Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x28

2012. április 20. 07:50 - sixx

Tegnap a Pandorán nyilvánvalóvá vált, hogy Csírában még annyira sem lehet megbízni, mint eddig, színészi teljesítménye pedig legalább olyan ijesztő, mint Brokié. Csíra megkapta az édenhoteles geciség mértékegységeként is ismert Fehér Pókmajom nevet, mert kiérdemelte. Hiper agyvérzésközeli állapotban üvöltözött Petrával, majd beletolta a picsáját a kamerába. T69.2 ünnepi skinben, talpig sötétlilában, a párválasztásra, vásár- és ünnepnapokra rendszeresített felemás csöcsökkel nyitja az adást, no meg egy bazinagy spoilerrel: mindkét kieső régi játékos lesz. Faszom.

A reggeli örömteli, a csajok zizegnek, és mennek Fehér Pókmajmot ébreszteni, mert ma van a születésnapja, nahát. Ágyba viszik neki a koktélt és viháncolnak, jajdeszeretünk, miközben Hiper konkrétan egy kanál vízben meg tudná fojtani és Naiva sem sírná tele a zsinórtangát, ha kiesne ugyebár. Azért az meglehetősen sokkoló lehet, amikor az ember kinyitja a szemét, és balra Petra hamuszürke lángosképe, a másikon meg Hiper műszempillákkal súlyosbított lófeje vigyorog. Jönnek a faszik is, illetve Melák, aztán Omár, Féliker csak alszik egyre, hogy a faszba' tud így aludni, azt nem tudom. Omár nem mosott fogat, de egy puszit ad Fehér Pókmajomnak, aki immáron 21 éves. Az ünnepi hangulat tetőfokán Fehér Pókmajom a nappali asztalára hág, segget ráz, Hiper pedig úgy tesz, mint aki a legjobb barátnője szerte e világon, és a csak különösen lepukkant falusi diszkókban látható mozdulatokkal ropja állelkesen.

Dávid virággal a kezében érkezik a nappaliba, vigyázz, tüskés és loptam is, mondja, meg azt, hogy a feszkót akarta oldani. A reggeli alatt a téma a védettség és a párválasztás, Hiper és Papucs egy percre nem hagyja abba a dumálást, kisebb csirkék zuhannak ki a szájukon, miközben arról beszélnek, hogy Dávid tuti odaáll mögéjük, ha védett lesz. Hipert Dávid szúrja a szemivel, de jobb, ha nem teszi, mert cserébe kiszúrja mindkettőt. Naomi szerint Hiper egyből cserélné Dávidot, mert egy megbízhatatlan picsa. Melák már kibaszott ideges, és fel alá járkál a nappaliban, közben ÚjPétert meg Omárt fárasztja. ÚjPéter kicsit sajnálja, de neki van egy sorrendje, oszt passz, Féliker előrébb van. Melák még nem tudja, hova áll, vagy Hiper vagy fehér Pókmajom, de az utóbbiban nem bízik. A téma adott a mödanszié mellett is, itt Naiva kap éppen frászt, mert szerinte Dávid szimpátia alapján választ, és ha van védettsége, akkor Brokinak meszeltek.

A délelőtt többi része a mödanszié mellett, édes punnyadással telik, a multitálentum Broki úszik, vízilabdázik és labdarúg, a többiek dumálnak, Naiva úszik. ÚjPéter azt mondja Dávidnak, hogy kemény lesz az este, de b-terv nélkül be ne menjen, mert az olyan, mint a sitten lehajolni a szappanért. Dávid Brokit és Papucsot baszná ki legszívesebben a hotelből. Délutánra mindenki kifekszik a mödanszié mellé, a beszélgetés nem túl izgalmas, Féliker majdnem elszólja magát a védettségről, de mégsem, Naomi és Naiva viszont a szobában beszélget inkább, Naomi meglepetést vár estére, Naiva szerint nem lesz semmi gáz, na, majd meglátjuk, kezdem már kibaszottul unni ezt a vekengést. A ceremónia előtt át kell öltözni meg ugye a kötelező smink sem maradhat el, Hiper műszempilla nélkül fejetlen csirke, tán szó szerint is. Fehér Pókmajom alig várja, hogy ceremónia legyen már. Omár Naomi haját fogja, míg a csaj vasalja a fürtöket, ez megkapó. Fehér Pókmajom önkritikát gyakorol: úgy nézek ki, mint egy terhes hattyú, mell nélkül.

Na, meggyött Pinokkina, a ruha maradt, a szemit mereszti egyre, de ő lófasz a hatnapos vizihullának sminkelt Petra mellett, akinek továbbra sem mozognak az arcizmai miközben beszél, és ez kibaszott zavaró. Bejönnek, leülnek, idegesek, Brokinak fogalma sincs, mire számítson, izgulás ezerrel. T69.2 Félikert a másikról kérdezi, nehéz vót Patriktól megválni? Ja. Dávid, ment a beilleszkedés, mint az ágybaszarás? Nem. Melák, van b-terved? Van, sőt, c- és d-tervem is, de Fehér Pókmajom mellett képzelem el a jövőt. Papucs, a héten lepapucsoztak. Joggal? Ja. Legalább őszinte. Megmutatjuk két animgifen, mi a különbség Melák és Petra mimikája között.

Na, válasszunk, Broki kezd, Naiva. Meghúztam a váratlant, mondja. Omár-Naomi, majd Melák-Csíra, basszameg, ez nagy hiba vót! ÚjPéter-Petra, Papucs-Hiper, és maradnak ketten, Féliker és Dávid. Először Féliker választ, megy Fehér Pókmajom mögé, minden téren megbízom benne, mondja. Melák hall nyugodt, nem lesz csavar. Mire befejezi, T69.2 megszólal, Félikernek védettsége van, amiről nem szólhatott senkinek, csak Dávidnak. Mindenki összeomlik, csak Fehér Pókmajom és Féliker nem, Omár már csak röhög a fordulaton, Naomi feje feszült, látszik rajta, ahogy a két agysejt kergeti egymást lázasan odabent, mit mondtak? Ki védett? Csíra a kamerába rázza pulikutyás fürtjeit és megjegyzi, hogy semmit nem élvezett még eddig úgy, mint ezt a játékot, ne is legyen ennél nagyobb öröme, azt kívánom.

Na, Féliker, adod a védettséget? Biztos vagy a dolgodban? Biztos, átadom Dávidnak, mondja a csávó, Melák meg úgy hajol be Csíra arcába, mint egy Alien, csak a kis fogsor nem csattan ki a fejiből és nem csorog a (savas) nyála hozzá. Dávid fellélegzik, ó bazdmeg, mennyire fasza már. Na, most azért lehet még egy csavar, mert ha beáll Csíra mögé, kiejtheti Félikert, ami naccerű szopás lenne. De nem így lesz, mert ennyi esze a Viasatnak is van, Féliker mondja meg, hova áll Dávid. Hiper szerint Naiva mögé, mert beszólt neki, de nem, sajnos Naomi mögé küldi, és ezzel kiesik Omár, a fazon, akinek rendesen drukkoltam ebben a kibaszott játékban. Naomi sír, mindenki sír, Omár ölel és távozik egy vidám "szevasz, Patrik!" beszólással, ezért (is) szerettük. Elered az eső is.

T69.2 kihívja Csírát, Félikert és Melákot, na, Fehér Pókmajom, válassz, ki megy haza. Hát Melák. Az csak áll, még egy utolsót táncoltat az orrcimpáján és tart egy kiselőadást arról, ki nem megbízható, meg hogy mekkora geci ez a Csíra, aki válaszul csak annyit jegyez meg, hogy ez volt a bosszú, kuss. Naivának is be kell szólnia valami ostobaságot Csírának, nem mintha ő pontosan nem tenné meg ugyanezt ebben a helyzetben - erre a legjobb bizonyíték az, hogy az eredeti 5 faszi közül csak egy van itt, viszont az eredeti 5 nőből még 4. Melák búcsúzik, kifelé menet kezet nyújt Félikernek is, de az utolsó pillanatban felrántja a kezét, kicsit gyerekes, de érthető. Faszom, az egyik legviccesebb arc szállt ki, kin röhögünk mostantól?

A nappaliba visszaérve Naomi és Naiva egyből berongyol Naomi szobájába, és ott sírnak, Naiva felelősnek érzi magét, de nem tudom miért, hiszen nem ő baszta ki Omárt. Valami olyan miatt, ha jól értem, hogy még délután aszonta Naominak, biztonságban van. Nahát. Odafent ÚjPéter összehívja a népet, Broki megvédi Félikert, döntést kellet hoznia, nem volt eccerű, valakit választani kellett. Csíra fellélegzik, de jó, hogy megérti mindenki, azt hittem, közellenség leszek. Azt nehezményezi, hogy miután Féliker megmondta Dávidnak, hova álljon, Naomi Csírát kezdte el gyűlölködve nézni. ÚjPéterre is, mondja az, és lemegy Naomiékhoz, hogy elmagyarázza, neki semmi köze nem volt a dolgokhoz. Nekem jobban hiányzik Omár, mint neked, mondja Naominak, Melák meg elveszett, és senki nem tartotta volna bent. Naominak van feje, mondja, (köszönjük) tud vele gondolkodni - Omár azért ment haza, mert Csíra Naomit gyűlöli.

Este a nappaliban Csíra tortát kap, mindenki nyalja a seggét, az a Naiva is, aki korábban beszólt neki, no meg Hiper, aki simulékonyabb, mint egy nehéziparügyi államtitkár. Szülinapi buli van asztalon táncolással, Petra ringy-ronyg lábait mutogatja a kamera, nem kéne. Papucs azt mondja, Csíra az egyetlen, aki irritálja, de jó pofát vág a dologhoz, mer nem akar kiesni. Hiper megint gyökérre issza magát, Papucs ölben viszi haza, gondolom, parancsszóra, de Hiper szerint Papucs nem férfi. Naomi és Dávid beszélget, Omár volt az első férfi, aki közel került hozzám itt bent. Hiper magára húzza Papucsot, smár, szárazbaszás, majd Hiper kimegy megmosni a csúnyáját, és ezt is pont úgy végzi, mint minden mást, belemórikálja magát a kamerába. Az utolsó jelenet hagyományőrző: Broki és Naiva megint kúr.

Címkék: éden hotel
1186 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pokróc 2012.04.20. 19:01:28

Oké, de ki nyerte meg a játékot?

Héttörpe (törölt) 2012.04.20. 19:03:57

Nézzétek meg a gifet, esküszöm, hogy csíra tudta, hogy védett a félökör.

inmemancsi 2012.04.20. 20:42:03

megy az abigél a dunán

Kallisztó 2012.04.21. 10:07:58

Nem hiszem el, hogy ez a Kíra mekkora geci, Hiper szót sem érdemel, mert az a némber tényleg beteg, inkább kezelésre lenne szüksége, nem erre a játékra.

Én ezért bírtam nagyon Műanyagot. Mindig megmondta, hogy a a pénzért jött, nem pedig azért, mert örömöt okoz neki az, hogy gecizhet. Most a másik két szimpatikus játékost hajították ki, bár még bírom Noémit (tudom, egyedül vagyok vele, de az a csaj sem rosszindulatú, csak butácska) ő kevés már ahhoz, hogy a sok szemétládát nézzem.

Banyus83 2012.04.21. 12:08:41

@Vadkörte82: Lesz mit behozni...még nekem is asszem...

Pácsó Ármándó 2012.04.21. 12:09:42

@Kallisztó: Szia! Noénak ez a "poloska-üzemmód" honnan jöhet? Amikor Műanyag csúnyán lecseszte Ádám kiesése után, akkor átment Anikóhoz. Pár nap után visszahordta a hallottakat a Niki-féle tömörüléshez. Most, hogy nyílt Pít-Hiper ellentét van és ő Píttel intim jóviszonyt ápol (vagymit), most ismét hordja a kihallgatott dolgokat Anikóhoz. Ez lehet a taktikája? Összeugrasztani az ellenfeleket (lásd még a Petra-Hiper ellentét tevékeny felerősítése)? Vagy nélkülözhetetlen akar lenni mindkét tábor számára,

genevieve 2012.04.21. 12:53:05

@Pácsó Ármándó: vagy csak alapból ilyen a természete:-)

*jinx* 2012.04.21. 14:02:18

@Banyus83: Mert Broki + Papucs szexelnek (na nem egymással), ezért nem tették (még) ki a szerkik. Más magyarázatot nem találok...

*jinx* 2012.04.21. 14:04:34

@Banyus83: "Ha egy nő 19 pasival volt, az ribanc, ha egy pasi 43 csajjal, az macsó hős???"

ó, a pasiknak egy is sok! :)

genevieve 2012.04.21. 14:34:50

@*jinx*: na ja, a csaj legyen szűz, de azért tudjon mindent amit a pasi elvár:-)

kerdesek05 2012.04.21. 14:37:35

Elkészítené valaki az ÉH2 képeivel a főcímzenét?:)

www.youtube.com/watch?v=j8QuA3zxYkk

ő-szinte 2012.04.21. 14:43:50

@genevieve: és még a csajokat basszák le, mert hisznek mesékben:-DDDDDDDDDDDDDDDD

Müszélia 2012.04.21. 15:55:51

nekem tetszik noémi. nem olyan buta, csak a magyar nyelvtudása bizonytalan. túlzás ez a poloska-üzemmód. az emberek beszélgetnek, és miről beszélnének egy zárt térben, ha nem egymásról.

Katicavirág 2012.04.21. 16:00:03

Most találtam képeket a randiról, Kíra fikázta Dávidot, pedig inkább kussolhatott volna mert nem ő volt a főszereplő, annyit bénázott a Dávid meg mégis védte őt, dícsérte, hogy azért megpróbálta stb.,ez meg fikázta, remélem mihamarabb kiesik és visszamegy a pávián ketrecbe!
www.femina.hu/hazai_sztar/eden_hotel_2/kepes_cikkek/eden_hotel_2_huszonhatodik_adas_kira_randi?img=2#kepescikk

...inkáb Omar kaphatott volna return jegyet Kíra helyett!!!

Pácsó Ármándó 2012.04.21. 16:01:04

@Müszélia: Most kérdezzem meg mit néztél ÉH2 helyett? :-)
Nem baj, ha neked tetszik, de hogy nem nőtt ki az árulkodásból az biztos. Célzottan mártotta be Petrát és Pítet is Anikónál.

ő-szinte 2012.04.21. 16:07:25

@Katicavirág: Dávid azért védte csírát, mert féltette a kis picsáját! még szép, hogy puncsolt neki:-DDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.04.21. 16:11:24

@Müszélia: noémi tipikusan olyan, mint alíz volt. arra hajlik, amerről a szél fújja.
személy szerint nekem ez veri ki a biztosítékot, meg a sunyi liszteszsák (edina) nem pedig anikó. csíra meg aztán végképp nem;-DDDDDDD

inmemancsi 2012.04.21. 16:15:09

@Pácsó Ármándó: ja és magyarul vagy szlovákul egyenlően segghülye

Katicavirág 2012.04.21. 16:24:11

@ő-szinte: A riportban védte, amit a picsa nem hallhatott!

Pácsó Ármándó 2012.04.21. 16:30:31

Kíra már eleve úgy indult a randira, hogy őt az ikerpár érdekli bent nagyon,Dávid meg semennyire. Dávid meg úgy indult,hogy bevágódjon,mint a tejfogú kis csajoknak a Turkish Riviérán. Csak hát Csírának felemelt középső ujj volt a jele az oviban...

ő-szinte 2012.04.21. 16:40:41

@Katicavirág: lehet, hogy úgy gondolkodott, hogy ki tudja, hogy mikor játszák ezt be nekik. minden esetre én úgy gondolom, hogy nem érdek nélküli a dolog;-)

Müszélia 2012.04.21. 18:52:48

@Pácsó Ármándó: ez nem olyan játék, hogy az győz, aki a legbecsületesebb vagy a a legjobban segíti a játékostársait. sőt! én nem tudom, mit hozna ki belőlem 25 milka ígérete, és te sem tudhatod. mert az édenben bármi...

Müszélia 2012.04.21. 18:54:36

@ő-szinte: ja, edina elég sunyi. anikó meg pszichiátriai eset. már csak a tamponszex miatt is.

LencsiLány 2012.04.21. 22:13:54

@Pácsó Ármándó: "Csírának felemelt középső ujj volt a jele az oviban..." :D:D:D:D:D:D:D

Pácsó Ármándó 2012.04.22. 00:15:58

@Müszélia: Te bírod Noémit, én nem és akkor ebben meg is egyeztünk! :-)

ő-szinte 2012.04.22. 01:26:04

@Pácsó Ármándó: a latin tánccsoport, meg a sztendápos fijjjú :-)

Pácsó Ármándó 2012.04.22. 09:08:48

@ő-szinte: :-DD , köszi!
(Csak részleteket láttam, az Ugrabugra Ovisokat, Bájoskát, a Mezőgazdász Mulatóst, meg a Népdalos Guitar Herot.)

Az előzetesben az ÉH-sok valami brazil szambaestre készülnek? Úgy vannak öltözve amikor a P&P duó összeszólalkozik.

nosce 2012.04.22. 11:51:26

@Pácsó Ármándó:
sztem Naomi a legokosabb lány bent, kibaszatta petit (szlovákozás kiprovokálása), és PITet is lekötelezte na meg David is pincsulni fog neki, és persze megvan a híd brokkantyuék meg Aniko felé. Mi kell még ? Kíra nem okos csak geci Aniko meg betépett, Naiva ostoba, Petra meg semmi....

Pácsó Ármándó 2012.04.22. 12:37:57

@nosce: Ha azt nézzük Fatter kiesésében is oroszlánrésze volt, hiszen Muzsikust Csíra és Anikó felbiztatta, hogy Krisztiánt ejtse ki, de Noé beárulta őket Nikiéknél, azok kérdőre vonták Tamást, mire az végül is a másik nagyot, Gábort ejtette ki.

Igy a vasárnapi ebéd után (gombapöri nokedlivel és tejfölös uborkasaláta) elgondolkodtam, hogy ki milyen rovar lehetne a szereplők közül. Nem sértegetésnek szánom, inkább csak amolyan agymenés. Szóval:

Melák - lóbogár
Dávid - vízipók vagy büdösbogár (Edina ajánlásával)
Noémi - poloska
Petra - lárva, bármilyen bogáré
Pít - hőscincér
Hiper - imádkozó sáska
Levente - bármilyen táplálékrovar az imádkozósáskának
Kíra - bolha
Edina & Métá - azok a kis piros-fekete mintás bodobácsok, amelyek mindig össze vannak "ragadva"

LoveMy 2012.04.22. 13:42:59

@Pácsó Ármándó:
Szia :)
Na milyen fincsi ebéded volt!
Nálunk rántott gomba és husi, krumplipürével és koviubival :)

Arra nem is emlékeztem, hogy anno Csíra-Hiéna akarta a Melák kiesését, viszont már akkor is idegesített Noémi pletykasága!

Ez ez entomológiai útmutató NAGYON JÓÓÓ és NAGYON TALÁLÓ! :)

Cathcart_ezredes 2012.04.22. 14:31:03

@Pácsó Ármándó:
Rohadt jók:D főleg a bodobács... Szegény Hiper bár szokott énekelni, de fülbemászó ilyen hanggal nem lehet (bocs).

Pácsó Ármándó 2012.04.22. 15:40:35

@ő-szinte: @Cathcart_ezredes: Köszi! A bodobács nevét meg kellett néznem a neten, mert csak arra emlékeztem hogy néznek ki. Hiper lehetett volna még botsáska a tánca miatt. Terror Tomi meg szitakötő azzal a fejjel:-)
Fülbemászó:-DDD
Márkra nem tudtam semmit kitalálni, talán majd ti.

@LoveMy: Szia Kedves MyLove! A rántott gomba is finom! Majd meglátjuk melyikünk lesz bolondabb :-)
Én is elfelejtek pár dolgot és néha csak pislogok amikor a többiek emlékeztetnek. Mik lehetnek azok a megpróbáltatások amelyekkel szembe kell nézniük a játékosoknak jövő héten? Te mindig olyan tájékozott vagy, szerinted?

viragoskertecske23 2012.04.22. 15:43:26

@Pácsó Ármándó: :)))))))))))))
mekkorát röhögtem :))

kerdesek05 2012.04.22. 16:03:13

na mi volt az ÉH2 bulin tegnap Kanizsán, Műanyaggal, Brokival és Naívával?:)

Silene 2012.04.22. 16:11:12

@Pácsó Ármándó:
verőkeltő bodobács asszem :)
Hiper lehet fekete özvegy, meg levéltetű. :P

Pácsó Ármándó 2012.04.22. 16:24:22

@viragoskertecske23: Egészségedre! :-)

@Silene: Köszi! A fekete özvegy találó! Akkor LMZ egy nagy szürke molylepke a hálójában?
Ha a többire is van ötleted, ne tartsd vissza magad!

Pácsó Ármándó 2012.04.22. 17:25:05

Ha már megittam a barnasörömet, még egy szarkasztikus találgatás arról, hogy ki milyen növény lehetne a szereplők közül. Nem sértegetésnek szánom, inkább csak amolyan agymenés. Szóval:

Dávid - hínár, vízitök
Omár - kókusz
LMZ - gyékény, sás (mindegy csak lehessen belőle papucsot készíteni)
Pít - búza
Máté - lopótök, kígyóuborka
Kíra - csalán, bors, esetleg meggymag (kicsi és köpnivaló)
Edina - körte, esetleg valami nyitvatermő hüvelyes növény
Anikó - vénusz légycsapója
Petra - mák, fű (mindkét értelemben)
Noémi - pipacs, tátika (ahogy a kiválasztókon nézni szokott)

Silene 2012.04.22. 18:29:16

@Pácsó Ármándó:
ez is nagggyon jó! :))
A fekete özvegy meg ugye hangulattól függően párzás közben vagy után megöli, majd megesz a párzótársát. :D
A levéltetü meg mondjuk kedves is lehet, a hangyával van egy különleges kapcsolata: a hangya dajkálja, táplálja, hogy megehesse az ürülékét (nektár, édes..) :D

ő-szinte 2012.04.22. 18:31:58

@Pácsó Ármándó: ez jobb lett mint a rovaros;-DDDDD
Meg mindig vihogok:-DDDDD
De asszem noemi csak is naprafprgo lehet:-DDDDDDDDDD

Silene 2012.04.22. 18:32:14

De az Edina-Máté lehet májusi cserebogár is, mert azok is sokszor "duplán" fellelhetők. :DD

Pácsó Ármándó 2012.04.22. 18:51:16

@ő-szinte: Az lett volna a harmadik tippem! :-)

@Silene: Akkor Levi a levéltetűvel szimbiózisban élő hangya aki gondoskodik róla? Ez is jellemző rájuk.
Na, majd mindjárt itt a május és kifigyelem azokat a cserebogarakat hátha rájövök, hogy "miből lesz a cserebogár?" :-)

LoveMy 2012.04.22. 19:04:38

@Pácsó Ármándó:
Na, látom, a te gombád bolondabb volt :)
hyperkreatív vagy :)

Minden esetre nekem bogaras Pácsó jobban tetszik ;) sokkal egyedibb és sokkal találóbb!

Silene 2012.04.22. 19:08:51

@Pácsó Ármándó:
igen! :) Az LMZ a hangya. :P
Egyébként szerintem jól éreznéd magad részeg biológusok körében! :D

Lacka929 2012.04.22. 20:01:12

Isten éltesse Noémit a névnapján! Majd adja át neki valaki a hotelben! :)

genevieve 2012.04.22. 20:59:46

@Λατζκα: uhh, ma van noémi nap?:-)))

Vadkörte82 2012.04.23. 10:53:48

@Pácsó Ármándó: hello :)na szép mikor épp szünnap van az édenben, akkor jönnek a nagy gondolatok..de már ezért érdemes volt benézni :))

f.fredericks 2012.04.23. 11:53:40

@Pácsó Ármándó: látom Pácsó sziporkázott a hétvégén, jók lettek, nekem a növényes tetszett jobban.

ő-szinte 2012.04.23. 12:10:21

@f.fredericks: ugye, hogy az találóbb?:-)

Pácsó Ármándó 2012.04.23. 13:21:30

@f.fredericks: @ő-szinte: Nem is ez a lényeg, hanem hogy mik lehetnek azok a megpróbáltatások amelyekkel szembe kell nézniük a játékosoknak a héten? Komplett párok jönnek be? Megint lesz "add oda a párodat a védettségért" játék? Vagy pénzeszsák? Egyáltalán megy be új csaj vagy megint csak fiúk?

Banyus83 2012.04.23. 13:49:10

@Pácsó Ármándó: Hát te kész vagy!!!!! ja, és Csíra jele az oviban...most olvastam vissza aztán ezen visítok...csak megártott a vasárnapi ebéd?? Nálunk halászlé volt :-)

Én is kíváncsi leszek, mik lesznek a soha nem látott fordulatok a héten :-D kinézem, hogy semmi extra...
Valamint arra is, hogy Brokinak miért nem illik a képbe Brokiné Naíva, hogy min kap össze Pít és a hernyós és főleg, hogy kik huncutkodnak az ajánló végén a takaró alatt... :-P

Pácsó Ármándó 2012.04.23. 14:28:13

@Banyus83: Szia! A delfines szobában huncutkodnak, gondolom Levi és Ancsa nyálazzák át titokban a Fürge Ujjak magazin legújabb számát :-)
Edina jól érzi, hogy veszélyben vannak, mint a legrégebbi pár.

ő-szinte 2012.04.23. 14:36:44

@Pácsó Ármándó: jó, nem kell elbagatellizálnod a nagyszerűségedet:-DDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.04.23. 14:40:46

@Banyus83: niki végre normálisan néz ki:-)
mindig is tudtam, hogy a pénz csodákra képes:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sziporka 2012.04.23. 14:54:55

@Banyus83: De a Levi nője a Sarah vagy ki is terhes volt nem?

f.fredericks 2012.04.23. 15:21:16

@Pácsó Ármándó: megy a terelés a kiskertésztől.
Amúgymeg bejön két krumpli meg egy répa, oszt jónapot.

Banyus83 2012.04.23. 15:22:14

@Sziporka: De, szerintem is, úgyhogy nem tudom, miért írták, hogy első Éhes baba...
@ő-szinte: :-)
@Pácsó Ármándó: Én is erre tippeltem...remélem nem most kerül veszélybe a Broki-Edina páros, majd inkább akkor, ha fiúk jönnek... :-)

LoveMy 2012.04.23. 15:41:38

@Banyus83:
Szia!
Ezt nem értem: mikor mondta Máté?
Vagy amikor a bárpultnál ülnek? Azt akárhányszor nézem, soha nem értem mit mond a Máté!

www.blikk.hu/blikktv_xnews/a-szex-nem-eletbiztositas-az-edenben-2085555

Banyus83 2012.04.23. 15:42:38

@Banyus83: Éden baba akart lenni...

