ;). Naiva szerintem egyszerűen bolond. Ismerem ezt a típust. Volt vele dolgom. Ha bekattant, az önérzetét is odadobja, csak hogy megtarthassa álmai hercegét... vagy megtarthassa a megtartás illúzióját... ezen ő ilyenkor nem gondolkodik. Van benne valamiféle vadászösztön. Ha kell neked, pórul jártál. Nem szereti, ha vadásznak rá. Ha csak tessék-lássék kell, és rád kattant, mindent megkaphatsz tőle. ...Broki szerintem nem tudatosan manipulálja. Szerintem egyszerűen sodródik az árral, és próbál nem fatálisat lépni. Nem kellett neki különösebben Naiva (mint kiderült, mert volt otthon nője), ő viszont rákattant, így Broki (...óriási mázlival, mert ezt megrendezni semmiképp sem tudta volna) nyerő helyzetbe került. ...Az persze igaz, hogy ha nem is ő hülyítette be Naivát, a helyzetet jó ideje kihasználja, ami ebben a formában azért enyhén gerinctelen.

Hiper valóban az egyik pólus, aki drámát visz a játékba (a sok hülyeségen kívül :D ). És hozzá nem olyan suttyó, szerintem, mint Csíra. Kár lett volna, ha a haverja kiesik. ...Bár, fent én csak azt latolgattam, hogy Csíra/Márk/UP/... szemszögéből mi jelentette volna a maximális nyereséget.

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 12:25:31

Anikó egyértelműen Melákot választotta volna LMZ helyett.

LoveMy 2012.04.20. 12:26:06

@Banyus83:
Szia :)
Most már inkább azt írom, hogy nem hiszem, hogy tudunk olyat írni, amiben ne értenénk egyet! :)
LMZ-vel kapcsolatban egy kicsit megsajnáltam, mert tegnap min.3x kapta meg szinte "élő" adásban, hogy papucs. De hát akár fel is vállalja ezt, pedig nem érdemli meg az mordor HIéna!

pilar ternera 2012.04.20. 12:27:23

@Pácsó Ármándó: szted tényleg? sztem nem... vagy megint hülyéskedsz? ;)

kovácspéterke 2012.04.20. 12:27:26

@vécés jóska: ettől függetlenül ez lehetett neki nem szimpatikus csak ő is maradt volna csenben.

Én a csíra és az edina tábort is erősítem :D, sőt nekem még petra is oké, jó, hogy ilyen nyugis, de az az idegbeteg pina húzzon el.

ő-szinte 2012.04.20. 12:29:34

@Pácsó Ármándó: na ezért mondom, hogy MÉG...:-DDDDDDDDDD
azért 6 hónapon át magyarázni az agyhalottaknak, ehhh ;-)
mostanra szinte immunissá váltam:-)
de csak SZINTE ;-DDDDDD

fl3sli 2012.04.20. 12:30:41

@Átvitel honvéd: Igen Brokitól valóban nem szép, hogy kihasználja Edinát, bár mondta, hogy nem közömbös a számára. De szerintem szeret vele lenni, azt meg senki nem tudja, hogy mit hoz az élet ha kijönnek. Szerintem mindenkinek volt már olyan kapcsolata, hogy nem volt szerelmes, és csak jól érezte a másikkal magát. Ennyi.

ő-szinte 2012.04.20. 12:31:56

@fl3sli: de csírát nem senki nem baszhatja meg, erről szó sincs:-)
csak az baszhatja, akinek megengedi;-)
ez nagy különbség!:-)

nlght84 2012.04.20. 12:32:51

@Pácsó Ármándó: ja csak az a gáz, hogy már késő, mert már rég leforgatták a sorozatot...

a vicc az egészben, hogy a producert/rendezőt úgy seggbe kellett volna rúgni ezért a "szabályrendszerért", ellenben dícséretet és bónuszt fog kapni, mert nőtt a nézettsége a viasatnak...

fl3sli 2012.04.20. 12:33:11

@mézescsók: Valóban nem szép a Brokitól, hogy kihasználja az Edinát, ha valóban kihasználja. Mert nem közömbös számára, és szerintem mindenkinek volt már olyan kapcsolata amikor nem volt szerelmes egyszerűen szimpatikus volt neki a másik és jól érezte magát vele, És ebből is még bármi lehet idekint is

foxglove (törölt) 2012.04.20. 12:33:47

@ő-szinte: szerintem lesz még csíra-márk szex...

fl3sli 2012.04.20. 12:33:51

@ő-szinte: DE akkor annak ne kellesse magát akivel nem akar. Pl Petike

beacska 2012.04.20. 12:34:20

@nosce: én makacskodom??,:))) olvasd már el a többiek hozzászólásait is! te vagy itt az egyetlen, aki Krisztián után zokog, és megerőszakolja a lehetetlent!!!

de igazad van, kár a gőzért...hidd azt, hogy csak ki lett baszva Krisztiánnal, mert nem adtak neki esélyt...Floridában süt a nap? ;)

Banyus83 2012.04.20. 12:35:09

@LoveMy: Úgy tűnik...majd mindig csak írok utána +1-et és annyi :-))
Jut eszembe, Pácsó vitt krémlikőrt??? :-P

Ez volt már?:
www.blikk.hu/blikktv_punk16/alexa-az-eden-hotel-kulisszatitkairol-meselt-2086443

ő-szinte 2012.04.20. 12:35:35

@fl3sli: na, látod, viszont máté valóban geci:-)

LoveMy 2012.04.20. 12:36:56

@mézescsók:
Huh, nagyon jól látod a dolgokat!

:)@Átvitel honvéd:
A Hiéna nem dráma, hanem egyszerűen a női nem szégyene :)

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 12:37:27

@nlght84: Hát ja!

@Pilar Ternera: Pedig egyértelmű, Meláknak vastagabb az ujja :-DD

ő-szinte 2012.04.20. 12:38:47

@fl3sli: de mért ne?:-OOO
mondom: nem kell felülni a körhintájára, ha nem akar;-)

LoveMy 2012.04.20. 12:38:52

@Banyus83:
Sajnos nem! :(
Lehet, hogy elfelejtett!
Evvan :/

kovácspéterke 2012.04.20. 12:39:16

@mézescsók: asszem összefoglaltad, amit gondolok :D, köszi!

Banyus83 2012.04.20. 12:39:36

@foxglove: Szerintem is...

@mézescsók: Nagyon egyet tudok érteni minden gondolattal!!!

Banyus83 2012.04.20. 12:40:26

@LoveMy: Ejnye-bejnye...pedig már azt hittem ivászat volt tegnap a jaguár szobában... :-P

fl3sli 2012.04.20. 12:41:30

@ő-szinte: Ez nem így működik, hogy nem kell felülni, mondjuk ahogy látom csak a Petit tudta anno ezzel húzni, meg a Meleg Márkot most. A többiek csak röhögnek rajta meg adják alá a lovat, mert annyira röhejes, hogy egyre jobban produkálja magát.

Banyus83 2012.04.20. 12:42:07

@Pácsó Ármándó: Hogy te milyen hülye vagy :-)) persze a legjobb értelemben!!! :-D Ezen röhögök 5 perce...

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 12:42:36

@LoveMy: Kicsit le vagyok maradva, MyLove bocs! Majd ma viszek, holnap meg beugrom Banyushoz ha megfelel neki, porcelánmacskát simogatni :-)

LoveMy 2012.04.20. 12:44:21

@Banyus83:
Gondoltam rá, hogy meglátogatlak, de nem akartalak zavarni! ;)

LoveMy 2012.04.20. 12:45:36

@Pácsó Ármándó:
Majd megnézem a naptáramat, hogy mikor lesz szabad percem! Jó?

Banyus83 2012.04.20. 12:45:57

@LoveMy: Jöhetsz bármikor te is porceláncicát simogatni :-D

pilar ternera 2012.04.20. 12:46:17

@Banyus83: alakul ez a 3szög, szépen! hajrá gyerekek! :-))

LoveMy 2012.04.20. 12:47:58

@Banyus83:
Én kutyapárti vagyok! :)

ő-szinte 2012.04.20. 12:48:45

@foxglove: kíváncsian várjuk!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 12:49:17

@LoveMy: Mindig olyan szépen csillog a szemed, ha durcás vagy! :-) Tetszik!

LoveMy 2012.04.20. 12:49:23

@Pilar Ternera:
Nyugodtan jöhetsz ám, mert sok jó ember elfér a szendvicsben :)

ő-szinte 2012.04.20. 12:52:18

@fl3sli: de, így működik:-)
és csak kezdetben röhögtek rajta, most már bármelyik ráhúzná a cerkára;-))
márk meg nem meleg;-) dávid az:-)

pilar ternera 2012.04.20. 12:53:10

@LoveMy: én a sima, 1 kenyér, 1 sonka felállást kedvelem! nagy itt a tömeg! :P
de kedves tőled, hogy meghívtál! :)

LoveMy 2012.04.20. 12:54:36

@Pilar Ternera:
Hát, igen a hazai! az az igazi és legjobb! ;)

ő-szinte 2012.04.20. 12:54:38

@LoveMy: mondtam, hogy menjetek szobára;-DDDDDDDDDDDDDD

genevieve 2012.04.20. 12:55:57

@fl3sli: szélmalom harcot vívsz:-)

fl3sli 2012.04.20. 12:56:28

@ő-szinte: Márk akkor csak látens, aki olyat mondd lefekvés előtt, hogy Pusz Nyusz azért azzal vannak bajok nem ?

fl3sli 2012.04.20. 12:57:25

@ő-szinte: Egyébként ki az aki a Cerkára húzná? Szerintem nem nagyon van bent olyan!

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 12:58:24

@ő-szinte: Vóótuuunk máááá! A Jaguár szobába, meg a fürdőszobába, meg az előszobába, meg a ...

ő-szinte 2012.04.20. 13:00:42

@fl3sli: van olyan pasi aki tud aranyos is lenni, nem csak macsó:-)
de ez ízlés kérdése, kinek mi fér bele:-)
sztem nem meleg, de nem is látens.

független sorozatfüggő 2012.04.20. 13:01:42

@beacska:
"Nosce..olvasd már el a többiek hozzászólásait is!Te vagy itt az egyetlen, aki Krisztián után zokog"

Többen vagyunk ezzel így :-)

ő-szinte 2012.04.20. 13:02:54

@fl3sli: sztem meg bármelyik:-DDDDD
meglóbálja előttük a kis csudapinát, oszt kész is a táncra hívás;-)
azért nem felejtsd el, hogy pasiból vannak és x napja nem szexeltek:-))))
máténak meg kell a változatosság;-DDDDDD

Ditti82 2012.04.20. 13:03:45

Remélem, Anikó nem marad a végéig, valaki kivágja.

ő-szinte 2012.04.20. 13:03:45

@genevieve: úúúúúúgy hijjányoztál ;-)
:*******

fl3sli 2012.04.20. 13:04:19

@ő-szinte: Más az aranyosság, meg más, hogy ilyen szavakat használok mint a Pusz-Nyusz, meg az öribari, édibédi, meg stb. Na Ettől nem aranyos szerintem senki. De tudod ki aranyos a Maci a műsor végén.

LoveMy 2012.04.20. 13:04:32

@Pácsó Ármándó:
Kösz!
Még hogy a nők pletykásak!

ő-szinte 2012.04.20. 13:05:08

@Pácsó Ármándó: akor meg mi ez a szenvicselés?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ha éhesek maradtatok, akkor tessék visszamenni!;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 13:05:43

@fl3sli: Meg abban a Pít kezd lassan elMuzsikusodni dologban is egyetértek, még ha nem olyan harsányan is, mint Tamás annak idején, de kezd

Banyus83 2012.04.20. 13:06:20

@LoveMy: Az sajna nincs a tükörszobában...:-)

ő-szinte 2012.04.20. 13:06:41

@fl3sli: a maci tényleg aranyos:-)))
azért édi-bédit nem mondott:-DDDDDD

fl3sli 2012.04.20. 13:08:23

@Pácsó Ármándó: Annyira nem durva mint a Tamás volt, de kezd olyan lenni. Mondjuk akit a legjobban ki akart tenni lassan olyan kezd ő lenni :D

pilar ternera 2012.04.20. 13:08:23

@LoveMy: @genevieve: igen, úgy jöhet a hazai! :-))

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 13:09:27

@ő-szinte: Abba én nem vagyok benne. Abba Pítet rakják party-virslinek!

@LoveMy: Elkaptam kedves, elkaptam. Túl sokat vagyok itt és hát ...
De te vagy az első, tudod!

Banyus83 2012.04.20. 13:09:29

@LoveMy: Az csak pletyka, hogy a nők pletykásak...a pasik ellenben...

LoveMy 2012.04.20. 13:10:33

@fl3sli:
Egyet értek a gondolataiddal és Píttel kapcs-ban is, még szimpi egyenlőre, de nem tudni, hogy mi lesz az, amiért a Petra csalódni fog benne! Majd kiderül a köv.héten :)

Átvitel honvéd 2012.04.20. 13:11:49

@mézescsók: igen, igen, igen. Különösen az ikrekkel és Csírával összefüggésben. Patrik első dolga volt Csírát figyelmeztetni, hogy hoppá, ne beszéljen róla, hogy ketten vannak, mert itt van Márk is, blablabla. Mi is volt a kikérés? A bentiek nem jöhetnek rá a cserére. Csíra benti? Igen. Akkor talán kösz Patrik, hogy néhányszázezres befektetésünk árán feldobtad az agyhalottak életét egy negyedórára, majd csak kitalálunk valami más csavart helyettetek erre a hétre, szevasz. Csíra meg pont azon az alapon, amit írsz, a legalja. Pókmajom ugyanilyen geci volt, de rögtön az elején közölte, hogy család?... WTF. Ez itt egy játék, ahol azért vagyunk bent, hogy a lehető legtovább bent maradjunk, miközben más ne. Minden más csak szöveg. Csíra vigyorgó, kisdisznós feje ezzel együtt is inkább szánalmas, mint ellenszenves.

fl3sli 2012.04.20. 13:12:21

@LoveMy: Mondjuk a Viasat tudja jól vágni a dolgokat. Szóval lehet hogy semmi komoly nem lesz. :D

LoveMy 2012.04.20. 13:12:40

@Banyus83:
Persze, ezt is csak a pasik állítják a nőkről, aztán meg egymás között...hajajjj!

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 13:12:41

@Banyus83: Ha a tükörszobában szendvicseltek majd, akkor az még többnek látszik! Szerintem kutyát ne vigyetek oda :-))

@fl3sli: A hatalom átka! :-)

Sziporka 2012.04.20. 13:14:21

Há nemtom, vannak csajok akiknek kell a folyamatos figyelem meg az, hogy érezzék, hogy kellenek a pasiknak, ezek szokták riszálni magukat, aztán sokról kiderül, hogy nem egy olyan tapasztal szexistennő,aminek előadja magát...

szerintem van mindenkinek egy mentalitása (ami itt ég és föld Edina és Csíra esetében) vannak a visszafogott, kedves lányok,és vannak feltűnési viszketeg partycsajok...és ettől teljesen független, hogy amúgy mennyire aktívak szexuálisan.

Bár én azt vettem észre a környezetemben hogy a pasik legjobban a "szűzkislánynak adom elő magam, de közben mindenki megd ghat" nőket jobban lenézik, mint a Csíra féléket.

fl3sli 2012.04.20. 13:14:21

@Átvitel honvéd: Vagy akkor ezen a héten nem lett volna csavar hanem hagyni lenyugodni őket. Meg hadd bulizzanak egyet, az majd úgyis szül feszültséget. :D

pilar ternera 2012.04.20. 13:14:31

@Pácsó Ármándó: te csak ne húzd ki magad abból a szendvicsből Pácsókám! te vagy a 3.! :P

LoveMy 2012.04.20. 13:15:23

@Pácsó Ármándó:
Na persze, hogy nem hagyod ki! :)
De azért a fekete pontod, azért ott marad!

LoveMy 2012.04.20. 13:17:07

@Pilar Ternera:
Javítanék Pácsó 2,6!

Pácsó Ármándó:
1:1
A kutyáért ;)

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 13:19:03

@genevieve: Én csak a porcelánmacskákat féltem, de nagyon figyelemreméltó a gondolkodásmódotok :-)

@Pilar Ternera: Nem, nem én nem szendvicselek! :-)

@LoveMy: Majd kijavítom, ígérem :-)

genevieve 2012.04.20. 13:22:29

@Pácsó Ármándó: én meg a szendvicseket féltem:-)

főleg, ha sonkás-virslis:-)

pilar ternera 2012.04.20. 13:24:11

@LoveMy: na jó, ezt csak ti értitek! :)

@Pácsó Ármándó: pedig te hívtad meg őket! most meg visszakozol?!?! nyúl vagy! :P

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 13:24:26

@genevieve: Hát rossz az aki rosszra gondol, én nem is tudom, hogy lehetett ezt félreérteni. :-))

LoveMy 2012.04.20. 13:24:29

@genevieve:
Ha van kedved csatlakozz, Banyus is biztos örül majd! :)

pilar ternera 2012.04.20. 13:25:42

@Pácsó Ármándó: ki mondta, hogy az rossz? csak nem mindenkinek ízlik... :P

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 13:29:17

@Pilar Ternera: Most nem figyeltél! Én egyedül megyek át Banyushoz, mert tetszik az a szoba és a PorcMacsek figurák. MyLove külön megy át, mert Banyussal tetszik nekik Pít (meg asszem volt még egy női jelentkező), az az Ő külön bulijuk.
Ma este MyLoveval leszek, kibékülős krémlikőrözésen. Na.

genevieve 2012.04.20. 13:29:47

@LoveMy: sajtospogit lehet kérni?:-)

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 13:31:43

@genevieve: Á, hagyd. Semmi érzékem ehhez a virágnyelves izéhez ... :-)

pilar ternera 2012.04.20. 13:32:37

@Pácsó Ármándó: nem ismertem az előzményeket, bocs...

LoveMy 2012.04.20. 13:36:17

@Pácsó Ármándó:
Na, ez ám a leosztás!
Ellenvetés?
Hajaj!

pilar ternera 2012.04.20. 13:36:54

@Pácsó Ármándó: ilyen egy igaz barát! :)
na, megyek, pá mindenkinek!:)

LoveMy 2012.04.20. 13:37:13

@genevieve:
Sajtos pogit?
Kérni lehet, de sajnos nincs!
Max. elfutok a boltba :)

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 13:38:25

@LoveMy: @Pilar Ternera: Nekem is mennem kell, sziasztok. Kiváncsi leszek Banyus arcára, ha visszaolvassa :-))

Ződibaba 2012.04.20. 13:43:44

Naíva is egyre jobban idegesít. El van egy kicsit varázsolva, azt hiszi, hogy valami találka.hu-ra jött?????!!!! Kírának is amit beszólt a párválasztón...pfff, inkább Edinának kellett volna csendben maradnia. Egyre jobban várom már, hogy pofára ejtse Broki, vagy úgy ahogy van(nak) haza menjen a picsába. Híper nem normális, ahogy a mellékelt ábra is mutatja, van híja a csajnak. Bolond. Nem tudom "szegény" Levi, mit szólt tegnap, a tv előtt, amikor Anikó azt mondta, hogy neki Levi nem férfi! De azért, amikor könyékig van a párducos tangában, az nem olyan rossz neki...Levikém, ezt hívják ciki kategóriának...Egyébként sajnálom ezt a kis papucsállatkát... Melákot nem sajnálom, egy hete már csak Niki után sírt, egyébként is sötét, mint a belső zseb, nekem nem fog hiányozni. Omár, messzemenően az egyik legintelligensebb játékos volt, de így járt, ez egy ilyen JÁTÉK! Ezért nem értem a többieket sem, hogy miért úgy viselkednek, mintha valami karneválra jöttek volna, hiszen a végén csak egy nyer, max. ketten együtt, a nyeremény nem kevés, és akkor meg végleg nincs helye a szimpatizálásnak, meg a haverkodásnak. Nehogy Edina úgy járjon, mint tavaly Alíz...Alízzal ellentétben, Edinát egy percig sem sajnálnám. És amit levág az ágyban....fadarab.
Én jelenleg Kírának drukkolok.

mex18 2012.04.20. 13:48:55

Mi lenne ha Anikó vinné el a 20 millát, vagy mennyit :)

Misi56 2012.04.20. 13:57:00

Igen ha Dávid sajátmaga választhatott volna, természetesenMátét 8brokit) kellett vplna kitennie,hiszen ő a legerőssebb. ez a játék. Sajnos, ezt a játékot a legtöbben nem jól játszák. Ők sorban rá is fizetnek. Talán Pít, Kíra,és talán , Máté játssza megfelelően. Bár ha a játék leűl, akkor a viasat belenyúl, ahogy eddig is tette. Számunkra talán ettől jó ez a játék.

kovácspéterke 2012.04.20. 14:01:34

@Ződibaba: mitől lenne fadarab, nem pornószínésznő, és nem szeretne gondolom nagyon kibukkanni a lepedő mögül.

Ki viselkedik úgy mint egy karneválon?

kovácspéterke 2012.04.20. 14:03:00

tök könnyű kívülről okoskodni, megnézném, ki mit csinálna odabent. úgy látom, mindenki winston churcill és machiavelli keveréke idekint...

kovácspéterke 2012.04.20. 14:10:01

itten lehet kérdezni a kiesőket:
www.femina.hu/kozosseg/forum/topic/a_7_het_kiesoi_krisztian_es_omar_kerdezd_oket

vki egyébként kipróbálta már, beválogatták a kérdéseket?

vécés jóska 2012.04.20. 14:24:18

Én azt furcsálom h minden dugás alkalmával csak egy pozícióban nyomatja Máté meg Naíva. Vagy legalábbis annyit mutatnak. Szóval szerintem max 5-6 percig tarthat a szex. Én még elég fiatal vagyok, pár év szexuális tapasztalattal, de azért 3-4 pózt simán kipróbálunk az aktuális barátnőmmel 1 alkalommal. De én valószínűleg nem is vagyok 10/10-es, mint ők, ugyhogy ők csak jobban csinálják.

fl3sli 2012.04.20. 14:28:42

@vécés jóska: Most csináltak más pózba is egyébként. A másik hogy nem akarják hogy a kamera mindent lásson, ezért csinálják igy.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.20. 14:31:39

Edina 19éről az jutott eszembe, hogy úrinő ilyesmiről nem beszél. Számokat sosem mondunk.

Másrészt vannak fokozatok. Az sosem baj, ha él egy nő, tapasztal, satöbbi, de a ló túloldalára sem kell átesni.

Maradjunk annyiban, a Naíva név nagyon találó volt.

kovácspéterke 2012.04.20. 14:35:10

@Alfonzina: máté mondta el a többieknek, szóval inkább úriemberségről lenne érdemes beszélni.

vécés jóska 2012.04.20. 14:35:27

@fl3sli: @Alfonzina: Ja akkor visszaszívtam, akkor valóban megérdemlik a 10/10-et!

mézescsók 2012.04.20. 14:37:41

@fl3sli: Van két fiatal egészséges ösztönökkel, némi vonzalommal, ha az egyik részéről mélyebb is. Több hete egy ágyban alszanak. Az lenne furcsább, ha meg sem fordult volna az agyukban valami efféle.Broki azt mondta, volt kint barátnője, de már valószínűleg nincs, mert nem örült neki, hogy eljött a hotelbe. Nyilván ismeri a srácot és számolt vele, hogy összejöhet valakivel. Azt ugyan nem hiszem, hogy itthon is folytatódna a dolog, ezek a kapcsolatok nem szoktak, de ki tudja. Ennyit látok a love storyban, nem többet.
@LoveMy: @Mrs. Jackman: @Banyus83: @Átvitel honvéd: Kösz, én is egyetértek általában veletek. Csak szemlélődök itt, megpróbálom kitalálni, hogy kinek mi lehet a mozgatórugója és milyen személyiség lehet. Aztán vagy tévedek vagy sem. Mindenesetre alapból senkit sem ítélek el (Edinát, Mátét, Kírát, Anikót, stb. sem), inkább megpróbálom megérteni.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.20. 14:47:27

@Mrs. Jackman: de egyáltalán minek kellett elmondania Máténak????
mondom: egyáltalán nem beszélünk ilyenről.
max. barátnők között.

@vécés jóska: arról csak akkor nyilatkozhatok, ha kipróbáltam Mátékát.

kovácspéterke 2012.04.20. 14:49:11

@Alfonzina: hát nem tom, gondolom, azt gondolja, h máté a pasija, vele meg miért ne lehetne őszinte. én is elmondom, és ha vki nem tetszik azzal nem tudok mit kezdeni.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.20. 14:52:45

@Mrs. Jackman: egy pasit nem ismertem még, aki szívesen hallgatta, hány faszi húzta meg a nőjét előtte.
náluk macsósági mérce a nők magas száma, viszont fordítva elhasználtsági mérce, ha egy nő sok férfival volt.

és hogy kinek, mi a sok, az változó, pont ezért nem érdemes beszélni róla.

persze, ha soknak gondolja, attól még meg fog húzni, mert férfi, de hogy komolyan nem fog venni és tisztelni, az fix.

Zafír333 2012.04.20. 14:54:04

@Banyus83: Nekem is egyre furább Pít:( Pedig már majdnem kezdtem bírni.
Én azért hiszem,hogy vannak még normális emberek:)

Banyus83 2012.04.20. 15:00:03

@Pácsó Ármándó: Mi az, hogy többnek látszik...nem több az, mint 2,6...és nem is szendvicselünk...legalábbis ahhoz 2en kevesek vagyunk ;-)

@LoveMy: Így-így...

@Zafír333: Látod, ilyen ez a játék...(tesóm mindig azt mondja, azért jó ez a műsor, mert itt senkit nem lehet úgy istenigazából megszeretni...lehet igaza van :-D ).

Banyus83 2012.04.20. 15:03:41

@Mrs. Jackman: @Alfonzina: Én számszerűleg még nem ismertem be egy pasinak se, hogy mennyi volt előtte, de mondjuk nem is került szóba...ha szóba kerülne, lehet nem tagadnám...minek? Ha tetszik, tetszik, ha nem, nem...

Banyus83 2012.04.20. 15:10:50

FB-on olvastam, hogy hévégén valami nagykanizsai klubba megy Máté, Niki és Edina...akkor olyan rosszban csak nincsenek Brokiék, hogy nem is beszélnek egymással...vagy elég szar estéjük lesz :-)

Zafír333 2012.04.20. 15:12:28

@Átvitel honvéd: Már csak e-mail-ben kaptam meg a válaszod, túlfutottat a kommentek ( úszni voltam ebédszünetben, kicsit hosszabb lett:))
Majd hétfőn meglátjuk, melyik bentlakó mit hoz ki magából...

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 15:13:51

@Banyus83: (Nem ketten lennétek, emlékezz vissza MyLoveval és talán még VadKörivel beszéltétek, hogy Píttel milyen jó volna együtt lenni. A tükrök soxorozzák a látványt). :-)

Tesódnak igaza van.

Én tőlem már kérdezte egy kedves hölgyismerősöm, hogy mennyi volt előtte, de erre nincs jó válasz. Az meg még meg sem fordult a fejem, hogy ilyenről érdeklődjek.

Zafír333 2012.04.20. 15:14:07

@Banyus83: Hétfőn folytatjuk, én indulok haza:)
Jó pihenést!

Banyus83 2012.04.20. 15:16:14

@Zafír333: Neked is jó pihenést!!!

@Pácsó Ármándó: De cicát simizni (vagy kutyát) egyelőre csak LoveMy-t hívtam...a Pítes dolog, az más... :-) Oda más pasit nem is hívunk :-P

Origo-s cikk:
www.origo.hu/teve/20120419-ket-regi-jatekos-repult-az-eden-hotelbol.html

ő-szinte 2012.04.20. 15:16:20

@Alfonzina: úrinő a faszt is csak bundakesztyűben fogja meg:-DDDDDDDDDDDDDDD
na, inkább ebben maradjunk;-DDDDDDDDDDDDD

Banyus83 2012.04.20. 15:17:12

Én is lépek...fogorvos :-( Aztán még lehet jövök este...Pussz

ő-szinte 2012.04.20. 15:17:24

@Alfonzina: jó kis kapcsolat lehet az , ahol nem beszéltek ilyenről:-DDDDDDD

ő-szinte 2012.04.20. 15:20:43

@Alfonzina: ez hülyeség:-))))
a tisztelet rohadtul nem ezen múlik;-)
ahhoz meg, hogy tapasztalatod legyen, be kell szerezni vhol;-D

2012.04.20. 15:21:52

anikó túlbuzgó lóbimbajára kabátot kéne akasztani. többet.

kovácspéterke 2012.04.20. 15:24:32

@Alfonzina: asszem ez az, ahol pont nem érdekel mit gondol, ha azt gondolja, h el vagyok használva x férfi miatt, akkor attól én nem szeretnék semmit. ha vkinél ezen múlik a tisztelet, az nekem nem pálya.

mézescsók 2012.04.20. 15:24:47

@Alfonzina: Azért mondta el, mert Broki megkérdezte - most nem fogom visszakeresni, hogy hányadik összefoglalóban találod, de erre határozottan emlékszem. Máté tippelgetett: 10 alatt? Fölött? 10-20 között?
A 19-es szám akkor nem hangzott el, de később talán igen. Valamikor a nappaliban folyt ez az igen épületes beszélgetés.
Viszonylag kevés nő őszinte ebben a szituban. Az egyik típus keveset mond (pl. Te vagy a második),amit persze nem hisznek el. A másik többet, mert ettől érzi menőbbnek magát (szerintem ez Edina),ezt sem mindig veszik be a férfiak, de talán akad talán olyan is, aki őszinte, bár ez is mindegy, mert annak sem hisznek. Normális pasi, vagy inkább tapasztaltabb, ezt a kérdést eleve fel sem teszi.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.20. 15:25:47

@ő-szinte: tudod, vannak kapcsolatok, ahol nem beszélgetni szoktak ilyenekről, még, ha meglepő is.
én alkalmazni szoktam a korábbiaktól tanultakat, nem dumálni róla.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.20. 15:27:41

@mézescsók: nos, pont emiatt nem szoktak felnőtt férfiak erre rákérdezni. mert végül is számít? nem.
a lényeg a moston van.

persze tény,hogy Máté a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető még férfinak, csak azért, mert farka van, és használja.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.20. 15:29:23

@Mrs. Jackman: na ezért zsákutca ez a téma is.
mert mindenki másképp gondolja.

nálam, ez a téma kb. exek kategória. beszélgethetünk róla, de mi értelme?

kovácspéterke 2012.04.20. 15:31:19

@Alfonzina: ja, nem ezzel állítok be az ajtón, h helló, nekem ennyi volt és neked mennyi? :D, csak ha előjön, nem füllentek.

genevieve 2012.04.20. 15:43:27

@Alfonzina: és biztosan vannak olyanok akik nyilvántartást vezetnek, nehogy téves számot mondjanak be véletlenül, ha rákérdeznek:-)))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.20. 15:49:35

@genevieve: én a múltkor pont összeszámoltam magamban viccesen, és meglepődtem (hogy milyen irányban, azt hagyjuk:)), de ennyi.
őszintén szólva nem szoktam számon tartani, pedig nem Edina korosztálya vagyok.
és nem. tőlem még egy pasi sem kérdezte meg.
úgysem a számok beszélnek.

ő-szinte 2012.04.20. 15:54:41

@Alfonzina: hát, nekem valóban meglepő az olyan kapcsolat, ahol vannak tabu témák...

ő-szinte 2012.04.20. 15:55:34

@Alfonzina: hát, nekem valóban meglepő az olyan kapcsolat, ahol vannak tabu témák...

ő-szinte 2012.04.20. 15:58:08

@genevieve: nem biztos, hogy nyilvántartást vezetnek, de ha szóba kerül nem titkolják el;-)
mert minek???:-O

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.20. 15:58:29

@ő-szinte: nem tabu. egyszerűen nem téma, nem kerül szóba.

Vadkörte82 2012.04.20. 16:11:20

@Banyus83: @Pácsó Ármándó: sziasztok egy gyors bekukkantás.

mennyi olvasnivalóm lesz este:)...na majd kaptok. ..ja MyLove is!

Nevem Earl 2012.04.20. 16:21:51

Francba, kiesett egy tényleg jó fej, meg egy nagyon kiröhöghető karakter. A hotel innentől szürkébb pár árnyalattal.

tomfree 2012.04.20. 16:23:48

Csíra meg Hiper vállalhatatlan figura, alapból aljas és gonosz mindkettő. Omárt nagyon sajnálom, kár érte.

tomfree 2012.04.20. 16:27:13

@Alfonzina: ha már a számháborúnál (Naiva-Broki) járunk, akkor leírom, amit egy idős munkatársam mondott annak idején: egy mesterkulcs amelyik minden zárat nyit az aranyat ér, de az a zár, amelyiket minden kulcs nyitja, értéktelen. :-)

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 16:28:47

@Vadkörte82: Szia! Jó olvasást!

@Nevem Earl: Mindkettő hiányzik majd nekem is. Kíváncsi leszek Diplomás Dévid és Naomi kettősére, mit fognak alakítani.

genevieve 2012.04.20. 16:35:00

@ő-szinte: na akkor hivatkozva a kettőnk "belsőséges":-) kapcsolatára, drága lányzó mennyi az annyi?:-P

tomfree 2012.04.20. 16:36:49

@genevieve: :-) Az. És nagyon sablonos, de jópofa, nem? :-)

Müszélia 2012.04.20. 16:39:45

@Alfonzina: én is összeszámoltam :XD

genevieve 2012.04.20. 16:40:45

@tomfree: attól függ honnan nézzük:-)

fofofo 2012.04.20. 16:45:55

Ha jól emlékszem, Melák is mondott egyszer egy sziamiát. Akkor ő is látens? Egyébként szerintem Pít, Dávid stb. egyszerűen kicsit feminimek. Ennyi.

genevieve 2012.04.20. 16:48:14

@fofofo: hát nem is tudom, én még sose mondtam sziamiát ,se puszimuszit:-)

ő-szinte 2012.04.20. 16:57:18

@genevieve: ha ennyire érdekellek, akkor írjál szépen privit ahogy a többi pasi :-DDDDD :-P

ő-szinte 2012.04.20. 17:01:06

@genevieve: és elég fura lenne, a belsőséges lenne;-DDDDDDDDDD
ha bensőséges, az még hagyján;-D
bár az meg furcsántorz;-)
de ki tudja, ez itt az éden, itt BÁRMI megtörténhet...:-DDDDD

genevieve 2012.04.20. 17:02:47

@ő-szinte: jajj te jány, sose érted az iróniát:-)

ő-szinte 2012.04.20. 17:09:21

@genevieve: vhogy tőled nem tűnik annak, bocs;-)

2012.04.20. 17:10:08

ez a műsor sokkal gázabb mint gondoltam volna...

ő-szinte 2012.04.20. 17:10:59

@vágtázó halottkém: örülünk, hogy tetszik:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

genevieve 2012.04.20. 17:15:10

@ő-szinte: de az idézőjel fogalmát ismered ugye?:-)

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 17:16:50

@genevieve: Az nincs neki a billentyűzetén :-)

ő-szinte 2012.04.20. 17:21:28

@genevieve: persze:-)
de mondom, hogy itt RÓLAD van szó, ez speciális:-DDDDDDDDDDDDDDD
VELEM kapcsolatban nem irónia szokott az lenni;-DDDDDDDD

ő-szinte 2012.04.20. 17:22:53

@Pácsó Ármándó: jó, hát tehetek én róla, hogy olyat kaptam amin minden második billentyű " D " ? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

genevieve 2012.04.20. 17:27:19

@ő-szinte: amit neked írok az mind irónia:-DD

Pácsó Ármándó 2012.04.20. 17:27:19

@ő-szinte: Pont erre gondoltam én is :-DD

ő-szinte 2012.04.20. 17:36:56

@genevieve: ahha. akkor biztos csak én értettem félre sokszor;-)
pl, most is:-)
pedig értem én a viccet, meg az iróniát, ezt többen is tanúsíthatják :-)

ő-szinte 2012.04.20. 17:38:26

@Pácsó Ármándó: tudom, tudom :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nem tom mi a fasz van kommentországban, de rohadtul akadozik a postai szolgálttás:-O

genevieve 2012.04.20. 17:41:00

@Alfonzina:a kérdező számára annak, hogy mit mond a kérdezett fél?:-)

ő-szinte 2012.04.20. 17:42:30

@genevieve: tudod mit? legyen igazad!
faszom fog vitatkozni...

genevieve 2012.04.20. 17:43:41

@ő-szinte: neked nincs is olyanod:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pokróc 2012.04.20. 19:01:28

Oké, de ki nyerte meg a játékot?

Héttörpe (törölt) 2012.04.20. 19:03:57

Nézzétek meg a gifet, esküszöm, hogy csíra tudta, hogy védett a félökör.

inmemancsi 2012.04.20. 20:42:03

megy az abigél a dunán

Kallisztó 2012.04.21. 10:07:58

Nem hiszem el, hogy ez a Kíra mekkora geci, Hiper szót sem érdemel, mert az a némber tényleg beteg, inkább kezelésre lenne szüksége, nem erre a játékra.

Én ezért bírtam nagyon Műanyagot. Mindig megmondta, hogy a a pénzért jött, nem pedig azért, mert örömöt okoz neki az, hogy gecizhet. Most a másik két szimpatikus játékost hajították ki, bár még bírom Noémit (tudom, egyedül vagyok vele, de az a csaj sem rosszindulatú, csak butácska) ő kevés már ahhoz, hogy a sok szemétládát nézzem.

Banyus83 2012.04.21. 12:08:41

@Vadkörte82: Lesz mit behozni...még nekem is asszem...

Pácsó Ármándó 2012.04.21. 12:09:42

@Kallisztó: Szia! Noénak ez a "poloska-üzemmód" honnan jöhet? Amikor Műanyag csúnyán lecseszte Ádám kiesése után, akkor átment Anikóhoz. Pár nap után visszahordta a hallottakat a Niki-féle tömörüléshez. Most, hogy nyílt Pít-Hiper ellentét van és ő Píttel intim jóviszonyt ápol (vagymit), most ismét hordja a kihallgatott dolgokat Anikóhoz. Ez lehet a taktikája? Összeugrasztani az ellenfeleket (lásd még a Petra-Hiper ellentét tevékeny felerősítése)? Vagy nélkülözhetetlen akar lenni mindkét tábor számára,

genevieve 2012.04.21. 12:53:05

@Pácsó Ármándó: vagy csak alapból ilyen a természete:-)

*jinx* 2012.04.21. 14:02:18

@Banyus83: Mert Broki + Papucs szexelnek (na nem egymással), ezért nem tették (még) ki a szerkik. Más magyarázatot nem találok...

*jinx* 2012.04.21. 14:04:34

@Banyus83: "Ha egy nő 19 pasival volt, az ribanc, ha egy pasi 43 csajjal, az macsó hős???"

ó, a pasiknak egy is sok! :)

genevieve 2012.04.21. 14:34:50

@*jinx*: na ja, a csaj legyen szűz, de azért tudjon mindent amit a pasi elvár:-)

kerdesek05 2012.04.21. 14:37:35

Elkészítené valaki az ÉH2 képeivel a főcímzenét?:)

www.youtube.com/watch?v=j8QuA3zxYkk

ő-szinte 2012.04.21. 14:43:50

@genevieve: és még a csajokat basszák le, mert hisznek mesékben:-DDDDDDDDDDDDDDDD

Müszélia 2012.04.21. 15:55:51

nekem tetszik noémi. nem olyan buta, csak a magyar nyelvtudása bizonytalan. túlzás ez a poloska-üzemmód. az emberek beszélgetnek, és miről beszélnének egy zárt térben, ha nem egymásról.

Katicavirág 2012.04.21. 16:00:03

Most találtam képeket a randiról, Kíra fikázta Dávidot, pedig inkább kussolhatott volna mert nem ő volt a főszereplő, annyit bénázott a Dávid meg mégis védte őt, dícsérte, hogy azért megpróbálta stb.,ez meg fikázta, remélem mihamarabb kiesik és visszamegy a pávián ketrecbe!
www.femina.hu/hazai_sztar/eden_hotel_2/kepes_cikkek/eden_hotel_2_huszonhatodik_adas_kira_randi?img=2#kepescikk

...inkáb Omar kaphatott volna return jegyet Kíra helyett!!!

Pácsó Ármándó 2012.04.21. 16:01:04

@Müszélia: Most kérdezzem meg mit néztél ÉH2 helyett? :-)
Nem baj, ha neked tetszik, de hogy nem nőtt ki az árulkodásból az biztos. Célzottan mártotta be Petrát és Pítet is Anikónál.

ő-szinte 2012.04.21. 16:07:25

@Katicavirág: Dávid azért védte csírát, mert féltette a kis picsáját! még szép, hogy puncsolt neki:-DDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.04.21. 16:11:24

@Müszélia: noémi tipikusan olyan, mint alíz volt. arra hajlik, amerről a szél fújja.
személy szerint nekem ez veri ki a biztosítékot, meg a sunyi liszteszsák (edina) nem pedig anikó. csíra meg aztán végképp nem;-DDDDDDD

inmemancsi 2012.04.21. 16:15:09

@Pácsó Ármándó: ja és magyarul vagy szlovákul egyenlően segghülye

Katicavirág 2012.04.21. 16:24:11

@ő-szinte: A riportban védte, amit a picsa nem hallhatott!

Pácsó Ármándó 2012.04.21. 16:30:31

Kíra már eleve úgy indult a randira, hogy őt az ikerpár érdekli bent nagyon,Dávid meg semennyire. Dávid meg úgy indult,hogy bevágódjon,mint a tejfogú kis csajoknak a Turkish Riviérán. Csak hát Csírának felemelt középső ujj volt a jele az oviban...

ő-szinte 2012.04.21. 16:40:41

@Katicavirág: lehet, hogy úgy gondolkodott, hogy ki tudja, hogy mikor játszák ezt be nekik. minden esetre én úgy gondolom, hogy nem érdek nélküli a dolog;-)

Müszélia 2012.04.21. 18:52:48

@Pácsó Ármándó: ez nem olyan játék, hogy az győz, aki a legbecsületesebb vagy a a legjobban segíti a játékostársait. sőt! én nem tudom, mit hozna ki belőlem 25 milka ígérete, és te sem tudhatod. mert az édenben bármi...

Müszélia 2012.04.21. 18:54:36

@ő-szinte: ja, edina elég sunyi. anikó meg pszichiátriai eset. már csak a tamponszex miatt is.

LencsiLány 2012.04.21. 22:13:54

@Pácsó Ármándó: "Csírának felemelt középső ujj volt a jele az oviban..." :D:D:D:D:D:D:D

Pácsó Ármándó 2012.04.22. 00:15:58

@Müszélia: Te bírod Noémit, én nem és akkor ebben meg is egyeztünk! :-)

ő-szinte 2012.04.22. 01:26:04

@Pácsó Ármándó: a latin tánccsoport, meg a sztendápos fijjjú :-)

Pácsó Ármándó 2012.04.22. 09:08:48

@ő-szinte: :-DD , köszi!
(Csak részleteket láttam, az Ugrabugra Ovisokat, Bájoskát, a Mezőgazdász Mulatóst, meg a Népdalos Guitar Herot.)

Az előzetesben az ÉH-sok valami brazil szambaestre készülnek? Úgy vannak öltözve amikor a P&P duó összeszólalkozik.

nosce 2012.04.22. 11:51:26

@Pácsó Ármándó:
sztem Naomi a legokosabb lány bent, kibaszatta petit (szlovákozás kiprovokálása), és PITet is lekötelezte na meg David is pincsulni fog neki, és persze megvan a híd brokkantyuék meg Aniko felé. Mi kell még ? Kíra nem okos csak geci Aniko meg betépett, Naiva ostoba, Petra meg semmi....

Pácsó Ármándó 2012.04.22. 12:37:57

@nosce: Ha azt nézzük Fatter kiesésében is oroszlánrésze volt, hiszen Muzsikust Csíra és Anikó felbiztatta, hogy Krisztiánt ejtse ki, de Noé beárulta őket Nikiéknél, azok kérdőre vonták Tamást, mire az végül is a másik nagyot, Gábort ejtette ki.

Igy a vasárnapi ebéd után (gombapöri nokedlivel és tejfölös uborkasaláta) elgondolkodtam, hogy ki milyen rovar lehetne a szereplők közül. Nem sértegetésnek szánom, inkább csak amolyan agymenés. Szóval:

Melák - lóbogár
Dávid - vízipók vagy büdösbogár (Edina ajánlásával)
Noémi - poloska
Petra - lárva, bármilyen bogáré
Pít - hőscincér
Hiper - imádkozó sáska
Levente - bármilyen táplálékrovar az imádkozósáskának
Kíra - bolha
Edina & Métá - azok a kis piros-fekete mintás bodobácsok, amelyek mindig össze vannak "ragadva"

LoveMy 2012.04.22. 13:42:59

@Pácsó Ármándó:
Szia :)
Na milyen fincsi ebéded volt!
Nálunk rántott gomba és husi, krumplipürével és koviubival :)

Arra nem is emlékeztem, hogy anno Csíra-Hiéna akarta a Melák kiesését, viszont már akkor is idegesített Noémi pletykasága!

Ez ez entomológiai útmutató NAGYON JÓÓÓ és NAGYON TALÁLÓ! :)

Cathcart_ezredes 2012.04.22. 14:31:03

@Pácsó Ármándó:
Rohadt jók:D főleg a bodobács... Szegény Hiper bár szokott énekelni, de fülbemászó ilyen hanggal nem lehet (bocs).

Pácsó Ármándó 2012.04.22. 15:40:35

@ő-szinte: @Cathcart_ezredes: Köszi! A bodobács nevét meg kellett néznem a neten, mert csak arra emlékeztem hogy néznek ki. Hiper lehetett volna még botsáska a tánca miatt. Terror Tomi meg szitakötő azzal a fejjel:-)
Fülbemászó:-DDD
Márkra nem tudtam semmit kitalálni, talán majd ti.

@LoveMy: Szia Kedves MyLove! A rántott gomba is finom! Majd meglátjuk melyikünk lesz bolondabb :-)
Én is elfelejtek pár dolgot és néha csak pislogok amikor a többiek emlékeztetnek. Mik lehetnek azok a megpróbáltatások amelyekkel szembe kell nézniük a játékosoknak jövő héten? Te mindig olyan tájékozott vagy, szerinted?

viragoskertecske23 2012.04.22. 15:43:26

@Pácsó Ármándó: :)))))))))))))
mekkorát röhögtem :))

kerdesek05 2012.04.22. 16:03:13

na mi volt az ÉH2 bulin tegnap Kanizsán, Műanyaggal, Brokival és Naívával?:)

Silene 2012.04.22. 16:11:12

@Pácsó Ármándó:
verőkeltő bodobács asszem :)
Hiper lehet fekete özvegy, meg levéltetű. :P

Pácsó Ármándó 2012.04.22. 16:24:22

@viragoskertecske23: Egészségedre! :-)

@Silene: Köszi! A fekete özvegy találó! Akkor LMZ egy nagy szürke molylepke a hálójában?
Ha a többire is van ötleted, ne tartsd vissza magad!

Pácsó Ármándó 2012.04.22. 17:25:05

Ha már megittam a barnasörömet, még egy szarkasztikus találgatás arról, hogy ki milyen növény lehetne a szereplők közül. Nem sértegetésnek szánom, inkább csak amolyan agymenés. Szóval:

Dávid - hínár, vízitök
Omár - kókusz
LMZ - gyékény, sás (mindegy csak lehessen belőle papucsot készíteni)
Pít - búza
Máté - lopótök, kígyóuborka
Kíra - csalán, bors, esetleg meggymag (kicsi és köpnivaló)
Edina - körte, esetleg valami nyitvatermő hüvelyes növény
Anikó - vénusz légycsapója
Petra - mák, fű (mindkét értelemben)
Noémi - pipacs, tátika (ahogy a kiválasztókon nézni szokott)

Silene 2012.04.22. 18:29:16

@Pácsó Ármándó:
ez is nagggyon jó! :))
A fekete özvegy meg ugye hangulattól függően párzás közben vagy után megöli, majd megesz a párzótársát. :D
A levéltetü meg mondjuk kedves is lehet, a hangyával van egy különleges kapcsolata: a hangya dajkálja, táplálja, hogy megehesse az ürülékét (nektár, édes..) :D

ő-szinte 2012.04.22. 18:31:58

@Pácsó Ármándó: ez jobb lett mint a rovaros;-DDDDD
Meg mindig vihogok:-DDDDD
De asszem noemi csak is naprafprgo lehet:-DDDDDDDDDD

Silene 2012.04.22. 18:32:14

De az Edina-Máté lehet májusi cserebogár is, mert azok is sokszor "duplán" fellelhetők. :DD

Pácsó Ármándó 2012.04.22. 18:51:16

@ő-szinte: Az lett volna a harmadik tippem! :-)

@Silene: Akkor Levi a levéltetűvel szimbiózisban élő hangya aki gondoskodik róla? Ez is jellemző rájuk.
Na, majd mindjárt itt a május és kifigyelem azokat a cserebogarakat hátha rájövök, hogy "miből lesz a cserebogár?" :-)

LoveMy 2012.04.22. 19:04:38

@Pácsó Ármándó:
Na, látom, a te gombád bolondabb volt :)
hyperkreatív vagy :)

Minden esetre nekem bogaras Pácsó jobban tetszik ;) sokkal egyedibb és sokkal találóbb!

Silene 2012.04.22. 19:08:51

@Pácsó Ármándó:
igen! :) Az LMZ a hangya. :P
Egyébként szerintem jól éreznéd magad részeg biológusok körében! :D

Lacka929 2012.04.22. 20:01:12

Isten éltesse Noémit a névnapján! Majd adja át neki valaki a hotelben! :)

genevieve 2012.04.22. 20:59:46

@Λατζκα: uhh, ma van noémi nap?:-)))

Vadkörte82 2012.04.23. 10:53:48

@Pácsó Ármándó: hello :)na szép mikor épp szünnap van az édenben, akkor jönnek a nagy gondolatok..de már ezért érdemes volt benézni :))

f.fredericks 2012.04.23. 11:53:40

@Pácsó Ármándó: látom Pácsó sziporkázott a hétvégén, jók lettek, nekem a növényes tetszett jobban.

ő-szinte 2012.04.23. 12:10:21

@f.fredericks: ugye, hogy az találóbb?:-)

Pácsó Ármándó 2012.04.23. 13:21:30

@f.fredericks: @ő-szinte: Nem is ez a lényeg, hanem hogy mik lehetnek azok a megpróbáltatások amelyekkel szembe kell nézniük a játékosoknak a héten? Komplett párok jönnek be? Megint lesz "add oda a párodat a védettségért" játék? Vagy pénzeszsák? Egyáltalán megy be új csaj vagy megint csak fiúk?

Banyus83 2012.04.23. 13:49:10

@Pácsó Ármándó: Hát te kész vagy!!!!! ja, és Csíra jele az oviban...most olvastam vissza aztán ezen visítok...csak megártott a vasárnapi ebéd?? Nálunk halászlé volt :-)

Én is kíváncsi leszek, mik lesznek a soha nem látott fordulatok a héten :-D kinézem, hogy semmi extra...
Valamint arra is, hogy Brokinak miért nem illik a képbe Brokiné Naíva, hogy min kap össze Pít és a hernyós és főleg, hogy kik huncutkodnak az ajánló végén a takaró alatt... :-P

Pácsó Ármándó 2012.04.23. 14:28:13

@Banyus83: Szia! A delfines szobában huncutkodnak, gondolom Levi és Ancsa nyálazzák át titokban a Fürge Ujjak magazin legújabb számát :-)
Edina jól érzi, hogy veszélyben vannak, mint a legrégebbi pár.

ő-szinte 2012.04.23. 14:36:44

@Pácsó Ármándó: jó, nem kell elbagatellizálnod a nagyszerűségedet:-DDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.04.23. 14:40:46

@Banyus83: niki végre normálisan néz ki:-)
mindig is tudtam, hogy a pénz csodákra képes:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sziporka 2012.04.23. 14:54:55

@Banyus83: De a Levi nője a Sarah vagy ki is terhes volt nem?

f.fredericks 2012.04.23. 15:21:16

@Pácsó Ármándó: megy a terelés a kiskertésztől.
Amúgymeg bejön két krumpli meg egy répa, oszt jónapot.

Banyus83 2012.04.23. 15:22:14

@Sziporka: De, szerintem is, úgyhogy nem tudom, miért írták, hogy első Éhes baba...
@ő-szinte: :-)
@Pácsó Ármándó: Én is erre tippeltem...remélem nem most kerül veszélybe a Broki-Edina páros, majd inkább akkor, ha fiúk jönnek... :-)

LoveMy 2012.04.23. 15:41:38

@Banyus83:
Szia!
Ezt nem értem: mikor mondta Máté?
Vagy amikor a bárpultnál ülnek? Azt akárhányszor nézem, soha nem értem mit mond a Máté!

www.blikk.hu/blikktv_xnews/a-szex-nem-eletbiztositas-az-edenben-2085555

Banyus83 2012.04.23. 15:42:38

@Banyus83: Éden baba akart lenni...

LoveMy 2012.04.23. 15:52:07

Hát ahogy ez mindig (utólag) kiderült, hogy az előzetesek többnyire jól összevágott jelenetek, amelyek egyáltalán nem úgy alakulnak, mint ahogy azt sejtetni akarják! De majd meglátjuk...

Pácsó Ármándó 2012.04.23. 16:00:57

@Banyus83: Éhes baba? :-) Mi volt abban a halászlében?

@LoveMy:

Máté: "Egy dolog miatt nem illesz nekem a képbe igazából"
Edina: "Igen?"

Banyus83 2012.04.23. 16:09:26

@Pácsó Ármándó: :-)) Jól van na...lehet éhes a baba... :-P

LoveMy 2012.04.23. 16:11:28

@Pácsó Ármándó:
Köszi szépen! :)

ÉH-es baba, egyébként így írva már hiteles :)

kerdesek05 2012.04.23. 16:41:48

@Banyus83: ez a nagyseggű, tetováltbaszógép lesz az anyuci?:)

Banyus83 2012.04.23. 16:54:12

@kerdesek05: Akkor gondolom Edinka és Hiper kezd fosni (már a cikk alapján...ggndolom NAíva lesz a féltékeny, Hiper meg a beszabályozós :-D ).

Pácsó Ármándó 2012.04.23. 16:54:24

@kerdesek05: Végre bejön két csaj, remélem jók lesznek!

Pácsó Ármándó 2012.04.23. 16:56:32

@Banyus83: Noé is mindig szabályozni akarta az aktuális párját és Petra is valami nem tetszőt mondhatott Pítnek.

Banyus83 2012.04.23. 16:59:24

@Pácsó Ármándó: Igaz, csak abból gondoltam, hogy pont annak a két lánynak a képét "mellékelték" a cikkhez...

Banyus83 2012.04.23. 17:11:19

@Pácsó Ármándó: :-) Ja, egész jól néz ki azon a képen...

LoveMy 2012.04.23. 17:11:46

@Pácsó Ármándó:
A cikk és az utalás valóban nem egyértelmű, és nagyon igazad van ebben! Mert ezek az állítások másik kettőre is igazak.

Pácsó Ármándó 2012.04.23. 17:16:48

@LoveMy: Amikor először olvastam, hogy "egy fekete nő okoz riadalmat az Éden hotelben" akkor azt hittem, hogy Omár húga költözik be :-)

Banyus83 2012.04.23. 17:33:34

@Pácsó Ármándó: nekem meg olyan dejavu-m volt...ha jól emlékszem az 1-ben is egy ilyen maskarás buli során költözött be a fekete hajú, lófejű Linda , meg a szőke Detti...nekem egyből ez ugrott be :-))

Pácsó Ármándó 2012.04.23. 17:38:35

@Banyus83: Neked is volt dejavud? Mekkora? :-)
Az ÉH1-et nem követtem annyira.

Pácsó Ármándó 2012.04.23. 18:03:47

@LoveMy: Krisztiánt a médiába!! :-)

LoveMy 2012.04.23. 18:11:54

@Pácsó Ármándó:
Na, ezen aztán tényleg kifeküdtem :D

Pácsó Ármándó 2012.04.23. 18:15:45

@LoveMy: Maradj úgy, megyek! Szerintem Banyus csak tippelt :-)
Nemsokára lesz új élő kibeszélő ...

Müszélia 2012.04.23. 18:21:12

egy ekkora bunkó, mint melák, hol mexikóban, hol floridában, másoknak meg a szomszéd kerület is messze van. nem igazságos az élet.
még hogy egy húron pendültek nikivel? niki sem agysebész, de ha zongorázni tudnám a különbséget...

☺ágica (törölt) 2012.04.23. 18:23:26

szép jó estét:)

@Pácsó Ármándó: visszaolvastalak és sírok a röhögéstől:DDDDD nem vagy százas és ezt bóknak szántam:DDD

Pácsó Ármándó 2012.04.23. 18:29:25

@☺ágica: Köszi, vak nyúl is talál szenet :-)
Léptem, további jó szórakozást!
süti beállítások módosítása