Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marslakók - 30-31.

2012. április 17. 21:00 - Hódos Hajnalka

Na, előkerült az Erik gyerek, anyunál, Szegeden, persze, ajj, de szar szöveg, Istenem. Izgalmat, kalandot most se várjanak, nyűglődést annál inkább, ott tartottunk, hogy valami csoda folytán az Orvos Orvosovics Tornyai egyszerre, egy időben, két helyen végez műtétet. Ha metafizikailag lehetséges lenne, dialektikusan akkor sincsen rá magyarázat, köszönjük, Gergő. Ráadásul ilyen "véletlen" nemcsak egy napra esik, hoppá! Amíg ezen Eszter csodálkozik, Titi hűvös és távolságtartó, mert ő ügyvéd. Lófaszt az, otthon nem az, hanem érzékeny és nőies nő. Fater szerint, ekinek ezt a szerencsétlen becenevet sikerült adni, én a Kisebbik Pöcsfej A Kocsmából nevet adtam neki és szerintem találóbb volt. Eszter közbecsörög, mert felfogta, megértette és rendszerbe foglalta, amit Gergő mondott neki a telefonba, elmeséli, hogy Tornyai Szilárd nem a jelleméről kapta a keresztnevét. A színész eszetlenkedik a konyhában, mutatom, fájjon nektek is.

Anyu megint kirakja Gergőt, mert Wolframnak - egy újabb reklámfilmes - feltételei vannak, zavarja a számítógépek zümmögése. Fizikai és pszichés veszélyekről is beszélt. Na ugye, Gergő agressziójának erről is beszélt ez a szent ember. Gergő összepakolja a petyerkáját és elhúzza a belét Eszterhez, hogy miért kellett ezért nájlonzacskókat csörgetni, és ezzel illusztrálni a veszélyes zajt, a jóég tudja, Eszter mindenesetre húsklopfolóval felszerelkezve settenkedik, hogy ráordítson a befelé settenkedő Gergőre. Titit a szokásos szövegével - jobb lenne, ha elmennél - elküldi Fatert, kullogás, kóborkutya tekintet, de mindhiába, Titi egy ügyvéd.

Megszületik a terv: csak úgy kerülhet valaki orvos közelébe, ha beteg. Mivel Eszterék gusztustalanul egészségesek, Kígyósra esik a választás, mert neki nem ciki kivizsgálást kérni. Aham, szóval a Tornyai sebész. És mijét vágassa le? Eszter megmondja a frankót, játssza el az érszűkületet, egyébként meg ne nyavalyogjon, ő akarta a kattintást meg a címlapsztorit, itt van. Ottó otthon felejtette a telóját, Erzsi behozza a szerkesztőségbe, szerintem csak azért, mert már majdnem megette a fene, olyan kíváncsi volt. A bizti kedvéért beleírta a párterapeuta számát is, úgyhogy kérjen tőle időpontot, minél előbb. Ottónak úgy hiányzik ez az egész, mint ablakos tótnak a hanyatt esés, de az asszony mondta, úgyhogy. Kígyós bejelentkezik Tornyaihoz, fordítok, úgy hamarabb végzünk ezzel a jelenettel: ha szaroslábú pógár vagy, akkor le fog rohadni a lábad anélkül, hogy időpontot kapnál. Ha nem, akkor is le fog, de ránéz a Tornyai. Ha meg annyira ragaszkodsz és a csaj kiérzi a hangodból, hogy van lóvé dögivel, akkor bemehetsz a Professzor Úrhoz, lehet, hogy szakít rád időt. A beszélgetés ingyen van. A Professzor Urat megérinteni nem lehet. A tekintetet rávetni sem. Gergő érzékeny búcsút vesz anyutól, ugyan kisfiam, huszonkét hónap az egész. Ezalatt András a volt osztálytársával találkozik, és arról faggatja, mit kéne csinálni, hogy szarok legyenek a leletei? Egyen szőlőcukrot. Az érszűkület meg remek ötlet, ahhoz tényleg kell műszeres vizsgálat. A vörös doktornő szerepel még egy jelenetben később, a Duna-parton ücsörögnek majd egy pokrócon és vihorászva nosztalgiáznak, más nem történik, mint ahogy amúgy sem.

Kígyós az utasításoknak megfelelően elfogyaszt körülbelül másfél kilogramm szőlőcukrot a mosdóban, aztán könyörög a vizsgálat után Tornyainak, ne basszon má' ki vele, augusztusig meggebed. A prof rögtön javasol neki egy magánkórház nevű magánkórházat, ahol még az anyósából is szűzlányt csinálnak operációval, ha kell. Kígyós rögtön fel is hívja őket, ahol egy cukipuni hangú nő rögtön köszönés után közli vele, a kivizsgálás negyvenezer péz, a műtétek négyszáznál kezdődnek, így is kér időpontot, vagy minimálbérre van bejelentve valahova? Andrásnak kell az időpont, mint a falat kenyér. Eszternek meg egy kis gasztronómiai kisokos, hogy máskor ne szarrá klopfolt kirántott húst rendeljen, felhívnám a figyelmet az ízléses és felettébb gurmé citromkarika díszítésre. Gergő még az étteremben is a laptopot basztatja, éppen átutalja anyunak az adósságát, ami miatt a fél bajor tartományt kénytelen szobáztatni. Épp kapott pénzt, két éve írt egy programot egy autómentő cégnek, és most utaltak. Rendes gyerek ez a Gergő, a végén még verset is fog mondani a Jürgennek, aki majd a 67. epizódban költözik be, majd meglássák! Igen, Eszter ki van borulva, még jobban akkor lesz, mikor felveszi a telefont és Erik tolja a rossz szöveget, le kellett lépnie anyuhoz, de tulajdonképpen már itt is van. Hát most szól. Eszter rárakja a telefont, aztán fúriáskodik Gergővel, aki egy barokkos körmondatban kifejti neki, neki joga van szólni, ha azt látja, hogy hülyére veszik. Mivel Eszter itt (sem) érti meg, hogy Erik Gergő szerint egy segg, Gergő ezt majd elmondja neki otthon is. Titi megint anyunak nyavalyog, aki szerint le kéne válnia róla, mert ez a ragaszkodás beteges, beszélgetnek még egy kicsit a semmiről, nem Eszter, az nem lehet, hogy időközben mind a ketten rájöttek, hogy te vagy az igazi. Ahelyett, hogy anyu jógamatracán fetrengsz, menj el holnap egy turikörútra és vegyél magadnak néhány új blúzt, mert ezekben a mellben húzott lebernyegekben úgy nézel ki, mint egy szoptatós dajka.

Antos egy, a hátán hentergő lányt fotóz, nagy valószínűséggel meg is dugja, mert Bohócévi hazaszól, benn kell maradnia éjszakára a kórházban. Ottó szarul aludt, biztos a terapeutával álmodott, Erzsi hisztériázik egy kicsit, aztán megint átmegy őrmesterbe, este igyekezzen, mert jön a házaspárguru, nem akar beégni. Kígyós kiadja az ukázt a szerkesztőségben, menjen mindenki a Szent Ritába, udvaroljanak körbe mindenkit, ismerkedjenek. Eszter nem érti, minek, azt meg pláne, minek megy András a Magánkórház nevű magánkórházba. András leszarja, hogy Eszter nem érti, én is. Titi aggódik, mert a kebelbarinője az átlagosnál is idegbetegebb, megkéri Ottót, figyeljen oda rá. Ottó megígéri, aztán elviharzik, hogy a nagyon egyszerű Koroknai úrral találkozzon, ő a műhibás beteg. Koroknai úr fájdalmasan gyökér, jó, az előbb jóhiszemű akartam lenni. Hát úgy vették észre, hogy valami nem stimmel, hogy belázasodott. Azok a hentesek! Felépült, de az a sok idegeskedés! Arról nem is beszélve, hogy hónapokig nem tudott dolgozni. Belegondoltam, ha én Koroknai főnöke helyében lettem volna, még most is küldeném a rekesz söröket a kórházba. A Bárkában bemutató lesz, örvendezzünk. Igen, ezt így, a Koroknai jelenet közben. Per úgy lett, hogy a nagyon kedves és segítőkész ügyvéd meggyőzte, el tudja intézni, hogy kapjon pénzt meg még azt is, hogy aki ezt tette, megbűnhődjön.

Ottó visítva menekül, csöbörből-vödörbe, mert otthon a vámpírmosolyú párguru várja. Seprűvel a seggében. Guru azt javasolja, kezdjék az alkoholizmussal, mert az alkohol öl, butít és nyomorba dönt. Meg rongálja a szociális hálót is. Ezért van ő is itt. Ottó most éppen nem érzi jól magát, de amúgy, köszöni, igen, és nem tartja magát alkoholistának. Akkor a vámpírnak csak egy kérdése van: Bözse, te azért ragaszkodsz ehhez az alkesz szöveghez, mert így akarsz megszabadulni az emberedtől, he? Erzsiben bennakad a szó, boldog pillanatok. A legboldogabb most jön: vége!

Címkék: marslakók
8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

huncut 2012.04.17. 21:33:28

Első, első, első! :-)

huncut 2012.04.17. 21:45:59

Bocsika, ezt nem bírtam kihagyni. :-)

Na jó, hogy off legyek: az a szájba-sajtreszelés engem is kiakasztott, el sem tudok képzelni embert, aki ilyenre képes – lereszelni akárhová, onnan meg felzabálni, az igen, az rendben van, no de így?
Meg talán tegnap volt egy olyan jelenet, amikor az üvegablak mögött napozott Gergő és Ottó átszellemült arccal, no, hát azon is nagyon röhögtem.
Eszter egyébként egyre jobban irritál, belépett a hülye, hisztis tudálékos picsa kategóriába, szóval jól hozza a sztáros-celebes online újságírói figurát, hiába szeretné oknyomozónak hinni magát.

kemény keleti kommentelő 2012.04.17. 22:02:56

Szóval szőlőcukrot dobált magába Fletó2, érdemes posztot olvasni. Lecserélem ezt a szar tévét, ezen nem hallani semmit.
Már csak egy fehér folt maradt.
Ki az a Mrs. William Wallace az előző két részből?
Ben Wallace-t rég nem láttam, a feleségét még régebben (tán soha).
Marsellus Wallace-t is láttam, dupla szerencse, hogy Mrs. Marsellus Wallace-t is.
De ezeket a Williaméket soha.

Kullancs1983 2012.04.17. 23:15:03

Én ezen a héten tíz percet láttam belőle, de örömmel konstatáltam, hogy nem maradtam le semmiről... Basszák meg, hát ennél még a hekksön is jobb!

no mail, no problem 2012.04.18. 01:28:29

Szegeden igenis van flux vortex, én máig emlékszem arra az estére, amikor lapzárta után előkerült az az ember, aki elment Szegedre interjút készíteni a néhai CPG zenekar tagjaival. Annyit segítek, hogy a három nevéből az egyik pont annyira hülye, mint a Pick szalámi kéretlen reklámarcának, vagy egy kevésbé(?) hírhedt népi zenekar szakértő harmadik neve. És elöl hordja. A riporter még az anyukájára se tudott hivatkozni, lévén ő egy attól sokkal északabbra fekvő iparvárosban él, így inkább nem hivatkozott semmire, csak arra, hogy Szegeden volt, interjút készíteni. Noha ott és akkor az előző 4 napjából egy hangra nem emlékezett, az interjút olvashatta az egykori zenekar iránt érdeklődő nagyérdemű, amely a kiesett hosszú idő ellenére – vagy épp azért – elfért két kolumnán, de máig nincs rá garancia, hogy az nem teljes egészében egy vicces ember egyébként reálisnak ható elmeszüleménye. Pláne, hogy az illető ezt a műfajt egészen a maga szürreálisan posztmodern végkifejletéig hajtotta pár évvel később majdnem ugyanezeken a hasábokon.

Ez az Eszter vagy cipőtalpat sütött a lapostelefonból, vagy a Marslakók DVD-n (megjelenik 800.000 példányban, amelyet a következő országszondával együtt küldenek ki minden háztartásba) rajta lesz a kimaradt jelenetek között, hogy Csöcsszter citromkarikát applikál a klopfolóra Pángalaktikus Gégepukkasztót készítendő, csak rossz HHGTTG fordítás került a kezébe, ezért nem ezüsttégla van a kezében. (A rossz fordítást a stáb készítette, hogy ne tűnjön az ezüsttégla hiánya, amit a Megrendelő képviselője jó előre hazaszivattyúzott.)

A Magánkórház nevű magánkórház óta a Kalamár már több ezer facepalmot applikált magára, hogy ez nem neki jutott eszébe rögtön a Sör márkájú sör után.

Nem, és nem, és nem lehet annyit fizetni, hogy ezt valaki megnézze, sőt, mi több, még írjon is róla.

kemény keleti kommentelő 2012.04.18. 10:12:49

@no mail, no problem: Egy próbát megér. Ajánlj fel nekem egy összeget, hátha elfogadom és megnézem.

genevieve 2012.04.18. 12:36:46

@king of uci: te meg már merre kolbászolsz?:-D

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.18. 13:21:12

Hajni, azt szeretném kérni, hogy a poszt elején legyen egy olyan sor, amiből kiderül hogy van-e már cselekmény a sorozatban. Mert amit itt olvasok, az alapján nem nagyon és kiváncsi vagok, hogy mikor lesz.
süti beállítások módosítása