LoveMy 2012.04.23. 15:52:07

Hát ahogy ez mindig (utólag) kiderült, hogy az előzetesek többnyire jól összevágott jelenetek, amelyek egyáltalán nem úgy alakulnak, mint ahogy azt sejtetni akarják! De majd meglátjuk...

Pácsó Ármándó 2012.04.23. 16:00:57

@Banyus83: Éhes baba? :-) Mi volt abban a halászlében?

@LoveMy:

Máté: "Egy dolog miatt nem illesz nekem a képbe igazából"
Edina: "Igen?"

Banyus83 2012.04.23. 16:09:26

@Pácsó Ármándó: :-)) Jól van na...lehet éhes a baba... :-P

LoveMy 2012.04.23. 16:11:28

@Pácsó Ármándó:
Köszi szépen! :)

ÉH-es baba, egyébként így írva már hiteles :)

kerdesek05 2012.04.23. 16:41:48

@Banyus83: ez a nagyseggű, tetováltbaszógép lesz az anyuci?:)

Banyus83 2012.04.23. 16:54:12

@kerdesek05: Akkor gondolom Edinka és Hiper kezd fosni (már a cikk alapján...ggndolom NAíva lesz a féltékeny, Hiper meg a beszabályozós :-D ).

Pácsó Ármándó 2012.04.23. 16:54:24

@kerdesek05: Végre bejön két csaj, remélem jók lesznek!

Pácsó Ármándó 2012.04.23. 16:56:32

@Banyus83: Noé is mindig szabályozni akarta az aktuális párját és Petra is valami nem tetszőt mondhatott Pítnek.

Banyus83 2012.04.23. 16:59:24

@Pácsó Ármándó: Igaz, csak abból gondoltam, hogy pont annak a két lánynak a képét "mellékelték" a cikkhez...

Banyus83 2012.04.23. 17:11:19

@Pácsó Ármándó: :-) Ja, egész jól néz ki azon a képen...

LoveMy 2012.04.23. 17:11:46

@Pácsó Ármándó:
A cikk és az utalás valóban nem egyértelmű, és nagyon igazad van ebben! Mert ezek az állítások másik kettőre is igazak.

Pácsó Ármándó 2012.04.23. 17:16:48

@LoveMy: Amikor először olvastam, hogy "egy fekete nő okoz riadalmat az Éden hotelben" akkor azt hittem, hogy Omár húga költözik be :-)

Banyus83 2012.04.23. 17:33:34

@Pácsó Ármándó: nekem meg olyan dejavu-m volt...ha jól emlékszem az 1-ben is egy ilyen maskarás buli során költözött be a fekete hajú, lófejű Linda , meg a szőke Detti...nekem egyből ez ugrott be :-))

Pácsó Ármándó 2012.04.23. 17:38:35

@Banyus83: Neked is volt dejavud? Mekkora? :-)
Az ÉH1-et nem követtem annyira.

Pácsó Ármándó 2012.04.23. 18:03:47

@LoveMy: Krisztiánt a médiába!! :-)

LoveMy 2012.04.23. 18:11:54

@Pácsó Ármándó:
Na, ezen aztán tényleg kifeküdtem :D

Pácsó Ármándó 2012.04.23. 18:15:45

@LoveMy: Maradj úgy, megyek! Szerintem Banyus csak tippelt :-)
Nemsokára lesz új élő kibeszélő ...

Müszélia 2012.04.23. 18:21:12

egy ekkora bunkó, mint melák, hol mexikóban, hol floridában, másoknak meg a szomszéd kerület is messze van. nem igazságos az élet.
még hogy egy húron pendültek nikivel? niki sem agysebész, de ha zongorázni tudnám a különbséget...

☺ágica (törölt) 2012.04.23. 18:23:26

szép jó estét:)

@Pácsó Ármándó: visszaolvastalak és sírok a röhögéstől:DDDDD nem vagy százas és ezt bóknak szántam:DDD

Pácsó Ármándó 2012.04.23. 18:29:25

@☺ágica: Köszi, vak nyúl is talál szenet :-)
Léptem, további jó szórakozást!
süti beállítások módosítása