Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Luxusdoki 01x11 - Senki sem tökéletes

2012. április 01. 14:00 - m*kkk

Érdekes részen vagyunk túl, amiből végre közelebb jutunk Borace aka Landlord titkához, amit lassan nehezebb megfejteni, mint egy Indiana Jones rejtélyt. Hank és főbérlője a tetőn csevegnek a nyitóképben, ám ez korántsem jelenti azt, hogy bármit megtudunk...Borace-ról. Ellenben kiderül, hogy dokinkat még mindig üldözi az első részben kinyiffant milliárdos öreg úr családja, és most éppen az orvosi engedélyére fáj a foguk. Azért ebben a helyzetben nem feltétlenül baj, ha velünk van egy cápa tulajdonos.

 

Természetesen Hank nem adja oda a kis lelkét olyan egyszerűen, és hallani sem akar arról, hogy a nagy fiúk játszák le egymás között az ő meccsét. Riasztja az ügyvédjét és személyes találkozót szervez, amin – szerinte – meggyőz egy családot, akiknek gyászánál már csak a pénze több, és személyesen Hank-et tartják minden nyomorukért felelősnek. Sok sportsikert!

Evan és Divszi mindeközben óceáni kalandra indulnak egy „Hey, how ya doin’” rágós angolt beszélő, talpig fukszos, trendi kapitánnyal (a leírásából adódóan hívjuk csak Kapcsinak), és egy szőke „szeretővel” (Szőke Ciklon), aki szerintem úgy örömlány, ahogy van. Na de ki a beteg?! A róla készült képeken csak valami fura, csúnya – nem akarom tudni ez mi volt – bőrfelületet látunk, és egy titoktartási szerződést, hogy személye a vizsgálat, műtét esetleg boncolás után is rejtve marad. Szóval a nyakunkba kapunk egy új Borace-t, akitől Evan füle farka ketté áll, hiszen mi jobb egy milliárdos ügyfélnél?! Két milliárdos ügyfél! Divszi persze aggódik, Evan-t pedig le pénzéhes mocskozza.

 

A sztorinkban egy tuti fix dolog van, még pedig, hogy a kedves német hercegünk, grófunk vagy álamfőnk (:)) genetikusan öröklődő betegségben szenved, és a világ összes pénzével (aminek ő jelentős részét birtokolja) sem tud ezzel mit kezdeni. Az is biztos, hogy Cápali sem véletlenül úszkál a pincéjében...az eltűnt vérmintáról pedig már ne is beszéljünk. Hank, jogosan, mint személyi orvosa, ezzel nem elégszik meg, és tényeket akar. Dokinknak hála, kapunk pár infó morzsát, de hát kinek elég ez ilyen éhínségben. Tovább éhezünk Borace titkának kulcsára...

 

Hopp, majdnem elfelejtettem a fő ribinket: 2.0-t. Mr. Tenyérbemászó ugyanis tovább fűti, felelevenítve minden mocskos kis részeletet, és láthatóan a szende szűz arcú (ám továbbra is meg vagyok róla győződve, hogy nem kilincsből fogta a legtöbbet) 2.0 bel is remeg egyikbe másikba, de ügyesen hárít. Azonban az ostrom nagy, és félő, hogy amíg Hanky Panky-nk a nagy városban menti a milliárdosokat, addig a új Miss Tökélyét csúnyán lerabolják a kezéről. Komolyan, akkora lúzer ez a doki!

 

Délelőtt kimondta, és délutánra már meg is valósul a meeting a halott milliárdos családjával. Borace nem tétlenkedett: riasztotta New York legvérmesebb ügyvéd csapatát, akiket meglátott a vérszívó család, és máris hajlandóak alkura. Ha Hank vállalja a felelősséget mindenért, akkor békében távozhat. Ójaj, ez nem lesz könnyű, mivel hősünk igazságérzete a hamptonsi gazdagok és szépek által fehasznált botox mennyiségével vetekszik. Az ügyvédek vezetője – aki feltűnően hasonlít Az ördög ügyvédjéből az egyik sátánfajzat nénire, ergo a vérszívó ügyvéd név megállja a helyét – persze nevetségesnek tartja, hiszen kinek van manapság bármi köze az igazsághoz?!Pláne a Nagy Almában...

 

Divszi és Evan kellemesen hajókáznak, miközben a Szőke Ciklon rókázik, Kapcsi pedig feltehetően kólázik, mert úgy vigyorog, mint a Cocktail című filmben Flanagan a pult mögött. A ladik, amúgy olyan nagy, hogy a több helyen kitehetnék az „Ön itt áll” piros pöttyöt, hogy megtaláld magad. Jah, és ez csak a kísérő hajó, most mennek az anyahajóra. Divszi érzi, hogy nem lesz minden annyira rózsaszín, ahogyan azt kedvenc Pénzügyi Igazgatónk elképzeli, hiszen a valóság, mindig csalódás (mondja ezt milliomos indiai szülők gyerekeként, amikor a hazájában a legtöbb ember még 10 dollárt sem látott soha egyben). Szőke Ciklon megszánja őket, és előáll a farbával: „emlékeztek arra a csalóra, aki a fél világot meglopta?!” „Jaja benne volt a hírekben” kapjuk Evan-től a tudományos választ. Majd jön az ób+ gondolat...és Divszi fején az "én megmondtam" nézés.

 

A hiéna kapitány és escort nyílván nem érti mitől ez a nagy kiakadás, a pénz nem mindegy honnan jön?! Nem éppen, bogárkáim, ha azzal a fél világot meglopta. Gratulálunk Evan! A Hank Med legújabb betege a pénzügyi világ Pablo Escobar-ja. Nem elég a baj, Ciklon képes tetézni: a tengeri betegség gyógyítására elfogyasztott vödörnyi Don Perignon hatására esik-kel, és kioldja az egyik vitorlatartó kötelet. Ha valaki már életében látott vitorlást, tudja, hogy ez rossz vicc, mert az a kötél tuti tart valamit, ami nagyot tud ütni. Most már tudja Ciklon is, és szegény derékba tört Kapcsi issza a levét.

 

Bordatörés, ellentétesen mozgó mellkas van terítéken, amikor kitör a pánik: hívjuk Hanket. Dr. McGuyver-t a milliomos meetingen éri a hívás, és azonnal bejelentkezik Skype-on. Itt meg kell állnom egy pillanatra, mert porszem került a forgatókönyvre, vagy ráömlött a kávé, szóval valami nem frankó. Hogy lehet az, hogy az óceán közepén vannak Evan-ék egy hajón, amit a Parti Őrség nem talál, mert maszkolva vannak a kimenő jelei ; de gond nékül telefonálgat (mobillal), és secc perc alatt felállítanak egy olyan Skype képet, amit még Buda és Pest között is nehéz olykor olykor wifivel?!

 

Szóval HD-ben látjuk doktor urat. Javaslatára horgokat akasztanak Kapcsi törött bordája alá, és egy vodkás üveggel (mondom én, hogy mindenre orvosság) ellensúlyozzák a törést. A mentőknek már csak be kell szállítani a beteget a kórházba. A Skype mentés remekül sikerült, és ennek köszönhetően Hank milliomos ellenlábasai is visszaléptek, bár mivel az információ Borace-tól jön, kétlem, hogy egyálatlán él-e még a család...

 

Hank-nek a hallottak ellenére az igazságérzete nem bukkant a felszínre ismét, és indulna vissza Hamptonsba 2.0 karjaiba, de az élet megint közbeszól. Borace megvakult. Hoppá! Biztos semmi köze a korábban cápavérkivonatot tartalmazó injekcióhoz, amit beadott magának. Igazából nem értem, mire számított?! Ha cápa vért iszik, akkor az immunrendszere olyan lesz, mint a cápáé?!Láthatóan a pénz sem jár mindig ésszel...vagy csak a remény jár butasággal?! Hank-től kap egy ejnye-bejnyét, és valami földi cuccot, amitől visszajön a látása. Hank tiplizhet haza.

 

A kórházban Evan és Divszi egy félreeső sarokban megtárgyalják, hogy Evan mekkora király, hogy nem a pénz a legfontosabb a számára. Divszi teljesen odáig meg vissza van a ténytől, szóval az első részeknél felvetett lehetőségem, miszerint ők tutifix összegabalyodnak, megvalósulni látszik. Bár azt nem értem, hogy ha Divszi mentette meg a palit Hank segítségével, akkor tényleg Evan megy a menybe?! Jó-jó az utolsó horgot ő akasztotta be (sajnálja igaz, hogy nem Divszinek)...Oda neki a város kulcsát!

 

Hank behullahoppozik 2.0 irodájába, annyira boldogan, hogy a mosolya már rég leül a székbe, amikor ő maga még csak a folyosó elején sétál. Hozzá képest az Ének az esőben egy szomorú frázis. Megrészegülve meséli 2.0-nak, hogy visszajött, és nem is akar elmenni. Aha jó, de „én most nem tudok veled lenni, mert a férjemmel rendeznek kell a viszonyomat”. A mosoly igaz ráfagy Hanky Panky arcára, de nem tépi meg – legalábbis gyakorlatilag – Miss Tökélyt, aki ismét bebizonyította, hogy egy balfék ribi, aki szépen belegyalogolt Mr. Tenyérbemászó aljas ki csapdájába.  

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása