Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 4x10 – Láncra verve

2012. március 28. 12:00 - leeann

Melinda úgy intézi a reggelét, hogy véletlenül összefusson Sammel, mert majd kifúrja az oldalát, hogy Sam megtalálta a nőt, akinek az eljegyzési gyűrűt vette, vagy nem. Sam nem hajlandó erről nyilatkozni, ezért Melnek cselhez kell folyamodnia, hogy kiszedjen valamit a reinkarnált Jimből. a reggel további részében Melinda Deliával találkozik a piacon, ahol az elsődleges téma Sam, a gyűrű, és az, hogyan tudják meg, amit Sam nem akar a látó orrára kötni. Ez a project hamar háttérbe szorul, mert egy szellem háziasszonyt sodor eléjük a sors, akinek egyelőre fogalma sincs arról, hogy szellem. A hölgy Tammy Gardner, és bőven szüksége van Melinda segítségére.

Mel felkeresi Tammy férjét, Roger Gardnert, akinek az új felesége Elizabeth néven fut, és fogalma sincs arról, hogy mi történt az előzővel. A férfi úgy gondolja, hogy 2 éve elhagyta őt az asszony, és részéről a téma lezárva, az ajtó Melinda kíváncsi orrára rácsapva. Este csöngetnek, most kivételesen nem Mel áll valakinek az ajtajában, hanem az ő ajtajában állnak, a mai szellemünk férje az. Elmeséli, hogy a felesége bipoláris volt, és többször tűnt el napokra, ezért nem volt meglepő, hogy pár napig nincs otthon. Egy idő után az tűnt a legvalószínűbbnek, hogy elhagyta a férjét. Melinda másnap az Eli nevű erősítésével megy vissza a piacra, de nem találják a nőt, viszont a hazafelé ráakadnak egy tisztítóban.

Tammy a férje ingeit akarta elvinni, de senki nem beszélt vele, vajon miért? Na mindegy, szóval Melinda elmagyarázza fura szellemünknek, hogy halott, és próbáljon emlékezni, mi is történhetett vele. Az asszony elgondolkodik, számba vesz ezt-azt, és rájön valamire, mert egy szempillantás alatt odébb áll. A nő valami mezőről beszélt, meg magas fákról, ezért Mel túrázni küldi Elit. A halló pszichiáter egy közeli nemzeti parkban rátalál Tammy autójára és holttestére. A jelek öngyilkosságra utalnak, a kipufogógáz az ablakon volt bevezetve egy csövön át az autóba. Hamarosan Tammy is felbukkan, és szerinte ő így nem hallhatott meg.

Miközben Mel és Eli elméleteket gyártanak az új fejlemények fényében, Tammy a férje és új felesége otthonában leselkedik. Nem sokmindent ért, de ez az új feleség komolyan fura. Olyan, mint egy élő robot, aki valami fura hipnózis alatt tesz mindent, amit tesz. Tammy ezt látva visszamegy Melindához, hátha segít neki a látó, de Mel egyelőre a bűntudatot tudná megjelölni válaszként arra a kérdésre, hogy a gyöngysorban pompázó mintafeleség miért nem emlékszik a halálára. Miután Tammy elmegy, Mel meglátja, hogy Sam-Jim úgy pakol egy táskába, mintha utazni készülne. Melinda megpróbálja megtudni, hogy a pasi hova indul, de kiderül, hogy csak a mosodába, és Melindának sikerül totál hülyét csinálni magából.

Mel után Eli jön, csak ő a rendőrségen adja elő magát totál furán. Szerencsére az ügyön dolgozó nyomozó a profilozó énje miatt akarta látni a profot, így Eli megtud néhány új információt. Kiderül, hogy a halott fogászati kartonja alapján nem csak Tammy Gardner volt, hanem Sarah Evers is. Melinda meglátogatja Thomas Everst, aki úgy hiszi, a felesége elhagyta őt és két gyereküket. Na, most aztán rendet kell vágnunk, mert komoly kuszával nézünk farkasszemet. Tammy folyamatosan a családját emlegette, de Rogerrel nem voltak gyerekek a képben, viszont előző életében Sarahként nagyon is volt két gyereke a szerető férj mellett. Tom, az első férj szerint nagyon boldogok voltak, ezért eleinte semmi nem magyarázta Sarah szónélküli távozását.

Tom úgy tudja, hogy a felesége a villanyszerelővel lépett le, legalább is a szomszédok ezt mesélték neki. Ezt alátámasztotta, hogy később kapott az asszonytól egy képeslapot, amiben azt írta, hogy nem tér vissza többé. Tammy is jelen van a szobában, és miután végighallgatta a férjét, beugrott neki, hogy az éjszaka közepén távozott otthonról Rogerrel. Nagyon úgy tűnik, hogy elhagyta a családját Rogerért. Hát ez a nagy bűntudat okozója. Másnap Delia beugrik Sam-Jimhez, hogy egy kicsit kifaggassa őt, hátha neki ügyesebben megy, mint a látónak. Amíg Delia kémkedik, a látó elmondja Rogernek, hogy a felesége nem elhagyta, hanem meghalt, és ez még nem minden, látja is Tammyt, aki nem emlékszik semmire és össze van zavarodva.

Mel tovább feszíti a húrt, amikor megemlíti a Tammy által elhagyott családot is. Roger azt mondja, hogy Thomas egy borzasztó alak volt, és ezért szöktek el az éjszaka közepén, de ez mindegy is, mert a nő halott, így ideje mindenkinek továbblépni. Oké, ez a Roger nagyon gyanús, és Thomas nem tűnt annyira borzasztónak, de ez most háttérbe szorul, mert Delia megérkezett a legfrissebb hírekkel, mint annak idején Kovács P. József a híradóban. Tehát a Sam-Jim egyelőre nem akarja megkeresni a nőt, akinek a gyűrűt vette, ami időt ad Melindának. A jó hírek után megjelenik Tammy is, aki még mindig nem emlékszik semmire, de a csuklóján komoly kötözésnyomok vannak. Amnéziás pasi mellé egy amnéziás szellem is, ez aztán a buli.

Na, nézzük a kirakót darabonként. Mel arról kérdezgeti Tammyt, hogy mit reagált a feleség 2.0 arra, hogy ő meghalt. Tammy nem igazán tudja, így kimennek a piacra, mert Elizabeth ott van most, hisz piac idő van. Melinda meg is találja az új feleséget, és elmondja neki, hogy mi történt feleség 1.0-val. Elizabeth közel olyan rémült arcot vág Melinda elbeszélése után, mint amilyet Tammy is vágott, amikor Roger elhagyásáról esett szó. Elizabeth úgy elrohan, mintha kergetnék, ami újabb emléket juttat Tammy eszébe, és kezd összeállni a kép. Roger elrabolta őt, és nem önszántából hagyta el Thomast és a kölyköket.

A kötélnyomok a fogvatartásból származnak. Feleség 1.0 lassacskán ugyan, de mesélni kezdi az életét. Roger ott dolgozott náluk a házban, a szomszédoknak elpöttyintette, hogy viszonya van Tammyval, hogy később ne legyen feltűnő, ha a nő hirtelen eltűnik. Napokig egy dobozban tartotta őt megkötözve, majd kiengedte, de világossá tette számára, hogyha megszökik, megöli a családját. Melinda szerint biztos ezért ölte meg magát, Tammy ezzel nem ért egyet, nem akart meghalni. Arra emlékszik a halála napjáról, hogy aznap valamiért elkésett otthonról, amikor a piacon volt. Roger nem bízott többé benne, így gyors ütemben özveggyé tette magát. Melinda és Tammy azonnal a házba sietnek, mert Elizabeth is veszélyben lehet.

Mindeközben Mel felhívja Elit, hogy riassza a rendőrséget, mert feleség 2.0 is rablás útján kerülhetett a férfi karmaiba. A házba érve Melinda megtalálja a megkötözött és egy földalatti tárolóba rejtett feleséget, aki örülne, ha kiszabadítanák őt onnan. Ez meg is történik, de Roger rátámad a lányokra, elsősorban Melindára, aki akcióhősöket megszégyenítő tigrisbukfenceket mutat be, hogy elkerülje a férfi kezében lendülő piszkavasat. Elizabeth még nem volt megtörve teljesen, így besegít Melindának, és a férfit sikeresen a feleségtartóba zárják. Később a rendőrségről kijövet Elizabeth elé jön az igazi férje karon ülő csemetéjükkel együtt. Mindenki jó munkát végzett, így feleség 2.0 hazajut.

Melinda Tammyt is hazajuttatná, de ő nem akarja felbolygatni a családját. Melinda azért előveszi a rendőrségről megkapott irattárcát, amiben egy újságcikk van. Tammynak beugrik, hogy ezért késett el otthonról. Az újságcikk az egyik fiáról szólt, és órákon keresztül azt nézegette, így Roger rájött, hogy kezd öntudatára ébredni, és el kell tüntetnie örökre. Hamarosan a rendőrségről Thomas és a két gyerek jön ki, akikkel muszáj társalogni egy kicsit. Melinda segítségével sikerül elköszönni a családtól, és irány a fény. Másnap Sam elmondja Melindának, hogy megkeresi a nőt, akinek a gyűrűt szánta, hátha van értelme ebbe az irányba indulni az emlékekért.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása